Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu a milionári Geissenovci dnes na Jojke

9. Leden 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK, Geissenovci

Po veľkom úspechu reality zoznamky Farmár hľadá ženu či už prvej alebo druhej série sa televízia Joj rozhodla v inzertne slabšom období využiť reprízy svojej úspešnej show. Už dnes o 21:15 spúšťa reprízu prvej série. Po Farmárovi odvysiela aj novinku z Nemecka, reality show Geissenovci, ktorá možno mnohým z upútavok pripomína slovenských Mojsejovcov. Nemeckú reality show má v pláne vysielať každý pondelok o 22:15.




Kleopatra z Turca, Marián, Darinka, „mladá“ pani, hanblivá inžinierka, básnik Zdeno, vtipkár Miro, SBSkárka Dana či farmár bez farmy Maťo a podobné postavičky, ktoré tvorili skvelú partičku v prvej sérií Farmár hľadá ženu si môžeme pripomenúť v repríze každý pondelok na Jojke.

Kto si to hľadal ženu v prvej sérií?
Maťo (25 let, Snežnica, Kysucké Nové Mesto)
Zdeno (52 let, Žarnovica)
Miro (37 let, Ľubietová)
Miloš (35 let, Rimavské Brezová)
Marián (31 let, Súdovce)

GEISSENOVCI – ťažký život milionárov. On je zakladateľ módnej značky, ona bývalá víťazka súťaže Miss Fitness. Robert a Carmen Geissenovci sú manželia milionári, o svoje bohatstvo sa rozhodli podeliť so svetom, prostredníctvom televíznej obrazovky. Nemeckú reality show Jojka predabuje, v slovenskom znení budú účinkovať Jozef Vajda (Robert Geiss), Helena Geregová (Carmen Geissová), Alžbeta Dvoranová (Davina Shakira Geissová, Shania Tyra Geissová). V prvej časti uvidíme aj to ako si kontroverzní Geissenovci vyberali opatrovateľku a najviac ich zaujala Simona zo Slovenska.

Upútavka na prvú sériu Farmár hľadá ženu

Upútavka Geissenovci

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK, Geissenovci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Petr
Reagovat

Budou i rekapy od Bazingy???

2
Elko
Reagovat

Všetjy rekapy k prvej sérií Farmára sú na Panáčkovi písal ich Nick Flyer (jeden som písal ja :)), samozrejme talent Bazingy nespochybňujem, ak by sa veľmi nudila po večeroch určite by ich viacerí ocenili :)

4
Bazinga
Reagovat

1 – rekapy od Bazingy nebudou :-)

2 – :-), nenudí se :-), ale asi se podívá na ten díl, který dal vzniknout názvu klubu. Tedy ten, kdy sbskárka Danka mezi zatnutými zuby procedí to svoje slavné hodnocení soupeřky „jetosvině“ :-)

5
LadyXL
Reagovat

S chutí jsem se podívala na 1.díl, který mi tehdy ušel a až díky vzniklé diskusi k prvnímu dílu zde, jsem tuto show zaregistrovala a už nic nezmeškala! Joj Vierka :-). I má stará matka zůstala zírat a to ještě nezažila naši Kleopatru z Turca :-) a Darinku v akci…
Na Geissenovce jsem koukala a nedokoukala.Co vy na to? Já pořád čekala, co se bude „dít“ a ono hlavně furt plno keců. On připomíná moc a moc Braňa M. Jinak ode mne zatím zklamání. Kam se hrabou na Šéfku Mojsejevovů :-(.

6
Prochor
Reagovat

Od Bazingy byly možná ještě lepší komentáře k farmáři než rekapy. Jinak SBS-kárka Danka byla moje největší hvězda. Skvělě drtila věty jako „jetosvině“ nebo „tobudeodržku“…

7
okkvp
Reagovat

4 – prosím milou předsedkyni aby mi dala včas echo, kdy tento historicky významný díl půjde – mám nějaké mezery a strašně se za ně stydím. Předem děkuji :-)

8
Bazinga
Reagovat

7 :-), byl to buď druhý, nebo třetí díl.

9
Kristina Trieblová
Reagovat

Komentáře ke Geissenovcům a k Bučkovcům, nemají chybu,,,,,,opravdu se smějí- unikátní kometáře, díky Kiki:-)))

Přidat komentář