Panáček v reality show

Fanoušky Ano, šéfe nejvíce zaujal díl restaurace Bohéma z Brna

30. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=2716 w=420]
Ve spolupráci s facebook stránkou Ano, šéfe jsme uspořádali po skončení 4. řady Ano, šéfe anketu s jednoduchou otázkou. Jaký díl se vám ze 4. řady líbil nejvíce? Největší boj o přízeň 1294 fanoušků svedly 2 zcela rozdílné díly: Bohéma, Brno a U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle. V závěru článku pak informace o aktuálním dění okolo Ano, šéfe.




Vítěz a další 2 v pořadí

Ankety se na Facebooku zúčastnilo celkem 1294 fanoušků, kteří rozhodli o následujícím pořadí, který díl se u nich stal nejoblíbenějším

1. Bohéma, Brno 530 hlasů
2. U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle 463 hlasů
3. Café Prague, Chicago 146 hlasů

„Kultovní díly Ano, šéfe“ již ve čtvrtek

K Ano, šéfe ještě jedna aktuální informace. Jistě řada z vás sledovala finále Česko Slovensko má talent 2011, které vyhrál Atai Omurzakov z Kyrgyzstánu. Finále této show bylo v reklamních blocích prokládáno upoutávkou na „Kultovní díly Ano, šéfe„.

Dnes se již tato informace i potvrdila na webu TV Prima, kde v televizním programu na čtvrtek 1. 12. nenajdete 3. díl To dáš!, ale svítí tam Ano, šéfe. Ne, nejde o 5. řadu, ale o reprízu toho nejlepšího z Ano, šéfe. Čím se zítra začne? Dílem, kterým to vše začalo. 1. díl 1. řady z roku 2009 Restaurace Na Hrádku v Litoměřicích.

Vyplnit diváckou mezeru po Ano, šéfe je zkrátka těžké a nějaké To dáš na to nestačilo.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Pavel Plevač
Reagovat

Dobrý den,je skvěle ze je někdo jako je pan Šef kuchař. To co jsem viděl dil z BRna tak je dobře že to takový amaterským podnikatelům někdo řekl…. Je skvěli a upřímný člověk. Divam se na ten pořad pokaždé:)…má super komentaře.

2
Maxx
Reagovat

Úplně první díl? No super, na ten se podívám, bude tam vidět určitě obrovskej rozdíl. Navíc po prvním dílu jsem si tou show nebyl nějak extra jistý, ale názory na netu a další díly mě už přesvědčily, že tehle pořad je jedna z nejlepších věcí na našich tv.

3
Ifa
Reagovat

Pohlreich je na obalce aktualniho Reflexu – c. 48. Uvnitr je clanek o tom, ze Cesi jedi blafy.

4
Maxx
Reagovat

Haha, ten Zdeněk byl ještě tenkrát takovej mírňoučkej :D

5
viki
Reagovat

Jsem ráda, že To dáš! skončilo, byla to děsná nuda. To Prima šlápla vedle. Na starý díly AŠ se ráda kouknu znova, můžu to sledovat furt dokola:-) Navíc tenhle první jsem snad ani neviděla….pobavilo:-)

6
Maxx
Reagovat

Já jsem To dáš! neviděl, ale už podle ukázek jsem věděl, že to za moc stát nebude :D Jako určitě to bylo zajímavě udělané, když to bylo na Primě, ale to téma samo o sobě, to už je trochu out.

7
borec z práglu vy debili
Reagovat

Brno nezklame.Prej druhý nej město v ČR.Jsou to kokoti nic jinýho.Takhle je to tam se všim.

9
okkvp
Reagovat

6 – Prima dělá všecko naprosto luxusně :-D
akorát To Dáš se moc nechytalo nejen kvůli out tématu

Reagovat

OT: tak tohle pobavilo, konkurence Prima COOL od TV Nova se bude jmenovat … sedíte? Fakt sedíte? Fanda :)) Asi tam berou hodně dobré drogy :)

11
Maxx
Reagovat

Jako Nova Fanda se bude jmenovat ten jejich kanál? To neee, takhle mimo tam nejsou :P

13
okkvp
Reagovat

10+12 – já tedy vidím Fandu upoceného v nátělníku a v teplákové soupravě, ale směju se až padám ze židle :-)))

14
Kapi
Reagovat

Ja vidim Fandu jako reklamni tah Novy aby se o tom mluvilo ( o jejich druhem kanalu – viralni reklama) a pak vytahnou skutecny, nejaky cool nazev.

Přidat komentář