Panáček v reality show

První večeře: Premiéra

30. Srpen 2021 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

prvni vecere 1

Dnes večer měla premiéru reality show První večeře. Jak jste s touto novinkou zatím spokojeni?

Potřebuju nové zuby, zkazil Jan večeři i první rande. Jiný pár už čeká dítě – iDNES.cz

Dohazovač Pohlreich v novém pořadu První večeře: EX Krejčíkové sehnal nevěstu! A už čekají miminko – Blesk.cz

Poznali se v seznamovací show První večeře, teď spolu čekají miminko a budou se brát! – Blesk.cz

První večeře sklízí kritiku: Do čeho ten člověk zase vlezl, zlobí se lidé na Pohlreicha – eXtra.cz

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Lady XL
Reagovat

Docela se mi to líbilo. Není to moc dlouhé a výběr lidí byl zajímavý. I když se to přeci jen chvílemi vleklo – záběry na personál atd. Uvidíme dál…

2
Prochor
Reagovat

Mně to připadá dost nezáživné. Jedna večeře s popisem následujícího vývoje vztahu. Víc se mi líbila Svatba na první pohled.

3
Prochor
Reagovat

Ještě něco- ti Tlouštíci, kteří běželi potom jsou opakování první řady. Takže doufám, že letos bude další řada.

4
Lukša
Reagovat

Nuda, kterou tentokrát ale docela zachraňoval zajímavý výběr párů. Pohlreich je tam zbytečný, když už to „pořádá“, mohl by také přispět nějakou legendární hláškou (což alespoň trochu zachraňovali kluci za barem). Ale nebýt reklam, byla by to celkem dobrá večerní jednohubka.

5
Lukša
Reagovat

@Prochor: Má být, vypadá to, že spolu s tímto pořadem reprízují staré díly a nové pak První večeři nahradí (natočeno 8 dílů). Nova zároveň chystá Extrémní proměny, což mají být Tlouštíci, které bude kamera pronásledovat celý rok.

6
dejna
Reagovat

Dala jsem přednost Farmě a nelituji…toto je taková divná nuda.

7
Lady XL
Reagovat

Tak kdo se díval tentokrát? Já neodolala. No Zdenda tam ani nemusí být, je tam jak vrátný. Ale docela se mi zamlouvají vybrané dvojice. Prostě bývají něčím zajímavé, takže jsem se vydržela dívat. Občas docela úsměvné momenty – když kluk vyjekl – „tady to je drahé“, no nedivím se mu. Jít na rande na slepo a rovnou do takové cenové kategorie… – Servírka to dorazila, když dodala – a to ještě nejste na konci :-D :-D.

8
dejna
Reagovat

@Lady XL: Já se podívala dík tvému komentu. Předtím jsem o tomto projektu nic nečetla, takže jsem to brala jako opravdovou seznamku. Toto ale přece nemůžou brát vážně?
Zdeněk je nějak upozaděný, personál šmíruje a komentuje účastníky, no a ti mi zase připadnou jako figurky v něčí hře.
Ne že bych se nezasmála – chvilkami i dost – ale celkově mi to připadá jako úplně zbytečný a nicneříkající projekt.

9
Lady XL
Reagovat

@dejna: To se omlouvám, že se ti to nelíbilo :-). Mě se některé hlášky taky líbily. Je jasné, že jsou vybrané určité typy lidí, ale jsou často něčím zvláštní a aspoň zálibami je fakt pasovali k sobě. No tu chvíli, co to trvá, se vydržím dívat i bez přinucení 😁, ale hitparáda to fakt není…

10
dejna
Reagovat

@Lady XL: Nene, není třeba se omlouvat. Minule mě docela pobavila nejstarší dvojice, ale včera už mi minimálně dvojice zamilovaný šumperák + dívka připadali jako najatí neherci.
Ale jo, už do toho nebudu vrtat a budu se jen bavit…teda jestli se budu dívat. ;))

11
Lady XL
Reagovat

@dejna: Mne pobavila ta náruživka, trochu jsem myslela, že by jim to mohlo vyjít (aspoň na chvíli), ale asi byla pro něj moc hrrr – jak říkali u baru – měla pro něj moc přímý tah na bránu :-). Tomu zamilovanému jsem to tak nějak věřila, ale u ní jsem si spíš byla jistá, že to neklapne. U nejstarší dvojice bylo zajímavé, jak měli hodně společných zájmů a přece se k sobě nehodili a vlastně ani na to zjištění společných zájmů nedošlo. Tak jako minule u té nejstarší dvojice. Ona je otázka, co napíší do dotazníku a co je pak pravda. U někoho zase může vyvolat rozpaky to nóbl prostředí.

13
Lady XL
Reagovat

To byl zase materiál :-D…. Už se o tom dost psalo, ale ten „fotograf“ od Slováčka, to byl sólokapr. Ježíši, ten fakt doma nemá zrcadlo a ještě mu chybí brýle….. :-D. Kouska slušnosti mu chyběla. Dobrý trapas byl rozhovor s farmářem. Holčina se snažila seč mohla ho rozpovídat, ale on ne a ne…. Jak jsme pak zjistili, tak se nikdo už nesešel, ač to někteří slíbili. Jedna dokonce nedorazila na domluvené rande – to se nedělá… Na FC jsem zjistila, že jim vedou pak e-mail.poštu, kam jim lidi mohou psát ohledně seznámení. Což je fajn, protože se pak opravdu mohou seznámit. Jedné se to podařilo.

Přidat komentář