Panáček v reality show

ANKETA Stříbrní finalisté SuperStar a ostatních talentových soutěží: A vítězem se stává…

14. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Miro Šmajda, Gabriela Gunčíková, Eliška Rusková, Milan Peroutka, Mária Bartalos

Celých 14 dní jste měli možnost vybírat toho nejlepšího z řad soutěžících, kterým v našich talentových soutěžích uniklo vítězství jen o chlup. Nejprve jste mohli hlasovat pro 37 semifinalistů a následně pro 13 finalistů, přičemž toto hlasování skončilo úderem včerejší půlnoci. Kdo je tedy podle vás tím nejlepším „stříbrňákem“?

1. Eliška Rusková – 25% (37 hlasů)

2. Gabriela Gunčíková – 13% (20 hlasů)

3. Mária Bartalos – 13% (19 hlasů)

4. Miro Šmajda – 12% (18 hlasů)
5. Milan Peroutka – 11% (17 hlasů)
6. Martinka Bobáňová – 10% (15 hlasů)
7. Richard Nedvěd – 5% (8 hlasů)
8. Ondřej Ruml – 5% (7 hlasů)
9. Petr Bende – 3% (4 hlasy)
10. David Weingärtner – 2% (3 hlasy)
11. Eva Burešová – 1% (2 hlasy)
12. Anna Veselovská – 1% (1 hlas)
13. Alex Dowis – 0% (0 hlasů)

celkem hlasů: 151

Stejně jako před dvěma lety v anketě vítězů, kterou suverénně ovládla Emma Drobná, i tentokrát se už v semifinále vyrýsovala jasná favoritka, kterou není nikdo jiný než benjamínek této ankety Eliška Rusková, která získala rovnou čtvrtinu ze všech hlasů. Zatímco Eliška výrazně utekla pelotonu, o další medaile se vedl tuhý boj a finalisty od druhého až po šesté místo dělily jednotky hlasů. Stejně jako v loňské SuperStar se Top 3 stala čistě dámskou záležitostí a Elišku doplnily další dvě talentované krásky, stříbrná skončila rocková bohyně Gábina Gunčíková a bronzová chameleonka Mária Bartalos, která se již brzy stane maminkou. Těsně pod stupni vítězů skončili dva fešáci – živelný Miro Šmajda a charismatický Milan Peroutka. Stejně jako v semifinále si překvapivě dobře vedla folklórně založená Martinka Bobáňová, naopak dva ze semifinálových vítězů Richard Nedvěd a Ondřej Ruml skončili poněkud za očekáváním. Negativním překvapením finále této ankety je absolutní propad Evy Burešové, která skončila v poslední trojici s pouhými dvěma hlasy.

A to není z této ankety všechno, jelikož fanoušci vítězky Elišky Ruskové se mohou ještě v tomto týdnu těšit na její výkonografii a zavzpomínat na minulý rok, kdy se toto sympatické a talentované děvčátko dostalo až na druhé místo. Na závěr mi nedá, abych nezopakoval otřepané klišé: Sláva vítězům, čest poraženým!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Christine
Reagovat

Ahoj, mám takový dotaz. Kolik bylo ve všech v Česku vysílaných SuperStar dohromady finalistů ( myšleno jako sečteno ze všech řad dohromady ). Dokázal by je někdo spočítat?

2
DJ Vlado
Reagovat

@Christine: Dohromady bylo 86 finalistů (10+12+10+12+12+12+8+10), pokud počítáme jen ročníky SuperStar, které se vysílaly v Česku :-) A když připočteme i tři čistě slovenské ročníky (které jsou rovněž součástí historie federální SuperStar), ve kterých bylo 32 finalistů (11+11+10), tak by to dohromady dalo 118 :-)

Přidat komentář