Panáček v reality show

Ano, šéfe 2017 (4.9.) Hotel Bílý koníček, Třeboň (video)

4. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-s07-e09-hotel-bily-konicek-trebon

Dnes to bude na televizních obrazovkách litý boj mezi Zdeňkem Pohlreichem, který závítá do hotelu Bílý koníček v Třeboni a českou fotbalovou reprezentací, která hraje o poslední jiskřičku naděje na postup. Pokud si ve 21:30 vyberete TV Prima (třeba již bude fotbal rozhodnutý, mrk mrk :-), tak se můžete těšit na zúřícího Zdeňka, který bude v dalším díle Ano, šéfe růst z majitele hotelu Bílý koníček v Třeboni. Majitel se jmenuje Ondřej Pech a kromě toho, že nejspíše svoji účast v reality show bere jako promo na případný prodej hotelu (nebude ani první, ani poslední), tak provozuje jedinou únikovou hru v Třeboni a jak jinak na vodnické téma. Vždyť je to Třeboň, tak rybníky, voda, ryby a vodníci jsou samozřejmost a nebo ne? Brekeke.

Svérázný hotel Bílý koníček

On celý hotel Bílý koníček, včetně přilehlé exitovky a restaurace je tak nějak svůj. Zdeněk tu potká šéfkuchařku, která má dvanáctiletou praxi ve zdravotnictví. Pak třeba ředitele hotelu, který je už ve 25 letech vyhořelý a tak není divu, že vybavení hotelu je takové, již trochu použité.

Pár video ukázek k navnadění na dnešní třeboňský díl

Promo

Zdeňkovi se ježí vlasy

Třeboňská únikovka

Co myslíte, jak zvládné restaurace v Bílém koníčkovi zátěžový test? Bude plno? Bude návštěvníkům chutnat a zvládne vše personál na jedničku? Uvidíte dnes 4. 9. ve 21:30 v dalším díle Ano, šéfe na TV Prima. Diskuze je otevřená a vašeho názoru si ceníme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
trish
Reagovat

S němým úžasem jsem shlédla včerejší premiéru Ano, šéfe! s pitoreskním zeleným majitelem. Něco takového jsem ještě neviděla. Chudák dědeček XXL vodníka se musí v horbě obracet, komu svěřil svůj nádherný podnik. Domnívám se, že po prodeji hotelu (dědeček promine, ale hotelu a hospodě bude lépe) by měl mladý dědic navštívit psychologa a věnovat se svému zdraví. Křiváckou povahu, schovanou pod rádoby sluníčkovost, tu mu asi nikdo nespraví. :-(

2
Lady XL
Reagovat

Neviděla jsem až do konce, ale to, co jsem viděla, stačilo…. Souhlasím s Trish. Pan „Brekeke“ byl chvílemi jak infantilní dědeček…., nevěděla jsem, co si o něm myslet. Ale nějak jsem z něj to křiváctví cítila. Moc mluvil, málo dělal. A rozhodně nepůsobil dojmem vystudovaného hoteliéra. Spíš bych tipovala, že udělá to, co říkal hned na začátku – prodat to a cestovat…. Podnik z venku pěkný, uvnitř se zastavil čas. Ten mladý „ředitel“ to taky byl krok vedle…

3
cathy
Reagovat

Milej pan rádoby sluníčkovej majitel byl falešnej jak pětka. Zdenda mu to nežral a myslím, že pro něj bylo utrpením s ním točit.
Odpornej člověk ten majitel.

Přidat komentář