Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018: Co nám zazpívá Top 8 ve 2. finále?

19. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 8

Osmička zbylých finalistů, 5 holek a 3 kluci, se nám již zítra představí s písněmi, které věnují svým blízkým. S kterými songy se nás pokusí získat na svojí stranu a jak jim sednou, to se již tradičně pokusí zanalyzovat DJ Vlado.

Petr Borkovec

zazpívá: Rag ‘N‘ Bone Man – Human

Tato píseň patří bezpochyby k tomu nejlepšímu, co za poslední roky v mainstreamovém popu vzniklo. Nicméně k Petrovi se mi příliš nehodí, vzhledem k tomu, že jeho hlas je ve výškách poměrně úzký, zatímco refrén vyloženě vyžaduje pořádné hlasisko. Navíc vzpomeňme, jak tuto píseň v Tváři (na poměry herce) skvěle vystřihnul Martin Dejdar, který si sice pomáhal herectvím, ale refrén opravdu napálil. Pokud by se totéž povedlo i Petrovi, tak si v příštím rekapu budu sypat popel na hlavu.

Aneta Horňáková

zazpívá: Elvis Presley – Can’t Help Falling In Love With You

Ačkoliv je tato píseň pořádná vykopávka, tak už jsme zažili příklad, že se s ní dá zazářit, o čemž nás mohla přesvědčit Janet Devlin z britského X Factoru, která ji zpívala pro zesnulého dědečka. A jelikož Janet patří k mým vůbec největším světovým srdcovkám, tak se zřejmě neubráním srovnání. Pro Anetu je tato píseň výzva v tom, aby ukázala, že dokáže zpívat i bez afektu, který předvedla v semifinále. Pokud toto dokáže, tak se může se soutěží rozloučit se ctí, jelikož ji tak jako tak vnímám jako jasnou adeptku na vyřazení.

Bryan Gandola

zapívá: Robbie Williams – Angels

Jasně nejohranější píseň v rámci všech ročníků SuperStar, na které je těžké předvést cokoliv nového, pročež v ní nevěřím ani Bryanovi, který se zatím ukázal jako velmi sterilní zpěvák, který nevnáší do písní žádný osobní vklad. Že by další adept na vyřazení?

Adéla Kvitová

zazpívá: Adele – Set Fire To The Rain

I tento megahit jsme už mohli v našich talent shows slyšet mnohokrát, přičemž vrcholem jeho podání byl touchdown Anny Veselovské a Lucie Dobrovodské v prvním Hlasu. Pro Adélu je to hop, nebo trop, může to být průšvih, ale i touchdown. Pokud dojde ke druhému případu, tak už pak bude záležet jenom na tom, kolik lidí zaujalo Adélino charisma (jak kdysi řekl Ondřej Soukup Martině Balogové).

Tereza Mašková

zazpívá: Sia – Chandelier

A opět budu srovnávat s Tváří, jelikož v její první řadě si pro mě tuto píseň přivlastnila Anna Fialová, která do ní dala neskutečné emoce, které tato píseň vyžaduje. Trochu se obávám, že právě emoce budou pro Terezu v této písni Taxisův příkop. O tom, že to dokáže zazpívat technicky skvěle, není pochyb, ale měla by si v první řadě dát pozor na to, aby z toho nebylo „Letiště Václava Havla“. Pro Terezu je to každopádně výzva, aby ukázala, zda je jen zpěvácký jukebox, nebo ne.

Karmen Pál-Baláž

zazpívá: Tina Turner – Proud Mary

I pro Karmen představuje tato píseň výzvu. Není pochyb o tom, že jí tento evergreen hlasově sedne jako prdel na hrnec, ale jsem zvědav, jestli se odváže i pohybově, protože Karmen dosud buď seděla za klavírem, nebo stála na místě. Každopádně si myslím, že svým podáním Karmen překoná i podání Terezy Mandzákové z předminulé řady (a to říkám i přesto, že Tereza patří k mým srdcovkám).

Jakub Pružinský

zazpívá: Coldplay – Viva La Vida

Tak tady se obávám, že si Jakub naložil na svá bedra až moc. Navíc když si vzpomenu, jak úžasně tuto píseň v SuperVýběru minulé řady vystřihnul Štěpán Urban, se kterým bude v očích „hardcore fanoušků“ Jakub chtě nechtě srovnáván, takže se obávám, že to pro Jakuba nemůže v žádném směru dopadnout dobře. Jakub má ale velký fanklub, díky kterému i sebevětší průser ustojí (navíc fanynky zrzků jsou teď díky svatbě prince Harryho připoutané ke sledování Novy, že se od ní následně až do zítřka neodtrhnou podobně jako Laďka Kozderková v Trháku).

Eliška Rusková

zazpívá: Taylor Swift – Shake It Off

Další výzva. Na této odrhovačce se může Eliška buď vysekat, nebo zazářit, nic mezi tím. Vzhledem k tomu, že je tato píseň ve slokách není příliš nízko, mohlo by to Elišce, vzhledem k tomu, že je jistější ve výškách, sednout. Akorát jsem zvědav, jestli dokáže do této celkem stupidní písní vnést nadhled a sebeironii, kterou do ní dokázala dát Emma Drobná ve slovenské Tváři. Každopádně ta nepředvídatelnost mě baví a je to ten hlavní důvod, proč Elišce fandím.

Jako exkluzivní host tentokrát vystoupí stříbrná Slavice Ewa Farna, což je nesčetněkrát lepší volba než Pavel „mečímjakokozelahrajusinapísničkáře“ Callta. Jak kdo z finalistů zazpívá a kteří dva nás nakonec opustí, to se dozvíme už zítra.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 368
1
Jardach pb
Reagovat

Me obcas ty playlisty prijdou takove plne kontrastu: Angels,Chandelier,Adele..to uz je milionkrat slysene a ohrane a nevim,co by k tomu slo pridat “noveho/originalniho”
Proud Mary- zajimava volba
Viva la Vida- odvazna volba
Shake it off a Human-taky moc zname hity,ale furt se tam da neco vymyslet
Elvis-nekdo sice muze rict,ze vykopavka,ale mohl by to byt “cerny kun” vyberu…

Kez by mi nekdo zazpival nejaky zajimavy cover treba songu 500 miles

2
ales winner Karmen
Reagovat

zajimaví článek se zajimavím výběrem playlistu Karmen má dobrou pecku a ti ostatní lnu když lvové bijou o mříže tak mě Karmen něco vy….že doplnte si sami

3
jardach pb
Reagovat

@ales winner Karmen: prosím o překlad do češtiny, my tu maďarštinu neovládáme…

4
Prochor
Reagovat

Řekl bych, že jednoznačně likvidační song má Aneta. Už jen proto, že Elvis je dneska pro mlaďochy totální nuda.

5
Ina
Reagovat

Proud Mary si podle mě Karmen upraví do uspávačky, nedovedu si představit, že by předvedla takovou energii ty sexy tanečky, vrtění zadečkem ..:-)) Pružinský podle mě bude taky průšvih, Jakub je pořád strašně vystresovaný.. dát viva la vida klepajícím se hlasem je poněkud úsměvné… jinak si myslím, že se s písničkami docela poperou, až na toho Elvise… to je teda opravdu likvidační song..

6
ales winner Karmen
Reagovat

Proud Mary je silně taková dost perverzní a návyková piesen a Karmen to zase dá to bude jízda já se kurva těším

7
Prochor
Reagovat

Dost se bojím o Adélu protože Set Fire To The Rain je hodně provařená věc a začíná být nudná. Takže Adéla nemá zase vyjímečný hlas aby vzniklo něco zajímavého. Obávám se, že dnes večer vypadne ze hry což je mi líto protože Adéla je třetí z mých oblíbených vedle Elišky a Karmen.

8
Saskie
Reagovat

@Prochor: O Adélu se až tak nebojím. Je to má favoritka a jelikož se hlasuje hned na začátku pořadu, kdy ještě ani nikdo nezazpíval, tak diváci pojedou na předešlé výkony a ty měla Adéla dobré. Nejvíc v ohrožení je Aneta, té je mi fakt líto, protože ji mám ráda. A taky si myslím, že postup nemá jistý ani Eliška. Možná by to byl pro mnoho lidí šok, ale je mezi holkama totální průměr v tom finále, a to není dobře. Není ani špatná, ani nejlepší a žádné wow se zatím nekonalo, té lidi posílají hlasy snad jen za ten věk. O klucích snad ani nemá smysl se bavit, Bryan je nuda, nuda, šeď, ten taky dost možná poletí. A Jakub, ten ještě bude žít nějakou dobu z toho semifinále, ale jestli to pokazí i teď, tak příště asi letí. Pro mě mezi klukama teď momentálně je nejlepší Petr, a to jen díky barvě hlasu. Z Holek je to Karmen a Adéla. Tereza je výborná zpěvačka, ale abych ji zase fandila, musela by prostě zase „být lepší“ než byla, jako se to povedlo Karmen.

9
J
Reagovat

Ja si myslim, ze na covery tychto piesni a na nejake spomalenie mozme zabudnut. Karmen bude urcite davat tu povodnu cover verziu TINY TURNER. Som, ale zvedava na choreografiu, pretoze ta piesen si nejaku vyzaduje. Otazkou je ci uvidime Karmen spievat len za mikrofonom alebo bude davat aj nejaky pohyb (tanec) na podiu. Tu je jedna verzia PROUD MARY z francuzskeho VOICE: https://www.youtube.com/watch?v=HUzCG9Yfg1g

Co sa tyka Terezy a CHANDELIER, mam v zivej pamati verziu Saary Aalto z XF UK: https://www.youtube.com/watch?v=GDYIEJDzNNk

10
Monika
Reagovat

@Saskie: To jsi dost optimisticka, ze se nebojis o Adelu :-)) ja si myslim, ze je na haku uplne stejne jako Aneta. V semifinale taky byla dobra a skoncila v hlasovani u divaku az osma. Klidne muze dnes vypadnout i s celkem dobrym vykonem. A s tou Eliskou souhlasim, je to moje favoritka a hodne se o ni bojim. navic ten song je sam o sobe hodne otravnej a hnusnej.

11
J
Reagovat

Neviem si predstavit ako Petr zaspieva ten HUMAN. Pamatam si ako to zaspievala Emily Middlemas v XF UK a po tomto vystupeni sa HUMAN katapultoval na 2. miesto itunes charts uk a zaroven aj na 2.miesto official charts singles uk. Niekedy tie vystupenia v XF UK velmi vyrazne ovplyvnuju bodovanie piesni v hitparadach. https://www.youtube.com/watch?v=vwj1255SWf0

12
Saskie
Reagovat

@Monika: Vzhledem k tomu, jak ji vychválil Ben, se o ni až tolik nebojím. Když už ji označil jako nejlepší výkon minulého finále, na to taky pár lidí bude slyšet. :-)) Adéla nejspíš poletí brzo, ale myslím a hlavně doufám, že to nebude ještě dneska. Příště se budu bát víc. Dnes je nejspíš na řadě Aneta a Bryan, ale může dojít k nějakému překvapení, např. ta zmiňovaná Adéla (snad ne) nebo Eliška. Jinak to hlasování ze semifinále bych nebrala jako odrazový můstek, ono se to dost mění. Třeba takový Richard byl v hlasování, tuším, před Bryanem a letěl dřív. A hlavně, to hlasování odráží především to, jak ty soutěžící znají lidi z médií, protože není možné, aby skončila Zuzana na čtvrtém místě, když byla jasně nejhorší. To sorry. Ale čím větší popularita, tím větší podpora, není to jen tím vystoupením.

13
Saskie
Reagovat

@Monika: Ještě k tomu, že Adéla skončila v semifinále až osmá. To je taky i kvůli tomu, že ji málokdo „znal“. Přesně opačný přístup než u Zuzky. Tu kamery snímaly všude možně, o ní se vědělo, a proto taky dopadla u lidí tak, jak dopadla. Adéla jako jediná z finalistů nemá na youtube ani video z castingu, vlastně ji tam vůbec nedali (možná dokonce jako jedinou ze semifinalistů), prostě ji tak nějak tajili nebo nevím. Proto ji tam lidi vnímali jen do počtu, já si jí všimla v divadle, dost mě zaujala a od toho duelu jsem ji začala fandit, ale byla jsem přesvědčená, že nepostoupí, protože prostě nebyla tak propagovaná jako jiní. A když jsem slyšela, že postupuje, byla jsem fakt šťastná. A taky ta chvála poroty jí, dle mě, trochu pomohla, a proto si myslím, že dnes by ještě letět nemusela.

14
Saskie
Reagovat

@Monika: Uff, do třetice všeho dobrého i zlého :))) Ještě k té Elišce, já jsem na ni právě v tomto songu velmi zvědavá, protože zatím si nepamatuju, že by měla něco rychlejšího a tady právě může posílit roli favoritky, na druhou stranu je tu i ta možnost, že to totálně podělá, tady se prostě ukáže i z jiného úhlu a na to se celkem těším. :))

15
J
Reagovat

@Saskie: Obdobny pripad s chybajucim kastingovym videom je Kristian. Skus najst jeho kastingove video. Musel hodit svoj cover SNUFF, lebo kastingove video chyba. Preco asi?

16
Saskie
Reagovat

@J: Jenže Kristián měl v tom castingu, tuším, normální medailonek, třeba to chybí na youtube, ale normálně tam prostě tak nějak byl, Adéla ani to ne.

17
Prochor
Reagovat

@Saskie: Uvidíme jestli má Eliška ráda divočinu nebo ne. Jinak na Adélu na FB dost nakládají.Že není zpěvačka a nahrazuje zpěv sexi tanečkama, obléká se jako štětka a že se může superstar přejmenovat na sexistar. Ale já s tím nesouhlasím. Ono není těžké vyhrát když někdo zpívá třeba jako Chodůr ale dostat se do finále když někdo zpívá jako Šmajda pomocí showmanství je frajeřina. Protože tahle soutěž není o nejlepším zpěvákovi ale o superstar a Adéla je teď vzhledem k Tereze asi jako Šmajda vzhledem k Chodůrovi. Snaží se bojovat, dělá show a snaží se nevypadnout.

18
Saskie
Reagovat

@Prochor: Viděla jsem to, četla jsem to, ale možná právě i díky tomu, jaké rozporuplné názory ona vyvolává, tam ještě nějakou dobu zůstane, protože prostě není ten šedý průměr. Za to, že ji oblékají jako štětku, ona nemůže. Tam tak oblékají téměř všechny holky. Ona byla stejně nejvíc sexy v tom duelu, když měla obyčejné rifle a červené triko s dlouhým rukávem. K tomu, aby byla sexy, fakt nepotřebuje pobíhat na jevišti polonahá. A rozhodně nesouhlasím s tím, že by neuměla zpívat. Jen prostě nebyla v tom semifinále tak provařená jako jiné holky, které se tam dle fanoušků z FB měly dostat a kvůli tomu to teď chudina schytává, ale ta se s tím srovná na rozdíl třeba od té Zuzany. A taky se mi moc líbí, že bojuje a nevzdává se, i když byla braná jen jako černý kůň, pořád bojovala a pořád bojuje, to je mi sympatické, byť tam jsou technicky i hlasově mnohem lepší zpěváci, tak prostě neháže flintu do žita. :))

19
J
Reagovat

A ked uz sa tu riesi kto vypadne a kto nie. Tak pridam nieco aj ja. Ak o tyzden sa budu spievat CZ/SK songy a dnes vypadne Aneta a s nou Bryan tak sa o tyzden budu spievat 4 ceske songy na 2 slovenske. Mne to nevadi a myslim si, ze aj dalsim ludom na Slovensku to bude jedno, ale ako to bude vidiet produkcia uz je nieco ine, ze? Som naozaj zvedava kto dnes vypadne. Ci sa naplni osud Bryana a Anety alebo zazijeme sok.

20
ales winner Karmen
Reagovat

Saskie tak bacha Karmen nechej na pokoji ta je oblečená vždy na ůrovni seriozně a profesionálně akorát v rozhovoru pro evropu 2 přiznala že není zvyklá aby se líčila že chce vypadat přirozeně a ne jako stará mladá a poznámka štětka no těch štětek je tam zmalovanech víc viz růžovka která nevypadá jako štětka ale doslova jako kurva to samé je ale i Adéla i Aneta jediná z holek co je slušná a na nic si nehraje je pouze Karmen

21
ales winner Karmen
Reagovat

J ale to teda nemáš pravdu protože od 3 finálového kola budou každý zpívat celkem dvě písně jak v každém ročníku když jich bylo mín tak těch skladeb bylo o dost víc a něco mi říká že letos nebude CZ-SK kolo ale že už příště nás čeká rockové kolo a ve 4 finále kolo muzikálovích hitů+hity Ariany Grande možná až v GF bude CZ-SK kolo dříve ne

22
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Ty si psal v minulém vláknu že sem nečekal vypadnutí Richarda a Dominika. Já sem to samozřejmě u Dominika čekal na 100 %, vždyť sem to tu taky pořád psal a věděl sem že by byl zázrak kdyby zase postoupil. Je pravda že u Richarda sem doufal že snad proboha hned v prvním kole by jít nemusel když tam ještě navíc byli tak slabí a nevýrazní zpěváci jako třeba Aneta ale bál sem se o něj taky. Jako nečekal sem asi že budu mít až takovou smůlu že vypadnou oba naráz ale s vypadnutím jednoho z nich sem fakt počítal. No a od začátku vyřazování sem to už pak taky viděl tak že půjdou bohužel ven oba dva. :(

jpp: Ty si se mě ptal na názor na Patrika Němce. No můj šálek kávy to úplně nebyl, prostě pro mě takový dost vizuálně nevýrazný týpek ( ten strejc je přesné přirovnání ) ale zpíval dobře a je možný že by došel daleko kdyby ho porota pustila, dost možná by tam teď pořád ještě byl. Těžko říct proč ho vyřadili ale asi ho prostě považovali za moc silného a prostě se jim kvůli tomu nehodil, tak jako většina chlapů co tam jsou. :-)

23
Tomáš
Reagovat

Já sem dnes zvědavý i na Petrův Human. Pořád to mám v uších od Richarda jak to dal akusticky s kytarou na castingu a doslova mě tím rozsekal. Tohle podání nemůže Petr překonat ani omylem, nic naplat ale Richard byl prostě daleko lepší a zajímavější zpěvák než Petr, škoda že si toho nevšimli i hlasující. I tak ale doufám že se do toho Petr pořádně opře a rozjede to, já bych mu konečně taky jednou touchdown přál.

24
samanka
Reagovat

DJ Vlado a Scalex, mám na Vás jednu otázku: Na facebooku SuperStar som čítala, že sa má vrátiť fiflenka Zuzanka a Aneta má vypadnutie isté. Je to pravda, alebo hoax?

25
ales winner Karmen
Reagovat

samanka co to je co co to já no mám dost kdože cože on snad někdo zase chce měnit pravidla jakej návrat fiflenky to je doufám jen bud hoax nebo nějakej blbej vtip ted mě ůplně zatrnulo

26
Ina
Reagovat

k tomu líčení a oblékání.. vždyky je to záležitost vizážistek, ty holky do toho , myslím nemají co mluvit. Proto asi nepostoupila Jasmína, protože jakékoliv úpravy odmítala už při kástinzích. V r. 2011 tam měli taky šílenou vizážistku a nezapomenu co jednou udělala GG s vlasama, vypadala, jako kdyby ji zasáhl elektrický proud… o makeupu ani nemluvím, to vypadaly všechny jako z laciného bordelu…Mě je Adéla taky sympatická tím, jak bojuje, snaží se dělat šou, bavit…. když se tady vzpomínala Saara Alto, tak ta byla na vyhazov, ale dělala na jevišti šou, i když kýčovité, ale lidi začala bavit, tak ji začali i posílat hlasy. O Karmen mám obavy, že pokud si stoupne za mikrofon a bude je stát a nic, tak to lidi taky nezaujme. Vážně by mě překvapila, kdyby něco tanečního a energického předvedla. To bych i SMS poslala:-) U kluků je mi jedno, kdo vypadne, všichni jsou tam jaloví

27
J
Reagovat

@ales winner Karmen: Naozaj bude rockove kolo alebo ma natahujes? Pretoze ja rock milujem.

28
Tomáš
Reagovat

Já souhlasím s tím že Eliška je v rámci finálových kol mezi holkama úplný průměr a nevýrazná. Imho je to úplně nezajímavá zpěvačka s tuctovou barvou hlasu stejně jako Tereza. Obě mají jen dobrou techniku ale nic na víc. Udělal se okolo ní boom protože je patnáctka ale to je na ní tak jediné zajímavé. Na Karmen a ani na Adélu ani zdaleka nemá. Moc bych si přál aby vypadla, pro mě je to další úplně zbytečná soutěžící bez které bych se v klídku obešel. Jestli zrovna na ni porota vyplácá Divokou kartu tak to teda potěš koště, na to už fakt nebudu mít slov. Tu ať si šetří raději pro zbylé kluky, zaslouží si ji víc – i včetně Bryana.

29
J
Reagovat

Koho napadlo kolo muzikalovych hitov? Karmen si v tom nedokazem vobec predstavit. Docerta. THE MUSIC OF THE NIGHT???

30
Ina
Reagovat

myslím, že Karmen to dá ve verzi Creedence https://youtu.be/1LFzHIq_kJ0

31
Prochor
Reagovat

@Ina: Co se týká účesu GG tak jsem myslel že je to poznávací znamení nejlepší-poslední zpěvačky. Takový oslavný účes „lvice“. Stejně tak to bylo přeci v minulé řadě. Když zůstala Emma jako poslední ženská tak jí taky udělali tenhle účes.

32
Tomáš
Reagovat

Já už si zkusím tipnout jak celá tahle show co se týče hlasování ( / podvodů/ manipulací ) dopadne.

Takže já tipuju konečné pořadí těch co tam ještě jsou takhle :

1 Tereza
2 Karmen
3 Petr
4 Jakub
5 Eliška
6 Adéla
7 Aneta
8 Bryan

Předem říkám že tohle není mé přání ale tip jak to bohužel dopadne. Ještě to trochu může pozměnit Divoká karta podle toho komu a jestli vůbec ji udělí, ale zásadní změny nečekám. Bryanovi bych přál aspoň 7. místo před Anetou i když by dnes vypadl stejně takže to vyjde nastejno ale aspoň pro ten o něco málo lepší pocit. :-) Hold mám ale v tom fandění klukům takovou smůlu že si myslím že dnes Bryan skončí v hlasování úplně poslední. K těm ostatním místům pak asi není moc co dodávat. Tak co Liško jestli to tu čteš, nechcete nás třeba v produkci něčím překvapit a nebo to bude vážně celé takhle předvídatelné? Myslím totiž že na to máte vy jako celek daleko větší vliv než kdokoliv z hlasujících.

No a teď jak bych si přál aby to dopadlo – ale to je bohužel absolutně nereálné

1 Jakub
2-3 Karmen a Petr
4 Bryan
5 Adéla
6 Aneta
7 Eliška
8 Tereza

Vybral bych pořád zatím jako vítěze nejspíš kluka a to asi Jakuba protože jiný zajímavější kluk už tam asi není. :/ O 2. a 3. místo by se nějak podělili Karmen s Petrem, to zatím nevím jak. Karmen si objektivně asi zaslouží se umístit lépe než Petr a asi je fakt Karmen ve všem lepší, Petr je tak trošku nudnej ale zase na druhou stranu by mě lákal po letech finálový duel dvou kluků. K zbytku taky asi není moc co dodávat. Jinak samozřejmě úplně nejvíc by mě lákalo GF Richard a Dominik, tedy těch dvou soutěžících kteří místo toho skončili ve skutečnosti na úplném chvostu desítky. Takže vlastně jejich GF se odehrálo už minule ale nepřežil ho ani jeden z nich. Taky bych byl rád za vaše tipy a přání na konečné pořadí soutěžících, dost by mě to u každého z vás jednotlivě zajímalo.

33
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Mám úplně stejný tip na odhad pořadí s tím rozdílem, že podle toho jak porota pořád dokola chválí Jakuba a kolik má fanoušků tak bude asi před Petrem.

34
Saskie
Reagovat

Tak co se týká mého tipu, jak to dopadne, tak momentálně asi takto:
1. Tereza
2. Karmen
3. Petr
4. Eliška
5. Jakub
6. Adéla
7. Bryan
8. Aneta

A mé přání:
1. Adéla
2. Karmen
3. Petr
4. Tereza
5. Aneta
6. Eliška
7. Jakub
8. Bryan

35
Saskie
Reagovat

@ales winner Karmen: Dost pochybuju o tom, že si holky můžou samy rozhodovat o tom, co si na sebe vezmou. Co se týče vizáže, tak momentálně jsou to jen loutky.

36
J
Reagovat

Ja som uz po 1.finale pisala, ze TOP 3 bude: Tereza, Karmen a Petr. Petr odteraz bude urcite dostavat skvele songy, na ktore pocuje hlasujuci divak. A ked o tyzden naozaj bude rockove kolo tak sa Petrova pozicia urcite posilni. Terezu, Karmen, Petra, Adelu a Elisku si v rocku dokazem predstavit, ale Jakub ledaze by daval nieco od 2U. Karmen by mohla spievat v rockovom kole BRING ME TO LIFE – Evanescence. To by jej slo.

37
J
Reagovat

@J: Uz som ako dislektit: U2 – oprava.

38
Bezík
Reagovat

Neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde …. :D
Ne, už jsem to tu psal, nevím o čem spekulujete, dneska vypadne Adélka a Aneta. Adélka bohudík, Aneta bohužel. Jen zázrak by je mohl zachránit ;-)

39
Bezík
Reagovat

@J: Už jsem se lekl že myslíš tyhle :
https://cs.wikipedia.org/wiki/2_Unlimited :D

40
Prochor
Reagovat

@Saskie: Mám delší dobu podezření, že Jasmína, která skvěle zazpívala v supervýběru nemohla postoupit protože se prostě nehodila sponzorovi – Avonu.

41
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Myslím že Jakub nakonec nebude před Petrem, produkce nepotřebuje dva slováky v GF protože by to mohlo ohrozit celkové vítězství Terezy. Navíc Jakub pořád oslabuje a Petr se do toho spíš začne dostávat. Takže já věřím mému tipu stejně jako J.

42
Saskie
Reagovat

@Prochor: Začínám si to myslet taky, to by dávalo jistou logiku, proč právě ona nepostoupila.

43
Tomáš
Reagovat

@J: Odkud to máš že příště bude rockové a pak muzikálové kolo? Snad ne jen proto že to tu napsal Aleš.

44
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ale houby s octem, dnes mi vypadne Bryan a to je jistota. Jinak bych to prohodil a když už, tak bych napsal Adéla bohužel a Aneta bohudík, to by dávalo větší smysl. Ale Adéla dnes nevypadne, před Bryanem ona nevypadne. Tím sem si naprosto jistý.

45
J
Reagovat

@Tomáš: Niekedy mu tipy vychadzaju. Aj ked mne sa nezda to, ze by oddialili slovenske a ceske piesne az do GF. Ludia si ich ziadaju. Vacsina zo sutaziacich bude po SS spievat v slovencine a v cestine preto nechapem to, ze to oddialuju.

46
J
Reagovat

Tak ja to dnes budem sledovat nazivo a chystam si poslat nejaky ten hlas Karmen, aby mi nahodou nevypadla. Este mozno poslem aj Petrovi, uvidim.

47
ales winner Karmen
Reagovat

a proč mě teda řekněte když jste tu někteří tak moc chytří proč a z jakého důvodu by nemělo bejt Muzikálové kolo aspon by to byla příjemná změna já si Karmen dokážu představit v absolutně čemkoliv když to dá po svém pročpak by ne to je otázka soudnosti ne toho jestli sem si to vymyslel nebo ne za další věc já považuji ůplně zbytečně dlouho natahované reklamy chápem asi to je potřebné a televize na to mají určitě i peníze ale všeho moc škodí a za třetí jeden vlastně dva dotazy jeden na tomáše a druhý na Saskie a doufám že mě oba dva odpovíte a ne zase na něco ůplně jiného takže tomášku chci se tě zeptat pořád si na tom tvém konečném pořadí jak by to mělo bejt a nebude trváš protože já si zase trvám na tom že vyhraje Karmen a Saskie loutky a v čem vlastně proč by si nemohli navthnout k oblečení a k make-upu své připomínky protože bejt někým soudným tak bych to rozdělil půl na půl řekl ok dobře vypadáte takto a takto a ty holky by řekli ok chci to takto a takto a pak by se dospělo k nějaké fázi kde obě strany budou spokojené jinak chcete to máte to mít měním svůj názor a dnes na vypadnutí řeknu s konečnou platností BRYANA a Elišku Ruzkovou

48
Prochor
Reagovat

Tak já řeknu taky svůj tip na vypadnutí:
100% Aneta a bohužel tak na 70% Adéla. Bryana vidím tak na 50%.

49
Ina
Reagovat

obleččení jim tam taky přivezou, co poberou někde v kostymérně a líčení záleží jen na vizážistce, určitě se nelíčí samy…. někdy je to opravdu hodně přehnané…já si myslím, že vypadne Bryan a Jakub. Nebo Aneta

50
Tomáš
Reagovat

Bryan a Aneta vypadnou, věřte mi. I v tomto pořadí – prvně Bryan protože skončí 8. a pak Aneta, která bude 7. Chcete se se mnou někdo vsadit? Nikdo jiný než tito dnes nevypadne. Já bych tam Bryana ještě ponechal do příště aspoň na jedno kolo když už ty nejlepší a nejzajímavější kluky minule tak nelidsky vyvraždili a teď je to tam skoro samá baba ale mám smůlu protože Bryan to dnes taky nepřežije a dopadne stejně jako Richard s Dominikem minule. Adéla je pro tohle kolo ještě v bezpečí, opakuju že ta ani omylem nevypadne dříve než Bryan. Uvidíte sami.

51
Ally
Reagovat

Jo..já chci 2 unlimited od Jakuba ! :) Ale vážně ..třeba Sting – Shape od my heart ?

A od Karmen.. zjišťuji , že by se mi toho líbilo poslouchat víc a dýl kol..třeba ty Cranberries .. nebo něco ve stylu staré dobré Tiché dohody..ale to už uplně fantaziruju ..nejvíc ta čeština od Sováků a naopak většinou nedopadá dobře..

52
ales winner Karmen
Reagovat

ještě čekám na odpověd od tebe Tomášku jinak tvůj tip je brutál mimo

53
Ally
Reagovat

Petr – mám pocit, že zatím měl takové songy o ničem a přesto mě to od něho celkem bavilo ..Human je na výraz ..kdoví ..možná má takový moc uvolněný styl

Aneta – já nevím, možná ji starší písničky sedí a bude to poznat ..akorát nesmí zpívat nic smutného..nebo mám pocit, že bez těch úsměvů ji to nejde :)..ale tu se to možná bude hodit
A nebo taky může mít jinou verzi než od Elvise ?

Tereza – já myslím, že muzikálové kolo nebude, to už by mohla postoupit i bez zpěvu rovnou :)

54
J
Reagovat

@Ally: Ja som rychlo pisala a hned to odoslala, takze som sa pomylila. A namiesto U2 napisala ako taky dislektik 2U. Myslim si, ze Jakubovi by sa hodila piesen WITH OR WITHOUT YOU od U2. Ale moze byt aj BEAUTIFUL DAY ak by prislo na rockove kolo. Karmen zvladne dost veci a Petr takisto. Petrovi by som dala nieco od FOO FIGHTERS. Moze byt aj BEST OF YOU.

55
ales winner Karmen
Reagovat

to hlasování popularity poll nechápu na co to je na nic stejně je to vše zmanipulované Karmen zase ž 3 a růžovka oooooo jak nečekané opět 1 jdite se bodnout šulíni nikdo vám to už nevěří ty vaše manipulace jste stejní jak tomáš jen si vymýšlíte senzace za každou cenu

56
Luke
Reagovat

Admini dejte mu už BAN, tomu trollovi, už zase začíná používat vulgární výrazy, jak tady ty příspěvky můžete vůbec schválit? Tady lidí pisi slušně a kolikrát píší, že jim neschvalite ten příspěvek? Je to normální? Už s tím něco delejte !!!

57
Tomáš
Reagovat

@Luke: Neudělá s tím nikdo nic, Aleš je věčnej. :-D

58
ales winner Karmen
Reagovat

už za pár minut to začne to se těším mám připraven mobil a sms hlasy pro Karmen se posypou

59
ales winner Karmen
Reagovat

Luke nepoužívám žádné vulgární výrazy narozdíl od tebe kterej tu nemá nic jiného na práci jen do mě šít ty své nesmyslné poznámky a hejtovat mně a urážet

60
ales winner Karmen
Reagovat

ale nemusíš se obávat už půjdu stejně se chci na superstar dívat v klídku nebudu tu poslouchat něčí žvásty tak zatíím

61
Ally
Reagovat

@Tomáš: @Luke: Mi spíš připadá , že si to plete s fotbalem resp . Tim typem fanoušků co je ani fotbal pořádně nezajímá..jen si vyberou Baník nebo Sparta ..Tereza nebo Karmen :( nevím no..ale tak každý máme svůj styl..

62
Ally
Reagovat

@J: Jo FOO FIGHTERS by asi šlo
A teď budu vzpomínat , co se mi to od nich líbilo..mám to na jazyku ..místo SS :)

63
jardach pb
Reagovat

Tak ovsem dnes jsou oblecky vsech soutezicich jeste extremnejsi nez minule…co to ma Kvitka i Karmen na sobe? Peklo…

64
Lukša
Reagovat

Proboha, co to mělo být? Takhle zprznit Aviciiho, to jsem snad ještě neslyšel. Jediná, která jakž takž zvládla sólo byla Tereza, jinak děs běs, zejména Jakub, Bryan nebo Petr. Tohle si Avicii opravdu nezasloužil.

65
dena
Reagovat

no.mna tereza rekordne nudila

66
yeey
Reagovat

Tereza touchdown… i kdyz jsou Eliska a Karmen moji vetsi fanousci, tak je neuveritelna.

67
Jardach pb
Reagovat

Nevim,jestli se mi to zdalo,ale zvuk znel mnohem lepe,nez minuly tyden..maskova jako vystoupeni dobre,ale takove obycejne

68
dolores
Reagovat

Teraza – muzikálová verzia Chandelieru :-) a Habera nám chcel všetkým povedat, že aj keď nevyhrá, tak už aj tak vyhrala

69
Ally
Reagovat

Šup s Terezou místo Absolonové nebo která je ještě těhotná..:)
A ať vyhraje někdo méně dokonalý. a kdo tu výhru bude víc potřebovat..?

70
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Mne obcas vzhledove pripomina Baru Basikovou zamlada.

71
dolores
Reagovat

Petr pôjde druhý, takže asi to bude pruser

72
Rena
Reagovat

Mě připomíná Zlatu Adamovskou, za mlada, ty vlasy ji sluší k těm očím. Trochu i tu Báru. Nudná určitě není. Mě se to líbilo. Je dokonalá, ale vyhrát rozhodně nemusí… Tato soutěž opravdu není o tom, kdo zpívá nejlíp. Ale rozhodně se předvedla.

73
Valamin
Reagovat

U Terezy se mi tedy nelíbil začátel Chandelieru, celkově to byla kvalitka, ale ukníkaný nástup a první sloka, i když to tahle verze vyžadovala, mi neseděl podobně jako minule kudrlinkování u songu Billie Jean.

74
dolores
Reagovat

@Lukša: Súhlas s Avicii, Tereza z toho vyšla najlepšie, Jakub zase zvrzal nástupy a Bryan s Petrom to preafektovali. Ostatne baby tazky priemer

75
Fialka09
Reagovat

No tak já nevím, ta Tereza… Bylo to technicky dokonale zazpívané. Ale na mě se z toho nepřeneslo vůbec nic. Když to zpívá Sia, je to takové magické, až jsem z toho párkrát měla husinu… Když to tenkrát ve Tváři zpívala Anička Fialová, působilo to na mě skoro stejně… Ale tohle pro mě bylo prostě jenom technicky bezchybné.

76
Bezík
Reagovat

Na Terezu přesně sedí Werichův oblíbený termín „pumprdentlich“. Když se ho jednou ptali, co to znamená, vyjádřil to jako „je výborný ale stojí to za howno“ ;-) :D

77
jardach pb
Reagovat

Tak jsem to s tim zvukem zakriknul,jelikoz Human od Berkovce mi prisel celkem tragicky…

78
Jana2
Reagovat

Petr se mi dneska libil poprvé od castingu. Neni dokonalej, ale neco v nem je zajimavy. Tereza je sterilni, dokonalá, ale nic z ni nejde, na koncert bych ji nesla.

79
Michal
Reagovat

Za mě zatím první dva výkony na 1… Jak Tereza, tak Petr. Každopádně Tereza zpívá fenomenálně. :)

80
dena
Reagovat

adela.. wow. omnoho viac ma to bavilo nez tereza. pre.mna ozaj skvele

81
dena
Reagovat

hm.. pocuvam porotu.. co im to diktuje dramaturg??? nemaju usi? toto bolo omnoho lepsie nez tereza! chcu aby vypadla…ci ako to chapat

82
Jana2
Reagovat

Tereza zazpiva dobre a vsichni se poserou, Adela zazpiva dobre a vsechno je podle nich špatně. Tereza to podle nich jako prozila, jo? Haha

83
Fialka09
Reagovat

Petr dobrý!
Adéla – no já nevím, mně se to líbilo. Porota ji zjevně chystá na odstřel….?

84
Prochor
Reagovat

Vždycky když jsem slyšel Chodůra nebo teď Terezu, tak mně napadá proč jsou v soutěži, která jim v podstatě nic nedá ale taky nevezme. Oba mohli začít rovnou zpívat. Vyhrají jako kdyby šla do superstar třeba Leona Machálková – samozřejmě vyhraje ale co z toho. Ale mně víc bralo v superstar když se někdo vyvíjel a využil té soutěže jako třeba Aneta.

85
Bezík
Reagovat

@dena: Ne, bylo to bídný. Adéla je omyl finále.

86
libena
Reagovat

absolutně nevím, proč adélu tak zdrbli, takovej song zvládla levou zadní….je chudák na odstřel??? ach jo, vypadá famózně

87
popy
Reagovat

No, minule vypadli dva kluci a Slováci, dneska prostě musí vypadnout Češka. A vzhledem k oblíbenosti Terezy a Elišky si holt vybrali Adélu.

88
Jana2
Reagovat

@dena: potrebujou aby vypadla, je to Češka

89
dena
Reagovat

som sa normal nastvala a poslala adele hlas. ved to hodnotenie bolo total zaujate. ludia snad nie su hluchi :-(

90
Rena
Reagovat

Petr se mi docela líbil, Adela rozhodně zas až tak špatná nebyla. Že by se snažili o více smsek?

91
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Ta Jasmina, to je peklo :-D

92
dolores
Reagovat

Ak by Petr išiel od začiatku naplno mohol by to byt aj touchdown, škoda…ale záver skvelý. Paradoxne tu sódu co Adela dnes dostala od poroty by som jej dala za minule. Dnes sa mi to zdalo dobre. Je to song, ktorý sa nedá výrazne pokaziť, a tu emóciu tam až tak nepotrebujem, pretože sú tam silné nástupy, gradacia.

93
yeey
Reagovat

Na Adelu byli prehnane tvrdy, dala to mnohem lip, nez sem cekal, i kdyz Tereza a Petr byli lepsi… evidentne je na odstrel… holek a Cechu je pretlak, tak ji hazi klacky pod nohy produkce i porota :-/

94
Valamin
Reagovat

Petr mě hoooodně přejvapil. Pro mě jedno z nejzajímavějších vystoupení letošní Superstar, docela napínavé a s gradací. Není dokonalý, ale vyvíjí s,e a to je sympatické. A to nebyl můj fanoušek.

95
Ally
Reagovat

No já bych souhlasila na Adelu s porotou..nebylo to špatný ..ale řekla bych tak nějak zbytečný..tahle písnička buď touchdown..nebo to nemá cenu..zbytečně velké sousto ..ale slušelo jí to

96
yeey
Reagovat

omg at se prestanou vykecavat, mohlo by to byt cely 2x kratsi a 2x zazivnejsi… dotretice o tenisu omg..

97
Ananas
Reagovat

@Bezík:
Bezíku, zdravím, pumprdentlich byl výraz tatínka Oty Pavla (pumprdentlich byl třeba ten krásný rybník bez ryb ve Smrti krásných srnců.

98
dolores
Reagovat

Jelito sa snaží moderovať prirodzene ako Banašová, ale nejde to nejde

99
dolores
Reagovat

Karmen… vyborna

100
Prochor
Reagovat

Jakub si od mamči půjčuje asi barvu na vlasy – dokonale stejný odstín :-)

101
popy
Reagovat

Karmen dokázala, že umí zpívat čistě, i když se pohybuje po pódiu (jakkoli ta choreografie byla místy legrační). Navíc to mělo fakt šťávu. A nejlepší to bylo, když tam jenom tak chodila. Pro mě druhý touchdown letošního roku – a zase Karmen. Tak nějak se pozvolna stává mým hlavním fanouškem. :-)

102
Bezík
Reagovat

I po Karmen stále vede Petr.

103
Fialka09
Reagovat

Karmen vynikající!!
Jakub – přijde mi, že mu ta písnička vůbec nesedí.

104
Jana2
Reagovat

Jakub konečně dostal pisnicku, kde nemuze fnukat a najednou je jeho hlas úplně obycejny. Ale jako Slovak dojde hodne daleko.

105
dolores
Reagovat

Jakub…miestami neladí, také slušne karaoke…. ale stále to kompenzuje tou peknou farbou hlasu, ktorá mi v tomto songu asi najviac vynikla

106
yeey
Reagovat

OMG proc oddeli hodnoceni poroty od vykonu? No mozna mu pomuze, kdyz mu daj kartac o 5 minut pozdeji… Des, kdyz strhali Adelu, tak chci videt, co reknou na tohle…

107
Valamin
Reagovat

Jakub!!! Au…

108
Lukša
Reagovat

Nejdřív byl zprzněn Avicii, teď Coldplay. To nám ten večer začíná… Jakub mě míjí od začátku a aktuálně je to můj favorit na jasnou cestu domů. Zatím určitě nejhorší, bohužel porota získala čas na poradu a on jako Slovák kartáč nedostane.

109
Ally
Reagovat

Když dneska je to těžký ..asi jim na tom záleží, když zpívají pro rodinu..možná si vybírali sami písničky ?

Jo to řekla Katka dobře, Karmen na rozdíl od Terezy riskuje opustit komfortní zónu
A taky mě víc baví vývoj Petra ..než hotová zpěvačka Tereza..ona je tam jak z jiného pořadu
A Chodur taky aspoň riskoval zatancovat..ten mě proste bavil víc než Tereza..neříkám ,že tím tancem ale..

110
Ina
Reagovat

Taky jsem zvědavá, co na to porota. Jak neskuhrá a nelká, tak je to takové obyč a ještě má vždycky problémy s intonací a nástupy. Karmen mě překvapila, ale je vidět, že to žádná podiová motorová myš není:-))) Borkovec je mi nesympatický, ten jeho kukuč a namachrovaný úsměv mi nesedí…

111
Rena
Reagovat

Jakub si opravdu nevěří, bylo to z něj cítit, ted mají pravdu. Nebavím se, spíš se s ním bojím, aby to dal. Je mi sympatický, jen už by bylo třeba nějakého vývoje, ten u nej zatím není..

112
yeey
Reagovat

Doufam, ze jde posledni Eliska, ne Aneta :-)

113
dolores
Reagovat

@Ally: aj mňa viac bavil Chodur ako Tereza. On aspoň vystihol uzasne atmosféru piesne Rozoznávam s výrazom a bolesťou aká tomu prinalezala. Dočkám sa toto u Terezy.

Och ten Gandola sa snaží o touchdown, aj tak ma nebaví…

114
Fialka09
Reagovat

Co to má Bryan za háro? :-) Nějak se mi to nelíbilo… Ten jeho hlas se k téhle písničce vůbec nehodí, řekla bych.

115
Bezík
Reagovat

@dolores: No jo, ale Tereza je aspoň taková normální holčina, kdežto Chodúr byl odpornej slizák … ;-)

116
Ally
Reagovat

@dolores: JJ Rozeznávám..to už jsem zapomněla
Bryan vypadá dneska spíš jak ten zpěvák z Modern Talking ? :) Nelíbilo jinak ..:(

117
dolores
Reagovat

Habera čítal môj komentár, že sa Bryan podoba na Cmora alebo to ma z vlastnej hlavy? 😁😀

118
Fialka09
Reagovat

@dolores: Přesně, na to si vzpomínám, já jsem Chodúrovi kdovíjak nefandila (byla jsem zapřisáhlá Šmajdovka), ale když dal Rozeznávám, byla jsem z něj úplně vyřízená, to bylo parádní!

119
Jardach pb
Reagovat

Jakub pekelny…kvuli tomu vykonu museli asi zchladit porotu reklamou…Bryan opet nuda…Karmen opet ok…hlavne at Jakubivi nedavaj wild card

120
popy
Reagovat

Ten Jakub je prostě velký omyl, který neměl postoupit ani do semifinále – a teď zabírá místo daleko lepším muzikantům Kristianovi nebo Matějovi. Škoda, ti Slováci vypadali tak dobře, a teď z nich zbyl jenom jeden, nejslabší.
Bryan neurazil, nenadchnul. Petr z kluků zase nejlepší.

121
Lukša
Reagovat

Jasmína to řekla perfektně. Už tam nemá co dělat… Bryan jako vždy, sterilní nuda.

122
Tomáš
Reagovat

Bryan pro mě vynikající, hodně mě dnes překvapil. Nečekal sem od něj tak efektivní výkon. U mě dnes soupeří o první místo s Karmen a za mě to touchdown byl. Je ale jasné že tady se nikomu nezavděčí a stejně ho dnes tipuju na vypadnutí protože karty už jsou bohužel rozdané.

123
dolores
Reagovat

@Bezík: tak mimo súťaž je Tereza normálna príjemná to je pravda, nič proti nej… Ale na pódiu ma fakt ovela viac bavili Chodurove vystupenia. Ale jeho prezentácia mimo spev mi príde hlavne po superstar hrozne snobska…

124
Rena
Reagovat

Bryan docela dobrý, v tom háru vypadal jinak. Ten český projev – snaží se, aby nevypadl? Zatím by si to zasloužil nejvíc Jakub, ale ráda bych viděla, jak to dá příště.

125
popy
Reagovat

@dolores: A jsme zase u toho, že letos o vítězi rozhodne šest vystoupení, což je polovina toho co za Chodúra. Takhle Tereze klidně může stačit to, co předvádí, a stejně vyhraje. Před lety by se musela někam posunout, udělat něco, aby nezačala lidi nudit. Tady nemusí, protože je to krátké.
Podle mě Tereza vyhraje, i když by dřív skončila čtvrtá, pátá.

126
Monika
Reagovat

karmen ty jo pro me jeji nejhorsi vystoupeni v soutezi pekelna nuda. Myslela jsem si, ze uz nebude horsi tanecnik nez Chodur, ale Karmen ho prekonala. To snad neni mozne, ze ji porota nic nerekla. vzdyt byla katastrofalni, prkenna, jako selka v zeli. Vubec se tanecne nechytala. To snad nemohli myslet vazne. jeste, ze tam byly krasne opalene a stihle tanecnice, ktere odvadely od ni pozornost. Koukat se na tluste nohy karmen bile jako sejr byl des. Tina valcuje tancem, karmen otresna.

127
Prochor
Reagovat

@popy: Ale zase Jakuba ze SF do finále posunuli diváci takže se jim asi líbil. Teď je otázka nakolik jsou jeho fanoušci kritičtí a jestli pro něj budou hlasovat dál hlava nehlava bez ohledu na výkon.

128
Fialka09
Reagovat

Hmm, tak Eliška za mě ne.

129
popy
Reagovat

Elišku vystihl Habera naprosto přesně. A podle mě bylo jasně vidět, kde jsou zatím její limity. Shake It Off je hodně o energii. A ta z toho na mě nešla.

130
dolores
Reagovat

Eliška, bohužiaľ detské karaoke..
Anetina verzia nie je vhodná pre väčšinového diváka CSS.. Asi fakt vyleti 😟

131
Jardach pb
Reagovat

Tak jsem zvedav,kdo dneska vypadne..dle me si o vyrazeni silne rekl Pruzinsky a bojim se,aby mi nevyhodili Kvitku :-(

132
Fialka09
Reagovat

Tak dneska pro mě :
1. Karmen
2. Petr
3. Adéla
4. Tereza
5. Aneta
6. Bryan
7. Eliška
8. Jakub

133
Rena
Reagovat

Aneta překvapila. Procítěné vystoupení s klavírem. Tolik emocí do toho dala. Bavila mě. Rozhodně lepší něž minule. Postup!

134
Ina
Reagovat

Tohle se mi líbilo moc,,,

135
Monika
Reagovat

Aneta ma kliku, ze sla posledni, to ji zachrani krk. Takze na vyrazeni tipuji Adelu a k ni asi jakuba. Bojim se o Elisku,nebylo to dobre, uz samotnej song byl desne debilni a otravnej a Eliska to ani nevylepsila.

136
Rena
Reagovat

Vypadnutí si zaslouží jen Jakub a to byl můj fanoušek na začátku…, druhá by měla být Eliška nebo Bryan …

137
Dan
Reagovat

Tereza je jednoznačně největší objev všech řad superstar. Dost zírám když tady čtu názory některých přispěvatelů, včetně Scalexe a DJ Vlada, u kterých bych předpokládal, že dokážou rozpoznat její neuvěřitelný talent. A nejde jen o talent, jde o její čistou duši a vnitřní krásu, stačí se podívat na youtube video z jiné soutěže kde mluví o svém tatínkovi. Taky bych chtěl reagovat na názor, proč se účastní této soutěže, když už je „hotová“ zpěvačka. Já jsem jí před superstar vůbec neznal, a ted nedočkavě čekám na každou její novou píseň. Takový talent nemá jenom právo ale přímo povinnost udělat vše proto aby jí slyšelo širší publikum, udělá tím život hezčí všem.

138
Ally
Reagovat

Bože ta písnička, co měla Eliška mě totálně irituje..aspoň body plus pro ní, že jsem to zvládla :)

139
popy
Reagovat

Takže dneska:
1. Karmen
2. Petr
3. Adéla
4. Tereza
5. Bryan
6. Aneta
7. Eliška
8. Jakub
Největší problém jsem měl seřadit 3. – 6. místo, tam to podle mě mohlo být i jakkoli jinak. První dvě a poslední dvě místa, to bylo jasné.

140
Tomáš
Reagovat

Tak a je to úplně v prdeli. Zajímalo by mě komu z produkce slečna Horňáková podkuřuje že dostala takovou tlačenku a pimp slot na konec. S tímhle sem nepočítal ale bohužel je dnes zachráněná. :( Takže odejdou Bryan a Adéla a to mě bude dost mrzet protože Bryan byl dnes skoro nejlepší a Adéla by rozhodně neměla vypadnout před Anetou. Ještě by možná mohli být v ohrožení Jakub a Eliška ale ty asi zachrání jejich fankluby. Imho dnes vypadnou Bryan a Adéla.

141
Fialka09
Reagovat

Na vyhazov tipuju Adélu a Anetu, ale dneska si to podle mě nezaslouží ani jedna.

142
popy
Reagovat

Můj tip na vypadnutí (bez ohledu na to, co si o nich myslím já): Adéla, Aneta.

143
Monika
Reagovat

Aneta ma kliku, ze sla posledni, to ji zachrani krk. Takze na vyrazeni tipuji Adelu a k ni asi jakuba. Bojim se o Elisku,nebylo to dobre, uz samotnej song byl desne debilni a otravnej a Eliska to ani nevylepsila.

Jinak pro me dnes nejlepsi Bryan, efektivni vystoupeni, dobre pojeti, jeho nejlepsi vykon v soutezi. Sice to nebylo tak od srdce jako v originale, ale i tak me hooodne prekvapil a bavil. Moje TOP 1 dnes.

144
dolores
Reagovat

Jelito skáče do reči tým príbuzným, hrozne ma tym serie.

145
Valamin
Reagovat

Zkusím taky tip, myslím, že vypadnou Bryan a Adéla. Ano, Jakubův výkon byl nejhorší, ale chci ho i tak do dalšího kola ;)

146
jpp
Reagovat

Vypadne Adéla určitě a pak asi Jakub.

147
Ina
Reagovat

Dolores sdílím tvé nadšení pro jelito:-)))))

148
Bezík
Reagovat

Ewička nám pořád kyne, koukám ;-)

149
Ally
Reagovat

O je trestná střílení finále M/S v hokeji zároveň ..asi to bude napínavější než vyřazování SS :)

150
Monika
Reagovat

No a Jasmina je tragedie letosni superstar, horsi moderatorku jeste tahle show nikdy nemela, a to jsem si myslela, ze Zorka bude top. je mi ji az lito, jak je hrozna a snad to o sobe vi. Vylozene se trapi a ja s ni.

151
Fialka09
Reagovat

@dolores: Jelito je fakt jelito :-( Štve mě čím dál víc. A to jsem kdysi nadávala na bývalé moderátorky, ale narozdíl od ní uměly aspoň projevit emoce. Ona je prostě jenom robot. Hrozně mi chybí Adéla, Tina, to byly naprosté hvězdy.

152
dolores
Reagovat

Keď je to hlasovanie extrémne vyrovnane, tak môže vypadnúť aj Petr😞

153
Prochor
Reagovat

Farna by měla zkusit něco shodit. Už na ní není moc hezký pohled – kde je ta holka co zpívávala: Měls mně vůbec rád …

154
Ash
Reagovat

Obvykle vás na panáčkovi jenom nadšeně čtu, ale říkám si, že sem hodím ze srandy i svůj žebříček, protože se značně rozchází s většinovým názorem tady v diskusi:

za mě teda dneska (i když se neubráním vlivu minulých výkonů):
1. Aneta – vím, že nikdo nebude souhlasit, ale baví mě její hlas (zaujala mě už s Raise Your Glass) a celkově pro mě představuje full package, jak bych si představovala u zpěvačky na dnešní scéně a myslím, že přesně tohle domácí scéna potřebuje
2. Bryan – možná jsem trochu zaujatá tím, že mi v refrénech připomněl Patrika Stoklasu, ale dle mého názoru se mu poprvé povedlo předat nějak emoce, takže ho mám tak vysoko za dnešní výkon
3. Adéla – super vyrovnané výkony, nechápu dnešní kritiku poroty, od Pala mi to dneska přišlo až hrubé a to ho mám ráda

4. Eliška – dětské, ale přesto mě bavila více než zbylí soutěžící.. škoda, že se jí víc neláme hlas, což dělá pro mě covery téhle písničky obvykle zajímavé
5. Tereza – nebaví mě, vibráto mi drásá nervy, ale dneska jsem napočítala dokonce 7 skvělých tónů/zvuků, co ze sebe vyloudila (právě to, co mi scházelo u Elišky, která má takový dětský “přímý“ styl zpívání), které v živých vystoupení obvykle vyhledávám, ale stejně bych si stěží dovolila její vystoupení označit za snesitelné
6. Karmen – dneska to prostě nebyl vůbec můj šálek kávy, i když nezpochybňuju její kvality, ale když se mi někdy v budoucNu trefí do vkusu, možná se ze mě stane i fanynka :D
7. Petr – nechápu, co porota slyšela, mě nebaví, přijde mi to pořádjako karaoke.. a jak říkali, že konec byl lepší, v tu chvíli já už dávno neposlouchala, jak mě nebavil, takže nevím
8. Jakub – no hrůza, ty výšky se opravdu nepovedly.. ale chyba produkce, že mu tohle přidělili.. celkem by mě zajímalo, jak by si poradil s How To Save A Life od The Fray

155
Monika
Reagovat

Ach jo Ewa, nejlepsi porotkyne superstar, skvela baba, srdcovka, tohle videt neee. je to hrozne, sakra, co blbne…

Vykaslala bych se na stylisty, at se oblekaji sami, dejte jim patnact minut, par penez a at si koupi co chteji. Vzdyt se dokazou obleci lepe nez s pomoci radoby odborniku. Vybrali si lepsi outfity nez co jim daji styliste Novy a Markizy.

156
Fialka09
Reagovat

No panečku, nikdo z poroty nejmenoval Terezu jako nejlepší!

157
Ally
Reagovat

@Fialka09: Já na ty rozhovory Jasminy většinou přepínám / odcházím ..ztráta času..ale Leoš mi přijde dnes taky mimo..

158
Jardach pb
Reagovat

Off topic: da se nekde najit zaznamy uplne prvni ceske superstar? Chci si porovnat “tehdejsi” produkci a tu soucasnou,jelikoz mi fakt prijde,ze se na to silne pece letos..

159
Ally
Reagovat

@Ally: A le jestli to kazí Jasmina soutěžícím a rodině ..Škoda..pro ně je to třeba jednou za život..

160
Jai Kudo
Reagovat

Karmen dnes opět jasně nejlepší. Nevěřil jsem, že tuhle spotvořenou verzi může Karmen zazpívat dobře, ale rád jsem se mýlil. Karmen tu hudbu „má v sobě“ a je to hned jiný zážitek. Dobré frázování to jen umocňuje. Výborný výkon a jednoznačně No1.

Dál se mě kupodivu dnes poprvé líbil Bryan, druhé velké překvapení. Bryan předvedl své nejlepší vystoupení zatím…..z kluků dnes nejlepší.

Dál to byla přehlídka více méně průměrných až podprůměrných výkonů a jednoho propadáku jménem Jakub….

161
kik
Reagovat

Podle likes na instagramu, které minule předpovedeli vypadnutí Richarda a Dominika by dnes měla jít Eliška a Jakub.

162
Rena
Reagovat

Není Ewička náhodou těhotná? Vdaná je už dlouho… Rozhodně ta bunda a třásně a volná sukně ji kila ještě přidaly. Ale zpívá dobře.

163
dolores
Reagovat

Uf, Petr je v suchu… Aj Aneta. Som rada

164
Jana2
Reagovat

Takze to dopadlo presne jak jsme cekali, opet jde jen o narodnost a ne o vykon. Prestavam se na to koukat, je to saskarna a podraz na lidi.

165
Fialka09
Reagovat

No, tak vcelku spokojenost. Jakub byl sice dneska nejhorší, ale baví mě víc než Bryan. Adélu bych tam klidně ještě viděla dál, ale tak nějak jsem s tím počítala, že dneska půjde.
A líbí se mi, jak je Eliška emotivní. Určitě to je moc hodná holka.

166
libena
Reagovat

@Rena: ewa – hm, říkala jsem si to hned když zpívala s eliškou a s její sestrou – to břicho si maskovala viditelně…

porotě se podařilo vyhodit adélu, to mě štve…

167
Martasa
Reagovat

Jsem šťastná, že postoupil Jakub:-):-):-)
Měl to dnes nahnuty..
Nezpival na 100%, byly tam chyby…

To, ze vypadne Adéla a Bryan jsem tipovala už minule, jen se to o týden posunulo…

168
popy
Reagovat

No tak jo, no, co se dá dělat, protrápíme se s Jakubem dalším kolem.

169
Monika
Reagovat

Tak ten Jakub ma asi hodne veliky fanklub, me jeho postup prekvapil dost. Byl to dnes ulet na hranici hvezdne pechoty. U nej se stalo co jsem ocekavala, do semifinale se naucil jeden song a od te doby nema dost casu na pripravu a jde s vykonem tyden co tyden dolu. Ocekavam za tyden dalsi sesup a snad uz konecne udela papa.

Petr ma peknou barvu hlasu, umi s hlasem lepe pracovat nez Jakub, vysky byly ok, ale ve slokach si neco mumlal pod nos, celkove amaterske vystoupeni. Ma ohromnou kliku, ze u kluku je letos hrozna mizerie a neni kde brat. Nekdo jim tam musi zustat.

Bryan se mi dnes libil nejvic ze vsech. Konecne me dokazal zaujmout, dost se mi to libilo.

170
Tomáš
Reagovat

Tak že dnes vypadne Bryan to mi bylo úplně jasný už po jeho výkonu a vlastně ještě dávno předtím protože ti diváci co tam v největší míře hlasují mi prostě musí co nejrychleji vyhodit úplně všechny soutěžící, kteří mě jakkoliv zajímají. Já nad tím až žasnu jak moc je můj vkus menšinový a jak se úplně absolutně míjí s tou nejrozsáhlejší hlasující sortou této show. Ale bylo to tak vždycky, pro mě vždy byli v této show zajímavější ti trochu upozadění a tajemní než ti nejvíce oslavovaní. Když už tam stál na konci Bryan s Jakubem tak na to bych klidně vsadil milion kdybych ho měl že Bryan vypadne a Jakub postoupí, to bylo prostě úplně jasný. Tohle Bryan nemohl dát. Mrzí mě dnes jen o to víc že sem si myslel že na tom Angels už mě nemůže nikdo ničím překvapit a to pro mě dokázal a dal to skvěle, dnes si zasloužil postoupit mnohem víc než minule. No a Adéla ta mě mrzí taky, ta vypadla místo Horňákové protože zlatý hřeb + tlačenka od poroty to prostě nemohla vypadnout. Ale teda Horňáková v Top 6 to je dost těžký průser a je to jen díky produkci a tlačence od poroty, jinak by dnes letěla jako namydlený blesk.

171
Rena
Reagovat

Pokud to příště nedá Jakub podstatně líp a sebevědomě, pak tam už nemá co dělat. On se viditelně trápí a přenáší to na diváky, aspoň tedy na mě. Asi proto,že ho mám ráda. Ale není to Kukačka, či Ševčík… zpěvák z něj nejspíš nebude… Jinak s vyhozenými spokojenost, i když to špatné hodnocení od poroty si dle mě Adéla nezasloužila.

172
Bezík
Reagovat

Tip mi vyšel na 50%, ale jsem za to moc rád. Nějak jsem si neuvědomil, jak moc je Anetka šikovné děvče. Krásně se zachránila. Vypadli dva zbyteční, kteří přesluhovali již od minulého kola, takže vše je opět v normálu.
Určit dnes pořadí je fakt těžké, skoro nemožné, tak to ani nebudu zkoušet.

Takže jen skupiny :

1. ti dobří – Petr, Karmen, Aneta

2. ti průměrní – Eliška, Jakub, Tereza

3. ti zbyteční – Aneta, Bryan

173
Michaela
Reagovat

@Jardach pb: Tuhle jsem při vyhazování videa našla nahraná dvě semifinále. Fakt to nebylo lepší, doba hrozně pokročila. Navíc tenkrát letěla móda devadesátková, takže mi všichni přišli jak kašpaři. Jinak si už z té doby pamatuju, jak mi vadila stylizace náctileté Vaňkové do mladé šlapky. V tom kostymérky vytrvale pokračují ve všech talentových soutěžích. Maso jde ukázat i sofistikovaně, ale to ony neznají. A o tom, že soutěžící nedokážou obléci podle typu postavy, se snad ani netřeba bavit.

174
popy
Reagovat

Jinak po třech odzpívaných výkonech se mi trochu popřehazovalo pořadí.
Elišku mám pořád moc rád, a to, jak dneska zareagovala, když Leoš vyhlásil Adélu, bylo doslova fantastické. Ale je vidět, jak jí velká hala nesedí. Ten věk je prostě znát – a Eliška nám docela „bagárovatí“.
Tereza je dokonalá zpěvačka, a když vyhraje, na rozudíl od jiných se pořád zlobit nebudu, protože to vítězství z určitého hlediska bude zasloužené. Ale srdcovka to po těch třech v podstatě totožných, ničím nepřekvapujících výkonech nebude.
Anetu jsem bral z té holčičí pětice za nejslabší, pořád si myslím, že tam trochu zabírá místo Ester. A dnešní rozporuplný, porotou značně přechválený (v kontextu toho, co řekli třeba Adéle) výkon na tom nic nemění. Příště by měla vypadnout.
Karmen suverénně přeskočila všechny a jednoznačně u mě vede. Jasně, dneska tančila docela legračně, ale pořád při tom zpívala tak, že mě to zatlačilo do křesla. V semi podle mě nejlepší, minule nejlepší, dneska nejlepší. A to bez toho, že bych z ní byl původně nějak na větvi.
Petr se lepší každým týdnem. ze semi bych ho dál neposlal, minule už jsem ho měl mezi lepšími a dneska byl výborný. Ještě jeden takový výkon, a chci ho do TOP 3.
Jakub je suverénně největší omyl v historii Superstar. Se Šepsem byla aspoň sranda, kdežto tahle hromádka neštěstíse potácí od jednoho příšerného výkonu k dalšímu , a i když počítám castingy, jediné, co se mu povedlo, bylo semifinále. Zbytek nebyl ani průměrný, zbytek byl jeden nekončící, nebetyčný průser. Jestli tenhle postoupí přes příští kolo do TOP 4, pokud se nepletu, budu hodně, hodně rozladěný.

175
Lucie
Reagovat

@Dan: souhlas, jsem ráda za každého tady s tímto názorem..někdy si říkám, jestli ostatní diskutující vidí/slyší stejnou zpěvačku jako já :D…že jí nedokážou ocenit..ale naštěstí většinový názor tady se neshoduje s většinovým názorem všech diváků :D. já se každej tejden těšim speciálně na Terezy vystoupení, je to pro mě zážitek, jiný level než zbytek soutěžících..ostatní až třeba na Karmen obvykle nenadchnou, neurazí, prosviští to kolem mě..takový karaoke vesměs. A ona to podá tak, že si její výkon pak pustím ještě x krát. Neskutečnej talent, co se jentak nevidí..bez ní by mě letošní řada vlastně ani moc nebavila.

176
Monika
Reagovat

Karmen by mela nejlepe zpivat v kalhotech nebo dlouhych satech. Neumi vubec chodit na podpadku a koukat se na ta tlusta jelita neni nic moc :-)) Zacina byt nejak protekcni, ze ji pochvali zpev to je ok, ale nerict ani slovo k tomu tragickemu pohybu je na povazenou. Kdokoliv jinej by byl porotou sejmut. Stala jako prkno, zadnej pohyb v kolenou, v rukach, tanecky do rytmu s tanecnicemi. S Anetou v minulem kole nesrovnatelne.

177
Ally
Reagovat

@Michaela: A já našla ještě schované články z novin ..dokonce tehdy vycházely v MF Dnes ..to snad ani Vlado nemá ..pár jsem toho ještě nevyhodila
Jo Šárka to si taky trochu vybavuju
Jinak ..nj je jiná doba..ale bylo to takové možná přirozenější ..ty koly v ruce..product placement LOL :)

178
Lucie
Reagovat

Ještě bych dodala – ostatní finalisti jsou zpěváci a Tereza je umělkyně, prostě jinde. Tak to vidím.

179
Monika
Reagovat

Tereza zpiva uplne jinou ligu nez ostatni, technicky mozna nejlepsi zpevacka co tam kdy byla. Nicmene nic na me neprenasi, vubec me nebavi. Ten dnesni song to je primo vodopad emoci, tereza je na me vubec neprenesla. Takova Anicka z Hlasu, milion chyb, ale s emoci, mela jsem z ni husi kuzi. Podani terezy se mnou vubec nehlo. Ona asi vyhraje soutez, ale nic z ni nebude. Schvalne jestli se pletu :-)) uz ucinkovala v USA na soutezi a stejne ji to nepomohlo, nepomuze ji ani superstar a zustane v zapomeni stejne jako podobne typy Balogova, Styblova.

180
Fialka09
Reagovat

@popy: Pod tohle se podepisuju (snad jenom s tím malým rozdílem, že pro mě nezabrala Aneta místo Ester, ale Jasmíně, jejíž nepostup jsem dlouho nemohla vydýchat), jinak to vidím úplně stejně jako ty.

181
Lucie
Reagovat

@Monika: na mě teda dokáže přenést emoce…tím, jak si hraje s každým tonem a je vidět, že ten zpěv fakt prožívá a přijde mi ztotožněná s písničkou, prostě umělkyně..nevím, jaké větší emoce cítí lidi v téhle diskuze z ostatních soutěžících, z těch jejich vesměs karaoke výkonů :D..asi cítím emoce jinak no.

182
popy
Reagovat

@Monika: Jako – ona z ní tanečnice nikdy nebude, to je jasné, ale tohle zavinila z velké části ta debilní choreografie s kroucením rukou jak v první lekci tanečních. Kdyby ji nechali víc chodit po pódiu a míň tančit se zbytkem, udělali by líp. Eliška vůbec, ale vůbec s těmi chlapy netančila, tak nechápu, proč Karmen tlačili do téhle diskotéky. A to o těch nohou, to je jenom hloupá podpásovka, za ty fakt nemůže.

183
Monika
Reagovat

Zajimave jak to na Panakovi vidime jinak. Na facebooku ma Tereza tolik lajku jako vsichni ostatni dohromady :-))

184
popy
Reagovat

@Lucie: Při poslechu Terezy a Karmen těsně za sebou je jasné, v čem je ten rozdíl – a pochopitelně každému, co jeho jest.
Mně se líbilo, jak tu dneska někdo psal, že Tereza Siu zazpívala jako muzikál – to, jak nasazuje tóny, jak k tomu přidává dramatický výraz, to, jak má každý tón pod dokonalou kontrolou – to je přesně ono, skoro jsem viděl Basikovou v Ježíšovi (ať zvolím nezpochybnitelnou kvalitu a je jasné, že se tomu podání nevysmívám). S úctou se před tím skláním, ale vždycky si víc užiju živelnou Karmen. Tereza je zpěvačka, Karmen muzikantka.

185
Scalex
Reagovat

@Dan: Terezin talent jsem nikde nepopíral. Ale jednak já subjektivně (a to zdůrazňuji – jde výhradně o můj vkus, nikoli o objektivní názor) nemám moc v lásce americkou pěveckou školu, kterou ovšem Tereza právě zpívá, a jednak mi přišlo, že jakkoli je Tereza v některých směrech špičkově technicky vybavená, tak pár kousků té její hudební mozaiky by potřebovalo doladit, aby si vše sedlo na své místo a bylo to perfektní. Tereze bych zkrátka zopakoval Haberovu hlášku „Ináč sú aj rovné tóny…“

Tereza je zkrátka trochu utrhnutá z řetězu a není to úplně dobře. Potřebuje mít nastavené určité limity, aby své vibráto přetavila do poslouchatelné podoby, ve které bude to vibráto kořením, které sem tam nasadí, aby posluchače doslova zarazila do křesla. Ale když třepe ručičkou a dává kudrlinky a vibráto na každý druhý tón, tak je to navzdory dokonalému hlasu nebetyčná nuda.

Jsem přesvědčený, že Tereza má na to být jednou z nejlepších českých zpěvaček, hlavně v oblasti popu a muzikálu, ale české publikum po ní bude chtít něco trochu jiného než by po ní chtěla Broadway. A já jí věřím. Já myslím, že po soutěži si zanalyzuje svoje chyby a protože je neskutečně pracovitá a cílevědomá, tak se do toho zakousne a zlepší to.

186
Mats
Reagovat

Nevíte někdo prosim jaký je téma dalšího kola?

187
jab
Reagovat

Tak klasicky zase shlédnuto narychlo ze záznamu, jse zvědav, jestli se opět mé preference přes týden změní a zda mi tam opožděně vykrystalizuje nějaký touchdown tak jako minulý týden u Karmen:
1. Petr – to skoro i mělo parametry touchdownu, skvělá rocková verze, velmi dobrá výstavba songu a ten hlas! Kdybych byl pohlaví ženského, tak nevím nevím…:-D
2. Karmen – trochu mi vadilo lenivější frázování ve slokách (holt Tina to i tam docela efektně odsekává) a nevzpívané vysoké tóny v refrému, nicméně jako celek to bylo velmi dobré až skvělé. Výborný chraplák, dobrá dynamika (jsem rád, že Karmen umí zpívat nejen tiše) a ten Závěr – šťavňatá čerešňa na tortě, paráda.
3. Eliška – oproti upištěnému originálu i tam chyběla trochu energie, ale i když Eliška není rozený showman (což jsem si po castingu mylně myslel), dokáže to aspoň zachránit svým osobním kouzlem. Navíc těžké pasáže před refrémy, kdy se ozvěnovitě opakují konce frází, zvládla velmi dobře.
4. Tereza – technick opět není o čem, zajímavá verze, skvělá výstavba songu, akorát na mne trochu moc diva. Minule mě ten Jackson (pardon, Louisa Johnson) zaujal víc. Ale jako otvírák večera skvělé.
5. Aneta – efektní verze, která mě ale moc neuchvátila. Píseň byla tak zpomalená a překombinovaná, až ztratila šťávu. Ale jsem rád, že nechali Anetu aspoň jednou ukázat své instrumentalistické dovednosti.
6. Bryan – lepší než minule a předminule, hlasově a intonačně výborné, ale bohužel to zjednodušené (na můj vkus příliš pravidelné) frázování ve slokách tu píseň trošku přizabilo.
7. Adéla – nevím, jestli mě pouze zmátl Adélin mnohem hlubší hlas v porovnání s její britskou jmenovkyní, nebo to bylo opravdu pod tónem – každopádně za mne ne.
8. Jakub – bez energie, úplně mimo jeho typologii, trochu lepší karaoke, akorát se zajímavou barvou hlasu, ale to nestačlo.

Jinak s vypadlými jsem dneska spokojen, na příští týden bych prosil touchdown pro Elišku (i kdyby po něm měla vypadnout) a do finále první místo mezi kluky pro Petra. Toť zatím vše z mých tužeb a přání ;-).

188
jpp
Reagovat

@Monika: „Koukat se na tluste nohy karmen bile jako sejr byl des“, „koukat se na ta tlusta jelita neni nic moc“ – tohle už mi ani nepřipadá jako kritika, ale jako nemístné navážení se. Mnoho lidí má světlý typ pleti a rozhodně to není žádný „děs“. A označovat Karmen za tlustou, respektive její nohy za tlustá jelita, a že by měla vystupovat jen v dlouhých kalhotách, není nic jiného než urážení. Karmen má postavu dobrou, pro každého není ideálem vychrtlá žena pravidelně navštěvující solárko.

Co se týče choreografie – byla odvážná a zdařilá vzhledem k tomu, co všechno a jak kvalitně při tom zpívala, jak málo času bylo na naučení, a vzhledem k tomu, že sama jinak vůbec netančí. Prostě šla po hlavě do risku a krásně se jí to podařilo. A za její odvahu a houževnatost ještě plus navíc.

189
Monika
Reagovat

@Scalex: Prilis optimismu :-)) Pamatuji, jak jsi predurcil skvelou budoucnost Slepcikovi a Urbanovi, byt bylo jasne, ze z toho nic nebude. Uz behem souteze nevyzrala decka, pro srovnani Harich byl uplne jinde, mnohem vyspelejsi a rozumnejsi clovek. S Terezou myslim, ze je to opet krok vedle. maximalne muzikaly, vlastne Absolonova je ted tehotna, tak by ji mohla zastoupit, ale na solo drahu pochybuji.

190
dolores
Reagovat

Petr a Karmen u mňa dnes opäť TOP2 ako už od začiatku finálových večerov. Rada by som ich spolu videla aj v GF. A sedelo by to aj národnostné to aj genderovo. ☺️ Ďalšie poradie napíšem a zhodnotim, až mi vyjde čas, Tereza bude asi 3.v poradí, ale to len pre tu techniku, inak ma dnes zase nebavila. Súhlas s popy, ta Sia bola akademicky vystavané číslo hodiace sa do muzikálu. Emócia a atmosféra tej piesne sa v jej podani kamsi vytratila.
Dúfam ze klobúkovi maniaci Vlado aj Scalex nebudú zase vyčítať Karmen, že bola bez klobuka 😁

191
Tomáš
Reagovat

Tak moje dnešní pořadí výkonů

1 Karmen – Asi už definitivně se stává mou největší favoritkou ze zbývající šestice a myslím že si to vítězství zaslouží ze všech nejvíc, i když tu má jednoho bláznivého fanouška za kterého ale ona nemůže. :-) Vystoupení skvělé, živelné, je to skvělá muzikantka a krásná holka, má nádherný chraplák. Zatím od začátku finále jenom překvapuje, za mě paráda a je to nejen skvělá zpěvačka a muzikantka ale i hrozná sympaťačka.

2 Bryan – Myslel sem že na téhle písni už nejde ničím překvapit ale Bryan to dokázal a byl to pro mě touchdown. Ten nedostatek emocí který mu všichni vyčítali byl najednou pryč, v tomhle z něho šly emoce jako kráva! Fakt skvělé vystoupení a změna image s rozpuštěnými vlasy taky super. Rozhodně daleko lepší vystoupení než sem od něho čekal. Přesto sem ale celou dobu moc dobře věděl že Bryan dál nepostoupí, prostě taková vnitřní intuice a i když je to hlasování hodně vyrovnané tak pořád má větší váhu celková oblíbenost a popularita soutěžícího než aktuální výkon takže tohle už prostě Bryan nemohl zlomit že si hold ty ostatní soutěžící lidi oblíbili víc. Mrzí mě jeho vypadnutí o to víc protože sem nečekal že bude dnes až takhle skvělý ale stejně s tím nic nenadělám. Brutální čistka těch pro mě nejzajímavějších týpků v soutěži byla tímto vypadnutím úspěšně dotažena do konce ale nic jiného sem vůbec nečekal, vždyť je to tak při každé SuperStar.

3 Petr – Konečně dokázal navázat na casting, za mě tohle byl touchdown a jeho nejlepší vystoupení v soutěži! Hrozně se mi líbilo jak se do toho opřel a dal vyniknout chraplák. Konečně nebyl jak leklá ryba ale naplno si to užíval. Cítil jsem z něj velké emoce a aby taky ne když zpíval pro maminku. :-) V tuhle chvíli bych celkovou výhru na konci show podělil mezi Karmen a Petra.

4 Adéla – Podle mě velmi dobré vystoupení, hezky zazpívané. Kritika od poroty přehnaná, trochu sem čekal že to lidi vyburcuje a pošlou Adéle víc hlasů a možná by se to i stalo ale nečekaná tlačenka pro Anetu tomu asi vzala vítr z plachet a Adéla už prostě postoupit nemohla. Mrzí mě to, nezasloužila si jít z holek domů jako první a rozhodně neměla odejít dříve než Aneta. Velká sympaťačka a skvělá zpěvačka, měla tam ještě zůstat stejně jako Bryan.

5 Tereza – S Terezou je to těžké ale nemá cenu s ní bojovat protože je to stejně předem prohraná bitva. Ona fakt největší hlas ze všech má, ona tuhle soutěž vyhraje a když vidí člověk její celkovou oblibu tak o tom ani na chvíli už nezapochybuje. Siu zazpívala technicky dokonale, tak nějak jako v muzikálu jak už tu bylo psáno ale celkově se mě prostě ona jako zpěvačka nedotýká a nedokážu jí přát celkové vítězství. Proto se mi její výkony tak špatně hodnotí. Zpěvačka skoro dokonalá ale já bych raději méně dokonalou ale za to více přirozenou a lidštější SuperStar.

6 Eliška – Světe div se a je to vážně paradox ale Eliška mě v téhle rozjuchané v podstatě docela nekvalitní písni poprvé aspoň trochu bavila! Byla v tom vystoupení taková rozverná a správně trhlá, konečně to mělo něco aspoň trošku do sebe. Ano bylo to v podstatě karaoke jak už tu také bylo psáno ale ona mě v tom bavila tak nějak víc než když je za dámu a zpívá songy při kterých je brána strašně vážně. Asi mi tohle víc sedí k jejímu věku, nicméně na lepší než 6. místo ji dát stejně nemůžu.

7 Aneta – Tak teda jo, za klavír a jakžtakž zpěv je u mě aspoň předposlední abych nebyl úplně neobjektivní ale musím říct že jako celek mě to vystoupení prostě vůbec nebavilo a nudil sem se. Pro mě je tedy i nadále nezajímavá a nechápu vůbec co dělá v Top 6 když takový Richard oproti ní skončil desátý. Tohle je skutečně neuvěřitelné a to bohužel v tom nejhorším slova smyslu. :( Člověk někdy až žasne co všechno je v téhle show možné. Evidentně jasná tlačenka od produkce – zlatý hřeb večera a k tomu klavír, navíc i tlačenka od poroty která jasně apelovala na diváky a vyburcovala je k tomu aby jí posílali hlasy. Takže tohle je nejvíc ovlivněný postup porotou i produkcí za tento večer, dost mě to štve.

8 Jakub – Jakuba mám rád ale po tomhle výkonu ho už bohužel nemůžu v soutěži dál brát vážně a už vůbec ne jako favorita na vítězství, na které prostě ani omylem nemá. Je mi to moc líto ale musím ho tentokrát dát na poslední místo, lepší si vážně nezaslouží.

Co říct závěrem? Mrzí mě vypadnutí Adély a ještě víc mě mrzí vypadnutí Bryana, který byl prostě dnes skvělý ale vzhledem k tomu že sem to čekal, tak snad se s tím nějak srovnám. Já bych dnes vyhodil Anetu a s ní už tradičně Terezu nebo Elišku. Jakuba bych tam i přes tragický výkon ponechal protože mě jako týpek v téhle show baví víc než baby takže mu vlastně svým způsobem i postup přeju, jen mě mrzí že na úkor Bryana – to není spravedlivé vůbec ale bylo to bohužel neodvratné. Bryan by stejně šel příště, nemohl se už dostat dál takže já mám aspoň klid protože ti pro mě nejzajímavější týpci už jsou pryč úplně všichni. Pokud jde o nastávající situaci v zbylé Top 6 – příště to bude zajímavé. Já teď přeju výhru napůl Karmen a Petrovi, pro mě jsou to už jediní dva soutěžící kterým bych to opravdu přál. Ti oba mají nejspíš i příště postup jistý a s nimi bohužel i Tereza. Naopak Aneta je příště už definitivně jasná na vyhazov – doufám! Takže se asi o postup do Top 4 poperou Jakub a Eliška a to je nepředvídatelné. Ale pořád je ve hře Divoká karta, ta bude buď využita příště a nebo nikdy. Pokud ji produkce nařídí použít tak jí dají klidně i Jakubovi. :D Ale třeba ji nakonec ani nevyužijí když se jim nebude hodit do scénáře, to fakt nevím.

192
dolores
Reagovat

A ešte dodatok, z vypadnutymi som spokojná, pre mňa, dvaja neoblubeni účastníci sú konečné out.

193
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak tohle je snad poprvé co bysme v GF my dva rádi viděli stejnou dvojici ne? :-D I když u mě je to dáno hlavně tím že ti pro mě ještě lepší už vypadli a Jakub dnes selhal na celé čáře takže mi to vychází taky na Karmen a Petra. A vyhrál by Petr když je na řadě Česko, já bych měl za vítěze chlapa, spokojení bysme byli oba a pak bysme to spolu mohli i oslavit. :D Ale má to jeden háček – Tereza a kvůli ní se tohle bohužel nestane no. Proč jen tam ta Tereza letos musí být? :(

194
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ale vidím že ve vypadlících se tradičně zase neshodneme takže asi aspoň tohle zůstalo při starém. :-)

Jinak za mě je strašná škoda že se to celé zvrhlo v takovou One Woman Show Terezy. Pamatuju jak byly castingy a vlastně ještě donedávna nebylo vůbec jasné kdo vyhraje, bylo tam tolik zajímavých lidí a já se těšil na to že konečně třeba zase po letech vyhraje chlap a hlavně že to bude konečně pořádně dramatický a napínavý, nepředvídatelný ročník kde je možné vše a najednou chyba lávky – a sme už zase tam kde sme byli minule s Chodúrem i s Emmou. Zase další über favorit u kterého sem si stoprocentně jistý vítězstvím, který je tak vychvalovaný a tak oblíbený u diváků že je už teď nemožné aby nevyhrál a zase se hraje jen o druhé místo. Taková show mě pak už nebaví když je něco dopředu až moc jasné a ztrácí to napětí. Škoda že se aspoň z toho Richarda nepodařilo vytřískat víc, mohl to být aspoň důstojný soupeř pro Terezu a potenciál na to měl. I když ani on by ji neporazil ale mohlo to být aspoň zajímavější a dramatičtější. A oni ho odstřelí výběrem songu hned v prvním kole. On by stejně asi vypadnul předčasně a moc dlouho nevydržel ale tohle mě předtím nenapadlo ani v těch nejčernějších snech. Teď už je to vše až moc jasné, rád bych věřil tomu že Karmen svojí přirozeností a živelností nakonec dokáže dokonalou Terezu porazit ale protože Karmen je slovenka a my všichni tu víme jak se ti vítězové národnostně střídají, tak ani v tuhle naději doufat nemůžeme a víme že se to nestane. K tomu ještě pro mě nejzajímavější týpci Richard, Dominik a Bryan museli být vyřazeni hned co nejrychleji to bylo vůbec možné abych si vůbec ani žádné naděje nedělal. Fakt ani jednou mi nic nemohlo vyjít, já asi vážně už v tomhle začnu věřit na osud protože nevěřím že jsou to čiré náhody, to je fakt čirá smůla. A to že Bryan ani dnes nedokázal proklouznout ani přes skvělý výkon do Top 6 i kdyby jen o pár hlasů když to bylo tak strašně vyrovnané, to mě jen utvrzuje v tom že tahle smůla na favority je můj osud v této show. No teď už je to pro mě jakopři každé SS – Nestojí to už za nic ale stejně to dokoukám. :-D

195
Prochor
Reagovat

@dolores: Mně se Karmen včera obzvlášt líbila protože se nemračila ale usmívala se. To u ní znamená že je sympatická a sluší jí to. A ta její malá sestřička je taková ukecaná drnda že jsem se musel usmát:-)

196
Prochor
Reagovat

@Lucie: Vidíme úplně stejnou Terezu jako vy. Jenže každému se prostě líbí něco jiného. Mně je Tereza vysloveně nesympatická, působí na mně jako afektovaná ženská s tím bohorovným úsměvem až po ty nepřirozené vlasy. Stejně jako u Chodůra v ní vidím dokonalý gramofon který má v jejím případě ještě ošklivou růžovou barvu. Co se týká techniky tak vibráto rozšiřuje intonační rozsah kolem tónu ale měla by ukázat že trefí i rovné, dlouhé tóny. Až odtajní hlasování tak nejspíš uvidíme že s převahou vyhrála každé kolo a celkově vyhrála systémem start – cíl jako Chodůr. Ale to neznamená že bych na jejím koncertu neusnul. Prostě můžete celkem s jistotou čekat že Tereza vyhraje ale určitě nečekejte, že se každému bude líbit. Jinak se už začínám bavit tím, jak porota vždycky prohlašuje že Tereze nemá co říct a pak jí čtvrt hodiny chválí:-)))

197
J
Reagovat

Nemohla som to sledovat nazivo vdaka HELVETSKEMU KRIZU a VIKINGOM, ktori boli ovela zaujimavejsi pre mojho muza. A ani som sms-ku neposlala. Ale pozrela som si to potom a rano este dosledovala. Tak moja TOP 3 za vcerajsok:
1. – 2. Karmen, Petr (neviem urcit kto z nich bol lepsi, obom nieco chybalo a obaja boli dobri, Karmen to dostava za spev, urcite nie za choreografiu).
3. vsetci ostatni. Holt Tereza a Aneta davali divne verzie SII a ELVISA. Bryan taky nemastny-neslany, Jakub, Adela, Eliska – zle volby pre nich. Jakub vcera naprosta katastrofa.

Potvrdzuje sa mi, ze sa snazia odstrelit Elisku – volbami piesni, kostymami, vizazou = v tomto vidim podobnost s XF UK u Holy. Kedze Jakub nepodava vykony, tak si myslim, ze Eliska by si zasluzila viac to 4. miesto. Ibaze Jakub by sa odteraz pochlapil, comu ja neverim.

Jakub ma zaujimavu farbu hlasu, ale do finalovych kol sa nehodi. Vyrazne zaostava aj vdaka volbe piesni. To vsak neznamena, ze nemoze mat po sutazi zaujimavu tvorbu v tom co je dobry.

Kedy budu tie duety? Karmen a Petr jednoznacne EVERYTHING BURNS. Vcera sa mi to potvrdilo, ze im ten duet sadne. Piesen sa uz spievala v SHS2, takze su aj noty pre kapelu.

198
Jai Kudo
Reagovat

@popy: Poslední větu podepisuji, přesně to si myslím taky. Karmen je kromě zpěvačky taky muzikantka, a to se vždycky v konečném výsledku projeví.

199
Jai Kudo
Reagovat

Sportovní terminologií, Karmen včera svým výkonem nastoupila do trháku a nechala peloton s odstupem za sebou… :-) Podruhé předvedla nejlepší výkon večera a asi ještě lepší, než minule!
Bryan předvedl svůj zatím nejlepší výkon, přesto vypadl – nijak zvlášť mě to nevadí, nějak jsem mu od začátku nepřišel na chuť…..
Petrův výkon byl s originálem nesrovnatelný, ale v rámci této SS celkem dobrý.
Tereza – tady podle mě došlo k celkovému nepochopení té skladby jako takové. A ty výšky jsou fakt vražedně řeřavé….ale je tlačena porotou i produkcí, protože letos je řada na vítěze z ČR a Tereza je navíc ideální muzikálfutter….určitě už se chystají další a další muzikálové „perly“….
Adéla nebyla výrazně horší, než Tereza, ale nedostatky tam byly. Myslím, že si zasloužila ještě zůstat, ale její „nepopularita“ na sítích se asi projevila.
Aneta – tahle vykopávka je fakt k unudění, Aneta se snažila, i na piáno zahrála, ale celkově slabý průměr
Eliška včera špatná, s tou odrhovačkou si nevěděla rady, ale jsem rád, že nevypadla.
Jakub – OMG,tohle se snad ani nedá hodnotit…..bohužel velká část hlasujících teens vnímá hudbu jinými částmi těla, než ušima…takže si ho asi užijeme možná až do GF :-)
1 Karmen Pál-Baláž
2 Bryan Gandola
3 Petr Borkovec
4 Tereza Anna Mašková
5 Adéla Kvitová
6 Aneta Horňáková
7 Eliška Rusková
8 Jakub Pružinský

200
Franz
Reagovat

No já nevím, ale letos u nás tuto soutěž vnímáme jako čistě ženskou záležitost. Holky jsou o hodně lepší něž kluci. Finále si dovedu představit ve složení Karmen vs.Tereza.
Včera měl jako první vypadnout Jakub, který byl opravdu hodně tragický. S vypadnutím Gondoly souhlasím. Určitě je dobrý zpěvák, ale je to pořád stejné. Prostě takový manilský barový zpěv.

201
J
Reagovat

Ak je pravda, co tvrdi Alesek, ze o tyzden bude rockove kolo, tak sa tesim. Ale na druhej strane je smutne, ze nezazneju CZ/SK piesne. Uz by som ich chcela pocut spievat v ich rodnom jazyku. V pripade Karmen v uradnom, co je slovencina. Aj ludia na FB sa dozaduju tychto piesni.

202
Bezík
Reagovat

@J: Já chci Karmen v maďarštině !!! ;-)

203
J
Reagovat

@Bezík: Nikto jej neberie madarcinu po sutazi. Ale bohuzial je to CZ/SK SS. Netreba radsej provokovat. Rozmyslala som nad vhodnym SK songom pre nu a vychadza mi to na CHLAP Z KRIZA od Szidi Tobias. Aj kapela by si tento song vychutnala, najma gitarista.

204
Frida
Reagovat

Už to zaznělo, myslím, od Kataríny. Terezu vnímám jako solitér, podobný Piaf. Vím, že tíhne k muzikálu, ale to jí přejde. Proto možná působí nudně. Na mně ne, já v ní vidím i cítím nadějnou šansoniérku. Myslím, že cítění v hlase má, poslední píseň byla s minimem vibrata,, s krásnými tklivými lomenými tóny.

205
Frida
Reagovat

No a se Stýblovou, jak tady byla přirovnávána, nemá nic společnýho. Ta byla fakt nudná

206
ales winner Karmen
Reagovat

no dobře tak fajn i já sem přihodím i když sem původně přiznávám nechtěl aspon do konce tohoto týdne sem vůbec přijít protože to slovo genderově to mě hejbe žlučí ale ok ted sem přidám mé hodnocení takže začnu Karmen-Touchdown a tak do vidiena jak by řekl Leoš to zajebala perfektní výborné grandiozní vystoupení bavil sem se ona to utancovala udýchala a ona může zazpívat cokoliv tak stejně bude ze všech nejlepší a drobná poznámka nevím proč si mě vůbec a jakým právem si dovoluješ mě takto napadat nejsem žádný bláznivý a ani šílený fanoušek to přece na to máme ůplně někoho jiného který donekonečna opakuje že Karmen nevyhraje ale nenechám se rozhodit a jestli si myslíš že tentokrát tu v neděli nebudu i v průběhu přenosu tak se sakra pleteš tohle si přehnal a to dost a tentokrát tu budu a sem dost zvědavej jestli takto sprostým způsobem to budeš tlačit na pilu i dál těším se a nejen na tvé reakce ale i reakce ostatních všichni jste proti mně chcete abych dostal BAN a neměl možnost sem přispívat a vy si mohli o Karmen říkat co chcete to vás upozornuji dopředu nebudete mít šanci Karmen to prostě vyhraje a pokud se s tím nechcete nebo nehodláte smířit váš problém ale laskavě si přestante léčit komplexy na mně vid Luke Bryan-podle mého soudu to podal procítěně ono Angels je prostě taková baladická písen která má grády a on to dal ale nakonec po nejlepším výkonu i vypadl což tu už komentoval samotný genius Tomáš Tereza-já říkám spíš růžovka ale to je jedno opět umečené estrádní vystoupení za mě nic nepředvedla a opět průser jak mraky Eliška-totál mimo ze začátku se nechytala a vybrat jí takovou písen pro náctiletou holku mi přišlo přestřelené ale nakonec měla štěstí zachránila se prozatím Jakub-co k němu říct snad jen neurazí nenadchne a příště asi už i vypadne ze superstar to byli COLDPLAY to byl horor alá Béčkové filmy Aneta-docela slušné ale proč se sakra opičí po mojí milované Karmen to z tím piánem si teda mohla odpustit jinak tu verzi mám nastudovanou takže to pojala velmi slušně a a bylo to celkem fajn Adéla-no překvapení v tom smyslu jak měla porota a zřejmě i produkce jasno že jí odtřelí ale takoví zněl ůkol za mně to je sakra těžká skladba a ona jí absolutně neudýchala ani se třeba nemrkla do kamery neudělala nic no a závěr je Petr -toho vidím jako jasného GF místo terezy říkejte si co chcete ale růžovka podle mě vypadne a skončí na 4 místě jinak co dodat závěrem-Ewa Farna nám tloustne a tloustne a je s podivem že jí to nevadí ale tak nechceš neutíkej jinak medailonky slušné Leoš perfektní a ještě dodatek to co Palo řekl Tereze růžovce nebyla náhoda a podle mě už jí ted pomalu připravjí na roli že do GF neprojde jinak trošku překvapení protože co uslyšíme v 3 finále zatím nevíme to by za mně bylo všechno

207
Monika
Reagovat

Nejdriv to vypadalo beznadejne na castinzich, po divadle se to srovnalo a objevili se zajimavi lide a ted je to bohuzel opet predvidatelna nuda. Krome otazky, zda priste vypadne Eliska nebo Aneta je zbytek jasny. Mimochodem za nejvetsi jistotu povazuji udeleni divoke karty v nasledujicim kole. Porota uz moc moznosti nema. Bud ji udeli nyni nebo vubec. Pak by zasahovala do finale, coz je hloupost. Porota se urcite bude ridit stylem, kdyz tu kartu mame proc ji nepouzit a nedoprat jednomu soutezicimu dalsi vystoupeni. A protoze vzdy platilo, ze kdo dostal DK v dalsim kole nevypadl. Pamatujete na Stepana? Po divoke karte v dalsim kole dokonce s prehledem zvitezil. jakub kartu nedostane, Eliska/Aneta budou zachraneny DK, mozna i vyhoda do dalsiho kola.

208
Tomáš
Reagovat

@Franz: Bryan je pořád stejný? Tak to jsi včera asi jeho vysoupení vůbec neviděl, totální změna image a co je ještě důležitější – i dynamiky v písni. Mělo to krásnou gradaci a bylo to plné emocí. A slečna Tereza Mašková snad není pěvecky pořád stejná? Já bych řekl že více než Bryan po včerejšku.

Já si nemůžu pomoct ale fakt mě to vyřazení Bryana po včerejšku obzvlášť sere když zazpíval tak skvěle, kdyby to byl takový lepší průměr jako v kole předtím, tak bych to snášel líp. To se k čertu nemohl aspoň včera stát zázrak a on za tenhle výkon nemohl s odřenýma ušima prolézt do Top 6 a vypadnout až příští týden? Fakt bych ho teď v Top šestce viděl o hodně raději než Jakuba a kdyby včera Jakub vypadnul, tak by to aspoň bylo spravedlivé. Tohle prostě spravedlivé není, vím že byl Bryan outsider včerejšího kola ale dokázal překvapit a zabodovat, takže měl postoupit. Je to fakt smutné ale aktuální výkon tady vůbec nerozhoduje, jinak by včera nemohl vypadnout Bryan a postoupit Jakub. Mě to bylo hned jasné kdo postoupí protože Jakub je prostě populárnější. To se pak někdo může snažit jak chce ale když prostě tu popularitu tolik nemá a není oblíbený jako někdo jiný tak stejně vyletí i kdyby byl na míle lepší zpěvák. :( Zajímavé je že i když je to hlasování tak hrozně vyrovnané jak pořád Mareš upozorňuje, tak to stejně nakonec vždycky dopadne přesně podle předpokladů a k žádným velkým zvratům nedochází. Já bych chtěl konečně nějaké překvapení ale letos je to asi už zabité – Top trojka už je IMHO asi jasná že to bude Tereza, Karmen a Petr. Divokou kartu dostanou buď Eliška nebo Jakub ( i když fakt nevím jak by si ji teď u něho obhájili ) ale asi jim moc k ničemu nebude protože kolo před GF pak stejně jeden jako druhý vyletí. A třeba DK nebude udělena vůbec, teď už je podle mě ještě zbytečnější ji udělovat než po minulém kole, teď už je to úplně zbytečné. No uvidíme jestli nás ještě něčím ta vypečená produkce překvapí ale je asi jasné že příště vyletí Aneta a s ní buď Jakub nebo Eliška.

209
Tomáš
Reagovat

@Monika: No já si zkusím ještě zaspekulovat s tou Divokou kartou. Pokud příště vypadnou Aneta a Jakub a Aneta by dostala Divokou kartu a v následujícím týdnu před GF by díky tomu zase nevypadla, tak by asi vyšoupla z GF Petra nebo Karmen. Pokud by příště vypadla Eliška a dostala DK a následující týden díky tomu taky nevypadla, tak by z GF vyšoupla Petra a byla by čistě dívčí Top 3. No to by tomu produkce dala. Ale já si myslím že teď už ta GF takový vliv mít nebude. Přece jen jak Harich tak i Štěpán kteří ji ve finálových kolec dostali ji dostali o něco dříve a tam to ještě efekt mělo. Štěpánovi sice do GF zbývalo jen o kolo víc ale i tak…. Takže myslím že týden před GF už ten soutěžící s DK stejně do GF spíš neproleze. A navíc Harich a Štěpán byli kluci s určitou mobilizací fanynek, tohle u Elišky nebo Anety nemusí až tak fungovat. I když letos se zase hlasuje hodně pro baby a Anetě stačila k postupu tlačenka od produkce a poroty tak nevím…při nejhorším bude díky Divoké kartě čistě dívčí Top 3 a doplatí na to Petr, to by byla taková třešnička na dortu tohoto ročníku. Ale moc tomu nevěřím, to se snad nestane. A jinak souhlas – letos to už je a bude už do konce jen bezbřehá nuda s předem absolutně jasnou vítězkou. To nám to zase dopadlo…

210
Monika
Reagovat

Skoda, ze letos nepostoupili:
1) jasmina – zajimava osoba co se nelici, mohla bejt dobrym okorenenim letosni rady, pro me predvedla ve svem psolednim vykone obrovske emoce jako nikdo jinej, takovy nedokonaly zpevak s emocema mi ve finale chybi, ona by to splnovala po vsech strankach
2) Ester – stale mi v usich zni jeji vykon z duelu po dvou hodinach nacviku, s ni se dalo dobre pracovat, byla dost vsestranna, presne typ zpevacky co roste s soutezi
3) Kristian – kdyz se podivam zpet tak si myslim, ze to mohl dobre okorenit, typove jinej zpevak, nechybela mu sebejistota a umel se pohybovat na velkem podiu, zustali tam dva slapaci u mikrofonu

Obecne me tez stve, ze holky letos valcuji kluky neskutecne, takovej rozdil jeste v zadne rade nebyl, je to vesmes holcici finale.

211
J
Reagovat

Kto z Vas sleduje IDOLS GLOBAL. Po ALL I WANT aj SOMEONE LIKE YOU je na IDOLS GLOBAL. Karmen hoci nevyhraje dokaze sa asi predat aj globalne, ked si ju vsimli mimo uzemia CZ/SK. Dufam, ze produkciu ani nenapadne ju nejakym vyberom nevhodneho songu odstrelit. To by som prestala sledovat tuto SS a ziadnu v zivote uz nesledovala viac. Ak to ma Tereza vyhrat, tak nech je to aspon fer a nie preto, ze sa odstrelia vsetci jej konkurenti nevhodnymi vybermi songov.
https://www.youtube.com/watch?v=poZUenZYxd4

212
J
Reagovat

@Tomáš: Tu DK u Jakuba by si obhajili jedine v tom pripade ak by opat zahviezdil alebo aspon podal slusny vykon. Ide len o to, ci bude to rockove kolo alebo ake vlastne bude. Ja by som bola skor za CZ/SK piesne a rockove kolo az v 4. tyzdni. Mame 3 Cechov a 3 Slovakov = 3 ceske a 3 slovenske piesne a plus na doplnenie by mohli byt 3 duety.

213
popy
Reagovat

@Tomáš: Divoká karta přijde na řadu podle mě jenom ve třech případech – v příštím kole vypadne Tereza nebo Karmen, nebo vypadnou oba kluci (a pak doufám, že vrátí Petra). Jinak by to nemělo smysl. V TOP 4 už ji myslím dávat nebudou v žádném případě. Ještě je možné, že by v každém případě vrátili Petra, ale to by musel zazpívat stejně dobře jako včera.

214
Nika
Reagovat

@Lucie: Nejsi sama, já to mám s Terezou stejně:-) Ale už se zde nevyjadřuji, protože bych zůstala stejně nepochopena.
Je to asi jak řekl Palo – lidi nemají rádi dokonalost a považují ji za nudu. Já si její vystoupení užívám, protože s hlasem dokáže neskutečné věci.
Včera se mi ještě líbily moc Aneta a Adéla, za kritiku Adély bych porotu vyměnila, asi jsou hluší, nebo co.
Karmen zpívá dobře, ale ta její usilovnost a křečovitost mě strašně vytáčí. Moc chce vyhrát, moc, ta holka. A je mi to hodně nesympatické.
Jakub je omyl SS, nemá tam co dělat, necítí vůbec rytmus a na tom se vždy vyseká, protože se ztratí a tím pádem není schopen už ničeho.
Elišku jsem neslyšela a ani nemám chuť si ji pouštět, na podiu bohužel vypadá jak dítě z 8.B při zkoušení před tabulí. Ještě nepřišel její čas.
Bryan mi chybět nebude, i když uznávám jeho pěvecké kvality.
Petr mě včera poprvé docela bavil.

215
Monika
Reagovat

Ja si teda myslim, ze DK prijde na radu v kazdem pripade, kdyz tu moznost maji na 100% ji vyuziji, priste. Je to i divacky atraktivnejsi udelit DK, nezustane nevyuzita, jeden ze dvou vypadliku ji ziska.

216
Franz
Reagovat

@Tomáš: Tvůj názor ti neberu, ale mně Gandola včera strašně nudil. Profláknutá písnička, která odezní v každé pěvecké soutěži a která má pouze cíleně zahrát posluchačům na city. Gandolův zpěv byl jak hodně lepší karaoke. Moc se snažil, aby zněl jak Williams a to bylo strašně špatně.

217
Iv.S.
Reagovat

@Nika: 214

Opět více méně souhlas, mám to opravdu velmi podobně. U Elišky váhám, jestli jí šanci neprokaučovali vizážisté a výběr písniček, u castingu na mě vyjukaně nepůsobila. Z kluků mi chybí Dominik a někteří, kteří nedošli do top ten.

218
Prochor
Reagovat

Už si to nepamatuju – jak to včera bylo? Porota během vyřazování označila za nejlepší v 2.finále 2x Karmen a 2x Borkovce? Nebo 3x Karmen a 1x Borkovce?

219
Monika
Reagovat

@Prochor: Matej, Katarina : Borkovec; Ben, Habera: Karmen

221
Tomáš
Reagovat

Mimochodem je velmi zajímavé že nám tam zbyli zase tři češi a tři slováci. Minule vypadli dva lidi ze Slovenska a včera dva z Česka i když Bryan v Česku jen žije. Proč asi porota Adélu a Bryana včera tak strašně kritizovala? Ruppert dokonce řekl Bryanovi že to byl jeho nejhorší výkon v soutěži a on byl přitom nejlepší, to sem vůbec nepobral. Prostě se jich obou potřebovali zbavit. A světe div se, vyšlo jim to. Že by zase i čachry s hlasováním? Při malých rozdílech není pro ně problém to hlasování legálně ovlivnit když zdají výsledky aby to dopadlo tak jak chtějí. A Aneta včera dostala ten zlatý hřeb, klavír a tlačenku od poroty protože věděli že je jinak hodně slabá a potřebovali ji pro tohle kolo udržet aby byla v Top šestce národnost v rovnováze. Je to fakt komedie.

222
Prochor
Reagovat

@Monika: Díky. Takže byla remíza.

223
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Myslel sem že je s tebou někdy i sranda ale teď vidím že už si zase otravný jako prdel takže na tebe opět přestávám reagovat Karmen neKarmen ale chudák holka protože ty si pro ni tou největší ostudou. Jsi prostě troll a nic víc.

224
Tomáš
Reagovat

@J: Já si nějak spíš myslím že rockové kolo ani nebude. Třeba se pletu a byl bych za to rád ale to na něj věříš vážně jen proto že to tu napsal troll Aleš?

225
Tomáš
Reagovat

@Franz: I kdyby si třeba v tom co píšeš měl nějaké zrnko pravdy tak to nic nemění na tom že za včerejší výkon si rozhodně zasloužil Bryan postoupit víc než minimálně Jakub a v rámci včerejších výkonů se prostě do Top 6 vejít měl.

226
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Mně se teda celkově Bryan líbil co se týká jistoty ve zpěvu a hlasu. Vůbec bych se nedivil kdyby dopadl nakonec lépe než většina finalistů. Třeba o něm ještě uslyšíme jako o Debie nebo Celeste.

227
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku právě si mi vyhlásil válku a já myslel že zakopeme válečnou sekeru tak asi nezakopem co už už sem si z minule zvykl že umíte jen urážet a hejtovat mou osobu a člověk který to dělal u Emmy tak automaticky změnil strategii a pořád tu jede donekonečna na plné obrátky že vyhraje tereza růžovka víš ty co něco ti řeknu ty neumíš prohrávat nejsi objektivní a nikdy už nebudeš a taky vím na 100 procent že by si mě ani nepogratuloval k vítězství Karmen vidíš jen sebe ale bud klidný protože ani já tobě bych nikdy nepogratuloval kdyby náhodou vyhrál Borkovec což se nikdy nestane vyhraje Karmen a pro mě je to vyřešené tohle stojím si za svím ale ještě si vzpomeneš

228
Luke
Reagovat

@Tomáš: Je to duševně nemocný člověk, nic jiného se na něho říct nedá. A víš co je tom nejhorší ? Že mu je v podstatě jedno, kdo vyhraje, protože prapuguje toho, kdo v jeho očích má šanci vyhrát. Minulou superstar propogoval Emmu – což mu vyšlo, páč vyhrála. Letos propagoval Márii, ale ta mu vypadla, tak propaguje jinou a třeba mu to zase vyjde, o nic jiného mu nejde. Jemu je nějaká superstar ukradená, mu jde jenom o to upozorňovat na sebe, tím jaké nesmysly píše, tím jak píše, protože píše jak někdo mentálně zaostalej a narušovat diskusi svými vulgárními výrazy, které opět začíná používat, ale admini s tím opět nic nedělají, proto nemá cenu s takovýma lidma vůbec ztrácet čas.

Jinak ke včerejšku. No pro je letošní superstar nuda. Fakt nemám tam nikoho komu bych aspoň tošku fandil, Richard vypadl, Jakub klesá níž a níž a z holek ? Adéla vypadla teďka, ta mě nebavila vůbec, vadí mě její prezentace zpěvu. Karmen mi nevadí, protože zpívá dobře, ale těžko řít, jestli může vyhrát (slovenka vyhrála loni). Aneta mi nevadí, ale ta určitě nevyhraje a Petr ? Taky prostě nic moc, já fakt nevím, prostě je ta superstar letos jakási divná…

229
Nika
Reagovat

@Iv.S.: u Elišky je to složité, na castingu vystupovala jen před porotou, avšak stoupnout si na velké pódium a zpívat pro množství lidí, je pro tak mladou holku ještě moc velký nápor. Ty její ruce složené stydlivě před sebou při vyřazování, a ten její něžně vyplašený pohled…..ne, ta holčina na toto ještě psychicky nemá. Je sympatická, milá, zpívá krásně, ale ještě potřebuje dva tři roky.

Dominik mi chybí taky, škoda je Jasmíny, která nepostoupila, vyměnila bych ji z fleku za některého ze stávajících finalistů:)

230
ales winner Karmen
Reagovat

Tomáš tak na mě nereaguj ale aspon si ukázal že mám pravdu že by si mi ani nepogratuloval k vítězství Karmen tím si ukázal co seš za bezcharakterního člověka

231
ales winner Karmen
Reagovat

Luke pleteš se moc se pleteš mě Superstar nikdy ukradená nebyla a nebude beru to s hlediska profesionální ůrovně ale když někdo nemůže překousnout že mám pravdu tak je to u mě sobec a tečka

232
Tomáš
Reagovat

@Luke: No letos mu to s vítězstvím nevyjde protože jak už si správně pochopil tak Karmen je slovenka a ta to prostě letos vyhrát nemůže, takže já tam fakt nevidím ani sebemenší naději. Jo měl si vsadit na Terezu a pak se tady před námi mohl chvástat jak měl zase ve všem pravdu ale je vidět že je tak hloupý že mu ani tyhle zákulisní čachry že prostě letos musí vyhrát Česko nedochází a neumí je prokouknout. Si snad myslí že ho tím provokuju nebo já nevím ale já sem fakt přesvědčený že vyhraje Tereza tak jako většina lidí tady. Podle mě letos už je prostě rozhodnuto a už je to jasné kdo bude vítěz, nikdo s tím nic neudělá. V podstatě by to mohli ukončit hned a dát jí výhru protože nač ta soutěž vlastně ještě běží a o co se hraje když je už všechno dané? Akorát si ty děcka ještě párkrát zazpívají v přímém přenosu a to je na tom asi to jediné pozitivum a jinak potom ta show stejně dopadne přesně tak jak to tu všichni očekáváme. Nejsi divný, i pro mě je ta show už divná a nemám tam už komu skutečně fandit. Richarda mi odstřelili hned v prvním kole což doteď nedokážu pochopit, to už by snad bylo méně okaté kdyby ho do toho Finále vůbec ani nevybrali. A s ním i Dominika, včera Bryana. Kdokoliv je tam pro mě nějakým způsobem zajímavý, tak musí prostě okamžitě vyklidit pole a jít pryč. Místo toho tam pro mě zůstává banda tuctových a nezajímavých holek – například Elišku si občas i vizuálně pletu s Anetou a nevím co tam obě ještě pořád dělají. Štve mě to dost jak holky letos zválcovaly kluky protože myslím že letos je to fakt nezasloužené. U Jakuba máš pravdu, je to slabingr který zazářil v Semifinále ale teď už tam taky nemá co dělat a Petr je takový dobrý průměr ale prostě vytěžil z toho že tam je už jediný použitelný chlap a že ti lepší a zajímavější než on vypadli dřív. Nějaký kluk tam zůstat musí, tak je tam on. Fakt škoda že tam už nejsou Richard a Kristián, to by to mohlo být úplně jiné kafe. Ale můžeme si mudrovat jak chceme protože tenhle ročník je už definitivně ztracený a ničím se to už nezmění. Nezbývá než Tereze předat milionový šek a sbohem a šáteček. Já už proti Tereze ani nebojuju protože je to stejně marné, ona to má na celé čáře letos vyhrané. Tak koho to potom má bavit? Mě ne a tebe taky ne. Letos to dokoukáme a třeba už pak nikdy ani žádná SuperStar nebude a i když bude tak to zase dopadne úplně stejně jako tahle ale to fakt nemá smysl se rozčilovat. :-) Vývoj je převážně takový jak si ho určuje produkce a diváci jsou jejich pomocné manipulativní ovečky. Že to tu pár jedinců jako jsme my tu nebaví a máme víc rádi soutěžící, kteří už vypadli a ti co tam zůstávají nám nic neříkají a nudí nás, to asi nikomu moc žíly netrhá. :-) Takový už je hold život.

233
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Karmen je tam letos nejlepší, ale má smůlu, že je to ročník, kdy by měl zvítězit někdo z ČR. Takže je připravována půda pro Terezu a v záloze je, kdyby to nějak nevyšlo, Petr Borkovec. Škoda těchto manipulací ČR/SR, devalvuje to celou soutěž. Byl bych pro to (už od ročníku 2013) vrátit se k národním soutěžím, ale tam by se teď asi nesehnalo dost sponzorů, tj, peněz. Ale šance pro ostatní je vždycky, Karmen se asi neztratí i když nevyhraje. Pizzařka Karolína vypadla už v SF a dnes je druhou nejúspěšnější účastnici po Emmě.

234
Iv.S.
Reagovat

@Nika: 229

Asi máš pravdu. Jen nechápu výběr poslední /pitomé/ písničky, určené k věnování blízkým, když Taylor Swift Eliška nemá ráda, ani porota tu všeobecně všestrannou pěnici nemusí, ani já ji nemusím ;-)
Dnes si to pouštím znovu a utvrzuji se v pocitech ze včera. Jakub, to je fakt tragédie v přímém přenose :-o Mám narvané uši falešnými tóny, zprzněná moje oblíbená kapela i jejich vcelku jednoduchá písnička. Přitom k ní má barvu hlasu Jakub jako stvořenou. Asi má opravdu velký fanclub, něco jako kdysi Šeps, který míval hlasy i ode mě ;-) Prostě je to teď oblíbený mončičák a lidé často hlasují i někomu /“dokonalému“/ natruc a medvědí službu /jí/ tady také někdo prokazuje… Kromě posledního zařvání mě zrovna ta ona moc nebavila ;-)

235
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Pro Karmen by vítěztví bylo neštěstí. Ona není celebritní týpek jako Emma (to není nic proti Emmě ale ta to prostě dává s prstem v nose). Účast v GF je pro ni ideální strop.

236
ales winner Karmen
Reagovat

Jai Kudo ano Karmen je nejlepší a narozdíl od ostatních ona se tím bude živit i po skončení superstar ona jediná nezapadne narozdíl od ostatních protože ona jediná je na profesionální ůrovni nikdo jinej a to by si laskavě měli pánové Tomáš a Luke uvědomit

237
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Asi máš pravdu, ale těch 100 000 € se vždycky hodí….:-D Vzpomínám si, že když jí vyčítali, že po SS bere kdejaký pochybný kšefty, tak GG odpovídala: „Ale já jsem nevyhrála 2,5 mil! Já si je musím vydělat…. “ :-D

238
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Ty si imbecil. Já si uvědomuju že je Karmen na profi úrovni a nic proti ní nemám, já ji mám rád. Já jen píšu ž vyhraje Tereza protože produkce ji chce za vítězku a hlavně chce aby letos po slovence Emmě zase vyhrál někdo z Česka. Nic jiného netvrdím a už vůbec ne proti Karmen. Ale nic, teď už skutečně končím debatu s tebou protože kdo nemá IQ, tomu už nic nepomůže.

239
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Jo kdyby to tak aspoň Petr chtěl vyhrát, to bych byl tak šťastný…přímo štěstím bez sebe. Jenže s Terezou to prostě nemůže nevyjít, oni ví co se hlasující většině nejvíc líbí a jak je ovlivnit, vsadili tentokrát na jistotu. S touhle kartou to už teď Tereza nemůže nevyhrát. Bohužel. Já samozřejmě vím že prosadit se pak můžou všichni i po konci soutěže ale to už je zase jiná kapitola. Mě jde teď primárně o to co je v soutěži a pro mě vítězství Terezy opravdu šťastným koncem tohohle příběhu nebude. :/

240
Jana
Reagovat

Nevím ani co sem po včerejšku napsat. Ať jde fakt celá SS už do háje. Včera Bryan naprosto jasně ze všech nejlepší a oni ho vyhodí? To samé minule Richard, takový skvělý muzikant a vyhodí ho? Tihle kluci mě bavili, Terka ať si zpívá sebedokonaleji chce ale tyhle divy mě prostě neberou a hodí se akorát tak do nějakého velmi kvalitního profi muzikálu ale téhle soutěži ani našemu hudebnímu byznysu nemůže přinést vůbec nic nového. Nebavila mě ani Aneta, sice byla za klavírem ale naprosto nudné a nezajímavé vystoupení, nechápu chválu ani postup protože lepší než Bryan rozhodně ani omylem nebyla, Eliška pro změnu školní besídka. O Jakubovi se raději ani nebudu zmiňovat a stejně tam pořád je. Já už ani nevím jestli ty hlasy fakt takhle špatně posílají diváci a nebo o všem rozhoduje jen produkce? Každopádně je to už fraška. Zase nejlepší už odešli a ti co tam zbyli mě nebaví. Takže fakt sem z toho zklamaná a jediným závěrem je že prostě letos končím se sledováním SS protože už mě tam ze zbylých nikdo nezajímá a nemám komu fandit. Tak se tu mějte Panáčkovci, třeba někdy příště u nějaké jiné a lepší show než je tahle.

241
Prochor
Reagovat

Napadlo mně když tady píšete, že Karmen má smůlu že šla do ročníku po Emmě a další slovenka nemůže vyhrát, že všechny slovenské holky udělaly letos chybu. Měli si počkat na ročník až na ně přijde řada :-)))

242
Tomáš
Reagovat

@Prochor: To máš vlastně pravdu no. :D Ale kdo za to může že to není čisté a že je to celé tak strašně zmanipulované? Jedině ti co to tak vymysleli a co to tak dělají, s tím my nenaděláme nic. Čistě teoreticky kdyby se v roce 2015 nepřihlásila Emma ale místo ní Karmen, tak jsme teď už skoro 3 roky mohli mít Karmen jako vítězku SS 2015. :-D

243
Tomáš
Reagovat

A Emma by to letos taky nevyhrála, skončila by druhá za Terezou tak jako bohužel teď skončí Karmen 2. za Terezou.

244
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Možná máš víc pravdy, než si myslíš :-D

245
popy
Reagovat

@Prochor: Ona je otázka, nakolik je pro ty dospělejší z nich důležité vyhrát. Jasně, peníze. Ale představa, že mě kdovíjak dlouho vláčí po kdejakých estrádách, seriálech, tančních soutěžích, že musím natočit desku, nad kterou nemám žádnou kontrolu… ono je možná lepší skončit druhý, třetí – a lidi jako Karmen to tak berou. Aneta, Cmoro a teď asi i Emma se někam dostali, ale kdo si dneska vzpomene na Drdu, Horvátha nebo Berkyovou? Bende, Celeste nebo Ben nevyhráli (a to už vůbec nemluvím o Debbi), a stejně se prosadili.
Prostě podle mě je to ve výsledku jedno, kteří skončí, výhodou jsou prachy, nevýhodou to, že musí dělat cvičenou opici. A každý si holt musí spočítat, co je pro něho výhodnější.

246
Míla
Reagovat

A je ze mne fanynka Petra! Chraplák, rockové podání – prostě mne baví. Pro mne on a Karmen nejzajímavější postavy letošní superstar. Bryan si včera nezasloužil vypadnout, co se zpěvu týká, ale vzhledem k tomu, že není Čech ani Slovák, tak to asi tak mělo být. Do podvědomí lidí se dostal a to mu třeba pomůže v jeho hudební kariéře, byl to sympaťák. Eliška je taky fajn, snad už dostane nějaký lepší song, aby zazářila.

247
Ally
Reagovat

K divoké kartě si myslím, že si ji schovavají tak max pro priste pro Elišku nebo Petra..
A je divné, že se ani Mareš neptal poroty, jestli ji chce využít ..nebo jsem to preslechla? NO je to houby drama letos to vyhlašování. .;)
Kdysi tu někdo psal, že Eliška chtěla do SS az za 2-3 roky .a jeji učitelka zpěvu ji premluvila letos?..řekla bych, že je Eliška rozumna;) I tim, že nemusí Taylor Swift..;) tipovala jsem, že ze to libi te její sestře, tak se obětovala..

248
J
Reagovat

@Tomáš: Na priklade Jakuba by si mohli vziat priklad ak este budu chciet v buducnosti nejaku SS spolocne pripravovat. Jedno semifinale jednoducho nestaci, lebo postupit moze ten, ktoremu to vystupenie vyjde, ale potom to uz vo finale nestoji zato. A naopak. Je za potreby minimalne 2 semifinale tak u chlapcov ako aj u dievcat. Skor ubrat z kastingov a SuperVyberu a pridat jednoducho semifinale naviac.

249
Tomáš
Reagovat

@Jana: Úplně s tebou souhlasím. A přidám ještě něco – ono včera to vystoupení Bryana totiž fakt bylo dokonalé jako z nějaké zahraniční show a nikde ve světě by se za něj nemuseli stydět. Od dokonalého zpěvu plného emocí přes perfektní image až po další atributy té stage na které vystupoval. Prostě úžasný zpěv a úžasná show, on je pro mě tím včerejším výkonem jasná SuperStar a měl tuhle show vyhrát daleko víc on než nějaká Mašková. Mě včera s těmi rozpuštěnými vlasy a křídly za zády připomněl Michaela Jacksona ve videoklipu k Will You Be There. On je tímto výkonem dokonalý performer, jasný Wall Packpage nebo jak to tu všichni říkáte. No a co udělají hlasující diváci a nebo potažmo produkce? Vyřadí ho. Ale tak bylo mi to jasné že ani přes tenhle výkon nepostoupí a vypadne a že místo něj postoupí Jakub, který včera byl tragický ale prostě má víc fanoušků Tahle show nikdy nebyla, není a ani nebude spravedlivá. Bryan aspoň odešel se ctí po svém nejlepším výkonu v soutěži. Žádnou ostudu si neudělal a mohl odejít s hlavou vztyčenou, aspoň za tohle sem rád. Ale hlasující, kteří raději podpořili ty ostatní neumětele a nýmandy nebo nudné žabičky a nebo prostě ty kdo za vypadnutí Bryana můžou, tak ty za tohle rozhodnutí z hloubi celé duše upřímně nenávidím. Jinak řečeno, věděl sem že vypadne ale stejně mě to sere kór po takovém výkonu. Richardovi se to aspoň minule tolik nepovedlo. Teď mám u Bryana stejné pocity jako kdysi u Petra Ševčíka když vypadl po dokonale odzpívaném songu Chci zas v tobě spát. Ale tady sem už věděl že se to stane, protože už mám ty dementy co tam hlasují prokouklé. Škoda se nad tím asi víc rozčilovat.

250
Ally
Reagovat

Kupodivu me včera Petr ze začátku neseděl. .ale možná si to dam pro srovnání ještě jednou..Jo baví me taky ale..

Moc prekudrlinkovane to mel podle me Bryan..Tereza ok, ale mozna tim, že Siu neznám az tak jako Angels. .to chce podle me jednodušše a mit na to jiný hlas..ale to je těžko. .Bylo to hodně emotivní včera vsechno. .A možná to tak cítil. .

Jakub holt dostava body za hlas a za to jaky je..asi je z toho sám ne šťastný. .tak třeba ho porota vyhecovala. .

251
J
Reagovat

@Tomáš: Asi by som to mali robit tak, ze budeme zapinat SS jedine na vystupenie Karmen a Petra.

252
popy
Reagovat

@J: Hlavně ona ta divácká přízeň má nějakou setrvačnost a „dojíždí“. A až po určité době se něco někam vyvine, posune, změní. Tady se nevyvine nic, protože po čtvrtém kole je finále. A tím pádem bylo víceméně od začátku jasné i to, že Tereza, pokud bude pokračovat stejně, nejspíš vyhraje. A to, že Jakub možná vyfičí před GF, je způsobeno tím, že každý jeho výkon je tak strašlivý. Kdyby se držel trochu v lajně, byl by v GF nejspíš taky. Takhle je aspoň šance, že se tam dostane Petr. Ale furt se bojím, že mu to ještě jedno kolo vydrží, půjde do TOP 4 a porotě nezbude než udělat z toho TOP 5.

253
Ally
Reagovat

@Bezík: Jj Emma je takový správny typ na to..tipovala jsem uz tehdy, ze muze delat cokoliv..a nebude to trapny..Ani v te reklame mi nevadi:) nena padá me ted vlastně nikdo jiny takovy za celou SS..

254
Tomáš
Reagovat

@J: Mělo by být semifinále vícekolové, já si to myslím taky. Na druhou stranu ani to není stoprocentní záruka ničeho. Vzpomeň že i při takovém semifinále se kdysi nakonec do Finále dostal třeba Puskailer, nedostal se tam Bošela, Jerguš…prostě stojí to na divácích a na produkci a podělat se to dá vždycky. I kdyby to semifinále letos bylo dvoukolové tak by se Jakub do Finále dostal protože by ještě žil ze slávy z toho prvního výkonu tak jako ho to teď zachraňuje i ve Finále. S tím souvisí i to co tu píše popy, s tím taky souhlasím. Když je někdo velký favorit nebo řekněme oblíbenec a hodně zazáří a získá si tím lidi, tak pak z té podpory ještě nějakou dobu v soutěži žije a vlastně by nemusel pár kol hnout ani brvou protože má vystaráno. Teprve až postupně když podává špatné výkony a nebo stále stejné výkony a začíná nudit, tak ta podpora postupně opadává. Nikdy se nevypadávalo moc na základě aktuálních výkonů, vždycky až tak nějak dodatečně. Takže záleží kdy přesně Jakubovi ta podpora dojde – jestli příště nebo až přespříště. A Tereza to bohužel vyhraje protože se nestačí omrzet tak jak se za 8 finálových kol omrzela Stýblová, s tím souhlasím taky.

255
popy
Reagovat

@Tomáš: Puskailer se do finále sice dostal, ale vyfičel hned v prvním kole – a dalších osm kol bylo bez něho. A to je ten základ. V tomhle nastavení se nic nevykrystalizuje, nikdo se nic pořádně nenaučí, nikdo nepřekvapí nějakým vývojem, na konci nebudou ti první „padat na hubu“ vyčerpáním z toho, že jsou tři měsíce zavřeni pořád se stejnými lidmi a dělají pořád ty samé věci – prostě emoce na úrovni Jasmíny (myslím moderátorku), prakticky nulové.
Škoda, no, tahle soutěž vždycky byla o výdrži, poslední dva ročníky je o šaškování na castinzích a nesmyslech vymýšlených produkcí při vyřazování ze 120 do 20 v Supervýběru. I to, že o složení finále rozhoduje z 80 % porota, je jasný důkaz toho, jak se smysl celé téhle hry posunul od rafinovanosti k efektu na první dobrou.

256
jj
Reagovat

Pro mě včera nejlepší Karmen. Borkovec slušný zpěv, má zvláštní výslovnost, chvílema zní nachlazeně, chvílema zas, jak když mu chybí zuby, hlavně u „after all“ zněl srandovně šišlavě. V refrénech vylepšeně. I tak bych ho dal asi druhého, potenciál nějaký má. Tereza má skvělou techniku, ovšem její výšky jsou mi nepříjemný, nemůžu hodnotit. Vůbec mě nebavil Bryan, poslední místo, u něj mě vždycky napadají slova jako úplně zbytečný, proč vůbec zpívá, je to o ničem, sterilní.

257
Tomáš
Reagovat

@popy: Však já s tímhle vším souhlasím a nejvíc se mi v tomhle líbily ročníky 2009, 2011 a 2013. 2009 a 2011 bylo vícekolové semifinále a v roce 2013 jsme zase měli 11 finálových kol. Od 2015 to jde do kytek, ještě že letos je těch finalistů aspoň 10 protože kdybych jich bylo 8 jako v r. 2015, tak to bych se na to snad už ani já zapřísáhlý hardcore fanoušek nedíval. Jestli chtějí na něčem šetřit, tak šetří skutečně na nesprávných místech. Ten vývoj u soutěžících je vždycky to nejzajímavější. Liška a další lidi z produkce to tady čtou, vidí tu nespokojenost a nadávky na sebe a stejně je jim to úplně šumák a vůbec se nad tím ani nezamyslí, tomu říkám panečku ignorantství.

http://superstar-2018.cz/superstar-2018-vysledky-sledovanosti-20-5-2018/ A krásně jim padá i sledovanost, no já se musím smát. Proč by se na to taky někdo měl koukat když je vítězka předem úplně jasná, ti nejlepší a nejzajímavější vypadávají hned z kraje a často i po těch nejlepších výkonech a zůstává tam jen šedý průměr a v podstatě je z toho už od minulého vyřazování vyloženě babinec? Chce se mi napsat máte blbečkové to, co si zasloužíte!

258
popy
Reagovat

@Tomáš: A všechno, co říkáš, jenom podtrhujou ty stupidní medailonky. Kdysi byly o nácviku, o tom, jak k těm písničkám mají přistupovat, co jim jde, co ne. Dneska je to tupá hra na emoce (och, sestřička viděla Kristýnu Kloubkovou, to je žúžo!) nebo ještě tupější blbnutí s airsoftovými pistolkami. Takže muzika je v pěvecké soutěži na tom úplně posledním místě.

259
J
Reagovat

@Tomáš: Vcera sa hralo finale v hokeji. Preto ta nizka sledovanost. SuperStar sa opakuje, hokej nie. Poznam plno domacnosti, kde sa sleduje SS, ale ak do toho pride hokej, futbal, tak ma prednost sport. SS uz nie je taka atraktivna ako kedysi, aby konkurovala sportu. Produkcia je tento rok blbsia nez obvykle. Ak by vysielali SS opat v jesenno-zimnom obdobi, tak by mali sledovanost vyssiu. MARKIZA dobre vie, ze nemoze sutazit s RTVS pokial sa jedna o MS v hokeji. Aj u nas doma sa vcera sledoval hokej. Ja som fandila Svajciarom. Bohuzial, ked ja niekomu fandim, tak to nevyhra. Aspon nabuduce by mohli dat zdarma online vysielanie a pustila by som si to. VOYO si kvoli SS platit nebudem. Nie som zienka domaca zavisla na serialoch a filmoch vysielanych MARKIZOU. Ja som totizto nevidela ani jeden jediny diel BURLIVEHO VINA atd. A to nehovorim o tych latinskoamerickych a tureckych hlupostiach vcitane Pilcheroviek na DOMA.

260
Lucie
Reagovat

@Tomáš: já myslím, že to dělá i to, že čím dál víc lidí si to pustí potom radši ze záznamu kdy chtějí..ten nedělní čas a natahování, milion reklam až do 23.35, když lidi druhý den vstávají do školy, do práce..tím jdou nova a markíza samy proti sobě. Plus teď v tom hraje roli i hokej. Nebrala bych to tak, že víc diváků, než jsou tahle čísla, to nesleduje…jen jich to plno nesleduje ve vysílacím čase v tv.

261
popy
Reagovat

@Lucie: Nesleduje, a tím pádem nehlasuje, což je podle mě ten hlavní průšvih, Podle mě to protahujou jenom kvůli tomu hlasování. Zapnou ho po půl deváté – a aby to mělo nějaký smysl, musí trvat aspoň ty dvě a půl hodiny. Jsou podle mě sami proti sobě, když třeba neudělají na sobotu nějakou desetiminutovku po TN, kdy by to hlasování spustili. Podle mě to nemůže být zas tak technicky náročné…

262
dolores
Reagovat

Takze skusim hodnotenie:

Tereza – priam akademicke prevedenie, namiesto emocii z tej pesnicky som registrovala hlavne klasicku spevacku skolu, takze atmosferu piesne Terka utopila kdesi v muzikale. Habera sa tentokrat nechtiac priznal, ze ona je tak dobra, ze uz pri jej speve nic neriesi, len saty, a ako bude zniet v cestine a pod… cim jasne dokazal, ze sa nudil, ved ak nejaky vykon na nas zaposobi, tak ho zereme so zatajenym dychom a nemyslime na nic ine, len ako je to uzasne !! a nerozmyslame pocas vystupenia, ako bude zniet v inom jazyku :-)

Petr – akoby sam si neveril na zaciatku, refren potom napalil a hoci som si hovorila, ze chcelo by to vytiahnut mikrofon a viac spievat aj telom, potom mi celkom stacili aj gesta rukami a dobry vyraz tvare, pohlad do kamery. Pacilo sa mi, ze tam dal vlastny vklad, a v slohach nesiel po originale, z toho je jasne, ze je muzikalny a tvorivy, chlapec ma hudbu v krvi, to sa musi uznat. A fajn, ze si hlavne tromfy nechal na koniec a nepouzil hned na zaciatku. Jeho hlas je ocarujuci, zaujimavo sa mu lame, vie kde ma zachrapcat. Miestami mi pripominal Cockera alebo aj Louisa Armstronga. Suhlas s Haberom, nech zostane takto neotesany, lebo nejakym skolenim sa len znici ta esencia jeho spievania. Som asi prudko subjetivna, ale kazdy vie, ze mu fandim.

Adela – sice slusne vystupenie, ale zasa zacitujem Pala, pesnicka lepsia ako jej vykon.. Celkovo ale ta soda nebola primerana, tak ako nebola primerana ta chvala z minuleho kola. Mne napr. teraz vyhovala ta staticka Adela, lebo inak mi predtym vadili jej chladne mechanicke, vypocitane pohyby po javisku. Aj v tom speve je to tak, ked porovnam original, tak ona sa ho do puntiku snazi okopirovat, presne vsetky nuansy spevu Adele. Ziadny osobny vklad do piesne.

Jakub – predtym bola jeho farba hlasu tak nejak samozrejmostou k danej piesni, ani si to clovek neuvedomil, ale teraz v Coldplay sa naplno ukazalo, ako Jakub moze svojim hlasom pekne zafarbit takuto piesen, vecna skoda, ze nie je technicky zdatny spevak, ze to nedava rytmicky, inak, hoci je to kolovratok, mohlo byt super vystupenie

Karmen – paci sa mi, ze kazde jej vystupenie posobi profesionalne, zakazdym sa do toho zakusne tak, ze to napokon vyborne dopadne a clovek vlastne ani nema co kritizovat. Ja napr. neriesim ani tanec, lebo celkove ma v tom vystupeni toto nerusilo. A zistili sme,ze Karmen dobre spieva aj pri pohybe, necitit, ze je udychana. Bolo to skvele necala som, ze nadviaze na predchadzajuce vykony. Kritiku tanca si ponecham, ked bude vystupovat v Lets dance, podobne ako Emma Drobna, ktora hoci som jej v CSS ako spevacke fandila, ako tanecnica bola tragicka ://

Bryan – podla mna to bolo jeho najlepsie vystupenie v tejto sutazi, hoci to chcenie a snahu o touchdown bolo citit na 100 honov a clovek z toho potom nemal ten pozitok, a na rozdiel od Petra vsetko napalil uz na zaciatku, cim vystrielal vsetky naboje a ono to potom tak v jednej lajne islo az dokonca, a nemalo to svoj vrchol… len konecne som zavetrila aj nejaky naznak emocie v jeho speve. Ale ta jeho farba hlasu, to nie je nic pre mna..:-(

Eliska – bohuzial toto sa mi nepacilo :-(, a to ju mam velmi rada. V prvej casti intonacne chyby, potom uz menej, ale celkovo vystupenie do sutaze Minitalent show, tam by to zapadlo vyborne. Ocenujem ale ako si to Eliska uzivala, dalo sa jej citat z tvare, ze ma vsetko na haku a bavi sa. Jej vyhodou je, ze dobre znie v tych vysponovanych polohach, inu sutaziacu by to polozilo… Myslim, ze decka zaujala a to bol mozno ciel produkcie.

Aneta – prekvapila ma aku vlastnu osobitu verziu, celkom odklonenu od originalu zaspievala. Asi je to pre nu aj takto dobre byt ina, lebo farbu hlasu ma nezaujimavu, v normalnej verzii by nevynikla… hoci miestami pripominala farbu Celine Dion :-) myslela som, ze ju divaci nepochopia, ale asi zabral klavir aj tlacenka produkcie ponechat tam este slovenku ..neviem.. (Haberova pochvala imho nebola celkom uprimna, doteraz ju nemusel a zrazu ziadna kritika) a v neposlednom rade zabralo aj precitenie skladby. Nehovorim, ze tam neboli chyby, ale zaujimave, ze ma bavi pustit si tu jej verziu aj bez obrazu.

moje poradie :
Petr (tu som sa rozhodovala medzi nim a Karmen, ale vyriesil to moj muz, ktory
povedal, ze suboj chraplakov vyhral Petr :-D)
Karmen
Tereza
Aneta
Bryan
Adela
Eliska
Jakub

263
dolores
Reagovat

@J: Aj u nas sa sledoval hokej, ale mame viac televizorov, tak nebol problem :-) Aj tak manzel v prestavkach sem tam odbehol ku mne pozriet spevacikov :-D hoci ma celu superstar na haku :-S

@popy: poviem ti, ze aj Puskailer sa uchytil, hoci neprodukuje songy, ….ale zacinal v muzikaloch a dost je teraz na obraze na JOJke myslim ucinkuje pravidelne v nejakej show, moderuje a spieva, je celkovo zabavny a oblubeny, a hoci v Superstar som ho nemusela,….. ale je to sympatak a velmi prijemny ako zabavac :-) hlavne si vie robit prdel sam zo seba :-D

264
ales winner Karmen
Reagovat

víš co tomášku zalez a nevotravuj piš si ty své ubohé žvásty o ničem a mě dej pokoj děkuju stejně si pojedu pořád svoje a hotovo a mimochodem až se opravdu naseru DOSLOVA tak se do dalšího ročníku superstar přihlásím takže mě moc neprovokuj

265
J
Reagovat

@dolores: Satelit mame iba jeden. A ja nie som zavisla na telke. Dost casto pozerame filmy nahrane, ktore sme nevideli alebo sme ich videli pred x rokmi. Kto by chcel zapnut film o 20:35 s reklamami kazdych 15 minut a sledovat ho takmer do polnoci?

266
Tomáš
Reagovat

No pouštím si Bryana ze včerejšku znovu a znovu a musím poopravit svůj včerejší žebříček. Původně sem ho dal až na 2. místo za Karmen ale musím je nakonec prohodit, Bryana dávám na 1. místo tohoto kola a Karmen až na 2. Kolik do toho ten kluk včera dokázal napálit emocí, to je neuvěřitelné…opravdu výkon na světové úrovni. Na tohle dokonce ani Richard s Dominikem nemají. Takže pro mě je Bryanův Angels nejen nejlepším výkonem celého tohohle kola ale i dosud nejlepším vystoupením celé letošní Superstar, minimálně té letošní. A vzhledem k těm co tam zůstali ho už u mě ani nic nepřekoná. A i když s ním nepostoupil, tak já mu moc děkuju za to že v SuperStar byl a že tento touchdown ve finálových kolech dal protože pro mě je to naprosto neopakovatelný zážitek. A po takovém výkonu vypadnout…ale co bysme od našich hlasujících česko-slovenských diváků chtěli, však je přece už dávno známe. Tak hlavně že tam aspoň tuhle pecku stihnul dát, už to je výhra sama o sobě že tím tuhle show obohatil bez ohledu na to nespravedlivé vypadnutí potom.

267
Culi
Reagovat

Píšu sem poprvé, ale snad mohu také přidat své hodnocení včerejšího večera a neukamenujete mě :-)

1. Karmen – od semifinále má potenciální hlavní favoritka, od 1. finálového kola už jasná favoritka. Měla jsem o ni tentokrát strach, ale zvládla to bravurně, bylo to energické a skvěle odzpívané. Tanec neřeším vůbec, není to pro mě důležité.
2. Petr – měl skvělou písničku, která mu sedla, navíc miluji chrapláky, ale bylo to první vystoupení, kde mě opravdu zaujal.
3. Tereza – musím být spravedlivá, a proto ji nedám níž, i když, jak zde mnozí píšete, její výkony jsou sice přehlídkou hlasového umění, ale žádné emoce na mě nepřenáší.
4. Bryan – nemá sice pro mé uši příjemnou barvu hlasu, ale jeho vystoupení na mě alespoň „nějak“ zapůsobilo.
5. Adéla – té mi bylo líto, jak jí to porota nandala, její výkon zdaleka nebyl tak strašlivý. Vzhledem k možnostem zazářit, které tato písnička nabízí, to ale bylo přece jen slabší.
6. Aneta – klavír a hodnocení poroty zapůsobily, proto Aneta nevypadla. Bohužel nerozpoznatelný hlas, i když nepochybně kvalitní.
7. Eliška – je to moc sympatická holka, na svůj věk předvádí nadstandardní výkony, ale je to asi zejména kvůli včerejší písničce, že ji hodnotím tak nízko. I její hlas je pro mě ale poměrně nerozpoznatelný, chtělo by to ještě pár let počkat a může být hvězda.
8. Jakub – bohužel, jakkoli je sympatický, včera opět katastrofa.

268
Culi
Reagovat

Jinak na vypadnutí příště tipuji Anetu a Elišku. Tím by došlo k naplnění „ideálního“ stavu, tedy že by ve finálové čtyřce byla jedna Češka, jeden Čech, jedna Slovenka, jeden Slovák. Jestli to bude nakonec jinak a Jakub vypadne namísto některé z uvedených holek, tak možná začnu trochu věřit tomu, že to není zmanipulované.

269
Prochor
Reagovat

@Ally: Tady je ten článek s Eliškou, kde říká, že chtěla jít do Superstar až tak v 17-ti:
http://eorlova.cz/2018/03/17/superstar-je-pro-mne-prekvapeni-rika-eliska-ruskova-superstar/

270
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: To bylo myšleno spíš jako vtip. Samozřejmě že nevíme jestli se nejedná jen o konspirační teorii:-) Přesně vzato měl letos vyhrát Bryan protože Filipínec ještě nevyhrál:-)

271
J
Reagovat

@Prochor: Eliska ma 15, ze? To konci deviaty rocnik. Cize musela robit prijimacky na strednu skolu. Dost hekticky rok pre nu. Rovnako asi ako pre Jakuba. Co ten a jeho maturita? U susedov maturuje chlapec tento tyzden. Ktovie ako je to u Jakuba.

272
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Jasně, že to jsou konspirační teorie. Ale i kdyby to nebyla pravda, tak by mohla být, ne? :-D :-D :-D

273
Johana
Reagovat

Nedá mi to a musím se trochu zastat většinového diváka, protože jednoho mám doma.
Zazpívané vysoké tóny jsou prostě úžasné výšky a je jedno, jestli v nich dotyčný(á) ječí, mečí, nebo vyje, ocení to. Barva hlasu je neznámý pojem, chraplák nějaká nemoc a intonační chyby neslyší, protože prostě nemá hudební sluch.
Z toho mi letos vychází jasná vítězka Tereza a hlasování ani nemusí být ovlivněno. Stačí příště přidělit Tereze Celine, Barbru, Whitney, nebo Špinarku.
Moc jsem chtěla do finále Ester a Kristiána, ale co už…
Zajímá mě v podstatě už jen Karmen a Petr. Petr se tam nejspíš udrží dlouho i díky tomu, že je Čech, o Karmen budu mít strach v každém kole. V neděli jsem si po jejím vystoupení a pak po posunu do dalšího kola oddechla, protože Proud Mary ji sedla asi tak, jak ta pověstná na ostnatý drát, nebo kdysi Itchovi Gusttavo Lima…oba se však této cílené likvidace od produkce zhostili po svém a skvěle.

274
Iv.S.
Reagovat

Tereza jako školačka v Talentu 2010

https://www.youtube.com/watch?v=26M1K802jXw

275
ales winner Karmen
Reagovat

stejně sem zvědavej na příští playlist a nechápu proč to tentokrát tak ůzkostlivě tají že by nás čekalo nějaké překvapení jinak Karmen s Proud Mary fenomenální výkon ona je prostě top a je mi jedno co tu kdo říká v tomto případě jeden z mála co to dokáže pravdivě popsat je Scalex a Dj Vlado a nás pár co milujeme Karmen jinak snad to je všechno

276
Iv.S.
Reagovat

Tereza ve 14 letech na Talentu 2010

https://www.youtube.com/watch?v=26M1K802jXw

277
Iv.S.
Reagovat

@Iv.S.:
Omluva za opětovné zařazení, nejdříve to tu nebylo…

278
Bezík
Reagovat

@Johana: Takhle to slyší většinový divák ? No, SS vem čert, to je jen zábavná show, ale má smysl vůbec dělat nějaké umění ?

279
Jai Kudo
Reagovat

@Johana: Díky za nový terminus technicus – většinový divák…. :-D Bohužel to tak opravdu je….krásná charakteristika :-)

280
Petr
Reagovat

Kdyz by si Borkovec upravil oboci, je z nej Matt Terry z X Factoru UK2016, hodne ho vyzorem pripomina

281
Ludvik
Reagovat

@Iv.S.: Já jsem věděl že to jméno odněkud znám a pořád jsem nemohl přijít na to odkud!

282
Johana
Reagovat

@Bezík: a to jsem byla v popisu většinového diváka ještě velmi umírněná.
U nás se třeba pietně vzpomíná na excelentní výkon Gyongiy Bodišové a jej Vyznania v Talentu a když u toho i Lucie Bílá omdlévala, tak to tak musí být.
Co s tím…neplýtvat energií na přesvědčování a zalézt číst Panáčka.

283
Bezík
Reagovat

@Johana: Nebo vyrazit třeba na Colours, kde se většinově setkává ten divák menšinový ;-) :D

284
Johana
Reagovat

@Bezík: hm, do Ostravy myslíš?…dobrý tip:)

285
Bezík
Reagovat

@Johana: Jojo, sice už to není taková avantgarda jako kdysi, ale pořád je to nej fesťák u nás ;-)

286
Ally
Reagovat

@Bezík: Pche prý menšina:)..já tam stála minule dvě hodiny na vstupu..ale jo furt to nejsou miliony :) a dá se tam jít odjakživa “ naslepo”

287
J
Reagovat

American Idol 2018 pozna uz svojho vitaza a je nim indie/folk/pop singer/songwriter: MADDIE POPPE z IOWY. Tu je jej vitazny song: https://www.youtube.com/watch?v=NqPSk6rYHxg

288
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: V této souvislosti mě napadá, že i my, fanoušci rock/metalu jsme už dnes hodně menšinové publikum :-D Takže bych chtěl upozornit rockové fans na skvěle obsazený festival Aerodrome na letišti v Panenském Týnci u Prahy. Menšinový rockově naladěný divák si tam přijde na své – Stone Sour, Halestorm, Bullet FOr My Valentine, Nine Inch Nail, Limp Bizkit, Macklemore, KOdaline,Lana del Rey atd. Jo, a taky Celeste Buckingham (WTF!, Koho tohle napadlo???) Zvláště 29.6., kdy hrají moje dvě „srdcovky“ – Stone Sour a Halestorm – bych tam chtěl být….

289
Bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Jojo, line-up Aerodromu je skvělej, pro mě hlavně moje srdcovka The Kills. ale spousta dalšího i pro nás „netvrďáky“ :-D ;-)

290
Jai Kudo
Reagovat

@Bezik: Tak, pro vás „netvrďáky“ tam bude ta Celeste Buckingham, né? :-D

291
Bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Jojo, to je přesně ono ;-)

292
Iv.S.
Reagovat

@J: 287

Oni mají slabost pro country styl, mě tedy baví naše finalistky více…

293
J
Reagovat

@Iv.S.: Rozdiel medzi nasimi finalistami a Maddie poslednou vitazkou je ten, ze sama si napisala ten svoj vitazny singel. Je nieco podobne ako Grace v XF UK – totizto si sklada vlastne piesne. Vacsina jej fanusikov chcela, aby skoncila ako druha a mohla mat volnost vo vlastnej tvorbe a vydavat pod independent label. Takto ako vitazka sa upise HOLLYWOOD RECORDS – neviem nakolko jej dovolia byt indie folk/indie pop. Asi sa bude musiet podriadit komercii. Nechce sa mi tu davat odkazy na jej pred Idolovsku tvorbu. Kto chce moze si to najst.

294
Bezík
Reagovat

@J: American Idol – také vítězství průměrnosti ? Kam ten svět spěje … :D

295
J
Reagovat

@Bezík: Mne sa jej vitazny song vobec nepaci. A nevedie si dobre ani na itunes charts us. Tam totizto boduje na 1.mieste originalny song z Voice od Britta Buchanana : WHERE YOU COME FROM (kedze vcera bol prvy vecer FINALE VOICE US):https://www.youtube.com/watch?v=YqRdae9clig

296
Bezík
Reagovat

@J: Tklivě nyjící chlapec ? Bože bože ….

297
J
Reagovat

@Bezík: A to este dokaze robit aj show. Jakub ma nadhernu farbu hlasu, Petr takisto, ale chyba im akasi zivelnost aku ma tento BRTTON BUCHANAN. My sa asi nedockame toho, ze by sa jeden z nich takto odviazal v live shows: https://www.youtube.com/watch?v=rJoU5RZyHjk .

298
Iv.S.
Reagovat

@Bezík: 294

Tak nějak, na to, kolik jich je…

299
ales winner Karmen
Reagovat

tak tohle snad si děláš Liško srandu před hodinou byli zveřejněny na webu superstar výsledky sms hlasování 2 finále superstar a chci aby se konečně vyjádřil co to má znamenat podle výsledků měla bejt Karmen jasně na 1 místě ale nebyla takže milej zlatej asi to celou slavnou produkci mi fanoušci Karmen budeme žádat okamžitou nápravu protože tohle je nejen drzost a očividná manipulace s hlasy v prospěch růžovky tohle tak milej liško nenecháme a tyto výsledky budeme chtít minimálně napadnout a další věc je vážně zajimavé že ted už tam ty výsledky nejsou na webu chci aby se okamžitě tuto zrůdnost a sám Jan Liška k tomu vyjádřil jestli je manipulováno s hlasy

300
J
Reagovat

@Bezík: Toto vzdy dokaze zlepsit naladu: https://www.youtube.com/watch?v=DHMBJ2do1XU

301
Bezík
Reagovat

@J: YES !!!! Balzám na duši ;-)

302
Jarda
Reagovat

@J: Ale stejně si myslím, že vyhraje Brynn Cartelli. Podle shlédnutí na YT už delší dobu se to dá očekávat. Na 14 let ovšem úžasná kočka s velkým talentem.

303
J
Reagovat

@Jarda: Ja som nikde netvrdila, ze to Britton vyhraje. Len to, ze jeho originalny song boduje na No 1 itunes chart us. To naozaj neznamena, ze Voice musi vyhrat. Az taky skvely zasa nie je.

304
libena
Reagovat

@Jarda: s brynn souhlasím a budu to hlavně moc přát kelly clarkson :-)

k americkému idolu – opravdu je nutné sem IHNED psát jméno vítěze bez oznámení spoileru????? každý nemá čas na to koukat v noci, stáhla jsem si to a chci se na to kouknout bez toho že znám konec :-( schválně celý den ignoruju sociální sítě a tady se to dočtu u české superstar? wtf

305
Tomáš
Reagovat

@J: No sorry ale ta ženská je úplný průměr a nemá vůbec ani zajímavý a rozpoznatelný hlas, na Cadea nebo jak se ten rocker jmenoval nemá ani omylem. A to skončil 5. a ona to vyhrála? To se i amíci asi vážně podělali.

306
J
Reagovat

@Tomáš: Horsia nez Grace, ze? Ani ja som nie prilis nadsena jej vitazstvom… Nemozem proti tomu nic urobit, hlasovali Amici. Len tak mimochodom Cadeovi sa usla zemiakova medaila.

307
bobina
Reagovat

@libena: Taky mne štvou ty neoznačené spoilery. Já vše sleduji s určitým odstupem, těším se a najednou buch…

308
Monika
Reagovat

Tak spoilery ze zahranicnich soutezi tu jsou na dennim poradku nekteri lide to tady pleveli dlouhodobe, na to si clovek musi proste zvyknout :-)) Ja bych uvitala, kdyby se tu psalo jen o nasi superstar a vse ostatni by smerovalo pod jinou diskuzi, bohuzel, nerealne…

309
libena
Reagovat

@bobina: @Monika: dík za podporu, ale tady je to se spoilerama fakt zabitý

tak hlavně doufám, že se tu nedozvím vítěze amerického voicu, protože to uvidím tak možná zítra!!!

310
Tomáš
Reagovat

@J: Nevím, asi tak nastejno s Grace. Mě tyhle typy nezajímají. Kdo všechno kromě ní ještě Cadea porazil? Já si myslel že on to nevyhraje ale čekal sem ho aspoň v Top 3, je to škoda.

311
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=e6bmFLZHEVY Všichni ví že vyhraje Tereza. My tady to víme, porota to ví, produkce to ví, dokonce i ostatní finalisté to ví a ví to i Tereza sama i když má u mě aspoň malé ale úplně bezvýznamné plus za to že řekla Bryana, který už ale stejně vypadnul. Tak o co se vlastně ještě soutěží když vítěz je už úplně jasný?

312
Jardach pb
Reagovat

@ales winner Karmen: clovek tu chvili neni a hned to tady bouri jak za Rakouska-Uherska…kde ze to byly ty vysledky? A to se s nama ani nepodelis,kolikata ze to byla ta tvoje bozska Karamela?

313
ales winner Karmen
Reagovat

Jardach pb na 1 místě a jsem si jistej že produkce to nějak udělala aby ty výsledky dopadli v prospěch Růžovky a to je sakra nefér proto opakovaně vyzívám Jana Lišku aby se k této události vyjádřil a to že tomu nerozumíš ty sem si už celkem zvykl

314
Tomáš
Reagovat

@Jardach pb: Žádné výsledky nikde nebyly, je to jen další zoufalý výkřik do tmy kvůli upoutání pozornosti. Každopádně ale doufám že výsledky zveřejněny budou po konci soutěže.

315
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku ale byli tam výsledky na webu superstar od 11.08-12.14 a pal byli za velmi opakuji velmi záhadných okolností staženy jasně tam vedla Karmen s 25 procenty sms hlasů a až druhá byla růžovka která měla v procentech 24,89 procent takže sem si to vážně nevymyslel jinak bych tady nežádal ofiko vysvětlení od produkčního Lišky

316
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: No vidíš a když teda vedla Karmen a Růžovka byla až druhá, tak na co si tady vlastně stěžuješ? :-)

317
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku na co já ti to teda řeknu na to že to prohodili chápeš růžovku dali na 1 místo a Karmen na 2 prostě to produkce zfixlovala čemu ještě nerozumíš a dokud to tady Liška nevysvětlí tak prostě v tom jasno nebude

318
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: A kde to prohodili když na webu SuperStar byla Karmen 1. s 25 procenty a Růžovka 2. s 24,89 procenty? Napsal si to takhle a pak že to dali pryč ne? Tak kdy a kde to prohodili? :-D

319
Bezik
Reagovat

@ales winner Karmen: Pan Liška není produkční, nýbrž scénárista a dramaturg. Takže ti to asi nevysvětlí ;-)

320
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, to video je pakarna co? Vsichni Tereza, Tereza, Tereza….Takova predvidatelna nuda, uz me to ani nebavi zadnej zvrat v soutezi, napeti. Pamatuji si, jak vyletela Styblova, to byla parada..To ale u Masle bohuzel nehrozi.

321
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tak oni to všichni stejně už ví že to Tereza vyhraje, tak to říkají podle mě i ze slušnosti aby se neřeklo že jí to nepřejí. Jsou to prostě slušný děti ale na můj vkus jsou všichni až moc dobrá parta, škoda že se nenajde někdo kdo by jí to taky nepřál. :-) Takhle když si někdo to video pustí, tak ho to ještě víc utvrzuje v tom že by Tereza měla vyhrát když to říkají i ostatní, oni už úplně asi rezignovali a chybí jim ta bojovnost, těmahle řečma ještě víc zvyšují její šance na výhru a sobě naopak už tak minimální šance ještě víc snižují. Myslíš že mě to ještě nějak zvlášť baví? To teda fakt nehrozí to co se stalo u Stýblové no, tady už je to vítězství stejně jasné jako u Emmy, nebo spíš ještě jasnější. Další ročník SS, který je už ztracený. Možná fakt bude lepší když tohle bude poslední SS a už nikdy žádná další nebude protože doufat v nějakou nápravu u Novy a Markízy do budoucna, to fakt nehrozí. Sem z toho zklamaný a otrávený.

322
ales winner Karmen
Reagovat

nezoufej Tomášku ona další řada Superstar určitě bude ale počítám že si ted daj pauzu 2-3 roky a v roce 2021 je soutěž zpátky a neboj vždyt mé slovo platí přihlásím se a hned budeš mít komu fandit

323
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Proč si nenapsal kdy a kde ty výsledky prohodili?

324
ales winner Karmen
Reagovat

kde na webu superstar kdy hned po tom co jsem to já zjistil proto jsem naštvanej

325
J
Reagovat

@Tomáš: Tereza to vyhra, ale co mna zaraza je fakt, ze ani jedno jej vystupenie nestalo za povsimnutie IDOLS GLOBAL. Vezmi si ako kritizovali Karmen za tu Adele SOMEONE LIKE YOU. A IDOLS GLOBAL sa asi musel pacit tento cover. Uz len cakam, kedy sa na IDOLS GLOBAL objavi DREAM ON a PROUD MARY. Som zvedava, ci naopak Tereza prijde s vystupenim, ktore si ziska ich pozornost. Viem, ze to mozno vela neznamena, ale keby mala produkcia vsetkych 5 pohromade mohla by ten zaujem o Karmen vyuzit kym je este v povedomi. Hned po SS nahrat tieto vystupenia a hodit ich na itunes a spotify a este na tom komercne zarobit. Tak ako XF, IDOL, VOICE nahrava v zahranici studio versions jednotlivych vystupeni a zaraba na tom. To vidno aky ma komercni zaujem zbohatnut nasa produkcia.

Ale na druhej strane ich chvalim za skvelu kapelu najma pri rocku je to vidiet, vokalistov a tanecnikov. Aj ked tie choreografie by mohli byt trosku prepracovanejsie.

326
Tomáš
Reagovat

Jinak si pouštím pořád a znovu Bryanův Angels a je to dokonalý cover, musím říct že se mi to líbí ještě daleko víc než originál od Robbieho Williamse. Myslel jsem že originál tohoto songu nejde už překonat ale Bryan dokázal že to jde. Kdyby ho dali jako zlatý hřeb večera a vychválila by ho porota tak jako Anetu, tak by nevypadnul. Místo toho dostal nesmyslnou kritiku, přitom byl celkově daleko lepší než Horňáková. Tady se mi víc než kdy jindy potvrdilo že ta hlasující většina jsou absolutně zmanipulované a ovlivnitelné ovce, které bezmezně věří porotě a poslouchají ji na slovo a nebo ta druhá možnost je že je zmanipulované přímo hlasování, možná se vůbec ani žádné hlasy nesčítají a o tom kdo a kdy vypadne a kdo nakonec vyhraje rozhoduje jen a pouze produkce dlouho dopředu. Obojí je hodně smutné. To co tu píše Aleš že bylo nějaké hlasování na webu zveřejněno, to si on vymyslel aby zase byl zajímavý ale na nějaké ty manipulace s hlasováním já vážně už věřím. Ať je to jak je to, nemá smysl se nad tím nějak rozčilovat a hlavně nemá smysl tam hlasovat, takže vážně už nikdy ani jediný hlas tam nepošlu. Když si někdo bude vzpomínat na nejlepší výkony tohoto ročníku, tak u mě to nebude žádná Tereza a dokonce ani Karmen ( byť je skvělá ) ale vybavím si v této souvislosti právě Bryanův Angels a Dominikovo Carry You Home. Budu s tím ve velké menšině ale to je mi úplně jedno. Z těch co teď zbyli v soutěži přeju vítězství jedině Petrovi a Karmen, ti by si to podle mě nejvíc zasloužili a výhra by se jim nejvíc hodila. K nim bych jako trojku dal Jakuba, na výhru to není ale je to srdcař a sympaťák a když už to i přes ty průšvihy na pódiu dopracoval tak daleko a jeho minulý postup přes Bryana byl vyloženě nespravedlnost, tak teď bych ho tam ještě chvíli nechal. Aneta tam už dávno nemá být a je tam úplně zbytečná, o té nemá smysl se vůbec ani bavit. Tereza je pro mě až moc dokonalá a nejdou z ní emoce, ona tu výhru vlastně ani nepotřebuje protože tam kde chce se prosadí i bez ní – prachy se hodí vždy ale víte jak to myslím. To už bych přál výhru víc dokonce i Elišce než Tereze, je aspoň sympatičtější. Takže asi tak.

327
Luke
Reagovat

@Tomáš: Tak třeba mě Aneta zaujala už na castingu, takže když postoupila až do finále, tak sem byl rád. A říkat, že byl Brian o hodně lepší než ona, tak to určitě, protože oba dva v neděli předvedli nejlepší výkon za své trvání v soutěži, takže si nezasloužil vypadnout ani jeden, ale bohužel to Brian schytal. Tuto neděli měl vypadnout určitě Jakub, protože ten ve finále za ty dva večery toho převedl dost málo a třeba taková Eliška mně přijde z holek nejmíň zajímavá (jestli to dělá ten věk ?) a dokonce i Adéla se mi líbila v těch dvou finálových kolech víc než Eliška a to sem ji nemusel. A myslím, že Aneta dala tutu neděli TOUCHDOWN jako Brian s Angels a předvedla, že písničku umí procítit, jdou z ní emoce…A jak tady zminuješ, že byla poslední. Tak vždy někdo bude zpívat poslední a pokud , tak se to stalo poprvé, že byla poslední a věř tomu, že by postoupila i tak. Já se naopak myslím, že vystupovat poslední není taková výhoda, lidi můžou posílat hlasy už pro ty co zpívají před ní a když každý vidí, kolik dávají reklam, tak se nechce všem dívat až dokonce (jako třeba mě, protože mě ty reklamy vždy akorát naštvou :-) a tím pádem nevidí, jak bude dotyčný zpívat, protože si myslím, že hodně lidí hlasuje podle toho, jak kdo odzpívá v ten večer…toď vše :-)

328
Tomáš
Reagovat

@Luke: Tak dobře, tak řekněme že máš pravdu a že je to teda na vkusu každého jestli ho víc zaujala Aneta nebo Bryan. Ale jestli to něco mezi nimi rozhodlo, tak pak to byla porota. Aneta do nebe vychválená, Bryan dokonce dostal informaci že se jednalo o jeho nejhorší výkon. Popularitu měli oba zhruba tak stejnou, taže tohle to rozhodlo. A to už je bohužel cílená manipulace od produkce a poroty protože Bryana prostě už potřebovali dostat pryč.

329
dolores
Reagovat

@Tomáš: Niet sa co cudovat, ze maju taky nazor, ved ju neustale nielen porota, produkcia, ale cela televizia tlaci, vratane adminov webu, ktori spropaguju jej video s vitaznym songom v LA, ze porazila konkurenciu z celeho sveta (tak akoby mohla byt u nas na 2. mieste ? :-O) …. po kazdom vystupeni napisu, ze bola NAJ a ostatni akoby tam ani neboli … posledne : „Dychvyrážajúce vystúpenie Terezy Maškovej. Aj porota stratila reč “ A nechapem tu neustalu chvalu poroty a ani len naznak nejakej pochybnosti, ved aj jej sa predsa da nieco vytknut.. ani len ten vypadok textu, o ktorom ona sama hovorila, nic ? …. akoze emocie v nich vzbudzuje, vo mne nie, ale to ma kazdy inak, to chapem, ale uz predtym bolo jasne, a v poslednej piesni zvlast bolo citit- klasicku spevacku skolu, aj ked celkove sa vibrato snazila obmezit, stale jej tam naskocilo, v najvyssich pasazach si pekne pomohla opernym vibratom, skratka do tych modernych popovych songov, do rocku sa klasicka skola prilis nehodi, je to vhodne do muzikalov, do divadla, ale su spevaci, ktori to vedia vypustit alebo spravne vyuzit, davaju rovne tony a vyladia sa aj bez vibrata (napr. v SHS1 Katka Koscova) … preco vlastne jej aspon toto nejako jemne nenaznacili, …namiesto toho Knechtova sa posrala, a Habera, ze si najlepsia, preto nemusis vyhrat, lebo najlepsi nevyhravaju …LOL – to je cista provokacia nerozhodnuteho divaka, aby za nu hlasoval. Takto vlastne Terezu pasuju na piedestal o 10 levelov vyssie od ostatnych. A to IMHO nie je celkom spravodlive, lebo uz to nasiaklo do ludi tak silno, ze je to poznat na soc.sietach, na klikanosti na youtube, uz je to utkvele presvedcenie deciek, ze je genialna, lepsej spevacky na svete niet .. (tak ako do nich nasiaklo predtym, ze Laci je vyborny spevak a potom ovce nechapali, ze nepostupil, cim nechcem tych dvoch porovnavat v speve , ale ide o rovnaky princip manipulacie s divakom)
Vdaka tomu, ze z nej urobili neohrozitelnu vitazku, ktora je na mile pred ostatnymi (a za tych par kol neoslabne, naopak pri tej masivnej podpore poroty bude len posilovat), ludi to prestava bavit, (ved aj tu na panakovi diskusia viazne).. sutaz straca na atraktivite, a aj ti co ju zboznuju uz nepocituju napatie, len to, ze im ich favoritka urcite vyhra. Jedine, ze budu uz tak presvedceni o jej vitazstve, ze ani nezahlasuju, ale to je malo pravdepodobne.

330
J
Reagovat

@dolores: U Terezy je najhorsie to, ze dokonale predvidas ako to zaspieva – doslova predpokladana nuda. Najhorsia nuda uz len nastane, ked by jej vybrali spievat Spinarku. Cely narod sa z toho po….e vratane poroty. Ja by som Terezu chcela pocut v niecom modernom a najlepsie tanecnom bez tych vysok a vibrat. V niecom ako NEW RULES. Pretoze ak by dostala modernu baladu, tak to zase bude ako ta SIA – Chandelier.

331
Bezík
Reagovat

A tak už tu Terezku nechte, vždyť ona je ideální vítězka, pro TV je to dar z nebes. Ráda bude panáčkovat v různých TV show, bude hvězda muzikálů, pro produkce to nemá chybu. Ostatním by vítězství asi moc štěstí nepřineslo, těm musí stačit že se zviditelní. Jakub, Aneta ani Petr myslím o vítěztví moc nestojí, Eliška asi jo, ale je to ještě dítě, to nejde. Karmen je velký otazník, já myslím že by jí to spíš ublížilo ale z ní mám pocit, že vyhrát chce, že se o to bude rvát až do konce. Asi ty prachy fakt potřebuje, kdo ví.

Tím ale neříkám, že to Tereza určitě vyhraje, jen komentuju vaše úvahy. Co se týče vítězství, nápovědu už jsem dal ;-)

332
Luke
Reagovat

@Tomáš: ale jestli je to tak, říkáš s tou produkci, že ovlivňuje, tak je v tom případě zbytecne dělat nějakou superstar. Tak ať se na to vybodnou…

333
dolores
Reagovat

@Bezík: No ved Teraza sama za toto nemoze, to je jasne. Prihlasila sa normalne do superstar aj s vedomim, ze daleko dojst nemusi, a je teraz z toho asi aj sama mimo :-))
Karmen bojuje ako levica, urcite chce vyhrat, ale dve slovenky-vitazky po sebe, neviem, ci by sa to Nove pacilo.:-) Oni maju tie televizie podla mna zmluvne dojednane narodnostne rozlozenie semi, finale, aj GF… a mozno aj narodnost vitaza :-) Su to TV dvoch statov a kazda chce pre seba nieco uchmatnut, aj ked ludom je to mozno jedno. Stacilo mi ako Markiza minuly tyzden masirovala uputavkami divakov, vraj podporte troch poslednych slovakov v sutazi :-)))

334
dolores
Reagovat

@Luke: Dost vela ludi, co poznam, co to predtym sledovali, teraz na to kaslu, lebo vraj vsetko je zmanipulovane… a este v dnesnej dobe konspiracnych teorii :-D

335
J
Reagovat

@dolores: Viac ako konkretne vyhrat SS mam pocit, ze Karmen stoji o to uspiet a hudbou sa zivit, proste byt spevackou na plny uvazok. Za toto sa na nu hnevat nemozem, skor jej fandim, aby uspela. My nepozname zakulisie, co vsetko sa tam deje. Co ked im slubili nejaku spolupracu, ale musia sa ukazat v tom najlepsom. Mozno aj preto Karmen dava zo seba vsetko. V porovnani s Terezou nikdy neviem odhadntu ako to Karmen da. Predpokladam, ze to zaspieva, ale ked sa na jej vystupenie pozeram, tak ma vzdy prekvapi v tom dobrom. A tym aj zaroven potesi. Ako ked vyjde slnko spoza mrakov a zasvieti. Lepsie prirovnanie na nu nemam. Skoda len, ze nema twitter. To by som ju sledovala.

336
ales winner Karmen
Reagovat

se mi to jen zdá nebo se vám líbí jen ty vaše rádoby příspěvky co tu asi od začátku říkám že Tereza má protekci a vy si toho všímáte teprve až potom co sem na to upozornil smutné a Karmen nebojuje jako lvice Karmen bojuje jako pravá patriotka z Roznavy a to se mě na tom líbí

337
jpp
Reagovat

Tereza je tak trochu Gott v sukních, obávám se, že i na podobný okruh diváků působí. Karmen je mnohem syrovější, zajímavější a experimentující, ale kvantitou prostě není šance, aby se počet hlasujících vyrovnal fanouškům Terezy, která dokonale přesně cílí na to, co průměrný občan posluchač chce a je schopen vnímat – trocha kýče, trocha divadelnosti, patetické výšky, hlasové ozdoby..

338
dolores
Reagovat

@J: Karmen sama povedala, ze : prisla som sem vyhrat … , len teraz ti to video neviem dohladat. Myslim, ze nie je na tom nic zle, ze chce vyhrat.

339
ales winner Karmen
Reagovat

jpp mluv za sebe ne že ostatní ale jen za sebe a okruh pošahané růžovky protekční nulové a nezajimavé rádoby štětka která po superstar upadne v zapomnění stejně jako slepčík naštěstí Karmen je profi muzikantka cítí muziku a má svůj styl ona nikdy nebude potřebovat někoho aby jí psal texty to ona zvládne narozdíl od tuctové růžovky

340
ales winner Karmen
Reagovat

dolores aha zase jedeme pomlouvačné drbárny toto Karmen nikdy neřekla a i kdyby tak má pravdu protože ona vyhraje jedině že by to produkce zmanipulovala

341
dolores
Reagovat

@ales winner Karmen: Alesi, mas evidentny problem rozpoznat , co chceme v pisanom texte vyjadrit. Alebo ti ide len o bohapusty flame ? Preco utocis na fanusikov Karmen ? Bud rad, ze tu ma Karmen tolko priaznivcov, namiesto toho do nich furt len ryjes :-/
A nie su to ziadne pomluvy, povedala, ze chce vyhrat urcite, v jednom videu, kde hovorili viaceri, len sa mi nechce to teraz hladat.

342
J
Reagovat

@jpp: Niekde som citala prirovnavanie Terezy a Karmen. Bolo to na inom fore SS a Terezu prirovnavali k Drdovi a Karmen zasa k Spilkovi. Ja som CHS 3 nesledovala, takze nemozem sluzit ohladom tohto prirovnania. Zaujimave prirovnanie. Nechce sa mi to hladat a davat tu odkaz na to.

343
ales winner Karmen
Reagovat

dolores ale já přece sem to nemyslel konkrétně na tebe jestli si to tak pochopila tak to se omlouvám neůtočím na fanoušky Karmen co to tu říkáš a navíc sem gentleman a dnes sem popřál Karmen k jejím narozeninám takže bacha mám obrovský přehled nechodím tu měsíc přispívám už od SS 2015 takže ani nováček nejsem a to ostatně dobře víš sama a to že jsem pouze upozornil že Tereza má protekci vždyt je to pravda a dnes už otevřená a známá věc a vadí mi to že je protěžovaná televizemi produkcí prostě všema na všech anketách v popularity poll jen tereza přitom si opravdu myslím že tím manipulují a další poznámka nehledej ale pamatuji si jak tomáš luke a ostatní tu pořád po mně chtěli různé články protože mi nikdy a v ničem nevěřili ale to je už fuk a do třetice se tě znova ptám co je i kdyby to byla pravda že by toto Karmen doopravdy řekla a proč by to měla tajit vždyt růžovka je tlačenka a na té to stokrát poznáš že chce vyhrát ale stejně věřím že vyhraje Karmen a růžovka skončí 4 a i kdyby dostala DK tak v GF SKONČÍ NA 3 MÍSTĚ ovšem sestava GF dnes tipovat no zaspekuluju si Karmen Petr a Bohužel i růžovka ale třeba tě ted překvapím do GF patří víc Jakub Pružínský myslím si že může ted v neděli i překvapt a ještě se chytí

344
J
Reagovat

@ales winner Karmen: A ked si taky informovany neprezradis nam co sa bude spievat v nedelu?

345
Ally
Reagovat

@dolores: Jj to mas pravdu lidi jsou dost ovce a takove bombasticke titulky atd je dost ovlivní ..Tim neříkám, že jsou všichni mimo , kdo Tereze fandí..chápu to..
Zajímala by měl nejaka anketa “ odborníků “ Tereza vs Karmen“ ..kdysi takove byvaly?

A tak třeba da ještě Karmen nějaký fakt touchdown či vic..porota se trochu vzpamatuje..Tereza nebude furt zpívat první nebo poslední. .je to normální ? To už je fakt Karel Gott?:)

Anebo fakt na poradi tak nesejde..

346
Bezík
Reagovat

„Karle, jak ty to děláš ?“ „Já ti ani nevím, Frankie … “

Terezo, jak ty to děláš ??? :D

347
ales winner Karmen
Reagovat

J nechej se překvapit ale zveřejním tuto informaci milerád již brzy na panáčkovy v reality show

348
Ally
Reagovat

@Bezík: No co se týká nějaké přirozenosti nebo jak to nazvat má asi blíž ke Karlovi náš Petr ?.) ..omlouvám se mistrovi za nemístné srovnávání ..:)

349
Bezík
Reagovat

@Ally: Gott je klasickej kantilénovej zpěvák, jeden z posledních mohykánů, k tomu ze soutěžících nemá blízko vůbec nikdo, ani ta Tereza ne. To je úplně jinej druh přirozenosti, jiná technika, jiné cítění. Proto se po Gottovi dají zpívat maximálně ty staré rock&rolly, ale ty se zase nedají udejchat :D Vzít si cokoliv jiného znamená buď to totálně předelat, nebo vyhořet.

350
Ally
Reagovat

@Bezík: JJ však Karel jen jeden :) Ještě tak Chodur dal tehdy “Žít” celkem ..i když taky po svojem.. no ale ten zas nemá tu lehkost projevu..i tak mluveného a vůbec jsem myslela..

351
Tomáš
Reagovat

Já bych si strašně přál aby se stal nějaký zázrak a vyhrála by Karmen Pál-Baláž nebo Petr Borkovec. Ale bohužel život je skurvená realita, ráno vstávám do práce a vyhraje to stejně Tereza. :(

352
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Změň práci ať vstáváš rád a Tereza ? Kdo ví. Neřeš to ;-)

353
J
Reagovat

@Tomáš: A mna zasa stve to, ze 30 SECONDS TO MARS ma na twitteri pozyvaju na ROCK AM RING o tyzden a ja tam nemozem ist. Boze taky skvely playlist tam bude.

354
Ally
Reagovat

@Bezík:@Tomáš: To jo ,když ty jsi takový “ samonasírací “ :) a pak si to třeba přivoláváš , i kdo vypadne ? Jo já mám taky svoje nálady,ale… odsud podsud ..:)

355
Bezík
Reagovat

@Ally: Myslíš, že jsem samonasírací ? :-o :D

356
Ally
Reagovat

@Bezík: Ne../spiš flegmatik?:)/…Tomáše jsem myslela;)

357
Bezík
Reagovat

@Ally: Jojo, ve všech typech testů mi vychází flegmatik ;-) :D

358
jpp
Reagovat

J: Drdu si pamatuju dobře, toho Špilku si musim připomenout :). Jinak ony existujou ještě někde nějaká jiná fóra o SS? Přišlo mi, že letos kromě fb nikde nic. Jó, před lety bejvaly dokonce na stránkách Novy fóra a dokonce ke každému soutěžícímu zvlášť vlákno.

359
J
Reagovat

@jpp: Jedno sa mi podarilo najst nahodou na zaciatku tejto SS a tam to bolo. Hned po semifinale dievcat. Takze sa budes musiet vratit v historii nazad. Nie je to ako tu rekap a hned pod tym diskusie. Tam sa rovno diskutuje.

360
Prochor
Reagovat

@Bezík: Podle mně je Gott vyjímečný hlavně krásou hlasu. Taky se ho hodně zpěváků zkoušelo napodobit více či méně viditelně ale vždycky marně. V tomhle ohledu je Gott nenapodobitelný a nesrovnatelný – že má hlas od Boha. Teda mohl by mít ještě syna, který by mohl jeho hlas a talent zdědit, nevím.

361
Jai Kudo
Reagovat

@J: Rock am Ring má vždycky dobrej playlist, i když už jsem zažil mnohem lepší než letos….Letos jsou tam z té současné špičky Asking Alexandria, moji milovaní Avenged Sevenfold :), A Perfect CIrcle (mají novou desku!), Bullet For My Valentine, Foo Fighters….. 30 Sec. to Mars nejsou moji favorité…..ale stejně tam nepojedu, už jsem na takovýhle festivaly starej…. :-D

362
Prochor
Reagovat

@J: Zhruba se dá popsat Drda jako vzorně zpívající hošík (vyhrál nějakou soutěž Skřivánek), který byl ale trochu nudný. Jak říkal profesor Klezla z poroty tak „Drda byl nepatrně mrtvý“. Spilka se spíš podobal třeba Šmajdovi až na to, že měl chraplák. Byl to víc rocker. Po Drdovi se zavřela voda po soutěži a je většinou pokládaný za nejhoršího vítěze ČSSuperstar. Spilka hrál se svojí kapelou a zpívala s nimi i Tereza Najdekrová, která byla ve stejné řadě.

363
Jai Kudo
Reagovat

@jpp: David Spilka jako poražený finalista SS nepodepsal smlouvu, kterou nutili všem finalistům, čímž byl jeho další osud více méně stanoven. Pár let objížděl se svou nu-metalovou kapelou James D.S. Moravu a vydal myslím 2 alba ve vlastní režii. Nakonec to vzdal a věnuje se teď produkci, vlastní nahrávací studio v Olomouci.

364
dena
Reagovat

neviete ci/ kedy bude rekap? cakam pondelok..utorok..streda a ono furt nic:-)
clovek sa na to tesi a je to cim dalej neskorej :-)

365
DJ Vlado
Reagovat

Moje část rekapu je konečně venku :-)

366
Gábina I.
Reagovat

@Jai Kudo: Jáj, Avenged Sevenfold, to je i můj šálek kávy. Akorát ještě pořád truchlím za Revem…

367
Jai Kudo
Reagovat

@Gábina I.: Wow, no konečně někdo tady taky fandí skvělé metalové muzice :-D Ten Rev už je pryč docela dávno, ale je pěkné, že na něho kluci vzpomínají a na každém koncertě hrají So Far Away….

368
Gábina I.
Reagovat

@Jai Kudo: Hm, je to dlouho, ale bez něj mi to příjde takové trochu nekoncepční, třeba jak bubeníkům, co přišli po něm, chybí adekvátní umělecká jména. A taky když ho člověk sledoval, jak při tom mlácení do bubnů zpívá, třeba v A Little Piece of Heaven, tak to byla (aspoň pro mě) mňamka :-)

Přidat komentář