Panáček v reality show

Popelka (18.4. – 22.4.): Pohovor – redaktorka módního časopisu

18. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

pop1
Kdo si počkal, ten se dočkal. Po delší době zde máme premiérový týden nákupní show Popelka, tentokrát s novinkou – poradce musí být muž. V roli stylisty opět Osmany a ten si tento týden vymyslel zadání, které mi nijak originální nepřipadá, jako by se zasekl v jednom stylu. Adeptka na redaktorku módního časopisu chvátá na pohovor. Krásná, moderní, extravagantní a ani kapka elegance neuškodí. To jsem zvědavá, jak to čtveřice nakupujících pochopí, či nepochopí. Vy určitě také, proto show sledujte denně po 16.10 na TV Barrandov, kdo nestíhá, musí si zaplatit archiv.

Samostatný článek ke konkurenčním Nákupným maniačkám nezveřejňuji, je však samozřejmostí, že je možné diskutovat i k tomuto pořadu, jehož téma pro tento týden zní – Casino Royal a v něm doprovází svého milionáře české i slovenské playmate (tentokrát opravdové). Prý týden s celebritami, ale ty si já představuji trošku jinak.

Popelky

A

V pondělí nakupuje laborantka Mirka (28). Další dny uvidíme bankovní specialistku Veroniku (40) a další specialistku, pro změnu reklamní, Evu (36). Poslední vyrazí po obchodech maminka na mateřské dovolené Jana (32).

Pondělí – Mirka
Mirkaaa
22 bodů

Úterý – Veronika
Veronika
23 bodů

Středa – Eva
Evaaa
21 bodů

Čtvrtek – Jana
janaaa
17 bodů

Drzost týdne
Veronika a Eva se doslova „narvaly“ do společenských šatů Jany a hodnotily v nich její šatník. Být Janou, požaduji po každé zaplatit čistírnu.
Veronika1

1

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Pátek – FINÁLE

1. Mirka
2. Veronika a Eva
3. Jana

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 100
Reagovat

Co se nosí v redakci časopisu Marianne
Jsem zvědavá na představy Osmanyho.
První nakupující – laciností řvoucí boty a silonky v nich. Kabelka na tu cenu nevypadala. Celkově usedlá čtyřicítka, bez šmrncu, nuda.

2
dejna
Reagovat

Tak konečně! :))
Nechytla jsem začátek (cca 5 minut), pokud tam říkali, v čem bude Popelka jiná, neslyšela jsem to.
Nevím, jestli je šťastné zahájit „novou“ Popelku postaršími soutěžícími s postavami ve větších velikostech (kromě jedné). Ale třeba tento pořad zaujal u nás právě o trochu starší generaci. :)
Líbilo se mi, jaký švih teď pořad má, celkem to odsejpalo, jenom v obchodě jsem si dnes neužila – málo zkoušení.
Chybí mi komentář stylisty k tomu, po čem soutěžící právě sahá, možná i k šatníku.
Dnešní Mirka mi v obličeji připomněla Ivanu Christovou.
Uvidím, jak budou pokračovat.

3
dejna
Reagovat

Ještě jsem si nevšimla, jestli výběr outfitu trvá pořád 1,5 hodiny, nebo to prodloužili?

Reagovat

@dejna: Počkala jsem na téma a sledovala víc Maniačky. Je to na houby, jedou skoro současně s Popelkou. Kouknu na archiv i kvůli fotce.
Osmany je tam proč? Není vidět, slyšet, chybí mi jeho závěrečné hodnocení. Bodování z očí do očí dobrý, ale nemuselo by být, celkově se mi změna nelíbí. Když Osmany nestíhá, mají najít nového stylistu. Už se nedivím, proč odkládali zveřejnění nových dílů.

5
Johana
Reagovat

Téma opravdu neoriginální. Netušila jsem, že se v redakci módního časopisu oblékají jinak, než v jiných redakcích.
Osmanyho komentáře mi moc chybí a vlastně i ten původní hlas, co četl komentáře.
A nevím, jestli vydržím přemoudřelou bankovní specialistku a afektovanou Janču až do pátku.

6
dejna
Reagovat

Chachá, ta Petra v NM je hotová erupce inteligence! :D

Reagovat

@dejna: Přehlídka silikonů a prázdných hlav :-(

8
Martina
Reagovat

Ahoj, děkuji za fotky. Posuzuji hen dle nich.
Boty a kabelka – krásné. Zbytek hodně usedlý, nic extravagntního. Barevně pěkně sladěné.
Na postavu nevhodné- zbytečně zdůrazněné široké boky, vypadá víc obézní než na úvodní fotce.

Reagovat

Na fb už to Jana nevydržela a prozradila vítězku.

10
dejna
Reagovat

Mirka říká, že má velikost 42/44, mně ale připadá spíš na 48/50. Nechci jí křivdit, je možné, že to přidává televize.

11
dejna
Reagovat

@Ajda: Nenašla jsem to, možná už to smazala. Jinak tam do sebe Jana s Mirkou a jejím manželem dobře šijou,,,že jim to stojí za to. :))

12
Ajda
Reagovat

@dejna: Já to neprozradím :-) Měla jsem štěstí, bylo to tam zrovna 3 minuty. Jana je mi z nich zatím nejprotivnější. Taky psala, že díky veřejnému bodování skončila poslední, tak jsem zvědavá proč.
U velikosti Mirky taky tipuji minimálně 48 i s ohledem na přídavek od tv.

Smazala to a je mi i na fb stejně protivná jako v tv.

13
Evik
Reagovat

@dejna: Vážně do sebe šijou? :-D Asi už to smazali nebo co…:-D Hlavně,jak furt soutěžící mají kecy o tom,že to jak se nemají rádi,a jedna je větší mrcha než druhá,tak že je to vše nahrané atd… :-D to mě tedy poser…:-D

14
dejna
Reagovat

@Ajda: To nevadí, počkám si. :)
Mně je od pohledu nejméně sympatická ta bankovní specialistka, ale asi za to nemůže, připomíná mi totiž jednu upjatou krůtu učitelku.
Ale je to na fb vzbouření proti nové verzi, že? ;)

15
dejna
Reagovat

@Evik: Jj, kromě jednoho komentu Jany Berger tam to ostatní od ní i od manžela zmizelo.:/

16
Ajda
Reagovat

@dejna: Vzbouření na vsi a docela to mažou. Celkově je tento týden divná čtverka a asi budou i divné modely a vůbec, celé je to bez Osmanyho komentářů divné a já už jsem asi taky mimo :D

Vadí mi Palladium – moc lidí, nepřehledné, jako zákazníkovi mi vadí nelogicky umístěné eskalátory (nejradši mám ten nejdelší, vedoucí rovnou k jídlu, tedy do KFC), přeci jen, v Olympii se bez problémů orientuji, mám ji ráda jako zákazník.

17
Janica
Reagovat

Dnes jsem se dostala k tv pořadu až v polovině, nezachytila jsem téma. A věřte, že až do konce jsem neuhodla, co má outfit znázornit. Poslední slova komentáře to ozřejmila
– asistentka v módním časopisu. Tak to by mě v životě nenapadlo – šedá myš.
Chybí mi komentáře stylisty, nakupujícím v obchodě nebylo vůbec rozumět, zvlášť tomu
mládenci. A už konečně by snad mohla režie dát i maskérku.
A ani hodnocení z oka do oka není dobrý nápad. Takže inovace 0 bodů.

18
Zdenka_P
Reagovat

Tohle provedení už postrádá jakýkoliv půvab. Chápu, že točit každý díl 4 dny a lítat za nakupujícími je vyčerpávající a že návrháři mají i jiné věci na práci, ale bez průběžných komentářů a dílčího hodnocení na konci je to úplně nekoukatelné. Otrávený mužský doprovod atmosféru nijak nevylepší. Mně bude v podstatě stačit páteční díl.

19
J.
Reagovat

Viděla jsem také jen od poloviny a téma stejně jako Janica nepoznala. Měla jsem pocit, že skoro neukazují jak vybírá a šup pokladna. Osmany nikde…. No jak už je tady psáno, nic moc.

20
Janica
Reagovat

A ještě jsem zkoukla NM a to byl taky děs. 4 playmate, silikon, silikon a botox, no a ty
perly, co z nich padaly – snad nejsou všechny modelky tak hloupoučké. Tmavovlasá Zuzana vymetá taky kdejakou RS, tentokrát to Jojka nevychytala. Škoda peněz pro ně.
Jediný Maroš opět perlil a byl na něho pěkný pohled.

21
Ajda
Reagovat

@Zdenka_P: V diskusích přímo Popelky tvrdí, že se nakupování všech točí v jeden den. Spíš si myslím, že v Palladiu není pro Osmanyho tolik prostoru, plno nakupujících, proto inovace, aby vše zrychlili.

@Janica: Plačková (tmavovláska) už v NM jednou byla, ve VIP řadě, hned ze začátku vysílání NM.

22
Martina
Reagovat

Ahoj- holky nevíte, prosím pěkně, jestli nemá podobný pořad i polská TV. Tady u nás se Poláci dobře chytnou a ke šmrncovní módě mají dalůeko blíž. Dík za případné info.

23
Johana
Reagovat

@Ajda: jméno Zuzana Plačková mi bylo hodně povědomé…neprošla ona cz Hotelem Paradise?

24
Ajda
Reagovat

@Johana: Ano, to je ona :-)

NM – perlátorka Petra :D
Tak tupé a zlé stvoření jsem dlouho neviděla.

25
Xaveraj
Reagovat

Ahoj po delší době, tak dámy, tento týden to vidim jako těžkou katastrofu..to že jsou plnějších tvarů mi neva, ale kde je elegance, šmrnc, odvaz.. Ti chlapi jsou tam zbyteční. Úterní dámě se nic nelíbí, přitom ta prodavačka jí nabízela, tu košili s plandavými kalhotami, to by asi fakt bodovalo..tak vám nevím..má to vibec nějaký smysl???

26
Xaveraj
Reagovat

Ps: teda až teď jsem si všimla, že je dnešní popelka fakt dost objemná..tak to jsem opravdu zvědavá, protože tohle nepřekryje ničím..je mi jí líto, že to nechala tak dakeko zajít..

27
Ajda
Reagovat

Ani dvě hodiny na nakupování (asi kvůli eskalátorům) a vizážista (bez kadeřníka) nezachrání upadající úroveň pořadu.

28
Xaveraj
Reagovat

@Ajda: tak tak…řekla bych, že je to docela ostuda celého Barandova.. jo a ty šaty, ale jo, celkem to šlo, až na ty vlasy i neviditelný make up..

29
Ajda
Reagovat

@Xaveraj: Nic extra nepředvedla. Boty nelichotivé, kabelka předražený kýč, oba kousky k letně vypadajícímu zbytku příliš tvrdé. Viděla jsem jen závěr, dávám přednost NM, tak kouknu v archivu. Chválily jí šaty, musím kouknout pořádně, ale zrovna lichotivé mi nepřišly, jak k bokům, tak k nohám, přidala bych pár centimetrů.

30
Johana
Reagovat

Škodolibě jsem se těšila, až specialistka vyjde na molo v černých punčocháčích, o kterých asi dvakrát mluvila. K těm letním šatům by to byla ,,bomba“…no, asi si to pak, k mému zklamání, rozmyslela.
Brýle ji ale fakt slušely, měla by je sundávat jen ve sprše.

31
Janica
Reagovat

I při plných tvarech by měl být šmrnc. Dnešní outfit dobrý na nedělní odpolední procházku, jen v jiných botkách a bez kabelky. A brýle jí opravdu mimořádně slušely.
Bez nich prázdná tvář. K módnímu časopisu hodně daleko.

32
dejna
Reagovat

Dokoukám týden a končím, je to zbytečně strávený čas. Dnes to bylo ještě horší než včera, ani se mi k Veronice nechce vyjadřovat.
Ano, je to ostuda celého Barrandova.
V NM jsou playmate, ta Petra je opravdu zlý skřet, ale jinak se bavím a baví mě i, jak plní zadané téma. :)

33
Tempera
Reagovat

Nesleduji Popelky dlouho. Moc jsem se těšila na inovaci, ale je to hrůza. Bez těch komentářů stylisty je to takřka o ničem, Hlas, který pořad provází mě taky nezaujal, to už mohli pozvat Vydru s Bouškovou. A při hodnocení holky neustále opakují stejnou věc, asi aby natáhly čas, když zmizel Osmani. Dnešní poradce celý čas v černých brýlích – ten toho asi viděl.

34
Janica
Reagovat

Na maniačkách dnešní Linda zachraňuje čest Češek, inteligentní žena s vkusem.
Zvolený outfit jí slušel, určitě by byla důstojnou partnekou pro 007.
S Petrou se Jojka sekla, určitě by byla vhodná lobotomie. Katastrofa, přijde mi lehce
sjetá nebo alkohol? Zbývající dvě soutěžící obyč slepičky.

35
Ajda
Reagovat

@Janica: Marošovy trefné komentáře nemají chybu, přesně to teď chybí Popelce.

36
Janica
Reagovat

Komentář k dnešním NM zmizel, vyjadřuji se naprosto slušně. Tak proč? Zřejmě proto,že je uváděn u Popelek. Ale kam tedy psát komentáře?

37
Martina
Reagovat

Dobrý večer, koukám jen na fotky. Ale říkám si – proboha, co ty holky dělají, vždyť vypadají hůř než na úvodní fotce. Dokonce jsem si nejdřív myslela, že jsou nějak blbě osvětlené nebo že má TVB blbý objektiv na kameře, pak jsem četla komentáře a pochopila, že nemají vůbec soudnost. Já jsem taky kulička, ale dneska už je tolik možností, aby šlověk vypadal i tak šmrnc, cítil se dobře a pohodlně. Navíc neutrální téma, žádné trapně svazující podmínky.

38
inbezka
Reagovat

Ahojte. Tak jsem se těšila na nové díly. Ale bohudík je to tak strašné, že mě to nebude táhnout k TV, když venku začíná být krásně. První slečna se mi od pasu nahoru líbila, taková elegantní, i když možná trochu usedlá, krásně nalíčená a učesaná. Ale kalhoty, boty, kabelka nuda, šeď. Paní v letních šatech – prostě paní v letních šatech, která nemá jinou kabelku než černou a boty zrovna tak. A do bot se jí nevešel bolavý – nebo jenom vybočený – kloub u palce, litovala jsem ji.
Dívat se na pořad ani nemusím, protože co mě nejvíc bavilo, byly Osmanyho komentáře. Asi na něj nemají peníze, tak jeho úlohu zkrátili na minimum. A to nejmluvím o délce a počtu reklam. Je to hnus a Barandov by to měl pocítit na sledovanosti.

39
Ajda
Reagovat

@Janica: Já nic nesmazala, to bych napsala proč, žádný důvod nebyl a ani „vzadu“ nevidím nic zadrženého nebo smazaného. Navíc v článku je přímo napsané, že diskuse je jak pro Popelku, tak NM. K NM je tu tvůj komentář č. 34.

40
Janica
Reagovat

Ajdo, snad jsem jen špatně odklikla, zatím jsem nikdy neviděla problém, omlouvám se.
Jen krátce – Petra je děsnou ostudou českých modelek, chci věřit, že je to jen ojedinělý jev. Linda naopak dává najevo kultivovanost a eleganci, moc jí to slušelo, ostatní dvě nestojí za komentář. Maroš opět skvělý.

41
Ajda
Reagovat

@Janica: Neomlouvej se, když mažu, vždy to napíšu veřejně a i důvod, hlavně to dělám nerada a minimálně.

Petra snad ani není modelka, neskutečně hloupá a zlá osoba, Maroš ji dobře komentuje. Plačková přehrává a ta pondělní mi strašně připomíná jednu paničku z Orange County. Její prsa jsou neskutečně nevkusné, připomíná mi postavou Carmen Geiss, ale tu mám ráda pro její jednoduchost :D
Linda je příjemná a i její fotky jako playmate jsou decentní a pěkné.

42
mac
Reagovat

Bez Osmanyho komentářů absolutně pořad o ničem, ztráta času :p

43
Ajda
Reagovat

@mac: Ať je tam kterýkoli stylista, ale naživo, čtené komentáře jsou o ničem.

44
Evik
Reagovat

Tento týden je fakt příšerný…. :-D Jedna velká NUDA…!!! a to nejen kvůli tomu,že tam chybí milovaný Osmany….ale i ty soutěžíci…Myslí,si jaké nejsou hvězdy,přitom jsou akorát k smíchu….to jejich sebevědomí bych chtěla mít fakt… :-D Nejvíc me baví to,jak na fb strankach někdo napíše,že se mu dotyčná paní nelíbila co si oblékla,a paní dotčená se musí hájit za každou cenu,a k tomu její kámošky se přidají s tím,že je to hrozná závist…. :-D Jakmile se totiž někomu něco nelíbí,automaticky závidíš…:-D Je sranda,co si na fb člověk přečte… ;-) :-D

45
Ajda
Reagovat

V úterý trhala Popelka rekord ve sledovanosti – 201 tisíc diváků, nejvíc za celou dobu co ji vysílají. Asi se všichni chtěli ujistit, že opravdu stojí za …. !

A další inovace – dnešní díl zatím není v archívu, takže fotka bude se zpožděním.

46
Janica
Reagovat

Dnes další žena, která nesplňuje požadavek na místo asistentky módního časopisu.
Sáčko by se mi líbilo, knoflík bych vyměnila. Blůzka tak na posezení někde na zahrádce,
Kalhoty absolutně pro ni se nehodící. Volila bych sukni. Takže zase nic.
Těším se, až dnes zkouknu NM. Snad mě Petra neodrovná.

47
Ajda
Reagovat

@Janica: NM super, Petra nezklamala. Včera jsem náhodou zjistila, že Jojka NM opakuje v noci, tak jsem skoro do 1h vydržela znovu sledovat pondělní a úterní díl.

48
Poštovní holub
Reagovat

Tak to je… tragikomické. Popelky mě rozesmutnily, a to je ani nevidím celé, protože to nevydržím, a NM mě zase rozesmály, protože je to veselá exkurze do vykřičeného domu třetí kategorie. Nechci žádnou urazit, letmo jsem zahlédla jen první dvě, a i to „letmo“ bylo příliš dlouhé. Zlatá Katarína!:))) Nikdy bych nevěřila, že tohle někdy napíšu.
Popelky tímto asi tvůrci pohřbili, v tomto provedení je to naprosto o ničem, a u NM doufám, že produkce příště zaloví v jiných vodách. Ach jo…

49
Tempera
Reagovat

Popelky sleduji ze záznamu a hodně přetáčím. Dámy mají skutečně nesmírné sebevědomí. Mirka dnes vyčítala Evě příliš obtažené kalhoty a sama každý den vyvaluje tlustá stehna v upnutých džínách. Veronika zase dneska přišla oblečená jako papoušek. Ale všechny vždycky bezpečně ví, jak se měla obléknout ta, která zrovna má nákupní den. Dnešní poradce se docela snažil, ti první dva vlastně jenom drželi a podávali modely.

50
dejna
Reagovat

Všechny maniačky lze bezplatně sledovat i tady:

http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-archiv/2016-04-20-nakupne-maniacky-premiera.html

Dnešní Popelka se mi z těch tří docela líbila, i když kalhoty by měly být volnější. Tedy nemyslím, že by téma bylo splněno na 100 %, ale ten tón v tónu doplněný jiným, než bílým ! sakem, a to vše „rozbité kabelkou a botami…dobře se mi na ni koukalo.

V NM se koukala, že Linda nebude žádné koťátko a Petra malilinko umázla z toho včerejšího šíleného dojmu, který ve mně zanechala.
Její komentáře, když vybírala zlaté mini a potom k nim přidávala stříbrnou kabelku, boty a šperky, mě docela bavily. :)

51
Janica
Reagovat

No, Petra dnes umírněná v projevu, jen ty šatečky působily dojmem pracovničky vykřičeného domu. Nezklamala. Líčení jí přidalo výrazně na věku, ani účes nebyl moc povedený – z boku vypadal na právě sejmuté natáčky. Linda mě nepotěšila, mohla se zdržet kritiky Petry v hotel. pokoji – povznést se. Nebyla Zuzka Plačků v HP blondýna?

52
Martina
Reagovat

Včera ( středa) – na redaktorku módního časopisu to není, ale jinak z holek zatím nejlepší, moc se mi líbí kabelka.
Já nevím, že ty holky vyberou většinou pěkné věci – ale absolutně se nehodící k postavě.

53
dejna
Reagovat

@Janica: jj, byla.

54
Xaveraj
Reagovat

Tak, a holky pukaly závistí..Jsem sice viděla skoro už jen konec, ale fakt mne to rozesmálo. Té Veronice se až kroutila huba, jak se nemohla udržet..V podstatě měly dámy stejné možnosti. Proč některá z nich, také nezvolila široké kalhoty, volné ze splývavého materiálu, k tomu nějakou volnou blůzu, vysoké podpatky, kabelku ,,byznys,, třeba i ten klobouk. No mohly se blýsknout… Pravda je, jak už jsem psala někdy dříve, že se spousta žen neumí obléknout a tím se prodat i když mají kila navíc!!!

55
Ajda
Reagovat

Archiv má opět zpoždění, fotku tentokrát přidám až ráno.

56
adinama
Reagovat

Jsem velmi nepříjemně překvapena. Tento týden jsem se dívala na Popelky poprvé, docela se mi pořad zalíbil, netušila jsem, že se jedná o nevkusný bulvár. Co dnes převedla poslední soutěžící ? Já jsem viděla – nadutost, nadřazenost, snobismus, aroganci, nevzdělanost /vyjadřování/, hloupost, nevkus, manžel alias Fantomas bodyguard. Paní je asi přesvědčena , že ji ostatní obdivují ???:-)). Nikoliv, při procházce Prahou, mou domovinou, se vyhýbám střetu s takovými lidmi snoby. Hrůza a děs. A samozřejmě nechyběla zmínka , že ji ostatní ženy závidí. Není co závidět, je mi takových prototypů žen velmi líto. Nikdy nepochopí, že krásný a bohatý život nespočívá ve značkových hadrech, rakví z mramoru a předváděním se v bulváru.
Chlubení se nevkusným domečkem, bylo až úsměvné, alespoň z mého pohledu. Jak tito lidé vychovají své děti, nechci domyslet. Všechno budou mít, ale v srdci mráz. Proto s pořadem končím. Nesnáším hlupáky. Hezký den všem kultivovaným slušným lidem, kteří sice nemají plné skříně zlatých botiček, ale mají knihovnu plnou kvalitních knih , poslouchají kvalitní hudbu, a každá jejich věta zaujme, jelikož jsou vzdělaní, i když třeba ne moc majetní.

57
Janica
Reagovat

Tak Jana opravdu ohromila a holky fakt pukaly závistí. Je pravda, že holé bříško je na pohovor absolutně nepřijatelné, ale stačilo dát těsné černé tílko pod volnou halenu a zasunout do kalhot. Efekt by byl stejný. Jana chtěla šokovat a podařilo se. A že jí to vážně seklo, tak to se neodpouští. Jsem zvědavá, co na to Osmany.

58
Ajda
Reagovat

Jana a Tony = Mánička a Spejbl, takový na mě dělali dojem.

59
Johana
Reagovat

@Ajda: taky jsem čekala, kdy se Janička splete a osloví ho Taťuldo:)
Jsem moc zvědavá, jak ten dnešek Osmany zhodnotí – na letní večerní párty OK, na pohovor nevím, nevím…

60
dejna
Reagovat

Na Popelky jsem koukala celý týden. Co jsem u poslední soutěžící nezaznamenala – nadutost, nadřazenost, snobismus, aroganci, nevzdělanost /vyjadřování/, hloupost, nevkus. Co jsem viděla – pohodovou, normálně sebevědomou ženskou, která ani slovy, ani hodnocením nedala soupeřkám najevo, že je podceňuje, a celý týden se k nim chovala přátelsky.
Její manžel mi sympatický nebyl ani trochu, ale kvůli tomu ho nebudu nějak zesměšňovat.
Nevím, čím si Jana vysloužila podezření, že jí druzí obdivují. Ale že soupeřky přemohla minimálně nepřejícnost, to bylo zřejmé, u Veroniky i závist – to bylo jasné už z komentářů v domku.
Modrá barva domu se mi nelíbila, ale vnitřek byl vzdušný a podle mě i prakticky rozvržený a zařízený.
V srdci mráz mohou mít i lidé, kteří nikdy nic neměli a viní z toho svoje okolí.
Taky nesnáším hlupáky, proto ani nebudu psát, kolik mám knih a co vše nemám.

61
dejna
Reagovat

@Janica: taky si nejsem jistá tím bříškem, ale když se kouknu na předešlé tři outfity, líbí se mi tento nejvíc.

62
Johana
Reagovat

Veronice a Evě bych na místě Jany poslala účet za čistírnu…to se snad neděla, cizí šaty na holé tělo.

63
Evik
Reagovat

Tak je pravda,že byla nejvíc origínálni prostě….žádná klasika do kanclu,nebo na procházku…ale nafrněná a arogantní je tedy hrozně….oba dva….. :-D Asi si myslí,že z nich každej padne na zadek… ;-) :-D….a ta Veronika je tedy něco…:-D achjooo :-D

64
Martina
Reagovat

Tak dnešní soutěží totální propadák. Vynechám hodnocení chování stylu “ já jsem hvězda, kdo je víc.“ Vynechámpozitivně. i to, že se absoutně netrefitla do tématu, zřejmě se asi prací ještě neživila. Vadilo mi neustálé zmiňování vyššího věku- přitom pěkná ženská, úžasná postava – zřejmě mindráky stárnouí ženské, která si neumí vážit běžných životních radostí.

Vadil mi nejvíc nevkus, pěkně věci,vzájemně se bijíí. Byla jako malá hlčika, která tajně vleze mamince do skříně, vytáhne ty nejhezší věci a pak je na sebe nahází bez ladu a skladu.
Vadil mi příliš tvrdý konstrast barev- ostrá růžová s černou, zelená s růžovou, černá se zelenou – takový vkus japonské gejši. Holé břicho v kombinaci s chlupatinou, ne- prostě přehlídka nádherných věcí vzájemně se přebíjejících.
Mám ráda extravaganci, ale musí být jeden kousek -a zbytek nenápadný, aby ten konkrétní vynikl. Takhle to bylo přes čáru. za mě tak 3 body.

Nejlepší asi byla včerejší, jen tu košili bych dala o 10-15 cm delší, aby překryla větší část stttehen.

65
Náhlice
Reagovat

Já jsem na vážkách… Veronika se teda ukázala jako totální závistivá slepice, (též nechápu hodnocení jejího outfitu, vypadá jako česká turistka v chorvatskym kempu, co razí na večerní posezení), ale o ostatních dvou holkách to říct nemůžu. Nevidím za každou kritikou okamžitě závist. Jana byla na jednu stranu okouzlující, ale vidím to na téma „letní párty módního časopisu“. Přesně tam by seděla dokonale. Moc se mi nelíbí, jak se Jana pitvoří, pomrkává, otvírá pusu (jako to dělají některé americké miss), ale jinak mi nevadí, k holkám byla příjemná a upřímná. Nevím, jak bych rozhodla. Asi bych váhala mezi Janou a Evou.

66
dejna
Reagovat

Tento týden mě pobavil 2in1 průvodce Veroniky, který snad za celou dobu nesundal sluneční brýle. :D

67
dejna
Reagovat

@Náhlice: Myslím, že Jana bodovou ztrátu nedožene, proto to přeju Evě, která se mi taky ještě docela líbí.

68
Tempera
Reagovat

Vystihla to Ajda – Mánička a Spejbl. Spejbl ve zlatých dřevácích. Model Jany zajímavý, na její postavu seděl, ale rozhodně to nebyl model na pohovor, i když šlo o módní časopis. Dnes se projevila Veronika, při hodnocení se jí až závistí kroutila pusa. A ten její upíří límec… A nelíbilo se mi, jak se holky narvaly do těch plesových šatů. Celkový dojem z tohoto týdne – z toho co bylo předvedeno by snad na ten pohovor uspěla Eva nebo Mirka (ale ne, že by se mi modely líbily, beru to vzhledem k tématu). A povahově – normální se mi zdála Eva. Na nic si nehrála a byla upřímná.

69
Ajda
Reagovat

V pondělí Jana na fb prozradila vítězku, pak to smazala, tak je jasné, že ona to není. Pokud psala pravdu, tak Osmany to hodnotil pěkně na prd. I když ono nebylo pořádně co hodnotit, propadák jedna vedle druhé.

70
Evik
Reagovat

@Martina: Kde zmiňovali její věk? o tom nic nevím…

71
Ajda
Reagovat

@Evik: Mirka (28) tvrdila, že už má Jana (32) vyšší věk a minisukně i kraťasy se na ni už i přes štíhlou postavu nehodí. Tam jsem narážky na věk zaregistrovala já, ale viděla jsem to jen po chvilkách a bez konce.

72
Janica
Reagovat

@Evik: Sama Jana neustále říkala, že je starší žena.
Až jí manžel napomenul, ať to stále neříká.
NM: Zuzka je Zuzka. Dobře udělané vlasy, pěkné líčení, dalo by se říci – hezká holka až do doby než otevře ústa. Říkala, že má nedávno podruhé nová prsa. Ale to, co jí viselo
na břicho? Rozhodně bez podprsenky by neměla vyrážet do ulic. Outfit bezva, líbil se mi.

73
Evik
Reagovat

@Ajda: Jo takhle,to jsem asi přeslechla…ale vim,že tam ukazovali v šatníku nějaké minisukýnky…mně osobně se ty kraťounké minisukně které jsou sotva pod zadkem,nelíbí obecně prostě vůbec… :-D Ale zase tedy lepší,než tlusté mladé holky,co se do krátkých sukní,a průhledných legín rvou,a myslí si o sobě,jak nejsou sexy… :-D

74
Martina
Reagovat

@Evik: jednak to je nahoře…ale mi vadilo, že sama říkala opakovaně “ vzhledem k mému věku“..přitom je to docela mladá holka, maximálně žena v nejlepších letech.

75
Evik
Reagovat

Nj…Když to říkala sama o sobě,tak si to o sobě asi myslí… :-)

76
Ajda
Reagovat

Na svém fb Zuzana v reakci na článek na Topkách napsala : moje drahe topky keby ste boli tak dobre informovaní vedeli by ste ze ako jedina za ucas som dostala honorar cize som nemohla ani vyhrat ziadnu cenu a bola som tam len do poctu
Prsa strašné, gravitace v akci :-)

Pondělní NM Jana má titul Ing., ale nikdy nebyla playmate, jen o tom sní.

Popelka – Janin manžel má na svém fb titulní stránku reklamního magazínu Palladium podzim/zima a na titulce je Jana s dětmi. Jinak Jana o svém „pohnutém“ životě píše na fb.

77
Jaroslava
Reagovat

Já si tedy myslím pravý opak, alespoň jsem se přesvědčila, že půjčovat někomu notebook se nevyplácí. Adinama napsala nesmysly.
Paní Janě to moc slušelo, bydlení krásné, sympatický manžel.

78
Ajda
Reagovat

@Jaroslava: Každý může mít svůj názor, i ten, komu jste svůj noťas půjčila. Neměly by jste si to vydiskutovat spíše mezi sebou?

Konečně jsem díl viděla celý, těm dvěma bych poslala účet za čistírnu, neskutečná drzost takto „ničit“ plesové šaty. Nechápu na co si hlavně Veronika hrála, asi si poprvé v životě až v těchto šatech užila chvilky luxusu. Mirka tvrdí na fb, že to byl pokyn režie, zajímavé, že ona na to nepřistoupila.
Když se Jana chystala v zákulisí, na parapetě stály boty Veroniky.

79
Johana
Reagovat

@Ajda: možná by Mirka na zkoušení těch plesových šatů přistoupila, ale bylo ji jasné, že se do nich nevleze, tak ty růžové měla jen přiložené při valčíkové scénce.
Nechápu Veroniku, která se do červených šatů také nevlezla, měla je jen nějak vzadu sešněrované, přesto ji nedělalo problém se v nich producírovat celé natáčení u Jany. Pokud to bylo na popud režie, jsou tam samí pitomci…nevím, jestli bych je na místě Jany ještě někdy oblékla, i kdyby to prošlo čistírnou.

80
dejna
Reagovat

@Ajda: A šlo v případě Janina muže o ředitele Palladia?

81
Ajda
Reagovat

@dejna: Že by až tak? Jana píše, že je uklízečka, pohádka o opravdové Popelce, která svojí pílí ke štěstí přišla :D

82
dejna
Reagovat

@Ajda: nn, já jen, že jsi psala, že ti ho připomíná.

83
Ajda
Reagovat

@dejna: Já psala, že mi připomíná Spejbla :-)

84
dejna
Reagovat

@Ajda: :D Ale no tak. V minulém vlákně 142:
142 Ajda

Reagovat

9. 4. 2016 (16.52)

Na fotce ten poradce v obleku vypadå jak ředitel Palladia. Docela bych brala střídání stylistů, nějak mě Osmany přestává bavit, chtělo by to novou tvář.

Ale už je mi jasný, že to ředitel není, když je Jana (jak tvrdí) uklízečkou. ;):D

85
Ajda
Reagovat

@dejna: Minulé vlákno jsem dávno pustila z hlavy :D Teď jsem ho měla naživo a byl to Taťulda. Tipuji ho na nějakého finančního poradce.

Mirku si v Osmanyho kalhotách neumim představit, triko mi přijde k její postavě krátké.
Vadí mi ty komentáře, kvůli kterým neni slyšet Osmanyho.

86
Janica
Reagovat

Moje zvědavost, co tomu bude říkat Osmany, je ukojena. Jako asistentka v módním časopisu by neprošla ani jedna. Nejlépe oblečena Jana, škoda, že holky daly úmyslně
málo bodů, přála bych jí výhru. Veronika se předvedla jako hádavá harpyje, musí to být děsná kolegyně, pokud pracuje.
Příští týden asi bude Osmany každý den, podle toho, jak se loučil.

87
dejna
Reagovat

Škoda Mirky, je tak zakotvena ve své postavě, že nevidí cestu ven. Myslím si, že Osmany chtěl především prolomit jejich zkostnatělé myšlení, že jeho modely nemusely holkám sedět (taky to byly nejspíš XS), ale ukazovaly směr, jak být uvolněná a trendy. \\jenže ani Mirka, ani další dvě se zřejmě o nějaké módní styly ani nezajímají, proto ten výsledek a jejich obhajoby.
V případě Mirky a Veroniky se mi potvrdilo, že sebevíc značková kabelka ještě není výhrou, obě vypadaly, jako by šly pro chleba a máslo a ne na pohovor do časopisu. V jejich případě se přiznám, že nemůžu pochopit, že nevidí, jak moc minuly téma.
Taky jsem přemýšlela o roli duchovního učitele u Veroniky a nevidím to jinak, než na intenzivní masáž ega. Jakémukoliv duchovnímu směru je totiž Veronika na míle vzdálená.
Nezklamala mě Eva, u ní jsem zklamala já, protože Osmany zkritizoval to, co se mi líbilo – svedu to na nedokonalé televizní barvy. ;) :D Jinak Eva pohodová, přirozená.
K Janě se vyjadřovat nebudu, je mi jasné, že více, než model, vyhrála schopnost experimentovat, vyčnívat z davu, přijímat nové myšlenky.

88
Janica
Reagovat

NM: Vítězkou je pondělní Zuzana, šaty velmi pěkné, elegantní, Linda získala cenu stylisty
a myslím, že oprávněně. Pro outfit Zuzky Plačkové našel Maroš výstižný výraz – vulgár-
ní. Zdálo se mi, že je jí kostým dost volný. Sám o sobě je pěkný a na jinou příležitost by se mi líbil, s podprsenkou a nějakým topíkem.
Petra vypadala, že třetí místo neustojí.
Maroš je skvělý, těším se na další týden. Přeji všem pěkný víkend.

89
ludmila
Reagovat

Potěšilo mě O.L. hodnocení, těm 3 aspoň umístění zhořklo, je pravda, že také nejsem příznivcem odhaleného břicha, ale poslední soutěžící byla nejoriginálnější, zbytek těžká nuda a nepochopila jsem hodnocení Veroniky (od ostatních soutěžících), mně přišlo, že tahle krátká květovaná nádhera jí nesedla vůbec, pondělní se zestařila o 20 let a středeční nevyšly barvy (jak vyblité zelí)

90
Martina
Reagovat

Právě jsem ze záznamu dokoukala díl s O.L. Líbil se mi. Přes týden netihám a koukám z fotek. Tak možná mi i tahle forma vyhovuje víc. Líbilo se mi, že předvedl pro každou holku outfit zvlášť, je to víc inspirující. I docela dost mouder mu padalo od pusy ohledně mody a stylu, jsem za tento týden spokojená.
K děvčatům se nevyjadřuji, Veronika tam tu atmosféru totálně pohřbila.

91
Evik
Reagovat

Dost mě dostalo co jsem teď viděla na fb od Jany-Nějaká slečna se ptala,kolik má let,po dvou dětech….a ona napsala,te je po třech dětech,ale to jí zemrelo….proč má proboha potřebu,o takové tragédii napsat „jen tak“ to jsem nepochopila….

92
Ajda
Reagovat

@Evik: To už psala i v týdnu. Taky že manžel byl rok v nemocnici, ona je uklízečka a vše pro děti atd. Zbytečné informace v pořadu o módě. Mě naštvalo v pondělí, že jsem zrovna chytla její příspěvek, kde napsala, že vyhrála Mirka. Pak to smazala, ale ja už měla po překvapení.

93
Evik
Reagovat

@Ajda: Já si toho všimla až teď-u příspěvku na fb, jak se slečna ptala,kolik má let,že má hrozně dobrou postavu po dvou dětech bla bla… a Jana na to,právě napsala tohle…to mi vážně hlava nebere….Jejich hádku(Mirky s Janou),a to,jak Jana napsala kdo vyhrál,jsem bohužel prošvihla…:)))) Jinak souhlasím takové ty řeči když mluví o svých osudech,dětech,jakou mají rodinu apod,do pořadu nepatří…a už vůbec na diskuzi na fb….Nejsme v Poště pro tebe,nebo jiném podobném pořadu..:))) Snad příští týden bude lepší. :)))

94
Berrybull
Reagovat

@Martina: Naprostý souhlas, navržené outfity jsou inspirativní, Osmanyho rady také. Jen mi docela vadí hlasitý komentář, díky kterému není slyšet reakce soutěžících ani Osmanyho vyjádření. Navíc komentáře typu „Osmany přistupuje k hodnocení“ apod. ve chvíli, tuto skutečnost právě vidíte na obrazovce, ale díky hlasu komentátora neslyšíte, mi přijdou dost kontraproduktivní a hloupé. Trochu jako „stěrače stírají, houkačka houká“.

95
Ajda
Reagovat

Nový díl Popelky se objeví během vysílání, jen co odtajní zadání, na Fb jsou zatím tajemní.

Nákupné maniačky také inovují, soutěžící budou mít místo vlastní poradkyně profesionálku. Víc, včetně zadání bude součástí nového článku k Popelce tohoto týdne.

96
dejna
Reagovat

@Ajda: Tento týden Popelku spíš neuvidím, budu závislá na vás.
Koukám teď, Olga byla nedávno v NM.
Jinak to v NM vypadá na pěkný krok dopředu. :)

97
Ajda
Reagovat

@dejna: Taky mi přišla povědomá, ale tam byla Olha a zdálo se mi, že mluvila česky s menším přízvukem, to mě zmátlo.

98
adinama
Reagovat

Ajda, dejna, evik, z této diskuze si udělaly tři ženský kroužek, jak ubohé.

99
Ajda
Reagovat

@adinama: Jaroslava opět zapůjčila svůj noťas neoprávněné osobě a opět zde bude její bláboly později vyvracet? To je víc ubohé než zdejší kroužky, které mají určitě víc členů než uvádíte. Názor k pořadu žádný? Nechápu tedy váš komentář, fakt ubohé!

100
Janica
Reagovat

NM – včerejší maniačka romantická panenka. Místo černé šňůrky mohla spíše kolem
stojáčku halenky obtočit růžovou stužku a uvázat mašli nebo stužku omotat kolem čapky a uvázat na boku. Skryla by tím nýtky u štítku. Slušelo jí to, jen škoda, že se oblékla sice v jiných barvách, ale stejně jako předchozí NM.
@adinama: jednak je nás víc a pokud píšeme, tak k věci.

Přidat komentář