Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Česko Slovenská Superstar: porota i moderátoři pro rok 2011 odhaleni

8. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Již tuto sobotu, pár dní po skončení talentového šílenství (nadsázka :)) na českých obrazovkách, se rozjede nový kolotoč. U pokladny má napsáno Česko Slovenská Superstar 2, ročník 2011. A tak je na čase odhalit, kdo zasedne do poroty a kdo castingy i živé přenosy moderovat.

Česko Slovenská Superstar porota

Do poroty zasednou 2 prověřené tváře: Palo Habera a po odmlce v podobných soutěžích, navrátivší se Gábina Osvaldová. Do plného počtu 4 porotců je doplní mladá krev z Čech i ze Slovenska. Za českou stranu do poroty zasedne zpěvačka Helena Zeťová, za Slovensko pak rapper Rytmus, který to nepochybně vzal jako sbírání zkušeností na nějaký další song z ulice, kde využije svých poznatků z Česko Slovenské Superstar.




Česko Slovenská Superstar moderovat budou …

Ač Leoš Mareš je z mého pohledu za svým moderátorským zenitem, nedá se nic dělat, s TV Nova podepsal před časem několikaletou smlouvu a tak se objeví v roli moderátora i v Česko Slovenské Superstar 2011.

Sekundovat mu nebude Adéla Banášová, ale slovenská zpěvačka Tina. Nejsem znalec slovenské televizní scény a tak se ptám Elka apod., už něco někdy moderovala?

Česko Slovenská Superstar castingy již tuto sobotu

Již tuto sobotu se rozbíhají castingy, kdy se první uskuteční v Brně. Kdo by nevěděl, cena pro vítěze je 100 000 euro.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 91
1
KK
Reagovat

Ale jo, s panem „hovado, hovado, hovado“ by mohla bejt celkem prča, ten se toho nebojí:-D (ačkoliv ho jako „umělce“ neberu)

2
DJ Vlado
Reagovat

SUNíčko: Osvaldová přece byla nedávno porotkyní v Robinu Hoodovi, takže s tou „delší odmlkou“ bych to nepřeháněl. Jinak je zajímavé, že poprvé bude v porotě bez Soukupa. Na ní mi vždycky vadila strašná neobjektivita a předpojatost, když si na někoho zasedla, tak si pokaždé musela vycucat z prstu nějakou kritiku, která třeba vůbec nebyla oprávněná (že ten člověk „zpívá falešně“, i když ve skutečnosti falešně nezpíval), naopak u svých oblíbenců chyby přehlížela. V tom Robinovi už ale byla celkem v pohodě, takže doufám, že se za těch pár let v tomto směru uklidnila. Na Rytmuse jsem zvědavý, s ním by fakt mohla být sranda. U Zeťové se obávám, aby to nebyla další Šeredová, tzn. porotkyně do počtu, rád se nechám překvapit o opaku. Tina to bude mít po Adele asi hodně těžké, hodně lidí ji bude srovnávat, z čehož nemůže vyjít dobře. Ale stejně mě odchod Adely hodně mrzí, ona byla první dámou všech podobných soutěží. Uvažuju o tom, že napíšu její „moderátorský nekrolog“ (co na to říkáš, Radku?).

Reagovat

Dj Vlado, jsem pro nekrolog. Na Robina Hooda jsem si nevzpomněl :)

4
Elko
Reagovat

SUNíčko: No, Tina je možno fajn speváčka, ale ako moderátorka bude asi dosť mimo a hlavne pri Leošovi, s ním mala obrovské problémy aj Adela (nemoderovala zatiaľ žiadny event, veľkú show ani live prenos, pred 7 rokmi moderovala hitparádu, ktorá však bola v TV asi iba pol roka). A porotcovia sú vybraní dosť divne, nebude medzi nimi asi žiadna chémia, či?

5
KK
Reagovat

DJ – nemyslím, že by byla Zeťová na „úrovni“ Šeredové.. kdysi byla u Krause a pinkali si tam jedovatosti jeden na druhýho jedna radost, vtipná, chytrá holka.. nebo na mě alespoň tak působila, snad nezklame..:o)

Reagovat

Elko, já si myslím, že Rytmus si padne do noty s Osvaldovou. Osvaldová je duchem stále mladá a drzá a to je fajn :)

Reagovat

KK, vidím to podobně. Zeťová není jen nějaká pěkná tvářička, ale očekávám, že i ona bude „pěkná držka“. Tetování, nahé fotky, zpěv to je její :)

8
Elko
Reagovat

No neviem, Rytmus sa za posledné roky dosť zmenil a stratil u ľudí kredit a jeho výroky a všetko okolo neho napríklad vyústilo do vzniku tejto antiskupiny :), ktorá je dosť obľúbená: http://www.facebook.com/profesionali#!/pages/Moze-mat-tento-rohlik-viac-fanusikov-ako-Rytmus/323373157281

9
DJ Vlado
Reagovat

KK: Zeťovou u Krause jsem neviděl, ale poku je to tak, jak píšeš, ta jí beru na milost a jsem na ní zvědav :-)

10
Elko
Reagovat

Aj Šeredová má tetování a polonahé fotky :D

11
KK
Reagovat

Elko – něco podobnýho je na FB i s okurkou a kdesi cosi..:o)) právě proto, že ho lidi nemusí (přiznám se, včetně mě, nemusím tyhle (pseudo)černochy, co si hrajou na těžkej život a akorát sprostě nadávaj), tak budou zvědaví.. já taky, právě proto, že je tak divnej, chceš-li kontroverzní:o)) mohl by konečně někdo říkat věci na férovku (i když to znamená, že ublíží dost lidem, ale což, když lezou do jámy lvové, musí počítat s přítomností lvů..)

Reagovat

OT: Elko, bohužel jen polonahé, nikoliv nahé až pornografické :)))

Reagovat

Nebýt tam mareš, tak by mě to i celkem lákalo. Takhle to bude další děs…
Rytmus může být zábavný, jen nevím, jak moc se vyzná ve zpěvu. Na Osvaldovou se těším. A s ostatníma nějak problém taky nemám, nebo je ani neznám… Jen ta moderátorská hvězda naše jasná zářivá… Do kdy má mareš s novou tu smlouvu?

Reagovat

Nicku, bulvár v květnu 2010 psal, že uzavřel smlouvu na 3 roky za 15 mega.

15
Elko
Reagovat

Vyzerá to tak, že všetky prenosy budú z Prahy, bude ju robiť český tím a celé to bude mať pod palcom ten, čo robil talentmaniu, tuším Vítek Pokorný, za Slovensko to mala byť producentka Gabriela Drobová, ale odišla po 14 rokoch z Markízy.

16
KK
Reagovat

český tým?? A sakra:o/ mimochodem – k Marešovi – souhlasím s názorem Nicka.. bez debat je to asi naše moderátorská špička, ale je ho moc, prostě je přemarešováno a ačkoliv mi v rádiu nevadí, v televizi už ho mám taky dost

Reagovat

Suníčko: To je mi novy líto O:-)

Elko: Tak třeba se jim konečně něco povede … Ale ta Praha je na československé přenosy děsně blbé místo …

KK: Ale já to myslel ironicky :-D On už není hvězdou …
Jo, v rádiu ho poslouchám docela rád (i když to poslouchám hlavně kvůli Hezuckému, který ho převyšuje o dvě třídy) ale v televizi je fakt pohromou…

18
Maxx
Reagovat

Porota je v cajku, děsil jsem se, že tam fakt nasadí Farnou. To by byl průser jak Brno. Zeťová bude dobrá, je hodně přidrzlá a jelikož jsem měl tu „čest“ ji poznat osobně tak vím, že i hodně arogantní. Uvidíme jaká mezi porotci bude harmonie, ale myslím, že si sednou. K Haberovi a Osvaldové budou mít ti nováčci úctu, mezi sebou myslím že si padnou do oka a navíc Rytmus při vystoupení v ČSMT ukázal, že se umí chovat normálně. Jsem zvědavej jak to dopadne, každopádně Nova v tomhle vedle nešlápla (narozdíl od poroty v TM, kterou skutečně považuju a vždycky považovat budu za tu nejhorší, kterou kdy nějaká naše show měla). Ohledně moderátorů – Mareš není ten člověk, kterej by si udržel vysokou laťku po celý život, jako třeba Kraus. Bohužel je už velmi špatný, to jeho donekonečna opakované – to nebylo nacvičené, to jsme neměli domluvené apod., aby více podtrhnul význam jeho bezvýznamných vtípků, mi děsně leze na nervy. Bohužel ani tak moc lepších moderátorů u nás nemáme. A Tina? Ta moderovala jen hitparádu a nevím, jak přenosy zvládne, ale necháme se překvapit. Vždyť i Prachař byl moderátorskej nováček a nakonec to zvládl velmi dobře. Uvidíme…

19
Maxx
Reagovat

Jo jinak jestli to bude tentokrát v režii české Novy a Vítka Pokorného, tak ať se Slováci připraví na návrat do televizní zábavy 90. let. My už jsme si na to za ty roky u Novy zvykli, teď si musí začít zvykat Slováci ;D Lituju jich dopředu.

20
RAINMAN
Reagovat

Rom a černoška… to je něco pro milovníky seriálu Ptáčata.

21
Elko
Reagovat

Nick Flyer, Markíza už nie je Markíza… ale NovaMarkíza :), všetkému sa musí podriadiť, markíza už nemá slovo v CME :) Nova je hlavný koň.

Maxx, to napísal úplne trefne… diváci markízy by sa mali pripraviť na najhoršie :)

22
Honzad
Reagovat

Tyyy jo :) To bych nečekal, že budu z téhle poroty tak relativně spokojený :) Osvaldovou já můžu od začátku celé Superstar, Zeťová s Rytmusem snad nezklamou. Upřímně řečeno (teď mě nezabijte) mi tam nejvíce vadí Habera. Já ho uznávám, v porotě býval fajn, ale… Už ho bylo dost. Nějak jsem se ho „přechutil“. Odborník určitě je, ale pro změnu by to opravdu chtělo něco jiného.
Mareš je největším problémem, silně mi vadí a mám dojem, že kvůli němu budu sledování téhle show do zvažovat.
A jinak, kdyby bylo na Vás, kdo by byl třeba v ideální TOP4 všech porotců? (klidně tam být ještě nemusel, ale prostě vašeho osobní přání).
Já vím určitě, že by mi návrat Klezly s Horáčkem v žádném případě nevadil ;)

Reagovat

Honzad, porota je v pohodě, moderátor je špatný :)

24
Chen
Reagovat

Porota se mi líbí, Zeťová určitě nebude jen pro okrasu, je dost rázná a drzá, ale také zvažuji, jestli se do toho pustím, protože Mareše už je moc. Je vyhořený, recykluje své vtipy a to ani poprvé nebyly vrcholem humoru a v radiu poslouchám hlavně Hezuckého, na jehož zádech se Leoš veze. Před pár roky mi vůbec nevadil, naopak, byl tak trapný, až byl vtipný, teď už je bohužel jen trapný.

25
fx
Reagovat

Já bych nejraději za moderátory Adélu s Pycem (na ty nebude mít Mareš nikdy) a do poroty klidně tu Zeťovou i Rytmuse, ale určitě ne Haberu ani Osvaldovou.. Dokázal bych si představit třeba Radka Bangu (zpěvák Gipsy.cz), který pro SuperStaristy skládal některé společné skladby a vůbec je v showbizu dost protřelý.. Jinak mě teď nikdo nenapadá..

26
Scalex
Reagovat

Já jsem s porotou spokojený. Habera je kritický k falešným zpěvákům, Osvaldová je vtipná cynička, Rytmus se asi s ničím moc srát nebude a Zeťová, jak už tu padlo, je docela držkatá a taky si asi nebude moc hrát na politickou korektnost.

V mé „porotě snů“ by seděla Osvaldová, Horáček, Robert Nebřenský a Oto Klempíř. Moderátoři: Bouček a Aichmajerová.

27
Maxx
Reagovat

Já už jsem to tady říkal, ale Prima má v plánu nasadit do poroty X Factoru Matěje Rupperta a na něho se osobně dost těším, bude to zase něco, co dosavadní poroty nenabídly, jelikož on je hodně svérázný člověk. A jinak souhlas s Honzad, Habera mi tam bude sedět nejméně. Už taky jaksi není tím, čím býval. Myslím, že si nakonec publikum mnohem víc zamiluje Rytmuse, než jeho. Protože ono vidět jednoho a toho samého porotce a moderátora za uplynulý rok a půl v třetí show za sebou je moc.

28
Maxx
Reagovat

Jinak se divím, že ještě nikdo nepřizval do žádné poroty Shimiho :P

29
koc
Reagovat

28 – nestraš :)

30
DJ Vlado
Reagovat

U mě by ideální porota byla Horáček, Jandová, Habera, Ďurovčík. Z dalších by mi ještě nevadil Lučenič, ale to už by tam bylo moc Slováků. Moderátorkou by byla samozřejmě Adela, k ní jako partner ideálně Pyco, ale pokud bych měl vybrat nějakého Čecha, tak by se mi hodil třeba Krajčo (Medúzu moderoval dobře a nebál se rýpat do Lunetiků a jim podobným).

Reagovat

Maxxi, Ruperta nepovažuji za nijak svérazného člověka. Pokud už někdo z Mankáčů tak Roman Holý a z JAR Klempíř :))

32
Michal V.
Reagovat

Elko: aniz bych se chtel dotknout bratru na vychod, smutnym faktem je, ze cela slavna CME drzi pokupe jen diky prachum z Ceska z Novy. Nebyt ji tak jsou pravdepodobne v dluhove pasti.
Bohuzel dopad je takovy, ze nas Nova poslednich nekolik let krmi naprosto totalnima co nejlevnejsima srackama a stale je lidr na trhu… zlatej Zeleznej.

Trochu mi to pripomina situaci u mobilnich operatoru, kde pro zmenu sanujem levny tarify v nemecku, rakousku a slovensku

33
°_m-M-m_°
Reagovat

Nekrolog, to zní, dýdžeji, dost smutně. :-) Snad Adela nekončí s moderováním… Ale i pro mě je jí strašná škoda. To, že byla bezkonkurenčně nejlepší moderátorkou široko daleko, o tom se snad není třeba bavit. Pro mě v podstatě polovinu SuperStar dělala ona. Bez ní to prostě nebude a nemůže mít ten šmrnc, vtip, nadhled. A pokud je v tom jejím rozhodnutí tu letošní ČSHS nevzít kromě únavy z TM i Adela show, tak z mého pohledu dvojnásobná škoda, až přímo chyba. Z toho, co jsem viděl, je Adela show jednoznačně to nejhorší, co v životě udělala, a navíc to běží každý den. Kvůli tomu nevzít SuperStar… Věčná škoda. I tak ale na tu úctyhodnou horu fórů, které za ty roky moderování SuperStar nastřádala, budu vzpomínat do smrti.

Jinak tato staronová porota mi přijde dost otřesná. A Osvaldovou vidím stejně jako dýdžej. A Ruppperta bych rozhodně zkusil, to je pro mě nejnadějnější ze všech dosud neinstalovaných porotců. Má všechno, co nemají mužští nováčci v této nové porotě. Zpívat umí, je chytrý, zábavný, originální, jistě umí být i kriticky kousavý, ale není to sebestředný blb.

34
°_m-M-m_°
Reagovat

No, ještě když je tu ta anketa o porotu a moderátory snů…

Moderátoři: Adela a Pyco (myslím, že lepší dvojka nikde na světě nebyla), v případě trvání na ČS obsazení Adela a Libor (Bouček byl v posledních show, které moderoval, hodně strnulý a sešněrovaně oficiální, ale třeba by si s Adelou vzpomněl na svá improvizátorská léta a mystifikační humor, myslím, že by si v těch ulítlých castingových etudách mohli velice rozumět)

Porota: Habera, Ďurovčík (dva nejlepší porotci v našich krajích), Klezla (super showman), Ruppert (divoká karta)

35
n-t
Reagovat

Uvidíme,ale musím říct,že se moc těším… Jinak v American Idol bude Jennifer Lopez na tu se těším nejvíc

36
Maxx
Reagovat

Vidíte, emka se mnou ohledně Rupperta souhlasí. Já říkám – hudbě rozumí a je s ním sranda. Ale na něho si ještě budeme muset počkat a kdo ví vůbec jestli se s Primou dohodne. Každopádně jsem si jistý, že by v X Factoru měl na starosti skupiny.

37
°_m-M-m_°
Reagovat

Ono jde taky o to, aby porotce byl trochu v obraze. Scalexův Nebřenský je třeba zajímavý člověk, ale staromilec. Co ví o moderní muzice? Co by tam asi tak na to říkal? Porotce by neměl být příliš mimo. Když už nového porotce, tak nějakou svěží krev, která ví, co se dnes děje, ale ne zase nějakého jalového teenagera… Takže třicátník Ruppert pro mě v tomto vychází ideálně.

38
Jana
Reagovat

Moje porota snu: Horacek, Klezla, Osvaldova, Soukup je overena a skvela. MOderatori: Banasova, Pyco

39
Bacon
Reagovat

No, tak na mě působí porota dost blbě. V podstatě Rytmus a Zeťová jsou dost malé ryby.

Rytmus se proslavil tím, že se zaprodal a dokázal si nasr*t do huby a během cca dvou let kompletně změnit svou osobnost, image i cílovou skupinu. Dle mě není hoden někoho soudit, zpívat neumí. Ne tak, jak si myslí.

Zeťová? O té jsem snad sto let neslyšel, a když, tak taky žádná extra bomba.

Pro mě je tahounem v porotě Osvaldová, společně s urýpaným Haberou. Rád bych v porotě viděl Klezlu nebo Soukupa.

40
DJ Vlado
Reagovat

3M 37 – Já si naopak myslím, že staromilství nemusí být u porotce nutně na škodu. Třeba Troška mi tím svým staromódním vkusem vyloženě vyhovoval. Možná jsme díky němu měli v semifinále TM víc scénických souborů a vůbec tanečních skupin různého druhu (folklór, irský tanec atd.), nejen ty moderní hiphopové, které jsou sice fajn, ale občas poněkud na jedno brdo. Možná jsem taky částečně staromilec (třeba z Matrixu jsem neviděl ani minutu, zatímco Takovou normální rodinku znám nazpaměť). A nebýt „frikulínství za každou cenu“ u Slávika a Krause, tak mohla být v semifinále ČSMT Nikol místo těch dvou šašků na BMX.

Reagovat

A je tu někdo, kdo by chtěl znovu moderátory Pyca s Jakubem? O:-)
Já osobně doufám, že jim dají ten x-factor a nebo pokud se nějak hodně brzo začne chystat ČSMT2

42
Petra
Reagovat

Bacon: Hodne se shoduji. V prve rade jsem si odddechla, ze v porote neni Farna. Dale pak superstar ma tak vehlasne jmeno, ze by tam meli sedet lidi, kteri jsou profici, neco ve svem oboru dokazali, maji nejake zkusenosti. To pro mne Rytmus ani Zetova nepredstavuji. Prijde mi hloupe, do poroty dat zpevacku, ktera toho moc nedokazala, vice nez o zpevu se o ni mluvi diky vecirkum …Jak takovy clovek muze soudit ostatni… Jestli mi tam nekdo chybi tak urcite Klezla.

43
FeW
Reagovat

Tahle porota mi nepřijde tak špatná, řekl bych že mezi nimi bude hodně chemie :) Za Osvaldovou jsem já rád, těšim se na ní :) Sice mě štvalo, jak v ČHS2 pořád kritizovala Petra Bendeho, ale i tak jí mám rád. Co se týče Rytmuse, myslim si, že je to dobrej tahák na diváky. Sice ho plno lidí nenávidí, ale i tak se na to podívaj a jak už někdo zmínil – on se umí chovat i normálně, ukázal nám to už třeba v ČSMT, navíc asi bude říkat věci na rovinu a to já rád :))

44
KK
Reagovat

Nicku, já jo:o) osobně se mi spolu líbili moc a Jakub, ačkoliv byl z počátku jalovej, se časem rozjížděl a byl lepší a lepší.. jsem jednoznačně pro:o)

45
KK
Reagovat

Nevím, proč si všichni oddychávaj, že v porotě není Ewa Farna? Ke mě se teda vůbec nedoneslo, že by tam měla být, tak co plašíte.. to zas byla informace jedna paní povídala, co

46
Maxx
Reagovat

Nick Flyer: U X Factoru bych zkusil moderátory trochu proměnit, aby třeba zůstal Pyco a k němu najít nějakou Češku, vždyť dva mužští moderátoři jsou doménou Talentu a u dalších soutěží už to taková tradice není, však? No a ředitel JOJky řekl, že ČS Talent 2 stoprocentně chce, no a začíná se spekulovat, že kvůli SuperStar poběží zase na podzim a X Factor pak až na tom jaře 2012, aby tu nebylo zase najednou moc hudebních soutěží. Takže na podzim bych byl pro osvědčené duo Pyco – Jakub a na jaře pak Pyco + ??? Já osobně za naší nejlepší moderátorku považuju Pergnerovou, ale co jsem jí viděl v poslední době, tak mám dojem, že v tom zas lítá, takže tu radši ne ;-)

47
DJ Vlado
Reagovat

Maxx: U X-Factoru byl v Británii jen jeden moderátor, proto si myslím, že by na to Pyco stačil sám.

48
n-t
Reagovat

DJ Vlado:Absolutní pravda,dokonce bych řekla,že X Factor je postaven na jednom moderátorovi.Ale myslím,že Prima bude chtít moderátorský český hlas.Jinak Pergnerovou bych ráda viděla v ČS VyVolených (společně s Michalem Hudákem-hlas u Farmář hledá ženu)

49
Honzad
Reagovat

Jsem rád, že jsem se s mnohými shodl na Michalu Horáčkovi. To byl pro mě totiž zatím úplně nejoblíbenější porotce, s krasnými komentáři, slovními obraty, přirovnáními, lidskostí a zároveň hudebním vkusem a věcnou kritikou.

50
Maxx
Reagovat

OK když už se tu rekapitulují porotci z SS tak mě nejvíc bavil Klezla a omylem největším podle mě byla Csáková a pak ten z první řady, ten zástupce nahrávací firmy, který tam jen mlčel. To tenkrát asi hledali někoho ve stylu Slávika, ale nepovedlo se to.

51
Soňa
Reagovat

Milan Herman z BMG (?) si mě jednou získat dokázal: dovolil si zkritizovat Martinu Balogovou za to, že opakovaně kašle na angličtinu (v jejím případě mi to taky dost vadilo) a dokonce ji jmenoval jako adeptku na vypadnutí to kolo, kdy fakt šla.

52
Pavleek
Reagovat

Za rok se dočkáme CZ-SK-PL SuperStar. Moderovat to bude Mareš. Porota bude – za CZ Ivetka Bartošová, za SK Peter Nagy a za PL Ewa Farna. Ať žije globalizace, hurá!

53
Matěj Kolc
Reagovat

Jsem dobrý zpěvák baví mne zpívat chtěl bych se přidat do československé superstár.

54
Veronika
Reagovat

Paní Osvaldová je super jsem ráda,že tam bude zrovna ona. .)

Reagovat

Asi budu sám proti všem, ale proč každý jen vyzdvihuje Pyca a Jakub ho nijak neuchvátil. Jednou se možná dočkáme okamžiku, kdy i Pyco bude ohraný jako Mareš (i když z úplně jiných důvodů) a řekl bych, že Jakub, na to, že moderoval poprvé, tak ten rozdíl mezi divadly a finále byl asi jako mezi okresním přeborem (nemyslím seriál, ale fotbal) a Champion league…
A s Pycem si sedli jako nikdo… Ani bych se nedivil, kdyby z nich byla nová extra prestižní moderátorská dvojice.

Maxx: Bože jenom Pergnerovou ne. Jednak už je dost za zenitem a hlavně… umíš si ji představit s Pycem?

56
okkvp
Reagovat

Nicku nebudeš, mě se Jakub kolikrát líbil víc než Pyco, o viditelném růstu ani nemluvě

Reagovat

okkvp: Tak Česko Slovensko našlo minimálně moderátorský talent :-D A ani na to nepotřebovali porotu a divácké SMS :-P

58
°_m-M-m_°
Reagovat

Pyco že jednou bude obehranější než Mareš? Ale vždyť on SuperStar moderuje od roku 2005, má za sebou tři série (Leoš jen dvě), dále má za sebou čtyři série Let’s Dance (Leoš žádnou) a další… Takže papírově by to měl být obehranější moderátor než Leoš. A není. Nikdo si na jeho obehranost nestěžuje. Proč? Prostě má charisma, je to sympaťák, je chytrý, citlivý a dobře moderuje. Všechny série všeho, co moderoval, byly úžasné.

A z mého pohledu tedy říct, že Jakub si s Pycem sedl jako nikdo, může jenom někdo, kdo nezná ostřílenou legendární dvojici Pyco-Adela. :-) (Tři ročníky SuperStar, tři ročníky Let’s Dance). To byla úplně jiná liga, úplně jiná harmonie, úplně jiný koncert. Jakub se s Pycem minimálně tři čtvrtiny ČSMT hledal, hodně často bylo vidět, že jsou na jiné vlně (Jakub na trošku mentálně jednodušší, Pyco na adelovsky rafinovanější).

59
°_m-M-m_°
Reagovat

(Pardon, vlastně už od roku 2004).

60
anja
Reagovat

s Leošem jako s moderátorem problém nemám, vytrvale je to můj jakože oblíbenec, ještě si to u mne, na rozdíl od jiných, nijak extrémně nepohnojil, takže ho beru jako standardní jistotu u Superstar…….. Tinu znám jen velmi povrchně, takže u ní si nedokážu odhadovat cokoliv

v porotě mi taktéž vyhovuje Habera, Osvaldová mi nevadí… k nim bych si představovala ale někoho raději jiného – třeba Klezlu nebo Horáčka, ti se mi jako porotci vryli fajn dojmem… anebo Hejma :), toho bych taky radši v porotě viděla než Zeťovku s Rytmusem

Helenu ještě skousnu, ale z Rytmuse dostávám osypky už teď, jako „zpěvák“ u mě nezafunguje asi nikdy a jeho rebelie a humor jsou pro mne nepochopitelné, doufám, že si to s porotcováním ještě rozmyslí…

61
Maxx
Reagovat

Nick Flyer: No duo Pergnerová – Pyco by bylo fakt šílené, já ji jenom zmiňoval proto, že to byla v posledních letech naše nejlepší moderátorka a že kdyby to měla moderovat žena CZ a muž SK (Pyco) tak mě nikdo jiný než ona nenapadá, protože moc dobrých moderátorek tu hold nemáme. Jinak si myslím, že by Terka za zenitem nebyla, kdyby v tom zas nelítala, ale to je jen můj subjektivní pocit. Uvidíme, třeba nakonec budou CS VV, Pergnerku tam nasaděj a bude to OK.

Jakub se jako moderátor osvědčil, hlavně na konci jak už byl sebejistější tak to byl ten starý Jakub, jak ho známe z Nightworku nebo filmů a seriálů. Skvěle do moderátorské role zapadl a s Pycem udělali super dvojici. I když rozhodně ne ideální, přeci jen každý vycítí, že to jsou hodně rozdílní lidé a že každý z nich má úplně jiný styl života, takže ta harmonie nebyla ideální. Ale na moderování všech budoucích řad Talentu je beru všema deseti, hlavně že se tam nenacpe Mareš. Každopádně naopak zase nechci, aby oni dva moderovali X Factor a aby se stali jedinou moderátorskou dvojicí Primy a JOJ, to by je hodně brzo začaly oba národy nesnášet!

62
Lenka
Reagovat

Nekolikrat jsem cetla o moderatorskem partnerovi Banasove, vubec jsem ho neznala nevidela nikdy v akci. jedinym prenosem, kde jsem ho videla je CSMT a i tam jsem to zjistila az ke konci souteze. Moje prvni reakce? Coze, to je on, co je na nem tak skveleho… Jak rikam hodnotim jen dle te souteze a ve spojeni s Jakubem mi prisel slaby, nevim v cem je ta jeho vyjimecnost. Vzdyt skoro ani nemoderovali spise uvedli soutezici a kdyz uz se pokusili o nejaky vtip vetsinou to vyznelo spise hloupe.

63
Sára Šturalová
Reagovat

Dobrý den.Přihlásila jsem se do superstar na casting v Praze který se koná v sobotu 15.1.2011 Nevíte někdo místo konání a čas? Ještě mi to nepřišlo a tak jsem trochu nervozní.Děkuji za odpověď
Sára Šturalová

Reagovat

°_m-M-m_° (58) Já neřekl, že bude obehranější, ale že bude taky obehraný. prostě všeho se lidi přejedí.
A dvojici Adela-Pyco jsem párkrát viděl (i když ne nějak soustavně) a dobrý… S jakubem se dlouho hldali, protože jak sami říkali, poprvé se potkali až na natáčení. Tak je logické, že hned od začátku si enbudou rozumět jak manželé.
Maxx (61) Tak snad není nikde psáno, že to musí být muž-žena … A třeba by se zase našly nové talenty jako našli Jakuba …
Lenka (62) Asi tak ..taky mi nepřijde nějak zázračný. Na konci mi přišel Jakub, pokud ne lepší, tak na stejné úrovni.

Jo, já to myslel tak, že pokud by byl jen X-factor, tak ať to zase dělají oni dva. Ale pokud bude hned za sebou X-factor a ČSMT2, tak tyhle bych si nechal zase na ČSMT a na factor bych hledal zase někde jinde. Je tolik neprobádaných vod…
Včera jsem třeba chvíli poslouchal Impuls a třeba Těžkej Pokondr nebyli až tak marní v tom rádiu. Otázka, jak by působili v televizi…

65
Jackolo
Reagovat

Tak Těžkej pokondr je zaprvé na Frekvenci 1 :-) a za druhé: viděl jsi minulé Slavíky, které ti dva moderovali? To by ti teda špatní přišli. Já bych X factor nechal moderovat třeba Sajfou za Slovensko a za nás bych vybral- a nezabijte mě- Vojtu Dyka, který měl prý moderovat i Talent.

Reagovat

Jackolo (65): Aha, tak jsem si sekl frekvence … v práci v každé místnosti hraje jiné rádio tak se mi pomíchaly stanice O:-)
Slavícky jsem neviděl… Ono to s nima bude asi jako s Marešem :-D V radiu se to dá, ale v bedně na zabití O:-)
Sajfa je ten ze slovenských vyvolených, že?
Proč by tě za Vojtu někdo zabíjel? :-D víš kolik přitáhne divaček všech věkových skupin? :-D

67
Maxx
Reagovat

Nick Flyer – to byl jen můj nápad muž a žena, protože je to taková klasika. Jinak proti Dykovi bych taky nebyl, navíc ho objevila Prima díky Letišti, takže je to jejich kůň pořád. A já osobně bych ani nebyl proti tomu u Talentu původně avizovanému Kotkovi. Když uváděl první Českou Miss, což už je hodně dávno, tak byl dobrý. A navíc pokud pomineme jeho trapčení ve všech těch teenage komediích a Stahováku, tak je to inteligentní člověk, který by měl na to odmoderovat takovou velkou show. A pak ještě Šimůnek, co hrál v tom Z pekla štěstí a uváděl soutěž Nepodceňuj blondýnky. To jsou podle mě lidi, kteří by díky tréningu mohli časem být naši velmi dobří moderátoři.

Reagovat

Maxx: Já si taky myslím, že moderátorských talentů by se u nás našlo … Upřímně mi taky nevadilo, dkyž řekli, že ČSMT bude moderovat Kotek. I kdyby do toho zasadil trochu té trapnosti ze stahováku, tak by mi to nevadilo …
Námět na novou reality show pro Primu „Česko hledá moderátora“ :-D

69
jančapanča
Reagovat

já osobně jsem zklamaná, že zase bude superstar a x-factor až v roce 2012..
všeobecně mi ten formát přijde lepší-v superstar neustále kritizují výběr písničky, s čímž v x-factoru jim pomůžou mentoři a pak je tu přidaná chemie mezi porotci, jak soutěží, čí svěřenec vyhraje. Taky určují, kdo ze dvou s nejméně hlasy vypadne-můžou korigovat, když se hlasující lidi zblázní..první x-factor na nově se sice moc nevydařil,ale třeba, když se toho ujme prima a JOJka, bude to aspoň trochu dosahovat kvality britské verze

vidím, že nejsem jediná, kdo uvažuje, že s ena to vůbec nebude koukat kvůli Marešovi. Už je ho vážně trochu moc a i ten jeden díl Talentmanie, který jsme viděla, mi stačil na zhodnocení, že klesá stále níž a níž do hlubin moderátorské trapnosti.
Navrhuju zangažovat komentátora Farmár hladá ženu, kdekoliv, jakkoliv, ale okamžitě!!

70
Maxx
Reagovat

Nick Flyer: To by bylo dobré, ale podobnou show Prima už měla ;-) Někde v roce 2001 nebo tak, jmenovalo se to Aplaus, uváděl to myslím Zedníček a cílem bylo najít mezi přihlášenými lidmi talentovaného moderátora, přičemž vítěz dostal práci v Primě. Vyhrála to tenkrát nějaká bloncka, taková celkem přidrzlá a uváděla Prima jízdu, pak takovej ten 5minutovej pořad Prima televize, kde se jen propagovaly pořady Primy a nakonec už moderovala jen nějaké společenské akce. Takže by to nebyla na Primě žádná novinka, kdyby udělali reality show na moderátory =P I když teď už by to asi muselo mít trochu jíný grády, než tenkrát :D

71
Jusuf
Reagovat

Rytmus v porote cehokoliv je hodne spatny vtip.

Reagovat

Maxx: Jo vlastně … teď měl Barandov zase to Bubu hledá chlapa (jeden díl mi fakt stačil, ani jsem se o tom se neodvážil psát) tak vlastně hledání moderátora nebo něco na ten způsob.
Tak kdyby to uchopili nějak trošku minimalističtěj, ale s velkýma koulema, tak by to mohlo být dobré. Teď mi to bude vrtat hlavou :-D

73
Kačes
Reagovat

Myslím,že seskupení poroty je slibné..Protože celá porota je od rány a pro názor nejdou daleko!Myslím že Rytmus to parádně oživí a dá tomu tu spravnou šťavu..Moderátorská dvojice?!No Mareš mě nebaví je okoukaný a jeho humor je trapný!ale zase to oživí zpěvačka Tina:) Takže určitě je na co se těšit:)

75
pourquoi
Reagovat

Ptám se proč? Proč to ještě existuje tahleta namletá slátanina, která není ani trošku něčím zajímavá. Já vím, že peníze znamenají hodně, dnešní konzumní společnost určitě toho rázu je, ale zábava už je jaksi někde na úrovni pekel. Takže nám představí zase bandu nelidských stvoření, budou se všichni líbezně obímat a z tohoto humbuku, vyjde jeden šťastný, kterého doplní pro bulvár, možná nám ho 1-2 týdny budou pořád šťourat před oči a máme po „hvězdě“. Nějaký výsledek – nulový! Naprosto vyumělkovaný svět, žijící si sám pro sebe a v srdcí(hlavně těch 15tiletých oveček) se to hýbe! Štáb bude tvořen z toho nejhoršího dramaturga, kterého kdy kdo stvořil, zvukový střih bude jako vždy kostrbatý a celkový dojem bude jako vždy kýčovitý. Porota spíše odpadní vody česka a slovenska. tímto končím ze všema českýma soutěžema na jakémkoliv programu a raději si pustím dokument o Ádovi – to byl taky superstar! :)

76
aneta
Reagovat

v brně se mi líbila tina a leoš mareš a monika bagárová je fajn s pěvačka

77
Nikola
Reagovat

Mně osobně se porota líbí ale mám trošku strach z Habery ,protože do Superstar jdu tak se bojím jeho kritiky.

78
RAINMAN
Reagovat

77 – Pochybuju, že se k němu vůbec dostaneš. :-D

80
RAINMAN
Reagovat

Jedna holka se na Facebooku v 15.30 zeptala, jestli ji vezmou, pokud dorazí až za tři hodiny. Baba ze štábu odepsala, že to nebude problém.

Tak jsem si řekl, že tam ještě skočím. Byl jsem na místě v 17.30. U vchodu mi řekli, že už nikoho dovnitř nepustí, jelikož už vypnuli počítače, takže už nejde nikoho zaregistrovat. Ale ať zkusím projít vedlejším vchodem. Tam opět podobný týpek z ochranky. Nechtěl! Nakonec tam přišla jedna holka v tričku „Česko Slovenská SuperStar“.

Argumentoval jsem Facebookem. Nic.

„Tak proč to tam ta kráva píše?! Já vim, ty jsi taky jenom brigádnice, stejně jako tenhle z ochranky,“ ukazuju na borce v černém.

Borec se začal smát: „Víš kdo to je?!“
„Ta tady určitě neni na brigádě. To ona to píše na ten Facebook,“ dodává.

„Tak zkuste přijít zítra,“ navrhuje mi ta holka.
„To je ale jenom pro ty, co dneska postoupili,“ oponuju.
„Víc pro vás nemůžu udělat…“
„Dobrá, zkusím to zítra. A udělam větší scénu než teď!“

To už dorazili další dva z ochranky… a já pochopil, že bude lepší už jít. Tak jsem se slušně rozloučil… a šel na metro.

http://www.facebook.com/album.php?aid=267069&id=115195153206&comments

81
RAINMAN
Reagovat

Kdo bude letos psát recapy?

82
Radek aka SUNíčko
Reagovat

DJ Vlado, kdo by měl jiný? :)

83
laura
Reagovat

???

84
laura
Reagovat

mislim si ze to co tady pisete neni zas as takova pravda porotci jsou bezva nejsou spatni ani habera nato ze je as drsni na kazdiho ale vi co dela\??? a rytmus nanej si stezovat nemuzu nebo nedavno spival unas tady v janove a bil moc super a tina ta to zvladne ma natoo

85
Anett
Reagovat

je to jen můj názor ale…Myslím si že Helena Zeťová (kterou nesnášim) a Rytmus (kterýho miluju) Tam nemaj co dělat !! oukéj beru to že hudbě rozuměj ale nikdy nic takovího nedělaly a tím že do poroty obsaděj takovíhle lidi dělaj z té show akorát cirkus…a myslím že Tina taky není moc vhodná moderátorka..ačkoliv jí zbožňuju tak bych radči dosadila opět Adélu Banášovou…Kdo tam bude příště ?? v porotě Mumie Michaela Jacksona,Tina Turner,Karel Gott,Ewa farna a jako moderátoři Bradd Pitt a Lucka Vondráčková ?????? Mno kam toto spěje

Reagovat

Anett: To je jistě zajímavý názor … ale přesně tohle jsi si mohla tvrdit před těma X lety o Haberovi, Gábině a Marešovi, že to nikdy nic nedělali (ono to tehdy šlo těžko, když to byla první řada) a teď je tady prosazuješ ;-)
Já se těch nových nebojím. Spíš mám strach, co zase předvede Mareš, to je ten správný iniciátor cirkusu.

87
KONPLECKY
Reagovat

Hrozně se těším na Rytmuse jelikož má smysl pro humor a na Haberu každýho tam sprasí jak svin to se mi na tom líbííí at žijou cigáni

88
Prochor
Reagovat

Dočetl jsem se, že první díl poběží 20.2. ve 20:00.

Účastníci castingů se zradikalizovali.
Když je nechali zmrzlé dlouho čekat a chtěli po nich mexickou vlnu, tak lidi skandovali „se*eme ván na to“!!!
Takže to se asi ze sestřihů sestřihlo:))

Drb napříč realityshow. Účastník RS Hledá se táta a máma – nápadník Evičky muž s plastelínou Kocián se dostavil na casting ČSL Superstar opět pozdě. Na to nebyl vpuštěn s tím, že už jsou vypnuté přihlašovací počítače. Takže kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.
(jen tak pro legraci pro toho, koho to zajímá).

89
Prochor
Reagovat

RAINMENE – promiň:))) Já si nevšiml, že jsi to sem napsal o sobě sám. To jsem slepucha.

90
RAINMAN
Reagovat

Kde se to píše?

91
RAINMAN
Reagovat

Ty sis přečetl komentář č. 80, pár dní počkal… a pak se zde chlubíš, že jsi vyštrachal parádní drb?!

:-D

Přidat komentář