Panáček v reality show

Jak vypadá Talent v sousedním Polsku?

8. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Souběžně s Českem, Slovenskem a Německem se talentová show vysílá také v Polsku. Tam se nazývá Mam Talent! a oproti nám mají přece jen menší náskok, vysílá se tam už třetí ročník. V tomto článku se můžete podívat na několik ukázek toho, jakou atmosféru mají jejich semifinálové večery (v sobotu se vysílal 3.semifinálový večer, finále mají naplánované na 27.listopad, o den dříve než u nás). Jenom škoda, že Poláci zatím hlasují jenom pro zpěváky, s takovou bude finále převážně pěvecké.

Me, Myself and I

To ale vůbec nevadí u tria Me, Myself and I, které do finále postoupilo skutečně oprávněně. Dají se přirovnat k našim Mako!Mako, opět je to chytré spojení zpěvu a beatboxu. V ukázce se můžete podívat jak na jejich castingové vystoupení, tak na semifinále.




Kamil a Krystian Kłeczkovi

A ještě jedno přímé srovnání s Česko Slovensko má talent, konkrétně s vystoupením Trampolíny Praha můžete porovnat, s jakým nápadem přišli polští skokani na trampolíně. Ani jim se ale nepodařilo postoupit do finále namísto záplavy zpěváků.

Mirek Pyznar

Litovat, že nepostoupil, můžeme i v případě tohoto akrobata s obručí. Už kvůli jeho nápadu, jak své vystoupení zatraktivnil pro diváky.

Saavedra

Aneb inspirace pro ty, kteří se budou chtít přihlásit do Československého X-Factoru.

Jim Williams

A ještě poslední ukázka toho, jak v polské verzi vypadá takové komediální číslo, které sice nemá šanci na postup, ale zato diváky pobaví.

videa ke shlédnutí

Celé epizody na oficiální stránce
– Všechny epizody ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Mam talent! (3)
Panáčkovo videobraní: Mam talent! (2)
Panáčkovo videobraní: Mam talent! (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

Tak to trio opravdu hodně dobré a poslouchatelné, stejně jak ta vokální skupina.

2
koc
Reagovat

TK díky za moznost nahlednout k severnim sousedum

3
drak
Reagovat

Naši talenti i produkce se mají ještě hodně co učit.
Hodně se mi teď líbí nový styl německých castingů – zpomalené záběry, efekty… Taky je tam nějak víc talentů než u nás.

4
f1gurk4
Reagovat

No trošku jiná liga :) kosmonaut se mi líbíl asi nejvíc. Líbila se mi i třepací kamera při vzletu do vesmíru. Prostě paráda.

5
Maxx
Reagovat

No nevím, Polsko je 3x větší než Česko a Slovensko dohromady, takže je docela i logické, že to tam bude zajímavější. Na druhou stranu, jestli tohle bylo to nejlepší z jejich Talentu, tak nic moc. Uvědomte si, že neznáte ta horší vystoupení, nevíte jak vypadaly castingy (co když tito vystupující byli v divadle o mnoho lepší než v semifinále jako většina našich), navíc jste se na to dívali nezaujatě, neměli jste očekávání, jako všichni máme při každém vystupujícím v ČSMT. Třeba ten s tou obručí, kdybyste ho už viděli v castingovém díle, tak by vás při sledování semifinále nepřepadlo takové nadšení z jeho talentu, jako většinu z nás teď, když jsme ho viděli poprvé. Poláci viděli zkrátka podruhé, že je dobrý, jen už to pro ně nebylo v ničem nové a dočkali se v rámci přímého přenosu pouze jakého si koření v podobě lepší stage show. Takže némlich to samý co u nás. Podle mě to byla dobrá vystoupení, stejně jako by si to samé řekli Poláci při pohledu na většinu videí z našeho Talentu. U Mighty Shake, Resslera nebo Mako!Mako by si možná řekli, že to bylo perfektní. Každopádně tvrdit po shlédnutí několika top videí z Polsko má talent, že to je lepší než naše show, je hodně odvážné tvrzení. Například rozklepaná kamera při potlesku diváků u vystoupení toho komika, tak za to by už budovy Primy a JOJ ležely v plamenech. A ještě jeden takový dodatek – žiju u polských hranic a setkal jsem se zatím jen s totální out módou Poláků, protože blízko nás jsou malá města a vesnice. Díky těmhle videím jsem viděl, jak se oblékají moderní Poláci a chtěl bych dodat, že takový kýč a ohavnosti jsem ještě neviděl, takže ať raději zůstanou u těch svých hnědých svetrů a galoších ;-)

6
koc
Reagovat

„talent“ ze zapadu :) .. kdyz se nad tim zamyslite tak nechutne ale jinak super podivana

http://www.youtube.com/watch?v=kuolHpt7fY0&feature=related

Reagovat

koc (6): Mazec

8
koc
Reagovat

TK – připravis pro nas neco podobneho i s pohledem k zapadnim sousedum ? uz jsi na to upozornoval ale takto dohromady je to pohodlnejsi ;-)

Přidat komentář