Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Mam talent! (2)

5. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

A opět si ze slovenské Markízy odskočíme podívat, jak vypadá stejná talentová show na polské TVN. Na castinzích jsme tak třeba mohli vidět gregoriánský sbor Abbatio zpívající netradičně písničky Sweet Dreams a Fairytale Gone Bad, zábavné breakdance tanečníky z Funky Masons a akrobata s velkou krychlí Jaceka Witkowského.

Ze zpěvaček zaujala zejména 15-letá Paulina Lenda a 11-letá dívka Klaudia Kulawik, která i přes otřesný hudební doprovod vyrazila polským divákům dech s přednesem písně Dziwny jest ten świat. Obě si už také v semifinálových večerech stihly zajistit účast ve finále (videa ze semifinále najdete na stejné stránce).

Pokracování příště

videa ke stažení

Epizody na oficiální stránce
– Všechny epizody ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Mam talent! (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Peter
Reagovat

Ta polska verzia je VYBORNA!!! Skvele talenty, skvela atmosfera, pekna moderna scena, fajn moderatori, zaujimava porota!

Ta nasa slovenska verze mi viac a viac na smiech, hruza – des – katastrofa! :-(((

2
hailey
Reagovat

Jeste ze zpevacek doporucuji podivat se na Klaudii Walencik. Zaujalo me jak divaci na konci „bez dechu“ cekali, nez jim rezie povoli tleskat. Holt sou je sou. K vykonu Kaudie Kulawik – neni nahodou v manualu, ze nejvetsi drson z poroty se musi pri vykonu jednoho souteziciho dojetim rozbrecet? – Tady Agnieszka, u Gyongyi Habera….

Přidat komentář