Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Mam talent! (1)

29. Říjen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Ve stejnou dobu jako na Slovensku začalo hledání velkého talentu také v Polsku. Na vítěze soutěže Mam talent! čeká stejná výhra (100.000 Euro), na další odměnu se ale může těšit i soutěžící, který se umístí na druhém místě (ten si odnese 100.000 zlotých). V porotě usedla rocková zpěvačka Agnieszka Chylińska, herečka Małgorzata Foremniak a novinář a moderátor Kuba Wojewódzki (který byl mimo jiné porotce v polské Superstar). A nyní se můžete podívat na výběr toho nejlepšího z castingových dílů.

Audiofeels

Vokální skupina, která je obdobou českých All-X.

Mellkart Ball

Při pohledu na vystoupení akrobatické dvojice Bartłomieje Pankaua a Jaceka Wyskupa se vám určitě bude tajit dech.

Kamil Dziliński

Kontaktní žonglování s křišťálovou koulí, v australské verzi něco podobného předváděl Mr.Omm

Pokračování příště

videa ke stažení

Epizody na oficiální stránce
– Všechny epizody ke stažení

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
hailey
Reagovat

Diky za ochutnavku, uz se tesim na dalsi! Pokerovana porotkyne Agnieszka je teda spravna drsnacka. A hlaska „chlap s kulkou“ taky dobra.

2
˚_m-M-m_˚
Reagovat

Tak vystoupení to jsou pěkná. Akorát tedy v porovnání s tou slovenskou verzí mi přijde o 400 procent horší porota, naprosto nudná, nevtipná až trapná (zejména ta bruneta). To je pak těžký sešup. Ale jinak díky za ochutnávky, je to zajímavé. A ještě k tomu tam slyšet moji milovanou Clair de lune, v tom lunárně andělském remixu od Lamb v kombinaci s tou magickou křišťálovou koulí… No z toho mi šel mráz po zádech. Nádhera.

3
Peter
Reagovat

Toto má oveľa lepšiu úroveň ako Slovensko má talent. U nás sú súťažiaci tuctoví, ničím výnimoční… áno talent majú, ale nie sú zaujímaví, možno dvaja, traja to je všetko. Talent 2 už u náš asi ani nemá šancu a hlavne toľko kritiky na túto reality show som ešte nevidel. Asi kvôli tomu, že to vysiela sprostá, namyslená markíza. Možno keby to vysielala JOJka alebo STV, tak by to malo lepšiu úroveň!!!

Kdo nerozumí po slovensky, ať klikne sem:) – http://translate.google.com/translate_t#

Reagovat

Peter, on je taky rozdíl mezi velikostí Polska a Slovenska. Zkrátka se měla udělat CS verze, bylo by to zábavnější o národní charakter.

5
Ondra
Reagovat

Peter, kdyz se ale podivas na cisla sledovanosti, tak i pres veskerou kritiku stále rostou a to myslim je to hlavni, a ne to co si kdo rekne a stejne pak tu telku rozne a podiva se na to ;) … mi se trbeba ta slovenska verze libi – pri predstave, co by bylo u nas… :-)

6
Zack
Reagovat

Myslím, že Markíza Talent 2 udělá, tu sledovanost si opravdu libuje. Navíc Nova, jak vidí, že má tato show úspěch na Slovensku, tak ji přetáhne i k nám do ČR, to se vsaď.
Něco podobného i Jojka čekala jak se povedou VV3, a ačkoliv se mi tahle série líbila a byla myslím povedená, tak sledovanost byla nízka. Proto asi VV3 na Slovensku nebudou.
Kritika klidně může být, a může být ta show i nudná, ale sledovanost mluví prostě za vše.

7
TK
Reagovat

Polská porota mě teda taky moc neoslnila. Možná je Agnieszka oblíbená rocková hvězda, ale mně moc sympatická nepřipadá (zvlášť, když použije ty žluté oční stíny!) Humorista Kuba alespoň během hodnocení vtipně hláškuje a na soutěžící je hodně jízlivý.

Co se ale musí uznat, že se polská TVN naprosto do puntíku drží britské verze a je to hodně profesionálně zvládnuté (kéž by tak vypadaly castingové díly slovenské Markízy). V první epizodě měl sice slabší chvilky střihač, ale pak se to zlepšilo. A klobouk dolů před hudebním dramaturgem, který vybíral podkladovou hudbu. Kdo se do použité písničky zaposlouchal, poznal, že dobře doplňuje příběh soutěžícího po jeho castingovém vystoupení.

8
°_m-M-m_°
Reagovat

A jak jsem si teď prohlídl celý první díl, tak nejen porota, ale hlavně moderátoři. Ti mi přijdou úplně mdlí. Celkovšě mi to polské pojetí přijde takové moc ujpaté, se spoustou vycpávkových, šablonovitývh, nudných sekvencí (všechny ty rychlé sestřihy, kolektivní pokřiky…)

9
°_m-M-m_°
Reagovat

(Celkově, upjaté, šablonovitých – joj, omlouvám se za tu snůšku překlepů.)

Přidat komentář