Panáček v reality show

CS Superstar 2 nebude aneb Česko-Slovensko hledá hvězdu

5. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Talentmania

TV Nova v těchto dnech konečně utla spekulace, s čím, že vyrukuje proti Česko Slovensko hledá Talent. Ne, nebude to druhá řada československé Superstar, jak se původně plánovalo. Bude to původní formát TV Nova nazvaný Česko-Slovensko hledá hvězdu. Ten nyní dle informací ekonomického deníku E15 vyvíjí tým pod vedením Radka Bajgara. TV Nova dokonce již uvažuje o prodeji tohoto formátu do zahraničí.

Ano, tato zpráva je plná nezodpovězených otázek. Jak moc bude formát TV Nova Česko-Slovensko hledá hvězdu původní, jak moc se bude podobat originální Got Talent? A bude fungovat efekt Nova nebo se zopakuje situace z roku 2005, kdy VyVolení TV Prima vypálili televizní rybník Nově, která uváděla Big Brother? Bude to velmi pestrý televizní podzim 2010. Už jen proto, jak se Nova a Prima přetahují o Leoše Mareše do role moderátora. Nova nabízí 4 miliony, Prima neskutečných 15. Kdo nakonec získá větší koláče sledovanosti?

P.S.: Česká televize vyrazí do boje se čtvrtou řadou StarDance

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Talentmania

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Mapi
Reagovat

To bude jeste zajimave. Marese at si klidne necha Nova- na jeho stokrat omlete vtipky (ktere nam jeste 6x vysvetli a zasmeje se jim- kdyby jsme je nahodou nepochopili) neni nikdo zvedavej. To uz radeji ten Boucek s nekym…

Jinak prominte za OT otazku- nevite kde se daji shlednout starsi dily TopStar EXTRA magazinu s temi zivotnimi pribehy ? na Streamu nejsou… Dekuji!

2
RAINMAN
Reagovat

Slovensko má talent běželo podle americké, nebo britské verze???

Reagovat

Mapi, je zajímavé, že ani já vtipy Leoše Mareše nemusím a radši bych těch 15 mega dal Banášové, nebo tomu Boučkovi. Věřím, že bratři Slováci vytáhnou pro Primu s Joj nějakého úžasného králíka z klobouku :)

Reagovat

Rainman, Slovensko má talent běželo hlavně podle licencovaného formátu Got Talent. Tj, formátu, který má tebou zmíněnou americkou, britskou a řadu jiných národních verzí.

Opravdu mě zajímá, jak moc „původní“ bude ten formát od TV Nova

5
Mapi
Reagovat

SUNičko – to by byla super dvojka- Bouček a Banasova- ta je uplne skvela!!

6
Ondra
Reagovat

Jen k tomu slovenskému talentu – nelíbily se mi živé přenose – a ty stolečky které tam všude byly :( kazilo to úplně vzhled té show :(

7
Maxx
Reagovat

Mareše nee prosím! Na druhou stranu Primu chápu, bude se v těžké podzimní konkurenci snažit zaútočit zavedenou zbraní – velká show u nás jedině s Marešem. No uvidíme. Jinak ta Nova s tou vlastní verzí je trapná a ještě to chtějí prodat do zahraničí. Budou rádi když v Česku vyhrajou soud.

8
Petr
Reagovat

Asi jsem tady jedinej, kdo není z Banášovej na větvi.

Já bych tam nejradši viděl dvojici Mareš/Hezucký. I když je pravda, že to neprojde, páč je ryze česká.

9
Mapi
Reagovat

Brrr, Hezucky- tak to by byla jeste vetsi katastrofa.

Banasova ma super vtipy a narazky- neprvoplanove, bez pitvoreni a skvele!

10
RAINMAN
Reagovat

Hezucký je především Rom.

11
scheibi
Reagovat

Jojka chystá jeseň plnú noviniek, ďalšia je Farmár hľadá ženu, viac na http://cstalent.blogspot.com/

12
Anonymní
Reagovat

44 % zde diskutujících by si přálo za moderátora Zdeňka Izera. To snad ne?!

13
Maxx
Reagovat

Farmář hledá ženu jsem viděl na německý televizi několikrát, když jsem byl v Německu a nic moc. To samý co Hledá se táta a máma, jen tam ty ženský kydaj hnůj a jsou to většinou pipiny z měst, co jsou hotový z práce na farmě. Nic moc

14
Mám bohužel malý penis
Reagovat

Maxxiku, ty vole, to sis spletl diskuzi

15
Maxx
Reagovat

Reakce na to, co napsal Scheibi. I člověku s podprůměrným IQ by to docvaklo ;-*

16
BigRob
Reagovat

Tak si myslim Nova s Markizou koleduji o pěkný soudní spor ! http://www.digizone.cz/aktuality/nova-s-markizou-budou-mit-vlastni-got-talent/

Přidat komentář