Panáček v reality show

ČSMT skončí o dva týdny dřív než Talentmánia, Velký návrat StarDance

8. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: StarDance, Talentmania, ČeskoSlovensko má talent

Obě největší talentové show vstupují do fází přímých přenosů. Každá však v odlišném rozsahu.
Nova a Markíza začaly s prvním přímým přenosem Talentmánie už minulou neděli. A asi aby si opět zvedly sledovanost, budou jejich přímé přenosy počínaje zítřkem probíhat vždy v sobotu a neděli. Finále by se pak mělo uskutečnit 12. prosince.
Informace o přímých přenosech Česko Slovensko má talent zase napovídají, že finále se odehraje už 28. listopadu „Čeká nás sedm semifinálových kol, osmé bude finále,“ řekla ČTK mluvčí Primy Jana Kocová.
Od 30.října navíc do hry vstoupí veleúspěšný pořad StarDance, jehož sledovanost mnohdy přesahovala půldruhého milionu diváků.

Zdroj: http://www.ceskamedia.cz/

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

StarDance, Talentmania, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Cipela
Reagovat

Krást nebude. Semifinále na Nově budou pouze v říjnu. Celý listopad bude patřit finálovým kolům

Reagovat

Cipela: ok, opraveno. Dík ;-)

3
Maxx
Reagovat

Prima tam musí nacpat nějakej speciál, nebo dodatečný semifinálový kolo s vypadlíky, které chtějí diváci – Fanda, Phantoms Crew atd. Zkrátka by měli začít jednat s Fremantlem o takové možnosti, protože kvůli natvrdlý Nově a jejich parodii na talentovou show museli překopat celé schéma a kdyby měl nejlepší pořad letošního roku skončit už za 2 měsíce, tak to bude zaprvý na nic pro diváky a za druhý pro Primu, která na dva týdny uvolní prostor Nově a jejím posledním dvěma dílům. Doufám, že Prima něco vymyslí, protože já chci finále až v prosinci!

4
Mond
Reagovat

šlo by to jednoduše… 14 soutěžící je na jeden večer moc… Tak udělat V rámci Finále ještě 2 díly… Vždy by vystoupilo 7 soutěžících a do velkého finále by postoupilo 8 s nejvíce hlasy.. Případně by si tam dosadila ještě 2 soutěžící porota (divoká karta), aby bylo zachováno 8 soutěžících na večer…

5
Víťa
Reagovat

Jak to dopadlo s tím hledáním moderátorky pro Talentmánii. Sleduju to proto, že čekám, kdy se tam konečně objeví Dominika Stará a ono zatím nic :(

6
jary
Reagovat

Poprve koukam na Talentmanii a neco tak spatneho jsem dlouho nevidel…

7
Jackolo
Reagovat

Tak oni nevybrali Dominiku Starou, ale Nikol Moravcovou nebo jak se jmenuje, ta teď natáčí Wipeout pro Novu a pak bude jenom ělat reportáže na internet. Moderovat s Marešem nebude nikdo.

8
Maxx
Reagovat

http://talent.blesk.cz/clanek/celebrity-bitva-talentu-talentmania-porota/143531/zdenek-troska-za-talentmanii-dostal-3-5-milionu.html //////// Tak když už i Troška pomluví Mánii a řekne, že na Primě to je lepší, tak to je hodně trapný pro Novu.

9
RAINMAN
Reagovat

Sledovanost včerejší Talentmánie tipuju na 1 450 000 diváků starších 15 let.

S tím Paroubkem to Suchánek už malinko přehnal. Osahávání koziček… Nebo hláška: „Užiju si. A ráno jí řeknu ZMIZ!“

10
Pavleek
Reagovat

Zdar lidi. Ke včerejšku snad jen to, že kdo viděl TM (a nebo byl nucen vidět), tak si musí říci jediné-PROČ JÁ?? Suchánek s Genzerem trapnější než minule (ano, JDE TO). Mareš ála dal jsem si piko v Chebu předtím než jsem jel na sobotní TM. „Soutěžící“-no comment. Až na toho Davídka (i když mu bude 50 let, bude to pořád Davídek), který nepředvedl NIC. Ten to celý vyhraje, protože je retard a na to lidi slyší. V Jedličkově ústavu je x „nadanějších“, ale tenhle nemá z hola nic. Ten Jackson, nebo koho to předváděl (nešlo to poznat), tak to byl vrchol. I moje tříletý dítě umí tancovat líp, ale nepostoupilo by, protože není jakkoliv postižený. S TM je to čím dál horší, netušl jsem to, že to jde, ale jde to :)

11
Zack
Reagovat

Genzer a Suchoš to včera přehnali vícekrát – třeba to s těmi prášky spojenými s úmrtím Michaela Jacksona.

12
Lacszlo
Reagovat

Na StarDance se už opravdu těším a jsem rád, že to ČT nenasadí proti Talentu – i když pokud budou semifinále i nadále takhle hrozná, dal bych SarDance asi i přednost.

13
Míša
Reagovat

Bude někdo dělat rekapy Stardance? Hrozně mě překvapili Kříž a Langerová … jsem normálně valila čočky, páč jsem oba měla za dřeváky :o)

14
Pepa
Reagovat

Proč musí být v porotě cizinka (Slovena), to máme málo zkušených českých porotců ?

Přidat komentář