Panáček v reality show

Talentmania: 10 superfinalistů, kdo vyhraje?

5. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Talentmania

Vítězem Talentmanie se stala operní zpěvačka Patrícia Janečková, na druhém místě skončila Alena Smolíková a Keysi.

Zatímco minulý týden jsme si představili finálovou čtnáctku Česko Slovensko má talent, ze které jako vítěz nakonec vzešlo akrobatické duo Dae Men, dnes si představíme desítku superfinalistů konkurenční Talentmanie. A musím říct, že ač se to po castinzích nezdálo, tak úroveň soutěžících v Talentmanii byla nakonec velmi slušná.

Do superfinále se tak nedostalo i několik lidí, kteří by na to opravdu měli, jako například romská princezna se zlatem v hrdle Vanesa Kokyová, vtipné a originální Two Voices, malý, ale šikovný stepař Tobiáš Košír, kouzelník Magic Alex nebo pěvecké duo Gitanas. I tak je však superfinále nadupané, nikdo tam není do počtu a každý tam má svoje místo. Pojďme si tedy tu elitní desítku proklepnout.

Milan Sulej – Operní pěvec, kterého si pamatujeme už z X-Factoru, je majitelem velmi silného hlasu ráže samohybné houfnice (výraz, který v SHS1 použil porotce Juľo Viršík na adresu finalisty Samuela Tomečka). Zpěv u něj však není úplně stoprocentní, často při něm dost tlačí na pilu, stejně jako ve výrazu, který je u něj místy až přehnaně patetický. Občas také vyloudí vysoký tón, který se neposlouhá příjemně. I tak je to však nejlepší mužský zpěvák napříč oběmi show. Na vítězství to nevidím, protože proti němu stojí v rámci opery dost silný kalibr v podobě andělské Patrície. Nicméně při dobrém výkonu se může umístit velmi slušně, protože další zbraní, kterou má v ruce, je jeho silný životní příběh.

Hybrid´s Crew – Dvojice tanečníků electric boogie, kteří jsou až obdivuhodně sychronní. Stejně jako u Milana Suleje proti nim však v jejich oboru stojí ve finále silný kalibr, kterým není nikdo jiný, než několikanásobný mistr světa v electric boogie Matúš Pišný. Hybridi však můžou Matúšovi pár hlasů odebrat, protože ve dvou mohou předvést větší show. Navíc mladší Zdeněk je skutečně přesně ten typ slaďouška, na kterého holky letí, takže Hybridi můžou zabodovat i v této oblasti. Patří tedy k těm soutěžícím, jejichž šance jsou prostřední.

Patrícia Janečková – Andělské stvoření a velká favoritka celé soutěže. Její hlas je jemný, ale přesto nádherný, především její krásně zvonivé výšky jsou balzámem na uši. Podle mě je Patrícia vůbec největší pěvecký talent, jaký se v obou dvou show objevil. Vedle jejího nepopíratelného talentu má Patrícia výhodu v tom, že i přes její nízký věk je to mimořádně krásná dívka. Navíc působí i velmi sympaticky, takže na této holčině v postatě nenajdeme jedinou chybu. Srdce diváků už si absolutně získala, když vyhrála své semifinálové i finálové kolo. Sečteno a podtrženo, pokud Patrícia v superfinále podá opět famózní výkon jako v předchozích dvou kolech, je o vítězi rozhodnuto. A já jí to z celého srdce přeji, protože jak říkal Zdeněk Troška, pokud existují andělé, tak vypadají a zpívají jako ona.

Čarovné ostrohy – Folklórní soubor, který je naopak největším outsiderem celé finálové desítky. Do finále postoupili z rozhodnutí poroty a jejich postup vyvolal na internetu bouři nevole, protože jim porota dala přednost před vynikajícím kouzelníkem Magic Alexem. Ani já upřímně nevěřím, že se tato skupina umístí na lepším než desátém místě. Ovšem to neznamená, že bych proti nim něco měl. Naopak kvituji, že se věnují něčemu okrajovému, co v současnosti není tak úplně „in“. Proti těžké konkurenci v divácky atraktivnějších žánrech to však bohužel nestačí.

Matúš Pišný – Už od castingů je jedním z největších favoritů celé soutěže. Místy to vypadá, jako kdyby popíral zákony fyziky a jako kdyby jeho tělo bylo absolutně gumové. Stejně jako je Patrícia největším pěveckým talentem, tak Matúš je zcela jednoznačně nejlepší tanečník, který se v obou podzimních show objevil. Není sebemenších pochyb o tom, že se na horším než třetím místě umístit nemůže. Nevýhodou je mu tedy jedině zmíněné přetahování se o hlasy s Hybrid´s Crew (Patrícia s Milanem Sulejem se podle mě tolik o hlasy přetahovat nebudou, i když jsou oba operáci, tak starý chlap a mladá holka, to je přecejen něco jiného) a potom také fakt, že Patrícia a fenka Keysi mají přeci jen větší „likebility faktor“, divák se při nich více rozněžní než při profesionálním tanečníkovi.

Dominika Puterová – Z počátku velmi nenápadná zpěvačka, která v sedmém semifinále zazářila a stala se tehdy vítězkou večera. Ve finále už byl její výkon o něco slabší, ale přesto stačil na to, aby se umístila na 2.-3. místě, ze kterého jí do finále posunula porota. Dominika je určitě velmi dobrá zpěvačka a má i pěkný vzlykavý hlas, který se mně osobně hodně líbí. Na druhou stranu to však na rozdíl od Patrície a již vypadlé Vanesy není typ, jaký jsme nemohli vidět v SuperStar. Pro mnoho lidí není až tak zajímavá, proto jsou její šance v superfinále spíš malé. Nicméně když si dobře vybere píseň, může i překvapit.


Alena Smolíková a Keysi – Dog dancing je standardem všech talentových soutěží a Alena Smolíková a její fenka Keysi jsou bezesporu to nejlepší, co jsem v rámci tohoto žánru kdy viděl. Většina paniček a jejich miláčků se vyčerpá už na castingu a už nedokážou svoje číslo posunout dále. To však není případ Aleny a Keysi, které ve finále nabídly velmi vtipnou scénku, ve které se opíjely rumem a potom opilostí padaly na zem. Pokud Alena a Keysi dokážou svoje číslo vygradovat ještě víc, mají slušnou šanci šlápnout Patrícii na paty.

Jiří Berousek – Asi nejznámější jméno celé finálové desítky. Potomek slavné cirkusové rodiny a současný ředitel cirkusu Originál Berousek se nejdřív v semifinále předvedl jako brilantní žonglér a potom si ve finále přivedl i medvědici Mášu, s níž předvedl nejen drezůru, ale posladil ji i na motorku a následně k ní přizval i Michala Suchánka. Ukázal se tedy jako zdatný cirkusový všeuměl, otázkou ovšem zůstává, proč má takový ostřílený profík za potřebí soutěžit v talentové show, která má za úkol vyhledávat nové talenty. Navíc se nabízí i otázka, zda jeho profesionalita nezapůsobí na diváky kontraproduktivně, zvláště pak ve větší konkurenci talentů „z ulice“, než měl dosud. Pokud však předvede podobně divácky atraktivní číslo jako posledně s Mášou, může slušně zamíchat pořadím.

Duo Ogor – Pokud nějakou disciplínu dokázaly obě talentové show opravdu hodně zpropagovat, tak je to pomalá akrobacie. Po Dea Men, kteří v neděli vyhráli ve finále ČSMT, se nám v superfinále Talentmanie představí i manželský pár Duo Ogor, které se stalo poměrně překvapivým vítězem posledního finálového kola. Na vítězství v superfinále to podle mě stačit nebude. Vedle velké konkurence je zde i fakt, že tatáž disciplína minulou neděli vyhrála konkurenční show a dva příliš podobné vítěze by asi diváci nechtěli (navíc mi Dae Men připadali i lepší, do svých choreografií zapojili i příběh, zatímco u Ogoru to byly jen ty samotné choreografie). Nicméně už z toho důvodu, že se jedná o rodinku s malým miminkem, si myslím, že by umístění v Top 5 nemělo této dvojici uniknout.

Petr Špatina – Jako poslední se do superfinálové desítky dostal fenomenální hráč na skleněnou harfu, který je tak jediným zástupcem instrumentalistů v Top 10. Petr vždy vystupoval se svým bratrem Tondou a společně tvořili nejen vynikající muzikantské duo, ale i jako dvojka, které rozhodně nechybí smysl pro humor. Jedinou nevýhodou tohoto čísla je fakt, že už se nedá příliš posunout dál, nejspíš nám Petr s Tondou opět zahrají nějakou notoricky známou melodii, což je sice výborné a v jejich podání originální, ale už jsme to od nich slyšeli několikrát. Kvůli originalitě by se Petr měl do Top 5 jednoznačně dostat, proti silné trojici Patrícia, Matúš, Keysi to ale podle mě stačit nebude.

Můj tip na pořadí: 1.Patrícia Janečková, 2.Alena Smolíková a Keysi, 3.Matúš Pišný, 4.Duo Ogor, 5.Petr Špatina, 6.Milan Sulej, 7.Hybrid´s Crew, 8.Jiří Berousek, 9.Dominika Puterová, 10.Čarovné ostrohy

Tak to bylo bylo všech deset superfinalistů a moje hodnocení jejich šancí. Už tuto něděli jeden z nich získá částku 150 000 eur. A co myslíte vy? Vyhraje opravdu Patrícia, přičemž ji Matúš a Keysi budou šlapat na paty, nebo nás podobně jako v ČSMT čeká překvapení?

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Talentmania

Diskuze k článku

Počet komentářů: 85
1
Monika
Reagovat

Moje hodnoceni jednotlivych kandidatu.
Sulaj-zpiva dobre, ale presto mi je vzhledove velmi nesympaticky, mam z nej takovy zvlastni pocit. Pri zpevu mi hodne vadi ty jeho grimasy, gestikulace na to jsem vylozene vysazena.
Hybrid’s Crew-maji oproti Matusi vyhodu, ze ve dvou mohou predvest lepsi show. Nejsou zadna becka, jeden z nich je dokonce onim tanecnikem, ktery ve svetove soutezi o jedno misto porazil Matuse!!! Na druhou stranu Matus ma prece jen vetsi fanouskovskou zakladnu, proto ocekavam jedno z poslenich mist.
Matus- excelentni ve svem zanru, hrozne se tesim co predvede, v soutezi mu jiste nejaky hals
Patricia- je vyborna a myslim, ze je dobre ze dala prednost Talentmanii pred CSMT, kde by taky patrila k vaznym adeptum na titul, ale kdyby vyhrala a jela do Vegas moc ovaci by tam nesklidila, nebot by byla beckem v USA dnes velmi slavne a velmi popularni Jackie Evancho. Zda se, ze Patricia ma vitezstvi jasne a vetsina ocekava i rekordni naskok, ja si osobne myslim, ze vyhraje, ale pomerne tesne. Jinak souhlas s autorem Sulaj neni pro Patricii konkurence, nemyslim tim, ze by byl horsim zpevakem, ale ackoliv se prezentuji ve stejnem zanru prece jen jsou odlisni.
Carovne ostrohy-urcite patri k outsiderum souteze, mohou sice ziskat hlasy tradicnych moravskych rodin, kde je folklor velmi popularni, ale na lepsi nez devate misto to nevidim. Presto jsem rada, ze postoupili do finale, kde by nejaky ten typicky cesky prvek mel byt zastoupen a porota se tenkrat rozhodla dobre.

2
Monika
Reagovat

Matus-je fenomenalni uz ted se tesim co predvede, jeho minus muze byt odliv hlasu k Hybrid’s Crew, na druhou stranu Dae Men dokazali, ze ani to nemusi byt prekazka k vitezstvi.
Dominika- ta mne moc nebere, na rozdil od poroty, od divaku jsem z ni nikdy nebyla nadsena. Pro mne je to takovy pripad sester Winklerovych vzit si znamou, oblibenou pomalou pisen, kterou divaci miluji a pri poslechu odpusti i nedostatky. Pro mne je takova nudna, nevybocujici od vykonu finalistu superstar. Neni pro mne ani prekvapenim, ze neuspela v superstar kdy neprosla ani do semifinale! Mnohem radeji bych an jejicm miste videla Vanesu (srdecni zalezitost), Gitanas. prijde mi horsi nez Maslikova z CSMT.
Alena a Keysi-povazuji za cerne kone souteze, za jedine kteri maji sanci porazit nebo se velmi priblizit k Patricii a jsou jejim nejvetsim souperem, a to i presto, ze Keysi muze sotva za tech par dnu se naucit neco noveho. Nezapominejme, ze ziskali 95% hlasu v poslednim duelu!!, nezapominejme, ze na Prime se do top 3 (pro mne velmi prekvapive) dostala divka, ktera byla x krat horsi… Jedn apolovina myho ja rika,l ze Patricie je neohrozitelna, ale ta druka mi naseptava, ze Keysi vyhraje…

3
Monika
Reagovat

Berousek-Myslim, ze dopadne dobre, ale ja s nim mam problem a vim, ze i kdyby byl sebelepsi tak mu hals neposlu. Tahle soutez hleda talenty a on uz je talent davno objeveny. Neni asi nikdo kdo by neznal cirkus Berousek. Uprimne by me taky zajimalo proc se do souteze prihlasil, jine nez financni hledisko nevidim. Samozdrejme, ze Patricie, keysi, matus jsou profici sveho oboru, ale zatim co oni chodi do prace, do skoly a svuj talent rozviji jen ve volnem case, Berousek se tim zivi, to je zasadni a pro mne podstatny rozdil.
Ogor-samozdrejme maji talent, ale na rozdil od Dae Men jim k tomu chybi choreografie, cimz se to stava mene zajimave a mam-li volit volim Dae Men.
spatina-je mistr sveho oboru, sklenenou harfu ovlada opravdu bravurne, mzona jako nikdo na svete, je velmi uspesny i v nemecke verzi, kde je nesrovnatelne vetsi konkurence, presto si myslim, ze skonci za ocekavanim. Velke minus vidim take v nesympaticnosti, jednoduchosti a jiste primitivnosti. Tito panove by meli prijit odzpivat odejit bez jedineho sluvka, jinak je to katastrofa..

4
Monika
Reagovat

Celkove si myslim, ze finale bude co do talentu lepsi nez na Prime, ale co do napinavosti horsi (tezko se do top 3 dostane nekdo jiny nez Patricie, Keysi a Matus). Nove se podarilo do superfinale dostat opravdu dost vystoupeni svetove urovne, zejmena Matus, Keysi, Spatina, Patricia jsou lide, kteri jsou mistry sveho oboru, maji na to souperit se svetovou urovni (coz prvni tri uz ucinili a mohou se chlubit i svetovymi uspechy). Bude tedy spise zalezet na vnejsich okolnostech co divaka vice zaujme.

5
radek
Reagovat

Kdyz uz pises tohle: „Jedinou nevýhodou tohoto čísla je fakt, že už se nedá příliš posunout dál, nejspíš nám Petr s Tondou opět zahrají nějakou notoricky známou melodii, což je sice výborné a v jejich podání originální, ale už jsme to od nich slyšeli několikrát. “

Tak je ti doufam jasny, ze to stejny z principu sedi i na Patricii, ne? Protoze jediny co ona muze, je zazpivat jinou pisnicku a jinou uz jsme od ni slyseli nekolikrat. Tim ji nijak neshazuji, jen chci poukazat na to, ze tvoje hodnoceni neni objektivni.

6
DJ Vlado
Reagovat

5 – Tak ona ta dvě vystoupení Patrície byla imho diametrálně odlišná – v semifinále operní árie a ve finále instrumentální filmová melodie. Oproti tomu na skleněné harfě zní každá melodie víceméně podobně, což není nic proti Petrovi, vždyť píšu, že je fenomenální. A hodnocení je vždy subjektivní, dopouští-li se ho člověk, ne? :-)

7
mk
Reagovat

U mě jasně vede Špatina se skleněnou harfou, ten její zvuk mě vždycky dostane.
Jinak si vítěze moc tipovat netroufám (ostatně ČSMT ukázalo, jak je tipování ošidné, že, DJ Vlado? :))

8
Milena
Reagovat

A já si kupodivu myslím, že vyhraje Matúš, Patricia bude druhá a Keysi třetí. Ale je mi jedno, jestli to bude prohozené, všichni jsou výborní.

9
RAINMAN
Reagovat

Konečně samostatný článek o nejlepší česko-slovenské show Talentmanii!

10
Alex
Reagovat

možná by někoho zajímalo, že právě Patrick(starší část Hybrid’s Crew) byl ten kdo v letošním mistroství světa porazil Matúše Pišného, tak už ho PROSÍÍÍM tak strašně nevychvalujte NENÍ na tom vůbec líp

11
Maxx
Reagovat

Se do finále nedostala vaginální píšťalka ani Tina s Rytmusem? Pff… A teď vážně, kde jsou ty dvě jak si upravovaly do vlastní verze tu vážnou hudbu? Ty se mi asi jako jediné co jsem z Mánie viděl, líbily. Tam jako nejsou? Ty to měly celé vyhrát! Škoda, že na Mikuláše dělám čertíka a neuvidím to (kdo taky vymyslel finále na 5.12., nevím jestli jim to hodí u mladých diváků velkou sledovanost, v neděli se bude kaliiiiiiiiit :D) Hoďte sem pak pls aspoň videa, třeba to nakonec, když už tam jsou jen ti nejlepší, nebude tak špatné, jak všichni tvrdí.

12
mk
Reagovat

Maxx (11): Místo originálních a zábavných Two Voices postoupila hlasem od poroty jedna zpěvačka z mnoha Puterová…

13
Gusta
Reagovat

Moje předstartovní pořadí:
1. Patrícia Janečková
2. Alena Smolíková a Keysi
3. Dominika Puterová
4. Matúš Pišný
5. Petr Špatina
6. Hybrid´s Crew
7. Duo Ogor
8. Milan Sulej
9. Čarovné ostrohy
10. Jiří Berousek

a odhad, jak to asi dopadne v reálu:
1. Patrícia Janečková
2. Alena Smolíková a Keysi
3. Matúš Pišný
4. Duo Ogor
5. Milan Sulej
6. Petr Špatina
7. Hybrid´s Crew
8. Dominika Puterová
9. Jiří Berousek
10. Čarovné ostrohy

14
DJ Vlado
Reagovat

A ještě přidám svoje osobní pořadí:

1.Patrícia Janečková
2.Matúš Pišný
3.Alena Smolíková a Keysi
4.Petr Špatina
5.Dominika Puterová
6.Duo Ogor
7.Hybrid´s Crew
8.Milan Sulej
9.Jiří Berousek
10.Čarovné ostrohy

A ještě moje celková Top 14 z TM i ČSMT dohromady:

TM: 5 superfinalistů – Patrícia, Matúš, Alena a Keysi, Špatina, Dominika P. + z vypadlých Vanesa a Two Voices

ČSMT: Mako!Mako, Nedvěd, Dae Men, Chebejet, Mighty Shake, Žiga + jako divoká karta samozřejmě Nikol

A jaká je vaše celková čtrnáctka z obou soutěží?

15
Monika
Reagovat

Moje prani na celkove poradi
1. Matus Pisny
2. Alena a Keysi
3. Patricie Janeckova
4. Petr Spatina
5. Duo Ogor
6. Hybrid’s Crew
7. Milan Sulej
8. Carovne Ostrohy
9. Dominika Puterova
10. Jiri Berousek

Srovnam-li obe souteze a vyberu top 12 (top 14 asi nedam dohromady…) tak tam bude
CSMT: Dae Men, Chebejet, Nedved, Zazrivy, Nikol, Borat
Talentmania: Matus, Alena a Keysi, Patricie, Spatina, Vanesa, Gitanas

Dj Vlado: V tvem hodnoceni mne prekvapilojen postaveni Puterove, nevedela jsem, ze jsi jeji fanda. Neprijde mi na ni nic zvlastniho a prijde mi urcite horsi nez Maslikova. Taky si rikam, ze kdyby byla vyborna tak nevypadne na pocatku v superstar.. Jeji vyhoda je stejne jako u sester Winklerovych, ze si vzdy byverou nejaky komercni proflaknuty cajdak a myslim, ze to uvidime i zitra.

16
DJ Vlado
Reagovat

Monika: Já žádný její extra fanda nejsem, jen se mi prostě celkem líbí její hlas. Mám rád The Corrs a k jejímu hlasu by se mi jejich styl hodil. Ale jsem asi jediný, kdo u ní tu „irskou vzlykavost“ slyší. Ze sólových zpěvaček z TM je to pro mě až číslo 3 (za Patrícií a Vanesou, které mají mílový náskok), ale přesto mě zaujala víc než všechny zpěvačky z ČSMT (včetně Maškové), které se tak nějak všechny tlačí do aguilerovského křičení. A ty písně, které si vybírala mi až tak profláklé nepřijdou, cajdáky ano, ale třeba tu první, kterou zpívala v semifinále, jsem vůbec neznal. Rozhodně mi třeba Titanci nebo Power Of Love přijdou profláklejší. Ale je pravda, že nějaké ty The Corrs bych od ní slyšel radši.

Btw. ten Borat to má být Borak? Jinak jsem rád, že se ti tam vešla Nikol :-)

17
Pavleek
Reagovat

Konečně KONEC.

19
Peter
Reagovat

Mením názor, keď niečo, čo skutočne na svete nemá adekvátnu konkurenciu, tak je to A.Smolíková a Keisy. Tak neuveriteľný dogdancing som ešte nikdy nevidel a zrejme ani neuvidím a podľa mňa patria k TOP svetovej špičke. Nebál by som sa povedať, že sú najlepší na svete. S touto choreografiou môžu okamžite ísť do Las Vegas a určite by mali veľký úspech :)

Zrejme to dokazuje aj titul majstra Európy a dôvod, prečo nemajú aj titul Majstra svete je asi ten, že sa ešte neprihlásili :) Takže u mňa prekonali aj Patrícii, aj keď som ju ešte nevidel spievať.

20
n-t
Reagovat

Alena Smolíková i Keysi jsou úžasné!

21
Víťa
Reagovat

Nesun Dorma – to jsem přesně čekal :DDD

22
Víťa
Reagovat

Mareš: „To byl první pěvecký zázrivý moment dnešního večera“ :-D

23
Motýlek
Reagovat

Ten Sulej zpíval příšerně…..:-/ Ať si o tom myslí kdo chce co chce, ale nebylo to pěkné ani trochu…..

A Keysi vynikající….

24
Jusuf
Reagovat

Ok, mam volnou nedeli a cumim na to poprve, ale zatim lituji. Cokldance muze byt, i kdyz mi je hundabrichtung proti srsti. Ale panak Sulej, svata prostoto. Vsechno spatne. Zadne posazeni hlasu, zmrvil text, melodii (!!) a to co z nej krome kapalo nebyl pot, ale patos. Skoda ze je Dvorsky slusny clovek, mel jej s prehledem poslat ke vsem certum. Nevim jaci soutezici doted vypadli, ale jestli se tohle monstrum dostalo do finale, poteskoste. Doufam ze to bude dal lepsi.

25
okkvp
Reagovat

23 : a to si dnes své ego ještě hodně ukrotil

26
Motýlek
Reagovat

Jusuf – přesně vyjádřeno…. Nechutný zážitek, ještě že to máme za sebou…, teď už nic takového nehrozí….

27
okkvp
Reagovat

Matuš je neskutečně gumovej :-), procházka po molu tam už být nemusela, začátek, ale náramnej :-)))

28
Motýlek
Reagovat

Pan Sklenička se fantasticky směje…. :-) Bylo to zábavné….

29
Peter
Reagovat

Brr – dúfam, že teraz autori článkov konečne uznajú, že sa tak trošku dosť mýlili. A ak nie, tak odporúčam pustiť vedľa seba video Mariána Zázrivého a Milana Suleja.

Áno, Zázrivý zaspieval veľmi krátko a produkciou bol dosť zvýhodňovaný. Avšak to, čo zaspieval a to čo zaspieval dnes Sulej je proste z úplne iného sveta.

A to som tu pred pár týždňami čítal, že Milan Sulej je minimálne o niekoľko tried vyššie ako Zázrivý. Naozaj? Toto niekto dobrovoľne sleduje? Zaplatil by si na to niekto dobrovoľne lístok? Keby som to nechcel objektívne hodnotiť, okamžite prepínam. Zázrivý síce tiež nie je zrovna sympoš, ale toto bolo s prepáčením a všetkou úctov k Sulejovi ako vreštanie príšery a pripomenulo mi to záverečné scény z včerajšieho filmu I AM LEGEND.

30
Víťa
Reagovat

áááá, konečně pomalá akrobacie i v heterosexuální verzi…

31
Pattrick
Reagovat

prej 500 000 sms ? :D ehm, když vím, že Mareš jednou říkal, že rozdíl v nějakém duelu byl nějakých x desítek hlasů :D Mareši, Mareši :D

32
okkvp
Reagovat

Ogoři skvělí, respect

33
mac
Reagovat

mě to baví, rozesmálo mě i to Genzerovo plácání po podlaze. asi sem primitiv.

34
mk
Reagovat

Zatím to má slušnou úroveň. Psí tanec nezklamal (obdivuju nápaditos, ačkoli mě to celkově moc nebere), Sulej tentokrát hrozný, Matúš Pišný fajn, Špatinovy sklěněné harfy se stále nemůžu nabažit, nádherný zvuk. Hybrid’s Crew mělo pár zajímavých momentů, celkově ale spíš potenciál dvojice promrhali, Puterová zpěvem neoslnila, od Berouska jsem čekal něco nového (ačkoli jsem si rád zopakoval skvělé nástupy na scénu slečny gymnastky). Folklór moc nemusím a zbývá Patricia, na tu se těším.

35
mk
Reagovat

Tak jsem to trochu zakřikl, vystoupení s pet flashkama nemělo chybu (a ani není třeba folklóru :))

36
okkvp
Reagovat

jj, Čarovné ostrohy překvapily :-)

37
martin
Reagovat

Lepší superfinále už nemohlo být. Kam se hrabe CSMT.

38
mk
Reagovat

Patricie „jen“ výborně zazpívala, po minulém „instrumentálním“ vystoupení jsem čekal něco víc.

Můj tip na celkové pořadí:
1. Keysi
2. Patricia
3. Duo ogor
4. Špatina

39
Tak
Reagovat

No, takže ČSMT jasně porazilo TM – nejen v semifinále i ve finále měli mnohem vyšší úroveň než kterýkoliv přenos TM. Přiznejme si – tohle bylo slabé. Vystoupení nic moc extra, komentáře poroty – trapas – především kvůli GS. A aby toho nebylo málo Mareš má tak dementní a pokleslý humor, že to už snad hůře nejde. Podtrženo sečteno, ČSMT bylo nejlepší, doufám v jeho druhou řadu!

40
Lucie
Reagovat

Poslali jste někomu sms? Dcera asi 3 pro Keysi a já jednu Patricii. Koho tipujete na vítěze?

41
Petulkadc
Reagovat

I když mě za celou dobu nic nedostalo tak, abych poslala smsku, tak dneska jsem 2 poslala Alče a Keysi. Po dnešním výcviku štěněte ji obdivuju… a možná ještě jednu nebo dvě přidám :-)

42
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Mimochodem, ten co hraje na skleničky má již nyní slávu zajištěnou. Již celý rok účinkuje v reklamě na Škodu Superb, která u nás není k vidění http://www.youtube.com/watch?v=MPbKiagaNEw

43
Jusuf
Reagovat

Poslal jsem SMS Genzerovi, prisel mi nejvic potrebny.

44
okkvp
Reagovat

Osobně bych měla pořadí Ogor, Keisy, Pišný/ Janečková

45
mk
Reagovat

Poslední pětka venku. Zatím dobrý :)

46
mk
Reagovat

Špatina pryč, špatný :(
Jinak Nova asi chce trumfnout Primu, tam vyhlásili vítěze až 10 minut po půlnoci…

47
Motýlek
Reagovat

Vyhraje Keysi….. Moc jim to přeju…:-)))))

48
Víťa
Reagovat

Ach ne, moji největší favoriti končí třetí :(
Teď to přeju psovi :)

49
Jusuf
Reagovat

Peklo nekonecne.
Jelikoz asi usnu tak bych to z meho skromneho pohledu zhodnotil: Slovaci poslali hlas male cacorce, protoze jim bylo blbe hlasovat pro Lucnici s pet lahvemi misto fujar. Cesi poslali hlas Gotakovi a kdyz zjistili ze nesoutezi, poslali dalsi sms coklovi. Vyhraje pes, protoze Cechu je vic.

Reagovat

Motýlek (47): Bylo by to fajn. Hodne pekny i kdyz tomu normalne neholduju.

51
Motýlek
Reagovat

RadstaR – já právěže taky ne…, ale toto bylo jedinečné…, hrozně dojemné s tím country… Myslím, že to vyhrají…

52
Prochor
Reagovat

Výborně vyhrála moje favoritka.

53
mk
Reagovat

Tak Vladovi tip vyšel :) Zasloužily si to obě, gratulace.

54
Tak
Reagovat

Pěkně. Prý Joj! :-D

55
okkvp
Reagovat

njn

56
Maxx
Reagovat

1. pes – byl dobrý, hodně šikovný
2. operní zpěv – děs, zlatý Mariánek :D
3. Pyšný – kvalitka
4. skleničky – hezké, to mám rád
5. Duo Igor – 50% DaeMen a navíc s tou paní bude akrobacie určitě snazší než s chlapem, čekal jsem víc
6. zpěvačka – průměr až podprůměr
7. Berousek – wtf? na to že to je profík hodně slabé, navíc mu ty rakety padaly
8. Hybrid’s crew – dobří, ale slabá synchronizace, každopádně jsem jim fandil
9. folklór – nuda, zajímavý byl konec s těmi petkami, ale když tam s tím nastoupili tak jsem si říkal, že si snad dělají srandu
10. Patrícia – krásně zpívá, je to velký talent, ale u vytržení z toho spíš bude starší generace

Suma sumárum to bylo celkem dobré, polovina vystoupení se mi hodně líbila, u druhé poloviny jsem se nudil. Chyběla mi tam ale ta úroveň ČSMT, zkrátka to na mě nepůsobilo jako finále velké podzimní show. Těším se na Talent #2 a klidně i s některými finalisty Mánie. Některé vystupující jsem litoval, že zvolili tuhle show, protože na ní byli až moc dobří. A kur*a Hybrid’s Crew předposlední? To mě nasr*** :D Jo a v superfinále jsem fandil spíš tomu psoj ;-)

57
Maxx
Reagovat

Každopádně – gratuluju Primě a JOJ, jejich show byla o mnoho lepší! Pa

Reagovat

Maxxi, superfinále byl celý ten večer, ten poslední duel nazvali jinak. Zkrátka guláš :), ale talenti kvalitní, to se musí přiznat. Vítězka velmi dobrá.

59
Víťa
Reagovat

Mimochodem, DŮLEŽITÁ INFORMACE – poprvé za všechna semifinálová a finálová kola se lachtan Meloun trefil! :-D

60
mik
Reagovat

Nerozumim ty žvižátka. Sundáte kostým a nerozlišíte jedno vystoupení od druhého :) No dobrá, možná ne ale stejně tomu nerozumim, obecně jako kategorii (Včetně medvěda posledně). Jinak s výjimkou pana Suleje a pana Berouska a oné výtky na začátku (prostě mimo hodnocení a porovnávání s lidskými talenty) velmi slušná podívaná.

61
radek
Reagovat

Me zarazily spis takovy ty organizacni veci. Nejak se mne zda, ze finale nova nezvladla. Na obrazovce se prestaly objevovat asi od pulky poradu informacni okynka s tim, kdo jaky ma cislo. Pak pri vyhlasovani viteze se ani nerozloucili s celkove druhym psem keysim a tou holkou. No a jinak finale mela vyhrat holka se psem. Objektivne je asi lepsi Patricia, ale ta si na sebe vydela v budoucnu a nebude mit problem, ale ty holce se psem jsem ty penize pral vic. Mnohem vic je potrebuje, nez prave 12 lety dite, ktery si za par let ty miliony vydela jen tim, ze nekde otevre pusu.

62
okkvp
Reagovat

61: pravda, ty chybějící údaje k smskováním mi vlastně v superfinálovém duelu , kdy jsem chtěla přihodit psíkovi hlas, daly docela zabrat

63
f1gurk4
Reagovat

42: Tak to je opravdu luxusní reklama na Škodovku, zajímalo by mě proč se u nás nevysílá. Asi na ni jako národ nemáme nárok :)

64
rejpal
Reagovat

63: viděl jsem už hodně zahraničních reklam na výrobky známé u nás a často jsou lepší. Ale nevím proč

65
Monika
Reagovat

Moje hodnoceni vcerejsiho superfinale od 10. mista k prvnimu
10. Sulaj-to byla katastrofa. Ten ma byt xkrat lepsi nez Zazrivy??? To snad nemyslite vazne… Zlaty Marian!!!!! (Presto ocekavam, ze DJ Vlado ho uprednostni pred Marianem)
9. Puterova-nikdy mne nebrala, ale vcera mne nastvala. Zopakovat v superfinale pisen, kterou uz zpivala v semifinale..To i ten „hloupy“ psik si dokazal pripravit novou choreografii. Navic byla preslazena uplne jsem se v tom cukru rozpustila, jeji zpev mi spise pripominal pilku, dokonce to bylo jedine vystoupeni u ktereho si muj otec sel udelat kafe se slovy useptana, usislana. Horsi ze zpevacek pro mne byla jen Haskova
8. Berousek-na to, ze je profesional jsem cekala mnohem vic, taky zopakoval sve cislo (i kdyz beru v podtaz, ze puvodni zamer se slonem nesel uskutecnit) tentokrat mu to i padalo
7. Hybrid’s crew-naprosto propasli prilezitost, nedokazali vyuzit vyhodu dvou a predvedli velmi slabou choreografii, navic na mne pusobili jako amateri, nedokonaly pohyb rukou i nohou.
Ostatni vystoupeni se mi libila-soutezici ukazali, ze patri ke spicce sveho oboru
6. Carovne Ostrohy-outsideri souteze ukazali, ze nejsou jen nejakou skupinkou tancici folklor, ale umi ho naprosto bravurne. Ta rychlost nohou, ten dodatek s plastovymi flaskami, naprosto uzasny. Pro mne nejvetsi prekvapeni souteze a smekam klobouk.
5. Spatina-je famozni uz jen ta rychlost rukou…, myslim, ze nema konkurenci ani ve svete
4.Pysny-ackoliv byl pred superfinale muj nejvetsi favorit hlas sem mu neposlala. Vcerejsi vystoupeni zustalo pomerne daleko za panem Tauem. Mistami jsem se nudila, hlavne ta prochazka po molu mezi stromkami mi prisla zbytecna, mela jsem pocit, ze ani nezaradil ty nejobtiznejsi prvky, ktere umi. Skoda neprodal co umi.
3. Duo Ogor-je zvlastni, ze mnoho prvku tohoto dua jsme videli u Dea Men v jejich nekolika vystoupeni a presto mi to prislo jine a take velmi pekne

66
Monika
Reagovat

To, ze Alena s Keysi a Patricia predvedli nejlepsi vykony vecera nebylo pochyb. Skutecne doslo na ma slova, ktera jsem tu psala drive, ze jedinou konkurenci Patricie bude Keysi a duel bude velmi tesny. To co predvedla Alena s Keysi je neuveritelne. Pro mne obrovsky talent ma i Alena, nejen za to jak bravurne ji Keysi posloucha, ale i za uchvatne choreografie, ta holka ma spoustu napadu, ktere dokaze s Keysi dokonale ztvarnit. Vubec nechapu jak si takovy pes dokaze zapamatovat tak dlouhou choreografii. To je opravdu vystoupeni hodne do Las Vegas. Uprimne receno pokud jde o penize urcite by si je zaslouzila vice Alena-psi jsou drahy konicek, maji-li byt na profesionalni urovni, navic tezko Alena nejake velke penize vydela, obor v kterem se pohybuje neni masovou zalezitosti, tedy ani vydelecny. Patricie je jeste velmi mlada celou karieru ma pred sebou a ty prachy jednou v Metropolitni opere muze ziskat. Na druhou stranu vliv penez na vitezstvi pro mne nebyl rozhodujici. Tim byla ta posledni vystoupeni, na zaklade toho s naprostou jistotou za sebe rikam, ze mela zvitezit Alena. Duvod? Alena s Keysi predvedla opet uplne novou zabavnou choreografii a je neuveritelne jak ten psik dokaze predvest dve odlisna dlouha vystoupeni za sebou, ten ma snad lidsky mozek!!Patricie ackoliv to mela mnohem jednodusi tak jen zopakovala sve vystoupeni ze semifinale. Moc mne zklamala, vitezstvi si zaslouzila Keysi, jeste ted mne to dost mrzi, utechou mi muze byt snad jen fakt, ze dost diskutujiich to vidi podobne.

67
rejpal
Reagovat

Mé hodnocení se vmnohém shoduje s Monikou:
10 Sulej – vadí mi jeho patos a akcentování textu. Jinak mi je docela sympatický a řekl bych, že oproti Zázrivému je o něco lepší.
9 Puterová – nejvíc se mi líbí, jak vypadá, pěvecky je IMHO slušný průměr, nic víc, nic míň. Opakovačka ze sf mě taky překvapila (nepříjemně)
8 Berousek – standardní profesionální výkon s pár chybami, že je to zařazeno na psolední chvíli, jsem se dozvěděl až později. Místo odpovídá výkonu
7 Hybrid’s crew – já bych je dal na 9. místo. Ale je to trochu i tím, že tenhle žánr není můj šálek čaje.
I u mě zde začíná ta kvalitní část. Pořadí mezi 6. a 3. místem mohlo klidně být dělené. Každý předvedl výborný výkon a zasloužil si virtuální bronz
6 Ostrohy byly bezvadné.
5 Duo Petr a Tony mělo velmi dobré hudební parametry, trochu horší byl slovní projev -:)).
4 Pišný – řekl bych, že všechna předchozí jeho vystoupení byla zajímavější. Ale umí velké věci.
3 Duo Ogor – vůbec nechápu, jak do dokážou. Z méh hlediska to nebylo tak emocionální, jak s o tom mluvilo, ale technicky skvělé.
2 Alena + Keisy. Jim jsem přál výhru nejvíc. V této disciplíně jeou o několik tříd lepší než cokoli, co jsem viděl, a jak se dokázaly naučit hned dvě choreografie za krátkou dobu, klobou dolů (že – Dominiko a Jiří)
1 Patricia – prál jsem si jí na druhém místě, ale nemrzí mě, že vyhrála. U čísla s pejskem jsem se královsky bavil, tady mě občas zamrazilo. Je to už hotová zpěvačka, a myslím, že Dvorský jí tím co řekl, zbytečně nelichotil.
Kdyby byla možná remíza…
Jinak bych řekl, že Talentmánia svůj originál nakonec porazila. Nebyly tam podivné pocity z manipulace, formát semifinále a finále mi přišel zajímavější, závěrečný duel byl také dobrým nápadem – proč se na ty nejlepší nepodívat ještě jednou. A většina finalistů byla na svém místě právem. Jak účastí, tak koenčným výsledkem.

68
rejpal
Reagovat

ad 66
Podepsal bych to doslova. Problém je možná v tom, že u Aleny je obtížné srovnávat – málokdy je tenhle obor k vidění, a ne každého musí napadnout, že tahle čísla jsou výsledkem nejen zábavy a dřiny, ale velkého talentu OBOU a nápditosti Aleny. Opravdu nic neošidila, nevrátila se k populárnímu rumu, mělo to i vtip (řehtal jsem se, když Keysi „hasila“ požá zvednutou nožičkou). Kdybych to řešil také přes peníze, dospěl bych ke stejnému závěru…

69
Monika
Reagovat

Jeste k jedne veci bych se vyjadrila. Mezi Patricii a Alenou s Keysi bylo pouhych 6 procent hlasu rozdilu a myslim, ze to jsou hlasy ke kterym ji mohla pomoci Nova serazenim finaloveho seskupeni. Nejvetsi konkurentka Alena sla jako prvni (coz i dle slov DJ Vlada stalo krk mnoho soutezicich), pak nasledoval Sulaj-ze stejne branze jako Patricie, dale ta nejlepsi vystoupeni po sobe, nasledovana nejslabsimi vystoupenimi se zlatym hrebem Patricii…. Take pritomnost Dvorskeho byla ku prospechu veci… Nevim mohou to byt spekulace, osobne si ale myslim, ze prave tady Alena ztratila ty chybejici hlasy, rada bych kdyby Nova ukazala procentualni podil hlasu alena a patricie pred poslednim vystoupenim. Myslim, ze Alena ztracela mnohem vice a v poslednim vystoupeni (kde byla urcite lepsi, minimalne nova) dohanela Patricii, ale predehnat se ji ji uz bohuzel nepodarilo…

70
DolphinXXL
Reagovat

66 – Já pořád nemůžu pochopit co vidíte zábavného a úžasného na vystoupení A+K. Pro mě to vždy byla naprostá nuda. Když pominu kostýmy, tak vystoupení neustále stejné. A pejsek si rozhodně nedokáže zapamatovat tak dlouhé choreografie, pamatuje si „jen“ konkrétní povely, který mu panička dává. Kterýkoli dobře vycvičený asistenční pes, umí spoustu užitečnějších a důležitějších věcí.

71
Petr
Reagovat

Naprosty souhlas s Monikou, vubec nechapu jak si nekdo muze dovolit kopirovat sve predchozi vystoupeni nota bene ve velkem finale. Tohle bych uplne zakazal. Pokud si pamatuju tak v superstar take neslo zpivat stejnou pisen vicekrat. Mne se nejvic libilo duo Ogor, ale ve finale jsem fandil Alene s Keysi, mimo jine prave proto, ze predvedli jine cislo.

72
rejpal
Reagovat

70 – nuda je velmi relativní pojem, já se u toho královsky bavil. A pokud jde o obtížnost? Když má někdo talent a ještě ho ta věc baví, vypadá to snadné. Proč téměř nikdo není schopen vzít svého psa a naučit ho část z toho, co jsme viděli? Nejde o to, že ten pes si to nepamatuje, ale o to, jak umí rozlišit gesta, jaké množství jich umí bezchybně rozeznat a jak přirozeně to celé působí. Klidně by se dalo říci, že když má někdo absolutní sluch, zajímavou barvu hlasu a určitý hlasový rozsah, může z fleku zpívat a není to žádné umění. Jenže ono je, protože tohle všechno nestačí.

73
Radek
Reagovat

70
Nic proti zpevakum apod. co se v soutezi predvedli, ale co nove ukaze treba Patricia, kdyz zazpiva jinou pisnicku, je to prece porad to same, akorat jina slova. Co nove ukaze Pysny, kdyz se tam klati jednou zprava doleva a podruhe zleva doprava?

74
Monika
Reagovat

72-presne tak. Ja beru nazor pejsek dobry, fandil jsem Patricii. Pokud nekto tvrdi, ze to co predvadi Keysi umi kazdy prumerny pes ttak to ani nema cenu reagovat (viz. prispevek 70), nebot takovy clovek zjevne psa nikdy nemel.

75
DolphinXXL
Reagovat

72 – Nechci se tady dohadovat, každému se samozřejmě může líbit něco jiného. Ale jestli podle tebe přirozeně působí to, že pejsek skáče po třech ???

76
Lenka
Reagovat

Tak se taky zapojim do diskuse nez DJ Vlado prida novy clanek. Patricia je vyjimecny talent a jsem rada, ze vyhrala. To ze vcera byla horsi nez Alena s Keysi ale nepopiram.

77
DolphinXXL
Reagovat

74 – Aha, tak na názor, že pejsek se mi nelíbí nemám právo. A Patricii jsem nefandil, v TM jsem favorita neměl. A kde jsem napsal, že každý průměrný pes umí to samé ? Mluvil jsem pouze o tom, že každý dobře vycvičený asistenční pes, umí víc daleko důležitějších a složitějších věcí. P.S. A mýlíš se úplně ve všem. Pejsky mám dva, obě fenky.

78
rejpal
Reagovat

75 Tou přirozeností samozřejmě nemyslím, že pejsek skáče po třech, ale to, že to VYPADÁ, jako by to byl JEHO nápad a ne plnění skrytého povelu. Jsou snad pohyby boogie tanečníků přirozené? Mně osobně připadá krajně nepřirozené, když někdo provádí trhané pohyby jako robot – ale to je soukromý pocit a nemá to nic společného s tím, jestli dotyčný umí, to co dělá, jestli má nápad, jde mu to do rytmu atd. Jako žánr se mi to, co dělá Pišný nelíbí vůbec, ale přesto nelze nevidět, že toho umí opravdu hodně a patřil k tomu nejlepšímu v celé soutěži.

79
DolphinXXL
Reagovat

78 – No já tam teda ty „skryté“ povely vidím. Ale uznávám, že nejsem objektivní. Drezuru zvířat nemám rád.

80
Skřítek
Reagovat

Celou TM jsem fandil Patricii a přesto jsem byl z jejího vítězství zklamaný. Proč? Včera jsem během celého večera přemýšlel nad tím, kdo si více vítězství zaslouží a nakonec jsem si pro sebe odpověděl, že Alena (ano, kdyby mi to kdokoliv tvrdil před 14 dny do krve bych se hádal a nesouhlasil). Tyto soutěže prostě JSOU postaveny na příbězích a pro mě byl příběh fenky poutavější než celá Patricie. Ale především se obávám, že vítězství v této soutěži Patricii ublíží a v budoucnu o ní uslyšíme jako o té „co vyhrála Talentmanii (a 150000Eur)“ a ne jako o famozní zpěvačce. Prostě svůj Wimbledon vyhrála moc brzo.

81
Gusta
Reagovat

Moje dojmy:

Alena Smolíková a Keysi – naprosto bezkonkurenční, úžasné, jak pokaždé přicházejí s novým originálním číslem, s novou nápaditou choreografií. Tím se zásadně odlišují od jiných soutěžících v této disciplíně, jejichž čísla jsou v podstatě stejná.

Milan Sulej – pěvec s velkým hlasem a dojemným životním příběhem, ovšem ve srovnání s andělskou Patricií byl v tomto superfinále jen jako chudý příbuzný.

Matúš Pišný – předvedl už zajímavější vystoupení, nicméně ani tentokrát nezaostal za svým vysokým standardem.

Petr Špatina – úžasné, originální disciplína, famózní provedení.

Duo Ogor – velmi propracovaná gymnastická sestava, moc se mi líbily také ty kostýmy.

Dominika Puterová – zklamání večera, kdyby v jiné soutěži zpívala něco, s čím už byla v semifinále, tak by vypadla jako první. Provedení pěkné, ale na superfinále je to bohužel málo.

Jiří Berousek – také jen zopakoval číslo ze semifinále, tentokrát bohužel nic moc.

Hybrid’s Crew – slušné, ale trochu tam byly problémy se synchronizací.

Čarovné ostrohy – velmi pěkné vystoupení, mají prostě něco navíc, co je odlišuje od těch různých ostatních folklorních souborů.

Patrícia Janečková – úžasné, nádherné, andělské.

Moje pořadí:

1. Alena Smolíková a Keysi
2. Patrícia Janečková
3. Petr Špatina
4. Čarovné Ostrohy
5. Matúš Pišný
6. Duo Ogor
7. Milan Sulej
8. Hybrid’s Crew
9. Dominika Puterová
10. Jiří Berousek

82
Monika
Reagovat

78-naprosty souhlas. Myslim, ze DolphinXXL vubec nepochopil vyznam prirozenost. Ja videla dost podobnych vystoupeni, ale vesmes ve smyslu kdy pan dal povel a zviratko udelalo, tady to bylo neco uplne jineho, bylo to udelano tak skvele, ze divak vubec nepostrehl, ze by Keysi nejake prikazy dostala, vse vypadalo jako jeji vlastni momentalni napda, ktery si zrealizovala.
80-strasne mne tvuj prispevek potesil. Mym favoritem byl Pisny, ale po vcerejsku jsem si taky moc prala aby to vyhrala Alena s Keysi

83
Magdalena
Reagovat

—————- Milan sulejjjjjj užasssssss nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj…………………———-…………Mužžžžžžžžž mladejjjjjjjjjjjjjjjj Operni pěvec a sexyyyyyyyyyyyyyyyy mujjjjjjjjjjjjjjjjj idollllllllllllllllllllll♥♥♥♥♥♥

84
Peter
Reagovat

Magdalena: ??!! :)

4 All: To je skôr „tradícia“ talentoviek, že speváčky a speváci vo finále (či „superfinále“ alebo „supersupefinálovom dueli“) zaspievajú to najepšie, čo dovtedy zaspievali. Na výber majú kasting, väčšinou Velký Tresk a semifinále (v prípade Talentmanie aj finále). Tak to je aj v originálnom Got Talent aj v rôznych svetových verziách. Nie všetci sa toho držia, ale je viac tých, ktorí opakujú ako tých, ktorí majú niečo nové.

Je to síce nefér, voči ostatným disciplínam, ktoré majú v 95% nové choreografie a každý zopakovaný prvok sa im nekompromisne vyčíta, ale je to proste tak.

85
Magdalena
Reagovat

od kaz Motylkovy Sulej.zpival užasně. podle mě je sexy ma hlassssssssss………..♥♥♥♥♥♥♥

Přidat komentář