Panáček v reality show

Silvestrovský SPECIÁL: Miss SuperStar a dalších talentových soutěží

[singlepic id=3193 w=420]
Jelikož je Silvestr, tak jsem se rozhodl přijít s nějakým lehce bulvárním článkem. A jak jistě víte, mám slabost pro krásné ženy, tak jsem se rozhodl zmapovat ty nejkrásnější dívky, které se účastnily všech zpěváckých a talentových soutěží. Vybral jsem 10 Češek a 10 Slovenek, které mě (nejen) svým vzhledem okouzlily nejvíc. Jako bonus vyhlásím za oba státy i vítězky kategorie „pro pedofily“ – Miss Junior, tedy holčiček, kterým ještě nebylo 15 let, ale do krásy jednoznačně rostou. ANKETA




V obou hlavních kategoriích (Češky, Slovenky) nebyl výběr vůbec jednoduchý, proto je možné, že jsem na spoustu krasavic zapomněl. Ale ty, které jsem do obou desítek vybral, považuji skutečně za nejkrásnější z krásných. Jste zvědaví, které soutěžící považuji za nejkrásnější? Tak vám nezbývá, než si přečíst následující odstavce.

Top 10 Češky:

10. Kamila Nývltová

[singlepic id=3179]

Většina z vás si jistě vzpomene, že tato dnes již ostřílená muzikálová zpěvačka začínala svoji kariéru v prvním (a zatím posledním) českém X-Factoru. Už tam zaujala diváky a porotu mimo jiné i svým vzhledem. Téměř výhradně si na vystoupení oblékala krátké šaty, které daly vyniknout jejím sexy nohám. Ovšem i její obličej stojí za pozornost, na něm zaujmou velká ústa, malý nosík-pršák a oči daleko od sebe.

9. Markéta Konvičková

[singlepic id=3181]

Markéta je přímo učebnicovým příkladem proměny z Popelky v princeznu. Na casting první Česko Slovenské SuperStar přišla jako nenápadná „holka od vedle“, kterou na první pohled málokdo zaregistruje, ale po dvou letech v showbyznysu se z ní krůček po krůčku vyklubala sexy šelma, což vyvrcholilo odvážnými fotkami v bookletu druhého alba Kafe, bar a nikotin a zvláště obal CD, na kterém Markéta pózuje téměř nahá, oděná jen do kalhotek a černých křídel, způsobí bernardýnkům pořádnou slintavku.

8. Petra Páchová

[singlepic id=3188]

Přestože „Zlatuška“ jako jediná z finalistů první řady české SuperStar nevydala své CD, tak se v rámci této vůbec první soutěže, která v našich krajinách proběhla, mohla pochlubit hned několika nej – nejsympatičtější, nejusměvavější a především nejkrásnější. A nejlepší na tom je, že Petřina krása je absolutně přirozená. Podobný typ přírodní krásky je v dnešní době velmi ojedinělý a její kudrnaté vlasy patří k vůbec těm nejkrásnějším, jaké jsme v těchto soutěžích mohli vidět.

7. Tereza Najdekrová

[singlepic id=3191]

Další kráskou, po které se po soutěži slehla zem, je tato předstartovní favoritka třetí řady české SuperStar, která skončila na osmém místě. Tereza na první pohled okamžitě upoutá svýma krásnýma očima a velmi příjemným úsměvem. Její kráse tehdy podlehl i stříbrný finalista David Spilka, se kterým Tereza už v soutěži vytvořila pár a jako jedněm z mála jim láska vydržela dodnes.

6. Nicole Frýbortová

[singlepic id=3186]

Jedinou ze všech krásek, která se věnuje něčemu jinému než zpěvu, je tato krasocyklistka, která se účastnila první řady Česko Slovensko má talent. Už na castingu jí Lucie Bílá řekla, že je tak nádherná, že do ní každý muž v této zemi musí být okamžitě zamilovaný. Nikol zcela jistě patří i mezi nejkrásnější sportovkyně, což dokazují i ocenění Miss cyklistiky 2008 a Miss Sport 2011.

5. Markéta Poulíčková

[singlepic id=3182]

Sladké blondýnky na muže vždy působí a výjimkou jistě není ani tato půvabná semifinalistka druhé české SuperStar, která svého času bodovala v hitparádách pod přezdívkou L.B.P. a o níž se vedly nepravdivé zvěsti o vztahu s Ondřejem Soukupem. Zajímavostí ovšem je, že Markéta není přírodní blondýna, původně byla hnědovláska, ovšem k její světlé pleti blond vlasy pasují celkové lépe.

4. Soňa Pavelková

[singlepic id=3190]

Nejmladší finalistka třetí české SuperStar reprezentuje to, čemu se říká oduševnělá krása. Z jejích hnědých očí září dva čertíci a její černé vlasy jí dodávají na určité tajemnosti. A když k tomu Soňa přidá svůj usměv, který asociuje příchuť hořké čokolády, tak můžeme s klidným svědomím prohlásit, že Soňa je vše, jen ne tuctová.

3. Lucie Bakešová

[singlepic id=3180]

Ve druhé české SupeStar svou krásou nejvíce zaujaly semifinalistky a bronzovou medaili získala dívka, která i když do finále nepostoupila, je dnes mimořádné hudebně aktivní (je členkou kapel Season Crack a Dekolt a zároveň zpívá i v Roxette Revivalu). Lucka má opravdu velmi zajímavý a netuctový obličej, kterému dominují nádherné velké hnědé oči. Její vlasy byly dříve krepované, díky čemuž jí někteří říkali „krepatka“.

2. Gabriela Gunčíková

[singlepic id=3177]

Těsně pod vrcholem skončila stříbrná finalistka letošní SuperStar, která představuje pro mnoho mužů prototyp ideální ženy. Její dokonalý vizuál křehké blondýny totiž výborně kontrastuje s jejím rockovým zpěvem, takže pánskou část publika Gábina potěší nejen na pohled, ale i na poslech. Svou krásu umí Gábina i velmi dobře prodat, což potvrdila i svým klipem k debutovému singlu Zůstanu napořád, ve kterém jsme ji mohli vidět v rouše Evině.

1. Monika Bagárová

[singlepic id=3184]

O vítězce v kategorii Češek nemohlo být sebemenších pochyb. Monika je totiž tak nádherná, že místy působí tak, jakoby na zem sestoupila z vyšších sfér. Její kráse podlehla většina českých i slovenských mužů (a dokonce i žen), ale tím šťastným, který tuto nadpozemskou krásu může vlastnit, je Ben Cristovao. Trefně to vyjádřil Libor Bouček na letošním Českém slavíku, když řekl „Bene, kristovanoho, ty máš ale štěstí“. Myslím, že krásnější bytost než je Monika, bychom v českém showbyznysu hledali marně.

Miss Junior CZ:

Diana Kalashová

[singlepic id=3173]

Přestože je finalistce letošního Talentu teprve devět let, tak už zaujala svou neobvyklou osobní vyzrálostí. A i když do ženy musí Dianka ještě dorůst, tak její překrásné smaragdové oči zaujmou už teď.

Top 10 Slovenky:

10. Celeste Buckingham

[singlepic id=3172]

Modrá krev a íránské kořeny se holt nezapřou. Celeste má velmi zvláštní osobní šarm, který je v našich krajinách velmi neobvyklý. Její úsměv je rovněž velmi okouzlující. Nebýt dvou výrazných pih na tváři, které mě při pohledu na ni trochu ruší, dal bych ji i výše.

9. Ivana Kováčová

[singlepic id=3178]

Třetí řada slovenské SuperStar proslula především fenoménem tří malých piv. Ivka z nich byla tou nejstarší a nejvyšší. Nejvíce zaujme krásnýma hnědýma očima, ale potěší i „dolňáky“, protože má skutečně nádherné dlouhé nohy. V dobách SuperStar se na ní vizážisté častokrát dost vyřádili, ale na kráse jí to rozhodně neubralo.

8. Simona Fecková

[singlepic id=3189]

Zatímco většina ostatních krásek zmiňovaných v tomto článku soutěžila v teenagerském věku, tak Simona už přišla do SuperStar jako ženská, která už by klidně mohla mít děti. Přesto však z ní pořád vyzařuje velká dávka mladistvé svěžesti. Simona zaujme jednak sexy postavou a také svými prstýnkově kudrnatými vlasy. Na sex-appealu jí přidává i časté krčení nosu, které je chvílemi velmi roztomilé.

7. Dorota Dragulová

[singlepic id=3176]

Mezi děvčaty v této tabulce je Dorota dost ojedinělý typ. Její krása není úplně prvoplánová, ale to je právě dobře, neboť se jen tak neokouká. Díky jejímu netuctově krásnému obličeji mi nevadí ani to, že její postava je ještě poněkud dětská.

6. Vierka Berkyová

[singlepic id=3192]

Další, u které mi dětskost nevadí, je vítězka třetí Slovenské SuperStar.Vierka to vyvažuje především krásnými dlouhými a vlnitými vlasy a roztomilým ksichtíkem. A když ji vizážisti oblékli do princeznovských šatů, tak jí to na půvabu ještě přidávalo.

5. Dominika Mirgová

[singlepic id=3174]

Nejvýše z trojlístku „malých piv“ se dostala fyzicky nejvyvinutější z nich. Dominika měla v době soutěže sice jen 15 let, ale přesto dokázala být chvílemi neskutečně sexy, jako například při svém touchdownu Sway. Má nejen velmi pěkný obličej, ale i velmi vyzrálou postavu, kterou už několikrát využila k nafocení dráždivých snímků.

4. Martina Šindlerová

[singlepic id=3183]

Nejstarší ze Slovenek byla svým způsobem dávnou předchůdkyní Gábiny Gunčíkové. I u Martiny je velmi zajímavý kontrast dokonalého modelkovského vizuálu a silného a ve výškách chraplavého hlasu. A ještě jednu věc má Martina s Gábinou společnou, a sice to, že byla častována přezdívkou „ledová královna“, což však nemusí být vždy nutně vnímáno pejorativně, naopak konkrétně Martina díky své odtažitosti působí lehce aristokraticky.

3. Dominika Stará

[singlepic id=3175]

Kategorie sladkých blondýnek má svou zástupkyni i mezi Slovenkami. Dominika má velmi krásné oči a neskutečně příjemný úsměv. A přestože velmi půvabná byla už v soutěži, takto vysoko se dostala hlavně díky tomu, jak vypadá dnes. V době SuperStar vedle o rok mladší, ale vizuálně ženštější Moniky Bagárové působila Dominika jako právě vylíhlé kuřátko, dnes je z ní však už mladá a krásná žena se zvláštním medovým kouzlem, které jí přineslo bronzovou medaili.

2. Natália Hatalová

[singlepic id=3185]

Druhé místo možná někoho z vás překvapí. Natália je však důkazem toho, že holka nemusí být nejštíhlejší, aby svým sex-appealem dokázala zaujmout. Právě holky krev a mlíko dokážou být často mimořádně přitažlivé a Natália je bezpochyby jednou z nich. Kombinace nadměrně vyvinutých předností a svůdných očí zajistila Natálii druhé místo v kategorii Slovenek. Podobně jako Dominika Mirgová dokázala i Natália svého sex-appealu využít k nafocení lechtivých snímků.

1. Andrea Gabrišová

[singlepic id=3171]

I mezi Slovenkami je pro mě jasná vítězka. Andrea mě okouzlila především kombinací nádherných dlouhých a vlnitých vlasů a netuctově krásného obličeje, který jedna má stará známá z diskusí ještě v dobách Robina Hooda charakterizovala jako „britský ksichtík, ale slovansky hezký“. O jejích krásných nohách se zase v Talentu vyjádřila Lucie Bílá tak, že je škoda, že jich nemá víc. Svým vzhledem je Andrea přímo předurčena pro role křehkých a romantických bytostí, tak doufám, že co nevidět nějakou takovou roli v některém muzikálu dostane.

Miss Junior SK:

Patrícia Janečková

[singlepic id=3187]

I když vítězce Talentmanie do obdržení občanky chybí ještě dva roky, tak by Patrícia mohla už teď klidně soutěžit i v hlavní kategorii, protože její půvab je už velmi ženský. Krásné vlasy, krásné oči, příjemný úsměv. Až úplně dospěje (respektive dosáhne 15 let), tak by v ní Monika Bagárová i Andrea Gabrišová mohly získat velmi silnou konkurentku.

Tak to by bylo 22 nejkrásnějších účastnic všech zpěváckých a talentových soutěží. To ovšem zdaleka není všechno, protože ještě dnes vás čeká přehled těch nejpohlednějších kluků, kteří se těchto soutěží účastnili. Úkolu zmapovat je se chopil odborník na slovo vzatý, kterého všichni velmi dobře znáte, a sice JUDr. Marek Kalina. Myslím, že se máte určitě na co těšit.





DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Robin Hood - Cesta ke slávě, Slovensko hledá Superstar, SuperStar 2020, Talentmania, X Factor, Česko hledá Superstar, ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 55
1
okkvp
Reagovat

Snad se JUDrovi podaří udělat obrázek dostatečně čitelný, ať si i my ženské (a *muži) trochu užijem
(njn, jsem moc rychlá a četla v momentě, kdy ještě nebylo do článku nataženo všechno – beru zpět)

Reagovat

Když jsem četl „Kategorie pro pedofily“ tak jsem se bál, s jakou perlou trapnosti to zase Vlado přijde :-D ale v pohodě, problémy s policií se nekonají ;-)
Jinak já bych sem dal klidně anketu, aby čtenáři mohli o vítězce rozhodnout svými „sms“ hlasy :-D :-P

3
Maxx
Reagovat

Ha, tak tohle je dobrý :D Sice bych pořadí udělal jinak a asi bych vybíral z vícero soutěží, ale asi by to nebylo ono, protože polovinu z těch holek ani neznám, takže by to nebylo objektivní hodnocení. Hatalová slušný kousek, škoda jen, že nevím kdo to je a odkud je :D A JUDr. Kalina bude dělat pořadí kluků, no, tak na to si taky počkám :D Tak tohle se vám pánové povedlo, to se musí chtě nechtě uznat.

4
okkvp
Reagovat

Jsem tedy baba, tudíž na jiné baby a ještě o tolik mladší koukám řádně skrz prsty (mrk), ale s výběrem celkem souhlasím, pořadí až tolik neřeším, Bagárová je opravdu zajímavý typ, ale mezi desítkou slovenek bych Gabrišovou zařadila až na konec. Nikoliv na protest.

5
DJ Vlado
Reagovat

3 – Hatalová byla finalistkou třetí slovenské SuperStar a skončila na devátém místě, toto je její singl :-)

6
Belisana
Reagovat

no jo, Monicka je opravdu krasne etericke stvoreni :-)
a samozrejme se taky tesim na JUDr. Marka Kaliny zebricek
doufam, ze vtipne glosovany :-D

7
Belisana
Reagovat

No DJ Vlado a anketka je kde? :-)))

8
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 7 – Anketu by musel přidat SUNíčko, ale psal mi, že celé odpoledne nebude na netu :-(

9
okkvp
Reagovat

8 – když budeš hodnej a napíšeš jak si anketku představuješ, tak ti ji udělám místo SUNíčka

10
Belisana
Reagovat

no vida, jak to tady krasne funguje :-)

11
Belisana
Reagovat

ted mi doslo, jestli to do ankety vubec jde nahazet s jinym vyxsledkem, nez ze ktera z nich je nejhezci. To asi nepujde, se mi tak zda.
Nezbyva Vlado, nez vyzvat k tvorbe vlastniho zebricku :-D
asi. myslim.

12
DJ Vlado
Reagovat

9 – Představuju si ji tak, že budou dvě, jedna zaměřená na Češky a druhá na Slovenky. Obě vítězky Miss Junior mohou být zařazeny do hlavních kategorií :-)

13
Lucas
Reagovat

Když už tady tento článek musí bejt, tak já bych vyhodil Bakešovou a Gabrišovou, jinak vcelku i souhlasim ;)

14
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Když se dívám na výběr, tak bych osobně některé vyřadil. Zejména Vierku Berkiovou, Kováčovou, určitě pryč Feckovou, Starou, Páchovou, Pavelkovou a Frýbortovou…

15
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado, skvělý článek, pro mě jeden z nejlepších, jaký se tu kdy objevil. Hodně obrázků, málo textu, samá krasavice:-))) Když jsem je tak prohlížela, došlo mi, na kolik z nich jsem úplně, ale úplně zapomněla. Třeba taková Petra Páchová, ta se mi líbila moc. No ale nezpochybnitelným vítězem, krasavicí všech krasavic je Monička Bagárová, tenhle článek je toho důkazem. Hned za ní pochopitelně Celestýna, z té se klube hodně zajímavá diva:-)))

Abych nezapomněla, všem klidný a úspěšný nový rok.

16
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pokud bych měla někoho vyřadit, tak nevkusnou Nývltovou, sterilní Najdekrovou a asexuálně působící Bakešovou:-)))

17
MG
Reagovat

Všetkým všetko dobré v tomto roku. Pre Otýliu: všetko dobré v novom roku (neviem, či raz stačilo). :-)

18
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mária, děkuji, i Vám, i Vám. A když už jste tady, omrkněte nominaci „missák“, někdo tam chybí:-)))

19
MG
Reagovat

Nebojte sa, to som už dávno urobila :-). Zahlasovala som aspoň za čelenku…. :-)

20
Monika
Reagovat

Tady je vitezka naprosto jasna, Monicka je proste Monicka ta je bezkonkurencni v obou kategoriich a na mile daleko od zbytku obou republik. Jinak nejvetsi moment prekvapeni mi v ceske kategorii zpusobila Bakesova. Lucie je vyborna zpevacka, uz tenkrat se mi moc libila jeji barva hlasu a skoda, ze nedostala prilezitost ukazat co v ni je i ve finalovych kolech…Ale Miss a dokonce na tretim miste? Ta si snad spletla cestu ne:-)) Usislana Nyvltova mi vadi a tezko se od toho odprostim, ale pekna asi je a desate misto budiz. Jeste bych vyhodila Frybortovou z nominaci…U Slovenek nemohu moc slouzit, vetsinu neznam a ty snimky zde nejsou uplne optimalni na posouzeni. Nicmene, nejkrasnejsi snimek ma pro me Celestyna. Nechapu treti misto Stare?? A vitezka..od krku dolu ok, krasne telo, dlouhe stihle nohy, ale ten oblicej, ten nosanek….za me ani TOP 10.

21
DJ Vlado
Reagovat

Otylko, s „asexuálností“ Lucky Bakešové rozhodně nemohu souhlasit. Znám ji osobně a sex-appealu má imho na rozdávání. Zvlášť když na koncertech komunikuje s kapelou (konkrétně spíš u Dekoltu, protože tam je jediná holka, zatímco Season Crack jsou převážně ženská kapela) při zpěvu, tak dokáže být neuvěřitelně sexy :-)

22
PX
Reagovat

13, 16 Netuším, co máte proti „malé Bucky“ alias Lucce Bakešové. Cituji svojí mladší sestru „Je to vopice a neumí zpívat!“ Dovolil bych si malinko nesouhlasit. Má sice trochu atypický obličej, modelingovým agenturám by se asi nehodil, ale ani holčičí rozhodně není. Je to takové dospělé koťátko, možná bych jí nazval tygřicí, lvicí nebo gepardicí. I podle pohybů na pódiu. Je pravým opakem Anety Langerové, která na podiu stojí. A to opakem doslova. I hudebně. Aneta zpívá plytký, studený popík, vhodný do všech českých FM Lomozů (=popových rádií), Lucka se svou kapelou Season Crack naopak vytváří rychlý, úderný punkrock, kde některé rychlé písně připomínají Skunk Anansie a u pomalých rockových balad se mi vybaví Marta Kubišová. Jako Martička byla kdysi zakázána, i Lucka je dnes „zakázaná“. Český bahnitý rádiový rybníček ji hrát asi nebude. Popová rádia by musela méně hrát „Zetorku“ nebo „zamilovanou“ Filipovou, rado Beat by muselo vyřadit Želvu od Komanče Jandy a RockZone by nemohl 10x denně ohrávat Ramštajny, Rejdyjouhet nebo Wohnouty. Vy si ji můžete poslechnout zde semifinále Skutečné ligy se kapele povedlo nejvíce, byť ve finále vyhráli.
Ještě k Anetě, ve stejné řadě soutěžila i Kateřina Steinerová, která se mi tehdy líbila nejvíce, pěvecky i vzhledově, nahradil bych jí zde v anketě za Nicole Frýbortovou. U Slovenek bych vyřadil Vierku Berkyovou. Vhodná náhrada mě nenapadá, Možná Lucie Láncošová?
Také nesouhlasím se sterilitou Terezky Najdekrové, pro kterou jsem nakonec hlasoval. Společné s Bárou Zemanovou se předháněli ve špičkových rockových a mrazivě metalových výkonech. Bohužel metal se tehdy nehodil do TV N@ha, tak obě „nečekaně a překvapivě“ vypadly. Ze slovenských krásek mě učarovala moje šťastná čísla 8,7 a 4, z písně Weak od zde již zmiňovaných Skunk Anansie mě mrazí v zádech, jen si na to vzpomenu, hlasoval jsem tedy pro Šišu.

23
DJ Vlado
Reagovat

Moniko, tady je jasně vidět, že krása je vyloženě relativní. Lucka i Andrejka mají obě dost specifický obličej, který se člověku buď hodně líbí, nebo vůbec (u Andrejky se Heli to hodnocení „britský ksichtík, ale slovansky hezký“ opravdu povedlo). V tom se liší třeba od Moničky, na jejíž mimořádné kráse se shodnou víceméně všichni. Dominiku mám na třetím místě hlavně proto, že je pro mě takovou vzpomínkou na pubertu, kdy se mi podobné typy „kulatých“ blondýnek jako třeba Emma Bunton nebo Hannah Spearritt líbily hodně (tedy druhá jmenovaná později dost zhubla a nechala se ostříhat na krátko, čímž vizuálně dost ztratila). S odstupem času jsem se ale víc přeorientoval na hnědovlásky, které u mě v současnosti jednoznačně hrají prim (což je z žebříčku dost jasné, z medailových pozic jsou v obou kategoriích dohromady 4 hnědovlásky).

24
Maxx
Reagovat

Tak u Češek jsem musel dát hlas Bagárový, z tý nabídky je rozhodně nejhezčí. U Slovenek ta Hatalová, sice ji znám jen z týhle fotky, ale tam vypadá velmi přitažlivě :D

25
Monika
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/67819/video-slavik-urazil-guncikovou-je-to-pruser.html

K clanku musim konstantovat, ze se Slavikem se zridka kdy shodnu, ale tentokrat jeho slova podepisuji. Gabina sice nebyla uplne muj salek caje v soutezi, ale predpovidala jsem ji velikou budoucnost. Zatim dela jeden kopanec za druhym jako kdyby se chtela sama odrovnat. Pro me jedno velke zklamani, za tohle se za ni uplne stydim to je primo megapruser stoleti :-)) Skoda, ze sem nechodi rejpal jeho slova by me velmi zajimala…

26
katerina
Reagovat

Moni, a já zase se Slávíkem vůbec nesouhlasím, v čem to byl podle něj průser???? Vždyt to dobře odtancovala i zapěla:))))))) náhodou se mi to líbilo asi tak 100x víc než ten její nahej ubohej klip:))))))) I přesto všechno mi ale přijde Gábina jednoznačně ze všech výše uvedených krásek nejkrásnější:)))))))

27
Monika
Reagovat

Katko, Gabina je krasna, ja ji mam hned za Monikou Bagarovou, na prvni pohled takova luxusni slecna s velmi utlym pasem a dlouhyma stihlyma nohama. Dobre se mi na ni kouka i u Beyonce, to je fakt. Ale jako celek to na me pusobi silene lacine a nepovedene, proste kopie Beyonce. Ocividne televize potrebovala usetrit a Gabina na to doplatila. Kdyby aspon na tu „armadu“ poridily nejake krovi…Ten nahej klip je taky des. Pro me zatim na co Gabina po soutezi sahla, to pohnojila :-))

28
Belisana
Reagovat

katerino ahoj
no Gabina neni zrovna tanecnice, ale mne se nelibi vubec ta pisnicka, a Beonce me taky miji
tady je jeste jedna povedena taskarice
http://www.youtube.com/watch?v=eqPLnGFyM6o&feature=player_embedded

29
Katerina Prudilka
Reagovat

..jo a ještě jsem viděla toho jeho Šepse na Silvestrav tv……tak podle mě to byla největší hrůza posledních let:))))))))))))

30
Belisana
Reagovat

katerino a co asi tak mel s tim delat, copak to je typ pozitelny na playback? Ale zpev dobrej. Desivy byly ty tanecnice a udajne rezie a vsechno
kdo takovy cisla vymejsli…

31
Katerina Prudilka
Reagovat

Beli, tak ten tvůj odkaz je taky příšernej:)))))) Marttinu nemůžu ani cejtit a to co holky procedly s Queen je trestuhodný:))))))) dle mého názoru by se kvalitní píseň měla nechat bejt a né ji furt kurvit někde:)))))))))

32
Belisana
Reagovat

katerino no nakoupili v trznici naky kramy a ty chudery do toho navlikli… pusobi to neuveritelne lacine, ale sakra… tam je snad tez naka rezie a produkce, co to vidi, ne?
to je taky z toho sportovce

33
Katerina Prudilka
Reagovat

Moni, ona je Gábina ale asi jediná celkem nejvýraznější z těch buchet.))))))))) Beli…..to křoví a vůbec celé pojetí bylo zoufalý….on celej Silvestr byl takovej ubohej, takže Šeps už to určitě zachránit nemohl:)))))))))

34
Monika
Reagovat

Katerino, take jsem to shledla toho Sepse a celou dobu jsem se tlemila :-)))))))))) Hudebne to nedokazu hodnotit, Michal je pro me zvlastni nehodnotitelna kategorie „zpevaku“…. Clovek, ktery nema zadnou konkurenci, protoze zadny druhy Seps nikdy nebyl a troufam si tvrdit, ze ani nebude…Pokud bylo cilem vystoupeni pobavit, tak v mem pripade se to podarilo, valela jsem se smichy celou dobu :-))))) Silvestr je presne Sepsova doba, tam to patri:-))

35
Belisana
Reagovat

katerino ja videla logicky jen Sepse.Ale Adamec – to je zaruka sracky. Skoda slov.

36
Katerina Prudilka
Reagovat

Beli….v produkci musí pracovat zoufalci…jinak si to neumim vysvětlit…….a nebo jim to přijde originální a vtipný zároveň…pak je nejvyšší čas se zamyslet nad odstěhováním z tété země…vždyt ta televize už se nedá zapnout, ty sračky co tam dávaj, to je na sežrání pěti čokolád:)))))))

37
Belisana
Reagovat

jo, z tech trech gracii to Gabina zazpivala nejlip, ale ten vystup byl zrezirovany tak, ze je z toho hotova fraska. Proti tomu je ten Beonce tanecek temer umeni, i kdyz se Gabci viklaji nozicky

38
Monika
Reagovat

Ja myslim, ze choreografie a rezie byla celkem na miste. Nevim co jineho pouzit a jak to predvest s tak duchaplnym textem chlapce predskolniho veku :-)) Choreografie sla imho ruku v ruce s danym textem :-))

39
Katerina Prudilka
Reagovat

Moni, tak ted jsi to vystihla naprosto přesně:))))))) On se tam vlastně Šeps hodil:))))))))

40
Belisana
Reagovat

me by fakt zajimaly myslenkovy pochody televizaku. Co oni si mysli, ze my jsme? Uplni vypatlanci?
Oni proste tu praci nejenze neumi, ale navic jsi pro ne odpad, kterymu proste neco pohodis. K zbliti.

41
Belisana
Reagovat

tak si to uzijte, me to nechava v klidu :-D

42
Katerina Prudilka
Reagovat

Beli….asi se fakt drží toho, že lid má takovou vládu jakou si zaslouží a programy jakbysmet.))))))))))

43
Monika
Reagovat

Bel, diky za odkaz o te hruze jsem ani nevedela…Take nesnazim kdyz si ty ruzne „zabavne “ porady berou na paskal notoricky zname klasicke pisnicky a snazi se je predelat. Ve vetsine pripadech je z toho katastrofa. Jinak Gabina je k nakousnuti, to jeji nadpozemsky dokonale telo je nevidane. Strcila by do kapsy kdejakou modelinu prvni ligy! Proto ji jsem i ochotna spoustu veci prominout.

44
Belisana
Reagovat

asi jo :-) beztak ze se zas divalo milion lidi, to jim ke spokoojenosti staci

45
Katerina Prudilka
Reagovat

Moni, přitom je zvláštní, že na mě působí Gábi strašně studeně..ale i tak, se na ní dá koukat…..po dlouhé době v tv na někoho:)))))

46
Katerina Prudilka
Reagovat

Beli…..milion zoufalců. já s přáteli mezi nima.) ale přísáhám sama sobě, že to bylo naposledy:))

47
Belisana
Reagovat

no jo, ale co s tema lidma delaji, to je cirej des. kazdej, kdo se dostane do ruky televizakum, skonci jako idiot.
Pokud to neni nakej ostrilenej estradne-playbackovej kozak, pripadne vazeny umelec, ktery si sam stanovi podminky

48
Katerina Prudilka
Reagovat

zatím holky..papapap….))))zase kecnem.)

49
yeey
Reagovat

aspon tohle je paradni… http://www.youtube.com/watch?v=h5e1ltpa6uw&feature=player_embedded#! …snad jeste uzasnejsi nez v Superstar … a Slavik je ubohej dement, at si plka co chce, nicmene me se to taky absolutne nelibilo… Jinak vitezka je u me jasna-samozrejme Gabina!

50
mk
Reagovat

A kde je moje favoritka Petra Pudová? :)

51
Nika
Reagovat

jj, Silvestrovský tv pořad, to byla zase věc a „zábava“. Sto let staré scénky, dinosauří „umělci“, po půlnoci obligátní dechovka, nechápu scénáristy a televizní producenty , copak už dnes nikdo neumí vytvořit kvalitní zábavu? Jediné,čemu jsem se jakž z takž zasmála, byla Partička, ale kdybych se neměla možnost bavit jinak, u tv bych se unudila k smrti. To asi jen svědčí o tom, jaká věková kategorie se dnes na tv kouká. Mladí si vše hledají na netu případně si stahují filmy, nehledě na to, že na Silvestra na tv z nich kouká málokdo, a staří čučí v bačkorách na telku. Tak je nutné pro ně patřičně upravit program, aby si zavzpomínali na staré časy a poslední den v roce zamáčkli nostalgickou slzu v oku.
Hodnocení krasavic -z těch, co znám, je hezká Monika, i když na mě působí příliš sladce a vyumělkovaně, Gábina není můj typ a dýchá z ní na mě ledový chlad a namísto ženství chlapství, ostatní vyřazuji hned, z těch co neznám, vypadá na foto zajímavě Martina Šindlerová, i když nevím, kam ji zařadit, vůbec si ji nepamatuji.

52
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Neřekla bych, že mizerný silvestrovský pořad kopíruje cílovou skupinu. Řekla bych, že někdo pochopil, že kvalitním pořadem lidi na Silvestra k televizi nepřitáhne. Ti, co sedí doma, televizi prostě pustí, i kdyby dávali dokument o výlovu třeboňských rybníků a transplantaci ledvin. Protože co jiného doma? (To platí pro drtivou většinu.) Neumím si představit, jak někdo zruší Silvestra v Paříži, Alpách či výtečné restauraci jen kvůli meziplanetárnímu televiznímu programu. Holt my, co sedíme doma, máme smůlu, a tak je lepší uspořádat malé domácí orgie, než čekat, co za novinku vypadne z Michala Davida či tety Heleny:-)))

53
Nika
Reagovat

52: :-) tak na tu transplantaci ledvin bych se docela ráda mrkla, to by mě rozhodně zaujalo víc než náš národní poklad (ani nevím, zda se na Silvestra v tv mihnul), výlov třeboňských kaprů bych teda asi přepnula, ale to už bych televizi odpustila. Ale sledovat podevadesáté pořad se Šípem a Uhlířem, kdy se nám „zábavnou “ formou snažili (ještě patřičně vybaveni pejzy a vlasy s patkou) vnutit , že to, co předvádějí, je děsná sranda a že Ententyky dva špalíky je veselé dětské rozpočítadlo, jehož „moderní úpravou“ vznikne něco vpravdě k popukání, tak to prosím nee.
To už raději ta Míšova Céčka:-))

54
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Když vidím Šípa, rovnou omdlévám, takže jeho výstupy ani nemohu hodnotit:-))))

55
Prochor
Reagovat

Jedině Gábina Gunčíková. Není co řešit. U některých adeptek mi to připadá spíš jako legrace.

Přidat komentář