Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, semifinále: Večer plný zvratů a šoků

22. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2021 Top 10

Po více než dvou měsících od začátku třinácté SuperStar známe konečně finálovou desítku. A nutno říct, že je v mnoha směrech dost nečekaná, jelikož je v ní víc kluků než holek. Co vedlo porotu k takovému rozhodnutí? Jak se dvacítce nejlepších dařilo s živou kapelou? Byly všechny postupy a nepostupy zasloužené? Zazněl nějaký touchdown? A jaký touchdown se povedl stylistům? Na všechny tyto otázky vám odpoví semifinálový rekap.

Monika Žilková

zpívala: Tina Turner – Proud Mary

Slušný otevírák. Touchdown Karmen Pál-Baláž z předminulé SuperStar sice Monika nepřekonala, ale jinak tomu nic nechybělo, mělo to drajv i energii a Monice to sedlo jako prdel na hrnec. Monika má jedinou smůlu, že je hlasově je podobná s Katarínou Stohrovou, s níž jsou vyrovnané soupeřky, ale Katarína má výhodu, že je Slovenka a Slováků je v semifinále méně.

Valerie Kaňová

zpívala: Lara Fabian – Je Suis Malade

Vali byla v minulých kolech obrovským překvapením, proto jsem o ní začal uvažovat jako o potenciální finalistce. Stejně jako na castingu však tady značně přecenila své možnosti a to nejen proto, že většina diváků má v paměti touchdown Dominiky Staré z první federální SuperStar. Přesně jak řekla Monika, výšky byly „too much ukřičené“, v jemných pasážích však měla i pěkné momenty a ukázala, že potenciál tam je. Škoda, že si v tak nevhodný okamžik vybrala svou slabší chvilku, jelikož jako osobnost působí velmi svěže, je to takový smíšek a myslím, že by měla šanci oslovit velkou část diváků.

Adam Pavlovčin

zpíval: Tom Odell – Another Love

Adam patří od začátku mezi kluky k největším favoritům a očekávání jsou od něj vysoké. Tentokrát to byl tak nějak jeho standard. Piano pasáže na začátku byly parádní, v těch hlasitějších už mu místy docházel dech a (jak poznamenal Čeky) dost si vypomáhal vibrátem. Adam má však unikátní hlas a do finále zcela bez debat patří. Záleží už jen na tom, jak jeho místy kontroverzní projev přijmou diváci.

Daniela Bakšiová

zpívala: Pink Floyd – Wish You Were Here

Absolutní průser a nechutné zprznění klasiky. Kdyby tohle slyšel Roger Waters, tak by na svém případném dalším pražském koncertě vyměnil transparent „Trump je prase“ za „Bakšiová je ***“ (protože ženě není slušné nadávat otevřeně). Hodně mě štve, že Daniela zabrala místo v semifinále mnohem lepším holkám, za které bych dal ruku do ohně, že by na jejím místě předvdely podstatně lepší výkony.

Petr Jiran

zpíval: Labrinth – Jealous

Petra bych hodnotil podobně jako Adama, byl to jeho vysoký standard, který jeho fanoušky potěšil a nefanoušky neurazil. Petrova barva hlasu jej vyloženě předurčuje k účasti ve finále. Jak v první české SuperStar řekl Ondřej Soukup Martině Balogové „Tady už jde jenom o to, kolik lidí zaujme vaše charisma“, tak tohle platí i pro Petra, jelikož tohle může být jeho Achillova pata, missák sympatie totiž skutečně není a diváci jsou na to citliví.

Angelika Kollmannová

zpívala: Dua Lipa – IDGAF

V minulém kole mě Angelika velmi překvapila, tentokrát to byl tak nějak půměrný výkon, který neurazí ani nenadchne. Zvlášť když to srovnám s podáním Adély Kvitové z předminulé SuperStar, tak byl Angeličin výkon jen slabý čajíček. Nebyl to rozhodně špatný výkon, jen průměrný a takové na finále nestačí.

Filip Svoboda

zpíval: Tom Walker – Leave A Light On

Filip dosud proplouval soutěží pod radarem, už v minulém kole však vystrčil růžky a v semifinále naplno ukázal, že se s ním rozhodně musí počítat. Jeho vystoupení mělo perfektní gradaci, výborně prodal svůj perlivý chraplák a refrény rozhodně nepostrádaly napětí. Jediné, co bych mu vytknul stejně jako Monika, je jeho pódoivá prezentace, která je místy dost neohrabaná. Zpěvácky to však nemělo chybu a Filipa nově řadím mezi své favority, jelikož mezi kluky je v převaze baladiérů jeden z mála, který dokáže zazpívat i něco rockovějšího a energičtějšího. O to víc překvapila vlažná reakce Leoše a Patrície. Příště umýt uši nebo do poroty nebrat.

Nikita Machytková

zpívala: Rihanna – Love On The Brain

Nikitiny výkony v soutěži jsou zatím jak na horské dráze. A tentokrát to oproti slušnému duetu byl opět sešup dolů a přiblížila se ke svému megaprůseru na Mácháči. Tohle byl jeden těžký překombinovaný chaos a Nikita místy vytáhla dost nepříjemné barvy (opět souhlas s Monikou). U Nikity bylo však absolutně jedno, jak zazpívá, jelikož její postup byl jistý z určitých důvodů, o kterých se radši nebudu rozvádět, abych nebyl označen za rasistu (jakkoliv nezvratný důkaz toho, že nejsem rasista, sedí v porotě).

Nikolas Bitkovskij

zpíval: Harry Styles – Watermelon Sugar

A máme tu opět jedno dost přechválené vystoupení. Nikolas rozhodně nezpíval špatně, ale celý výkon mi přišel dost monotónní, za což z velké části může píseň, která dobře funguje jako studiovka, ale na živé zpívání je příliš jednotvárná. Na postup to bylo, o tom žádná, ale rozhodně ne na okamžitý, byly tam rozhodně lepší a výraznější výkony.

Katarína Pustaiová

zpívala: Christina Aguilera – You Lost Me

Slušný začátek, při kterém jsem si říkal, že mě Katarína možná poprvé zaujme. Od půlky to však začalo být překudrlinkované až překombinované, byť ne až tak nepříjemně jako u Nikity. Dianu Kovaľovou Katarína rozhodně nepřekonala, stejně jako u Daniely platí, že na jejím místě měly být v semifinále jiné holky.

Ladislav Hunka

zpíval: Alex Clare – Too Close

U Laca mi okamžitě naskakuje moje oblíbená hláška Jiřího Macháčka ze Samotářů „Vy mě chcete dostat do nějaký schízy?“. Jako člověk je neuvěřitelně sympatický, rozhodně bych s ním rád zašel na pivo (a nejen na malé) a věřím, že mezi spolusoutěžícími je velmi oblíbený. Z jeho zpěvu mě však bolí hlava, ve výškách je jeho barva hlasu dost nepříjemná a místy tam cpe dost nepřirozený krční chraplák. Pokud bych ho měl přirovnat k některému soutěžícímu z minulosti našich talent shows, tak by to byl Brunno Oravec z prvního Hlasu, respektive Laco je jeho sympatičtější verzí. Další značně přechválené vystoupení.

Katarína Stohrová

zpívala: Nazareth – Love Hurts

O Kataríně už z minulých kol vímě, že má skvělou zastřenou barvu hlasu, kterou i zde výborně prodala. Celé vystoupení však působilo poněkud vlažně a neenergicky, za což z velké části může akustická aranž. A rozhodně nemůžu nesrovnávat s Gábinou Gunčíkovou, která s touto klasickou rockovou baladou před deseti a půl rokem v semifinále touchdownovala a oproti níž Katarína působila mnohem dietněji. Souboj dívčích chrapláků v semifinále rozhodně vyhrála Monika, aspoň co se výkonů týče.

Martin Dufek

zpíval: David Koller – Chci zas v tobě spát

A opět tu máme jeden nesouhlas s porotou, ale tentokrát opačným směrem. Jasně, z Martinových dosavadních vystoupení to bylo nejslabší, ale na takovou čočku od poroty to rozhodně nebylo. Zvlášť nesouhlasím s Haberou ohledně zpívání nadoraz, jelikož tahle píseň se jinak než nadoraz zpívat nedá (i Koller jede totálně nadoraz). Martinův chraplák je navíc na rozdíl od Laca zcela přirozený. Ač to nebylo úplně to pravé ořechové, za své předchozí výkony by si však Martin finále zasloužil, zvlášť kvůli své typové výraznosti, jelikož rocker bude v převaze sladkých chlapců chybět.

Kateřina Chybová

zpívala: Sia – Snowman

Katka je muzikantka tělem i duší a přesně takové bylo i její semifinálové vystoupení – muzikantské. Nemá největší ani nejzajímavější hlas v soutěži, ale s tím, co má, pracuje velmi dobře. Možná je pro ni vypadutí to nejlepší, co se jí mohlo stát, jelikož ona má šanci bodovat s vlastní muzikou. Neustále opakuji, že holky písničkářky potřebujeme jako sůl a Katka je v tomto směru velkým příslibem, jelikož je navíc i hrozně sympatická, dobře se na ni kouká a když přijde s dobrým repertoárem, může si získat široké publikum.

Marietta Mareková

zpívala: Adele – When We Were Young

WOW! Že je Marietta skvělá zpěvačka, dost možná vůbec nejlepší v tomto ročníku, bylo jasné od začátku. Dosud jsem ji měl ale jen v kategorii respekt, ale po tomto vystoupení se stala mou největší favoritkou. Její barva hlasu v jemné poloze je skutečně překrásná a navíc má skvělou techniku, přičemž tyto dva aspekty se málokdy sejdou dohromady. V této nádherné baladě měla absolutní přehled a nadhled nad každým tónem, a přestože text písně není vhodný k jejímu věku, dala tomu i patřičný výraz. Pro mě touchdown večera a tahle holka prostě ve finále chybět nemůže.

Adam Janota

zpíval: Imagine Dragons – Next To Me

Jak správně podotkl Leoš, tato píseň je od minulého roku s vítězi SuperStar spojena, takže vyrovnat se touchdownu Báry Piešové (jak tomu castingovému, tak tomu méně dokonalému, ale hyperemocionálnímu superfinálovému) je v podstatě nemožné. Když se od toho však oprostím, tak Adamovi nemám co vytknout, a přestože hlasově není úplně můj šálek čaje, tak si ho dokážu představit i jako celkového vítěze. Mimo jiné i proto, že je starší a ze statistického hlediska mužští vítězové u nás byli spíše mazáci než cucáci (a jak ultrafalešně zpíval ten brýlatý chlapeček v pohádce Princové jsou na draka „Statistika nuda je, má však cenné údaje“).

Martin Probošt

zpíval: Elton John – Your Song

A máme tu další píseň vítězů SuperStar, jelikož s touto klasickou baladou před šesti lety v semifinále zazářila Emma Drobná. A tady už se vůbec nevyhnu srovnání. Martin sice nic v této písni nepokazil, ale do Emmina touchdownu měl daleko jako trpaslík Šmudla do obra Koloděje. Zazpívat tento de facto šanson aspoň průměrně není těžké, pro touchdown je však třeba mít něco navíc, což Emma měla a Martin to zoufale postrádá.

Natálie Zbuzková

zpívala: Demi Lovato – Sober

Stejný případ jako Martin Dufek. Z Natáliiných výkonů to bylo sice nejslabší, zvlášť oproti Say Something z minulého kola to bylo celkově plošší, ale žádný průšvih to nebyl a na takový kartáč od poroty to ani zdaleka nebylo. Její překrásný alt se zkrátka nádherně poslouchá a Natálie by s ním klidně mohla číst telefonní seznam. V součtu dosavadních vystoupení si finále jednoznačně zasloužila, zvlášť v porovnání s Nikitou (která ani tentokrát nebyla lepší). Velká škoda tak krásného hlasu v hrdle neuvěřitelně sympatické bytosti.

Dávid Bílek

zpíval: Shawn Mendes – Treat You Better

Dávid byl pro mě celou soutěž výraznější vzhledem než zpěvem. Tentokrát byl zcela jednoznačně nejhorší z kluků a patřil minimálně mezi nejhorší trojku celkově. Zasloužený nepostup a velká škoda, že Dávid v semifinále zabral místo lepším zpěvákům a zejména zpěvačkám, u kterých jsme v minulém kole zažili těžké ztráty.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Lady Gaga – Always Remember Us This Way

O záverečné vystoupení se postarala jedna z největších ženských favoritek. Rčení „to nejlepší na konec“ sice neplatí stoprocentně, jelikož ze začátku byla Elizabeth lehce nejistá, ale pak se rozjela a jedno z nejlepších vystoupení večera bylo na světě. Nebyl to tedy tak dokonalý výkon, jaký podala Marietta, ale výborná tečka za semifinále to byla zcela určitě. Asi nebudu sám, koho zarazilo hodnocení Moniky, se kterou jindy téměř bezvýhradně souhlasím. Ale na druhou stranu si na ní cením, že když něco cítí jinak než ostatní, tak to dokáže říct a neschovává se za názor většiny.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Marietta Mareková
2. Filip Svoboda
3. Elizabeth Kopecká

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Daniela Bakšiová
2. Nikita Machytková
3. Dávid Bílek

Jak vypadá Top 10 finalistů?

Nikolas Bitkovskij, Ladislav Hunka, Adam Janota, Petr Jiran, Elizabeth Kopecká, Nikita Machytková, Marietta Mareková, Adam Pavlovčin, Filip Svoboda, Katarína Stohrová

Top 10 je v mnoha směrech velmi překvapivá, jelikož je v ní více kluků než holek (jen bych opravil Leoše, že to není první finálová sestava s klučičí převahou, viz. první dva ročníky slovenské SuperStar). V semifinále sice kluci holky převálcovali, ale to vůbec nic nemění na tom, že v soutěži bylo spoustu skvělých a zajímavých zpěvaček, které byly vyhozeny zejména ve fázi duetů. Celkově mi tato sestava přijde minimálně z finálových sestav federálních ročníků SuperStar nejslabší a to ne kvůli převaze kluků, ale kvůli stylové jednotvárnosti, hned čtyři kluci ze šesti (oba Adamové, Petr a Nikolas) jsou klasičtí popoví zpěváci, kteří budou převážně zpívat balady nebo maximálně songy ve středním tempu. A jelikož Laco je ve finále hlavně jako etnická vložka, tak zaplať pánbůh za Filipa, který má potenciál to víc rozbalit. U holek jsou jasné favoritky Marietta a Elizabeth, u kterých je jen otázka, zda budou dost „divácké“. Katarína zastupuje kategorii nakřáplých hlasů, takže si své příznivce taky najde. Největším omylem finálové sestavy je Nikita, která sice funguje jako etnická vložka (podobně jako Laco), ale je až k pláči, kolik o dost lepších holek vypadlo, aby ona mohla zpestřovat finále.

Hodnocení semifinále podle DJ Vlada:

Nevím jak vám, ale mně se vyloženě stýská po živém vícekolovém semifinále z let 2006 – 2011, kdy to bylo takové malé finále, semifinalisty jsme viděli víckrát a navíc si finalisty volili sami diváci. Současná podoba je už spíš Voice Reloeaded, včetně studiového zpracování. V American Idolu mají sice taky semifinále předtočené, ale má alespoň dvě kola a rozhodují v něm diváci, což by pro případný další ročník naší SuperStar mělo být inspirací.

Jeden touchdown se však povedl stylistům a to Moničiny šaty, ze kterých si nejeden bernardýnek rád zaslintal. Měl jsem co dělat, abych ji nesvlékal očima (ještě, že je „Mach“ dlouhodobě v Uzbekistánu, jinak by mi asi za to přišel rozbít držku). Tímto si Filip Vaněk a jeho kolektiv aspoň částečně napravili reputaci za tu zbytečnou paruku,

V následujících týdnech nás tedy čekají čtyři živé přenosy, kde jak posila přibude nová moderátorka, kterou není nikdo menší než novopečená zlatá Slavice Ewa Farna, kterou už jsme v minulosti viděli v SuperStar jako porotkyni. Jak se Ewa v nové roli osvědčí? Jaké bude konečné pořadí finalistů včetně vítěze? Jak se živáky povedou finalistům, porotě a celému štábu? A nezkomplikuje je zhoršující se pandemická situace? To se již nedozvíme na VOYO, takže nám nezbývá než si počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 309
1
Šimon Žáček
Reagovat

Souhlasím defacto… od Duetů bych nechal už hodnotit diváky, minimálně aspoň jejich zástupce.

Vyhození Moniky Žilkové, která by 100% vyhrála, je největší ohavnost, jíž se porota kdy dopustila!

2
Prochor
Reagovat

Když si člověk uvědomí, že musela vypadnout Petra Zubčáková a Kristína Oríšková aby nám v semifinále mohly „zazpívat“ dvě hvězdy Pink Floyd a Nazareth, tak je to pro mně silná káva. Jinak včera se mi nejvíc líbil Jiran a nedivil bych se, kdyby letos vyhrál.

3
Bezík
Reagovat

DJ Vlado : oprav si v předposledním odstavci překlep, určitě jsi měl na mysli „etnickou vložku“, „entická vložka“ by se v tomto kontextu jen krajně obtížně interpretovala ;-)

4
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Díky za upozornění, už je to opraveno :-)

5
Jai Kudo
Reagovat

OK, několik rychlých poznámek k tvému hodnocení:
Je Suis Malade v podání D. Staré si pamatuji i já, stárnoucí rocker, a byl to asi její nejlepší výkon v SS. Kaňová se mu ani nepřiblížila.
Filip Svoboda – souhlas, Leoše a Patricii nebrat, už vloni bylo pozdě….
Nikita – řekni to, nebuď slušnej, postoupila proto, že je ….. tmavší???
Probošt – mně se jeho výkon zdál relativně dobrý, ale proti touchdownu Emmy to bylo samozřejmě slabší
Nějak nechápu všeobecné nadšení z Elizabeth, včera byla jedna z nejslabších.
Souhlasím, že to je jedno z nejslabších, ne-li nejslabší obsazení ve finále. Ale to už jde s dobou a hlavně s produkcí…..

6
Bezík
Reagovat

Ještě ad Probošt. S Emmou bych ho nesrovnával, úplně jiné pojetí a v pořádku, za mě dobrý, na rozdíl od zbytku exhibujícího pole civilní občerstvení, které v tu chvíli bodlo. Docela škoda Valerie, tak dobrá zpěvačka a udělá takovou blbost, že se zadusí snahou se extrémně předvést. Už jen výběr blbě (pokud si to tedy vybrala sama, já tomu zase tak moc nevěřím). Ale asi stejně nebyla v plánu na postup, kdyby byla tak by ji nechali projít i s tímhle.

7
jj
Reagovat

Kdyby některý ty hodnocení v rekapu byly napsaný obráceně, tak bych si myslel, že jsem je snad napsal já. U někoho jsou ale napsaný správně, to je zvláštní :-) Nejvíc správně je Dufek, typově i výkony měl jít do finále místo nějakýho baladisty. A taky díky spolehlivosti, očekával bych, že ho diváci nabudí k ještě lepším výkonům, což u některých nezkušenějších může být problém. Další souhlas pak s Natálií, má krásnej hlas, dal bych ji tam místo Nikity. Monice to vážně seklo, opět shoda :-)

8
Violete
Reagovat

@jj: Dufek bude ve finále chybět, jakou píseň bys mu vybral, která by mohla zabrat?
@Šimon Žáček: Nejsem si jistá, že by Monika uspěla u diváků, ale také mě mrzí, že jí nedala porota šanci.

9
Violete
Reagovat

@Bezík: Ještě k minulé diskusi, bylo zajímavé, jak Leoš Mareš zmiňoval posílení chlapců, ale to už rovnou měla porota využít nominace dvanáctky finalistů a dám tam Mártyho a Probošta, ať už jim zvýší šance tuplem 8 : 4.

10
Prochor
Reagovat

Pro zajímavost kurzy CHANCE na celkového vítěze :
*
Janota Adam 5.00
Kopecká Elizabeth 5.00
Bitkovskij Nikolas 6.00
Hunka Ladislav 7.00
Jiran Petr 7.00
Mareková Marietta 7.00
Štohrová Katarína 7.00
Machytková Nikita 8.00
Pavlovčin Adam 9.00
Svoboda Filip 10.00

11
jj
Reagovat

@Violete:
Konkrétní píseň pro Dufka, to bych musel přemejšlet :-) On si asi nemohl moc vybírat. Jen ne Kollera, má moc specifickej hlas i písně, který nesednou každýmu, neznám moc povedenejch coverů. Z nouze mě napadá třeba Sebastian – Prach ft. Lipo. Kdyby to zazpíval víc rockově, a tady by se to hodilo, tak to mohlo být zajímavější než originál.

12
marekcizm
Reagovat

Musím sa priznať, že mi tie porovnania s minuloročnými speváčkami lezú hore krkom. Samozrejme, Štohrová nie je Gunčíková, ale obe podali danú pesničku vzhľadom na aranžmán citlivo a svojsky. O velebení Emmy Drobnej ani nehovorím, to jej násilné pretláčanie v SS 2015 bolo možno dramaturgickým majstrštykom, ale mne to znechutilo túto speváčku aj po jej pôsobení v Superstar. Pri spomienke na preafektované a absolútne „maďarsky“ zaspievané Čerešne mi doteraz naskakuje husia koža z odporu.

Najväčší problém tkvie v tom, že má výhradné slovo v dianí produkcia/porota a ich skreslená predstava o tom, čo je najlepšie pre diváka. Ja by som si tohtoročnú top 50-ku najradšej vypočul v piatich semifinálových kolách s hlasovaním divákov. A myslím, že by sa výsledky stopercentne viac podobali tunajšiemu vkusu aj verejnej mienke. Ale čo už môže človek očakávať od súťaže, do ktorej už speváci nechodia dobrovoľne, ale za zištnou predstavou navýšenia počtu followerov.

13
Violete
Reagovat

@jj: Možná bych Mártymu dala něco od Cockera, jako je You Can Leave Your Hat On, tam by se mohl předvést, ale zase tam by to chtělo vokalistky. No, ono i u Proud Mary by to chtělo velkou scénu s vokalistkami a tanečnicemi. Jak to dávala Tina Turner na koncertě, na to nikdy nezapomenu.

14
Bezík
Reagovat

@jj: Naprosto geniální cover Kollera je Záchranář od Katarzie. To se posunulo ještě o dva levely výš než originál. Takže ono se dá, ale nesmí se to pojmout jako kopírka.

15
Violete
Reagovat

@marekcizm: Již Rastislav Letenaj na tanečním soustředění nám říkal „nesrovnávat se s ostatními“ a myslím, že by to mělo platit i ve zpěvu, soustředit se na ten konkrétní výkon tady a teď. Jinak v semifinále by měli samozřejmě již rozhodovat diváci, takhle zkrácená Superstar není dobrá. Škoda, že něco takového není v licenci soutěže, protože takhle to z velké části postrádá smysl.

16
Violete
Reagovat

Doufám, že ve finále zazpívá Katarína s kytarou, https://www.youtube.com/watch?v=_FUbnIMKeMM

17
XY
Reagovat

Včerejší večer mi přišel dost slabej, snad ještě horší než semifinále minulý rok. Líbili se mi snad jen Petr, Katarína Š., Martin, Kateřina, Marietta a Natálie. Při opakovaným poslechu se mi začal líbit i Filip. Jinak je to asi nejslabší ročník Superstar a z toho pramení i nejslabší finále. Fandit budu Petrovi a Kataríně, jako celkovýho vítěze tipuju Petra.

18
Pegesik
Reagovat

@Violete: ještě že to nezkusila na Mácháči….každý, kdo se zkusil doprovodit na jakýkoliv nástroj byl nemilosrdně vykopnut….ale mě se tohle fakt líbí kupodivu Stohrova poprvé….

19
Tomáš
Reagovat

Aby to nevypadalo že jsem až tak moc proti holkám, tak jsem našel i takové které v semifinále vypadly a myslím že škoda jich je. Hlavně Valerie, ta měla něco do sebe, byla krásná a zajímavá a myslím že pěvecky měla docela dost potenciál dál růst. Určitě mohla být ve Finále místo Nikity, Elizabeth nebo Marietty, vůbec by mi tam nevadila a myslím že by byla zajímavější finalistkou než ony. Takže ta si myslím že postoupit měla. A docela překvapila i Chybová, song v semifinále jí náramně sednul a líbilo se mi to. Stejně jsem letos pro vítězství kluka ale Valerie ve Finále být mohla. Naopak jsem moc rád že odstranili Zbuzkovou a pořád tomu ještě nemůžu uvěřit, ta byla pro mě tak neskutečně nudná a je to přesně takový typ jaký bohužel češi a slováci milují takže si myslím že kdyby šla do živáků, tak by měla velkou šanci kluky převálcovat a zvítězit. To však bylo letos zaraženo, možná mě konečně nějaká hlas z hůry vyslyšel. :-D

20
Tomáš
Reagovat

Zkusím napsat svoje pořadí finálové Top 10 od mého největšího favorita po nejméně oblíbeného.

1 Ladislav
2 Nikolas
3 Adam Janota
4 Adam Pavlovčin
5 Petr Jiran
6 Katarína
7 Filip
8 Elizabeth
9 Marietta
10 Nikita

Ale musím říct že tam mám v některých případech jen minimální rozestupy a tak se to pořadí může ještě měnit. Třeba Laca a Nikolasem mám skoro nastejno, skoro nastejno mám i Adama P. s Petrem. Z holek ve Finále mě aspoň trochu baví a zajímá mě jenom Katarína, ostatní tři jsou mi úplně jedno takže je mám taky dost vyrovnané ale Nikitu asi stoprocentně mám a budu mít na posledním místě.

21
Dada
Reagovat

Dakujem za Vladov recap. je super ako vzdy:-) aj ked sa nazorovo nezhodneme. sledujem panacka uz par rokov.. viem ze su tu stali prispievatelia ako dolores, bezik, monika a ini :-)
ja sa vzdy na komentaroch zabavim
tu len par mojich..komentarov
nie ku kazdemu.. len kde som to ja uznala za vhodne……………………
Adam Pavlovcin.. podla mna ma skvely hlas.. akurat ho desne obliekaju, desne styluju.. na to sa proste neda pozerat.. ktory imbecil ma toto na starosti..nech sa spamata

Baksiova/kollmannova – toto boli pre mna dve absolutne zbytocne sutaziace… preto ich vobec uvadzam. ani jedna tu nemala co robit… a kollmannova.. cista protekcia..asponze dalej nepostupila

petr jiran – je to moj favorit od castingu.. ale tentokrat to na mna pos.al…. vobec to nebolo ono.. len som dufala ze ho porota zachrani

filip – tu sa nezhodnem absolutne s vladom… ja MILUJEM song leave a light on.. toto bol „vopruz“ snaha dat chraplak.. sak jemu doprdele preskakoval hlas!!!! ako sa toto moze vladovi pacit. od originalu hooodne daleko. des a hruza!!

nikita..to chudera asi schyta ako prva a pojede rovno domov. zbytocne tu presluhuje

nikolas a la bitcoin – ja toho chalana doteraz nezaregistrovala. uprimne som netusila o kom sa v komentaroch ako o bitcoinovi hovori. nebolo to zle ale ta chvala.. a hned finale.. na to tam boli lepsi

lacko – tiez finale ani omylom. jediny song, ktorym mna on oslovil bol marilyn manson… inak to je tak akurat ludova zabava

katka – a nazareth.. uprimne, ja ju odteraz vobec neregistrovala a zial neregistrujem ani dalej. love hurts je absolutne famozny song.. na ktory ona proste nema

marietta – je take dievcatko, ktore sa podla mna dostane do top trojky ale nevyhra. nic proti nej. skvely hlas ale pre mna proste.. nieco jej chyba. alebo skorej fandim chalanom:-)

Adam… juu pruser… vybrat si next to me po barbore???? kriste pane kde ten chalan nechal rozum.. obcas falosne, hlas mu lietal.. to sa na barboru nechytalo! je fesak:-) posobi prijemne ale ked to pocujem, do finalovych kol nepatri

elizabeth – asi jeden z najlepsich vykonov vecera.. ale tiez jej obcas dych nestacil. nemyslim ze sa pri hlasovani dostane velmi daleko

vieme ako to bezi.. slovak nevyhra. vyhra cech. t.j. bud petr jiran pripadne bitcoin.. na ineho chalana to nevidim.. z dievcat, kedze postupili len styri.. mozno marietta do finalovej trojky. ozaj to inak nevidim.

tento rok bolo kvantum skvelych chalanov aj dievcat.. ako inak do finalovej desiny nevybrali podla mna tych naj.. asi produkcia, porota. netusim kto rozhodol ako rozhodol. nikita/laci/filip /adam janota.. tito podla mna mohli byt ponechani pred branami.. a miesto nich ini… lacko to je ako taky mikla v uuuplne prvej SK superstar. nejaky exot ale hlasovo mimo. ospravedlnujem sa ale to je ako v usa momentalne beziace „me too“… ale on a nikita su tam z urcitych dovodov a nie je to vynimocny spev ale skorej ina zalezitost o ktorej sa proste verejne nemoze hovorit…

22
Tomáš
Reagovat

Jinak odhadnout šance finalistů a jejich podporu a hlavně budoucího vítěze je teď myslím mimořádně těžké a už si to asi netroufnu. Tím že odstranili Zbuzkovou dali asi najevo že by dali letos šanci na vítězství klukovi. Ale třeba budou vážně rozhodovat jen diváci a nebude to nijak manipulované. Konečně to bude pořádné drama a žádný jasný favorit, to jsem si vždycky přál. Podle mě první finálové kolo téměř jistě přežije Jiran, Marietta a Elizabeth. Jirana hodně lidí zde tipuje na vítěze, přiznám se že někteří jiní kluci jsou mi tam sympatičtější a přál bych jim to víc. Možná hraje roli i jeho zdejší favorizování což mi kazí tu chuť mu fandit. Velkým favoritem pro mě je Ladislav ale u něj vůbec nedokážu odhadnout co na něj diváci, na jednu stranu spousta lidí nemusí zkousnout takového extravagantního týpka a může to být na ně moc, na druhou stranu je zase dost sympatický a tím i lidový. Přesto mám obavu že by mohl vyletět hned mezi prvními. Ani Pavlovčina nepovažuju za nějakého velkého favorita, i on myslím může vypadnout dost brzy – mě sice nevadí ale spousta lidí nemusí zkousnout jeho afekt a částečnou gay stylizaci, prostě bude kontroverzní a lidi rozdělovat. Naopak Nikolas a Janota by mohli dojít daleko ale i o ně se budu bát aby překvapivě nevypadli brzy protože jim zase naopak může srazit vaz to že kontroverzní nejsou. Filip je pro mě nejméně zajímavý z kluků finalistů ale u poroty měl vždy štěstí a něco mi říká že by ho mohl mít i u diváků a že první vyřazovačky přežije, možná bohužel i na úkor někoho lepšího. Ale jeho vypadnutí by mi nijak zvlášť nevadilo.

Pokud jde o holky, jediná pro mě zajímavá je Katarína ale ani tu moc neprožívám. Marietta je pro mě neuvěřitelně nudná a nezáživná – taková mladší verze Jitky Zelenkové. Je to krásná holka a skvěle intonuje ale ta její interpretace, to je prostě pro mě jak kdyby zpívala pro důchodce, vůbec mě to nebaví. Dlouho sem bohužel neviděl větší uspávačku hadů. A Elizabeth není o moc lepší, ta působí i chladně a nepřenáší moc emoce. Nikita je pak úplná tragédka a jasně nejslabší článek celé Top 10, měla by se poroučet domů hned jako první. Není mi ani sympatická a pěvecky je opravdu hodně slabá, neměla tam ani být. Ale bude to hodně zajímavé a nevyzpytatelné, tahle Top 10 ať je jaká je, tak je každopádně hodně vyrovnaná.

23
Tomáš
Reagovat

Taky nechápu a je pro mě překvapivé že Bezikovi se líbí Probošt a Vladovi Filip. :-D Probošt dal semifinále slušně a má hezkou barvu hlasu ale jinak byl mezi jinými kluky průměrný a měl letět už dřív, například místo daleko lepšího Michala Nováčka. A Svoboda? Pro mě nejméně zajímavý kluk ve finále a jeho vypadnutí by mi nevadilo, vypadnutí ostatních kluků to mě už bude bolet.

24
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já spíš nechápu, že se tobě Filip nelíbí 😀 protože mi k tobě naopak sedne (možná spolu s Lacom) z kluků nejvíc, tzn. muzikantský typ a upozadĕný outsider, kterým jsi v minulosti obvykle fandil 🤔 Nebo žeby to bylo tím, že ti na Mácháči vyřadil Amose? Pravda, i u mě Filip urazil dlouhou cestu, v castingu mi v jeho vlastní písni připomínal Calltu a teď je pro mĕ něco mezi Bendem a Adamcem 😉

25
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Já ti to vysvětlím jednoduše Tomášku. Protože Probošt byl jedinej normální mezi bandou exhibujících kreatur. Stačí ? ;-)

26
Pegesik
Reagovat

Nevím, co se děje, ale už se pokouším asi po čtvrté napsat nějaký „podnětný“ příspěvek a vždy se mi to sekne (asi produkce nebo co…) Dnes jsem ráno napsal, že se mi ve finále nelíbí fakt nikdo a pak jsem celý den přemýšlel, jestli jsem to nepřepískl…. Tak teď tu sedím a sumíruju si své dojmy…. Mě se líbilo pár lidí a ti fakt všichni vypadli… a tak si říkám proč se mi líbili a na čí koncert bych si koupil lístek – tak mých pět: Nepamatuju si všechna jména… tak se předem omlouvám…. Henrieta Bobulová…. přirozená sympaťačka, která mě vždy bavila od castingu, přes Mácháč až po duety, Kristýna Oríšková – naprosto zvládnutá technika, hezká kočka, trošku muzikálový manýr, ale snesitelný a hlavně – Because of you – Mácháč – Pecka (vyřazení v duetech považuju za nespravedlivé vzhledem k tomu, co odpustili kde komu – hlavně té – hmm ta jména Bakšijové?… no pojďme dál…. Ta kočka, co zpívala s Oríškovou to trio (Nikol?) – taky sympatická – krásný jasný lehce kovový hlas (někdo tu dával odkaz na písničku na youtube), Kateřina Chybová – klavír – Navarová – úžasné, a Snowman v semifinále – nádhera…..A abych nekřivdil, tak by tam mohla být z těch finalistů Mareková….Na závěr bych možná snesl Adama Janotu – ten mě ale lehce okouzlil až v neděli v semifinále…. Omlouvám se, ale kluci bohužel (i přes ty úžasné farby hlasu) nesahají holkám ani po kotník, ale možná těm, co tam pustili stačit budou….. konec hlášení v českém jazyce…

27
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak s Amosem to nemá nic společného, ten už v soutěži není tak dlouho že mě to už vůbec netrápí. A neříkám že bych proti Filipovi něco měl, jen asi je pro mě z kluků ve Finále v tuhle chvíli nejméně výrazný a to i osobnostně, typově…nevím no. Pro mě je jasná trojka mých velkých favoritů Laco, Nikolas a Adam Janota. Ty bych fakt chtěl vidět hodně daleko. Pak k těm dalším třem už mám menší výhrady. Ani ten Jiran mě nemá získaného na 100 procent, asi tam vážně hrají roli i ty sympatie a to co z nich vyzařuje, jak si i ty sám napsal. Pavlovčin mi taky přijde typově zajímavější a i větší profesionál i když je zase trochu v afektu. V prvním kole zřejmě vypadnou dva soutěžící a dost bych se divil kdyby to byly dvě holky, takové štěstí už asi mít nebudu. Takže myslím že minimálně jeden kluk to hned v prvním živáku odskáče. Kdybych si měl vybrat koho oželím, tak teď by to byl Filip ale nic osobního v tom není.

28
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, takhle to vysvětlení beru 😉 U mĕ Filip vyrostl mj. díky tomu, že zatímco ostatní kluci (s výjimkou Laca, který je ale specifický případ) jsou spíš takoví slušnáci zpívající pop (možná Pavlovčin je pro mě trochu zajímavější než zbylí tři, jelikož má baryton a blíží se spíš k soulu, ale zase je tam ten afekt), Filip má potenciál zpívat i rockovĕjší a energičtější vĕci 😉

29
Tomáš
Reagovat

V neděli vypadnou dva soutěžící, ví se to jistě? Ale mělo by to tak být a vychází to tak. Jsou 4 live show, každý týden vypadnou dva a superfinále by tím pádem mělo být ve čtyřech lidech. Doufám že vše proběhne jak má a že do toho nijak nezasáhne covid. Protože nikdo ani ten nejhorší z nich si nezaslouží odejít kvůli těm vládním sra.čkám. Zajímalo by mě ale jak by se to řešilo kdyby někdo z finalistů měl nedejbože pozitivní test. Doufám že by to pro něj neznamenalo konec a že by ho nechali vystoupit někde jinde jak to bylo tuším někde v Americe a živě by se to přenášelo do haly. Ale bylo by to určitě vše hodně obtížné, nechci to ani omylem přivolat a budu se modlit už kvůli soutěžícím za to aby se nic takového vůbec nemuselo řešit.

30
Prochor
Reagovat

@XY: Souhlasím, že semifinále poslední řady bylo to nejhorší, co jsme mohli za všechny řady vidět. Dokonce si troufám tvrdit, že každá další řada je horší, než předchozí. Pro mně první dvě řady se Šmajdou, Adamcem a GG byly nejlepší. Od Sabiny Křovákové to jde s kopce. Covid 19 samozřejmě ještě soutěži uškodil.

31
Monika
Reagovat

Ja si neumim pomoct, ale prijde mi ten Adam Janota jako skoro jisty vitez. Z tech kluku vynika, Filip je hrozne nevyrazny, Hunka do poctu, Nikolas, Petr, Pavlovcin takovi nevyzrali hurvinci, joudove, smoulove, Nikolas je vylozene osklivy, Petr s pavlovcinem strasne afektovani, uplne to rusi poslech, divakum to bude vadit, Janota je jiny, prirozeny, vyzraly, sympaticky. Viz tohle video….sympatie na 100%, vyhraje, pokud vylozene nepokazi….

https://www.youtube.com/watch?v=DiXTRvW8Vsc&ab_channel=SuperStar

32
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, Moniko, špatně znáš své pappenheimské. Adam Janota je moc velký seladon, to v Česku nezabírá. Netuším, kdo to vyhraje ale tenhle to nebude. Já si furt myslím, že ač se produkce mocně snaží o změnu, vyhraje opět děvče.

33
Violete
Reagovat

@Monika: Mně Adam Janota připadá nejméně zajímavý. Spíše sázím na Nikolase nebo Jirana, že zvítězí. Filip vůbec není nevýrazný, má skvělý hlas a je tam znát posun, přála bych mu dostat se v soutěži co nejvýše.

34
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdyby vyhrála Katarína, to by bylo :-)
@DJ Vlado: Ráda bych se mýlila, ale ve Filipovi rockera úplně nevidím. Přála bych si slyšet ho v nějaké tvrdší muzice. Nebo v takovém Cohenovi by mohl být zajímavý, třeba You Want It Darker bych mu dala.

35
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Právě o tomhle jsem trochu přemýšlel. V ročnících se Šmajdou a potom s GG se v semifinále a finále ocitli soutěžící skvělí, průměrní a také slabší. Ty rozdíly byly dost markantní, i když někteří z outsiderů se také z různých důvodů prosadili (Cristovao, Buckingham aj.), ale to už není věc SS. V posledních ročnících souhlasím, že od S. Křovákové, se obsazení SF i finále hodně vyrovnalo co do kvality, ale bohužel směrem k průměru, resp. podprůměru tehdejších ročníků. S úžasem jsem sledoval video s Piňákem, které tady někdo uvedl. Ten chlap by je dneska strčil všechny do kapsy a tehdy tam byl takový otloukánek, nikdo ho nebral moc vážně (ať už z jakýchkoli důvodů). A já si myslím, že je to primárně tím, že tehdy hlasovali diváci a navíc v castingu i v dalších kolech i v semifinále si mohli soutěžící více méně vybrat vlastní písně.

36
DJ Vlado
Reagovat

Stejně jako Monika si myslím, že vyhraje Janota, už proto, že je starší a mužští vítězové byli obvykle jedni z nejstarších, viz. statistika:

Horváth – t.č. 27, v Top 12 druhý nejstarší po Bendem
Cmorík – t.č. 26, v Top 11 druhý nejstarší po Bundové
Drda byl výjimkou potvrzující pravidlo (t.č. 19), ale jediný kluk 25+ v jeho ročníku byl slizoun Parči, ostatní kluci byli kolem dvaceti
Zonyga – t.č. 43, v Top 12 jednoznačně nejstarší
Chodúr – t.č. 20, v Top 12 sice až čtvrtý nejstarší, ale vždycky tak o generaci starší působil
Adamec – t.č. 24, v Top 12 druhý nejstarší po Piňákovi
Bažík – t.č. 28, v Top 8 třetí nejstarší po Szelidové a Farkašové z R&C

Pravda, na tom, co píše Bezík, taky něco je, ti vítězové obvykle nebyli žádní krasavci, ale tak jako je Emma výjimkou mezi holkama, může být Janota podobnou výjimkou mezi klukama :-)

37
Pegesik
Reagovat

Pomalu se přikláním k myšlence, že by fakt mohl vyhrát Adam Janota – pokud ho slušně oblečou (sic!) a neutaví ho na nějakém šíleném songu – bude mít podporu abych tak použil politický termín napříč ženským publikem (velmi široká SMS základna) – a to od malých děvčátek, kterým bude připadat jako princ z pohádky (fakt vypadá dobře had jeden), přes mladé kočky, co by ho chtěly sbalit a maminy, které by ho sice taky chtěly sbalit, ale smolík, až po babičky, které v něm uvidí to, co říkal Leoš o Katce Chybové – každá by brala takového šikovného „vnoučka“…. Holky od kluků si myslím, že takovou podporu mít nebudou, i když možná budou lepší (imho)… Tak se necháme tím finále překvapit. Ve svém optimismu (bezbřehém) budu doufat, že to bude koukatelné a že ta porota v průběhu castingů nešnupala (nebylo by se co divit) a viděla v těch, co vybrali něco, co my ne….Neskutečně se těším ani ne na finálový večer, ale na Vladův rekap :-)…

38
BarBora
Reagovat

Videla som SF už v piatok, lenže to sa ešte na tú tému nesmie diskutovať, v nedeľu je to už vyšumene a na repete som chuť nemala. Tak len stručne.

Natálka, Daniela a Kopecká – sklamanie. Napriek tomu som rada, že Kopecká postúpila a nerada, že Natália nepostúpila. Ale fakt je, že ona pred obecenstvom a s kapelou išla strmo dolu, možno mali strach, či živé prenosy zvládne na patričnej úrovni, nemalo to šťavu.

Filip a Jiran – pre mňa nepočuvateľne a nepozerateľne.

Monika – dobré, dosť premotivovane, ale stále v 1.- ej desiatke.

Pavlovčin – ak mal Adam v úmysle odhaliť svoje slabé stránky, tak sa mu to podarilo, napriek tomu do finále patrí.

Chybová – z tejto dvadsiatky patrila, podľa mňa, k najlepším speváčkam, len nemá dosť zaujímavý hlas a naopak, má určité limity. Aj tak by som ju hneď vymenila za, napr. jiran/ Svoboda.

Marietta – objektívne do desiatky asi patrí, ale nemám tie správne senzory pre jej spev, ide mimo mňa.

Nikolas – nič moc, ale ako sa hovorí, patril k jednookým medzi slepými. Dalo sa, ale tá hraná komédia okolo neho bol trapas.

Dufek – neočaruval ma, ale teraz by som ho hneď za niekoho tam vymenila, najradšej J/S.

Janota – pri ňom ma napadlo jedno slovo – pololeskly. Ani lesklý, ani matný, taký polo… Nebyť Pavlovčina a Pribylinca v trojiciach, ani by som si ho nevšimla. Platí čo som napísala pri Nikolasovi.

Hunka – viac zabávač ako spevák, radšej by som brala speváka.

Nikita – mne jej vystúpenie prišlo roztomilé, uvidíme, čo ukáže v živákoch.

Štohrová – ona sa mi páčila najviac, doteraz som ju prehliadala, jej kasting som nevidela, išla som kuknúť… Joplinku dala slušne, aj hlas má celkom fajn, dokonca aj spev.

Už sa mi viac písať nechce, len dodám, že som zaregistrovala akceleráciu poroty v nácviku na finále – ťapi-ťap, zadky hore, premrštené vyjadrenia….to zas bude usmerňovanie divákov. Už sa teším.

Ešte moja topka v tejto desiatke: Kopecká, Štohrová, Pavlovčin.

39
Tomáš
Reagovat

Nevím, nevím jestli vyhraje Adam Janota. I když bych mu to strašně moc přál. Já jsem si byl jistý že letošní chosen one bude Zbuzková a že se zase bude nadržovat babám a nakonec je všechno úplně jinak. Takže teď už si asi tipovat netroufám. Přijde mi to strašně vyrovnané, takhle vyrovnaná sestava finalistů snad ještě nikdy nebyla. Může se bohužel pořád stát i to že zase vyhraje baba a třeba i podruhé za sebou slovenka protože teď už je asi možné všechno. Nevím fakt. Pokud jde o Janotu, bude hodně záležet na výběru songů ale to je asi jasné. Podle mě může třeba vyhrát ale taky může klidně vyletět už teď v neděli kdyby se mu to nepovedlo. Žádného velkého favorita pro masy sledující SuperStar v něm nevidím, i když můj favorit to je. A pokud má vyhrát kluk, tak i Petr a Nikolas jsou myslím dost vážní kandidáti.

40
Ally
Reagovat

@Jai Kudo: No je to fakt, že dřív byli výraznější rozdíly asi..možná je to tím, že byly ty ročníky delší a ukázalo se víc, kdo co vydrží, jak se vyvine, různé ty povinné jízdy…

Jinak mě zaujala asi nejvíc Marrieta
Elisabeth prechvalena za mě..

Asi jsem vše neviděla, byla jsem zrovna u mamky, sice taky klesla tak hluboko, že kouka na SS:) ale nedala to a přepnula

Jinak ten adam Janota celkem dobrej, ale taky myslím, že spíš nevyhraje, ale to teď těžko říct
Ono tak když může být slavík Marek Ztracený, netroufám si tipovat nic;)

Jiran.. já bych ho hejtovala, ale tady se asi nikdo nepřidá?:))..A tak třeba ještě přijdu na chuť..

Pavlovcin..No aspoň je zajímavý..asi záleží, co bude zpívat.. Třeba mu dají nějakou podpasovku ;)

41
Tomáš
Reagovat

A nemyslím že Nikolas je ošklivý jak píše Monika. Však Chodúr vypadal ještě hůř. A SS opravdu nevyhrávají krasavci a seladoni, vzhled není ani zdaleka tím největším parametrem pro vítězství. Dokonce bych řekl že Nikolas může mít taky slušnou šanci, působí pokorněji než třeba Petr a budou mu fandit jak mladé holky, u kterých už dnes dávno nefrčí typické plakátové typy, tak i střední a starší generace. Řekl bych že šance českých kluků jsou dosti srovnatelné, jen Filip to asi nebude.

42
Bezík
Reagovat

Netuším kdo vyhraje, ale můj fanoušek je Marietta. Tři důvody .
1 – docela zajímavá zpěvačka, asi poslední aspoň trochu zajímavá, co zbyla
2 – Tomášek bude šťastný, že konečně vyhraje holka :-D
3 – produkce bude nesmírně šťastná, že vyhraje Slovenka ;-)
Takže už víte, komu posílat SMS ! :-D ;-)

43
Tomáš
Reagovat

No pokud jde o holky ve Finále, jediná které bych tu výhru dokázal přát je Katarína i když i tak by mě mrzelo že nikdy nevyhraje kluk. Katarína je zajímavá jako zpěvačka i jako osobnost ale holek už prostě vyhrálo moc. Elizabeth mi přijde chladná a bez emocí, prostě taková strojená. Marietta ta je úplně nudná a ty její velkopopové vykopávky už snad ani dnes nemůžou moc lidí oslovit. Je to typická studentka konzervatoře, technika zpěvu zvládnutá skvěle ale chybí jí nějaká přidaná hodnota navíc. Nemyslím si že vyhraje. No a pak je tu Nikita, která tam ani neměla být a přijde mi úplně zbytečná. Místo ní bych tam raději viděl Valerii ale ta by mi zase víc mohla ohrozit kluky. Suma sumárum Nikita nevyhraje, Marietta a Katarína asi taky ne když jsou slovenky, to by bylo vážně překvapení a tak zbývá jenom Elizabeth. A s tou to taky nevypadá až tak růžově. Takže jo, letos by mi to konečně mohlo vyjít a jestli to nevyjde letos, tak už nikdy.

44
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
42
A víš, co mě na Mariettě také baví? Kromě SS na YouTube nic, žádná několik let stará vystoupení, pár fotek na Instáči, možná jsem špatně hledala, nevím, ale takhle si představuji „Zrodila se hvězda“ ;-)

45
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Zajímavý pohled. Marietta opravdu nic na YouTube nemá, stejně Filip Svoboda. Podle mě by měli více šancí, pokud by živých kol bylo více. Při téhle zkrácené verzi je spíše výhoda, když si člověk může i něco vyhledat mimo soutěž a oblíbit si interpreta. Na Fortuně hodnotili finalisty https://www.ifortuna.cz/analyzy/superstar–celkovy-vitez-adam-janota

46
Bezík
Reagovat

@Violete: Koukám, že produkce se fakt snaží a cpe svoje představy kam jen může …. S největší pravděpodobností se jim to zdaří, ale právě proto by mě strašně potěšilo, kdyby ne … :-D :-D

47
Violete
Reagovat

@Bezík: Mým fanouškem je Katarína a Filip. Podle mě je tam největší prostor pro to, že ukáží úplně něco odlišného, než doposud. Doufám, že Filip se projeví po rockersku a Katarína v sobě třeba najde živelnost, či jinou svoji nepoznanou stránku. A vůbec, ať je v soutěži nějaké překvapení :-)

48
Violete
Reagovat

Pokud by si někdo chtěl ukrátit čekání na finále, posílám odkaz na jeden skvělý koncert Jamie Cullum https://www.youtube.com/watch?v=1we39oog1dk&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=250

49
Petra
Reagovat

Musim říct, že Vlado má asi dobrý odhad. Začala jsem Filipa sledovat na instagramu a tam má celkem dost videii ve kterých se mi líbí. Mimochodem dnes tam dal i český cover, který se mi moc líbil. Podle toho co tam má asi bude rockevejsi typ, ale uvidime co mu produkce vybere za pisnicku. Doufám, ze jim daj aspon trochu prostor vybrat si. Jinak me docela zaráží jak nevyrazne zatím působí, pritom to vypada ze by mohl byt docela zajimava osobnost. Je velký outsider, ale vlastne on byl outsider zatím v kazdem kole. U nej mi nejvíce sedí to oznaceni “zrodila se hvězda”. Pripada mi jak normalni kluk co si koupil kytaru a zjistil ze umi zpivat, tak se šel přihlásit. U nej mi je ten ameterismus do určite míry sympaticky. Narozdíl od ostatních, kteří jsou poloprofesionalove. Treba poslední videoklip Nikolase s Janotou mi je z nejakeho důvodu strašně nesympaticky. Stejný pocit mam u Elizabeth. Přijde mi to až moc hrané.

51
Tomáš
Reagovat

Neví někdo kdy bude známo téma prvního finálového kola a playlist na neděli? Doufám že show není v ohrožení vzhledem k vyhlášení nouzového stavu.

52
Tomáš
Reagovat

Jen se asi bude muset snížit kapacita diváků v sále když jich tam smí být jen 100, i když popravdě ani netuším kolik diváků na živých přenosech SS v minulosti bývalo. Snad to všechno proběhne jak je naplánováno, mám docela obavy. To by byl už vážně pech.

53
jj
Reagovat

@Prochor:
Už jsem myslel, že mi něco z bulváru uniklo a že Jágr má novou přítelkyni. Naštěstí je článek staršího data, stále mám přehled :-) Ale taky jsem nevěděl, že se znali. V tý galerii je Elizabeth fakt kočka.

54
jj
Reagovat

@Prochor:
V Tipsportu je polovina všech sázek na Elizabeth. Nějak se mi nezdá, že by byla taková favoritka, spíš daj lidi na to, že byla dost chválená. Kurzy na tyhle soutěže se rychle mění, i z diskuze je vidět, jak má skoro každý na každýho jinej názor, letos se těžko tipuje.

55
verunka_26
Reagovat

Celý večer sa mi veľmi páčil :)

Monika Žilková – pieseň jej sadla ako povedal Habera, že veci od Tiny Turner jej hlasovo pasujú :) mne sa jej hlas veľmi páči ten chrapľák je pekný :) a v duetoch zaspievala úžasne :) a tiež sa mi páči, že je veselá a dodáva super energiu :) takže mňa mrzí jej nepostup :( lebo podľa mňa si to zaslúžila..ale tak som rada, že bola aspoň v Top 20 a že si odnáša super zážitky zo súťaže :)

Valerie Kaňová – tu ma mrzí nesprávny výber piesne, ako na kastingu si Valéria vybrala ťažkú pesničku s výškami čo je ešte trošičku nad jej limit hlasový, lenže v duetoch ma prekvapila, kde dokázala aj zložitejšiu pieseń zaspievať veľmi pekne :) tak neviem ale každopádne určite by viac zažiarila s ľahšou piesňou lebo je veľmi pekná a usmievavá tak určite by sa to viac páčilo porote a neskôr vo finále aj ľuďom :) no ale na rozdiel od poroty mne jej prejav neprišiel too much ani dramatický veľmi na mňa to bolo akurát a veľmi sa mi to práve páčilo, že tú pieseň prežila a že bola po francúzsky, prosto mne sa prezentácia veľmi páčila len ľahšia pieseň, ktorá by bola nižšie položená by jej svedčala viac :)

Adam Pavlovčin – v tomto prípade neviem či výber piesne ale ako dobré to bolo len ten koniec tie výšky neladili :( ale tak to sa stane aj takému výbornému spevákovi akým je Adam, po duetoch si ani nemôžem o ňom iné myslieť :) ale musím v tomto prípade pochváliť kapelu lebo veľmi sa mi páčilo ako hrali :) aaa Adam má svoju osobnosť, štýl obliekania a celkovo ten balíček, ktorý by SuperStar mala mať a s tým musím súhlasiť s ním ako povedal v medailóniku :) inak za mňa z chalanov mal najzaujímavejší a najvtipnejší medailónik :D

Daniela Bakšiová – no nevyšlo jej to, minule zažiarila u mňa ale teraz sme zase tam kde sme boli :( proste u nej je to tak že jeden tón wau a druhý že čo? :/ ako na horskej dráhe ale Habera v nej stále niečo videl tak verím, že to ukáže mimo SuperStar o pár rokov :) ale čo je super tak má svoj štýl a originálne a zlaté vyžarovanie :) a ja verím, že keď sa tie tóny upracú a bude spievať niečo ako Billie Eilish tak sa môže presadiť :)

Petr Jiran – môj favorit od začiatku súťaže :D opäť nesklamal a ponúkol svoj štandartný výkon :) len :O prvykrát som mala pocit, či to nie je stále tá istá poloha a to isté i keď skvelé, ale či by to nechcelo iný štýl piesne, viac ukázať výšky a pod. ale ako spomenul aj Habera toto je on a nie je to prekombinované je to proste on a čo sa týka prejavu tak v jednoduchosti je krása takže už záleží len na divákoch či ocenia jeho nádhernú a výnimočnú farbu hlasu a originálnosť osobnosti :) lebo ja na ten kasting nemôžem proste zabudnúť to bola pecka :O :D

Angelika Kollmanová – v duetoch sa mi veeľmi páčila :) tu trošku menej ale podľa mňa je to tým, že bola chorá a možno aj tým, že v originály piesne speváčka chodí viac do falzetov, no zase sme mohli počuť Angelikin originálny hlas a za mňa to vystúpenie bolo v pohode len mi chýbali také falzety v refréne ako sú v originále piesne ale tak nevadí :) človek má slabšie chvíľky, ale nevyberie si kedy :/ no verím, že si aj mimo SuperStar nájde svoju cestu v hudbe :) a jej rodičia boli veľmi zlatí ako povzbudzovali a ocka si pamätám z relácie Môj najmilší hit takže je mi jasné po kom má talent na spev :)

Filip Svoboda – tak on ma zaujal už na kastingu, jeho chrapľák s ktorým zaspieval Begin no wauuu :O potom na Macháči to bolo trošku slabšie, ale už minule zas ukázal, že má unikátny hlas :) chrapľák + farba no nádhera :) a tentokrát v semifinále podľa Habery bol zatiaľ najlepší a s týmto názorom sa úplne stotožňujem a tiež k tomu, že vyzerá ustráchanejší tak neviem mne sa to práveže páči, mne to príde ako pokora pred tým všetkým čo sa v súťaži deje a vidieť, že to berie s úctou hodnotenie poroty a pod. takže aj napriek kurzom :D za mňa jeden z top favoritov :)

Nikita Machytková – no na kastingu bola pre mňa jedna z top dievčat no postupne ako súťaž išla ďalej tak to nejako nedosiahlo tú úroveň z kastingu :/ ale krásny a zafarbený hlas len jednoducho asi jej nesadli tie piesne a ani dnes ma nejako neočarila napriek tomu, že tú pieseň mám veľmi rada, ale nebolo to dobré prosto :/ treba si vyberať piesne podobné štýlovo ako spievala na kastingu príp. v duetoch :) ale inak krásna žena a veľmi dobre sa na ňu pozerá keď spieva pôsobí zlato a milo :) a ja dúfam, že vo finále si vyberie vhodnú pieseň a zažiari :)

Nikolas Bitkovskij – áno konečne priamy postup do finále! :O :) a absolútne súhlasim s porotou bolo to úžasné! :) skvele zaspievané a energia ? :O veľmi pozitívna a veselá :) Nikolas má úžasnú charizmu, ktorá žiari aj cez TV :D ( nie strieka :D ) :D :D takže jeden ozaj z adeptov na víťazstvo :) od začiatku súťaže nespravil chybu a ja by som bola úplna spokojná s tým aj keby to celé vyhral :) má peknú a sviežu farbu hlasu, všetko super nemám čo dodať :)

Katarína Pustaiová – tak na kastingu som nezdieľala všeobecné nadšenie pretože výkon Martiny Šidlerovej z 1. Slovenskej SuperStar nebol prekonaný, Macháč ma nezaujal ale duety už áno tu už to bolo pekné a zaslúžene patrí do TOP 50 no dnes v TOP 20 začiatok bol pekný, ale neskôr tie výšky už neboli až také vydarené a celkovo v speve prekombinované, ale každopádne Katarína vie veľmi pekne spievať len za mňa to chce ešte pár rokov skúsenosti, no porota vravela, že je veľký talent, takže určite sa nestratí :)

Ladislav Hunka – opäť som nechápala všeobecné nadšenie lebo stále som si myslela, že jeho spev nie je na takej úrovni aby sa dostal ďaleko, no až dnes som to trošku viac pochopila lebo prvá časť piesne kedy ešte netlačil bola že wau úžasná :O prekvapilo ma to úplne :D takže keď nejde do výšok a netlačí tak je to super a dosť super ale potom tie výšky už sa mi až tak nepáčili, čiže za mňa netlačiť tak vo výškach a viac sa zamerať na ladenie :) a určite je to skvelá persona keďže je veľmi obľúbený taakže ja som zvedavá čo prinesie finále :)

Katarína Stohrová – na kastingu mi vyrazila dych svojím nádnerným a výnimočným chrapľákom a odvtedy som jej fanynka :) celou súťažou prebieha dôstojne a ani tentokrát nesklamala a predviedla presvedčivý výkon :) i keď možno jej 100% nesadla pieseň resp. v nej nemohla ukázať až tak svoju farbu hlasu, ale aj tak to bolo veľmi pekné vystúpenie :) a za mňa nech sa nemení nech ostane taká aká je sama sebou, každý sme iní a sme originál a to je dobre! Takže za mňa sa nemusí správať smelšie na pôdiu, mne stačí jej krásny chrapľák :) a som veľmi rada, že dievča z východného Slovenska je v Top 10 ! :) Lebo ja som tiež z východu a moja najväčšia favoritka z môjho rodného mesta Kristína Orišková vypadla v duetoch a to ma mrzelo lebo bola úžasná..

Martin Dufek – takisto ma zaujal už od kastingu svojím chrapľákom, ale aj štýlom :) celý čas neurobil chybu, až asi po dnes lebo mám pocit, že mu pieseň nesadla, neviem ale prvykrát som mala pocit, že je toho chrapľáku, ktorý sa mi veľmi páči dosť a tie výšky mi prišli na doraz, no stane sa :) síce ma mrzí, že nepostupil, ale on sa nestratí :) aaa oceňujem, že si vybral českú pieseň (ako jediný :O) len škoda, že mu viac nesadla, Martin má svoju kapelu a to je skvelé :) bol oživením a osviežením súťaže, viackrát ukázal svoju kreativitu a originálnosť – tanček na Macháči aj klavír v duetoch bol skvelý nápad :) za mňa je to ozajstný umelec, ktorý existuje v hudbe aj mimo SuperStar, no súťaž mu pomohla získať ďalších fanušíkov čo je super :)

Kateřina Chybová – pieseň Snowman som predtým nepoznala a vďaka tomu, že to Katka spievala tak som spoznala a je to krásne pieseň :) a zaspievala ju veľmi pekne za mňa, má jemný a krásny hlas a veľmi príjemné vystupovanie a od kastingu jej fandím :) nielen preto, že keď ju vidím v TV tak mám pocit, že vidím seba :O (nakoľko sa na mňa Katka výzorovo dosť podobá :D ) ale páči sa mi aj to, že do súťaže vniesla nežnú energiu a že z nej sála dobro :)

Marietta Mareková – keď som ju počula na kastingu nemohla som sa z toho spamätať :O za mňa spolu s Carmen patrila vždy medzi najlepšie speváčky v súťaži, ktoré podľa mňa technikou a svojimi dychberúcimi výškami boli o level vyššie ako iné speváčky a ešte keď som zistila, že pochádza tiež v východu zo Smižian tak som bola nadšená :) :) tak dnes to bola Adele a za mňa veeľmi podarená :) Marietta opäť ukázala svoj neuveriteĺný hlas a až profesionálnu techniku :O takže ja len fandím a som hrdá :) nemám čo vytknúť :) a ešte sa mi páči jej pokora ako na kastingu bola príjemne prekvapená keď ju porota chválila a to je základ pre speváka pokora :) a nielen pre speváka ale celkovo pre človeka :D

Adam Janota – pieseň Next to me bola zaujímavým výberom :D čítam, že viacerí ľudia vravia, že Barboru neprekonal, noooo ako ja by som sa vyjadrila, že nie že neprekonal ale ako ja by som neporovnávala :) muž predsa len nebude mať zvyčajne také výšky až ako žena :D aale mne sa jeho výšky veľmi páčili :) práveže som bola prekvapená až :O a hlavne prvá polovica piesne tak tam boli tie výšky že wau :O :) takže ja som veľmi spokojná, za mňa za mu to podarilo veľmi :) a tiež je veľmi sympatický :) a v medailóniku ešte nebol úplne pressvedčený o svojom speve, ale za mňa spieva úžasne :) a keby nie, by nebol v TOP 10 predsaaaa :D takže spieva aj vyzerá úplne super, nie je o čom pochybovať :)

Martin Probošt – výber piesne chválim :) a nielen preto, že je to moja obľúbená ale aj preto, že mu sadla a mohol ukázať polohu hlasu, v ktorej je skvelý a ktorá znie krásne a príjemne, takže dnes sa mi to páčilo :) no priznám sa, že od začiatku pre mňa bol zo slabších kvôli nie veľkému rozsahu hlasu, že tie výšky mi tam stále chýbali, ale zas sú piesne, v ktorých to vôbec nevadí ako napr. v Your songu :) všimla som si, že má rád piesne od Eltona Johna a to je super lebo mu hlasovo sedia :) takže za mňa v pohode len treba sa venovať piesňam, v ktorých netreba vysoký rozsah hlasu :) ale inak má peknú chlapčenskú farbu hlasu :)

Natálie Zbuzková – Sober pesničku milujem :D no nejako nemôžem zabudnúť na prevedenie od Natálie Kollarovej pred rokom na kastingu :) za mňa to ona vtedy zaspievala úplne perfektne :) Natálie Zbuzková to síce tiež nezaspievala zle, skôr bol problém zladiť sa s kapelou :( najprv som to v TV nepočula, ale na Spotify som si to už všimla :/ ale tak čo stáva sa, tiež sa mi plietla z Petrou Zubčákovou, takže možno bolo trošku aj na škodu, že nebola až taká veľmi výrazná osobnostne, ale inak veľmi zlatá holka, ktorá vie pekne spievať a má peknú farbu hlasu :)

Dávid Bílek – jeho song z kastingu zo Spotify – Sugar, som si púštaľa stále dookola :) milujem jeho čisté výšky :) a výnimočne som nesúhlasila s Leošom (celkovo) lebo zas podľa mňa spieva veľmi dobre :) i keď dneska mu to až tak úplne nevyšlo :/ myslím, že mu pieseň úplne nesadla alebo neviem ale predchádzajúce vystúpenia od neho sa mi páčili viac, ale to nevadí za mňa je to skvelý muzikant s pekným úsmevom :)

Elizabeth Kopecká – pieseň Stay z kastingu som si pustila už x- krát na Spotify a ja nemôžem z jej hlasu :D :O akože náádherná farba nádherná a za mňa je v Top 4 žien v tomto ročníku spolu s Carmen, Mariettou a Kristínou Oríškovou :) ale čo sa týka farby tak spolu s Carmen top úplne! že wau :O čiže ja som veľký fanúšik a tu takisto nesúhlasim s Monikou Bagárovou lebo za mňa zas veľmi ako v duetoch zažiarila a zaspievala to úžasne :) takže za mňa je to krásna žena s nádhernou farbou hlasu takže ja držím veľmi palce vo finále :) a tiež musím pochváliť medailónik lebo jej sa mi najviac páčil z dievčat a spolu s Adamom Pavlovičom boli originálni, vtipní a sami sebou :) že nielen že obaja skvelo spievajú ale aj super vyzerajú a majú obrovskú charizmu, ktorá určite prechádza aj cez TV na divákov doma :) a ešte stále sa nemôžem spamätať z ich Hallelujah! :O a takisto ako vtedy aj pri dnešnom jej vystúpení som mala zimomriavky ! takže gratulujem ! :)

Za mňa top vystúpenia:

1. Filip Svoboda
2. Nikolas Bitkovskij
3. Elizabeth Kopecká

A teším sa veľmi na finálové večeri! :) :)

56
Bezík
Reagovat

@verunka_26: No prosím, konečně pořádná superstáristka, tak sa nám to páčí !!! A ne furt nějací kverulanti jako třeba Bezík … ;-) :-D

57
Vita
Reagovat

Takže tento rok sa ide na výhru cecha chlapca. Inak si neviem vysvetliť pomer CZ SK 6:4 a pomer chlapci dievčatá tiež 6:4. Finále tipujem na čisto české keďže minulý rok bolo slovenské. Môj tip na TOP3:Bitkovskij, jiran a Kopecka. Tipujem, že Mariette alebo Kataríne dajú odstrelovu pieseň teraz aby vypadol 1kus cecha a 1 kus slovaka. Jedine žeby sa Nikita odstránila aj sama bez odstrelovej piesne.

58
Mia
Reagovat

@Bezík: Veru, ktory v rydzo popovej sutazi nepochopitelne hlada furt nejaku alternativu… :-D

59
Bezík
Reagovat

@Mia: No já přeci ! :-D Taky netvrdím, že jsem zcela příčetný :-D Ale je různý pop, může být i pop avantgardní … ;-)

60
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak to by mě zajímalo, nebyla by ukázka avantgardního popu? :-)

61
Bezík
Reagovat

@Violete: No, není to zrovna rozšířený žánr, ale co mě tak na první dobrou napadá je poslední album Anety Langerové Dvě slunce, díky čemuž je značně neoblíbené ;-)

62
Violete
Reagovat

@Bezík: Aha, vida, tak album Dvě slunce mám moc ráda, přijde mi hodně dobré. Nedalo mi to a ještě jsem se podívala, co se za avantgardní pop považuje a Cosovel je hodně zajímavá https://www.youtube.com/watch?v=qmAa4W6um0M&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=266

63
XY
Reagovat

Předpokládaný seznam pisnicek na zítra:

Adam Pavlovčin: Olivia Rodrigo-Drivers License
Petr Jiran: Billie Eilish-When The Party’s Over
Filip Svoboda: Eagles-Hotel California
Nikita Machytková: Duffy-Mercy
Nikolas Bitkovskij: Bruno Mars-When I Was A Man
Ladislav Hunka: Kings Of Leon-Sex On Fire
Katarína Štohrová: Miley Cyrus-Rebel Yell
Marietta Mareková: Toni Braxton-Unbreak My Heart
Adam Janota: Walk The Moon-Shut Up And Dance
Elizabeth Kopecká: Pink-Try

64
Bezík
Reagovat

@XY: Takže na odstřel je Adam Pavlovčin a kdo ještě ?

65
Monika
Reagovat

ja si neumim predstavit Katarinu….

Jinak playlist dost blby, nechapu proc tolik vykopavek a hnusnych songu.
nejvic libivej song ma samozrejme Elizabeth.
Dost se bojim o Petra, hruza song, uspavacka hadu, nuda a sed.

66
Jana2
Reagovat

Líbí se mi výběr jen u L.Hunky, jestli se do toho opře tak to bude dobrý.

67
BarBora
Reagovat

Rebel yell pre Katku? Tá pieseň bola perfektná pre Miklu, ale dať ju Katke je odstrel. Pokiaľ brutál neprekvapí. Tak na ňu som fakt zvedavá.
A absolútne nie som zvedavá na Jirana. Zas si len bude cez zuby drdlat,len aby nemusel poriadne otvoriť vráta, lebo to on nevie, len cez pootvorené ústa zavýjať ako postrelený vlk.

68
Jana2
Reagovat

@BarBora: řekla bych že má něco se zubama a nechce je ukázat. Ale písnička pro něj je teda totální odstřel. To se nedá poslouchat ani v originále. Děsí mě kolik mládeže to poslouchá a to taky ještě nejsem stará.

69
Violete
Reagovat

Podle playlistu se tesim na Filipa a Hunku, Elizabeth a Nikita by mohly zazarit.

70
BarBora
Reagovat

@Jana2:
Hrajú na jeho farbu hlasu a čo je schopný „zaspievať“. Veď on ešte poriadne nič neodspieval, furt len farba, farba, farba….
A s pokazenými zubami do speváckej súťaže? To snáď nie😧!?

71
Jana2
Reagovat

@BarBora: třeba si to před finále nechal spravit :-) ale teda máš pravdu, samy uknourany cajdaky.

72
BarBora
Reagovat

@Violete:
S Nikitou si práve nie som istá, tá pieseň vyžaduje energiu, ktorá mi k nej príliš nesedí, ale môže prekvapiť.

73
Jana2
Reagovat

Myslím že největší odstrel ma Jiran, tudíž to produkce fakt žene na vítězství Elizabeth. Dřív mi nevadila, ale už je mi protivná. Co jsem našla na netu tak se už delší dobu dost vytrvale snaží někam cpat.

74
Monika
Reagovat

@Jana2: To bude akorat slusna parodie a karaoke, to nemuzu dat dustojne a uveritelne.

75
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja si myslim naopak, ze Pavlovcin v tom muze byt dost dobry, cekam touchdown. Jinak dobry vyber pro Janotu a jestlipak budou svitici boty ;-) ?

76
Tomáš
Reagovat

Viděl sem playlist a nevím co k tomu říct, některé songy ani neznám a některé jo. Až budu mít čas, tak si je pustím. Stejně teď podle mě nemá vůbec cenu tipovat jak co komu sedne nebo nesedne, pravda se ukáže až odzpívají. Jen teda Mercy k Nikitě mi taky vůbec nesedí. Je to možné že ženou na vítězství Elizabeth a že kluk ani tentokrát nevyhraje, to by mě mrzelo ale i tak jsem strašně rád že je letos ve Finále tolik kluků a že tam mám tolik favoritů.

77
Tomáš
Reagovat

Vypadnou v 1. finále dva? Pořád se to nikde nepíše, možná to oznámí až v přímém přenosu. Za sebe bych vyhodil dvě holky, to asi nikoho nepřekvapí. Nikitu určitě a k ní buď Elizabet nebo Mariettu ale Elizabeth a Marietta jsou nereálné na vypadnutí v tomto kole a třeba mi nevyjde ani ta Nikita ale doufám že ano. Z kluků musí postoupit Nikolas, Ladislav a Adam Janota, to prostě v každém případě. Hodně by mě mrzelo vypadnutí Adama Pavlovčina v tomto kole, není to úplně můj největší favorit ale teď by to bylo předčasné. Přežil bych vyhazov Filipa a asi i Petra, ti mi zatím až tolik nepřirostli k srdci. I když u Petra by to byl obrovský šok kdyby vypadl už v tomto kole a asi by to byla i velká škoda protože potenciál pro tuhle soutěž on rozhodně má a myslím že ještě může překvapit a má ještě co ukázat. Nevěřím ale že by vzhledem k jeho mediální popularitě mohl vypadnout už v prvním finále. Filip má zase dost dobrý song, možná vůbec nejlepší výběr ale záleží samozřejmě na tom jak to zazpívá. Zkrátka bych vyhodil dvě holky pokud tedy budou vypadávat dva, to by pro mě bylo ideální ale to se asi určitě nestane.

78
Violete
Reagovat

Hlasove si Petra v te pisni dovedu predstavit, tak uvidime. A budu drzet palce Katarine, at si to da po svem.

79
BarBora
Reagovat

Ak by som mala len veľmi predbežne tipnúť 2-och vypadávajúcich, dala by som asi Nikita a Laco/Katka, brala som do úvahy zadané piesne, hlavne v prípade Katky.
Jiran nie, jemu stačí si tam pár minút oddrdlať a ľudia budú hotoví.
Veľmi bude záležať od výkonu a porotcov. Ak by sa všetci prekonali a porota len chválila, tak vôbec neviem, možno podľa nálady divákov.

80
Tomáš
Reagovat

@BarBora: No Jiran nevypadne teď ani omylem, to je jistota. Taky mám strach o Ladislava, nevím jestli hlasující do SS jsou jeho cílová skupina. :( Strašně bych si ale přál aby překvapil a došel naopak v soutěži co nejdál. Katarína by taky mohla vypadnout, její pozice asi rovněž nebude moc silná a pokud nezazáří, může to mít nahnuté. Já si myslím že v ohrožení by klidně mohl být i Pavlovčin, není to zrovna typ, kterému by holky posílaly hlasy a pro starší taky může být dost kontroverzní ale rozhodně si nepřeju aby odešel takto brzy. Ale to jen odhadujeme my, co se uděje zítra, to nikdo neví.

81
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Kľudne to môže byť aj Pavlovčin, ale pokiaľ odspieva dobre, nemyslím že by už teraz vypadol. On je výrazný, nie každému sa páči, ale teraz sa ešte hlasuje za, proti sa možno bude neskôr.

82
Ally
Reagovat

No odstřel..jsem si vzpomněla, když dostal Chodur Lady Gaga Paparazzi..vypadalo to na první dojem jako největší odstřel ever ;) ..a..skoro bych řekla, že díky tomu vyhrál?

Na podobné téma..teď jsem vyyoutubovala ;) , že Love Again od Dua Lipa ma v sobě kus písničky z devadesatek , která zas vychází ze songu asi z roku 1935.
To mi přijde super, že je ta hudba vlastně pořád stejná, ne?

83
tynka
Reagovat

Ahoj, jaké je téma pro první finálový večer?

84
Mia
Reagovat

@tynka: Koncept tematickych vecerov uz IMHO opustili, minimalne tento prvy vecer. Ci potom budu nejake temy je otazne, skor si myslim ze nie.

85
Violete
Reagovat

Vali Angel mivate na Instagramu hezke streamy se Superstaristy, pristi sobotu od 18 hodin bude znovu Petra Zubcakova.

86
Iv. Sa.
Reagovat

Do dneška jsem netušila, že se budu nejvíce těšit /po přečtení playlistu/ na Ladislava Hunku a netěšit na Mariettu /u toho nejspíš usnu, asi není zájem, aby zazářila víc.

87
Tomáš
Reagovat

Pustil sem si song pro Janotu a moc se mi to nezamlouvá, jemu by spíš seděla nějaká balada. Tohle se mi k němu nehodí. Nikolas má dobrý song ale už hodně provařený a ohraný. Naopak u Jirana si myslím že ta Billie Eilish se k jeho barvě hlasu naprosto hodí takže si vůbec nemyslím že by mu tenhle výběr měl podkopnout nohy. Svoboda sází taky na provařenost songu. Hunka by mohl být dobrý odvaz a Pavlovčin si pojede tak nějak ve svých kolejích a buď ho diváci přijmou nebo ne. U holek je jasná na postup Elizabeth, opět jí k tomu pomůže osvědčený hit ale dál už je to mezi holkama nejasné. K Nikitě mi výběr nesedí, Katarína je taky s otazníkem a překvapivě Marietta dostala něco, na čem se asi moc nepředvede a nevynikne. Ale kdo vypadne, to vůbec netuším. myslím že úplnou jistotu postupu mají jen Jiran a Elizabeth a v tomto kole asi ještě i Marietta. Mezi ostatními to vidím hodně vyrovnané a dramatické a myslím že může vypadnout skoro kdokoliv.

88
Monika
Reagovat

@Tomáš: Mne treba Jiran neprijde vubec jistej, ten song je hrozne nudnej a unylej, to novackeho divaka vubec nebavi, usne driv nez to Petr odzpiva.

89
Tomáš
Reagovat

@Monika: Nemyslím že by u něj až tak rozhodoval výběr songu a ještě v téhle fázi soutěže. Porota ho už na castingu dost zfavorizovala jako toho s tou zajímavou barvou hlasu, byl dost výrazný i v dalších fázích soutěže. I tady je často tipován na vítěze. To by mu ve chvíli kdy je tam ještě 9 dalších lidí mělo na postup stačit. Spíš se obávám o Hunku a nevím proč ale trochu i o Janotu a Nikolase. A vůbec si nejsem jistý postupem ani u Pavlovčina, je dost kontroverzní pro řadu lidí. Ale samozřejmě se uvidí, to vyřazování bude mazec.

90
jj
Reagovat

@XY:
Barvou hlasu, často i stylem, se mi do výběrů skoro všichni hodí. Možná měli i nějaký slovo při výběru. Jen u Kataríny nevím ten styl, když se jí to ale povede, tak zaboduje. Nejhorší výběr mi připadá, že má Janota, s tím asi moc nenadělá.

91
Tomáš
Reagovat

@jj: Taky vůbec nechápu výběr u Janoty, ten kluk je stavěný na rockové a popové balady a tohle mi přijde pomalu jako nějaká disco odrhovačka. Vypadá to jako odstřel, doufám že to přežije a nevypadne, jinak by mi ho bylo setsakra líto. Když už by měl odejít nějaký kluk, tak já bych obětoval Svobodu. Není špatný, ale ostatní mě baví víc. Ale Svoboda myslím určitě postoupí, ten měl zatím vždy při vyřazovačkách zpr.dele kliku a a něco mi říká že i u diváků bude mít štěstí.

92
DJ Vlado
Reagovat

@Iv. Sa.: Vidíš, já mám zrovna Un-Break My Heart hodně rád, ale to je dáno hlavně dobou vzniku, tzn. mojí puberty (z dnešního pohledu to zní divně, ale tehdy byl človĕk vdĕčný za každý popový hit zpívaný ženou), navíc se téhle písni onehdá v Esu povedl husarský kousek – zasáhnout do souboje Kelly Family a Backstreet Boys, kteří si běžně rozdělovali první dvě místa, což byla šílená nuda, takže byla oáza, když se mezi nĕ nĕkdo naboural (sice jen na druhé místo, ale i to se tehdy počítalo) 😀 Z tohoto titulu se na Mariettu těším 😉

Hodně mám rád i Drivers License (Oliviu můžu jako whole package), ale Adamovým podáním si moc jistý nejsem, nějak si to nedokážu představit v podání kluka a ještě navíc s tak nízko posazeným hlasem 😒 A do třetice svých oblíbených songů z playlistu bych rovněž zmínil Sex On Fire, ale to by musel zpívat Filip a ne Hunka, navíc už to v talent shows znělo xkrát (v zahraničí Jamie Archer, u nás Jaro Smejkal a Štĕpán Urban), takže se srovnání nevyhnu 🤨

93
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Eso jsem hodně sledoval a pamatuju si to jak pořád vyhrávali Kelly Family a Backstreet Boys. :-D Toni Braxton byla s tímhle songem na druhém místě a dostala se mezi ně, to si taky pamatuju. Ale nebylo to náhodou tak, že potom další týden už ani nepostoupila a rovnou z toho druhého místa vypadla? Pokud to tak bylo, tak si to pamatuju velmi dobře. Bylo to někdy na jaře 1997 tuším, to máme hodně dobrou paměť. :-D

94
Jana2
Reagovat

@DJ Vlado: Jamie Archer to dal fenomenálně! Děkuji za připomenutí :-)

95
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Pamatuješ si to hodně dobře 😀 Akorát se na tom druhém místě držela nĕkolik týdnů, než jednou nasadili hodně silné novinky a mezi nimi byla i Madonna s Don’t Cry For Me Argentina, která Toni nejspíš sebrala část hlasů 🤔 Jo a ještě pamatuju, jak tehdy nečekaně vyhráli Offspring s ani ne dvouminutovou vypalovačkou All I Want, to byl tehdy pořádný šok 😀 Ale na prvním místě se udrželi jenom dva týdny, než Kelly Family vyměnili singl (kvůli nim tehdy ohýbali pravidla, jelikož na čtvrté místo, kde se správně mohlo měnit, nikdy nespadli) 😒

96
Iv. Sa.
Reagovat

@DJ Vlado:
92
Dík za reakci, dobrá, třeba u Marietty neusnu, když jsi mi to takhle oživil 😉
Čekala jsem pro ni původně spíš nějaký protiúkol, toto zvládne, tuším, očekávaně velmi dobře. Ale právě to „očekávaně“…
Těším se, jako jedna z mála /ale spolu s Violete ❤️😉/, na Nikitu, jak to pojme po té minulé čočce od poroty. Mě náhodou bavila, i když mi je jasné, že tam poněkud násilně vtlačila celou svoji hlasovou škálu. Třeba ji ty odřené uši při postupu trochu usměrnily.

97
Prochor
Reagovat

Pořád fandím Elizabeth, hlavně se mi hrozně líbí její hlas a už se na ni dnes těším. Ale kdybych si měl tipnout, tak pořád bych vsadil na vítězství Jirana. Podle mně je ze všech nejlepší.

98
Prochor
Reagovat

Ještě než začne soutěž, tak poslední tipy Fortuny na celkového vítěze:
***
Kopecká Elizabeth – 3.80
Bitkovskij Nikolas – 5.50
Jiran Petr – 6.50
Janota Adam – 7.50
Hunka Ladislav – 8.00
Štohrová Katarína – 8.00
Pavlovčin Adam – 8.50
Mareková Marietta – 12.00
Svoboda Filip – 12.00
Machytková Nikita – 15.00
***
https://www.ifortuna.cz/sazeni/zabava/superstar-celkovy-vitez

99
RAINMAN
Reagovat

Moje křestní jméno je Rain, příjmení je Man. Můj pseudonym je Jan Kocián. A jsem tady!

100
libena
Reagovat

ewa je super

wau, nikita odstupuje…

101
Jana2
Reagovat

Nikita překvapeni. Nechápu proč odstoupila a pak stejně zpívá.

102
Prochor
Reagovat

Mohli by místo Machytkové vrátit někoho zpátky ( třeba Petru Zubčákovou).

103
Jana2
Reagovat

@Prochor: spíš Natalku Zbuzkovou, ale to se nestane.

104
XY
Reagovat

@Prochor: souhlas, takhle je to takový divný…

105
Pattrick
Reagovat

A to nemohla proste odstoupit a produkce dat Zilkovou.. zbytecne vyhozene misto..

106
Jana2
Reagovat

Škoda, poprvé se mi docela líbila.

107
RAINMAN
Reagovat

černoška: slabý hlásek, ale dobré… prostřední pasáž byla s nejhorší intonací

108
Jana2
Reagovat

@Pattrick: asi tak. To přece nemohla vymyslet dneska. Měli ji nahradit.

109
libena
Reagovat

nebylo to špatný, ale zabrala místo někomu jinému. měla odstoupit dříve a mohl tady být někdo místo ní

110
Lucas
Reagovat

Proč jsou moderní tyhle strašný účesy, ta rovná ofinka? :D

111
libena
Reagovat

moc se mi líbila první půlka písničky – nikolas

112
RAINMAN
Reagovat

Nikolas: intonačně slabé, písnička nudná sama o sobě

113
XY
Reagovat

Jo účes i outfit hroznej a není sám co to má na sobě Pagáčová za vějíř např? Ale pěvecky se mi líbil.

114
Lucas
Reagovat

Nikolas má příjemnej hlas a hlavně se mi líbí i jeho vystupování.

115
Jana2
Reagovat

Nikolas se mi taky poprvé líbil i když rychlejší písničky mu sedí líp.

116
motylek
Reagovat

@Lucas: vizáž děs… :-D ani už nevím jak zpíval…,

117
libena
Reagovat

a mimochodem sleduju, jestli řekne leoš to slovo, které mu dala monika za úkol říct – kdo sleduje instagram leoše mareše, tak bude vědět :-)

118
Monika
Reagovat

Nikolas nuda šílená, vše v jedné rovině, jsem u toho pomalu usnula. Zas precenenej jako obvykle .

119
Prochor
Reagovat

Koukám, že Filip to pojal sportovně a nastoupí v kraťasech. Asi se chystá předvést svižnější pohyb na jevišti.

120
zuzana
Reagovat

Dobry večer, šikovný chlapec, ten účes mu mohli trochu zmodernizovať, spev super…

121
Rena
Reagovat

Nikolas velmi příjemný hlas. Oblečení i účes už méně…

122
zuzana
Reagovat

@XY: zapla som to neskoršie a kukám že jej len hlava trčí spoza nejakej steny

123
Pattrick
Reagovat

Ty hadry co maji vsichni na sobe ne otres.. to se zase Vanek vyradil.

124
Pattrick
Reagovat

@Prochor: Filip kdyz mel na instagramu zivak, tak rikal, ze se uz v semifinale bal, co mu daji za obleceni. Tentokrat to odskakal fakt nejhur.

125
zuzana
Reagovat

@motylek: ahoj!!!

126
Ally
Reagovat

@Pattrick: No mohla no, ale jestli má nemocnou mamku, tak má asi jiné starosti/priority..však můžou někoho vrátit dodatečně..co už;)

127
Jana2
Reagovat

Filip ma odstrelovou druhou pozici. Ale doteď jsem si ho v soutěži skoro nevšimla. Tak uvidíme.

128
Iv. Sa.
Reagovat

Pal’o to, myslím, vysvětlil dostatečně, zřejmě Nikitu přesvědčili, aby si svůj časoprostor v přímém přenosu ponechala s ohledem na budoucí kariéru, když už se do topky dostala. Není divu, že nezpívala v plném nasazení.
🍀

129
motylek
Reagovat

@zuzana: Zuzko ahoj, moc tě zdravím… ☼ minule to „oblečení“ bylo horší…, tak něčemu se musíme zasmát, že jo… :-D Komu fandíš?

130
RAINMAN
Reagovat

Svoboda: velmi dobré včetně velmi dobré angličtiny

131
Ally
Reagovat

Jé budou tam Superstaristi 2004 .. tak to se asi vydržím dívat;) i s Ewou je to lepší

Zajimavej Hotel California

132
XY
Reagovat

Elizabeth na instagram před chvilkou přidala příspěvek, kde kurzívou a několika vykřičníky nabádá aby ji všichni poslali hlasy. Tohle extrémni prosení je fakt trapný

133
XY
Reagovat

@XY: Ne kurzívou ale Caps lockem samozřejmě.

134
Jai Kudo
Reagovat

Svoboda předvedl, jak se to nemá zpívat. Angličtina velmi slabá….. :-) Hlas nic moc. A ty výkřiky u toho, OMG!

135
Lucas
Reagovat

Máme výborného stylistu :D to jo teda, ty kraťasy vypadají fakt hrozně.. Jinak Filip má hezkej hlas

136
Violete
Reagovat

Filip bajecny a jak se ozval ohledne kostymu, super.Rodi se z nej hvezda.

137
Pattrick
Reagovat

Proc ten Mares porad musi skakat Farne do reci. Je na pest, domluvit ji nenecha poradne..

138
Jai Kudo
Reagovat

Habera hodnotil správně…. frázování rockových písníček v angličtině je klasický problém českých zpěváků. Včetně těch nejslavnějších. Až na vyjímky.

139
Rena
Reagovat

Filip sebevědomé vystoupení, líbilo se mi

140
Prochor
Reagovat

Souhlasím s Haberou protože pro mně je celá písnička jen úvod k závěrečnému, fantastickému kytarovému sólu.

141
Filip
Reagovat

F. Svoboda nic moc, hadry otresny, ale za to on nemuze. Muze za to stylista, kterej jede ocividne na nejakych drogach.

Nicmene me vytaci ty kecy o svobode. Kolik z nich tedy volilo SPD nebo TSS, kdyz chteji tak moc svobodu?

Tipnu si, ze ani jeden.

Tak at potom nebreci, ze neni kvuli covidu „svoboda“.

142
Jana2
Reagovat

Mám něco s ušima a nebo fakt L.Hunka není slyšet? Je to dost škoda.

143
motylek
Reagovat

Hunka jako obvykle neposlouchatelné….

144
Jai Kudo
Reagovat

Myslím, že Hunka je slyšet bohužel až dost….co to tam proboha předvádí???? Strašný!

145
Lucas
Reagovat

podle mě Hunka ani neměl bejt ve finále a ani tohle vystoupení mě nezaujalo..

146
XY
Reagovat

Laco se mi fakt extrémně nelíbil. Jestli potomhle postoupí na úkor někoho lepšího, tak mě to fakt hodně naštve.

147
motylek
Reagovat

Farná by to zazpívala líp…. :-D

148
RAINMAN
Reagovat

Hunka: mečení, špatné frázování, refrény už byly lepší

149
Prochor
Reagovat

Hunku může zachránit jen to, když někdo bude ještě horší. Ale na to bych nespoléhal.

150
XY
Reagovat

Monika a Marián asi ohluchli.

151
Prochor
Reagovat

Marieta nebyla na začátku vůbec slyšet. Bylo to na ní moc hluboko.

152
Monika
Reagovat

Marietta hrůza ani bych se nedivila kdyby vypadla je to šílený.

153
Rena
Reagovat

Hunka strašný, i když mě překvapil rodinkou…

154
RAINMAN
Reagovat

Mareková: na začátku jí to ujelo, pak pod tónem a časté falešné záseky… pomalejší verze oproti originálu. Špatné to bylo!

155
nofux
Reagovat

Marietta katastrofa a Marián a Monika standing ovation? Wtf?

156
Rena
Reagovat

No začátek nic moc, druhá pulka byla lepší. I Leoš to slyšel.

157
XY
Reagovat

Marietta mi thrala uši, její nejhorší vystoupení v soutěži. A porota je zas zhulená… Ach kde jsou ty časy kde se i kritizovalo.

158
Pattrick
Reagovat

Marietta, tohle je preslap jak svina.. proc takovou pisnicku. Asi chtela ukazat rozsah, ale dole ji to hodne ujelo.. Druha cast uz lepsi, to se zachranila..

159
nofux
Reagovat

Opravdu by mě zajímalo, co tam v tý porotě hulej, nebo jestli jim tam pouštěj nějakej jinej zvuk než nám, protože tohle bylo jasně nejhorší vystoupení večera a oni jí tam vychválej…

160
RAINMAN
Reagovat

Porota kromě Mareše u hodnocení Marekové totálně mimo!

161
Lucas
Reagovat

Marietta tam měla slabý chvilky, ale taky tam bylo hodně i těch silnějších.

162
Monika
Reagovat

Cože? To si porota kromě Leoše dělá srandu? Marietta tvl tohle pustit v zahraniční verzi, to byl průser. Co tam zobou ?

163
Jai Kudo
Reagovat

Mareková dost zklamala, souhlas s RAINMANEM, to nadšení poroty kromě Mareše bylo hodně trapné.

164
Jana2
Reagovat

Tyjo mne to přišlo docela dobrý. Rozhodně lepší než Filip a asi i Ladislav. Ale je fakt, že tady u toho stavím dětem lego, tak to poslouchám jen na půl ucha :-)

165
Ally
Reagovat

Spíš mi prislo, že občas zapomněla text a to ji rozhodilo? Jinak nevím, protože barvu má krásnou..A Unbreak my heart je celkem srdcovka

Dalmatin, který proletěl zvyraznovacem:))

166
zuzana
Reagovat

@motylek: zatiaľ neviem komu…..je tam príliš tých zachripnutych hlasov, už je to nudné. Príde mi to celkom divne keď v kastingovych častiach vychvalovali baby a teda je tam šesť chalanov….mne sa veľmi páčila Angelika kollmanova, ale tak teraz asi musí vyhrať nejaký chalan…a páči sa mi asi Adam a Nikolas môže bzy

167
Filip
Reagovat

Laco Hunka mel skvely refrenem a pusobil na podiu jako opravdova Superstar na koncerte, ale je pravda, ze zejmena zezacatku to bylo celkem slaboucky…

Nejlepsi jeho psaza nastala ke konci po komunikaci s podiem, kdy ty refren napalil fakt hodne dobre.

U Marietty souhlas s Leosem. Prvni pule slaboucka, jakmile se odstoupila s mikrofonem do strany, tak to rozjela dobre. Naopak nesouhlasim s orgastickym hodnocenim Habery, zas tak dobry to opravdu nebylo.

Nicmene jako jedna ze 2 holek muze byt dnes uplne v klidu. Tipuju, ze i kdyby dnes nahodou mela nejmin hlasu, tak dostane „divokou kartu“ a skrz Machytkove vyoutovani by jako holka zustala dal.

168
XY
Reagovat

Očekávám že zlatý hřeb veřera bude Petr nebo Elizabeth a ten dostane standing ovation od všech. Je jasný že toho kdo to bude bude chtít produkce za vítěze.

169
dolores
Reagovat

Všetky baby dnes budú veľmi silno chváliť, nech zaspievajú hocijako, lebo sú už len 3 a bolo by pre súťaž blbé, keby okrem Nikity dnes odišla ďalšia dievčina…

170
Filip
Reagovat

@XY: Posledni vystoupeni tipuju Elizabethu, potrebuji totiz podporit nejakou holku do poslednich veceru.

171
Jana2
Reagovat

Dost mě překvapí, jestli nevypadne Filip. Je to Čech, je to kluk a nezpíval nijak extra.

172
Prochor
Reagovat

@Filip: Taky si myslím, že Elizabeth má být to nej nakonec.

173
Lucas
Reagovat

Tak Janota zatím docela hrůza..

174
RAINMAN
Reagovat

Janota: mírně falešné, refrén už byl lepší. Podprůměrný výkon!

175
motylek
Reagovat

@zuzana: myslíš Janotu ? nebo Pavlovčina? Janota jakž takž, ale až tak unešená z něho nejsem…, těch úsměvů u něho je na mě moc… :-D a Pavlovčin je pro mě tím jak vypadá nestravitelný…/a ani se mi nelíbí jak zpívá…/

176
Prochor
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale když hodnotí Pagáčová, tak mi připadá, že sedí za paravánem.

177
XY
Reagovat

Janota byl průměrnej, ale rozhodně to bylo lepší než Marietta ze který se mohli porotci podělat za ušima

178
Rena
Reagovat

Mareš zase pravda , udýchané… Ale sympaťák to je..

179
Pattrick
Reagovat

Achjo, zlata minula superstar, ktera teda byla uz bida, tohle je nejhorsi finalove kolo za hodne dlouho..

180
Filip
Reagovat

Chudak Janota, takovou pisnicku :-D To by nedal nikdo tam! Mozna Bitkovskij, mozna…

Tu pisnicku si pro nej u produkce objednala Fortuna a Tipsport ne? Kde byl nejvetsim favoritem…

181
Prochor
Reagovat

Jediný Mareš se snaží hodnotit. Ostatní se mi zdá jenom programově chválí. Ještě jsem nepochopil jejich strategii a co tím sledují protože s objektivitou to nemá nic společného. Na tom se asi shodne víc diváků.

182
Rena
Reagovat

legrační, jak ve všech rodinách ukazují jak vaří :-)

183
Prochor
Reagovat

Pavlovčine, Pavlovčine, Leoš měl alespoň hezké kožichy. Ale tuhle hrůzu vyhrabali ze skříně něčí babičky.

184
Jana2
Reagovat

Stylista na něčem jede ale ono se to k Pavlovcinovi docela hodí. Dneska se mi pěvecky hodně líbí, má krásný silný hlas. A ohoz – no, proč ne. Jsem fanynka vítězů Eurovize Maneskin, takže jsem zvyklá na ledacos :-))

185
XY
Reagovat

Pavlovčin… tak konečně někdo…

186
Pegesik
Reagovat

Proboha, kostymėr nenávidí Pavlovčina….

187
Dom
Reagovat

mam pocit ze je to nejak zvlastne nazvucene, hudba hlasna, vokalisti tiez a zvysok pocut poriadne nie je

188
Jana2
Reagovat

Pavlovcina si ještě párkrát večer pustím. Tohle se fakt povedlo.

189
Bezík
Reagovat

Tak jsem přišel pozdě, ale díky reklamám a debilním medailonkům jsem dohnal přímý přenos k aktuálnu. Koukám že se tu hejtuje hlavně Marietta. No, nic nebylo bez chyb, hrabat se v detailech se mi nechce, takže spíš celkový dojem z vystoupení. Zatím z toho vyplývá jediné, tragická úroveň pánské osádky se potvrzuje naplno, Marietta o dvě patra nad nimi. Pavlovčin, no je úplně šílené, co kluk to špatnej vtip. Snad to zbylá dvě děvčata – trosečnice trochu ještě vytáhnou.

190
Rena
Reagovat

Oblečení šílený, i ten klobouk. Ale myslím, že to dal dobře, zejména konec.

191
RAINMAN
Reagovat

Pavlovčin: špatné frázování, ale velmi pěkná barva hlasu, byť hlasový fond není perfektní, závěr velmi pěkný a emotivní díky krásně písničce jako takové.

192
Pattrick
Reagovat

Konecne Adam, ktery prinesl do zatim 2 hodin utrpeni, neco co melo grady. Jak kdybych prepnul porad.

193
Jana2
Reagovat

Tyjo Líza jde už teď. Tak to půjde nakonec Katarína? Nezdá se mi, že by dali dvě holky za sebou.

194
Monika
Reagovat

Pavlovcin pro mě velké překvapení, nejlepší vystoupení zatím. Hodně dobrý.

195
Violete
Reagovat

Pavlovcin fantasticke, verila jsem, ze to da.

196
zuzana
Reagovat

Tak Tohoto Adama velmi nie ze nemusim, ale strasne ma nebavia tie jeho kosele v nohaviciach, ale toto bolo bozske a chcela by som to pocuvat stale..

197
motylek
Reagovat

Jsem to tušila, že se mi na něho /Pavlovčina/ bude špatně dívat.., sako na holé tělo – hnus.

198
motylek
Reagovat

tak Kopecká nebude můj fanoušek… :-DD

199
Jana2
Reagovat

To jsem si dřív nevšimla, že má Kopecká tak velký prsa.

200
XY
Reagovat

Tak tohle se Elizabeth moc nepovedlo

201
Pattrick
Reagovat

Kopecka, takovej mečák jsem dlouho neslysel, co tohle tvl bylo? Ty pazvuky? To ji nemohl nekdo rict, ze to je strasny…

202
Ally
Reagovat

@Pegesik: Nee, spíš se mu líbí:)
Spíš nenávidí Elizabeth..nebo je těhotná;)
Jinak děvče na vyhazov dle mě;(

203
RAINMAN
Reagovat

Kopecká: dobré to bylo, ale v porovnání s originálem to působilo až směšně… ten rozdíl v hlasovém fondu.

204
Violete
Reagovat

Od Elizabeth se mi to vubec nelibilo.

205
Filip
Reagovat

Me by zajimalo, co dnes porota fetuje? :-D

Elizabetha stejne jako Laco dobry refreny + zaver, jinak to zadna topovka teda nebyla.

Muze mit nekdo rict, proc toho Adama Pavlovcina navlekaji neustale do tech buzerantskych kostymu? Dnes to byl opravdu strop.

On jako pravdepodobne bude homo, ale proc to tak prehanet a davat na odiv? Vzdyt mu to ubere hlasy…

Protoze jinak ma super a zajimavej hlas. Nicmene z jeho vystoupeni jsem si taky neustrikaval tolik jako porota. Bylo to minimalne v prvni pulce takovy ustraseny a nervozni. Ani to frazovani prave nebylo tak super, jak porota vychvalovala.

No rozpacitejsi nez z vykonu soutezicich jsem teda rozhodne z vykonu poroty. I kdyz aspon Leos ma obcas dobry poznamky.

206
zuzana
Reagovat

@motylek: ja som ho len pocuvala

207
motylek
Reagovat

@zuzana: :-))) tak to joooo….

208
XY
Reagovat

Opravdu působí blbě jak do toho Ewě Leoš furt skáče. Působí to komicky a neprofesionálně.

209
Ally
Reagovat

Adam Pavlovcin..úplně nevím, jestli se mi to líbí, ale souhlasím..že to bylo jiné, moderní..profesionální, působivé.. záleží jak ho vezmou diváci

210
RAINMAN
Reagovat

Stohrová: začátek falešný, pak to bylo lepší a závěr už byl velmi dobrý.

211
Jana2
Reagovat

Katarína je moc sympatická. Rozhodně víc než ultrasnaživka Líza.

212
Pattrick
Reagovat

Katarina nejlepsi vystoupeni.. wow, tak tohle byla jizda.

213
Violete
Reagovat

Katarina skvele, treti nejlepsi vystoupeni vecera.

214
XY
Reagovat

Habera je ale ožralej a zhulenej zároveň to není možný… Tohle ho nepřesvědčilo? Bylo to skvělý

215
Rena
Reagovat

Mě se to od Katariny líbilo… ale určitě si to tedy nevybrala.

216
nofux
Reagovat

Katarína se mi z holek líbila nejvíc. Porotu dneska fakt nepobírám :D

217
Bezík
Reagovat

Katarína se stává mým fanouškem !!! ;-)

218
Filip
Reagovat

Zacinam zjistovat, ze na drogach nejede jenom porota, ale i playlistmakeri…

Proc jim proboha davaji pisnicky, ktery se vubec nehodi k jejich hlasu? Viz. Katarina, Elisabeth, Adam J.

Nemluve o vizazistovi, ten bude delat cele particce dealera.

Proc dat treba Katarine neco pekneho, slusiveho a hodiciho se k ni i pisnicce, kdyz ji muze dat vinove sacko se zvonaci, ze jo?

219
Rena
Reagovat

Z holek je Katarina nejsympatičtější a nejhezčí… držím ji pěsti

220
Bezík
Reagovat

@nofux: Plní zadání produkce, především Habera s Leošem.

221
Ally
Reagovat

Katarina fakt sympatická, asi špatný song..Jinak ok
Uf, tak nějak mi došlo v jakém musejí být stresu..

222
zuzana
Reagovat

Katka sa mi páčila, bombový hlas, len ten zvuk bol zase nejak mimo….aj Elizabeth bola dobrá aj keď sa mi zdá trochu preafektovana, jej spev je ľahký, prirodzený….

223
Monika
Reagovat

Kopecká opět total prechvalena…porota asi musí jen chválit dnes nejlepší Leoš z porotcu

224
Violete
Reagovat

Porotu vubec nechapu, Katarine se vystoupeni tak povedlo, to si nezaslouzila takovy kartac.

225
Jai Kudo
Reagovat

Stohrová má velice pěknou barvu hlasu, bohužel ten projev je takový nějaký jalový….jinak nakonec překvapivě zachraňuje pověst poroty Leoš Mareš, dnes už poněkolikáté. Zvláštní. Jako třeba u té Kopecké. Taky se na ni nikdy moc netěším, nakonec zazpívá celkem dobře, ale ….. nejsem její fanoušek.

226
Jana2
Reagovat

Ty hadry jsou schválně, aby se o tom co nejvíc psalo. I Bagarova na instagramu přiznala, že to co má na sobě ona je úlet záměrně.

227
Bezík
Reagovat

@Violete: Je produkcí předurčena k vyhazovu. Klasika, zejména když víme, jak to probíhá. Choreograf a rejža je v podstatě donutí k tomu podiovému pohybu, aby jí pak za to sejmuli. Přitom v originále Billy Idol ani v coveru Miley u toho rozhodně netančí, ba naopak.

228
Jana2
Reagovat

Omg Jiran i kdyby se přerval, tak z ty příšerný písničky nic nedostane. Vždyť to nemá ani melodii, nic. To budu pouštět dětem místo ukolebavky.

229
motylek
Reagovat

Já bych si tak přála, aby měl Petr alespoň jednou normální písničku…, která má nějakou melodii, refrén…. no ale stejně mu budu fandit…

230
XY
Reagovat

Typická Jiranovina, ale tohle není písnička vhodná do talentových soutěží.

231
RAINMAN
Reagovat

Jiran: velmi dobré, refrény přece jenom slabší, refrén na úplném konci byl výborný. Fakt zajímavě pojaté.

232
Jana2
Reagovat

Tak aspoň už nikdo netaji že písničky dostávají, teď to Leoš řekl Kataríně.

233
Bezík
Reagovat

@Jana2: Píseň je skvělá, ale Jiran je prostě komická kreatura, jako všichni chlapci.

234
Bezík
Reagovat

Takže Jiran je předurčen k vítězství ? Asi jo ….

235
Jana2
Reagovat

Za mě dneska
1. Adam P.
2. Katarína Š.
3. Nikolas
4. Petr
5. Marieta
6. Adam J.
7. Laco
8. Filip
9. Líza

236
Violete
Reagovat

Petruv hlas mam moc rada, ale za me tahle pisen nebyla dobra volba.

237
Prochor
Reagovat

Jiran je prostě nejlepší, takže se nedivím, že ho dali až nakonec. Pořád si na něj tipuju jako na vítěze.

238
Monika
Reagovat

Přání na vypadnutí marietta, tipuji Filipa. Bojím se o Petra, který je pro mě letošní jednička a i dnes se mi líbil.

239
Rena
Reagovat

Teda, Leoš jim dává kapky, měl pravdu s Katarinou… Petr pěkný, na první živé vystoupení to byla teda kláda… Navíc on je Petr takový zvláštní, uzavřený, trochu jako byla Langerová na začátku. Škoda že mají tak málo živých přenosů, bylo by zajímavé sledovat, kam až se dostane. Anetě to moc pomohlo, při posledním vystoupení to byl uplně někdo jiný. Sms pošlu Katarině a Petrovi…

240
Jana2
Reagovat

@Bezík: U něj je problém v tom, že nechce ukázat zuby. Našla jsem fotku, kde je vidět, že tam má fakt hodně problém. A pak cedi všechno na půl pusy a nesměje se a tak působí jako divňous. A ta písnička…no originál jsem nezvládla ani doposlouchat. Vždyť to nemá melodii, refrén, nic.

241
XY
Reagovat

Dneska všechny převálcoval Adam Pavlovčin rozdílem deseti tříd. Katarína, Nikolas, Petr a Filip taky fajn. Tipuju že vypadne Laco, i když po rekapitulaci musím říct že by si to zasloužila Marietta, i když to je dost nereálný.

242
motylek
Reagovat

Dnes nejlepší Petr, Katarína……., a Eva Farná…

243
nofux
Reagovat

Jiranovo vystoupení asi nebylo to nejlepší co zatím předvedl, ta písnička je skvělá ale asi ne nejvhodnější do talentových soutěží. I tak z toho dokázal vykřesat co nejvíc, hlavně díky jeho hlasu a práce s ním. Baví mě i jako taková zvláštní osobnost. Pro mě letošní největší favorit :) Na vyhazov Marietta nebo Ladislav, ale přece jen by mě v dalším kole víc zajímala Marietta, takže snad vypadne Ladislav.

244
motylek
Reagovat

Petr se zubama nemá vůbec nic…, to spíš ten Svoboda….ten má křivé přední zuby..

245
Jana2
Reagovat

@motylek: On ma na FB fotku 4 roky starou, vypadá jak z nějakýho kostela v bílým oblečení a tam vypadá, že nahoře vepředu to má dost nakrivo.

246
Prochor
Reagovat

Anetina parta je tam bez Anety? Co s ní je ?

247
XY
Reagovat

Moc mě mrzí že tam není Aneta :(

248
Ally
Reagovat

@Prochor: Četla jsem, že Aneta ma práci..
Joj já jsem se taky dojala.. nj poprvé je poprvé..a 17 let je 17 let;)

249
Bezík
Reagovat

@Prochor: Aneta je na koncertní šňůře, ale i kdyby nebyla, tak nemyslím že by přišla. O SS, když musí, mluví sice hezky, ale dneska už je od ní strašlivě daleko.

250
motylek
Reagovat

@Jana2: no nebudu se hádat, ale pouštěla jsem si ho mockrát, i na youtube má svoji písničku /česky/ , viděla jsem ho usmívat se….., on má jen takový styl projevu.., mluví hodně úsporně, taky mu všechno nerozumím… , ale z těch co tam jsou /zbyli/ tak přeju vítězství jemu..

251
Filip
Reagovat

Sranda je, ze nejlepsi zensky vystoupeni dnes predvedla odstupivsi Machytkova** :-D

Za me dnes:

1. Nikolas
2. Nikita**
3. Adam Pavlovcin
4. Petr
5. Laco
6. Elizabeth
7. Filip
8. Marietta
9. Adam Janota
10. Katarina

3. Nikolas
4. Petr
5. Marieta
6. Adam J.
7. Laco
8. Filip
9. Líza
2. Katarína Š.

252
Violete
Reagovat

To byla Petra Pachova? U me dnes nejlepsi Katarina, Filip a Adam Pavlovcin.

253
Iv. Sa.
Reagovat

Můj hlas dostal Petr Jiran.
Ano, podobné pocity, jako kdysi s Anetou Langerovou. Škoda, že tam nebyla a ani ji nezmínili.

254
Jana2
Reagovat

@motylek: zrovna mu do ty pusy koukám na instagramu kde dneska mluvil s Nikitou a úplně ok to nebude, ale nevím no. Necháme jeho zuby být no :-D taky mu to přeju, ale už by to chtělo normální písničku.

255
Jana2
Reagovat

@Violete: myslím že ta tam nebyla, to byla Sarka Vankova bych řekla.

256
Filip
Reagovat

@Filip: Sakra, chyba v Matrixu. Plati jen prvni seznam :)

Jinak strasne rozhoduje vyber pisnicek. Ta od Billie Eilish byla strasna, ale Petr to docela dal tim svym unikatnim hlasem, ale co by treba za tento vyber pisne dala takova Katarina, ze?

Pavlovcin mohl mit taky lepsi vyber pisnicky. A o Janotovi ani nemluve.

Kdo me tedy dnes zklama?

Ze soutezicich vylozene nikdo, delali, co mohli.

Zkalamala me z casti poroty, ale hlavne paylistmakeri a vyzazisti – ti jsou opravdu na vyhazov.

257
Ally
Reagovat

@Violete: Nevim, asi jo..Veroniku Zankovou jsem poznala i po hlase;)

258
XY
Reagovat

Tak postup Laca mě mega překvapil. Tak to vůbec nevím kdo by mohl. Že by Filip. Nebo Katarína doplatí na přehnanej kartáč od poroty?

259
Jana2
Reagovat

@XY: Myslím, že vypadne český kluk. Takže Petr nebo Filip. Snad Filip.

260
dolores
Reagovat

Mne prišli dneska víťazi viacerí… každý vo svojej kategórii…. proste nie možné rovnako merať spev v tak odlišných piesňach… určite Adam P. profi vystúpenie po každej stránke, ale nie je môj fanoušek, ..Elizabeth, úplne skvela, milujem jej hlas, jej veľmi fandim, rovnako Katarína bola úžasná, nič nepokazila, Leoš, ak to čítaš, trhni si lopatkou, tvoj akoze odborny názor na ňu mam úplne v paži… a najvychcanejsi vychcanec ever zvaný Palo, co sa hra na pokorneho a všetci mu to žerú, detto. A áno, Jiran vyhral v kategórii emócia… a Janota vyhral kategóriu skvelý pohyb a prejav na pódiu…
Ostatní… Nikolas fajn zaspievane, ale trochu bez výrazu… Marietta, nuž kto ma pozná, vie ze tieto velkopopiny nemusím, ale dala to celkom akceptovatelne… Filip pekne karaoke a Hunka pre mňa najslabší

261
motylek
Reagovat

to vypadá že vypadne ta Elizabeta

262
Violete
Reagovat

Skvele, Katarina postoupila, dostala ode me hlasy.

263
Jana2
Reagovat

@motylek: holku domů neposlou

264
Jana2
Reagovat

Opět druhý v pořadí vypadl. No, Filip mi chybět nebude, ale radši bych, kdyby vypadla Líza.

265
XY
Reagovat

Hmmm, tak s Filipem jsem nepočítal, dneska rozhodně nebyl nejhorší. Co už. Ale když tam byl ve dvojici s Elizabeth tak to bylo jasný, že tam nezůstanou dvě holky.

266
Prochor
Reagovat

Nebyl Filip favoritem DJ Vlada ? To jsem zvědavý na recap.

267
Violete
Reagovat

Je skoda, ze Filip nepostoupil, zlepsoval se a rada bych ho jeste slysela v soutezi zpivat.

268
Bezík
Reagovat

Trochu nečekané, bál jsem se o Katarínu. Vypadnutí kteréhokoliv chlapce je v pořádku, i když já bych vyhnal jiného ale což.

269
dolores
Reagovat

Tak vypadnutie Elizabeth by ma šokovalo, priala som si aby letel Filip, aj keď nič proti nemu nemám… a to je vlastne problém takých celkom nekontroverznych súťažiacich ako je on… proste letia prví… Ale viem si predstaviť v sérii, pred par rokmi, kde bolo až tragicky malo dobrych chlapcov, by tento Filip došiel veľmi ďaleko…ale teraz mal smolu na obrovsku chlapsku konkurenciu

270
Prochor
Reagovat

@dolores: Elizabeth a Petr nemohli vypadnout. Vůbec bych se nedivil, kdyby právě oni ještě s Adamem měli největší počet hlasů.

271
dolores
Reagovat

Teším sa na budúce, keď prídu finalisti SHS 1 …

Ozaj prečo neprišla Anetta ? Hanbí sa za svoju superstarovsku minulosť? Lebo to je moja najväčšia hviezda co v superstar zažiarila…

272
Filip
Reagovat

@Prochor: Kdybych to bral podle FB, tak nejvic hlasu ziskali:

1. Adam Pavlovcin
2. Elizabetha
3. Petr

S tim, ze u SMS mohl jit klidne Pavlovcin dolu. Takze nejvic mohl mit opravdu Petr s Elizabethou.

Na viteze tipuju Petra, protoze jsem presvedcen, ze vyhraje CZ kluk a Adama Janotu dnes celkem odepsali.

273
dolores
Reagovat

@Prochor: Elizabeth dúfam bude smsky posielat Jagr a celý jeho mančaft:-)))))

274
Filip
Reagovat

Jinak myslite si, ze daji Pavlovcinovi v nejakym dalsim kole zazpivat Freddieho Mercuryho?

275
bobina
Reagovat

Moji favoriti jsou Pavlovčin a Jiran. Hezké hlasy, emoce ve zpívání, odlišují se. Mám dojem, že Pavlovčin při svém pobytu ve V.B. „načichl“ současným trendem a prezentuje se jako „ONO“. Ale i tak mu fandím. I za to, jak dal Another Love od Toma Odella. Jiran má podle mne nejkrásnější hlas v soutěži. Většina děvčat letos zpívala skvěle, ale já nevím proč, připadá mi jejich zpěv hodně podobný. Při pouhém poslechu bych je nedokázala moc rozlišit. Tak snad letos vyhraje kluk, ať má Tomáš po letech radost.

276
Jai Kudo
Reagovat

Tak moje včerejší pořadí je zhruba takové (když pominu Nikitu)
Adam Pavlovčin
Petr Jiran
Elizabeth Kopecká
Marietta Mareková
Nikolas Bitkovskij
Adam Janota
Katarína Stohrová
Filip Svoboda
Ladislav Hunka
Takže vypadnutí Filipa mně nevadí, protože vypadnutí Laca se vzhledem k etnickému původu a tyjátru, který předvádí nedalo předpokládat. Asi nejvíc mně zaujali Adam a Petr. Ani jednoho jako osobu moc nemusím, ty písničky, co jim dali, byly příšerné, ale kupodivu se s nimi vypořádali dobře.
A Ewča byla podle očekávaní výborná. :-)

277
Michaela
Reagovat

Já včera koukala, myslela jsem na Vás, ale neměla jsem sílu přispívat. Za mě to nebyl moc povedený první finálový večer. Odstoupení Nikity bylo takto špatně. Měla odstoupit v týdnu a mohli třeba spustit hlasování pro semifinalisty a vítěz by se dostal do finále jako 10., to by bylo fér, takto ne. Ewa se mi rozhodně nelíbila, jak moderovala, měla chudák problém si jen zapamatovat nebo vyslovit jména. Porota hodnotila naprosto nesmyslně, jen Leoš měl občas dobrý komentář. Kostýmy (tomu se totiž nedalo říkat oblečení) bylo otřesné, neslušelo to vůbec nikomu.

Líbilo se mi vystoupení účastníků první české SuperStar, to je asi celé.

A když ohodnotím výkony, tak se mi líbil jen Adam Pavlovčin a Petr. Toto by bylo mé pořadí:

1. Adam P.
2. Petr
3. Katarína
Tito mi nevadili: Nikolas, Marietta, Filip
Toto bylo otřesné: Elizabeth, Adam J., Laco

A něco Vám povím. Ze začátku letošní SuperStar jsem nebyla vůbec nadšená z Elizabeth, i když jsem viděla, jak ji poroto tlačí. Pak mi nevadila na Mácháči a v duetu a říkala jsem si, že jsem třeba zaujatá a nebude to tak strašné, ale to, co předvedla včera, to byl otřes. Ten její „zpěv“ doopravdy tahal za uši a fakt se to nedalo poslouchat. A pak najednou ta chvála poroty, to byl strašný kontrast, alespoň Leoš to slyší/vidí stejně.

Vlastně, pokud letos nevyhraje Petr nebo Adam P. bude to fakt jedno velké špatné. Ještě by mohla Marietta, pokud bude mít lepší písničku a normální oblečení. Včera mi jí bylo líto, ty šaty byly příšerné.

Konec hlášení. :D

278
Iv. Sa.
Reagovat

@bobina:
275
„Mám dojem, že Pavlovčin při svém pobytu ve V.B. „načichl“ současným trendem a prezentuje se jako „ONO“. “
A to je přesně ono. Je to umělecká póza/záměr se odlišit a zároveň dostát současnému trendu, kterému se, navzdory většině „normálních“ lidí, rozsvítila zelená? Nebo je takový doopravdy a díky této době může zazářit? V první chvíli, když ho uvidím při vystoupení, vytanou mi na mysl dvě slova „vousatá zpěvačka“ a vzpomenu si na Conchitu Wurst, která/který/které mi způsobil/a/o, že jsem se od r. 2014 v tomto směru ještě nevzpamatovala ;-) Ale po chvíli, když se ponořím do zpívající umělecké duše Adama P., je mi kupodivu mnohem lépe a vychutnávám si tu neobvyklost se vším všudy, no a když se vrátí ze své dimenze zpět a pozemsky vřele se usměje, tak ho chci obejmout. Rozštěp mé /i jeho?/ duše v přímém přenosu ;-) Každopádně pozoruhodná a nezapomenutelná osobnost této řady. Ovšem z kostýmu ještě dnes osypky.. ;-)

Laco Hunka mi oblíbenou písničku pokazil příliš uspěchanými hvězdnými manýry. Nechat opakovaně zpívat publikum, když bojuji o postup, ztrácet dech přílišným exhibicionismem, to fakt tolik na pilu tlačit nemusel.

279
bobina
Reagovat

@Iv. Sa.: “ která, který, které“ – pobavilo!

280
Prochor
Reagovat

@Filip: Když poslala Ewa do rozstřelu Petra, tak mi bylo jasné, že blafuje. Elizabeth se svezla s ním. Ewa koukala do papírku a v jednu chvíli byla dost překvapená. Takže myslím, že to byl nápad režie , která znala počty hlasů, poslat do rozstřelu dva lidi s velkým počtem hlasů aby napnuli diváky. Ewa jen vyřazovala podle režie.

281
Monika
Reagovat

Ja si nemuzu pomoci, ale pro me je jasny vitez Petr (i kdyz nevyhraje, pusobi arogantne a namyslene). Jiran ma tak neskutecne dokonalou barvu hlasu, ze jsem to u kluka jeste nezazila za cele rady. Strasne prijemnou na poslech a velmi vyrazne zabarveneni, clovek ho pozna po par vterinach z radia. Bohuzel dostava otresne songy, umiracky bez refrenu, melodie, dynamiky. Vadi mi i maly pocet kol, on je zrovna pripad s kterym se da skvele pracovat jako u Anety a ten jeho dlouhodoby vyvoj soutezi by mohl byt zajimavty, skoda. Kez by aspon jednou jedinkrat dostal normalni song, kde by ta jeho uzasna barva vynikla.

282
Prochor
Reagovat

@Monika: Petr je zajímavý i jako osobnost pro mně. Několikrát bylo vidět, že se snadno dojme a bude asi dost citlivý a introvert. Takové lidi mám rád.

283
Bezík
Reagovat

@Monika: Tak tlačenku má evidentní, dostal nejlepší song, že si s ním neporadil je druhá věc, ono zpívat cokoliv od Billie Eilish není vůbec sranda, produkce se snažila sáhnout do toho co zrovna „letí“ ale byla to vzhledem k jeho schopnostem spíš minela, ale jo, budou ho chválit jak zběsilí, možná se to povede. Je to docela legrace, zvláště když je třeba o Haberovi známo, že repertoár Billie vyloženě nesnáší a nechápe, proč si to kdo vybírá, ale proti produkci ani necekne a chválí a chválí :-D :-D

284
Prochor
Reagovat

Jinak chci říct, že Ewa Farna se ukazuje jako velice pohotová a vtipná moderátorka (i jako porotkyně byla výborná). Hádám, že právě její pohotovost a humor provokuje Mareše jako profíka aby jí neustále přerušoval a skákal do řeči. Ale Ewa to zvládá v klidu a s úsměvem ( v jejím stavu se nesmí rozčilovat -)) ).

285
Jana2
Reagovat

@Monika: Souhlasím, že má barvu hlasu unikátní, jen nevím, jestli to bude fungovat i v normálních písničkach. Na youtube má svoji českou písničku a to už není zas taková ukňouralina a teda tam mě jeho hlas už tolik nebaví. https://youtu.be/ULDfFiXQvVk

286
jj
Reagovat

Za mě včera dva nadprůměrný výkony. První byl Ewa Farná, vtipná, osvěžující. A ta práce s obličejem! Naopak trochu rušivý element byly šaty Pagáčový, furt mi připadala, jak když nakukuje za plotem nebo za keřem.
K výkonům.
10. Pavlovčin – chtěl jsem mu dát šanci, opravdu jsem se na něj těšil, jak si s tou písničkou poradí a jestli konečně naplní příslib povedeného youtubové videa. Ale byla to komedie, upřímně nechápu, jak se to někomu mohlo líbit a ještě zdát profesionální, a to mám celkem pochopení pro jinej názor. Parodie.
9. Nikita – začala dobře, docela mě to bavilo, divil jsem se, že na to stačí hlasem. Ale jak údiv pominul, tak už jsem se těšil, až dozpívá, byla až moc na limitu.
8. Hunka – nebyl moc slyšet díky kapele, takže těžko posoudit výkon. Ale působil hrozně zadýchaně, taky mikorofon tak zvláštně přibližoval a oddaloval, že to dost rušilo, i když pár momentů bylo dobrých. Jeho styl mě jinak docela baví.
7. Nicholas – zpíval dobře, ale nějak v jedný rovině pořád, nebaví. Aspoň že je sympaťák.
6. Filip – když se do toho opře, tak mě baví, často ale střídá dobrý a špatný momenty, navíc si podivně hrál s angličtinou, což bylo iritující.
5. Marietta – začátek hrozný karaoke, třásl se jí hlas, naštěstí úplný závěr se jí povedl. Kdyby to tak dala celý, tak ji dám výš.
4. Janota – myslel jsem, že to bude horší a dietnější, docela si s tím poradil.
3. Katarína – z podobných důvodů jako Hunka nebyla moc slyšet, ale stejně jsem si to užil, překvapila nasazením, začíná se z ní klubat můj fanoušek.
2. Elizabeth – ty refrény zněly, jak kdyby je zpívalo několik Elizabeth najednou, to už i na mě to bylo moc uřvaný. Ale ve slokách měla krásný momenty, taky mě hrozně bavilo její sebevědomí, je to kus ženský, šla z ní síla, měla drajv.
1. Jiran – pro mě docela překvapení, sedlo mu to, krásně procítěný a zabarvený, tu písničku mám rád, vůbec mě nepohoršil, spíš naopak. Jeho nejlepší výkon v soutěži. Teď asi hlavní favorit na vítězství.

287
Ally
Reagovat

@Prochor: Jj, asi to tak bude s Leošem , Ewa je přirozená a fajn..tak jasně nějaký ten přeřek..není to profesionál jako Adéla..;) ale oproti poslednim moderátorkam..

288
Prochor
Reagovat

@Ally: Mně na moderování Ewy vadí jen jediný detail, za který nemůže. A sice to, že se musím jako muž dívat, jak Ewa ve svém stavu musí celou dobu stát. Pořád mám nutkání jí nabídnout židli.

289
Ally
Reagovat

@Prochor: To jo no, a ještě tak do noci to trvalo jsem si říkala..

290
nofux
Reagovat

@Monika: Tak nevim jestli u Jirana čekat něco jinýho, než „umíráčky“ :)) ty mu jdou nejlíp a já osobně bych ho do ničeho zbytečně netlačil. Na svým Tik Toku má celkem dost coverů, tak třeba tam najdeš něco s pořádným refrénem a melodií :-D https://www.tiktok.com/@petrjirannn

291
Vita
Reagovat

Nevie niekto ako sa volá tá nízka vokalistka? Od niekial je známa.

292
Pattrick
Reagovat
293
Tomáš
Reagovat

Za mě s vypadlíky spokojenost. U Nikity je mi líto z jakého důvodu soutěž opustila ale jinak jsem jako její nefanoušek její konec uvítal. Sice Mercy dala líp než sem čekal ale stejně bych její fanoušek nikdy nebyl. A Filip byl pro mě z kluků v tomto kole jediná přijatelná varianta na vypadnutí. Ale nakonec mi ho bylo líto, mohl tohle kolo ještě přežít. Já bych místo něj vyhodil Mariettu, ta byla podle mě včera úplně ze všech nejhorší a falešná jako nikdo takže vůbec nechápu, za co ji Habera tak chválil. Ani Katarína nebyla nic moc, trochu se její hlas utopil v hudbě. Naoapk se mi líbila Elizabeth, což vůbec nechápu ale je to prostě tak. Ano mečela ale mě měčiví zpěváci nevadí, přišlo mi že jí to sedlo a bavilo mě to. Ale i tak moc mých sympatií nezíská a vůbec by mi nevadilo, kdyby vypadla. Jinak celkově pro mě nejlepší Laco, vůbec nechápu tu kritiku zde na něj. Je pravda že místy to neudýchával ale to bylo tak to jediné co bych mu vytknul. A bylo to hlavně kvůli pobýhání na pódiu. Jinak za mě skvělá rocková show a i pěvecky to zvládl, pro mě nejlepší výkon večera. Nikolas tradičně taky skvělý, hrozně mě baví jeho hlas a působí na mě jako z nějaké zahraniční show, jako kdyby ani nebyl od nás. Na naše poměry vážně neskutečně dobrý a světový. Úžasný byl i Pavlovčin, ten hrozně překvapil a bylo to super. Jiran to samé, skvělý i když ta píseň není šálek mé kávy ale on mě dokázal do ní vtáhnout a mělo to fakt hustou atmosféru. Adam Janota měl špatný song ale dokázal z toho vydolovat asi nejvíc co se dalo takže taky fajn. Filip taky nebyl špatný ale nebylo to ani nic extra, místy jeho hlas moc neintonoval. Prostě průměrné vystoupení a na to asi dojel.

294
Violete
Reagovat

@Ally: Tak to byla Veronika Zaňková, co jsem ji nepoznala. Tu už jsem nějak vypustila, teď koukám, že zpívala tehdy Unbreak My Heart https://www.youtube.com/watch?v=jXZ9WwFvHzA To se nám to hezky propojuje, akorát jak je vidět, tak se repertoár písní Superstar moc nevyvíjí. Snad jen ten Adam Pavlovčin tam přináší opravdu nějaký moderní šmrnc.

295
Tomáš
Reagovat

Pavlovčin fakt předvedl světové vystoupení a hodně zabodoval ale stejně je podle mě možné, že vypadne předčasně. U nás tyhle typy jako on nikdy moc neletěli. Že bude až v SuperFinále,. tomu moc nevěřím. Myslím že češi si volí svou SuperStar jinak a že bude na naše publikum až příliš extravagantní, kontroverzní a až moc do gay stylu. Ne že bysme byli až tak homofobní ale jednoduše tu nebude mít až tak svoje cílovky co posílají hlasy. Baby po něm moc letět nebudou a starší publikum odradí tím jak je jiný, pro ty bude nepřijatelný. Takže já si myslím že v této soutěži bude nedoceněný. Dojel na to kdysi už Jaro Smejkal a u Adama P. je to ještě daleko víc evidentní. Fakt jsem zvědavý jak daleko se dostane ale to vlastně u všech.

296
jj
Reagovat

@Tomáš:
Ani jedno z toho, co píšeš, mi na Pavlovčinovi nevadí, ale netvrdím, že mu to nemůže u diváků uškodit. Jak ho vystrojili mě dokonce pobavilo. Ale je ve zpěvu tak děsně afektovanej, téměř hysterickej, že je to pro mě na hranici poslouchatelnosti. Je škoda, že sem nepíše Vlk, ten by si určitě na tý světově afektovaný herečce smlsl, já jsem moc umírněnej.
Ještě k Mariettě, podle mě byla hrozně nervózní, pochopil jsem, že nemá prakticky žádný zkušenosti, asi to na ní dolehlo a trvalo, než se rozezpívala a přestal se jí chvět hlas.

297
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Krásně řečeno, ta rozpolcenost duše, ale včera pro mě vystoupení Pavlovčina jako celek bylo úchvatné. Rozechvělost, soustředěnost zpěvu měla grády, u Jirana, i když mu fandím, jsem se do toho nedokázala vžít.

298
Tomáš
Reagovat

@jj: Mě u Pavlovčina nevadí nic i když tam mám i větší favority. Ale je zajímavý a dokážu to ocenit. Ale nevím co na to masy diváků, uvidí se. Pokud jde o Mariettu, tak myslím že se jí to vůbec nepovedlo a pro mě je už nejméně zajímavá ze současné finálové osmičky.

299
Ally
Reagovat

@Iv. Sa.: Pěkně napsané, taky nevím, jestli bych si ho sama pustila a jak bude bavit dál ..ale zajímavé to je.
Vzpomněla jsem si třeba na Ollyho Alexandra z Years & Years..má sice jiný styl hudby a taky kvalita zpěvu sporná:) ale taky je takový extravagantní, nebo spíš je to ochrana.. že mi to naživo na Colours moc nesedlo..ale pak jsem ho viděla na HBO v seriálu It is a sin..A tam byl úplně zlatý, má charisma, nebo mu to sedlo no.

300
jj
Reagovat

@Violete:
Sám se divím, že jsem hned všechny poznal, a dokonce si i vzpomněl na jména. Třeba ty poslední dvě řady, tam bych měl velkej problém, většinou už jsem zapomněl, jak se jmenovali. Na Veronice se čas docela podepsal, taková kočka to tehdy byla, změnila se. Ještě víc se podepsal na Balogový, i když ta se dala poznat lehce, protože jsem ji někdy nedávno viděl v televizi :-) Z Issy je celkem srandovní machírek. Ale pořád jsou všichni sympaťáci, až teda na Savku. Ten se mi zdál frajírek tehdy a zdá se mi pořád. Asi jedinej ze všech řad, na kterýho jsem měl kdy averzi. Teď už mi ale vlastně nevadí, ani mi nestojí za hejtování :-)

301
Iv. Sa.
Reagovat

Propojila bych Stardance se Superstar a nechala zazpívat Katarínu píseň od Moloko „The Time Is Now,“ na kterou v sobotu zazářili nezapomenutelným tangem Honza s Adrianou ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=-GY9DWIfpwc

302
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
297
Ally
299
Děkuji…* Můj šálek kávy to není, ale nebylo špatné ochutnat. Poslední dobou si pouštím spíše smooth jazz na relax ;-)

303
Prochor
Reagovat

@jj: Savič se vám nelíbil ani jako barman v Baru Žluté lázně ? -))

304
Ally
Reagovat

@Iv. Sa.: Jj, jazz já taky ráda..ale potřebuji něco sviznejsiho k práci ;) i když teď mi tu pořád nabíhá Caro Emerald..není to špatný

305
Monika
Reagovat

@nofux: Diky za odkaz moc ;) Super…

ja bych od Petra chtela slyset neco co ma na tiktoku nebo treba od Krystofu Ty a ja ci Chasing cars od Snow petrol.

306
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

307
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Moloko zajímavý výběr, já bych Katarínu nechala zazpívat něco od The Marías https://www.youtube.com/watch?v=jFy03i_LRO8&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=254

308
Violete
Reagovat

A tohle by pro Katarínu také mohl být zajímavý výběr https://www.youtube.com/watch?v=-MZgtCp8mtc

309
jj
Reagovat

@Prochor:
V Baru, tý RS? Savka se nám nejspíš nelíbil ani tam. Popravdě už si ho tam moc nevybavuju, vlastně vůbec, zřejmě ho lehce přebil Novotnej, proti kterýmu je Savka sympatickej Budulínek. K tomu ještě diblík Anife, jo tehdá uměli dát dohromady parádní sestavu! (musel jsem vygůglit) Jestli jsem něco z pořadu viděl, tak jsem na to v rámci zachování zdravého rozumu úspěšně zapomněl :-)

Přidat komentář