Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 4. SuperVýběr: Semifinálová Top 20 je kompletní

15. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Katarína Stohrová a Martin Dufek

Včera večer se uzavřela druhá fáze SuperVýběru, která se odehrála v pražské čističce odpadních vod. Kdo doplnil postupující z minula? Jaké duety zazněly a kdo v nich zazářil? Byl nějaký výběr písně nefér? A za co si vizážisti zaslouží nakopat do prdele? To všechno se dočtete v rekapu, který je navíc obohacen o kompletní seznam Top 20.

Pamela Narimanian & Dávid Bílek

zpívali: Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk

Jak už jsem nedávno psal, tento gigahit minulé dekády průměrným zpěvákům spíše pomáhá a je téměř nemožné na něm něco zkazit. Pamela však od začátku soutěže zápasí s tím, že její „mickeymouseovský“ hlas je místy neposlouchatelný, což pro ni v kombinaci s tím, že je již etablovanou profesionálkou, znamenalo v soutěži zaslouženou stopku. Dávid není bůhvíjaký zpěvák, je to spíš zpívající kytarista, ale jelikož je typově zajímavý a osobitý, tak mi v semifinále nevadí.

Katarína Stohrová & Martin Dufek

zpívali: Ben E. King – Stand By Me

Tohle bylo stručně řečeno výborné muzikantské vystoupení, kterému nebylo ani v nejmenším co vytknout. Martin je jeden z mála kluků za poslední ročníky, který splňuje whole package, což tentokrát navíc potvrdil i tím, že celé vystoupení doprovodil na klavír. Bylo by velké překvapení, kdyby se nedostal do finále. Katarína sice působí tak trochu (řečeno slovy Ondřeje Soukupa) jako laskavá teta, ale hlas má velmi zajímavý a zpívá jí to výborně. Tohle nemohlo dopadnout jinak než jednoznačným postupem obou duetistů.

Kristína Allaniiazová & Kristián Ilčík

zpívali: The Weeknd & Ariana Grande – Save Your Tears

Po téměř profi duetu Martina s Katarínou přišla na řadu těžká amatéřina. Tato podle mě lepší (i když českými rádii přehlížená) verze letošního megahitu nesedla hlavně Kristíně, která prostě na Arianu rozsahově zdaleka nemá. Kristián byl sice o něco lepší, ale zde působil jako čistokrevný boybanďák a mám obavu, že po tomto vystoupení bych mu jen těžko věřil jakýkoliv pokus o rockový projev. Oboustranný zasloužený nepostup.

Kateřina Chybová & Daniela Bakšiová

zpívaly: Sinead O‘ Connor – Nothing Compares 2 U

Do tohoto duetu byly vybrány dvě zpěvačky, které odlišné nejen typově, ale i přístupem. Přestože má Daniela silnější a zajímavější hlas než Katka, tak její podání této překrásné balady byla místy dost samoúčelná hlasová exhibice. Katka zde prokázala jednu výbornou vlastnost a tou je muzikantská pokora, jelikož k písni přistupovala s větší úctou než Daniela, čímž si u mě napravila reputaci za nepříliš přesvědčivé vystoupení z Mácháče. Mimochodem Katka není první blonďatou Kateřinou, která tuto píseň v historii SuperStar zpívala, jelikož v první české SuperStar s ní Kateřina Steinerová, dnes muzikálová herečka z Kalichu, otevírala historicky první semifinále v našich zemích. Dívky postoupily obě, jakkoliv bez Daniely bych se v semifinále obešel.

Carmen Saroyanová & Barbora Štanclová

zpívaly: Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow

Tímto duetem se jako červená niť táhl konflikt obou děvčat, který v mnohém připomínal konflikt Timoteje s Hankou z minulé řady, jelikož holky se vzájemně obviňovaly, která z nich propařila noc. Tady musím oprášit hlášku doktorky Fastové (Dana Medřická) z Nemocnice na kraji města „Já jim u toho nesvítila“, takže celou tuto kauzu přenechám bulváru. Co bylo však důležitější, tedy jejich vystoupení, tak to se opravdu těžce nepovedlo, holkám to společně vůbec neladilo a sólové party rovněž nebyly žádná sláva. Kdyby se holky vykašlaly na své osobní spory, mohly to zazpívat mnohem líp. Takhle soutěž obě společně opouštějí.

Erika Reindlová & Nikolas Bitkovskij

zpívali: Jason Mraz – I’m Yours

Minule to byl Stronger od Kelly Clarkson, tentokrát je největší podpásovkou ve výběru tato reggae odrhovačka a to proto, že tento výběr vyloženě zvýhodnil Nikolase, kterému to hlasově sedělo víc. Erika dělala co mohla a vůbec nebyla špatná, ale v tomto vyloženě mužském songu, který navíc vyžaduje houpavé reagge frázování, absolutně nemohla prodat své kvality. Nikolas si postup zasloužil, o tom žádná, ale Erika měla rozhodně postoupit taky, její překrásný jemnohlas bude v semifinále chybět. Annie Issová svou Hallie ztratit neměla.

Adam Dráb & Henrieta Bobuľová

zpívali: Glen Hansard & Markéta Irglová – Falling Slowly

Tento oscarový gigahit je v historii SuperStar neodmyslitleně spojen s touchdownem Emmy Drobné a Daniela Křižky, kteří jej před šesti lety famózně vystřihli ve Žlutých lázních. Každé další podání s tím tedy bude neodbytně srovnávané a je téměr nemožné z něj vyjít vítězně. Duet Adama s Henrietou tak působil jak hodně slabý odvárek. Přesně jak zmínila Monika, nejhůř ladili ve společných částech, přičemž Adamův hlas zde navíc zněl utranepříjemně. Henrieta zněla o něco líp, ale v silné ženské konkurenci to zdaleka nestačilo. V obou případech to byl jasný nepostup.

Petr Jiran & Nikita Machytková

zpívali: Ed Sheeran & Beoyncé – Perfect

A je tu další vzpomínka na supertstarovskou minulost, jelikož u této sheeranovky se mi vždycky vybaví nevkusné podání Marka Motalíka z předminulé SuperStar, který při něm házel slizké pohledy na Katarínu Knechtovou. Toto bylo rozhodně o dost vkusnější podání, jakkoliv nadšení poroty tak úplně nesdílím a to kvůli Petrovu falzetu ve druhém refrénu, který ne, že by nezvládl, ale přišel mi tam zbytečný. Jinak Petr předvedl svůj standard, jen by si měl dávat pozor, aby v rozhovorech nepůsobil přespříliš sebevědomě, na což jsou diváci hákliví. Nikita si napravila reputaci za nepovedené vystoupení z Mácháče a k hvězdnému looku tentokrát přidala i velm i dobrý zpěv. Jelikož oba patři mezi soutěžícími k nejvýraznějším, tak bylo jasné, že je postup nemůže minuot.

Nelly Řehořová & Marián Hollý

zpívali: Taylor Swift & Zac Efron – Pumped Up Kicks

Haberův výrok „To bolo ako amatér a profesionál vedla seba“ tentokrát platil v absolutním měřítku. Nelly působila naprosto uvolněně, šla do toho s nasazením a i zpěvácky Mariána totálně zválcovala. Marián byl oproti tomu v totální křeči a hlasově byl totální backvokalista. Zatímco u Mariána bylo rozhodnutí jednoznačné, jelikož už minimálně kolo přesluhoval, Nelly by semifinále i slušelo, nicméně její osud byl od začátku zpečetěn ze stejného důvodu jako u Pamely, jelikož mezi holkama je těžká konkurence a že dostanou přednost takové, které dosud nebyly známé, před profesionálkou, jejíž klipy se hrajou i na Óčku.

Ladislav Hunka & Kateřina Krejčíková

zpívali: Lionel Richie – Hello (+ Laco dal za doprovodu Čekyho přídavek Tosara)

Těžko říct, jaký je rozdíl mezi atmosférou v sále a před TV, ale ke mně se emoce tentokrát nepřenesla. A kromě toho tam bylo dost chyb a místy to výrazně neladilo. Laco je mi sice nadprůměrně sympatický jako člověk, ale jeho zpěv je typicky romský, nedoladěný a s nosálem ve výškách, což se náramně hodí do romských lidovek (viz. přídavek Tosara), ale v popu to výrazně překáží. Katka je hlasově zajímavější, ale v této soutěži narazila na svůj strop a nic víc už by nepředvedla, takže byl její konec neodvratný. Lacův postup mi kvůli jeho osobnosti až tak nevadí, ale semifinále by pro něj mělo být maximum.

Top 3 nejlepších vystoupení podle DJ Vlada:

1. Katarína Stohrová & Martin Dufek
2. Erika Reindlová & Nikolas Bitkovskij
3. Petr Jiran & NIkita Machytková

Hodnocení 4. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Čtvrté kolo SuperVýběru bylo v podstatě jen pokračování minulého dílu. Jediné komplexně výborné vystoupení předvedli Martin s Katarínou, zbytek byl prostě takový zbytek, kde spíš sem tam zaujaly individuální výkony jednotlivců. Opět jsme se dočkali podpásového výběru (u Eriky s Nikolasem) a tentokrát i výrazně přeceněného vystoupení (Laco s Kateřinou).

Na co jsem minule totálně zapomněl, je opět nakopat do prdele vizážisty, kteří se nepoučili z minulé řady a opět nasadili Monice paruku. Na co proboha tak krásná ženská s přenádhernými dlouhými vlasy potřebuje paruku? Sice jí seděla líp než ta loňská, ale i tak působila jako Zlatovláska s loktuškou.

A ještě pro úplnost přidám seznam semifinalistů:

Daniela Bakšiová, Dávid Bílek, Nikolas Bitkovskij, Martin Dufek, Ladislav Hunka, Kateřina Chybová, Adam Janota, Petr Jiran, Valerie Kaňová, Angelika Kollmannová, Elizabeth Kopecká, Nikita Machytková, Marietta Mareková, Adam Pavlovčin, Martin Probošt, Katarína Pustaiová, Katarína Stohrová, Filip Svoboda, Natálie Zbuzková, Monika Žilková

Která polovina z této dvacítky se stane finálovou desítkou, to se dozvíme už za týden, nebo ti netrpěliví se můžou podívat na VOYO.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 271
1
Iv. Sa.
Reagovat

Ad DJ Vlado
Čtu, čtu, … více méně kývu souhlasně hlavou … a nezbývá mi, než /s malými výhradami/ podepsat ;-)
Kateřina Krejčíková mi bude, kupodivu, chybět. Zprvu byla na mě hlasově i odvázaností trochu moc „barová“, trochu protekční, což se mi hloupě nabízelo /jako sestra známé herečky Anety, kterou mám ráda a přijde mi jemnější, zpívající jako bohyně/, ale včera jsem si k ní našla cestu – už mám ráda holky obě ;-)
Při výkonu, nepostupu a vůbec – celkového balíčku Carmen jsem nemohla nemyslet na nepostup Lary, ta mi schází pořád a je pro mě stále balíček se zlatou stuhou ;-)

2
Bezík
Reagovat

Co jsem nedokázal zatím já, co nedokázal můj psychiatr, o to se postará letošní roční SS. Dokonalé vyléčení. Všechno, co bylo aspoň chloupkem zajímavé je bezpečně pryč a zbyla už jen bezbřehá nuda. Je fakt, že v tomto díle toho moc zajímavého nebylo, skoro nic, snad Erika Reindlová, jak jinak než vykopnutá a trošku Kateřina Chybová s Danielou Bakšiovou, sice nevykopnuté, ale příště je to čeká. Vojín Kefalín, vlastne nie, vojín Habera, čo je to také alternatíva ??!!! Daniela musela chudák čumět, v jakéže škatulce se to ocitla :-D. No nic. Někde se vzalo info, že ve finále bude 6 chlapců. Kde to chtějí nabrat, když zajímavej není ani jeden ? Ale ono je to vlastně už jedno, můžou se třeba rozpočítat. Tomášek bude mít radost, že konečně vyhraje kluk, a to je tak asi jediné pozitivum letošního ročníku. Zlatá Emma Drobná. Zlatá Karmen Pál-Baláž. Zlatá Sabina Křováková a Itcho Pčelár. Jojo, to byly časy ….

3
Monika
Reagovat

@Bezík: Beziku, nechci te strasit, ale SS je k tobe opet nemilosrdna :) Priprav se, ze ve finale je z 10 lidi 6 kluku a jen 4 holky. A jestli ti tam nekdo zustal a budes mit komu fandit…no radsi te nebudu prudit ;))))

Tome, ty si prijdes na sve, konecne ;) Myslim si, ze z te sestavy letos vyhraje kluk.

4
Jana2
Reagovat

@Bezík: A to ještě ten nejzajímavější kluk vypadne :))) což je samozřejmě subjektivní, takže jsem nic neprozradila :))

5
Bezík
Reagovat

@Monika: Mě už nemáš čím strašit :-D Něco malinko mi tam zůstalo, ale to se zaručeně do finále nedostane, takže mám jistotu :-D Ale proč „opět“ nemilosrdná ? Já bych řekl, že poprvé snad zcela nemilosrdná. Ale možná už takové ročníky byly, člověk na to špatné zapomíná :-D

6
Šimon Žáček
Reagovat

Co nejzajímavější kluk, ale nejzajímavější holka!! Myslím, že ti co viděli na voyu semifinále, vědí, o čem mluvím.

7
Pattrick
Reagovat

Musím říct, že výkony v tom semifinále byly otřesné.. já jsem celkem rád, že je tam 6 kluků, i když ten jeden, který se tam dostal, meh, místo něj to mohla být klidně holka, případně jinej kluk, který vypadl..

8
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Neboj, v semifinále dostaneš poslední smrtící rány aby ses zbytečně netrápil protože tohle už pro tebe stejně není k žití :-))))))))))

9
Šimon Žáček
Reagovat

Jinak moje TOP 20 do semifinale: Kristína Allaniiazová, Erika Reindlová, Carmen Saroyan, Cong Minh Go, Ladislav Hunka, Martin Duffek, Nelly Řehořová, Pamela Narimanian, Ludvík Hušek, Filip Svoboda, Katarína Štohrová, Monika Žilková, Daniela Baškiová, Angelika Kollmannová, Kateřina Krejčíková, Nikolas Bitkovskij, Marián Hollý, Adam Pavlovčin, Valerie Kaňová, Nikita Machytková

10
Tomáš
Reagovat

To jak dopadlo semifinále je neuvěřitelné. Tohle by mě nikdy v životě nenapadlo, nečekal bych to. Takovou radost jsem už hodně dlouho neměl. Radoval jsem se skoro u každého hodnocení poroty a nejvíc pak u vyřazování. Tímto se omlouvám produkci Novy a Markízy za vše špatné co jsem o nich kdy napsal a beru to zpět. A porotě líbám ruce za to jaké finalisty letos vybrala. Jeden člověk sice vypadnout neměl a měl být ve Finále, to dost bolelo ale nemůžu si ani omylem stěžovat protože to jinak celé dopadlo naprosto skvěle. Mám tam minimálně 5 favoritů na výhru, to je dokonalost. Jupíííí, Yes, Yes, Yes!!! :-)))))))))))))

11
Šimon Žáček
Reagovat

@Pattrick: abych neprozrazovali prilis… Myslis toho,co zpival Next to Me?

Mimochodem ja myslel tu holku co zpivala na zacatku

12
Šimon Žáček
Reagovat

No přesně vím o kom mluvíš. To mě zabolelo víc, než leckteré zasloužené poatupy potěšily. Myslel jsem, že vyhraje. Určitě u diváků by měla obrovské sympatie

13
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome ja s tebou souznim, konecne jsme se dockali ;)))) Ja tam mam minimalne tri kluky na vyhru, parada letos, vubec jsem to necekala. ja se desila, aby kluci nebyli jen tri ve finale. Suprove to porota letos vybrala a muzu se radovat.

14
Simon
Reagovat

@Monika: Mně se třeba holky líbily víc. Kluky bych poslal dál jen 4, holek i 6 7. Overall jich bylo dost dobrých vyhozených v duetech.

15
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak dle tvého vyjádření to musí být naprostá katastrofa. Ale tak, sere se všechno, co by se nesrala i SS :-D Nic mimořádného …

16
BarBora
Reagovat

Predpokladám, že sa ide na výhru Jiran/Dufek (prípadne iný český chalan) a tomu sa podriadil výber krovia. Takže Pavlovčin fuč? Zbuzková, Kopecká tiež fuč? Ale veď v najhoršom by mohlo vyhrať aj české dievča.

A čo keď oni u divákov výrazne nezaboduju? A just sa zapáči niekto zo Slovenska? Nepredpokladám to, určite si dali záležať, ale bola by sranda sledovať porotu.

Minulý ročník vyhrala moja oblubenkyňa, tak nech sa poteší zas niekto iný, len mi je ľúto naivných mlaďasov čo sa tak snažili a mali na to viac ako výsledný výber.

17
Prochor
Reagovat

@Simon: Dívčí masakr v duetech je pravda. Mně bude třeba chybět Petra Zubčáková. Ale uznávám, že kluci jsou letos dobří a mají šanci vyhrát.

18
Pattrick
Reagovat

@Šimon Žáček: Nene, za mě teda šok, že postoupil ten co zpíval Toa Walkera…

A ano, žilková byla pro mě zajímavým člověkem letos..

19
Petra
Reagovat

@Pattrick: zajimave jak ma kazdy jiny vkus. Za me byl ten Walker nejlepsi vystoupeni semifinale, takze souhlsim s Haberou.

moniky je skoda, z holek urcite mela patrit mezi ty 4.

20
Šimon Žáček
Reagovat

@Pattrick: jako to u me asi neni sok… Je mi daleko sympatictejsi nez skuhrajici Jiran a nezajimavy Janota, ma skvelou barvu hlasu

21
Simon
Reagovat

@Petra: a to je prave zajimavy. Monice nic vytknuto nebylo ani od jednoho porotce, bohuzel tim ze ji dali jako prvni, tak zrejme entuzismus z jejiho vystoupeni ke konci prenosu vyprchal. Ale Kopecka se nelibila Monice, Katarina se nepozdavala pulce poroty, Nikita taky sklidila spis kritiku, jedine snad Marietta sklidila podobny uspech jako Monika z zen. A proc ji nepustili dal a ty 3 pustili nikdo nevysvetli!

22
Vita
Reagovat

Keď tu už diskutujete o finalistoch, akú pieseň spievala Kopecká, keď sa to Bagarovej nepáčilo a aj tak postúpila?

23
Peťo
Reagovat

@Tomáš: Škoda že moje 3 favoritky už vypadli 😔

24
Peťo
Reagovat

Valery,Katka a hlavne Naty Zbuzkova mi budú chýbať.

25
Tomáš
Reagovat

Koukám že tady už se na spoilery nejede a všechno se vyzrazuje. :-D Podle mě to produkce nebo porota konečně udělala spravedlivě. V minulé SS bylo ve finále 6 holek a 4 kluci, tak teď je to opačně. I kdyby nakonec zase vyhrála baba, tak by mě to sice namíchlo ale taková finálová sestava jako je letos s tolika kluky, je pro mě už výhrou sama o sobě takže já už vlastně letos prohrát nemůžu. :-)))) A pevně věřím a doufám že letos může vyhrát kluk. Konečně po tolika letech!

26
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak dlouho si přeceňoval holky a podceňoval kluky, až se ucho utrhlo. :-D Pořád ses mi posmíval že budou na prvních třech místech holky a že kluk už nikdy nevyhraje, tak tady to máš zpátky i s úroky. Říkal si že fňukám když mi vyřazují kluky a měl si z toho hroznou srandu ale když ti začala produkce vyhazovat baby, tak si dělal úplně to samé co já. :-D Takže ti to celkem i přeju a doufám že i mezi kluky si najdeš toho svého favorita protože nic jiného ti asi moc nezbyde. :-))))))

27
BarBora
Reagovat

@Vita:
Kopecká zostala? Aspoň to.

28
Pegesik
Reagovat

Spoiler: včera Elizabeth zpívala Lady Gaga…a za mě dost průměrná…ale už je zařazená mezi „wau“ a líbí se Čekymu…Mě ještě docela rušil její přeafektovaný taneček s tyčkou od mikrofonu…

29
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Bohužel ale tu by snad kluci mohli dát. Hlavně že Zbuzková je pryč a že mi můj tip na vítězku nevyšel, z té jsem měl mnohem větší strach a velmi mě to hřeje u srdce. :-)))))

30
nofux
Reagovat

Víc kluků postoupilo do finále zaslouženě, většina holek byla v semifinále tragická. Holt důsledek toho, že některé dobré a zajímavé holky vyhodili už v minulých kolech.
Od začátku jsem měl hlavní favority mezi kluky a naštěstí všichni posoupili do finále, takže já jsem letos taky spokojenej :))

31
Tomáš
Reagovat

@nofux: Díky za příspěvek, konečně tady tomu někdo rozumí. Ty jsi můj člověk!

32
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Veď nech vyhrá chalan, aj tak tam nebudem mať takmer nikoho, kto sa mi páčil, alebo aspoň viac zaujal. Adam vypadne (tak mi to vychádza), čo-to mi zostáva Daniela (ak tam bude) a Kopecká, na tie som aspoň zvedavá. Ale možno ma ešte niekto prekvapí, aj keď pochybujem.

33
DJ Vlado
Reagovat

Tak když už se to tady hemží spoilery, tak musím říct, že ze složení finále radost nemám 😒 Souhlasím ale i s Nofuxem, že hodně dobrých a zajímavých holek vypadlo v předchozích kolech, zejména v duetech 😒 Jednu favoritku tam ale přesto mám (byť srdcovka to není) a nově mĕ zaujal i jeden kluk 😉 Holt tu velkou a výjimečnou srdcovku jsem si letos vyčerpal v American Idolu 😉

Ale tu největší srdcovkou mám stejně v porotě a letos mi poprvé nemůže vypadnout (minule byla její účast ve finále ohrožena tĕhotenstvím a finále nestihla), takže v tomto směru jsem vítězem já 😉

34
libena
Reagovat

noooo, zasr…ý voyo! každý si tu diskutuje jak chce, spoileruje, naznačuje, už ani nevím co se týká včerejšího vysílání, co je z příštího…tak do pytle udělejte dvě diskuze, dva články, kdo se nechce nic nedozvědět, pojede si ve své diskusi a spoileristi si můžou pokecat jinde! bude to jak v lidlu – tento týden, příští týden…

35
tynka
Reagovat

@BarBora: Adam nevypadne ani jeden, oba jsou ve finále. Za to Bakšiová tam nebude.

36
BarBora
Reagovat

@tynka:
Fakt? Tak to bude mordor 😀.

37
Violete
Reagovat

@libena: Přesně tak, je to článek k včerejšímu vysílání, ale tady se otevírá již okno do budoucnosti, nějak nám to ty technologie zamotaly :-) Když by se člověk nechtěl dozvědět, jak to dopadlo, to aby se stal Šípkovou Růženkou. Takže si uši nechávám zarůst růžemi a jsem zvědavá, jestli opravdu vyhraje tentokrát kluk. Přijde mi, že ty zajímavé zpěvačky opravdu neměly na růžích ustláno a jsou, nebo budou ze soutěže pryč.

38
DJ Vlado
Reagovat

Abych odvedl pozornost od spoilerů, tak bychom si mohli dát ANKETU! Napište 10 holek a 10 kluků, kteří vás ve všech ročnících SS nejvíc zaujali (ale prosím jen ze SS, Hlas ani ostatní talentovky do toho prosím nepleťte). Já to mám takhle:

Top 10 holek:
Monika Bagárová, Lucie Bakešová, Vierka Berkyová, Emma Drobná, Gabriela Gunčíková, Dominika Lukešová, Dominika Mirgová, Soňa Pavelková, Eliška Rusková, Martina Šindlerová

Top 10 kluků:
Lukáš Adamec, Petr Bende, Peter Cmorík, Martin Chodúr, David Spilka, Robo Šimko, Miro Šmajda, Ivan Štroffek, Samuel Tomeček, Štĕpán Urban

A jak to máte vy?

39
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Chmmm, tak 10 jich nedám ani u holek, ale víc mě asi fakt nezaujalo.

TOP 8 holek :
Aneta Langerová, Emma Drobná, Magdalena Šalamounová, Karmen Pál-Baláž, Deborah Kahl (Debbi), Sabina Křováková, Barbora Piešová, Celeste Buckingham

TOP 4 kluků :
Itcho Pčelár, Štěpán Urban, Petr Bende, Miro Šmajda

40
Bezík
Reagovat

@Bezík: Vlastně houby, oprava ! Sám jsi mě upozornil :-D

TOP9 holky :
Aneta Langerová, Simona Fehérová, Emma Drobná, Magdalena Šalamounová, Karmen Pál-Baláž, Deborah Kahl (Debbi), Sabina Křováková, Barbora Piešová, Celeste Buckingham

41
Pegesik
Reagovat

Apropos…ty kostýmy! Holky jakžtakž…ale ti kluci…dj Vlado, prosím která Monika má kde jakou paruku? Schválně jsem dnes pouštěl 11. díl..a nic….

42
marekcizm
Reagovat

@DJ Vlado:

TOP 10 dievčat: Katarína Koščová, Petra Humeňanská, Zdenka Predná, Mária Bundová, Ivana Kováčová, Kristína Debnárová, Karmen Pál-Baláž, Gabriela Gunčíková, Alžběta Kolečkářová, Barbora Piešová

TOP 10 chlapcov: Tomáš Bezdeda, Martin Krausz, Tomáš Buranovský, Michal Chrenko, Tomáš Krak, Lukáš Adamec, Martin Harich, Petr Ševčík, Štefan Pčelár, Štěpán Urban

43
Bezík
Reagovat

@Pegesik: Co je 11 díl ? Už v tom mám zmatek. Paruku měla podle mě v tom „posledním“ díle, co vysílala Nova v neděli, tedy včera :-D

44
Ally
Reagovat

@libena: Ještě, že tu SS i zdejší diskuzi dá se říct.. letos sleduju z rychliku :)takže se taky moc nechytam

No včera jsem se poprvé dívala tedy..ze spesneho vlaku..ale asi do ničeho pomalejší ho neprestoupim, abych se držela krkolomnych metafor poroty ;) protože když už mě někdo zaujme, letí ven..z vlaku:) Erika hlavně a další

Zřejmě už Leoš nestihal číst Tomášovy nářky..tak se dočká a „bude to kluk “ :))

Petr Jiran.. joj byl mi značně nesympatický..? spíš jsem přemýšlela, že nervozita..Vlado říká sebevědomí, asi nějaká maska..a to nechci;)

Poslední číslo se mi líbilo, jasné, pak to bylo přehnané vše kolem ale co už..

Na to že originál nemusím..připomnělo mi to trochu nevím proč , jal jsem vzala na milost Phila Collinse diky podání od Samera..paradoxy no;)

Vsuvka s hádkou děvčat byla tradičně otravna;)

45
Tomáš
Reagovat

Petr Jiran mě nakonec začal bavit a získal si mě. U Mácháče to vystoupení pro mě bylo trochu matnější ale v duetu s Nikitou byl super a v semifinále bude ještě lepší. Je to zajímavá osobnost a teď už je jedním z mých favoritů na vítězství. Ovšem mým úplně největším favoritem je letos Ladislav Hunka, tomu bych přál výhru ze všech nejvíc.

46
Bezík
Reagovat

Je to sice jenom cover, ale tyhle holky jsou opravdu dobrý, a ne ten šaškec, co tam protlačila produkce ….
https://www.youtube.com/watch?v=gcskGtaFsYE&ab_channel=LaraAbouHamdan

47
DJ Vlado
Reagovat

@Pegesik: Samozřejmě myslím mou bohyni z poroty 😉 Paruku měla letos i vloni na celou fázi duetů a v obou případech zcela zbytečně, když má tak nádherný vlasy 😒

48
Violete
Reagovat

@Bezík: Díky, krásné video. A Hana má tady zajímavou barvu hlasu, Lara mi v soutěži chybí. Posílám ještě Help https://www.youtube.com/watch?v=_z1wkCZcG_s

49
Bezík
Reagovat

@Violete: Lara je výtečná skladatelka, je to jasný objev č. 1 téhle SS a vlastně je dobře, že včas vypadla a nemusí se potýkat s všelijakými pekelnými smlouvami. Kdo hledá skutečné talenty, ten si jí nemohl nevšimnout, účel splněn.

50
bobina
Reagovat

@libena: Taky mě to vytáčí. Musím si vybrat – nečíst Panáčka a užít si další kola, nebo se výborně bavit u diskuze a bez adrenalinu sledovat další kola. Ach jo…

51
BarBora
Reagovat

@bobina: Za chvíľu budú priame prenosy, tak sa už nič dopredu prezrádzať nebude. Sterilné to tu bolo až doteraz a teraz sa vyzradilo len niečo, kvôli tomu sa svet nezrúti.

52
libena
Reagovat

@BarBora: no to je pravda s těmi živáky, už aby to bylo. ale tady se snažila ta pravidla nespoilování docela dodržovat.
když začala letos superstar, tak sem tam někdo napsal, že viděl a že my ostatní za týden to taky uvidíme. ale nic jiného. ale postupně se začaly přidávat podrobnosti a co se děje tento týden je hrůza. a samozřejmě při nejvypjatější fázi soutěže :-(
ale jak říkáš, je to naposled (letos…)

53
Prochor
Reagovat

@libena: Chyba je prostě v tom, že je možné se podívat dopředu na další díl . Potom se už vždycky najde nějaký dobrák, který všechno vykecá. Tím je jasné, co by se mělo změnit.

54
libena
Reagovat

@Prochor: yes

@DJ Vlado: no tak zkusím splnit úkol a vyjmenovat moje nej :-)
holky – zdenka predná, martina šindlerová, gábina gunčíková, emma drobná, celeste, dominika mirgová, šárka vaňková, bára zemanová

kluci – tomáš bezdeda, peter cmorík, samuel tomeček, adam ďurica, miro jaroš (v éře superstar), miro šmajda, petr bende, lukáš adamec

55
Prochor
Reagovat

Holky: Aneta, GG, Emma
kluci: Adamec, Šmajda

56
Violete
Reagovat

K anketě
holky – Bára Zemanová, Aneta Langerová, Markéta Konvičková, Leona Šenková, Deborah Khalová, Alžběta Kolečkářová, Celeste Buckingham, Simona Fecková, Simona Křováková, Kristýna Peterková

kluci – Miro Šmajda, Lukáš Adamec, Roman Lasota, Martin Kurc, Jaroslav Smejkal, Ben Cristovao, Kristián Révai, Tomáš Mikulka, Michael Foret, Tomáš Savka

Vzpomněla jsem si také na Kristínu Debnárovou, z tohohle klipu dýchá taková pohoda https://www.youtube.com/watch?v=eQjYo_3F42M

57
Violete
Reagovat

Ještě jsem fandila Veronice Danišové, má teď nový klip https://www.youtube.com/watch?v=tbRL6kbAY2o

58
Saskie
Reagovat

Anketa:
Holky: Aneta Langerová, Gába Al Dhába, Soňa Pavelková, Bára Zemanová, Dominika Stará, Gábina Gunčíková, Sabina Křováková, Adéla Kvitová, Barbora Piešová, Karmen Pal Baláž

Kluci: Sámer Issa, Zbyněk Drda, Michal Šeps, Štěpán Urbán, Dominik Garda,…

59
Saskie
Reagovat

A poslední díl. Taky mě trochu štve, že nejen tady, ale i na facebooku lidi normálně píšou, kdo bude ve finále. Takže já, aniž bych se podívala na díl, znám všechny holky finalistky a asi tři kluky, což mi nepřijde normální.

K poslednímu dílu: Některé hodnocení poroty jako vždy nechápu, asi slyším úplně jinak. Jak řekl Leoš po prvním vystoupení – Pamela se mu llíbila a David moc ne, vnímala jsem to stejně. Překvapilo mě, že to ostatní vidí přesně naopak.
Další duet – Martin Dufek – vadil mi ten klavír, bylo to moc křečovité a přehnané snaživce nemá nikdo moc rád. Zpívá moc dobře, ale celkový dojem na mě vůbec nepůsobil dobře, chce to víc uvolnění a pak to bude suprové. Kristína + Kristián, asi nejhorší vystoupení, takovou nudu jsem už dlouho nezažila. A Kristián mi přišlo, že tam už vůbec nemá co dělat.
Kateřina Chybová + Daniela Bakšiová – další wtf hodnocení…vždyť ta Daniela byla strašně nepříjemná v hlase, přišlo mi to úplně mimo. Katka dobrý, něžný, ale ve finále mohl být někdo jiný.
Carmen + Barbora – Zase nechápu, zvlášť Barbora se mi hodně líbila, Carmen moc ne, ten její hlas v této písničce hrůza, ale Barbora mi přišla suprová.
Erika + Nikolas – za mě nejlepší duet tohoto večera, Erika rozhodně měla postoupit místo třeba Daniely!! Fakt škoda. Má nádhernou barvu hlasu.
Adam + Henrieta – asi jsem zase mimo, ale mně se to líbilo. :D Na další kola jsou moc nevýrazní, ale nic hrozného to nebylo.
Petr + Nikita – taky rozhodně jedno z nejlepších vystoupení, co víc dodat. Petr je zvláštní týpek, uvnitř asi hodně citlivý, líbí se mi ten kontrast s tím lážoplážo přednesem kolikrát.
Nelly + Marián – u Mariána asi no comment, už z castingu neměl jít dál, tady fakt už neměl co dělat a Nelly je škoda.
Kateřina + Ladislav – pěkné vystoupení, ale konečně férové rozhodnutí. Katce se to tentorkát povedlo, ale za jiné výkony postupovat dřív neměla.

60
Saskie
Reagovat

A nejvíc mi vadí ten nespravedlivý vyhazov v minulém kole Kristíny Oríškové!!! Vyhodit si nejlepší zpěvačku, to je k zblití

61
Saskie
Reagovat

Z té 80 postupujících bych měla 20 cca takovou:

1. Kristína Oríšková
2. Nikolas Bitkovskij
3. Petr Jiran
4. Adam Pavlovčin
5. Angelika Kollmanová
6. Valerie Kaňová
7. Marietta Mareková
8. Monika Žilková
9. Katarína Stohrová
10. Erika Reindlová
11. Hana Husenicová
12. Ladislav Hunka
13. Felicita Viktorie Prokešová
14. Martin Dufek
15. Michal Nováček
16. Petra Zubčáková
17. Jakub Kubín
18. Tereza Smetanová
19. Adam Janota
20. Pamena Narimanian

62
Pegesik
Reagovat

@Saskie: souhlas…Oríšková byla za mě jasná adeptka na vítězství…Mácháč – Because of you…to byla pecka…

63
Bezík
Reagovat

@Saskie: No když bys vyškrtala ty kluky, tak by to nebylo zas tak špatný :-D Kristínu museli včas vyhodit, protože nesměla před diváky. Mohla by to i vyhrát o to by byl průšvih, protože by nevyhrál Čech nebo Češka. Nejlepší zpěvačka to možná nebyla, ale dobrá jo, to zase jo. Prostě produkce má plán a ten musí být naplněn. Je třeba divákům naservírovat takové jedince, aby z vysokou pravděpodobností zvolili „správně“ ;-)

64
Violete
Reagovat

Nemáte také takový pocit, jakoby letos byla Superstar oddělená od nás miliony světelných let? Navíc to posiluje fakt, že někteří pozemšťani už díl sledují v jiné galaxii, zatímco ostatní jsou v nevědomosti. Soutěžící vypadávají tak rychle, že někdy i sotva zaznamenáme, a tak jim aspoň na Panáčkovi vytváříme paralelní soutěž. No, nic. přiznám se, že Pamelu jsem nějak moc neregistrovala. Pam Rabbit a We’re All Gonna Fly https://www.youtube.com/watch?v=_vkos_-TJNw&t=19s

65
Violete
Reagovat

Na YouTube jsem ji vlastně už před tím zaznamenala, tohle je od ní super https://www.youtube.com/watch?v=Qi98JS2oZCw

66
Saskie
Reagovat

A ještě se vyjádřím k minulému dílu duetů:

Monika + Miriam – suprové, mělo to grády, postoupit bych ale nechala jen Moniku, na rozdíl od jiných princezen tam má přece jen výrazný hlas a je trochu jiná.

Valerie + Katarína – Vkusně podané, pěkné, ale Katarínu bych už dál nepouštěla, prostě mě nebaví, Valerie překvapuje, tu určitě nechat.

Nikola + David – nejdřív musím říct, že vizážisti si zaslouží nakopat prdele! Boha jeho! To byl naprostý děs, co měli na sobě – oba dva! Vrchol nevkusu! Škoda, Nikola je překrásná holka, fakt moc krásná, má uhrančivý pohled, ale jak zasáhli vizážisti, kouzlo bylo fuč. Ta tolik make-upu nepotřebuje a když se upraví sama, vypadá mnohem líp než po zásahu rádoby odborníků na image. A tomu, co měli na sobě, odpovídal i ten výkon. Jedním slovem katastrofa. Zasloužený nepostup. David tam neměl co dělat delší dobu, ale byla s ním aspoň sranda.

Kristína + Filip – už jsem jednou psala, nepostup Kristíny mě dost nasral. Zazpívala s citem jako vždy, umí přidat, umí ubrat, má barvu, je osobitá, ale nehodí se, bo by to asi fakt vyhrála, že. Filip – pro mě prostě průměr

Dominique + Martin – jedním slovem děs!! Dominique tam už dávno neměla co dělat, asi je to milá holka, ale tady fakt ne a Martin? Lepší z duetu, ale v 20 těžce pod průměrem, taky tam už nemá co dělat.

Sabina + Štěpán – za mě slabé z obou stran, neladilo to a ani jeden pro mě není zapamatovatelný.

Natálie + Michal – asi nejlepší duet vůbec. Nepostup Michala je hodně mimo, když z kluků postoupil i Martin Probošt. Některá rozhodnutí jsou fakt úplně mimo!

Angelika + Tereza – No, slabý. Angelika je mi osobnostně celkově dost nesympatická, ale z tohoto duetu za mě vyšla o něco líp, Tereze to nesedlo, ale i tak si myslím, že má potenciál.

Adéla + Adam – za mě lepší průměr obou, ale na postup to bylo, postoupili daleko horší dál.

Petra + Adam – průměr, nic víc k tomu neřeknu.

Angelika + Jiří – Angelika suprový hlas, moc mě bavila, Jiřího jsem si skoro ani nevšimla.

Barbara + Lukáš – nuda, za mě spíš podprůměr. zasloužený nepostup

Marietta + Ludvík – v pohodě, ale za mě bez přidané hodnoty, nicméně na postup ano

Felicita + Michal – je velmi těžké tancovat a zpívat, jim se to povedlo, hlavně Felicitě. Měla jednoznačně postoupit, málokdo z těch soutěžících má v sobě tolik energie a potenciálu, tohle je škoda, mohla to v dalších kolech dost rozbalit. Michal pěvecky slabší.

Adam + Elizabeth – asi druhý nejlepší výkon večera, zasloužený postup obou dvou a zaslouženě závěrečné číslo.

67
Saskie
Reagovat

@Bezík: vyškrtnout kluky, to zase ne, když vypadla Kristína, tak chci, aby vyhrál kluk, a to Nikolas. :-D Pro mě byla Kristína nejlepší a moc dobře si uvědomuju, že máš pravdu v tom, že kdyby vystoupila před diváky, že by s největší pravděpodobností vyhrála, bohužel je na řadě Čech/Češka. :/ Je to fakt sprosté, být na místě těmi soutěžícími, přihlásím se jako Slovák jen určité roky a jako Čech taky, jinak to nemá smysl soutěžit, když vím, že nemůžu vyhrát. :-D

68
Saskie
Reagovat

@Pegesik: Ano, přesně tak, to byla i za mě nejlepší pecka!! Tohle bylo fakt woooow! Jenže jim nejde o tom, aby měl divák takové „woooow“ momenty, ale o to, aby vyhrál Čech :-D Achjo

69
Peťo
Reagovat

Inak v sobotu v československo má talent budú dalibor a sabina slepčíkovci som zvedavý či sa zlepšili od superstar 😀

70
Bezík
Reagovat

@Saskie: Otázka je, zda vyhrát je to, co by měl mladý umělec chtít. Sice vyhraješ peníze, ale smluvně jsi jak pes u boudy na tlustým řetěze. Řekl bych, že upozornit na sebe a včas vypadnout je optimální řešení.

71
Saskie
Reagovat

@Bezík: Pokud by dotyčnému šlo čistě o tohle, tak pak samozřejmě ano, ale co si budeme nalhávat, vyhrává se i vysoká částka, o kterou se vyplatí bojovat…Bez peněz se člověku prosazuje podstatně hůř

72
Ally
Reagovat

@Violete: Jo jo, to jsi asi vystihla mé pocity:)
Já se přiznám, že letos raději asi sleduju Stardance , ne že by kvůli tomu jak se furt řeší covid atd u nich ,to už předtím :)
Ale asi v sobotu víc času..a je to takové na pohodu..bez reklam no..:) Jo a hlavně po delší době seriál..Ochránce, takže..
A tak nějak ctím tradici , že na Panáčkovi se jede nedělní přenos, takže když “ už jdeme do finále “ tak to začnu brát vážně :)

73
Šimon Žáček
Reagovat

@Saskie: daleko lepší top 20 než actually je

74
motylek
Reagovat

Tak za mě je jediný vítěz Petr Jiran /kombinace s Nikitou byla geniální/.
A samozřejmě všechny přítomné zdravím, ahoj DJji * – v tom výčtu superstáristů z minulých let se shodnu s ostatními, tak to nebudu znovu vypisovat, ještě koho jsem tam neviděla Petr Konček /velká škoda ho… :-( /
A z holek ze všech ročníků jsem nejvíc fandila /a dokonce poslala hlasy/ Barborce Piešové…
Nechtěla jsem se letos stresovat, chtěla jsem se dívat nezaujatě, ale opět se budu třást zda postoupí… Čili vůbec mi nebude vadit pokud tu někdo napíšete zda je v semifinale, tak mi to prosím napište… Mohla bych si to předplatit, ale to bych nesměla být tak líná… leda že by to chtěl někdo udělat za mě… :-))

75
Tomáš
Reagovat

Mě se Henrieta s Adamem Drábem taky líbili, byl to pro mě jeden z nejlepších duetů. Henrieta sice zpívala falešně a pěvecky to kazila ale byla moc krásná a roztomilá, paradoxně to byla holka, která by mi ve Finále nevadila. Adam Dráb pěvecky nekazil nic, toho je škoda. Nebyl jejich duet vůbec dokonalý ale čím víc se blížil k finiši, tím líp se propojili a fungovala mezi nimi neskutečná chemie. Já bych je asi nechal postoupit oba. Pak je mi ještě líto Ilčíka ale kluků je tam dobrých hodně a Kristína Allaniazová byla pro mě nejvíc sexy baba v letošní SS takže taky škoda. Tak už aby bylo odvysíláno semifinále, aby se o něm dalo víc diskutovat. :-D

76
Tomáš
Reagovat

A Jiran se mi v duetu taky dost líbil. Nikita bohužel ne, ta mě nebaví vůbec a myslím že tam byly o hodně lepší holky.

77
DJ Vlado
Reagovat

@motylek: Ahoj Motýlku, taky tě moc zdravím 😘

78
motylek
Reagovat

@DJ Vlado: :-* a díky za rekapy…, , mám stejný názor ohledně Hunky – nelíbilo se mi to ani napoprvé, ale když se tak porotci rozplývali v dojetí, tak jsem si to pustila znovu, a byl to ještě horší poslech než poprvé, kde jsem se na to moc nesoustředila… :-D Souhlasím s tebou, že jako člověk může být sympatický… , a asi i pochopím, že musel postoupit…

79
Rachel
Reagovat

Zdravím všechny diskutující! Mám pocit, že když má některý soutěžící více zkušeností, je už trochu profi, tak je v průběhu soutěže odstraněn…..do finále postoupí spíš amatéři. Pro mě letos nej hlasy měly Erika R.a Kristýna O.

80
nofux
Reagovat

@Rachel: Tak vzhledem k tomu že televize v době castingů sama aktivně oslovuje potenciální soutěžící tak bych se ani nedivil, kdyby někteří z nich měli s televizí domluvu a šli tam jen jako výplň výměnou za promo.

Pro mě letos nejlepší hlas Petr Jiran, může zpívat cokoliv a já mu to sežeru. A nedivil bych se, kdyby to vyhrál.

81
DJ Vlado
Reagovat

@Rachel: Přesně tak, Erika, Kristína a ještě bych přidal Felicitu (ta doplatila na nálepku muzikálovky, ovšem je zajímavé, že u Schreinera to vloni nevadilo), to byly letos tři největší faily ve vyřazování, všechny tři měly být minimálně v semifinále 😒

82
DJ Vlado
Reagovat

@nofux: Tak u některých je to zjevné (Nelly, Pam Rabbit), ale například u zmíněné Kristíny O. se mi to nezdá, ta hraje jen v oblastních a studentských divadlech, což imho žádné profi angažmá není 😉 To už mi víc profi přijde Elizabeth, která nazpívala titulní píseň k primáckému seriálu Hvězdy nad hlavou a navíc si v něm i zahrála jeden štĕk, ale to zřejmě v produkci přehlédli 🤔

OT – Vím, že ty jsi expert na American Idol, tak by mě zajímalo, komu jsi letos fandil 😉 Já tam letos našel svou největší zahraniční srdcovku, která u mĕ z trůnu po cca 12 letech sesadila Dianu Vickers 😉

83
Violete
Reagovat

Emma Smetana zveřejnila nový klip s retro vizuální atmosférou https://www.youtube.com/watch?v=djXJMzMbWJU

84
Monika
Reagovat

@nofux: Je to i muj nejvetsi favorit letosni rady, Petr Jiran ma uzasnou barvu hlasu, rozpoznatelnou, krasnou, nejen v letosni rade, ale i za vsechny rady dohromady patri tem nej, Bohuzel ja se obavam, ze vypadne mezi prvnima, pusobi dost odtazite, nesympaticky, na divaky ma tohle veliky vliv….

85
Mia
Reagovat

@Monika: Mna hlavne vytaca ze ani v jednom medailonku mu nerozumiem, a to za a) zijem v Cechach takze cestina nie je problem a za b) pozeram so sluchatkami takze ziadne rusive zvuky okolo. Najradsej by som sla k nemu a dala mu poza usi nech otvara ten pysk. Ale tiez patri k tym co sa mi pacia.

86
Violete
Reagovat

@Monika: Petr Jiran je i můj favorit, ta jeho introvertnost je právě to, co kouzlo jeho osobnosti dotváří, a řekla bych, že ho diváci spíše podpoří. Spíše, jak tady vidím ty komentáře, dostane brzy stopku Márty Dufek, což bude škoda, považuji ho za showmana. Petra Jirana a Pavlovčina považuji za dost silné, že by se mohli v soutěži propracovat nejdále.

87
Jana2
Reagovat

Nikol Votrubova vydala písničku, kterou ji napsal další vypadly soutěžíci (a můj favorit) Kuba Kubin. https://m.youtube.com/watch?v=Q_VizyERUOM&feature=youtu.be zvlášť ten poslední refrén jsem si říkala kde se to v ni vzalo :-)) asi tam byli vážně dobrá parta.

88
Monika
Reagovat

@Mia: No on neotvira moc pusu a neni mu rozumet no….

89
Rachel
Reagovat

@DJ Vlado: přesně, mám dojem, že zkušenější se jim hodí v průběhu soutěže, např. při společných vystoupeních pomohou s choteografií a pak se s nimi rozloučí….

90
Jai Kudo
Reagovat

Jen pro informaci OT avizuji vánoční koncert superstáristů Martina Šafaříka s Alžbětou Kolečkářovou a Valerií Lynn v jeho rodném Uničově :-) I když Uničov je trochu z ruky….

https://www.ticketlive.cz/cs/event/martin-safarik-vanocni-koncert-2021?fbclid=IwAR3yu1J9Zb9yLwugR0P2iStLuZQ-mjQrY2cv96rgV_rtZj6g5hvx5knn4u4

91
Jai Kudo
Reagovat

@nofux: Zajímavé video, jak taky probíhal casting „pozvaných soutěžících“ na SS 2021…

https://www.youtube.com/watch?v=Qh9uU-W9JLU&list=LL&index=23&t=27s

92
Mia
Reagovat

@Jai Kudo: Nehovori nic nove, co by sme si nedomysleli vsetci ktori nie su uplne naivni a trapna je dobre, dievca zlate. V zivote som o nej nepocula ale tvari sa ze vsetci z nej maju padnut na rit.

96
Michaela
Reagovat

Mi to nedalo, když Vás tady čtu a na ten nedělní díl jsem se už také podívala …
Nebudu psát jména, o tom si tu můžeme podiskutovat až po neděli, kdy to budeme vědět všichni, ale z mého pohledu si postup zasloužilo 5 lidí (s tím, že se mi 4 líbili a u jedné slečny chápu nadšení poroty a její postup, bylo to jasné od začátku), ale zbylých 5 lidí pro mě nejsou finalisté a ani nepředvedli takový výkon.

2 holky si postup absolutně nezasloužily. Jedna je protežovaná od samého začátku a výkony tristní a ta druhá šílený výkon zde v semifinále a ani si nepamatuji její jméno.

U jednoho kluka jsem absolutně nepochopila postup přímo do finále, jeden tam je jako etnická vložka a jeden vlasáč tam být také nemusel.

Celkově mě mrzí nepostup jedné slečny a to tak že hodně.

97
Bezík
Reagovat

@Michaela: Tak to víš, práce produkce je teď taková, že ve finálním výběru nemůže být 10 nejlepších, ale 10 takových, že z toho i divák-idiot musí pochopit, jak má správně hlasovat ! :-D

98
Tomáš
Reagovat

@Ally: To je ovšem překvapení, myslel sem asi stejně jako všichni že moderovat bude zase Leoš. Ale dobře, aspoň to bude zajímavější. Letos je to samé překvápko a tak to má být.

99
XY
Reagovat

Tak já jsem semifinále zkoukl až teď a musím říct, že katastrofa. Z těch dvaceti výkonů se mi opravdu líbili všeho všudy čtyři a zbytek průměrný až katastrofa. Z postupy jakž takž souhlasím jenom bych prohodil dvě holky a dva kluky. Moderování Farné vítám, pokud bude finále s diváky, tak by Leoš z poroty působil hodně zvláštně, navíc na Andělech moderovala celkem fajn.

100
dolores
Reagovat

Cau lidi :-D

tak co Tomasku, porodime tento rok konecne chlapceka? :-))

Sice mame 6 : 4 pre chalanov,ale netreba sa predcasne radovat, staci si spomenut na SHS 1, kde sa do finalovej jedenastky dostalo 7 chalanov a 4 baby,… chalani padali ako muchy jeden po druhom a TOP 2 bolo napokon dievcenske, dokonca aj TOP4 bolo 3 dievcata vs 1 chlapec ! skratka hlasy sa pekne rozlozili :-/

velmi by som si to zelala kvoli tebe Tome, aj kvoli sebe, ale co cert nechcel, tento rocnik tam nejakeho specialneho chlapcenskeho favorita nemam aj ked su fakt dobri viaceri,,,mam tam jednu holku Elizabeth, co mi trha srdce ;-) a snazila som sa aj kastingy aj dalsie kola velmi neriesit, neupinat sa na nikoho, lebo aj tak vzdy tych mojich vyhadzu, takze seriozne zacinam sledovat az finale….

ale aj Bitcoin ujde, dobre to dnes nasolil chlapec. :-o

101
dolores
Reagovat

@Ally: tak to je prekvapko, …moze to byt s Ewou celkom prijemne

102
Violete
Reagovat

Koukam, ze vam to neda a diskutujete stale o budoucnosti :-) Natalka vydala novy singl https://music.youtube.com/watch?v=yiZsEGvsvuI&feature=share

103
Violete
Reagovat

Nezavzpominame na nejvetsi zazitky z castingu a z vyberu na Slapech? Ve mne zustava emoce z vystoupeni Amelie a Amose z castingu, Kristina a Marty na Slapech.

104
Violete
Reagovat

Upsala jsem se na Machaci.

105
jj
Reagovat

@dolores:
No to to trvalo, takových absencí! :-) Nevím přesně finálovou sestavu, ale většina se dá z diskuze vytušit, klidně můžou být letos první tři kluci. Pro Tomáše bude raději lepší, když bude dlouhodobě připraven a začne se radovat předčasně, aby pak ten náhlý nával štěstí vůbec přežil. Kdybych se začal dívat až od finále, taky bych nejspíš uznale přikyvoval hlavou, že letos jsou ti chalani opravdu univerzálnější. Mimochodem zatím z předpokládaných finalistů taky nejvíc fandím Elizabeth, i když je možný, že nakonec skončím u nějakýho pěvce, záleží na výkonech. A ještě jedno mimochodem, u nás jde Superstar až v neděli. I když už je to delší dobu celkem jedno, i tak bys mohla dostat čočku, tak pozor! :-)

106
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ahoj, moc rád tě tu vidím. :-) myslel sem že se letos už ani nevrátíš. :-D Taky si strašně přeju vítězství kluka. Ale podívej i kdyby to zase nevyšlo, tak ve finále je o dva kluky víc než holek, je jich tam 6 a už to samo o sobě je pro mě obrovské vítězství. Už jen kvůli tomu budu mít tenhle ročník radši než ty předchozí. No a pokud to vyjde, tak to bude taková krásná třešnička na dortíku. :) Bitcoin mě taky hodně baví, Nikolas je super. Tak máme stejného favorita.

107
Tomáš
Reagovat

Když to je těžký. Ona to není budoucnost, ono se to všechno už odehrálo. To jen češi bez voya to ještě neviděli i když i ti si to už mohli někde stáhnout. Na Voyo je to týden dopředu, pak to dá někdo na uložto v průběhu týdne a na Slovensku se to vysílá už v pátek. Takže taková tajemství jsou opravdu neudržitelná.

108
Vita
Reagovat

Čo to podrobili vizážisti s Elizabeth, nechápem… ona je jedna z tých báb čo sú krásne bez make-upu s jednoduchým účesom a oni z nej spravili divnu pani s cudesnym három na hlave, najkrajšia bola keď sa nemalovala na Machovom jazere. P

109
nofux
Reagovat

@DJ Vlado: Bohužel, letos jsem vůbec neměl čas AI sledovat. Kdo je ta tvá nová srdcovka? Podívám se :)

110
DJ Vlado
Reagovat

@nofux: Casey Bishop 😉

111
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Vizuálně taková Lucka Bakešová ;-)

112
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Jo, to máš pravdu, je to podobný typ 😉

113
Prochor
Reagovat

Hlavně díky poslednímu dílu jsem začal nejvíc fandit Elizabeth. Tak doufám, že se dostane do finále.

114
Saskie
Reagovat

Nemůžu si pomoct, komentář ne k Superstar, ale zhlédla jsem to video ze Slavíka, jak se Bagárová vyjadřuje. Ona je vážně ještě tupější, než jsem myslela. Někdo, sice drsněji a ne úplně kultivovaně, řekne pravdu a ona se může posrat. Jak tam vyletěla jak čertík z krabičky. A vzápětí všem lezla kolegům a produkci lezla do prdele. :D :D Cítím se trapně i za ni. Moc jí stoupl hřebínek. Ten pád na držku bude jednou dost drsný.

115
Violete
Reagovat

@Saskie: A k čemu se vyjadřovala? Slavíka jsem neviděla.

116
Tomáš
Reagovat

@Saskie: No taky sem si všiml už v SS že jí pěkně narostl hřebínek a že se z ní stala pěkná rašple. :-D Řezník ač to řekl drsněji, tak měl v podstatě ve všem pravdu. A to těm lidím v sále asi vadilo ze všeho nejvíc.

117
Saskie
Reagovat

@Violete: Dej si na Youtube Slavík 2021 video Řezník a pak video Bagárová, zabere to dohromady max. 5 minut. :))

@Tomáš: Vnímám to úplně stejně. Nejvíc se člověk vždy vzteká za pravdu, ale ona se vyjadřovala daleko hůř než on, bo on aspoň nikomu nelezl pak doprdele.

118
Bezík
Reagovat

Co se stalo na Slavících ? Byl by nějaký velmi stručný report ? Jsem sice dost šílený na to, že koukám na SS ale zase ne tak šílený, abych koukal na slavíka :-D

119
Saskie
Reagovat

@Bezík: :D :D zas tak šílená též nejsem, o tom výstupu mě informoval kamarád, tak jsem si to našla na Youtube, jen dva krátké sestřihy. Fakt Ti to nezabere víc času jak 5 minut, ale jestli se Ti nechce ani tohle, tak ve stručnosti:

Za nějakou kategorii Rap/Hip Hop vyhrál Řezník. Vůbec toho člověka neznám a on tam došel a do všech se pustil, že je tenhle pořad úplné dno, že to nikdo z mladých neposlouchá, že hlasují jen ženské 50,60+ a že ta cena pro něj nic neznamená, že si jen došel vyřídit účty, bo byl v roce 2013 diskvalifikovaný a že tem mezi těmi snoby dost trpí. :D A Bagárová pak došlo předávat asi někomu cenu a nazvala ho shnilým odpadem, co se schovává jen za masku. Úroveň první třídy ZŠ a to jsem ji ještě přecenila. A pak chlácholila své kolegy, jak jsou úžasní a ať si z něj nic nedělají, atp. :D :D To byla komedie…..pěkně se ztrapnila a jasně dala najevo, jak se jí to bytostně dotklo. :D

120
Jai Kudo
Reagovat

Je pravda, že i mně je někdy z české popmusic na zvracení, nicméně ta amorální kreatura, která si říká Řezník, představuje už naprosté a nejhlubší dno, kam až se dá klesnout. Takže Bagárová reagovala správně.

121
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Chtěl jsem napsat totéž, ale předběhl jsi mĕ, takže 100%ní souhlas 😉 Navíc schovávat se za masku a za ní nĕkomu nadávat (ať už je to kdokoliv) je, jak by řekl veterán Pankrác (Hrušínský), ta největší srabařina že všech, takže Monika reagovala zcela adekvátně 😉

122
Saskie
Reagovat

Nepřijde mi adekvátní reakce říkat někomu, že je shnilý odpad či jak to bylo. Snížila se na ještě nižší úroveň než on. Adekvátní reakce je nechat podobný výkřik do tmy bez reakce, bo takhle jen ukázala, jak se jí to dotklo a jen se potvrdilo, že měl pravdu.

123
Bezík
Reagovat

@Saskie: Aha, díky. Kdo je Řezník vím, sice vůbec neznám jeho „hudební“ produkci, ale slyšel jsem poměrně dlouhý videopodcast s ním, z kterého mi vyplynulo (ne že by to on přímo řekl), že to je z jeho strany taková spíš hra, kterou nemyslí zase tak vážně. Ta maska je stálou součástí jeho image, tu bych mu nevytýkal, nevím co měl přesně za kecy ale umím si to představit :-D On je docela chytrej, nebo spíš vychytralej a prostě vyplňuje místo v potravním řetězci, který není obsazený. Docela bych tipnul, že do bylo celý domluvený s produkcí. I jsem někde četl, že se pak zůčastnil rautu, na kterém vedl dlouhý přátelský rozhovor s Kryštofem :-D Řekl bych, že se Monika nechala zcela zbytečně vyprovokovat, no, aspoň na tý nudě byla i nějaká legrace :-D

124
Saskie
Reagovat

@Bezík: Taky na mě nepůsobil, že je blbej, jen má prostě trochu nekultivovaný a specifický projev a jak říkáš, Bagárová se nechala vyprovokovat naprosto zbytečně. No, aspoň nějaká zábava v tom, jinam nudném, pořadu. :D

125
Violete
Reagovat

Monika za me asi ne uplne stastny vyber, ale fandim ji. Energie skvela. Valerie prekvapila, byla skvela, to jsem necekala. Emoce prystily i pres obrazovku.

126
motylek
Reagovat

Mně se právě reakce Moniky líbila – Háma ani Sokol se nezmohli vůbec na nic….,

127
Bezík
Reagovat

Valerie – škoda, tohle se nepovedlo, to je když se chce někdo maximálně předvést a přežene to …

128
Jai Kudo
Reagovat

Tak jsem si řekl, že se podívám na to semifinále, že by tam mohli být už trochu lepší výkony…. no zatím nic moc. Žilková těžký průměr, Valerie přeafektovaná a Pavlovčin kňoural jako mladý kňour :-D

129
Prochor
Reagovat

@Violete: Mně se Lara Fabián teda moc nelíbila. Působilo to na mně jako na Haberu jako divadýlko. Kromě toho jsem občas slyšel, že byla pod tónem. To se mi mnohem víc líbila Domča Stará , která to zpívala v semifinále jednoduše.

130
Bezík
Reagovat

To kníratý – Adam, co to je ? Jak se to proboha dostalo mezi TOP20 ? Co ta produkce hulí ? Co hulí porota ?

131
BarBora
Reagovat

Ájejej, vidím, že aj v Česku je veselo😧. Bola som kuknúť na YT, no, nedala by som ruku do ohňa za to, že ten maskovaný to nemal ( aspoň z časti) dohovorené, ako aj Bezik naznačil. A Bagárová by sa mala naučiť, že dámou sa žena môže len narodiť, nestačí sa na ňu len hrať, môže byť aj v zlate oblečená, ale slama z topánok jej stále trči.
Pozrela som aj jedno video s tohtoročným víťazom, bola som dosť prekvapená.

Radšej si dajme spoločnú a celkom inú ligu.
https://youtu.be/lQSVVs4tYkI

132
XY
Reagovat

Z prvních tří vystoupení jenom Monika, skvělá energie. Valerie bohužel přehrávala a Adam teda těžkej průšvih, pro něj prostě ty svižnější věci nejsou, nedal to ani u Mácháče.

133
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Zrovna jsem si říkal, za co Adama tak chválí. Bylo to ukňourané a utahané, že jsem čekal kdy už to konečně skončí.

134
libena
Reagovat

u adama to leoš mareš řekl přesně – zítra to rozhodně v rádiu nepustím, nic co by mě vystřelilo…

135
libena
Reagovat

no nevím, ale ta „hegerka“ je tragická

136
Prochor
Reagovat

To není možní – Pink Floyd by padly na zem.

137
XY
Reagovat

Ty kráso tak Bakšiová překonala i Hrbáčkova Biebera. Tohle bylo možná nejhorší vystoupení v semifinále EVER. Vlastně ani nechápu jak se tam vzala mám pocit že vždycky zazpívala podprůměrně.

138
DJ Vlado
Reagovat

Bakšiová totální průser a zneuctĕní klasiky 🤮 Chjo, kolik lepších a zajímavějších holek tam mohlo být teď místo ní 😒

139
RAINMAN
Reagovat

Wish You Were Here: upravená verze, nezajímavé a špatné

140
Bezík
Reagovat

Bakšiová, Bakšiová, co s tebou … nic, no, zastřelit za úsvitu za prznění klasiků …

141
RAINMAN
Reagovat

Petr Jiran: nudná písnička, průměrný výkon

142
Bezík
Reagovat

Ten tklivě nyjící Petr Jiran má být nějaký favorit nebo co ? Bože, jak huboko jsme Klezla …

143
Prochor
Reagovat

Konečně někdo, kdo umí zpívat. Bravo Jiráň – postup do finále jasný.

144
XY
Reagovat

Ale jo Jiran je fajn. Myslím že letos vyhraje.

145
Violete
Reagovat

Adam me vubec nevtahnul do pisne.Petr Jiran dokonaly vykon.

146
Prochor
Reagovat

Všimli jste si matky Kolmanové na balkoně. Ta soutěžila v The Voice a neprošla.

147
RAINMAN
Reagovat

Kollmannová: mečivý hlas, nudné… takže špatné

148
Prochor
Reagovat

Jinak Kolmanová si vybrala dobře protože s touhle písničkou bodovala právě v semifinále Adéla Kvitová.

149
libena
Reagovat

@Prochor: na adélu jsem přesně myslela, ale ta to dala o mnoho lépe

150
Bezík
Reagovat

Kollmannová, zklamalas holka, bohužel, taková odrhovačka ? Zastřelit za úsvitu za nedostatek vkusu …

151
XY
Reagovat

Taková škoda, pěkná sloka, refrén hrůza. Vzpomněl jsem si na Adélu Kvitovou, která to zazpívala v semifinále mnohem líp.

152
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: Jo a Otto Kollman, finalista show Elán je Elán, je tam taky, holt muzikální rodina 😀

153
XY
Reagovat

Taková škoda, pěkná sloka, refrén hrůza. Vzpomněl jsem si na Adélu Kvitovou, která to zazpívala taky v semifinále mnohem líp.

154
RAINMAN
Reagovat

Čekovský ocenil krásnou barvu hlasu… takže hňup!

155
libena
Reagovat

@Bezík: hmm, dneska máš pěkně nabito :-))))

156
RAINMAN
Reagovat

Svoboda: špatné frázování, takže špatné

157
Bezík
Reagovat

Filip Svoboda – jedna bezbřehá nuda , místy až komická snaha …

158
Bezík
Reagovat

@libena: Tříštivým ! :-D Rád bych pochválil, ale není co, safra, není co …

159
Jai Kudo
Reagovat

Bakšiová – hrůza hrůz!!!! Jiran docela dobrý, ale ta písnička se nedá poslouchat….. Kollmannová by mohla být lepší, ale nebyl to průser jako PinkFloyd. Svoboda v rámci možností zatím asi nejlapší.

160
DJ Vlado
Reagovat

Svoboda je pro mĕ překvapení večera! Jeden z mála kluků, který v té převaze baladiérů má potenciál zpívat i něco ostřejšího 😉 Tímto se stává mým favoritem (kdo by to byl řekl po castingu, kde mi ve vlastní písni, v níž mi připomínal Calltu) 😉

161
Violete
Reagovat

Filip skvely, snad ho pusti do finale.

162
Prochor
Reagovat

Přemýšlel jsem, koho mi Filip tou snahou o chraplák připomíná a je to Jakub Moulis z The Voice v některých vystoupeních.

163
XY
Reagovat

Svoboda i Machytková hodně slabé. Todle bylo podle Habery nejlepší vystoupení zatím? Bože, bože…

164
RAINMAN
Reagovat

černoška: dobré

165
Bezík
Reagovat

Machytková, taky poněkud jalová, co to s váma sakra je ? Ale tu bych snad jako první nechal projít.

166
libena
Reagovat

přechválená přeceňovaná nikita :-(

@Bezík: pravda, finalisty bych si představovala jinak

167
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Mně se taky líbila zatím z holek nejvíc a moc nechápu ten kartáč od poroty.

168
DJ Vlado
Reagovat

Nikita totálně nevkusné a překombinované vystoupení, bohužel její postup je jistý z důvodů, o kterých se v hyperkorektním světě nesmí mluvit 😒

169
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Taky si myslím, že vzhledem k etnickému původu projede. Jinak Machytková hrozná…..

170
libena
Reagovat

harry styles dobrý, konečně někdo

171
RAINMAN
Reagovat

Ušatej kluk: pod tónem, intonačně slabé, ojediněle i falešné, špatná angličtina

172
Violete
Reagovat

Nicholas potesil, perfektne vystavene cislo.

173
XY
Reagovat

Nikolas je fajn, akorát mě rušila výslovnost místo „if i could ever“ z toho bylo fuc*** xd, ale jinak dobrý. Ale standing ovation nechápu.

174
RAINMAN
Reagovat

Porota nadšená ušatým klukem.

175
RAINMAN
Reagovat

Katarína: těžká písnička… pod tónem a špatná intonace, takže špatné

176
XY
Reagovat

Katarína děs, vzpomněl jsem si na Dianu která to dala tak třikrát líp a to jsem ji nějak extra nemusel. Jestli ji po tomhle pošle porota do finále tak konec.

177
libena
Reagovat

katarína: v songu se zpívá „this i tragic“ – souhlasím, nelíbilo

178
libena
Reagovat

@libena: this is tragic ;-)

179
RAINMAN
Reagovat

Nejvíc kritičtí vůči Kataríně byli Leoš Mareš a Monika Bagárová.

180
RAINMAN
Reagovat

Hunka: špatné, vhodné možná tak na cikánský ples

181
Violete
Reagovat

Z Hunky se vyklubal dobry showman.

182
Jai Kudo
Reagovat

Do čeho toho kluka navlíkli? Osobně je mně dost nesympatickej, ale zpívá docela dobře, Bitkovskij.
Zpívat cokoli od Aguillery v takové soutěži je zářez, takže Pustaiová … nic no.
Hunka – zvlášní a hodně specifický výkon :-D

183
Crazy Lady
Reagovat

Pagáčová je neskutečná. Bagárová jakbysmet. Pat a Mat.

184
libena
Reagovat

laci je finalista – bohužel to je jasné

katarína – můj fanoušek – tak co? já ji žeru, ale její nejlepší vystoupení to není. přesto prosím katku do finále :-)

185
Prochor
Reagovat

Bože, chraň Nazareth před zneuctěním.

186
RAINMAN
Reagovat

Štohrová: upravená verze, nudné zpívání, malý rozsah

187
Bezík
Reagovat

Nicolas …. zač mě ten shůry trestá … bohužel jo, ten to může vyhrát, jeden s produkcí předurčených ….

188
XY
Reagovat

Hunka slabé, ale po tom co řekl Leoš je sto pro ve finále. Katarína v dnešní bídě určitě něco z toho lepšího.

189
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Nezachránil….Stohrová huhle jako by jedla nudle…. :-D Nemůžu si odpustit vzpomínku jak tenhle song zpívala GG….

190
Violete
Reagovat

Katarina me zacina dost bavit, zajimave pojeti.

191
Bezík
Reagovat

Pustaiová – když si člověk uvědomí, co do teď všechno vyrazili aby tam zbyl takový odpad …

192
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím, že na Nazareth absolutně neměla a vycházel z ní jen horký vzduch.

193
motylek
Reagovat

za ten Nazareth ji pochválili???? …, taky jsem si vzpomněla na Gábinu G., tak to je sto a jedna

194
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Přesně tak, na srovnání s GG v rekapu nezapomenu 😉

195
Bezík
Reagovat

… odpadám …. to se nedá komentovat … :-/

196
Saskie
Reagovat

Prozatím za mě nejlepší jednoznačně Nikolas, to je už od castingu můj největší favorit a pak Katarína Stohrová, jinak zatím teda nic moc dnes. Petr má ještě zajímavou barvu hlasu, ale čekala jsem od tohoto kola asi trochu víc. Docela zklamání.

197
RAINMAN
Reagovat

Dufek: špatná intonace, malý rozsah… od půlky písničky už to bylo dobré až velmi dobré

198
XY
Reagovat

Martin dneska asi jeho nejhorší vystoupení ale nechápu že ho porota až takhle sjela. Hlavně že Pustaiovou vychválili do nebes.

199
RAINMAN
Reagovat

Chybová: uspěchané, intonačně slabé… ke konci už lepší

200
Violete
Reagovat

Marty to mohl vice rozbalit, vypada to, ze porota ho dal nepusti.

201
XY
Reagovat

Dneska se mi Kateřina fakt líbila.

202
Jai Kudo
Reagovat

Dufek ze začátku špatný, pak se zlepšil, ale celkově slabota…..skoro to neudýchal.
Chybová – příjemné, ale ne na finále Superstar
Mareková, co furt všichni mají s těma nudnýma unylýma písničkama…..jinak zpívá slušně

203
DJ Vlado
Reagovat

Marietta aspoň pro mě osobně touchdown!!! Od teď se stává mojí No. 1 favoritkou 😉

204
RAINMAN
Reagovat

Mareková: mečivý hlas ve výškách, jinak OK, průměrné vystoupení

205
Violete
Reagovat

Marietta perfektni a saty jsou hodne zajinave.

206
XY
Reagovat

Marietta pěkné, ale originál strašně moc miluju a je těžké to s tím nesrovnávat, to pak neuspěje nikdo. Ale Annamária se mi stejně líbila víc, přišlo mi to od ní víc procítěné.

207
Prochor
Reagovat

Tak u Adama jsem si zase hned vzpomněl na Emmu. Ta byla skvělá.

208
RAINMAN
Reagovat

Janota: nízko zpívané, špatná intonace, refrén dobrý (vysoký zpěv)

209
XY
Reagovat

Pro mě osobně nejlepší Adamovo vystoupení, ale Bára je Bára…

210
Monika
Reagovat

Adam Janota je skvělý, řekla bych, že to letos může vyhrát. Nejkomplexnější balíček a největší favorit na výhru.

211
Bezík
Reagovat

Janota, jo ? Maminka maminečko, nudle néééééé ……

212
Saskie
Reagovat

Marietta asi nejlepší prozatím, taky ji měli rovnou poslat do finále, ta si to dnes zasloužila zatím nejvíc.

213
RAINMAN
Reagovat

Probošt: intonačně ploché a nudné, celkově horší průměr

214
XY
Reagovat

Achjoo a místo něj tam mohl být třeba Michal Nováček nebo třeba i ten Ludvík Hušek :/

215
Bezík
Reagovat

Martin Probošt – tak tenhle hoch mi unikl, vkusný chlapec, dobrá barva, jedinej kluk kterýho bych pustil dál.

216
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Úplně přesně jsem to slyšel i já. Absolutně nulová dynamika. Všechno placaté jak severní pláň. Ať si poslechne verzi od Emmy Drobné.

217
RAINMAN
Reagovat

Zbuzková: překopaná verze písničky, slabé to bylo, ten stupňovaný/gradovaný refrén byl špatný

218
Jai Kudo
Reagovat

Janota zpívá slušně, ale jeho hlas a projev mně k téhle písničce moc nesedí. A frázování taky ne.
Probošt taky dobře. Stylovější než Janota a hlas taky skvěle sedí.
Zbuzková – průměr
Vypadá to, že ten poměr kluci/holky 6/4 docela odpovídá….

219
Bezík
Reagovat

Zbuzková – chmm, kde to zase vyhrabali, to má být nějaká favoritka či co ?

220
Monika
Reagovat

Mám dvě srdcovky Petra Jiráně a Adama Janotu.

221
Violete
Reagovat

Martin Probošt krásné. Mně se Natálie líbila.

222
RAINMAN
Reagovat

Bílek: uspěchané, intonačně těžká písnička byla intonačně špatně interpretována

223
XY
Reagovat

Natálie nic moc, ale za předchozí výkony bych ji ve finále viděl rád. A Bílek teda slušný úlet.

224
DJ Vlado
Reagovat

Natálie sice podala svůj nejslabší výkon, ale rozhodně to nebylo na takový kartáč od poroty, zvlášť ve srovnání s příšernou Nikitou, kterou část poroty relativně chválila 😠

225
Jai Kudo
Reagovat

Tak tenhle chlapec snad neprojde…
Kopecká taky nic…..
Ufff, konečně konec. Byla to fuška celý večer přežít…

226
RAINMAN
Reagovat

Kopecká: průměrné vystoupení, tóny zpívané jinak… ke konci už to bylo dobré

227
XY
Reagovat

Eliška Urbanová tenhle song zazpívala skvěle a hlavně srdcem. Tohle mi přišlo takový strojený, nepřirozený.

228
RAINMAN
Reagovat

Tóny na začátku se nelíbily ani Haberovi.

229
Prochor
Reagovat

Doufám, že Elizabeth postoupí protože je to moje favoritka.

230
Monika
Reagovat

Elizabeth jsem čekala lepší, souhlas s Monikou.

231
Bezík
Reagovat

Monika je rebel !!!! :-D

232
Violete
Reagovat

Elisabeth skvělá, baví mě ty její občasné lkavé tóny, i že umí v hlase přitvrdit.

233
Bezík
Reagovat

Elizabeth je problematická. V určité oblasti výšek má hrozně nepříjemnou barvu, jinde je ale zase docela zajímavá. Co s tím ?

234
Monika
Reagovat

Celkově dost slabý semifinále

235
Saskie
Reagovat

Asi poprvé, co souhlasím s Monikou ohledně hodnocení Elizabeth. Nechápu to vstávání části poroty, naprosto průměrné, mohly tam stát jiné holky, které už vykopli před semifinále. :/ David Bílek :D To snad ani nemá cenu komentovat. Natálie Zbuzková – nic moc, Martin mě taky nezaujal. :D Achjo….

Moje desítka cca
1. Marietta
2. Nikolas
3. Katarína S.
4. Kateřina Ch.
5. Petr
6. Martin D.
7. Monika
8. Adam J.
9. Ladislav
10. Adam P.

236
Bezík
Reagovat

Vzhledem k tomu, že všechno zajímavé bylo už dávno vyhozeno, přebíráme plevy.
Do finále bych nechal projít :
Machytková
Kateřina Chybová
Marietta
Probošt

237
Prochor
Reagovat

Výborně – Elizabeth je ve finále. Tak snad se ještě ukáží její kvality.

238
XY
Reagovat

Dvojice L. Hunka a N. Machytková naprosto zbyteční postupující. Mnohem radši bych tam viděl M. Dufka, K. Chybovou nebo N. Zbuzkovou. Potěšil mě nepostup K. Pustaiové, bál jsem se že ji porota dotlačí až do finále. Jinak čekám že Hunka, Machytková a Svoboda vyletí jako první. Finálová trojka bude imho Kopecká, Pavlovčin, Jiran.

239
Bezík
Reagovat

Takže jediného trochu schopného kluka nakonec s jistotou vyrazili :-D Jak jinak …

240
DJ Vlado
Reagovat

@XY: Přesně!!! Nejsem rasista (ostatně v porotě toho sedí důkaz), ale ti dva jsou jenom jako etnická vložka a zabírají místo lepším 😒

241
Tomáš
Reagovat

Tak za mě obrovská spokojenost, je to pro mě neuvěřitelné. Hunka, Nikolas a Adam Janota jsou mí největší favoriti na vítězství a Pavlovčin a Jiran jsou taky super. Trochu slabší je pro mě z kluků jen Filip ale ani ten mi vůbec nevadí a mám ho před všema holkama. Doufám že konečně vyhraje kluk, taková šance jako letos nebyla už dlouhé roky. Mrzí mě jen vypadnutí Dufka, ten měl taky postoupit ale nemůžu si stěžovat protože jinak to pro mě celkově dopadlo naprosto úžasně! Pro mě je na světě možná nejzajímavější finálová sestava SS jaká u nás kdy byla i když je mi jasné že tu možná budu v naprosté menšině.

242
Violete
Reagovat

@Bezík: Fakt Probošta? Tak to se divím :-) Já bych místo obou Adamů nechala postoupit Probošta a Mártyho. Z holek mi budou chybět Angelika a Monika, kterým jsem fandila od začátku. Mám radost z Filipa, jak se vyvíjí. Kdyby bylo více živých kol, možná by měl šanci. Takhle to vidím, že vítězem by mohl být Petr Jiran.

243
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí finalistů:

1. Marietta
2. Filip

odstup

3. Elizabeth
4. Adam P.
5. Katarína
6. Adam J.
7. Petr
8. Nikolas

odstup

9. Ladislav
10. Nikita

Celkově je to pro mě nejslabší finálová sestava minimálně z federálních SS, zajímají mě jen Marietta a Filip, naopak Nikitu po dnešku úplně nesnáším a doplnila Šramlovou a Pappovou v trojici nejhorších ženských finalistek EVER 😠 Laco tam taky nemá co dělat, ale aspoň je mi sympatický lidsky, zbytek je mi víceméně šumák 😒

244
Bezík
Reagovat

@Violete: Jo, Probošta. V té sbírce exotů a narcisů to byl jedinej soudnej hoch s nějakým vkusem a mírou. Produkcí bude asi jako vítěz předurčen Jiran jištěn v zádech Kopeckou. To nakonec poznáme brzo podle toho, co finalistům předhodí produkce za repertoár.

245
Monika
Reagovat

Ve finále mě bude zajímat jiran, Janota, nikolas

246
Bezík
Reagovat

Takže co s tím zoufalstvím ? Marietta for Superstar !!! Jednak je z té zbylé postoupivší tragedie asi nejzajímavější a pak by to také krásně hodilo vidle do celé práce produkce :-D

247
Monika
Reagovat

Holky dost slabé letos šance na vítězství kluka.

248
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Hej, to by bolo zaujímavé, akurát že na budúci rok by sa do finále dostal jediný Slovák – škuľavy, šušľavy, hrbatý a s drevenou nohou.

249
dolores
Reagovat

@jj: cau jojo :D snad som toho az tak vela neprezradila a v prispevkoch vyssie uz bolo kadeco odhalene od sledovacov voya, takze ak cocku tak im :-)) Myslim, ze Tomasa treba pripravit aj na ten horsi scenar, lebo ak vyhra holka, to bude zase drsny naraz do steny :-/ Asi je lepsie vopred so vsetkym pocitat. :-D

Tome, zatial nedokazem identifikovat, ci je Nikolas moj favorit, ale urcite mi jeho vystupenie v SF prislo najlepsie zvaldnute …

Okrem Elizabeth a Nikolasa sa mi pacila este Katarina s Nazareth, ma skvelu farbu a velmi prijemny neumely chraplacik, a taky zahranicny smrnc mi z jej hlasu isiel…a ziadny afekt – to sa ceni… Z nepostupujucich ma zaujal Probost a Chybova, obidvaja mali velmi vkusne a prijemne vystupenie, hoci spevacky sa nejako nepredvadzali, ale bolo to fajn. Zvlastne, ze vsetkych spominanych okrem Elizabeth si z kastingov nepamatam,…dokonca ani v supervyberoch ma nezaujali, akurat bitcoin mal celkom dobry duet, ak si dobre spominam. Mariettu si pamatam, a pacila sa mi na kastingu velmi, taka aura z nej ide, proste nemusi nic robit a charizma tam je,… len az tak ma jej spev a farba hlasu emocionalne nezasiahla teraz v SF. Zrejme bude zaradena do skatulky velkohlasych spevacok… Nikita, neurazi nenadchne, duet mala pekny, teraz priemer, ale je to krasna baba, tie nohy tenucke ma zavideniahodne :-))
Ked som pri duetoch, tak jediny touchdown pre mna mali Pavlovcin – Kopecka… No a duet Laco s neviem kym to bolo wtf, uplna hroza… Teraz Laco aspon ako tak zaspieval, hlas ma silny a je to bavic, asi aj preto ide do finale.(okrem ineho)

250
Bezík
Reagovat

@BarBora: :-D :-D :-D Asi tak ….

251
dolores
Reagovat

@Bezík: suhlasim, Probost bol fajn, jediny sa tam tvaril normalne prijemne, bez tragickych grimas ,,, to mi vadi napr. na Jiranovi, hoci spieva dobre, ale na moj vkus strasne sam seba preziva … a Dufek, ten bol uplny traged, toho by som vo finale asi tazko zvladala.
Pavlovcin je dobry spevak, ale nejako je mimo mna,… nemam rada muzov s fuzami (knirom)… predtym nemal on plny porost? , … to je teraz naspat v mode knir ? .-o
Janota je v pohode, taky hviezdny typ, ale spievat song po Barbare, to bolo asi za trest, to proste nemoze dat nikto tak ako ona…. Fillip ma sice nenadchol, ale ani mi nevadi. Este tam je ten vlasac, ..jeho spievanie mi zatial vobec nepadlo do ucha ..
Zvlastne, ze viaceri chalani maju dost podobne farby hlasov …
Skoda, ze vyhodili Ludvika, mal zaujimavy kovovy hlas, ale asi rockerske kola uz nie su, tak naco ho tam, ze ano.

252
dolores
Reagovat

ach co to trepem, ten vlasaty David predsa nepostupil…

@Violete: presne tak, krasne sa jej hlas lame vo vypatych polohach, tak pekne zavrzga, ako ked sa meni akord na gitare…. to v nasich koncinach nema len tak hocikto…

253
Pegesik
Reagovat

Za mě jedna velká bída….Všichni, co se mi líbili, jsou fuč….shodou okolností všichni v průběhu castingů měli pro mě hvězdné čísla a i vychvalovaní a posléze nečekaně zaříznutí porotou bez vysvětlení…co si tak vybavim: Oríšková, Kaňová, Chybová, Kolmanová, Pustaiová, kluky si nepamatuju jménem….ten tanečník….z tech, co jsou ve finále se mi nelíbí fakt nikdo….přemýšlím, jestli se mám vůbec dal dívat…..no ale asi budu, abych zjistil zda to bude o nadále taková přehlídka afektovanych amatérů….

254
Iv. Sa.
Reagovat

Za mě za včera hvězdný závan jménem Marietta, jinak mi u každého, někdy méně, někdy více, něco vadí. Jako jednoznačnost SS se mi stále vrací GG, i když byla druhá a srdcem AL z první řady. Ten silný pocit přesvědčení už se mi asi nezopakuje. Klidně přeji Tomášovi, ať je na závěr konečně letos spokojený ;-)

255
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Já mu klid nepřeju, za tohle všechno může ON !!! Leoš už nemohl vydržet to jeho zoufalé kvílení, tak zařídil u produkce, aby nacpali do finále šest těch zoufalců a vyhodili všechna schopná děvčata, že třeba tak to konečně dopadne !!!! :-D :-D :-D

256
jj
Reagovat

Je pěkný, jak se tu málokdo na nějakým výkonu shodne. Určitě nebudu vyjímka :-D Celkově slabota, možná se nepovedla akustika, zpěv často zněl až moc syrově amatérsky, zas tak špatní přeci být nemohli. Kapelu si naopak skoro nevybavuju, jak kdyby zpívali acapella.

K výkonům. Marietta a Janota, i když nezpívali špatně, nudili mě. Bylo tam i dost horších, ale u těch jsem byl aspoň zvědavej, jestli se třeba nezlepší. Samozřejmě až na Bílka, i má zvědavost má své meze. Pavlovčin zase pobavil svým výrazovým zpěvem, dokonce naše kočka při tom kňourání znechuceně odešla z obýváku a vrátila se až po dozpívání. Refrény se ale daly poslouchat. Největší zklamání Elizabeth, bylo to celý překombinovaný, u ní jsem se právě těšil, že bude zpívat rázně a nekomplikovaně, jak má některý videa na youtube, byl to přesný opak. Druhá moje favoritka Monika sice zpívala s nasazením, ale až moc uřvaně, taky se dost pere s angličtinou, díky tomu mi tam chyběla přirozenost a lehkost, radši bych ji slyšel zpívat česky, kde by zabodovala víc. Ale nepostup mě mrzí, nepostoupila totiž žádná holka s hlubším hlasem. Nejvíc se mi překvapivě líbila Katarína, která mě až doteď nebavila, chvílema ty refrény měly šmrnc unikátnosti a kvality. Pak Martin Dufek, pochybuju, že by někdo z přítomných tu písničku zazpíval líp. Ale měl si vybrat něco jinýho, nevděčná píseň. Dobrá byla ještě Natálie Zbuzková, i když si nerozuměla s kapelou, nějak u ní pořád cítím potenciál a má pro mě příjemnej hlas. Natálie byla podle mě jediná holka z dvacítky, která mohla kluky ohrozit. Nikita se mi zdála až do včerejška hrozně průměrná, ale včera jí asi sedla písnička, dalo se to, i tak je zřejmě jen do počtu. Solidní pak byli Jiran, Bitcoin a Probošť. Svoboda má zájímavej hlas, místy zní dobře, místy je to karaoke.

Očekávám vítězství Jirana, vypadá, že má nějakou lehkou mentální poruchu, to mu pomůže v tom, že se odliší, ale má na odlišení i zajímavej hlas. Mně u něj chybí větší odvázání se. Na paty mu zřejmě budou šlapat Bitcoin a Pavlovčin, při vhodném výběru možná i Svoboda. Předtím bych jako vítěze tipoval Dufka, kterej ale překvapivě nepostoupil. Ze spoilerů během týdne jsem nabyl přesvědčení, že určitě postoupil, o to víc jsem se divil. Někdy jsou i ty spoilery k něčemu dobrý :-) U holek to nevidím s umístěním dobře, snad jedině Katarína, když bude mít dobrý výběry. Případně Elizabeth, která působí i dost sympaticky. Marietta nevím, až na jeden výkon mě nějak míjí, ale třeba překvapí. Snad nebudou první čtyři či pět jen kluci :-)

257
jj
Reagovat

@jj:
Ještě jsem zapomněl na Hunka, ten byl docela dobrej a taky by se mohl dobře umístit.

258
Mia
Reagovat

@dolores: Nema tie fuziky akoze Movember? Ci ta akcia uz nefrci?

259
Bezík
Reagovat

@jj: Bodejď bychom se shodli, když zrno bylo dávno odplaveno a my přebíráme plevy. To je pak těžký …

260
jj
Reagovat

@dolores:
Neprozradilas vlastně nic, co by už nebylo prozrazeno či vytušeno, ale klidněs mohla :-) Jen jsem si nebyl jist, jestli víš, že u nás to jde jindy, já jsem to věděl jen z diskuze. Máš pravdu, ten horší scénař pro Tomáše s výhrou holky jsem nevzal v úvahu. Sice tvrdí, jak už je teď štastnej a bude dál, i když nevyhraje kluk, ale to by jistě brzo vzalo zasvé :-)

261
jj
Reagovat

@Bezík:
No dělaj to letos nějak obráceně než je zaběhlý zemedělský postup :-) Užs to někde zmínil, že člověk na to špatné rád zapomíná. Asi jsem taky zapomněl, protože si nemůžu vzpomenout, že by hlavně holky někdy takhle likvidovali. Ale možná se mi jen mění vkus, dost lidí se zdá spokojených.

262
Mia
Reagovat

Tak prave pozeram to semifinalove nadeleni a ked Bitkovskij prvy krat zaspieval slova watermelon sugar tak som vybuchla do hlasneho rehotu. Bohuzial vdaka tomu pre mna nepocuvatelne.. A chyba tomu lahkost Harryho Stylesa.

263
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
255
:-D
Bezík /mě/ nikdy nezklame, jediná jistota tady a všude ;-) :-D

264
Mia
Reagovat

Okrem toho je to taka frivolna pesnicka a sa obcas tvaril ako keby nam ozmamoval najvacsie zivotne mudra.

265
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

266
Violete
Reagovat

@jj: Přesně, to mě na tom přenosu včera bavilo nejvíce, jak jsme se tady v diskusi zajímavě rozcházeli :-) Aspoň je vidět ta rozmanitost vnímání zpěvu. Také si myslím, že u Mártyho a Moniky hrálo roli to, co si vybrali. Monika by se v nějaké komorní věci určitě více ukázala. Ty její skvělé Beatles mi pořád ještě znějí v hlavě. Márty také mohl zariskovat, myslel si patrně, že Lucie je sázka na jistotu. U těch dvou mě hodně mrzí, že nejsou ve finále.

267
jj
Reagovat

@motylek:
Zdravím tě :-) Teď už tvůj dotaz můžu zodpovědět, Jiran v semifinále byl. A je dokonce i ve finále :-)

268
jj
Reagovat

@Violete:
Lucie se mi právě moc sázka na jistotu nezdá, ale jinak souhlas :-)

269
motylek
Reagovat

@jj: fakt jo? jsem si ho ani nevšimla… :-D já to vím, že jsem se spletla…, ale představ si, že se mi nikdo neposmíval…. :-)) ♥

270
jj
Reagovat

@motylek:
Snad si vážně nemyslíš, že jsem něčeho takovýho jako posměchu schopen :-) Samosebou jsem nevěděl, že ses spletla ♥ :-)

271
motylek
Reagovat

@jj: dobře, já budu věřit, že jsi to nevěděl, ale ty si nesmíš myslet, že já bych si byť na jedinou vteřinu myslela něco takového… To bylo myšleno tak, že jsem napsala nesmysl, a nikdo se tomu nesmál… Jenom já…:-D /a ty samozřejmě…/ ale je taky možné, že to nepochopili…. ☼

Přidat komentář