Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 2. SuperVýběr: Mácháč podruhé s kontroverzními (ne)postupy

1. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Kristína Oríšková, Nikola Votrubová, Adéla Schlesingerová

Minulý týden odstartovala druhá fáze letošní SuperStar, ve které nejvíc za celou soutěž láme chleba. V první části jsme mohli vidět celou řadu velmi rozpačitých vystoupení a několik kontroverzních rozhodnutí poroty. Zlepšila se tentokrát úroveň výkonů? K jakým kontroverzím došlo tentokrát? Kdo postoupil di Top 50 a koho porota utopila jako doktora Mráčka (kterého shodou okolností včera rovněž dávali)? To všechno se dozvíte o pár řádků niže a na úplném konci najdete kompletní seznam Top 50.

Petr Jiran, Erika Reindlová, Hana Husenicová, Martin Málek

zpívali: Christina Perri – A Thousand Years

Tohle je typický příklad písně, která je natolik líbivá, že zpěvákům jednoznačně pomáhá. Hlasy všech čtyř zpěváků k sobě velmi dobře ladily a ani jinak nemám, co bych tomuto vystoupení vytnul. Nejslabším článkem byl Martin, ale ani on to ostatním nijak zvlášť nekazil. Hanka možná nemá tak zajímavý hlas jako Petr a Erika, ale jinak s nimi zpěvácky držela krok. Petr s Erikou mě v rozhovoru trochu naštvali, když komentovali nepostup zbylých dvou (naštěstí Erika na Instagramu vysvětlila, že to bylo vytržené z kontextu), nicméně oba díky svým mimořádně zajímavým barvám postoupili zcela právem. Já bych k nim ale přidal i Hanku.

Ladislav Hunka

zpíval: Marilyn Manson – Tainted Love

Oproti castingu předvedl Ladislav určitě lepší výkon, rocková poloha mu vcelku dobře sedla a jeho hlas už nezněl tak úzce. Nemohl jsem se však ubránit srovnání s nebohým Davidem Weingärtnerem, který sice zpíval Personal Jesus, ale v interpretaci Mansona máí pořád primát. Přesto se však Ladislav nemá za co stydět a postoupil právem.

Sabina Ulmanová, Felicita Victoria Prokešová, Elizabeth Kopecká

zpívaly: Shakira feat. Rihanna – Can’t Remember To Forget You

V tomto triu zpívaly dvě profesionálky s jednou amatérkou. Největší tah na branku zde jednoznačně předvedla jednoznačně Felicita, Elizabeth jí zdatně sekundovala a Sabina se sice snažila, ale za zbylou dvojicí zaostávala. Holky postoupily všechny tři, jakkoliv u Sabiny byl postup trochu zbytečný, ale nijak zvlášť mi v Top 50 nevadí.

Lucia Čierna vs. Karin Doričková

zpívaly: Zuzana Smatanová – Daj ruku do mojej ruky

Tento duel se celkově bohužel ukázal jen jako formalita, jelikož ani s jednou z těchto písničkářek porota do dalšího kola nepočítala. Rozhodně zde byla lepší Lucia, která lépe ladila a její vystoupení bylo mnohem kompaktnější a muzikantky vyzrálejší. Asi by v konkurenci větších ženských hlasů beztak neměla šanci, takže pro ní bude lepší, když se pokusí prorazit s vlastní tvorbou.

Nikolas Bitkovskij, Martin Probošt, Jakub Kubín

zpívali: Mandrage – Motýli

U tohoto boybandu se v závěrečném verdiktu totálně rozcházím s porotou. Jakub sice není hlasově můj šálek čaje, ale jako jediný z kluků předvedl nějakou výraznější dynamiku a dokázal tuto dost plochou odrhovačku aspoň trochu oživit. Nikolas byl celkově slabší než v castingu a jeho kudrlinky zde byly nepatřičné. Martin byl stejně jako v castingu výrazově plochý jako Letiště Václava Havla. Pokud měl některý z této trojice postoupit, tak jednoznačně Jakub. Nikolasovi bych za casting ještě šanci dal, Martin by mi naopak nechyběl. Porota však rozhodla tak, že jedna Annie (Petr Forman) přijde o svou Hallie.

Jakub Machulda

zpíval: Josh Groban – You Raise Me Up

A další nesouhlas s porotou (s výjimkou Leoše). Z Jakubova projevu sice muzikál prýští na sto honů, ale já jsem v současné záplavě eunuchů rád za jakýkoliv náznak hlasového testosteronu. A když mohl podobně oldschoolový Chodúr celou SuperStar vyhrát, tak věřím, že i Jakub by si své publikum našel. Přestože jsem věděl, jak tohle dopadne, tak je tohoto mužného barytonu škoda.

Lukáš Holoubek, Petra Zubčáková, Kristián Ilčík

zpívali: Eurythmics – Sweet Dreams (Are Made Of This)

Tohle vystoupení působilo, jako kdyby si Eurythmics na koncertě vytáhli z davu jednoho fanouška, který jim pak vystoupení kazil. Petra byla výborná a předvedla zcela novou hlasovou polohu, Kristián byl rovněž v pohodě, jakkoliv je to podobný „salónní rocker“ jako vloni Michal Šafrata, ale Lukáš byl jasně nejslabším článkem a opět zde vynikla jeho nezralost. Nicméně je to typ plyšáka, kterému se leccos odpustí, takže po podušení postoupila celá trojice.

Lara Abou Handam a Carmen Saroyanová

zpívaly: Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj – Bang Bang

Zde mělo původně vystoupit trio, ale stará známá Chili z MasterChefa se rozhodla odstoupit kvůli rakovině své tety. Za daných podmínek si holky zaslouží uznání, jak to zvládly. Celkově mě ale jejich vystoupení nechalo spíše chladným. Zde souhlasím s verdiktem poroty, že lépe tato píseň sedla Carmen, která tak na rozdíl od Lary postoupila do dalšího kola, jakkoliv mojí favoritkou se asi nestane.

Henrieta Bobuľová, Kristína Allaniiazová, Andrea Nacičová, Barbara Bortolini

zpívaly: The Police – Every Breath You Take

A je tu další girlband, tentokrát složený z jemnohlasů. Tohle bylo jedno z nejvyrovnanějších vystoupení, co se týče jednotlivých výkonů. Děvčata byla velmi vyrovnaná, ani jedna výrazně nevynikala, ale ani jedna to ostatním nekazila. Celkový dojem z vystoupení byl ale silně průměrný. Podle očekávání jsme se rozloučili s nejméně výraznou Andreou.

Hana Dziaková

zpívala: Duffy – Mercy

Zklamání. V castingu se mi Hanka docela líbila, tohle bylo zcela zbytečně přeafektované a Hanka tam, místy cpala (typický suchý vídeňský bramborový) knedlík. Tentokrát jsem ani nemusel srovnávat s výtečným podáním Lucie Láncošové ze slovenského Talentu, protože to se srovnávat nedalo. Jakkoliv je mi Hanka jinak sympatická, tak to byl zcela zasloužený nepostup

Martin Dufek, Dávid Bílek, Adam Řičica

zpívali: Calvin Harris feat. Rag N Bone Man – Giant

Tady to pro změnu vypadalo jako vystoupení rockové hvězdy a jeho dvou vokalistů. Martin je mezi všemi kluky v soutěži absolutní jednička a má všech 5P proto, aby se dostal až do finále. Dávid je pořád výraznější typově než zpěvácky a Adam byl v této trojici jasně nejslabším článkem, jeho hlas byl místy až nepříjemně úzký. Kluci postoupili všichni tři, jakkoliv výraznější šance dávám v dalších kolech pouze Martinovi.

Štěpán Růžička vs. Michal Nováček

zpívali: Lukas Graham – 7 Years

Štěpán byl až dosud pro mě velká neznámá, jelikož v castingu byl utopený v sestřihu, a býval bych byl radši, kdyby to tak zůstalo, jelikož svým afektovaným projevem mi připomínal Sin With Sebastiana, což byla eurodanceová jepičí hvězdička v polovině devadesátek (možná si vzpomenete na jeho dva hitíky Shut Up a Golden Boy) a ani zpěvácky to žádná hitparáda nebyla. Michal je takový standardní folkař, nejsem z něj na větvi, ale ani mi nijak nevadí a tento duel zcela po právu vyhrál. Postup Štěpána mi následně přišel úplně zbytečný.

David Šamko, Adam Dráb, Viktorie Zajptová, Natálie Zbuzková

zpívali: Bruno Mars – Marry You

Tato čtveřice se celkem prozaicky rozdělila na dvojice, které zpívaly dvojhlasy, protože jedna z nich byla jasně lepší než ta druhá. Myslím, že nemusím zdůrazňovat, že tou lepší dvojicí byli Adam a Natálie. Adama vnímám podobně jako Michala Nováčka, takový slušný neutrál. Natálii bych si dokázal představit i jako absolutní vítězku, jelikož skvěle zpívá a je to fakt supersympaťačka. Viktorie zde byla dost nevýrazná a celkem očekávatelně nepostoupila. Vyprovodit ji však měl i David, který je sice sympatický šoumen, ale zpěvácky je těžce podprůměrný a jeho šmoulí hlas mi působí utrpení.

Kateřina Chybová

zpívala: Alice Merton – No Roots

A je tu další velká sympaťačka, která v castingu zazářila. Tentokrát to však byl docela velký sešup. Katka sice zazpívala technicky v pořádku, ale z jejího vystoupení nešlo na rozdíl od castingové Navarové nic navíc. S ohledem na casting a sympatičnost jí postup jednoznačně přeju, jen v příštích kolech bych ji už nejradši slyšel jen v češtině, která jí sedí mnohem víc než angličtina.

Jiří Langr vs. Jakub Kroczek

zpívali: Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

Výsledek tohoto duelu je jedno velké WTF. Jakub sice není bůhvíjaký zpěvák, ale než totálně přeafektovaný Jirka byl lepší jednoznačně. Nebudu už opakovat výrok Lukáše Franty o tom, co mi uniká, jakkoliv i na tento duel by se to hodilo.

Kristína Oríšková, Nikola Votrubová, Adéla Schlesingerová

zpívaly: Kelly Clarkson – Because Of You

To nejlepší na konec. Ve společných částech holky perfektně ladily a mělo to obrovský emoční náboj. V sólových partech se ukázalo, že hlavním tahounem této trojice je Kristína, která už od castingu patří ke žhavým favoritkám na finále. NIkola je celkově výraznější osobností než hlasem a Adéla se už spíš s ostatními svezla. Tady se však hodnotí komplexní dojem z vystoupení, který byl výborný a byla to skvělá tečka za první fází SuperVýběru.

Top 3 nejlepších vystoupení podle DJ Vlada:

1. trio Kristína Oríšková, Nikola Votrubová, Adéla Schlesingerová
2. kvarteto Petr Jiran, Erika Reindlová, Hana Husenicová, Martin Málek
3. trio Martin Dufek, Dávid Bílek, Adam Řičica (díky Martinovi)

Hodnocení 2. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Úroveň výkonů byla ve druhé části přece jen o něco lepší než v té první, ale o to víc jsme se dočkali kontroverzních rozhodnutí. Začalo to Hankou, která osobnostně patřila k nejzajímavějším holkám a zpěvácky na tom rovněž nebyla vůbec špatně, pokračovalo křehkou písničkářkou Lucií, následoval vyhazov obou Jakubů, kteří mezi kluky patřili k nejlepším zpěvákům, a korunu všemu nasadily kontroverzní postupy slabingrů Štěpána, Davida a Jiřího, kteří v Top 50 jen zbytečně zabírají místo. Tři postupující z castingů (konkrétně Václav Kopka, Amelia Zora Benmisi a Ondřej Perner) nám vůbec nebyli ukázáni a nedozvěděli jsme se, jestli odstoupili nebo co se s nimi stalo. Nejlepší padesátka, složená z třiceti holek a dvaceti kluků, vypadá následovně:

Dominique Alagia, Kristína Allaniiazová, Daniela Bakšiová, Dávid Bílek, Nikolas Bitkovskij, Henrieta Bobuľová, Barbara Bortolini, Adam Dráb, Martin Dufek, Marián Hollý, Lukáš Holoubek, Ladislav Hunka, Ludvík Hušek, Kateřina Chybová, Kristián Ilčík, Adam Janota, Miriam Jarošová, Petr Jiran, Valerie Kaňová, Angelika Kollmannová, Elizabeth Kopecká, Kateřina Krejčíková, Jiří Langr, Nikita Machytková, Marietta Mareková, Pamela Narimanian, Michal Nováček, Kristína Oríšková, Adam Pavlovčin, Michal Pribylinec, Martin Probošt, Felicita Victoria Prokešová, Katarína Pustaiová, Erika Reindlová, Štěpán Růžička, Nelly Řehořová, Adam Řičica, Carmen Saroyanová, Angelika Sofia Selepková, Adéla Schlesingerová, Tereza Smetanová, Katarína Stohrová, Filip Svoboda, David Šamko, Barbora Štanclová, Nikola Votrubová, Natálie Zbuzková, Petra Zubčáková, Monika Žilková

Dlouho však tato padesátka pohromadě nezůstane a už příště náš čeká masakr (který se odehraje v pražské čističce odpadních vod, kde už se před deseti lety natáčela dlouhá cesta druhé federální SuperStar), kdy z této padesátky zůstane jenom dvacítka. Někteří potenciální favoriti už se rýsují, ale pořád tam není nikdo, kdo by zcela jednoznačně vyčníval. Příští dva týdny nám řeknou víc, přičemž první část tohoto masakru můžeme již teď vidět na VOYO.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 159
1
libena
Reagovat

dala jsem to už k minulému rekapu, tak to zkopíruju i sem:
leoš mareš teď říkal na evropě 2, že finálová 50 bude zpívat duety (no konečně, že budou mít alespoň naoko srovnatelné podmínky, že budou zpívat vždy ve dvojici. a ne, že někdo sám, ve dvojici, trojici nebo čtveřici. to byl fail jak hrom) a z té 50 zůstane top 20, ze které vzejde finálová sestava. vyloženě řekl, že nesmí říct, kolik bude finalistů, měli pokyn 8-12. aby se nemohlo říct, že někdo do finále měl postoupit, ale kvůli limitu nemohl. no tak jsem zvědavá…

2
Pattrick
Reagovat

Because Of You neskutečné, ale hlavně zaválela Kristina, která se vyhoupla v jednu z mých favoritek.. No a samozřejmě jsem si už na voyo pustil díl z čističky a tam teda přišla ledová sprcha a celé to smrdí odporným výběrem produkce..

3
Tomáš
Reagovat

Nemůžu si pomoct ale ten Jiran mě pořád nějak nebaví i když se snažím mu přijít na chuť. Pořád mi proti jiným klukům přijde takový neslaný nemastný a méně zajímavý. A jeho barva hlasu taky není můj šálek kávy. Vlastně vůbec nechápu proč zrovna o něm se mluví jako o tom co by mohl vyhrát, když jsou tam myslím daleko zajímavější kluci. Třeba mě ještě bavit začne a přijdu mu na chuť později, je to možné. Myslím že bude určitě ve Finále protože když já mu moc nefandím, tak to je jízdenka k tomu aby v soutěži došel hodně daleko. :-D Naopak kdo mě z kluků včera strašně bavil, tak to byli Martin Dufek, Dávid Bílek, Kristián Ilčík, Michal Nováček a Ladislav Hunka. Ty všechny bych okamžitě bral do Finále. Ale je mi jasné že Bílka a Hunku porota tak na 200 procent až do Finále nepošle, to jsem si bohužel absolutně jistý. Hunku vyhodí protože už je starší a Bílek bohužel není typ kterého by oni hledali i když za mě je to úplně super zpěvák a velký sympaťák, hodně se divím že ho nevyhodili už včera. U Michala N. taky moc šance na Finále nevidím i když pro mě je po včerejšku jeden z nejlepších. Jestli ve Finále nebudou ani Márty a Kristián, tak to už by mě ale opravdu hodně namíchlo. Kdo z kluků včera postoupil zbytečně, tak to určitě byl Langr, Růžička a částečně i Holoubek, bez těch bych se rovněž obešel a doufám že nikdo z nich nezabere místo lepším. Popelář je kapitola sama pro sebe, mě vůbec nevadí takový týpek a je s ním sranda ale doufám že zavčas dají přednost lepším klukům.

Pokud jde o holky, tak mi vyhazov ani Hanky, ani Lucii ani Lary nevadí ale Bezik je z toho smutný, to mi bylo jasné. Ale nebudu se mu posmívat, raději férově popřeju upřímnou soustrast a budu doufat že on se zachová stejně, až favority vyhodí mě. Protože to že mi teď skoro všichni kluci postoupili, tak to rozhodně neznamená že budu mít všechny až ve Finále. Očekávám že od příště to začne být pro mě kruté, skoro se až bojím podívat se na další díl. Holky Sabina, Felicita a Alizabeth mě nebavily absolutně vůbec, to mi přišlo úplně hrozné a mělyi hroznou písničku. Já bych je všechny vyhodil. Ani poslední trio holek mě nebavilo, celé to táhla Kristína O. ale mě nebaví ani ona. Nikola a Adéla jsou pak úplně průměrné a jenom do počtu, svezly se akorát s ní.

4
Tomáš
Reagovat

Ze všech holek co tam jsou mě nebaví ani jedna, i ta Chybová včera úplně pohořela. Kristína Oríšková technicky skvělá ale taky mě vůbec neoslovuje. Jediná ze všech holek v soutěži ve které vidím něco zajímavého je Kristína Allaniazová. A to je spíš jejím sex appealem a charismatem, prostě mi padla do oka. Ale i to se počítá. U té jediné asi by mi bylo líto kdyby vypadla, jinak jsou mi tam všechny holky úplně šumák.

5
Tomáš
Reagovat

@Pattrick: Přesně toho se obávám, že v dalším díle přijde ledová sprcha. :-D Výběr produkce, tak to se mi na to teda nechce vůbec dívat. Očekávám že kluci co mi teď zázrakem postoupili, příště stejně poletí domů jak namydlené blesky. Jinak by to přece nebyla SuperStar tak jak ji známe.

6
Bezík
Reagovat

Tak se nám to kulí, v zásadě dle očekávání. Ve mě se vždycky perou dva klíčové pocity, jednak bych svým oblíbenkyním přál úspěch v podobě postupu, ale v zápětí je i pocit, aby se tyto citlivé, lehonce alternativní dušičky tou komerční SS neušpinily natolik, aby jim to v případě dalšího vývoje neuškodilo. Ale porota nám to snaživě čistí, takže v pohodě, neušpiní se :-D Že vyletí Hana Husenicová bylo naprosto jasné, tu komerci jí museli nechat sežrat, že vyletí Lara jsem také čekal, ta se jim prostě nehodila a ona není ta univerzální SS zpěvačka, ona je jasná tvůrkyně a tam je její cesta, největší šance jsem dával Lucii Čierne, že si tam jednu folkařku nechají, ale ne, nu což. Postoupily Barbara a Henrieta, potěšilo ale zase takové srdcovky to nejsou, co potěšilo nejvíc ale i překvapilo byl postup Kateřiny Chybové, tam jsem to nečekal ale kupodivu Habera a myslím že i Marián zcela pochopili její muzikanství a odkázali nicnechápajícího Leoše do příslušných mezí. Další radostí byl postup Kristíny Oríškové, ta holka je skvělá (a to muzikálové zpěvačky nemusím). Je jasné, že příští kolo nepřežije (nebo to další), protože u ní by hrozilo, že to s prstem v nose celé vyhraje a to produkce jistě nechce.
Takže mi zbyla TOP5 , stále bez pořadí s tím že srdcovky jsou Kateřina a Kristína :

Kateřina Chybová
Barbara Bortolini
Henrieta Bobuľová
Kristína Oríšková
Valerie Kaňková

Po dalším kole si myslím, že už mi nezbyde nikdo, neboť tohle kolo asi bylo poslední, kdy do vyřazování ještě kecala porota, od příště už to bude jen produkce a to bude teprve katastrofa. Jo a děkuji Tomášovi za přání upřímné soustrasti ;-)

7
Violete
Reagovat

@Pattrick: U mě tedy také Kristína díky poslednímu vystoupení hodně postoupila v mém žebříčku, byla naprosto vynikající. Carmen s Larou byly také skvělé a Carmen má zajímavou píseň i klip na https://www.youtube.com/watch?v=-iSelGnDHHA&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=144

8
jj
Reagovat

Je těžký je hodnotit takhle ve trojicích či čtveřicích. Zvlášt když vezmu v úvahu, že si písničky nevybíraj sami, někomu to pak sedne, někomu ne, navíc je to spíš nácvik, jak kdo zapadne do skupiny, výhodu mají silnější hlasy, pro mě loterie. Takže víc dávám na casting, a z těch už jsou mí největší oblíbenci venku, ale v pohodě. Neberu porotě, že asi chce rozmanitost, ale z mého úhlu pohledu má jejich představa o tom, jak má vypadat superstar, stanovený hrozně úzký hranice. Právě někdo jinej vzdálenej jejich přestavě „whole package“ by klidně mohl zabodovat. No škoda, že to nemohou ovlivnit víc diváci, pak by se vidělo. Včera mě víc bavila první půlka. Celkově ale lepší díl než ten předchozí.

9
Violete
Reagovat

Děkuji DJ Vladovi, že zmínil ty, co tam vůbec režie neukázala, také by mě zajímalo, co se s nimi stalo, zvlášť na Amelii Zoru jsem byla hodně zvědavá. Václav Kopka má skvělý tenhle cover U2 https://www.youtube.com/watch?v=sYITWmpidE0
@jj: A ano, byla bych pro ústup od těch představ o celkovém balíčku, protože, co když je někdo zajímavý papír nebo provázek a mohl by se do dalších kol vybarvit :-)

10
Tomáš
Reagovat

Také by mě zajímalo co se stalo s Kopkou, Pernerem a Amelií, že by ty tři nešťastníky porota rovnou utopila v Mácháči? Snad nám to tady Leoš někdy objasní.

@Violete: Taky se připojuju k tomu aby porota rozšířila svoje představy o tom jak by mohla vypadat SuperStar, kolikrát mi připadá že rozhodují opravdu špatně a spoustu zajímavých soutěžících, kteří by mohli mít úspěch u diváků, úplně zbytečně potopí. A za mě je to hlavně starší a vyspělejší generace soutěžících, já bych dal i jim šanci ve Finále a nedělal bych z toho za každou cenu jen pořad pro patnáctky.

11
Tomáš
Reagovat

V příštím díle to budou teprve šoky. Taky nezůstanu už bez újmy a budu smutnej a nas.ranej nad naprosto nelogickou nespravedlivostí poroty ale brečet bude daleko víc lidí. Připravte se na to, některá rozhodnutí jsem nečekal ani já.

12
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No co nás ještě může postihnout ? Že mi vymetou všechny zbývající favoritky je mi jasný, o tom nemám žádné pochybnosti a co ještě tak hroznýho se může stát ? Jen jsem tak trochu zvědav, čím zdůvodní vymetení tak skvělé zpěvačky jako je Kristína, ale oni nakonec nemusí vůbec nic zdůvodňovat nebo si vymyslí nějakou úplnou blbost.

13
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ladislav Hunka je zajímavý, tohle není špatné https://www.youtube.com/watch?v=tg0UrPwNB2A

14
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No z těch pěti favoritek co jsi tu napsal u dvou verdikt ještě teď v tom dalším díle nebude takže to nevím jak dopadly, dvě ti opravdu vyhodili ale představ si že jedna se ti zachránila a postoupila. :-D Mě taky brutálně nas.rali u jednoho kluka, který zazpíval úplně skvěle a zasloužil by si i Finále a oni ho vyhodili a žádný důvod vůbec neřekli. A ještě další dva favority mi taky zařízli. Naopak pak dva nebo tři kluci kteří byli určitě slabší než ti co odešli, tak ti postoupili. Nevím podle čeho se ta porota rozhoduje.

15
Tomáš
Reagovat

@Violete: Díky za odkazy. Kopky je škoda, mohl ještě něco ukázat. Kdoví kde je mu konec, třeba fakt leží někde na dně Mácháče nebo ho zahrabali v lese. :/ Mohl zazpívat dobře a nechtěl se nechat vyřadit… A Hunka je borec, to by aspoň bylo oživení nudné finálové sestavy kdyby tam byl takový týpek. Ale u něj sem si naprosto jistý že i když teď postoupil, tak až do Finále ho v žádném případě nepošlou. Porota určitě vybere finálovou sestavu úplně nudnou a dietní jako vždy, obzvlášť při výběru kluků si na tom dá úplně maximálně záležet aby žádný zajímavý nemohl v živácích ohrožovat holky.

16
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No já právě myslím, že v této fázi už rozhoduje jen produkce, porota by mohla být příliš nespolehlivá. A zdůvodňovat rozhodnutí produkce, to je věru práce pro vraha a tak se tomu porotci, pokud je k tomu vysloveně nedonutí, rádi vyhnou. Tak říkáš že mi jedna postoupila ? Neuvěřitelné, to muselo dojít k nějaké chybě v Matrixu :-D.

17
Tomáš
Reagovat

@Bezík: To je dost možný že už rozhoduje jenom produkce ale to nám tu Leošek nikdy nemůže přiznat protože by porušil smlouvy. Jo, jednu z těch pěti máš na 100 procent v Top 20. Ale neboj, do Finále ještě pořád jedno kolo zbývá. :-D Já se taky smiřuju s tím že mi víc lidí nepostoupí než postoupí a pomalu se to zase začne naplňovat.

18
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak schválně, který kód v Matrixu se přihodí, třeba se dostane do finále Kristína Oríšková, když nevyšla ta Timea :-)

19
Violete
Reagovat

Chtěla bych, ať je tam někdo takový jako Lenka Lo Hrůzová. Píseň Hvězd je skvělá https://www.youtube.com/watch?v=eOR06pzq178

20
Violete
Reagovat

A jestli znáte tenhle koncert, také skvělé spojení https://www.youtube.com/watch?v=XZ4GKYGcrE4

21
Bezík
Reagovat

@Violete: Kristína je absolutně bez šance, tu tam nemůžou pustit, to by vážně hrozilo, že to vyhraje a dle všeobecně platné Tomášovy teorie superstrun je letos na řadě Češka ;-), takže Kristínu je třeba vymést železným koštětem !!! :-D

22
Violete
Reagovat

@Bezík: Dobře tedy, jelikož Kristína ovládá akrobacii a jedním ze školních projektů byl Střemhlavý let, takže šup na železné koště a finále je jisté :-)

23
Bezík
Reagovat

@Violete: No, to by byl ovšem mimořádný zvrat a to by si asi šéfproducent šeredně odskákal … :-D

24
Violete
Reagovat

@Bezík: Copak se dnes v show nežádají zvraty a čím větší, tím lepší? :-) Tedy nechť Ladislav Hunka jde do finále. Teď jsem si připomínala casting Celeste Buckingham, jak měla namále, že ji ani z castingu nechtěla porota kromě Rytmuse poslat dál. Kolikrát stačí málo, aby to bylo jinak. Kdyby Superstar vyhrál rapper, to by bylo.

25
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tak Jestli Hunka bude ve Finále, tak sežeru Vladův klobouk. :-D To samé Dávid Bílek, skvělý zpěvák a muzikant a velký sympaťák. Strašně moc bych to těmhle chlapům přál ale i když sem jejich rozhodnutí ještě neviděl, tak u nich sem si bohužel naprosto jistý že je porota a produkce do živáků v SuperStar nikdy v životě nepustí. Hunku kvůli trochu vyššímu věku a hlavně neobvyklému vzhledu, až moc se vymyká a to oni tam nechtějí. Bílka pak proto že prostě nechtějí ve Finále zajímavé klučičí zpěváky a kvalitní muzikanty. Strašně rád bych se někdy pletl ale to mi nejde, bohužel letošní SuperStar vyhraje Natálie Zbuzková a k tomu aby se tak hladce mohlo stát bude uzpůsob i výběr jejích kolegů do Finále.

26
jj
Reagovat

Jen pro připomenutí nápověda od Leoše. Z Dýdžejova seznamu postoupí do finále možná tři, přesný počet nevíme. Klidně to můžou být dva nebo čtyři.

Nikita Machytková, Martin Dufek, Natálie Zbuzková, Adam Dráb, Petr Jiran, Marietta Mareková, Elizabeth Kopecká, Adam Pavlovčin, Erika Reindlová, Kristína Oríšková

27
Tomáš
Reagovat

@jj: Tak podle počtu úspěšnosti Dýdžejova typu bych řekl že je to letos zase všechno pěkně v pr.deli.

28
Pattrick
Reagovat

Jsem zvedavej, jestli si do top 20 protlaci krejcikovou.. produkce… bohuzel jsem napsal na insta jedne z vyrazenych z cisticky a odpoved od ni byla: „Ze ta soutez neni jenom o zpevu a ze hodne soutezicich nepochopilo dost veci, ktere se tam stanou“.

Coz tady na panackovi asi vsichni vime a neni to nijak prekvapujici.

29
Pegesik
Reagovat

Souhlas, Kristýína O. se po triu na Mácháči stala jasnou favoritkou…Hrozilo, ze by to fakt s převahou zválcovala…po neděli mám úplně zkaženou náladu….omluva, za malý spoiler…

30
Iv. Sa.
Reagovat

Koukám na to pořádně až dnes a moc mě mrzí nepostup Lary, bavila mě velice jako kompletní balíček ;-) Carmen ukázala už ve 12 letech na Talentu, jak velkého hlasu je majitelkou, nic proti ní, ale Lara mi bude fakt chybět, když už, tak postoupit měly obě :-/
Talent 2015
https://www.youtube.com/watch?v=Ou2YKhoeGnM

31
jj
Reagovat

@Tomáš:
A nejseš zbytečně pesimistickej? :-) Zatím se klukům daří nad očekávání. Z toho seznamu nejspíš postoupil Dufek, tvůj favorit, Jiran tě nebere, Pavlovčin byl stejně bez šance, se divím, že vůbec postoupil mezi padesát. Tipl bych si, že ze seznamu ještě postoupila Marietta. A nejspíš jeden z dvojice Adam, Elizabeth, spíš Elizabeth.

32
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Lara je naprosto skvělá, asi největší objev letošní SS (pro mě), ale ona není týpek pro SS. Nevím, jaký měla důvod účasti či jaké ambice uspět, ale její cesta je určitě jiná. Musí makat především na repertoáru, schopnosti na to bezesporu má a pak strčí všechny superstáristky do kapsy, protože ty narazí na absenci repertoáru jako na betonovou zeď.

33
Tomáš
Reagovat

Dnes sem se bavil s jedním známým a říkal mi že nechápe proč ti ma.goři vyhodili Kubu Kubína, že je to skvělý zpěvák a muzikant a v tom triu byl jasně nejlepší. A říkal že nechápe proč vyhazují dobré zpěváky, on by z toho tria vyhodil Probošta. To je fakt zajímavý že to naprostá většina lidí vidí přesně takhle a jediná porota, která o tom rozhoduje to vidí jinak. Jakoby Habera poslouchal pr.delí a ne ušima když Kubovi vytýkal chyby, které neudělal a naopak byl v tom vystoupení pěvecky nejlepší. Asi je něco fakt špatně když s rozhodnutím poroty nesouhlasí z diváků vůbec nikdo, pak je otázkou pro koho oni tohle vlastně dělají že ty dobré zpěváky vyhodí? Diváky tím akorát nas.erou. Nebo že by to neviděli? Tomu se mi ale nechce věřit. To je jen jeden z případů co jsem vypíchl, v příštím díle bohužel bude ještě hůř.

34
Tomáš
Reagovat

@jj: Z toho Vladova seznamu jsou podle mě ve finále Natálie, Jiran a asi Marietta. A naopak u Pavlovčina si myslím že šanci na Finále má docela slušnou. Takže si začínám myslet že mi vyhodili i Dufka a to bude pro mě doopravdy ta definitivně poslední kapka.

35
BarBora
Reagovat

V menách mám stále hokej, pamätám si len niekoho, tak sa mi ani nechcelo písať, dám to v skratke.
Táto časť sa mi o dosť lepšie počúvala než minulá, aj výber piesní sa mi zdal vhodnejší, ale opäť sa mi do pamäti vrylo len pár vystúpení.

Ako celok sa mi najviac páčili tieto skupiny.
1. Kristína Orišková + ……
2. Hanka Husenicová + …..
3. Adam Dráb + Natália Zbuzková +….
Z toho je aj jasné, ktorí jednotlivci sa mi zo skupín páčili najviac.

Ďalej má upútali:
Ilčik – páči sa mi ten jemný šelest v jeho hlase,
Kopecká – kovový hlas a spolu s Hankou Husenicovou sú asi najpovabnejšie z dievčat,
Katka Chybova – bola to až úľava počuť niekoho v tom chaose, kto má naozaj dobré uši a cit pre rytmus.

K zvyšku, ako reakcia na niektoré vaše hodnotenia:
Dufek – chvíľkami sa mi páči a chvíľkami vôbec, niekedy to z neho ide ťažko,
Jiran – uznávam, má zaujímavý hlas, ale mňa z nejakého dôvodu irituje,
Lara – doplatila na Chillin odchod, Carmen ju nešetrila, išla turbo, Lara sa so svojím hlasom popri nej strácala, ale páčila sa mi o niečo viac, aj keď moja šálka kávy to nie je.

36
Violete
Reagovat

@BarBora: Jak to vnímání hlasů může být různorodé, přemýšlím, nad tím kovem v hlase, co tím je myšleno? Pro mě je u Elisabeth hlas hutný s příjemným zabarvením. Hanka Husenicová v téhle písni až taková éteričnost až andělskost https://www.youtube.com/watch?v=AHQLFo5lKiI.

37
Violete
Reagovat

Elizabeth a Napínáčky https://www.youtube.com/watch?v=HMu1B5LHSBs, jestli je to tedy ona.

38
BarBora
Reagovat

@Violete:
Práve v tom zafarbeni cítim kov, vysvetliť to neviem, ak niekto vie, nech pomôže.

Hanky je strašná škoda, chcela som ju ešte počuť, človeku sa až nechce veriť, koho poslali ďalej a koho ustrihli. Aspoň do 50-tky ju ešte mohli nechať.

39
Bezík
Reagovat

@BarBora: Hanku vykopli za tu „komerci“, to si prostě v SS nesmí nikdo dovolit, byť má 100x pravdu. Hanka je asi nejlepší zpěvačka v letošní SS, ale na rozdíl od Lary se zdá, že není tvůrce obsahu (aspoň jsem nikde nic nenašel), což je veliký problém. Ale třeba je nebo může být, jen to zatím nikde neprezentovala.

40
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Veď hej, neprejavila nadšenie zo SS, to bola taktická chyba. Dokonca ani nebola zdrvená z odchodu, ale patrila do inej ligy než mnohí iní ktorí postúpili, a teda áno, dali jej to vyžrat, mláďatku. Keby ju neposunuli ďalej z 50-tky do 20-tky (či 15-stky?), už by to nebolo až také okate. Tak to teraz urobia s Kristínou? Že sa nedostane až do finále, s tým som počítala, ale z vyjadrení tu mám zlú predtuchu, že aj ju pošlú až príliš predčasne domov. Chcela by som sa mýliť.

41
jj
Reagovat

@Violete:
Je to určitě Elizabeth. V tom odkazu mi taky zní kovově (docela dobrý, záhada, proč to má tolik dislikes, možná ten text?), stejně jak na castingu, to poslední kolo ale vlastně vůbec. Taky tu kovovost neumím řádně vysvětlit, možná bouchnutí lžičky o kov je v něčem podobné, třeba o koleje, pevný, nekompromisní, pronikavý, do některých songů se to hodí. Ale někdy píseň vyžaduje i trochu jemnosti a vřelosti, to poslední kolo to tam přidala, hodně se mi líbila.
Z dalších netradičních hlasů se mi vybavuje, jak výrazně šelestila Bobuľová, ale tu určitě taky vyhodí brzo. Pak zamrzel vyhazov Hanky, ona je taková jemnější, ve více lidech, navíc s horší akustikou ve venkovním prostoru, to měla těžký, to je každou řadu stejný. Vzhledem k té její „kauze“ by mě ale docela zajímalo, jak zrovna pro ni kdo hlasoval. A poslední pocit, snad prvně mě zamrzel postoj Leoše, když dal ne Kateřině Chybové, úplně zahodil zážitek z castingu, takový nezvyklý rozdhodnutí od Leoše. I když jsem pevně přesvědčen, kdyby to bylo nerozhodně dva dva, takže by dal nakonec ano :-)

42
Bezík
Reagovat

U Hanky nikdo nehlasoval, tam byla jasná instrukce poroty „vyhodit“, co si kdo myslel bylo úplně jedno. Co se Kateřiny týče, Leoš by ji bez milosti vyrazil, on si jede svoji komerční linii a do ní Kateřina nezapadá.

43
Violete
Reagovat

@jj: To pomohlo, představit si ten zvuk o kov, já to vnímala spíše po stránce doteku na kov, tedy evokovalo mi to chlad. Nedalo mi to a nahlédla jsem i do jedné diplomové práce od Pavla Šebesty Vztah hlasu a osobnosti, ale tam je kovovost charakterizována větší koncentrací spektrální energie na vyšších frekvencích, jako je u žesťových nástrojů. Takže by se také dalo říct, že Elizabeth má žestě v hlase :-) Doufám, že aspoň ta Henrietta dojde v soutěži daleko. Na šelest a zastřenost mám lepší receptory a Jiran v tomhle má naprosto unikátní hlas.

44
Bezík
Reagovat

Oprava „instrukce produkce“

45
Violete
Reagovat

Pak mám ráda temnotou zabarvené hlasy, ale Adam Pavlovčin mě nějak více nezaujal, ale tohle je vizuálně výborné video https://www.youtube.com/watch?v=VCu0IDLFoTY I s tím videem je to skvělý balíček :-) Vždyť říkám, že by měli v Superstar nějak zakomponovat videa, když je ta vizuální doba.

46
jj
Reagovat

@Bezík:
Mně Leoš připadal, že má radost, že byl přehlasovanej, ale kdoví, třeba by ji s ještě větší radostí vyrazil :-)

47
jj
Reagovat

@Violete:
Není to špatný. Na mě je sice Pavlovčin až moc vlezle plačtivej, ale prosadit by se s tím klidně mohl, podobným týpkům se celkem daří.

48
jj
Reagovat

@Violete:
Přiznám se, že mě Pavlovčin tou písní překvapil, málem jsem mu dal like :-)

49
Mia
Reagovat

@jj: To je krasne pomenovane… :-D Vlezle plactivej, to uplne presne vystihuje moje pocity. Inac by to bol moj fanusik. Aj tak sa na telku nepozeram, ked pozeram SS, takze ten styl by som prezila. Inac fandim mu, aby dosiel do finale uz len kvoli tomu, ze som zvedava, ako by ho tam nastajlovali, ci by to nebolo lepsie. :-D
Nech robim co robim, ten Dufek mi raz nejde na chut. Ani nemam pocit ze je taky dobry ako sa tu pise. Muzikalny mozno je, ale hlasovo nic moc. To uz skor ten Jiran. Alebo Pribylinec, to je moja salka kavy.

50
Violete
Reagovat

@jj: Mně teda tím klipem vyrazil takřka dech, má to světové parametry, ostatně ta kapela vznikla při jeho studiu v Londýně. Škoda, že už přestala hrát. Jinak Adam pojmenoval svůj styl jako Alt Pop. Ještě jedna píseň https://www.youtube.com/watch?v=V6tpcmJzJZg

51
Violete
Reagovat

@Mia: Na Michalovi se shodneme, doufám, že mu porota dá šanci do dalších kol, produkce by měla zpěváka a taneční company v jedné osobě :-) https://www.youtube.com/watch?v=e-4wS4SWqxA

52
libena
Reagovat

@Violete: hrozně moc mi to evokuje nebinárního sama smitha, a od té doby co je „to“, mě přestal/o bavit

song jako celek je ale opravdu světový

53
Violete
Reagovat

@libena: Někdy je ve zpěvákovi, nebo ve videu, taková neuchopitelná esence, neskutečnost bytí a jedinečnost interpretace, jako třeba tady u BØRNS https://www.youtube.com/watch?v=pLBmqwA4AGc Škoda, že při hledání Superstar už jde jen o komplexnost a zapadnutí do showbyznysu. Přála bych si, aby se v soutěži projevil ještě nějaký rebel.

54
libena
Reagovat

@Violete: nemusí být zrova šeps, ale třeba rebel jako miro šmajda by stačil :-) aspoň

55
Tomáš
Reagovat

@libena: Přesně takové už ale porota nebo produkce několik let vyhazuje ještě před živáky. Pokud jde o rebely, tak to mi letos naprosto sedí na Láďu Hunku a Mártyho Dufka. Že nebude ve Finále Hunka, to je mi jasné od začátku a teď si už myslím že tam nebudu mít ani Dufka.

56
Violete
Reagovat

@libena: Přesně, někdo jako Miro už tady nebyl dlouho. Naposledy jsem čekala, že to rozjede Mikulka, ale nepustili ho dál.
@Tomáš: Márty snad postoupí, s Eliškou Ruskovou https://www.youtube.com/watch?v=k1s7TEOpZBI

57
Violete
Reagovat

@Tomáš: Márty snad postoupí, video s Eliškou Ruskovou https://www.youtube.com/watch?v=k1s7TEOpZBI

58
Violete
Reagovat

@libena: Přesně, někdo jako Miro už tady nebyl dlouho. Naposledy jsem čekala, že to rozjede Mikulka, ale nepustili ho dál.

59
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: Tak tohle je na naše poměry skvělé video. Nebýt toho už zmiňovaného trochu ufňukaného zpěvu (hlavně ze začátku) bylo by to úplně super. Ten druhý song mě bohužel nijak nezaujal…a ty dráty v nose má proč???

Miro Š. se zkoušel prosadit se svou muzikou jak to šlo, vydal tuším dvě alba, rozjel dost ambiciózní (i když trochu pochybný) projekt v Americe, investoval do toho spoustu peněz aby zjistil, že u nás s rockovou muzikou hlavou zeď neprorazí. Před ním to už zjistili David Spilka, Leona Šenková a další. A nakonec skončil u Walda Gangu :-(
Mimochodem, to s tou zdí zjistila brzy i GG, proto tu zeď obešla a zkusila se realizovat v UK resp. USA.

60
Mia
Reagovat

@Jai Kudo: No, a clovek potom musi v radiu pocuvat kadejakych Miraiov, Calltov a im podobnych na cele so Slzou, co je podla mna dno ceskej popmusic, pretoze okrem pitomeho textu a nudnej hudby sa k tomu este pridava sialeny (ne)hlas hlavneho protagonistu.

61
Jai Kudo
Reagovat

@Mia: Přesně tak (y)

62
Bezík
Reagovat

@Mia: No to je snadná pomoc ! Počúvajte Radio1, moji jedinou lásku kamarádi ! :-D

63
Mia
Reagovat

@Bezík: No, alebo Spotify. :-D

64
Irena
Reagovat

SPOILER : Z tria Petra Zubčáková, Kristián Ilčík a Lukáš Holoubek je už v soutěži pouze jeden soutěžící. V nedělním díle dva soutěžící z tohoto tria vypadnou.

65
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Tak Walda Gang, to jsem nevěděla, tak to je drsné. A Terrapie už nefunguje? Jak je možné, že nejde prorazit s vlastními věcmi, takový skvělý zpěvák. U Pavlovčina jsem ty dráty v nose také nepochopila. Tak ještě jedna atmosférická píseň https://www.youtube.com/watch?v=sKdha_91YDU

66
Violete
Reagovat

Mně se tedy líbí, že Adam dokáže jít na dřeň, za tu odvahu má můj obdiv. Ať je více takových. Jinak tady zajímavý talent https://www.youtube.com/watch?v=x-Ql6FAmfgc
@Irena: Bojím se, co se dozvíme v neděli, raději to nechci vědět. Snad Lukáš přežije.

67
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: On u Walda Gangu nahradil původního zpěváka, který bohužel zemřel na srdce. Nevím, možná souběžně ještě Terrapie trochu funguje, ale tohle je fakt trapný!!!
https://www.youtube.com/watch?v=gZLcQEe9LGM

68
Iv. Sa.
Reagovat

No, nevím… Svět z jeho zvrácené cesty zachrání jen návrat k přirozenosti, to všeliké nemužné lkaní a umělé image určitě ne. Pořád čekám, kdy tady dostanu testosteronovou šlupku a stále nic ;-) Video s Mártym je sice zdařilé, ale hlavně díky Elišce.

69
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Svět z jeho zvrácené cesty už nezachrání nic, takže ať si klidně tklivě lkají, poslouchat to neštěstí nemusíme :-D Kde vzít testosteronovou šlupku těžko říct, Tomášek pořád sliboval že se přihlásí a ukáže nám to, to by asi byla jediná šance ale pořád nic … :-(

70
Violete
Reagovat

Něco na odreagování Gabriela Gunčíková a Marta Jandová Santa Superstar :-) https://www.youtube.com/watch?v=Cj-pPN37zZc

71
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: A kdo je pro Tebe ten prototyp testosteronové šlupky z minulých řad Superstar?

72
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
71
Vyloupnul se mi Lukáš Adamec, pak ještě ten bachař, nemůžu si vzpomenout na jméno, a letos mi, bohužel, už vypadnul David Milion :-/ :-)

73
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Lukáš je skvělý i po soutěži. Bachaře, to myslíš určitě Kristiána Révaye. Kristiánovi jsem také fandila, teď má i nějakou novinku https://www.youtube.com/watch?v=wBVu5Lf06iA

74
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
73
Ano, Kristián, děkuji za oživení, skvělý byl i v duetu s Laurou v The Voice:

https://www.youtube.com/watch?v=CHHN49rfXJ0

75
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Od Lukáše je tohle pecka Tancuj mi, ta se hodí při pátku :-) https://www.youtube.com/watch?v=a9Y0ms7dM4g

76
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Díky za připomenutí Laury, v lednu jí vyšel debutový singl https://www.youtube.com/watch?v=_nWBmYcWPmo

77
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
76
👍/Laura/, to je ta přirozenost, o které píšu, jednoduchý a přitom působivý klip, krásná píseň, the voice…
Lukáš Adamec jede poněkud s příměsí folklóru /Láska horúca ;-)

78
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Láska horúca to je už moc velká juchajda, ale Lukáš a ukulele, to je čirá krása https://www.youtube.com/watch?v=51S28dsOpEk

80
BarBora
Reagovat

Spomínanie je pekné, ja som si spomenula na jedno dievča, čo neposlali do 50-tky:
https://youtu.be/XKeqy5PN7PI

81
Ally
Reagovat

@Bezík: Tomáš? A nesliboval účast v SS spíš ten maník, co tu fandil Emmě? No ještě pár řad a dostaneme pozvánku třeba i my tady:)

@Violete: @Iv. Sa.:
Jj, Lukáš Adamec může být;) Já jinak na ty testosternove typky úplně nejsem tak asi nikoho nevylovim.. ;)
Ale přemýšlela jsem tuhle, že Emma pro mě asi nejvíc charisma či jak to nazvat ..z chlapů hmm nevím..

82
Violete
Reagovat

@BarBora: Keď sa tak spätne pozerám, krásne spomienky s tebou mám https://www.youtube.com/watch?v=iNiEaEtWlw0 Já myslím, že je naděje, že si své posluchače najde.

83
Iv. Sa.
Reagovat

Ad Violete + BarBora
Strýko Bystrík i Lucie z castingu = pekné ;-)

84
Vita
Reagovat

OFF TOPIC ale fakt zaujímav….,ten, kto rozhoduje o tom či ideš pred porotu si pravdepodobne len hodí mincou. Emma Drobná takmer neprešla „Málokto však vedel, že Emma pôvodne neprešla cez prvý predcasting, na ktorom sa rozhodovalo, kto vôbec predstúpi pred porotu. Ako uvádza pluska.sk, sama speváčka sa teraz rozhodla toto tajomstvo vyzradiť: „Povedali mi, hlas si pri*ebala, ostatné celé zle, nepostupuješ,“ bonzla na seba Emma v talkshow Michaela Szatmáryho. V tom momente si Emma myslela, že v speváckej súťaži skončila, no stalo sa niečo nečakané. Prihovorila sa za ňu známa tvár z Markízy, Boris Pršo. Spomína si, ako za ňou pribehol: „Mne sa páčiš, povedal mi, keď som dospievala a išla preč.“

85
Tomáš
Reagovat

@Vita: Blbost. U Emmy mi bylo jasné že vyhraje od chvíle kdy sem ji poprvé viděl v televizi. A už asi rok a půl předtím mi bylo jasné že další SS vyhraje slovenka protože to tak prostě bylo na řadě. Stejně jako letos je mi jasné že na řadě s vítězstvím je Česko a protože už bohužel vyhrávají jenom holky, tak nejvíc tipuju Natálii. Jen si říkám co tak hrozného tenkrát televizím musel udělat Lukáš Adamec že od té doby už vyhrávají jenom holky a kluka už za vítěze nechtějí.

86
Ally
Reagovat

@Vita: Hm, to je hodně zajímavé. Tak možná je Emma právě ten typ, že její kouzlo je víc přes kameru než naživo..a někdo zkušený z TV to poznal?

@Tomáš: Tome, to mě pobavilo..:) Tak máme jasno, nakonec za to může Lukáš Adamec..:) Hele já nevím, já bych snad z hlavy víc vyjmenovala vítězů kluků než holek ..dobře asi i včetně X faktoru..možná tím, jak jich je méně, tak nesplývají..

87
BarBora
Reagovat

Nebudem vyzrádzat, ale nedá mi, kolegyňka z diskusie spomínala Pavlovčinov stajling a čakala čo s ním urobia v ďalších kolách….musela som sa smiať. Navliekli ho do lurexovej bluzočky, nariasených gatí, aj na ofinke popracovali….strašiak do maku. To je vizuálna stránka, inak je chalan v pohode.

88
Vita
Reagovat

Pavlovcin je tohtorocny ChosenOne, nech vyzerá ako chce, ale má najzaujímavejší hlas. Elizabeth to tiež dotiahne ďaleko. Pre mňa sú oni top finalisti.

89
BarBora
Reagovat

@Vita:
Áno, Adam patrí k mužskej topke, len som reagovala na jeden príspevok o jeho asexuálnom stajlingu… Navyše, lurex sa mi k tej piesni vôbec nehodil. Ale to nie je dôležité, spomenula som to len ako bonbónik.

90
Violete
Reagovat

Zacinam si myslet, ze to Pavlovcin cele vyhraje, Tomas by byl stastny, ze vyhraje kluk. Jake pisne se budou v duetech zpivat? Bylo tam neco unikatniho od bezne produkce?

91
Mia
Reagovat

@BarBora: Dik za upozornenie, idem sa na to psychicky pripravit. :-D Ja pozeravam SS az ked je to na uloz.to bez reklam, obvykle v pondelok. Taky masochista aby som to pozerala v telke teda nie som, takze zatial som bola usetrena lurexovych gati. :-D

92
Tomáš
Reagovat

@Violete: Prosímtě nevyhraje. Bohužel. Za prvé je to kluk a za druhé je to slovák. A letos musí vyhrát Česko. Vyhraje na 100 procent Natálie a kdyby náhodou ne, tak to bude nějaká jiná češka. Jak strašně rád bych se pletl ale nakonec se mi ve všech dosavadních ročnících moje konspirační teorie vždy potvrdily. Každopádně pokud vyhraje holka z ČR, tak už to není náhoda, to mi nenamluví ani tisíc Leošů.

93
Adam
Reagovat

„Začíná semifinále SuperStar 2021! Nejlepší dvacítka se probojovala
až do hudebního klubu, ve kterém si poprvé v letošním ročníku zazpívá s
kapelou, a navíc pod dozorem publika. Porota ve složení: (…) naposledy rozhodne o osudu soutěžících, než je předá do rukou televizních
diváků. Nenechte si ujít poslední dramatické vyřazování v Super výběru!“

Tak Semifinále letos asi opět že záznamu bez hlasování z klubu. 5.12.. Takze předpokládám 2 živé přenosy s 10 finalistmy, a finále 19.12..

94
BarBora
Reagovat

@Mia:
Gate, našťastie, lurexove neboli, len bluzka. Bol v tom veľmi mužný, prídeš si na svoje☺️. Ale on za to nemôže, asi imidž nerieši, je dobrý v inom.
Normálne, pokiaľ niečo vyslovene nevyskoči, oblečenie neriešim a môžem ti povedať, že nebol najhorší, jedného nešťastníka obliekli do pyžama, druhému zas vystrihli „umelecký“ otvor do tielka, to už ani porotu nenechalo chladnou….asi je tam rovnaká stajlistka ako minulý ročník.

95
Prochor
Reagovat

Spoiler! Je to možné, že vykopli Kristínu ? Té je hodně škoda.

96
Bezík
Reagovat

@Prochor: No jo, stalo se přesně to co jsem čekal. Kristínu nesměli pustit před hlasující publikum, protože by to dost možná vyhrála. Bylo třeba ji včas vykopnout.

97
Prochor
Reagovat

Martin vypadá, že se ještě neprobral, čemuž odpovídá to, že přišel v pyžamu. Ale jeho partnerka byla falešná k neposlouchání. Jestli po vyhazovu Kristíny někoho z téhle dvojoce projde, tak je porota těžce mimo.

98
Bezík
Reagovat

@Prochor: Porota s tím už nemá co dělat. Teď už rozhoduje výhradně produkce.

99
Prochor
Reagovat

@Bezík: Co na tom Martinovi porota vidí nechápu. To si jako myslí, že z něj bude druhý Chodůr nebo co?

100
Tomáš
Reagovat

Krístínu asi vyhodili protože letos nesmí vyhrát Slovensko. Svoboda ale překvapil, byl dnes docela dobrej tak mu postup tentokrát přeju. Z další dvojice bych vyhodil Dominique ale Martina taky. Sice klukům fandím ale on je fakt průměr a myslím že měl letět už minule místo Kubína, nevím kdo a proč ho tam pořád drží. Pak kvůli tomu vypadnou lepší.

101
Prochor
Reagovat

@Tomáš: No, začínám mít dojem, že je letos opravdu vybraná Natálie Zbuzková jako jednička. Ale já jsem fanda Petry Zubčákové, tak jsem napnutý jestli postoupí.

102
RAINMAN
Reagovat

Žilková: velmi dobré
Jarošová: slabý hlasový fond… Čekovský řekl totéž

103
RAINMAN
Reagovat

Další 2 holky byly obě dvě dobré.

104
RAINMAN
Reagovat

Další duet byl pod tónem a falešný od obou.

105
Tomáš
Reagovat

A je to tady, pro mě největší křivda v historii letošní SS. Proč jako vyhodili Michala Nováčka? Zpíval naprosto skvěle a je to ohromný sympaťák, ve finále mohl mít velké šance. V čem jako byl proboha lepší Probošt? Absolutně v ničem! Ať Michala vyhodila porota nebo produkce, chci říct jedinou věc tomu člověku kterého napadlo ho vyhodit : Jsi zas.ranej kok.ot a víš o tom hov.no.

106
RAINMAN
Reagovat

Oříšková: chyba, pak čím dál horší a pak ještě chyba na konci
Filip: moc hezký hlas

107
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Tak na tu Natálii vem jed že je vybraná a že letos vyhraje. Asi si na ni půjdu vsadit. A náhoda její vítězství rozhodně nebude.

108
RAINMAN
Reagovat

Probošť: moc dobré
Dominika: moc dobré, byť ke konci problémy… možná dostane divokou kartu a bude vrácena do show

109
RAINMAN
Reagovat

Růžička špatně nasadil, a pak to té holce jenom kazil… ona byla dobrá.

110
RAINMAN
Reagovat

Škoda Nováčka. Byl dobrý. Ne moc hezký kluk, ale moc sympatický.

111
RAINMAN
Reagovat

Rihanna: moc jim to spolu neladí, slabé výkony, vypadnout by měli oba dva! Hned!

112
Prochor
Reagovat

Tak Adam se mi zatím líbil nejvíc. Podle mně by mohl klidně letos vyhrát.

113
RAINMAN
Reagovat

Zubčáková: i jí to ke konci ujelo… průměrné vystoupení
kluk: selhání hlasu, což pobavilo porotu… průměrné vystoupení

114
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Musím přiznat, že to Petra poprvé hodně pojebala.

115
Jana2
Reagovat

Tady nikdo není?

116
RAINMAN
Reagovat

@Jana2: Já jsem tu! A jmenuju se Jan Kocián.

117
Jana2
Reagovat

Zajímavý, dokud jsem nenapsala, tak jsem tu neviděla žádný komentář.

118
RAINMAN
Reagovat

Kollmannová: neskutečně dobrý hlas
kluk: podprůměrný zpěvák

119
XY
Reagovat

Dneska se Sloveny likvidujou ve velkým.

120
RAINMAN
Reagovat

Holoubek: velmi dobré, potom až moc nízko zpívané
holka: velmi dobré, ale zbytečně přibrzděné.

Oba dva to občas zpívali úplně jinak.

121
Prochor
Reagovat

U Lukášova duetu se mi hned vybavily Žluté lázně a Karolína Přibylová s Kovalíčkem. To byl ovšem jiný level.

122
Tomáš
Reagovat

Adam Janota je skvělý a konečně nějaký starší chlap než ta omladina. Ale stejně mi ho určitě v semifinále vyhodí, nevěřím že by ho poslali do Finále.

123
RAINMAN
Reagovat

Písnička Stronger od Kelly Clarkson je velmi těžká, takže obě dvě holky to měly intonačně slabší, ale obě dvě předvedly velmi dobrý hlasový fond.

124
Tomáš
Reagovat

Zubčáková měla smůlu že byla podobný typ jako Natálie Zbuzková a to ji stálo krk v této soutěži, nemohly jít do Finále obě dvě. Měla smůlu hlavně v tom že je slovenka. Natálie je jasně vybraná vítězka letos, už o tom vůbec nepochybuju.

125
Tomáš
Reagovat

Je mi líto Adama Řičici. Sice to moc nedal tentokrát ale ten kluk měl ohromný potenciál a měl na víc než vypadnout v tomhle kole. Myslím že by se dokázal poprat i s finálovými koly ale asi už taky nebyl žádoucí. Pořád ale nechápu proč postupuje Probošt.

126
Violete
Reagovat

Jsem v šoku, že vyhodili Barbaru, když ji tak vychválili. Líbila se mi Monika Žilková, Filip, Angelika a Natálie. Jiřímu bych dala šanci, měl postoupit. Proboštovi fandím. U Lukáše Holoubka je také škoda, že nejde dál.

127
Prochor
Reagovat

@Tomáš: I jako fanda Petry musím bohužel říct, že Petra vypadla dnes po právu protože byla hrozná. Takže nemyslím, že by to bylo proto, že je Slovenka.

128
RAINMAN
Reagovat

Love Island definitivně končí za týden. Na Panáčkovi samozřejmě ticho po pěšině.

129
RAINMAN
Reagovat

Mareková: hrozné
Hušek: hrozné

130
RAINMAN
Reagovat

Jeden z nejhorších duetů všech dob!

131
RAINMAN
Reagovat

To bylo komické, jak se Hušek snažil držet tóny přes veškerou tu trému.

132
RAINMAN
Reagovat

Pribylinec + holka: prostřední pasáž špatná od obou, jinak dobré… ale už to nudilo

133
Tomáš
Reagovat

Prybylince je škoda, další můj favorit pryč. :(

134
Prochor
Reagovat

Honzo, ty tady hudebně teoretizuješ a přitom jsi si mohl v Šéfce střihnout ABBU a nechal jsi to na druhé:-))

135
Violete
Reagovat

@Tomáš: Také mě to mrzí, sice se to Michalovi moc nepovedlo, ale ráda bych ho dále v soutěži viděla.

136
Tomáš
Reagovat

Po tomhle díle bych se asi už ani moc nedivil kdyby do Finále neposlali ani Mariettu, Leoš už to dnes trochu načnul. Přece jen je to slovenka a taky dost velká favoritka, byla by ohrožením pro Natálii. Navíc oni žádné důvody ani vůbec neříkají proč někoho vyhodí takže ona může zazpívat jakkoliv a stejně může letět. A pokud ji do Finále pošlou, tak tam to hlasování stejně bude nějak majznuté aby vyhrála češka Natálie. Je to celé jedno velké divadlo, já už nevěřím že se tam cokoliv děje jenom tak náhodou. Oni o té národnosti nemluví aby na to nevyrhli pozornost ale podle mě je to ve skutečnosti naprosto klíčová věc, která rozhoduje o složení finálové sestavy i o vítězi.

137
RAINMAN
Reagovat

@Prochor:Ano, jsem pravej RAINMAN z reality show, proto vím, že v Šéfce se jednalo o píseň Money, Money, Money…

138
RAINMAN
Reagovat

Kopecká + kluk: Uprostřed ve společné pasáži mu to holka kazila, jinak dobré. Adamovo zajímavý hlas byl na úkor slabších emocí z jeho strany.

139
Tomáš
Reagovat

Adam Pavlovčin by mohl hrát v pokračování Bohemian Rhapsody Freddieho Mercuryho, ta podoba je neuvěřitelná. Doufám že aspoň on bude ve Finále.

140
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Mně se líbilo, jak se nebál a řekl porotě na férovku, že si zaslouží postoupit oba.

141
Monika
Reagovat

Dnes se mi nejvíc líbil Adam myslim, že zatim má největší šanci z kluků dojít daleko. Nevěřím Pavlovicovi, je hodně ošklivý a mega afektovaný, nebude podle mě lidem příjemný a bude je rušit pohled na něj.

142
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ve finále bude a řekla bych, že mezi posledníma dvěma vůbec.

143
BarBora
Reagovat

@Tomáš: v
Aj nejakí Slováci musia byť vo finále a Marietta je vhodný typ – hanbu neurobí, ale ani nenadchne. Kristína musela preč, podobne aj Michal Pribylinec, tomu zodpovedal aj výber piesní pre nich, prípadne aj partnerov, Kristínin duet bol nemastný, neslany, žiadna iskra, nemala tam moc čo ukázať, jej partner sa tam motal len v spodkoch a v dvoch slovách vymenil 3 farby.
Michal sa mi, aj s partnerkou, veľmi páčili, práve pre tú iskru čo tam bola, aj keď to nebolo dokonale.

144
Vita
Reagovat

A ja si myslím, že tento rok vyhra zasa Slovak Adam Pavlovcin , už teraz má v komentároch neskutočnú podporu. Celkovo neviem, čo vidíte na Zbuzkovej- priemerný výzor a spevácky slabota. Elizabeth je od nej 100x lepšia. Ale ona je pre SuperStar asi príliš „stará“. Tento rok bude podľa mňa prekvapivý ze vyhrá konečne chalan. On jediný spĺňa atribúty superstar, ako v 2018 Tereza Mašková. Minuly rok sa mi ale viac páčil v tom ze Barbora nebola jasnou favoritkou a bola tam i Diana, takze to bolo napinavejsie

145
Filip
Reagovat

Vyhraje kluk, letos jsou nejsilnejsi za x roku…

Tip na vyhru: Cigos Laco, Adam Pavlovcin nebo Martin Dufek

146
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Hej, aj u mňa zabodoval, hlavne ten spôsob akým to povedal, žiadna nabubrelost, ani falošná loajalita s partnerkou, len, síce sebavedomé, ale pokojné konštatovanie.

147
Jana2
Reagovat

Zas mi to tu píše, že tu není žádný komentář :-(

148
Tomáš
Reagovat

No kéž by se tak stal letos zázrak, už by to chtělo nějaký pořádný šok. Jako jestli vyhraje Natálie, tak je SuperStar ta největší předvídatelná nuda na světě.

149
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

150
arzbet
Reagovat

SuperStar 2021, 2. SuperVýběr: Mácháč podruhé s kontroverzními (ne)postupy | Panáček v reality show

https://www.sunnyrainsolutions.nl/missie-visie-en-passie/climate-campus-logo_1-4/

Reagovat

SuperStar 2021, 2. SuperVýběr: Mácháč podruhé s kontroverzními (ne)postupy | Panáček v reality show

http://madebystan.com/girl-number-five/

152
http://www.jordan12.us.com
Reagovat

The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could repair in the event you werent too busy searching for attention.

153
http://www.kobebasketballshoes.net
Reagovat

This actually answered my downside, thank you!

154
http://www.bapehoodie.us
Reagovat

There are some fascinating closing dates on this article however I don抰 know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I’ll take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as well

155
http://www.jordan12.us.com
Reagovat

It’s best to participate in a contest for the most effective blogs on the web. I will recommend this website!

156
http://www.bapes.us.org
Reagovat

Would you be focused on exchanging hyperlinks?

157
http://www.offwhites.us.com
Reagovat

I抦 impressed, I need to say. Really not often do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me tell you, you will have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the problem is one thing that not enough persons are talking intelligently about. I am very glad that I stumbled across this in my search for one thing regarding this.

158
http://www.jordan13.us.com
Reagovat

I discovered your blog website on google and check a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying more from you in a while!?

159
http://www.lebron18shoes.us
Reagovat

This web page is mostly a stroll-through for the entire data you wanted about this and didn抰 know who to ask. Glimpse here, and also you抣l positively discover it.

Přidat komentář