Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 7. casting: Kruh postupujících se uzavřel

18. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Kristína Oríšková

Včera jsme mohli vidět na obrazovkách Novy (a o dva dny dříve i Markízy) poslední část úvodních castingů. Platilo rčení to nejlepší na závěr? Našly nějaké Annie opět své Hallie? Viděli jsme i nějaké kamarády a příbuzné bývalých soutěžících? A co nás čeká a nemine příští týden? Na to vám spolehlivou odpověď přináší poslední letošní castingový rekap.

Lucia Hollá a Marián Hollý

zpívali: Christina Aguilera – Hurt / Shawn Mendes – Mercy

Když už vám tak tvrdohlavě celou letošní SuperStar cpu zrzavá dvojčata, tak se tématicky hodilo, že se jedna dvojčecí dvojice objevila i mezi soutěžícími. Tentokrát je dvojpohlavní a vícevaječná (sourozenci si nejsou nijak zvlášť podobní). Myslím, že s touto dvojicí se rozloučíme ještě dřív než minulý rok s Mrázovci. Marek je podprůměrný a nevyzrálý calltoid, Lucia je o něco lepší, ale taky žádný zázrak, v letošní silné dámské konkurenci je to těžký průměr. Navíc Hurt od Christiny Aguilery si navždy přivlastnila Markéta Poulíčková, oproti jejímuž devět let starému hyperemotovnímu podání působila Lucia jako vlažný čajíček. Zase jeden postup za příběh než za talent, jakkoliv na Annie a Hallie tato dvojčata nemají ani příběhem.

Andrea Nacičová

zpívala: Sia – Alive

U kamarádky loňské čtvrtfinalistky Adély Krejdlové absolutně souhlasím s Monikou a nemám k tomu co dodat. Andrea dobře hraje na klavír i slušně zpívá, ale její hlas je ve forte pasážích velmi nepříjemný. Další z velkého zástupu soutěžících, u které vidím finále v nedohlednu.

Kristína Oríšková

zpívala: Demi Lovato – Stone Cold

Kristína patří k soutěžícím, které jsem již na Instagramu zaregistroval, jelikož je velmi výrazný typ a svou „frankofonní“ image se od ostatních soutěžících dost odlišuje. A když tomu ještě přidala výborný, silný a otevřený hlas, tak se zrodila jedna z možných favoritek, která by mohla promluvit i do finálové desítky. Aneb jak by řekla soudružka kuchařka z filmu Občanský průkaz „Co chcete? Vždyť je to frankistka!“, a frankistky obvykle výborně zpívají.

Amelia Zora Benmisi

zpívala: Sam Smith – Stay With Me

A zase jedna Annie našla svou Hallie a tentokrát jí není žádná zpěvačka ani herečka, ale novinářka Lucie Sulovská. Amelie svým podání největšího Smithova hitu sice nepřekonala mou srdcovku z minulé řady Dominiku Lukešovou, ale jinak má velmi příjemnou „lámavou“ barvu hlasu. Na finále to v těžké dámské konkurenci stačit nejspíš nebude, v posledním díle však Amelia rozhodně patří k nejlepším.

Viktorie Zajptová

zpívala: David Guetta feat. Sia – Titanium

Rodina Zajptova vysílá po seminifalistce druhé české SuperStar Barboře Zajptové a členovi týmu Pepy Vojtka z prvního Hlasu Liboru Zajptovi už své třetí želízko. Habera přirovnal Viktorii k Monice na castingu, s čímž bych kategoricky nesouhlasil, tak překrásný a na první poslech zapamatovatelný hlas Viktorie určitě nemá, i když ten její není špatný. Ve sloce zněla Viktorie velmi dobře, refrén však byl už mírně nad její síly a chvíli zněla až „operně“. V tomto slabším díle to ale v kombinaci s jejíma krásnýma očima stačí na Top 3.

Štefan Čikoš

zpíval: Bruno Mars – When I Was Your Man / R. Kelly – I Believe I Can Fly

A máme tu hned dalšího příbuzného bývalé soutěžící. Brigitu Szelidovou-Čikošovou jsme poprvé mohli zaregistrovat v prvním Hlasu, mnohem výrazněji však na sebe upozornila o dva roky později ve federálním X Factoru, kde se dostala až do finálové osmičky. Štefan je však důkazem, že talent se vždycky nedědí (Adam Mišík budiž toho důkazem). Tohle byla těžká dětská besídka, na které by sice Štefanovi zateskalo početné romské příbuzenstvo, ale na SuperStar je to setsakra málo.

Ondřej Perner

zpíval: Nina Simone – Feelling Good

Poslední Annie, která v castingu našla svou Hallie (byť tentokrát o dvě generace mladší), je herec Tomáš Juřička, známý především ze Sanitky jako mladší brácha doktora Jandery (Jaromír Hanzlík). Ondrovo vystoupení bylo jedním slovem dynamický chaos. Chvílemi to bylo moc potichu, jindy až moc nahlas, až jsem z toho volaký zmetený. V minulých dílech postoupili rozhodně lepší kluci s kytarou, takže Ondrovy šance vidím jako minimální.

Martin Málek

zpíval: Passenger – Let Her Go

A máme tu další důkaz nedostatku talentů mezi kluky. Leoš to přesně vystihl, Martinův zpěv zní jako rozcvička. Jako písničkář může Martin v budoucnu uspět (i když ani to není jisté, česká scéna je jimi přecpaná), ale v SuperStar je se svým kuňkavým zpěvem bez šance.

Angelika Sofia Selepková

zpívala: Váhovanka – Mamička moja

Koňařka Angelika, která se s Čekym zná osobně, je zcela bezpochyby jednou z nejkrásnějších holek letošního castingu. Ohledně zpěvu však souhlasím s Haberou, že to je tak na vokály, ale na sólo to není až tak výrazné. Ale vzhledem k tomu, jak Angelika vypadá, mi její postup ani v nejmenším nevadí a rád se na ni ještě v dalším kole podívám.

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Cyril Malčenko, Freddie Mercury se obrací v hrobě, má chuť z něj vstát a rozšířit AIDS
2. Štefan Kima, Standa Dolínek se nechal přeoperovat, vykoupal se v čokoládě a je zpět
3. Tereza Dvořáková, kolty proklatě nízko a hlas proklatě vychlastaný

Z dalších nepostupujících ještě zaujala Zuzana Lunaries Taláčková, která byla sice zajímavější osobnostně než zpěvem, ale holek písničkářek není nikdy dost, a i když by asi v dalších kolech neměla šanci, rozhodně mohla postoupit místo kteréhokoliv ze zbytečných postupujících kluků z tohoto dílu.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Kristína Oríšková
2. Amelia Zora Benmisi
3. Viktorie Zajptová

V tomto díle nikdo těsně před branami Top 3 nezůstal a zvlášť Viktorie se mi tam dostala s totálně odřenýma ušima.

Hodnocení 7. dílu podle DJ Vlada:

Poslední casting byl už totálním vařením z vody. Výrazně nadprůměrná byla ze soutěžících jen Kristína, zbytek byl prostě takový zbytek. Jinak jsme mohli stejně jako v minulé řadě vidět dva poněkud zbytečné sestřihy nejhorších a nejlepších, jakkoliv ten druhý může sloužit jako částečný spoiler finálové sestavy (ale taky nemusí, vycházím jen z toho, že vloni se to z 60% shodovalo a to tam ještě pro zmatení nebyla zařazena pozdější vítězka Barbora Piešová).

Tak nám skončily castingy, které byly stejně jako vloni šíleně natahované, jakkoliv byly alespoň o jeden díl kratší. Příští týden už nás tedy čeká SuperVýběr, který se v první fázi bude odehrávat na Máchově jezeře. A podle Leošovy nápovědy v reakci na můj tip na Top 10 to opět vypadá na masarkr, po kterém z původních předpokladů nezůstane kámen na kameni. Vypadá to, že minule velmi kontroverzních kvartet se ani tentokrát nezbavíme, měly by však být dřív než vloni, což je dobře, jelikož je tam ještě hodně materiálu na vyhazov. Doufám však, že rovněž velmi kontroverzního úvodního rozstřelu, který v minulých dvou řadách kompletně podstoupily pouze holky, se už tentokrát zbavíme. Ostatně to už je teď možné se přesvědčit na VOYO, případně až v pátek / neděli přímo v TV.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 109
1
Bezík
Reagovat

Takže poslední casting, tentokrát jsem přišel pozdě a nějak nenaladěn a unaven, skoro jsem měl pocit že tentokrát nic, ale nakonec přeci něco, Tentokrát prakticky shoda s Vladem (až na Zajptovou, která u mě zůstala těsně pod čarou.

Kristína Oríšková – obvykle tyhle hudebně studované dámy moc nemusím, ale tahle má cosi do sebe
Amelia Zora Benmissi – nevím úplně proč, ale mám dojem slušného potenciálu

No, máme to za sebou, vzhůru na Máchač. Ach jo …

2
Tomáš
Reagovat

Poslední casting byl propadák potvrzující že 7 castingů je prostě moc a že už se opravdu vaří z vody a cpe se tam vata, jen aby se zaplnil vysílací čas. Znovu opak vystoupení hvězdných pěchoťáků bylo úplně zbytečné, rekapitulaci postupujících z předchozích dílů částečně beru. Jinak na soutěžící to byl nejslabší díl ze všech.

Moje Top 3 :
1 Zuzana Lunaries Taláčková – Pro mě asi nejlepší z tohoto dílu, nejvíce uvěřitelné vystoupení. No a co že nevyzpívá výšky ale jinak byla sakra zajímavá a sympatická. Nepostup opět nechápu, postoupili horší.
2 Marián Hoilý – Sice hodně amatérské, úplný začátečník a kuře sotva po vylíhnutí, je tam fakt hodně co pilovat ale mě v tomto slabém dílu bavil ze všech kluků nejvíc a přijde mi že by z něj v budoucnu mohlo něco být i když letos to na živáky asi nebude. Naopak jeho ségra mě bohužel nebavila vůbec, ji bych postoupit nenechal. Ta byla pro mě úplně průměrná a nezajímavá, její hlas se mi navíc vůbec nelíbil. Myslím si opak co Habera, pro mě byl z dvojčat lepší Marián.
3 Ondřej Perner – Původně sem ho ani do Top 3 neplánoval ale nakonec mi tam nějak vyšel. Hodně zvláštní mimoň, bylo by zajímavé sledovat jeho cestu soutěží protože evidentně stále má psychický problém o kterém mluvil. Hudebně to byl takový průměr, asi mezi ostatními kluky moc neuspěje.

Z dalších :
Kristína Oríšková – Technicky asi dokonalá, mě to moc nechytlo. Prostě ty muzikálové zpěvačky v SS nemusím.
Martin Málek – Typově skvělý, sympaťák ale ten hlas úplně jalový a nevýrazný bez jakékoliv síly. V dalších kolech je bez šance.
Andrea Nacičová – Nebylo to špatné ale taky místy nepříjemný ostrý hlas.

Přišlo mi že tentokrát posílala porota dál i úplně slabé soutěžící a po tomto dílu zase ještě víc nechápu nepostup Sebastiana Dejmka v minulém díle.
Amelia se mi vůbec nelíbila, D. Lukešová zazpívala loni tenhle song milionkrát líp a to jsem ji nijak zvlášť nemusel. Pro mě by tohle ani na postup nebylo.
V. Zajptová další průměrná nuda u níž nechápu postup a už vůbec ne nadšení Habery.
Totálně nechápu postup Štefana Čikoše a Angeliky Sofie Selepkové – Štefan byl ne průměrný ale naprosto podprůměrný a neuvěřitelně nudný a to už je co říct když tohle u kluka řeknu já. Jeden z nejslabších kluků co letos postoupili. U Angeliky taky vůbec nechápu postup, ta je úplně zbytečná a ještě víc to nechápu při nepostupu daleko lepší pouliční muzikantky Zuzky Taláčkové.

Musím říct že už mi nevadí jenom Pagáčová ale už i Bagárka. Přijde mi že si hodně hraje na to jak všemu rozumí a přitom tomu tak není. Řeči Štefanovi o tom jaký je to muzikant nechápu, to bylo úplně mimo mísu, vždyť byl strašnej. U každého má husinu a ty její superlativy, myslím že přehrává. Celkově mi tam prostě nesedí a není mi nijak zvlášť sympatická ani jedna z nich. Z poroty je asi pro mě nejlepší Leoš, není fundovaný na zpěv ale přijde mi že má nejlepší odhad a zůstává ze všech porotců nejvíc nad věcí.
Tak castingy skončily, vzhůru na další část show a to jsem teda teprve zvědavý, co se bude dál dít.

3
Violete
Reagovat

@Bezík: Amelia byla skvělá, a když tady Leoš Mareš řekl, že může být i dvanáctka finalistů, tak Amelii a Henrietu si přidávám ke své desítce :-) Kristína šla nějak mimo mě.

4
Violete
Reagovat

A když jsou tak letos opěvovány klavíristky, tak dávám jeden tip mimo soutěž Freya Ridings https://www.youtube.com/watch?v=-RT3uFugS0k

5
Tomáš
Reagovat

@Violete: Co bylo na Amelii skvělého? Podle mě úplně průměr a nic moc, divil sem se že vůbec prošla dál. Pusť si loňskou Dominiku Lukešovou v tomhle songu a tahle holka jí nesahá ani po paty. A to Dominika nebyla žádná moje favoritka. Pokud by finalistů letos bylo 12, čemuž pořád moc nevěřím dokud to tak doopravdy nebude, tak vážně doufám že v té dvanáctce nebudou jenom čtyři kluci ale že jich tam teda bude aspoň pět. Ale abych byl fér, je pravda že v tomhle posledním castingu pouštěla porota dál i slabé kluky, kteří by dokonce ani za mě neprošli. Štefana bych určitě neposlal dál a možná ani Málka za ten neskutečně slabý hlásek.

6
Tomáš
Reagovat

@Violete: Co bylo na Amelii tak skvělého? Podle mě úplně průměr a nic moc, divil sem se že vůbec prošla dál. Pusť si loňskou Dominiku Lukešovou v tomhle songu a tahle holka jí nesahá ani po paty. A to Dominika nebyla žádná moje favoritka. Pokud by finalistů letos bylo 12, čemuž pořád moc nevěřím dokud to tak doopravdy nebude, tak vážně doufám že v té dvanáctce nebudou jenom čtyři kluci ale že jich tam teda bude aspoň pět. Ale abych byl fér, je pravda že v tomhle posledním castingu pouštěla porota dál i slabé kluky, kteří by dokonce ani za mě neprošli. Štefana bych určitě neposlal dál a možná ani Málka za ten neskutečně slabý hlásek.

7
Violete
Reagovat

@Tomáš: V tom zpěvu se rozprostíraly krásné další světy, ta mírná zalknutí, procítění, rozechvění, nálada, drobná překvapení, co si v tom dokáže posluchač pro sebe objevit s každou další frází, barva hlasu. Prostě dokonalé a doufám, že od Amelie uslyším více. Takové kouzlo nacházím i ve zpěvu Petra Jirana. Ten by také mohl dojít v soutěži daleko, doufám.

8
Tomáš
Reagovat

@Violete: No můj šálek kávy zrovna není ani jeden z nich ale je pravda že u Jirana si aspoň dokážu představit že bych mu fandil za předpokladu že by všichni mí favoriti mezi kluky vypadli. I když jeho barva hlasu není přesně pro mě. Ale o tom to asi je, každému se líbí něco jiného.

9
Violete
Reagovat

@Tomáš: A jakého z kluků máš úplně nejvýše? Každý inklinuje k jinému typu, o to je to zajímavější :-) Jen se také trochu obávám, jestli bude komu fandit ve finále.

10
Tomáš
Reagovat

@Violete: Nejvýš zatím asi Amose a kousíček za ním Martina Dufka, Braňa Mojseje a Nikolase. Ale bylo jich tam dobrých pro mě víc, určitě na někoho zapomenu. S tím Finálem si nedávám valné naděje, loni mi tam zbyl do Finále jenom Šafrata a to byl spíš můj takový záložní favorit protože všechny další favority mi ještě před živáky pečlivě vyřadili.

11
Violete
Reagovat

@Tomáš: Amos by snad mohl mít šanci být ve finále, jeden starší rozhovor s Amosem https://bystrica.dnes24.sk/video-v-bystrici-sa-ukazal-mlady-talent-amos-prespieval-znamy-hit-eda-sheerana-276717 Já bych si přála nejvíce Jirana, Amose a Dufka. U Dufka předpokládám, že by to mohl být showman. V pětici ještě mám Holoubka a Pribylince. Nikolas se mi těsně nevešel, ale také bych za něj byla ráda.

12
Bezík
Reagovat

@Violete: Princezno, ty mě letos děsíš ! Já doufám, že finále bude ryze dámskou záležitostí :-D
Nicméně zde jeden článek s rozhovorem se Zuzanou Mikulcovou a rovněž se zmínkou o Laře ;-)
https://www.idnes.cz/kultura/hudba/zuzana-mikulcova-fuzie-dan-barta-peter-lipa.A211018_095140_hudba_jgo

13
Tomáš
Reagovat

@Violete: Ono je tam kluků dobrých a zajímavých i letos dost a klidně i těch 6 nebo 7 co by si zasloužili Finále by se tam našlo, možná i víc. Ale to už vidí jenom ten, kdo to skutečně vidět chce. Doufám že zase nebudou ve Finále jenom čtyři, to už by byl opruz že bych na to neměl slov. U holek ať dělám co dělám a snažím se jak chci, tak i když jsou tam třeba objektivně velmi dobré zpěvačky, tak mě jich zaujalo jenom pár, které jsou pro mě zajímavé a kterým bych mohl fandit. Ostatní prostě jdou zcela mimo mě.

14
Violete
Reagovat

@Bezík: To bude tím podzimem, nejraději bych se uchýlila do věže a poslouchala tklivé písně :-) Ale u zpěvaček máme nějakou tu shodu. Teď mě napadnulo, že by byl zajímavý takový fight, jak je v tanci, holky a kluci naproti sobě a zpívalo by se o sto šest. Asi to chce trochu rozproudit náladu v tomhle období https://www.youtube.com/watch?v=F3EG4olrFjY Jsem také zvědavá, zda si někdo v soutěži vybere nějakého nezvyklého interpreta ke zpívání.

15
Violete
Reagovat

@Tomáš: A kterým z holek bys fandil?

16
Amos Jordán Dragošek
Reagovat

Ľudkovia ďakujem vám za podporu. Violette ani som nevedel že mi také fanynky behajú po Česku. Taktiež Tomáš aj djVlado a aj ostatní… veľmi ma tešia vaše recenzie a komenty na moju osobu.

Aspoň teraz vidím o dôvod viac vydať piesne ktoré som zložil a napísal a pokračovať v produkcii.

Ako písal Leoš je super že existuje niečo také ako táto webka a že to ťaháte od začiatku Superstar je o to viac úcti a chvályhodné.

Ďakujem a milujem vás. :)

17
Violete
Reagovat

Tomáš Mikulka byl skvělý, s tou harmonikou je to super https://www.youtube.com/watch?v=M_Chnt0xMDI Jinak chybí mi v soutěži nějaký pořádný rocker. Jestli jsem ho jen nezaznamenala, nevím.

18
Violete
Reagovat

@Amos Jordán Dragošek: Tak přeji hodně štěstí s CD a jsem zvědavá. A zamlouvám si příležitostně s Vámi rozhovor pro Panáčka :-)

19
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: Rockeři jsou už několik let eliminováni ještě před castingem :-D Aspoň mně to tak připadá. I když těch pár, co projdou a co se tváří jako rockeři jsou většinou jen více či méně jen parodie na rockery…. :-D

20
BarBora
Reagovat

Tak som trošku pošmejdila na YT, nie moc, a zatiaľ by som bola schopná vziať zodpovednosť pre postup do finále za tieto 3 dámy:
Kristína Orišková, Lucia Rejková a Natália Zbuzková.
Páčili sa mi viaceré (Barbora Bartolini, Hana Husenicová, Nikita Machytková, Katarína Pustaiová,…) ale tie tri sú, aspoň zatiaľ, moja topka.

Lara – zaujala ma viac sebavedomím a Orientom, než hlasom a spevom,
Marietta – je dobrá, ale neoslnila,
Bobuľová – ani Čerešne ma nepresvedčili, je to ploché a to jej trasenie hlasu na konci slov sa mi vyslovene nepáči,
Amelia Zora Benmissi – môj problém je, že ak je v speve priveľa lámania, zadrhávania a ešte neviem čoho všetkého možného, skôr ma to odradí, než nadchne. No musím uznať, že niečo by v nej mohlo byť, ale počkám si aj na iné piesne, keď bude musieť nasadiť aj dlhšie rovné tóny.

Pri mužoch mám problém, aj som si prešla vaše tipy, ale na konci dňa som z toho mala opäť len guláš. Počkám si na ďalšie kolá, snáď ma niekto presvedčí. Pomajbiša som tu nikde nenašla, nikto ho nespomenul, ani v predchádzajúcich diskusiách, no on bol taký nenápadný, nesuperstárovsky typ, ani na YT nie je, hmm, že by som si ho len ja všimla?
Chcela som si odkontrolovať, či sa nemýlim, ale archív sa mi prehliadať nechce.

21
Prochor
Reagovat

@Violete: Díky za ukázku. Já jsem na klavíristky zatížený :-) V minulých řadách jich moc nebylo. Pamatujeme Karmen Pál Baláž a Dominiku Lukešovou. Mimochodem – mojí favoritkou zůstává Petra Zubčáková (hasička) z prvního castingu.

22
Tomáš
Reagovat

@Violete: Z holek mě asi nejvíc zaujala Kristína Allaniazová, pak písničkářka Timea a dál už jenom marně pátrám. Některé se mi na castingu líbily ale že by mě zajímaly v soutěži dál a musel bych je mít ve finále, tak to bohužel ne. Ještě teď v posledním castingu byla dobrá pouliční muzikantka ale ta bohužel nepostoupila.

23
Tomáš
Reagovat

@Amos Jordán Dragošek: Ahoj Amosi, zdravím tě. To je vážně super, že si mezi nás zavítal. Podle mě jsi jeden z nejlepších zpěváků a muzikantů letos a moc doufám že tě porota posunula až do živých přenosů. A pokud ne, tak je to jedině jejich mínus ale jinak se nic neděje protože je jasné že ty hudbu pořád dělat budeš a já se už moc těším na tvé vlastní nové písničky. Takže hodně štěstí ve všem, Tomáš :-)

24
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Pomajbiš byl taky fajn, mě se líbil na castingu dost. Ale není to zpěvák pro každého takže nějak moc nepočítám s tím že by se v této soutěži mohl dostat někam dál. Ale bylo by strašně super kdyby i v této komerční show konečně někdy dostali šanci zpěváci, kteří nepatří zrovna do středního proudu.

25
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Tak predsa niekto! Už som sa bála, že sa mi len prisnil ☺️.
On sa určite ďalej nedostane, preliezol len s odratymi ušami, nebol to ten správny typ.
A nepamätáš si v ktorej epizóde bol? Jednu by som ešte v archíve bola ochotná pozrieť.

26
Violete
Reagovat

@BarBora: Epizoda 3, tady je odkaz na audio https://www.youtube.com/watch?v=fSbNH7dQPw0 Mohl by to být ten utajený rocker :-) Chraplák má na to výborný. Snad se více ukáže.

27
BarBora
Reagovat

@Violete:
Dík, skúsim pozrieť trojku.

28
Violete
Reagovat

@Prochor: Tak třeba se hasičce zadaří, posílám tedy Petru, nahrávku s kapelou z tehdejší karantény, https://www.youtube.com/watch?v=E6bZg-fsbaM Jinak hra na klavír je vášeň, ta energie, když se valí jako třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=E6bZg-fsbaM

29
Violete
Reagovat

Tak třeba se hasičce zadaří, posílám Petru, nahrávku s kapelou z tehdejší karantény, https://www.youtube.com/watch?v=E6bZg-fsbaM

30
Violete
Reagovat

@Prochor: Jinak hra na klavír je vášeň, ta energie, když se valí jako třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=E6bZg-fsbaM

31
Violete
Reagovat

@Prochor: Australská zpěvačka a pianistka Delta Goodrem je také zajímavá https://www.youtube.com/watch?v=iuBGAYa6xZc
@BarBora: Pomajbiš je případně i na Instagramu.

32
Violete
Reagovat

@Prochor: Australská zpěvačka a pianistka je také zajímavá https://www.youtube.com/watch?v=iuBGAYa6xZc
@BarBora: Pomajbiš je případně i na Instagramu.

33
BarBora
Reagovat

@Violete:
Na soc.sietach nie som a trojka je už asi len na Voyo. Ale nevadí, veď uvidíme, čo predvedie na jazere.

34
Tomáš
Reagovat

Kluků je dobrých víc. Pomajbiš, Kristián co zpíval Nohavicu, pouliční zpěvák Dávid atd. Je jich náhodou hodně. Jsem ale fakt zvědavý na to, kolik se jich letos dostane do Finále když jak už víme, bude finalisty kompletně opět vybírat porota. Leoši, Leoši, jestli nám tu děláš naděje s 12ti finalisty a nakonec jich bude zase jenom 10 a nebo dokonce 8 a kluci ve finále budou jenom čtyři nebo ještě méně, tak to bude doopravdy zklamání.

35
libena
Reagovat

@Amos Jordán Dragošek: zdravím, komentoval jsi leoše mareše na instagramu, že :-)

36
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Nehovorím, že Pomajbiš je najlepší, ale on mi utkvel v pamäti, zaujal. Nasledujúce kolá chcem už sledovať pozornejšie, bude to aj zaujímavejšie, keď budú musieť spievať aj nepripravene piesne a balast je už mimo. Očakávam masaker, koľkokrát hviezdy z kastingu totálne prepadli.

37
GeorgeRhynC
Reagovat

Our systems are verified, authenticated and encrypted by the most advanced digital security certification authority -Thawte.

Egypt Visa
I personally have never been to the store myself, unfortunately very far) But I made a purchase far from a single one, I was insanely happy with the purchases .. the quality is gorgeous
http://offeramazon.ru/zg5p

38
Violete
Reagovat

Andrea Nacičová a její písně, k nimž psala hudbu i text, pokud by vás případně oslovila https://www.youtube.com/watch?v=0xHQgjJ0EW8

39
Violete
Reagovat

A tahle píseň je v angličtině https://www.youtube.com/watch?v=2sFEpC0AdGM.
@BarBora: Jsem zvědavá, jestli někdo zajímavý vyplave, koho jsem nezaregistrovala. Je fakt, že u některých v castingu byly jen hodně malé ukázky.

40
BarBora
Reagovat

@Violete:
Dúfam, mám rezervy, tak aj trochu očakávam, že sa ešte niekto zaujímavý objaví, prípadne, že „vyskočí“ niekto, koho som predtým príliš neregistrovala. Už ide do tuhého, mám radšej atmosféru pokastingovych kôl.

41
Violete
Reagovat

@BarBora: Já jsem mívala nejraději fandění při živých kolech, ale to teď zkrouhnuli. V divadle se mi líbilo, jak dříve třeba byli vybráni do skupin a zpívali stejnou písničku, že byla možnost porovnání.

42
BarBora
Reagovat

@Violete:
Spievanie jednej piesne skupinou asi bude, podľa ukážok sa mi tak zdá. Ale možno bude mať každá skupina inú pieseň. Hlavne že tam už nebudú tie akože zábavné čísla, ktoré sa pred porotu vôbec nemali dostať.
Teraz bude na nich iný nápor, nielen zaspievať nacvičenu pesničku, viac sa odkryjú spevácky aj osobnostne. A uvidíme, keďže to bude vonku, možno budú aj diváci, hneď by to malo inú atmosféru.
Mňa, podobne ako Tomáša, štve, že aj finálovú zostavu určuje porota. Aspoň výber z 15-stky už mohli nechať na divákov.

43
Violete
Reagovat

@BarBora: To jsi řekla hezky, že se interpreti teprve více projeví a těším se, že bude nějaké překvapení. Souhlasím, že tady citelně chybí semifinále, kdy už rozhodovali diváci. Prostě diváci by měli dříve zasahovat do výběru. Nebo by alespoň mělo být umožněno něco na způsob divoké karty, aby třeba mohli diváci někoho vrátit do hry. To by se mi líbilo nejvíc.

44
Violete
Reagovat

Jinak na Facebooku a Instagramu Filip hraje na kytaru Metallicu a Ozzyho Osbourna, tak jsem zvědavá, jak to rozbalí v soutěži. Snad dostane ještě prostor.

45
Patrik
Reagovat

Tak už si můžeme zakoupit lístky na Live show kterých bude 4

46
Tomáš
Reagovat

Kdyby se stal zázrak a vyhrál by letos kluk, který má podle vás největší šanci na vítězství? Já bych řekl možná Adam Pavlovčin nebo Nikolas Bitkovskij. To jsou podle mě takové typy, které by u nás aspoň kdysi mohli vyhrát. Oba se skvělými hlasy, jsou to skvělí zpěváci a to jim nikdo nemůže odpárat. Minimálně tihle kluci se pěvecky hravě vyrovnají holkám a některé holky i přezpívají. Pochopím že se mi třeba líbí někdo pěvecky ne úplně dokonalý a porota ho vyhodí protože prostě hledá nejlepšího zpěváka ale jestli ani Adam ani Nikolas nebudou ani ve Finále, tak to už je opravdu sabotáž všech kluků a cílená likvidace aby vždy vyhrávaly jen holky. Protože jinak tam prostě být musí. Líbil by se mi jako vítěz i Márty Dufek ale to nevyjde, ten je takový extravagantní a takový typ u nás nikdy nevyhrál. A možná, pokud by se tedy dostal do živáků, by podle mě mohl pomýšlet na vítězství i Michal Pribylynec. Nevím jestli na to má pěvecky ale mohl by hodně bodovat díky sympatiím. Tak to jsem se zasnil a stejně to vyhraje zase baba jako vždy.

47
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak jsem všemi deseti pro Marthyho, https://www.youtube.com/watch?v=qGB4xRbZavg Ale všechno se ještě ukáže, teď se určitě ještě v neděli projeví více i někdo netušený :-)

48
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak sis pěkně zapřeháněl, a teď zpět do reality :-D První tři místa obsadí děvčata, to je naprosto jasné a taky to bude zcela spravedlivé. Jinak už to nikdy nebude Tomášku ;-)

49
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: OMG já myslel, že Dufek je tak trochu do rocku….tohle je tak trapně podobný Kryštofovi až to bolí….. btw na jakou jinou kapelu byste šli raději, kdybyste vyhráli lístek na koncert Kryštofa? Na jakoukoli… :-D

@Tomáš: Hele, Tome, proč tak zarputile trváš na tom, aby vyhrál kluk, i když bude zpívat mizerně? Není lepší, když vyhraje někdo (kdokoliv), kdo opravdu umí aspoň trochu zpívat?

50
DJ Vlado
Reagovat

Tak jsem se rozhodl, že se vykašlu na opatrnost a mojí srdcovkou bude nakonec opravdu Tereza :-) Nejvíc si mě získala tímhle coverem, ke kterému sama napsala český text (takže je i autorsky schopná): https://www.youtube.com/watch?v=aBfwCeOt_aI Možná nemá největší hlas v soutěži, ale do zpěvu dává obrovské emoce :-)

51
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Ale tak kluk, který bude ve finálových kolech, tak ten přece určitě bude umět zpívat. Zatím je jich tam takových ještě dost co zpívají dobře, ať si říká kdo chce co chce. A pokud je porota všechny vyhodí a do finále pošle někoho kdo zpívá mizerně, tak to už je potom jejich chyba. Už teď jsou kluci v této SS pro mě zase zajímavější, holek už vyhrálo tak moc, že mě to prostě už nebaví.

52
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Do rocku je Pomajbiš, doufám, že se od něj dočkáme něčeho říznějšího.

53
Ally
Reagovat

@Jai Kudo: Já to taky dosud nepochopila, proč Tomáš trvá na tom, že vyhrát musí kluk..Asi nepochopím a nějak s tím zvládnu žít:)
To je prostě tak dané , asi jako že Habery místo v porotě je vždy ..a vždy vlevo..:)
Třeba až jednou překvapí a přesadí se ..ha napadá mě, kdo bylo mohl zařídit : )) hecne se i Tomáš :)

Tak já párkrát na Kryštofech byla, bo tady v tom “ regionu rázovitém” žiju..:)
Ale jde od desíti k pěti to jo no :( ..naposledy dost nebavil na Colours
Za to první koncerty na Majálesu někdy 97 , to bylo jiné kafe..:)
Tak samo Chinaski..Nebo stárnu já no :)

54
Bezík
Reagovat

@Ally: Určitě stárneš :-D, jako my všichni ;-), ale to na tom, že Kryštof a Chinaski zapadají čím dál hlouběji do bažiny sračkopopu to vůbec nic nemění ;-)

55
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
47
Tak toto mě, bohužel, zklamalo, jinak milá Violete ;-) Vzhled jakože tvrďáka a taková medová popina vyměkklina… Úplně mě to upatlalo :-/

56
Mia
Reagovat

@Violete: No, pesnicka je to strasna (ako cela ceska sucasna pop scena) ale aspon som si trocha zlepsila nazor na jeho spev. To, co predviedol na castingu, bolo fakt priserne. Ako stale ziadne terno, ale dajme tomu ze spievat vie. Ale moj fanusik to nebude.

57
Tomáš
Reagovat

No ten Mártyho song co tu dala Violete mi taky nesedí, zní to jako Rybičky 48, Mandrage a podobné věci. Prostě samé shity, kterými je naše scéna zaplavena. Naopak se mi líbil velmi na castingu a vůbec nechápu co tu píše Mia, že to bylo příšerné. Na castingu předvedl skvělý chraplák a sedlo mu to, myslím že by měl zpívat vážnější rockové věci a ne rozjuchaný popík pro teenagery. Mě se ale z vlastní tvorby superstaristů líbí málo co a proto jejich tvorbu ani neřeším v soutěži, kde zpívají převzaté skladby. Paradoxně zase takový Sebastian, který má skvělý vlastní song, tak v SS by v dalších kolech hledal svou cestu asi dost těžko.

58
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Tak Kryštof 97 by se ještě dal přežít….. :-D

U těch Chinasky, když k nim přišli Lukáš Pavlík a Steinsdörfer od Ewy Farne myslel jsem, že to trochu roztočí, ale opak je spíš pravdou. Přitom oba jsou skvělí muzikanti (jedni z nejlepších u nás) a skladatelé. Škoda no.

59
Ally
Reagovat

@Jai Kudo: Vzpomněla jsem si na tenhle rozhovor..mj. kolem 6 minuty o první desce Kryštof..
https://youtu.be/aEvjaI4sNy0
Nikdy jsem si nemyslela, ale ono na tom producentovi asi dost záleží..když si všechno sedne.
Nebo jak nedávno běžel na čt art seriál o nejlepších deskách.. z dílů jak se dělal Nevermind od Nirvany jsme byli nadšení.

Btw stejnou demo kazetu Kryštof mam asi taky ještě někde doma;) náhodou od známé z Havířova..

Je na tom youtube kanále i rozhovor s M.Malatnym..s všeříkajícím názvem: Když slyším naši písničku v rádiu, přepínám..;)

Chinaski mě fakt mrzí, ty první 3 desky a kdysi koncert byl super

60
Peťo
Reagovat

@Violete: Amos vo finále nebude vypadne hneď v prvom výbere u nás to bolo v piatok a v Čechách bude tá časť dnes.

61
Bezík
Reagovat

@Peťo: Nespoileruj, Tomášek tu bude plakat … :-D

62
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tomášek dávno všechno ví protože sleduje narozdíl od tebe Voyo a už si s tím navážením do mě fakt trapnej. Třeba si taky popláčeš nad nějakou holkou, doufám.

63
Tomáš
Reagovat

A jako nepláču, maximálně mě to tak namíchne a to je asi tak všechno. Stejně je celá SS rok od roku trapnější, tak co s tím no.

64
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No to víš Tomášku že budu bulet jako želva, protože všechny moje favoritky porota vymete železným koštětem dávno před finále, ostatně jako vždycky :-D

65
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Mám pocit že minimálně dvě holky, které se ti líbily, půjdou už v tomhle díle. Tak aspoň v tom nebudu sám. :-) Škoda ale že postupují ti, co si to zaslouží méně.

66
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Zajímavej rozhovor, na producentovi samozřejmě vždycky záleží strašně moc, vždyť ty první alba Kryštofa, který on produkoval, jsem tehdy taky občas poslouchal a nemyslím si, že právě ty první alba jsou špatný. ALe právě tím, co přišlo potom se mně znechutili.
Na ten seriál o nejlepších deskách jsem taky koukal, moc dobrý a zajímavý.

67
Bezík
Reagovat

Bože, tyhle popiny poslali dál ? Děs …

68
RAINMAN
Reagovat

Ty popiny byly výborné! Porota je děsná. Písnička Single Ladies byla super.

69
Tomáš
Reagovat

To je výsměch. Ty čtyři fňukny měly jít všechny domů a tu atrapu Hegerky co zpívala teď si měly vzít sebou. Dominique měla vypadnout za to skuhrání v každém případě, ta byla falešná jak nikdo a Bára s Katarínou měly odejít taky. Jediný kdo se intonačně jakž takž držel byla Tereza ale taky to nebyla žádná hitparáda a navíc je tak neskutečně nudná a unylá že pro mě začíná být utrpení ji dál sledovat v SS. Porota opět nezklamala, nány pošlou dál a dobré zpěváky pak budou muset vyhodit.

70
Jana2
Reagovat

@Tomáš: absolutně souhlasím

71
XY
Reagovat

Tak hodina za náma a celkem by mě zajímalo jestli nás tohle čeká i ve finále a kdo tam nakonec postoupí? Zatím hrůza za hrůzou.

72
Bezík
Reagovat

@XY: A bude hůř ! A bylo …. !!!! :-D

73
Tomáš
Reagovat

Amos byl na castingu lepší, tohle mu nějak extra nesedlo ale stejně byl daleko lepší než Filip. Fakt nechápu co u poroty rozhodlo ve prospěch Filipa. Amos neměl ještě skončit, myslím že by ještě měl co ukázat a u Filipa si to nemyslím. Pak ať zase porota fňuká jak nemají dobré kluky a mají tam slabé když si je sami vyhází a do Finále pošlou nějakého jalového Svobodu.

74
RAINMAN
Reagovat

@Tomáš:Svoboda byl podobně špatný, snad i horší byl, ale zaujala krásná barva hlasu!

75
libena
Reagovat

tento tomáš co zpíval years and years se mi líbil, jen ty výšky

76
Jana2
Reagovat

Koukám dopředu na příští týden a opravdu bude hůř, zrovna mi vyhodili největšího favorita z kluků. Hlavně ať mi nechaji aspoň Pavlovcina do finále. Jako kolikrát to srovnání koho vyhodí a koho pustí dál je fakt výsměch.

77
libena
Reagovat

no nepostoupil :-(

a nechápu jak je možné, že zpívají 4 holky, pak jedna sama, kluk sám a najednou 3 naráz…to je přece velký rozdíl a nejsou to srovnatelné podmínky, nebo to nějak vysvětlili? nechytla jsem začátek.

78
Bezík
Reagovat

@libena: Ale to není soutěž s férovými podmínkami, to je prostě zábava :-D

79
libena
Reagovat

@Bezík: njn, kde já to žiju :-)))

spajsky super

80
Tomáš
Reagovat

Hodně se mi dnes líbil Pribylinec ale Pavlovčin je taky dobrý. Emanuel to bohužel zkazil, tohle byl po castingu sešup úplně dolů i když má nemocné mandle nebo co to říkal.

81
RAINMAN
Reagovat

@libena: Ano, špajzky, špajz, spíž, spíže, spižírna… všechno bylo výborné! :-D

82
Tomáš
Reagovat

@Jana2: A dopr…. to ani teda nechci vědět kdo byl tvůj největší favorit z kluků a jestli se na to mám vůbec dívat. Čekám že to bude horší než tenhle díl. Ale mě je to jasné Habera a spol. to prostě vedou podle pokynů produkce tak aby ve finále vyhrála holka a tentokrát z Česka. Kdokoliv by mohl jejich plány jakkoliv narušit, bude zavčas odklizen. A může tu Leoš ještě stokrát napsat že je všem úplně jedno kdo vyhraje ale uvěřím mu teprve až skutečně vyhraje někdo koho nebudu čekat ale to se hádám už nikdy nestane.

83
RAINMAN
Reagovat

Hollý: Špatné frázování a refrén falešný!

84
libena
Reagovat

nikita – brrrr
lucia – lepší ale jalový

85
Jai Kudo
Reagovat

Tak přidělit čtyřem klukům Christinu Aguilleru se rovná jasné předem připravené sabotáži :-( A leoš sí může tady žvanit co chce….

86
libena
Reagovat

@Jai Kudo: odstřelili je pěkně :-(

87
XY
Reagovat

Jestli tam nechystají nějakou bombu na závěr, tak je tohle asi nejhorší díl v historii talentových soutěží EVER.

88
Tomáš
Reagovat

Největší paradox v SuperStar – Braňo Mojsej přijde na casting, zazpívá skvěle aler porotě se to nějak nezdá, nelíbí se jim výběr songu. Vybral si podle nich špatně. Nakonec s odřenýma šima postoupí ale Habera mu řekne že nemá chodit do vod, kde se utopí. Že si má příště daleko lépe vybrat písničku nebo vypadne. A co se stane příště? Písničku jim vybere produkce a to Christinu Aguileru. Kluci vůbec neměli možnost si vybrat. Tak je krásně vidět jak je tam všechno vykonstruované a prolhané. Chtěl bych vidět Haberu a Bagárovou jak zpívají tenhle song od Christriny Aguilery, to by byla teprve paráda! Myslím že třeba Braňo byl v tomhle songu úplně ukázkově zlikvidován a že se jen svezl na vlně dolů s ostatními. Kdyby si vybíral podle sebe a nikdo by mu do toho nemohl kecat, bylo by to daleko lepší a mohl se v soutěži dostat mnohem dál. SS je vážně fraška.

89
RAINMAN
Reagovat

Mareková mečela přece jenom o něco méně než ta druhá holka.

90
RAINMAN
Reagovat

Nikita: špatná po všech stránkách… slabý hlas, ale krásná černoška

Hollá: na začátku obrovská chyba… špatná intonace, předbíhala hudbu, ale hlas má pěkný

91
Tomáš
Reagovat

Ta Nikita byla úplně strašná, hrůza. Nevím proč ji poslali dál ale snad vypadne v další fázi jinak to bude má antifavoritka. No a teď už vylili i Pomajbiše ale tam mi bylo jasné že se v soutěži příliš dlouho neohřeje. Hodně se ale děsím toho koho těch 5 zkorumpovaných loutek pošle domů příště.

92
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No to je přeci předem jasné Tomášku, pošlou domů všechny kluky, jak jinak :-D Ale klid, taky mi dneska vyrazili dvě favoritky, ale zase jedna mi přibyla, tak to ještě není tak strašný. Ten zbytek mi vymetou až příští týden :-D

93
Peťo
Reagovat

@Tomáš: Ja som naopak rád že Amos vypadol. Aj keď na castingu bol super ale nepáčilo sa mi ako robil v dokrutke zo seba majstra sveta že je najlepší a jeho súper naňho nemá. Chýba mu pokora a úcta k súperovi a tomu že vypadol sa hovorí karma nemal machrovať a myslieť si o sebe že je boh.

94
BarBora
Reagovat

Tak ste videli!

Z pódia ku mne nejaká tá iskra doletela len v 2-och prípadoch:
– Daniela ( v oranžovom saku)
– trojica Pavlovčin, Janota, Pribylinec

Všetko ostatné mi pripadalo ako či už lepšie, alebo horšie karaoke.
Ešte sa mi páčila farba hlasu (spomenul to aj Habera) dievčaťa v zelenej sukni s drdolom.

Nuž, nejak sa im to nepodarilo. Súhlasím, nejednotne podmienky pre súťažiacich, čudné výbery piesní a je z toho trapas. Ale súťažiaci tiež nič moc, snáď si nabudúce, aspoň niektorí, vylepšia renomé.

95
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak ti vyrazili Lucii a Timeu a která ti přibyla teda?

Sice sem příští díl ještě neviděl ale na základě toho co tu psala jana2 se hodně bojím o Mártyho Dufka, i když nevím kdo byl její největší favorit mezi kluky. Tak ale tuším že to bude někdo výrazný buď Márty nebo Nikolas nebo snad Kristián? Někdo z nich to určitě bude. Ale nebudu se už rozčilovat, prostě Mareš je lhář, letos musí vyhrát holka z Česka a vše okolo je jenom divadlo.

96
Tomáš
Reagovat

@Peťo: Haberovi taky chybí pokora a jaká je to Star. :-D Navíc Amos to myslel v nadsázce a ve vtipu podle mě a určitě to nebylo to co ovlivnilo porotu. Tak nebo tak byl a je zajímavější než Filip, měl tam zůstat. Ale v příštím díle nás prý čeká ještě nějaký bolestivější vyhazov, tak to už snad ani nechci vidět.

97
Jana2
Reagovat

@Tomáš: já si je podle jména nepamatuji, takže ti nemůžu slíbit, že všichni tebou jmenovani postoupí, ale toho, o kom jsem mluvila, jsi nezmínil :-)

98
Monika
Reagovat

Musim se priznat, ze kluci dnes mi prisli vesmes vsichni hruzostrasni, neumim si predstavit zadneho ve finale. Tam postupovala takova bida, ze by v predchozich rocnicich okamzite leteli domu.
Ani holky me nebavily, prvni ctverice, ktera postoupila cela omg, jasne krasne mlade holky, ale postup vsech, to hned byla ctyri mista v cudu. hegerka nebavila dnes vubec, total precenena spici panna, poslala bych ji take domu. za velke omg povazuji postup cernosky, zpivala priserne, ale diky barve pleti, ktera ji dela zajimavou a odlisnou od zbytku postup, nespravedlivy.

99
Patrik
Reagovat

Ale ještě na větší masakr to vypadá po Máchovém jezeře čekají nás duety v čističce odpadních vod v nějaké hale

100
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Haberovi v jeho kariére pokora nechýba. Častokrát spomenie… toto by nedal, hento by nedal a náloží si len na čo má. Lenže tu musí plniť aj predstavy producentov, mne vadia jeho utkvele predstavy o „superstárovskom type“. Nech s tým už ide do čerta. Oni majú hlavne vybrať dobrých spevákov, ostatné nech nechajú na divákov.

101
Tomáš
Reagovat

@Jana2: Tak to jsi mě aspoň trošku uklidnila protože já už bych se fakt nedivil ničemu. Ale stejně myslím že to bude někdo u koho mě to bude taky mrzet.

@Monika: Souhlas s Hegerkou i s černoškou. Obě katastrofa, ty neměly být ani v Top 80. Ta porota je fakt úplně mimo jestli na nich pořád něco vidí.

102
Saskie
Reagovat

Tak dnes mě zarazil hned na úvod postup celé první čtveřice, tohle pro mě bylo nepochopitelné. Jak holky zpívaly samostatně, Tereza byla dobrá, Bára jakžtakž taky, ale ty dvě, hlavně Dominika? Přišlo mi to již podruhé na úrovni hvězdné pěchoty. Proboha! Nerozumím. Nevím, jestli porota ty lidi slyší jinak než já přes obrazovku, ale kolikrát jsem jim vážně nerozuměla, co se týče hodnocení soutěžících. Tohle byl jen začátek. Takových WTF momentů tam bylo několik.
Pak dvojčata Marián a Lucia Hollí. Jednoznačně lepší jeho sestra Lucia vypadne a Marián zůstává díky tvářičce, byť vypadli lepší kluci? Nemá na to zatím. 40 bude konečná, pro mě naprosto zbytečný postup. Moc se mi líbily Valerie a Marietta, jak zpívaly. Tohle byl asi nejsvětlejší moment. A jestli by tu Valerii za její výkon opravdu vyhodili, tak by mě to nasralo dostatečně na to, abych to už asi nesledovala. :D Pak mě dost překvapila Pamela v pozitivním či jak se jmenuje. Mělo to energii. Nerozumím postupu Kateřiny Krejčíkové, někdo to asi pojímá víc jako taneční soutěž, Stardance dávají jinde. A pak mě zaujala i Nelly Řehořová dnes. Z kluků určitě Adam Pavločin a těším se na Nikolase příště, to je můj favorit z castingů asi největší.
Z poroty se mi nejvíc líbí Leoš, často s ním souhlasím, je i vtipný. Marián je taky suprový. O ostatních asi nemá smysl vůbec mluvit. Bagárová si hraje na něco, co není. Takové chování se jí jednou těžce vrátí, je mi z její arogance kolikrát na blití. Habera podobně, ten to ale aspoň někdy proloží odborným výkladem či vtipem a Patricie je jen do počtu.

103
libena
Reagovat

@Monika: tak nejsem sama komu postup „hegerky“ připadal nenormální? musela zřejmě postoupit, protože v kástinzích ji do nebes vychválil habera. tak aby nevypadal až tak úplně blbě, musela jít dál. ale je to uspávačka hadů…a černoška nikita jakbysmet. kdyby vypadala jako typická češka, tak neprošla!

jééé, tak by se mi líbilo, kdyby to bylo jak v masterchefovi a pro některé soutěžící by byla možnost vrátit se do hry :-) takový reparát, hned bych po včerejšku o několika adeptech věděla!

104
Jai Kudo
Reagovat

Tak z toho mála, co jsem včera viděl mě dost zaujala arogantní a přechytralá Bagárová, která vypouštěla svá moudra a tvářila se jako kdyby sežrala Šalamounovo ho*no…. :-(

105
JanaH
Reagovat

Tak to jsem zvědavá, co řeknete na chování a moudra Moničky příště… :-D

106
jj
Reagovat

Zvláštní kolo. Asi do dvou třetin jsem se s porotou značně míjel, např. z první čtyřky bych nenechal postoupit žádnou. Kluci se mi v porovnání s holkama nezdáli tak hrozní, sice působí víc amatérsky, holky jsou vyzpívanější, ale zas mají holky dost podobnou barvu hlasu, aspoň pro mě. A když už nějaká měla jinou, tak vypadla, hlavně Lucie Rejková zamrzela. Z postoupivších mě zaujala Marietta, a pak i Ludvík z poslední čtveřice. Pak tam byla trojice, až na Pavlovčina si nepamatuju jména, jeden z nich, ten z dlouhými vlasy, měl zajímavou chlapskou spodní polohu, ale výšky slabota. Jinak myslím, že ty postupy byly často o náhodě, štěstí při výběru, nervozitě, osobních preferencí poroty…, podle mě každej rok vypadne v téhle části dost zpěváků, kteří by klidně u diváků zabodovali, ale tyhle kola jsou pro ně osudný.

107
Prochor
Reagovat

Ty brďo – když jsem slyšel interpretaci Lady Gaga – The Edge Of Glory, tak jsem nostalgicky zavzpomínal na Adélu Kvitovou, která to vyšvihla perfektně. Řekněte mi, co to bylo včera za kňouraly a jak mohli prolézt castingem ? Teď jsem dost zvědavý jak to dá příště Petra hasička a jestli postoupí – držím palce.

108
Ace
Reagovat

prvni misto pro kristynu? v nizsich polohach znel jeji hlas prijemne, ale ve vyssich uz to bylo vyrazne slabsi, hlas se ji vyrazne zuzuje a rozhsahove to uz bylo na doraz

109
Nilda Bunner
Reagovat

What I have tried so far is: copy pasting from googledocs to Notes to wordpress, and copy pasting from googledics into HTML tab in wordpress. Neither tries retained the boldface text. Thanks in advance!.

https://www.linkedin.com/in/kmkowalsky/

Přidat komentář