Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 6. casting: Tvůj hlas má známou tvář (i jméno)

11. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

165594596_f0aeaa

Ne, nelekejte se, není to článek o Tváři, pořád jsme u SuperStar. Jestli vám však byli mnozí soutěžící v předposledním castingu povědomí, tak jste na správné adrese. Tolik bývalých soutěžících, profesionálních zpěváků i příbuzných celebrit se dohromady zatím v žádném castingu neobjevilo. Kteří soutěžící z těchto kategorií přišli? Objevila se nějaká adeptka na DJ Vladovu srdcovku? A napravila si porota reputaci oproti minulému dílu? To všechno se dočtete v předposledním castingovém rekapu. A opět nechybí ty dvě zrzečky.

Adam Pavlovčin

zpíval: Rag ‚N‘ Bone Man – Skin

Bratr Radky Pavlovčinové je první známou tváří, kterou jsme v tomto díle mohli vidět. Před devíti lety se objevil v prvním Hlasu, kde v rámci týmu Dary Rolins došel až do souboje, ve kterém byl poražen pozdějším superfinalistou Milošem Novotným. Adam na sobě hodně zapracoval a už nepůsobí jako takové vyjukané ucho jako tehdy. Jeho velkou devizou je barva hlasu. Výborný byl acapella začátek, s klavírem už to bylo jen velmi dobré, nicméně mezi letošními kluky patří k nejlepším a mohlo by to tentokrát stačit i na finále.

Nelly Řehořová

zpívala: Rihanna – Love On The Brain

A máme tu hned další známou tvář, tentokrát dokonce i profesionální. Nelly je už v současnosti etablovanou muzikálovou herečkou a zahrála si i ve filmu, například v rodinné komedii Špunti na vodě, kde hrála dceru Jiřího Langmajera a Tatiany Vilhelmové (tehdy ještě ne Dykové). I v hudbě už má drobnější úspěchy, kromě předskakování Ewě Farné či Michalu Hrůzovi měla letos v létě i moderně znějící hitík Revolution. Od jejího vystoupení jsem však čekal víc. Nelly je velmi kvalitní zpěvačka, ale v této písni zbytečně tlačila na pilu, což se do této zasněné balady příliš nehodilo. Přiznám se však, že pro Nelly mám
vizuální slabost, takže jsem za její postup rád. Nicméně je to podobný případ jako Pam Rabbit, takže s ní do finále nepočítám.

Lara Abou Hamdan

zpívala: Radiohead – Creep / arabská píseň za doprovodu Čekyho (???)

Lařin hlas zněl na první dojem velmi příjemně, nicméně své vystoupení nevkusně překombinovala. Melodii klutovní britpopové hymny jsem ke konci vůbec nepoznával. Druhá píseň s Čekym byla mnohem lepší, nicméně je to velmi úzce zaměřená záležitost, takže finále vidím v nedohlednu.

Sabina Ulmanová

zpívala: Adele – Rolling In The Deep

Ani Sabina není v SuperStar nováčkem. V roce 2015 se dostala až do Top 40, kde vypadla po nepovedeném duetu. Za šest let získala minimálně zajímavější barvu hlasu a její zpěv působí méně sterilně než dřív.
Jen by si měla dát pozor na „poláčkovský syndrom“, aby se z ní nestala imitátorka Adele, jelikož její píseň zpívala v castingu i minule. Mezi letošními zpěvačkami sice nepatří úplně k top, takže to až na finále nevidím, nicméně může překvapit.

Michal Pribylinec

zpíval: Chris Isaak – Wicked Game

Tuto nádhernou baladu mám neodmyslitelně s touchdownem Mira Šmajdy, takže se neubráním srovnání. Když se do toho oprostím, tak musím říct, že Michal má velmi zajímavou barytonovou barvu hlasu. Jeho zpěvácký projev působí trochu ledabyle, ale zas ne tak, aby to člověka rušilo. Nevím, jestli to bude stačit na finále, ale rozhodně je Michal patří k zajímavějším klukům, které jsme letos viděli.

Erika Reindlová

zpívala: Fugges – Killing Me Softly

Jaký by to byl letošní casting, kdyby aspoň jedna Annie nenašla svou Hallie. A tentokrát je to herečka Klára Issová, které Erika jakoby z oka vypadla. A za sebe musím říct, že Erika má pro mě letos možná vůbec nejkrásnější barvu hlasu ze všech soutěžících. Přemíra kudrlinek mi nijak nevadila, ostatně i Monika ve svých začátcích hodně kudrlinkovala. Nechci nic zakřiknout, ale společně s Terezou Smetanovou zatím Erika nejvíc aspiruje na to, aby se stala mou srdcovkou.

Adam Řičica

zpíval: Petr Muk – Tančíš sama

S písněmi Petra Muka je vždycky problém, jelikož Muk měl absolutně originální hlas, a když jeho píseň zpívá zpěvák s méně zajímavou barvou, působí to velmi dietně. Adam je bezpochyby technicky velmi dobrý zpěvák, ale příroda se k němu zachovala „komunisticky“ a nenadělila mu barvu hlasu. Když si vybere tak specifického zpěváka, jakým byl Muk, tak působí jako Birell vedle Plzničky. Pro mě je to stejný případ jako Jakub Kubín z minulého dílu, že si jeho šance v dalších kolech netroufám odhadovat.

Emanuel Görči

zpíval: Michael Bublé – Home

Tady už bylo těch kudrlinek opravdu moc a Emanuel nemá na rozdíl od Eriky takovou barvu hlasu, kterou by jejich přítomnost vyvážil. Jinak je to přesně ten případ kdy muzikantství přebíjí zpěv. A vzhledem k tomu, že Emanuel je již profesionální muzikant, tak se s ním v dalších kolech nedá moc počítat.

Kateřina Krejčíková

zpívala: Rihanna – Diamonds

Sestra herečky Anety Krejčíkové je opačný případ než Adam Řičica. Barvu hlasu má mimořádně zajímavou a nakřáplou, ale technicky má ještě hodně co zlepšovat. Rozhodně bych si ale netroufal tvrdit, že Katka postoupila jen kvůli tomu, že je známá Patrície, jelikož její barva za to stojí, jakkoliv oproti jiným holkám, které postoupily, je bez šance.

Nikolas Bitkovskij

zpíval: KIngs Of Leon – Use Somebody

I Nikolas patří do zástupu těch, které už jsme v SuperStar v minulosti viděli, konkrétně v roce 2018, kdy se dostal těsně před brány semifinále. Tohle je přesně ten případ, který se mi hodnotí velmi těžce, jelikož NIkolas je přesně na opačném pólu oproti mému vkusu, navíc mi mírně připomíná svého jmenovce Nicholase McDonalda z britského X Factoru, jednoho z nejnudnějších nudných patronů všech talent shows EVER. Objektivně však Nikolasovi nemám co vytknout a příznivci (či spíše příznivkyně) podobných romantických tenorků si přijdou na své.

Branislav Mojsej

zpíval: Welshly Arms – Legendary

U syna známého slovenského zpěváka a baviče nastal pro mě docela slušný rozpor. Na jednu stranu má Braňo velmi zajímavou barvu hlasu, ale výběr písně byl totálně mimo mísu. Tato píseň je stadiónovka, která jen s kytarou vyzní hodně naprázdno a ani Braňův hlas není až tak silný, aby to v refrénu pořádně rozbalil. Kdyby si vybral nějakého Eda Sheerana (jakkoliv toho si vybírá kdekdo jako kdysi Robbieho Williamse), udělal by líp. Takhle prolezl do SuperVýběru jen těsně, nicméně s lepším výběrem písně může i překvapit.

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Adrián Figa, starý známý s výslovností prasete řeporyjského, který tentokrát nesložil žádnou vlezlou pseudohymnu, ale pokusil se znásilnit Máriu Čírovou
2. Richard Kurečka, parodie na AC/DC, kam se hrabe Martha „přemluvbábu“ Issová
3. Martin Kraml, vizuální kříženec George Michaela a Martina Kociána, který má zpěvácky blíž ke druhému jmenovanému

Samostatnou kapitolou mezi nepostoupivšími je Sebastian Dejmek, který vlastní písní dojal celou porotu. Bylo to ale hlavně silou jeho osobnosti, zvlášť když si v životě prožil tolik příkoří, a také samotnou písní, jeho zpěv byl těžce amatérský. Jasně, postoupili i horší, například ten Vietnamec z minula a někteří další, ale do nebe volající křivda jeho nepostup není.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Erika Reindlová
2. Adam Pavlovčin
3. Michal Pribylinec

Poprvé v tomto ročníku mám v Top 3 převahu kluků, jakkoliv původně jsem měl jedno místo rezervované pro Nelly Řehořovou, ale ta svým výkonem u mě zůstala za očekáváním (i když vím, že dokáže víc), takže ji předběhli jiní. Ale i přesto, že v tomto díle nám bylo ukázáno víc nadějných kluků, tak už náskok holek z minulých dílů nedohoní.

Hodnocení 6. dílu podle DJ Vlada:

Předposlední casting byl specifický především tím, kolik se v něm objevilo známých tváří z minulých ročníků a jiných soutěží, profesionálů a příbuzných celebrit. Jinak to byl jeden z těch spíše slabších castingu. Ale aspoň se mi tam objevila adeptka na potenciální srdcovku, ale zatím jen adeptka, jelikož jsem letos hodně opatrný, aby mě případné vypadnutí srdcovky tolik nebolelo. A taková, u které bych měl okamžitě jasno, že je to ona, jako jsem měl u Moniky nebo Emmy, se tam letos neobjevila (takovou jsem si letos vyčerpal v American Idolu, u Casey Bishop jsem měl jasno okamžitě).

Porotu musím oproti minulému dílu pochválit, jelikož v případě posledního soutěžícího se nedala semlít emocemi a rozhodla profesionálně.

Příští týden nás čeká poslední casting a kruh postupujících se definitvně uzavře. Objeví se mezi zbylými soutěžícími nějaká bomba, nebo to bude jenom takový zbytek? To se dozvíme už za týden (a někteří už teď na VOYO).

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 85
1
gabka
Reagovat

Ahoj Vlado, chtěla jsem ti už před časem udělit pochvalu za jazykový i stylistický kvality tvejch rekapů, letos přidám i puntík za rychlost (loni jsme čekali i několik dní) :) A tak se snad nebudeš zlobit, že si teď rejpnu. 2x Michal Priblynec – to asi nebude překlep? Pribylinec by se moh urazit… :)))

2
Tomáš
Reagovat

Dlouho sem si říkal že tenhle casting je opravdu ze všech nejslabší, vlastně celou první polovinu. Ale v té druhé polovině nastal obrat a objevilo se tam pro mě tolik zajímavých soutěžících a hlavně kluků, co možná nebylo v předchozích dílech ani dohromady. Takže tentokrát nemám Top 3 ale rovnou Top 8 soutěžících co mě nejvíc zaujali.

Tak tedy moje Top 8 je:

1 Sebastian Dejmek – Pro mě nejlepší vystoupení nejen za celou letošní SS ale možná i za všechny SS co kdy byly. Chytlo mě to za srdce a vyplavilo tolik emocí jako málo co. Takhle dobrý song sem dlouho neslyšel. Soutěž se nejmenuje Hledáme nejlepšího zpěváka ani nejlepší hlas, jmenuje se to SuperStar a tenhle člověk rozhodně má obrovský talent ať už v skládání písní nebo ve hře na klavír, je to skvělý muzikant. Takže já jeho nepostup jako obrovskou křivdu prostě vnímám. Jeho zpěv nebyl dokonalý ale nebylo to rozhodně až tak špatné aby nemohl postoupit. Hlavně že postoupil popelář, barista, větnamec atd. Nikdo z nich mu přitom talentem nesahá ani po paty. Hlavně že v minulých řadách byli dokonce až ve Finále nezpěváci jako Záhorovský, Dolinek, Mikla, Jankovič, Burket, Foret, Šeps a já nevím kdo ještě a nikdy to nikomu vůbec nevadilo, některé z nich před diváky dokonce pustil sám Habera. A najednou si tu budeme hrát na tom že je to jen o nejčistším zpěvu a o největším rozsahu. Není a nikdy nebylo. Tohle ale byl příkaz produkce aby ho neposlali dál. Svůj účel pro tento díl splnil, zvednul jim sledovanost ale v dalších fázích soutěže by už nevěděli co s ním a možná by se ho ani nemohli zbavit když by chtěli. Bylo to dané produkcí protože porota měla jasno a ani na chvíli nerozmýšlela jestli ho nepustit dál. To po takovém návalu emocí jaký v nich vyvolal nedává smysl. Všechny naprosto rozsekal a dostal pětkrát Ne, nemá to logiku. Když mě něco takhle dostane, tak přece musím říct Ano ať je to jinak jak chce. Kdyby tohle zpíval ve Finále, tak by tam převálcoval úplně všechny a vyhrál by letošní SS. Soudě podle reakcí lidí na něj různě na internetu by to tak opravdu bylo. Ten song byl prostě taková síla že by za to dostal moře hlasů. A ani nesouhlasím s tím že by měl dát song jinému zpěvákovi. Podle mě jeho podání je naprosto jedinečné a měl by to zpívat vždy jedině on sám. Já vím že ty povinné jízdy v soutěži by mu nesedly, vysekal by se možná už v divadle ale po tomhle vystoupení prostě neměl být poslán pryč. Toť za mě vše a troufám si říct že tohle je skutečný vítěz letošní SS a že už tam nic lepšího nebude.
2 Braňo Mojsej – Za mě skvělý sympaťák a nejlepší rockový zpěvák letošního ročníku, kdyby nepřišel Sebastian, tak ho mám jasně na 1. místě. Výběr songu se mi naopak líbil, bylo to úplně super a nenašel sem v tom ani jedinou chybičku. Podle mě to bylo dokonalé. Slova poroty o tom jak mu to nesedlo a že mu to nevěřili absolutně nepobírám. Zvlášť nechápu jak taková nula jako Pagáčová, která neumí sama vůbec nic, mu mohla dát Ne. A já jsem naopak rád že nezpíval Sheerana jako všichni a že se svým neprvoplánovým výběrem odlišil od ostatního pelotonu. Ale je vidět že v téhle show se taková odvaha moc nevyplácí.
3 Nikolas Bitkovskij – Jaktože sem si ho nevšiml už v SS 2018? Za mě dokonalý zpěvák, možná úplně nejlepší letos mezi kluky. Trochu mi typově i hlasově připomíná Kurta Nilsena nebo Jamese Arthura. Jestli Nikolas nebude ve Finále, tak už vůbec ničemu nerozumím. Podle mě má i na vítězství.
4 Emanuel Görči – Úžasný zpěvák a muzikant, já k němu žádné výhrady nemám. Má krásnou barvu hlasu. Ale bojím se že je moc profík a proto mu produkce dřív nebo později vystaví stopku.
5 Michal Pribylynec – Sympaťák, má charisma a krásnou barvu hlasu. Dobře zpívajích chlapů není nikdy dost, budu mu fandit.
6 Adam Řičica – Muka dal se ctí i když pochopitelně barvu hlasu jako on nemá ale tu nemá nikdo. Skromný sympaťák, je přirozený a skvěle zpívá.
7 Erika Reindlová – Konečně aspoň jedna holka se mi líbila a bavila mě. Je hezká a má velmi příjemnou barvu hlasu. Moc hezké vystoupení.
8 Adam Pavlovčin – Za ty roky od Hlasu ČS se neuvěřitelně vypracoval a má moc zajímavou a skvělou barvu hlasu, má i charisma. Vadily mi tam semtam nějaké manýry ale jinak je rozhodně hodně dobrý.

Z ostatních mě už nezaujal nikdo. Holky Nelly, Lara nebo Sabina, jen těžký a zbytečný průměr, šance moc nemají. A konečně aspoň jednou kluci zválcovali holky a jestli to stačí nebo nestačí na náskok holek, o tom už v budoucnosti rozhodnou televizní diváci.

3
DJ Vlado
Reagovat

@gabka: Díky za upozornění, už jsem to opravil :-) Jinak rekapy jsou letos tak brzo proto, že jsou na VOYO, které já sice nemám, ale většinou to jde už v týdnu stáhnout a když zrovna ne (jako právě tento díl), tak to píšu přímo při vysílání, tedy alespoň hodnocení soutěžících (zbytek doplním v pondělí dopoledne) :-)

4
Patrik
Reagovat

Podle ukázky na Supervýběr to vypadá na nečekané zvraty (Máchovo jezero) ale vypadá to že tenhle bude SuperVýběr jenom na Máchovu jezeru tak uvidíme

5
James K Delaney
Reagovat

Ta Erika Reindlová ma podobny hlas ako Emma Drobna. Fandim jej.

6
Tomáš
Reagovat

Nemyslím že by porota v případě posledního soutěžícího rozhodla profesionálně a už vůbec ne že by snad za tohle měli být chváleni. Nejmenuje se to nejlepší zpěvák ani nejlepší hlas, jmenuje se to SuperStar. A oni poslali domů velký hudební talent protože kdo složí takový song, tak to hudební nadání má. Takže podle mě prostě to bylo špatné rozhodnutí a za tím si budu stát pořád. Tady tu stejně už ani není s kým o tom diskutovat a asi je to tak lepší, aspoň se nemusím zbytečně rozčilovat. Na druhou stranu Sebastian na sebe hodně upozornil, tu píseň si zamilovali lidi ve dvou zemích a on má na youtube daleko větší sledovanost než všichni postupující. A to není málo, už tohle mu může přinést slávu i úspěch a já bych rád, abysme od něj tuhle píseň slyšeli z rádia. V jeho podání, ne od někoho jiného. V dalších kolech SS by se už asi jen trápil pokud by nemohl zpívat vlastní věci, což by asi podle pravidel nemohl. Další zamyšlení nad tím jestli by nebylo dobré udělat příští SS pro skladatele a lidi s vlastní tvorbou. Ti totiž se nakonec stejně uplatní líp než zpěváci s velkým rozsahem hlasu, kteří si ale sami nenapíšou nic.

7
Tomáš
Reagovat

No jinak k postupujícím….

Je mi úplně jasné že Braňa Mojseje mi porota/produkce odstřelí hned v dalším kole. Když se jim někdo takhle znelíbí už na castingu že proleze sotva s odřenýma ušima, tak většinou nemá v soutěži moc velkou šanci na budoucnost. Porota své názory v tomhle moc nemění. Podobné to bylo kdysi například s Denisem Kolkem. Zvláštní a smutné je že jdou časti po krku zpěvákům, kteří přitom jsou dobří a zajímaví a u diváků by mohli mít úspěch. :(
Nikolas, který zpíval včera by určitě měl být ve Finále, to můžu říct jistě už teď protože taková hlasový fond jako on tam z kluků letos nemá možná nikdo. Pokud tam nebude, tak ne proto že by něco pokazil ale protože nechtějí vítězství kluka.
U dalších se šance dost těžko odhadují, nechám se překvapit ale stejně si myslím že kluky zase vykosí jednoho po druhém a do Finále půjdou spíš ti horší.

@James K Delaney: No taky mi hlasově připomíná Emmu i když Emmu sem nesnášel. Erika je mi celkově mnohem příjemnější a mezi holkama letos patří k těm, které jsou pro mě Ok.

8
Violete
Reagovat

Mě právě Nelly a Lara zaujaly hodně, kdo by se chtěl podívat, tady Nelly má fantastický videoklip https://www.youtube.com/watch?v=0JgABpVd7z0&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=37

9
Violete
Reagovat

Lara pak hodně zajímavá třeba tady v tomhle videu https://www.youtube.com/watch?v=GCoh9lYcxfo

10
Bezík
Reagovat

Takže ke včerejšku. Obvykle tu uvádím seznam těch, kteří mě zaujali. Tentokrát žádný neuvedu. Skutečně bych všechny včerejší adepty vypráskal a nechtěl už nikdy vidět, snad s jedinou výjimkou, a to Larou Abou Hamdam, která ani tak nebyla dobrá, jako byla spíš zajímavá. Tak u ní bych snad přivřel víka. Jinak to byl, slovy klasika, „debil, blbeček, debil, blbeček, eventuálně občas dva blbečci po sobě“ :-D To se fakt nedalo, buď dotyčný neuměl zpívat, nebo neměl ani trošku vkusu (kýčař jako prase), nebo neměl ani špetku charizma. Pak je tu samozřejmě i varianta, že všichni byli výborní, jen já jsem už ze SS definitivně vyléčen, akorát jsem na to ještě nepřišel :-D :-D No, příští, tuším poslední castingové kolo mi to snad ukáže, jak to vlastně je.

11
Bezík
Reagovat

@Violete: No vidíš, sakra !!! :-D , já to tušil že v té Laře něco dřímá, a že sakra dřímá !!! Ještě že tě máme, hledačko. Tak na tímhle ani nemusím přivírat oči, naopak je rozevřít dokořán !!!

12
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, když jsi tu tak oplakával toho Dejmka, tak jsem si ho poslechl ještě jednou (tedy svým způsobem vlastně poprvé, protože včera byl až na konci kdy jsem už nebyl skoro soustředěn a v půlce jsem ho vypnul. A musím říci, ANO ! Bylo to opravdu příšerné ! Bídný zpěv, příšerná barva hlasu, nulové charizma, strašlivý text, podprůměrná melodie, proboha co s tím ??? Co tě na tom tak bere ? Nechápu …

13
Patrik
Reagovat

Jinak lidi čeká nás nová sezona Survivor Česko vs Slovensko

14
Prochor
Reagovat

Za mně byla také nejlepší Erika. Hlas má nádherný a už se těším až zazpívá v dalších kolech.

15
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak to jsem ráda. Hledačka, to je má druhá přirozenost. V Erice je něco něžného, jímavého, https://www.youtube.com/watch?v=1M_JLGghKXw. Také se na ni těším, co ještě předvede.

16
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Při vší úctě je mi tvůj názor a vkus ukradenej. :-D A myslím že SS už fakt není pro tebe když se ti tam nelíbí prakticky nikdo. Mě se Dejmek líbil a oslovilo mě to, minimálně tisíce dalších lidí co mu píšou taky a dostal tím i porotu. Ti ho teda pak poslali domů ale můžeš si vybrat jestli buď všichni včetně Habery to dojetí jenom předstírali a nebo jestli za jeho odchodem ve skutečnosti stojí produkce. A když se něco nelíbí tobě a mě ano, má to teda asi znamenat že by se mi to automaticky mělo přestat líbit taky? Takhle to asi nefunguje viď, Jinak co je opravdu bída je letošní diskuse, všichni věcní diskutující jsou asi dávno nenávratně pryč a já tu ani nemám s kým pokecat a rozebírat to. Tebe ani nepočítám protože ty jenom popichuješ. Jestli to takhle půjde dál, možná ani nemá cenu tu vůbec ztrácet čas.

17
Jai Kudo
Reagovat

Teda, neviděl jsem všechno (naštěstí), ale to, co jsem slyšel stačilo….. :-D Z té zmiňované trojice Nelly, Lara, Erika je jakž takž schopná Nelly (a to píšu hlavně díky tomu klipu). Lara kvílí jako muezzin na minaretu a ta překudrlinkovaná uspávačka Erika v Killing Me Softly – myslel jsem, že už tenhle song nikdy v SS neuslyším…ufff. A korunu tomu dala porota postupem Krejčíkové…. out of sigh. Ještě k Erice – v tom videu Beautifull dala celkem slušně na svůj věk, škoda, že to nezkusila zazpívat včera.

18
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: To by mě také zajímalo, jak by Erika dala Beautiful s dnešními zkušenostmi. Třeba se ještě dočkáme :-)

19
Bezík
Reagovat

@Tomáš: To je naprosto v pořádku, že ti je můj názor ukradenej :-D Ale porotu tím rozhodně nezískal. Porota si myslí naprosto totéž, co já. Jen tam sehrála divadýlko, zřejmě podle předem vymyšleného scénáře, aby tu dušinku čistou neranila, ba naopak, aby oko sentimentálního diváka (Tomáška) nezůstalo suché :-D Jinak ale nikdo z poroty ani na vteřinu nepochyboval o tom, že tenhle chlapec do SS nepatří, protože jeho kvality jsou prachbídné. Účel to splnilo, sentimentální divák si poplakal, jen Tomášek bude mít rozervané srdce do konce SS :-D Bože bože ….

20
Ally
Reagovat

@Bezík: Nonono;) Já viděla jen konec zpěvu , takže jsem chválu moc nechápala, ale tak nějak jsem to Haberovi věřila.. a i kdyby ne, věřím, že má v p… , jak říkají Slováci;) , co si myslíme..No každého asi vezme za srdce něco jiného, jasně že když k tomu zpíváš třeba jako.. Adele..je to trochu lepší varianta:) ale co už..A já třeba ještě před pár lety nechápala, co moje babička viděla / slyšela na opeře..a dneska mě opera dost bere..asi stárnu..;) čeká to i Tomáše;)Btw zajímalo by mě jak bude Adele zpívat, když tak zhubla? HA zas off topic téma..Tomáš nebude mít radost;)

21
Bezík
Reagovat

@Ally: Habera je dobrej herec, a když mu produkce svěří roličku, tak si ji s chutí zahraje :-D Ona Adele po zhubnutí ještě nic nenazpívala ? Já nevím, Adele běží úplně mimo mě, jsem rád když usleduju ty co mě baví, ještě abych stíhal ty co mě zrovna moc nebaví :-D

22
Ally
Reagovat

@Bezík: Myslím toho v posledni době právě moc nenazpivala…asi nemusí:) No já taky nestačím někdy sledovat ani ty, co mě baví natož Superstar,) Ale teď jsem právě zkusila využít asi herectví Habery;) metodu TV bez zvuku..pokud se zatváři kysele, nemá to asi cenu ..No a pokud se Monika začne usmívat jako měsíčeķ na hnoji, zapnu zvuk.Tak snad to bude další kola lepší..můžeš u toho dělat něco užitečného..třeba žehlit :-D nebo pít no..pravda já taky neumím žehlit bez pomoci vína:)

23
libena
Reagovat

@Bezík: @Ally: k té adele – viděla jsem ji zpívat po zhubnutí naživo svoje cca dva songy, už nevím ani kde to bylo, nějaká show, a zpívalo jí to pořád stejně dobře

24
Violete
Reagovat

@Ally: To je tedy dobre, Superstar bez zvuku :-) Ale je fakt, ze take rada skeduji ty vyrazy obliceje. K opere jsem take dospela, byli to tehdy uplne prozreni.Na chalupe jsem chytnula rakouske vysilani moderni verze Dona Giovanniho z festivalu Salzburg a nemohla se odtrhnout. Ty mas nejake oblibene operni zpevaky?

25
mia
Reagovat

Tomas, ty tu knouras, ze nikto nediskutuje. No ved ani ty nediskutujes, ty si len melies svoje..

26
Ally
Reagovat

@libena: Tak to je dobře;) právě jak se říká, že ty operní divy pak zpívají jinak když zhubnou..ale já bych to asi nepoznala..;)
@Violete: Jj, já asi jak byla na operu naživo, to přišlo;) Zatím moc nevím, jen tak Čt art občas,dle nálady.. nebo v lockdown byly nějaké přenosy myslim z Londýna..zrovna to na you tube komentoval nějaký operní pěvec v chatu, tak to byla i zábava;)

27
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
Ad 9
Díky, Violete, za tento odkaz, ta přidrzlá Syřanka mě docela zaujala na první dobrou a díky fúzi Whisper /viz link/, kterou si teď pouštím opakovaně, už vím proč. A nejen proto, že je hodně podobná mé všestranně nadané vzdálené praneteři s třetinou syrské krve ;-)
Zdravím všechny tady, pohádkový pár Violete + Bezík zvlášť ;-) :-D
Zatím vás i pořad jen tiše sleduji a na p.del se z nikoho až tak prudce neposazuji ;-)
Jako třeba kdysi např. z GG aj. Nesporných talentů vybrali zatím dost, ale ten X – factor do kompletního balíčku mi zatím chybí. Když je někdo dobrý a nepokazí to, tak s hitem v angličtině je to efektní, ale pro mě ještě ne směroplatné ;-)

28
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Tak to jsem moc rada, me totiz bavi jit u hudby pod povrch a najit si k tomu souvislosti. Princezna na hrade zaleza do veze a vyhledava zdroje, az ji pismenka z klavesnice odletaji a snura od sluchatek se zauzluje :-) Chybi nam ale zatim treti do party, s nimz princezna s krovinorezem mela grady. A neter je umelkyne?

29
Violete
Reagovat

@Ally: Pokud nekdy narazis na Roberta Alagnu, Rafaela Alvareze a Jay Huntera Morrise, mohu doporucit. Siegfried v MET byl bozi https://music.youtube.com/watch?v=MUeQn4TOyck&feature=share

30
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
Ad 28
Ptáš se na neteř, už na základce ilustrovala knížku, od malinka nadaná, ale zběhla k taekwondu, prý vrcholově – ta se neztratí ;-)
Omlouvám se za plevel, zmínila jsem ji jen za tu 1/3 syrské krve, že mi ji Lara připomněla.

31
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Taekwondo je také umění ;-)

32
Iv. Sa.
Reagovat

Lara Abou Hamdan Talent 2019 s vlastní písní:

https://www.youtube.com/watch?v=Xz5M2-l5L24

33
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Díky, pěkné, tady je spolupráce Lary se Zuzanou Mikulcovou, podle mě dost dobré, https://www.youtube.com/watch?v=eu6JuhSoG9M

34
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete: @Violete:
33
Líbilo, děkuji* Při poslechu Lary, její kytary a tvorby mám asociace na Lenny, se Zuzanou Mikulcovou se zážitek ještě umocňuje, to znásobení vokálu Zuzky bylo mile překvapivé a uchu lahodící :-) Dobrá práce, děvčata ;-)

35
Violete
Reagovat

Je to sice mimo téma, ale jsem teď ponořená do prozkoumávání německé hudby a tenhle duet je nádherný, ten intimní meziprostor a něha, https://www.youtube.com/watch?v=GI80Bltdd3I. Těším se na duety v soutěži. Dala bych do dvojice Martina Dufka s Larou, to by znělo zajímavě a jsou to oba takové živelné typy.

36
Jai Kudo
Reagovat

@mia: Haha, you got him! :-d

37
jj
Reagovat

Zdravím všechny pacienty! :-D Castingy se zpožděním sleduju, ale chybí mi nadšení. Něco bych občas i ohodnotil, ale bojím se, že mi budete závidět můj vytříbený vkus, sluch a kdoví co ještě. Taky mi notný kus z entuziasmu (hrozný slovo) odkrojilo zjištění, že zas nebudou skoro žádný živáky a všechny finalisty vybere porota. Jednoduše mi pořad zatím nedává dost podnětů, abych přispíval hodnocením, radami, vyvracel nejrozšířenější bludy, opravoval tradičně špatný slovosled, o vyjmenovaných slovech ani nemluvě. Prostě vás poháněl k ještě lepším výkonům, které už tak jsou vysoké. Takže jediný, čím jsem vás obohatil, je ono hrozné slovo výše, předpokládám, že jste ho nikdo neznal. Jakkoliv je hrozné, tak ho prosím nezatracujte! A komentujte dál ostošest! :-)

38
Violete
Reagovat

@jj: Zdravím, já myslím, že i přese všechno lze pocítit při některých výkonech enthúsios, ale ještě se ani zdaleka neblížíme k božské opilosti a vytržení :-) I když to by bylo podle mě možné, jen kdyby se účastníci soutěže mohli fyzicky přenést až k nám domů, živé vystoupení prostě ničím nenahradíš. Ale kdyby tady platila pravidla Tridentského království, tak by se navýšil počet živáků stůj co stůj, i kdyby na křepelčí vajíčka nebylo.

39
Bezík
Reagovat

Ještě dvě věci od Lary, video je nic moc (když si tak někdo vezme vysoké podpatky na kterých neumí chodit :-D) ale muzika je fajn.

https://www.youtube.com/watch?v=KKdH-xqQguw&ab_channel=LaraAbouHamdan

https://www.youtube.com/watch?v=Axp1PAL9WQ0&ab_channel=LaraAbouHamdan

40
Violete
Reagovat

@Bezík: Že by tady začala mít Lara fanklub? :-) Colder má takové zasmušilé naladění, ale jak to prořízne ten zvuk saxofonu, to je nádherné.

41
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, vypadá to tak ;-) Ta popina co vyrobila pro Talent sice za moc nestála, ale čím je blíž ke svým kořenům, tím víc super. Škoda, že nám to jj se svým vytříbeným vkusem nezhodnotí :-D

42
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
39
Souhlas – video nic moc, audio moc fajn.
Dík za sdílení*

43
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
40
Vystihla jsi to přesně*

45
Violete
Reagovat

@Bezík: Je to moc krásné, díky. S tímhle tady asi neuspěji, ale princezna má náladu na zpěvy romantické, a tak si pouštím Nikolase a jeho song https://www.youtube.com/watch?v=QGG0EA3UdMY

46
Violete
Reagovat

A ještě jeden tip mimo Superstar, jak může zahrát na jeden nástroj celá kapela RockCellos https://www.youtube.com/watch?v=_OAjireWRGE. Kéž by cello zaznělo i v soutěži.

47
Bezík
Reagovat

@Violete: To je tak, když je kapela chudá a má jen na jedno cello … :-D

48
jj
Reagovat

@Bezík:
Tak já to tedy se svým vytříbeným vkusem zhodnotím. Od Lary se mi dost líbí Whisper, ale na fandění to zatím nevidím. Druhá zpráva je, že z prvního castingu mi nejvíc v hlavě utkvěl jakýsi zvukař Ludvík, rocker zpívající přiblblou píseň, ale s potenciálem. A do třetice všecho dobrého, z druhýho castingu zase kluk, jakýsi Adam s falzetem. Předpokládám, že dál už to číst nebudeš :-) Ty dva další castingy už si moc nepamatuju, porůznu holky i kluci. Včera jsem viděl ten poslední, připadalo mi, že všichni hrozně ječí včetně Lary, dokonce i hošani, snad jen Mojsej se dal, vlastně i Erika. Asi měl můj přijímač nějakou poruchu. Ale dnes jsem si pustil předminulý casting, a nečekaně se mi zdály výborný hned čtyři holky a Milion. Lucie Rejková nejvíc, krásný výšky až mě zamrazilo, celkově mi je její hlas hrozně příjemnej. Ty zbylé dobré byly Husenicová, Bobuľová a Kopecká v udaném pořadí, v tomhle castingu to máš myslím celkem podobný, takže na tom ještě se vkusem nejseš tak špatně :-)

49
Bezík
Reagovat

@jj: Slyšeli jste slovo boží. Howgh. Manitou je velký ! ;-)

50
jj
Reagovat

@Bezík:
Ale zas to nepřeháněj, víš přece, jak věhlasná je moje skromnost :-) Letos je to takový divný tím, že na Slovensku vysílaj SS v jinou dobu, čím dál víc diváků to zkoukne předčasně na Voyo, nemluvě o tom, že se najdou rádoby fanoušci, kteří si to pustí dýl. Asi by se mi nechtělo čekat s hodnocením několik dní kvůli spoilerování, po pár dnech zapomenu skoro všechny jména, kdo je pak má hledat! :-)

51
jj
Reagovat

@Violete:
Líbí se mi, princezno, že sis to slovo nebojácně vyhledala, a hned ho použila :-) S těmi živáky máš pravdu, máte to tam dobře zařízený. Ještě by bylo dobrý, kdyby sem napsal něco Leoš, a my bysme mu tradičně nevěřili, že je to on. Pak by někdo, kdo si pamatuje jména, napsal seznam finalistů, a Leoš by svou identitu musel prokázat tím, že by uvedl počet postoupivších. Pak už by se jen počítalo, pátralo po fotkách…, prostě jako minule, abysme znali finalisty dřív než ostatní. Holt Leoše málo chválíte :-) Jinak porota se mi zdá v pohodě, všichni plní svou roli, Leoš mi v ní vůbec nepřipadá zbytečnej, spíš naopak, docela často se s ním shodnu.

52
Violete
Reagovat

@jj: Zrovna jsem si říkala dnes, že tady Leoš chybí :-) Nebojácná to já jsem, dokáži použít své ostří, když je třeba :-) :-) Jinak před časem tady byla zmínka o Adele, tak nejen že jí to báječně zpívá, ale aktuálně má i skvělé video https://www.youtube.com/watch?v=U3ASj1L6_sY, sázka na černobílou v začátku vyšla.

53
Violete
Reagovat

Když jsme u té odvahy, tak Paloma Faith má také super kuráž https://www.youtube.com/watch?v=VHXxd975MEA. Jinak divím se, že už do Superstar nezapojili multimédia, celkem bych byla pro do hodnocení třeba zahrnout točení videoklipu, třeba by jim v tom natáčení mohli být i nápomocni.

54
Ally
Reagovat

@Violete: Adele, pěkné video, zpěv..ale nevím,jestli už si na ni člověk nezvykl, tak jak byla :) Hmm 25 mil shlédnutí po 15 hodinách..kdo z nás to má..? No možná Leoš, já vím :)

55
Violete
Reagovat

@Ally: Já s Tebou souhlasím, mně prostě Adele, jakou byla dříve, naprosto vyhovovala. To jako třeba Ragnbone Man, ten je skvělý, jaký je. Jinak zrovna mě napadlo, co když je tady Leoš letos inkognito? Vzhledem k jeho oblibě Jamese Bonda by se to dalo čekat :-)

56
libena
Reagovat

řekla bych, že leoš není inkognito, ale že zatím jen čte a nepřispívá. myslím, že i loni začal psát dýl. a taky má teď ty starosti s miminem :-) btw. gratuluji

57
Violete
Reagovat

Když už gratulace, tak hudební :-) moje nejoblíbenější zpěvačka Mary Carewe, kterou jsem zažila v Obecním domě na James Bond Night https://www.youtube.com/watch?v=wN79azfJKjw

58
Ally
Reagovat

A tak taky něco pohodoveho.. a abychom se trochu vrátili k Superstar:) pokud to tu už nebylo …
https://youtu.be/aFgCHslSYhw

60
Violete
Reagovat

Spilku jsem mela rada, dodnes moc nechapu ze to vyhral Drda. Posilam krasny duet Spilka a Krovakova https://music.youtube.com/watch?v=HR8W5ZF7-Gk&feature=share

61
BarBora
Reagovat

Ahojte.
Kastingy som sledovala len veľmi diétne, mená si nepamätám, takže objektívne hodnotiť nemôžem, ale zaregistrovala zopár celkom príjemných ženských vystúpení a veľmi málo mužských.
Z mužov si pamätám akurát Pomajbiša, rocker s nerockocym zjavom, ale mne sa celkom páčil a teraz v piatok ma zaujala Kristína (v tmavých bodkovaných šatách), tá sa mi zatiaľ, z toho čo som videla, páčila asi najviac, som zvedavá na váš názor.
Čo sa týka poroty, ženské osadenstvo mi nesedí, Habera, ako zvyčajne, ma vie rozosmiať a má čo povedať, Čekovský tiež v pohode, len by mohol menej pokukovat do kamery, Leoš neviem… ale aspoň mi nevadí.
Na divadlo sa teším, tam už, snáď, nebudú tragédi.

K dobru pridávam link na Barborku Piešovu v Neskoro večer, pobavila, ona je stále fajn.
https://youtu.be/_bt6L8c4sHM

62
Violete
Reagovat

@BarBora: Neskoro vecer jsem pred casem videla, na Barbore si cenim, ze je sva a ma odvahu byt takova, jak to ve svem srdci citi. Pro me je timhle velkou inspiraci.

63
Tomáš
Reagovat

Nevím proč neexistuje nějaký harmonogram kde by bylo uvedeno kdy se co bude v SuperStar vysílat, kolik která část show bude mít dílů a datum kdy celá SS skončí. Byly časy kdy toto diváci věděli dopředu ale je v tom vidět arogance obou televizí jak na diváky rok od roku víc a víc kašlou. Nechápu s čím nás pořád napínají když se stejně víc než maximálně tří živáků nedočkáme a to ještě budeme rádi jestli vůbec. Ve Stardance včera moderátoři hned řekli plán celé show jak to bude probíhat, žádné tajnosti a vše transparentní. Taky je mi už teď jasné že nás v nejbližších týdnech čeká zase stejně jako loni v SS brutální vyvražďovačka kluků a že ve finálových kolech bude zase víc holek. Na to nás ctěná porota připravuje v každém díle a v každém rozhovoru o kolik jsou zase ty baby letos brutálně lepší. Tak nevím jestli se vůbec mám na co těšit.

64
Violete
Reagovat

@Tomáš: S tím plánem máš pravdu, to by mělo být jasné dopředu. Ale třeba vyhraje kluk, zatím je vše možné :-)

65
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Od markízy korektnosť nečakaj.

@Violete:
Zatiaľ ju šoubiznis neokresal, ani nemal v tejto dobe šancu. Ale niečo mi hovorí, že ona sa ani príliš okresávat nenechá.

66
Violete
Reagovat

@BarBora: Určitě je silná osobnost, to je vidět. Dnešní díl Superstar je dost naředěný, ráda jsem viděla znovu Jakuba z předchozích dílů. Zatím mě zaujaly jen Lucia a Amélie.

67
Prochor
Reagovat

Letos je neobvykle velká řada dívek za klavírem. A skoro všechny zpívají dobře.

68
DJ Vlado
Reagovat

Tak máme castingy za sebou a já sem zkusím dát svůj tip na finálovou Top 10, se kterou mi částečně pomohl závěrečný sestřih:

Nikita Machytková, Martin Dufek, Natálie Zbuzková, Adam Dráb, Petr Jiran, Marietta Mareková, Elizabeth Kopecká, Adam Pavlovčin, Erika Reindlová, Kristína Oríšková

Vycházel jsem hodně u minulé řady, jak v poměru kluků a holek, tak i v tom, kolik finalistů bylo vloni v sestřihu v posledním díle (a taky že v něm tehdy zapomněli na Báru, tentokrát by zapomenutou favoritkou mohla být Marietta) 😉 Tak schválně, jestli budu úspĕšnĕjší než vloni 😀

69
Violete
Reagovat

Dnes mě zaujali ještě Ondřej a Martin. A jsem ráda, že produkce vyslyšela mé „tajné“ přání a zpívat se bude venku, těším se. Top 10 budu muset ještě promyslet :-)

70
Patrik
Reagovat

Tak 2 díly nás čeká na Máchovo jezeře a pak bude Top 50 a to nevím kde se bude odehrávat , tak že podle všeho nás čeká 4-5 live show a končilo by se 19 prosince

71
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak mě tím naopak nakrkli, já to extrémně nemám rád. Fouká jim do mikrofonů a vypadá to celý divně, prostě zpívat se má uvnitř, na tom trvám a přetrval jsem všechno ! :-D

72
Violete
Reagovat

Na dobrou noc skladba Orol vták Timea Jazudeková, Richard Jazudek, https://www.youtube.com/watch?v=duOkYY3tO8g

73
Violete
Reagovat

Tak mi to nedalo a tu desítku jsem si vybrala :-) Amos Dragošek, Petr Jiran, Martin Dufek, Lukáš Holoubek, Michal Prybylinec, Angelika Kollmannová, Lucia Čierna, Lara Abou Hamdan, Erika Reindlová, Timea Jazudeková.

74
Violete
Reagovat

@Bezík: Když jsem viděla americký Xfactor s Vinem Alanem, tak tahle část venku byla ta nejlepší a vystoupení Vina odsud jsem si pak pouštěla opakovaně. Tak posílám na uklidněnou jednu Laru https://www.youtube.com/watch?v=OAoK_MBmnZs

75
Bezík
Reagovat

Tak když tipujete, já netipuji, ale moje TOP 10 :

Angelika Kollmannová
Kateřina Chybová
Lucia Čierna
Barbara Bortolini
Timea Jazudeková
Henrieta Bobuľová
Lucie Rejková
Hana Husenicová
Lara Abou Hamdam
Kristína Oríšková

Jak překvapivé, na chlapce se při nejlepší vůli nedostalo :-D Nejlepší by byl tak dvanáctý.

76
Leoš Mareš
Reagovat

@DJ Vlado:

Zdravím všechny. Reaguji tedy na přímou výzvu DJ Vlada na mém Instagramu. Jsem rád, že diskuze tady stále jede. Chytil jsem ji od třetí epizody. Vážíme si toho, že tu stále jste. Je vždycky fajn slyšet fanoušky formátu na úrovni Comic-Conu. Jste inspirativní.

Takže. Klasické odpovědi na začátek. Žádné instrukce jako porota nemáme. Všechna naše rozhodnutí jsou pouze naše a nikoho jiného. Pro Tomáše :-))) “To jestli vyhraje někdo z Česka nebo ze Slovenska je každému úplně jedno.
Byl jsem kdysi na ruletě a tam padala červená a černá na střidačku. Říkal jsem si, že je to divná náhoda, ale teď už díky Tomášovi vím, že to řídila produkce Casina.

A nyní k plánu a tipovačce finální sestavy podle DJ VLADA

Na úvod mám jednu zajímavou informaci. V žádném kole nebyl pro porotu pevně daný počet postupujících a to z důvodu toho, aby prostě postoupili, podle nás, ti nejlepší a aby někdo nevypadnul JEN PROTO, že už bychom měli tzv. plno a on byl přitom skvělý.

Dokonce i počet finalistů byl pro nás daný v rozpětí 8-12 lidí. Takže i toto se rozhodovalo až podle semifinalových výkonů a bylo to velmi dramatické.

Takže plán show.
Epizoda 8 a 9 boj o T0P 40 (ale kdo ví, jak to dopadne že) viz výše
Epizoda 10 a 11 boj o TOP 15 (ale kdo ví, jak to dopadne že ) viz výše
Epizoda 12 SEMIFINÁLE boj o TOP 8 až 12 viz výše

No a pak… LIVE SHOWS a to je už na Vás

A teď k tomu nejzábavnějšímu, tipovačce finálové sestavy. Vzhledem k závěrečnému sestřihu a existenci epizody z Mácháče na VOYO je to trochu už ovlivněné že DJ Vlado, ale Váš tip je cca stejně úspěšný jako loni.. Kolik že jste to měl loni trefených soutěžících ve finále ?

Tak díky všem a těšíme se na Mácháči. Poprvé úplně venku a na přímém slunci. Říkal jsem pak producentovi “Hele a co bychom dělali, kdyby pršelo a nebo kdyby třeba foukal vítr? Tady 300 dní v roce fouká jak blázen a on odpověděl “To nevím, to bychom byli v háji :-)”

Miluju tu show a miluju Vás
Leoš

77
RAINMAN
Reagovat

@Leoš Mareš: Jestli ty jsi Leoš Mareš, tak já jsem RainMan. 😀

78
DJ Vlado
Reagovat

@Leoš Mareš: Díky za odpověď! Minule jsem tipnul 3 (ale tehdy jsem tipoval, když nám ještě zbývaly 2 castingy, takže jsem si 3 místa nechával volné), takže mám opět správně 3? Jinak závěrečný sestřih mě trochu ovlivnil, ale první díl z Mácháče jsem ještě zatím neviděl, takže mě ovlivnit nemohl :-)

79
Tomáš
Reagovat

@Leoš Mareš: Ahoj Leoši, pokud jsi to opravdu ty. Nesmíš se mi divit, že jsem tolik skeptický. Vím že za to ty nemůžeš ale spousta věcí v SS mě v posledních letech hodně zklamala. Jsem tedy rád že je všem jedno jestli vyhraje někdo z Česka nebo Slovenska ale asi tomu doopravdy uvěřím jedině v případě že letos vyhraje opět někdo ze Slovenska a nebo kluk odkudkoliv. :-) A doufám že když vám dala produkce volnou možnost 8 až 12 finalistů, tak jste se pochlapili a těch finalistů bude 12 protože těch talentovaných lidí co si zaslouží být ve Finále je tam rozhodně dost. Pokud tedy chcete opět poslat do Finále více holek protože vám přijdou lepší, tak doufám že finalistů bude maximum co můžete aby na to zase nedojeli kluci a nešli do Finále jako loni jenom čtyři (nedejbože ještě méně). Jinak by mě ještě zajímalo proč jste neposlali aspoň do divadla Sebastiana Dejmka, když jste z něj byli celá porota tak unešeni? Vím že zpěv nebyl technicky nic extra asi ale za to vystoupení myslím že si postup zasloužil a že jste posílali dál i méně talentované soutěžící než byl on. To by bylo tak všechno zatím a je fajn, že si mezi nás opět zavítal. :)

80
Patrik
Reagovat

Tak pokud to fakt psal Leoš tak nás teda čeká jenom 4 live show ?

81
Bezík
Reagovat

@Patrik: To je o jednu víc, než jsem čekal :-D

82
Niekto
Reagovat

Jo. Budú iba 4 live shows.

83
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

84
RAINMAN
Reagovat

Nejvíc živých přenosů osekali v posledních letech v konkurenčním Talentu na Primě.

85
jj
Reagovat

Zdravím Leoše! :-) Čtyři live shows jsou taky o jednu víc, než jsem čekal. Z nápovědy a Vladova seznamu bych si tipl, že do finále postoupí Kopecká a Dráb.
Koho by zajímalo, jak zpívá ta vypadnuvší Rumunka Andreea Fabri bez jódlování:
https://www.youtube.com/watch?v=KyK4IufvNoo
nebo:
https://www.youtube.com/watch?v=uaH9tVQtUgM
Zdá se mi docela dobrá, nevím, proč ji nenechali zazpívat i něco jiného, vlastně až na tu jednu soutěžní zpívá bez jódlování. Bohužel samý covery. Podle jejího kanálu bych řekl, že má talent na cizí jazyky.

Přidat komentář