Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 5. casting: Jak Annie a Hallie našly svou Elizabeth

4. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Elizabeth Kopecká

Já vím, že už vám zrzavá dvojčata asi lezou krkem, ale tentokrát jsem si je skutečně odpustit nemohl. Kromě toho, že několik Annie opět našlo své Hallie, tak se objevila i jmenovkyně jejich maminky. Jak zpívala? Jací byli ostatní soutěžící? A jakých kontroverzí se dopustila porota? Inu, čtěte níže a dozvite se více.

Henrieta Bobuľová

zpívala: Jason Mraz – I’m Yours / Hana Hegerová – Čerešně

Henrietu jsem, podobně jako celou řadu dalších soutěžících, už před časem zaregistroval na Instagramu. Zároveň jsem se snažil pátrat, zda není příbuzná s herečkou Barborou Bobuľovou, kterou čeští diváci znají coby princeznu Pavlínku z pohádky Nesmrtelná teta, a zjistil jsem, že Barbora Bobuľová je sestřenicí Henrietina otce. První píseň byla dost matná, což přikládám hlavně faktu, že na této pohodovce se toho nedá až tak moc předvést. Čerešně za doprovodu ukulele a Čekyho na klavír už byly mnohem lepší, jakkoliv Emmu Drobnou Henrieta nepřekonala. Nevím, zda to bude stačit až na finále, každopádně Henrieta je zajímavá muzikantka, kterou se i po soutěži vyplatí sledovat.

David Milion

zpíval: Guns N‘ Roses – Patience

První Annie, která v tomto díle našla svou Hallie, je exfinalista Hlasu Juraj Zaujec, kterého jsme několikrát mohli vidět i v SuperStar (jako soutěžícího i jako doprovodného kytaristu). David jakoby Jurajovi vypadl z oka a to nejen vizuálně, ale i hlasově. V tomto případě absolutně nechápu vlažnou reakci poroty (s výjimkou Moniky a Habery). David možná není ultra výjimečný zpěvák, ale v bídě, která mezi kluky panuje, patří k nejzajímavějším. Ale je mi jasné, že se opět jede na casting do boybandu, takže jakýkoliv závan muzikální drsnosti musí pryč, zvlášť když je Davidovi už 33 let (tady se opět nabízí otázka, proč rušili horní věkovou hranici, když nikoho 30+ stejně nevyberou), už proto jeho šance v následujících kolech nevidím růžově.

V sestřihu jsme viděli tři chlapce, přičemž první Štěpán Růžička prošuměl bez většího zaujetí, druhý Tomáš Benko mečel jako stádo kozlů Bobešů a třetí Filip Hořejš se jevil zajímavě, ale potřeboval bych od něj slyšet víc.

Jakub Kubín

zpíval: Cher – Believe (verze Elly Henderson)

A hned tu máme další Annie, která našla svou Hallie, a tou není nikdo menší než herec Petr Forman, syn legendárního režiséra Miloše Formana. Zatímco David byl porotou těžce nedoceněn, Jakuba naopak přechválili. Jakub má slušnou techniku, ale jeho hlas je přeslazený a zpěv akademicky nepřitažlivý. A navíc ještě po vzoru „zloděje písně“ Zdeňka Šabrňáka z první federální SuperStar zalhal o vlastním autorství této verze. Jeho šance v dalších kolech radši nebudu odhadovat, jelikož u stylově podobného Martina Schreinera jsem se vloni řádně seknul.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Rihanna feat. Mikki Ekko – Stay

Aby připomínek Pasti na rodiče nebylo málo, tak dorazila i jmenovkyně maminky Annie a Hallie. K tomu je to vizuální kříženka americké zpěvačky Michelle Branch a české herečky Jany Bernáškové. V první řadě má ale Elizabeth originální a nezaměnitelnou barvu hlasu (jeden z mála druhů mečáků, který mi přijde sexy) a k tomu výborně a naléhavě zpívá. Není co řešit, po Mariettě z minulého dílu máme další jasnou finalistku.

Pamela Narimanian (Pam Rabbit)

zpívala: Cee Lo Green – Forget You

Pamela není v českém rybníčku úplně neznámou osobou. Několikrát se objevila v Eurovizi, poprvé v roce 2018 jako vokalistka Mikolase Josefa a v následujících dvou letech se už jako Pam Rabbit účastnila národního kola. V poslední době na sebe nejvíc upozornila písní We’re All Gonna Fly, ve které je jí „featuringem“ Ben Cristovao. A na rozdíl od Elizabeth je Pamela ten případ, kdy už mečák sexy není a místy zní poněkud otravně. Vzhledem k tomu, že Pamela je již etablovaná profesionálka, se nedá očekávat, že by se objevila až ve finále a její účast je spíš selfpromo.

Kateřina Lebedová

zpívala: Jessie J – Mamma Knows Best

Katka se zařadila do dlouhého zástupu soutěžících, kteří přecenili své síly. Na tuto energickou píseň je třeba mnohem „tučnější“ hlas, zatímco Katka má sice slušný rozsah, ale ve výškách zní jako papiňák. A vhledem k těsnému postupu a faktu, že Katka nepatří k typově nejvýraznějším soutěžícím, to na dlouhou cestu soutěží nevidím.

Lucie Rejková

zpívala: Billie Eilish – No Time To Die

Tohle je pro změnu ten případ, kdy bylo všechno víceméně v pořádku, ale v minulosti tutéž píseň dal některý soutěžící výrazně líp, takže je takřka nemnožné se vyhnout srovnání. Tento megahit z poslední bondovky, která měla kvůli pandemii premiéru až minulý čtvrtek, v loňském Superfinále fantasticky vystřihla má srdcovka Dominika Lukešová, vedle níž Lucie působila jako dušený plátek masa vedle steaku. Ani u Lucie si nemyslím, že půjde nějak daleko, jelikož ve srovnání s jinými postupujícími holkami je to jen průměr.

Barbora Štanclová

zpívala: Nina Simone – Feeling Good

Poslední Annie, která v tomto díle našla svou Hallie, je muzikálová herečka Míša Tomešová (dříve Doubravová), která je fanouškům talent shows dobře známá ze show Robin Hood – Cesta ke slávě. Bára je vizuálně celá Míša v mladším provedení. Hodnotit podobná mláďata je vždycky ošemetné, jelikož ta můžou neuvěřitelně vyrůst stejně jako se vysekat na první zatáčce. Bára je na svůj věk velmi slušně technicky i hlasově vybavená, jakkoliv v jejím hlase ještě místy prosvítá určitá dětskost. Kdybych měl vybrat do finále jednu patnáctku, preferoval bych hlasově zajímavější Terezu Smetanovou, nicméně Báře může v tomto duelu benjamínek hrát do karet sebevědomější projev.

Dominique Allagiaová

zpívala: Elvis Presley – Can’t Help Falling In Love

Dominique působí jako influencerka na Instagramu a TikToku, kde má už přes 200 tisíc followers, pročež se není co divit, že už před začátkem SuperStar měla obrovský fanklub a mnozí její jméno zmiňovali v diskusích. Její Elvis byl však totální zpěvácká dieta po všech stránkách. Dominique je podobný případ jako Karin Křížová z minulé SuperStar, jelikož jí její vzhled a ostré showbyznysové lokty posunout v soutěži relativně daleko, semifinále však vidím jako strop.

Hana Husenicová

zpívala: Billie Eilish – Wish You Were Gay

Když už srovnáváme s účastníky minulé řady, tak Hanka v mnohém připomíná „salámistku“ Nikolu Šroubkovou, tedy jen s rozdílem, že Hanka zpívá výrazně líp. Je to zatím možná vůbec nejlepší quirkina, která se letos na castingu objevila. Ačkoliv svým podáním nepřekonala mou srdcovku z letošního American Idolu Casey Bishop, tak v jejím vystoupení byla moc pěkná místa, zvláště některé hlasové zlomy byly perfektní. Její poznámka o komerci byla ze strany poroty až přehnaně rozmazávaná, Hanka řekla jen svůj názor a navíc nijak pohoršujícím způsobem. Doufám, že jí toto extempore neuškodí v dalších kolech, jelikož je to hodně zajímavá zpěvačka i osobnost.

Cong Minh Ngo

zpíval: Ed Sheeran – Perfect

WTF??? Tenhle postoupil? Vždyť to byla jasná hvězdná pěchota. Minh tímto ještě překonal všechny ty popeláře, baristy a lesníky, kteří v minulých kolech postoupili s odřenýma ušima. To co předvedl, byla totálně mimózní hlasová kaskáda. A porota s výjimkou Habery a částečně Čekyho byla při tomto vystoupení snad zhulená, jinak si tento úlet v podobě postupu jednoznačného pěchoťáka nedokážu vysvětlit.

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Matúš Šamaj, vítěz recitační soutěže Pražské vajíčko 2021
2. Alisher Kereiba Yev, heliový Rákosníček
3. Adam Pňaček, učenlivý chlapec, který se učí zpívat z Youtube

Za zmínku z nepostoupivších dále stojí Tereza Kuběnová, která zpěvácky nebyla úplně marná (jakkoliv hodně nedokonalá), ale pokazila si to příliš sebevědomým vystupováním (přestože absolutně souhlasím s jejím názorem, že dívčí hlas mladé generace teenagerů na české hudební scéně chybí, přece jen Ewě Farné už táhne na třicet). Za sebe bych nechal postoupit jódlující Rumunku Andreu Irenu Fabri, která měla bizarní výběr písně, ale zpívat uměla. Špatný nebyl ani Jan Titlebach, bubebník od Jana Kaloluska, jakkoliv v Sex On Fire dost přecenil své síly, ale rozhodně si zasloužil postoupit víc než závěrečný pěchoťák Minh.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Elizabeth Kopecká
2. Hana Husenicová
3. David Milion

Těsně u mě Top 3 unikla Henriettě Bobuľové, o které jsem si dlouho myslel, že jí budu mít v Top 3, ale nakonec jí překonala stylově vzdáleně podobná Hanka. Do širšího okruhu bych dal ještě Barboru Štanclovou, která má na svůj věk velmi slušný potenciál.

Hodnocení 5. dílu podle DJ Vlada:

Z hlediska soutěžících byl pátý díl tak nějak průměrný. Tentokrát si však zaslouží pokárání porota, nejprve za rozmazávání nevinné věty o komerci a následně za postup totálního pěchoťáka. Ač se mi to těžko říká, tak svou slabší chvilku si v posledních minutách vybrala i Monika, kterou zmíněný pechoťák snad zhypnotizoval. Nejvíc si ale zaslouží pokárat Patrície, která mluví jako kanál a každou chvíli od ní slyšíme „ty vole“ nebo „to si děláš prdel“. Nechci působit sexisticky, ale podobný slovník nesluší žádné ženě.

Zbývají nám už jen dva castingy, které bych však a priori nepodceňoval, jelikož v minulé řadě výrazně zamíchaly finálovou sestavou a viděli jsme v nich mimo jiné i pozdější vítězku Barboru Piešovou (a také mou srdcovku Dominiku Lukešovou). Uvidíme v předposledním díle potenciálního vítěze i tentokrát? To zjistíme buď už teď na VOYO, nebo pak v pátek/neděli.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 69
1
libena
Reagovat

OT
tak pokračuji ve vláknu z minulého článku
pro dj vlada:
americký idol jsem sledovala, když jsi napsal, že jsi objevil srdcovku, tak mě to hned trklo kdo to je – casey bishop, podle vizáže, vystupování, zpěvu. šikovná holčina. taky jsem jí fandila. ale američani jsou někde jinde. byla to typická americká top 3 – vítěz chayce (american white country boy), willie (otylý ubrečený černoch, stejně jako jeho rodina) a grace (jak může tak mladinká bílá holka vypadat takhle?? to už není zadek, ale prdel) – sorry všem, které jsem urazila barevnou nekorektností. prostě tam casey nemohla zapadnout. je to hubená krásná holka, fakt je té alanis morissette podobná – pokud si chce někdo dohledat co zpívala – billie eilish – wish you were gay, live wire – motley crue, duet casey + chayce beckham – break my heart agein from finneas, paradise, ironic, over the rainbow from the wizard of oz, decode from paramore…
no a jinak se mi líbila i ava august, ale tu to asi semlelo, hodně mladinká, možná přišla brzo.

2
Ter.
Reagovat

Mladá šikovná nemainstreamová holka řekla o Superstar pravdu – že je to komerční soutěž – a komerčňáci v porotě se z toho mohli posrat. Bože, to jsou takoví pokrytci.

3
Tomáš
Reagovat

Moje Top 3 za tento díl :

1 David Milion – Vizuální i hlasové podobnosti s Jurajem Zaujecem sem si všiml okamžitě takže v tomhle stoprocentní souhlas s Vladem. David není technicky kdovíjaký zpěvák ale má strašně zajímavou barvu hlasu, dává do zpěvu naléhavost a i typově je to velmi charismatická a zajímavá osobnost. Pro mě jeden z nejlepších kluků letos. Strašně bych mu přál aby se v soutěži dostal co nejdál ale taky si vzhledem k reakcím poroty myslím že poletí hodně brzy a místo něj budou vybráni do Finále sterilní nudní týpci. Zkrátka produkce už asi nechce testosteron.
2 Jakub Kubín – Technicky to má neskutečně zmáklý, je to výborný zpěvák. Mě se líbí i jeho barva hlasu. Je to spíš popík ale narozdíl od loňského Schreinera na mě nepůsobí tak slizce a přeslazeně takže mé sympatie má i on. Jak v soutěži dopadne taky vůbec netuším.
3 Hana Husenicová – Asi nejzajímavější holka v tomto díle. Ne že by mě její styl nějak extra bral ale ona je opravdu talentovaná a má své kouzlo, to se musí nechat.

Další zajímaví ale do Top 3 se mi nevešli :
Henrieta Bobul’ová – Hrozná sympaťačka, dobře se na ni kouká, má i talent ale bylo to bohužel trochu dietní. V té konkurenci holek ji taky na Finále netipuju.
Elizabeth Kopecká – Jako jo, něco zajímavého na ní je, hlas má taky zajímavý a má talent ale zase nějak extra se mi to nelíbilo, jsou tam podle mě mezi holkama i zajímavější zpěvačky.
Lucie Rejková – Její verze Billie Eilish měla něco do sebe, ta holka má charisma. Ale taky ji až na Finále nevidím.
Barbora Štanclová – Na svůj věk neuvěřitelně vyspělý hlas po technické stránce, má to fakt skvěle pěvecky zmáknutý a přezpívala by možná i některé o 10 let starší holky. Za to si postup zasloužila. Jinak mě její styl ale nebere a na můj vkus moc sebevědomá i když k jejímu věku to asi patří tak budiž jí to odpuštěno. Její další šance netuším, může vypadnout nebo být i ve Finále.
Dominique Allagiaová – Mě se to vcelku líbilo, ta holka má prostě charisma a je krásná. Má i zajímavou barvu hlasu a ve zpěvu na mě dokázala přenést určité kouzlo. Pro mě patří k těm zajímavějším holkám ale na druhou stranu ji zase limitují technické nedostatky. Proto ji na Finále taky nevidím.

4
Tomáš
Reagovat

Kdo mi nejvíc vadil z postupujích je Pamela Narimanian. Z toho jejího kačeřího hlasu a afektu mě už po chvilce bolela hlava. Fakt mi to přišlo hodně otravné. Naštěstí pokud je provařená, tak se snad příliš dlouho v soutěži objevovat nebude.
Postoupit bych asi nenechal ani Kateřinu Lebedovou, podle mě tam bylo víc řevu než zpěvu a stejně vyletí v divadle. Za mě i jako typ je úplně nezajímavá a zbytečná v soutěži.
Conh Minh Ngo – No já to s ním zase nevidím až tak tragicky, podle mě má vcelku hezkou barvu hlasu ale své vystoupení těžce technicky nezvládl a intonace lítala kam jen mohla. Je to sympaťák takže mi jeho postup až tak nevadí ale určitě měl místo něj postoupit raději bubeník. Co už no, v divadle stejně asi zase vyhoří a to bude pro něj konečná.

Výtky k porotě – To co porota dělala kvůli jedné jediné (!) větě Hany o komerci, to bylo neskutečné. Vždyť ta holka skoro nic neřekla. Takhle se snažit někoho vychovávat, to fakt ne. Akorát se ukázalo jak moc jde porotě o mamon a jak moc hájí zájmy svých zaměstnavatelů dvou komerčních televizí. Taky to pomlouvání Dominique po jejím odchodu že vypadá na instagramu jako třicítka, to mi nepřišlo vůbec košér a hlavně teda od Patrície. Ta jí může její krásu jenom závidět. jasně když tam soutěžící jsou tak musí počítat s tím že se bude řešit i tohle ale tohle mají řešit maximálně tak fanoušci na sociálních sítích a internetu. Proč na tohle musí upozorňovat ještě porota a řešit to, když mají řešit především zpěv a vystupování v soutěži, tak to fakt nechápu.
Plus má u mě Leoš za to že řekl, že si přeje aby letos vyhrál kluk. I když trošku si pak zase pod svým tvrzením podřezal větev tím že vyhodil bubeníka, který podle mě měl postoupit místo posledního vystupujícího. Ale je mi jasné že Leošovo prohlášení o tom že chce aby vyhrál kluk bylo mínění spíš jako žert.

5
Tomáš
Reagovat

Co se mi na letošní SuperStar zatím líbí je to, že zatím nemá jednoznačného favorita ani favoritku. Jasně vypadá to že zase zvítězí baba (i když ani to doufám není úplně jisté) ale nedá se podle mě zatím vůbec odhadnout, která to bude. Je tam několik adeptek ale každá má nějaké své Ale. Například Marietta z minulého dílu je slovenka a ta vyhrála minule, Elizabeth z tohoto dílu je sice češka ale zase mi už v 26 letech přijde pro produkci trochu za zenitem, vždy hledali spíš mladší vítězku. Takže je to pořád hodně nejisté a byl bych rád kdyby to tak bylo i dál, pak má soutěž to správné napětí. I když třeba taková Mašková se vyprofilovala jako adeptka na vítězství až ve výběrech a pak to s ní až do konce byla jenom nuda. O Emmě sem zase už od chvíle co přišla na casting věděl že vyhraje ona protože byla na řadě slovenka a ona z nich byla nejvíce opěvovaná. Doufám že letos to bude hodně neodhadnutelné a to nejlépe až do samotného Finále.

6
Bezík
Reagovat

Včera jsem se docela dlouho nudil, ale nakonec to nebylo tak špatný :-D Tradičně děvčata naprosto převálcovaly kluky (zdravím, Tomášku :-D) a našly se i nějaké talenty. Takže kdo zaujal :

Hana Husenicová – jasný vítěz kola, o tři parníky. 100 bodů za zpěv a 100 bodů za vycukání části poroty :-D Po jejím prohlášení o komerčnosti SS oběma dámám ztuhly rysy a Habera lehce zbrunátněl. :-D Opravdu k nezaplacení, na vše ostatní je MasterCard :-D Čekovský zůstal v klidu (ten ví jak to je) a superkomerčák Mareš rovněž, protože ten už tuplem ví, že dělá pustou komerci a vůbec se za to nestydí, ba naopak :-D Zato zbylé tři to poněkud ranilo (já vím, ti přeci dělají umění. Pagáčová zejména :-D) Hana se stává mým jasným fanouškem, ovšem postup z divadla je vyloučen, tohle jí porota (tedy její většina) nechá řádně sežrat, minimálně výběrem nějakých šílených komerčních songů.

Lucie Rejková – dobrá verze „bondovky“, otázka je, jak si děvče poradí s nějakou komercí v divadle, asi to taky nebude nic moc.

Henrieta Bobuľová – slušná superstáristka, na rozdíl od poroty mě by stačila už první páseň na postup, ale „čerešně“ byly fajn. Její šance na postup jsou poněkud větší, ta si s komercí poradí.

Chlapci nijak zvlášť nezaujali (ten bubeník fakt mohl postoupit, ale asi ho odepsalo že je profi muzikant, takové tam nepotřebují, ti by mohli i celkem odborně kafrat), co bylo obzvláště příšerné byla ta stará mladá ze Znojma, další dětská cvičená opička, tohle fakt nesnáším. Takže nakonec to díky Hance i Lucce nebylo tak špatné, uvidíme co dál.

7
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Tak to mě moc těší, že se shodujeme na Casey :-) Je to snad jediná ze všech mých favoritek, od které si sjíždím všechna vystoupení (u jiných si obvykle vybírám ta nejlepší), ještě bych k tvému výčtu přidal fantastickou tvrdší verzi House Of The Rising Sun :-) Jak píšeš, do vkusu Američanů na rozdíl od Top 3 Casey nezapadala, u nás by to ovšem válcovala a oslovila by jak Čechy (rockerka), tak Slováky (lolitka), a myslím, že i Australani by ji ocenili víc :-/ Ava se mi taky moc líbila, škoda, že vypadla tak brzy :-/ Dál mě ještě z holek zaujala Cassandra a v semifinále vypadnuvší Alanis Sophia (jakkoliv ta byla „one performance wonder“) :-)

K Top 3: Chayce jako vítěz za mě OK, když už nemohla vyhrát Casey, tak byl druhá nejlepší možná volba :-) Proti Williemu jsem taky nic neměl, jakkoliv chvílemi nudil, tak hlas má příjemný a díky těm jeho kilům navíc jsem se s ním částečně dokázal identifikovat :-D Akorát Grace mi k srdci nepřirostla a vyloženě mě štvalo, že taková nudná (a prdelatá :-D) diva je v Top 3 na úkor Casey :-(

8
Violete
Reagovat

S trochu větším odstupem považuji za velký objev Lucii Rejkovou, pouštěla jsem si i píseň Nádej a je prostě skvělá https://www.youtube.com/watch?v=hBEGhFFgRUY. Také doufám, že nebude mít DJ Vlado pravdu a David projde do finále. Henrieta a Elizabeth byly pro mě srdcovkami na první poslech.

9
Violete
Reagovat

Snad se v soutěži dočkáme i krásných duetů, jeden na příjemný podvečer posílám Don’t Give Up https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc

10
irena
Reagovat

@DJ Vlado:
Ahoj Vlado, zdravím tě, letos nekoukám, ale myslíš tohoto Filipa Hořejše?
https://www.youtube.com/watch?v=N6DwtNTMncQ

11
Prochor
Reagovat

@Ter.: Nemainstreamová holka řekla o Superstar pravdu – a můžeme dodat, že se trefila do černého. Potrefené husy Habera a Monika se mohly zbláznit :-))) Takhle někdy soutěžící nastaví zrdcadlo porotě.

12
Bezík
Reagovat

@Violete: Myslíš, že nám Peter přijde zazpívat osobně ? :-D Jojo, Lucka je dobrá, už jsem tu její bondovku slyšel 4x … ;-)

13
Ally
Reagovat

Mi se ta Lucie taky dost líbila…uvidíme jestli nemá zas ale našprtanou jednu písničku?

@bobina
Tak to je trefa:) stejný favoriti..
James Arthur taky může, spory nevím..jen jsem četla, že měl Matt nějaké problémy se závislostma.. ale asi se z toho vyhrabal..njn není to asi lehký ten showbusiness..
..ale ne není to komerce žejo;( a běda tomu kdo to zmini..:)
A tak vzpomněla jsem si na L.Hruzovou..a její námitky k M.Davidovi atd..ale někam nám nakonec v soutěži došla;)

14
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdyz uz bych teda mela mit prani k produkci, kdo by prijel zazpivat, tak Vino Alan by si mohl strihnout duet s Davidem :-)

15
Bezík
Reagovat

@Violete: Princezno, šetři mě, vím že Vino je jméno z nějaké, nevím jaké soutěže snad z USA, ale to je asi tak všechno, co vím :-D :-D

16
Violete
Reagovat

@Bezík: Vino je nejlepší :-) Ale tak co třeba OTTA-orchestra https://www.youtube.com/watch?v=RHNbkBNbrr8

17
Bezík
Reagovat

@Violete: Ale princezno, OTTU ? Ty už jsi komerční jak Habera :-D Dáme si před spaním něco hezkého, ano ?
https://www.youtube.com/watch?v=z20f3SdFdH8&ab_channel=CalmSeason

18
Tomáš
Reagovat

Z těch kluků v prostřizích mi přišli zajímaví Štěpán Růžička i Filip Hořejš. Tomáš Benko ne, ten mečel i na mě moc a divil sem se že ho vůbec porota pustila dál. Škoda že Štěpána a Filipa televize tak utopila v sestřihu, byl bych zvědavý na celé vystoupení. Vzhledem k tomu se asi dá očekávat že příliš velkou budoucnost v SS nemají. Vůbec je záhadou proč někdo dostane tolik prostoru a kolikrát i úplní pěchoťáci a pak zajímavé soutěžící produkce takhle zazdí. Že by se jim tam nehodili?

19
Tomáš
Reagovat

Pouštěl sem si znovu Kubu Kubína a jeho hlas mi místy připomíná hlas Adama Lamberta, který tu byl zmíněn že taky tu Cher zpíval. Sem zvědavý jak zvládne i jiné songy. Ale zpívá fakt hodně dobře a pokud bude takhle zpívat dál a pokud mu bude přát porota i produkce, může dojít hodně daleko. Konečně je tam nějaký chlap, který i po technické stránce zpěvu může konkurovat holkám co tam jsou, Víc mě tedy v tomhle díle zaujal David ale Jakub je technicky o dost lepší zpěvák a má možná větší šance v soutěži bodovat.

20
bobina
Reagovat

@DJ Vlado: Jejda, ten Adam mi úplně vypadl, přitom jsem mu fandila už proto, jak ho pořád Simon hejtil. Asi mne ta Ella víc zasáhla.

21
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Tomáši já už jsem si připadal na Panáčkovi jako asociál, že mám připomínky k letošní porotě. Tak jsem rád, že nejsem sám. Ale na FB to dostává porota zaslouženě mnohem víc. Padají tam slova jako nadlidi, co si o sobě myslí, proč potřebují soutěžící tak ponižovat a srážet atd. Mně osobně překvapuje Mareš. Jako moderátor byl vždy na straně soutěžících i proti porotě. Ale když se z něho stal porotce, tak se hodně změnil a mlátí do nich jako ostatní.

22
Bezík
Reagovat

@Prochor: To je divný, mě letos přijde porota docela mírumilovná, mám takový subjektivní dojem že dřív se nakládalo víc. Nenasákli všichni už tou příšernou hyperkorektností ? Mareš dostal roli porotce, tak se chová jako porotce. Nemůže být tím všeobjímajícím chápajícím hodným moderátorem. Jiná role, jiný výkon. Ale já už tomu nerozumím a je mi to hrozně líto … :-D

23
Pattrick
Reagovat

Mně teda letos fakt ser… vůbec neberou v potaz co říkají 15 letým dětem.. Bagárová se ohání nějakými vzory pro její dítě, kdy ten její bijec točil self porno.. Pagáčová mě vytáčí tím, když někdo přezpívá svižnou písničku do akustické verze, tak první co, že jí to nebaví, protože originál je originál (wtf???)

24
Patrik
Reagovat

Tak asi vás zklamu ale čekají nás podle všeho 3 live show 😂

25
Violete
Reagovat

@Bezík: Hezka hudebni odezva, co naplat, kdyz ja se rada pohybuji mezi svety komerce-nekomerce. Musi to cloveka chytnout, rytmikou, hlasem. Barracuda https://music.youtube.com/watch?v=PeMvMNpvB5M&feature=share

26
Violete
Reagovat

@Patrik: Kdyby to tak bylo, tak to se snad ani tem zpevakum nevyplati projit do finale a vubec ucastnit se takove RychloSuperstar.

27
Patrik
Reagovat

@Violete: tak ono asi vychází pokud ješte nas čeká 3 castingy a pak 4 supervýběry

28
Dana
Reagovat

Moc děkuji za tyhle rekapy! 🌼 A taky za to, že jsou tak krásně včas:)

29
Lucas
Reagovat

Tak aspoň někdo, komu se zdá Jakub Kubín přechválený. Mně přijde hrozně „cheesy“. A navíc, když řekl, že je to jeho verze Believe.. no to se mi taky nelíbilo. :)

30
Tomáš
Reagovat

@Patrik: Já bych víc Live show než 3 už ani nečekal. Tak aspoň trochu se pochlapili, loni v době nejtěžšího covidu byly jen dvě. :-D Možná se tím částečně odkrývá i to že semifinále opět nebude živě a všechny finalisty vybere porota a produkce, samotní diváci nikoho. Jedině snad že by bylo jedno semifinále pro všechny a pak dvě finálová kola ale to mi přijde divné. Tak jako tak, SS už má prostě své nejlepší roky definitivně za sebou a my musíme brát aspoň to, co z ní zbylo. Nebo se na to nedívat.

31
Patrik
Reagovat

@Tomáš: Já spíš nechápu proč například nedají 4 cástingové díly a 4 super výběry a zbytek live show akorát by to vyšlo do Vánoc , například ted jak vysílají Švédskou Superstar tak měli 3 castingy a hned potom 2 semifinále a ted je čeká 10 liveshow , úplná nádhera to co by jsme strašně chtěli

32
Bezík
Reagovat

@Patrik: Protože „liveshow“ stojí zdaleka nejvíc peněz. Prostě se šetří kde se dá.

33
Violete
Reagovat

Mně se zase třeba líbí v zahraničních verzích, že castingy dělají venku, například Michelle Patz má takhle ohromné kouzlo https://www.youtube.com/watch?v=VkFZvKx_9zU&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=6

34
Violete
Reagovat

Když už jsem zmínila německou hudbu, tak dávám tip na Linu Maly, kdyby si někdo chtěl poslechnout něco hezkého na večer, https://www.youtube.com/watch?v=vV8FKnkE0QY&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=12

35
Violete
Reagovat

A na vyvážení ke zpěvačce i jednoho zpěváka z Austrálie, zpívajícího při zapadajícím slunci https://www.youtube.com/watch?v=vXeE0s86xvE

36
Bezík
Reagovat

@Violete: Lina Maly (Burchert) je fajn, jen je mi vždycky líto že už dneska umím z tý němčiny kulový. Ale ten tklivý chlapec při západu slunce, to pro mě néééé, to si užije snad Tomášek ;-)

37
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak uvidíme, jestli Tomáš zareaguje. Němčinu jsem také dobře uměla, ale kdeže ty doby jsou. Jinak můj největší objev z ruské hudební scény je Jenia Lubich https://www.youtube.com/watch?v=SpRB9nlJZAU

39
Bezík
Reagovat

@Violete: Pozoruhodné , to děvče je zajímavější v té anglicky zpívané písni. Já jsem dám odkaz na poslední video mých miláčků Otava Yo, které tu nikdo nemáte rádi, ale to bych se na to podíval, abyste nezačli !!!! :-D

https://www.youtube.com/watch?v=V9MmooTw10A&ab_channel=OtavaYo

40
Violete
Reagovat

@Bezík: Otava Yo já zbožňuji, přišla jsem jim nedávno na chuť. A co takhle Graj? https://www.youtube.com/watch?v=9vLupooVhsc

41
Violete
Reagovat

Tahle zpěvačka mě také hodně baví Sarah Lesch https://www.youtube.com/watch?v=UUjanrmflRU

42
Bezík
Reagovat

Bože to je příšernej kýčař. To je strašný. Bičem bych ho hnal, Adámka !!!

43
Tomáš
Reagovat

Pavlovčina si pamatuju ještě z Hlasu Česko Slovenska, kde to bylo ještě dítě. Neuvěřitelně se teda vypracoval a zpívá skvěle. Není to úplně typicky můj favorit ale má dost zajímavý hlas i charisma a mohl by to v soutěži někam dotáhnout. Nelly zpívala dobře ale nějak moc mě to nebavilo, zkrátka podobné jako spousta dalších dobře zpívajících holek v této show a tím pádem je z toho jen průměr.

44
Bezík
Reagovat

Šmarjá to je hrůza, bude dneska někdo použitelnej ?

45
Tomáš
Reagovat

Tak Fišer měl potenciál ale zatím je dost amatérský takže mi nevadí že nepostoupil. Holky Lara i Sabina pro mě totální nuda. Další ani nestojí za zmíňku. Konečně jsou dnes holky doopravdy slabý. :-)

46
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Dneska jsou slabí všichni …

47
Bezík
Reagovat

Ten tklivě nyjící chlapec, to jako fakt ????!!!!! Bože …

48
Tomáš
Reagovat

Michal Prybylinec za mě super. Sympaťák a krásná barva hlasu. Erika Reindlová taky super, krásně zpívá a konečně nějaká holka co má charisma a nenudí mě.

49
Bezík
Reagovat

To není SS, to je noční můra …. :-(

50
Prochor
Reagovat

U Chris Isaak – Wicked Game – Pribilinec – se mi hned vybavil Miro Šmajda, který to dal super. https://www.youtube.com/watch?v=jc0roAnBlgg&list=RDjc0roAnBlgg&start_radio=1

51
Prochor
Reagovat

Ta holka Erika s Killing Me Softly se mi líbila. Kam se hrabe Aneta Langerová, která šla se stejnou písničkou na casting a prošla spíš na přímluvu Gábiny Oswaldové.

52
Tomáš
Reagovat

Adam Řičica skromný sympaťák a Muka dal hodně dobře. Mě se líbil víc než Pavlovčin, byl víc přirozený. Emanuel Györči za mě bomba, úžasný zpěvák a muzikant a dokonalý hlas. Ale bojím se že je moc profi a proto ho moc daleko nepošlou.

53
Bezík
Reagovat

Teda jestli tam nemají nějakou bombu na konec, tak zatím nejpříšernější díl castingů ever !!!

54
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Že byl profi? To snad nemyslíš vážně. Vždyť byl falešný jako prase.

55
Violete
Reagovat

@Tomáš: Zak to se dnes shodneme, Erika a Michal super.Michal krasnou barvu v hloubkach. A skoda Fishera, ze nepostoupil.

56
Bezík
Reagovat

@Violete: Princezno, no toto ??? :-o

57
Tomáš
Reagovat

Braňo Mojsej pro mě nejlepší rockový zpěvák, jaký zatím letos v SS byl. Má hlas, je muzikant, má i charisma. Týpek, jakého tahle show potřebuje a pro mě jasný favorit. A porota je úplně mimo.

58
Violete
Reagovat

@Bezík: Nicholas hodne zajimavy. A Katerine jsem fandila ten septavy hlas byl hezky.

59
Tomáš
Reagovat

Braňo to prostě bylo mrtě dobrý. Konečně trochu tvrdší muzika a mělo to koule. Připadal mi jak nějaký zahraniční rocker. Fakt super a má styl. Jak si Pagáčová může dovolit mu dát Ne? Zrovna taková nula jako ona co neumí nic.

60
Tomáš
Reagovat

Nikolas taky super, úplně skvělý. Za mě finalista.

61
Tomáš
Reagovat

Sebastian Dejmek – Za mě nejlepší vystoupení v dějinách všech SS v Česku a na Slovensku. Jestli tohle složil fakt sám,tak to je neuvěřitelný. Nepostup absolutně nechápu. Jasně nezpíval dokonale ale zase tak hrozný to taky nebylo a postoupili už daleko horší. Proč postoupil popelář, barista, minule větnamec a další úplně zbyteční? Celá porota z něj byla rozsekaná a dostal pětkrát Ne, tak tohle doopravdy nepobírám. Prostě příkaz produkce. Dnes se jim tam hodil ale v dalších kolech by už nevěděli co s ním a ani by se ho nemuseli už zbavit. Pro mě tímhle číslem daleko překonal všechny holky v SS co něco předvedly u klavíru. A věřím že kdyby tohle dal ve Finále, tak je jasný vítěz a převálcuje tam úplně všechny. Tohle prostě byla taková síla neskutečná, že lidi by mu ty hlasy poslali. Za mě nejlepší prostě a nic lepšího tam už nebude.

62
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Emanuel a falešný? Tak to teda nevím čím posloucháš. Vždyť zpíval technicky naprosto skvěle, trefoval tóny a všechno. Někde tím hlasem víc zdobil ale falešné to nebylo. A že si té falešnosti teda nevšiml dokonce ani Habera.

63
Tomáš
Reagovat

Bože nejen v SS ale i tady to za poslední roky hrozně upadlo. O soutěži tu diskutuju už skoro jen sám se sebou a jinak je tu mrtvo nebo se tu řeší nějaké off topic odkazy. Letos mě to nějak nebaví.

64
Tomáš
Reagovat

Není tu nějaký výpadek na Panáčkovi? Včera od konce přenosu kromě mě už ani jeden příspěvek, to je vážně hodně divné. To asi všichni odpadli ze skvělýho Sebastiana a Bezik se šel ožrat jak ho namíchlo že nepostoupil. Už aby byl aspoň rekap, je to tu k ničemu a jsem z téhle diskuse zklamaný víc než z celé SS v televizi. Kde jsou všichni diskutující? Jde to tu vážně do kytek. :(

65
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Neplač Tomášku, aspoň někdo tu třímá vlajku SS :-D „Vyděržaj pijoněr !“ ;-)

66
Violete
Reagovat

@Tomáš: Lide hodne diskutovali, az v tech dalsich castech, kdy se to protridilo. To jen my skalni se prokousavame castingy :-) Mne na konci nikdo uz neoslovil.Ze zacatku jeste Nelly a Lara. Z Nelly vyzarovala dobra energie. Za me nejlepsi Nicholas a Michal.

67
Barča
Reagovat

Kolik ještě castingu, nevíte někdo?

68
Violete
Reagovat

@Barča: DJ Vlado někdy předtím psal, že jsme v polovině a teď Patrik, že nás čekají tři castingy včetně tady toho odvysílaného. Tak že by ještě dva? Už to je příliš natahované na můj vkus.

69
DJ Vlado
Reagovat

@Barča: Příští casting bude poslední :-) Jinak rekap je venku :-)

Přidat komentář