Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 4. casting: Dámy stále vládnou

27. Září 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Felicita a Marietta

Letos již počtvrté se mladí odvážlivci z Česka i Slovenska vydávají do jámy lvové, kde o jejich osudu rozhoduje staronová pětičlenná porota. Kdo se před těchto pět krvežíznivých hlav postavil tentokrát? Potvrdily holky opět převahu nad kluky? Jaká velká pravda zazněla z Haberových úst? Kteří exsoutěžící nás navštívili? A která Annie našla tentokrát svou Hallie? Na všechny tyto otázky vám odpoví čtvrtý letošní rekap.

Adéla Schlesingerová

zpívala: Adele – Rolling In The Deep / Jitka Čvančarová – Zklamání

Adéla patří do kategorie zpěvaček, které nemají špatný hlas, ale jejich zpěv i celkový projev je natolik prožraný afektem, že se to nedá poslouchat ani se na to koukat. Z druhé písně za klavírem, kterou jsme mohli slyšet v seriálu Kukačky, nám Adéla předvedla jen tak krátký kousek, ze kterého se nic nedalo posoudit. Už postoupily rozhodně lepší holky s klavírem. Ale aspoň malé plus má Adéla u mě za připomenutí Kukaček, které jednoznačně aspirují na seriál roku.

Miriam Jarošová

zpívala: Amy Winehouse – Back To Black

Miriam je typově vskutku nepřehlédnutelnou soutěžící, takže není divu, že jsem ji již zaregistroval na Instagramu. Má velmi příjemný zastřený hlas, avšak musím souhlasit s Čekym s chybějící dynamikou. Jen ve druhé sloce to Miriam lehce oživila, ale jinak byl její zpěv dost monotónní. Díky typové výraznosti má Miriam šanci přežít první kola SuperVýběru, jestli to ale bude stačit na finále, si nejsem vůbec jistý.

Kristína Allaniiazová

zpívala: Michael Jackson – Billie Jean

A máme tu další příjemný zastřený hlas. Co se týče dynamiky a výrazové pestrosti, na tom byla aspoň v této písni Kristína lépe než Miriam. Na druhou stranu některé tóny zbytečně komplikovala, jakkoliv vystoupení jako celku to nijak výrazně neuškodilo. Ze všech zpěvaček, které jsme v dosavadních dílech viděli, vnímám Kristínu jako lepší průměr.

Juraj Kukura

zpíval: Karol Duchoň – Čardáš dvoch srdc / Lewis Capaldi – Someone You Loved (acapella)

A máme tu opět jednoho zbytečného mužského postupujícího a shodou okolností je to již podruhé lesník. Vystoupení jmenovce slovenského herce bylo vhodné tak do Leošem zmíněného Doremi, včetně bizarního výběru písně, ale na SuperStar to rozhodně nestačí. Nech brouka žít, ale do SuperVýběru ho nepouštěj.

Adam Janota

zpíval: Harry Styles – Falling

Adam patří mezi nejstarší soutěžící a je to znát, zvlášť u kluků je rozdíl mezi mladými cucáky a staršími mazáky sakra patrný. Objektivně mu nemám co vytknout, Adam zazpíval čistě a předvedl vyrovnaný výkon. Subjektivně ale jeho hlas ani baladiérské založení nejsou můj cup of tea, tak ho přenechám dámám (spíše ale těm dospělým než puberťačkám). Amos z minulého dílu mě coby zástupce mazáků zaujal víc, nicméně Adam má v soutěži rovněž slušné šance, proto uvidíme, kterému z těchto dvou „taťků“ dá porota nakonec přednost.

Filip Svoboda

zpíval: Madcon – Beggin‘ / Naše láska školská (vlastní píseň)

Hodně zvláštní případ. V první písni měl Filip hodně zajímavá místa, zejména ten lehký perlivý chraplák, zároveň tam měl ale i místa, která mě neskutečně iritovala a vykukoval tam calltoidní šišlomečák. V jeho vlastní písni už to byl Callta jako vyšitý (včetně pitomého textu a těžkopádného frázování), pročež se můj názor na něj naklonil spíš do záporných vod. Myslím, že v písničkářské kategorii Filipa v následujících kolech převálcují někteří kluci z předchozích castingů.

Timea Jazudeková

zpívala: IMT Smile – Budeš mi chýbať

Ne, nebudu už opakovat, jak moc potřebujeme holky písničkářky. Timea je další zástupkyní této v Česku (nikoliv však na Slovensku) nedostatkové kategorie. Navíc má pěkný a silný hlas a zpívá velmi procítěně. Není to sice úplně superstarovský typ, takže v dalších kolech nemá velké šance, nicméně muzikantka je to výborná.

Nikola Votrubová

zpívala: Beyoncé feat. Naughty Boy – Runnin‘ / Tereza Kerndlová – Schody z nebe (acapella)

Nikola už soutěžila v předminulé SuperStar, ve které skončila hned v prvním rozstřelu, což na jejím vystoupení bylo to jediné zajímavé. Nikola je docela hezká a sympatická holka, ale jako zpěvačka je veskrze průměrná, pročež si myslím, že se její osud bude opakovat, i když první rozstřel nejspíš přežije vzhledem k tomu, jak často ji vídám na společných fotkách a videích soutěžících.

Felicita Victoria Prokešová

zpívala: Calum Scott – You Are The Reason

I v tomto díle našla jedna Annie svou Hallie a tentokrát je to Sára Sandeva, jedna z nejkrásnějších českých hereček a současná přítelkyně Jakuba Prachaře, kterou spolu s ním můžeme v současnosti vídat ve Dvojce na zabití. Felicita má stejně jako Sára makendonské kořeny, které jí velmi přidávají na půvabu. A přestože je muzikálová zpěvačka, tak to na jejím zpěvu není vůbec znát a zpívá velmi přirozeně a cilivně, navíc je perfektně technicky vybavená a má moc pěknou soulovou barvu hlasu. Ačkoliv Felicita nejspíš v dalších kolech dopadne jako muzikáloví herci Roman Tomeš či Jan Fanta (kéž bych se mýlil), tak její vystoupení patřilo ve čtvrtém castingu k nejlepším.

Jakub Kroczek

zpíval: Ronan Keating – When You Say Nothing At All

Jakub má příjemný zastřený hlas a kdyvby v refrénu zbytečně netlačil na pilu (což mu Habera zcela správně vytknul), tak bych ho měl na úrovni Adama Janoty, tzn. slušný lyrický zpěvák. Celkově to byl mezi letošními kluky takový průměr, který neurazí, ale ani nenadchne. A vzhledem k tomu, že Jakub není ani žádný zvlhčovač dívčích kalhotek, tak ho na dlouhou cestu soutěží nevidím.

Marietta Mareková

zpívala: Etta James – At Last

Tak tohle je možná vůbec nejlepší zpěvačka, která se v dosavadních castinzích objevila. Mému srdci byly sice některé dívky z minulých dílů blíže, nicméně před Mariettou smekám svůj statson. A nejlepší na tom je, že Marietta má nejen parádní techniku, ale i krásnou černošskou barvu hlasu, která mnohým technickým zpěvačkám z minulých ročníků chyběla. Plusové body přidávám i za to, že má za vzor Emmu Drobnou. Myslím, že jsme právě viděli jasnou finalistku (z holek zatím vůbec nejjasnější).

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Vojtěch Hrubý, kovář, který chodí bos, zprasil Nirvanu a ještě navíc urazil Moniku, za což ho Habera zcela po právu nazval kreténem
2. Martina Ružičová, sběratelka podpisů (nejslavnějšího má Hrbáčka!) a cvičitelka králíků, která zpívá falešně jako králík, kterého Jirka Škopek ze Slunce, seno… otrávil anilinovými barvičkami
3. Petra Hasárová, influencerka, která zpívá, jako kdyby se jí chtělo na záchod

Za zmínku stojí i Jiří Šťastný, který sice nezpíval až tak tragicky jako jiní nepostupující, ale své vystoupení zazdil nevkusnou estrádou. Poslední nepostoupující, kterou musím zmínit, je Klaudie Nguyen, ale to jen proto, že jejím doprovodem byla má srdcovka z minulé řady SuperStar Dominika Lukešová, která tak navázala na tradici mých favoritek z federálních SuperStar, které se (s výjimkou Terezy Mandzákové) vždycky objevily na castingu (nebo v divadle) i v následujícím ročníku (některé i následně vystoupily jako host ve finálových kolech).

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Marietta Mareková
2. Felicita Victoria Prokešová
3. Timea Jazudeková

Nejtěšněji utekla Top 3 Kristíně Allaniiazové, ke které jsem sice měl drobné výtky, ale něco do sebe rozhodně měla. Z kluků byl nejlepší Adam Janota, těsně následovaný Jakubem Kroczkem, ani jeden z nich se však mého srdce výrazněji nedotkl.

Hodnocení 4. dílu podle DJ Vlada:

Čtvrtý díl byl zatím ze všech nejslabší, zachránily ho především Marietta a Felicita, zbytek postupujících byl maximálně lepší průměr. A jsem rád, že to konečně Habera řekl na plnou hubu, že rozdíl mezi kvalitou holek a kluků je markantní (akorát trochu zaspal dobu, jak je u něj obvyklé, protože toto se táhne již třetím ročníkem). Našeho Tomáše tím asi nepotěšil, ale je to holý fakt a o důvodech jsem už psal v prvním letošním rekapu (na produkci bych to tedy rozhodně nesváděl).

Mě osobně z tohoto dílu nejvíc potěšily dva momenty: 1. návštěva mé loňské srdcovky Dominiky Lukešové, 2. online pozdrav od Emmy Drobné. A aby těch exsoutěžících nebylo málo, tak jsem v sestřihu zaregistroval i vítězku druhého Hlasu Lenku „Lo“ Hrůzovou, o které jsem si původně myslel, že znovu soutěží a je to podobný případ jako můj VyVolený jmenovec, ale jelikož tam byla v záběru s nějakou kamarádkou, tak byla asi nejspíš její doprovod.

Castingy se tedy přehouply za polovinu a pátý díl je již možné vidět na VOYO. Pro bezvoyovce je jediná šance počkat si do příští neděle (případně do pátku, pokud jste Slováci).

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 118
1
Prochor
Reagovat

Mně se suveréně nejvíc líbila Marietta. Měl jsem podobný zážitek jako u Petry hasičky v prvním castingu. Takže jsem jen okouzleně poslouchal a bylo škoda když přestala zpívat.

2
Tomáš
Reagovat

Moje Top 3

1 Jakub Kroczek – Skromný sympaťák s úžasnou barvou hlasu
2 Kristina Allanniazová – Velmi půvabná charismatická mladá zpěvačka
3 Timea Jazudeková – Hodně zajímavá slovenská písničkářka

Tihle tři mi přišli asi nejlepší a vůbec poprvé mám v top trojce dvě holky ale myslím že Kristina i Timea si to zaslouží protože to jsou konečně holky, které mě nenudí.

Dál byli zajímaví ale do Top 3 se mi už nevešli :

Adam Janota – Sympaťák, moc hezky zpíval
Marietta Mareková – Zpívá asi skvěle a na její věk, je to bez debaty ale mě se to moc nedotklo. Plus má u mě za to že je to takové sluníčko podobné jako loni Diana. Když bude v Top 10, tak to ale má favoritka nebude.
Filip Svoboda – Je vidět že je amatér ale má zajímavou barvu hlasu a není vůbec špatný, jisté šance v soutěži taky má.
Juraj Kukura – Vymyká se stylově ale mě se líbil a je mi sympatický, jeho postup mi vůbec nevadí a nepřijde mi vůbec tak špatný, jak se tu o něm píše.
Miriam Jarošová – Přiznám se že mám problém se vzhledem ale na druhou stranu je to zase něco co ji úplně odlišuje od ostatních a dělá ji to v soutěži originální. Tak uvidíme jestli její kontroverzní vzhled u ní převáží v soutěži klady nebo zápory. Jinak hlas má jako zvon a fakt to válcovala, pokud by šlo jen o to tak skvělá zpěvačka.

Kdo mě nejvíc nudil :
Felicita Victoria Prokešová – Já u ní naopak ty muzikálové vlohy vidím a vadí mi to. Je to krásná dívka, dokonale intonuje ale mě to neuvěřitelně nudí a ani trochu mě nedokáže zaujmout. Vůbec mě nebaví. Dost mi připomíná Moniku Povýšilovou z SS 2011 – to byla taky technicky jedna z nejlepších zpěvaček, hezká holka ale neuvěřitelně mdlá a nudná. A vypadla hodně brzy. Felicitu mám jako stejný případ a byl bych rád kdyby její cesta taky nebyla příliš dlouhá a nejlíp ani do Finále ne.

K tomu co říkal Habera – Když to berete jen podle intonace, asi na tom něco bude. Ale opravdu vás bude bavit mít ve Finále 10 skvěle intonujících holek a ani jednoho kluka? No vás by to možná bavilo ale mě teda určitě ne. Obávám se že těmihle prohlášeními poroty si už produkce zase připravuje půdu pro vyvražďování kluků a že jich do Finále zase proleze méně než holek. Třeba se tentokrát fakt do živáků podívá jenom jeden nebo dva kluci. :D Už bych se asi nedivil ničemu. Ale já trvám na tom že ta soutěž zase není jenom o zpěvu a je důležitá i pestrost a různorodost finálové sestavy což asi těžko bude kdyby tam byly samé holky. A kluci zase takoví tragédi jak se tu z nich dělají nejsou. Už z těch co jsme zatím viděli bych já dokázal dát dohromady slušnou finálovou pětku a určitě bych se ještě s nějakými mými oblíbenci musel rozloučit protože by se mi tam už nevešli. No jo ale já o tom nerozhoduju že jo. Tak můžu jen doufat že produkce nechystá podobný a nebo ještě větší masakr kluků než loni. Zatím to bohužel pro mě vypadá že ano.

3
Prochor
Reagovat

Mně se na Haberovi líbilo, jak u Marietty poznamenal (volně řečeno), že právě pro takové talenty stojí za to, pořádat tuhle soutěž. Což chápu tak, že i kdyby se v celé řadě objevil jen jeden takový talent, tak stojí za to poslouchat tu ostatní hrůzu. Přesto, že je jasné, že pro muzikanty poslouchat takovou řadu vyjících paviánů musí být utrpení.

4
Jai Kudo
Reagovat

Jak už jsme napsal, Marietta byla zatím asi nejlepší, přesto mně nepřijde jako typická R&B zpěvačka, ať už vzhledem nebo hlasem. At Last od Etty Jones zpívala po SS už Markéta Konvičková, a to podstatně líp. Tehdy jsem si ještě myslel, že z ní bude česká super R&B zpěvačka…..měla na to.

5
Tomáš
Reagovat

Marietta asi bude ve Finále, asi dojde dost daleko ale nevyhraje. Protože je na řadě Česko. Ale kdo z ČR? Kéž by to tak konečně dokázal nějakej chlap i když jejich vyhlídky zatím nejsou vůbec růžové. Aby vůbec nějaký ve Finále byl po včerejším Haberově proslovu. Určitě to bude zase nějaká nudná pěnkava, ale jsem teda zvědavý která. Zatím v tom úplně jasno nemám.

6
Bezík
Reagovat

Dnes jsem byl na cestách, takže pozdě ale přece :-D Přečetl jsem si diskuzi a dostavil se šok ! Něco není v pořádku. Něco je špatně !!! Můj výběr vyvolenců posledního kola je totožný s Tomášovým !!! :-o :-o Sice v jiném pořadí, ale je … nechápu, nerozumím …
Takže :
Timea Jazudeková – hodně zajímavej týpek. Když nezpívá, je to taková usměvavá superstáristka. Ale když začne, superstáristka zmizí a vynoří se nějaká temnota, zatraceně dobrý. To bude asi můj fanoušek, pokud se něco nezvrtne.

Kristina Allaniiazová – tohle děvče není úplně můj šálek čaje, ale musím uznat, že je dobrá, zatraceně dobrá. I takové je třeba ocenit.

Jakub Kroczek – sice tak trochu na hraně, ale při té pánské tragédii je třeba někoho ocenit. Vzhledem k tomu, že v SS je třeba i nějak vypadat, je chlapec bez šance, ale je to zajímavě muzikální týpek, dá se to poslouchat, což se o drtivé většině chlapců rozhodně říct nedá.

Porotou adorovaná Felicita a především Marietta se se mnou minuly jak šikanzen s Ostravanem, zpívat děvčata umí ale nic z toho neleze, žádné zimomriavky se nedostavily. Celkově tedy díl hroznej, ale možná s něj vypadal moje favoritka č.1, takže …

7
Bellamy
Reagovat

Urazil Moniku? :D :D

Ano, byl to exot. Ale tohle bylo tak maximalne smesne.

Bagarova se dlouhodobe chova jako arogantni agresivni nana. Namisto normalniho konstatovani, ze na postup to neni, mej se, tak rekne To bylo ale Hrooozny, to to neslysis, si vypadal jako docela inteligentni clovek?!

A po takto arogantnich hloupych utocich (a nebylo to prvne) byl frajer prvni, kdo si to nenechal libit a reagoval. A reakce „Ja zpivam jen pro ty, co dobre slysi“ je nahodou vtipna.
A Bagarova se mohla pos*at, co si to jen proti me, hvezde, dovolil.

O tom, ze se pak recmi o tom jak bude porotce prokazal jako mimon, netreba mluvit. Ale za to, ze se nekdo konecne se proti ubohemu chovani poroty trochu vymezil, jednoznacne palec.

8
Monika
Reagovat

@Bezík: Beziku, myslim, ze bys mohl mit svoji favoritku v pristim dile. Objevi se tam jedna nekomercni slecna, ktera by te mohla hodne zaujmout.

9
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak to teda čumím jako puk že to máme stejně. Asi jeden z nás konečně našel hudební vkus. :-D Já si myslel že ty budeš úplně odvařený z Marietty a Felicity a ono je to zatím takhle, no tak to by mě teda nenapadlo.

Timea mě hodně bavila, jak holkám většinou nefandím tak tahle je hodně zajímavá a její vystoupení bylo skvělé. Zaujala mě o dost víc než favorizovaná Marietta ale bohužel už teď je jasné, která z nich se v soutěži dostane dál. Šance na Finále vidím velmi malé, holek je tam talentovaných hodně jak všichni říkáte a dá se předpokládat že produkce bude tlačit spíš jiné typy. Timea mi přijde hodně alternativní, obávám se proto že se s ní porota v dalších kolech hodně rychle rozloučí stejně jako u kluků s Dávidem Bílkem nebo Filipem Pomajbišem, u těch to tipuju taky tak. Mě by přitom tyhle soutěžící hrozně zajímalo sledovat ve Finále ale to budu mít nejen já smůlu.

Kristína je krásná baba a její vystoupení mi přišlo jako když si píchneš drogu a ujíždíš si na ní, prostě fakt super. Má v sobě to kouzlo a je sexy, navíc umí dobře prodat písničku. Šance na Finále těžko říct, vidím to tak 50 na 50 ale pořád se bohužel musí počítat s velkou konkurencí mezi holkama.

Jakub je úplně skvělej, byl trochu strnulej ale to se mi na něm právě líbilo. To je člověk, kterého by šoubyznys vůbec nemohl zkazit, taková od pána boha čistá duše. Je to takový lidový typ, s kterým by se mohl divák ztotožnit. Hrozně by mě zajímalo co by na něj řekli diváci a jak daleko by se ve Finále dostal. Podle mě by si mohl získat sympatie. A navíc a to je hlavní, má moc krásnou barvu hlasu a je to i muzikant. Bohužel ale tipuju vypadnutí někde v supervýběru, produkce bude zase vybíjet kluky a po loňském ročníku dost pochybuju o tom že by tam nějaký fakt dobrý až do Finále zůstal.

10
Pattrick
Reagovat

Bagárová je díl co díl větší kráva, než jsem si myslel. A příště řekne něco, co mě naprosto nakrkne, kdy 15 leté holce vmete do xichtu, že nikdy nechce, aby taková holka byla vzorem pro její dceru..

Tvl, 15 leté holce říct tohle?? Hlavně že její Muradov natáčel self porno, to je teda vzor pro dcerunku.

Nehledě na to, že v tomhle díle Habera přestřelil s nevyžádanou reklamou, taky, 15 letá holka a slyšet v patnácti tohle, že jsem nevyžádaná reklama a chce mě vypnout..

A týpek co „urazil Bagárovou“ no nevím, nepřišlo mi to jako urážka, oni se chovají k dětem otřesným způsobem.

11
Tomáš
Reagovat

@Pattrick: K Monice mám taky výhrady ale jinak myslím že do poroty zapadla vcelku dobře. Kdo mě v porotě opravdu vadí a přímo mi leze krkem, tak to je Pagáčová. Na tu už mám vážně averzi, nemá tam co dělat. Nic neumí a není ani vtipná. Proč tam proboha není? Proč se peníze které se zaplatí jí za účast nedaly třeba radši na vyšší počet finalistů a finálových kol když se poslední roky kvůli utahování opasku tak strašně šetří na živácích? Tohle prostě fakt nepochopíš. A kdoví jestli to chápu ti, co jsou za to sami zodpovědni. Marně tápám v historii jestli někdy v porotě seděla zbytečnější porotkyně než je Patricie, řekl bych že ne.

A kt é nevyžádané reklamě – vždyť ta holka byla úplně šílená. Myslím že Habera to vystihl vcelku přesně a já bych jí to řekl i daleko hůř. Proč tam ty lidi lezou když nic neumí? Chápu že třeba ještě ve svém věku nemají soudnost, sám sem byl možná takový ale pak je tu od toho jejich okolí a rodina aby jim řekli pravdu a zabránili jim ztrapnit se před dvěma národy. Pokud ani ti nefungují jak mají, musí jim drsnou pravdu říct porota. A to je to nejmenší co se mohlo stát, až příště díky nesoudnosti poleze kam nemá, může si v životě nabít hubu ještě daleko víc. Mě teda ale nejšílenější přišla ta chovatelka králíků. To když sem viděl co předvádí, tak sem myslel že se snad oběsím. :-D

12
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ale Tomášku, nerozčiluj se, praskne ti žilka budeš nám chybět :-D Pagáčová dělá přesně to co má, 1) zdobí 2) zastupuje laický hlas lidu ;-) Porota je složená podle mě celkem optimálně, každý tam má jasnou roli. Čekovký je odborník, Habera šéf (komerčněji laděný odborník), Monika mladá krev, ze které roste odborník, Mareš expert na showbusiness a Pagáčová jak jsem už psal. Ne že bych tu porotu sestavil stejně, to ne , ale na takovou SS podle mého gusta by koukala asi tak setina stávajích diváků :-D :-D

13
Prochor
Reagovat

@Pattrick: To je pravda. Třeba Ben nikdy nezapomněl jak se cítil před porotou a choval se k soutěžícím slušně. Monika na to zapomněla hodně rychle a narostl jí hřebínek. Už zapomněla jak se cítila vyklepaná před porotou, kdy potřebovala povzbudit a ne aby jí někdo urážel a bral jí sebevědomí.

14
Prochor
Reagovat

Mimochodem – bylo úsměvné, když Habera poučoval bosého kováře že se má naučit chovat k babám. Nedlouho poté, co Habera některé soutěžící řekl, že je jako nevyžádaná reklama. Možná by se měl Habera nejdřív podívat sám na sebe jak se chová k babám než začně někoho moralizovat.

15
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Já se nerozčiluju zatím, kvůli Pagáčové fakt ne. Jen si myslím že kdyby tam vůbec nebyla, tak by se nic nestalo a nebo že na jejím místě mohl být někdo lepší. Ale to už je teď stejně jedno. Rozčilování si šetřím na to až zase všechny zajímavé chlapy vyhází ve výběrech a v semifinále a udělají z finále dámskou jízdu, tak jako tomu bylo v posledních ročnících vždy. To mi těch žilek praskne určitě víc. :-)

16
Violete
Reagovat

Marietta byla fantastická, tolik barev a odstínů v té písni, stejně tak mě hodně zaujala Timea. A jsem zvědavá i na Adélu a Kristínu do dalších kol. Z Filipa by mohl být také zajímavý týpek. Jinak narazila jsem teď na cover Shallow Dominiky Staré, jestli jste ještě neviděli https://www.youtube.com/watch?v=bS4VAoQ0eA4.

17
Patrik
Reagovat

Tak co lidi kolik typujete že bude live show já si myslím tak 5 . Moc nevím proč se neinspirujeme ze Švédského idolu který běží ted měli 4 cástingova kola a už mají za sebou semifinále a ted je čeká do 3 prosince 10 live show

18
Violete
Reagovat

A když jsme za tou polovinou a protože mě baví takhle část soutěže, kdy se to teprve klube, tak jsem si vybrala osmičku holek a šestici kluků, kteří mě nejvíce oslovili. Martin Dufek, Martin Probošt, Petr Jiran, Filip Svoboda, Lukáš Holoubek, Amos Dragošek.
Angelika Kollmannová, Katarína Stohrová, Lucia Čierna, Barbara Bortolini, Monika Žilková, Aneta Šroubařová, Timea Jazudeková, Marietta Mareková. To jsem zvědavá, kdo vůbec projde dál a bude ve finále :-)

19
Violete
Reagovat

@Patrik: 10 live show by bylo super. Obávám se, že živých kol bude málo. Hlavně si myslím, že by měla být semifinále, kde by rozhodovaly diváci, než se utvoří finálová sestava.

20
Prochor
Reagovat

@Violete: Přesně tak. O finalistech by měli rozhodovat diváci a ne porota.

21
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Moje Top 6 holek zatím je: Tereza Smetanová, Natálie Zbuzková, Petra Zubčáková, Marietta Mareková, Felicita Victoria Prokešová, Kateřina Chybová

Pod čarou by u mě ještě zůstaly Katarína Stohrová, Nikita Machtyková, Hana Dziaková, Lucia Čierna, Timea Jazudeková, Kristína Allaniiazová

Kluků 6 dohromady nedám, tak aspoň 4: Martin Dufek, Amos Dragošek, Filip Pomajbiš, Jakub Machulda

22
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Nějaké shody tam jsou :-), třeba u Dufka a Marietty bych se divila, kdyby jim finále ušlo. Katarína, nebo Timea by pro mě byly také skvělé vítězky. Určitě se to ale ještě nějak zamíchá, jak nečekáme, a to bude zajímavé.

23
Violete
Reagovat

Lazy song od Amose, pokud by si chtěl někdo poslechnout, https://www.youtube.com/watch?v=cl2WjC7L43M

24
Ally
Reagovat

@Bezík: Technická..:) nestačila by tam na ozdobu Monika a za hlas lidu Leoš ? I když on je vlastně taky hudebník :) a navíc si to tu možná přečte :)
Každopádně můžeme o tom diskutovat ,můžeme nesouhlasit a to je asi tak všechno , co můžeme žejo :)
Já to neprožívám, je to prostě z velké části role co hrají..někdo líp , někdo hůř..

No a koho bys dal do poroty, schválně..?:)

25
Bezík
Reagovat

Mých top 6 děvčata

1) Timea Jazudeková
2) Barbara Bortolini
3) Kateřina Chybová
4) Lucia Čierna
5) Kristina Allaniiazová
6) Angelika Kollmannová

26
Bezík
Reagovat

@Ally: A tak možná, ale hezkých bab není nikdy dost :-D Leoš jako hlas lidu rozhodně ne, přeci jenom je to zkušený profík showbusinessu a vidí to, co běžný lid nevidí.

Koho bych dal do poroty ? Tak tam by byl problém v tom, že ti co bych chtěl by asi nechtěli, ale předpokládejme, že mám k dispozici mučírnu na Tridentském hradě :-D , takže třeba :

Milan Cais
Dan Bárta
Lenka Dusilová
Aneta Langerová
Honza Vedral (hudební kritik, šéfredaktor Headlineru a hudebník)

27
Violete
Reagovat

@Bezík: Mučírnu jen tak nepronajímáme :-) Do poroty jako hlas lidu bych dala Marka Ebena :-)

28
Violete
Reagovat

A do poroty ještě Jiřího X Doležala, Jitku Molavcovou a Hurvínka :-) Chachá.

29
Bezík
Reagovat

@Violete: Nonono, holubník si se SS dělat nedáme !!! :-D

30
Violete
Reagovat

@Bezík: Ale Hurvínek má přece nepopiratelně výborné uši :-)

31
Bezík
Reagovat

@Violete: Dřevěný se nepočítaj ! ;-)

32
Johana
Reagovat

@Violete: můžu se zeptat proč zrovna Jiřího X. Doležala? Ten pán, který mi už párkrát nadzvedl mandle má něco společného s hudbou, nebo showbusinessem?

33
Bezík
Reagovat

@Johana: Tak mohlo se samozřejmě projevit nějaké dědičné šílenství, u feudálů jeden nikdy neví, ale osobně soudím , že si z nás Tridentská princezna prostě jenom dělá prdel … :-D :-D

34
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Když odhlédnu od zastoupení tří zpěváků z pěti porotců, tak proč Vedral? Který se nikdy netajil tím jak nesnáší SS a nenávidí superstáristy obecně? Btw v současné porotě mě to levý křídlo připadá hodně zbytečný, stačili by tři porotci (od středu doprava) a ještě by ušetřili.

35
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tři z pěti ? Milan Cais není zpěvák ? :-D Proč Vedral ? No právě proto !!! :-D Velký kritik porotcem, to nemá chybu. Ale tohle by byla hodně alternativní SS, to by bavilo i jeho ;-)

36
Johana
Reagovat

@Bezík: snad jediné možné vysvětlení, i když bych zrovna toto jméno na seriózním diskuzním fóru k SS neočekávala:)

37
Violete
Reagovat

@Johana: Byla to jen legrace. Pokud bych to měla vzít seriózně, tak bych řekla kritika Jiřího Černého.

38
Violete
Reagovat

@Bezík: Milan Cais je zajímavá volba, já bych byla pro angažování textařů do poroty, třeba Tomáš Belko, nebo Barbora Zava. Od Barbory Zavy mám její básnickou sbírku Interno, na kterou nedám dopustit. A také by tam třeba mohl být nějaký hlasový kouč. To byly dobré postřehy a i soutěžícím by to mohlo být ku prospěchu.

39
Bezík
Reagovat

@Violete: Hlasový kouč je dobrý pro klasické superstáristy, pro moje alternativce by to bylo kontraproduktivní ;-)

40
Dana
Reagovat

Škoda že nezazpívala Dominika:)) V uších mám pořád její castingové Derniére danse a skorofinálovou Bondovku❤

41
Violete
Reagovat

A já bych pro změnu ráda slyšela, kdyby zazpívala Lo Hrůzová GoldenEye. U jakého soutěžícího se vlastně mihla? Nezaznamenala jsem ji.

42
Ally
Reagovat

@Bezík: Hm, dost zajímavá porota..to by se třeba i můj bratr asi po 15 letech na SS podíval ..:)
Ale kdo by tam byl od zábavy ? Mardoša ?:)
Teď mě napadl Nohavica :) , když textaři..
No a hlasový kouč snad od Klezly v porotě nebyl ? Kdoví proč..

43
Violete
Reagovat

Klezla byl fajn. Nohavica je výtečný nápad. Jinak jaké jsou vaše nejoblíbenější duety v Superstar, za mě Bendig a Chodur: Don’t let the sun go down on me, Mašková a Pál Baláž: Survivor, Pružinský a Horňáková: Beneath Your Beautiful.

44
DJ Vlado
Reagovat

@Violete:

Pro mě jsou nejoblíbenější duety ze SS:

Šindlerová + Bezdeda – Stumblin‘ In
Cmorík + Štroffek – All For Love
Gunčíková + Adamec – Cose Della Víta
Drobná + Křižka – Falling Slowly
Rusková + Borkovec – Dusk Till Down
Lukešová + Dolník – Someone You Loved

45
Tomáš
Reagovat

Taky zkusím svou Top 6 kluků i holek za díly co byly už odvysílány i když by to podle mě bylo lepší až po konci castingů.

Top 6 kluků : Martin Dufek, , Adam Dráb, Václav Kopka, Amos Dragošek, Kristián Ilčík, Jakub Kroczek

Top 6 holek: Petra Zubčáková, Katarína Stohrová, Kateřina Chybová, Kristína Allaniiazová, Timea Jazudeková, Marietta Mareková

Sestavit top 6 kluků pro mě nebyl vůbec problém a pořád se mi jich tam dost nevešlo takže nevím proč by kluci měli být letos tak špatní. Top 6 holek jsem sestavil taky ale pořád mi ti kluci přijdou zajímavější ale to je můj pohled no. :-) Do 6 holek jsem nakonec dal i Mariettu, která mě sice moc nebaví a jako vítězku ji rozhodně nevidím ale ty pěvecké kvality jí upřít nejdou no.

46
Tomáš
Reagovat

Finalistů bude letos opět 10. Podle vyjádření poroty a Habery třeba na adresu Marietty : Ty budeš v Top 10 finále a podobně. Spíš by mě zajímalo kolik bude živých kol. Obávám se že málo. A finalisty taky z velké části vybere porota/produkce. Buď úplně všechny jako minule a nebo třeba postoupí přes diváky jen jeden člověk s největším počtem hlasů a zbytek vybere porota což není moc velký rozdíl a taky tím diváci prakticky nic neovlivní. Lepší to už nebude, o vícekolových semifinále jaké byly do roku 2011 si už můžeme nechat leda tak zdát.

47
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Hoodně alternativní. To bych ještě doporučil do poroty třeba Jardu Konáše, ten by mohl být taky dobrej :-D

@Ally: Nohavica do poroty neeeee, Udavač z Těšína neeee.

48
Dana
Reagovat
49
Dana
Reagovat

@DJ Vlado: Přidala bych ještě Gabriela Gunčíková & Lukáš Adamec – Grease :))

50
Katka
Reagovat

@DJ Vlado:

Díky za připomenutí Šindlerová + Bezdeda – Stumblin‘ In, přestože na to nejde zapomenout 👍

51
Violete
Reagovat

Jeste pridam jeden muj oblibeny duet mimo soutez Chodur a Smajda Milostny duet https://m.youtube.com/watch?v=7pTvtApmnL0

52
Prochor
Reagovat

Moje porota:
Eda Klezla
GG
Aneta
Rainman (Jan Kocián)

53
Bezík
Reagovat

@Prochor: Bože, jak hluboko jsem Klezla ! :-D Jan Kocián je proboha kdo ?

54
Violete
Reagovat

@Bezík: Do poroty pro alternativce by se hodil Algal the Bard, který Metallicu upravuje na středověké hudební nástroje https://www.youtube.com/watch?v=wCUx9nOt9u8. Jinak krásná úprava na harfu od Camille and Kennerly https://www.youtube.com/watch?v=JhOhGhq0e54. Čím dále více si říkám, že by se mi líbila Superstar čistě z hudebníků.

55
Violete
Reagovat

Nějak mi neprošel komentář, tak o rozdělím. Do poroty pro alternativce by se hodil Algal the Bard, který Metallicu upravuje na středověké hudební nástroje https://www.youtube.com/watch?v=wCUx9nOt9u8.

56
Violete
Reagovat

Jinak krásná úprava na harfu od Camille and Kennerly https://www.youtube.com/watch?v=JhOhGhq0e54. Čím dále více si říkám, že by se mi líbila Superstar čistě z hudebníků.

57
Bezík
Reagovat

@Violete: To by ovšem nebyla alternativní superstar ale MASS ! ;-) :-D

58
Violete
Reagovat

@Bezík: To se nějak nechytámco je MASS? Mám také období netradičních hudebních nástrojů, chci se naučit hrát na ústní harfu. A třeba taková elektrická harfa zní také úžasně https://www.youtube.com/watch?v=bVRCUvretWc&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=1

59
DJ Vlado
Reagovat

Což takhle dát si ANKETU?! Kteří soutěžící jsou vaší nejoblíbenější z jednotlivých států, tedy z Česka, Slovenska, Británie, Ameriky a jiných států, že kterých jste sledovali aspoň jeden ročník některé soutěže (ale jen pokud jste jej opravdu sledovali, ne jen vidĕli útržky)? Já to mám takhle:

CZ: Monika Bagárová
SK: Emma Drobná
UK: Diana Vickers
US: Casey Bishop
AUS: Caitlyn Shadbolt

A jak to máte vy?

60
Prochor
Reagovat

@Bezík: To byla legrace. Ale vážně. Ten, kdo by měl určitě odejít je Habera. Měl by ho nahradit někdo, kdo má úroveň a k soutěžícím se chová slušně. Napadl mně právě Klezla. Ze současné poroty bych ponechal Mariána Čekovského. Mareš a Pagačová jsou jasný omyl. Na zbývající tři místa bych vybral někoho z bývalých soutěžících. Například: Aneta, GG, Bende, Ben atd.

61
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado:

CZ: Matěj Vávra
SK: Miro Šmajda
UK: Sam Lavery
US : Josh Krajcik
AUS : Davey Woder

62
Tomáš
Reagovat

@Prochor: No Habera mě hodněkrát namíchnul, hodněkrát mi zaříznul moje favority ale přesto tam podle mě už neodmyslitelně patří a nebylo by to bez něj ono. Výrazně by mi tam chyběl. Možná ale ještě změním názor, pokud bude letos opět dělat prodlouženou ruku produkci. Zatím mi ale letos přijde vcelku objektivní, možná se zase zblázní až po konci castingů. Mě teda osobně zatím nevadilo nic co tam komu letos řekl, spíš mi vadil loni když v supervýběrech vyhazoval soutěžící, kteří si zasloužili jít dál. Leoš je super, ten mi vůbec nevadí. Tak souhlas jen s Pagáčovou, ta je omylem i pro mě. Myslím ale že tohle nemá moc cenu řešit, televize si tam stejně vždy dosadí toho koho chtějí.

63
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado:

Já ty zahraniční nesleduju, takže toho moc nedám

Emma Drobná za Slovensko
Karmen Pál-Baláž pokud bych ji mohl udat coby Maďarku ! :-D :-D

64
Bezík
Reagovat

@Violete: MASS ??? Middle Ages Super Star ? :-D :-D

65
Violete
Reagovat

@Bezík: Aha, taková Superstar trubadúrů, třeba takhle Píseň o rýnském víně :-) https://www.youtube.com/watch?v=kJkcTSGcoYg Doufám, že o takové Superstar napíši tu svoji knihu o šlechtičně.

66
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: CZ Aneta Langerová, SK Miro Šmajda, Amerika Justin Guarini. Moc ty zahraniční sledovat nestíhám. Takže spíše, jak říkáš, mám pojem z těch útržků, ale zaujal mě ještě takhle Akis Panagiotidis a sestra Cristina, to tedy byl zajímavý fenomén.

67
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Jasně, Habera je hulvát, ale většinou rozhoduje dobře, Klezlu bych si moc neidealizoval. S Čekovským bych souhlasil, ze zpěváků/ček se mě docela líbila Ewa Farna (až na pár kontroverzních výroků, tehdy vůči Šafovi, ale to asi měla pokyn od produkce). Ale i Monika je celkem přijatelná. Mareš s Pagáčovou tam samozřejmě nemají co dělat. Z navrhovaných jmen tam Ben už byl a už nikdy více! Možná bych ty další návrhy zpěvaček rozšířil o Emmu Drobnou, Debbie nebo Konvičkovou. Nebo Lenny? GG by s odstupem 10 let asi mohla být, akorát mám dojem že by byla na všechny moc hodná :-D Navíc po té zkušenosti s Novou z Krkonoš tenkrát….nevím, nevím.

68
Violete
Reagovat

Malem bych zapomnela na meho uplne nejvetsiho oblibence z Ameriky, a to Vino Alana, to je srdcovka a moc jsem mu fandila.

69
Jarda
Reagovat

@DJ Vlado: Když už je zmíněna Martina Šindlerová tak jsem viděl její poslední fotky – je to krásná ženská s úžasnou postavou kterou neměla ani jako 16ti letá!

70
Ally
Reagovat

Já toho moc nesledovala taky v zahraničí, ale
US : Jeff Gutt
UK: Matt Cardle
SK: Peter Cmorik
CZ: Aneta Langerova

@Violete: Ty cizí jména jsem si ale musela taky vygooglit, na jména mám fakt dost sklerozu..No však už je to taky 2010 a 2013 :)

71
Ally
Reagovat

Hlavně se divím, že to Haberu ještě baví..ja uz bych byla asi vyhořela ;)tak jasně že hypotéka atd:) ..ale asi se v tom našel..a mě asi taky pořád baví

72
Michal V.
Reagovat

Vim, ze to nepatri tak uplne sem… nicmene mam takove upozorneni na zobrazeni obsahu webu.
Pokud se pristupuje pres https protokol tak se zobrazuje obsah nekdy ke 2.11.2020 a nic novejsiho.
Pokud se stranky otevrou pres http tak se zobrazi aktualni obsah.
Tohle by asi stalo za fixnuti obzvlast kdyz google generuje linky na https.

73
Bezík
Reagovat

@Michal V.: Panáček nejede korektně přes https. Zřejmě někdy před rokem pokusničili a nějaký obsah na https je (dokonce i aktuální pokud se odkazuješ na konkrétní stránku), ale asi to technicky nezvládli, tak se vrátili k http. Pravda je, že to může být čím dál tím větší problém.

74
Violete
Reagovat

@Ally: Matta jsem neznala, ale je to super týpek, a tady jak zazpíval Alanis Morrisette, to tedy koukám https://www.youtube.com/watch?v=-lIbNtT5j54

75
Ally
Reagovat

@Violete: Jj, sympaťák…no má i vkus ;) Alanis je moje srdeční záležitost a Uninvited teprve..

76
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Eva Farna byla super – souhlas. Sice v castinzích to brala jako srandu, ale ve finálových kolech mluvila k věci. Rozebírala, co bylo na zpěvu dobře a co špatně a dobře radila. Do poroty bych jí určitě bral.

77
Ally
Reagovat

Taky třeba otázka, kdybych šla soutěžit ( teda já konkrétně nee :)) , před jakou porotou by se mi dobře vystupovalo? Jakože někdo koho uznávám, ale ne zas úplně “ bůh” , před Anetou a D. Bártou z “bezikovy” porty bych možná nevydala hlásku :)
Takže někdo takový lidský ..to by zrovna mohla být třeba Ewa Farna.

No možná nějaký talent čeká ,až se změní porota..a třeba se ani nedočká :)

78
Ally
Reagovat

@Violete:
Jo a duet asi mě napada jen GG a Lukáš Adamec , tam byla mezi nimi docela správná chemie..
A tady jedna mimo soutěž:)
https://youtu.be/Q8l57H9MauA

79
Bezík
Reagovat

@Ally: Aneta by určitě byla hrozně hodná, a Dan myslím že taky, ti další dva by byli asi tvrdší ;-)

80
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Ještě mě do poroty napadlo jedno jméno, ale je to samozřejmě nereálné – Pavla Forest. Skvělá zpěvačka, spolumajitelka RockOpery, 9 let vokalistka K. Gotta i na turné po Německu…. :-D

81
Bezík
Reagovat

Nevíte někdo, co to v současné době běží za soutěž typu SS v Maďarsku ? Do finále se tam prokousala Karmen Pál Baláž, což moc nechápu, myslel jsem že už je to velká holka a soutěžení už nechala dávno za sebou, ale asi ne …

82
Bezík
Reagovat

Tak něco na odlehčenou před dnešní těžkou šichtou … :-D
https://www.youtube.com/watch?v=31rMGds3j0A&t=310s&ab_channel=tatabojstv

83
Violete
Reagovat

@Ally: Iglesias není úplně moje krevní skupina, ale když už tak větší energie a chemie mi přijde mezi Iglesiasem a Nadiyou https://www.youtube.com/watch?v=PkbEjheIe9o. Tohle by si někdo ze Superstar mohl dát jako duet :-)

84
Violete
Reagovat

@Ally: Jinak duet podle mého gusta ještě tenhle Eros a Tina https://www.youtube.com/watch?v=ko7qunEkmzE

85
Prochor
Reagovat

Bobulová použila v Čerešních úpravu podle Emmy Drobné.

86
Bezík
Reagovat

Tak to už je vážně totál krize, když postupujou i tací pseudorokeři ….

87
Tomáš
Reagovat

Henrieta hrozně příjemná a hezká baba ale zpěv takový neurazí nenadchne, nepřišlo mi to ničím extra zajímavé. Ale třeba se ještě v dalších kolech předvede. Každopádně postup si zasloužila. David Milion za mě super, rockeři tam jsou potřeba – i ti pseudo :D Ale jaký je najednou obrat, najednou podle Čekovského je tam dost skvělých zpívajících kluků. To se teda vážně všichni najednou tak zlepšili když minule Habera říkal že se žádný nedostane možná ani do Finále a nebo se hodilo teď zrovna tohle říct?

88
libena
Reagovat

no tu jódlující holku mohli klidně nechat zazpívat druhou písničku, mě by zajímalo jak by zněla v normální písničce…když už jela z takový dálky ;-)

89
libena
Reagovat

no a ten jakub možná trochu kecal, že si to napsal sám – cher takhle zpíval adam lambert! ale pěkný

90
Prochor
Reagovat

@libena: Rumunka to měla zkusit v Německu a tyroláci by se houpali do rytmu.

91
Bezík
Reagovat

@Prochor: V Německu a Tyroláci ? Snad v Rakousku nebo Itálii, ne ? ;-)

92
Tomáš
Reagovat

Jakub Kubín hodně dobrý, jeden z technicky nejlepších zpěváků mezi kluky asi zatím letos. Elizabeth Kopecká – nevím, nebylo to špatný, na postup ano ale že bych z ní byl nějak zvlášť odvázaný to zase ne. Takový střed.

93
Bezík
Reagovat

To se divím, že prince Jasoně vyrazili, takovej superstárovskej týpek :-D

94
Violete
Reagovat

Henrietta a Elisabeth výborné. Leoš je skvělý, že poslal dál Davida. Samuela byla škoda, měl krásný hlas v hloubkách.

95
Ally
Reagovat

No nic, zavolejte mě..až budou nastavovat zrcadlo :) teda spíše přestanou..a prosejou to
Zatím se naživo koukám raději na Lukáše Vaculíka , jak nastavuje zrcadlo českému školství..:)
@Violete:
Jo taky Iglesiase moc nemusím , ale tak má něco do sebe..:)
Kolegyně poslouchá dost jinou hudbu, ale z jeho koncertu prý byla paf..
Ten s Nadiyou , jj má to šťávu ..ta kombinace se španělštinou mě vždycky baví

96
Violete
Reagovat

@Bezík: Možná, že už na tenhle typ zpěváků už bylo obsazeno. Ale v tom rockerovi bylo něco nepostižitelného, dojemného.

97
libena
Reagovat

lucie v billie eilish se mi moc líbila, dnes poprvé jsem se zastavila a jen jsem na ni koukala, paráda

98
Bezík
Reagovat

Co to mělo být, tahle poloitalská influencerka ? Tohle fakt postoupilo ? :-o

99
Tomáš
Reagovat

Ta Dominique měla při zpěvu něco do sebe, takové dojemné kouzlo. I když to pěvecky nebylo dokonalé. Ale na postup Ano.

100
Violete
Reagovat

@Bezík: A Lucie by u Tvé alternativní poroty bodovala? Já bych Lucii potřebovala slyšet ještě jednou.

101
Tomáš
Reagovat

Bubeník od Kalouska měl postoupit, toho je škoda. Podle mě zpíval dobře. Ale už je tam dobrých kluků dost (aspoň podle mě a Čekovského) a tenhle nebyl typově moc výrazný takže žádná velká tragédie to zase není. Tohle ještě přežiju.

102
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak pokud by přišli soutěžící jako jsou tito tak jo, ale já doufám, že by přišli úpně jiní a to už by pak asi nestačilo ;-)

103
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Habera měl v tomto případě pravdu, doprovodné vokály super, sólový zpěv nikoliv.

104
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No ale místo toho větnamce na konci myslím klidně postoupit mohl a nic by se nestalo, určitě zpíval bubeník líp. A kdo se dnes líbil tobě? Tipuju ta nekomerční slečna?

105
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Zítra napíšu, jako vždy :-D Jako postoupit mohl, nic by se nestalo, postoupili zbytečnější, ale asi vzali v úvahu že to je profík muzikant a a tak trochu tam nepatří.

106
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Taky bych Bezíka tipoval na nekomerční Hanku, tu mám totiž v Top 3 i já 😀 A tebe taky potĕším, budu tam mít i jednoho kluka, kterého ty budeš mít 100%nĕ prvního a který je dvojčetem jednoho z tvých favoritů z minulosti (a v tomto díle to není jediná Hallie, která našla svou Annie) 😉

107
DJ Vlado
Reagovat

OT: Jak tady Ally zmínila Ochránce s Vaculíkem, tak si dnešní díl teď pouštím zpětně a hraje tam mladší brácha Bendiga, který byl vloni v SS 😉

108
Ina
Reagovat

@libena: to mě od něho docela mrzelo, že neřekl pravdu. Měl ta naposlouchany i ty gesta jako Adam, ale zazpíval to pekne

109
bobina
Reagovat

@Ally: Konečně spřízněná duše – přesně se shodujeme v té čtyřce. V UK bych k Mattovi přidala ještě Jamese Arthura . oba jsou moje srdcovky, i když mezi sebou měli nějaké kontroverze.

110
bobina
Reagovat

@libena: Podle mne Cher v nejlepší úpravě zazpívala Ella Henderson’s v X Factoru UK 2012 už na castingu, ostatní ji dost napodobují.

111
DJ Vlado
Reagovat

@bobina: Ella zpívala Believe až v bootcampu, na castingu zpívala vlastní píseň pro dĕdečka 😉 Jinak souhlasím, taky mám tuto verzi spojenou hlavně s Ellou, přestože Adam jí zpíval o tři roky dřív (obojí jsem viděl na ex-post, ale Ellu o něco dřív) 😉

112
libena
Reagovat

ano máte s ellou pravdu všichni, ale já sleduju adama, tak to mám s ním víc spojený, a hlavně vím, že mu cher složila poklonu za to, jak to zazpíval (v roce 2019). jasně, ale ella super.

113
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku 😉

114
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Sledovala jsi letošní Idol? Kdo se ti tam líbil nejvíc? Pro mě byl tenhle ročník hodně zásadní, jelikož jsem v nĕm našel svou největší americkou srdcovku EVER 😍 (Odepiš prosím pod nový rekap, ať to tady nezapadne, díky 😉)

115
libena
Reagovat

@DJ Vlado: schválně – že by casey bishop :-)))
ano sledovala, napíšu k novému rekapu

116
DJ Vlado
Reagovat

@libena: BINGO! :-) Ale myslím, že to bylo jasné, navíc jsem ji uvedl v anketě :-) Btw. zajímavě se mi to sladilo, britská i americká No. 1 srdcovky skončily shodně na 4. místě, česká a australská zase na 5., akorát slovenská vyhrála :-)

117
libena
Reagovat

@DJ Vlado: aha, tak na anketu jsem se nedívala!! fakt jsem to brala jen podle souteže

118
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Jasně, ono to nebylo těžké uhodnout i bez ankety :-) A své typické favority tam měli i Tomáš a Monika :-)

Přidat komentář