Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

ANKETA: Král a královna poroty SuperStar

31. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar logo

Ani v této nelehké době nezapomínáme na tradice, které jsme dodržovali dříve. A jednou z těchto tradic je i silvestrovská anketa. A ta letošní přímo navazuje na tu loňskou, ve které jste zvolili krále a královnu SuperStar z řad soutěžících. Tentokrát přicházejí na řadu porotci.

Za dvanáct ročníků české, slovenské a federální SuperStar zasedlo v porotě třináct mužů a dvanáct žen. Třináctku mužů, kteří usilují o titul krále poroty, tvoří:

Ondřej Hejma, Ondřej Soukup, Milan Herman, Pavol Habera, Laco Lučenič, Juľo Viršík, Michal Horáček, Eduard Klezla, Rytmus, Ben Cristovao, Matěj Ruppert, Marián Čekovský a Leoš Mareš.

Dvanáctku růží mezi trním, ze které vzejde královna poroty SuperStar, tvoří:

Gábina Osvaldová, Lenka Slaná, Jana Hubinská, Ilona Csáková, Dara Rolins, Marta Jandová, Helena Zeťová, Ewa Farna, Klára Vytisková, Katarína Knechtová, Monika Bagárová a Patrície Pagáčová.

Bohužel stránky Weblight.cz, ze kterých jsem v minulosti vždy tvořil ankety, jsou již nefunkční. Proto jsem musel najít náhradu, která však je z technického trochu složitější, takže musíte kliknkout na níže uvedený odkaz.

HLASUJTE ZDE

Hlasovat můžete až do středy 6. ledna do půlnoci. Ve čtvrtek 7. ledna pak budou známa jména krále a královny poroty SuperStar. Proto neváhejte a HLASUJTE!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Mr. Bean
Reagovat

Za mě jednoznačně Laco Lučenič a Dara Rolins. Složení poroty Habera-Rolins-Lučenič byla nejlepší porota v CZ/SK prostoru, škoda, že takto spolu byly pouze 1 ročník.

2
Lucas
Reagovat

Z chlapů moc nevím, Palo je fajn, i když už by to taky chtělo změnu. Z ženských jsem dal Ewu, pak mě taky bavila Marta Jandová.

3
Prochor
Reagovat

Mně se v porotě nejvíc líbil Eda Klezla a z žen Ewa Farna. Oba mluvili k věci bez zbytečných bonmotů a vtipností za každou cenu. P.S. Ewa na to během castingů nevypadala.

4
Tomáš
Reagovat

Tak za mě král poroty je Habera, tam je to úplně jasné ale s tou královnou bych to měl o dost těžší. Tady hodně letí Marta Jandová nebo Ewa Farna ale já bych paradoxně asi vybral někoho v šoubyznysu ještě zkušenějšího a byla by to tím pádem asi Gábina Osvaldová, což asi většina lidí nepochopí. Byť sem s jejími názory často také nesouhlasil, tak přece jen má svoje podložené zkušenosti a uměla být i vtipná.

5
Bezík
Reagovat

Já to mám jasné, Laco Lučenič o parník a Katarína Knechtová o prsa (Ewy Farne) právě před Ewou Farnou :-D. Zajímavé, že mi vyšli oba Slováci … ;-)

6
Bezík
Reagovat

DJ Vlado : Ještě bys mohl uspořádat anketu o největší zklamání v porotě. Tam bych to měl taky jasné, Klára Vytisková a Matěj Ruppert, oba vzhledem k očekávání které jsem od nich měl.

7
limbora
Reagovat

Pro mne je jedničkou Habera. Největšim překvapením, v tom dobrém slova smyslu, ovšem loňský nováček Čekovský. A kupodivu také Bagárová. Nejzbytečnější člen poroty – Mareš a Pagáčová. Jo, a nesmím zapomenout ani na Bena ( snad se nepletu). Snad nebyl placen od počtu vyřčených slabik.

8
Bezík
Reagovat

@limbora: Mareš byl v pohodě a hlavně, Mareš byl moderátor skrytý v porotě, což byl docela zajímavý nápad.

9
Tomáš
Reagovat

Leoš v porotě mi vůbec nevadil, podle mě byl skvělý porotce. I když to propojení moderátora i porotce zároveň se moc nepovedlo, nedá se zkrátka sedět na dvou židlích naráz. Sice bych ho příště zase viděl raději jako moderátora ale jako porotce bych ho rozhodně nezatracoval – zvlášť v porovnání s jinými porotci.

10
bobina
Reagovat

Pro mne Pavol Habera před Laco Lučeničem a Katarína Knechtová před Gábinou Osvaldovou. Leoš Mareš byl fajn, připadal mi hodně empatický. Příjemně mne překvapila
Monika Bagárová a Ben Cristovao.

11
Bezík
Reagovat

@bobina: Pravda, největší překvapení by u mě taky vyhráli ti dva. Zejména Ben byl dost dobrý a nebál se být v opozici vůči jinak dominantnímu Haberovi.

12
Scalex
Reagovat

Dal jsem Ewu a Edu.

13
Monika
Reagovat

@Scalex: To mame uplne stejne, naprosto bez zavahani Klezla, pro me nejvetsi borec v porote, strasne me mrzelo, ze uz tam pak nikdy nebyl. Takovej bozi prisnej kantor, ale spravedlivej s ohromnym respektem. U bab Ewa suprova,sli z ni emoce a zatoven fundovane rady.

14
Monika
Reagovat

V ankete o nejvetsi prekvapeni by pro me suverenne vyhrala Bagarova, cekala jsem takove zbytecne hloupoucke komentare zalite slunkem, vsichni krasne zpivaji a moc se ji libi a ona nastoupila drsna Monika :-))) Ni a prekvapeni v negativnim slova smyslu Vytiskova, na to jak je originalni a netuctova jsem cekala uplne jinej level, strasne slaboucka. Ruppert me neprekvapil, on je takovej jednodussi clovek, takze jsem ani nemela zadna ocekavani.

Přidat komentář