Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 5. SuperVýběr: Semifinálová Top 18 je kompletní

13. Květen 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2020 Top18

Minulý týden jsme poznali první šestici semifinalistů vzešlou z první čtyř duetů a tentokrát ze zbývajících devíti duetů jich přibylo dalších dvanáct. Postoupili všichni favoriti, nebo došlo opět k nějakým zvratům? Jakého failu se vůči jednomu již vyřazenému soutěžícímu dopustil Habera? A jaký bonus od jedné ze semifinalistek jsem si pro vás připravil v samotném závěru rekapu? Nezbývá vám než si přečíst následující řádky od začátku až do konce.

Lucie Bikárová & Jan Fanta

zpívali: Marvin Gaye & Tammi Terrell – Ain’t No Mountain High Enough

Tento duet mi připomínal klip k písni Barbie Girl od skupiny Aqua. Tolik umělé hmoty na jednom pódiu se jen tak nevidí. Lucka má sice hlas jak zvon, ale její projev je natolik prožraný afektem, že se velmi těžko poslouchá i sleduje. Ovšem Honza na tom s afektem není líp, navíc mi právě v této písni přišlo, že zbytečně některé fráze komplikoval. Trochu se divím, že Monika nepřipomněla, že tutéž píseň zpívala rovněž v divadle s Honzou Bendigem, přičemž jejich podání bylo v mnoha směrech nedokonalé, ale šla z toho mnohem silnější emoce než od Lucky s Honzou, jakkoliv si za to oba vysloužili postup.

Štěpán Mráz & Veronika Weissová

zpívali: Robbie Williams – Angels

Tímto vystoupením definitivně praskla bublina ohledně dvojčat Mrázových. Štěpán litoval, že už v soutěži není jeho brácha a nemůže zpívat s ním, tak se ho místy snažil napodobovat, nebo to tak alespoň působilo, když zpíval čistým hlasem, kde byl extrémně nejistý až amatérský. Veronika tak byla jednookou vedle slepého. Její zpěv mi přijde dřevorubecky hrubý a necitlivý. Za mě by byli oba na vyhazov, postup Veroniky byl podle mě zbytečný.

Barbora Piešová & Tomáš Mikulka

zpívali: Miro Žbirka & Marika Gombitová – V slepých uličkách

Jestli některý duet dopadl přesně opačně oproti papírovým předpokladům, tak to byl tento. Kdyby mi někdo po casting řekl, že Tomáš v duetu převálcuje Báru, asi bych mu přeposlal číslo na psychiatra, které jsem kdysi dostal od mého “miláška” Relicha. Oba dva dali před výkonem najevo, že z výběru této slovenské klasiky nemají radost, ale pouze na Báře to bylo poznat a nejen proto, že zapomněla text, ale hlavně proto, že z ní byla celou dobou cítit totální rezignace. Na Tomášovi naopak despekt nebyl cítit ani v nejmenším a celou dobu píseň táhl včetně harmonikové vsuvky. Jeho nepostup jsem vůbec nepochopil, tedy možná to bylo kvůli tomu, jak se na zkoušce hádal s hlasovou poradkyní. Jakkoliv jsem Tomáše ze začátku nemusel, tak mě nakonec jeho vypadnutí mrzí. Bára postoupila spíš “za zásluhy”, ale do finále prostě jednoznačně patří, takže s jejím postupem souhlasím.

Valerie Lynn & Matěj Vávra

zpívali: Michael Jackson – Smooth Criminal

Tento duet byl z celého večera nejkompaktnější. Matěj se staral o rytmus, který je v případě Jacksona sestsakra těžký, zatímco Valerie obstarala napětí a energii ve výškách, takže to dohromady perfektně zapadlo jako puzzle. Postup si za to zasloužili oba dva, avšak reálně postoupil pouze Matěj. Valerie se však nemá za co stydět a odchází rozhodně se ctí.

Adéla Krejdlová & Michal Šafrata

zpívali: Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow

Zklamání večera, především tedy na straně Michala, který do této písně šel tak opatrně, aby nic nezkazil, přičemž výsledek byl velmi matný. Navíc když jsem psal, že je „salónní rocker“, nemyslel jsem tím, že z něj stylisté musí dělat Oldřicha Nového. Adéla mě s výjimkou castingu absolutně nezaujala, takže mě ani nemohla zklamat, i tak ale skončila pod svým standardem, takže pro ni soutěž po právu skončila. U Michala to byl podobně jako u Báry postup “za zásluhy”, ale jelikož podle Leošova spoileru je už nyní jasné, že je ve finále, tak si nejspíš v semifinále napravil reputaci.

Karin Křížová & Mikuláš Hrbáček

zpívali: Shawn Mendes – Stitches

Jednoznačně nejpřeceněnější duet večera. Karin je veskrze průměrná zpěvačka, která to primárně hraje na sex-appeal, čímž je mi dost nesympatická. Mikuláš je bezesporu na svůj věk talentovaný, ale ze svého chlapeckého a místy mečivého hlasu zatím víc nevymáčkne. Mně by z této dvojice nechyběl ani jeden, což znamená, že oba postoupili. Na tomto duetu bylo nakonec nejzajímavější, že se při nich Habera dopustil dvou WTF momentů. Nejprve jeho prohlášení o Mikulášovi, že „podobného tu nemáme“, přičemž je to identické hlasové dvojče mého „miláška“ Pavla Callty. No a nejvíc by Paľo zasloužil nakopat do prdele za urážení Jardy Dolníka. Sorryjako, ale jeho „Horník-Dolník“ byl téměř na úrovni Rytmusovy „Fuckové“ a čišela z něj averze osvaldovského typu. Trvám na tom, že by se Habera měl Jardovi za tuto impertinenci omluvit.

Hana Džurbánová & Timotej Majský

zpívali: Calum Scott – Dancing On My Own

Ke kauze, která se odehrála mezi Timotejem a Hankou (a Luckou Bikárovou jako “třetí osobou”), se vyjadřovat nebudu. Myslím, že to přísluší jiným, aneb jak říkala Dana Medřická alias doktorka Fastová z Nemocnice na kraji města “Já jim u toho nesvítila”. Mnohem horší je, že v soutěži už oba přesluhují. Timoteje zachraňuje pouze jeho barva hlasu, jinak je jako zpěvák podprůměrný. Hanka by jednou mohla být dobrá zpěvačka, ale zatím je po všech stránkách nezralá. V minulých kolech vypadly podobně mladé, ale jinak mnohem vyzrálejší holky (především Alica Urcikánová a Martina Puchalová). Z tohoto duetu nešla absolutně žádná emoce a působilo to, jako kdyby mezi oběma byla tlustá zeď. Tohle byla další dvojice, ze které byli oba na vyhazov, což ale znamenalo, že postoupili.

Natália Kollárová & Jaroslav Oláh

zpívali: Elton John & Kiki Dee – Don’t Go Breaking My Heart

Stejně jako část poroty jsem i já už od casting Jardův velký fanda, bohužel se čím dál víc ukazuje, že je totální amatér. Jeho rytmická mimóza vyplavala v této písni na povrch mnohem víc než kdykoliv předtím, pročež byl v soutěži už delší dobu neudržitelný. A je to velká škoda, jelikož jeho barva hlasu je v našich končinách ojedinělá. Natália se ovšem taky zrovna moc nepředvedla, což lze přičíst nemoci. Její vypadnutí mě však nijak zvlášť nemrzí, strategicky se mi naopak hodilo do krámu, jelikož se tím opět posílila šance, že ve finále uvidím svou srdcovku Dominiku Lukešovou.

Diana Kovaľová & Martin Schreiner

zpívali: Zayn feat. Sia – Dusk Till Down

Diana je zajímavý úkaz, jelikož jí to mnohem víc sluší v civilu, nenamalované a s rozpuštěnými vlasy než po zásahu stylistů a vizážistů, kteří s ní pracují dost necitlivě. Ale ještě větší úkaz je její zpěv, který je už v pouhých patnácti letech takřka dokonalý. Martin vedle ní působil jako doprovodný vokalista, jakkoliv nezpíval špatně, tak tady to bylo především o Dianě. Myslím, že o letošní vítězce je už rozhodnuto ještě před vypuknutím finálových kol (což navíc umocňuje fakt, že budou jenom dvě).

Nejlepší duet večera podle DJ Vlada:

Takové pohlazení po duši, jakým byl minule duet Dominiky s Jardou, pro mě v tento večer nezazněl. Za duet, který byl tentokrát nejvíc duetem, bych rozhodně označil Matěje s Valerií. Za individuální výkony však musím zmínit tradičně skvělou Dianu a velké překvapení Tomáše Mikulku, pro kterého to bohužel byla labutí píseň.

Hodnocení 5. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Minule jsem zapomněl zmínit totální WTF prvek v podobě buzení jednoho duetanta druhým, který tentokrát nabral ještě bulvárnějších rozměrů v podobě hledání ztracené Lucky Bikárové. Ohledně kauzy mezi Timotejem a Hankou sice chápu, že je to pro produkci aktraktivní, ale zpracováno to bylo podobně necitlivě jako onen nešťastný maturiťák mé předloňské srdcovky Zuzky Chalupové. V semifinále tak máme 18 soutěžících, 11 holek a 7 kluků, přičemž na některá jména bych ještě nedávno nevsadil ani zlámanou grešli. Například u holek trio Hanka, Veronika, Karin mi přijde podobně zbytečné jako trio Hynek, Hannig, Kulhánek v předloňských prezidentských volbách (mnohem radši bych ji na jejich místě viděl Alici, Kamilu “Hošťálkovou” a Maťku Puchalovou). U kluků mi vyloženě chybí Jarda Dolník, nově i Tomáš Mikulka, a vem to čert, klidně i Jarda Oláh, který ztělesňoval podobný nepoměr barvy hlasu a techniky jako Timotej, ale byl mnohem sympatičtější. V této chvíli už mám svůj tip, jak by finálová sestava mohla vypadat, v čemž mě utvrzují upoutávky v kombinaci se spoilery. Zda se můj tip ukáže jako správný, na to si musíme ještě pár dní počkat.

Exkluzivní bonus: Dominika Lukešová a její první píseň I’ll Steal Away

Jen pár minut před odvysíláním nedělní epizody vydala má letošní srdcovka Dominika Lukešová na svém Youtube kanálu svojí první vlastní píseň I’ll Steal Away, jejíž je spoluautorkou společně s producentem Jirkou Vidasovem a textařem Alasdairem Bouchem. Myslím, že se jedná o ukázku velmi zdařilého vkusného popu, jakého je u nás jako šafránu, proto Dominice věštím po soutěži velkou budoucnost, ať už to s ní v SuperStar dopadne jakkoliv.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 530
1
Dana
Reagovat

Prvníííí🌞

2
Dana
Reagovat

Díky za pěkný rekap i opravdu zajímavou písničku. Potěšilo:)

3
frida
Reagovat

Zdravim panackovce. Letos superstar moc nesleduji. Vlastne cely dil jsem videla az tyto duety. No a nejvic se mi libila Bara. Ma krasnou barvu hlasu a nalehavost v nem, pripomina mi mladou Janu Kratochvilovou. A pak se mi libil Timotey. Skvely soliter. Takze zatim budu fandit jim a uvidim co dal.

4
Jarda
Reagovat

Jenom krátce – přál bych si aby poslední dvě před vyhlášením vítěze byly Dominika Lukešová a Diana Koval’ová. Obě zcela jasně převyšují svým talentem ostatní. Jsou tam i dobře zpívající kluci, ale ti mě na rozdíl od takového Tomáše nezajímají protože na ty dvě holky nemají,

6
dolores
Reagovat

Vlado, IMHO Majskemu sa da vytknut vselico, …ale rozhodne by som ho neprirovnavala technicky k Olahovi,..na rozdiel od Jardu, Timotej citi rytmus triafa frazy tam kam patria :-) … ten jeho duet s Hankou povazujem za druhy najkrajsi pre mna (aj napriek chybam) po Diane s Martinom, normalene si ho prehravam, taky intimny mi pride :-)

co sa tyka Barbory, urcite ju spevacky Mikulka neprevalcoval :-)) jedine v znalosti textu, tam ano :-D tam ju zahanbil :-)

Dominika ma pekny song, skoda ze nie cesky, ta jej anglictina je taka slovanska

7
Sa. I.
Reagovat

Více méně souhlas s DJ Vladem, řekla bych až 95 %, a rovněž dík za milou přílohu.
Je mi jasné, že to někomu připadne jako skoro plný pytlík švestek z Hujerovy zahrádky, ale mě to nevadí ;-)

8
Sa. I.
Reagovat

@Sa. I.:

Orava: MNĚ to nevadí /právě mám oční migrénu :-/

9
Sa. I.
Reagovat

@Sa. I.:

Oprava „oravy“ na „opravu“ ;-) a ponaučení, že s rozestřeným zrakem se zdržet komentů :) Teď jsem tu za negramotu, v lepším případě za zmatkáře :-D

10
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Hele to je jednoduchý. Prostě už nepij ! ;-) :-D

11
Inbezka
Reagovat

Dobrý den, díky Vladovi za rekap. Škoda, že přichází vždycky tak pozdě. Kde jsou ty časy, kdy už v pondělí jsme psali Scalexovi kdeže je rekap?
Jinak vcelku souhlasím, až na Oláha, který si to u mě rozházel tím, že museli každé jeho druhé slovo vypípat. A neberu na jeho obranu ani to, že je budili s kamerami. O jeho zpěváckých dovednostech už toho napsali dost jiní, takže u mě bohužel, i když na svých vystoupeních působí sympaticky.
Dále mě velmi zklamala Bára. Fandím jí a myslím si že je hlasově skvělá. Ale nedovedu si představit, že by se k přidělené písni takto postavila třeba Aneta Langerová, která také dostala mnohé vykopávky. Vždycky se ale snažila připravit se co nejlíp.
Matěj s Valerií byli skvělí a Valerie si zasloužila postup. Diana s Martinem také hezké, i když z Martina byl jenom stín.
Bikárová s Fantou jsou mi oba krajně nesympatičtí. Takže i když zpívali dobře, na ně bych rozhodně na koncert nešla a ani bych si je dobrovolně nepouštěla. Ta holka i když je v růžových, bílých nebo bleděmodrých krajkových šatečkách, působí drsně a agresivně. Tím jí neberu její schopnosti a určitě má svůj okruh obdivovatelů, možná hodně velký a úspěch jí přeju. Ale za mě nee. Fanta je na tom u mě stejně.
Diana krásné.
No a Timotej a Hanka. Timotej měl pravdu, že je Hanka děcko a že by s dospělejší zpěvačkou byla lepší spolupráce. Ovšem jde z něj tak negativní energie, až hrůza. Určitě proto, že člověk o něm už předem ledasco a asi přibarveného četl. Ale Timoteje si dovedu představit jako skvělého představitele záporných filmových postav. Opravdu skvělého. Ne prvoplánového grázla, ale takového toho psychického tyrana :-) Vypadá velmi dobře a třeba si ho někdo od filmu všimne:-) Na zpěv je ho škoda.
Z poroty se mi hodně líbí Leoš, i Monika, i když mají své slabé chvilky. Nejvíc ovšem se mi líbil od začátku Marián, kterého jsem vůbec neznala. Je na něm vidět, jak hudbou žije a přistihovala jsem se, že se při pohledu na něj usmívám od ucha k uchu. Bohužel to musím psát v minulém čase, protože se jakoby vytrácí. Valerii obdivuju, jak tam vydrží – no ale pusa jí jede, takže verdikty sdělovat umí dobře. Habera nevím jestli kvůli produkci, nebo je takový sám – dokáže být tak nespravedlivý a přezíravý, že vzdor jeho zásluhám ho přestávám brát jako autoritu. Aspoň není letos až takový sprosťák jako býval – možná kvůli té krásné těhotné květince vedle něj.

12
Violete
Reagovat

Z Dominiky bude hvězda, DJ Vlado děkuji, že jsi tady snad jediný další zastánce Jardy. Nemáte někdo tip na písničku, která vás dokáže pořádně nakopnout?

13
Bezík
Reagovat
14
Violete
Reagovat

@frida: Zajímavý nezávislý pohled tím, že to nesleduješ od začátku. Myslím si, že jsme se dříve i na favoritech shodovaly. Bára se mi nejvíce líbila na castingu a pak ještě v kvartetu, podle mě jejím výkonům hrozně ubližují, protože ji pořád nutí do jiné prezentace, než jaká je jí vlastní. Snad teď v neděli bude za sebe, moc bych jí to přála. A Timotej patrně také neukázal své vnitřní já navenek.

15
Violete
Reagovat

@Bezík: Diky, to je parada, neznala jsem, a to jsem pritom byla i na koncerte Micka Jaggera, no vlastne Mick Jagger je rozhodne nakopavaci tou svou bezmeznou energii ;-)

16
Bezík
Reagovat

A co takhle malou tipovačku na vítěze ? Už je jen 18 adeptů, tak se ukáže kdo má jaký odhad. A k tomu bychom mohli připojit přání na vítězství, ať víme kdo komu fandí. Odměna za vítězství bude dobrý pocit, že máme lepší odhad než ostatní :-D
Za mě tedy :
tip na vítěze : Diana Kovaľová
přání : Esther Lubadika

Přání je opravdu poněkud fantasmagorické, Esther nejspíš neprojde ani do finále.

17
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík:

tip: Diana Kovaľová
přání: Dominika Lukešová

18
Kevin
Reagovat

Tip na viteze : Diana Kovalova

Prani : Diana Kovalova

19
Akša
Reagovat

Toto by mali byť finalisti zo Slovenska: https://www.cas.sk/clanok/980182/superstar-sa-chyli-ku-koncu-tajne-testovanie-na-koronavirus-ako-bude-vyzerat-finale-sou-video/
Nie je tam Diana, ale tá je možno v Španielsku.

20
Akša
Reagovat

Na stránke cas.sk je zverejnená infomácia o testovaní slovenských účastníkov finále na koronavírus pred odchodom do Prahy. Zo spevákov na odobratie vzoriek prišli Júlia Kramárová (18), Giovanni Ricci (21), Timotej Májsky (22) aj Barbora Piešová (19).
Diana tam nie je, ale tá je možno v Španielsku.

21
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

:-D Tak to jsi udeřil do hlavičky nejtrapnějšího abstinenta v republice ;-) :-D

22
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Tak to máš blbý. To znamená, že lepší už to nebude … ;-) :-D

23
Sa. I.
Reagovat

@Violete:

Jako nakopávací písničku mám „Obyčejnej svět“ od Abraxas a celý album Rituál mě baví. Kvituji s povděkem, že ta 20 let stará a stále svěží a svižná skladba hudebně doprovází zánovní komedii Přes prsty ;-) Vždycky Abraxas! ;-)

24
DJ Vlado
Reagovat

@Akša: No a protože Diana je jasná z Leošova spoileru, tak tím pádem známe celou slovenskou část finalistů (+ z Čechů Šafratu) :-)

25
Monika
Reagovat

tak super, je to presne jak jsem tu psala. Skutecne po odzpivani hned postoupi bara, Julie a pak se bude vyrzovat mezi dvojicema a trojici…

26
Bezík
Reagovat

@Monika: Budeme ti říkat Monika Holmesová ;-)

27
Ally
Reagovat

Souhlas více méně s rekapem Vlada i Inběžky :)
Jen jsem si ještě všimla , že Adela zpívala dobrou svahilštinou ..?
A něco proti Gábině Osvaldové ? : )

Jinak asi to vyhraje ta Diana.
U poroty . Ale je to podle diváků, nevim
Jako je v podstatě dokonalá, ale jakoby mi tam něco chybí, až tak ke mně emoce nedojde..abych citovala holky z poroty :) možná tím, jak je mladá
Dokonce už jsem stihla dvakrát zapomenout, že je to ta Španělka..Vůbec mě ty holky nějak letos nebaví..asi tomášovatím :)

A přání ? Zatím asi M.Šafrata.
Lehce srdcovka je Martina, ale už mě přestává bavit ta love story komedie. A ten jejich duet byl tak.. divný..až se mi to možná líbilo :)

28
Violete
Reagovat

Tak se také přidám a dám i přání na svoji desítku: Diana Kovaľová, Esther Lubadika, Dominika Lukešová, Timotej Májský, Barbora Piešová, Martina Koniariková, Martin Schreiner, Michal Šafrata, Matěj Vávra, Veronika Weissová
Tip (ať je sranda, když už ty nejlepší ve finále mít nebudu): Karin Křížová, jinak bych tam měla rozhodně Mikulku (ať ho vrátí jako divokou kartu)
Přání: Veronika a jako náhradnice Dominika

29
Monika
Reagovat

kluci; po odzpivani postoupi jen Schneider, nikdo hned nevypadne..pak pujdou ve dvojicich a vzdy postoupi jeden….
vavra x safrata…postupuje Safrata
giovanni x fanta…postupuje giovanni
hrbacek x timotej…postupuje Timotej
ve finale budou tedy jen ctyri kluci.

30
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Abraxas neposlouchám, ale pro mě spíše od této skupiny tohle https://www.youtube.com/watch?v=tT8G6wjhjok Má to takový nakopávací rytmický základ :-)

31
Tomáš
Reagovat

Koukal sem na rozhovor se Šepsem. Chlapec dost dospěl, srovnal si to v hlavě a působí daleko sympatičtěji než kdysi. A o SuperStar měl pravdu, však jsme to stejně všichni tušili.

32
Monika
Reagovat

U bab hned postoupi Bara a Julie, Hana s Karin hned vypadnou…
pak pristoupi dvojice Klara x ester….tady to vidim na postup ester i dle jednoho spoileru vyse, pokud byl pravy
dale mame Diana x lucie..tady ocekavam nejake dramo pro divaky, ale nakonec pusti obe dal…
a nakonec mame trojici martina x veronika x dominika, zde hned vyhodi Martinu (nebyla na testech, takze tam tutove nepostoupila) a z dvojice veronika x dominika postoupi Dominika…odpovidaji tomu i ty slzy v ukazce, chteji navodit atmosferu, ze vypadla, ale budou to slzy stesti…

33
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tip na vítěze: Diana Kovalová
Přání na vítěze : Matěj Vávra

Přání na vítěze mám víc fantasmagorický než ty, ten v tom Finále nebude už natuty.

34
Ally
Reagovat

@Sa. I.: @Violete:
Já taky dneska migréna a depka..to asi to počasí
Nakopávací mám, lehce dirty pleasure je to tedy ,ale snad ne mimo když je to porotkyně :)
Nicole Scherzinger Poison
Jinak pro srovnání, jak zpívá třeba Phantom of the Opera ..a jaký zpívá s.it normálně ..hmm

A z dalších porotkyň Ewa Farna, ale jen po polsky vypalovačky..nevím proč:)

Jinak ty odkazy co jsi tu dávala, dobrá typicky coloursová :) hudba.
No co stejně jsem letos nemohla jít..

35
Monika
Reagovat

TOP 10
kluci: giovanni, safrata, timotej, schreiner
baby; julie, bara, diana, lucie, dominika, ester

vychazi to i pet Slovaku a pet Cechu, urcite je to nahoda, na kvoty se nehraje :-)))

36
Tomáš
Reagovat

Tak aspoň budu mít ve Finále klid, když teda už vidím že asi jistě tam ani Vávra ani Fanta nebudou. Tím pádem mě v těch živácích zajímají už jen Šafrata a Timotej ale to už stejně takové aktivní fandění nebude. Ale mám aspoň pokoj a může mi to být už jedno, vlastně mi tím porota i produkce prokázali službu. Giovanniho nesnáším už úplně stejně jako kdysi Haricha a možná ještě víc protože je kvalitou podle mě minimálně ještě o třídu horší. A Schreiner to je nudnej uspávač hadů, na to jak fandím klukům tak dlouho si nepamatuju kluka co by mě takhle strašně šíleně nebavil. :-D A děvčata? Prominou ale dívčích vítězek jsme už tady měli za poslední roky tolik a letos k nim přibude další, že už mě absolutně nezajímají a nedokážu jim fandit. Diana je v pohodě, sympaťačka, mám ji rozhodně raději než Emmu nebo Maškovou ale že by mě nějak výrazně oslovovala, to se říct nedá. Ať si tu výhru užije. Jinak včera sem viděl rozhovor s tím Majeským a to je teda hodně nesympatický a sebevědomý chlapík, z toho ta arogance a manipulantství přímo čiší. A přesně takovýhle šéfové tahají za nitky a rozhodují o tom kdo v tom Finále bude a kdo ne a možná i o tom kdo to celé vyhraje. Habera ne, to je jenom nastrčená dobře zaplacená loutka a zbytek poroty taky. Tak jedeme do Finále a ať už to máme za sebou. :-)))))

37
Bezík
Reagovat

@Monika: Z čeho soudíš že projde Esther ? Mě to přijde dost nepravděpodobný, nicméně je možné že ji tam pošlou jako křoví, které nebude ohrožovat vybrané favority.

38
Violete
Reagovat

@Ally: Super diky, s tou telefonni budkou jsi mi pripomnela jeden dil Amerika hleda topmodelku, jak se mely naskladat do budky a jedna v popredi se fotila, ukol byt nenechat se zastinit ostatnimi a vyniknout.Tomu rikam vyzva. A jeste mi padla na mysl Alanah Myles https://m.youtube.com/watch?v=sxXLJUWAzjg#searching Videla jsem ji radit na koncerte v Praze a takhle si predstavuji rockerku, Julie by se mohla priucit ;-)

39
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Pochybuju, že Majeský o něčem rozhoduje, teda jo, ale jen o své profesi. To je taky jen výkonný šmoula, který musí poslouchat manažery v zákulisí.

40
Tomáš
Reagovat

Slyšel sem ten song Dominiky. Zpívá hezky ale pro mě bohužel nic nového a absolutně mě to nebaví. Nuda. Ale Vlado bude mít štěstí. Dominika půjde ve Finále hodně vysoko. Lidi v SS těmhle typům dost fandí, bohužel. Nevyhraje ale úplně klidně ji vidím v top trojce s Dianou a Bárou, třeba bude i v Top 2. Vidím to tak že letos budou v Top 3 opět samé baby, to už snad ani jinak nejde když porota a produkce za své obrovské zarputilé snahy úplně všechny perspektivní kluky už zlikvidovali. :-)))) Šafrata postoupí maximálně do toho druhého živáku ale na Top 3 ho nevidím, to by musel fakt pořádně zaválet a to se asi nestane. Je moc málo výrazný, věděli proč vybrali zrovna jeho. Holky asi moc neohrozí. Timotej je otázka s tou kontroverzí, spíš skončí na posledních místech, i kdyby prolezl do druhého živáku, tak stejně nezasáhne do Top 3. A Schreiner s Giovannim ti jsou tam jenom do počtu, úplně zbyteční aby zaplácli místa, která by jinak porota musela dát daleko lepším klukům, kteří by fakt na výhru měli – Choma, Dolník, Mikulka, Vávra atd. Tohle bude zaručeně ta nejhorší finálová sestava všech dob. Je dobře že budou jen dvě kola, vždyť by tma při téhle skvadře soutěžících víc ani nebylo na co koukat….

41
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Asi máš pravdu ale arogantní mi přijde stejně. To tam potom nechci ani vidět ty lidi na ještě vyšších pozicích, všichni jsou tam neomylní a pak máme takovou SS jakou máme. :-D

42
Bezík
Reagovat

@Violete: No Myles to je spíš takovej popík v rockovém obalu ;-)¨
Když rockerka, tak tahle !!! ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=498zUzNGQxY

43
libena
Reagovat

OT:
american idol – jsem nadšená, nevím kdo postoupí do finále, ale já se nemůžu rozhodnout, moje top 2 – dillon nebo francisco…
dillon je osobnost, něco z něj vyzařuje, ta temná minulost ho poznamenala, je teď úplně někdo jiný,
francisco je miláček, úžasně skromný kluk
no ale na okraj – černý kůň vzadu je jonny

44
Tomáš
Reagovat

@Monika: Hlavně že tu pi** Bikárovou do Finále pustí a Fantu ne. Ten kdo to takhle vybral je dement, ať už je to porota nebo produkce, prostě jsou to totální idioti. I cvičená opice by ty finalisty vybrala líp a to teda hlavně mezi klukama. Doufám že jim tam letos přijde naprosto mizernej počet hlasů, já jim tam nepošlu ani h**no a to prostě proto že už ani nebudu mít komu. Ať jdou s takovouhle SuperStar už definitivně do p*dele. Sku*vená Nova a Markíza, s*ačky.

45
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Na Esther to vypadá proto, že bude ve dvojici s Klárou, která je tutově out podle spoileru z Instagramu, který sem dával kevin, že ve finále jsou jen dvě ze čtveřice Diana, Júlia, Klára, Adéla, no a Diana a Júlia jsou potvrzené… :-)

46
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Dík, tak asi jo, dají ji tam coby křovíčko, no aspoň si zazpívá ve finále ;-)

47
Violete
Reagovat

@Bezík: Dobre a zvlast ty jdouci kabaty jsou az desive, jen jsem cekala, jestli zpevacka neskonci nakonec az v hrobe.Nechtela jsem to rikat, ale v Topmodelkach bylo jedno z nejzajimavejsich foceni primo v hrobe a modelky ztvarnovaly ruzne neresti.Jeste dekadentnejsi klip je tenhle https://youtu.be/TjrD0qBy1pY Ale uz jsme zase nejak v temnych vodach. No, misto toho tahani ucastniku superstar z posteli, mohli vymyslet nejake zajimave foceni.

48
Violete
Reagovat

A to jsem si myslela, ze uz to Tomas bere v klidu, kdyz pouzil spojeni tak jedeme do finale a smajliky, aneb Tak uz jdeme do finale a posledni tony zni :-) https://youtu.be/V3DByaG2M_w

49
frida
Reagovat

@Violete: Ahoj, jo myslim, ze jsme se shodly tehda na Chladove, z hlasu. A celkove jsme mely podobny pohled na soutezici. treba nam to zustane. Podle vseho Bara postoupi, tak budu dal fandit. To se tesim a Timoteje tez rada uvidim a treba mi jeste nekdo cvrkne do nosu.

50
Tomáš
Reagovat

Vždyť je to všechno výsměch že Dolník, Choma nebo Vávra tam nebudou a taková Bikárka s Esther jo. Stačí je jenom porovnat. Tohle takhle nemohl rozhodnout nikdo jiný než naprostí skurvysyni. Ta show je fakt rok od roku větší a větší sračka.

51
Tomáš
Reagovat

@Violete: jJá to beru v klidu i když mě to na druhou stranu dost sere ale prostě jen nazývám věci pravými jmény a ty lidi kdo rozhodli o tomhle složení finále jinak nazvat nejde. Větší stupiditu než to jak vybrali letos kluky do Finále jsem ještě nikdy neviděl, letos to zdaleka překonalo všechny předchozí ročníky.

52
Bezík
Reagovat

@frida: Cvrnk ! ;-)

53
BarBora
Reagovat

Zatiaľ som to nesledovala dostatočne sústredene a bolo ich veľa, tak si víťazov neviem ani tipnúť, snáď v nedeľu.

Mňa v týchto idiotskych časoch chytá akási nostalgia a návrat k dávnej kvalite, výnimočnosti a atmosfére zašlych čias, toto nikdy nesklamalo:
https://youtu.be/TLHhhGWAIz4

54
Ally
Reagovat

Šeps ,článek zajímavý ..no letos je na žádnou Matějskou atd snad hnát nemůžou a budeme toho i my ušetřeni ? :)
@BarBora: Jj klasika
@Violete: Jako ten klip z Nicole jsem taky nepochopila :) ale neva , nakopávací účel splněn..diky za připomenutí..
A Amerika hledá topmodelka..joj tak to dirty pleasure druhé :) jsem u toho vždycky uklízela, abych ospravedlnila, že se na to dívám ..podle hesla z : žehlils někdy? ..Vratné láhve.. :)
Ty máš ale nachozených koncertů ? A koukáš na Superstar..:)

55
Ally
Reagovat

@Ally: S Nicole..bože ..to taky ta migréna :( dneska jsem se zasekla i na malé násobilce :)

56
Rick
Reagovat

Ohladom tych odberov tak Diana a Matěj tam síce nie sú ale to nič neznamená podľa mňa ešte. Diana môže mať zo Španielska komplikovanejšiu cestu a Matěj síce býva v Bratislave ale mohol zostať v ČR keď sa uzavreli hranice.

57
Tomáš
Reagovat

Ať už tahle debilní produkce nikdy v životě SuperStar nedělá jestli se definitivně potvrdí to, co už teď je na 99,9 % jisté. Bohužel to že budou jenom dva živáky je na tom ze všeho to nejmenší zlo. To se dá pochopit kvůli koronakrizi a třeba by to tak nevadilo. Kdyby… těch finalistů dali aspoň 12, i dvanáctka by v tom prvním živáku stihla úplně v pohodě odzpívat, vždyť dříve bývalo 12 finalistů běžně. A potom kdyby tak úplně zbytečně nezmasakrovali kluky – kdyby kluků bylo ve finále 6 a z těch co tam skutečně podle našich informací budou by tam zůstal dejme tomu jen Šafrata a ostatní by byli nahrazeni těmi kluky, které produkce v předchozích kolech úplně totálně nespravedlivě vyházela. Hned by ta show dostala o několik tříd vyšší level a člověk by se na ty živáky i těšil, i když budou jenom dva. A Diana nebo Bára byl nebyly tak jasné vítězky, zkrátka mohlo to být daleko napínavější a mohli do boje o titul konečně zase po letech zasáhnout i kluci. Jenže to by to tam někdo nahoře tak musel chtít. Ale bohužel nechce. Už jsem celou tou fraškou tak otrávený až běda. Prostě si stojím za tím že tenhle produkční tým je katastrofální a že SuperStar absolutně neumí dělat, tak ať se na to proboha už konečně vykašlou a další řady už nedělají. Je to zmršenina formátu, nehorázná. Možná že někomu budu připadat k smíchu já ale ten výběr kluků pokud skutečně bude takový jak tomu všechno nasvědčuje, tak je úplně tristní. Fakt vybrali pomalu ty nejhorší a nejméně zajímavé. Jediný důvod proč tohle dělají mě napadá ten, že prostě producenti se soutěží spjatí raději objevují mladé a talentované holky a po soutěži s nimi spolupracují, s pány to asi pro ně není tolik výhodné. To je sice super pro televizní byznys ale nevím koho jinak z diváků to ještě může bavit když budou až do smrti vyhrávat jenom holky a mužští zpěváci budou rok od roku víc a víc utlačováni a likvidováni. Je to prostě nuda, je to trapárna, je to ubohost a zoufalost. Už sem tyhle slova o SS slyšel od hodně lidí a bohužel mají pravdu. Ani mě už tohle absolutně nebaví. Smutné je jen to že doba je dnes už jinde a že se žádné kvalitnější pěvecké show asi my hardcore fanoušci už nikdy v tomto životě nedočkáme. :(

58
TakovaFakovaKakova
Reagovat

Co meles, Rytmusova Fuckova je jeden z nejvetsich highlightu v historii cely SuperStar!!! V porote by mel bejt furt, at to ma grady.

59
Tomáš
Reagovat

SuperStar letos nezničil koronavir, SuperStar definitivně zničila produkce TV Nova a TV Markíza. Ty tuhle show zlikvidovali tak, jak to nikdo jiný nedokáže.

60
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak Alison si nelibuje jen v nějakém záhrobí, umí i mnohem optimističtější videa jak třeba tady s Jackem Whitem v The Dead Weather ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=M7QSkI6My1g

61
Kevin
Reagovat

Od jedne holciny, co ma kamaradku v superstar mam potvrzene, ze indicie od Leose je opravdu legit a ze do finale tedy jde Kovalova, Majsky, Safrata, ze slovenskych medii tedy navic Kramarova, Piesova, Ricci. Dale vime, ze Klara Berisha do finale nepostupuje. Zbyvajici ctyri si myslim, ze bude Ester, Dominika, Schreiner a Bikarova.

62
Violete
Reagovat

@Bezík: Pohoda jak v Hanebných panchartech :-) Tady v tom klipu se mi líbí ty předměty na pozadí, pneumatiky, figuríny https://www.youtube.com/watch?v=pLiYeSGTNL8

63
Violete
Reagovat

Tady je podle mě něco ostře pohodového, film Svůdná krása, jak si píseň Liv Tyler pouští do sluchátek. Nevím, jestli to byla přesně tahle píseň, ale něco takového https://www.youtube.com/watch?v=KDon8T-bkEI

64
Bezík
Reagovat

@Violete: Jooo, „Be still“ je jeden z mých nejoblíbenějších klipů !!! ;-) Ten kozlík ! :-D

65
Tomáš
Reagovat

@Kevin: Snad se na mě nikdo nebude zlobit ale ta finálová sestava u kluků je totálně na piču. Utiskují je už řadu let ale letos je to pojeb gigantických rozměrů, jaký snad ještě nebyl. Když si člověk uvědomí co všechno za kluky bylo vyřazeno ještě před Semifinálem a v semifinále to bude završeno. Giovanni tam absolutně nemá co dělat a Schreiner taky ne, to už i Dolník byl zajímavější a měl větší charisma ale že je Schreiner kromě zpěvu ve všem absolutní nula, to už nezajímá nikoho. Vávra, Fanta budou vyřazeni teď protože jsou pro Finále SS až příliš dobří zpěváci a mají velké charisma, to už i ten Hrbáček by se tam hodil víc než Giovanni a Schreiner. Je to poslední co k tomu dnes píšu, škoda že nemůžu tomu kdo za tohle může to vplálit přímo do očí co si o tom myslím, jedině tak by se mi totiž konečně ulevilo. Doufám že si to Mareš čte a ví jak je za tato rozhodnutí nenávidím.

66
Mila
Reagovat

Diana mne vůbec nebaví, stále doufám, že vyhraje kluk.

67
Mia
Reagovat

@Violete: Ked potrebujem nakopnut, tak najlepsie tymto: https://youtu.be/Gz2GVlQkn4Q

68
Kevin
Reagovat

@Tomáš:

No ja si stale stojim za svym, ze z kluku to ma nejvetsi sanci dotahnout nejdal Timotej. Ocekavam ve finale souboj zla proti dobru. Myslim, ze se o vyhru utka nejvic kontroverzni soutezici s nejmin kontroverzni soutezici, teda Timotej vs Diana. Prijde mi tento scenar hodne realny. Mozna se budete divit, ale Timotej ma obrovsky mnozstvi fanynek, ktery mu budou posilat hlasy. Z tech nejvetsich favoritu souteze je Diana jedina soutezici, na kterou jsem necetl jeste ani jeden hejt komentar.

69
Patrik
Reagovat

Ja nepochopím proč jako postoupí ten slizký Giovanny proč můžete mě to nekdo vysvětlit ? než Fanta , Fanta je nahodou sympaťák a lepší sympaták . Ta produkce všechno po kurvy

70
Violete
Reagovat

@Mia: Ta je vyborna, zpival ji Simon Morin, ne? Jak tady davala odkaz tusim libena.

71
Monika
Reagovat

@Mila: To jsme tady asi jen dve :-)) Me Diana primo nudi a pripomina mi Dianu Kalashovou, takova pevecka sprtka co vsechno pekne zazpiva,pekne podekuje, sebere vyhru a uz o ni neuslysime. nema vubec sanci uspet po soutezi, neprubojna, nezajimava, a ani ten jeji hlas mi nic nerika.

72
Monika
Reagovat

@Kevin: ja celkem souhlasim, Timotej ma diky kontroverznosti sanci dostat se az do TOP 3, zejmena pokud postoupi jen tri lidi z deseti do druheho kola. V takovem pripade se celkem vyplati byt kontroverzni, pak ho to ale semele ve finale a nebude mit sanci na vyhru.

73
Lucas
Reagovat

@libena: mám to stejně. Dillon je skvělej, má v sobě něco víc, snad i vyhraje. A Francisco se i trochu otevírá. Těším se na finále.

Btw. pořád mluví o Alejandrovi z minulý řady, skoro jak o Bohovi. Co na něj říkáš ty? Já ho měl rád celkem dost, ale postupem času mi ty jeho vystoupení přišly na jedno brdo, že mě i omrzel.

74
Kevin
Reagovat

@Monika:

Jak to myslite, ze semele? Nemyslim, ze Timoteje s jeho sebevedomim neco semele, pro nej cim vetsi kontroroverze, tim lip. Rozhodne neni nahoda, ze nejvic sledujicich maji na instagramu prave Lucie Bikarova a Timotej, spatna reklama je taky reklama a vlastne jeste daleko ucinnejsi reklama. Jinak Diane Kalashove jsem taky nefandil, hlavne proto, ze byla pred The Voice v talentu. Nefanfim zpevakum, kteri se snazi proslavit ve vice jak jedne soutezi na ceske, nebo slovenske scene. Z tohoto duvodu nefandim Vavrovi, Riccimu, Lucce, Fantovi. Dale nefandim soutezicim, kteri jsou profesionalni zpevaci, jako napriklad Vavra, Schreiner.Diane Kovalove fandim proto, ze mi na ni nic nevadi. Je hezka, dobre vychovana, pokorna, vyborne zpiva, nepise o ni bulvar, nepridala se ke skupince soutezicich, kteri hejtovali Timoteje za jeho chovani k Hance, nesnazi se na sebe za kazdou cenu upoutat pozornost jako Lucka, v superstar asi jako jedina vychazi 100% se vsema, je nekonfliktni, zpiva bez afektu a vsechny pisnicky procituje, do semifinale se dostala predevsim kvuli talentu a diky tomu, ze jeji rodice jsou hudebnici, takze uz od detstvi ji mel kdo vest na ceste ke zpevacke dokonalosti.

75
Johanka
Reagovat

@Monika: tak tos mě pobavila -pěvecká šprtka :-))

Můj tip na vítězku (kluci bez šance): pěvecká šprtka Diana
Moje přání: Bára, která má unikátní hlas a hlavně jakousi přirozenou naléhavost při zpěvu, která se mi líbí ( i když mě nakrkla tou zpruzeností ze Žbirkovy písničky, kterou vyfasovala – omlouvá ji jen to, že musela vylézt v těch hrozných hadrech, co na ni dali stylisti)

76
Ally
Reagovat

@Kevin: Asi myslela Monika , že ho to semele pěvecky. Crazy je asi jedna z mála věcí , co mu ještě sedne ale jinak.. ?

Nemyslím, že by se dostal až tak vysoko, ale dneska jsem si pustila video a Haberův výraz při jeho vystoupení mi připomněly, jak se tvářily Dara a Marta na Lenku Hrůzovou, když rebelovala při duetu Linkin Park.
No ale..všichni víme jak nakonec Lenka v Hlase dopadla….. :)
Asi trochu to tak je , trochu zas divadlo :)

Ne , že bych teda chtěla ty dva pěvěcky či jinak srovnávat ..bože chraň ..:)

77
Kevin
Reagovat

@Ally:

Timotej je ale ten typ zpevaka, kde o zpev moc nejde. Ma zajimavou barvu hlasu, ale to je tak vse, bez zajimave barvy hlasu uz by ho ani produkce nedokazala v soutezi udrzet. Ale tu barvu hlasu ma kvuli tomu, ze ma nemocne hlasivky.

78
Ally
Reagovat

@Kevin:
To jo, a taky si myslím, že to má ..narozdíl třeba od L. Hrůzové..všechno promyšlený..někdo tu psal manipulátor. Ale nevím, nejsem psycholog atd..nechci křivdit..

Tak snad mu třeba ta hlasová poradkyně poradí..s hlasivkama..

79
Monika
Reagovat

@Kevin: Myslela jsem to tak, ze kontroverze muze byt vyhoda do TOP 3, pak se ale vsichni spoji proti nemu a budou hlasovat pro jeho soupere. I kdyz by se jim nelibil, tak mu hlas poslou, hlavne aby to nevyhral ten Timotej. neco podobneho zazil seps, porad diky kontroverzi prochazel vsemi koly a na konci uz to nedal, pac lidi hlasovali proti nemu.

80
Kevin
Reagovat

@Monika:

No tak fanousci, kteri ho smskama dostanou do top 3 predpokladam, ze pro nej budou hlasovat porad. A pak se ty hlasy tech, kteri fandily nekomu, co se do top 3 nedostal rozlozi mezi tu top trojku. Rozhodne nepredpokladam, jestli se Timotej dostane do top 3 tak ze to tam najednou jako mavnuti kouzelneho proutku bude nejaky debakl pro nej. Cisla sledujici na instagramu mu stale rostou po tisicich za den, ted tonu pomohl i Mares, ze jeho vystoupeni z semifinale sdilel na svem ig a myslim si, ze ho jestli se dostane do druheho primeho prenosu bude sledovat vic lidi, nez Maskovou a Ruskovou. Druha nejvic sledovana Bikarova ma temer dva krat min sledujicich nez on.

81
Monika
Reagovat

@Kevin: Instagram o nicem vubec nevypovida, to je zcela zavadejici informace. Elis z Hlasu vsechny valcovala, Diana Kalashova taky a jak dopadly…Do TOP 3 se Timotej mozna muze dostat, ale urcite nevyhraje. Schvalne…

82
Monika
Reagovat

@Kevin: Na druhou stranu, pokud se bavime jen o klukach, ma z nich Timotej nejvetsi sanci uspet. nejvic se i hodi do showbyznysu a umi se prodat. Schreiner je medvidek k smichu, ten se akorat vrati zpivat krovi do muzikalu, na vic tenhle typek nema. sampon Giovanni nebude ani v tech muzikalech, SS bue konecna cesta. safrata ma kapelu, hraje, ale je neprubojny, neviditelny, ani u nej se nic nezmeni. Timotej ma nejvetsi sance.

83
jjj
Reagovat

V podstatě souhlasím ve všem s Monikou. Tady je kdyžtak anketa o Timotejovi, jestli souhlasíte s hodnocením Leoše či Habery. Moc se mu v ní nedaří, ale na podobných stránkách to nemají supestáři obecně lehký, aspoň předpokládám.

https://www.super.cz/700964-habera-v-superstar-drsne-sepsul-souteziciho-chtelo-se-mi-blit-reagoval-na-tohle-vystoupeni.html

84
Kevin
Reagovat

@Monika:

Instagram o necem vypovida a tady ani tolik nejde o vyhru, ale kdyz ma clovek hodne sledujicich, dostava nabidky na ruzne spoluprace a pozvanky na ruzne akce, je vtipny, ze ma safrata 4 tisice sledujicich a Timotej 122 tisic. Treba Adela Krejdlova, ktera ma necelych 50 tisic, tak ma ted hrozne moc spolupraci, ale ta se na to vylozene hodi, pro superstat treba poskytovala nejcasteji rozhovory ze vsech soutezicich. A ted bude organizovat nejakou akci v Praze pro fanousky. Neni to mozna nejlepsi zpevacka, vypadla v top 26, ale ma rozhodne vetsi sanci se kvuli sve povaze a schopnostem prosadit nez nektere budouci finalistky.

85
libena
Reagovat

leoš mareš právě pustil na evropě 2 song od dominiky lukešové, love me like do
znělo to fakt dobře :-) ještě prý pustí i timoteje
na druhou stranu je pravda, co řekla katka – že dominika dobrý, ale vůbec si ji nepřiřadí ke tváři, že si ji nevybaví vizuelně, ale timoteje ano. a to je zřejmě důvod, proč timotej v soutěži postupuje.

86
libena
Reagovat

@Lucas: já teda alejandra nemusela, jak píšeš – bylo to na jedno brdo od začátku. jakou má alejandro dál kariéru nevím, ale když byl hostem na kástingu, nepřipadalo mi, že by se něco změnilo. já měla radši laina hardyho, s ním byla sranda.
já tyhle kluky s kytarou až tak nemusím obecně, v americe jsou z nich nadšení. jako dvakrát třikrát dobrý, ale pak nastoupí nuda, oni prostě nejsou ochotní uhnout ze svého stylu a zazpívat něco jiného. takhle letos dopadl i arthur.
ve finále se taky těším na scottyho, toho jsem měla ráda, i lauren alaina – ta bude tuším taky (prostě celá tahle desátá řada byla top).

87
Violete
Reagovat

@Bezík: Když Fantom opery tak tenhle https://www.youtube.com/watch?v=8ncjGq9fm_E Nikdy bych nevěřila, že Banderas bude tak vynikající v tomto duetu.

88
Violete
Reagovat

@libena: Já to mám jinak, Dominiku jsem spíše ze začátku přehlížela, ale jakmile mě zaujala, tak už je pro mně rozpoznatelná i vizuálně, podle mě by mohla být úspěšná jako Celeste Buckingham.

89
Sa. I.
Reagovat

@Violete:

Ani nedýchám :-o Zorro a Anděl ;-) A já, proč ho, kluka jednoho ušatýho, mám tak ráda, o Sarah ani nemluvě. Na začátku jsem se vzedmula pýchou při vzpomínce na svého tátu, který takto kdysi zamlada válel varhany a svíčkové báby ho zato vyhazovaly z kostela a drbaly po celé vesnici :) Dozvěděla jsem se to časem z kuloárů…

90
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No jde o to, co válel. Jestli Black Sabbath, tak se babčám nediv :-D

91
jjj
Reagovat

@libena:
Koukám, že na tý evropě 2 jsou fakt schopni pustit úplně cokoliv, ty refrény u Timoteje jsou katastrofální, zdá se mi, že v nich bleje spíš on. Aby je pak ještě někdo poslouchal. Mně ale jinak až tak nevadí, má výraznou barvu hlasu a technicky celkem ujde, jen mi připadá k smíchu, jak zpěvem, tak vystupováním. Pozitivní zpráva ale je, že se to zdá dobře ozvučený, zpěvák je dobře slyšet.

92
libena
Reagovat

@Violete: já si ji fakt vůbec nevybavím, sorry, ale ne. dokonce jsem si ji googlila, ale vizuelně mi nic neříká.

a proto se opravdu, ale opravdu přimlouvám za fotografie u rekapu!

93
Bezík
Reagovat

@Violete: No Banderas je na nezpěváka celkem slušnej. U těhle dobrejch herců je vtipný, že oni zahrajou i ten zpěv ! :-D

94
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

Spíš takový malý český Ken Hensley ;-) Mám metalové varhany nejvíce spojené s Uriah Heep :)

95
Violete
Reagovat

@Bezík: A jaky je tanecnik, proste komplexni balicek.
@Sa. I.: To by me zajimalo, co tatinek hral.Neznas Bratra spanku, to je o vesnici, ktera nedoceni vytecneho varhanika.

96
Bezík
Reagovat

@Violete: No ten tanec taky zahraje :-D Ale jo, je to šikovnej kluk ;-)

97
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No jo, tak Uriáši babkám asi taky moc nechutnali :-D

98
Violete
Reagovat

@Bezík: Ono záleží, jak se to podá, slyšela jsem Nothing else matters v podání cimbálovky a bylo to výborné. V Superstar by ale mohli udělat souboj klavírů, když už tam mají Čekovského, tak jako Brousek a Brzobohatý https://www.youtube.com/watch?v=1pjQ7qYQU90

99
jjj
Reagovat

Šeps je pořád zvláštní týpek, zaujalo mě, co povídal o Leošovi a Haberovi, že jako jedni z mála byli v pohodě. U Leoše to není překvapení, ten je v pohodě pořád, což je při jeho popularitě obdivuhodný, pořád je takovej lidskej. Spíš mě zaujalo, že se mu na konci údajně Habera omluvil za to, co o něm musel říkat, že se mu to ve skutečnosti líbilo a ať v tom pokračuje. Nevidím důvod, proč by si tohle měl vymejšlet. Říkám si, že tehdy museli mít ve štábu pěkně stažený půlky, že by Šeps mohl vyhrát. Zase si rýpnu do Timoteje, zajímalo by mě, jestli s ním jako vítězem jsou smířený, jestli se jim zdá příhodný, že letošní komedii by měl vyhrát komediant, nebo jestli mu nakonec pod nohama přece jen nepřistane nějakej ten klacek :-)

100
jjj
Reagovat

Včera jsem na Óčku slyšel zpěvačku Aiko, zpívala Bad Influence. V Supestar 2015 vystupovala jako Alena Shirmanova a vypadla v semifinále. Zmiňoval ji loni u Hlasu Jab. V Superstar se mi zdála tuctová, ale zlepšila se a navíc si skládá vlastní hudbu. Její poslední výtvory jsou už moc popíkový, v těch starších mě některý zaujaly. Třeba tady se mi líbí, jak každý ze tří refrénů pokaždý o něco víc graduje a v závěru už to jede na plný koule. Klip je trochu psycho a není moc sluníčkovej, kdyžtak má tam i stejnej jen se zvukem:
https://www.youtube.com/watch?v=7Zbe9om8IM4

V tomhle mi ve výškách trochu připomíná Lorrenu McKennitt:
https://www.youtube.com/watch?v=-rumYNjvi_M

101
Bezík
Reagovat

@jjj: No vhledem k tomu, jak Timoteje brutálně tlačí, včetně jeho prezentace na Evropě 2 je to nejspíš adept produkce na vítězství. To bude docela pikantní, nezpěvák vítězem SS, ale já už se dneska ničemu nedivím :-D

102
Violete
Reagovat

@jjj: Musím tedy kontrovat k té depresivní písni, Birdy, ta holka je zázrak, mně ten zpěv uklidňuje https://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg

103
jjj
Reagovat

@Violete:
Pěkný, ale sluníčková ta píseň od Birdy taky moc není, asi by se dalo kontrovat i jinak :-) Ani jedna nemá veselý text, ta od Aiko ani klip, jinak pěvecky mě vlastně uklidňujou obě. Ne že bych to nějak akutně potřeboval :-)

104
jjj
Reagovat

@Bezík:
Podle mě je to spíš hlavně Leošova aktivita, těžko soudit. A asi by tak nerozmazávali jeho vztah s Hankou a nedávali prostor ostatním k vyjádření. I když je pravda, že i negativní reklama je reklama :-)

105
Violete
Reagovat

@jjj: To máš pravdu, tak Florence + The Machine https://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E, tahle píseň je happy, ale asi ne sluníčková, na ty já nejsem odbornice, mě berou spíše tklivé tóny.

106
Bezík
Reagovat

@Violete: Jeh, Florence, moje láska … ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=qnnrM_uREg4

107
Prochor
Reagovat

Protože budou jen dvě finálová kola, bude extrémně záležet na výběru skladby. Stačí se jednou splést a je konec. Mají jen dvě šance jak se dostat do GF. Takže na výběr skladeb jsem stejně tak extrémně zvědavý. Co jim doporučit za skladby aby měli úspěch ? Toť otázka. Spíš mně napadá co by zpívat neměli.

108
Monika
Reagovat

@Prochor: Souhlas, no vybrat by si meli libive megahity a vubec nejlip by udelali kdyby zvolili songy v cestine ci slovenstine.

109
Bezík
Reagovat

@Monika: „Měli by si“ ??? :-D :-D Vážně si myslíte, že jim nebude vybráno ? ;-)

110
Monika
Reagovat

@Bezík: Spis jim bude vybrano no :-)) nepresna formulace. nahodou to bdue ale zajimave, na tom vyberu se krasne ukaze komu chce produkce zatopit a koho pustit dal.

111
Tomáš
Reagovat

Timotej by mohl v živácích zazpívat Husličky nebo Lipovou Lyžku. A vystoupit v lidovém kroji. Zvlášť v Husličkách by skvěle mohl prodat svůj chraplák. Mohl by si vzít i Zonygův šátek, brejličky má už z castingu doma v šufleti.

112
Violete
Reagovat

@Bezík: A i když leje jak z konve, Florence zpívá jak o život a diváci s ní tančí, tomu říkám bojovnice větru a deště :-) https://www.youtube.com/watch?v=wiDIObd8YaI I když já zažila Jon Bon Joviho také takhle při dešti a bylo to super. Už aby se koncerty zase vrátily.

113
Tomáš
Reagovat

Jinak sem ale zvědavý fakt na Timotejovo vystoupení v živácích. On má fakt zajímavou barvu hlasu, akorát na to prostě z nějakého důvodu tak nějak sere. Doufám že to nebude průšvih, přál bych mu touchdown. Určitě může porazit všechny kluky, v pohodě i Šafratu. Jestli postoupí do druhého živáku pokud půjde jen Top 3 tomu moc nevěřím ale bylo by to super, nechci zase v Top trojce samé baby. Z kluků je úplně bez šance Giovanni, ten jakoby tam ani nebyl. Schreiner na tom není o moc líp a možná i Šafrata může mít problém s postupem do 2. lve kola pokud fakt nezaválí. Co mě ale fakt děsí je podpora Bikárové, tu bych nejraději někam zakopal. Podle oblíbenosti pokud je seznam finalistů správný to v tuhle chvíli vidím na Top 5 Diana, Bára a k nim asi Dominika, snad možná Timotej a bohužel asi i Bikárka. Šafrata ještě může zamíchat kartama ale musel by fakt dát touchdown v 1. přenosu. Nicméně je to stejně jedno, Diana to vyhraje tak jako tak, Bára asi bude druhá. O 1. a 2. místě už je zdá se rozhodnuto.

114
Nadya
Reagovat

Nevím, jestli má vůbec smysl při tom dvoukolovém finále tipovat vítěze, protože tam naprosto chybí prostor, aby soutěžící zaujali i lidi, kteří si Superstar pustí jenom občas nebo poslouchají na půl ucha a většinu zpěváků si ani nepamatují. Takhle to nakonec může vyhrát kdokoli nebo ten s nejpočetnějším příbuzenstvem.
Tak aspoň můj favorit: Dominika (když mi skoro všechny kluky vyházeli) a jako náhradníci Vávra (pokud nějakým zázrakem postoupí), Šafrata a Barbora.

115
Tomáš
Reagovat

@Nadya: Jestli vůbec na nějakém hlasování záleží. Já už tomu ani moc nevěřím. Habera nakoupí simkarty pro celou produkci a hlasy se budou posílat tak dlouho dokud nebude na prvním místě slovenka.

116
Bezík
Reagovat

@Tomáš: A Habera to zacáluje !!! Ty jo, ten chlap je grand !!! :-D :-D Ten by se pro ty Slovenky rozkrájel !!! ;-)

117
Rick
Reagovat

Nakoniec to celé vyhrá Esther a bude :D

118
Bezík
Reagovat

@Rick: Kéž by, ale to se v Československých poměrech stát opravdu nemůže ;-)

119
Tomáš
Reagovat

Já Giovanniho nesnáším a Schreiner mě zase nezajímá, totálně mě nudí. Ale přesto, kdyby to jeden z nich vyhrál, tak by to pro mě bylo daleko lepší než když vyhraje kterákoliv z holek ( i Diana a Bára ) a měl bych z toho mnohem větší radost protože by to bylo nečekané a šokující, protože by konečně vyhrál kluk a protože bych přesně takového vítěze Nově a Markíze za tu jejich letošní taškařici přál. Jak kvalitní práci odváděla v této show letos porota, tak kvalitní by měl být i letošní vítěz této show. To by jim patřilo, zasloužili by si to. Samozřejmě že kdyby vyhrál Šafrata nebo Timotej, kteří mě aspoň baví a fandím jim, tak to by pro mě bylo ještě daleko lepší. Ale dívčí vítězky? Pořád to samé dokola. Ale to se stejně nikdy nestane aby to vyhrál někdo nečekaný, podle mě je to vážně řízené úplně všechno a produkční tým i sám posílá hlasy aby bylo dosaženo tíženého výsledku. Takže Diana je jistá vítězka, maximálně Bára. Prostě přes to nejede vlak, musí to být letos slovenka. A já myslím že Diana.

120
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Když musí, tak musí. Produkce vyplní každé tvé přání Tomášku ;-)

121
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No však to tvoje taky.

122
Monika
Reagovat

Ac to vypada nejvic asi na vitezstvi Diany, u me je to osoba, kterou chci skoro nejmene. jednak miluju prekvapeni pred jistotou, kdyby nevyhrala aspon by bylo vzruso. A potom nemam rada tyhle hodne slusne holky, ktere rodice tahaji do vsech soutezi od malicka a dety delaji vse co rodicum na ocich vidi. Takova pevecka sprtka proste. Mnohem vic by se mi libila jako vitezka bara, ktera ma v hlase nejakou nalehavost, Diana me nebavi nicim. zadne jeji vystoupeni bych si nepustila znova, pro me moc unyla a nudna.

123
Piha
Reagovat

Ahojte,vůbec vás nestíhám,už jsem z5 v práci ale občas nakouknu a kousek přečtu.Koho tedy zdejší detektivové vypátrali že budou ve finale?

124
Monika
Reagovat

@Piha: kluci: Schreiner, safrata, Timotej, Giovanni
holky: Bara, Diana, Dominika, Lucie, Julie, Ester

125
Bezík
Reagovat

@Piha: Dle Vrchní detektivní kanceláře Monika Holmesová & comp. postupují následující :

Šafrata, Timotej, Giovanni, Schneider
Bára, Julie, Esther, Diana, Lucie, Dominika

126
Bezík
Reagovat

@Bezík: Jeh, Vrchní detektivní kancelář byla rychlejší :-D

127
dolores
Reagovat

@Bezík: a nebude Monika nahodou ta zahadna pani Colombova ? : -o

128
dolores
Reagovat

@libena:
spomenula si tam v American Idol 3 sutaziacich, … -chlapov, …. ty sa mas :-))
myslis, ze by cez nasu porotu presli ? :-D

129
Piha
Reagovat

@Monika: Díky…sice mě to moc nepotěšilo ale tak co už..🤷‍♀️

130
Bezík
Reagovat

@dolores: No jo, safra, tys na to asi kápla !!! :-D ;-)

131
libena
Reagovat

@dolores: nejsem si jistá, je to takové americké zpívání, můžu říct, že i v americe prodává příběh – např:
– v dlouhé cestě vypadla holka, jejíž sestra zemřela při autonehodě ( byla s ní na kástingu loni), všude ji ukazovali – i tu sestru
– louis knight – je v top 7 – zemřel mu nejbližší kamarád
– dillon james – můj kandidát na vítězství – bral drogy, dostal se z toho
– just sam – je v top 7 – hraje potulně v metru
– joony west – přítel holky, která loni došla docela daleko, byla hodně výrazná, letos šli spolu, ona skončila v divadle, on je v top 7
…..a ty příběhy pořád ukazovali, pořád dokola, takže je teď vysypu z rukávu jakoby nic ;-)

můžu říct, že letos v americe kluci ty holky zválcovali. v top 7 je 5 kluků a 2 holky. a navíc jsou skoro bez šance, možná just sam. ale jsou tam kluci, kteří ji přeskočí:
dillon james – je to fešák, zpívá v klobouku s kytarou, laděno do country
francesco martin – taky hraje na kytaru, šílený nervák, trémista, ale zlatíčko
jonny west – učitel zpěvu, zpívá u klavíru

pro představu songy (nedávám odkazy kvůli schvalování příspěvku)
dillon james – yesterday, let it be me
francesco martin – falling like the stars
jonny west – faithfully, what a wonderfull world

přemýšlela jsem, že bych je přirovnala k nějakým našim soutěžícím, ale fakt asi ne, to nedám, jsou jiní

132
Violete
Reagovat

@jjj: Tak přece jen jsem teď dostala přání se sluníčkovou písní :-) https://www.youtube.com/watch?v=vNfecXpw-io

133
Violete
Reagovat

@libena: Musím říct, že jsme letos v Superstar měli zajímavější kluky, Dillon James je zajímavý týpek, jeho Yesterday se mi líbila. Předpokládám, že si Ježíš vytetoval, že ho zachránil. Celkem ještě zajímavý Nick Merico, ten mi trochu připomíná Silvestra Roštára :-)

134
Violete
Reagovat

A Amber Fiedler je fakt skvělá, ta skončila brzy? A jednu podobu ještě mám, v tomhle videu je to dvojník Václava Krušiny https://www.youtube.com/watch?v=wCdpdh2cTZc

135
orchis
Reagovat

@Monika: no, to je občas smutný, ty děti objíždějící soutěže… Ale třeba Angelina Jordan v dospělejším věku se mi líbí

136
Rena
Reagovat

Nový rozhovor s Michalem Šepsem – o tom, jak to chodí v ss. https://www.expres.cz/celebrity/michal-seps-superstar-rozhovor.A200512_155226_dx-celebrity_lare?

137
frida
Reagovat

No teda.. ted jsem videla novou ukazku s Barborou a ona fakt nejenze zpiva jak Jana Kratochvilova, ale i vypada jak mlada Kratochvilka.

138
dolores
Reagovat

@libena: zaijimavi spevaci…kazdy jeden muzikant, no teda neviem ci by u nas presli :-D ..kedze mame take uzasne dievcata :-)) a 5 chlapcov a 2 dievcata v TOP7 :-O tak to je sen ,,, v nasich koncinach sa take dialo len za Nunezovych cias…

ten Johnny dal velmi zaujimavu verziu wonderful world a uzival si pri tom …Dillon tiez vyborny, muzikalny…len jeho farba hlasu ma az tak neberie, ale presne tento typek ma sancu vyhrat …pribeh, charizma, spev, muzikalita …vsetko ma.

139
dolores
Reagovat

mna osobne ked uz poznam finalistov to cele akosi prestava bavit, opadlo to napatie,… ten spolocne zdielany sok z postupu aj nepostupu uz nebudeme v nedelu prezivat, lebo uz vieme, alebo predsa sa este nieco necakane udeje ? ….hm,,..tak zostava mi len dufat Monika, ze nemas take schopnosti, aby si vypatrala vopred ako skoncia aj zive kola :-D

Hanka naozaj bude spievat Rottrovu ? :-O

140
Ally
Reagovat

@dolores: Já to záměrně čtu jedním okem a zapomínam ..jde to ;) odkazy a ukázky moc nečtu..budu překvapena ..nebo všichni ;)

141
libena
Reagovat

@dolores: jo to je přesný – muzkanti. u nás jsou to především performeři, v americe už dost dbají na to, aby nejlépe sami skládali songy, hráli na hudební nástroj. to je typický whole package pro ameriku. tak nějak se vytrácí vzhled – jak už tady poznamenal lucas, mají teď skoro za boha alejandra arana, loni skončil druhý. a to teda ale v žádném případě není žádný „missák“. úúúplně stený typ je arthur gunn, který je v top 7 letos, porota je z něj vodvařená a na insta má spoustu lajků, mám tušení, že to bude on, kdo vyhraje.

142
libena
Reagovat

@Violete: nick merico byl (je) hodně zajímavý, ale byl v idolu už loni do divadla (hollywood week) a letos byl v top 20. to byla pro něj konečná.

143
libena
Reagovat

a pokud se chce někdo mrknout na songy, tak odkazy:
https://en.wikipedia.org/wiki/American_Idol_(season_18)

fanouškům holek doporučuji
lauren spencer-smith – respect nebo mamma knows best
(je to taková typická nová americká krev, nepotřebuje idol, je profesionálně připravená, jen dostat record deal, stejnou cestou se dostala na výsluní tuším i bebe rexha)

nebo
oloviu ximines – proud mary (hodně talentovaná, mladinká)

a letošní finalistky v top 7 – just sam a julia gargano

144
libena
Reagovat

všem, koho to nezajímá, se omlouvám za ot
přeskočte to ;-)

145
Bezík
Reagovat

@libena: Ještě že máme OT, jinak bychom mohli dopadnout jako Tomáš :-D

146
Rick
Reagovat

Ked uz sme pri tych zahranicnych, pochybujem ze je este niekto ale dot sleduje spaielsku sutaz Operacion Triunfo, format sa mi velmi paci. V podstate ak by skoncila SuperStar viem si predstair tento format. Sutaziaci byvaju v akademii kde ich rofesori ucia vsetko od spevu az po pohyb a vyraz. Kazdy tyzden porota nominuje 4 ludi na vyhadzov, profesori zachrania jednoho a o druhom hlasuju ostatni sutaziaci a posledny dvaja idu v dalsom kole do duelu a divaci vyberu kto postupi. Sledujem to uz 3 rok a sice po spanielsky neviem strasne ma to bavi.

147
Yaya
Reagovat

Teď se dívám na opakování – jak se vám líbila Patricie se svým pěveckým vystoupením? Podle mne celkem slušný

148
Violete
Reagovat

@Rick: Tak tenhle system by se mi libil a spanelsky trochu mluvim, nedas nejaky tip na souteziciho, ktery se Ti libil?
@Bezík: Kdyz je tak Banderas multifunkcne dokonaly, tak by zvladnul i roli porotce v Superstar, to by bylo neco ;-)

149
Bezík
Reagovat

@Violete: No jen aby to nedopadlo takhle : :-D
https://www.youtube.com/watch?v=znbe4taBExs

150
Nadya
Reagovat

Koukám na to podruhé a ještě víc nechápu Mikulkův nepostup. V souboji plyšáků Hrbáčka převálcoval a myslím, že měl i šanci oslovit širší okruh diváků. Takže asi za drzé odmlouvání. Ach jo.

151
jjj
Reagovat

@Violete:
Jestli jsem to správně pochopil s tím obdrženým přáním, tedy že se z tebe po mém psycho odkazu stala šíleně smutná princezna a princové a hrabata z celého světa ti teď posílaj sluníčkový písně s přáním brzkého uzdravení, tak se moc se omlouvám a posílám ti další, ta by tě mohla vyléčit. Jestli ani ta ne, pak doporučuju proslulého specialistu na léčení princezen, Dr. Voštěpa :-)
https://www.youtube.com/watch?v=fEAe1GGaIHE

152
Motylek
Reagovat

@Nadya: vzala jsi mi to z úst… :-) mě to jejich vystoupení bavilo ze všech nejvíc, Báry hlas mě nepřestane bavit, a Mikulka byl úžasný, znovu opakuju, hrozně moc tam bude chybět, je to jedinečný týpek…
A otázka na DJje k rekapu – v čem měl Báru převálcovat…, ať se na to dívám, jak se dívám, nevidím u ní žádnou chybu… To, že se obviňuje, to přičítám její povaze, chce na sebe vzít nějakou vinu, která neexistuje…. Proto je mi taky tak sympatická… Na vině všeho je problematická porota – a ti, co tahají za nitky…, ale to už tu bylo stokrát řečeno…
Teď se znovu podívám na Timoteje…. Já z něho žádné negativní pocity nemám, dokonce by se mi i líbil, kdyby zpíval normálně, a nehrál u toho divadlo…,

153
DJ Vlado
Reagovat

@Motylek: Převálcoval ji v tom, že na sobě nedal během vystoupení znát nespokojenost s výběrem písně, kterou měli oba, ale jen z Báry byla cítit na sto honů :-) Ovšem vzhledem k tomu, že Bára zítra pravděpodobně zazáří, tak jí toto zaváhání bude zapomenuto :-) Vyloženě ale souhlasím s Nadyou, že Mikulka by byl rozhodně lepší zástupce plyšáků než jalové ucho Hrbáček a vyhazov si rozhodně nezasloužil :-/

154
Bezík
Reagovat

@Violete: Teď jsem objevil, že Alison Mosshart, zjevně si chystající materiál na sólovku vydala ve středu 13. novou skladbu, je to jiné než co dělá s The Kills nebo s Jackem Whitem, ale moc se mi to líbí ! ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=Uf8Nu15FXHI

155
Jana2
Reagovat

Tolik zajímavých kluků tam bylo (Jakubkovič, Dolník, Mikulka…) a nakonec tam zbyla armáda průměrných plus nechutnej Timotej. A i když Shreiner a Safrata dobře zpívají, tak jsou to oba takový tuctovy nevýrazný truhlíci, že stejně nemají v šoubyznysu šanci. No to je teda průser.

156
jjj
Reagovat

@Violete:
Jestli seš po mém psycho odkazu stále šíleně smutná, tak ti také přeji brzké uzdravení a sluníčkový specialista na léčení princezen Dr. Voštěp ti posílá nějaký lék :-)
https://www.youtube.com/watch?v=fEAe1GGaIHE

158
Bezík
Reagovat

@Rena: A hele, ošklivé kačátko už nám přepeřuje na labuť :-D :-D Jojo, není nad dobrou produkční práci :-D

159
Motylek
Reagovat

@DJ Vlado: aha…, tak já jsem to cítila i z něho…., podle mě na tom byli oba stejně…, a Bára jestli sis všiml, tak se celou dobu usmívala.., nedala najevo nic nepozitivního…, Tomáš se neusmál vůbec, ale dobře se to tam hodilo… Od originálu to sice bylo diametrálně odlišné, měla jsem i pocit, že ani neví, o čem zpívají…, ale to je jiná generace, takže to tak beru…
V tom looku ala Kratochvílová se mi moc nelíbí…,, ,ten mejkap mohl být jemnější…

160
Violete
Reagovat

@Bezík: Tenhle klip Alison je super, libi se mi i ten napad s oknem, kazdy to mame v sobe touhu nahlednou zdalky do jinych zivotu. A Banderasovi verim, ten ma skvele sebeovladani.Mimochodem jeho role v poslednim filmu od Almodovara je genialne zahrana.

161
Violete
Reagovat

@Rena: Vida, tak to je Bara, co jsem ji nemohla v ukazce minule poznat, tak toch Sabina Krovakova. Ale ja bych byla radeji, aby zpivala jak na castingu, s pohledem uprenym do sebe s touhou zviditelnit vsechny emoce ve svem hlase. Proc ten zpevak nemuze byt sam za sebe? Jediny, kdo tomu dokazal vzdorovat te masinerii byli snad Seps a Hruzova.

162
Bezík
Reagovat

@Violete: Jo, ten klip je skvělej. Opravdový umělec nepotřebuje vymejšlet ptákoviny. Tomu stačí jen … tančit … ;-)

163
jjj
Reagovat

@dolores:
Monice fakt stačí, aby se v ukázce na příště něco na vteřinu mihlo a zbytek už si odvodí, holt ji podcenili :-) Snad aspoň ty živý kola nebudou vysílaný o den napřed na voyo a nebudou na ně žádné upoutávky. Jestli ano a pak druhý den budou diváky opět burcovat k posílání hlasů, jak je to hrozně těsný, přestože výsledky už budou známé, tak se jim na to nejspíš každej vybodne :-)

164
jjj
Reagovat

@Violete:
Už jsem odpovídal dvakrát, vždycky to nějak záhadně zmizelo, tak zkusím jen odkaz:
https://www.youtube.com/watch?v=fEAe1GGaIHE

165
Motylek
Reagovat

@DJ Vlado: chtěla jsem říct, že averzi /jak sami řekli/ měli k písničce oba dva…, ale ty jsi cítil nespokojenost u toho duetu jen u Báry – na sto honů – , já jsem to viděla spíš u Tomáše, ale na sto honů, jen asi na padesát…. :-D

166
Bezík
Reagovat

@jjj: Geniální Šimon Caban jako Arnoštek :-D Tu taneční aranž vymyslel jeho brácha a Šimon mu to dlouho nemohl zapomenout :-D :-D

167
Rick
Reagovat

@Violete:
Tak z tohtorocnej urcite Samanta a z minulych 100% Aitana a Famous.

A konkrétne vystúpenie podla mna jedno z naj co boli je toto
https://www.youtube.com/watch?v=IMYmRR1uHxs

168
jjj
Reagovat

@Bezík:
Zedníčková taky dobře válí. Nebo Jan Slovák jako jeden z nejlepších tanečníků disca :-)

169
Violete
Reagovat

@jjj: Diky, patrne Ti mazaly odkazy temne bytosti, ktere nesnaseji slunickove songy ;-)

170
Tomáš
Reagovat

@Jana2: Jasně že tam letos bylo hodně zajímavých kluků, až je to úplně k pláči že jsou skoro všichni pryč. Ale když to píšu každý rok že produkce Novy a Markízy záměrně kluky likviduje proto aby vyhrávaly holky, tak se tomu jen každý směje. Naštěstí letos to udělali tak strašně nápadně že mi už dost lidí dává za pravdu že to tak skutečně je. A ti co tomu stále nevěří, tak tomu prostě věřit nechtějí. Kořeny téhle diskriminace chlapů vidím už někde u prvního Hlasu Česko Slovenska v roce 2012, zřejmě už tam to všechno začalo a postupně to nabíralo na rozměrech a došlo to do stádia kdy v současném formátu už vyhodí pomalu každého chlapa co aspoň trochu slušně zpívá. To se to pak holkám vyhrává. Co letos provedli klukům, tak to je tragédie. Mou odměnou jim za to bude že jim tam nepošlu ani jeden zasraný hlas protože všichni co mi za poslání hlasu stáli, už budou po zítřejším díle pryč. Nevím, nechci to omýlat pořád dokola ale nebaví mě to už. Finále vidím na strašnou nudu s předvídatelným výsledkem když všechny zajímavé už vyhodili. Nechápu jak může být produkce a porota spokojená s tím že SS dělají tak, jak ji dělají.

171
Violete
Reagovat

@Bezík: Jinak kdyz jsme u skvelych videi, tak za nejlepsi z posledni doby povazuji Siu https://youtu.be/KWZGAExj-es

172
Bezík
Reagovat

@Violete: Jj, znám, taky moc pěkný, minimální prostředky, silný účinek ! ;-)

174
Bezík
Reagovat

Tak a teď od „vysokého umění“ k něčemu zemitějšímu. Tuhle „dívčinu“ mám moc rád !
https://www.youtube.com/watch?v=sRZi4QQEGBI

175
frida
Reagovat

co se tyka te Hanky s Timoteje, nechci se ho zastavat, protoze nevim co doopravdy rekl, ale nejvetsim vinikem v teto veci je Lucie. At prohlasil cokoli, tak prece musela vedet, ze kdyz to Hance vyzvoni pred dueelem, tak ji to musi totalne rozhodit a srazit na kolena. To je uplne logicke vyusteni. Musela vedet, ze ji tim rozhodne nepomuze. Pokud ji chtela pred nim varovat, tak to mela udelat az po vystoupeni. To uz by v podtate mohla rict cokoli, Hance uz by to mohlo byt jedno. Vystoupeni by mela za sebou.

176
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Mně pořád není jasné co má Habera proti Dolníkovi. Protože jestli letos někdo uměl zpívat tak to byl Dolník.

177
Bezík
Reagovat

@Prochor: Třeba nemá rád hrdinské basy ? :-D Ne, dělám si legraci, ale myslím, že Habera je přesvědčen, že tento typ zpěváka nemá v současném moderním popu co pohledávat a nejspíš má i pravdu. Což ovšem neznamená, že Dolník nemohl SS vyhrát. To dost možná i mohl, zejména Češi mají hodně archaický vkus. Ovšem co potom s ním ? Do estrád typu „Tvoje tvář …“ v podstatě nepoužitelný, kdo mu napíše repertoár, nikdo takový tu snad ani není, prostě problém, špatný business. To, že umí zpívat je jedna věc, ale použitelnost v showbusinessu druhá, v tomhle Haberu i celkem chápu. Nehledáme nejlepšího zpěváka, hledáme Pop Idol a nebo aspoň někoho, kdo by se za něj mohl vydávat ;-) :-D

178
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Znam, ale u te Sii, i kdyz ji normalne moc nemusim, je jeste inscenacne dobre zvladnuta myslenka, na druhou stranku Hozier je uzasny.
@Bezík: Tak tohle me moc potesilo, ty bubinky, jen si predstavuji jine pozadi.Treba kdyby stali na kanenitym pobrezi u more, melo by to vetsi grady.

179
Jana2
Reagovat

Tak za chvíli to vypukne na voyo, to jsem zvědavá jestli zdejší předpovědi budou sedět nebo ne :-) zajímalo by mě kdo všechno bude dneska zpívat a co, no ještě chvíli to vydržím :-)

180
Jana2
Reagovat

Ja vůbec nechápu do čeho to oblékli Veroniku nebo jak se jmenuje. Neskutečně upnuty uzky stříbrný šaty pro holku, co má pár kilo navíc? Chudák holka.

181
DJ Vlado
Reagovat

@Jana2: Kdyžtak prosím tady nic neprozrazuj, jelikož jsou tu i čtenáři, kteří se chtějí nechat překvapit :-) Jen jestli bych tě mohl poprosit o laskavost, napiš mi prosím na můj mail (který mám uvedený ve své vizitce pod každým rekapem), jestli postoupila má srdcovka Dominika, díky :-)

182
Jana2
Reagovat

@DJ Vlado: já nikdy neprozrazuju nic konkrétního :-) dneska už ani nemám být z čeho naštvaná :-) mail určitě napíšu, pokud teda dají na voyo i rozhodnutí :-)

183
Jana2
Reagovat

Jo tak rozhodnutí zvlášť bude až u primaku, no bylo mi to divný :-)) koukla jsem špatně do programu :-)

184
Piha
Reagovat

Taky čekám na Voyo protože zítra přijdu z práce až když to už poběží ale zatím tam ten díl nevidím…🤷‍♀️

185
Jana2
Reagovat

@Piha: ještě tam není, ale už to bude každou chvílí :-)

186
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Jinak ten klip reziroval LaChapelle, byla jsem na jeho vystave v Rudolfinu, slunickovy popartovy fotograf https://images.app.goo.gl/iSpobNy9ECfxw8C67

187
Piha
Reagovat

@Jana2: Tak já nevím ale stále tam ten nový díl nevidím.🤷‍♀️🤣

188
Jana2
Reagovat

@Piha: asi na nás zapomněli :-( jindy tam skočí mezi 20:20 a 20:30 :-(

189
Kevin
Reagovat

Na voyo to bude okolo pul jedenacte. Info mam primo od cloveka, ktery to na voyo da.

190
Jana2
Reagovat

@Piha: prý to asi špatně nahráli, na webu už to je, ale v aplikaci ne. Tak to zkusím aspoň přes ten web no.

191
Jana2
Reagovat

@Kevin: proč najednou tak dlouho?

192
Kevin
Reagovat

@Jana2:

Protoze jim to lidi kradou. Natoci si to a davaji to predem na youtube. Tak proto se rozhodli to tam dat dnes pozdeji.

193
Jana2
Reagovat

@Kevin: a proč na webu voyo už to jde? Osobně vyzkoušeno, ale jen jsem koukla na konec na finalisty, jinak je to přes mobil bez aplikace o nervy :-)

194
Monika
Reagovat

@Jana2: Kevin totiz keca, kde se vzal tu se vzal v pulce souteze, pry nejaka finalistka rikala..a kdyz jsem se ptala na jmeno…nenapsal ho, tim jsem si jen otestovala, ze to je lhar….

195
Jana2
Reagovat

@Monika: mám taky ten dojem :-) protože na webu už to fakt je :-))

196
Kevin
Reagovat

@Jana2:

Na webu to jeste neni, je tam jen 13 dilu. Overoval jsem si to od dvou lidi, co maj voyo.

197
Kevin
Reagovat

@Monika:

No tak logicky jsem ho nenapsal, protoze oni maji ve smlouve nic neprozrazovat. A i pres to, ze to ta soutezici podala jen jako napovedu, myslim, ze i tak se jednalo o poruseni te smlouvy. A s ohledem na to, ze toto je verejny chat a ze sem muzou chodit i lidi z produkce ze superstar, tak jsem te soutezici nechtel zpusobit problemy.

198
Piha
Reagovat

Já to taky neumím nikde najít…

199
Jana2
Reagovat

@Kevin: vždyť jsem to viděla a vladovi jsem z toho poslala screen obrazovky s finalistama :-D ale někdo opravdu na fb psal že to tam nemá. Ale vážně věřím nejvíc vlastním očím :-))

200
Jana2
Reagovat

@Piha: na fb si lidi stěžují že to tam někdo má a někdo ne. Mne to šlo přes tento odkaz a už jsem se tam několikrát vrátila a šlo to, po přihlášení samozřejmě. https://voyo.nova.cz/product/porady/73353-superstar-2020-14-dil-super-vyber

201
Monika
Reagovat

@Jana2: Jano ja si psala s Vladem a potvrzuji, ze jsi to videla :-)) Ten screen je jasny dukaz finalistu, bez debat. Nezpochybnitelny dukaz.

202
Jana2
Reagovat

@Monika: přesně tak :-) už si tu a na fb připadám jako blázen trošku :-D tak děkuju za zastani :-D

203
Bezík
Reagovat

@Jana2: Ještě pošli své přihlašovací údaje ! :-D ;-)

204
Jana2
Reagovat

@Bezík: na voyo? To už by nepomohlo, mám plný počet zařízení a teď jsem to dost měnila, divím se že mi vůbec prošla jedna změna abych mohla kouknout přes mobil na web, Debilni voyo to pak totiž bere jako další zařízení :-))

205
Kevin
Reagovat

@Jana2:

Jak komu se to zobrazilo nejspis. Ale uz taky vim finalovou desitku a ta soutezici na streamu na instagramu mela pravdu a tim, ze ze ctverice Kovalova, Kramarova, Berisha, Krejdlova postoupi jen dve.

206
Bezík
Reagovat

@Jana2: Dělám si srandu :-D Já vím že to není tak jednoduchý ;-)

207
Jana2
Reagovat

@Bezík: navíc se mi tam teď evidentně připojil můj tatínek, který tam chodí koukat na detektivky a já mám smůlu než to zas vypne :-D volat mu nebudu aby to vypnul, že chci dokoukat SuperStar :-D voyo je dost špatně řešeny na to jak je drahý :-)

208
Piha
Reagovat

Tak už jsem našla ale puboska mi na něj teď čumi u tatínka na Masterchefa tak mám taky Smolicka.🤣🤣🤣

209
Jana2
Reagovat

@Piha: :-D tak jsme dopadly podobně :-D ale já stihla aspoň ty finalisty na konci a pár míst jsem projela. Ale ne moc, na mobilu je to bez aplikace na prd :-)

210
Monika
Reagovat

V jedne veci s Tomem ale souhlasim. Myslim si, ze bylo uplne zbytecne brat do semifinale Karin s Hankou. uz predtim nepodavaly zadne vykony a byly jen do poctu, vata k vyplneni. Misto nich tam mel jit Mikulka (za minule skvele vystoupeni plus je to zajimavej typek) a potom Dolnik (aspon by byl ve finale nekdo jinej a zajimalo by me, jak by ho lidi prijali). ta prevaha bab nad klukama v pomeru 11:7 byla obrovska chyba.

211
Jana2
Reagovat

@Monika: to je přesně ale úplně přesně i můj názor!

Mimochodem ještě jedna věc, především pro Kevina, na fb psala jedna holka reakci přímo z voya co ji odepsali. Tak prý zjišťují kde se nový díl zadrhnul. Takže ani přímo oni z voyo nevědí kde je problém :-))

212
Michaela
Reagovat

Tak už i já vím, jak to zítra dopadne.

Za mě je OK 5 finalistů. Ještě jednoho dokáži pochopit, i když mi je ta osoba krajně nesympatická. 4 jsou pro mě ale doopravdy wtf!!!

213
Jana2
Reagovat

@Monika: ještě když si představím že tu Leoš psal ten téměř srdceryvny příspěvek, že prostě museli navýšit počet semifinalistu, protože nedokázali dalšího škrtnout, tak je to mazec. Ani Veronika v divadle a bunkru úplně nezarila a byla tam podle mě zbytečná.

214
Monika
Reagovat

Zajimava vec, ze ve finale je 5 Cechu a 5 Slovaku, hahaha a pak ze se nejede na kvoty :-))))

215
Jana2
Reagovat

@Michaela: no je to zajímavý. Pokud museli dodržet národnost a pohlaví, tak i přesto jeden postup a nepostup dvou osob stejného pohlaví a národnosti nechápu. Ale o tom až zítra, třeba mi to tu někdo vysvětlí.

216
orchis
Reagovat

To jich v tomto díle odzpívá 18? Je to možný? Jak dlouho ten díl trvá, když ve finálových dílech je problém, aby za 3 hodiny zazpívalo 10 soutěžících? :-)

217
Monika
Reagovat

@orchis: To bude zkracene, jako predchozi dily, nebudou to cele songy.

218
Piha
Reagovat

Tak to mám taky za sebou…co dodat,snad vyhraje holka…🤷‍♀️

219
Bezík
Reagovat

@Piha: Sice nevím, kdo postoupil, ale jasná věc :-D Z chlapů nakonec bych chtěl ve finále jen Krušinu a ten už dávno vylít, takže musí vyhrát holka ;-)

220
Monika
Reagovat

Ja doufam, ze nevyhraje Diana. Je porad stejna, nudna, ani v tom hlase nevidim nic vyjimecneho. po soutezi nema sanci se prosadit, hned nekolik finalistu je na tom lepe nez ona, umi skladat, hraji na nastroj, maji rizne pevecke polohy… Ani dnes me nebavila, miluju Adele, to je smrst emoci, nadherna skladba. Z dianiny dietni verze na me nic neslo, uplne ploche bez emoci. bara ji totalne zvalcovala, mnohem lepsi zpevacka a hlavne zajimavejsi i ke spolupraci po soutezi. ma v hlase takovou nalehavost, obrovska sympatacka. Preji ji vyhru moc, ale musi si vybrat lepsi songy. s timhle u divaku neuspeje, chce to neco jako Next to me, proste podbizivej plouzak.

221
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

Jé, Krušina, ten mi chybí moc, Vašek se mi líbil po všech stránkách ;-) Letos ty kluky hodně prokaučovali :-/

222
Jana2
Reagovat

@Monika: Diana nezpívá špatně, ale co s ní? Pokud kluci jako Dolnik nebo Mikulka vypadli kvůli nepouzitelnosti v šoubyznysu, tak co s 15 letou holkou, co s rodiči žije ve Španělsku? Pochybuju že kvůli ní zůstanou na Slovensku. Tak vezme peníze a bude zas pryč.

223
Bezík
Reagovat

@Jana2: Dneska jsou brutálně napsané smlouvy, útěk do Španělska ji před nimi nezachrání.

224
Monika
Reagovat

@Bezík: Asi mas recht s tou produkci…Hodnoceni Habery u Timoteje vubec nekoresponduje s vysledkem. Habera je za blbce. Tam tutove zasahla produkce, ze tam takoveho kontroverzaka potrebuji…

225
Violete
Reagovat

Tady aby jsi dal clovek zakaz divat se na komentare v nedeli, kdyz je tady uz tolik naznaku, jak to dopadne ;-) Mikulka je pro me vitez a komu chybi v soutezi jako me, posilam pisnicku https://youtu.be/M_Chnt0xMDI Doufam, ze si Mikulky vsimne nejaky producent, kdyz si v Superstar nechali takovy talent ujit.

226
libena
Reagovat

@Violete: souhlas, opravdu nerada tu čtu ty náznakové spoilery…

227
Piha
Reagovat

@Bezík: Mě Krusina nebavil vůbec,měla jsem jediného favorita a ten už je venku…🤷‍♀️Tak z té finálové sestavy budu fandit jen dvěma holkám a možná jednomu klukovi ale ten je tak půl na půl…

228
Bezík
Reagovat

@Piha: Jsi se mnou ve fanclubu Esther ? ;-) :-D

229
Piha
Reagovat

@Bezík: jediné že by to byl antiklub,ta mi vadí od začátku 🤣🤣🤣🤣

230
Bezík
Reagovat

@Piha: Jéééé, no to je pech, safra … no nic, všechno má své pro i proti, busty došly, je třeba založit novou sbírku, princezno, nachystej si křovinořez ! ;-) :-D

232
Tomáš
Reagovat

To jsem fakt zvědavý jak ta dokonalá porota dnes zdůvodní vyřazení Vávry, který byl po celou dobu soutěže suverénně nejlepším zpěvákem z kluků a podával bezchybné výkony. A Fanta nemlich skoro to samé. Rozhodně oba dva daleko lepší než Giovanni, Timotej i Schreiner. Řekl bych že se s tím asi moc párat nebudou a budou to jen hodně trapné lži, pokud vůbec jim to nějak víc vysvětlí. V téhle situaci mi ani nevadí že je všechno vyzrazeno už dopředu když to produkce rozhodla takhle na ho*no, asi je lepší se na to připravit dopředu než aby to přišlo jako blesk z čistého nebe jako například u Dolníka, kde jsem to teda fakt nečekal. Každopádně mi to přijde jako na objednávku, jak kdyby přesně věděli že Vávru a Fantu v tom Finále chci a tak tam schválně ani jednoho z nich nepustili a dali tam Giovanniho a Schreinera, které nesnáším. Vím že je to předtočené dopředu ale je to fakt jenom náhoda? Ale asi je to tím že oni prostě kluky záměrně zlikvidovali a brali to přesně podle klíče že ti nejzajímavější se nesmí dostat do Finále, aby to opět vyhrála holka. Jinak je mi úplně jedno jestli to vyhraje Diana nebo Bára, já nechci za vítězku ani jednu z nich. Živáky budou už o ničem, ještě že za dva týdny ta fraška končí. Dlouho sem nikým tolik nepohrdal jako produkcí téhle SuperStar a Leoš Mareš nám tu jen mazal med kolem huby a nebo pokud on doopravdy věří tomu že i kluky vybrali do Finále nejlépe jak mohli, tak je i on sám úplně blbej, i když sem proti němu jinak nikdy nic neměl a mám ho rád. Je to fakt smutné, víc není co napsat.

233
Mila
Reagovat

Taky chci za vítěze kluka, ale co se týká těch tří finalistů nejsem jejich fanoušek. Chybí mi tam Mikulka, Dolník, Vávra, Šarafa, Fanta, dokonce i Mrazíci mne bavili víc než Giovanni a Schreiner. Z holek to byla Valérie a Hošťálková…jsou pryč. Porota ten výběr letos fakt nezvládla, tolik zajímavých kluků vyhozeno!

234
Violete
Reagovat

@Bezík: Jdu na to, vyvesuji v Tridentskem kralovstvi vlajky s podporou Esther ;-) Mne vlastne ted nejvice zajimaji z holek Veronika, Dominika, Esther a Martina. Z kluku Vavra, Timotej a Safrata, jestli jeste ukazi vice nez dosud. Bohuzel u kluk to fakt proridlo na to, jake skvele adepty tam meli.

235
Monika
Reagovat

@Mila: ja myslim, ze byla obrovska chyba vzit do semifinale karin, Hanu, veroniku. zadna z nich nepredvedla nikdy zajimavej vykon, vzdycky postupovaly s odrenejma usima do poctu, uz v tom semifinale pusobily jako pest na oko, zbytecne zabrane misto lepsim a vcerejsi vykony to potvrdily. Misto nich meli dat sanci Mikulkovi a Dolnikovi, i to skore by bylo spravedlivejsi misto hroziveho 11:7. Kluky vyhazovali jednoho za druhym, baby pousteli jako na bezicim pase.

236
Violete
Reagovat

Vlastne jsem zapomnela jeste na Schreinera, asi mate pravdu, ze je nevyrazny, ale jeho zpev se mi libi, chtelo by to jen kolem sebe vice vyzarovat auru osobnosti.

237
Tomáš
Reagovat

@Monika: To nebyla žádná chyba produkce, já nevěřím že by mohli být až takhle blbí aby to takhle celé zprasili. Oni to všechno dělají záměrně a do Finále posílají jen ty co se jim tam hodí tak aby neohrozili toho, koho chce produkce za vítěze. Ty co by jim to mohli nějak zkomplikovat zavčas vyhodí. Proto se zbavili Dolníka, Chomy, Krušiny, Mikulky, Vávry, Fanty….a proto do semifinále šly Karin, Hanka, Veronika jako zbytečné kusy, které jen zaplácnou prázdné místo aby tam porota nemusela dávat někoho lepšího kdo se jim nehodí pro jejich plán. A proto jdou do Finále i Schreiner, Giovanni nebo Timotej protože to jsou všechno kluci úplně bez šance na výhru a produkce si je toho moc dobře vědoma. Prostě s nima jen zaplácnou ta prázdná místa, samé baby do Finále dát nemůžou i když vím že kdyby mohli, tak by to moc rádi udělali. Fakt nevím co v té produkci musí sedět za nadržence, které asi doma jejich stará nepíchá že dokázali tuhle kdysi tolik skvělou show tím neustálým nadřazováním bab takhle brutálně domrvit. Já mám ale po dnešku klid, aspoň letos ušetřím protože vzhledem k tomu že jsou Vávra i Fanta v tahu, tak už nepošlu nikomu ani jeden jediný hlas. A idiot je ten kdo ten jejich SuperPodvod bude ještě sponzorovat. Všechny baby co jsou ve Finále včetně Diany i Báry jsou mi už teď absolutně u prdele, po tom jak mě to celé otrávilo. A celá SS už mě nezajímá dokud nevyhraje celou show kluk, takže aspoň mám definitivně pokoj od toho protože to nebude už v tomhle životě nikdy. :-)

238
Nimu
Reagovat

@Tomáš:

Myslím, že u „prdele“ mají i ony tebe 🙃

Čtu pravidelně, přispívám výjimečně. Ale čeho je tady moc, jsou tvoje výlevy, které jsou jako přes kopírák. Řekla bych, že většina soutěžících ví, do čeho jde. A stejně tak si myslím, že pro ně je každé zviditelnění dobré.

Z vypadnutých se mi líbila Nikola a Valérie. U kluků pak Mikulka a Choma.

Z přeživších se mi líbí Bára a Julia. Z kluků pak ještě Šafrata.

239
Michaela
Reagovat

Ať postoupí nebo ne, Já jsem ve finále ochotná poslat SMS hlasy jen jedné osobě a to Matějovi Vávrovi. On si podporu zaslouží, je to muzikant a z kluků letos nejlepší.

240
zuzana
Reagovat

@DJ Vlado: zdravim DJ, vidim ze ani po rokch ta tvoje nadsenie pre mlade talenty neopustilo a tesim sa tomu…..tvoje slunicko je v porote par mien v diskusii poznavam…teda eve :-)….este som vsetko necitala a je mi luto ze ak som tomu dobre rozumela budu len dve finalove kola…kde su ti casy ked sme 10tyzdnov mohli sledovat, komentovat, diskutovat. Dufam ze ta korona obisla a tesim sa na tvoje postrehy….cmuk

241
DJ Vlado
Reagovat

@zuzana: Ahoj Zuzi, moc tě zdravím :-* A ano, ještě mě to nepřešlo, zvlášť když je moje bohyně (už dávno to není sluníčko, ale bohyně) v porotě :-D Komu letos nejvíc fandíš? Moje letošní srdcovka je právě v TV :-)

242
Jai Kudo
Reagovat

Kdo tu Dominiku navlíkl do těch pantalónů, proboha!

243
Sa. I.
Reagovat

Dominika wow :-D
Až na ty oteplovačky, kdysi moderní tzv. šusťàky, jezdilo se tu pro ně do Polska ;-)

244
Joel
Reagovat

Teda nechtěl jsem zlobit pana Vlada ;) ale to co předvedla teď Dominika byl suverénně její nejhorší výkon v soutěži. Hrozně nepříjemný hlas a místy bylo fakt utrpení to poslouchat. Chápu postup do finále za zásluhy z minulých kol, pokud budou ostatní holky podobně tragické jako Karin, ale jinak ufff –
potěším Tomáše – že postoupí tohle a Vávra ne je opravdu výsměch.
I když vůbec bych se nedivil, kdyby měl dohodu s produkcí (případně i přes Moniku), že se může přijít zviditelnit, zajistí mu postup až do semi a třeba i pomůže některým soutěžícím a pak ho zaříznou před finále, protože “potřebují” dát prostor novým a mladším

245
Jai Kudo
Reagovat

Jestli po tomhle Majský postoupí, tak už je SS totálně v pr*eli….

246
Jana2
Reagovat

@Joel: no vidíš to a mne se naopak Dominika poprvé líbila, především barva hlasu :-) Timoteje neřešim, to je nechutný slizoun s rodičema v produkci, jinak už by tam dávno nebyl.

247
dolores
Reagovat

Vavra – dost obstojne vystupenie, nie dychberuce, ale je to pekny chlap, brunet s modrymi ocami, je naco pozerat :-)
Karin – dost nepodarene karaoke, lascivne oblecenie nepomohlo
Dominika – slaby zaciatok , ale potom sa rozbehla, slusny falzet a v zavere pekne dlhe tony, trochu mi vadi jej snaha o prilis preciznu artikulaciu

248
jardach
Reagovat

Vam se jako ty dnesni nedelni vykony libi? If I were a boy je na hvezdnou pechotu…Timotej predtim taky traga…to je fakt komedie

249
Bezík
Reagovat

@Joel: Ohledně Vávry budeš asi blízko. ;-)

250
Jana2
Reagovat

@jardach: budou i lepší :-) Klára dost zklamala.

251
Michaela
Reagovat

U Matěje si myslím od samého začátku, že ho oslovila produkce. Ale ptala jsem se ho na to na IG a tam mi odepsal, že ani nevěděl, že bude Monika v porotě, tak nevím.

Každopádně po tom, co řekli Matějovi a pak co řekli Timotejovi a stane se, co se stane, to fakt jako nechápu.

A teď ten Martin, objektivně musím říct, že zazpíval lépe jak Matěj.

Kluci: 1) Martin 2) Matěj 3) Timotej

Jo a Klára byla fakt šílená, to byl děs běs.

252
Joel
Reagovat

@jardach: Říkám si, jestli nemají už moc unavené hlasy? Tohle kolo se natáčelo hned po hotelu?

@Jana2: Já nejsem sice žádný její velký fanda, ale respektuji ji jako zpěvačku a tentokrát mě její výkon dost zklamal. Kromě nepříjemnosti hlasu v některých polohách to na mě působilo hrozně školácky. Jakoby hlavní hvězda sboru na okresní pěvecké soutěži – žádný moderní popový zpěv do talentové soutěže :/

253
Michaela
Reagovat

Karin, její nejhorší vystoupení v soutěži, tak se nedivím, že vypadla.

Dominika byla skvělá. Dnes se mi, zatím, líbil jen Matěj a Dominika.

A teď ten děs běs, já fakt Lucii nemohu ani vidět.

254
Sa. I.
Reagovat

To nebylo Crazy, ale Scary :-/ … e … e …
Karin naleštěná bída, Klára bída s nouzí :-/ U Martina jsem začala podřimovat… Lucka tlačí na pilu…
Já chci repete Vávru a Domču!!!

255
Jana2
Reagovat

@Joel: umí zpívat i líp, dneska to byl průser. Naopak Martin se mi dneska poprvé opravdu moc líbil. Karin tam byla úplně omylem, zpívá průměrně, moc nechápu kde se tam vzala.

256
Michaela
Reagovat

Lucie mě málem stála život. To se fakt nedalo poslouchat, ještě horší, jak Klára.

257
jardach
Reagovat

@Joel: dle toho jednoho komentare (vzala jsem si malo veci) je dost mozne,ze to v ramci usetreni nakladu to nataceli behem jednoho tydne…je aspon videt,ze u nas je to cele amatersky delane a kdyz uz je to nahrane, tak kdyby aspon trochu dobre,ale je to fakt strasne..prvni postup urcite zaslouzeny…”hlucha diva” spatenka

258
Bezík
Reagovat

Jedu ze zpožděním, takže Dominika, takové hlasové cvičení, zvládnuté ale cvičení. Na vině je ovšem tak ze 70% ta popová sračka, co jí vybrali. (předem se omlouvám všem kterým se tohle líbí ). Vávra dneska slušně, ale tohle je asi jeho strop, nějaká hvězdná záře tam prostě není, charizma nic extra. Tohle je asi nejspíš jen placený kšeft, kam ho produkce najala.

259
Michaela
Reagovat

Dneska jsem asi špatně naladěná, protože mi rve uši i zpěv Diany a to tedy hodně.

Ale očekávám, že ji vychválí a ještě stokrát zmíní, jak je mladá.

260
Jai Kudo
Reagovat

Jestli produkce vybrala téhle patnáctileté holčině písničku od Adele, tak je to řízená demolice, nic víc…..

261
dolores
Reagovat

Majsky – zas take zle to nebolo…no. :-D ked sa dostal uz tak vysoko, tak nech si ho vyzeru…mne je to fuk, ale nieco na tom spratkovi je …. kazdopadne viac ako spevak je marketingovy produkt :-))
Klara . jej sila bola v jej vysokoych tonoch a jacani , ale dnes to bola jej slabina, znelo to skreklavo, ale vizual to ano, je to kocka
Martin . fajn, zatial najlepsie vystupenie jeho aj dnes vecer…. narocny song na intonaciu a emocie ,on to dal … klobukom dolu… IMHO nie je az taka nevyrazna osobnost ako si to v svojej hlavicke vybajil nas Tomasko :-)
Bikarova – prvykrat som v jej ociach videla strach ,,spievala suverenne ale vo vyskach sa dost blamovala, okrem toho na mna jej spievanie nic neprenasalo

262
Jai Kudo
Reagovat

Nemají tam nějakou divnou akuskitu nebo co? Šafrata zní jako by zpíval z papiňáku….

263
Bezík
Reagovat

Timoteji, Timoteji, co tam ještě pořád děláš chlape … :-D Noel Gallagher z tebe fakt nebude, i kdybys zvýšil aroganci o 100% :-D

264
Michaela
Reagovat

Michal: Zazpíval to dobře, ale zpěvák z něj nikdy nebude.
Jůlia: Nelíbilo se mi to. Opět to chvílema tahalo za uši.
Fanta: Jako sranda ano, ale na finále ne.
Martina: A ta Šmoulinka je tam, proč?

A jestli zpíval ještě někdo a já na něj zapomněla, tak to bylo asi proto, že to nestálo za nic.

265
Jai Kudo
Reagovat

Aguillera – Hurt spolehlivě odrovná i velice dobrou zpěvačku. Natož Kramárovou….
Nemůžu si pomoct. To byl Trabant a tohle je Mercedes…
https://www.youtube.com/watch?v=XBAvkVIwtjU

266
Filip
Reagovat

Timotej sice nic moc, ale toto kolo je takova tragedie, ze momentalne na TOP10 s prehledem aspiruje.

Jakej zvrat…

267
Piha
Reagovat

Tak nevím,dneska se mi zatím líbil jen Matěj a Michal,teprve jsem u Julie a ta snad byla horší než Klára.🤷‍♀️Dominice fandím ale dnes se mi moc nelíbila. Lucie se mi nelíbila nikdy a dneska už vůbec ne.Schreiner mi nic neříká toho jsem po chvíli pretocila…

268
jardach
Reagovat

Musim uznat,ze ta Diana je asi trochu jinde…ne,ze bych skakal nadsenim,ale kdyby borka nepostoupila do finale,bylo by to velke wtf…jinak posledni cisla rozhodne pouzitelnejsi nez zacatek…ale touchdown neocekavam pri tomhle zpracovani…

269
Nadya
Reagovat

A nenatáčelo se to třeba ve zrychleném režimu před blížící se koronakrizí? Podle překvapivého množství tragických výkonů to tak vypadá.

270
Filip
Reagovat

Podle me uz vedeli, ze se blizi koronakrize, tak to chteli narychlo zpraskat. Proto taky zmenili format, ze nehlasuji v „semifinale“ divaci.

271
Piha
Reagovat

@Filip: Souhlasim,škoda že je Matěj tak podobný s Michalem,jinak by ho finále neminulo podle mě…jinak mezi klukama můžou být rádi že vybrali aspoň ty 4…🤷‍♀️

272
Piha
Reagovat

Muselo to být těsně,bude to vidět na konci při loučení..že už corona řádila…

273
Joel
Reagovat

@Michaela: taky mi trhají uši skoro všechny holky včetně Diany.. že by to bylo ozvučením? Jinak mi hlava nebere, že by se od minulých kol tolik soutěžících zhoršilo..

Mně se dneska líbil jen Matěj, poprvé od castingu konečně zase i Šafrata – i když že by mě nějak těšilo, že postoupí “místo” Matěje, to zas ne – a teď i Martina. Jdu proti proudu, ale mě její hlas prostě baví víc než některé ječáky tam.
A Julii fandím, i když dneska to nebylo ideální a už dlouho se nepřiblížila pro mě dokonalému castingovému výkonu. Hlasy ala Lauren Jauregui já prostě můžu ;)

274
Bariš
Reagovat

Tak je tam Jimi Cimbala nebo ne?

275
Violete
Reagovat

Esther vynikajici, poradne to rozbalila, nejlepsi.Jeste se mi moc libili Dominika, Safrata.A Timotej je pro me zajimavy. Nechapu ty mezivstupy ze zkouseni, kdyz neni nic slyset, ani, co jim rekla hlasova poradkyne.

276
dolores
Reagovat

Diana – prilis jemne a opatrne podanie piesne, ktora potrebuje ostrost, zvladla to, dokonca aj dlhe rovne tony vie zaspievat ako som zistila, nielen koloratury, ale celkovy dojem asi najmenej presvedcivy z jej vystupeni
Michal, niet co dodat, pre mna vyborne, hlas, kontakt s publikom, vesele oci … neviem, ci sa mi zda, alebo naozaj, ale chlapci dnes valcuju baby ?
Julia – verzie pekne, ale refreny podla mna dost slabe, prekombinovane, zachranuje ju prijemnejsia farba hlasu ako ma napr. Klara….ale neviem, zvazovala ju trema , nebolo to uvolnene
Fanta – dnes mi jeho farba hlasu v tejto pesnicke znela neprijemne, ale piesen zvladnuta dobre…chyba mi ale nejake posolstvo,ktore by na mna preniesol
Martina – no asi od nej ma toto najviac nadchlo, ale mozno kvoli pesnicke, ktoru mam rada, ..na Mareka Postu, ktory to po podal kuzelne, sa nechytala, …imho prilis akademicky spev
Esther …no tak to ma prekvapilo aka dobra bola….aj chyby ktore tam urobila sa v tom jej deep vystupeni celkom lahucko utopili … vyborny pohyb, celkove vystupenie asi z dievcat dnes najlepsie

277
Prochor
Reagovat

Hance by měl někdo vysvětlit, že některé hlásky se zpívají déle nebo krátce. A ne stejně jako když mluví. Potom se nevejde do rytmu té písničky.

278
Ally
Reagovat

Zatím mi připadají snad všechny holky dost mimo ? Včetně Dominiky, divila jsem se , že ji tak vychválili. Jedině Diana snad a Martina. Možná byly fakt nervózní, unavené , uspěchané..
Kluci docela na pohodu. Nebo mají holky těžší věci..?
Martin Schreiner se mi líbil hodně a nemám pocit ,že by byl až tak “neprodejný “ komerčně

279
Michaela
Reagovat

Například teď vyhazov Hanky rovnou moc nechápu, protože mně se Hanka líbila více, než Klára, Lucie a Jůlia dohromady, protože ty mi fakt trhaly uši.

Ester zazpívala obstojně, ale má srdcovka to není.

A toto už vůbec nechápu, Giovanni půjde do TOP 10 a Matěj ne … Hm, hm, hm …

Mně se dnes líbil, zatím, jen Matěj, Dominika a Hanka.

280
jardach
Reagovat

Zpivat Rottrovou je sebevrazda..Esther byla vyborna, spravny semifinalovy vykon..a musim uznat,ze Ricci dnes predvedl jeho nejlepsi vykon, jako ze fakt dobry, za to by postup i zaslouzil

281
Joel
Reagovat

Možná mě tu ukamenujete, ale za mě Giovanni dneska o třídu lepší než zbytek :)

282
Prochor
Reagovat

@jardach: Tak především je nutné pochopit originál od Black Sabbath což se Rottrové dokonale povedlo. Hanka Black Sabbath nejspíš ani neslyšela.

283
Piha
Reagovat

Dodneška mi Giovanni nevadil ale za tu vraždu mého oblíbeného Jamese Arthura je jasně na mém žebříčku ještě níž než Julie a Esther a to je co říct.🤨

284
Filip
Reagovat

To by bylo, abychom ve finale neukazali alespon trochu te multikulturality, kterou jsme se ve svete naucili :D

Lubadika ma jasny finale. Tam neni pochyb.

285
Ally
Reagovat

@dolores: Tak jsme se shodli v Martinovi i klucích :)
Timotej jo marketingový produkt :) a mě už to možná i začíná bavit…jako že si někdo dá projekt “lze udělat z nezpěváka Superstar a jak” a pak sledovat jestli mu to vyjde nebo ne ..
Ale jinak je to hnus velebnosti no :)

286
dolores
Reagovat

@Nadya: ano, vraj sa to natacalo 8.marca.,..to bolo take tazko predvidatelne co bude ….a napr. hned nato u nas myslim 12.marca bol vyhlaseny nudzovy stav

287
Michaela
Reagovat

Jako tuto slečnu nedokáži v této fázi soutěže pochopit. Nepamatuji si žádné její minulé vystoupení a doufám, že toto také rychle zapomenu. Veronika hrůza.

288
Bezík
Reagovat

Joooo ! Esther for Superstar !!!

289
Violete
Reagovat

Za me Veronika touchdown, proste jeji hlas me unasi do prijemnych vzdalenych krajin.

290
Monika
Reagovat

Tome nemusel by jsi tak vysilovat, kluci jsou dneska lepsi nez baby. za me obrovska chyba byla pustit dal karin, hanku a veroniku, tyhle baby se nemely do finale vubec dostat a dneska se to krasne ukazalo, tri prusery. Misto nich mel postoupit Choma, Mikulka, Dolnik.

Vavra zpival dobre, nemuzu mu nic vytknout a jsem presvedcena, ze mu cestu do finale prekazila proflaknutost, kdyby nemel za sebou tu peveckou drahu poslou ho dal. Na druhe strane on ma veliky handicap, a to je obycejna barva hlasu. Ten jeho hlas je tak strasne obycejny a nerozpoznatelny, s tim se bohuzel neda nic delat, ale me to jako divaka nebere.

Timotej samozrejme mizerie, ale celkem me bavi, jak ho vsichni hejtujou, jsem rada, ze nam kluk postoupi :-))

Schreiner me dnes poprve celkem bavil, bylo to jeho nejlepsi vystoupeni a finale si zaslouzil. Nicmene on neni solovy zpevak, na vic nez muzikaly to nedotahne, nema charisma, nema jiskru, neni muzikant, neni ani vyjimecny zpevak, proste takovy prumer, kteremu to dnes obstojne vyslo.

Safrata se mi libil z kluku dnes nejvic, uziv al si to, byl prirozenej, nepalil to tam hlava nehlava, takove prijemne vystoupeni, ale na prdel si z toho nesednu.

291
Čiky
Reagovat

Uvědomuju si, že kritizovat umí každej, nejlépe z kanape, že? Snažím se nebejt hnusná a nijak neubližovat nadšenejm zpívajícím dětem. Ale přesto nedokážu pochopit dobrou náladu poroty, když se dívají na tu tragédii, kterou vybrali – a pardon, téměř bez výjimky. Ne že by ta mládež neuměla zpívat (rozhodně o dost líp než já), ale česká superstar? Zatím pro všechny nedostižná meta (až na Báru)… Bohužel pro ně je tu srovnání se zbytkem světa, a naše SS vyznívá jako parodie na tuto soutěž. Poslední hřebíček do rakve celé SS. Ty děcka jsou v tom nevinně, ale porota a celej štáb jsou snad dospělí lidi, který by měli vědět, co dělaj…

292
jardach
Reagovat

@Čiky: stab a produkce jsou total amateri a porota prumerni herci…a bohuzel v mamagementu jsou velci skudlilove,takze bych se nedivil,kdyby to melo rozpocet na urovni AZ kvizu..

293
Joel
Reagovat

@Michaela: To asi proto, že v prvním kole ji nechali zpívat všeho všudy 15 sekund a v bunkru pak sotva 3 :D

Za mě Veronika na dnešní bídu top 5 určitě, ale taky jsem od ní čekal po cestingu malinko víc. I když je fakt, že to zazdila produkce výběrem písniček v průběhu soutěže

294
Michaela
Reagovat

Hlavně letos mi přijde, že to má porota strašně na háku. Ano, nějak hodnotí, pořád se tam přiblble posmívají. úplně se vytratila serióznost. Nikdo k nikomu nepřirostl, není to nijak srdečné. Oni nevěděli, že bude nějaká koronavirová krize.

Děkuji za Barboru! Po pár sekundách pecka. Takže ne, nebylo špatné ozvučení, tamty ostatní zpívaly příšerně.

Takže za mě dnes jen Matěj, Dominika, Hanka a Barbora.

295
Prochor
Reagovat

Bára je skvělá. Tomu říkám rozdíl proti minulému Meky Žbirkovy.

296
dolores
Reagovat

Hanka,- velmi mile, kultivovane, jej hlasok hladil ….ale chybal tomu vyraz a prezitok…no zazneli horsie vystupenia, tak ten vyhadzov bol urcite o tom, ze vobec nebola kandidatka na postup
Giovanni – technicky velmi dobre, on spievat vie …ale take divne na mna, akoby v jednej lajne, mne jeho spievanie zatial na zadok neposailo, chcela by som ho pocut po slovensky …
Veronika -ach ako mi trhalo usi, ked nezvladala moju srdcovku … hned mi naskocila Vendula Prihodova, ktora ten song dala bravurne a doteraz si ho od nej doslova uzivam
Hrbacek – cele zle, amatercina ako vysita …snad este horsie ako jeho partnerka z duetu … och. preco tam nie je namiesto nich Choma ? alebo hoci aj ten Mikulka …
Postup do semi Mikulasa aj Karin absolutny omyl poroty … ale fakt absolutny !

297
Michaela
Reagovat

Tak za mě dnes jednoznačně nejlepší Barbora. Jen mi na ní vadí ta podoba se Sabinou Křovákovou a proto se obávám, že i kdyby to vyhrála, tak z ní mega zpěvačka nebude.

Takže já dnes Matěj, Dominika, Hanka a Barbora.

298
Pattrick
Reagovat

Teda jako produkce vybirala otresne songy! Nejen to co maji na sobe, tak chudak Mikulas musi zpivat sorry a jsem rad, ze to tam rekl, ze mu vybrali. Hnus vybery

299
Violete
Reagovat

Bara tedy velky success, neskutecne dobra.

300
Piha
Reagovat

Bára to dnes všem natrela se vším všudy takže je to po nepostupu Matěje moje favorita číslo 1,libila se mi už od castingu,následuje Dominika a za ji Diana.Z kluků max Safrata ale Matěj to není no.😔

301
Monika
Reagovat

Baby dneska znely jak sireny, Julii jsem na chut nikdy neprisla, ten jeji americky styl zpevu neni muj salek caje, takze jestli byla dnes horsi nez obvykle, nevim pro me je mizerna vzdycky. Klara byla hrozna, vysky rvaly doslova usi, veronika vypadala na ctyricet a nedalo se na ten tikajici robot divat, vykon ala pechota. U Bikarove jsem zvykla, ze se na ni neda nikdy koukat, dneska se ale nedala ani poslouchat. Baby nejvic zachranila ve vyskach ester. Ac ten song je pro me hrozna vykopavka a leze mi na nervy, tak pusobila jako profik a zastinila baby. Paradoxne jako druha se mi dnes libila i Martina, miluju ten song a k jejimu hlasu se krasne hodil, takovej vanek co se nesl tou pisni.

302
Filip
Reagovat

Muj tip na TOP10: Schreiner, Safrata, Ricci, Timotej/Vavra?, Bikarova, Diana, Barbora, Julia, Lubadika, Dominika

303
Monika
Reagovat

@dolores: na prihodovou jsem si taky vzpomnela, za me byla veronika hrozna, ocekavala jsem okamzity vyhazov. ten jeji drevorubecky zpev, otresnej ohoz ala stara teta a doslova me iritoval ten tik hlavou, odporne vystoupeni. jsem rada, ze je uz pryc.

304
jardach
Reagovat

Bara byla zlata tecka na zaver, to jako klobouk dolu a mozna blizko k tomu povestnemu touch…ale to necham na jine komentatory..to vyrazovani je teda extra nudne..jeste,ze se muzou vymlouvat na covid,ale pochybuju,ze by to probihalo jinak i kdyby se zadna pandemie nekonala

305
Violete
Reagovat

Nejak sama sebe prekvapuji, ale Schreiner se mi dnes snad poprve nelibil, naopak k Julii jsem si nasla cestu, mozna ta jeji ztrata sebejistoty umoznila vnimat jeji zpev jinak.

306
dolores
Reagovat

Barbora – nebudete mi verit, ale ked zacala spievat, som vyskocila a zacala tancovat.. :-D …ona tu piesen asi dobre poznala predtym, imho to mala natrenovane ,..bolo to uplne profi zaspievane … a po dnesku zase u mna Bara preskocila cez Dianu … :-))

@Ally: ano , vlastne z chlapcov okrem Hrbacka nikto nejako vyrazne nezkazil… dokonca ani Timotej … ale ci Giovanni by mal vyhrat podla Cekyho, no neviem, ,,,musi sa pacit mnohym ludom, ktori by na neho obetovali peniaze …a dokonca len v dvoch kolach

307
Ter.
Reagovat

Jakej ma smysl, ze zpivaj s zivou kapelou, kdyz muzikanti sedej nekde v zadnim planu a zpevak s nima vubec nema sanci komunikovat? Cely to pusobilo sterilne jak karaoke, bohuzel :-/

308
jardach
Reagovat

Nasrat!! Proc si produkce plete superstar s Big Brotherem? Snad nepotrebujem “zaporaka” ne? Fcuk off Timotej

309
Michaela
Reagovat

Když to dneska shrnu.

Líbili se mi, subjektivně, jen 4 soutěžící: Matěj, Dominika, Hanka a Barbora.

Nepostup Hanky chápu a respektuji. Nepostup Matěje, bohužel, nedává smysl. Měl projít místo Timoteje nebo Michala. Po tom, co porota řekla Timotejovi, nedává absolutně smysl, že Matěj vypadl a Timotej šel dál.

Dominika je skvělá, tyto hlasy a osobnosti miluji, ale nevyhraje, o tom jsem přesvědčená. Barbora se mi líbí, má tam i příběh, z šedé myšky TOP zpěvačkou, ale to, jak moc mi připomíná Sabinu Křovákovou, mi brání v tom, abych řekla, jo, vyhraj to. Také si myslím, že z ní zpěvačka, která se v showbyznysu udrží delší dobu, nebude.

Když shrnu TOP 10.

Kluci: Michal, Martin, Timotej, Giovanni. Hlasem, barvou hlasu se mi líbí Timotej, ale to, co z něj vyzařuje, se mi tak nelíbí, že mu fandit nemohu. Jsem zvědavá, jak ve Finále zamává ten jeho fanklub.

Holky: Barbora, Dominika, Jůlia, Lucie, Diana, Esther. Tady je to masakr, protože 3 lady mi jsou tak moc nesympatické – Jůlia, Lucie a Esther, že se na ně nemohu ani dívat. Omlouvám se, ale jinak to napsat nemohu. Diana mi nevadí, ale to halo okolo ní mi přijde přehnané, tak dobrá není. Moc se mi líbí Barbora a Dominika.

Má TOP 3:
1. Dominika
2. Barbora, ostatní mi jsou volní
3. líbí se mi Timotej, ale říkám, něco, co z něj vyzařuje, se mi nelíbí)

Obávám se, že Dominika se lidem moc libit nebude, nějak davově. Barbora by mohla, kdo ví. U Timoteje jsem zvědavá, co dokáže jeho fanouškovská základna.

310
Monika
Reagovat

Co se tyce Barbory nema cenu ji komentovat, uplne jinej level nez ostatni. Navic je hrozne roztomila, vtipna, divaci by si ji zamilovali v delsi serii, takhle nevim, zda bude dost casu. extremne bude zalezet na vyberu songu. Dnes to vsem natrela a je to nejvetsi adept na viteze.

311
Filip
Reagovat

Myslim, ze SuperStar je pomerne jasna, nebo tedy je jasny, koho bude produkce k tomu tlacit.

Budeme mit opet vitezku, to uz je asi kazdymu jasny a bude to Slovenka, cimz bude splneno i zadani. Novou SuperStar bude:

Barbora nebo Diana a na to vsadim barak

312
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Nějak furt nevím, jestli si děláš pr*el, nebo to myslíš vážně…. :-D

313
Prochor
Reagovat

Mně teda dostalo jak řekli Báře, že postupuje rovnou do finále. Ostatní holky by skákaly až do stropu. A Bára se jen nesměle zeptala „Už si můžu jít sednout“?

314
Kevin
Reagovat

Je super, ze se do finále dostal i Timotej, ma obrovskou zakladnu fanynek a jsem rad za kazdeho finalistu, ktery bude schopny ve finale porazit Barboru Piesovou. Bara je jedina finalistka, ktere nefandim a doufam, ze se nedostane ani do grand finale.

315
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tak teď nevím, co přesně máš na mysli ? :-o

316
Piha
Reagovat

@Michaela: Mám to tak nějak podobně…Timotejuv hlas se mi taky líbí,je to pěkný kluk ale něco mi na nem vadí,rozporuplné pocity…přijde mi trochu jako fracek co má všechny úplně v paži…Ten falešný úsměv a zdvihnuty prostředník v očích.
Líbí se mi celkem i Šafrata,ale Matěj byl pro mě 🔝.
Co se týče holek mám přesně ty samé antifavoritky,ani jedna z nich mě doteď nezaujala a jsou mi nesympatické.
Za mě největší favoritky jsou Bára a těsně za ní Dominika,baví mě docela i Diana ale SMS bych ji asi neposlala…

317
Bezík
Reagovat

Tak co se týče mých favoritů mám zcela jasno.

1. Esther – holka s gigantickým potenciálem, už teď umí hodně. Skvěle zpívá, skvěle tančí, dobře vypadá, co si přát víc. Pořád si ale myslím, že by se jí měla ujmout nějaká skupina, sólová dráha je hrozně složitá.

2, Šafrata – umí víceméně všechno, oproti ostatním značné pódiové zkušenosti, dobrá barva hlasu, slušné charizma

3.Bára – dle dnešní prezentace jasná favoritka produkce na SS. Výborná zpěvačka, nejsem si ale úplně jist jestli je na tohle připravená. Ale to třeba Aneta taky nebyla. Uvidíme.

A ještě ten opačný konec , pro mě nepochopitelné postupy Kramárová, takový divný hybrid a nezpěvák Timotej. Ale nějaká ta vata všude musí bejt.

318
Michaela
Reagovat

@Piha: No, mame to temer totozne.

Me mrzi nepostup Mateje. Za A) klidne mohlo byt jen 5 holek, takova Julie si fakt postup nezaslouzila a nebo za B) nechapu, jak mohou rict, ze Timotej byl otresny, Habera snad rekl, ze se mu chtelo blit, nebo co to bylo, Mateje vychvali a pak postoupi Timotej a Matej vypadne

319
Frida
Reagovat

Barbora úžasná, Krovakovou mi nepřipomíná ani náhodou. To mladou divošku s úžasným hlasem Janu Kratochvílovou ano. Můj tip na vítězku.
A Timotej, hlas super. Co se týká jeho osoby, nevím. Začala jsem to sledovat minulý týden u duetu, tak nesleduji jeho story. Ale Bára byla i tam jednoznačně nejlepší.

320
Johanka
Reagovat

@Filip: Souhlas a já sázím barák rovnou na Barboru, jak výše píše Monika – ta je vpředu evidentně o několik parníků …

321
Piha
Reagovat

Právě řekl Matěj na live streamu že poslední 4 kola co jsme viděli v telce byly natočeny během 12dni…Ze byli všichni vyřízení…🤷‍♀️

322
Ter.
Reagovat

Šafrata mel stesti – dostal nejen efektni, ale i lehkej song, ac se nam porota snazila namluvit opak. Dal to super a bavil me vic nez original, a taky jsem mu teda narozdil od Dana Barty rozumela text ve slokach. Prekvapil!

323
Piha
Reagovat

Pro ty kterým se líbil Jarda Olah,Matěj mu napsal a produkoval písničku Jsem tady a máte ji tady https://youtu.be/GxvfWmIhe_A

324
Bezík
Reagovat

@Johanka: Je vidět, že produkce odvedla skvělou práci, WOW efekt se u Báry dostavil v plné síle. Proměna z ošklivého káčátka na krásnou princeznu, skvěle vybraný song, v pořadí jako poslední, nadšená rozplývající se porota, prostě to nemá chybu :-D Nic proti Báře, ona za to nemůže a je to opravdu dobrá zpěvačka ;-)

325
Ludvík
Reagovat

Porota už nemohla dát více najevo svůj nesouhlas s postupem Timoteje, ale chápu, že pro novu to bude dobrý tah na sledovanost… Je to škoda, že už ty soutěže nejsou o talentu.
Za mě Julia a Timotej v TOP 10 absolutně nemají co dělat, Vávra a Fanta měli postoupit. Bohužel oba dva jsou Češi a tedy pro ně nebylo v soutěži místo. Myslím si že už by se zase pomalu mohlo vrátit Česko hledá Superstar xD, i když tento ročník nejspíš vyhraje Diana a nebo Bára které jsou obě Slovenky…. Pokud si teda Timoteje neprotlači až k vítězství.

326
Ter.
Reagovat

Jo a neverila bych, ze to napisu, ale Martina od Giovanniho me dneska dostala. Krasne ji ta pisnicka sedla k hlasu. Vsechny ty ujeceny konkurentky se muzou jit zahrabat.

327
zuzana
Reagovat

@DJ Vlado: tubohyna vyzera bozsky….vobec sa ti nedivim :-)…..v tomto rocniku mam 5, ktori keby niekto z nich vyhral , by mi nevadili….nepisem poradie, lebo fakt ak by vyhral niekto z nich tak som spokojna….cize…martin, michal, giovani, dominika a barbora…..a tak tie sa nedivim tvojmubvyberu favoritky, ma krasny cisty a dusu hladiaci hlas….

328
Johanka
Reagovat

A ještě k výběru písní jednotlivým zpěvákům: nechápu poznámky od poroty typu- špatně sis vybral/a- když všichni vědí, že je dostali přidělený od produkce, a že někteří dostali píseň rovnou na odstřel , je taky evidentní. Akorát u Báry mám pocit, že ta by dokázala zazpívat i telefonní seznam a znělo by to dobře…

329
dolores
Reagovat

V tej TOP10 mi nevadi 6 ludi … a to je aj moje docasne poradie :

Barbora –
milujem ju od kastingu ,…to co hovoril reziser v Telerane, ze v kazdom rocniku hladaju pribeh popolusky a vraj tento rok im to zase vyslo,… nepovedal meno ale jasne, ze to stelesnuje prave ona,… (skoda ze sa ten pribeh vzdy hodi len na dievcata)

Martin –
taky medvedik so smutnymi ocami …vobec mi nevadi,..a prekvapil ma dnes, myslela som ze ma len tak muzikalovsky nacvicene otrepane flaky a on dnes zaspieval skvele pomerne neprevareny song

Michal –
on sa nezda, ale je v nom velky potencial.. posobi ako nesmele kuriatko, ale v dusi je rocker, muzikant, vyzna sa v tom …skoda, ze si ostrihal vlasy, co mal predtym ala Kurt Cobain

Diana –
tiez moja srdcovka, ale z kategorie lolitiek, ktorej to dnes az tak nevyslo a zviazala ju trema .. hadam sa na velkom podiu nestrati… predsa len spievat v malych kluboch a restikach na letovisku v Spanielsku je ine ako speivat v hale pred porotou a milionmi TV divakov

Esther-
dnes to dala fakt vkusne, jej hlas je iny a vie sa predat…. co bude dalej neviem, podla mna nie je spolahliva, to usudzujem podla nevydareneho predstavenia v divadle, alebo sa len mylim

Timotej –
uz tu toho bolo vela o nom, ale necitim odpor k tomu, aby bol takyto typek vo finale, je urcite originalny bezocivec a trochu mi svojou aroganciou pripomina roba Miklu … myslim, ze ho Habera vo finale rozseka na kusy :-D

ostatna 4ka .. poradie
Dominika –
posobi na mna tak ako na Moniku Diana, cize ako spevacka sprtka, ale inak mila, cistucko intonuje
Giovanni –
ako clovek je velmi v pohode, technicky snazivy aj farba hlasu ok, len ma proste na podiu nebavi
Julia –
nemam ju rada od zaciatku, ale dnes ma trochu obmakcili jej slzy, preto ju davam uz pred Bikarku
Bikarova –
ju by som za vitazku fakt nechcela, viac nemam co dodat, len tolko, ze jej zaujimavost sa uz vytraca

330
Johanka
Reagovat

@Bezík: no, tohle na mě zrovna moc nefunguje (spíš mi vadí,že ji zbytečně tlačí do brutálního make-upu a hader, které ji svazují). Tyhle HLP nesnáším a proměny škaredého káčátka nežeru (předpokládám, že na finále odloží káčátko i rovnátka, aby byla labuť dokonalá). Ale ten zpěv byl výjimečný už v mikině a v keckách.

331
Bejčice
Reagovat

Jejda, tak slečna Karinka, co na Haberově písničce o dvou tónech nemohla ukázat svůj nebeský talent, ho dneska ukázala tedy :) Jsem asi zlá, ale tyhle namachrovaný typky prostě nemůžu. Stejně tak Timotej, kterej má ale žial pro mě šukézní hlas, ač on sám nechuťák. Naprostej souhlas s porotou, Haberou i Bagárovou. Docela chápu, proč se mu chce z něj blejt a zřejmě něco obdobnýho řekl Timo o své bývalé partnerce v duelu, takže kdo jak zasel, teď sklízí…

332
Johanka
Reagovat

A jak už tady někdo trefně napsal – naprosto na zabití byla utopená kapela kdesi v černé díře, přestože děckám pořád zdůrazňovali, jak si mají považovat doprovodu špičkových muzikantů – z kytaristy jsem viděla jen občas ruku a pár střihů na bubeníka. Přesto se někteří snažili s kapelou komunikovat a zoufale koukali do tmy – zády ke kameře i k porotě. Tohle už fakt nechápu!

333
Monika
Reagovat

ja to mam vsechno naruby :-)) Timotej me absolutne nebavil uz na castingu, jste me i stvali, jak jkste mu tady fandili :-)) za me nemel super hlas, ale vychlastanej hlas s nemocnyma hlasivkama, byla jsem jeho antifanousek, ale jak s nim sel cas…a zacal stvat hafo lidi, tak jsem mu zacala fandit…hrozne rada jdu proti proudu a tady mam dobrou prilezitost….Timotej tou svoji aroganci vytaci lidi a me to hrozne bavi sledovat….se uplne rezu smichy co nekteri pisou na Fb…skoda, ze jsou jen dve kola…uzivala bych si to a jsem rada, ze tam je

334
dolores
Reagovat

@Monika: LOL, tak to sa ti snad este nestalo , takyto veletoc level Tomas:-D
..a je celkom možné že ten darebak prejde do top5..
na instaci niekto uz vytvoril verejný profil ..zastavme temoteje :-D

335
Monika
Reagovat

@dolores: No o zpevu si porad myslim to same…Timotej je fakt hrozny, nevydrzela bych ho poslouchat…ale co se kolem nej strhlo me hrozne bavi sledovat :-)) uz jsem sla i prudit do skupinky…Timotej je bozi, doufam, ze vyhraje :-)) Tos mela videt co se na me sletlo za smrst nadavek a hysteraku co busili do klavesnice jako o zivot…ja z toho mela desnou prcu..koneckoncu i profil zastavme timoteje…je bozi :-))) musim se tam podivat…no kez by postoupil do petky, to by byla pecka…

336
Belisana
Reagovat

@Monika: :D :D

337
Bezík
Reagovat

@Monika: Celé je to trapná produkční hra, Timotej je normání šmoulík, ale typově se hodí do role „bad boy“. Jen je škoda, že kvůli téhle roli zabírá tenhle nezpěvák místo nějakému zpěvákovi/zpěvačce.

338
Michaela
Reagovat

No, to, ze to bylo predem jasne, kdo pujde do finale, bylo evidentni.

Jen nechapu, proc tak Timotejovi tolik nalozili, zase tak strasne to nebylo a jeste horsi bylo, ze ho pak navic pustili dale.

A nechapu, proc muselo byt 6 holek. Julie, po vcerejsim vystoupeni, tam je naprosto zbytecna. Misto ni mohli do finale poslat Mateje a bylo by to 5:5.

Z holek ma na vyhru sanci jen Diana a Barbora, z kluku Timotej a Martin.

A tim, ze jsou jen 2 finalova kola, bude extremne zalezet na vyberu pisnicky. Pokud tedy bude chtit produkce nekoho odstrelit, tak ho odstreli.

339
libena
Reagovat

@dolores: myslím, že leoš říkal na chatu, že poslední kolo – semifinále – se natáčelo 11.3. (a ano od 12.3. byl vyhlášen nouzový stav) a bylo štěstí, ze už hodně lidí povypadávalo a proto to mohli dotočit – už bylo totiž omezení na 100 lidí, proto si už na konci trtkali loktama :-)

340
Johanka
Reagovat

@Michaela: Jasné, tady se elegantně odstřeluje přidělenou písní! Třeba taková Hanka (a to není můj fanoušek) dostane těžkej vál Paní Zpěvačky – soulové Marie Rotrové a přitom by stačilo vzít v potaz její věk a když už chtěli český, dát jí nějakej teenagerskej hit Evy Farné, na kterém by také mohla ukázat hlas. A nebo ji vyhodit už dřív s tím, že je ještě mladá a šansonové písně prostě nezvládne. Tohle byl jasnej odstřel!

341
Nadya
Reagovat

Leoš tady před pár dny psal, že se porota snaží vybírat „ty nejlepší, kteří budou fanoušky Superstar bavit“. Něco na tom asi bude. Zhruba do padesátky vybírali ty nejlepší a pak přešli na ty, kteří nás budou (dle něčího názoru) bavit. Jenže každý, kdo aspoň jednou kupoval vánoční dárky, ví, jak těžké je trefit se do vkusu druhých, a to ty lidi známe. Podle mě by bylo lepší buď se držet prvního kritéria, nebo nechat diváky hlasovat už od té padesátky, jak to bylo v prvních českých Superstar. Hlas lidu, hlas boží – ubylo by kritiky.
Takhle jsem z výsledné desítky akorát silně rozladěná. U holek ani tak ne, moje favoritky Dominika a Barbora postoupily, a kdo jim dělá křoví, je mi fuk, ale ta klukovská část (bohužel ani ne polovina) se s výjimkou Šafraty moc nepovedla, byli tam rozhodně lepší.

342
Prochor
Reagovat

@Michaela: Já myslím, že Timotej na výhru nemá. Vzhledem ke své „oblíbenosti“ poletí hned v prvním přímáku. Z holek jsem tipoval na výhru Dianu ale po včerejšku už si nejsem jistý. Bude to mezi Dianou a Bárou. Spíš to bude asi Bára kdybych si měl vsadit.

343
J
Reagovat

Tak máme top10. Jako musim říct, že jestli v top 18 zbylo pár dobrých (myšleno zajímavých) kluků, včerejškem většinu zařízli. Z toho co postoupilo do top10 (samozřejmě všichni umí zpívat, o tom žádná) – se mi líbí Michal Šafrata, ale ten tolik hlasů od diváků nedostane (pokud nepředvede fakt extra vystoupení) tipuju ho, že vypadne v první 5. Martin Schreiner zpívá dobře, ale je to takový neviditelný typ. Timotej budí kontroverze a pozornost, dostane se asi do Top5, ale celé to snad nemá šanci vyhrát, je to u něj tak 50:50 co se týče těch, co ho milují a těch co ho nesnáší… Giovanni – ten mi tam přijde do počtu, jen že je to jiný typ, než našinci a taky myslím, že ho top5 nečeká… Matěj byl super, ale takový týpek se do SS v dnešní podobě nehodí. Fanta šel mimo mě celou soutěž, Mikuláš snad ještě víc…

U holek doteď nechápu, proč jich tam bylo víc, než kluků – no jasně, asi aby je snáze pak vyházeli. Martina předvedla poprvé snad něco zajímavého, Veronika, Hanka ani Karin mě nezaujaly za celou soutěž snad ani jednou. Klára nebyla špatná, ale čím déle tam byla, tim to bylo snad horší… Z holek co prošly do top10 je dobrá Diana, ta holka je fakt někde jinde, a asi jí přeju, aby vyhrála. Bára je zajímavá – ale jednu Anetu už tu máme a člověk se v ní nevyzná, prošla velkou proměnou, je dobrá zpěvačka, šanci na vítězství má taky, ale když to má být holka z SK – tak snad radši Diana… Líbí se mi i Dominika, ale jak co jí sedne a bude hodně záležet na tom, co si vybere do živého přenosu… Julia se mi bohužel v celé soutěži nelíbila snad taky nikde. Lucka je diblík, ale je na ní vidět, že má hrozně manýrů a je to spíš herečka než zpěvačka. Esther byla x krát na vyhození, včera podala nejlepší výkon, ale jak se ta dostala až sem, nechápu. Na základě jednoho výkonu projít do top10 je dost smutné. Dle mého vypadne v top5 spolu s Luckou a Julií…

Píšu to tu už po x-té doufám, že další tyhle soutěže dlouho nebudou. Včera to bylo jakoby semifinále, kapela jak kdyby tam vůbec nebyla (nějaký rozdíl mezi včerejším dílem a třeba divadlem nebyl v tv tedy skoro znát) v semifinále to byly často top výkony a včera mi přišlo, že jsme snad zase na castingu na začátku. Ale to co jsme viděli během 3 měsíců se natáčelo během asi 10-12 dní tak chápu, že byli všichni ko. Do čeho půlku z nich navlíkli snad lepší nekomentovat. Jediný kdo se k něčemu vyburcoval byla snad Esther a Bára. Možná Martin s Michalem. Zbytek dost slabé výkony na top 18. Ale máme co máme, co nám produkce (ehm pardon porota) vybrala :( Za mě letos velký špatný, ale dalo se to čekat, když řekli, že bude porota vybírat až do finále. Jestli bude příště zase SS tak čekám, že porota bude vybírat až do top3. Aby se co nejvíc ušetřilo a vše se natočilo za 3 týdny a pak to dávali 5 měsíců v tv s jedním živým přenosem na konci…
(Pardon všem, co dočetli až sem, za délku komentáře)

344
J
Reagovat

PS: Když už se tedy nejelo na „kvoty“ jak tu psal Leoš a náhodou vybrali přesně 5 lidí z ČR a SK mohli i náhodou vybrat aspoň přesně 5 kluků a 5 holek… no ne? ;)

345
Monika
Reagovat

Koukala jsem na Fortunu vypsane kurzy jsou jen na pohlavi a na zemi. Podle sazkovky to vyhraje zenska a bude ze Slovenska.

346
Monika
Reagovat

Tipsport kurzy vypsal a prekvapive je bara skoro outsiderka, na ni se fakt vyplati vsadit, clovek muze vic ziskat nez ztratit. ten kurz je totalne mimo misu.

Diana 4.50
Giovanni 5
Schreiner 7
Dominika 8
Timotej 8
bara 9
safrata 9
lucie 11
julie 14
ester 17

kdo to tam psal :-))) tam jsou takove nesmysly…a teda dat bare az 9, to je vylozene vyzva :-)))

347
Ally
Reagovat

Je mi docela sympatické , že kvótu nedodrželi. Ale , a moc bych nevěřila , že to napíšu:) ,ale možná by se mi tam nějaký kluk místo třeba Julie vešel..

Jinak – pacienti :) Lucie a Timotej , jsou kapitola jsou sama pro sebe.
No jestli to vyhraje Timotej… je to jako kdyby vyhrál třeba Sagvan Tofi Zlatého Slavíka..? ale dějí se různé věci :)

Ostatní kluci , všichni sympaťáci, Michal, Martin bezchybní, Michal mě zaujal už od castingu. Ale nevím, jestli to jsou typy , kterým by šly tuny sms..možná antihlasy Timoteje ? Asi uvidíme co předvedou..za dvě kola..

Holky- Diana – zlatíčko, hrozně ji to slušelo / i Monice B /ale až tak mě nezajímá hm
Bára – napravila si reputaci :) jen jsme měla pocit, že ke konci zpívala nesmysly..a úplně jakože standing ovation ne ..ale čert to vem, užila si to a s ní všichni
Dominika, Julie..nevim
Ester – dobrá ,asi spíš univerzální ..minimálně body za to , že nacvičila touchdown Telephone

Martina mě prostě zaujala z holek asi nejvíc, i když jsou tam lepší zpěvačky / a vyzkoušela jsem si jak fandit někomu proti proudu :) / , jen nevím, jestli by byla pro diváky moc.. zaražená..Emma taky nebyla žádné třeštidlo sice
A možná počítají , že Giovanni bez “doprovodu “ posbírá víc hlasů fanynek..

348
jjj
Reagovat

Ke včerejšku. Zvuk byl nakonec horší, než jsem čekal, u kapely některý nástroje nebyly skoro slyšet a celkově zněla dost sterilně. A hlasy soutěžících se mi zdály málo sytý. Zřejmě porota slyšela kvalitnější zvuk než šel z televize.
K výkonům. Nejlepší Bára, přestože mě její hlas až tak nebere, ale líbí se mi její nasazení, pěvecké kvality a jistá naléhavost v hlase, asi bych jí v současné době přál vítězství nejvíc. Pak bez pořadí Esther, Fanta, Diana, Lucie, Martina, Matěj, Michal, Giovanni a další, na konci již s pořadím Klára, Veronika, Karin, Hanka, která zněla opravdu dětsky a výběrem ji odstřelili, Hrbáček a poslední samozřejmě Timotej. Timotej od začátku soutěže nasadil laťku proklatě nízko, vlastně pořád leží na zemi a ani včera se nepohla. Mně je úplně jedno, jestli je arogantní nebo ne, zajímá mě zpěv. Ty sloky včera se ještě daly s vypětím všech sil přetrpět, i když ty umělecký vlnky na konci skoro každý věty byly i na jeho standard trapně nepovedený a daly mi zabrat, refrény byly ale humus, fakt jsem myslel, že přebral a chystá se blinkat. Amatérský karaoke nejhrubšího zrna. Z jeho výrazu po dozpívání bych řekl, že si sám uvědomoval, že celej jeho výkon byl průser. I když už jsem vlastně nabyl jistoty, že zpívat neumí a ve finále je z jiných důvodů, přesto s jeho postupem až takový problém nemám. Svými wtf výkony dává možnost vyniknout ostatním, odlišuje se, způsobuje kontroverzi, svým způsobem je zábavnej a má i dost fanynek, zřejmě mnohem víc, než někteří jiní. A v neposlední řadě, když už nemám komu fandit, aspoň mám koho hejtovat :-)

349
jjj
Reagovat

@Monika:
Kurz na Báru je vážně nesmysl, očekávám, že se rychle změní. Na RS neměli sázkovky nikdy moc dobrej odhad :-)

350
jjj
Reagovat

@jjj:
..neměly..:-)

351
Bezík
Reagovat

@jjj: Timotej celkem přesně popsán :-D, prostě v mozaikové skládačce je potřeba nějaký bad boy/girl. To, že je nezpěvák, je v tomto případě pro produkci spíše plus. To muselo být zajímavé jednání s ním, „hele, hochu, zpíváš na prd, ale když nám zahraješ zlého chlapce, pustíme tě do finále !“ :-D

352
jjj
Reagovat

Ještě k Báře, ty vlasy měla dobře udělaný, akorát se mi moc nelíbilo, jak byla zmalovaná, už to nebyla ona, čistě osobní pocit. Ale když to pomůže jejímu sebevědomí, tak to je jedině dobře. A trochu mě rušilo, jak se při zpěvu nuceně snažila dívat na porotu či publikum a jak jí Habera opět naznačoval oční kontakt, když na moment sklopila oči. A jedna poznámka k vybraným finalistům. Je těžký zavděčit se všem, vlastně nemožný, mně se letos nezavděčili, ale nemám jim to za zlé, není každý den posvícení. Myslím, že udělali pár chyb, ale nedělám si iluze. Kdybych vybíral já, tak by lidi nadávali nesrovnatelně víc. Je to dané už přidělováním songů, zpíváním ve více lidech…, přes tohle síto projdou jen ti nejšťastnější a nejuniverzálnější.

353
Prochor
Reagovat

@jjj: Já myslím, že se na kurzu na Báru ještě neprojevilo včerejší kolo. Jinak si to neumím vysvětlit.Jedině, že by byli sázkaři úplní ignoranti.

354
Prochor
Reagovat

@jjj: Na Báře je zajímavé, že i když jí nutí klopýtat na jehlách, zmalují ji a navléknou do šatů,které by si nevzala, tak mi přijde pořád uvěřitelná a přirozená. Nějak to má v sobě asi že si na nic nehraje. Tím mi trochu připomíná Anetu blahé paměti. Tu taky mohli vymustrovat a nacpat do nějakého kola Big Band a stejně jsem jí věřil každé slovo.

355
jjj
Reagovat

@Prochor:
Ten kurz bookmakeři nasadili až po včerejším kole, sázkaři jen ještě neměli čas ho změnit. Teď už ano, kurz klesl na 5, druhej nejnižší za Dianou. Myslím, že ještě klesne a hlavní favorit bude Bára.

356
jjj
Reagovat

@Bezík:
Trochu mi připomíná tvého oblíbence Mulisáka. Ani jeden neumí zpívat a oba budí vášně :-)

357
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Chapu to prirovnani Julie a Gabriela Guncikova ohledne provedeni skladby Hurt, ale stejne se mi Julia vcera libila, ta nedokonalost byla naopak ve prospech pisne, ktera je o nejistote a bolesti. A mne to navic zapadlo na spravne misto, protoze konecne mi vizaziste udelali radost a Julii zahalili do nenapadneho outfitu a clovek se mohl plne koncentrovat.Navic vsimli jste si te krasne vymeny, z Bary udelali kocku a z Julie Popelku. Jinak Julia uz Hurt ma natrenovany, zpivala ho uz v deseti letech https://youtu.be/F4972WY5iwU Vazne by me zajimalo, jak je to s tim vyberem pisni, vybiraji jim alespon to, co znaji? Neuveritelne je, ze jim pak porotci vycitaji vyber pisne.

358
Violete
Reagovat

@Prochor: Bara si me s konecnou platnosti ziskala, natrela to vsem, vizazistum, soutezicim.Jak pises, vubec nepotrebuje navlekat do sexy satu.Mozna by to prece jen byla nejlepsi vitezka, nebo Safrata, ktery se take konecne predvedl v souhre s kapelou. Esther jeste muze zamichat kartami.

359
Monika
Reagovat

@jjj: To snizeni kurzu bylo jasne, byl to ulet a vyuzili toho sazkari. Vsadim se, ze na Baru slo vic tiketu nez na zbyle soutezici dohromady. A propadaji se i baby na konci, beziku tvoje favoritka je posledni s kurzem 20….

360
jjj
Reagovat

@Violete:
Jak někdo psal, že poslední čtyři kola proběhly během pár dní, tak podle mě kapela už musí mít všechny písně nacvičený, postoupivší si je pak nejspíš rozeberou nebo jsou jim předělený.

361
Monika
Reagovat

@jjj: Taky ocekavam, ze se Bara dostane jeste na 4.

362
Monika
Reagovat

@jjj: Zajimavy je i kurz u Safraty. Prakticky nic nezkazil, porota ho jen chvalila kolo od kola, je pohledny, sympatak…A presto tak nizky kurz…Dolores, to je vyzva :-))))

363
Bezík
Reagovat

@Violete: Esther kartami určitě nezamíchá. V popularitě je ve všech průzkumech zcela na chvostu, bohužel. Kdyby bylo těch 8 nebo 6 kol, tak vyletí asi jako první, tohle pro ní bude ještě milosrdné že jen nepostoupí do užšího finále. Zase to má tu výhodu, že nebude muset být nováckou opičkou. Já jen doufám, že si jí někdo všimne. Co, pánové z Monkey Business, po odchodu Tonyi Graves tam černošký hlas chybí … ;-)

364
Lukša
Reagovat

Něco málo k harmonogramu:
V prvním přenosu se za doprovodu živé kapely představí kompletní desítka finalistů a na základě diváckého hlasování pět soutěžících s nejnižším počtem hlasů show opustí. Ve druhém živém přenosu – Superfinále – vystoupí pětice postupujících, každý se dvěma písničkami. Divácké hlasování se následně pozastaví a SuperStar opustí další dva soutěžící s nejnižším počtem hlasů. Ze třech nejúspěšnějších se stanou Superfinalisti a divákům zazpívají ještě jednou. Jeden z nich se pak stane SuperStar 2020.

Soutěžící i porota projde testem na nemoc COVID-19. Samozřejmostí a povinností budou roušky, rukavice, štíty a další zdravotnické pomůcky pro štáb. Soutěžící, porota a kapela budou během živého vysílání na obrazovce bez roušek. Natáčení všech medailonků bude probíhat za přísně stanovených hygienických pravidel podle aktuálních opatření. Finalisté se ubytují v hotelu s přísně střeženým režimem, aby se minimalizoval kontakt s veřejností. S rodinnými příslušníky soutěžících se v průběhu živých přenosů spojí produkce online díky moderním technologiím. Diváci se živě podívají do jejich domovů a uvidí tak bezprostřední reakce.

365
Bezík
Reagovat

@jjj: Mulisáka, jo ? :-D Tak to mě ne, to jsou, řekl bych, odlišné týpky. Mulisák by určitě lepší zpěvák, než Timotej. Mě Timotej jako osoba nevadí, mě vadí, že je nezpěvák. U Mulisáka to bylo přesně naopak, tam mi vadil především sám Mulisák. Tyhle týpky, co jsou bez názoru a udělají všechno pro úspěch, to je to co nesnáším. Chcete abych byl rocker, budu rocker. Mám být popíkář ? Budu popíkář ? Nebo snad country ? :-D Ohnu se a zkroutím se jak si přejete, jen když pudu nahoru …

366
BarBora
Reagovat

Tak som si to včera pekne v pyžamku, v kľude pozrela a Bára je jasná, naviac sa mi páči jej pokojný nadhľad a svojský humor, aj vo vypätých situáciách. Okrem nej mali pre mňa určité čaro ešte dve vystúpenia – Martina a Veronika. A potom už nič. Diana je talentovaná, ale potrebuje ešte dozrieť.
Nie že by sa niektorí nedali počúvať, nebolo to zlé, ale… jedným uchom dnu, druhým von a nič (Vávra, Martin, Michal, Giovanni, Esther, …).
No a Timotej. V určitých momentoch sa mi jeho vystúpenie páčilo, ale boli to skutočne len momenty. Zdá sa mi, že má nedomykavost hlasiviek, podobne ako Kubišová, to urobilo svoje. Z neho dokonca aj nejaká energia ide, len nie je príjemná a pri spievaní má strašné móresy.
Uvidíme, čo narobia živé prenosy, výber skladieb, výkony, nálady hlasujúcich,…. Možno budeme prekvapení, ale Bára by to mala dať.

367
Monika
Reagovat

Ta Ester no ja si umim predstavit, ze vsechny vysokuje…Vcera zazpivala fakt dobre, ma kvality, umi tancovat, pokud to neprekombinuje….jeste nam muze vytrik zrak a Bezik se pak bude usmivat :-))) Uplne nejvic by udelala kdyby zpivala ceskou pisnicku…cernoska s ceskym songem to by mohlo fungovat…vzpominate na Amiriho a jeho Nedveda? Ester go!!!

368
Ter.
Reagovat

Musím říct, že je mi těch postoupivších mlaďochů líto. Pro většinu z nich je postup do finále celoživotní nebo aspoň dlouhodobej sen (jak se ve včerejším přenosu radoval medvedík Schreiner nebo jak byla dojatá Dominika!), makali na sobě, dost věcí tomu podřídili a nakonec si v tom finále zazpívaj jen dvakrát a navíc zřejmě bez publika :( Ať mám k finálový desítce jakýkoliv výhrady, tohle mě mrzí za každýho z nich. Budou mít strašně málo prostoru pro to, aby si je většinovej divák vůbec zapamatoval, natož oblíbil.

369
jardach
Reagovat

@Monika: treba Heidi Janku, kdyz se nacancam..to by byl hit..

370
Monika
Reagovat

Ester mi silny hlas, dala bych ji Huslicky to by mohla bejt takova bomba :-))) jsem se nechala az unest tou predstavou…

371
Bezík
Reagovat

@jardach: Nechutný sadisto !!! :-D

372
Tomáš
Reagovat

Tak ke včerejšku

Nejlepší zcela jasně Vávra – a ano, jeho nepostup skutečně nemá žádnou logiku. Zasloužil si z mého pohledu Finále tolik jako nikdo jiný, minimálně u kluků. Včera to byl možná i jeho nejlepší výkon v dosavadní soutěži, fakt se mu to povedlo. A typová podobnost se Šafratou – možná trošku žánrově ale taková Bikárová s Esther zpívají daleko víc žánrově podobné songy ale to tam najednou nikomu nevadilo. A když už se teda rozhodovali mezi těma dvouma tak z dvojice Vávra – Šafrata měli vybrat do Finále Vávru protože je přece jenom ještě o kousek lepší než Šafrata ale celý ten jejich duel neměl smysl, měli postoupit oba dva místo ultrazbytečných holek.

Druhý nejlepší pro mě včera Šafrata – Jeho nejlepší vystoupení v soutěži, skvěle mu to hlasově sedlo, konečně se i odvázal a byl tam oční kontakt. Navíc je to fakt sympaťák. Sice bych z těch dvou ve Finále raději Matěje ale jsem rád že tam budu mít aspoň tohoto favorita. Na výhru je to samozřejmě bez šance ale aspoň jeden rockově založenej kluk ve Finále pod vedením téhle produkce, to je zázrak.

Timotej mi nikdy nevadil a nevadí, jeho zpěv řešit nebudu protože tahle show už dávno není o zpěvu, jinak by nemohlo tolik dobrých zpěváků odejít. A jako kontroverzní osoba mě Timotej baví moc. Navíc si myslím pořád že v něm něco je, že by dobrý výkon mohl v živáku předvést. Možná ještě překvapí. A nebo taky ne. Obzvlášť na něj jsem ale ve Finále hodně zvědavý. Rozhodně je pro mě ve Finále daleko víc přijatelný než Hrbáček.

Schreiner a Giovanni byli oba dva lepší než sem čekal, musím říct že se jim to docela povedlo a byly to asi jejich nejlepší výkony v soutěži. Stejně bych ale raději místo nich dvou viděl ve Finále úplně jiné kluky, myslím že typově prostě nejsou pro finálová kola ani jeden ani druhý dostatečně zajímaví. Fantovi ten Elton John nějak extra nesednul, možná si měl vybrat něco jiného ale průšvih to taky žádný nebyl ale stejně bych ho ve Finále viděl daleko raději než Giovanniho, přijde mi typově mnohem zajímavější. Škoda.

Dostávám se k holkám, ty mě včera už nebraly a neberou prakticky žádná. Asi nejlépe z holek z toho pro mě včera docela překvapivě vyšla Dominika – jak mi dříve přišla nijaká, tak teď fakt docela prokoukla a song jí podle mě sednul. Jinak holky docela bída – Diana se mi včera bohužel vůbec nelíbila, přišlo mi to takové strojené. A je po fandění. Ale půjdu proti proudu, mě nebaví ani Bára. Ten její přerod z ošklivého káčátka v krásnou labuť mi přijde strašně prvoplánový, prostě je hrozně vidět jak je to s ní celé dopředu naplánované. Já jim tohle prostě nežeru a nebaví mě to, navíc podobný příběh holky už byl v minulých řadách několikrát, je to už až příliš okoukané. Díky tomu u mě Bára ztratila dost bodů. Včera to rozbalila a odvázala se ale já věděl že přesně tohle s ní je v plánu takže mě to vlastně taky vůbec nebavilo. Julia bohužel včera totálně pohořela a je po dalším fandění. Ve finále je úplně zbytečná a za včerejšek si ho nezasloužila, jenom tam zabrala místo Vávrovi nebo Fantovi. Nechápu proč ji tam museli poslat. Úplně stejně zbytečné jsou pro mě ve Finále i Esther a Bikárka – Esther tu Whitney taky nedala nic moc, pořád mi přijde že má nějak nemocný hlas. Líbila se mi jen na castingu, pak už to byl sešup dolů a výkony dost rozkolísané. Podle mě ani ona si Finále nezaslouží. A Bikárová je kapitola sama pro sebe, tu holku fakt nemůžu ani vidět. Ta má v sobě tolik afektu, že jí ho i Timotej může závidět. Včera navíc ani pěvecky nic moc.

Jestli to vybírali tak, aby od každého typu byl ve Finále někdo a aby to bylo pestřejší, tak se jim to stejně moc nepovedlo. Působilo to na mě tak. Poprockový zpěvák – Matěj a Michal. Plyšák Timotej a Mikuláš. Popíkář – Fanta a Giovanni. A stejně je to blbost, holky ve Finále jsou si mnohem víc některé žánrově podobné, tohle prostě nemá logiku.

Já bych byl rád kdyby měl fakt Matěj dohodu s produkcí že před Finálem skončí, to by pro mě byla ta nejlepší možnost. Bohužel to tak ale asi není když tu někomu psal že ani nevěděl že bude Monika v porotě. Nechápu ale o co produkci šlo a proč ho tam nemohla pustit – to by byl pro n jeden Vávra ve Finále taková strašná tragédie? Vždyť tam mohl předvést hezký výkon a stejně by to nevyhrál, favoritky by jim neohrozil…nechápu to, prostě ne a ne a ne.

Závěrem… Trojka Bikárová, Esther a Julia jsou všechny tři ve Finále úplně zbytečné, klidně tam místo nich mohli být tři kluci a vůbec nic by se nestalo. Nechápu proč je do té Top 10 produkce mermomocí musela narvat, tohle fakt pochopit prostě nijakým způsobem nejde. Stejně celkovou vítězkou bude letos Bára nebo Diana, to už je neodvratné. Mě je jedno která z těch dvou to bude, ani jedna ani druhá mě už prakticky nezajímají a radost nebudu mít z vítězství ani jedné z nich. Tenhle ročník je už pro mě zase zabitý a obávám se pokud ještě budou nějaké další ročníky, že to stejně už nikdy nebude lepší.

373
Tomáš
Reagovat

@Monika: Už sem tu možná jednou psal, že já bych dal Husličky Timotejovi. Nebo Lypovou Lyžku. On je takový novodobý moderní lidový typ. A jeho chraplák by se tam krásně hodil. A mohl by vystupovat i v lidovém kroji, šátek na hlavě a brejličky…přijel by i na motorce. Prostě Zonyga 2020.

374
BarBora
Reagovat

@Monika:
Možné je všetko, myslím si, že väčšina divákov ich bude vidieť a počuť prvý x, alebo si ich ani dobre nepamätajú, nebudú zaťažení predchádzajúcim dianím, sympatie, antipatie, výkony, …. pôjde sa akoby od začiatku. Ale že by zrovna Esther? Viem, je na chvoste, tak ideš do toho😀… Fakt som zvedavá, ako to dopadne, ale Báre by som to dopriala, ona jediná ma donútila, ešte dávnejšie, utekať z kuchyne kuknúť kto to je, čo to je a v kľude dopočúvať jej vystúpenie.

375
Monika
Reagovat

@BarBora: protoze rozhoduje song, ester ma celkem pevecke kvality, je schopna ten song zazpivat a predstav si cernosku s ceskou lidovou pinsni, co muze bejt vetsi bizar? :-))) A prave proto, ze je jedno jedine kolo pred finale, musi nejak zaujmout, vymanit se ze sedi a nudy.

376
Monika
Reagovat

@jjj: jak jsi rikal, bara sla jeste dolu. Ted Bara s Dianou maji obe 4.50., u Tipsportu i Fortuny. Pocitam, ze se Bara dostane na 4 do vecera.

377
jjj
Reagovat

@Lukša:
Systém postupu, kdy jich postoupí pět a zůstanou tři, je dobrá zpráva pro kontroverznější soutěžící. Čím větší počet, tím lépe pro ně. Pro záporáky je vždycky smrtící, když na konci zůstanou jen dva. Dejme tomu, že na konci zůstane s Dianou a Bárou, ty si budou brát navzájem částečně hlasy. Tak třeba Timotej překvapí a bude sranda :-)

378
Rick
Reagovat

No tak aj sa radím po včerajšku k fanúšikom Esther. Pamätám si ju ešte z Bajkerov a páči sa mi tá jej cesta SuperStar. Dosť jej uškodilo aj to, že vypadol Choma práve v duete s ňou a fanúšikovia to brali ako keby ho sama vyhodila. Čo sa týka zvyšku tak Júlia je bez šance tiež kvôli predsudkom a keď čítam tie komentáre na FB typu neviem kto to je ani ako spieva ale je mi nesympaticka výzorom ako wtf. Bez šance sú podľa mňa aj chalani. Dvoch z nich prakticky som zaregistroval až včera, Timotej je kapitola samá o sebe a to jeho wouwouwou nnávidím od castingu a Giovaniho registrujem len skrz to, že tam mal frajerku. Lucie môže byť prekvapivá v TOP 5 má dosť fanúšikov. Diana a Barbora tam sa uvidí, budú sa tam biť hlasy fanúšikov a môže jedna z nich na to v TOP 10 doplatiť. Dominika mi príde trošku pod radarom takže tam to môže tiež zle dopadnúť v TOP 10.

Moja predstava TOP 5 by bola zhruba takáto: Barbora, Diana, Esther, Dominika a Michal
A TOP 5 aká podľa mňa bude: Barbora, Michal, Timotej, Lucie a posledné miesto bude asi medzi Dianou a Dominikou.

379
Bezík
Reagovat

@Rick: Super, vítej v klubu !!! ;-)

380
Rudolf
Reagovat

@Tomáš: A ještě husu v košíku.

381
jjj
Reagovat

@BarBora:
Nemyslím si, že je většina diváků bude vidět a slyšet prvně, ledaže by závratně stoupla sledovanost. Spíš často rozhoduje aktuální výkon, sympatie se dokážou rychle přesouvat. Nějaké sympatie z výběrů ale zůstanou.

382
BarBora
Reagovat

@Monika:
No veď, dnes vyhráva bizár aj v dôležitejších hlasovaniach ako je SS.
Uvidíme, čo produkcia, môže priebeh ovplyvniť. Z môjho pohľadu Esther na víťazku nemá, ani keby prišla na javisko holá.

383
Tomáš
Reagovat

Máme Top 10 a z té bídy co tam zbyla by se měl sestavit žebříček podle oblíbenosti jak se to už tradičně dělá. I když se mi po vyřazení Vávry do toho vůbec nechce, tak se aspoň kvůli Šafratovi a Timíkovi přemůžu. Můj žebříček bude od čísla 1 od největšího favorita až po číslo 10 antifavorita. Znamená to jak moc budu komu fandit a v tomto pořadí nakonec i soutěžícím přeju výhru. Je tam trochu twist po včerejšku, to mi tu bylo často vytýkáno ty názorové veletoče ale letos tu mění názory víc lidí a to ani nemluvím o veletočích jaké předvádí Habera i ostatní z poroty, na to jsem i já krátký. Takže mé pořadí v Top 10 je zde :

1 Michal Šafrata
2 Timotij Májsky
3 Martin Schreiner
4 Givanni Ricci
5 Dominika Lukešová
6 Barbora Piešová
7 Diana Koval’ová
8 Julia Kramárová
9 Esther Lubadika
10 Lucie Bikárová

Největším favoritem je pro mě jasně Šafrata, nejlepší zpěvák a hned za ním mám jako dvojku Timoteje, který se mi moc líbí jako osobnost a baví mě, navíc má i hezkou barvu hlasu. I když mě Martin ani Giovanni nějak extra nebaví a chtěl bych tam radějí místo nich jiné kluky, nakonec sem je vzal oba na milost a dávám je ve svém žebříčku oblíbenosti před všechny baby protože to jak je babám v této show nadržováno, z toho už sem totálně znechucený. Na 5. místě mám jako první z holek Dominiku protože mi včera vadila z holek nejmíň. Na 6. a 7. místo se u mě propadly dvě hlavní favoritky soutěže protože jsou to prostě až moc velké favoritky a to mě prostě nebaví, tím spíš si jejich vítězství nepřeju. Zbylá trojice holek je tam pro mě jen do počtu, myslím že ani Julia ani Esther a ani Lucie si teď nezaslouží být ve Finále a obzvlášť na Lucii Bikárovou mám přímo averzi.

Hrozně mi v té Top 10 chybí borci jako Vávra, Choma, Krušina, Fanta, Dolník atd. Každý z nich by byl pro Finále daleko větším přínosem než Bikárka, Esther a Julia. Ale když máme porotu i produkci úplně na ho*no a všechny dobré zpěváky už vyřadili, tak co naděláme. Musíme vařit s tím co zůstalo k dispozici i když je to už jak u snědeného krámu.

384
Mila
Reagovat

@Rudolf: Rozesmál jsi mne!

385
Tomáš
Reagovat

Z těch co včera nepostoupili je fakt největší škoda Vávry. Pak ještě Fanta mě mrzí, byl taky zajímavý. Mikuláš mě nemrzí, ten to včera posral a měl odejít už dřív než jiní kluci. Z nepostupujících holek – Klára byla bohužel strašná a to se mi na castingu líbila, tohle byl ale fakt její strop, dál si jít nezasloužila. Karin a Veronika měly odejít už dávno. Hanka pro mě překvapivě včera tu Rottrovou pojala vcelku zajímavě, zajímavě tam zněl její hlas a byl to asi její nejlepší výkon v soutěži. Ale nikdy předtím mě nebavila a jedna vlaštovka jaro nedělá, navíc i tak to bylo spíš takové nedokonalé a na Finále stejně ani omylem neměla takže jinak než jak to dopadlo to dopadnout v jejím případě ani nemohlo. Kdo mě včera ale doopravdy překvapil, to byla Martina – dřív sem je s Giovannim nesnášel ale její včerejší výkon byl fakt super. Za tenhle song si zasloužila jít do Finále místo Julie, Esther nebo Bikárové. Ale za dřívější výkony si zase zasloužila vyletět už dřív takže to žádná velká škoda není. Nejvíc neprávem byl vyřazen Vávra, jen proto že je jako podobný typ jako Šafrata, tak byl zaříznut. Kdyby podobný typ nebyl tak po pěvecké a muzikantské stránce mohl klidně celou show vyhrát ( vím že by u našich českých a slovenských diváků jistě nevyhrál ale talentem na to měl) , to jsou fakt paradoxy v rozhodování poroty a produkce.

386
BarBora
Reagovat

@jjj:
Súhlasím, naozaj urobí veľa aktuálny výkon a schopnosť zaujať. Ťažko povedať, ako to maju diváci, čo to naozaj poctivo preživali a koľko takých bolo a či aj budú hlasovať, alebo sa len baviť.

387
Ally
Reagovat

@Bezík: Esther a Monkey Business ? Ale jo možná jo..
Tak tam jde hlavně o “feeling “ a jak by zapadla do kolektivu :) ?
Monkey Business koncert můžu kdykoliv ,Terezu jsem viděla jednou a to byl nějaký komerční krátký.. tak nemám asi názor..nebo ještě s nima zpívá ?

A tak mohla i od nich něco Esther dát ,at vidíme ..?:)
Ale oni snad nic česky nemají ..když místní osazenstvo trvá na českém folkloru :) beztak hoši z MB něco takového zvládli a dalo by se v análech najít ?:)

388
Mila
Reagovat

Vadí mi, co produkce dělá z Báry, zmalovaná a nakadeřená škobrtá na podpatcích, je to nepřirozené, navíc dost tlačí na pilu, ječí. Kdyby ji nechali, ať se oblékne po svém a zazpívá, co chce, bylo by to lepší. Diana je stará- mladá, stále stejná, ničím nepřekvapí. Takže mne baví muzikantství v Michalovi, jeho civilnost, on je prostě dobrý, není to jen popíkář, cítím v něm duši rockera. A baví mne Timotejova odlišnost, snaží se z něj udělat badboye za každou cenu, ale ten kluk má rozpoznatelnou krásnou barvu hlasu, songy si dává po svém, je nepředvídatelný, nezařaditelný do stáda. Na něj se vždy těším nejvíc, je to pohledný kluk, nevyrovnaný, myslí si svoje….proč chcete, aby byli všichni stejní- holky krásné, kluci pokorní a stejní?! Myslím, že si z letošní superstar zapamatujeme hlavně jeho.

389
Violete
Reagovat

@BarBora: Manzel se na Superstar nediva, ale slysel z dalky zpivat Esther a rikal, ze je dobra. Jinak skoda, ze Safrata nema vyraznejsi hlas, mne se hodne libil v poslednim vystoupeni, ale takovy zpevak jako treba Ray Lamontagne ma v hlase toho tolik, ze sedim jak prikovana, jak je to zajimave ;-) Podle me Esther, jak jsem minule psala, kdyz zpiva vaznejsi pisne tam ty emoce take ma. Ja bych ji nepodcenovala. Tady je ten Ray https://m.youtube.com/watch?v=PMQkszQVJo4

390
Bezík
Reagovat

@Ally: Tereza s nimi stále zpívá. Ale Esther by se mi tam líbila ;-) Česky asi nic nemají, nebo si aspoň nic nevybavuji. A co se týče přání Moniky, tak se obávám, že Esther a česká lidovka by se moc nepotkaly :-D

391
BarBora
Reagovat

@Violete:
Ale ja som nepísala, že je zlá, len že, podľa mňa, na víťazstvo nemá. Tým nechcem povedať, že sa tak nestane.

392
Violete
Reagovat

@BarBora: O.K. Uvidime, v te konkurenci Bara, Diana to bude mit tezke.
@Bezík: Ja bych Esther dala od Konga – Come with me now a Dominice Follow me home https://m.youtube.com/watch?v=ibrEb4tFPrc

393
Violete
Reagovat

18. 5. 2020 (16.07)
@BarBora: O.K. Uvidime, v te konkurenci Bara, Diana to bude mit tezke.

394
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja bych Esther dala od Konga – Come with me now a Dominice Follow me home https://m.youtube.com/watch?v=AOyZ5fNnD74

395
Bezík
Reagovat

@Violete: Máš chytrého manžela s výborným vkusem ! No aby ne, když si vzal tridentskou princeznu …. ;-)

396
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja myslim, ze Tridentske kralovstvi by finalovou desitku vybralo dobre, rozhodne bychom tam oba chteli Mikulku :-)

397
Bezík
Reagovat

@Violete: Klidně Mikulku, když mi tam propašujete Rozálku a Nikolu Šroubkovou ! ;-) :-D

398
Rick
Reagovat

Inak u nás tuším nikto nemá za sebou doják a životný príbeh tento rok. Aspon nieco pozitivne po tom ako sa v American Idol tento rok v TOP 2 pobili dva životné príbehy.

399
Joel
Reagovat

@Violete: 357
357

Matěj včera na livestreamu na insta říkal, že na semifinálová kola posílali seznam 5ti písniček produkci a ti jim z toho pak vybrali, co chtějí aby zpívali. Popřípadě, když se jim nezdál ani jeden song, tak jim řekli, ať pošlou další..
Takže těžko říct, jestli o tom Matěj ví všechno a nestalo se třeba u někoho, že tak dlouho posílali, až jim produkce nakonec vybrala něco sama, pokud se jim nepoznávalo nic. Jinak nechápu výběr Hany a vlastně ani Báry. Nějak nevěřím tomu, že by je takové songy vůbec mohly napadnout.

400
Tomáš
Reagovat

Na tu Top 5 v druhém živáku to vidím že tam bude Bára, Diana, s nimi bohužel asi Bikárová vzhledem k počtu jejich fanoušků na instagramu ale to budu hodně těžko rozdýchávat, doplní je nejspíš Dominika a doufám že tam proleze při vší té mizérii aspoň jeden kluk, zase kvůli počtu fanoušků to vidím nejvíc na Timoteje. Šafrata se tam asi bohužel nedostane, není tolik oblíbený a pro spoustu lidí je bohužel pořád málo výrazný i když pro mě je to teď po nepostupu Vávry už favorit číslo 1. Jistou Top 5 mají ale asi jen Bára a Diana, při mé smůle sem si skoro úplně jistý i postupem Bikárky. Například ale taková Dominika to úplně jisté mít nemusí. Jestli budou hrát velkou roli i aktuální výkony, tak do té Top pětky může zasáhnout i někdo nečekaný, třeba Schreiner nebo Esther kdyby dali nějaký touchdown. Můžou to ještě zvrátit. Já bych si tam přál nějaký pořádný zvrat a vypadnutí favoritek, nebaví mě když je to předem do puntíku nalajnované a jasné. Akorát si myslím že největší outsiderkou finálové desítky je teď Julia, ta má to poslední místo asi už skoro jisté tak jako kdysi Šramlová nebo Pappová. Ta i kdyby podala dobrý výkon, tak do Top 5 se neprobojuje ani omylem. I když mi většinu favoritů už vyhodili a i když je jisté že to vyhraje Diana nebo Bára, tak i tak to vyřazování stejně bude napínavé a zajímavé.

401
Tomáš
Reagovat

Ještě je zajímavé že se o vítězi tentokrát podle toho co psali bude rozhodovat ve třech lidech. To tu nikdy ještě nebylo, i když šli do superfinále tři soutěžící, tak vždy jeden vypadl a vítěz byl pak zvolen ze dvojice. Kdyby se v minulých dvou řadách rozhodovalo o vítězství v trojici soutěžících, tak by SuperStar vyhráli Štěpán Urban a Eliška Rusková. Oba vedli nad Drobnou a Maškovou ale pak se to v Top 2 otočilo. Takhle když to bude ve trojici, tak dojde k štěpění hlasů a ten kdo bude nejvíc odlišný, by z toho mohl vytěžit. Ale nepředpokládám že by se Timotej dostal až do Top 3, proti němu bohužel hraje že Diana i Bára jsou taky slovenky a že by Top 3 mohla být čistě slovenská, tomu moc nevěřím. Top 2 ano, v minulé SS byly v top dvojce dvě češky, tak teď klidně můžou být dvě slovenky. Stejně si myslím že v Top 3 zbydou bohužel stejně jako minule 3 baby a tím bude dílo zkázy nad klukama v této show definitivně dokonáno. Vidím to na Dianu, Báru a třetí bude s nima v top trojce buď Dominika nebo nedejbože abych byl fakt hodně nasranej tak Bikárová ale vyhraje to stejně slovenka. Kluk možná letos žádnej nebude ani čtvrtej ale aspoň jeden snad do druhýho živáku projde když postupuje 5 lidí. Tak sem si zauvažoval, uvidíme jak to dopadne.

402
Tomáš
Reagovat

Ještě si říkám že nejvíc jistá by byla výhra slovenky kdyby byla v Top 3 s dvěma lidma z ČR. Ale to by musela jedna z dvojice Bára a Diana vypadnout dřív a do Top 3 se ani nedostat. Už toho nechám, stejně tu moje úvahy nebudou nikoho zajímat.

403
Joel
Reagovat

Tak já se s dovolením taky připojím a seřadím top 10 od největšího favorita. Řebříček je samozřejmě subjektivní a počítám, že si mnozí z vás budou klepat na čelo, ale pořadí jsem sestavil na základě všech výkonů v soutěži a často i dalších coverů na youtube nebo insta, co jsem viděl od dané osoby :) A taky nutno podotknout, že se jedná o superstar, ne hlas, takže rozhodně nezohledňuju jen technicky dokonalý zpěv, který mě k smrti nudí.

1. Julia – příjemný chraplák, pokud to nepřehání ve výškách, za mě whole package, ale uznávám, že pořád čekám na touchdown od castingu.. obecně je škoda, že takový typ to u našeho diváka nemá šanci vyhrát (viz Aneta a Adéla minule).. pro mě by to bylo příjemné zpestření
2. Giovanni – mám ho tak vysoko asi převážně za to, že nikdy nic nezkazil a vždycky se příjemně poslouchá, a taky proto, že má nejvíc “světové” frázování a celkově styl zpěvu ze zbylé desítky
3. Bára – fajn holka, zpívá dobře, jen škoda, že navenek přišla o svoji přirozenost
4. Šafrata – casting a poslední kolo fajn, na Shallow jsem radši zapomněl, ale doufám, že s kapelou to dokáže rozbalit
5. Lucie – kdyby ji hlasová koučka dokázala usměrnit, tak by to mohlo být dobré, ale holka je takové živé stříbro, že přehání snad všechno co dělá :D
6. Diana – občas mi připomene (hlavně v duetu) hlasem Bellu Ferraro a za to má plusové body, ale jinak nechápu to davové nadšení, jde mimo mě
7. Dominika – neříkám, že nezpívá fajn, ale na zadek si z toho taky nesedám, kdyby jí nefandil Vlado, tak snad i zapomenu, že tam je, jak je málo výrazná
8. Ester – spíš tanečnice, nelíbí se mi její výběry písniček, ale za to ona nemůže.. vlastně bych ji rád viděl v nějaké dívčí skupině, kterou naše scéna postrádá
9. Schreiner – nikdy se mě to nedotklo
10. Timotej – dotklo se mě to, ale negativně :D

Když už jsem si vzpomněl na Bellu Ferraro.. myslím, že Skinny Love od Birdy by byl geniální výběr pro Báru. Ani by si nemusela na nic hrát, jak vyžaduje produkce a Dianu by ve finále porazila na 1000% :)

404
Joel
Reagovat

Ještě vám tu pro pobavení a asi i pro ty, co mají ‘vladovskou’ paměť na jména soutěžících hodím bez pořadí svoji top 10 ze všech, co jsme viděli

Valerie, Martina (od Giovanniho), Martina Puchalová, Julia, Adéla Krejdlová, Diana Chodžajan, Natálie, Matěj, Jakubkovič, Miro (kameník)

Jó kdybych vybíral místo poroty já, to by teprv bylo nespokojených fanoušků na internetu :D ale tohle jsou jediní, kterým bych asi šel na koncert a zaujali mě natolik, abych jim poslal hlas (to ovšem v dávných dobách, kdy jsme ještě neztratili iluze, že to něco změní)

405
Tomáš
Reagovat

Já jsem vlastně i rád že letos už nemusím pro nikoho hlasovat protože Vávra a Fanta byli poslední dva soutěžící, kterým sem byl ochotný ty hlasy poslat. Oba je vyřadili těsně před živáky takže teď už just jim tam nic nepošlu. A doufám že to tak udělá víc lidí protože těch talentovaných lidí letos vyřadili strašně moc. Nezaslouží si aby diváci utráceli svoje peníze a posílali jim tam sms. A jinak si taky myslím že i kdyby člověk poslal nevím kolik sms, tak neovlivní vůbec nic. Prostě to mají všechno předem dané, já už jim nic nevěřím.

406
Rimmer
Reagovat

Viděli jste to video, kde Dominika s Adélou říkají, že se do superstar vůbec nehlásily, ale že je oslovila produkce, jestli by se nechtěly přihlásit? Tak asi takhle nějak to chodí.

407
Joel
Reagovat

@Rimmer: tak to je samozřejmě dobře známé a není to jen u nás, ale i třeba v UK X Factoru a celkově v dalších reality show jako je třeba ultrablbost Love Island, kde produkce rekrutuje poloinfluencery z instagramu :D

408
Bezík
Reagovat

@Joel: Chmmm, a jaký je rozdíl mezi „poloinfluencery“ a „celoinfluencery“ ? :-o

409
Prochor
Reagovat

@Rimmer: No je hrůza jestli talenty musí hedat produkce. Viděl bych řešení v tom, že Superstar by se konala tak v intervalu 3 roky. Zato by byla plnohodnotná s plným počtem semifinálových a finálových kol. 12 finalistů. Za 3 roky by už nové talenty dorostly. A když začít znova, tak bych rovnou vyměnil porotu včetně Habery. Zdá se mi, že už příliš castingy jedou podle jeho taktovky a to není dobré. Chce to novou krev do poroty. Z exporotců by se mi líbil snad jen Eda Klezla.

410
Tomáš
Reagovat

Šafrata má na youtube u semifinálového výkonu jeden jediný komentář. A to ještě takový, že měl místo něj postoupit Matěj. A přitom to byl skvělý výkon, ani tak nikoho nezajímá. Dost mě to mrzí, pro mě je ten kluk jasně nejlepší z celé té bídné Top 10 ale diváci ho jistě nedocení, reálně se obávám že může skončit někde na posledních místech, to je fakt průšvih. :( Šanci na postup do druhého živáku vidím už hodně mizivou bohužel.

411
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Jak jsem koukal, tak Bára má na youtube 40 tisíc zhlédnutí a 117 komentářů prakticky všechny pochvalné.

412
Joel
Reagovat

@Bezík: :D jo to sám nevím. Asi mě tak napadlo označit lidi, co se tomu naplno nevěnují (tím myslím, že nedělají nic navíc jako je youtube, nepostujou zpívající videa ani nějaké makeup tutoriály) a zas až tak závratný počet sledovatelů nemají. Spíš těží ze svých opálených, dokonalých a často umělých těl, mají hodně sledujících a proto jsou vybráni ;)

413
Rudolf
Reagovat

@Tomáš: Je to finále hodně osekané, kdo prostě nezaujme hned na prvním živáku, skončí. Kdeže jsou ty časy, kdy v prvních finálových kolech takové favority jako Bendeho a Šmajdu porota vytrvale navrhovala na vyřazení, kdežto jejich podstatně horší soupeře Foreta a Lacha vynášela do nebes.

414
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No vidíš, Esther má celých 7 komentářů, a všechny pozitivní !!! :-D

415
Prochor
Reagovat

Já myslím, že lidi už svoje oblbence mají a dvě finálová kola je moc nezmění. Ale přesto bude důležitý playlist skladeb do finálových kol. Někoho by mohl špatný výběr zastavit. Tak uvidíme co si vyberou.

416
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Klezlu bych bral taky nebo třeba Michala Horáčka či Laca Lučeniče. Myslím že by byli lepší než Habera. Škoda že se tihle porotci asi už nevrátí.

417
Markéta Chladová
Reagovat

Hello panáčkáři, tady Markéta, ta s tím úzkým hlasem (Jo pořád to bolí kdo to napsal??:DD), na tajňáka skrze vás sleduju superstar – v televizi bych to nezvládla :D Tak mi to nedá! Pár účastníků, kteří tam jsou i byli znám.Tak chodívám sem a pročítám si vaše reakce.A občas si říkám, že je to fakt škoda, že to nevypustí bez těch efektových dodělávek, který jim tam letos na hlasy dost dávají. Přijde mi to tak nějak nefér, to už by to pak fakt mohl dělat každý a co my s úzkejma hlasama, zůstane na nás nějaká práce?:D Vlastně i proto se sem chodím koukat.Jinak je fakt pravda, že produkce oslovovala zpěváky a hledala budoucí soutěžící, minimálně v The Voice to tak bylo, sama jsem výsledkem takového oslovení:) I když musím dodat, že je to úplně jiný formát než superstar.Nicméně myslím, že se hlásí čím dál tím méně příčetných lidí, tak to zavádí i tady…musí mít pojistku, aby byl někdo jakože opravdu bratelnej :)

418
Filip
Reagovat

Tak ted melo prijit to nejlepsi a oni to zkouhnou jen na 2 vecery? Paneboze, proc?

Vzdyt jsou podminky tak uvolneny, ze by klidne mohlo byt veceru 5-6.

Tohle dost znehodnoti letosni rocnik, kterej sel i pres koronakrizi dohrat dustojne. Skoda.

419
Filip
Reagovat

Doj*bany finale jako u CS Talentu. Dekujeme TV Nova.

420
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No říkám, Šafrata je na tom s fanoušky hodně špatně. Nevím teda proč. Třeba ho fakt porazí i ta Esther. Ale Vávra by na tom ve Finále myslím nebyl o moc líp, tak je asi nakonec jedno který z nich tam je. Lidi prostě dnes už nedokážou ocenit kvalitní muzikanti a posílají hlasy jenom babinci.

421
dolores
Reagovat

@Tomáš: neviem, ktore video si pozeral, ja som nasla nejake tiez, a tam je 10 komentarov a vacsinou pochvalnych

.. v diskusii po jeho kastingovom kole som ako jedina pisala, ze ma zaujal, ale vobec si nereagoval, a ani potom dlho nie, .. takze som rada, ze si mu konecne prisiel na chut (a badam, ze aj Violette) .Michal je nenapadny sutaziaci, ktorych si ludia vsimnu az neskor, ked sa prejedia medializovanych favoritov … napr. v 7-8 kole, co bohuzial teraz nebude, tak mu predpovedam len buduce kolo, a snad nebude posledny… ale zazraky sa deju a ak zaziari, a porota pochvali, je mozne, ze mu ludia poslu hlasy. pravda je, ze oproti Majskemu ma len zlomok fanusikov, ale teraz show vdaka korone sleduje mnoho divakov, … ved uz vieme, ze tentokrat dokonca lame rekordy sledovanosti. predpokladam, ze nie len ti aktivni na sietach, ale aj ti neaktivni -a tych je este stale dost …plus starsia populacia by mohli zahlasovat podla aktualneho vykonu. tych sms bude asi menej, peniaze ludia uz velmi na utracanie nemaju, ale ak poslu len 1 hlas a bude tych jednotlivcov vela, mohlo by to zamiesat poradim.. a prekvapit produkciu a PR manazerov, ze ludia to maju inak ako oni v produkcii a virtualny svet, ktory povazuju za pravdivu spatnu vazbu. Majsky by sa urcite dostal aj do superfinale top3, keby sledovala len hrstka fanusikov spevackych sutazi plus jeho pocetna ulrtas… uz v predchadzajucej SS to tak zafungovalo, nehovoriac o poslednom Voice. kde najlepsiu poziciu na sieti mal Kali … a tak to aj dopadlo.

422
Tomáš
Reagovat

@Filip: Oni prostě asi šetří a nechtějí utrácet za živáky. Jinak to nechápu. Rovněž nechápu proč finalistů musí být jen 10 a nemůže jich být 12 – a byli by tam Vávra i Fanta kdyby přibyli dva kluci k dorovnání počtů. Prostě škudlí jak můžou a jsou to amatéři. Příště ať to raději už nedělají než aby to pořád takhle prznili jako v posledních letech a letos tomu nasadili už úplně korunu. Nad tím každý srdcař a fanoušek formátu musí jedině zaplakat.

423
jardach
Reagovat

@Bezík: a nebo kdybychom chteli radnou exotiku, tak by dostala Nenu a 99 Luftbalons…

424
Jai Kudo
Reagovat

Sorry, úplně offtopic, ale snad tohle koronavideo operní zpěvačky Miroslavy Časarové trochu odlehčí zdejší po včerejšku poněkud hustou atmosféru. Trocha humoru a Časarová zpívá fakt výborně….

https://www.youtube.com/watch?v=1LOMlQUdbCA

425
tynka
Reagovat

To je snad letos poprvé co je ve Finále nerovnoměrnost pohlaví. Nebo už to tak někdy bylo? Pamatuje někdo? Každopádně kluci byli letos jasně lepší, tak je dost zvláštní že to skončilo tím že máme o dvě holky navíc na úkor kluků. Fakt je to hodně divné.

426
dolores
Reagovat

@Markéta Chladová: Vitaj :-) .. ano v Hlase to bolo aj citit od zaciatku, ze takto oslovovali ludi z brandze, … a zrejme to robia uz aj v Superstar, kedze sa im skutocne talenty nemaju chut same prihlasit a nechat sa ponizovat…. ved je to ako vojst do areny medzi selmy

427
libena
Reagovat

@Rick: k american idolu – njn, američani na tyhle hlp slyší. bohužel se to projevilo i teď, top 2 je americká popelka s popelákem…
takže moje top 3 – dillon, francesco a jonny skončili v top 5 mimo top 2.

428
dolores
Reagovat

@libena: vsimla som si dnes vitazku a aj som na teba pomyslela,…:), ze asi sa ti to nebude pacit. ..neva..aj tak je akasi zvlastna pachut z vitazstva, kde vystupenia boli z malinkeho priestoru obyvacky , bez divakov, kapely…. viac sa to priblizovalo k beznej reality show

@Jai Kudo: jej, to je dobre, diky :-D genialne to vymyslela a nadherne spieva :-)

429
Bezík
Reagovat

@Markéta Chladová: Jéé, ahoj Markéto !!! To si někdo dovolil, napsat že máš úzký hlas ? Co to bylo za blba ? Ale jsou i tví nehynoucí fanoušci, třeba já !!! ;-) Ať se daří a natočte už taky konečně něco !

430
Honzad
Reagovat

Zdravím vespolek. Letos jsem se do diskuze vůbec nezapojoval, byť na rozdíl od předchozích ročníků sleduji SS pravidelně a poměrně se zaujetím – myšleno tak, že mám od castingů pocit, že se sešla sestava opravdu zajímavých zpěváků. Nebudu se rozepisovat k produkci, protože to nemá jakýkoliv smysl, minimálně bych ale ocenil, kdyby to zásahy dokázaly aspoň trošku sofistikovaně kamuflovat. Chápu, že finálovou sestavu vybírají s cílem variability a často navzdory porotě, ale oni si snad regulérně myslí, že si divák nevšimne :)) Abych nebyl jen negativní, když už nic, tak tahle Superstar odhalila aspoň za mě nejsilnější osobnost v porotě od Michala Horáčka – a to Mariana Čekovského. Přiznám se, že jsem jej až doposud vůbec neznal, ale kombinace naprosto skvělého hudebníka, slušného hláškaře a někoho, kdo umí mluvit, je prostě skvělá. V posledních kolech byl sice dost v ústraní, ale přesto jsem rád, že někdo takový v porotě sedí. Vladovu bohyni nějak přežívám, jen by mě zajímalo – jsem jediný, kdo se stále podivuje nad její příšernou rétorickou intonací i slovosledem? Ona snad neumí říct jedinou větu česky správně a aspoň mně to teda rve uši.

431
Prochor
Reagovat

@Markéta Chladová: Tak vítej mezi námi nadšenci. Takže The Voice je lepší nebo horší formát než Superstar. Nepochopil jsem jak to myslíš. Pro mně je třeba lepší Superstar.

432
Honzad
Reagovat

Abych přispěl svou troškou něco málo k soutěžícím, tak se přidávám k Bezíkovi a po včerejšku definitivně fandím Esther. Nedělám si iluze, že by snad měla jakoukoliv reálnou šanci, ale její vývoj v soutěži mě zaujal vlastně nejvíc. Tanečnice, která se umí prodat a začíná makat na vlastním zpěvu, tam má prostě viditelný progres a včera byla za mě nejlepší a nejzábavnější – a hlavně pěvecky naprosto jistá a silná. Uznávám kvality Báry nebo Diany, ale ony jsou prostě dobré od začátku, konstantní a nepříliš překvapivá kvalita, zatímco ty postupné vývoje, vzestupy a pády, jsou pro mě prostě vždy zajímavější. Navíc je mi hodně sympatická jako člověk.

Z kluků za mě suverénně Michal Šafrata, protože pokud někdo zvládne výborně odzpívat Chci zas v tobě spát, nemůže být prostě špatný. Měl trošku obavy, aby nebyl takový ten univerzitní profík stylu Chodúra, ale ta obava byla úplně zbytečná, všechny ostatní kluky strčí hravě do kapsy – a ve dvojici s Vávrou měl potěšilo, že postoupil on. Že by si Matěj objektivně finále zasloužil, na tom se tady asi všichni shodneme, ale pokud je někdo v podstatě profesionál, co nazpíval duet s porotkyní, za mě v takové soutěži prostě nemá co dělat a nerozumím tomu, že tohle přes produkci prošlo. A i když mi je vlastně docela sympatický, tyhle neustálé návraty do soutěží jakožto ukázka vlastního neprosazení se mi vždycky lezly na nervy.

Na úplném chvostu mám Bikárovou, přehrávaná suverenita a sebevědomí postavené na followerech na Instagramu nejsou zrovna můj šálek. Finalistka to byla stoprocentní, Bagárová tu náklonnost (a podobnost?) neuměla skrývat, jen teda doufám, že Instagram automaticky neznamená hlasovací stroj…

Mé osobní pořadí: 1) Michal, 2) Esther, 3) Bára, 4) Dominika, 5) Diana, 6) Martin, 7) Giovanni, 8) Julia, 9) Timotej, 10) Lucie.

Tip na TOP 3: Diana, Martin, Bára (vítězka).

433
Markéta Chladová
Reagovat

@Prochor: Já to jako hodnocení totiž ani nemyslela :) Ale jinak z pohledu soutěžícího (pro naší psychickou pohodu) byl lepší Voice, měli jsme coache, měli jsme oporu a mentora. Profesně k nezaplacení :)) V Ss jsou v té aréně mezi šelmami soutěžící samotní, což teda úplně lehké není. A oni zpěváci to jsou vůbec specialisti, vlastně je jedno v jaké soutěži jsou :D
@Bezík: Já i něco vydala!! Je to na YouTube, myslím, že skoro všichni z naší 12tky jsme něco vydali, vlastní tvorba, ale bohužel neumíme udělat promo. Teda hlavně já! A takhle to pak dopadá..:D

434
Markéta Chladová
Reagovat

@Prochor: Já to jako hodnocení ani nemyslela :) Ale jinak z pohledu soutěžícího (pro naší psychickou pohodu) byl lepší Voice, měli jsme coache, měli jsme oporu a mentora. Profesně k nezaplacení :)) V Ss jsou v té aréně mezi šelmami soutěžící samotní, což teda úplně lehké není. Zpěváci obecně to je taková sorta lidí zajímavá :D

435
Monika
Reagovat

@Honzad: Ten tip na trojku se plne ztotoznuje s mym. Jen doudam, ze si umim jako viteze predstavit i Martina. beztak zazpiva neco jako hallelujah, prijde cely v bilem, kolem nej same svicky, romantcike pozadi a mame viteze :-))

436
Markéta Chladová
Reagovat

@Bezík: Nehynoucí fanoušek to je hezký :)) Jinak já teda i něco vydala, je to na YouTube, Spotify i Apple Music. Všichni myslím z naší top 12tky, jsme něco vypustili, vlastní tvorba většinou, ale bohužel neumíme promo. Teda hlavně já! :D Pak to takhle dopadá no :)

437
dolores
Reagovat

@Joel: v semifinale sa aj po minule rocniky zvyklo tak robit, ze sutaziaci poslal zoznam napr aj 20 piesni a oni mu vybrali z toho…raz este v slovenskej verzii jedna sutaziaca hovorila, ze napisla asi vacsinu piesni, co skvele ovladala a zbytok len tak do poctu, co ju napadlo, co az tak nemala rada , no a oni jej samozrejme vybrali tu co najmenej chcela :-D
Hanka si zrejme myslela, ze ten song sa jej hodi a dala ho na zoznam …(asi ju o tom presvedcili aj doma) .. je mlada, nema este celkom spravny usudok . zrejme si rada spieva take starinky, na YT som uz davnejsie objavila jej Gottovu : kdyz ja byl tenkrat kluk …. kazdopadne Hanka je jedna z mala dievcat (mimo Bary a Diany) , co ma v tejto serii fakt zaujali hlasom aj sposobom akym spieva, ktovie co s nou bude dalej,…

438
dolores
Reagovat

@Honzad: Cekyho uz roky zboznujem, a som taka rada, ze ste ho konecne objavili aj vy v Cechach, a ze ho aj takto ocenujete …. ale nedame vam ho !!! :-D

439
Bezík
Reagovat

@Markéta Chladová: No, Be Patient, to samozřejmě jako tvůj sledovatel Youtube a Instagramu vím :-D, ale já měl teď na mysli něco většího, třeba tak 40 minutového ;-). Já vím, je to těžký … ;-)

440
Markéta Chladová
Reagovat

@Bezík: Jo takhle! Tak to já vymyslím, něco dlouhohrajícího :)

441
Bezík
Reagovat

@Honzad: Ahoj, hele , to je super, já už nemusím nic psát, tys to napsal úplně všechno za mě !!! :-D Akorát s Bikárovou nemám až takový problém, i bych řekl, že do něčeho, jako je Pop Idol, něco takového patří, byť to není můj šálek čaje ;-)

442
Violete
Reagovat

@Markéta Chladová: Ahoj, my jsme Ti tady fandili usilovně, já se přidala sice až o trochu déle, ale užívali jsme si to Tvoje video s bratrem, tak se přikláním k Bezíkovi, že takového delšího by se hodilo.

443
dolores
Reagovat

oo, kolko fanusikov Esther sa tu vyrojilo ! :-O Habera ma z vas radost … tak uz viem preco ju od zaciatku pretlacal, to kvoli vam ;-) :-D

444
Bezík
Reagovat

@Markéta Chladová: Super, budeme držet pěsti ! A koho by sis vybrala v současné SS na vítěze ?

445
Bezík
Reagovat

@dolores: No jasné ! Už to vylézá na povrch, že Esther je nejlepší ! :-D

446
Violete
Reagovat

@dolores: Michal si to v semifinále konečně začal užívat a zazpíval to s naprostou lehkostí, možná k skvělému výkonu potřebuje kapelu, každopádně ho dost nakopla. Tak snad show ještě víc rozjede v dalším kole, přála bych si to.

447
dolores
Reagovat

@Violete: no jasne, ved ani Smajda sa na zaciatku nejavil ako soumen, este ani v semifinale nie …:-D

@Markéta Chladová: a co Vojta Dyk, nepomaha trochu v kariere?

448
Lucas
Reagovat

@libena: jo, taky bych byl radši, kdyby to byl Francisco nebo Dillon, ale tak věřím, že budou mít kariéru tak i tak, oba byli skvělí :)

449
Bezík
Reagovat

@Violete: Michal je vyloženě pódiový typ, pro něj je hrozná škoda že těch živáků není aspoň 6, nejlépe 10. Pro Esther ale taky.

450
Violete
Reagovat

@Joel: Díky za info, ráda bych věřila, že aspoň trochu do výběru písniček mohou mluvit, a třeba Bára má s tou písní spojený nějaký hezký zážitek. Mně přišlo, že nejvíc natěšený na písničku byl Fanta.

451
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak domluveno, bereme Mikulku, Esther, Rozálku a Nikolu do kapely na Castello del Buonconsiglio, zajímalo by mě, jak by zněli dohromady. A když bude nejhůř zlovlci je ubrání před posluchačskou nepřízní :-)

@dolores: Šmajda to byl vždy neskutečný zážitek, třeba i ta Dirty Diana byla nezapomenutelná https://www.youtube.com/watch?v=3fPpLcxGz-s

452
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak domluveno, bereme Mikulku, Esther, Rozálku a Nikolu do kapely na Castello del Buonconsiglio, zajímalo by mě, jak by zněli dohromady. A když bude nejhůř zlovlci je ubrání před posluchačskou nepřízní :-)

453
Violete
Reagovat

@dolores: Šmajda to byl vždy neskutečný zážitek, třeba i Dirty Diana byla nezapomenutelná, pamatuješ?

454
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak, aby je neukamenovali jako toho pianistu v Rokycanech ;-)

455
orchis
Reagovat

Vzpomene si někdo (zřejmě DJ Vlado), jak se jmenovala ta holčina v minulé SuperStar, co chodila nenamalovaná, a chtěla se toho držet (tedy toho, že změna vizáže ani náhodou), a pak se s ní taky rozloučili před dlouhou cestou, nebo v ní?

Oni (dosaďte dle svého) takové účastníky v soutěži nepotřebují, protože SuperStar není pěvecká soutěž, ale hra se zpěvy (čti reality show zaměřená na HLP). Takže staví scénáristicky jeden příběh vedle druhého, protože si myslí, že jen vynikající pěvecké výkony by dnešnímu divákovi nestačily. A bohužel, asi mají pravdu. Dnešní většinový divák se neobejde bez černobíle vykresleného světa, kde je kladný i záporný hrdina, Popelka, zlé sestry, a nějaký človíček (zvířátko/zvířátka), které celé dění s humorem komentuje. :-)))

Ale mně osobně se třeba Bára líbila víc na castingu nebo v bunkru než tady….Myslím vizáží, ne zpěvem…

456
jjj
Reagovat

@Markéta Chladová:
To je překvapení, pěkně zdravím! :-) I já jsem ti v Hlasu fandil a stále fandím. Kdo napsal tu ohavnost vím, ale nemůžu prozradit, ani dát sebemenší nápovědu, protože by tady pak neměl kdo psát rekapy :-D Tak ať se Ti daří! :-)

457
Violete
Reagovat

@Bezík: Pokrok nezastavíš, já myslím, že takhle čtveřice by slavila vítězné tažení a nechala bych je zpívat tuhle muziku https://www.youtube.com/watch?v=ozGijjewfSE

458
Bezík
Reagovat

@Violete: A kdyby se jim něco nelíbilo, no bust není nikdy dost, že ! :-D

459
Michaela
Reagovat

Myslim si, ze tato serie bude v budoucnu hodnocena jako jedna z nejhorsich. A je vlastne uplne jedno, co za to muze – zda koronavirus, otresna porota, spatne vybrani finaliste a mnoho dalsiho …

Jsem si tu ted tak nejak nostalgicky zavzpominala na predesle pevecke souteze a nasla jsem si 2 srdcovky, kterym jsem fandila od prvniho vystoupeni az po finale: Anna Veselovska, Lenka Hruzova. Boze, to byly tak perfektni soutezici. Jejich hlasy a talent byly neslutecne. Kdo jim take fandil?

Vite o nich nekdo neco?

460
Ally
Reagovat

@Bezík: @Markéta Chladová: Taky zdravím Markétu ..hned jsem věděla, že Bezík hlavní fanoušek a objevitel hned před či za Vojtou Dykem :) a paní učitelka hudby, že ?
A jestli jsem pochopila Markéta to raději nesleduje a čeká koho doporučíme my ? No potěš :))

461
jjj
Reagovat

@Bezík:
Kdyby Timotej neměl ty hrozný manýry ve zpěvu, tak by imho Moulisák nebyl zas o tolik lepší zpěvák. Mně jako osoba nevadil ani jeden, ale chápu, jaks to myslel, viděl jsem to podobně. Vlastně jsem chtěl jen napsat něco pozitivního o Timotejovi, že se mi líbilo, jak byl sebekritickej. Jednak jeho skoro omluvnej výraz po skončení zpěvu, druhak když odpovídal po svém postupu, že nepostoupilo mnoho lepších než on. Tím u mě získal malé bezvýznamné plus :-)

462
Mata
Reagovat

pre @orchis: nenamalovana dievcina v minulej serii sa volala Jasmina Tumova :) opat raz talent, ktory vyhodili predcasne..

463
Bezík
Reagovat

@Michaela: O Anniče nevím vůbec nic. Lenka učí v lidušce, koncertuje, občas udělá novou písničku, nedávno tuhle :
https://www.youtube.com/watch?v=eOR06pzq178
Překonala problémy s hlasivkami, naučila se zpívat, ale tím vším trochu ztratila originalitu svého hlasu.

464
Bezík
Reagovat

@jjj: Dyk říkám, on je úplně normální šmoulík, produkce jen využila jeho poněkud podivného zpívání i prezentace aby mu dala nějakou roli. Nemyslím, že by to byl stejný případ jako úlisný Mulisák.

465
orchis
Reagovat

@Mata: děkuji :-)

466
BarBora
Reagovat

@Michaela:
Bezik ma predbehol, ak chceš viac, tu je rozhovor s Lenkou a jej manželom.
https://youtu.be/Nf4IUqVOUN4

A žiaľ, musím s ním súhlasiť, hlasové cvičenia ubrali na originalite jej hlasu.

467
Rick
Reagovat

Superstar síce licencia konci ale neviem ako v ČR ale na Slovensku po rokoch trhala rekordnú sledovanosť takze určite licenciu nepustia rovnako ako si držia Lets Dance ktoré bolo len raz od 2011 a vôbec by ma neprekvapilo keby je SuperStar hneď o rok ako to už býva na markíze ak je niečo úspešne majte to dva roky v kuse.

468
Rick
Reagovat

Nechcem vyzerať za burana ale hlavnou parketou je u mňa SuperStar a The Voice nesledujem ale je Marketa Chladova ta ktorá vystrihla Piece of my heart od Joplinky? Ak je to ona tak to bolo jedno z mála videí z hlasu ktoré som videl niekoľko krát :D.. A tiež zdravím :D

469
Bezík
Reagovat

@Rick: Jojo, to je ona ;-)

470
dolores
Reagovat

na wiki je uz playlist na 1.finale, ale nezda sa mi … nieco aj sedi, napr. Bikarovej,.. alebo ak by Dominika mala Farnej Na ostří nože , to by sa mi pacilo, ten song mozem….. ale dost mimo misu inak, napr.ze Giovanni by mal spievat Korna Zal se doklada to mi pride ako vtip :-D Luksa to si ty tam vlozil ? alebo si tam edituje kto chce co chce ? :-/

471
Bezík
Reagovat

@dolores: Koukal jsem, přjde mi to jako dost možný. Giovanni prostě není určen pro užší finále, žal se odkládat nebude :-D. Typická odstřelovka.

472
Bezík
Reagovat

@dolores: Spíš mě překvapuje ta pekelná sračka co má Diana Kovaľová. S tím se snad nedá nic udělat, trochu překvapivý podraz na favoritku.

473
Michaela
Reagovat

Pokud je tento playlist opravdicky, tak se trochu obavam, ze se nam produkce snazi dosadit jinou vitezku.

Uplne vidim, jak slecna Bikarova bude zpivat (cti kricet a moresovat) jako posledni, vyslouzi si standing ovation od poroty a samozrejmne postoupi do TOP 5.

474
orchis
Reagovat

@Michaela: no, ale je jasné, že z těch adeptů, co tam jsou, se bude Nově hodit nejlíp… zejména do Tvoje tvář…-:)))

475
J
Reagovat

@Markéta Chladová: Musím říct, že už jsem to tu napsal před pár týdny, že mi přijde, že to letos není Československo hledá Superstar, ale pořad o tom, jak by se hledala Superstar a půlka těch účinkujících tam mi připadá spíš jak najatí herci na ten pořad, než lidi, co se sami přihlásili. Postupem času, jak letos Superstar šla hodně lidí pak řikalo, že se mezi sebou znají, někteří celá léta a přišlo mi divný, že by najednou tolik lidi, kteří se mezi sebou znají, bylo „náhodou“ v jedné Superstar… ale víme jak to je.
Když se jim ti lidi nehlásí, tak ať se na to radši vykašlou, než takováhle taškařice. Chápu, že to asi mnoha zpěvákům pomůže se zviditelnit nebo se znovu připomenout, ale je to z toho bohužel tak strašně znát, že to lidi spíš otráví, než ne. Pak se nemůžeme divit, že porota vybere top10 jakou vybere, protože valná většina těch dobrých může být jen „kompars“ oslovený na „dobrou zábavu v tv“ nikoliv soutěžící, co se sami přihlásili…
Přiznám se, že mě to takhle prostě nebaví… :(

476
orchis
Reagovat

@J: mě taky ne, ještěže je Panáček … jinak bych už se vůbec nedívala :-))

477
Monika
Reagovat

No nevim ten playlist se mi vubec nepozdava, beztak to zas bude spatne jako v minulem kole. farna ma imho mnohem lepsi songy, tenhle je pro me sracka a ani si to neumim od Dominiky vubec predstavit, vychazi mi to jako hruza. Giovanni neco podobneho. To beztak bude fejkovej playlist, pockam na ofiko.

478
Markéta Chladová
Reagovat

Jo tak my teda s bráchou ještě zkusíme něco vymyslet! :) Vojta mě vzal hlavně na ten svůj koncert jak slíbil, což byl pro mě neskutečný zážitek. Jinak si myslím, že se zbytkem se člověk musí porvat sám:) Jinak adept na vítězství nevím.Viděla jsem jenom pár videí, někdy tam teda toho efektu u (někoho i afektu že?:D) bylo tolik, že slyšet reálný hlas bylo skoro nemožné.Možna na živácích se to ukáže.Já hlavně u nás měla teorii nejvíc sledujících na instagramu = vítěz a nakonec se to ukázalo jako úplná blbost:D Jinak třeba Esther, což ke sranda, je vlastně moje učitelka tance z konzervatoře (chudák:D) a někde jsem tu četla, že je tu braná jako nezpěvák.To určitě není pravda má vystudovaný muzikál na KJJ a má za sebou myslím i finále v čsmt a hostování v tváři.Takže to určitě není pěvecký amatér :) Ale možná ji tak prezentují, nevím sleduji občas jenom nějaká videa nesleduji rozhovory atd…

479
dolores
Reagovat

@Bezík: ja tomu proste neverím…aj ďalší majú podpasovky, a to nehovorim o yummy pre Timulka🤣…a ze syn juhokorejca a talianky, žijúci na Slovensku bude spievať Korna po cesky, to je fakt bomba 🤣 to akoby zostavoval ten playlist Judr.Kalina 🤣

480
Lukša
Reagovat

@dolores: To není moje práce. A už nemám sílu to korigovat :D

481
Prochor
Reagovat

Giovanni a Korn ? to je snad sranda. A Bikárová s neuvěřitelnou utahaninou One Nigt Only bude taky vyřízená. Naopak Diana s Taylor Swift může mít úspěch.You Need To Calm Down od Demi Lovato mi přijde jako dost nudná srágora a Bára to bude mít těžké.Domča by mohla s Na ostří nože od Ewy zabodovat, navíc český text. Další nuda je Rihana pro Júliu.

482
dolores
Reagovat

@J: ja by som sa ani nedivila, kebyže im po pozvanke na účasť poslali aj scenár, aj čo majú kedy hovoriť a spievať 🤣

@Lukša: njn,..niekto sa baví…myslela som si

483
Violete
Reagovat

@Lukša: Je fakt, ze do zaznamu na Wikipedie muze zasahovat kdokoliv z komunity ke zlepseni, ale netusila jsem, ze si taky muze delat nepokryte srandu.

484
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdepak bysty už se v Tridentském království nenacházejí, ale připomněl jsi mi těmi bystami Miroslava Šimůnka, kameníka, to mi musela mysl obestřít mlha zapomnění, že jsem ho nedala do královské kapely. U něho mě také hodně mrzí, že neprošel dál, podle mě by Superstar měla podpořit přesně takové typy, kteří se showbusinessem nemají co do činění a je to pro ně jedna z mála šancí, jak se zviditelnit. Ani jsem nenašla žádná jeho videa mimo soutěž, nebo víte někdo o něčem?

485
Ally
Reagovat

@J: Je to těžko no . Zas pokud by se tam hlásila samá hvězdná pěchota a my se na to museli dívat..Já bych se teda nedívala ..asi.. doufám:)
A taky ta porota něco stojí ( a má jen jedny nervy) , aby to povyhazovala?
Takhle je aspoň zaručená u většiny nějaká kvalita..
A spousta šikovných lidí by se sami od sebe třeba nepřihlásili..
A zas těch neobjevených talentů , kteří si zpívají jen doma v koupelně asi není , že by je mohli přehazovat vidlema..:)
Ale je fakt , že by ty soutěže opravdu nemusely být každý rok

486
Rick
Reagovat

Odporúčam pozrieť si na YT videá čo natáčajú Giovanni a Martina so súťažiacimi. Iný pohľad úplne to hádže na všetkych.

488
Violete
Reagovat

@jjj: Super, díky, to jsem nevěděla, že i s Mirem by byla v soutěži sranda, o to více mě to mrzí, že nezůstal v soutěži. Jinak nevím, jestli znáte The Teskey Brothers, ale ať mi někdo ještě říká, že umělec má mít oči otevřené, Báro nedej se a buď svá! Zvlášť doporučuji pustit si ten závěr od 5. minuty, jak zpívá interpret se zavřenýma očima v davu lidí, naprosto fantastické a posluchači ho zbožňují. https://www.youtube.com/watch?v=86DAAATkTUA

489
nofux
Reagovat

Barbora je prostě hvězda. Přeju jí vítězství :) Mrzí mě, že jsem prošvihl ten počáteční kurz na sázkovkách, na tom se dalo dobře vydělat. A přidávám se do fanklubu Esther, baví mě jak s každým kolem roste a poslední kola byla jedna z nejlepších. Poprvé se mi líbil i Martin. V předešlých kolech byl taková šedá myš, ale tentokrát se předvedl. Bohužel ostatní kluci mě nebaví, všichni zajímaví už vypadli a je to škoda, protože v dřívějších kolech mi přišlo že jsou kluci celkově lepší a zajímavější bež holky.

490
jardach
Reagovat

@dolores: ano, na wikipedii lue editovat kymkoliv temer cokoliv,ale kdyz se tam do nejake doby neobjevi zdroj,tak se nesmysl smaze…nebo ho jeste driv smaze nekdo jiny,kdo vytusi,ze je to blbost

491
Rick
Reagovat

@Lukša:
Ešte ze moju anglicku stranku na wiki všetci nechavaju napokoji ale tiež som tam našiel uz vselico. :D

492
Violete
Reagovat

@Rick: Díky, podívám se, nevěděla jsem, že jsou takoví reportéři a jsou fakt milí. U Martiny je mi sympatické, že se chce naučit na elektrickou kytaru, to by tedy byl zajímavý kontrast s jejím zpěvem, a pak obliba velryb a filmu Věčný svit neposkvrněné mysli :-)

493
Lukša
Reagovat

@Violete: Srandu si dělá někdo pořád, proto máme taky na 50 lidí se specializací na jejich odhalení, něco ale propadne.

@jardach: Teď už si tam dokonce můžeme přečíst, kdo vypadne a kdo postoupí. To už je přeci jen příliš :D

@Rick: Zdravím, kolego. Tak koho by to taky zajímalo v en, že? :D No ale já na cs i kolega na sk z toho vycházíme, takže díky za odvedenou práci :)

494
Rick
Reagovat

@Lukša: Tak za tie roky to dávam na tú en wiki len kvôli tomu, že ma to baví a trochu to povzdvihuje SuerStar veď čo nie je na en wiki akoby neexistovalo. :D Podarilo sa mi nahodiť celú slovenskú aj česko slovenskú SuperStar ale nikdy nedokončím českú Superstar lebo dopátrať sa čo kto spieval v semifinále a finále českej superstar je nadľudsky výkon. :D

495
Tomáš
Reagovat

Tak Dominika byla produkcí pozvaná na casting a další soutěžící taky? No tím se jen ukazuje že je to rok od roku větší a větší divadlo. Já už tam nevěřím ničemu, ani tomu SMS hlasování. Někdo říká že tam by si podvod nemohli dovolit, že by jim vzali licenci kdyby se to provalilo ale letos jsme tam svědky takových věcí, že mi přijde že produkce už skutečně nezná hranice a možné je všechno. Nějakou orientační hodnotu pro ně ty sms hlasy třeba mají ale kdyby se to vyvíjelo nějak jinak než podle jejich plánu, tak pak podle mě hlasují zcela legálně i sami lidé z produkce aby dosáhli výsledku, jaký potřebují. Tak nějak to podle mě bude, čili fakt nemá cenu pro normální smrtelníky tam hlasovat a vyhazovat prachy, nezmění se nic. Mě by fakt zajímalo jak to bylo s tím Vávrem. Ale začínám se klonit k názoru že je dost možné že i jeho produkce oslovila předem, ještě k tomu když se zná dobře s Monikou a už s ní vystupoval a nahrál duet. Někomu to tady sice popřel a tvrdil že ani nevěděl že Monika bude v porotě ale je jasné že pokud měl s produkcí nějakou smlouvu, tak stejně nemůže nic prozradit a říct pravdu, to oni mají moc dobře ošetřené a dostal by za to tvrdé sankce. Budiž to pro mě útěchou, snad to bylo takhle. Aspoň v tomhle případě to tak je pro mě lepší jestli jen odvedl kšeft a dál už jít nemohl protože mu prostě skončila smlouva. A taky finalisti ti co se dostanou do té Top 10 mají zase úplně jiné a taky pěkně tvrdé smlouvy s oběma televizemi, myslím že tohle by Matějovi nevyhovovalo a dost by se to mohlo krýt s jeho jinými hudebními závazky. Třeba proto fakt do Finále jít nemohl. Ale pak ty kecy Habery jak si nemohl vybrat mezi Michalem a Matějem….akorát z nás dělají úplné blbce a lžou nám tak, že by se za takové lži každý slušný člověk musel stydět.

496
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Díky, mám dojem, že se tady ta soutěž bere až moc vážně. Vždyť zas tak o moc nejde, stejně tam není letos nikdo, kdo by se jevil jako nějaká výrazní osobnost. Diana, Dominika, Šreiner aj. možná dobrý, ale nevidím tam potenciál jako u Emmy, Karmen, ELišky, Karolíny….v minulých ročnících. A po neuvěřitelným postupu Timoteje pro letošek s SS končím. Ještě by nám mohl Leoš z pověření produkce přijít sem vysvětlit, jak je všechno křišťálově čisté, že ani křišťá nemůže být čistší…. :-D A že my všichni tady na Panáčkovi jsme úplní blbci a diletanti.

497
Tomáš
Reagovat

@Monika: To fakt věříš že vyhraje Schreiner? Kluk nevyhraje a už vůbec ne čech. Nicméně Schreiner může postoupit do druhého živáku a třeba bude i v Top 3. Vidím jeho šance asi větší než u Šafraty i když Šafratu bych tam viděl daleko raději. Když si vezmu jak měli diváci v oblibě Chodúra nebo Maškovou, tak by to asi nebylo nic překvapivého. On je Schreiner pro mě taková Mašková v mužském vydání, akorát do toho dává i o trochu víc citu. To že je pro mě nudný není rozhodující ale diváci co milují tyhle typy zpěváků mu můžou posílat hlasy. Takže třeba to dotáhne z kluků nejdál on, i to je možné. Myslím že nejmenší šance na postup do 2. kola má z kluků asi Giovanni.

498
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Leoš by se tu raději neměl asi už vůbec ukazovat, po tom jakýma kecama nás tu krmil a ani ta jejich rozhodnutí nedokázal obhájit protože to se prostě obhájit nedá. Jako blb tady teď vypadá i on sám. A jestli tomu všemu co tu psal fakt věří a nebyly to z jeho strany lži, tak to asi nebude i daleko od pravdy.

499
Peges
Reagovat

Jak to tady tak čtu… po posledním kole jsem asi leccos pochopila… Možná je to opravdu jen taková šaškárna naoko… Dnes jsem i poslouchala na youtube písničky Báry P. Je možné, že tyto lidi produkce oslovuje, aby se přihlásili. Pak je ale „svazuje“ těma šílenýma a asi neakceptovatelnýma a závaznýma smlouvama, takže možná ani někteří do finále nechtějí. Úplně jinak teď na mě působí „vyhazov“ Michala Chomy a Jardy Dolníka.. Asi se pod ty podmínky jen prostě nechtějí podepsat…. Tzn. vytřeme s tebou kdekoliv se nám zamane, budeš nám k dispozici… atd….
Ještě mi dovolte malou poznámku k porotě… Za mě jednoznačně … někdo už to shora psal úžasný objev: Čeky… skvělý muzikant, klavírista a snad i člověk…. Mrzí mě, že se fakt v těch posledních kolech „upozadil“ a zajímalo by mě proč. Souhlas s Moničinou rétorikou… je to prostě hezká a hodná holka, ale spontánní mluva jí moc nejde… Patricie naopak – jak ji od začátku pomlouvají, že není hudebnice – ona hudbě rozumí a posledně, jak zpívala za doprovodu Čekyho… troufám si říct, že by možná strčila do kapsy některé soutěžící…. Leoš letos pro mě velké překvapení… měla jsem ho za protekčního spratka a foutka, ale projevil lidskou tvář i velký kus empatie se soutěžícími (nezapomenu na hodnocení Mira – šetající můmie – nechci být ten, o kom ten příběh bude). A na závěr Palo… vždycky jsem ho obdivovala, ve spoustě hodnocení jsem s ním souhlasila… a i letos rozumím… Musíme vzít v potaz, že on tam nějakým způsobem pořád „zvučí“… k nám se dostane asi už „učesaný“ zvuk… Takže je asi možné, že je někdo třeba víc hlasitý a je třeba to „doladit“…. Na druhou stranu IMHO – už je tam fakt dlouho a může být lehce vyhořený…. Pamatuju si ho v začátcích, kdy fakt s těmi soutěžícími žil… Dnes už je to spíš taková rutina a dobrý job… nic ve zlém.. Rutině ve svých profesích podléháme všichni….. Uff tož tak… Konec hlášení v českém jazyce…

500
Johanka
Reagovat

500. komentář _!- tak já to teda zvednu, i když už není co dodat…:-)

501
Bezík
Reagovat

@Johanka: Určitě je, něco vymysli ! ;-)

502
libena
Reagovat

@Peges: pěkný, rozumný příspěvek

503
Peges
Reagovat

@libena: Díky…. snaha byla :-)

504
Lukša
Reagovat

Tak Vladova bohyně má termín 4. června. Vypadá to vypadá, že být těch finálových kol více, tak by měla jiné povinnosti 🙂

505
Ally
Reagovat

@Peges: Ted jsem myslela, ze Baru Polakovou..:)
Jinak ..Amen..

506
Johanka
Reagovat

@Bezík: já jsem jen neodolala tomu číslu…
Ale jinak už tady všechno důležité bylo napsáno, takže pokud nepropuknou celé 2(!) přímé přenosy, tak se asi budeme točit v kruhu, ale stejně to tady moc ráda čtu, všechny ty rozmanité názory a dedukce a konspirace. Líbil se mi názor (myslím jjj), že co člověk, to jiná sestava finálové desítky, tak to berme primárně jako zábavu (i s výhradou, že nám s těmi figurkami někdo v zákulisí nepěkně manipuluje) :-))

507
Johanka
Reagovat

@Peges: Ještě si dovolím polemizovat s hodnocením poroty – s pánskou částí souhlas, ale Monika mě osobně velmi příjemně překvapila, vůbec mi nepřipadá jen jako hodná (a samozřejmě velmi krásná) holka – nemluví zbytečně, ale když něco řekne, pečlivě zvažuje a umí vpálit i velmi nepříjemný názor a dělá to s velkou noblesou. Patricie má svoje naučený fráze (!tady není o čem…ke mně nic nedolehlo…!) a být adept na zpěv, tak by pro mě její hodnocení nemělo žádný přínos, kromě dojmologie: líbí/nelíbí, případně líbí/nedolehlo :-(

508
Peges
Reagovat

@Johanka: Uznávám… nebylo to o tom, jak Monika hodnotí, více méně souhlasím i lidsky chápu.. spíš o formě (v tom jsou s Paťou asi nastejno:-)). A taky musíme zohlednit sílu genderu… holkám se líbí kluci a klukům …. překvapení… holky…Porota v našem složení má vyzrálé muže a mladé holky, které bohužel… překvapení.. taky podléhají názorům zralých mužů…. Takže Tomáši… toto je možná vysvětlení, proč Ti chlapi upřednostňují holky a vychází jim to. Kluci mají „slabé“ lobistky :-)

509
Jarda
Reagovat

@Markéta Chladová: Markéto, často si pouštím tvoje vystoupení kde jsi zpívala Earth Song od M.Jacksona a považuji to za jedno z nejlepších vystoupení, ne-li úplně nejlepší.

510
ALb
Reagovat

@frida: přesně tak to vidím i já…a navíc Bikárová už jako malinká pívala s Michalem Davidem takže to jak se vozí po Timothym jako je fakt na facku…a znechutilo mi to celou letošní superstar, ve které bylo tolik dobrých zpěváků, které ale ve finále nevidíme Martin a Michal asi fanoušky neposbírají ..a Lucii se hodilo setřást Hanku jenže Hanka to jaksi moc nepochopila, když žije v princeznině světě od mala asi…jako to co bylo vidět bylo i to, že s ní vždy mluvil slušně a měl nadhled a asi proto ani na ty kecy poroty Timy nereaguje anebo po svém …asi se mu ani nedivím

511
jab
Reagovat

Trochu se zpožděním dodám i své hodnocení…

Nejvíc se mi líbila Bára, akorát ten příběh o přerodu šedé myšky v top star už je dost kýčovitý a léty vyvařený, Bára je úžasná i bez něj.
Skvěle zazpívali i Ester a Giovanni. Nejsou a nebudou to mí favoriti, ale Ester našla polohu, která ji krásně sedí a Giovanni už podruhé dokázal, že je v něm víc než se zdálo po castingu a bunkru. Ok, jeho barva hlasu mě nijak extra nezaujala, ale jeho nedělní výkon zněl dobře, autenticky a jak už něco uvedl…současně.
Martin se mi moc nepozdával zazečátku, ale druhá půlka byla luxusní.
Pak kategorie dobří, ale s výhradami. Tady mám Michala, Matěje a Dominiku. U všech tří jsem si říkal, že vlastně dobrý, ale na zadek mě to úplně neposadilo. Matěj si zasloužil finále, ale asi fakt měl nějakou domluvu s produkcí.
Zbytek už jen stručně…Diana tentokrát za mne nevýrazná :-(, doufám, že ve finále bude lepší, Hanka netrefila to potřebné frázování a logicky to vyznělo ploše a špatně uvěřitelně, Bikárová mi přijde že jde víc na efekt, nezdá se mi, že by to zní všechno šlo přirozeně. Hrbáček a Berisha špatní, hlavně Kláře nesedla zvolená píseň, Júlia taky hodně pod svůj standard, doufám, že ve finále dá nějakou rockovou baladu. Křížová celkem mdlý výkon, Fanta úplně mimo výběr, čistokrevné karaoke, Veronika a Martina za mne ani jo, ani ne, takový slušný průměr, i když Maťa má fakt hezký hlas, takový velmi milý, jemný…no a Timotej, ok, umělecky se to vážně moc brát nedalo, ale já si nemohu pomoct, já se u toho fakt neuvěřitelně bavil. Za mne palec nahoru. Moc teda nevěřím té nálepce „bad boye,“ podle jeho dotazníku na Markíze to zas tak horké asi nebude.

https://superstar.markiza.sk/finalisti

Jinak tady si můžete pročíst dotazníky jednotlivých finalistů, u hodně z nich mi to vneslo nový pohled. ;-)

512
Ally
Reagovat

@Johanka: Souhlasím, mi to přijde docela milé, jak Monika mluví ,ale chápu , že to může někomu vadit. Možná není až tolik zvyklá mluvit před publikem , mám s tím taky problémy , tak mám pochopení :) A taky si nejsem jistá, jestli má češtinu jako první jazyk
Každopádně pro mě lepší než kdyby mlela rychle, ale nesmysly nebo fráze :) Připadne mi , že to bere zodpovědně .

@Violete: Martině se taky líbí film Věčný svit neposkvrněné mysli ? Já věděla , že v té holce něco je : ))

513
Bezík
Reagovat

@jab: Dobrý „dotazníky“, docela mi posloužili na doplnění mozaiky finalistů. Když to mám shrnout, tak 7 finalistů je fajn a v pohodě a nemám s nimi nejmenší problém :
Esther, Dominika, Timotej (ano, Timotej :-D), Barborka, Michal, Martin, Giovanni a vlastně je mi jedno, kdo z nich to vyhraje (pokud to bude někdo z nich)
dvě dámy jsou tak nějak úplně mimo mě takže nehodnotím : Júlia a Lucie
a jedna „dáma“ je věru katastrofa, Dianka. Bože, to je ale slípka … já vím, je jí 15 ale obávám se, že ta z toho nevyroste …
Timoteje jsem konečně víc pochopil, že to je normální kluk a žádnej zloun bylo dávno jasné, ale neznal jsem jeho motivaci ani vize. Je jasný, že ve finále je díky produkci která potřebovala „vyrobit“ nějakou negativní postavu.
Esther je mi stále nejvíc sympatická ze všech finalistů.
Barborka je neskutečnej „kousek“, docela se divím, že jí produkce tlačí na vítězství, protože ona rozhodně nebude nějakej poslušnej pudlík na vodítku ! :-D

514
Violete
Reagovat

@Ally: Rikala to v anglictine, tak snad jsem spravne pochytila, ale jiny Eternal sunshine snad neni ;-) Take bych uplne necekala, ze zmini tak filosoficky film a byla uvolnena, ne tak zakriknuta jako pri zpevu. A Giovanni sleduje oskarove filmy.

515
Violete
Reagovat

@Bezík: Mne prekvapila nejvic Julie, ze by zpivala jazz a Dominika, ze miluje Nirvanu. Navic Bara s Julii by si mohly dat funky duet, rada bych si ho poslechla. A mas pravdu, ponor do Timotejova nitra je zajimavy, patrne ho produkce do te pozy dotlacila, protoze mi prijde, ze je v pohode a navic chce byt hlavne producent hudby.Tusim, ze i v minulych byli take takovi soutezici, co ani nechteli byt primarne zpevaky.Stale me to vice utvrzuje, ze bych prala vitezstvi Dominice, jeji medailonek me nejvic potesil.

516
Bezík
Reagovat

@Violete: No jo, ale trochu se obávám, že vítězství by pro Dominiku nebylo úplně to pravé ořechové, právě vzhledem k tomu, co by ráda dělala. Ideální vítězka je asi Dominika, pro tu by to bylo jak dělané, té to neublíží ;-). A nebo Barborka, když tak nutně potřebuje vyměnit ty tlumiče :-D

517
Bezík
Reagovat

@Bezík: Boha, blbě !!! „Ideální vítězka je asi Dianka, pro tu by to bylo jak dělané … „

518
Violete
Reagovat

@Bezík: Zalezi na podminkach, ktere ve smlouve maji, prizpusobiva by mohla byt snad Julie.V Dominice je kus rebelie, kdyz posloucha Nirvanu, jsem zvedava, cim prekvapi. A vubec, necht to vyhraje Safrata, ten to ustoji s nadhledem a rikal, ze muze hrat jakykoliv zanr, ze se jeste nespecializuje.

519
Rimmer
Reagovat

Jan Fanta vypadá úplně jako Spike z Buffy :)

520
Monika
Reagovat

@Bezík: Diana slepice to sedi :-))) No ale dokonale…Ona je v 15 rozumove tak na urovni osmilete holcicky i proto porad rikam, ze nema po soutezi vubec sanci se prosadit , je tak naivne hloupoucka. a fakt to neni vekem…kdyz si vzpomenu na x lidi v minulosti, to se neda porovnavat.

521
frida
Reagovat

Monika je takova mlada Libuska Safrankova. Ostatni tez fajn,. Kdo je tam navic a nebavi me je Pagacova…no..

522
frida
Reagovat

@ALb: Tez to vidim tak, ze hanka to nepochopila a drzi se sve kamaradky jako kliste. myslim, ze Timotej je v pohode. normalni kluk s moresama, jako kazdy druhy, no co.

523
Monika
Reagovat

tak ten seznam samozrejme nebyl pravy…Vlado zjistil, ze
safrata bude mit Krevitze ..Are You Gonna Go My Way..imho hodne odvaznej vyber, tusim pruser, radobyrocker bude znit jako karaoke, nebude vubec uveritelnej….neverim mu, muze me jen prekvapit
Giovanni bude mit …I Don’t Care od Sheerana a Biebera…dobra sracka :-)))

524
Monika
Reagovat

A jeste mozna Bikarka bude mit Sunny od Boney M.Ale tohle neni jisty, kluci jsou oba potvrzeny.

525
orchis
Reagovat

No,…tak já bych si rozhodně netroufla na základě těch odpovědí Diany říct, že je hloupá, jen mi to přijde jako takové fráze, které má naučené ze dřívějška a nemusí to nutně vypovídat o jejím intelektu…opravdu je dost mladá a asi hodně ovládaná dospělými…

526
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Jenom tě ještě doplním, že je to na ofiku Instagramu, kde každý finalista zve na živák (chybí už jen Martin), ale jen Michal a Giovanni tam svůj výběr prozradili (a Lucka si to Sunny prozpěvuje v autě) :-)

527
Bezík
Reagovat

@orchis: Tak názor si člověk tvoří z hodně věcí, nikdy ne jen z jedné. Nejvíc k tomu asi přispěl její rozhovor s Giovannim a Martinou.

528
Emil
Reagovat

@Monika: Tak Korn by byl mnohem těžší, Bieber je naprosto ok.

529
Violete
Reagovat

Mně by se líbilo, když by Dominika zazpívala něco od LALEH, je to také taková poetická duše https://www.youtube.com/watch?v=LifAcqepJVI

530
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

Přidat komentář