Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 8. casting: Jednovaječný kýč na závěr

6. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Štěpán a Luboš Mrázovi

První fáze letošní SuperStar včera večer došla do cíle a v tuto chvíli už známe 80 postupujících (i když jak jsem včera počítal, je jich 78, takže buď se dva soutěžící nedostali na obraz, nebo je ten počet přibližný). Objevily se v posledním castingu talenty, které mohou promluvit do pořadí? Dočkali jsme se nějakého dojáku? A v čem apeluji na produkci před začátkem SuperVýběru? To všechno se dozvíte, když si přečtete letošní poslední castingový rekap.

Klára Berisha

zpívala: Lady Gaga – Million Reasons

Když jsem Kláru poprvé viděl na Leošově Instagramu, myslel jsem si, že je mulatka a to nejen kvůli lehce exotické vizáži a atypickému příjmení (o kterém jsme se nakonec dozvěděli, že ho má po tatínkovi z Kosova), ale především kvůli vyloženě černošskému hlasu, který je v hloubkách nakřáplý a ve výškách naopak lehce ostrý. I když tuto píseň nedala tak dokonale jako Tereza Mašková v SuperVýběru minulé SuperStar, tak se rozhodně ani v nejmenším nemá za co stydět a díky audiovizuální komplexnosti patří ke zpěvačkám, které by mohly dojít až do finále.

Zara Pragerová

zpívala: Adele – Make You Feel My Love

Zaru v medailonku uváděli její dva kolegové z muzikálu Cats David Hartl a Patrik Vyskočil, kteří mimo jiné patřili k hvězdám slovenské Tváře (a prvně jmenovaný pátou řadu dokonce vyhrál), tudíž lepší antré si přát nemohla. Z jejího zpěvu je muzikálová technika lehce cítit, ale nijak extrémně, přičemž musím ocenit, že Zara nijak nepřehrává. Žádná velká bomba to nebyla, ale příjemné vystoupení rozhodně. V silné konkurenci Slovenek to však na finále nevidím.

Dominika Lukešová

zpívala: Indila – Derniére Danse / Bruno Mars – When I Was Your Man

Krásný důkaz toho, že i čistý nezastřený ženský hlas může být barevný a voňavý. Výběr francouzské písně byl velmi osvěžující a vyloženě se k Dominičině vizáži hodil. V Brunovi Marsovi navíc ukázala, že je ohromně muzikální. Když k tomu připočtu její nádherné oči, které vynikly i přesto, že je Dominika schovává za brýlemi, tak je to pro mě objev tohoto dílu. A jak často zmiňuju přetlak talentů mezi Slovenkami, tak se zdá, že i mezi Češkami to bude tuhá bitva, do které by Dominika mohla díky své typově výraznosti promluvit.

Rozálie Synková

zpívala: Radiohead – Creep

Říkal jsem si, že po Dominice to další zpěvačka bude mít setsakra těžké. Rozálie však mé obavy absolutně rozptýlila, jelikož její podání této dnes již kultovní písně bylo velmi křehké, ale přesto výrazné. Rozálie je hodně specifický typ zpěvačky, proto to u ní na finále nevidím, nicméně jsem rád, že je ve výběru i podobně alternativní zpěvačka, která tu paletu velkých ženských talentů zpestřuje.

Michal Choma

zpíval: Tom Walker – Leave A Light On

Ze sestřihu postupujících tentokrát zaujal tento mladík, který rozhodně mezi kluky patří k těm nadějnějším a má zajímavý hlas, jen by měl trochu zkorigovat mimiku, jelikož při zpěvu působí, jako kdyby dostal ránu elektrickým proudem. A vzhledem k tomu, že Leoš na chatu psal o někom nenápadném, kdo se v televizi jen mihnul a v SuperVýběru překvapil, tak mě napadlo, že by to klidně mohl být Michal. A nebo taky ne.

Štěpán a Luboš Mrázovi

zpívali: David Koller – Chci zas v tobě spát (Štěpán) / Leonard Cohen – Hallelujah (Luboš) / Kejak Jindra – Uspávanka (oba)

Vypadá to, že tento ročník SuperStar našel své Slepčíky. Tohle se mi bude hodnotit velmi těžko, jelikož kluci jsou ve všech směrech materiál pro průměrného nováckého diváka. Technicky lepším zpěvákem z obou bratrů je rozhodně Štěpán, ačkoliv si myslím, že ten chraplák tam tlačí dost uměle, v čemž se zřejmě inspiroval u svého kamaráda z Přeštic Jakuba Moulise, stříbrného finalisty loňského Voice, který klukům dělal doprovod (ale viděli jsme ho jen ze zadu). Luboš má sice na poslech celkem příjemný hlas, ale jinak je veskrze průměrný, takový horší Drda. Největším kamenem úrazu jejich vystoupení se však stal výběr písně pro společné vystoupení, protože v žebříčku těch největších kýčů, které si kdy který soutěžící v našich talent shows vybral, obsadila tato píseň druhé místo za Jen jedenkrát od Shimiho, kterou nám ve třetí české SuperStar naservíroval Jarda Parči (na první místo ta píseň nedosáhla jen proto, že na rozdíl od Parčiho kluci působí sympaticky). Je mi jasné, že s kluky se budeme vídat ještě dlouho, jelikož pro Novu i Markízu je skvělý marketingový tah mít tam jednovaječná dvojčata, já se však jejich fanouškem nestanu, jelikož tohle není můj cup of tea.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Dominika Lukešová
2. Rozálie Synková
3. Klára Berisha

Exotům se opět věnovat nebudu, jelikož jich v posledním dílu bylo minimum. Vlastně jediný, kdo se do této kategorie blížil, byl Jiří Horáček a to spíš proto, jak ikonickou píseň (Bohemian Rhapsody od Queen) totálně zprasil.

Hodnocení 8. castingu podle DJ Vlada:

Na posledním castingovém díle bylo vidět, že už se vařilo z vody, jelikož postupujících soutěžících už mnoho nezbývalo, tak nám byly naservírovány i dva zbytečné sestřihy těch nejlepších a těch nejhorších. I v tom malém zbytku soutěžících se však objevily zajímavé talenty hlavně mezi zpěvačkami, ačkoliv největší prostor dostali nepřekvapivě bratři Mrázovi.

Tak nám ty letošní nekonečné castingy konečně skončily a příští týden se už přesuneme do prvního kola SuperVýběru, který se má odehrávat ve vojenském bunkru. Po minulé řadě musím před začátkem této fáze zdvihnout varovný prst, aby si zase nikdo z produkce neopovážil dělat z mé srdcovky diskusního otloukánka, jak tomu bylo minule u Zuzky Chalupové, což mi celou tuto fázi soutěže otrávilo (a nebýt Elišky Ruskové a jejího progresu, tak i celý ročník). Naštěstí Slováci mají své stužkové na podzim, navíc má letošní srdcovka Alica Urcikánová ještě nejspíš není v maturitním ročníku, takže kolize tentokrát nehrozí. A taky nehrozí, že by si těhotná Monika a čerstvě vdaná Patrície začaly něco s některým soutěžícím jako minule Katarína Knechtová s Petrem Borkovcem.

Leoš na svém chatu, kde mimo jiné krásně mluvil o „srdcařích“ z Panáčka, za což mu děkuju, naznačil, že SuperVýběr byl plný zvratů, někteří favoriti pohořeli, outsideři naopak překvapili, takže myslím, že se máme na co těšit (a my srdcaři, kteří jsme si našli favority v castingu, trochu i bát).

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 289
1
dolores
Reagovat

Klara sa dost podoba na cesku herecku Irenu Kacirkovu :-)

2
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Vidíš, to mě nenapadlo, což je asi tím, že „Jana Ámosa“ měla ve většině filmů krátké vlasy, ale když si porovnám obličeje, tak tam ta podoba je :-)

3
Milan
Reagovat

Nikdy moc nekomentuju, ale parádní rekapy DJ Vlado, díky za ně!

Musím říct, že pro mě asi největší objev letošní řady je Rozálie Synková. Creep bylo skvělý, ale její další covery na YouTube a instagramu byly snad ještě lepší, navíc jsem narazil i na její vlastní tvorbu, takže do budoucna velký potenciál.

4
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Diky za rekap, doufam, ze mas pravdu a Choma je ten, kdo zazaril dale, i kdyz pro me zazaril uz ted. A obdivuji, jak odhalis byvale soutezici i zezadu ;-) Kdepak je Jakubovi Moulisovi konec, ani nevim, nahral neco?

5
Violete
Reagovat

A dobry postreh s temi 78 soutezicimi a ja si porad rikala, kde je ten Jan Nic. Je mozne, ze by nekoho ukazali az v Supervyberu? A jak to bude s temi zahranicnimi soutezicimi? I kdyz jestli je to predtocene pred opatrenimi, tak v tom problem asi nebyl.

6
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: To se musíš zeptat Bezíka, to byl jeho největší fanoušek :-DDD Nějak se o něj nezajímám, ale jednu jeho věc jsem si vygůglil a nijak mě to nezaujalo, takže se nedivím, že se Jakub neuchytil :-) Navíc u nás je podobnými typy pop-music přecpaná (Callta, Sebastian, Mišík), takže další klon této (mně osobně) velmi nesympatické partičky nemůžeme potřebovat :-)

A ano, všechno bylo natočené před opatřeními, takže se problém zahraničních soutěžících asi řešit nebude :-)

7
DJ Vlado
Reagovat

@Milan: Díky za kompliment ;-) Jsem rád, že má práce (resp. koníček) má smysl :-)

8
Nadya
Reagovat

Taky mě bratři Mrázovi moc za srdce nevzali. Ne že by byli špatní, a ani ta poslední písnička mi nepřišla nijak zvlášť kýčovitá, spíš prostě osobní, ale asi nebudu cílovka. Nejlepší za mě z celého dílu Dominika. A díky všem, kdo se mi ozvali s reakcemi na Nelu.

9
DJ Vlado
Reagovat

@Nadya: Nelu jsem nakonec doplnil do předchozího rekapu, přičemž si sypu popel na hlavu, jak jsem na ni mohl zapomenout :-)

10
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No já doufám, že úlisný muslisák má povoleno zpívat jen v sebeobraně !!! :-D

11
Tomáš
Reagovat

Vlado Vlado, tak nějak si myslím že kdyby ta jednovaječná dvojčata byly mladé pohledné lolitky a spustily by taky nějaký citový doják, tak by si o žádném kýči nic nepsal. :D Tak jsem asi komerční kýčař ale mě se to jejich společné vystoupení strašně líbilo, nejvíc ze všech castingů letos. Takže je mi jedno jestli je to kýč nebo ne, prostě se mě to dotklo a líbilo se to tak to svůj účel splnilo a myslím že takhle to vnímá většina diváků. Ale co čekat od tebe když minimálně ty a Bezik tu babám odjakživa vyloženě nadržujete. A někdy je i přeceňujete. Tvoje bohyně Monička ( teď nic proti ní ) ve své řadě SS a taky ve své vlastní tvorbě taky dost kýčuje když to chceš vědět, pokud bys jí teda měřil úplně stejným metrem jako klukům. Nebo si pamatuju jak byla tvá top favoritka kdysi Vierka Berkyová, která ti nakonec překvapivě i vyhrála ale přitom co jsem poslouchal tak zpívala každou druhou písničku falešně a rozhodně nejlepší nebyla a její vystoupení byly někdy taky dost na efekt a kýč ostatně jako u většiny cikánů. A tobě to nevadilo. Teď najednou tu máš spadeno na dva talentované kluky. No nic každý to vidíme jinak, tak to asi letos bude ještě hodně zajímavé. :-))))

12
Violete
Reagovat

S Bezíkem jsme měli společné fandění Natálce a té se zdá se s NoeRoads daří. Ale stejně mám nejraději Natálii Rottrovou a její session na střeše https://www.youtube.com/watch?v=1Llb09rvAew.

@DJ Vlado: Bylo by fajn, kdyby produkce zařadila třeba krátké medailonky, jak se soutěžícím z minulých Superstar daří po soutěži, nedělá se to třeba v zahraničních verzích? Vím, že v některých reality show nehudebních se to občas objeví.

13
Tomáš
Reagovat

Jeden z těch dvou lidí, které na castingu vůbec neukázali ( pokud nějací takoví jsou ) musel být Jan Nic. Kam by jinak zmizel když předtím v záběrech byl? Nebo že by tam byl jen někoho doprovodit? Ale viděl sem ho v ruce s kytarou…. Divné no. Ale možná se jeho účast bude snažit produkce ututlat po tom jaké fiasko jim udělal loni ve Voice. Asi to s ním nechtěli riskovat znovu no. A zajímalo by mě jakým způsobem se teda zbaví Vávry, pokud teda ve Finále nebude. o Matějovi víme že je ostřílený zpěvák i muzikant, ten své vystoupení nezvoře a na vystupování je zvyklý. Takže nevím jak to případně porota okecá ale bude to lhaní divákům. Kéž bych se pletl a aspoň Matěj by byl ve Finále.

14
Monika
Reagovat

Beziku, nesu ti darecek, takovej bozi verohodnej rock, staci zacatek, pak to klidne vypni. Bude se ti to tuze libit :-) https://www.youtube.com/watch?v=Ra8nMaB20qY

15
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku , Tomášku, tomáš tak :-D Že preferuju děvčata před kluky v SS je pouhé zdání. Nedávno jsem se probíral svou hudební sbírkou a zjistil jsem, že zastoupení obou pohlaví mezi mými oblíbenci je v překvapivé rovnováze. SS je ovšem drobet jiná cesta. Talentovaní chlapci prostě zjevně nevolí tento způsob zpopularizování sebe, na rozdíl od řady talentovaných děvčat. Do SS se bohužel (i když otázka je zda bohužel) hlásí hlavně kýčaři všeho druhu, kluci kteří se prostě chtějí prosadit a je jim úplně jedno, jak se pro daný cíl budou muset zkroutit. Oproti tomu se mezi děvčaty nachází i docela ryzí talenty, které mají vlastní názor i vkus. Mě osobně je úplně jedno, jestli je to kuk nebo děvče pokud obstojí před kritérii které jsou ve mě zakotvené, což je především originalita, vkus, vlastní názor a ideálně i tvůrčí potenciál. Že se tomuhle chlapci bohužel moc neblíží, za to já fakt nemůžu. Ty máš kritéria zcela jiná, takže pochopitelně lovíš v jiných vodách, ovšem tvoje neochota vidět talent u dívek a naopak zoufale hledat jeho stopy u jakéhokoliv kluka svědčí spíš o nějakém úplně jiném problému, který tu na panáčkovi bohužel nevyřešíme ;-)

16
Johnson
Reagovat

Bezík.. jaký problém myslíš který se tady nevyřeší? není to to co si myslím :D

17
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, Moniko, Moniko, tohle mi nedělej :-D :-D Dal jsem to celý, ale je to síla !!! Ti chlapci jsou tak exkluzivní sračkaři, že se divím, že jsem na ně dosud nenarazil. Ten Kabát revival, to je myslím přesné … :-D

18
Johnson
Reagovat

Tady je nějak přebuznováno jak vidím :D

19
Bezík
Reagovat

@Johnson: Myslím že to není to, co si myslíš.

20
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No o měření dvojím metrem bych na tvém místě pomlčel, jelikož ses v horizontu posledních dvou let taky jednoho dopustil, konkrétně u obou „plaček“ Zuzky a Nice :-P Zuzku jsi ze dne na den hodil přes palubu, zatímco Nice jsi bránil do roztrhání těla (Monika aspoň nakládala oběma srovnatelně), přitom Zuzka v tom byla nevinně, zatímco Nic si za svůj karambol mohl sám :-P
Monička a kýč? :-O Tak to bych teda hodně protestoval, jelikož v soutěži i vyložené slaďáky jako I Believe I Can Fly nebo Spomaľ zpívala vyloženě ve vkusných komornějších verzích a v posoutěžní tvorbě má jediný vyložený slaďák a to píseň z Troškovy pohádky Čertova nevěsta, a přestože její singly jsou hudebně slabší než písně, které singly nejsou, tak ke kýči má její tvorba setsakra daleko :-) Vierka ano, ta ke kýči víc inklinovala, ale srovnatelně jako jiní cikáni v soutěži (Horváth, Bendig), kteří to v sobě mají tak nějak přirozeně, přičemž v neúnosné míře to imho bylo jen u Parčiho, u kterého se to mísilo s nechutným kalkulem, zatímco u bílých blonďáků Mrázových to prostě působí vyumělkovaněji, takže když dva dělají totéž, není to totéž :-)

21
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ale já dokážu ocenit talent i u holek. Však i letos se tam najde takových minimálně 6 bab a jmenoval sem je i do Finále, které mě zaujaly a vůbec mi nevadí. A řekl bych i víc než 6. Navíc kdysi byly i doby co jsem dost hejtoval i kluky, i když tomu asi neuvěříš. Třeba takového Issu, Záhorovského nebo Jankoviče jsem fakt nesnášel, Haricha jsem jednu dobu doslova nenáviděl. Asi si tohle už nepamatuješ, je to už dost dávno. Naopak i mezi holkama jsem měl favoritky, jasně třeba Aneta a pak třeba Gába Al Dhábba, Bára Zemanová, Tereza Najdekrová, Dominika Stará, Sabina Křováková. Nakonec i Sabina Slepčíková, které si určitě zase nefandil ty. :D Jinak ale sem vždy fandil víc klukům a víc to s nima prožíval. Jsou pro mě v té show nějak sympatičtější a výraznější, prostě se s nima líp dokážu ztotožnit. A v neposlední řadě je to asi i tím že chlap už nevyhrál strašně dlouho a s každou další SS se klukům daří méně a méně…vždyť v té minulé SS se už nedostal žádný chlap dokonce ani do top trojky. :D Takže až někdy zase nějaký kluk v SS opravdu uspěje a tím myslím vítězství, pak zase třeba ze svého radikálu trochu uberu. Ale sem v klidu, oba se myslím shodneme na tom že toho se už asi nedočkáme. No aspoň na něčem se shodneme.

22
Tomáš
Reagovat

@Bezík: A ještě a to by si tu mnozí pamatovat mohli jak jsem hejtoval tvého favorita kluka Itcha. Ten mi prvně teda nijak nevadil ale když porazil podle mě tři lepší a zajímavější české kluky, tak pak to začalo být se mnou dost hustý. Dnes bych za něj byl už naopak rád kdyby tam byl a kdyby porážel holky a ještě raději bych byl za nějakého kluka co by to vyhrál. I Chodúra sem v SS nesnášel, Horvátha a Drdu sem taky nemusel protože mi porazili moje favority Bendeho a Spilku. Nebyl sem prostě vždycky jenom hejtař holek. :-D Už je prostě přebabováno, žádný chlap nevyhrál pomalu celé jedno desetiletí a mě už z těch dívčích vítězek hrabe jak pořád dokola vyhrávají a žádná změna se neděje. Tím to všechno je, tam hledej důvod i když se tím stejně nic nevyřeší. :D

23
Violete
Reagovat

@Tomáš: A kde jsi viděl toho Honzu Nice? V nějakém dřívějším castingu?

24
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No já bych řekl, že zrovna letos mají kýčaři Mrázové skvěle našlápnuto a dost možná že jeden z nich vyhraje.

25
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jan Nic byl v ukázkách v castinzích, nevím už přesně kdy to bylo ale byl to on. Ale mám dojem že ho tam vidělo víc lidí, nejenom já. Tak kampak se nám teda poděl?

26
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Můžu tě uklidnit. Kluci Mrázovy podle mě a bohužel pro mě dopadnou jako kdysi Slepčík. Na začátku senzace a superfavoriti ale to jen proto aby odvedli pozornost od skutečného předem naplánovaného vítěze. Letos je na řadě s vítězstvím Slovensko protože Mašková z ČR vyhrála SS posledně. Přes to myslím nejede vlak, ty národnosti se u vítěze vždy střídají a ještě ani jednou se to neporušilo. Myslím že Nova s Markízou mezi sebou mají nějakou tajnou smlouvu a tak pokaždé musí být vítěz z jedné země aby se mohl uskutečnit další ročník a aby se to Nově i Markíze vyplatilo sponzorovat. Tohle nám tady ani Leoš nepřizná protože by možná letěl na hodinu a nebo o tom on sám ani nic neví. Takže musí vyhrát Slovensko a protože chlap už prostě opět bohužel pro mě nevyhraje nikdy tak to bude baba slovenka což samozřejmě nikoho nepřekvapí protože jakoby náhodou jsou letos slovenky ta nejnašlápnutější kategorie, ve které se to favoritkami jen hemží. Podle mě vyhraje Barbora Piešová nebo má hlavní antifavoritka Natália Kollárová. Nebo i Alica Urcikánová by mohla mít šanci. Zkrátka myslím že jedna z nich to bude. Když budou mít Mrázovy hodně štěstí, tak na jednoho z nich zbyde hezké 2. místo ale to první už je bohužel zarezervované. Přes to prostě nejede vlak, letos vyhraje slovenka. Zákulisní smlouvu mezi Novou a Markízou nic a nikdo nikdy neporazí, na to vem jed. Vzpomeň si na moje slova letos po vyhlášení vítězky, dívky ze Slovenska. Pak možná uvidíš že jsem aspoň v něčem měl pravdu a nespletl sem se.

27
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Prostě už mám naši CZ/SK Superstar perfektně nasledovanou a vím jak to tam chodí, za poslední roky je vývoj vždy úplně stejný a vždy se na samém konci směje baba a to i podle vyhovující národnosti. Podle mě je v tom trochu podvod i když to nikdy nikdo nemůže přiznat. Dokud nevyhraje někdo jiný než baby a na střídačku podle národnosti, tak nezačnu věřit že je to úplně férové. Bylo by těch náhod prostě až moc.

28
Violete
Reagovat

@Bezík: Také mám obavy, že to tak dopadne.
@Tomáš: Tak může vyhrát Jana Selická z Trnavy :-) Myslím, že by Jan Nic o tom něco dal na svých stránkách, má tam rubriku V telce. Třeba je ten 79. nebo 80., kterých se DJ Vlado nedopočítal.

29
Tomáš
Reagovat

@Violete: Selická je slovenka? Já myslel že češka ale je to možné, zase tak perfektní přehled o všech taky nemám a hlavně ho nemám o těch co mě nezaujali. Každopádně pokud je slovenka, tak tím hůř pro ni. Myslím že její kategorie je tak nabitá že se možná ani do Finále nedostane. Prvně sem viděl jako hlavní favoritku u slovenek Dianu Kovalovou, u které by mi to asi až tak nevadilo protože se vcelku líbí i mě ale te´d vidím jako hlavní slovenské favoritky spíš Barboru Pieštovou a Natáliu Kollárovou. U Báry mi to taky moc nevadí, u Natálie ano. A kam zmizel Nic to fakt nevím, prostě se asi vypařil a kde Nic tu Nic.

30
Violete
Reagovat

@Tomáš: Je ze Slovenska. Jsem zvědavá, jak se to teď protřídí, snad mi zůstane Nikola Šroubková, Veronika Weissová, či Dominika Rovňaková, ty jsou pro mě ještě kromě Selické prozatím největší srdcovky.

31
Tomáš
Reagovat

@Violete: Šroubková je která? Nemůžu si teď vybavit. Tak to nevím nevím kolik ti jich tam zůstane, vybrala sis taky takové méně výrazné typy. To se ti možná dostane do Finále asi tolik favoritů co mě. Takže asi dost málo. :D Při mé smůle určitě dají do Finále víc bab než chlapů a ty chlapy co tam dají, tak to ještě k tomu nebudou moji úplně top favoriti ale budou to spíš takoví ke kterým budu mít neutrální postoj a nebo pro mě budou nezajímaví. No a nakonec to vyhraje holka slovenka. Vsadíme se že to dopadne takhle? Říkám já už se v téhle SS vyznám jako ve svých botách. Bohužel.

32
Eva
Reagovat

Nevím jestli už to tady někdo zmínil, teď jsem objevila článek, kde se píše že semifinálová kola nebudou. Já to moc s technikou neumím ale snad se mi podaří to sem zkopírovat.
https://hudba.zoznam.sk/spravy/07-04-2020-superstar-2020-talentovu-sou-nezastavi-ani-koronavirus-ako-prebehnu-zive-kola/

33
Violete
Reagovat

@Tomáš: Nikola je ta, co se do ni pustila porota, ze je arogantni, ale mne prisla v pohode a jeji zpev se mi moc libi. Tak uvidime.
@Eva: Leos uz tady psal plan vysilani. Snad se aspon dobere tahle rada k vitezovi.

34
Monika
Reagovat

Skoda, ze uz neprispiva scalex aspon takhle v komentarich. vzdycky jsem rada cetla jeho rekapy. Hodne by me zajimalo kdo ho zaujal letos, urcite by mel mezi babama hodne favoritek a taky co by asi rikal na kluky Mrazovic. Treba se ukaze, kez by….

35
jjj
Reagovat

Mně tam pořád chyběl pořádně drsnej rocker, kterej by během vystoupení ukousnul porotcům hlavu a chroustal přitom hřebíky. Poslední casting se blížil ke konci, už se vkrádala beznaděj, přesto jsem trpělivě čekal. Běžely poslední minuty, vlastně už poslední vteřiny, už už se můj palec pomalu sunul zklamaně k vypínači na ovladači. Pak jako blesk z čistého nebe jsem odměnou za svou trpělivost dostal rockery hned dva, navíc bratry, oba drsný jako krabice s koťátky a dětská prdýlka dohromady. S příznačným příjmením Mrázovi, protože z nich opravdu mrazilo. A stačilo tak málo, kdyby se můj palec sunul o něco rychleji, tak bych o nich vůbec nemusel vědět a třeba bych se na další díly ani nekoukal. Není divu, že po ovacích poroty museli dát přídavek. Když rozbalili závěrečnou Uspávanku na plný koule, přistihl jsem se, že cumlám spokojeně palec a koukám na ně jak tele na nový vrata :-)
Teď zcela vážně, ta společná píseň se mi líbila, ladilo jim to spolu dobře, ve zpěvu byla i kvalita, vyzařovala z něj pohoda. Kýčovitý se mi to nezdálo, prostě to k nim patřilo. I když jsem si nemohl pomoci a připadalo mi to i trošku úchylný, tak absolutně nic proti nim nemám a jsem rád za takovýhle optimistický lidi :-)

36
Miroslav
Reagovat

Já jen malou drobnost O sourozencích Mrázových v Super Star,
Tady jsou i názory o kýči apod. Není to pravda .O zpěvu a hudbě vždy rozhodne větší část posluchačů : tzn. ten kdo je bude chtít poslouchat a platit za koncert či kupovat jejich písně..
Já za mlada slyšel hodně profesionálních názorů na jednotlivé zpěváky od mistra hudby ,který byl u založení nejlepšího orchestru v republice .Ten pán rozepisoval pro profesionálmní, velké orchestry noty na všechny nástroje a to v roce 1969 uměl málo kdo.Dokonce měl své sladby ,které se hráli a tvrdili o něm ,že má absolutní hudební sluch.Mě kupříkladu řekl že “ Korn ani Neckář nejsou zpěváci“ A vidíte oni ještě hráli 55 let dále a lidé je posluchali.Jednou tohoto pána vzudili v hospodě ,protože spal na stole silně podnapilí a dělala se zněj legraci “ místní dechová skupina,zdali je momentálně schopný zahrát na klavír skladbu,kterou mu pustí z magnetofonu? On se usmál a řekl „Tak to puste“ všicni byli Paf ,když po půl hodině dalšího popíjení sednul za klavír a hrál úplně originálně co mu pustili.

37
Miroslav
Reagovat

Omlouvám se za drobné chybičky.

Mb

38
Violete
Reagovat

Zajimava myslenka, driv jsem cetla i knihu od Tomase Kulky o umeni a kyci, ale myslim, ze je to vzdy o tom prijemci umeni, nekdo ma rad nasnoreny zamek, jiny urbex a toho, kdo rad industrialno ve zpevu tezko oslovii libeznost a naopak. Podle me jde spise o pravdivost ve zpevu, jestli nas interpret dokaze zasahnout, o formu az tak nejde, protoze kazdemu vyhovuje jina a je to tak v poradku.

39
jjj
Reagovat

Taky myslím, že jde hlavně o pravdivost a upřímnost. Kýč mám spojený s opakem, tedy s neupřímností, pozlátkem, přehnanou sentimentalitou, s cílem nějak obamalamutit cílovou skupinu, čistě na efekt. Např. když na pohřbu jeden pozůstalý pronese srdceryvnou řeč a myslí jí zcela upřímně, tak pro mě není kýčař. Jiný pronese podobnou, ale zesnulý ho nikdy nezajímal, jen chce vypadat dobře a získat nějaké výhody, tak ten kýčař je a jestli není vynikající herec, tak by to mělo jít i poznat. Třeba takoví Lunetici už od začátku byli stvoření čistě za účelem oblbnout cílovou skupinu. Stačilo, aby si oblíkli bílá trička a tvářili se přitom jak jelimánci a už ani nemuseli zpívat, protože to prostě ve skutečnosti nebyli oni. U bratří Mrázů jsem jim všechno věřil, že opravdu k té písni mají vztah a pak ji třeba budou zpívat svým dětem každý den. Ale kdoví, třeba mě taky oblbli? :-) Ale nejčastěji se asi kýč spojuje s nevkusem a přehnanou sentimentalitou, jedno jestli upřímnou či ne. A přehaně sentimentálně působit mohli.

40
libena
Reagovat

mě kluci mrázovi bavili, jsou stejní ale přitom ve zpěvu každý jiný. co už mi přišlo přes čáru bylo prohlášení o ukolébavce – myslím si, že třiadvacetiletí kluci v dněšní době neřeší děti a určitě neřeší co jim někdy budou zpívat před spaním. to jsem jim teda neuvěřila. zpěv ano.

41
jjj
Reagovat

@libena:
Právě ten jejich věk mi tom přišel nejvíc úchylnej, ovšem naopak, že už jsou na takovej sladkej přednes moc starý. Každej člověk je ale jinej, někdo je děcko celý život, emočně je na tom taky každej jinak, má jiný pohled na děti, nejde paušalizovat. Třeba taková Monika v porotě na mě taky působí jako děcko. Vlastně nevím, co o ukolébavce prohlásili, moc jsem to neposlouchal, jen si pamatuju něco o méně známém autorovi :-)

42
Violete
Reagovat

@libena: Mě úplně jejich vystoupení nebavilo, ale oba umí hrát na saxofon, tak to bych si dala říct, kdyby příští vystoupení zpestřili saxofonem :-) A mám pro ně písničky, v kterých bych je chtěla slyšet House of the rising sun nebo Hotel California. Ale ať soutěží ve dvojici. Jan a Marcel Bendig by také byla dobrá soutěžící dvojka, tohle je výborné https://www.youtube.com/watch?v=TmotajKTz34

44
Bezík
Reagovat

@dolores: Pche, Slovensko, to u nás jsou bývalí superstáristi už ministři !!! :-P

45
libena
Reagovat

@jjj: pokud si dobře pamatuju, tak řekli že by chtěli předvést písničku, kterou se oba rozhodli, že budou zpívat svým dětem před spaním…no to jako fakt nee

já nevím, ale něco v nich prostě je, něco co zaujalo mraky lidí.

@Violete: mě by se od nich líbilo něco s nádechem country (přestože tuhle muziku vůbec nemusím). a taky uvidíme jak dopadnou v bunkru.

46
Violete
Reagovat

@dolores: Dominiku Starou si jako mluvčí dokáži docela představit, nedělala i nějaké rozhovory v Superstar?
@Bezík: Vím jen o Juliánovi Záhorovském, ale ten to zatím na pozici ministra nedotáhnul :-)

47
Violete
Reagovat

@libena: Tak jedině country rock, co takhle Elvis Costello Monkey to Man https://www.youtube.com/watch?v=QsAe1X1gNzA. To by mohla být zábava. Jak to vlastně bude s písničkami, budou si je soutěžící také mít možnost ještě vybírat sami? Předpokládám, že v bunkru budou povinné jízdy písní vybraných porotou.

48
Bezík
Reagovat

@Violete: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, SS 2005, známý též pod přezdívkou Ken, vypadl v semifinále ;-)

49
Bezík
Reagovat

@libena: Ano, něco v nich je :-D Asi to samý co agropseudorockových Kabátech. Češi prostě milují tenhle druh sraček, takže jejich šance na vítězství jsou vysoké.

50
Violete
Reagovat

@Bezík: Vidis a ja myslela, ze se o nem mluvi jako o superstar, jak se zviditelnil v prvnich dnech opatreni.

51
libena
Reagovat

@Violete: na to, zda mají soutěžící nějaké povinné nebo určené písničky se na chatu ptalo několik lidí, ty otázky jsem tam viděla a sama jsm se taky jednou zeptala. bohužel je leoš buď neviděl nebo úspěšně ignoroval :-)

mrázovcům klidně něco od philla phillipse, prostě styl, který hrají v amerických soutěžích kluci typu wgwg ;)

52
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: To nebylo v SuperStar, ale v Talentmanii, kde byla jednou z kandidátek na post moderátorky :-)

53
tynka
Reagovat

Ahoj, kdo má podle vás v SuperStar důležitější roli? Moderátoři nebo porota?

54
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Diky za upresneni. Jinak koukam ted zpetne na prvni American Idol a az u tretiho kola s finalisty si rikam, aha, Kelly Clarkson.Jak ty vitezove zdaleka nejsou hned tak jednoznacni, ale bavil me ten s temi afrovlasy Justin Guarini.

55
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tak to opravdu moc přehled nemáš, že byl Adam Vojtěch v semifinále Superstar v roce 2005 to si pamatuju i já a dokonce vím že se mu říkalo Ken a že s ním tam byla i barbie Světlana Šáchová. Nepostoupil naštěstí ani jeden z nich, oba dost průměrní a nudní zpěváci s hezkou tvářičkou. Mám takový dojem že byli ve stejném semifinále jako Bende. Kdoví kam se mohla jeho kariéra odvíjet kdyby se tenkrát do Finále dostal. Asi by tam toho moc nepředvedl, na druhou stranu možná by byl aspoň o trochu snesitelnější než Jankovič nebo Foret. :D

56
Prochor
Reagovat

Mně se Mráz brothers docela líbili. I když jsem si lehce vzpomněl na Lunetic. Určitě už teď mají svoje fanoušky a jejich počet asi poroste. Otázka zní: Jestlipak se dostanou do finále ?

57
Prochor
Reagovat

@Violete: Domča zvaná Kostolníčka by mohla být mluvčí nějaké křesťanské strany.

58
Violete
Reagovat

@Tomáš: Asi pro me nebyl pevecky Vojtech zapamatovatelny, zato Foret to byl muj oblibenec.

59
Violete
Reagovat

Kdyz uz jsme u toho, tady jsou nejvetsi fesaci Superstar a charisma podle me ma z nich jen Jaro Smejkal https://m.youtube.com/watch?v=iwpYZr7ZEGI#searching

60
Mia
Reagovat

@Violete: Uf, no teda, nič moc ak mám byť úprimná. Ten najviac som sa zasmiala na tom emo kid s gitarou a chalanovi, ktorý sa strašne túžil podobať na Justina Biebera. :-D Ale áno, priznávam, už nejaký ten piatok nie som cieľová veková skupina takýchto týpkov, a ja som tiež ako puberťáčka nosila všeličo, tak budiž im odpustené. :-) Inak hneď po tom videu na mňa vybaflo ďalšie, kde spievajú finalisti ČSHS 2015 spoločnú piešeň, a až teraz som si uvedomila ako ma bavil ten ročník oproti 2018… Asi vďaka (pre mňa) silnej trojke Drobná-Urban-Kovaliček.

61
Violete
Reagovat

@Mia: A koho bys zaradila mezi fesaky letosniho rocniku?

62
dolores
Reagovat

@Bezík: ale Ken nebol uspesny :-D .. na rozdiel od Dominiky

63
dolores
Reagovat

tak som si prelustrovala Martina Chomu, a zistila som, ze je to vlastne basgitarista a vokalista skupiny Iconito, ktora pred par rokmi vyhrala autorsku sutaz Kosicky zlaty poklad a je na nasej scene uz viac menej etablovana…  prekvapilo ma, ze clen takejto kapely isiel do superstar, mozno preto, ze je tam dost neviditelny a v tieni frontmana a hlavneho spevaka Dufinca ….

no a Zara Pragerova je dcerou dost vplyvnej osoby zo showbizu, hlavnej usporiadatelky velkych TV show, ako je napr. vyhlasenie ankety OTO, atd…nevravim, ze je protekcne dievcatko, lebo ma naozaj talent, rodicia su vystudovani muzikanti, aj ked matka sa dala na inu drahu, ale geny tam isto budu… a mohla by sa vysvihnut bez pomoci vplyvnej matky podobne ako sa vysvihla napr. Grossova dcera…

64
Violete
Reagovat

@dolores: Dekuji za krasne rano :-) Pustila jsem si Iconito a Za Karpatským lesom je vyborná skladba. Ale necht zazni i hlas baskytaristy! Snad postoupi dal a budu si ho moct jeste poslechnout.

@Prochor: A nebo by Dominika mohla byt casem prezidentka, na rozdil od nas ma uz na Slovensku zena cestu na vrchol proslapanou.

65
dolores
Reagovat

@Violete: Choma si zaspieval aj solo …v tomto songu, dobry drive ma v refrenoch ..
https://www.youtube.com/watch?v=BWYhTtVjtEE

66
Violete
Reagovat

@dolores: Fantastické, jen jsem si tím ujasnila, že ho čím dále více chci vidět ve finále :-) Našla jsem i hezký starší koncert, kde dostal také více prostoru v některých písních https://www.youtube.com/watch?v=mQLMKcIAUiE

67
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ten je dobrej, škoda že nedostal na castingu víc prostoru. Že by novej Adamec? Je to slovák tak by to teoreticky letos šlo ale mezi holkama je už tam za Slovensko letos tolik favoritek, že tomu nevěřím ani omylem že by to vyhrál chlap. Ale i když to zase vyhraje baba i kdyby z nebe padaly trakaře, tak je dobrej a kdoví, třeba by ještě u kluků mohl zamíchat kartami. A možná by mohl být i ve Finále, uvidíme.

68
Tomáš
Reagovat

Jinak jak tu někdo psal že letos nebudou semifinálová kola, tak to my už víme. Spíš mě zaráží 1. živá show až 24. května. Co budou do té doby všechno v těch bunkrech dělat? Přijde mi to nějaké natáhnuté, mám pocit že v roce 2018 měla SS rychlejší spád a živáky začaly už někdy začátkem května. Teď by to vycházelo na konec snad až někdy koncem června ale oni určitě dají těch živáků minimum. Na jednu stranu je to možná logické kvůli situaci, na druhou stranu oni by to udělali aby ušetřili ani kdyby tu žádná taková situace nebyla.

69
Violete
Reagovat

Jestli nebude Choma ve finále budu dost zklamaná. Jinak znáte tuhle kapelu From The Six? Takhle si představuji superstar :-) https://www.youtube.com/watch?v=z236wVYzzwA

70
Prochor
Reagovat

@Violete: Rozhodně by Domča krásně zazpívala hymnu :-))) Ale vážně – Slováci jsou frajeři, že si zvolili ženu.

71
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Někde jsem četl, že snad má být 5 finálových kol, což by bohužel znamenalo jen 8 finalistů jako minule. V tom případě se mi nezdá, že by do finále pustili Mrázovce aby zabrali dvě místa. Maximálně jednoho z nich.

72
Petr
Reagovat

Zivaku bude 5, slovem Pät

73
Petr
Reagovat

pět

74
Mia
Reagovat

@Violete: No ja vlastne ani neviem. Castingy som sice sledovala, ale keďže nie som úplne devoted fan, tak sa v tých ľuďoch moc nevyznám, dosť mi splývajú. Aj keď čítam rekapy a diskusie, tak momentálne mám s tým trocha problém, lebo spolovice netuším, o kom sa bavíte… :-D Takže tento ročník je pre mňa plejáda tvárí, ktoré nie som schopná oddeliť od seba. Inak ak to beriem všeobecne, na ksicht sa mi páčil vcelku Štefan Pčelár, troška sladký, ale tak mužne sladký, nie šampónik, aj Kovaliček nebol škaredý chlap, dokonca aj Daniel Lacho, aj keď to je opäť iná veková liga. Ja mám rada asi také prirodzenejšie sladšie typy, Smejkal bol na mňa moc nastajlovaný, to ma nebere, z rovnakého dôvodu mi výzorovo vadil aj Jakub Pružinský a teraz ten Timotej, to je tiež úplne mimo môj vkus, ten ma fakt rozčuľuje, keď sa na jeho dívam. Ale keďže primárne pozerám SS pri žehlení, tak to zvládam. :-D

75
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Ale houby, ty už v tom máš nějak zmatek kámo. Minule bylo sice taky 5 finálových kol ale finalistů bylo 10. Prostě vypadávali po dvou teda až na jedno finálové kolo kde vypadl jen jeden. 8 finalistů bylo v roce 2015 a to bylo mimochodem finálových kol šest. Čili z toho plyne nepočítej počet finálových kol podle počtu finalistů. :-D

76
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=andgmOlx8tE Kdo mě ještě letos hodně zajímá, tak to je Silvester. Takový záhadný chlapec, podle mě tak trochu sladké úsměvy ve stylu Petra Ševčíka v kombinaci se skvěle zastřenými výškami ve zpěvu čímž mi zase připomíná Jara Smejkala. Myslím si že ho do Finále nedají a kdyby jo, tak stejně vypadne v prvním kole ( na holky bude působit tak trošku jako gay takže mu hlasy nepošlou a i jinak je to dost takovej týpek který u nás prostě nefrčí ) ale mě přijde fakt dost dobrý a hlavně úplně megasympatický. Jeho vývoj v soutěži bych viděl moc rád ale asi vypadne hodně rychle. Uvidíme, každopádně nevím jak vás ale mě teda zaujal.

77
Eva
Reagovat

@Tomáš: to jsem psala já, jen že jsem náhodou narazila na ten článek.

Co se týká té první živé show, nevěřím že bude v květnu a myslím že ani v červnu, jak by to udělali? Pracuji v kulturní sféře a máme všechny akce až do léta zrušené, v červenci a srpnu máme naplánované venkovní akce tipu hudební vystoupení či divadelní představení, ale pomalu začínáme ty ze začátku července rušit.

Škoda, ať už to dopadne jakkoliv, bude mezi hangárem a finálovými koly prodleva a už to nebude ono. Nebo nevím jak to bude vymyšleno. Je předčasný dělat nějaký závěry, ale vzhledem k tomu, jak situace u nás vypadá, nejsem úplně optimistická, zdraví je na prvním místě, to je jasný.

78
Lucie
Reagovat

Tomášku miluju tě :*

79
Tomáš
Reagovat

@Lucie: Ty určitě.

80
Reno Ranes
Reagovat

Jak je možné že licence formátu umožňuje úplné zrušení semifinále? Není to tak trochu krok proti předpisům?

81
Reno Ranes
Reagovat

@Eva: Tak tomu věřte že to bude. Oni jsou na tyhle možnosti připraveni a mají jistě nějaké záložní plány jako je show bez diváků, s minimem diváků a podobně. Ale jak už tu bylo řečeno, tato show se musí dopracovat nějakým způsobem k vítězi a myslím že přeložení na podzim nehrozí zase z jiných důvodů – pracovní vytíženost poroty, soutěžících a podobně. Takže určitě ty přenosy nějakým způsobem proběhnou teď v květnu a v červnu.

82
weriss
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=C11_5VlMLnw Soutěžící mimo pódium. Máme letos skvělé soutěžící.

83
DJ Vlado
Reagovat

Leoš právě sdílel na svém Instagramu Dolores a Bezíka a jejich komentáře 43 a 44 z této diskuse :-)

84
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: A Leoš tam uvádí na pravou míru, že těch 80 si zaokrouhlili pro promo, takže Jana Nice už nehledám :-)

85
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to je super, ze to tady Leos stale cte, mam radost :-)) Zdravime te Leosi. A zkusim to znova, ja vim jsem otravna jako ves, ale desne nedockava a srdcar jako svina.
prosim kolik postoupi lidi z nasledujiciho seznamu do finale? Diky za odpoved a pekne velikonoce.
Hana Pecekova, Natalie Kollarova, Sandrine Amadou Titi, Sam Meyers, Jan Ozvolnik, Mikulas Hrbacek, Marina Labuda

86
Tomáš
Reagovat

Leoš Mareš : Protože jsem taky srdcař jako sviňa a Leoš mi tu slíbil že mi mou prosbu splní, tak mu to zde připomínám a znovu se ho ptám. Zjisti prosím pořadí podle toho kdo měl více a kdo méně sms hlasů v těchto dvojicích – Klaudia Pappová a Monika Povýšilová, Celeste Buckingham a Matej Piňák, Alžběta Kolečkářová a Martin Kurc, Richard Chovan a Dominik Gerda, Adéla Kvitová a Bryan Gandola, Jakub Pružinský a Petr Borkovec. V těchto případech nebyly nikdy zveřejněny výsledky hlasování a já bych potřeboval přesně vědět kdo z nich na jakém místě přesně v soutěži skončil. Věřím že mi to zjistíš a konečně odpovíš, moc děkuju Leoši, náš nejlepší porotče a moderátore SS.

87
Violete
Reagovat

@Monika: Samuela Meyerse bych si take prala do finale.Tam, kde bydlim, je v okne naproti vylepene logo Superstar a anglicka vlajka, ze by Samuel, nebo jeho fanousek :-)

88
Tomáš
Reagovat

Tak sem viděl ukázku z Bendiga co bude v neděli zpívat. No tenhle kluk můj favorit nebude stejně jako ani jeho brácha nebyl můj favorit. Tohle je teprve kýč daleko větší než Mrázovci, ti na mě teda působí nesrovnatelně lepším a sympatičtějším dojmem. Jestli se ten Marcel dostane až do Finále tak to bude jen díky bráchovi, jinak mi fakt zase tak dobrej nepřijde. Snad se tam nedostane, jsou tam rozhodně letos daleko lepší a zajímavější zpěváci i mezi kluky, kterých by na jeho jeho úkor byla fakt škoda.

89
Tomáš
Reagovat

@Violete: Taky bych moc chtěl Samuela do Finále. Diváci by ho určitě hned vyhodili ale aspoň aby tam byl. Ale šance mu dávám minimální, už na castingu prolezl přes porotu o fous a konkurence je velká takže si myslím že porota a produkce upřednostní jiné kluky. Přitom je úplně skvělej ale oni to asi nevidí a my bohužel nerozhodujeme no dokud nezačnou živáky.

90
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ono se to nezda, ale tech zajimavych kluku bylo vice, treba Pavel Sares. Skoda, ze medialne jich propaguji malo. Ani nevim, budou mit nejake medialonky na webu Novy, nebo az finaliste?

91
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, proc te zajima takova ptakovina? Mame aktualni rocnik a nevime vubec nic podstatneho. je to pro srdcare o nervy, uz jsou divadla a porad nezname zadne finalisty. Skandalni :-))) Tohle je dulezite a stresujici :-))) A ne takove prkotiny jestli mela vic Povysilova nebo Pappova, co z toho budes mit…
Nejlepsi by bylo kdyby kazdy z nas napsal rekneme TOP 10 a Leos by byl tak hodnej a rekl nam kolik kdo uhadnul spravne jmen.:-)))

92
Bezík
Reagovat

@Monika: To on asi nemůže, protože by se mohlo dát matematicky odvodit, kdo bude ve finále :-D

93
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Safra, to bych měl začít bejt vopatrnej ! Něco plácnu a přečte si to bambilion lidí :-D

94
Monika
Reagovat

@Bezík: Tak ono to neni tak snadne odvodit. vem si Vlada, jebnul tam nekolik jmen, vime, ze ve finale jsou tri z nich a ve vysledku stejne nevis nic, pac tam Vlado placnul same favority :-)) ja jsem na to sla trochu jinak, ale zase mi Leos neodpovedel no a to jsem sem ten prispevek placla uz potreti, takove usili me to stalo :-))

95
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mončo, pro mě to není ptákovina, pro mě je to životně důležitá věc. A co se týče aktuálního ročníku tak to mě samozřejmě zajímá taky ale ty finalisty snad ani předem vědět nechci – už sem to párkrát v minulosti věděl dopředu a nebylo to ono. Tak nebylo by lepší se tentokrát nechat překvapit? :-) Jinak já bych víc než finalisty chtěl vědět kolik těch finalistů bude, kolik bude finálových kol a datum kdy bude vyhlášen vítěz. Tohle by mě fakt moc zajímalo. Otázkou je jestli tohle všechno vůbec v tuhle chvíli ví už lidi z Novy a Markízy.

96
Tomáš
Reagovat

Doufám že mi Leoš můj dotaz ohledně toho pořadí z minulosti jak sem se ho ptal zodpoví, já věřím že jo. Mělo by to být pro něj jednodušší než vyzradit cokoliv ze současného ročníku.

98
dolores
Reagovat

@Tomáš:ano, Silvester sa aj mne pacil, hlavne za vyber piesne do kastingu aj ako to kultivovane zaspieval, len sa obavam ci vsetko co mu nalozia zvladne a aj osobnostne ci sa im bude zdat dost silny. Aj u chalanov nezabudajme na cielove skatulky, do ktorych sa ten ci onen bude hodit,vies ze vzdy postupil aj exoticky typek, takze Giovanni by mohol, nebol vobec zly, taky sympatak aj ten Olah co ho tu viaceri adorujete, by mohol zapadnut do cielovky. je ich viac po kastingu, ale mnohi bohuzial neprejdu sitom

v tej uputavke na bunker mi dobre znie Michal Safrata,
a co sa tyka dvojciat, neboj sa aj ked nepostupia, oni maju postarane o buducnost, ak pominie ta pliaga, tito dvaja budu v Cechach v kurze, vsade ich budu pozyvat do mnohych show ako exkluzivnych hosti, :-)) …lebo nie su ziadni luzri, vedia spievat, su spolahlivi a ludovi… . ale podla mna min jeden z nich postupi , asi ten, co hra na klavir

99
dolores
Reagovat

@Monika: ty si betar !!:-D (previt) .. praveze pomocou napr. prieniku mnozin by to sikovny matematik uhadol :-D

@Bezík: ten Leos sa uz musi sakrmantsky nudit, ked zdiela nejake nuly z panacka :-DD

100
Violete
Reagovat

@Tomáš: Presne, bez prekvapeni by to nebylo ono, to je jako odhalit darek jeste pred nadilkou :-)

101
Tomáš
Reagovat

@dolores: Silvester mě fakt bavil a je mi hodně sympatický. Ale myslím bohužel že ho až do Finále neposunou. Kluci Slováci to budou mít těžký, možná půjdou do Finále jen dva protože předpokládám že produkce/ porota natřískají finále slovenkama aby tak některá z nich zaručeně vyhrála, tipuju že baby z SK půjdou do finále možná i čtyři. A o to méně samozřejmě bude kluků SK, ať Leoš kvóty popírá jakkoliv chce. Pokud jde o Mrázovy , tak když už bych si musel vybrat a pustit do Finále jen jednoho z nich, tak já bych tam asi pustil spíš toho co na klavír nehrál a co měl v té společné ukolébavce hlavní hlas – a to byl myslím ten o něco menší z nich, Luboš. Jeho hlas mi zněl lépe a barevněji. Ten druhý co hrál na klavír to je myslím Štěpán, ten zpíval jen druhý hlas. Tak na základě toho duetu bych dál poslal Luboše jestli si je teda nepletu. Ale je to těžký výběr, nejraději bych do Finále vzal 7 kluků a oželel baby ale to se vsadím že když už, tak to udělá porota s produkcí přesně obráceně a jako už tradičně zaříznou opět jako vždy chalany a půjde do živáků víc bab což bude pro mě úplná tragédie tak jako loni ve Voice. Naopak u Michala Šafraty tam vidím šance na Finále dost velké – je talentovaný, je to kluk z Česka a Česko letos na řadě s výhrou není takže nebude slovenky příliš ohrožovat.

102
ira
Reagovat

U těch Mrázů je otázka kterej je kterej :-D Byla by sranda mít ve finále oba dva, to by bylo fakt hodně zajímavé. Myslím že toto tu ještě nikdy nebylo. :-o

103
Prochor
Reagovat

@Petr: Jestli bude pět živáků, tak jsou to jen 4 finálová kole a Velké finále. To jsem zvědavý na počet finalistů.

104
weriss
Reagovat

Tak podle Markízy SK by mělo být 11 finalistů. To je nějaké divné, to snad ještě nikdy nebylo aby byl lichý počet ne?

105
Monika
Reagovat

@ira: ja se toho dost desim. zacinam se obavat, ze tam budou oba, pac jeden by nemelo moc smysl. S dvouma se da delat v live velka show…kdopak nam to jde Stepan nebo Lubos? Zkusim hodit pet jmen…
leosi, prosim prosim slituj se nade mnou :-)))
Stepan Mraz, Lubos Mraz, Silvester Rostar, Samuel Mayers, Timotej Majsky…kolik mam dobre?

106
Monika
Reagovat

@dolores: Souhlas v te ukazce znel safrata velmi dobre a vypada i univerzalne, ze dokaze zazpivat balady i rockovejsi veci a nepusobi u toho umele a legracne jako Mraz…

107
dolores
Reagovat

@weriss: a to odkial mas ? ja to na webe markizy nikde nevidm

11 finalistov by na 5 kol aj sedelo, 4 x by vypadavali po dvaja, v superfinale by zostali traja

108
dolores
Reagovat

@Monika: je celkom mozne, ze tam budu obidvaja mrazikovia aj z dovodov o ktorych pises, teda marketingovych
co sa tyka Michala, prave ten nepredviedol na kastingu vsetko co dokaze a moze dalej len a len prekvapovat, na rozdiel napr. od Barbory, ktora uz v kastingu vytiahla snad vsetky karty, vystupila na vrchol, ale v dalsich piesnach moze byt oslabena

mozno su v tejto ankete ukryti finalisti ? co ty nato Leos ? :-D ale chyba mi tam napr. pekar Jarda
https://superstar.markiza.sk/aktualne/1994049_kastingy-su-za-nami-hlasujte-za-najlepsie-vystupenie-superstar/8

109
Filip
Reagovat

Kdyby „musel“ vyhrat kluk, tak mi hned na zaklade ankety vystreluje jmeno: Dávid Jakubkovič

110
Filip
Reagovat

@Filip: *Slovak a kluk

111
Prochor
Reagovat

@dolores: Zatím je myslím jasné podle odkazu FB, že v zítřejším bunkru uvidíme vyřazení 40-ti z 80-ti. To bude masakr a jsem dost zvědavý, kdo mně bude nejvíc mrzet. Jinak kromě bratří Mrázovců postoupila najednou ještě jedna dvojice – ten pár, který zpíval Falling slowly. Takže je možná roztrhnou, možná že ne, uvidíme.

112
libena
Reagovat

@weriss: těch finalistů by klidně mohlo být 11. buď verze, že jich je 10 a jedna divoká karta nebo 10 finalistů, ve kterých je jedno dvojče plus druhé dvojče jako jedenáctý finalista, protože je nebudou chtít rozdělit

113
Tomáš
Reagovat

https://superstar2020.cz/video-vysledky-superstar-2020-toto-je-aktualni-favorit-na-celkovou-vyhru-top80-popularity-poll/?fbclid=IwAR3bYr1cWc–gQGVuEoV0MvkN5MvLoGzLaKg1RE_RslDrla6-Jq7uylHTIg Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114
Tomáš
Reagovat

@Tomáš: Jinak teda samozřejmě že to neberu nějak vážně, vždyť tohle nemá vůbec žádnou vypovídající hodnotu. A i kdyby jo, tak to se všechno díky manipulacím produkce atd. ještě milionkrát změní než bude skutečně vyhlášen letošní vítěz. Ale všiml jsem si příspěvku pod tou anketou od jednoho člověka, který sem taky chodil. A podle informací které má to vypadá že nás tady pořád ještě čte. Ufff to jsem si vydechl že už tady tenhle troll dávno neotravuje a snad se už nikdy ani nevrátí. :-D A fandí Ladudě, to by tu byl asi skoro jedinej. :-o

115
Monika
Reagovat

U Leose na instaci je vystoupeni Michala, no na slabotu kluku v letosnim rocniku to jde. Jak by to asi dali Mrazove, hahaha, to by bylo karaoke. Jinak Michal hodne opatrnej, chybi mi tam vetsi draj, oprit se do toho az se budou zdi hejbat, je to takove amaterske. Chtelo by to do zpevu dat vetsi koule.

116
Monika
Reagovat

A v ukazce zni Diana dost slabe, mnohem horsi nez casting, ani bych se nedivila, kdyby mela byt tim neprijemnym prekvapenim.

117
libena
Reagovat

marian čekovský má na instagramu taky video – 5 holek v bunkru. diana kovalová mi tam zní nepříjemně, nejvíc se mi líbila martina puchalová

118
Monika
Reagovat

@libena: Tohle video ma i mares, souhlas s Dianou, prave na zakalde tohoto videa jsem psala, ze Diana muze klidne vyletet, ne asi jeste zitra, ale bude-li zpivat v dalsich castech jako v te ukazce…

119
libena
Reagovat

@Monika: aha, nevšimla jsem si, že video čekovský jen sdílel od mareše :)
ano diana byla téměř tragická

120
Jana2
Reagovat

Ahoj. Letos sem moc nepíšu, ale čtu poctivě. Včera jsem koukla na voyo na dnešní díl a dnes si za to nadávám, protože musím čekat do večera než sem napíšu rozhořčenou reakci :-) tragických favoritů tam bude víc, někteří dostali řekla bych postup jen za výkon na castingu, spoustu výkonů a verdiktů jsem fakt nechápala. Téměř všechny holky, kterým jsem po castingu fandila me zklamaly. Ale třeba jen špatně slyším a večer mě vyvedete z omylu :-)

121
Monika
Reagovat

@Jana2: ja to taky uz videla a svrbi me prsty, tak rada bych sem neco napsala :-)) Ale nebudu jim to spoilerovat…

Snad muzu rict jedinou vec, dnes vypadne jedna z favoritek, snad vsichni ji tady fandite (pokud se nepletu), me to nemrzi, ja ji nemusela uz na castingu.

Tome jestli budes furt fandit boxerovi Jardovi, mame spolecneho favorita :-))

122
Violete
Reagovat

@Tomáš: A kdo tam je v ankete na vyhru? Predpokladam, ze nejaky kluk :-)

123
Tomáš
Reagovat

@Monika: A na to si přišla jak že jsou kluci v letošním ročníku slabí? To je zde takový všeobecný folklor po jednom jediném castingovém vystoupení. :-) A mě ani tam slabší než holky nepřišli, spíš bych to viděl dost vyrovnaně. A teď se teprve ukáže co v kom je, nejde to odvodit jen z jednoho vystoupení na castingu. No aspoň že máme toho společného favorita boxera Jardu. :)

124
Monika
Reagovat

Jo a Leosi diky za Jardu Olaha, pro me byl jeho vykon nejlepsi dnes. Mam na nej podobny nazor jako Vy a hrozne by me zajimalo co by rekli lidi v live show.

125
Jana2
Reagovat

@Monika: Já mu taky fandím, ale víc tomu pekařovi a těžko dají do finále dva takový typy :-/ no večer se tu schválně podívám co jsi na ostatní řekla, já teda hlavně v tom prvním rozstrelu po 5ticich občas fakt koukala co z těch holek leze. Vypadnuti ty favoritky mi taky nevadí, ale upřímně mi to nepřišlo fer, byly tam mnohem horší u kterých jsem postup vůbec nechápala.

126
libena
Reagovat

@Monika: @Jana2: ach jo holky, tak máme se vůbec těšit??

@Violete: anketu tam vyhráli mrázovci…

127
Tomáš
Reagovat

@Jana2: Tak kdybych si měl vybrat mezi boxerem a pekařem, tak chci rozhodně do Finále daleko raději boxera. Pekař je taky hodně fajn a byl by jedním z mých favoritů ale boxer mi přijde jako ještě daleko charismatičtější a zajímavější osobnost. Takže já mám v tomhle jasno. Ale co nadělám no když tam bude aspoň pekař a nebo tam třeba nebude nakonec ani jeden z nich. :-o

128
Violete
Reagovat

Tak at jsou tam ve finale oba.Ale pekarovi bych to prala take hodne, kdyz uz na tu sanci tak dlouho cekal.

129
Bezík
Reagovat

Chcete říct, že všechny šikovný děvčata mi vyházejí a postoupí samí kýčaři a nebo hoši bez chuti a bez zápachu ?

130
Jana2
Reagovat

@Bezík: .děvčata se sice moc nepředvedla, ale dost jich dostalo podle mě postup za casting, takže zatím klid :-)

131
Violete
Reagovat

@Bezík: Urcite nektera alternativni divka do finale proklouzne, tomu verim.

132
Bezík
Reagovat

@Violete: Jen aby !!! Už vidím, jak mi je „komerčáci“ v porotě vymetou !!! Viď, Leoši ! :-D

133
Violete
Reagovat

@Bezík: Leos urcite pozna kvalitu, vzdyt ocenil sansonierku se zpevem v letnim desti :-)

134
Bezík
Reagovat

@Violete: Jedna věc je poznat a druhá pak poslat do finále ;-)

135
Violete
Reagovat

@Bezík: Vsadila bych se o klobouk DJ Vlada, ale to by nebyl rad :-)

136
libena
Reagovat

prosím schvalte mi komentář, vždyť tam není nic neškodného…

137
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Tak to jsem zvědav, která to bude :-O Jenom doufám, že ne Alica, ale té tady vyloženě fandím jenom já, takže snad ne :-) Dianě tady nefandí nikdo, snad až na Dolores, která ale holkám fandí dost vlažně (jako já klukům), Natálii fandíš jenom ty (a to ještě čekám obrat kvůli postavě :-D), tak že by Bára? :-O

138
libena
Reagovat

@DJ Vlado: bára snad ne :-( a dál z holek fandím natálii kollárové a monalise, kamile „hošťálkové a kláře berisha
kluci – zaboha si je nevybavím pod jménem – pekař, asi i ten boxer, mrázovci, ten jak ho kopl kůň, šafrata

139
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ano, je pravda, ze Diane fandim, ale od zaciatku pocitam s tym, ze do finale neprejde, ved ma len 14-15 …. takze by jej nepostup pre mna nebol velkym prekvapenim , ale obavam sa, ze to bude Barbora a to ma velmi mrzi, lebo vlastne uz ziadnu babu tam nebudem mat, jedine ak, tak MOnalisu, ale aj ta pochybujem, ze postupi…. O Urcikanovu sa neboj, ta je snad na kazdej spolocnej fotke teraz co koluju po sieti a posobi dost sebavedomo. Mna na kastingu nezasiahla, uz mi tie quirky hlasy splyvaju…
Aj Jakubkovic je vsade dost prezentovany, tak asi tiez postupi

140
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: No po dnesnim dile ji fandim min, Natalii, to je pravda. Jednak nepusobi uplne sympaticky v zaberech, neco mi na ni vadi a potom postava, no priprav se na hruzu. jak tam stoji v tech peti lidech, je to takova matka ctyr devcat, pusobi jak uklizecka, nechapu co to ma na sobe za habit. I tlusta postava se da upravit, aby pusobila trochu sexy. Natalie me sokovala i neupravenymi vlasy atd….Tome, ty si na ni smlsnes dneska :-))

141
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: No pěkně začínáš o mé srdcovce mluvit s despektem (oslovování příjmením atd.) :-\ No jo, to mám za to, že jsem ti kromě Itcha zpětně hejtoval i jednoho pozdějšího favorita kvůli tomu, co na něj po soutěži prasklo (a že v tom vidím souvislost s lynčováním mé počáteční srdcovky téhož ročníku) :-P

Jinak Dianě bych taky dokázal fandit, kdyby zpívala jako na castingu a tím myslím zároveň jak i co, tzn. křehké balady, do kterých dokáže dát emoce, a ne velesongy, na které má přîliš úzký hlas (její covery na YT jsou tak 50:50, ty starší jsou právě velesongy, ale má tam i čerstvý cover, Empty Space od Jamese Arthura, který značí „blýskání na lepší časy“), bohužel v té ukázce z dneška to splnila jen napůl, jelikož Lose You To Love Me od Seleny Gomez je přesně ten typ songu, který bych si od ní představoval, ale bohužel v něm „velesongově“ tlačí na pilu :-\

Jinak Alica a David se dobře znají, jelikož mají společnou učitelku zpěvu, která je do SS přihlásila (a vizuálně je to dvojnice Maškové :-D), proto jsou na těch fotkách často spolu :-)

142
Jana2
Reagovat

@Monika: Natalie hrozně vypadala i zpívala podle mě :-)

143
Jana2
Reagovat

Konečně to můžu napsat, jak mohla postoupit ta ruzovovlasa Anna a vedle ní ta Zara?

144
Prochor
Reagovat

Tak a máme v dalším kole Ladudu- to jsme se zaradovali.

145
Violete
Reagovat

Dominika a Nicol postoupila, super.Jsem spokojena.

146
Jana2
Reagovat

@Prochor: Laduda i kdyby zpívala jak bohyně, tak to bude pořád nesympaticka namyslena osoba.

Barbora se taky zrovna nevytahla. Ona i Natálie postup za casting.

147
Prochor
Reagovat

@Jana2: To byla samozřejmně ironie. Já jsem rád, že máme Ladudu z krku. Mimochodem kdo se to tady mohl zbláznit „úžasné! Monilisy ?

148
Jana2
Reagovat

@Prochor: jj, já ji taky nemám ráda. Monalisa mi dneska špatná nepřišla, ale já tomu nerozumím. Naopak nechápu postup ty černošky, vždyť neukázala nic.

149
Prochor
Reagovat

Všimli jste si, jak se některé holky odepsaly špatným výběrem písniček ?

150
Violete
Reagovat

O Veroniku jsem se bala, ale postoupila, zatim mi to vychazi dobre.

151
Jana2
Reagovat

@Prochor: jj, to je další věc kterou jsem nepochopila, takovýho času na to měly.

152
libena
Reagovat

@Prochor: tak monalisa se líbila moc mě…dost mě to
vzalo.
teď klára – jestli postoupí tak taky za kásting. to hello teda nic moc
barbora teda taky nezaválela

153
Jana2
Reagovat

@libena: jj, Barbora, Natalie, Diana a Klara postup jen za casting, vůbec teda nezazarily. Problém hodně ve výběru písniček. Monalisy mi je taky líto.

154
Jai Kudo
Reagovat

Monika vyhodila Selickou??? WTF???

155
Prochor
Reagovat

Alice Urcikánová podle předpokladů postoupila a bude to jedna z favoritek. Ale mrzí mně nepostup Jany Rovňákové, která mi byla moc sympatická.

156
Peniswise
Reagovat

Chce to 10 let pauzu než se narodí nový talenti.. pořád na jedno brdo…všichni stejný nezajimavý..kde je někdo jako je pan Bon Jovi…
to už nebude nikdo a nikdy! a ca hoj!

157
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Přesně tak (spletl jsem si Janu Selickou s Rovňákovou). Jana Selická mi bude chybět, je to velká sympaťanda.

158
Prochor
Reagovat

Fedychovich má pohybovou kulturu. Já jsem se řezal a čekal, jestli nepřejde do kozáčka:-))

159
libena
Reagovat

tak teď jsem kvůli superstar zapomněla na čas a mám minimálně o hodinu překynuté těsto na mazanec :-))))

160
Jai Kudo
Reagovat

@Peniswise: JJ. No nic, jdu si pustit na TV Rebel koncert Battle Beast…..

161
Violete
Reagovat

Tak jsem to zakrikla a Janka Selicka nepostoupila.Mrzi me to.

162
Jana2
Reagovat

Docela mě překvapilo když tam ten jeden kluk říkal že je rád že nemusí zpívat v ty petici protože měl písničku ve který si není jistý. To měli jako přidělené?

163
Monika
Reagovat

Prekvapilo me, ze postoupili oba z toho paru takhle snadno, imho oba slabi, ten kluk je vubec totalne precenovanej, uz na castingu se vezl, ksicht ho zachranuje.

164
Monika
Reagovat

Za me nejlepsi Jarda a oni ho daji na cekacku, omg? Vzdyt byl vybornej, kdejakej jouda sel dal, ach jo.

165
J
Reagovat

Zase milion reklam, to me ničí. Jinak musim říct, že mi přišlo, že některé dobré zpěvačky nepostoupili na úkor těch, co měly body z castingu. Přitom na castingu hrál hudební podklad a zpívat a capella je mnohem těžší… Taky by mě zajímalo, jestli ty písničky mají opět přidělené, nebo si je vybrali sami. Někteří volí písničky, na kterých není vůbec co ukázat…

A ať se na mě nikdo nezlobí, vím, že tu psal Leoš Mareš, že letos nejsou limitováni žádným počtem ČR vs SK, holky vs kluci – ale stejně jako posledně nechali odzpívat holky a capella, protože jich bylo v top 80 víc (půlka těch kluků je i tak pro mě bohužel tragická a ty holky je poslední roky fakt válcují) a kluky vyhodili v první fázi jen dva a zbytek nechali postoupit… To podle mě potřebovali do Top60 nebo kolik jich zbylo vybrat prostě počet půl na půl, protože kdyby na tom nezáležlo, tak to přece nemusí řešit takhle a dál mohlo jít méně kluků než holek ne? Takže moc nevěřím tomu, že až budou finálová kola, že bude čistě náhoda, že tam bude stejný počet kluků a holek, a množství ČR a SK….

PS: Vim, že to mají sestříhané, aby to bylo zajímavé pro tv diváky, ale taky si to mohou lépe ohlídat. Odzpívá namyšlená Laduda, která vypadne a během dalších 3 vystoupení sedí opět v publiku. Myslím, že tohle už se dá trochu vychytat už během toho natáčení…

166
Monika
Reagovat

Samozrejme, ze spousta holek postoupila na zaklade castingu, tohle ale ferove priznali na zacatku pri prenosu. ja to chapu, pokud nekdo zazari a pak se mu nepovede jeden vystup, dostane jeste sanci, proc ne. Druhou sanci uz bych nedala a ani ji asi nedostanou. Dost si to zkomplikovala dnes Bara, nemusi byt vubec jasnou favoritkou, Klaru bych ale uz za beyonce vyhodila, to bylo udesny.

167
libena
Reagovat

tak hurá – michal šafrata dobrý song, prošel
boxer jarda – taky měl postoupit rovnou, šípková je těžké zpívání!

@J: no ta laduda mi tam vadila šíleně

168
Monika
Reagovat

Obavam se, ze se do finale muze dostat Bikarova. To bude moje antifavoritka, uplne z ni mam osypky, to je neco strasneho se na ni divat. Zpivat umi, o tom zadna, ale ten projev je sileny. vetsi afekt jsem snad nevidela, drasa mi nervy a udivuje me, ze to nikdo z poroty nezminil.

169
Bezík
Reagovat

Celý divný. Divná dramaturgie, ty nesmyslný povinný jízdy bez doprovodu v pěticích, který jsou daleko víc zkouškou psychické odolnosti než dobrého zpěvu, divně sestříhaný. Kupodivu se tentokrát pozitivně ukázalo pár kluků, ale asi nemá cenu dělat nějaké prognózy, neb výběry jsou značně nevyzpytatelné.

170
Miš
Reagovat

Nemá Monika něco s obličejem? Zmizela jí mimika z půlky obličeje.

171
dolores
Reagovat

uf, tak to som si vydychla, ze Barbora postupila, hoci nezaziarila, ale nebolo to ani slabe, skratka song, kde nie je co ukazat, Diana, nebola az taka tragicka ako sa tu pisalo. hoci u nej je finale dost nepravdepodobne, Monalisa to bohuzial pokazila a nie len tym zrychlenym rytmom, ale boli tam aj chyby vo frazovani. ..
ostatne dievcata ma nebavia, okrem trochu Dominiky, ktora ale dnes tiez nijako nevynikla, no a samozrejme este Rozalka, ktora ma zase ocarila, ale je prilis specificka a asi nie dost univerzalna do tejto sutaze, podobne ako Miro Simunek, skoda ho, ak ho neposlu dalej,..
Olah sa mi v sipkovej viac pacil ako minule, farba ok, sem tam chybky, suhlas s Monikou bagarovou, ze tam chybaju spevacke skusenosti, ale poslala by som ho dalej aspon este jeden song by som chcela od neho pocut. Jarda pekar dobry bol tiez, ale nie celkom stopercentny …
Silvester sa mi velmi pacil aj ako spevak aj ako osobnost, v tom strese este bol aj vtipny, palec hore.
dalsi chlap, ktoreho som objavila bol Jan Fanta, fakt super spevak, len mi vadilo, ze to druhe jeho vystupenie, ktore sa mi zdalo byt skvele, dramaturgovia len tak odflakli,..
Michal Safrata je u mna vysoko uz od kastingu, takze tu nie je o com.,..

172
Jan Liška
Reagovat

@Miš: Můžu Vás ujistit, že s obličejem nic nemá :-)

173
Monika
Reagovat

Uff tak mi prijde fanta uplne tragickej, takovej napomadovanej image typek. A za toho Gotta bych ho vyhodila. je to asi nejmene sympaticky soutezici z chlapu pro me, hned po slizkem duu.
S pekarem mam ja problem, mi prijde jako uplne mizerny zpevak, silenej amaterismus z nej citim, kdejakej typek z okresni tancovacky je imho lepsi. Navic on nema vubec charisma, vypada strasne stare, hadala bych mu jako Haberovi (ten je jeste vetsi sekac), obecne pusobi hrozne neotesane.

174
Monika
Reagovat

Jak tu psal Leos, ze Vlado se trefil do tri lidi, tak si po dnesku myslim, ze z tech jmen pujde do finale Alice, Michal a David.

175
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ale no tak, neber to osobne :-)) ja len vyjadrujem vlastne pocity, a to ze ty tu niekoho spomenies, este mi nemusi dopnut, ze je tvoja srdcovka :-)) a urcite sa nemstim za predoslych sutaziacich, asi ma malo poznas za tie roky, ja mnoho veci vypustam z hlavy .:-)) ..a to co prasklo po sutazi, mas na mysli , ze Borkovec obrabal a potom okradol Knechtovu ? :-D ano, to ma dost prekvapilo, ze spolu nieco mali, zo zaciatku som si myslela, ze je to len hoax, ako v pripade Farnej a Pcelara, … a ono to bola pravda …. :-O …ano zastavala som sa ho tu proti vsetkym, hoci nebol moj uplne srdcovy favorit, ale musel mat aj nejaku ochranu a asi som bola ja vybrana prozretelnostou, aby som ho branila :-)) nemam s tym ziadny problem, …len nechapem Knechtovu, ktora ako 40rocna vyzobana slnecnica namotala 18 rocne nezrele a tazkym osudom poznacene decko, a neviem co od takeho vztahu cakala, … a sklamala ma aj ako portokyna

176
dolores
Reagovat

@Miš: ta zmena v tvari, to bude tehotenstvom…;-)

177
Monika
Reagovat

@dolores: Knechtova si udelala hroznou ostudu, u nas ji lidi moc neresi, neni to ani tema pro bulvar, ale nevim co na Slovensku. Tohle je uplne uchylny, nemluvim o rozdilu pres dvacet let, u vyspelych lidi proc ne, ale svede-li ctyricetileta zena nezraleho kluka, vlastne jeste decko, je to masakr. Ja to vubec nepobiram, vlastne je mi uplne fuk, ze ji okradl, nemam s ni zadnej soucit za takove chovani, nastesti uz se snad v zadne rade SS neobjevi.

178
dolores
Reagovat

@J: tak mne pride, ze prave dievcata su nejake na jedno brdo tento rok, chalani su zaujimavejsi, hoci ich asi fakt bolo menej, ked ich nevyradovali v tych paticiach ako dievcata

prave vcera som pocuvala v radiu jeden rozhovor so zbormajstrom z opery, ktory uz 40 rokov robi tuto pracu a povedal, ze rozdiel medzi spevakmi a spevackami je ten, ze zeny su velke poctivky, vsetko si nastuduju ako treba , hrozne sa snazia, aby boli perfektne pripravene na kazdu skusku a chlapi ze to vacsinou maju dost na salame :-D

ano, asi mas pravdu Vlado, ked pises o mne, ze babam fandim vlazne… mozno prave preto, ze citim, ze su sprtky ako povedal ten zbormajster :-D …ja si vzdy nejaku vyberiem a taham to s nou niekedy az do finale, ale ked je tam chlap, ktory ide tiez vysoko, tak v zaverecnych kolach fandim radsej jemu..:-))) (cest vynimkam ako Anna Veselovska, ale to asi preto, ze sa tam s nou nedostal vysoko napr. Zaujec, ktory ma vtedy zaujal :-D )

179
Miš
Reagovat

@Jan Liška: Dik ;-) Už jsem se lekla, že nejhezčí česká zpěvačka má potřebu se „vylepšit“. To bychom se my ostatní musely zakopat metry pod zem.

180
dolores
Reagovat

@Monika: ked sa to stalo, tak ju riesili, uz to utichlo, no nedavno si urobila ze strasnu hanbu, ked na nejakej selfie, kde sa chytala za akoze tehotenske brucho naznacila, ze je v ocakavani, vsetci kolegovia z brandze jej gratulovali, bulvar to bral ako udalost roka, kedze s nikym nechodila, …ona ich v tom nechala dost dlho a potom napisla, ze je ocakavani noveho songu alebo klipu, uz neviem, ale zozala za to poradnu sodu :-D

k tomu Jardovi pekarovi, ano vyzera ako sedlak, taky veliky neotesnek to je pravda, ale mne to nejako nevadi, zachranuje ho silny osobity hlas, …na rozdiel od teba, mne sa napr. nepaci Olah, nevidm tam ani krasu ani charizmu, a potetovane svaly to u mna nezachranuju , ale farbu hlasu ma vybornu

181
dolores
Reagovat

@Monika: trochu mam aj ja problem s Bikarovou, dobra je ale to nasadenie je strasne… podobne ako u Vladovej hujerbusky :-D

ze Fanta je slizoun ? tak pre mna je to Mrozek, hoci to dava na rockera, ….po Hlase dalsi pokus o uspech….uz sa desim, co bude, ak postupi do finale… a to hovorim ja, com mam radsej chalanov :-D

182
Monika
Reagovat

@dolores: Ja moc neverim, ze do finale pusti tyhle proflaknute tvare. Ja Mrozkovi v Hlase fandila, tady me vubec nebere a i vizualne je to horsi nez pred lety. Bikarova ve finale mzue byt, romsky puvod ji muze pomoci.
Ovsem letosni hruzu mam z Mrazu, obavam se, ze nas ceka dvoji pouziti hned. uz dnes meli hodne prostoru, porad byli v zaberu a pobavilo me na konci, jak ukazali porotu, ze nepostupujes a strih na Mraze, ma to navodit dojem, ze vypadl, hahaha. No beztak zaspiva zas nejakej sladacek, porota z nej bude nadsena a on se rozplace dojetim…

183
Filip
Reagovat

@Monika: Tak Bikarova je dobra, a kdyby se ji neco nepovedlo, tak ji potlaci Bagarova, se kterou se urcite z Brna znala uz pred Superstar. I ten starsi rom podle me bude minimalne v semifinale

Mrazovi ale maji produkci stejne stavenou auru viteze jako mela Maskova, takze se obavam, aby to nebyli jasni favoriti, ikdyz by to mohlo byt zajimavejsi alespon v tom, jestli to vyhraje Mraz_1 nebo Mraz_2 :D

184
Filip
Reagovat

+ jeste ve finale bude urcite jedna z tech 15tek

185
Prochor
Reagovat

@dolores: Bikárová mně hrozně baví jaké dělá kukuče. Ty xichtíky by jí záviděla i proslulá Kristínka Debnárová:-)) Ale Bikárová je dobrá a doufám, že příště zase postoupí.

186
Prochor
Reagovat

@Monika: Podle mně si je tam drží kvůli příběhu – že jsou pár. Ale včera byl ten kluk faješněj jako prase a zasloužil vyhodit. Jinak už nechápu, co na něm vidí. Třeba s Monalisou se včera nepárali a letěla jako špinavé prádlo i když na castingu bodovala.

187
Prochor
Reagovat

Musím říct, že včera se mi nejvíc líbil kameník. Zpívá nádherně čistě a i když do toho dá maximum citu, tak je pořád uvěřitelnej. Co na tom, že má slabý hlas. To musí každá superstar řvát jako tur? Taky měl myslím ze všech největší aplaus. Takže jestli ho nepustí, tak to bude velká škoda.

188
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já si to neberu osobně, to byl jen pokus o vtip :-D A ano, myslel jsem přesně tuhle kauzu :-) Mně to přišlo nemorální a neetické ani ne kvůli věkovému rozdílu, ale především kvůli hierarchii porotkyně – soutěžící, a selhání to bylo z obou stran, ovšem zatímco od Knechtové to bylo selhání profesionální (sice chápu, že biologické hodiny jsou svině, ale dělat si ze SS casting do postele WTF?!), od Borkovce to bylo selhání morální, jelikož mu to vůbec nebylo blbé vůči ostatním soutěžícím a navíc jen přihlížel k tomu, jak jiný trpí za něj, samozřejmě mám na mysli Zuzku, která byla ocejchována jako „protekční spratek“, zatímco tím pravým protekčním spratkem byl on (a na to, že to spolu táhli mnohem dýl než přiznali, mám dva nezvratné důkazy: 1. jak Knechtová už na castingu vyjela po Kristiánovi, který byl na rozdíl od Borkovce silná osobnost a dokázal odolat, ale už tam bylo vidět, že si z toho dělá casting do postele, 2. že na ni vůbec nezabralo, jak na ni Motalík v posledním kole SuperVýběru házel slizké ksichty, ž čehož bylo patrné, že místo v posteli už má obsazené) :-/ No a když k tomu připočtu ty jeho zlodějničky, kterými mi připomínal jednoho spolužáka z gymplu (shodou okolností to byl taky Petr), který celou třídu okrádal, a když jsem ho pak po letech potkal v justičním areálu na Mičánkách (kde já jsem byl na školení), tak se tam soudil o výživné, proto u mě Borkovec propadl až do pekla k Relichovi, Calltovi a spol :-/

Jinak to, co píšeš o těch „šprtkách“, to je imho stejný předsudek jako že všichni cikáni kradou, všichni Židi jsou lakomí a všechny blondýny hloupé :-P Z mého osobního zkoumání za ty roky talent shows bylo jak mezi holkama dost salámistek, tak i mezi klukama dost šprtů, přičemž ty jsi taky fandila jednomu ukázkovému šprtovi (Ševčíkovi) a letos je tam těch šprtů taky dost (Mrázové, Silvester, Fanta) :-)

A když zmiňuješ Aničku a Zaujece, tak ti dva se spolu přece dostali do Top 2 Rytmusova týmu, takže není pravda, že by se Juraj nedostal daleko, ale holt už byl ženatý, tak tě asi tolik nepřitahoval :-P :-D

189
dorka
Reagovat

Zdarec, mě včera zaujal vlasatý, fousatý, taková mánička v oblečku, ale milý kukuč s krásnýma očima a nádherná barva hlasu, na toho se těším, že ho ještě uvidím

190
Saskie
Reagovat

Tak včera mě nejvíc udivilo asi vyhození Laury, když zpívala v té pětici. Vůbec to nebylo nejhorší vystoupení. Naopak z té pětky (už nevím, kdo tam přesně byl), bych čekala, že pokud už někoho vyhodí, bude to někdo jiný. Monalisa a její pád mě nepřekvapil, nezaujala mě ani na castingu, nic jsem od ní nečekala a Jana Selická, ta mě nudila od začátku, asi jen tady byla opěvovaná. Jsem moc ráda za postup Báry, i když se jí to nepovedlo, jedna z mých top favoritek. Dál jsem nepochopila postup toho kluka, co zpíval na castingu se svou přítelkyní. To bylo spíš na hvězdnou pěchotu. Některé věci mi moc spravedlivé nepřišly, za jiné jsem byla naopak ráda. A někteří nedostávají příležitost, aby se pořádně projevily viz Veronika Weissová. Kluci dvojčata nic moc, zjevně nebudou mí favoriti. Kdo mě ze zbylých lidí zaujal a koho si umím představit ve finále, tak je to takhle bez pořadí a ohledu na národnost a pohlaví:

Klára Berisha
Barbora Piešová
Lucie Horáčková
Matěj Vávra
Gabriela Beranová
Julia Kramárová
Tereza Navrátilová
Samuel Meyers
David Jakubkovič
Sandrie Amadou Titi
Veronika Weissová
Michal Šafrata
Jaroslav Oláh
Diana Kovalová
Timotej Májský
Dominika Rovňanová

191
libena
Reagovat

@dorka: plzeňák, byl šikovnej :-)

ještě tu tuším nikdo nezmínil odchod mladého bendiga! ač jsem absolutně nebyla jeho fanouškem, jeho odchod už v téhle chvíli mě fakt překvapil

192
Tomáš
Reagovat

@dorka: To byl Václav Krušina, ten kluk je můj velký favorit.

Tak myslím že včera dostala pořádně na prdel zdejší teorie o tom že holky jsou letos opět silnější než kluci. Holky včera až na pár výjimek hrůza, kňourání a řvaní jakoby se vůbec neslyšely. Fakt se to nedalo ani poslouchat a to jejich vystupování taky trapnost sama. Překvapením určitě je vyřazení Monalisy. Monalisa byla dost sexy, tu bych tam zrovna ještě nechal a nevadila by mi ani ve Finále. Ona i další překvapivě vyřazená Selická jsou moc hezké baby ale na druhou stranu zase mi vyřazení ani jedné z nich žíly netrhá a nijak zásadně mi tam chybět nebudou. Myslím že obě byly zajímavější vizuálně a typově než pěvecky. Možná Monalisa ještě mohla dostat šanci ale nestalo se tak, co už no. Bohužel kdo mě včera dost zklamal tak to byla Klára Berisha, její zpěv se mi včera vůbec nelíbil a jestli bude takhle pokračovat dál, tak to moje favoritka vážně nebude. O Kollárové nemá smysl se bavit, tam už to popsala Monika a je to prostě hrůza, stará mladá teta a uspávačka hadů, tyhle typy v SS fakt nesnáším. Bára P. a Dominika K. nic extra nepředvedly ale průšvih to taky nebyl, u Dominiky si taky myslím že ve Finále ani nebude. Kdo mě dál absolutně nebaví to je Alica Urcikánová, další šíleně nudná quirky uspávačka hadů. Jestli bude ve Finále a mířit na mety nejvyšší tak na té si teda fakt smlsnu, sorry Vlado. Naopak kdyby to měla vyhrát slovenka, tak mě se hodně líbí Julia Kramárová, je to fakt kočka a dobře zpívá, tak proč by to nemohla vyhrát ona? Ta mi teď z holek přijde jako jedna z nejlepších a asi to bude má favoritka.

A co kluci? Je dobře že vyletěl Bendig, byl stejně děsný jako jeho brácha a na rozdíl od něj ani neudrží rytmus v jedné lajně. Žádná škoda. Další hodně přeceňovaný je Giovanni Richi. To je pěvecky asi něco takového jako Ben Cristovao nebo Petr Borkovec. Myslím že postoupil jen díky tomu že je tam se svou přítelkyní v páru a tak je hned nechtěli roztrhnout. Doufám že to díky tomu nedotáhne až do finále protože je fakt hodně průměrnej a proti němu bych možná dokonce víc fandil i některým holkám, to je co. :D A když jsme u jeho přítelkyni, tak to je další uspávačka hadů a nudná quirky kuňka která mě absolutně nebaví a porotou je strašně přeceňovaná. Zkrátka oba dva zpívají úplně na houby a nic na mě z nich nejde, měli by se chytit za ruce a odkráčet daleko pryč ze Superstar. Pekař Dolník je hodně dobrej, moc dobrej. Má mohutný hlas jako zvon a pokud ho nezařízne produkce, tak se v něm možná rýsuje jeden z největších favoritů mezi chlapy. Nevidím důvod proč by neměl jít do Finále. Boxer Jarda – úplně přesně chápu co mu říkal Habera o jeho hlasu a dost s tím souhlasím. Nebylo to dokonalé a čeština odhalila další slabiny, Jarda prostě je pěvecký amatér a to ho může v této soutěži dost limitovat. Ale i tak to bylo moc hezké a hlavně je to super týpek takže já rozhodně chci aby postoupil dál a nejlépe až do Finále i když tomu vážně moc nevěřím. Rovněž kameník Miro by ještě mohl dostat další šanci. Z čekačky bych asi vyhodil toho Vlastimíra co zpíval Coldplay, není špatný ale je strašně nevýrazný. Borec je Michal Šafrata, s tím se musí počítat a měl by být ve Finále. A taky včera hodně pozitivně zabodoval Tomáš Mikulka, ten ještě může zamíchat kartami, mohl by to být nový Šmajda. Hodně mě baví Silvester a je mi dost sympatický jako osobnost ale možná by měl zpívat raději anglicky, sedí mu to podle mě líp. Vašek Krušina super uvěřitelnej týpek, krásnej hlas a charisma na rozdávání, to může být klidně další černý kůň mezi kluky. Včera mi vůbec nevadil ani Mrózek, už to není ten šamponek co v Hlasu, dost zmužněl a dokázal bych si představit že bych mu i mohl fandit, zvláštní je že Monika to má přesně opačně. :D A zprvu nenápadný Jan Fanta je taky hodně dobrý a zajímavý, i on by mohl zamíchat pořadím ale produkce ho asi nemá moc v lásce když jeho vystoupení včetně castingu pořád osekávají. Z kluků sem se hodně těšil na Timoteje a Mátěje Vávru na které ale nedošlo takže těch se dočkám až příště no.

A musím souhlasit s Dolores, aspoň někdo tu se mnou sdílí názor že kluci jsou letos zajímavější a lepší než holky! :-)

193
J
Reagovat

@dolores Je pravda, že ty holky jsou na jedno brdo, ale aspoň zpívají stejně dobře (myslím ty, co dobré jsou) u těch kluků mi přijde, že půlka z postupujících zpívá nic moc. Jsou tam i dobří zpěváci, ale je jich málo. Možná asi proto, že to ti kluci mají na salámu a holky makají. Mít na salámu si to může asi dovolit kluk, který zpívá opravdu perfektně…

Poslední SS byla co se výběru do finálových kol na kluky šílená. Nelíbil se mi zpěv ani jednoho, proto mě nepřekvapilo, když ve velkém finále zbyly tři holky. Mě je jedno, zda vyhraje holka nebo kluk – jednu dobu vyhrávali pořád kluci, pak zas pořád holky… ale přijde mi, že někteří finalisté posledních let by se dřív nedostali ani do divadla.

Jako vím že časy slávy SS jsou dávno pryč, ale mrzí mě dvě věci,
za 1) ty výkony jsou takové napůl o ničem a napůl profi až přeafektované, v dřívějších ročnících byla vystoupení, na které člověk koukal s otevřenou pusou nebo si z nich sednul na zadek (a to nejsem nějaký echt hudební znalec) ale poslední dvě SS ty výkony nic moc…
za 2) dřív tam chodili hodně amatéři, kteří dobře zpívali a chtěli zkusit štěstí. Dnes je půlka amatérů a druhá půlka těch, co prošli kdejakou soutěží, v popisku čím se živí mají „Zpěvák“ a nechápu co v takové soutěži dělají – zvlášť typy jako Laduda, která pak prohlásí, že vlastně popové věci ani zpívat nechce a neví proč tam šla (max.se zviditelnit). Takže ti co jsou amatéři pak působí někdy fakt amatérsky a ti co jsou „profi“ už mají zas nějaké manýry a afekty, že z toho člověku jde hlava kolem.

Osobně si myslím, že by aspoň 3 roky tyhle soutěže dělat neměli, protože tolik talentů, aby byly noví a talentovaní zároveň, zas tyto dva státy nechrlí ;)

194
Tomáš
Reagovat

Jinak si zase říkám že většinu kluků nenechali zpívat a hned je poslali dál, že to samé se stalo i v SS 2018. A jestli to vlastně není skrytá propagace holek aby zpívaly víc a byly tím pádem divákům víc na očích, tím pádem si divák k nim vytvoří větší vztah a ve finálových kolech jim pošle víc SMS. Asi jako tu Leoš pořád mlel o tom že žádné kvóty letos nebudou. Tak jestli nás tím náhodou nepřipravoval na to že do Finále narvou maximum slovenek co můžou a zaobalí to tím že nejsou žádné kvóty a přitom to udělají jen proto aby maximálně dopomohli tomu aby to jedna z těch slovenek vyhrála. To by byli fakt mistři manipulace ale vůbec bych se tomu nedivil.

195
Tomáš
Reagovat

Milá produkce, jestli to musí za každou cenu letos vyhrát holka ze Slovenska, nemohla by to být aspoň tahle? https://www.youtube.com/watch?v=5jD3OYJabJs Krásná a sympatická sexy kočka, na kterou je radost pohledět a fakt jí to i dobře a kvalitně zpívá. Daleko lepší než nějaká stará mladá tlustá šeredná uklízečka a uspávačka hadů. A nebo další uspávačka šilhavá vytřeštěná uspávačka Urcikánka. Ať se na ni dá aspoň dívat když už to vítězství nemůže být férové ale jen podle země která je zrovna na řadě, aspoň o tom přemýšlejte.

196
J
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že to co udělali letos i v tom roce 2018 bylo čistě proto, že tam těch holek chodí víc a víc jich vyberou i do toho dalšího postupu… Pak se jich potřebují zbavit, aby srovnali počty kluků a holek a pak už vyhazují tak nějak půl na půl… Proto moc tomu o těch kvótách nevěřím. Myslim, že budou dělat, že se toho nedrží, ale ve finále pak bude „čistě náhodou“ (jestli ne méně) 6 holek a 4 kluci a z toho bude 5 SK a 5 ČR nebo tak nějak. Neřikám že to bude přesně 50:50 ale určitě se nestane, že by tam bylo třeba 7 z ČR a 3 z SK. Když porota vybírá až do finále, tak o to víc si myslím, že se to dá lépe ovlivnit…

Co se týče holek, utkvělo mi jich v hlavě od castingů pár, některé včera vyletělyi, takže jedna z těch zajímavých co zbyla – Kamila Polonyová, která si složila sama tu lidovku, ještě si jí zahrála a zpívá docela příjemně… Možná pak Diana Kovalová, Dominika Lukešová a ta malá blondýna, co postoupila v poslední pětici a v castingu se taky mihla jen v prostřihu snad v 8. díle. Víc zatím těžko říct…

Z kluků zatím Martin Šafrata a ten dlouhovlasý trenér Vašek Krušina snad, ale kluků nám včera moc neukázali ani v prvním ani v druhém kole a castingy v Tv trvaly tak dlouho, že si na půlku postupujících snad ani nepamatuju. Tak uvidíme v příštím díle.

197
Tomáš
Reagovat

Já už úplně nenávidím ty ukňourané quirky hlasy u žen. Uspávačky hadů. Přišla s tím Emma Drobná, vyhrála s tím protože zrovna bylo na řadě Slovensko a teď ji všechny baby kopírují. Já už to fakt nemůžu slyšet, leze mi to na nervy. Nejradši bych v tu chvíli rozbil televizi. Jediný u koho mi to nevadí je Mirek Šimůnek protože je to chlap a tam to zní tím pádem úplně jinak a netradičně protože na rozdíl od bab jsme mezi muži takového zpěváka asi ještě neměli. A Mirek to zachraňuje i sympatií a charismatem. U bab takové hlasy už nebrat, už je tam vážně přequirkováno.

198
Monika
Reagovat

@J: naprosty suhlas, oni nemuzou rict, ze jedou na kvoty, ale stejne to ve vysledku tak bude plus minus. Pokud je tam deset lidi ve finale vidim to maximalne na pomer 6:4 (urcite ne 7:3), a to same pomer Cechu a Slovaku 6:4.

199
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak když ty smlsneš na Alici, já si podám Mrázovce :-P Už se nemůžu dočkat, až si vychutnám ty dva uspávače žížal, co vypadají jako utečenci z Jedličkárny :-P :-D

200
jjj
Reagovat

Včerejšek byl pro mě jeden velký chaos. Kdyby se místo zpěvu losovalo, tak bych byl s výsledkem spokojenější, hlavně u děvčat. U nich mi připadalo, že základní předpoklad pro postup je hlasité nepříjemné ječení. A protože pro mě to je základní předpoklad pro vyhazov, tak jsem se často s porotou neshodl. Překvapivě mi utkvěly i nějaká jména.
V pozitivním smyslu to byly např. Kristína Javorská (má pěknej cover https://www.youtube.com/watch?v=eX46ALs-S5k ) a Marina Laduda. Obě vypadly. Marina, která není moc oblíbená, u videí má hodně dislikes, vystupováním může působit afektovaně, ale když se na ni nedívám a jen poslouchám, žádný afekt neslyším, jen příjemně zvonivý a kvalitní hlas. Předtím jsem ji neznal, ani že byla v X Factoru. Z postoupivších se daly poslouchat Katrin nebo Martina Koniariková. Potěšil mě postup Kamily Poloniový, hlavně za casting.
Často jsem nepobíral, proč dotyčná postupuje, taková Júlia Kramárová předvedla výkon na úrovni hvězdné pěchoty, hlavně kvůli děsivému afektu a přehrávání. A takových bylo víc. Kluci byli pestřejší, pěvecky mě zaujal hlavně kameník, mělo to něco do sebe.

201
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to bude letos masakr :-D Ale s Mrázovcema rád pomůžu ! :-D :-D

202
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: o tych sprtkach je to nazor zbormajstra, ktory to pozoruje uz 40 rokov !.. samozrejme vobec nevylucujem vynimky… u muzov sa urcite zo salamistov vymykal Sevcik, u zien zo sprtiek Lo Hruzova :-)

trapas ze som zabudla ze Juraj Zaujec bol s Annou v top2 v rytmusovom druzstve :-D mne len utkvelo v pamati, ze neboi v konecnej top4, a ze je zenaty ? no prepac, ale to pre mna nie je telesna vada pri fandeni :-D … co sa tyka pritahovania, tak urcite take tuzby (ako napr. ty po lolitkach) ja nemam, kedze som stastne vydata :-))… ale ak chalan, ktory dobre spieva je este aj hot, tak to je bonus, to viem ocenit a to vo vsetkej pocestnosti :-D
ale ze ma Juraj Zaujec vtedy zaujal, to nemozes popriet… pravda je, ze hlavne sa mi zacal velmi pacit az po sutazi. ….
na rozdiel od Emmy Drobnej, ktoru som povazovala za celkom inu, vynimocnu … ako tu pisal bezik skor alternativnu, no po sutazi u mna sklamanie na celej ciare, je z nej total komercny produkt, a to hudobne ..(.tie jej sracky v anglictine mi idu na nervy) a aj prezentaciou navonok,.. aj to nechapem, ze podlahla skrachovanemu potetovanemu futbalistovi, celebritnemu suknickarovi, ktory mal v posteli mnohe krasky zo showbizu (obrovsky kontrast so Stepanom Urbanom),… takze sa zaradila ako lakave susto pre bulvar :-(

@Tomáš: zatial sa s tebou v mnohom zhodnem, hlavne s chalanmi, …ale s tou Kramarovou urcite nie :-)))

203
dolores
Reagovat

@J: suhlas , v predchadzajucej superstar boli vo finale dost biedni chlapi, hoci este pred semifinale sa javilo, ze tam bude dost kavlitneho muzskeho matrosa, ale nestalo sa, tak hadam tento rok sa to iste nezopakuje ..:-//

204
Ter.
Reagovat

Kam se pls poděla ta brejlatá holčina, co zpívala ke konci castingů francouzsky? Těšila jsem se na ni a teď jsem ji nějak neidentifikovala… dík

205
Bezík
Reagovat

@Ter.: Zřejmě plánované ztráty ;-) Takovejch je tam víc, co se ani nemihly …

206
Mata
Reagovat

pre 204 @Ter. spievala v 24.minute a tentokrat nemala okuliare :) bola v skupinke so Sandrine, Nataliou K., Rozalkou a Luciou Bikarovou

207
Bezík
Reagovat

@Mata: Aha, musel jsem se znovu podívat, fakt jo :-D No mě zajímala jen Rozálka …. :-D

208
Mata
Reagovat

@Bezík Rozalka zaujala aj mna, uz na kastingu :) a velmi sa mi paci aj jej vlastna piesen https://www.youtube.com/watch?v=W2MzhIHTxsk

209
Bezík
Reagovat

@Mata: Rozálka je super a ten tvůrčí potenciál navíc je obrovský bonus. Nicméně se obávám, že zástupci komerce ji do finále nepustí. Byl by to docela zázrak.

210
jjj
Reagovat

@Mata:
Má fakt pěkný písničky. Asi jí začnu fandit :-)

211
Monika
Reagovat

@Mata: Co je to za umiracka? To se neda vydrzet dele nez 10 vterin a i ty jsou skodlive :-))

212
Jana2
Reagovat

@Monika: I tentokrát s tebou musím souhlasit, možná je to tím, že jsem těhotná a precitlivela, ale musela jsem to po pár vteřinách vypnout, takový až pohřebně depresivní.

213
Bezík
Reagovat

@Monika: To víš Moniko, vypatlanou komerční tuctuc sračku od ní nečekej :-D

214
jab
Reagovat

Tak ty holky, na kterých mi nejvíc záleželo, prošly všechny, z vypadlých mě mrzí trochu Jana Selická. Mou největší oblíbenkyní je po dnešku Lucie Horáčková, jako jedna z mála imho zvládla i to zpívání v pěticích. Z kluků mě asi nejvíc berou Michal Šafrata a Jarda Dolník.

215
dorka
Reagovat

Strašně vtipné bylo, jak Paľi předváděl foukačku vzduchu Eilish a holky v porotě se vrtěly nesouhlasem, ta z Ulice se vyloženě musela držet, aby ho neposlala někam :-D

216
dorka
Reagovat

A nekrektně ale narovinu, mně hlasobě baví ta s tím velkým nosem a pak ta cikánka, co je jak Moničina mladší sestra. Jak se jmenujou mě bude zajímat, až jestli postoupí dál :-)

217
dorka
Reagovat

a soráč za překlepy, jsem trochu karanténně unavená ;-)

218
jjj
Reagovat

@Bezík:
Byl by opravdu zázrak, kdyby se Rozálie dostala do finále. Podle tvorby a coverů je evidentní, že má ráda Lanu Del Rey, jejíž album by místní Monika jistě nepřežila, protože Lana je mistr depkových songů. Možná tímhle stylem Rozálie žije, možná je trochu uzavřená, což bude porotce hrozně dráždit a vysvětlí nepostup tím, že ji chtějí chránit. Možná na první juchačce vyhoří. Šance prakticky nulová, ale chápu to a nijak neshazuju, ani bych nemohl, když se mi líbila ukolébavka bratří Mrázů :-) Prostě komerční pořad na komerční televizi. Ta její druhá vlastní píseň se mi taky líbí a z coverů nejvíc tenhle:
https://www.youtube.com/watch?v=-oo2wRGo32o

219
dorka
Reagovat

A panáčkovci – nemohli byste prosím vyměnit SS fotku? Vytisková, Soukup a Jandová? Vážně?

220
Bezík
Reagovat

@jjj: Ukolébavka bří Mrázů ???!!! WTF ?! Kams to duši zaprodal !!! :-D Teda jestli nějakej Mráz postoupí do finále, tak to si smlsnu ! Říkejte mi Bezík ukrutný !!! Úlisný Mulisák byl proti tomu slabonký odvar řídkého čajíčku … !!! :-D :-D

221
jjj
Reagovat

@Bezík:
Nejhorší na tom je, že ani nijak nezpytuju svědomí, nestydím se za to, nesvádím nic na porouchanou klávesnici či ztrátu sluchu, naopak se k nim hrdě hlásím. A budu za ně bojovat do posledního dechu! Nebo dokud z nich nedostanu cukrovku! Z pohádek vím, že dobro nakonec zvítězí, nás hodně, sklop štíty, veškerý odpor je marný, budeš asimilován! :-)

222
dorka
Reagovat

Ti jednovaječní dál nepůjdou, ty slabé hlásky fungují jen spolu. Navíc jsou vysloveně nehezcí. Sorry, ale tomu/těm bych hlas neposlala. Tak to je.

223
Tomáš
Reagovat

Ještě bych zapomněl na Bikárovou. Ta mi taky vadí. Přesně jak už tu někdo psal, ten její afekt je strašnej a ksichty hází taky hrozný. Fakt strašně přehrává. A taky se bojím že by mohla jít až do Finále protože porota jí to evidentně žere. Nicméně pořád je pro mě lepší než všechny ty uspávačky hadů ale taky ji nemusím.

224
Bezík
Reagovat

@jjj: Mě žádní Borgové nedostanou ! Pche, takovejch už bylo a všem jsem nakopal zadek ! :-D

PS. spíš než ztráta sluchu je to totální ztráta vkusu … jojo … ;-)

225
Tomáš
Reagovat

@dorka: Tak jestli je to o vzhledu a jestli ti dva jsou nehezcí, tak nevím co by potom musela být třeba taková Natália Kollárová. Zřejmě příšera odněkud z hlubin. A že ty jim hlas nepošleš neznamená že jim hlas nepošle spousta dalších lidí, kterým se jejich vystoupení líbilo. Stačí se podívat jakou odezvu mají na youtube a vyhráli anketu o nejlepší vystoupení na castingu. Jasně vítězství z toho nebude protože to má letos zaplacené Slovensko ale Finále aspoň pro jednoho z nich když ne pro oba úplně v pohodě.

226
Violete
Reagovat

@Bezík: A jaky kluci Te vcera zaujali, jak jsi psal vyse? Byla jsem prekvapena hlavne u holek,ze nektere ani na castingach poradne neukazali,treba Samanthu,Karin, Hanu, Gabrielu, nejak jsem je pred tim nezaregistrovala.Janky Selicke je skoda,tak snad quirky Rozalka a Miro, jak je nazval Tomas, to dotahnou daleko.

227
Tomáš
Reagovat

Tipnul bych si když budu pesimista nebo spíš realista že finalistů bude 10 a dají tam 6 bab a jenom 4 kluky. A ještě se budou chvástat v čele s Leošem tady že to tak udělali proto že neplatí žádné kvóty. Jestli jo, tak to mě vážně neskutečně nasere, to už fakt asi vzdám to sledovat. Fakt to by mě ohromně otrávilo. Kluci jsou letos zajímavější a lepší jak se konečně ukázalo včera a pak taky klukům se v posledních letech vůbec nedaří a potřebují trochu podpořit. Produkce ale dělá úplně přesný opak a jenom jim hází klacky pod nohy a dělají úplně všechno proto aby vždy zvítězila holka. Tak to dosud bylo a bohužel myslím že bude i dál., Loni ve Voice těch 8 bab ve Finále na 4 kluky to byl úplný extrém, tak letos to bude aspoň 6:4 pro baby. Jako fakt jestli budou ve finále jenom 4 kluci z těch všech zajímavých týpků co tma jsou, tak to ať jdou Nova s Markízou s celou SS do háje a udělají si příště raději nějaký Best Woman Voice a nemusí tam chlapy brát vůbec, to by jim možná mohlo vyhovovat. Já jsem si tak zaspekuloval teď ale doufám že tohle ani nezamýšlejí protože to už by byl fakt konec.

228
Violete
Reagovat

A libila se nekomu take Nikola Sroubkova? Me zaujala uz od castingu a ted byla opet vyborna a zajimalo by me, jestli si ty pisne vybirali, protoze u ni to byl zrovna zajimavy vyber.

229
dorka
Reagovat

@Tomáš: – v klidu, říkám jen, co vidím a slyším jako baba

230
Bezík
Reagovat

@Violete: Michal Šafrata, pak ten dlouhovlasej týpek Krušina tuším a třetí jméno si nepamatuju, ale to není podstatný ;-)

231
jjj
Reagovat

@Bezík:
Poslední slova před asimilací si představuju podobně. Radím ti dobře, už si chystej místo na jejich plakát v životní velikosti, nejlépe hned nad postelí :-D
Každej má nějakou úchylku :-)

232
Bezík
Reagovat

@jjj: No to já mám úchylku, a obrovskou !!! Jmenuje SuperStar !!!! :-D :-D

233
Bezík
Reagovat

@Bezík: „se“ mi tam vypadlo ;-)

234
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Pro mě názor sbormistra (což jsou obvykle gayové, takže jejich preference mužů je jasná :-D) není „písmo svaté“ a myslím si, že těch šprtů a salámistek může být ve skutečnosti víc než se zdá :-) A u Ševčíka ti nevadilo, že je šprt a ne salámista (když už holky šprtky pranýřuješ)? Není to trochu dvojí metr? :-P

S tím „přitahováním“ to byl jen takový přátelský rejp :-D Však já taky fandil jedné vdané – Márii Bartalos z vaší Tváře :-) A nemusí to vždy být jen o rodinném stavu, u mě je ta slabost pro lolitky způsobena jejich nedostatkem v dobách mé puberty (tzn. v letech 1995-1998), od roku 1999 dál sice lolitkovských zpěvaček přibylo, ale to mi už bylo 15+, tak jsem musel slintat jen tajně, aby se mi spolužáci nesmáli, proto si to vynahrazuju v dospělosti, když mám kolem sebe převážně tolerantní lidi :-) Ze stejných důvodů vznikla i má averze k boybandům a jejich jednočlenným verzím, kterých naopak bylo ve druhé polovině 90tek jak nas*áno :-D

Chápu, že když jsem ti znectil Borkovce, tak jsi mi to musela vrátit otřením se o některou z mých srdcovek….ne, dělám si srandu :-DDD Ono je to dost relativní, oproti českému popu a všem těm Miraiům, Slzám a podobným srágorám je Emma v podstatě těžká alternativa (stejně jako celý slovenský pop) :-D A já jsem pragmaticky rád, že se moje druhá největší srdcovka EVER prosadila a řekněme si upřímně, že kdyby hned vyrukovala s alternativou, tak by díru do světa neudělala :-) A co týče toho jejího fotbalisty, já ho dřív neznal (stejně jako Moničina „Macha“), ale soudě dle stories na Instagramu mají s Emmou podobný humor, takže si asi opravdu rozumí :-) Ne každá krasavice, která sbalí sportovce, musí být nutně zlatokopka :-)

235
Tomáš
Reagovat

A kdybych měl v tuhle chvíli tipnout vítězku, tak je bohužel jasné že to bude baba a bude ze Slovenska. Vychází mi to na některou z tria Barbora Pieštová, Natália Kollárová a Alica Urcikánová. Všechny tři jsou slovenky, favoritky poroty a dokonale zapadají do portfolia předešlých vítězek našich pěveckých soutěží. U Báry bych to ještě přežil i když by mě štvalo že zase vyhrála holka, u Natálie a Alice bych byl tak otrávený z toho vítězství že nevím zda bych to vůbec přežil. .D Vyhraje li letos kdokoliv jiný, bylo by to pro mě obrovské a samozřejmě úžasné překvapení, asi největší v dosavadních dějinách SS ale nevěřím tomu. Naopak u Dominiky Koval’ové mám pořád takový stejný pocit jako dolores že to bude další šokující exit a že ji ani do Finále nepustí. U té by mě vůbec nepřekvapilo kdyby ji vyhodili, mám takovou určitou intuici u ní tak uvidíme. A ještě jistější než u Dominiky jsem si bohužel u kluků Matěje Vávry a Daniela Mrózka že je do Finále nepustí protože jsou to už profláklé tváře. Samozřejmě podle talentu a zpěvu by tam oba měli postoupit ale určitě tomu tak nebude. V tom případě ale nechápu proč pravidla vůbec dovolují aby se přihlásili když už někde předtím byli. V roce 2015 se porota stejným způsobem těsně před živáky zbavila Romana Tomeše, který je skvělý zpěvák ale hrál už tou dobou v muzikálech a měl tak trochu rozjetou kariéru. Takže bych se hodně divil kdyby se Vávra nebo Mrózek dostali do Finále i když zvlášť Matějovi bych to strašně moc přál protože je to pro mě jeden z největších sympaťáků a talentů jaké kdy v našich show byli. Ale to je jen moje utopie, beztak do Finále půjdou jen čtyři kluci a ještě úplně jiní než jaké bych tam chtěl. A zanedlouho schválně uvidíme v čem všem jsem měl letos zase pravdu. :-D

236
jjj
Reagovat

@Bezík:
No vidíš, ty úchyláku! A vysmívám se ti kvůli tomu? Nevysmívám. Zpívají bratři Mrazíkové dobře? Zpívají. Co je na tom tak těžkýho pochopit? :-)

237
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak vidíš, letos můžeme společně fandit chlapům Šafratovi a Krušinovi, no to je fakt zázrak. :-D

238
Bezík
Reagovat

@Tomáš: no vzhledem k tomu, že mi Rozálka do finále nejspíš neprojde, tak možná že jo :-D To jsou paradoxy … ;-)

239
Violete
Reagovat

@Bezík: A co Tomas Mikulka a Miro kamenik, tem fandis? S Mikulkou by mohla byt jeste sranda, i kdyz jako uplny rebel mi neprijde.Ale jestli dve ze ctyr zaberou ve finale dvojcata, tak uz na dalsi showmany moc mist nezbyva.

240
Bezík
Reagovat

@jjj: No vidím úchyláku ! A vysmíváš se mi kvůli tomu ? Vysmíváš ! :-D Zpívají bratři Mrázové dobře ? Nezpívají ! Jsou to sračkaři nejhoršího zrna !!! Co je na tom těžkého pochopit ? :-D

241
Bezík
Reagovat

@Violete: Přiznám se bez mučení, že vůbec nevím o koho jde, takže asi nezaujali ;-)

242
Violete
Reagovat

@Bezík: V castingu Mikulka zpival Green Day a ted myslim Chucka Berryho, jak si hral s tim mikrofonem a porota mu vycitala, ze to mel prilis promyslene. Uvidime v pristich dilech, vlastne si ty soutezici moc neuzijeme, kdyz je kolikrat nenechaji ani zpivat, jako ten zbytek kluku.

243
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Mikulka mi šíleně evokuje Tokio Hotel, takže toho za mě nebrat !!! ;-)

244
DJ Vlado
Reagovat

Jinak moje osobní Top 6 v tuto chvíli je:

1. Alica Urcikánová
2. Kamila Polonyová
3. Jaroslav Oláh
4. Dominika Lukešová
5. Martina Puchalová
6. Jaroslav Dolník

245
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Oláh se mi moc nezdá. Jeho včerejší Soldier Of Fortune od Deep Purple se nedalo poslouchat. Falešný k neposlouchatelnosti a čekal jsem, že hned poletí jako Monalisa.

246
Prochor
Reagovat

Včera se mi opravdu nejvíc líbil Miro kameník ale ještě mně pobavili tři komici:
Bikárová a její grimasy na porotu , pak Vasyl Fedykovych a jeho neuvěřitelné tanečky, které by mu záviděl i Harich a nakonec ten borec Mikulka, který se snažil o Johnny b goode od Chucka Berryho a předváděl při tom pódiovou šou s mikrofonem:-)))

247
jjj
Reagovat

@Bezík:
Uzavřel bych tu debatu tak nějak výhodně pro nás oba. A sice, že pravdu mám ve všem já a ty jako moudřejší ustoupíš. Takže sice budu mít pravdu, ale ty budeš moudřejší. Hrozně mě to štve, že seš moudřejší, ale ustoupím :-)

248
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: Vidíš a mě to hodně oslovilo, i když to nebylo dokonalé, tak to byla hodně osobitá verze notoricky známé písně a Jardův hlas je vůbec nejzajímavější z kluků (btw. kámoš mi psal, že mu dost připomíná Müllera, na čemž fakt něco je) :-) Ta čekačka mě u něj docela naštvala, zvlášť když přímo postoupil tragický pěchoťák Giovanni :-\

249
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já to napsal jako svou obavu že kluci budou ve Finále jen čtyři, to v žádným případě neber jako hotovou věc. Musíme se modlit aby to tak nebylo. I když Top 12 s šesti kluky asi taky nebude už jen proto že živáky začínají až 24. května a nevycházelo by to na počet finálových kol. Ale doufám že kluků se do Finále dostane aspoň 5, jinak jsou bohužel ti lidi v porotě i v produkci vážně totální tragédi nadržující babám.

Přirovnat Mikulku k Tokio Hotel nechápu,, to jako kvůli účesu? To je asi tak stejné jak kdybych Urcikánovou přirovnal k Samaře z Kruhu, taky mi ji může připomínat. Jinak Mikulka vypadá nadějně a mohl by zase po dlouhé době dostat do SS aspoň pár rockových kousků. Jestli já z kluků někoho nemusím, tak to je Giovanni.

250
Bezík
Reagovat

@jjj: Hele, pravda je jenom sociologická kategorie. V zásadě je pravda to, na čem se nějaká skupina lidí dohodne. Můžeme vytvořit miniskupinu dvou a dohodnou se, že pravda je to, že se neshodneme a na tom se shodneme. Takže máme tu naši pravdu :-D. Moudrost by do toho radši netahal ;-) Už jenom to, že oba čučíme na SS nás zrovna moudrými nečiní :-D

251
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: kdeze zlatokopka, to Emma urcite nie je…teraz dokonca je ona mozno viac v baliku ako on, ved roky nikde nehral, , ma problem s trenermi,…a ano super ze si rozumeju, ved v tejto faze vztahu by sa aj patrilo, tak ako si rozumel s misskou Sebestovou, modelkou Kocianovou…atd.. rozmyslam, preco prave on ? co na nom vsetky vidia, ved je skaredy, ale vzdy musi mat najkrajsiu, asi si neco potrebuje dokazovat, ako taky najskaredsi cmeliak co musi sadnut na najkrajsi kvietok…:-D ja Emme zelam vsetko dobre, a ak im to vydrzi, tak to bude pre mna prekvapujuce.,…ale aj tak sa cudujem, ze sa nechala zbalit vyhlasenym suknickarom .-/

btw. uz nech ta ten Borkovec tolko nemata :-D ja s nim nemam teraz ziadne zlutovanie, zasluzi si tvrdu dlhodobu odvykacku v kombinacii s ukrutnou fyzickou pracou, aby nasiel nad sebou konecne kontrolu ;-)

ten zbormajster asi nebude gej, … a prepac, ze verim viac jemu ako tebe :-D aby som to este doplnila, povedal aj ze zeny sa lepsie staraju o svoj hlas, myslel tym hygienu hlasu, fitness hlasiviek…
https://snd.sk/profil/1540/pavel-prochazka#

252
dolores
Reagovat

@Bezík: ty si asi tym hejtovanim dvojiciek chces privodit 5 minut slavy, ked ta v superfinale jeden z mrazikov spomenie pri preberani vavrinu vitazstva :-D … ako to urobila Annamaria vo Voice Tomasovi :-DD

253
Bezík
Reagovat

@dolores: Pět minut slávy už mám vybranejch díky Leošovi :-D Ale takovou nahrávku na smeč, jakou Mrázovci představují přeci nepromáchnu ! :-D

254
Tomáš
Reagovat

Když tu pořád zpomínáte toho Borkovce, tak ten podle mě v minulé SS jít do Finále taky neměl. Měl tam být místo něho Kristián ale Petr tam šel asi proto aby tam byl nějaký kluk z ČR a tím pádem se naplnily ty národní kvóty o kterých tu Leoš pořád tvrdil že neexistují. A kde je vlastně Leoš? Už nám tu nějak nepřispívá.

255
Tomáš
Reagovat

@dolores: O Annamarii mi ani nemluv. Úplně zbytečná vítězka jak se samozřejmě ukázalo. Po celou soutěž to byla nudná uspávačka hadů, její obliba se absolutně nedala pochopit. Potom shrábla výhru, urazila mě v přímém přenosu a zmizela. Kde je jí teď konec? Stejně žádnou kariéru neudělala, místo toho si udělala další dítě a není o ní už vůbec nic slyšet. To měl vyhrát radši kdokoliv jiný kdo s ní v tom GF byl a myslím že by tu výhru zužitkoval líp. A vzhledem k tomu že letos musí vyhrát SS slovenka, tak pokud to bude Natália nebo Alica, tak je velmi pravděpodobné že by se pocty v přímém přenosu mohlo letos dostat opět mě. :-D U Bezíka to nehrozí, ten může být v klidu protože ani jeden Mráz to bohužel pro mě nevyhraje. Natália je ve všem hodně podobná Annamárii, tak bych se její výhře vůbec nedivil. Náš národ asi miluje antihvězdy jak se už několikrát ukázalo a vlastně ohledně vítězství v SS to tak u nás je skoro vždy.

256
Violete
Reagovat

@Tomáš: No já jsem počítala s tou minimální variantou, jak jsi ji nadhodil, ale potřebovala bych přitom šest míst Miro, Mikulka, Olah, Dolnik, Choma a Meyers, ty bych si přála.

@DJ Vlado: Mikulka by tam podle me mel byt jako typ fesaka pro teens fanynky.

257
Monika
Reagovat

Mne se naopak tvorba Emmy po superstar libi a naramne ji svedci. jsem rada, ze nedela zadnou priblblou alternativu, na peknem popiku nevidim nic spatneho. A co se tyce osobniho zivota, no cumela jsem jak blazen a vlastne nechapu co na tom osklivem a hloupem stvoreni vidi. Ona takova uspesna, svedomita zenska co to ma v hlave srovnane a takovej zoufalec a ztroskotanec.

258
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já bych tam těch míst pro kluky potřeboval minimálně 7 takže kdyby je náhodou fakt napadlo dát letos do finále kluky jenom čtyři, tak to bude výsměch přímo do ksichtu všem talentovaným klukům kteří se letos přihlásili. A nám fanouškům taky. Ty holky letos zase tak dobrý nejsou a aby jich bylo ve Finále víc než kluků, tak to teda už ani omylem vůbec ne. Teď v neděli tam krákala a řvala jedna za druhou, že se ani nedaly poslouchat takže ať mi nikdo nenamlouvá že holky jsou letos lepší protože prostě a jednoduše fakt nejsou. Ale zase takový extrém aby dali do Finále jen čtyři kluky a z toho ještě dvě dvojčata snad nenastane, to by ti ostatní kluci fakt k tomu přišli jako sedláci u Chlumce. Reálně ale asi hrozí že budou chtít protlačit víc bab, modlím se aby to tak nebylo. A když už, tak ať dají finalistů aspoň 11 a o jednu babu víc jestli ji tam tak nutně musí mít ale kluků ať je vážně aspoň těch 5, jinak je tohle už úplně o ničem. A rozhodně teda bych tam raději pro teens měl Mikulku než Giovanniho, tohle by si měl Vlado taky rozmyslet než začne Mikulku úplně zatracovat. Každopádně ale čekám od počtu finalistů i od výběru kluků do Finále zase hlavně zklamání, v tomhle prostě produkce nezklame. Je to už taková tradice a jistota. To by mě hodně překvapilo kdybych byl letos s finálovou sestavou spokojený, nevěřím tomu.

259
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak nemusela ho předtím znát, není to Jágr, aby ho znal každý :-D Já jsem ho třeba jakožto totální sportovní ignorant neznal, zrovna tak jako Moničina „Macha“ (tam jsem dokonce vůbec nevěděl, že nějaká MMA existuje, např. Vémola byl pro mě donedávna především muzikant Jaroušek Vémola hraný Františkem Husákem z Vlaku dětství a naděje :-D) A mohl ji možná sbalit na humor, co my víme :-) Taky si nejsem jistý, zda jim to vydrží, ale to jsem si o Moničce a „Machovi“ myslel taky…a už je dítě na cestě :-D

Téma šprtek a salámistů už bych uzavřel, jen jsi mi ještě neodpověděla, proč ti u Ševčíka šprtství nevadilo (když ti tak vadí u holek), zvlášť když jsi v témže ročníku nesnášela salámistu Adamce a ještě většího salámistu Šepse jsi rovněž nemusela? :-)

260
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Nemyslel jsem na základě účesu (Kaulitz je ještě mnohem extravagantnější), ale především tím nedozrálým polodětským hlasem, který v rocku působí podobně směšně jako právě u Tokio Hotel :-) Tu Samaru ti vrátim, jen ještě nevim jak :-P

@Violete: Za tuhle kategorii tam spíš tipuju Jakubkoviče, který zpívá rozhodně líp než Mikulka :-)

@Tomáš: To byl náhodou super moment, nejlepší z celého Voice, když tě Annamária zmínila :-D Ale že by ses z toho poučil se říct nedá :-P

@Monika: Souhlas, na dobrém popu není nic špatného, zvlášť když ho dělá zpěvačka jako Emma :-) A navíc oproti našim postsocialistickým Mirai a podobným shitům je oáza slyšet světově a moderně znějící pop :-)

261
Nadya
Reagovat

Taky bych ve finále uvítala víc kluků. Je mezi nimi víc výrazných osobností, zatímco holky mi zatím dost splývají, pokud mě přímo neiritují jako Bikárová (i když zpívá slušně).

262
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Taky jsem totální sportovní ignorant, to máme společné. :-D Tak Mikulka nemůže za to že má ještě celkem dětský hlas ale na druhou stranu ti Green Day na castingu se k tomu hlasu hodili a teď s Johnny B Good si poradil taky velmi dobře. Takže já s tímhle u něj problém vůbec nemám když ty věci dává vkusně a zpívat umí, je vidět že na sobě pracuje. Máš ale pravdu v tom že Jakubkovič je o dost lepší zpěvák než Mikulka a má zřejmě i větší šance v této soutěži. Samaru mi klidně vrať, aspoň bude sranda. :-D Vidíš a pro mě by byl nejlepší moment v pěvecké soutěži ten, kdy by konečně zase jednou vyhrál kluk a navíc ještě k tomu můj favorit ale to se zřejmě jak je vidět asi už nikdy nestane.

@Nadya: Pod tohle se ti podepisuju ale o tom si můžeme nechat zřejmě jenom zdát. My budeme rádi když tam těch kluků vůbec bude pět a aby jich tam bylo víc než holek? Tak to je nemyslitelné, to bysme chtěli už příliš. O účasti ve Finále zřejmě rozhoduje nějaká feministka a nebo nějaký pán v produkci, který myslí jenom jedním svým orgánem a mozek to rozhodně není. Nebo to tak aspoň bylo loni ve Voice. Nechce se mi věřit že by tohle měla na svědomí jenom porota. Ještě to nechci letos zatracovat, uvidíme jak to bude a necháme se překvapit. Stejně ale myslím že výběr do Finále bohužel klukům příliš nakloněný nebude.

263
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nevíš o čem žvatláš chasníčku. Annamária natočila s Android Asteroid jejich druhou (a skvělou) desku, chtěl bych vidět, která vítězka nějaké soutěže krom těch dvou opravdu dobrých tohle má na kontě. Že ty o tom nemáš ani páru neznamená, že jsou lidi neaktivní.

264
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Na české poměry dělá Emma pop takřka avantgardní :-D A i na slovenské poměry hodně dobrý. Bohužel se jí (a hlavně jejímu produkčnímu týmu) nedaří udělat úplně dobře studiové nahrávky, jsou takové sterilní a takřka oddrobněné :-D, Na druhé straně koncertní provedení je výtečné a o dvě třídy lepší ;-)
PS. Koukám že Dolores si vzala něco za své westworldové jmenovkyně a když už nemůže zrovna vyhubit lidstvo, tak nám aspoň bude řádně hejtit naše oblíbenkyně :-D

265
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Na české poměry dělá Emma pop takřka avantgardní :-D A i na slovenské poměry hodně dobrý. Bohužel se jí (a hlavně jejímu produkčnímu týmu) nedaří udělat úplně dobře studiové nahrávky, jsou takové sterilní a takřka oddrobněné :-D, Na druhé straně koncertní provedení je výtečné a o dvě třídy lepší ;-)
PS. Koukám že Dolores si vzala něco za své westworldové jmenovkyně a když už nemůže zrovna vyhubit lidstvo, tak nám aspoň bude řádně hejtit naše oblíbenkyně :-D

266
Luke
Reagovat

Tak vás všechny zdravím, já superstar skoro letos nesleduju (viděno 1 a poslední castingový díl) a tak tady jenom pročítám komentáře všech, ale mnoho se toho nezměnilo. Tomáš pořád pláče nad tím, že vyhrávají holky a ne a ne vyhrát kluk a za všechno může produkce atd..
Víš Tome, ono to bude asi tím, že se na superstar dívá skupina lidí, kterým se líbí holky a proto pro ně hlasují a vyhrávají holky…Nic jiného za tím nehledej (Vím, že každý ročník to řešíš, ale tak se s tím smiř a už seš tím trošku posedlej a zmiňuješ to v každém příspěvku). Nebo že nepostoupí ,,Tvý koně“ do finále. Pokud vím, tak soutěž se nejmenuje Tomáš hledá superstar, nebo jo ? :-)

267
Bezík
Reagovat

@Luke: Soutěž bude přejmenována na „Tomáš hledá Superstára“ a všechny děvčata povinně vypadnou už v castingu :-D

268
libena
Reagovat

@Monika: mě se kariéra emmy drobné taky líbí. je to prostě slušný pop, trochu připomínající celeste buckingham. moc jsem si emmu užila i ve slovenské verzi tváře. tam bylo vidět jak postupně během soutěžních kol získávala na sebevědomí a zlepšovala se. její justin bieber byl boží. no a ty opravdu bulvární informace ze slovenska u nás nemáme, tak sem ani nevěděla, že s někým chodí…jestli je to takový hňup jak tady píšete, tak chudák emma :-(

269
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak máš pravdu, nemám o tom ani páru a ani tu kapelu vůbec neznám. Ale o deskách jiných vítězů se aspoň něco napsalo, tohle mi přijde že fakt mediálnímu zájmu uniklo protože jsem o tom nečetl nikde vůbec nic. Tak budiž jí ke cti že aspoň něco vydala ale já se o uspávačky hadů nezajímám no.

270
Tomáš
Reagovat

@Luke: Jo tak samozřejmě že se těm lidem líbí holky a proto pro ně hlasují ale dřív vyhrávali kluci a nebylo tomu tak. A stejně na tom má svůj záměr i produkce tím že někoho odstřelí nevhodným výběrem songu, nepustí ho do finále, nechají ho porotou neustále kritizovat atd. Těch nástrojů jak ovlivnit výsledek podle jejich představ mají oni strašně moc.

@Bezík: Nikdo nic takového nechce aby všechny holky vypadly na castingu. :-) Mě by jen stačilo kdyby se oboum pohlavím měřilo stejným metrem ale to u SS asi už nikdy fungovat nebude. Holkám už produkce pomáhala až až. A když vidí jak jsou na tom biti kluci, tak proč jim teda taky nějak nepomůžou? Nedají jich větší počet do Finále, nevyberou tam opravdu zajímavé týpky a kvalitní zpěváky a nevybírají jim songy, na kterých by zazářili? Místo toho dělají pravý opak, snaží se i nadále kluky potopit a zlikvidovat. Jako kdyby těch holek už nevyhrálo až až. Píšu teda zatím o předchozích letech, letos ještě nevíme jak to dopadne ale já bych si tipnul že úplně stejně. Nemá to žádnou logiku a když, tak jen hodně zvrácenou. Te´d tu fňukám ale já kdyby to bylo opačně a začaly by opět jedna po druhé vypadávat baby jak tomu bylo kdysi u starých sérií Superstar, tak myslím že by tu fňukali zase úplně jiní lidé. :-) Čili mi nic nevyčítejte a buďte rádi že se vašim koním daří lépe než těm mým. :)

271
dolores
Reagovat

@Monika: nevravim, ze mala sa dat rovno na mensinovy zaner ako napr.Koscova ci Kika Mihalova, …to by jej ani nesvedcalo, a vobec by jej to nikto neveril, ale mohla nahrat aspon 2-3 pesnicky aj po slovensky, ale hlavne take, co by aspon kusok chytili za srdce,… mne pride tato jej akoze „svetova“ moderna tvorba, kvalitne profi zaranzovana, dobre zaspievana, z ktorej niektori odpadavaju , strasne povrchna … jej songy su ako nadherne aj vkusne zabalene kracicky, v ktorych je prazdno… to je moj nazor, ja to tak citim a tie pesnicky proste nepocuvam, nic mi nedavaju. Sorry Beziku, nejdem ti ju hejtovat, lebo tebe aj Vladovi chcem robit napriek :-D … ale tak to citim, co mam robit ? :-)
Ak by to bolo take uzasne a dychberuce svetove, tak by ju v poslednej ankete OTO neporazila taka spevacka ako viac menej altrenativna pesnickarka Sima Martausova, …ci Kristina a Maria Cirova, …Emma sice bola nominovana, ale nedostala sa do TOP3, taka Sima Martausova, ktora zvitazila je tak uprimna a autenticka, ze este aj ja , co uz na koncerty nechodim som si zapaltila, aby som ju zazila nazivo. :-) Aj Maria Cirova je velmi uveritelna, z kazdeho tonu, ktory napise citit srdce… Kristina je lubiva uplne mainstreamova spevacka, ale tiez Emmu porazila …
Aj tvorba Celeste, hoci je v anglictine sa mi ovela viac paci …

@DJ Vlado: ja som to uz o Petrovi Sevcikovi X-krat pisala, ale asi si moje prispevky necital s porozumenim :-))) Petr sa mi nepacil ani ako muz a ku koncu sutaze ani ako osobnost, zarazilo ma napr. jeho povysenecke spravanie…. ale vsetko to zle na nom, ten hujerizmus co sa o nom siril, uplne prebijal jeho fakt pre mna nadherny hlas, a v spojeni s vybornou technikou som v niektorych jeho vystupeniach zaznamenala umelecky zazitok…
Jeho krasny tenor ale prevazne zasiahol zeny, tak asi chlapi nemaju senzory na to vnimat ho … (vratane toho mojho doma :-D) a to ze je sprt, rovnako ako u dievcat je niekedy velka vyhoda samozrejme do buducnosti, (v sutazi su zaujimavejsi salamisti, ale musia byt uveritelni, nesmu to len hrat ) , …potom ta pracovitost sa musi vybalansovat s talentom, pokorou, dobrym vkusom, zdravym sebavedomim, timovou spolupracou… atd, je vela tych atributov, a komu sa dostane zhora vsetko, ten je uspesny, Petr to do vienka nedostal, na rozdiel od Celeste, ktora sutazila v tom istom case , vypadla medzi prvymi a dnes vsetkych co tam boli strci do vacku :-D

272
Tomáš
Reagovat

@dolores: Celeste podle mě měla hlavně štěstí na dobré producenty, ti ji protlačili do světa showbusinesu a udělali z ní hvězdu. Sama o sobě je dost slabá zpěvačka a nikdy by to nedokázala. Její producentský tým z ní udělal produkt co se dobře prodává. Proto uspěla a je o tolik úspěšnější než ostatní finalisté z její řady, kteří takové štěstí neměli. Ještě docela je slyšet o Harichovi, Šeps ten se jen občas někde mihne a to samé tehdejší vítěz Adamec. O GG toho taky moc slyšet není, asi je pořád v té Americe? Co dnes dělá Ševčík a nebo třeba takový Piňák a kde je jim konec, tak to vůbec netuším a přitom to byli takoví skvělí zpěváci. Celeste je nejúspěšnější ze svého ročníku, ale nemyslím že je to až tak její vlastní zásluha. Prostě měla štěstí a ostatní ne. Jinak od Emmy jsem nějaký song slyšel ale nikdy bych si to sám od sebe nepustil ale to až na výjimky vlastně od nikoho z SS, spíš mě jejich posoutěžní tvorba dost míjí. Málokomu se taky podaří nahrát něco, co by oslovilo fakt velkou cílovou skupinu.

273
dolores
Reagovat

z toho co si citam ma dost prekvapuje ako tu viaceri nemusite Giovanniho, pre mna zaujimavy typek, hoci nie na velke fandenie a trochu seda mys (mysiak) v speve , malo energie tam ma, ale spievat vie, o tom po tom . sa cudujem Tomas , ze ho neznasas, ved minule si tak zboznoval exota Gandolu, nechapem co ti tak vadi na Giovannim … :-o Zato ze je exotak mozno aj do finale pojde , ale iste to nie je, ako nebolo iste u Bendiga… ten nakoniec dobre ze vypadol uz tak skoro aj s Ladudou, lebo ak by isli dalej, uzili by si medialneho lyncu

co sa tyka Mikulku, tak je to zivel, ale hlas dost uzky a neviem ci univerzalny pre tuto sutaz, mozno ako tu niekto pisal smaponik pre pubosky , Jakubkovic lepsi, navyse aj s pribehom
a co si myslite, postupil Martin Schreiner ? na neho sa tu dost zabudlo

a poviem este 2 mena dievcat, co ma ako tak zaujali : Adela Krejdlova, zaujimavy zjav a Lucie Horackova, ta ma tak specificky krasny hlas ked ho otvori, trochu quirky, ale nie az tak

274
Monika
Reagovat

@dolores: Podle me ten Giovanni postoupil kvuli pribehu. Ocekavam, ze na dlouhe ceste pujdou spolu s pritelkyni ruku v ruce pro verdikt v samem zaveru a TvVz toho udela dojak, nakonec nepostoupi ani jeden z nich. Mikulka je pro me naprostej exot a nejvetsi outsider, co tam vyvadel u zpevu mi pripominalo parodii. Mimochdoem uplne stejne bizarne pusobi v ukazce Timotej, poskakuje tam jak trotl a jsem presvedcena, ze ho porota vyhodi. Dodnes nechapu co na nem vidite, mi prisel jako traged uz na castingu, hluboke mruceni se nedalo ani poslouchat. na Schreidera mam averzi, presne tyhle typy nesnasim, vypada jak hloupej jenicek riznutej 4% populaci a zpiva jeden z nejproflaknutejsich songu You raise me up a v dalsim kole muze dat Hallelujah, mam z nej koprivku a pevne doufam, ze me nebude stvat ve finale a vyleti.

275
dolores
Reagovat

@Tomáš: Pokial viem, Petr skoncil ako moderator detskeho radia, (ak tam este je) … ale hudobne sa tusim nikam neposunul, tie jeho prve autorske piesne boli o nicom
mas pravdu, malokto zo superstaristov zaujme masy, tak trochu sa teraz zviditelnuje na Slovensku Karmen (v spolupraci s Adamom Duricom)
https://www.youtube.com/watch?v=H7djqi_A2Ss

276
dolores
Reagovat

@Monika: Timotej mal nahodou dobry kasting, ale nato aby som mu fandila potrebujem pocut viac, a nikde som nic od neho nenasla, Martin ma zaujal na kastingu este viac, ale u neho mi skor pride, ze ma nacvicene par songov a v povinnych jazdach pohori, no uvidime… taky pocit hnusu ako ty z nich ja vobec nemam, beriem ich uplne v pohode ;-) ale su tam chalani, ktorych mam vo svojom rebricku ovela vyssie

277
Ina
Reagovat

@dolores: Petr pořád moderuje na čr2 dětský pořad, dokončil vysokou, takže je Ing. hraje s kapelou Bůhví a jeho první album bylo na 20ti letého kluka tak akorát. Pořád něco skládá, ale dle mého hodně rychle pochopil, že to prostě nemá cenu a dělá něco co ho baví a naplňuje. Pokud nemají superstáristi podporu v médiích, tak jsou v háji a mohou zpívat jako bozi hitovky jak blázen. Tak to prostě je.

278
Patrik
Reagovat

Docela fotka byla nebo je stále na instastories u Martina Scheinera jak sedi jeste v restauraci parta ze superstar že by TOP 9 ale chybí tam Timotei co si o tom myslite

279
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomáši Tomáši …. Celeste je především výborná skladatelka a dá se říci že už i producentka, což ji výrazně odlišuje od zbytku SS, žádné štěstí. Umět zpívat je fajn, ale důležitější je mít co zpívat a umět to hudebně zabalit. To nakonec říkám pořád.

280
J
Reagovat

Mě přijde, že ty poslední vítěze spíš vybírají podle toho (nebo tlačí na vítězství u těch) s kterými se pak bude snadno spolupracovat (kdo chce, ať čte třeba manipulovat/organizovat).

Myslím, že taková Tereza Mašková uměla z té řady zpívat dobře už od začátku a obklopili jí finalisty, které hravě přeskakovala (Karmen byla typově jen pro určitý druh posluchačů, Eliška zase pro lolitkáře a malé holky, protože se s ní snáze ztotožnily).
Tereza pěvecky hodně vyčnívala a ten typ „popových pěnic“ alá Mariah Carey a Whitney Houston, se televizím hodí. Po skončnění SS pak vystupovala i v Tváři na Nově. Neměla problém udělat pro tv reklamu, takové pohodové bezproblémové typy, co zpívají pop a jsou tím středoproudem pro běžného diváka…
A holky jsou v tomhle asi lepší, málokterý kluk by do toho šel. Tedy až na vyjímky – taková Lo Hrůzová byla asi vítězka, o kterou pak tv moc zájem neměly. Anna Maria D’Almeida byla taky ten typ (a Tomáš promine, ale určitě tě v přímém přenosu neurazila, jen řekla, že jsi její Top hejtr což jsi byl). Dřív prostě vyhrávali kluci, protože tyhle soutěže (až na první SS) byly doménou puberťaček, které všechny holky odstřelily rychle, aby protlačily své „idoly“. Teď si myslím, že chodí tak málo hlasů, že to co by nikdy nestačilo ani na to projít ze semifinále do finále, teď stačí i na vítězství…

A co se letos toho finále týče, ono je asi jedno jestli bude těch finalistů 6 nebo 12. (beztak už je z toho paskvil a 10 finálových kol už nikdy nebude) Ty živá kola už byly naplánoven, takže se může stát, že budeme mít třeba i 12 finalistů (spíš se přikláním k těm 6ti), ale budou vypadávat po třech nebo i čtyrech každý týden. Jelikož první live show měla být na konci května a tv už 10 dní před prázdninama nové pořady moc nevysílají a začínají okurkovou sezonu (každý rok dřív a dřív), tak si myslím, že jich víc jak 4, být ani nemělo… :(

281
J
Reagovat

EDIT: Mělo tam být že Anna Maria byla taky ten typ jako Tereza Mašková…
A ještě mi vypadlo, že teď stačí na vítězství málo hlasů, proto snadno vyhrávají holky, protože prostě ty co vyberou do finále, zpívají lépe než ti kluci, které tam vyberou s nimi (viz SS 2018 kde prošli ze Semifinále do Finále spíš horší než lepší zpěváci)

282
Monika
Reagovat

@Patrik: vzdyt rikam, ze Timotej ve finale beztak nebude :-)) Videl jsi tu ukazku na priste? Staci mi ten vterinovej zaber na nej, poskakuje tam jak opice. Uplne neprirozenej pohyb na zpevaka, obavam se, ze nas ceka nejake karaoke.

283
dolores
Reagovat

@Patrik: no podla mna je to skor sci-fi ako realita, … ale ak by cirou nahodou toto bola skutocna top9, tak je tam Michal aj Barbora, co mi uplne staci :-)) a ako bonus este aj Jan Fanta :-D … a ten desiaty asi foti, kto to tak asi je ….
Tome tes sa, mas tam Vavru…:-))

284
dolores
Reagovat

@Ina: zije v Prahe ci v Brne?

285
DJ Vlado
Reagovat

To rozhodně není Top 10, jelikož Leoš říkal, že jsem ve svém tipu uhodl 3 finalisty, zatímco tady je z té sedmičky, kterou jsem tipoval, jenom Michal Šafrata :-)

286
Ina
Reagovat

@dolores: Žije v Praze, do Brna jezdí často a je z něho moc slušný, inteligentní a fajn chlap.

287
Ally
Reagovat

@dolores: Hm je to pravda s Emmou, je fakt že co jsem slyšela song, člověka na první poslech zaujme..a když pak jsem jí někde zaslechla, ač jsem nečekala, poznám, že je to ona, což je dobré..ale, že bych vyhledávala to ne..asi je to tím, že to je fakt taková ta dnešní hudba..o ničom..to už pak asi jedině ten koncert..

Poslechla jsem si Karmen, pěkné, slovenské..ale nevím, tady bych zas asi nepoznala, že je to ona ,ale nebyla moje nej fanynka :) a hudebně nevim no …asi bych musela poslouchat desku jako celek častěji..jak se to dělávalo dříve :)

Jinak z toho mála , co jsem viděla se mi Martina líbila..i bez příběhu :) / ten její Giovanni ani ne. Potetovaný Jarda taky něčím připomněl Müllera, ale možná to srovnání bude zátěží.

A pak jsem místo naší Superstar poslouchala anglický záznam Jesus Christ Superstar :) a při té příležitosti pokračovala na aktuální stream P. Cmorika ( a viděla jsem ho nedávno zpívat v JCHS v divadle..dost dobré ) ..tož tak zatím se mnou ..:)

288
Violete
Reagovat

@dolores: Jeste ze jsi Martina Schreinera vzpomenula, take by me zajimalo, jak dopadnul. Potrebovala bych od nej slyset vice pisni, treba takoveho Fantoma opery, co ma zde https://www.youtube.com/watch?v=zH7RhiPbyDY. Mohli by udelat muzikalove kolo :-)

289
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

Přidat komentář