Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 3. finále: Divoká karta udělena

30. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 6

Letos již potřetí jsme se mohli s našimi finalisty setkat na velké stage v Ateliéru č. 6 na Barrandově. V první části každý z Top 6 zazpíval jeden český nebo slovenský song a následně došlo i na duety. Ve vyřazovací části, ve které nás původně měli opustit Aneta Horňáková a Petr Borkovec, došlo ke zvratu a jeden z nich dostal od poroty divokou kartu. Který z nich byl ten šťastný a kdo se naopak musel se soutěží rozloučit? Jak našim finalistům sedla čeština a slovenština? A jaké byly jejich duety? A jaké překvapení si v závěru rekapu pro vás připravil DJ Vlado? Čtěte jeho a Scalexův rekap, ve kterém se to všechno dozvíte.

Vystoupení porotce: Ben Cristovao

zpíval: Poslední / Nohy

DJ Vlado: Jediné, co mě na Benově vystoupení zaujalo, byla funky aranž druhého songu. Jinak to by klasický Ben, který neumí zpívat, není mu rozumět ani slovo a jeho písně znějí jedna jako druhá, což vyvažuje pódiovou show. Nakonec nezapamatovatelnější moment na celém vystoupení bylo to, když Bena kostyméři o pauze převlékali, fanynky omdlévaly a Paľo Habera naznačoval, že se svlékne taky. Škoda, že podobný striptýz po svém vystoupení nám příště nepředvede i Katarína.

Petr Borkovec

zpíval: Lucie – Dotknu se ohně

DJ Vlado: To nejhorší na začátek. Nečekal jsem, že by Petr překonal Martina Šafaříka, ale ani jsem netušil, že za ním zaostane o několik světelných let. Obě sloky i první refrén vycházel z Petra jen teplý vzduch a i když se ve druhém refrénu dostal trochu výš, tak to taky nebyla žádná hitparáda. Vsuvka s bubny už byla víceméně zbytečná. Největší mínus mu však dávám za totální rezignaci a nechuť ke zpívané písni. Aneb jak by řekla Marta Jandová „Otrávenýho zpěváka nechce nikdo vidět“. Zatímco minule předvedl Petr svůj nejlepší výkon, tentokrát však padl na samé dno.

Tereza Mašková

zpívala: Marika Gombitová – Vyznanie

DJ Vlado: Tento Maričin evergreen se pro mnohé zpěvačky stal technickou exhibicí, přičemž zapomínají, že originál měl i svojí hloubku. A do této skupiny se zařadila i Tereza, jejíž podání bylo (jak se už u Terezy stalo zvykem) technicky perfektní, ale jinak prázdné. Zvlášť když to srovnám s časově nejbližším podáním této legendární písně, s touchdownem Anety Krejčíkové z poslední Tváře, které nebylo technicky dokonalé, ale mnohem procítěnější, tak to bylo jako srovnávat obchodní centrum s katedrálou. Sakra, zase se v hodnocení Terezy opakuju.

Jakub Pružinský

zpíval Robo Grigorov – Pocta Majakovskému

DJ Vlado: Jakubův výkon musím nahlížet dvojí optikou – 1. tak, jak to znělo přímo v sále a 2. tak, jak to znělo z videa na Youtube. Zatímco v sále mi to neznělo vůbec špatně a rytmické chyby jsem nějak moc nevnímal (tedy ne že bych je nevnímal vůbec, jelikož to, že se Jakub s rytmem moc nekamarádí, je dlouhodobě známá věc), tak z videa se Jakubova rytmická mimóza už bohužel přeslechnout nedala. Na poslední místo Jakuba nedávám jen z toho důvodu, že na rozdíl od Petra do toho šel s nasazením.

Eliška Rusková

zpívala: Ewa Farna – Toužím

DJ Vlado: Výkon jako na houpačce. Ve slokách byla Eliška pod téměř celou dobu pod tónem, v refrénech se však srovnala a ty úplně nejvyšší pasáže vystřihla parádně. Tentokrát však musím pochválit stylisty, kteří mě poslechli a dali Elišce tenisky a rozpustili jí vlasy. V pódiovém projevu je zatím Eliška poněkud nejistá, takže to chvílemi vypadá, jako kdyby mikrofon vodil po pódiu ji. Každopádně mě ale Eliščino nedokonalé vystoupení bavilo mnohem víc než dokonalý, ale sterilní výkon Terezy.

Aneta Horňáková

zpívala: Mária Čírová – Unikát

DJ Vlado: Velké překvapení a pro mě nejlepší sólový výkon večera. Aneta konečně zazpívala bez té své otravné koloraturní manýry, která v mých očích její vystoupení dost srážela. Píseň se jí podařilo perfektně dynamicky vystavět a v podstatě není nic, co bych jí mohl vytknout. Ačkoliv Aneta nemá nijak výjimečnou barvu hlasu a pořád bych na jejím a Adélině místě radši býval viděl Zuzku a Ester, které pro mě měly větší star quality, tak po tomto vystoupení můžu konečně uznat, že Aneta do finále patří, tedy vlastně patřila.

Karmen Pál-Baláž

zpívala: Szidi Tobias – Chlap z kríža

DJ Vlado: Karmen byla minulý týden nemocná a místy to bylo bohužel znát. V refrénech jí nemoc dělala hlasové hranice nemohla to rozbalit tak, jako kdyby byly zdravá. Na druhou stranu nemoc pomohla její barvě hlasu ve slokách, kde předvedla ještě chraplavější chraplák než obvykle. Podání Martiny Šindlerové, která byla tehdy rovněž nemocná, Karmen sice nepřekonala, ale v rámci večera se i tak zařadila k nejlepším.

Pořadí sólových vystoupení podle DJ Vlada:

1. Aneta Horňáková, 2. Karmen Pál-Baláž, 3. Eliška Rusková, 4. Tereza Mašková, 5. Jakub Pružinský, 6. Petr Borkovec

Jakub Pružinský & Aneta Horňáková

zpívali: Labrinth feat. Emeli Sandé – Beneath Your Beautiful

DJ Vlado: Jakub byl v této písni jako na houpačce, měl tam moc pěkná místa, ale i zaváhání, zvlášť v nejvyšších tónech. Aneta byla celou dobu v pohodě, sice nijak zářila, ale ani neudělala žádnou chybu. Ačkoliv podání Martina Císara a Jany Rybníčkové (kterou jinak nemusím) mi přišlo lepší, o Tameře Foster nemluvě, tak to nebylo špatné vystoupení. Zbylé dva duety však v mých očích tento překonaly.

Tereza Mašková & Karmen Pál-Baláž

zpívaly: Destiny’s Child – Survivor

DJ Vlado: Musím v první řadě ocenit obě holky, že do toho daly neskutečné množství energie, pod kterou se Ateliér č. 6 otřásal v základech. Co mi však trochu vadilo, byl fakt, že to místy působilo spíš jako duel než jako duet. Hlasově se mi zde i přes nemoc víc líbila Karmen, jelikož Tereza má v této vypjaté poloze velmi nepříjemnou barvu hlasu. Touchdown to pro mě nebyl, ale výborné vystoupení určitě.

Petr Borkovec & Eliška Rusková

zpívali: Zayn feat. Sia – Dusk Till Dawn

DJ Vlado: Pro mě osobně nejlepší duet večera a to především díky Elišce, která v tomto duetu neskutečně zazářila, zněla přímo božsky každým tónem a předvedla nejen nejlepší výkon večera, ale i svůj vůbec nejlepší výkon v live shows. Petr nechal gentlemansky Elišku vyniknout a pouze jí zdatně sekundoval, ale na rozdíl od svého sólového vystoupení mi tady vůbec nevadil. Tento duet byl ze všech tří nejkompaktnější a byla to výborná tečka za tímto dvoufázovým kolem.

Pořadí duetů podle DJ Vlada:

1. Petr Borkovec & Eliška Rusková, 2. Tereza Mašková & Karmen Pál-Baláž, 3. Jakub Pružinský & Aneta Horňáková

Host večera: Mirai

zpívali: Anděl

DJ Vlado: Tuto v současnosti velmi populární partičku osobně řadím do kategorie „boyband, co si hraje na normální kapelu“. Nicméně z této kategorie jsou pro mě o něco přijatelnější než Mandrage nebo Slza. Jejich aktuální singl Anděl naštěstí není tak nepříjemně vlezlý jako loňské odrhovačky Když nemůžeš, ta přidej nebo Pojď, zapomenem. Mezi hostovskými vystoupeními bych je hodnotil jako průměr.

Hodnocení 3. finále podle DJ Vlada:

Sólová vystoupení byla vesměs rozpačitá, duety o třídu lepší. Největší kontroverzi večera vyvolalo udělení divoké karty Petrovi, zatímco Aneta by si ji za svůj nedělní výkon bývala zasloužila víc. Je mi jasné, že Petr ji dostal především kvůli nedostatku kluků v soutěži (jakkoliv když to bývalo obráceně a byla ve hře jedna holka na 3-4 kluky, tak se takto neřešilo). Nicméně si myslím, že na rozdíl od minulé řady, kde divoká karta zachránila Štěpána Urbana, který patřil k nejlepším, byla tentokrát v tomto hodně zkráceném systému úplně zbytečná. Petr teď má díky ní jisté třetí finálové místo vedle favoritek Terezy a Karmen, pročež se dá předpokládat, že nás v příštím kole, kde každý soutěžící zazpívá jednu píseň současnou a jednu z minulosti, opustí Jakub a pro mě bohužel Eliška. Bude tomu tak skutečně, nebo nás čeká nějaký nečekaný zvrat? To se dozvíme už v neděli.

Překvapení od DJ Vlada:

DJ Vlado si navíc pro vás připravil malé překvapení v podobě selfie s jeho osobní čtyřkou favoritek tohoto ročníku SuperStar (dvou, které v soutěži nadále pokračují, i dvou, které nás už opustily v semifinále). A na samém konci článku můžete hlasovat v anketě, které ze selfíček se vám líbí nejvíc.

IMG_20180520_210103_559
DJ Vlado a Ester Kubátová

IMG_20180521_003721_581
DJ Vlado a Karmen Pál-Baláž

IMG_20180526_190111_197
DJ Vlado a Zuzana Chalupová

IMG_20180527_235918_825
DJ Vlado a Eliška Rusková

ANKETA: Které selfie je nejlepší?



SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 196
1
Luke
Reagovat

Moje pořadí z neděle:
1/Aneta
2/Karmen
3/Tereza
4/Eliška
5/Jakub
6/Petr

Duety:
1/Aneta a Jakub
2/Eliška a Petr (souhlasím s tím, že Eliška předvedla v této písni nejlepší výkon za celou soutěž, zněla fakt skvěle)

Já nevím, ale já bych divokou kartu vůbec neuděloval, stejně se končí 9.června a jestli někdo vypadne teď nebo za týden, jako k čemu to je ? Když je tak málo finalých kol. A už vůbec bych ji nedával Petrovi, ten ji dostal jenom proto, aby tam nezůstal jediný kluk.

2
ales winner Karmen
Reagovat

za mě je nejlepší selfie Dj Vlada s Karmen

3
J
Reagovat

Rebricek som uz dala a nemenim. Ale zabudla som pochvalit kapelu a vokalistov, ktori doprevadzaju sutaziacich. Aj ked piesen nie je az tak excelentne zaspievana, tak kapela a ti 3 vokalisti to zachranuju. Z tohto hladiska sa mi viac paci tento rok SS pred SS 2015, kde to chybalo.

4
J
Reagovat

Zabudla som sa zmienit po 3. finalovom kole je podla mna najlepsim solovym vykonom Karmen vo finalovych kolach DREAM ON. Ja si to pustam opakovane spolu s tym duetom. A niekolkokrat som si pustila aj CHLAP Z KRIZA.

5
dolores
Reagovat

Najmenej vydarena forka s Ester. Ty Vlado mas na nej 3 brady a Ester placatu hlavu, ale ta so Zuzkou je vyborna :-)

6
ales winner Karmen
Reagovat

na webu superstar 2018 je zajimavej článek a asi se něco začíná dít chystá se odstřel růžovky ještě před GF kéž by

7
J
Reagovat

@dolores: Ja sa nebavim na hejtoch proti Petrovi. Ja sa bavim na tom, ze niekto to nedokaze az tak prekusnut, ze musi hejtovat. A ja som narozdiel od teba Petrovi za tu Luciu poslala hlas. Citila som vinu za tu LUCIU. Ale potom som si uvedomila aj to, ze oni by mu ju vybrali aj keby nikto z nas LUCIU na panackovi nespomenul. Vela piesni vyberaju zo SS 2013 a konkretne od Safarika. Preto. A hlas som poslala aj Karmen. Jeden za solo a jeden za duet.

A ak nieco ja vycitam produkcii. Preco neupozorni sutaziacich, aby si davali pozor ohladom komentov. A najma ak sa jedna o domaceho interpreta, na ktoreho su ludia naviazani. Petr je mlady moze mu ujst nevhodna poznamka, oni su nato, aby ho upozornili ak to bolo vopred prezentovane na generalke, ze sa mu piesen nepaci. Mali ho upozornit a nie na tom ryzovat. Potom nech sa necuduju tomu poklesu sledovanosti v Cechach, kde je LUCIE este viac posvatnejsia nez u nas.

8
Jai Kudo
Reagovat

Právě ten DUEL se mně v tom duetu Karmen a Terezy líbil nejvíc….jak do sebe šily, forhandy, backhandy, smeče atd (Sorry, dívám se na zrovna na tenis :-D ). Z toho právě šla ta největší síla. Největší zážitek z letošní SS (na druhém místě mám Karmen a Proud Mary).

9
J
Reagovat

@Jai Kudo: Tak ako si zo SHS2 pamatam ako najlepsi vykon ALL FOR ONE – Cmorik, Stroffek, tak z tejto SS 2018 si budem pamatat SURVIVOR.

Neberiem ti PROUD MARY. Karmen sa tam ukazala aj v inom svetle a malo to grady, ale pre mna ta atmosfera v DREAM ON s tym jej kuzelnym podanim nema obdoby.

10
Bezík
Reagovat

@J: Zatím tři nejsilnější, dejme tomu „umělecké“ zážitky z finálových zpěvů, pořadí čistě náhodné, nevybírám který č.1 a který č.3

– Karmen – Dream On
– Aneta – Unikát
– Jakub a Aneta duet

11
Bezík
Reagovat

@J: A protože jazzu není nikdy dost, budu na protest proti vyřazení Anety poslouchat až do neděle jen jazz. Trošku provětrám svoji sbírku ;-) :D

12
Faceless
Reagovat

Rekap som este necital, tesim sa. Ale paradne fotky Vlado. Ester vyzera horsie ako v televizii, Karmen super a Zuzka Chalupova je nadherna.
Tak som spatne pozrel len Anetu Hornakovu, lebo ju mam velmi rad a som rad, ze ju chvalis. No aj tak je to jedno, ked vypadla:( Skoda, ze tam neni namiesto pre mna totalne nesymapatickeho Borkovca Richard Chovan. Rekap precitam cely neskor, ale konecne ze si ho napisal. Vyzeral som ho v pondelok vecer, utorok… Dufam, ze sa prida aj Scalex. Diky moc.

13
Ally
Reagovat

@Jai Kudo: Mně se to taky líbilo..takové “ girl power “ :) ale kdo ví, třeba mohla být ještě lepší verze ..

No celkově ty duely dost dobré , na to , že někdy mi případnou tak do počtu..
Přitom to musí být asi těžší secvičit ?

14
Ally
Reagovat

@Bezík: Dobrý nápad..i když někdo by to považoval za horší formu mučení než současná vedra :D

15
dolores
Reagovat

@J: Pravdupovediac som vobec neplanovala posielat SMS nikomu, ale v nedelu som Petrovi prvykrat chcela poslat, lenze mi prisla spatna SMS, ze :Prepacte, pre tuto sluzbu nemate pristup, naco som si uvedomila, ze pri kupovani pausalu som si dala pre istotu zablokovat vsetky tieto komercne zalezitosti, aby mi zbytocne nestahovali kredit. Netusila som ze do toho patri aj hlasovanie do SS :-) Samozrejme, mohla by som si kupit nejaky kredit navyse, ale naco aj, uz su len 2 kola a Petr nema nato stat sa vitazom, nie je vhodny adept, hoci hlasovo je dobry, ale nema nato osobnostne, nie je rodeny entertainer. … A drvivej vacsine je nesympaticky, s tym nic nenarobim. :-(…. Hoci, myslim si, ze keby to s nim bolo az tak zle, ako to teraz vnimaju divaci, produkcia by mu DK neudelila a urcite by sa ho chceli rychlo zbavit, nezalezalo by im na tom, ze je chlapec.
Mohla by som hlasovat aj za Karmen, ale nema to vyznam, pretoze v top2 bude, je to tutovka. A tiez neovplyvnim ani boj o 1.miesto, tam je to Tereza = isotota-gulomet :-D

16
J
Reagovat

@Bezík: „Styri kone vrane tahaju ma z vane…“

17
Ally
Reagovat

@J: To je těžko no..někdy se člověk nějak zatváří, něco řekne a každý si to vyloží jinak
Hlavně ten stres atd , co mají . ..asi ti nad 20 let dejme tomu ,už si to umí přebrat lip
Ten rozhovor Petra s Leošem jsem neviděla, ale Leoš by taky někdy za fór prodal vlastní matku :) a když na něho není člověk připravený..

Jak jsem vzpomínala Lolu a Numb, ji ta písnička tehdy taky nesedla, že v ní vyvolávala nepříjemné pocity, pokud si pamatuju..ona taky vypadala jako drsnačka ,ale prožila si svoje..a taky se to rozmazávalo..jenže to prostě “zabila “ už od kastingu , že byla favoritka , tak ji lecos prošlo..
No nevím, co s nimi řeší produkce , snad je tedy berou jako lidi a ne jen jako loutky do reklamy atd.. nebo aspoň porota..

18
ales winner Karmen
Reagovat

dolores to je ale dost zvláštní příspěvek Karmen bude v TOP 2 to je tutovka ale… Přece vaše milovaná růžovka je nejlepší prostě nej nej nej panebože ty to vidíš

19
J
Reagovat

@dolores: Mozno ma Vlado pravdu a cele to s tym Petrom bolo zinscenovane, aby vypadol, ziskal DK, posilnil sa o hlasy a vdaka tomu sa dostal do GF. Tiez zdielam tvoj nazor na cisto dievcensku TOP 3, respektive TOP 3 bez muzskeho hlasu. Ak by islo len o Jakuba, tak poviem, ze nech tam radsej bude Eliska, ale Petr podaval dost solidne vykony. Ja som si ista, ze pri spravnych songoch Petr zahviezdi, v tomto Jakubovi neverim. Pretoze pre mna osobne je Jakub najvacsim sklamanim od zaciatku finalovych kol. Muzsky hlas respektive piesen zaspievana muzom sa jednoducho v GF ziada. To mi nikto nevyhovori.
Ale na druhej strane ak by doslo k nejakemu sokujucemu vypadnutiu tak by som uprednostnila vypadnutie Petra s Jakubom a dievcensku TOP 3 ako keby sa Jakub dostal spolu s Petrom do GF namiesto Karmen. Jakubovi neverim, ze nebude mat v GF tremu. Bude to ovela narocnejsie na psychiku nez doteraz. A to by sme tam teda mali my Slovaci jedineho zastupcu. A neverim ani tomu, ze I SEE FIRE by zopakoval rovnako vyborne ako svoj najlespi vykon. Aj na Karmen a Petra to bude psychicky narocne, ale ovela viac im verim nez Jakubovi.

20
Bezík
Reagovat

@dolores: No já se obávám, že produkce udělá všechno proto, aby Petra do GF procpala. Bude tam chtít dva Čechy a jednoho Slováka a bude chtít aspoň jednoho kluka. Takže to vychází Tereza, Karmen, Petr. Očekávám znemožnení Elišky a Jakuba nevhodnými songy a naopak dokonalý výběr pro Petra.

21
Faceless
Reagovat

Co by som este napisal? Vdaka Vladovi, ze okrem rekapu sem da aj fotky. Fotka s
Adelou Kvitovou, nic? To je skoda. Tak myslim, ze tento rok to vyhra na 90 percent Tereza. Asi si to aj zasluzi. Karmen ma trosku iny styl spievania a Tereza je technicky proste lepsia. Neviem, ale Karmen ma proste bavi viac. Od Terezy sa mi strasne pacil ten cover od Lady Gaga, inak nic. Vacsinu jej vystupeni pretacam, lebo ma to nebavi.No kazdopadne tento rok to vyhra asi ceska. To je asi jedno, pre mna no Karmen by to asi rada vyhrala, ale ked som sa naposledy dival na tie medajlonky s youtubermi, no hroza. Najhorsie, co sa v Superstar objavilo za tie roky. Pan Liska youtuberi su nejake celebrity, ci? Mozno vo vekovej skupine 7-15. Tieto radoby celebrity nemaju nikomu co povedat a vy ich date so Superstar? Vsetci to aj tak robia len pre sledovanost a peniaze z toho. A pan Liska, ak to citate, mozte mi napisat, preco nepostupila tusim Jasmina? Len preto, ze odmietala makeup?
A prosim vas napiste mi par dovodov, preco by som mal sledovat tuto Superstar. A pripadne dalsie Superstar. Ako je to s hlasovanim? Preco je tam Divoka karta? Dakujem. Vas fanusik Faceless.

22
Bezík
Reagovat

@J: „…. pretože som minulý rok nezaplatil dane …“ ;-)

23
dolores
Reagovat

@J: hej, tiez mi napadlo, ze ho teraz isli ukrizovat aby potom mohli povedat, ze aha, vstal z mrtvych..:-O
@Bezík: ja to vidim tak, ze prave Jakub bude s Karmen a Terezou v TOP3 :-)
Ale aj keby v TOP3 bol Petr alebo Eliska, hlasy sa roztriestia tak, ze Tereza aj Karmen postupia do top 2.

24
Bezík
Reagovat

@dolores: Stát se to může, ale produkce udělá všechno pro to, aby se to nestalo ;-)

25
ales winner Karmen
Reagovat

tak a jsem v hajzlu aktuálně sem objevil fotku aktuálně s koncertu Superstar top 5 z Chodova a co na to říct mrkněte se všichni kdo můžete to co jsem viděl mě odpálilo hlavu Petr říbal instagram a to jak se tam má Karmen k růžovce no co na tohle mám říct Karmen mám rád miluju jí je to velká zpěvačka ale proč doprdele se takhle má k růžovce to má znamenat co jsem trošku zklamaný a ze 100 procent stále fandím Karmen ale už jen na 90 procent spíš 85 protože právě tato momentka mě teda dost nasrala

26
jpp
Reagovat

Pár poznámek k opakujícím se úvahám o možném zinscenovaném hlasování, předem vybraných vítězích apod. Za prvé, kdyby výběr probíhal podvodně, tj. ne skutečným sms hlasováním lidí, hrozilo by Nově odebrání licence od provozovatele globální Superstar. Takový podvod zcela utajit je hodně obtížné, lidi mluví rádi, i kdyby to byla uklizečka či osvětlovač. V TV Nova by museli být šílenci, něco takového riskovat. Za druhé, na platnost výsledku sms hlasů dohlíží vždy notář/ka, což je nezávislý úředník, který konkrétně s Novou nemá nic společného. Ten by zajisté kvůli nějaké novácké soutěži neriskoval kariéru a pověst, je mu ukradené, kdo vyhraje. Kvůli estrádní soutěži nikdo nebude riskovat kariéru ani spáchání trestného činu ani odebrání licence – ani Nova, ani dohlížející notář či notářka.
Stačí se ještě zamyslet, kdo by z toho co měl? Nikdo nic. Vítěz bude vázán smlouvou a ani producenti Superstar za tu chvilku ještě neví jistě, kdo ze soutěžících bude jejich estrády a nasmlouvaný program zvládat nejlépe a nejposlušněji. Takže je vlastně jedno, kdo vyhraje. Z náznaků je jasné, že by produkce hodně stála o vítězství Terezy, což je logické vzhledem k tomu, kolik zaujímá lidí, ale kdyby ji náhodou někdo předběhl v sms počtu, tak prostě vyhraje někdo jiný.

27
Bezík
Reagovat

@jpp: Kromě jednoho šílence si snad nikdo nemyslí, že by se se SMS hlasy manipulovalo. Ale produkce má spoustu nástrojů, jak hlasování ovlivnit a obratně je využívá. Férová soutěž to rozhodně není. Ale to taky asi nikdo nečeká.

28
J
Reagovat

@dolores: Tereza je jasna grandfinalistka aj keby nedala super hviezdne vystupenie. Karmen a Petr musia vyfasovat hviezdne songy, na ktore pocuje hlasujuci divak a zaspievat to ak nie hviezdne, tak aspon najlepsie ako sa len da + tie medailonky by mohli mat take dojemne. Nielen Petr sa musi dostat cez Elisku a Jakuba, ale aj Karmen hlavne cez Jakuba. Nepochybujem, ze Jakub ma stale svoj fanklub. Mozno uz niektori mu neveria a nehlasuju za neho, ale… A hlavne najidealnejsie by bolo keby to Petr v nedelu uzatvaral.

Pamatam sa ako to salamunsky vyriesili v XF UK 2017. RAK-SU (favoriti) boli najistejsi na postup a tak ich v semifinalovu nedelu nechali vystupovat ako druhych v poradi a pred nimi a po nich nechali vystupovat ludi na odstrel. Kevin isiel predposledny a Grace isla ako zlaty klinec. Produkcia to musela tak urobit, lebo Grace v semifinalovu sobotu bola na 4. mieste s piesnou LIFE ON MARS, kym Kevin s COME TOGETHER bol na 2. mieste. Keby Grace v ten vecer neuzatvarala vecer a nevystupovala so songom Wolves, tak by sa im to ani nepodarilo ju dostat do TOP 3. Plus Kevin dostal pochvalu od Eda Sheerana v ten vecer.

29
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik to myslíš koho mně

30
Jai Kudo
Reagovat

@J: OK, Dream On je teda No.3…. :-D

31
jpp
Reagovat

@Bezík: Tak to potom jo :)

Jinak já myslím, že pokud Karmen v rozhodujícím souboji dostane přidělenu celou All I Want a třeba People Help the People, tak může Tereze pořádně zatopit, ne-li vyhrát. Obávám se ale, že Tereza zase dostane ukřičené megasongy na jistotu a Karmen takové, že to nebude sice úplně blbý výběr, ale ani extra dobrý, aby náhodou nezazpívala líp než Tereza a neohrozila ji.

32
ales winner Karmen
Reagovat

jpp já tady prohlašuji na svou čest a věrnost československé demokratické talentované fenomenální zpěvaččce a to Karmen Pál Baláž že GF v neděli 10 června roku 2018 přibližně ve 23hodin 47 minut a 14 vteřin vyhraje porazí růžovou hlavu a já sem příjdu a to ostatní znáte už z monulosti co se bude dít věřte mě já se nevzdávám neskládám zbraně a do posledního dechu budu bojovat v této válce budeme ůspěšní to slibuji výsledek bude těsný a slbuji že budu respektovat svobodné a demokratické rozhodnutí at už bude jakkékoliv tak přísahám ales winner Karmen PRAVDA A LÁSKA MUSÍ ZVÍTĚZIT NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ

33
J
Reagovat

@jpp: Este horsie. Dokazem si predstavit pre Terezu v GF Spinarku, konecne Tereza bude spievat cesku piesen a este aku. Ale na druhej strane ak Tereza s prevahou vedie pred Karmen, tak Karmen moze prirodzenym sposobom skoncit ako druha bez odstrelujucich vyberov. Proste nechaju jedineho Slovaka v GF odspievat slusne songy.

Skusim si tipnut. Najskor budu vsetci traja spievat dva songy a potom sa pozastavi hlasovanie a oznami sa meno toho, ktory skonci na 3.mieste. Hlasovanie sa opat spusti a TOP 2 si zopakuje najlepsi vykon.

Obavam sa vsak tych vyberov piesni pre GF. Po skusenosti z roku 2015 mam nocnu moru z LETNYCH HITOV a nedajboze opat nechaju vybrat dalsi song divakom z nie prilis skvelych vyberov.

34
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Vidím to úplně stejně, nejmíň se povedla fotka s Ester, což bylo především tím, že jako jedinou jsem ji fotil já, zatímco u ostatních jsem radši požádal holky, aby to vyfotily :-) Nejlepší je rozhodně fotka se Zuzkou, která jako jediná nevznikla na SS, ale na akci Běh pro Kuře, na které Zuzka vystupovala :-)

35
Motylek
Reagovat

@DJ Vlado: :-) DJji – k rekapu – 3 poznámky…
za prvé – divoká karta nebyla zbytečná, jak píšeš, protože jsem měla velkou radost.., za druhé dávám naopak velké plus Petrovi za projevení té nechutě k písni – taky nemám Lucii ráda, neposlouchám to vůbec, byla jsem hrozně zklamaná co tam dali za písničky, a jsem ráda, že to Petr řekl na plnou ehmm pusu… :-) To mě potěšil, že se nepřetvařuje, jelikož to ani neumí, je mi neskutečně sympatický a jeho vystoupení /krom té Lucie/ si pouštím nejvíc, nejlepší je ten duet s Eliškou…
a za třetí – já jsem teda ani náhodou neviděla, že by do toho šel Jakub s nasazením…, byl naprosto odevzdaný, musel vědět, že na Grigorova nemá… Uznávám, že to vyložený průser nebyl, ale podle mě mu neměli dávat tak těžkou písničku… /
ještě dodávám, že Pocta Majakovskému je moje oblíbená, Gombitka taky / ten závěr tam Tereza nedala…/ a ten duet Petr Eliška…,
na fotkách ti to sluší… :-D /ale fakt/

36
Lukša
Reagovat

@DJ Vlado: Pěkné fotečky, to je pravda (hlavně ta se Zuzkou je fakt povedená, ta holka má talent i na focení :-) Když už je tak pronásleduješ, zveš je i k diskuzi na Panáčka? Jejich pohled bychom určitě uvítali.
Jo a btw, opět naprosto trefný rekap.

37
Dena
Reagovat

skvely rekap:-)
vidno ze to vlado berie objektivne… bo ja proste skrz moju antipatiu voci Anete nie som schopna extremne uznat ze by zaspievala skvele…
moj tip je… ze jakub aj eliska dostanu nevhodne songy.. len preto aby mala produkcia istotu, ze ani jeden z nich nepostupi a vo finale bude tereza-karmen-petr…

ano.. jakub je mimo rytmus… ale stale sa opakujem – jeho hlas.. proste spoznate hned. keby sme teraz postavili vedla seba vsetkych desat chalanov zo semi… a kazdy by zaspieval rovnaku cast songu.. jakuba by som spoznala hned. taky hlas tu proste chyba. a aj petr s jeho chraplakom. richard je mozno super talentovany ale mne jeho hlas splyval spolu s ostatnymi. ani jeho human sa pre mna osobne nechytal na petrov… a to nie som extrem fanynka petra ale proste ten song mam rada a u richarda mi prisiel nemastny neslany, nudny.
hej, je to hodne o sympatiach/antipatiach. vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude.skoda ze je superstar tak okliestena a uz nam ostavaju len dva vecery. pre mna naj asi foto s eliskou:-)))

38
popy
Reagovat

Tak jo, udělal jsem si takový malý rekap letošního ročníku a moje pořadí toho nejlepšího ze SS od semifinále:
1. Dream On (Karmen)
2. Survivor (Karmen + Tereza)
3. Dusk Till Down (Eliška + Petr)
4. Someone Like You (Karmen)
5. Unchain My Heart (Kristián)
Zpětně mě znovu strašně štve, že do finále nepostoupil Kristián, a překvapilo mě, jak mě čím dál víc bere ten duet Elišky a Petra z třetího finále. Což jen dokazuje, že duetů by prostě mělo být víc, ne jenom tři. A jenom se modlím, aby do finále nepostoupil Jakub na úkor Karmen jako jediný Slovák.

39
popy
Reagovat

@DJ Vlado: Jako musím uznat, že Zuzka je fakt kočka. :-) A škoda, že Karmen je tak ve tmě, protože ta holka má jinak neuvěřitelnou jiskru (čehož jsem si všiml i při tom přehrávání jejích vystoupení). Kouká jí to z očí, no jo, no, Maďarka. ;) Gratuluju, jenom je škoda, že ses ještě nevyfotil s Adélou.

40
bobina
Reagovat

@Motylek: Já bych si moc přála, aby Petrovi po soutěži někdo pomohl, aby tu byl konečně někdo, kdo by všechny ty Calty, mladé Mišíky atd. převálcoval. Takový hlas tu chybí. A Aleškovi ( který si tu z nás dělá srandu a kterého dokonce podezřívám – promiň Aleši – že je inteligentní – viz jeho sáhodlouhý příspěvek 185 z minulého vlákna téměř bez gramatické chyby ), aby mne hned nenapadl – fandím Karmen (možná víc než ty …)

41
Bezík
Reagovat

@bobina: Aleš je „fake“, někdo předstírá že je na půl dementní a záměrně vyrábí chyby, jenže je vyrábí moc jednostraně a občas se zapomene :D

42
bobina
Reagovat

@Bezík: Dík, kaju se, už jsem se bála, že mu na to snad někdo naletí, Ale sranda musí být, i když čeho je moc…

43
Bezík
Reagovat

Jak jsem sliboval, že budu do neděle poslouchat jen jazz (a jak řeknu tak splním), tak jsem oprášil ledacos a ejhle, jedna „stará“ známá, sice ne ze SS ale to myslím nevadí. Užijte si a pamatujte, jazzu není nikdy dost ! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=26NxqjcM7d0

45
Ash
Reagovat

Tak když už jsme u těch odkazů, taky tady jeden přihodím :) zhruba takhle si dovedu představit do budoucna kariéru Anety.. přála bych jí sice, aby se jí povedlo prorazit i s mainstreamovou tvorbou, ale myslím, že to není moc pravděpodobné.. z letošního ročníku jsou na to přichystáni jiní adepti, jestli vůbec někdo.

https://youtu.be/F50WTCdomU0

Mimochodem pro zajímavost; je to jenom mnou nebo zpěvačka vypadá jako Anet skřížená s Adélou? :D

46
Bezík
Reagovat

@Ash: Ono je snad lepší zůstat u jazzu, v mainstreamu ošklivě fouká. Sisa to různě zkoušela a vykašlala se na to. Pokud má zpěvák vkus ale není schopen si napsat vlastní popovej materiál, tak je v háji. Kdo se ze současných soutěžících může uživit muzikou ? Určitě Tereza, jasná hvězdička muzikálů a nějaké té TV show, snad Karmen na klubové scéně ale to bude hodně těžký, Aneta tak z části u jazzu a to je asi všechno. Samozřejmě že Karmen i Aneta můžou taky naběhnout do muzikálů, ale to by mi jich bylo dost líto.

47
Faceless
Reagovat

Tak fandim Karmen. Vypadli moji oblubenci Dominik, Aneta, Richard, Adela Kvitova.
Ked uz ste museli dat DK otravenemu Borkovcovi, no co uz, s tym nic neurobim. Jedine to, ze nebudem posielat sms. Ono uz len tie relamy na Nove a Markize, no hroza. A porota? Fakt hrozna. Habera jediny dobry sa snazi vykecat zo vsetkeho. Nie, porota je hroza, A Habera sa rozhoduje za seba, alebo vetko robi produkcia? Borkovec je tak talentovany, ze si zasluzil DK? To ako vazne? Totalne otraveny typek, ktory nema chut ani spievat. Myslim, ze Aneta by predviedla v dalsich kolach zase nieco nove. Ale Borkovec ma tak peknu farbu hlasu, ze?
Co na tom, ze ho to uz nebavi spievat, dajme mu DK, nech je tam viac chalanov.
Aneta neni najlepsia spevacka, na Terezu sdaleka nema, ale vyvazuje to pre mna svojou pozitivnou energiou. Nebudem tu hejtovat Terezu, je to paradna spevacka, a ta jej ruzova hlava, je asi dopredu premysleny imidz. Tak nech to vyhra Tereza alebo Karmen, obidve maju na to, aby to vyhrali. Na rade je ceska, takze asi Tereza. Kazdopane fandim Karmen. Nie preto, ze som Slovak, ale Tereza ma proste nebavi. Spieva uzasne, ale nebavi ma jej spev. Tak Karmen chce byt Supestar, tak uvidime, ci dokze porazit technicky lepsiu, ale pre mna nudnu Terezu. A samozrejme nakoniec Pan Liska, ak to tu citate, preco nepostpila Jasmina, pretoze odmietala makeup?
Preco by som mal posielat do Superstar sms? Dakujem.

48
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik aha když nepomáhá umělé fandění růžovce vytáhneme kartu že je ales winner Karmen fake víš co mysli si to já jen říkám jedno na mé slova dojde a je ůplně jedno jestli ted nebo až v GF

49
Frida
Reagovat

Někdo tady zmínil Jasmínu, tak ta se mi opravdu líbila. A zrovna tak se mi líbí Tereza. Tady se asi nelíbí nikomu, prý je nudná, tuctova. Já si to nemyslím. Pro mne je zajímavá dost, má krásnou barvu hlasu ve spodních tónech a občas se ji láme. Nevím, ale připomíná mi Edit Piaf. Tak jí fandím.

50
Luke
Reagovat

@Bezík: On to není fake, ale ten člověk je troll, nemá cenu si ho všímat a je vidět, že už mu začíná hrabat z toho, že si ho pomalu už nikdo nevšímá, což se nemůže divit, každej už ví, co je zač. Trollové nesnesou nepozornost ostatních a je to pro ně strašné utrpení. Pokud si ho nebudeme všímat, tak ho to přestane bavit a zmizí odsud a nebo ještě je druhá možnost, že bude za hranou jeho chování, jak už kolikrát bylo a dostane útrum -ban na těchto stránkách…

51
ales winner Karmen
Reagovat

Luke opakuješ se opakuješ už to nikoho nezajímá největší pozornost vůči mně totiž vykazueš právě jen ty a za druhé už včera sem admina poprosil aby zvážil aby tobě a dalším dali BAN aby ti schladla hlava protože už zase se schyluješ k verbálnímu napadání a to si nenechám líbit

52
ales winner Karmen
Reagovat

no tak playlist na 4 finálovej večer v neděli bude dost zajímavej a pozor růžovka vůbec poprvé nemá protekční songy nejlepší má Petr a Karmen

53
J
Reagovat

@ales winner Karmen: A ak uz poznas songy pre Karmen. Nemozes aspon naznacit? Povedzme rok vydania a ci sa jedna o zenu, muza, kapelu. Alebo to rovno prezradit.

54
ZURIVOST
Reagovat

Co to psalo za matlala? To tady pise kdokoli komu se zamane? Rozumi ten matlal vubec hudbe, videl nekdy nejakou talentovku? Takze nejdriv, ze Ben neumi zpivat, neni mu rozumet a jeho songy zneji stejne. Eej jasne, jeden z mala lidi u nas co ma styl a naopak nudnou ceskou scenu ozivuje jako prase. Fajn, jen porota, ktera je narozdil od matlala co to napsal zkusena, byla nadsena. Dal, nejlepsi vykon ty ruzovovlasy holky, vsichni stali, ale podle matlala to bylo spatny? Hochu, tezce mimo. Ta holka to vyhraje, mimochodem proslavila se uz v Talentu pred mnoha lety. Korunovany to je tim, ze si matlal mysli, ze ho poslechli kostymeri show jak maji oblekat soutezici. Rikam si co to je za matlala a on nam pridal fotky. Je to nejaky upoceny otyly strejda v klobouku, co se lepi na holky s rozhrnutym hrozive chlupatym vystrihem. Zavrit to nekam a zamezit tomu pristup k netu :D

55
dolores
Reagovat

@Motylek: Rada ta vidim, uz som myslela, ze SS nepozeras a ja som tu zostala bez teba osamotena na pospas vacsinovemu negativnemu nazoru na Petra :-D

56
DJ Vlado
Reagovat

ÁÁÁ, náš Maxxíček má zase verbální průjem :-DDD A zase pod dalším trapným nickem, kolikátým už? :-DDD No jo, co taky čekat od člověka, který si myslí, že Habera je z Elánu, Knechtová z No Name a Ruppert z Tata Bojs :-DDD

57
dolores
Reagovat

@Frida: Nemusi ta trapit, ze tu na Panackovi malokto Tereze fandi. O to viac ta musis tesit, ze na socialnych sietach je oslavovana, dokonca ju uz vyzdvihuju aj niektore celebrity v statusoch, nehovoriac o porote, ktora len chvali a chvali …Panacek jej vitazstvo nevezme, o to sa neboj.

58
DJ Vlado
Reagovat

@Lukša: Na Panáčka holky nezvu, akorát Zuzce jsem o Panáčkovi říkal, což jsem si pak trochu vyčítal :-/ Jinak velká novinka, Zuzka úspěšně odmaturovala a dostala se na vejšku, takže jí vypadnutí ze SS vlastně pomohlo :-)

59
dolores
Reagovat

@Bezík: dobre si dal, prave tento tyzden som si ju tiez davkovala, hoci radsej mam Zuzku Mikulcovu.

A ked uz mas ten zachvat hudobneho snobizmu :-D, tak skus toto (vcera to islo na Chart show)…….cista mnamka :-) :-O
https://www.youtube.com/watch?v=x33JOBNMIFY

60
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: To si urobil chybu, ked si ju sem pozval, to ju mohlo psychicky nalomit. Uz nikdy sem nenavaviguj sutaziacich, su neskuseni, nemaju este silu stravit kritiku ;-)
A inak aj fotka s Karmen je dobra, taka temna , rockova :-D

61
ales winner Karmen
Reagovat

J můžu naznačit že se opět bude v tom prvním případě jednat o rockovou pecičku a dokonce pozor nikdy sem to tady neprozrazoval ale jedná se o mou milovanou skladbu z dětství kterou sem žral a když jí slyším dneska rád si jí i po letech znova pustím a na zbytek si musíš počkat myslím že kompletní playlist bude znám do večera můžeš ty i ostatní hádat co konkrétně to asi bude

62
Bezík
Reagovat

@dolores: Dolores !!!! No toto ???!!!!! :-o :D :D

63
J
Reagovat

@ales winner Karmen: To je mi napoveda z detstva. Mozes upresnit obdobie? Ani neviem kolko mas.

64
Monika
Reagovat

@J: Ach jo, ze s nim tu hru hrajes, copak nevidis, ze si z tebe dela prcu a nic nevi? Luke z nej ma nervy v kyblu, porad mele, at na nej nikdo nereaguje, ale sam si to nedokaze odpustit a porad ho komentuje, tim mu dodava vahu. No Alesek se naramne bavi, diky vam. Takovej Bezik to uz davno pochopil :-))))

65
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já jsem jí o Panáčkovi jen říkal, ale taky jsem jí doporučoval, aby to tady radši nečetla, což ale mělo stejný efekt jako když v Obecné škole ředitel (Hrušínský) říkal žákům, aby neolizovali zábradlí :-D Nicméně nad některými komentáři se prý docela pobavila :-)

66
J
Reagovat

@Monika: Ja to beriem s humorom. Ved skor ci neskor sa to dozvieme z overeneho zdroja.

67
frida
Reagovat

@<a@dolores: Vždyť já se nebojím. Jen jsem řekla svůj názor. A jestli vyhraje nebo ne, tak to už vůbec nevím. Přála bych jí to, ale jestli ne, tak přece o nic nejde.

68
Luke
Reagovat

@Monika: Já už na něho nereaguju, já sem jenom vysvětloval Bezíkovi, co je zač, to je vše. Jinak na takového exota – trolla a jeho příspěvky už nějakou dobu nereaguju, protože to nemá cenu. Ale když vidím, že někdo si neví rady, kdo to je, tak mu mile rád objasním, co je zač. Ale většina už ví, s kým má tu čest, takže je já sem úplně v pohodě :-) Těžko tráví, že mu to tady lidi přestávají žrát.

69
ales winner Karmen
Reagovat

Luke žádnou opakuji žádnou hru tady nehraju ale fajn fajn komu není rady já tě varoval doufám že admin mě poslechne a dostaneš BAN Monika-ale to se pleteš vím vím toho víc než dost a ještě o mně nevíte všechno

70
ales winner Karmen
Reagovat

Monika ale vždyt to už do GF 10 června se mnou tady vydržíte vlastně možná ani nevydržíte protože mi budete muset dát za pravdu jak smutné že budu mít zase pravdu že Karmen vyhraje já prostě mám vždy pravdu ale vy míříte těžce mimo vašemi slepými náboji jak smutné ale nezoufejte při další Superstar už budu v centru dění konečně taky

71
J
Reagovat

Nieco prijemne na odlahcenie z cakania: https://www.youtube.com/watch?v=iCH3aYbReBA

72
Tomáš
Reagovat

Nedávno sem četl jeden svůj starý příspěvek na Panáčkovi z roku 2011. Psal sem v něm že jestli letos nevyhraje SS GG,tak už nikdy žádná holka nevyhraje. Tehdy totiž byla u nás v ČR jedinou dívčí vítězkou stále jen Langerová a jinak vyhrávali samí kluci. Kdo by to byl tušil, jak hluboce sem se tehdy mýlil, to sem vážně nečekal. :-o GG sice nevyhrála ale po ní přišla smršť dívčích vítězek a naopak už asi nikdy nevyhraje žádný kluk. Mě to letos štve hlavně kvůli tomu že ti kluci fakt horší než holky vůbec nebyli a stejně vyletěli tak brzy. Třeba ten Richard, to on měl dostat Divokou kartu, zasloužil si ji a vše teď mohlo být úplně jinak. Ale je jasné proč ji nedostal – produkci se prostě takový týpek nehodil do krámu, byl zřejmě příliš alternativní na to aby si z něj v živácích dělali cvičeného šaška jako teď třeba z Petra a neuměli s ním v tomto směru pracovat. Tak byli rádi že šel pryč. Kdyby aspoň byla nějaká naděje že by to mohla vyhrát Karmen ale už kvůli té národnosti prostě není a já nevěřím že to není vůbec nijak ovlivněné. Tereza to má vyhrané i kdyby z nebe padaly trakaře. Ale já už letos nad SuperStar definitivně zlomil hůl, letošní průběh mě definitivně přesvědčil o tom že tato show už nemá vůbec žádný smysl a toto by měla být její definitivně poslední řada.

73
J
Reagovat

@Tomáš: Neber si to tak. Zajtra zacina Rock Am Ring, na ktory sa tesim. Skvely playlist a livestream na nete.

74
Bezík
Reagovat

@J: Ty livestreamy jsou super, když už člověk nemůže jet !

75
Tomáš
Reagovat

Podle mě Jakub nemá žádnou šanci dostat se do GF. Na odstřel je už dlouho, porota i produkce mu už hází klacky pod nohy a nechtějí ho tam, nebude u něj ani žádný efekt Divoké karty, prostě nic. Navíc produkce nebude chtít v GF dva slováky protože by hrozilo že po vypadnutí Jakuba se přičtou hlasy z SK Karmen a ta by pak Terezu mohla ohrozit. Tenkrát u Emmy se jim to hodilo ale letos se jim tohle nehodí. Tipuju že to byl právě Jakub kdo skončil v minulém hlasování jen těsně nad Petrem a jen o vlásek prolezl do dalšího kola. A myslím že teď v neděli to bude právě Jakub kdo skončí v hlasování na 5. místě. Pak mezi Petrem a Eliškou bych viděl šance na postup do GF takřka 50 na 50 ale asi jen přece jen o něco víc věřím v postup Petra protože si myslím že produkce pro to udělá fakt všechno a GF tří holek u nás ještě nikdy nebylo a byla by to vážně obrovská nuda. Úplně už vidím porotu jak chválí Petra za to že dokázal vstát z mrtvých a vystoupení jako zlatý klinec taky není vůbec vyloučeno. Přitom ani Eliška mi už prakticky nevadí a musím říct že to její vystoupení Toužím od Farne si teď pouštím docela často. Jak jí tam přizpůsobili image k jejímu věku a je to rockový song, tak je to najednou pro mě úplně jiná a příjemná holka. Ale GF tří holek nechci moc protože by to byla nuda ale na druhou stranu je mi už celá tahle SS tak nějak úplně jedno jak dopadne. Nejen že se totiž nehraje o 1. místo – to už má jisté Tereza ale dokonce ani o 2. – to má jasné Karmen. A možná i 3. je jasné a je tam jasné vlastně úplně všechno. Takže koho by to ještě bavilo, já už tam stejně žádného velkého favorita nemám a koukám na to už spíš ze setrvačnosti. Jo přál bych si aby třeba Jakub ještě nějak zamíchal pořadím a aby vypadla Tereza ale když vím že se to stejně nestane, tak už nemá cenu se tím vůbec vzrušovat.

76
Ally
Reagovat

@DJ Vlado: Joo Obecna škola. .:) A zves je na Panacka nebo na panáčka? :D
Jo a proc se tu vlastně jmenuje Panáček? Nikdy jsem se nezeptala. .;)

77
Monika
Reagovat

GF bude Tereza, Karmen, Petr. DK vzdycky pomuze, je to ohromne plus, vzpomente si na Stepana posledni misto v hlasovani, dostal DK a hned nasledujici tyden byl prvni!!. Ano prvni misto v hlasovani a to vse diky divoke karte…Podobne je to i ve svete, jeste se nikdy nestalo u nas ani ve svete, ze by soutezici s DK nasledujici tyden vypadnul. Nyni vypadne Jakub a Eliska, je to az prilis dane vsechno, nudne…Strasne rychle SS ubehla, to vypadavani po dvou je hrozne…

78
J
Reagovat

@Tomáš: Prave som videla uputavku na MARKIZE s vyzvou hlasovat za Jakuba a Karmen. Nie presne takto formulovane, ale smeruje to k tomu: „Do SuperFinale mozu postupit len traja, ci medzi nimi budu Jakub a Karmen zavisi len od vasich hlasov.“

79
ales winner Karmen
Reagovat

J a proč zrovna pro Karmen jedině že by to bylo zmanipulované a vypadli právě Jakub a Karmen u Jakuba je to velmi pravděpodobné ale u Karmen jedině že by už bylo o všem rozhodnuto a nechali Karmen vypadnout ale tomu nevěřím proč by jasnou vítězku měli nechávat vypadávat blbost

80
Lucie
Reagovat

@J: Tam jde podle me o to,ze jsou to slovaci…vic bych v tom nehledala.

81
Jai Kudo
Reagovat

@J: Já stejně tipuju, že v GF bude Jakub a ne Petr….na sítích se proti té DK zvedla dost silná vlna odporu, a Jakub je takový milý, nesmělý, hodný chlapec.

82
Kaja
Reagovat

Bez urazky, ale ta fotka s Eliskou vypada trochu jako „pedobear“ :D

83
ales winner Karmen
Reagovat

ted mě napadlo sice sci-fi ale co když ted v neděli vypadnou po nejlepších výkonech Tereza s Karmen a Nakonec superstar vyhrál Jakub ale doufám že to co ted říkám je blbost protože s Jakubem jako vítězem absolutně bych nesouhlasil

84
Filip
Reagovat

to by byl sen… kdokoliv… kdyby vyhral oproti Maskove… by byla velka vyhra pro vsechny normalni fanousky… ktery chteji slyset vic nez jen vysokej kriklavej ton… i ten Jakub

mimochodem… byt producentem… tak chci spolupracovat nejvic z finalove party prave s Jakubem – nejzajimavejsi hlas a dokazu si predstavit… ze by z nej nekdo sikovnej udelal mega uspesnyho Youtube zpevaka – nemusel by vubec delat ani koncerty… staci udelat dobry pisnicky… dobry klipy a rejzovat na Youtube – se svym hlasem by mohl diky Youtube a dobrymu marketingu prekonat hrave i hranice CZ/SK

skoda… ze nejsem producentem… hned bych do toho sel :)

85
ales winner Karmen
Reagovat

Filip mám jen takoví dotaz nejseš ty ten Filip z backstage superstar

86
Tomáš
Reagovat

Já souhlasím s Monikou. SuperFinále bude Tereza, Karmen a Petr. A Petrovi k tomu pomůže nejen ta Divoká karta ale i silná adorace poroty na jeho záchranu a samozřejmě taky produkce výběrem songů a zřejmě ho nechají fakt jako zlatý klinec. I Štěpána tenkrát po kole kdy málem vypadnul porota chválila do nebes, nebýt toho tak nevím jestli by ta DK měla až takový efekt. Největší efekt měla asi u Haricha protože tam ty bláznivé omdlévající pišťuchy dělaly vše proto aby znovu nevypadnul, to byla přímo davová psychóza.

Takže já tipuju závěrečné pořadí

1 Tereza
2 Karmen
3 Petr
4 Eliška
5 Jakub

Maximálně co by se možná mohlo stát protože Eliška je taková milá a vzbuzuje v lidech soucit a Petr naopak je vnímán jako frajírek tak že by Petrovi DK nepomohla a skončil by 4. a Eliška by šla do GF, poprvé by byly v Top 3 tři holky, sice obrovská nuda ale bylo by to už tak. Ale ani tomu příliš nevěřím. Jinak všechno ostatní je troufám si říct totálně a absolutně nezvratné. Bože kéž by tak chtěla vyhrát Karmen a porazit Terezu a vyhrála by tím nejen ta zajímavější ale taky by to konečně jednou provždy zbořilo to národnostní dogma. A taky by to byl šok jako kráva, asi největší od dob vítězství Adamce nad GG a takové zvraty já miluju. Ale to se bohužel nestane, Tereza to má až moc jasné. Já si nemůžu pomoct ale pořád nechápu když je to SMS hlasování tak hrozně vyrovnané tak proč to nakonec stejně vždy dopadá přesně podle předpokladů a nedochází k žádným zvratům? To je fakt divné a hrozně mě to štve. Fanklub Karmen by se neměl vzdát i když to zdánlivě vypadá beznadějně a měl by se pořádně zmobilizovat. Ale jestli je prostě fakt dané že musí vyhrát letos někdo z Česka, tak s vítězstvím Terezy nepohne ani exploze sopky.

87
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku tebe kdyby jsme neměli samozřejmě že se zmobilizujeme neměj strach a jen tak mimochodem co říkáš na to co sem tu napsal i když vím je to debilita ale rád bych věděl tvůj názor fakt

88
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nebreč furt. „Chovej se sakra jako chlap ! Postav se a řekni, tudy, tudy !!! No vidíš, sakra !“

89
Filip
Reagovat

@ales winner Karmen: nejsem :)

90
ales winner Karmen
Reagovat

Filip aha jo fajn

91
Tomáš
Reagovat

http://superstar2018.nova.cz/clanek/sili-po-superstar-fanousci-maji-jasno-ve-finalove-trojce-nebudou-kluci.html A přitom v tom videu nikdo doslova neřekl že ve finálové trojce nebudou kluci a myslím že tam nikdo dokonce snad neřekl ani Elišku a přesto takový nadpis. Tomu říkám mediální masáž, tak že by produkce přece jen chtěla dívčí trojku? Vlastně po tom letošním hromadném klučičím masakru bych se tomu už ani nedivil. Přitom z těch vypadlých kluků minimálně Richard měl právo na účast v Top 3 stejně jako Tereza nebo Eliška, ne li víc. Já bych spíš řekl že víc. Stačilo mu jen nedávat debilní songy co k němu nejdou a dát mu DK ale nehodil se do krámu no. Tak to není chyba kluků pokud v GF budou tři baby, je to všechno jen vina nebo spíš záměr produkce. A brečet budu protože další řada SS je už zase pohřbená a mě je z toho fakt smutno.

92
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku nebreč nemáš pravdu

93
Míla
Reagovat

Petr má naprosto jedinečný a rozpoznatelný hlas. Je mi sympatický i tím, že nic nepředstírá, je svůj, má to v životě těžší, než ostatní a přitom si nestěžuje, naopak chválí maminku a má rád i sourozence, i když jsou nevlastní. A k tomu výborně zpívá. Někteří lidé dávají přednost přetvářce a falešnosti, bohužel, a ti se strefují do Petra, je mi to líto. Snad ho to neodradí a ukáže, co v něm je. 3 holky ve finále by byla nuda, Petr tam patří.

94
Tomáš
Reagovat

@Míla: Za mě Petr nebo Jakub patří dokonce do Top 2 s Karmen, bohužel ale ledová královna Tereza mi to kazí.

95
J
Reagovat

@Tomáš: No co sa tyka Jakuba, ja sa zacinam obavat, ci mu nahodou niektory z vyberov piesni na nedelu nesadne na hlas a nezahviezdi s nim ako s I SEE FIRE. Staci ak by mu vybrali J. Arthura alebo E. Sheerana. Ale co z toho, dostane sa do SuperFinale a tam sa od tremy posklada a poda najmizernejsie 3 vykony zo vsetkych. Jakub je totizto hop alebo trop. To na druhej strane neznamena, ze nemoze byt z nich vsetkych nakoniec komercne najuspesnejsi v buducnosti s vlastnou tvorbou: farba hlasu, imidz…

96
Culi
Reagovat

Tak to vypadá, že dnes už se zveřejnění písní do příštího finálového kola nedočkáme, což? Minulý týden byly zveřejněny už ve čtvrtek odpoledne. Pokud jste je někdo někde našel, dejte prosím odkaz.

97
Tomáš
Reagovat

@J: Já s Jakubem v GF vůbec nepočítám a nevěřím tomu i když bych mu to přál snad nejvíc ze všech protože bych chtěl aspoň nějaké překvapení. Ale Eliška asi podává vyrovnanější výkony a Divoká karta pro Petra a hlavně ta adorace poroty a produkce na něj co bude v neděli následovat, to jsou asi kalibry přes které se už Jakub nedostane. Takže u něj z těchto tří soutěžících fakt vidím nejmenší šance se tam dostat. Jinak máš ale pravdu že po soutěži klidně může být ze všech finalistů on ten nejúspěšnější. Naopak si vůbec nedokážu představit nějakou originální tvorbu kterou bude produkovat Tereza i když tuhle SS vyhraje tak aby se dostala do podvědomí a udržela se v něm a aby dokázala fakt zaujmout. Ona je podle mě jen majitelka hlasu ale nemá vůbec nic navíc, vidím ji stejně jak tu popsal DJ Vlado. Až se těm divákům divím že pro ni pořád tolik hlasují a nevidí i ty její nedostatky, které tu vidíme my. V muzikálech bude hvězda ale s vlastní tvorbou nemůže být podle mě úspěšná a taková osoba by správně nikdy SS neměla vyhrát protože ona prostě tou SuperStar není a ani jí nikdy v životě nebude.

98
Tomáš
Reagovat

@Culi: Playlist mě taky zajímá, už by mohl být.

99
Motylek
Reagovat

@dolores: Dolly, pozerám, a taky čítám… :-)) jen řeším teď víc věcí naráz… Ale hlavně ti zopakuju, co jsem ti psala minule, předminule a určitě i předpředminule – že ty to vždycky napíšeš dřív a daleko líp, než si já stačím nějakou myšlenku dát dokupy… :-D
bobina – nad nickem ales atd.., se nepozastavuj, .. to si píše Tomáš sám se sebou…, mám to vysledované, ale nevšímám si ho, jako ales je Tomáš agresivní a sprostý, to by ti za ty urážky nestálo… :-) asi vím, proč to dělá, ale je mi to celkem jedno…

100
Jarda
Reagovat

Tak po zpětném shlédnutí různých vystoupení musím konstatovat, že nejvíce mě bavila vystoupení Anety – každé jiné a každé pěkné. A At Last, i když zkritizováno Haberou považuji za úplně nejlepší z celého letošního ročníku. Na rozdíl od ostatních, kteří jsou bezesporu také dobří, jsem se na vystoupení Anety těšil, také už z toho důvodu, že pohled na ni mi působil potěšení, spolu s Ester (i ta je výborná a do finále patřila) jsou nejkrásnější zpěvačky v soutěži. Asi budu mít hodně oponentů, ale je mi to úplně jedno, nejsem stádový typ a nebudu opěvovat ani zatracovat ty ostatní. A kdo nakonec vyhraje není vlastně vůbec důležité, i ty vámi opovrhované muzikály mají svou kvalitu, tedy v Brně určitě ano.

101
dena
Reagovat

nechapem preco ten playlist nie je znamy skor
ved sa ho nedozvedia na poslednu chvilu. navo take tajnosti

102
Tomáš
Reagovat

@Motylek: Mám ti ještě znovu psát že nejsem Aleš a že nevím co tím pořád sleduješ? Fakt jsi divná.

103
dolores
Reagovat

@Míla: Potesil ma tvoj prispevok :-)

104
dolores
Reagovat

@Motylek: Nemyslim si, ze pisem lepsie, ale diky za kompliment :-)
Ales nie je Tomas, ver mi ;-) Usudzujes asi na zaklade podobnosti napr. s tym vyhodenim TV z okna, to Tomas kedysi pisal po vypadnuti favoritov tiez :-)) Ale nie je to on, urcite. Keby si tu bola casto, uz by si nato prisla. …..Ja mam dokonca podozrenie, ze Ales ma nejake spojenie s produkciou….:-D

Ten playlist nedali este vonku asi preto, ze niektory finalista ma problem s vyberom pesnicky.

105
jpp
Reagovat

Ach jo, Aleš není ani Tomáš, ani troll, který ví, co dělá, či na někoho napojený, prostě je tam celkem klasicky se projevující LMD, nic jiného za tím nehledejte..

106
J
Reagovat

Dnes vychadzaju nove pesnicky od Jamesa Arthura: AT MY WEAKEST, YOU DESERVE BETTER.

Tak obe dve nove pesnicky od Jamesa Arthura su skvele. Osobne trosku viac sa mi paci YOU DESERVE BETTER. Milujem rock, ale James Arthur je James Arthur.

108
ales winner Karmen
Reagovat

dolores no sláva konečně to tady někomu už došloa to jsem ze sebe musel dělat naoko celou dobu debila vážně vám to stálo za to jo mám něco málo s produkciou ale že bych byl na 100 percent spjatej to zase ne ale nezříkám se ničeho a playlist tam doopravdy je ale proč není i na stránce novy

109
dena
Reagovat

vzdy sa hovori ze spievat song v materskom.jazyku je tazke… ako je mozne ze len chalani dostali opat jedem cz a sk song??
to fakt maju chalani vypadnut?

110
Petr
Reagovat

Takze Karmen jako vzdycky protekcni vyber, a Tereza ma hrozny vyber ale ona da vsechno takze to ma v kapse. Eliska zpiva to co Styblova v 2013.Pruzinsky a Impossible-jak necekane protekcne. Eliska ma nejtezsi skladbynna to ze ji je 15. Obe pisne jsou melodicky podobna. Takova Karmen by je vubec nedala.

111
Luke
Reagovat

No sem zvědavej na Elišku, protože bude zpívat Stay od Shakespears Sister a to dala v superstar Verča Stýblová, tenkrát to byl TOUCHDOWN jako prase. Eliška má co dělat, aby se k tomu aspoň trošku přiblížila.

112
Jana2
Reagovat

No tak suverénně nejhorší výběr má opět Petr. Rolling in the deep? to jako fakt? naopak Jakub a Impossible je vyloženě výběr „na ruku“.

113
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: JO! Ted mně to došlo! Aleš je zakuklenej Liška a celou dobu nás tady anonymně nasírá, protože mu furt kritizujeme tu jejich báječnou show! :-D :-D :-D

114
ales winner Karmen
Reagovat

Petr tak to s tebou vůbec nesouhlasím Karmen stejně jako růžovka nemá protekční songy a to říkám objektivně protože vyfasovat UPTOWN FUNK je dost podivné

115
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Bingo !!! Teď jste na to kápli !!!! Diverzní akce produkce na rozvrácení panáčka ! Ale nepovedla se ! :D :D

116
Bezík
Reagovat

Jinak předběžně mi to přijde, že produkce z těch třech tlačí spíše Kubu, což je dost zvláštní. Že by nakonec zbaběle chtěli někoho, kdo odebere slovenské hlasy ale neohrozí Terezu ? Možná ….

117
Monika
Reagovat

Skvely playlist, nejlepsi co kdy byl. Jeden lepsi song nez druhy. jsem nadsena :-)) Nejhorsi to ma podle me Eliska v tom smyslu, ze ty dva songy jsou si hrozne podobne, obe balady, bude pusobit stejne tedy nudne. Volila bych misto Stay neco rychlejsiho. Kluci maji oba zachranu, ceske a slovenske songy lidi vzdycky bavi vic nez zahranicni. je jasny, ze chteji jednoho kluka v TOP 3. jakub teda nema moc znamej song u nas. proklinam je mnohem proflaknutejsi. No a to by nebyl rocnik SS, aby nezaznelo Hallelujah :-)) nejvic proteknci song, se vubec netesim na kudrlinky a przneni klasiky v podani ruzovky. To zas bude higlight vecera, porota ve varu, ruzovka uz nebude jen nejlepsi ceska zpevacka, ale svetova pop star :-))

118
Monika
Reagovat

@Bezík: proc myslis? jakub ma uplne neznamej song u nas, to je strela totalne mimo. A Arthura nevyzpiva ani omylem. Mne prijde, ze ma nejhorsi vyber.

nejlepsi vybery za me: Karmen, ruzovka
potom: Petr
pak: Eliska..dve balady velka chyba, bude pusobit nudne vedle zbytku a jakub
tlaci se na finale karmen, ruzovka, petr…tedy sestavu jasnou delsi dobu

119
jab
Reagovat

Suverénně nejzajímavější výběr má pro mne Karmen – Birdy v enečrgičtějším vydání by jí měla sednout, navíc Karmen do toho může oproti originálu přidat chraplák, takže to nebude bohaprostá kopírka. Sweet Child O Mine bude určitě zajímavé, nicméně já budu trošku srovnávat s Viky Černíkovou, která má na své fanpage už kompletní cover (mmch, zítra ji snad uvidím naživo v Opavě). Myslím si však, že Karmen to pojme úplně jinak.
Tereza a Hallelulujah, to je výběr fakt na efekjt, u mne s touto písní vede v rámci našich talentovek Štěpán Urban, jinak celkově se velkým předstihem sám autor Cohen v těsném závěsu s Buckleym. Na Uptown Funk se hrozně těším, doufám, že to nebude nějaká zpomalená verze, myslím, že Tereza může znít skvěle i v tanečních sonzích. Jsem hodně zvědavý, jak si poradí s frázováním, ale podle mne skvěle.
Petr taky mohl dostat od Janka něco méně provařeného, nicméně chápu, že Proklínám je dost efektní. Adele v jeho verzi může být hodně zajímavá, zajímalo by mě, jakou verzi konkrétně použijou.
Jakubův slovenský song si musím teprv poslechnout a u Arthura se bojím, že to hlasově nedá. Možná mu spíš měli dát něco z jeho sólové tvorby.
Eliška má dvě podobné skladby, přičemž Thousand Years je poslední skládačkou do mozaiky její výkonografie, která mi dosud v soutěži chyběla – song spíš v intimní poloze. Ve Stay jí moc nevěřím, ale třeba překvapí. Největším strašákem budou klasicky tiché hlubší polohy, bývá v nich často pod tónem. Osobně tipuju, že to má co do činění spíš s dýcháním a fyziologickým vývojem obecně, na nedostatky v muzikalitě bych to neviděl, to by tam těch problémů bylo daleko víc, včetně rytmiky a frázování.

120
Monika
Reagovat

Stay bravurne vystrihla moje velka oblibenkyne Cher Lloyd, pripominam, ze ma 16 let v te dobe

https://www.youtube.com/watch?v=9scHFApJuK4

Je mi jasne, ze tohle je pro Elisku nedostizitelna meta, za me jedno z nej vystoupeni v zahranicnich soutezich vubec, ale snad to Elsika uplne nepokazi. priznam se, ze ji uplne neverim v tom songu a bojim se o ni…

121
Lukša
Reagovat
122
Tomáš
Reagovat

Takže playlist se mi líbí, přijde mi překvapivě dost dobrý. Jinak nějaké odhady jak kdo co dá se ukázaly už v minulých kolech dost matné a nakonec to dopadlo úplně jinak, takže je vážně dost těžké to odhadovat ale zkusím to.

Karmen – G´N´R bomba a ten druhý song jí sedne taky, jsou to obě písně k jejmu naturelu. Takže není co řešit, Karmen to dá a opět zazáří, GF má jasné.

Petr – Proklínám fakt nevím. Buď to s ním pořádně natrénují a může to být touchdown, který ho vynese do GF a nebo to taky může být další průšvih na kterém pohoří. Každopádně mi to ale nepřijde jako prvoplánově protekční výběr k tomu aby ho dostali do GF. Pokud to ale nepodělá jako Lucii a zazpívá to citlivě, tak mu to může hodně pomoct protože lidi mají rádi dojáky. Tu Adele vůbec nevím ale v rockové verzi tak asi to dá nějak no, myslím že jo.

Eliška – Eliška má pro mě tentokrát skvělý výběr. Stay miluju, ten se mi líbil dokonce kdysi i od Stýblové, kterou sem jinak fakt nemusel ale kvůli tomuhle songu jsem ji vzal na jedno kolo na milost. Nevím jak moc to Eliška zvládne technicky ale každopádně myslím že se mi to od ní bude líbit a bude mě to bavit. Ta druhá píseň taky taková příjemná balada. Takže Eliška tentokrát podle mě má dobré výběry ale stejně ji porota pravděpodobně zdrbe a ona vypadne, na GF tří holek to moc nevidím.

Jakub – Ta slovenská písnička od Gladiátoru je nádherná a je to fakt doják, to kdyby Jakub dal a neměl problémy s rytmem tak s tím může pořádně zabodovat. Myslím že pokud se do toho pořádně ponoří a prožije to, dá do toho emoce tak tím dostane i mě. Pokud toto má být jeho konec v soutěži, tak to bude aspoň nádherná rozlučka při které nezůstane jedno oko suché a dost možná že ani to moje. Tohle má potenciál chytnout za srdce jako kráva. James Arthur by měl být výběr přímo pro něj na míru, jen ty vyšší pasáže nemusí vyzpívat a může tam být problém. Ale ve slokách jeho hlas může znít skvěle.

Tereza – Hallelujah totálně prvoplánový výběr, k tomu se snad vůbec ani nedá co dodat. Pojme to zase tak jako všechno ale nemá na tom vůbec čím překvapit. Ale lidem se to líbí a porotě taky, tak ať si to užijí. Uptown Funk hodnotím u Terezy pozitivně a konečně trochu vybočení z toho nudného kantilénového stereotypu. V téhle funky věci by konečně mohla být trochu šťavnatější než v těch sterilních hlasových exhibicích. Nepochybuju o tom že to dá i technicky, teda spíš to uřve ale nebude tam mít sebemenší problém. K čemu mi to ale je když jí tak zoufale nefandím?

Jinak na první pohled to nevypadá že by Eliška a Jakub měli až tak odstřelové songy ale zdání může klamat a speciálně u Elišky sem si skoro jistý že ji porota sjede a nenechá na ní asi niť suchou ale uvidíme. Ten Stay je pro mě skvělý výběr ale úplně v pohodě se to může stát i její labutí písní v soutěži. U Petra si nejsem jistý v Proklínám – to může být buď skrytý touchdown, který dá tak zajímavě a citlivě že tím všechny dostane a vynese mu to postup do GF a nebo to zase může být průšvih jako Brno tak jako u Lucie. No uvidíme, takže asi tak nějak.

123
Monika
Reagovat

Tak jsem si ty songy poslechla a nejbrutalnejsi vyber ma opet Jakub. Zacina mi byt ten kluk sympatickej, porad ho chce produkce sestrelit a stale se jim to nedari. To by byla pecka, kdyby prezil smrt a sel do TOP 3 i za spatne vykony (ktere jiste prijdou, jak koukam na seznam). To bych si pak uz zacala i rikat, ze kdyz furt postupuje i za nepresvedcive vykony, tak muze ohrozit baby…No ale to nehrozi samozrejme…

Moje prani na TOP 3: Eliska, Jakub, Karmen
Muj tip na TOP 3: Tereza, Karmen, Petr

Gladiator, Bonboniera – co je to za shit, efekt nula, nuda na sto procent, totalne neznamy song u nas, ani tu kapelu nikdo nezna, takova poulicni kapelka na vesnickou zabavu, s tim se neda zazarit a nic na tom predvest, i kdyby to dal nikdo to neoceni a nikoho to nebude zajimat podobne jako Aneta byla vyborna minule a stejne letela za spatnej vyber songu, nikdo u nas nemel tucha co zpiva tohle je podobnej pripad
Arthur, Impossible – na tom se Jakub brutalne vyseka, to nemuze vubec dat, uz na prvnich tonech prijde problem s frazovanim, pridaji se problemy ve vyskach, song na odstrel

124
J
Reagovat

Podla mna najistejsimi postupujucimi su Tereza a Petr. Tereza je jasna HALLELUJAH asi bude verzia Alexandry Burke a UPTOWN FUNK zasa Fleur East. Nech jej nezabudnu dat tych tanecnikov akych mala aj Fleur.

Petr bude davat asi rockovu verziu ROLLING IN THE DEEP od Viktora Holomka z HLASU 2 a PROKLINAM to mu perfektne sadne na hlas. Vobec by ma neprekvapilo keby to sam navrhol produkcii alebo mu to bolo navrhnute a on s tym nadsene suhlasil.

Eliska on Cher LLoyd a jej magicke STAY z Halloweenskeho kola z XF UK 2010. Podla mna je Eliska jedinym istym vypadlikom v nedelu. Ale aj to je pre nu uspech. Na jej vek.

Jakub no to by bolo keby nedostal niekoho britskeho a to Jamesa Arthura. Ale ak by som chcela Jakuba dostat za kazdu cenu do SuperFinale tak by som radsej zvolila SAY YOU WON´T LET GO. IMPOSSIBLE je tazky song hoci sa perfektne hodi na jeho farbu hlasu. Ak by ho zaspieval super hviezdne ako v semifinale toho Sheerana tak postupi do SuperFinale namiesto Karmen. Dufam, ze k tomu nedojde. Gladiator je dobra volba, ale neviem ci pre Jakuba. Pamatam sa ako ju na kastingu spieval Miro Smajda.

Nakoniec som si nechala Slovensku Bonnie Tyler. WINGS je pre nu perfektna volba. V XF UK 2016 ju spievala v BOTTOM 2 Emily Middlemas a vypadla. Dufam, ze to nebude rovnaky osud pre Karmen. Ked si spomeniem, ze tento song pre Birdy napisal Ryan Tedder, co by Karmen za to dala, keby jej v buducnosti nejaky ten song napisal prave spominany Ryan Tedder. SWEET CHILD O´MINE je sice skvely song z 80s, ale ja by som pre nu vybrala radsej uz tu Bonnie alebo SUMMER 69. Viem, ze nemozem chciet vsetko. Aspon, ze to je rock. Mohla este vyfasovat pop a to by bola velka skoda.

Nakoniec dufam, ze to bude prave Karmen kto postupi zo Slovenska do SuperFinale. Ale hlavne dufam, ze poda co najlepsie vystupenia v nedelu vecer. Na obe sa tesim. Skoda len, ze FOO FIGHTERS vystupuju na ROCK AM RING o 21:30 v nedelu.

125
ales winner Karmen
Reagovat

J Karmen musí postoupit do GF a já ti řeknu proč v GF by zpívala Mustapha Ibrahim a to je pro mně něco co by bylo jako že definitivní krásná tečka za letošní superstar a byl byc moc zvědav jak by se s tím porvala a zda by překonala nebo napodobnla šepse

126
J
Reagovat

Carrie Underwood a jej verzia SWEET CHILD O´MINE: https://www.youtube.com/watch?v=BkkC_-QPUXc

Kelly Clarkson a jej verzia SWEET CHILD O´MINE: https://www.youtube.com/watch?v=NMtHGaZLKyg

No Karmen to je teda vyzva. 2 ikonicke vitazky American Idolu davali na koncertoch tuto piesen.

127
jardach pb
Reagovat

Playlist vypada hodne dobre, hlavne pochvala Madarce za Guns n Roses..kdyz to nepodela,tak ji mozna poslu i hlas ;-)

128
ales winner Karmen
Reagovat

jardach pb no tak to se vsad že to nepodělá a budu sakra tentokrát kritický protože tato skladba je má nejoblíbenější z dětství

129
Jai Kudo
Reagovat

Karmen Pál-Baláž – Sweet Child Of Mine-To by mohlo Karmen sedět, i když nevím,proč vytahují furt takový vykopávky. Wings – Ale furt mnohem lepší GnR než tahle příšerně nudná….ehm…ka. Obávám se, že s tím Karmen nic moc neudělá.
Tereza Anna Mašková- Hallelujah – Samozřejmě půjde o tu příšernou verzi od Alexandry Burke, Tereza to vyvříská a většinový divák bude nadšen. Uptown Funk-Klasická funky odrhovačka na které bude zajímavé jen to, jak a jestli Tereza udrží ten rytmus…
Eliška Rusková – Stay – Čichám, čichám touchdown…pokud ovšem Eliška nebude zpívat tu verzi Cher Lloyd, ale zkusí se přiblížit originálu :-( Velká škoda, že Elišce není o 2-3 roky víc, mohla by být letos suverénně nejlepší. A Thousand Years -Utahaná nezajímavá písnička….těžko říct, jak si s tím Eliška poradí.
Petr Borkovec – Proklínám – Nedovedu si představit, jak by tohle mohl Petr zazpívat aspoň trochu poslouchatelně. Zvlášť po tom, jak to minule zazpíval Šafa. Rollin In The Deep – Haha, dát Petrovi s jeho hlasovými možnostmi Adele je těžká podpásovka a jasná provokace. Petr tentokrát končí definitivně. :-D
Jakub Pružinský – Bonboniéra – Tuplem nezajímavá a nudná …ehm…ka. Ale je to dost utahaný na to, aby Jakub alespoň občas trefil rytmus :-D Immpossible – Tenhle song je pro Jakuba asi to nejlepší, co mohl dostat. Mohl by ho posunout do GF.

Už dlouhodobě předpokládám v GF Terezu, Karmen a Jakuba, uvidíme v neděli, jestli mi tip vyjde…raději bych tedy v GF viděl Elišku, ale…..je to na ni asi ještě brzy. Ale ona se uchytí v muzikálech, když mohla mladá Grossová…..

130
Jai Kudo
Reagovat

@J: Asi by bylo nejlepší, kdyby zazpívala verzi Karmen Pál-Baláž :-)

131
Tomáš
Reagovat

http://superstar2018.nova.cz/clanek/podporte-sveho-favorita-z-top-5-hlasujte-kdo-by-mel-vyhrat-superstar.html Anketa o vítězi. Vede Karmen nad Terezou zatím, sice jen o 2 hlasy ale i to se počítá. :-D Podpořte zde prosím taky Karmen kdo chcete, sice to nic neznamená ale už pro ten pocit že by někde byla před Terezou to přece za to stojí. :-)

132
J
Reagovat

Tak po DOTKNU SE OHNE aj PROKLINAM pre Petra od Safarika zo SS 2013.

133
Tomáš
Reagovat

Napůl souhlasím a napůl ne s Monikou ohledně toho songu od Gladiátoru pro Jakuba. Song je to velice krásný a emotivní ale bohužel taky asi ne v ČR příliš známý a je pravda že masy to asi nezaujme. Jinak nechápu obavy J že by snad Jakub mohl jít do GF místo Karmen. Jakub nemůže ohrozit Karmen ani ve snu, to prostě ani omylem. Ona zase bude zářit a produkce ji silně tlačí do GF k Tereze ale za vítězku budou chtít Terezu. Jakub to může dát jakž takž když bude mít svůj den ale na postup to stačit ani tak nebude. I když podle mě Tereza vyhraje SS v každém případě, dokonce i kdyby s ní v GF byli dva slováci Karmen a Jakub, tak myslím že ani to by Terezu neohrozilo. Její cesta za vítězstvím je prostě až příliš čirá a jasná, bohužel.

134
Johana
Reagovat

Doufám, že Karmen bude zpívat Wings jako druhou píseň, aby to zanechalo slušný dojem. Můj většinový divák domácí totižto naznal, že Sweet child je příšerná odrhovačka a tentokrát s ním souhlasím, neboť tyhle hlasové a nástrojové exhibice bez výrazné melodie a refrénu taky nemusím. Karmen to může zazpívat sebelépe, nebude to mít ten správný postupový efekt.
Jakubovi by Bonboniéra měla sednout a na Impossible jsem zvědavá, ale pochybuji, že se aspoň přiblíží k Itchovi, který to v 9. finálovém kole dal tak, že mně doteď mrazí v páteři.
Klukům to produkce trochu ulehčila, dva anglické texty by byly pro ně asi moc, ale nevadí. Proklínám je hezká píseň a Petr s ní může zabodovat.

135
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja viem. Ale uz len ten pomyselny pocit, ze Karmen bude spievat nieco co pred nou davali hoci na koncerte 2 velke mena, 2 velke vitazky. Ved nasa SuperStar je vlastne Czech and Slovak IDOL.

136
Ally
Reagovat

Hm..tak taky bych řekla Tereza..větší tutovku už ji dát nemohli..leda by už to lidi měli oposlouchane ? Ale tak asi to bude pěkný. .
Na Karmen a Guns na Roses se těším. .
Proklínam…a Stay..pro me dost ohrane. .
Ale Petr se zrejme poučil a da to tak, ze Katarina aj zaslzi a rozteče se blahem;)
Rolling in the Deep taky muže byt originální. .
Jakub fakt těžko říct. .
Eliška Stay nevím nevím. .druhy song asi ok..ale taky ji vidim jako nejohroženější

137
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ta vykopavka z 80s je stary legendarny songa ta utahana, ale prekrasna vec pre Karmen a jej hlas je asi sucasny song.
Neviem, ale minule LEOS na konci vravel, ze sa budu spievat stare a sucasne piesne. Stare asi pre divakov vo veku a sucasne pre tinedzerov a deti.

138
Tomáš
Reagovat

Moje přání na GF:

Karmen, Jakub, Petr nebo Eliška – podle toho kdo z nich se mi bude v neděli líbit víc

Můj tip na GF:

Tereza, Karmen, Petr

A ten můj tip dost hraničí s jistotou, podle mě by se musel stát neskutečný zázrak aby to všechno bylo nějak jinak a ten se prostě nestane.

139
Monika
Reagovat

Ja bych Jakubovi dala jinou slovenskou vec Voda, co ma drzi nad vodou.

140
Tomáš
Reagovat

Škoda že jsou ti hlasující diváci ve svých názorech tak strašně setrvalí. Já bych třeba v tuhle chvíli už přál Elišce GF daleko víc než Tereze a myslím že většina z vás zde taky nebo ne?

141
Monika
Reagovat

@Tomáš: jasne, v tuhle chvili ale jsou imho uz sympatie rozdane a divaci hlasuji podle obliby. Ani kdyby Eliska vystrihla skvele vykony, nepomohlo by ji to, stejne by vypadla. Pres Terezu a Karmen se neda dostat proste. To uz je jasne dany.

142
Tomáš
Reagovat

@Monika: No nevím nevím, myslíš že by to dal dobře? Zpíval to kdysi Šmajda a zrovna tohle mu moc nesedlo. Ve slokách by byl dobrý ale ty výšky v refrénech taky nevím jestli by vyzpíval. Každopádně jako hit by to bylo profláklejší než ten Gladiátor ale o to víc by mu možná porota naložila za zprznění takového songu. Nevím no ale možná by to ve výsledku vyšlo skoro nastejno.

143
Ally
Reagovat

@Monika: Voda co ma drzi nad vodou ?? Ty chceš vyprovokovat Bezíka tipuji? ;)
Jako mi nevadi..Mam na ni pěkný vzpomínky..ale nevim Jakub…I když on má i pěkný hlas v mluvenem projevu…nemohl by treba jen zarecitovat? ;)

144
Bezík
Reagovat

@Ally: :D Nééé, naše komerční Monika mě nemůže ani překvapit, ani vyprovokovat :D I když letos jsme se párkrát překvapivě shodli, až jsem se lekl, že se buď já stávám komerčním nebo Monika nedejbože alternativní, ale už je zase vše v pořádku, bylo docíleno rovnováhy všehomíra :D ;-)

145
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tak samozřejmě, já s tebou souhlasím. Teď už aktuální výkony vůbec o ničem nerozhodnou, všechno je dané. Na tom se tu shodujeme přece už dlouhodobě. Tereze 1. místo bohužel už nikdo nevezme a Karmen to 2. místo také ne. Já jen pořád nechápu tu celkovou oblibu Terezy a co je na ní lidem kromě toho zpěvu ještě tak sympatické protože čistě pěvecká soutěž to fakt není. Mě je Tereza fakt nejméně sympatická z celé té pětky a hlas bych jí nikdy neposlal ale chápu že je to věc hodně subjektivní. Já jen nevím proč masy zrovna Terezu pořád vidí jako tu nejlepší vítězku.

146
J
Reagovat

@Tomáš: Pretoze bezny vacsinovy divak oblubuje kantilenove typy spevakov a spevacok, ktore daju tie najvyssie tony a dokonale ta uspia svojimi baladami.

147
Bezík
Reagovat

@J: obě verze SWEET CHILD O´MINE vítězek American Idolu teda docela bída, ty by měla Karmen spolehlivě pohřbít.

148
J
Reagovat

Chapem Vas pohlad zo strany ceskeho divaka a posluchaca, ktory nepozna dost vela slovenskych pesniciek. Ale Vy by ste mali pochopit zasa divakov na Slovensku. Mozno NOVA stratila sledovanost, ale MARKIZA na druhej strane viditelne bojuje o tu svoju sledovanost, preto BONBONIERA asi. Na Slovensku sa to v minulosti dost casto hravalo v radiach. A zhruba kazdy to pozna. Inak SuperStar bola na Slovensku najledovanejsim programom v nedelu vecer. Ak Jakub ziska hlasy tak urcite nie za BONBONIERU, ale IMPOSSIBLE. Jemu staci dobre zaspievat jeden song. Kym chudak Karmen musi zaspievat oba.

149
Monika
Reagovat

@J: Karmen nemusi zazpivat ani jeden a je ve finale. ma sirokou zakladnu fanousku a svymi predchozimi vykony jasne finale. Prave ona a tereza jsou jasne na 100%, zbytek bojuje o posledni postupove misto.

150
Tomáš
Reagovat

@Monika: Absolutní souhlas s Monikou, Tereza a Karmen jsou jasné, ve hře je maximálně to třetí místo i když i to si myslím že připadne Petrovi protože ho porota bude tlačit seč může, možná bude vystupovat jako zlatý klinec a pokud nepodělá Proklínám a povede se mu to, tak je to už absolutně jasné. Eliška s Jakubem hold už mají smolíka pacholíka.

151
J
Reagovat

BONBONIERA na kastingu SuperStar v r. 2009: https://www.youtube.com/watch?v=DooXWKTzot8&t=130s

152
Ally
Reagovat

@jab:Podej nám hlášení když tak o Viky ; )

153
J
Reagovat

@Tomáš: Uz len sa modlim, aby ste ty aj Monika mali pravdu o Karmen a istote postupu. Nechcem zazit prekvapko, ze Jakub IMPOSSIBLE pozna rovnako ako I SEE FIRE a dokaze to rovnako dobre aj zaspievat. Inak tie ceske a slovenske pesnicky su hlavne pre divakov a nie pre nas tu na panackovi. Cesko-Slovenske kolo malo u nas dobry ohlas az na vypadnutie Anety a DK pre Petra. BONBONIERU vacsina slovenskych divakov pozna. PROKLINAM asi tiez poznaju kedze sa spievala pred 5 rokmi v SS. Hoci u najmladsieho publika si nie som ista ani tou BONBONIEROU a ani tym PROKLINAM. Hlavne, ze budu rozumiet textu.

154
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku nic není jasné a aby náhodou nedošlo na překvapení Karmen a Tereza na vypadnutí a GF Petr Eliška a Jakub ale já tam Karmen chci už z jednoho prostého hlediska v GF by zazněl MUSTAPHA od Queen a kdo jinej by z toho po šepsovi mohl předvést show no přece Karmen

155
Luke
Reagovat

@Tomáš: To je strašně těžký, co se lidem na ni líbí. Co vím, tak z doslechu a diskusí lidé oceňují hlavně zpěv, že dokáže tak těžké písničky s vysokým rozsahem vyzpivat a základě toho si to podle nich zaslouží. Ale tak minulou superstar vyhrála Emma, která neměla rozsah, ale zase měla zajímavou barvu hlasu a proto se lidem asi libila, měla charisma. Prostě každému se líbí něco jineho a asi záleží jaká ta masa lidí zrovna hlasuje.

156
Jai Kudo
Reagovat

@ales winner Karmen: Hahaha Mustafa Ibrahim jsem slyšel od té doby několikrát v originále s Queen…a nebylo to o moc lepší, než Šeps blahé paměti :-D :-D :-D

157
Jai Kudo
Reagovat

Omlouvám se za Off topic, ale DJ Vlado si jistě vzpomene, že před pár dny (tuším 29.5.) to bylo 5 let, kdy jsme se potkali na křtu druhého alba GG Celkem jiná v Bontonlandu. Jak ten čas letí…. (y)
https://www.youtube.com/watch?v=lmRWRMjAnF8&feature=youtu.be

158
ales winner Karmen
Reagovat

Jai Kudo to já taky nějak měl tu čest slyšet bohužel s tebou musím souhlasit ta písen je šílená ale Karmen může v ní předvést ještě něco co tu dlouho nebylo myslím že by to mohlo bejt to nejzajimavější s tohoto ročníku

159
Filip
Reagovat

peknej zarez Elisky a Karmen! :D + pekny tlaceni kluku… to je krasne viditelny… Maskova ani neresim… ta at si zpiva co chce – me nazajima

no Jakub dostal fanousky ocekavany Impossible… takze vypadne Petr + Eliska

160
Filip
Reagovat

jeste se opravim… na vyrazeni z holek tipuju spis Karmen… Eliska nema az tak spatnej vyber… a vychazi to produkci lip

2x CZ holky + 1x SK kluk

pokud ma postoupit Jakub (jakoze postoupi)… musi v tom pripade vypadnout Karmen

161
Michal V.
Reagovat

No pratele motivovali jste me zabrousit do vod guglu a myticke Sepsovo vystoupeni vyhledat vcetne hodnoceni poroty https://www.youtube.com/watch?v=9T1ZkAzG0oI

Jako uznavam, ze divnejsi pisnicku od Queenu neznam, ale tohle bylo opravdu naprosto nehodnotitelne…

162
J
Reagovat

V tejto chvili kaslem na SS, prave sledujem ROCK AM RING livestream. Az tym ludom tam zavidim.

163
Bezík
Reagovat

@J: Stream na http://www.rock-am-ring.com/ nebo máš i nějaký jiný ?

164
ales winner Karmen
Reagovat

Filip ani náhodou Karmen musí bejt v GF

165
J
Reagovat

@Bezík: Ano, je to tento.

166
Jana
Reagovat

Na kolikátém místě skončila v SS Bětka Kolečkářová, pamatujete si to prosím ještě někdo?

167
J
Reagovat

Eliska je vraj chora, berie antibiotika.

168
jpp
Reagovat

Hallelujah? To už by měli zákázat.

170
Jana
Reagovat

Tak co, na kolikátém místě tehdy skončila v SS Kolečkářová, vážně si nikdo nevzpomenete prosím?

173
Iv.S.
Reagovat

@Jana:

Československá Superstar 2011 – pořadí -> finalisté
07.06.2011 11:09
Pořadí: 1. Lukáš Adamec

2. Gábina Gunčíková

3. Michal Šeps

4. Martin Harich

5. Petr Ševčík

6. Alžběta Kolečkářová, Martin Kurc

7. Martin Harich – použita divoká karta, posptoupil dále

8. Simona Fecková

9. -10. Matej Piňák a Celestine Buckingham

11. – 12. Klaudia Pappová a Monika Povýšilová

174
Bezík
Reagovat

@J: Tak co si říkala na Alt-J ? Dneska paráda ;-)

175
Tomáš
Reagovat

@Iv.S.: No a Bětka tedy byla šestá nebo sedmá?

176
mia
Reagovat

@Tomáš: Správnejšie je to takto:
1. Lukáš Adamec

2. Gábina Gunčíková

3. Michal Šeps

4. Martin Harich

5. Petr Ševčík

7. – 6. Alžběta Kolečkářová, Martin Kurc

8. Simona Fecková

9. -10. Matej Piňák a Celestine Buckingham

11. – 12. Klaudia Pappová a Monika Povýšilová

177
mia
Reagovat

@Tomáš: Keďže vypadli dvaja v jednom kole, tak na to, aby sa to dalo povedať presne, by sme museli vedieť výsledky hlasovania, a ten, kto mal menej hlasov, by bol siedmy a vice versa. A to sa mi ozaj nechce hľadať.

178
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=y3kh6htGfCk&start_radio=1&list=RDy3kh6htGfCk Sem si dnes pouštěl Viktora po delší době. V tom semifinálovém songu měl skvělý rockový hlas, toho kluka je fakt škoda. Dost by mě zajímalo co by se z něj vylouplo ve Finále a jak by se dál profiloval, to už se ale bohužel nedozvíme. Možná by ještě dost zamíchal kartami a při tom nedostatku kluků by tam byl potřeba.

179
J
Reagovat

@Bezík: Samozrejme.

180
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Já tipuju spíš Tereza, Karmen, Jakub. I když Jakuba bych oželel.

181
J
Reagovat

Tak Petrova rockova verzia ROLLING IN THE DEEP moze byt obdobna, ale skratena: https://www.youtube.com/watch?v=VQaC3o4Tmm8

Inak Petr ma ovela zaujimavejsi hlas nez ten spevak.

182
Monika
Reagovat

@J: ufff, ac Petr neni muj fanousek, tak hlas ma milionkrat lepsi nez tenhle zpevak. jeho hlas me vylozene irituje, strasne mecivej jako by slapl kocce na ocas, se nedalo ani doposlouchat.

Sakra, Eliska je nemocna, bere antibiotika, ve stredu se nemela ani zucastnit akce superstaristu, nakonec dorazila kvuli fanouskum a zazpivala jen jedinou pisnicku. ostatni dali vic kousku.

Kdyz to tak pocitam kazdy ma dve pisnicky, to je deset pisnicek za vecer, obavam se, ze se dockame jen zkracenych verzi v nekterych pripadech, bohuzel.

183
ales winner Karmen
Reagovat

tak Eliška je prej nemocná bere antibiotika já si spíš myslím že je to zase jen další reklamní tah jak na sebe upoutat pozornost a hlasující si řeknou ona je takovej chudáček posílejme jí hlasy takže ta její nemoc může bohužel zafungovat a asi už předem má GF jako jedna z prvních jisté

184
ales winner Karmen
Reagovat

jinak bych sem ještě dal své tipy tak tedy GF si myslím že bude ve složení Karmen,bohužel růžovka bohužel Eliška tam jí asi nejvíc pomůže ta její nemoc no takže na vypadnutí Petr s Jakubem ale samozřejmě že může to bejt ůplně jinak diváci jsou v tomto ročníku že od nich člověk neí co zas za překvapení se může dožít

185
J
Reagovat

Podla mna ma najlepsi vyber Karmen a to oba songy. Trosku lepsie pre mna vyznieva ten indie rock od Birdy. Doslova si tam dokazem Karmen predstavit s jej hlbsim hlasom. Bude to mat asi atmosferu ako ALL I WANT a SOMEONE LIKE YOU. A dost vela ludi z jej fanklubu sa mozno na toto najviac tesi. Plus ta druha vec od G N R mohla by to dat po svojom, samozrejme rock s chraplakom.

Potom sa mi pacia vybery od Elisky. Ale viac ta piesen STAY od S S. Ono ani ta Ch. Perri nie je zla volba. Neviem v akom poradi budu vystupovat zajtra. Ak by Karmen s WINGS vystupovala hned po Eliskinej A Thousand Years, tak Eliskine vystupenie zapadne v mysli divakov. Lebo WINGS je vyraznejsia piesen.

Takisto sa mi pacia obe volby u Petra. Ta rockova Adele nemusi byt zla naopak mu mozno viac sadne oproti originalnej verzii a moze tu predat svoju farbu hlasu. Proklinam je pekna piesen. Ma velmi peknu melodiu aj text. Dufam, ze Petr uz nebude trucovat a da to velmi solidne, ale po svojom. Inak som pochopila preco mu dali aj DOTKNU SE OHNE aj teraz to PROKLINAM. Nielen preto, ze to spieval Safarik, ale kedze zazil sklamanie v laske, tak texty oboch piesni o tom vypovedaju – zlomene srdce: „HLEDEJ HLEDEJ HLEDEJ MNE MEZI KOUSKY POPELA, HLEDEJ HLEDEJ VIM, ZE JSI TO TAKHLE VUBEC NECHTELA…“ „PROKLINAM TI TVOJE USTA PROKLINAM, TVOJE OCI LEDOVY, V SRDCI JEN SNIH….“ Skoda, ze ti sutaziaci nemaju nejakeho hlasoveho pedagoga, s ktorym by mohli pesnicky rozoberat a zamysliet sa nad tym o com su. Skor by si danu vec osvojili a zaspievali ovela lepsie.

Mne sa pacia aj obe Jakubove piesne. Ta BONBONIERA je sice uz na Slovensku hodne ohrana. Ale povedala by som viac v minulosti. Zopar rokov dozadu. Takze to bude osviezujuce ju opat pocut. Otazka znie ako to Jakub zaspieva. Ktovie ako to je. Doteraz sa nespievala v SS. Ktovie ci ju Jakub aj nepozna. To IMPOSSIBLE sa mi paci od J. Arthura. Otazka je ci to Jakub obdobne zaspieva. Farbu hlasu na to ma, ale ta piesen vyzaduje aj nieco viac nez je farba hlasu.

Terezina volba ma najmenej oslovuje. Uz pocas XF UK som sa vyjadrila, ze ja tu piesen UPTOWN FUNK velmi nemusim. Ale dokazem si Terezu v nej predstavit. Bude to vystupenie pre divakov, aby sa zabavali. Lepsie nez dalsia balada s najvyssimi tonami. HALLELUJAH je tolkokrat spievana, ze uz podla mna nikto nic lepsie nevymysli. Ale jedno viem, ze Stepanom zaspievane HALLELUJAH Tereza neprekona. On to zaspieval jednoducho a zo srdca bez zbytocnych kudrliniek…

186
ales winner Karmen
Reagovat

tak ted sem znova viděl reprízu celé superstar z neděle a už to umím pojmenovat tu zapřísahlou adoraci vůči Růžovce sice jsem minulej režim naštěstí nezažil ale to mi připadá láska k růžovce-rovná se láska k CCCP za všech okolností a kdo nebude povinně tleskat a nebude se povinně bavit tak půjde do vězení tady to bylo ůplně to samé nicméně Karmen je jasná vítězka a nikdo si to v letošní řadě nezaslouží jako ona protože ostatní jsou tam jen do počtu viz Eliška a ůplně nejhorší je Jakub ten proč pořád postupuje nechápu ale asi má své místo no ale pořadí pro GF Kde musí bejt na milion procent Karmen a kde musí vyhrát je snad jasné jenom mně a snad ještě těm co fandí Karmen a to je sakra desítky a stovky tisíc lidí a bude zajimavé až dojde na lámání chleba a v GF bude Jakub tak věřím že snad nejsou lidi už ůplní idioti ale ty hlasy by šli všechny ke Karmen nejtalentovanější osobnost od dob Langerové tleskám

187
Jarda
Reagovat

Naprosto profesionální výkon této 11ti leté dívky:
https://www.youtube.com/watch?v=u8KC1Mb8Pt8

188
Bezík
Reagovat

Teda dneska asi dělal line-up Rock am Ring Jai Kudo ;-) Samej hard a metal … akorát ty Muse mu tam někdo vnutil … :D

189
J
Reagovat

@Bezík: Bullet For My Valentine v tejto chvili.

190
Bezík
Reagovat

@J: jj, jsem v obraze ;-)

191
J
Reagovat

@Bezík: Aj ty cakas na MUSE? Neviem ako dlho to dneska vydrzim. Vcera som vydrzala cely 30 STM. Na konci som bola rada, ze uz je koniec.

192
Bezík
Reagovat

@J: @J: No … já jsem noční sova … ;-) :D

193
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Jojo, dneska je nabito…..souběžně s Muse hrají i Asking Alexandria a po půlnoci ještě Avenged Sevenfold…. :-D

194
Bezík
Reagovat

Tak, Muse dohráli, konec šichty. Jai Kudo má ještě noční směnu ;-) :D

195
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: To už fakt ne :-D Zkouknu je na YT….

196
Juliana
Reagovat

A Scalex už nedělá rekapy???

Přidat komentář