Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018: Jaké CZ&SK písně a duety zazní ve 3. finále?

26. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 6

Finálová kola letošní SuperStar se zítra dostanou do své poloviny. Finalistů zbývá už jen šest a o čtyři místa v semifinále zabojují jednak s hity z českých luhů a háju a slovenských pastvin a také s duety. Jaké písně zítra uslyšíme a jak s nimi finalisté zabodují, to již tradičně předpovídá DJ Vlado.

Petr Borkovec

zazpívá: Lucie – Dotknu se ohně

Dalo se čekat, že Petr dostane Lucii, ovšem za sebe bych mu volil jiný song, a to takový, který zpívá David Koller a ne Robert Kodym. Navíc se bude nabízet srovnání s touchdownem, který v této písni v předminulém ročníku předvedl Martin Šafařík, který měl ke Kodymovu bas-barytonu. Každopádně je to ale dobrá volba a Petr je coby silnější ze zbylých dvou kluků v soutěži mimo ohrožení.

Aneta Horňáková

zazpívá: Mária Čírová – Unikát

Učebnicový příklad písně, která je na Slovensku megahitem a v Česku úplně neznámá. Jinak by Anetě měla sednout dobře a nemusela by jí tolik svádět k přehnanému kudrlinkování. Jediným rizikem proto zůstává fakt, že většina Čechů uslyší tuto píseň poprvé v životě, pročež Aneta patří do ohrožené trojky.

Tereza Mašková

zazpívá: Marika Gombitová – Vyznanie

Velmi očekávatelná volba. Dá se docela předvídat, že Tereza vystoupí jako zlatý hřeb večera a bude mít standing ovations celé poroty. Pochybuju však, že do toho dá takové emoce jako Marika. Navíc se obávám tenkých a ostrých výšek. Tereza má však postup stejně jistý jako Andrej Babiš vítězství v případných předčasných volbách.

Karmen Pál-Baláž

zazpívá: Szidi Tobias – Chlap z kríža

Karmen má náběh na další touchdown. I když se bude nabízet srovnání s podáním Martiny Šindlerové z první slovenské SuperStar, která to i přes nemoc zazpívala výborně, tak Karmen může být miminálně srovnatelná, možná i lepší. Zřejmě nejlepší výběr za celý večer, díky kterému by Karmen neměl postup do dalšího kola uniknout.

Jakub Pružinský

zazpívá: Robo Grigorov – Pocta Majakovskému

Očekávám katastrofu. Tato kultovní píseň stojí na dlouhých rovných tónech, což si u Jakuba s jeho slabým hláskem nedokážu představit. Tohle prostě nemůže dopadnout dobře. Jakub je nejžhavějším adeptem na vypadnutí.

Eliška Rusková

zazpívá: Ewa Farna – Toužím

Logická volba interpretky, jelikož mezi mladými českým zpěvačkami těžko najdeme k Elišce nějakou bližší, nicméně si nejsem jistý volbou písně. Z Ewina repertoáru bych vybral spíš nějakou pomalejší věc jako Ty jsi král nebo Sama sobě, na kterých by se Eliška mohla víc předvést. Ačkoliv má Toužím potenciál pro kapelu, která to může rozbalit v rockovější verzi, nejsem si jistý, zda v tom Eliška dokáže dostatečně vyniknout. I když Elišce fandím nejvíc ze všech finalistů, tak se obávám, že by mohla být v silném ohrožení. Kéž bych se mýlil.

Duety:

Absolutně nechápu, když je to kolo českých a slovenských písní, co tam dělají zahraniční duety. Když se v minulé řadě daly vybrat české a slovenské duety, tak nevidím důvod, proč tomu tak nemohlo být i tentokrát.

Tereza Mašková & Karmen Pál-Baláž

zazpívají: Destiny’s Child – Survivor

Dvě favoritky soutěže pohromadě, toto spojení bylo celkem logický tah podobně jako minulosti například duety Cmorík a Štroffek, Chodúr a Bendig, Gunčíková a Adamec nebo Drobná a Urban. Nicméně se trochu obávám, že tato píseň svádí k hlasové exhibici a bude to spíš působit jako souboj než jako duet.

Jakub Pružinský & Aneta Horňáková

zazpívají: Labrinth feat. Emeli Sandé – Beneath Your Beautiful

V této písni nasadila laťku proklatě vysoko Tamera Foster z desáté řady britského X Factoru a je extrémně těžké se tomuto jejímu touchdownu přiblížit. V našich končinách se zase trochu bude srovnávat s velmi zdařilým podáním Martina Císara a Jany Rybníčkové z druhého Hlasu (ačkoliv na dámskou polovinu této dvojice nemám dobré vzpomínky). Jinak je to velmi chytlavá píseň, která by Anetě a Jakubovi měla sednout dobře, i když v případě Jakuba si člověk nemůže být jistý nikdy.

Petr Borkovec & Eliška Rusková

zazpívají: Zayn feat. Sia – Dusk Till Dawn

Z duetů rozhodně nejlepší volba, jelikož se jedná o velký hit s chytlavým refrénem, ale zároveň pořád relativně novou píseň, u které není žádné srovnání s jiným touchdownem. Jediným úskaklím zde zůstává přerozdělení partů, jejikož v originálu má Zayn mnohem více prostoru než Sia. Takže Petr bude muset Elišce gentlemansky přenechat i část Zaynových partů, aby Eliška nehrála v tomto duetu druhé housle.

Jak už jsem zmínil, ohrožená trojice jsou Jakub, Aneta a Eliška, zatímco Tereza, Karmen a Petr můžou být zatím v klidu. Vypadnou opravdu dva z ohrožené trojky, nebo nás čeká překvapení? A bude využita divoká karta? To se dozvíme už zítra.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 293
1
J
Reagovat

Diky za odhad. Ked si to dal tak pekne pod seba, lepsie to vyniklo. Rozhodne pestry playlist. Mne anglicke duety nevadia. Ono v podstate s mensinou chlapcov sa neda velmi carovat a k tomu, aby to bolo aj cesky a slovensky, sedelo na farby hlasov a jeden z toho bol vyhradne pre dievcata.

Je fajn, ze su zastupene aj neznamejsie piesne. Ja poznam vsetky piesne. Niektore viac niektore menej. Niekedy neznamejsi song moze viac divaka zasiahnut ako megaznamy, na ktorom sa uz neda nic predviest.

Verim, ze Karmen da ovela lepsiu verziu nez dala Martina. Viem, ze jej to sadne na hlas ako uliate. Inak ked uz sa ta Martina spominala. Spomenula som si na jej OVER THE RAINBOW a Katkine SUMMERTIME. Osobne nejako neholdujem BIG BAND, ale to boli vystupenia, ktore si clovek pamata aj po rokoch.

2
ales winner Karmen
Reagovat

já si dovolím přidat taky mou prognozu jak by to asi mohlo zítra vypadat jinak než začnu musím pochválit Dj Vlada ale na něco zapomněl že exkluzivním hostem bude vítězka Souboje coverů Mariana Prachařová a ted už k mému odhadu Petr-Očekávám ůplně jasný Touchdown tady není co řešit Eliška-achjo zrovna Ewu a ještě k tomu Toužím tuto skladbu extra nemusím a myslím si že Eliška bude mít náběh na vypadnutí Tereza-k ní se mě nechce ale bohužel musím zkonstatovat že to zase bude falešný doják zas o ničem já jí prostě nemůžu ani cejtit přetvářka zloba arogance a ještě je k tomu protekčně tlačena na vítězství hrůza Aneta-podle mého názoru bude asi překvapení co tu řeknu ale další náběh na Touchdown a ne poslední Jakub-už nic horšího nemohl zazpívat to bude zase hodně průměrný výkon ale asi se zachrání znova Karmen-v mém hodnocení jsem si jí nechal na konec a já vám teda něcvo řeknu měním názor Karmen to dá a může to bejt vůbec poprvé nejen výkon večera ale kdoví může v sms hlasování jít i z 1 místa věřím že si s tím zase poradí a bude to nádherné vystoupení duety-Karmen a Tereza Destynis Child Survivor- tady půjdu dost proti Vladovi a řeknu že je to právě že dobře že se z toho vyklube souboj na život a na smrt a já věřím že možná se právě schyluje k možná klíčovému momentu celé Superstar která z těch to dvou to dá lépe ta má potom obrovskou šanci skutečně to v GF proměnit a udělat z toho realitu která může na svém konci pomoci k celkovému vítězství v Superstar Jakub a Aneta tady je to celkem jasné a věřím že duet sedne oběma Petr a Eliška poslední duet nedělního večera aspon pokud to bude v tomto pořadí což je celkem jedno a za mě za 2 ale můžou to pojmout oba více než netradičně kdoví třeba z toho udělají show jako kdysi Šeps kdo na vypadnutí-tady nejvíce překvapím nejen Vlada ale i všechny tomáše dolores prostě všechny a řeknu to takto že v ohrožení jsou hned 4 soutěžící Karmen Eliška Aneta Petr myslím si že Jakub bude i nadále černým koněm a znova postoupí i když zase jen velmi tesně Tereza má bohužel postup jistý a jestli padne DK KARTA UŽ V TOMTO KOLE JÁ SI myslím že ted ne až v GF

3
dolores
Reagovat

@ales winner Karmen: Neprekvapujes ma tym, ze okrem Elisky na vypadnutie tipujes aj Petra. Karmen by som zatial nevidela v ohrozeni, predsa aj ked by podala slabsi vykon. Ona je spolahliva v tom, ze sa vie pripravit profesionalne a ma tu silu morskych vln z minulych kol, aby sa este v pohode udrzala. Petr bohuzial moze dojst nato, ze v tej Lucii sklame hlavne cechov, co su na tuto kapelu naviazani a kazdu odchylku budu brat ako poskvrnenie piesne a toto sa neodpusta. Dufam vsak, ze by ako jeden z dvoch chalanov mohol dostat DK.

Az tak ako Vlado by som Jakuba neodpisovala, nahodou v prvej casti Ed Sheerena ukazal, ze vie zatiahnut aj vysoke dlhe tony, hoci vtedy bol perfektne pripraveny a na zaciatku isiel bez hudby. Otazka je ako sa zhosti spievania v rodnej reci, no ak mu to pojde a tu piesen dobre pozna, je mozne ze prekvapi. Budem sa na neho hnevat len vtedy, ked vypadne Petr a on sa v sutazi zase udrzi. :-)

4
ales winner Karmen
Reagovat

dolores no ono tu Karmen sem spíš vzpomněl a střelil jen tak od boku samozřejmě že si její postup přeji když jí tak horetně fandím a nepřál bych si jí v roztřelu a máš pravdu Karmen má samozřejmě neůprosnou výhodu z minulích kol a to že se nachystá na 1000 procent je ted už jasné

5
Fialka09
Reagovat

Docela fajn playlist, těším se na zítra.
Jen ohledně těch duetů – mrzí mě, že nedali dohromady Karmen s Petrem, moc ráda bych si je spolu poslechla. Tohle bude, jak říká Vlado, spíš duel než duet, a trochu se bojím, že z něj vyleze vítězně Tereza, tohle je přesně typ písničky pro její hlas.

6
jpp
Reagovat

Dusk Till Dawn Eliška sama dřív zpívala, má to na Instagramu. Tak snad v tom zazáří.

7
J
Reagovat

@jpp: Ja jej verim aj v tom TOUZIM. A najma ak by islo o rockovejsiu verziu s tymi vyraznymi gitarami. Len sa nesmie zlaknut songu a ist naplno najma v refrene to hlasovo odpalit: TOUZIM ZAZIT VLASTNI SEN …. Ma dost silny hlas.

Ja sa vlastne podla toho playlistu najviac tesim na Karmen, Petra a Elisku. To su songy podla mojho gusta. VYZNANIE nie je zly song, ale dolezite je kto ho spieva a ako. Skoda, ze Jakubovi od Grigorova nevybrali radsej DVAJA. Cirova je solidna spevacka, ale ja jej neholdujem.

8
J
Reagovat

Inak na SPOTIFY je ovela lepsia verzia TOUZIM, lepsie to znie.

9
Monika
Reagovat

Projela jsem si Instagram Elisky a musim podotknout, ze me uz dost nudi. A prijde mi vic a vic prumerna a obycejna. Na castingu se mi vubec nelibila, ta Sia me nebrala ani trochu. V divadle me chytla, bezprostredni holka co vysvihla tezke songy se skvelou dynamikou a gradaci, v zivacich jeste nic nepredvedla. Je na velke scene uplne utopena, nemastna a neslana, strasne ji chybi x factor, hvezdnost. A neni to vekem, to v sobe clovek ma nebo nema, Eliska je druhy priklad. Dobra spis do sboru ci vokalistka nejakemu zpevakovi. takova Drew, Cher Lloyd to byla uplne jina liga…A ten Instagram me zas uspal, do fandeni se vic nutim.
Tome tys mel pravdu, jak jsi nechapal co na ni vidim. Ja uz to taky nechapu. Vzdyt na ni nic neni, je veskrze prumerna. Zejtra beztak podela Farnou a zlomim nad ni hul uplne. No jo ale komu budu fandit? :-))))

10
jpp
Reagovat

@J: Já bych tomu věřil rád, že dá i Toužím, ale obavy mám. Taky se těším nejvíc na tyhle tři, trochu asi nejvíc na Karmen, Chlap z kríža jsem moc neznal a s každým dalším poslechem se mi ta písnička líbí víc a víc. Jsem zvědav, jak bude Habera Karmen hodnotit, když bude zpívat jeho píničku.

11
Adam
Reagovat

@ales winner Karmen: ale Mariana vystoupí až v GF 10. června. 3.6. zazpívá Knechtová s novou písničkou, zítra asi nikdo.

12
jab
Reagovat

Řekl bych, že celkově je výběr songů na tenhle večer dobrý:
Jakub – úžasný song, ale obávám se, že to nedá. V lepším případě to bude příiš jemné a neprůrazné, v horším to skončí na haně parodie
Petr – tady jse zvědav, může z toho být hodně pškná a zajímavá verze
Tereza – efektní píseň, která dává slušný náběh na touchdown, na druhou stranu, není tak snadné to podat uvěřitelně. Jem zvědav.
Aneta – to by jí hlasově mohlo sednout, ale obávám se, že to dopadne jako minule – v polovině čísla se začnu tak trochu dost nudit
Eliška – konečně ji uslyším v rockové písni, snad odhodí trému snad zvukař neutopí kytaru a zpěvačku. Bohužel píseň není tak efektní jako třeba Decode od Paramore, kterou má Eliška na youtube. Ale zas je tam pár míst, kde se dá předvést.
Karmen – spolu s Jakubem nejlepší píseň večera, ale narozdíl o Jakuba, tady věřím v další touchdown.

13
Bezík
Reagovat

@Fialka09: Tak především je to hrozná sračka, což bude pro Karmen mentální problém kdežto Tereza bude jako ryba ve vodě. Prostě je třeba divákovi jasně vysvětlit, kdo že má vyhrát ;-)

14
J
Reagovat

Tak co sa tyka toho duetu SURVIVOR myslim si, ze to vyznie asi takto podobne ako v tomto suboji v US VOICE: https://www.youtube.com/watch?v=61kDHfX-ZCU

Ale co sa tyka aranzma pre kapelu by som bola radsej keby sa inspirovali nemeckym VOICE: https://www.youtube.com/watch?v=4sbaIPLidl4

Inak aj ked neslo o uplne dokonalu verziu tejto piesne, ta Anna Liza ako to davala sa mi pacila najviac zo vsetkych vystupeni a coverov songu SURVIVOR, ktore som nasla na YT.

Ale predovsetkym tak Karmen a najma Tereza by si mali uvedomit, ze nie piesen im ma sluzit, ale oni dve sluzit piesni a spolupracovat, aby ju dokazali predat divakom. Ked Tereza bude tahat za jeden koniec a Karmen za druhy len tu piesen znicia ci uz je to komercna popova sr…a alebo nie. Ak budu spolupracovat a vzajomne sa doplnat nemusi to byt katastrofa, ale solidne vystupenie. Este stale je dost casu to vylepsit.

Najma Tereza by si mala uvedomit, ze nespieva pre seba, ale pre divakov. A hlavne v tej piesni VYZNANIE uplne zabudnut na vsetky tie techniky spevu, ktore sa naucila a zaspievat to zo srdca, prirodzene a s rovnymi tonami.

15
ales winner Karmen
Reagovat

J jako narovinu myslíš že je toho růžovka vůbec schoipná to pochybuju

16
ales winner Karmen
Reagovat

Adam máš částečně pravdu ale dneska večer bude host vystoupí skupina Mirai

17
Adam
Reagovat

Dnes vystoupí jako host Mirai.

18
Bezík
Reagovat

@Adam: Pán bůh s námi a zlý pryč. Nic horšího už tam nebylo ?

19
Ally
Reagovat

@J: Jo ta “německá “ verze by se mi asi taky líbila..
třeba to holky rozjedou :)
Jestli už má Tereza vyhrát, ať se předvede i v jiné poloze
Teda myslím to jak ty , ne že exhibovat a bojovat, ale dát to ze sebe a užít si to, at si to užijeme i my :)

Já Terezu nemíním bezdůvodně hejtovat, jako nebaví mě, jen chvilkama zaujme..ale popravdě a objektivně , kdybych měla třeba pořád ples , pozvu asi ji..vím, že se to bude tak nějak všem líbit ..nezkazí to..takže televizi chápu :(

20
Ally
Reagovat

@Ally: Pořádat ples :) pořád ne :))

21
Bezík
Reagovat

@Ally: Na ples ??? Nikdy !!! Na ples Pipes and Pints, Bijouterrier a Visací zámek !!! ;-) Na takovej ples bych i šel :D

22
Ally
Reagovat

@Bezík: :D Dobře tebe zvát nebudu :) Myslela jsem nějaký takový hogo fogo ples :)
No je fakt, že na firemních večírcích pokaždé někdo remcá , že to není jeho styl..od kytar až po disco..tak už to s hudbou asi vzdali ::)

23
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik na teorie s růžovkou na plese je přihřátá zvrácená pošahaná to je jako by si svého času fiflenka řekla ok budu pořádat velkou akci v Praze na Chodově ale nakonec tam příjde málo lidí nebo vůbec nikdo použiju hlášku Bena z minulé neděle ale poupravím jí Růžovka na ples to si radši nechám prostřelit hlavu revolverem

24
Bezík
Reagovat

@Ally: No šak to by bylo Hogo Fogo, s dvanácti zářezy na pažbě svého Dellingeru !!! ;-) :D

25
Tomáš
Reagovat

Tak dnes nás čekají i duety no vida, o tom se tu původně nepsalo. Já už myslel že se na ně zapomnělo, pamatuju si že v minulé SS v top šestce společně s CZ/SK songy taky byly. A v tomto kole většinou vlastně už každý poprvé zpívá dva songy za večer.

Jinak k dnešku – Očekávám nejlepší a nejzajímavější výkony od Karmen a Petra, oba mají skvělé songy a náběhy na touchdowny. Nejvíc do nebes bude vychválena mistryně technického rozsahu Tereza za Vyznanie ale mě její hlasová olympiáda prostě nemá šanci zaujmout víc než živočišné a emocionální výkony Karmen a Petra takže mě asi ani tentokrát příliš nechytne. Hodně sem zvědavý na Jakuba, já si to vůbec nedokážu představit co s tím slovenským songem od Grigorova udělá. Je jasné že to bude průšvih velkých rozměrů, já myslím že to bude fakt síla ohrožující i Šepsova Mustaphu, možná nejhorší výkon ve Finále vůbec ale proto to může být i děsně zábavné a kontroverzní. Pokud jde o Elišku, tak sem si ten song od Farne pouštěl a mám takový pocit že Eliška by se mi dnes v té rockovější poloze mohla konečně aspoň trochu líbit. Horňáková – nechce se mi k ní ani vyjadřovat ale ten song je jí šitý na míru, IMHO to tam zase napálí a minimálně hlasy celého hlasujícího Slovenska má jisté.

Duety – Očekávám matnější a méně záživná vystoupení než v domácí tvorbě ale můžu se mýlit. Taky bych raději CZ/SK duety. Nejlepší duet asi mají Petr a Eliška.

Kdo vypadne? Já tipuju Jakuba a Elišku. Jakubovi bych dnes postup moc přál protože už tam jsou poslední dva chlapi a i když je Kuba průserář tak je mi pořád sympatičtější a baví mě víc než všechny baby v soutěži kromě Karmen. Navíc jeho slovenský song může být dnes tak tragický až to bude zábavné ale obávám se že hlasy hlasující většiny za to asi už nedostane no a pošupajdí domů za maminkou. Škoda.
Eliška – Dnes se mi v té Farne může celkem líbit, může pro mě předvést i svůj nejlepší výkon v soutěži. Ale když se mi někdo konečně dokáže dostat aspoň trochu pod kůži tak hned vypadne, takže Eliška to má dnes sečtené. :-D Ale může dostat Divokou kartu, která dnes zřejmě právě na ni čeká. Já bych ji ale ani přes dnešní dobrý výkon neuděloval – jedna vlaštovka jaro nedělá a Eliška mě nikdy předtím nebavila, IMHO stejně vypadne příště pokud dnes DK dostane.
No a Horňáková vůbec nechápu co tam vlastně ještě dělá ale už od minule mám podezření že ji tam silně drží a tlačí dopředu někdo z produkce, jinak tohle už není možné. Dnes už nevěřím moc tomu že vypadne – zase má song, který jí skvěle sedne, Slovensko pro ni bude hlasovat takže očekávám zase postup. Nechápu jak proni někdo může hlasovat, to je fakt strašné.

Tereza, Karmen a Petr jsou dnes samozřejmě co se týče postupu v bezpečí. Ještě by produkce mohla sehrát komedii jakože dnes vypadne Petr nebo Karmen a pak jim dají Divokou kartu ale to bych pak na reálné divácké hlasování asi už vážně nevěřil, tohle není moc pravděpodobné.

Na závěr bych si postesknul nad tím jak bídnou Top 6 to vlastně letos máme – nemůžu si pomoct ale mě tam ta převaha bab prostě nebaví. Aneta a Eliška jsou tam úplně zbytečné, vůbec by tam nemusely být. Tereza vlastně taky, ta má právo na účast v top šestce jen díky svojí pěvecké technice. Nebylo by to přece jen daleko zajímavější kdyby místo nich dnes večer na pódiu řádili Richard, Dominik, Krisitán atd. ? Nebylo by to vážně daleko šťavnatější a záživnější? Schválně se ptám na názor ostatních nebo sem fakt jediný kdo to tak vidím že by to s těmi kluky ta Top 6 dnes byla o hodně zajímavější?

26
Prochor
Reagovat

@Bezík: Je to jako s Chodúrem. Komu není jasné že má vyhrát Tereza tomu to Habera 3x zopakuje. Uvidíte dneska večer:-)))

27
Tomáš
Reagovat

@Prochor: @Prochor: Ano samozřejmě a ještě výzvy pro diváky aby pro ni hlasovali, jinak vypadne a nevyhraje to. Ta produkce musí mít fakt kurva pořádný zájem na tom aby to ona vyhrála, jinak takováhle strašně průhledná mediální masáž a tlačenka snad ani není možná. Já bych si tak strašně a neuvěřitelně moc přál aby to ona nevyhrála ale mám to marné – bohužel to vyhraje.

28
Luke
Reagovat

@Tomáš: Zajímavější by to určitě bylo ale jenom s Richardem, s Dominikem určitě, ten je pro mě zbytečný jako Eliška, na ním není nic zajímavého. A Kristian ? Ten mě taky nechybí, casting byl ok ale pak už nic, podle mě spíše než zpíval, tak řval, urvanej hlas, a to mu podle mě zlomilo vaz…

29
Tomáš
Reagovat

Ještě k té Divoké kartě – mě už v tuhle chvíli přijde úplně zbytečná. Dostane ji Eliška a co jako z toho? Možná dnes podá dobrý výkon ve Farne ale bab tam jsou pořád mraky že už se v nich člověk ani nevyzná a navíc jsou kromě slečny Pál-Baláž všechny jen do počtu. A když dnes Elišku zachrání, tak stejně vypadne příště znovu a nebo vyšoupne z GF Petra – a čistě babské Finále to si snad ani samotná produkce nemůže přát, to by byla fakt síla. U Anety kdyby dali DK, tak je to ještě větší průser…ale u té asi dnes zase bude stačit vychválení do nebes, slováci zahlasují a ona DK ani nebude potřebovat.

Jestli si někdo zasloužil dostat Divokou kartu tak to byli v této finálové sestavě Richard a Bryan. Richard je kluk, který v sobě má mnohem víc talentu než v soutěži mohl předvést. Mohl dojít hodně daleko a být v této show vynikajícím zpěvákem ale kvůli jednomu debilně zvolenému songu ( a navíc to ještě byl výběr od produkce, on si to nevybral sám! ) ho diváci hned odstřelili. Tam byla v jeho případě Divoká karta absolutně na místě. Bryan si možná DK celkově nezasloužil ale za ten vynikající výkon minule v Angels si ji zasloužil – to prostě bylo neuvěřitelně nespravedlivé, po takovém výkonu by mělo být zakázáno vypadávat! Byl bych na něj moc zvědavý co by ještě dál předvedl i když zrovna dnes v CZ/SK kole by se možná moc neblýsknul. Ještě by se mi chtělo napsat že měli dát DK Dominikovi protože takový showman byl kořením této show ale to už je čistě můj subjektivní názor. Richard nebo Bryan ( za svůj poslední výkon ) ji měli dostat v každém případě. Dnes bych to udělení Divoké karty pochopil snad jedině v případě vypadnutí Jakuba – sice je jasné že to už úplně posere ale pak už by tam zbyl jen jediný kluk. Pořád by to mělo větší smysl než strkat DK zbytečné Elišce nebo ultramegazbytečné Anetě. Samozřejmě by se měla udělat i v případě Petra a Karmen ale ti myslím nevypadnou. Takže sečteno podtrženo – teď už je podle mě na Divokou kartu pozdě a nemá to už moc smysl ji dnes dávat, měli to udělat dřív u někoho kdo si ji doopravdy zasloužil.

30
Jardach pb
Reagovat

Dle me by “divokou kartu” meli zrusit

31
Tomáš
Reagovat

Já tu psal ještě jeden příspěvek teď ale zapoměl sem dát mail tak když tu na tom tak bazírujete tak se to neodeslalo kvůli tomu no. Znovu už to psát nebudu, tak nic no.

32
dolores
Reagovat

Rada by som vedela, ci ma Tereza taky velky naskok aj v sms hlasovani, ako ho ma v anketach, ci lajkoch, zhliadnutiach a predovsetkym u bookmakerov. Mozno nie je az taka superfavoritka ako si myslime.

33
J
Reagovat

Tak ja som si tie pesnicky vsetky streamovala na SPOTIFY, lepsie to znie nez na YT. Dokonca je tam aj ten SURVIVOR z nemeckeho hlasu – studiova verzia a znie to skvelo. A podla poctu streamov mi to vychadza na to, ze najlepsiu pesnicku ma podla mna PETR. No logicky najviac som streamovala prave DOTKNU SE OHNE. Inak ta pesnicka je skvela tak hudobne ako aj text. Ktovie, ci Petr vo svojom veku chape zmysel pesnicky, ktoru bude spievat.
Zaujimava je aj verzia TOUZIM (WHAT IF) od E. Farnej na SPOTIFY, kde na zaciatku songu znie faxove alebo telefonicke spojenie.

34
dolores
Reagovat

Dnes som sa z mojej okolice od fans Gombitky (na moj dotaz) dozvedela, ze Tereze to nemusi vyjst, vraj moze sprasit slovencinu, ale ze ak aj sprasi, dorovna to nebotycnymi vyskami, ktore zavyje lavou zadnou. Ak s tou piesnou zahviezdi, zaradi sa k tym divam ako je Sklovska, Pociskova, ci Bila, mozno aj Stara…ktore sa ten song odvazili zaspievat. No moze to podla toho nepatrneho zlomku obecenstva dopadnut ako u Sindlerovej, ktora ze vraj bola chora, a spievala s horuckou, ale bolo to naozaj tragicke. (kazdy superfavorit, ak mu to nevyjde, je chory – to je nepisany zakon superstar) …:-D Takze verim, ze to Tereza zvladne v tej poslednej tretine piesne lepsie ako Martina.
https://www.youtube.com/watch?v=KlE6034b_PQ

35
J
Reagovat

@dolores: Nie som si uplne ista ci vyhrala oba finale. Ale mohla. Ktovie akym rozdielom a pred kym. Tipnem si, ze ak Tereza vyhrala 1.finale, tak Karmen jej urcite dychala na krk po takom vykone aky dala v DREAM ON.

36
Tomáš
Reagovat

@dolores: To by mě taky zajímalo jak velký má Tereza náskok v SMS hlasování ale myslím že tohle se nikdy nedozvíme a zůstane nám to nadosmrti pečlivě utajeno.

37
ales winner Karmen
Reagovat

Tomáš právě že ta situace nastat klidně může produkce to může nějak zahrát do autu a na vypadnutí může bejt klidně i Karmen nebo Petr ale nepřeji si to DK padne až v GF

38
J
Reagovat

@dolores: Ak Tereza vyhra bude viazana zmluvou voci NOVE a MARKIZE ohladom roznych estrad, vystupeni atd. Ale mne sa zda, ze minimalne MARKIZA bude chciet aj Karmen ak skonci ako 2. do nejakej tej sou. Ale to len asi v pripade, ze Karmen podpise s nimi nejaku zmluvu.

39
J
Reagovat

Tak pred chvilou som zbehla FB a ludia, ktori tam pisu komenty zrejme ani netusia, ze sa budu spievat aj duety a k tomu po anglicky. Z ich reakcii vyplyva, ze su viac nez poteseni slovenskymi a ceskymi pesnickami.
Zaujimave je aj to, ze Aneta by podla ankety mala vypadnut, ale realita moze byt ina.

40
ales winner Karmen
Reagovat

a navíc mě něco podvědomě říká že tomu tak klidně může bejt si pamatuji jaké bylo překvapení minule když vypadla Danišová tuším se Slepčíkovou takže mé obavy ohledně Karmen a Petra jsou na místě

41
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Bílou bych mezi touchdowny s Vyznanie vůbec neřadil, její verze byla imho příšerná, uřvaná a afektovaná, až se Marika musela obracet i s invalidním vozíkem :-D

42
Johana
Reagovat

@dolores: verze Vyznania tak, jak ji zpívala Bílá, byla pro mě katastrofální. Půlku jakože rockově prořvala, druhou bezcitně vřískala, všechny výšky nedala a ještě si do nich pomáhala pomocným nižším tónem…možná někdo ( třeba Scalex ) ví, jak se ta technika jmenuje.
Tereza můj fanoušek není, ale jsem na ni dnes docela zvědavá. Vyznanie je tak chronicky známá a Marikou unikátně zazpívaná píseň, že sebemenší odchylku uslyší i divácký hlušec.

43
DJ Vlado
Reagovat

Naopak kdo by ve výčtu nejlepších verzí Vyznania rozhodně neměl chybět, tak to je Aneta Krejčíková, která v Tváři místy perfektně napodobila hlas Mariky: https://www.youtube.com/watch?v=ytn3CVvGN-s

44
Jarda
Reagovat

@ales winner Karmen: Možná tě bude zajímat, že Karmen bude mít koncert v Brně na Výstavišti 16.6. v 16 hodin.

45
Jai Kudo
Reagovat

@Jarda: Kurňa! To by mě zajímalo, kterou chytrou hlavu na Výstavišti napadlo pozvat Karmen na festival k 100. výročí Československa…..Zkusím si nají čas a zajít si poslechnout :-)

46
ales winner Karmen
Reagovat

Jai Kudo tak nevím jestli si děláš legraci ale jestli je to pravda s Karmen na výstavišti tak tam na milion procent přijedu to bych si nikdy nenechal ujít teda jestli je to ovšem pravda

48
Jarda
Reagovat

@Jai Kudo: Včera měla pěkný, více než hodinový koncert Jana Kirschner a také Dasha, to byla síla!

49
Martasa
Reagovat

Tak pokud dneska vypadne Jakub, což je hodně pravděpodobné, tak už tam nemám komu fandit.

50
ales winner Karmen
Reagovat

haha chichi chacháááááááááááááááá jooooooo jo jo yes Karmen bude opravdu v B rně tak to je nejlepší nejlepší zpráva a navíc to bude po skončení Superstar a já se vás ptám vy chytrolíni když si tam Karmen zvou kde mají růžovku Bryana elišku a spol… odpovím vám nikde nebude o nich zájem ale jak jde vidět tak Karmen už pozvali a to je první výborná zpráva že o naší vítězku jde už ted enormní zájem správně a na koncertu nebudu chyvět PRAVDA ZVÍTĚZÍ

51
Martasa
Reagovat

@DJ Vlado:
Ano, Vyznanie od Anety nemělo chybu.
Dala to výborně.

52
Tomáš
Reagovat

@Martasa: To si piš že vypadne. Mě už to vlastně pomalu ani vůbec nebaví, jsou tam samý baby a všichni schopní chlapi jsou už skoro pryč. A přitom nebyli ani omylem horší než taková Aneta nebo Eliška sakra! Kde jsou ty časy kdy vypadávaly holky jedna za druhou a kluci zůstávali, vrátil bych to ihned zpět, bylo to tak lepší!

53
Jardach Pb
Reagovat

Jinak to dnes vidim na vylitnuti Pruzinskeho a Madarky…obv u madarske reprezentantky ocekavam zachranu od dramaturgicke charity v podobe divoke karty…

54
ales winner Karmen
Reagovat

sem velmi zvědavej jak půjdou v pořadí myslím si že Růžovka půjde mezi prvními a to nejlepší bude Karmen ale můžu se dost mýlit

55
Bezík
Reagovat

Takže finální tipy na vypadnutí, Jakub a Eliška, Eliška dostane DK ;-)

56
Monika
Reagovat

Ocekavam, ze posledni pujde ruzovka, sice uz jednou sla, ale to je asi fuk. Podle me vypadne pruzinsky a s nim bud Eliska nebo Aneta. Nicmene ta vypadnuta slecna , jedno zda Eliska nebo Aneta, dostane DK. Takze vyleti jen Pruzinskej. DK mi prijde taky jako nesmysl u tak malo kol, kde se vypadava po dvou.

57
Jarda
Reagovat

@ales winner Karmen: Když už tam budeš tak se podívej i na tuto výstavu:
https://www.cosmosdiscovery.cz/

58
ales winner Karmen
Reagovat

můj finální typ zní Eliška a Petr ale spíš asi Jakub DK nepadne

59
ales winner Karmen
Reagovat

Jarda určitě se podívám a díky za tip když už tam budu tak tam budu na delší dobu

60
Jai Kudo
Reagovat

@Jarda: Nebo na Slovanskou epopej od Muchy….v pav.H :-D

61
Prochor
Reagovat

Teď zpívá Ben a já nikdy nechápu jestli je v rytmu nebo ne:-)

62
Lukša
Reagovat

Ben fakt někoho baví? Zatím jde úplně mimo mě. Medailonky s youtubery? Jak moc ještě může tahle soutěž klesnout?

63
Jardach Pb
Reagovat

Tak jsem celkem prekvapen, Berkovec nebyl vubec spatny, bavilo..

64
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: To je jednoduché, NENÍ!

65
Jai Kudo
Reagovat

Petr bohužel. Docela tragédie…..zklamání veliké. Špatně skoro všechno, intonace, dynamika, frázování…

66
Jana2
Reagovat

Petr se mi poprvé hodně líbil. Vždycky když se mi někdo líbí, tak oni to musí zdrbnout :((

67
Iv.S.
Reagovat

Z Petra rozpaky, nenadchlo, neurazilo…

68
Tomáš
Reagovat

Tak Petrovo vystoupení se bohužel po pěvecké stránce nedá označit nijak jinak než jako průšvih. Absolutní zklamání, vůbec na tohle nemá hlas. Tohle sem teda nečekal. Takhle že má zpívat nejlepší kluk v soutěži? Richarde kde proboha jsi? Takhle to dopadá když diváci nesmyslně vyvraždí skoro všechny nejlepší kluky hned na začátku a pak tam zbydou nějací dva jen proto aby v té show ještě vůbec nějaký kluk byl. Nic proti Petrovi, přeju mu dnes zase postup ale tohle se vážně nepovedlo.

69
Prochor
Reagovat

Že by dneska vypadl Borkovec? Má k tomu pěkně nakročeno.

70
Iv.S.
Reagovat

@Prochor: 61

:-D
Mám to podobně a střídavě se ptám: „Baví mě to? Nebaví mě to? Ale jo, docela baví.“ ;-)

71
Filip
Reagovat

na Petrovi bylo krasne videt… jak je nasr*nej kvuli vyberu pisne… co nechtel zpivat a daval to dost najevo – bohuzel to bude mainstreamovej divak vnimat jako aroganci v porovnani s Pruzinskym… kteryho budou mit radsi za jeho pokoru – takze Petr diky tomuto bohuzel muze dost pravdepodobne dnes vyletet… i kdyby to Pruzinsky uplne posr*l – ale verim… ze by mohl byt kandidatem na divokou kartu

ale ukazuje to absolutne d*menci produkce a naopak jejich aroganci – proc proboha ty pisne nevybiraji spolecne s tim interpretem (soutezicim) – to jako maji nasmlouvany pouziti urcitych pisnicek uz pred soutezi (coz je mozny) a pak to proste musi nekomu „udat“? to by byl hodne spatnej koncept

pak to dopada tak… ze zpivas neco… co se ti nelibi… nejde ti to… neztotoznujes se s ti pisni a porota te za to jeste zj*be

72
Jana2
Reagovat

Mne se Petr konecne libil a tady takovej kartac :-)

73
Lukśa
Reagovat

Na Petrovi bylo strašně vidět, jak ho to nebaví. Bohužel ten nezájem byl i slyšet, hlas na ten song měl, ale nedokázal to prodat. Škoda, mohl být touchdown, takto přichází jen rozpaky.

74
Bezík
Reagovat

Mašková, to je ale brutální nuda !!! I když byl Petr špatnej, pořád mě bavil víc.

75
Jai Kudo
Reagovat

Tereza podle očekávání – ona Tereza snad ani nedokáže překvapit. Dobře odzpívané, toť vše….

76
Nika
Reagovat

jste hluší? Nuda? Tereza to zazpívala geniálně a mně běhal mráz po zádech. Jste zaujatí.

77
Rena
Reagovat

Petr poloviční výkon, zas tak špatnej nebyl, ale bylo videt, že ho to zpívat nebaví. Tereza se mi líbila, jednak vypadala jak Bara Basiková v červených vlasech za mlada a zpívala perfektně. Líbila se mi.

78
Ally
Reagovat

Já Petra , nebo jestli ještě někdo zpíval, nestihla..a teď teda vůbec nevím podle vašich komentářů, co čekat :)
Tereza , jedině Tereza..:) nj ,asi tak jak jsme čekali , žádná chyba , žádný velký zážitek..:)

79
Filip
Reagovat

pos*rte se z te Maskove fakt… jako ze by to bylo nejak dokonaly? vzdyt to klasicky jen vykricela… to jako staci na SuperStar?

takze pro dalsi rady rada budoucimu soutezicim… ucte se vyrvavat pisnicky… vubec do toho nedavejte emoce… nezkousejte si s tim hlasem hrat – jen to vyrvete a uspech zarucen

80
Lukša
Reagovat

Tereza klasika, ač Mariku nemusím, uznávám, že tohle zazpívat není žádná prča. A Tereza to dala famózně.

81
dolores
Reagovat

Petr dnes vypadne, takže moje fandenie sa týmto končí. Vystúpenie sa mi páčilo, žiadne veľké spevacke chyby tam neboli, nesúhlasím s Jai Kudom, intonacia bola dobrá. Samozrejme mohol to ešte viac rozbaliť,, ale nie je to song, kde sa dá nejako významné zažiariť. Myslím, že problém s piesňou, ktorý má, dal asi najavo uz na generálke a zrejme tá sóda od poroty sa produkcne pripravila vopred.

82
Jai Kudo
Reagovat

To je trápení…..Zdá se mně to, nebo je Jakub občas mimo rytmus? Že by Ben jako vzor? A to frázování….. Ale to se dalo čekat….

83
dolores
Reagovat

Tereza…tak to bolo vybrujuce Vyznanie. Este aj v nižších polohách.

84
Jana2
Reagovat

@dolores: myslim ze Petr kdyztak dostane divokou kartu, ale mne se libil.

@Filip: nejsem její fanynka, ale co jako ma delat s touhle pisnickou? Navic kdyz si hraje s hlasem, kazdej to kritizuje, kdyz to nedela, je to podle vas spatne taky.

Pruzinsky opět průser, pořád žije jen diky semifinale.

85
Prochor
Reagovat

Tak teď si můžeme hodit mincí jestli vypadne Petr nebo Jakub. Holky jsou podle mně letos jasně lepší.

86
Fialka09
Reagovat

Tak Petr – že začátku se mi to líbilo, on má vážně moc hezkou barvu hlasu, pak mi to nějak začalo vadit.
Tereza – klasika, no. Uznávám, že to dala moc hezky. Ale čekala jsem, jestli závěrečné „májom je“ zvedne nahoru, a ona nezvedla. Nevím, no. Byla dobrá, ale Aneta Krejčíková to onehdy v Tváři dala podle mě mnohem líp.
Jakub – naprostá katastrofa. Co ten kluk dělá ve finále SS? Jeden ze dvou nejlepších zpěváků?? To je fakt mazec.

87
J
Reagovat

Nechcu nahodou docielit, aby vypadli obaja chlapci? Tereza uprostred nich dvoch. To ako ked v XF UK RAK-SU vystupovali medzi Lloydom Maceym a The Cutkelvins v semifinalovu nedelu a ti vypadli.

88
Monika
Reagovat

Petr hrozna nuda, vubec to nerozbalil, ospalej vykon, ameterismus. Tereza technicky dokonale, ale nebavilo me to vubec, neprijemne vysky a hlavne bez emoci, ploche. stara do pro me dala o dost lip. Borkovec nevypadne co plasite, kazdopadne v jinem rocniku by si vubec neskrtl. Kluci jsou letos neuveritelne slabi, nejslabsi co kdy byli.

89
Lukša
Reagovat

Je mi líto, ale Jakubův výkon byl jeden velký pr**er. Nezvládl prakticky nic. Že to nebude dobré se očekávalo, ale až takhle špatné ne. Rytmus mimo, falešné, neprocítěné, svůj hlas do toho vůbec nedal. Jestli nevypadne, tak je něco hodně špatně…

90
Frida
Reagovat

Tereza naprosto skvěle. Emoce, barva hlasu v nižší poloze krásná
Taky mi připomínala mladou BB. Ale citově Edit Piaf.

91
Jai Kudo
Reagovat

Eliška občas trochu z rytmu, ale celkově kupodivu velmi dobré….u mě jasně na postup!!! Dnes zatím nejlepší….

92
pimpa
Reagovat

Mašková skvělá, Pružinský průser, takže nic nového pod sluncem. Doufám, že už konečně vypadne, nemá tam co dělat, ta tlačenka pro něj byla tak zbytečná, kvůli němu vypadli mnohem lepší. Dnes ho porota oprávněně zdrbala, ale procpali si ho tam sami, trubky.

93
Jardach pb
Reagovat

Myslim,ze letosni rocnik Superstar muzem klidne zaradit na 1.misto v kategorii nejhur zvladnuta talentshow…ty medailonky jsou fakt pekelne spatny…
Ted Eliska mi prislo ze byla strasne falesna…ono vubec ten playlist je pekelny..silenost..

94
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Jenom občas ???? :D To byl svátek, když se ocitl v rytmu ;-)

Že by se porota (tedy spíš produkce) chtěla definitivně zbavit chlapů ?

95
Nika
Reagovat

@Jai Kudo: nebylo to dobré, celý song brutálně pod tónem

96
Lukša
Reagovat

Eliška nic moc, ale spíš mě příliš nezaujala písničkou. Zvládnuté to nebylo špatně, ale chybělo něco navíc, něco, čím by dodala efekt zapamatovatelnosti.

97
Nika
Reagovat

Aneta mě prostě baví:-)

98
dolores
Reagovat

Jakub keby citil rytmus, dokazal nastupovat, kedy treba, bol by dobry, lebo hlasovo to nebolo vobec zle. Skoda, neviem, ci sa bude zivit hudbou, lebo citit rytmus je zaklad. Eliska bola celkom dobra, okrem par tonov , kde bola trochu mimo, davala hlavne vysoke pasaze skvele a uzivala si to.
@Monika: Petr nevypane kvoli svojmu vykonu, ktory dnes vobec nebol zly, ale kvoli jeho reakcii na pesnicku a nezaujem a nasranost…. ludia toto nemaju radi a uprednostnuju toho, kto si to uziva a rozdava radost …

99
Mila1
Reagovat

Tereza- výborný cover, ale nic víc. To už se mi víc líbí Petr, protože ačkoli mu písnička moc nesedla, mělo to atmosféru – jeho hlas je prostě nádhera. Kdo mi hodně vadí je Eliška, nevím, co tam ještě pohledává. Napriti tomu mi radost dělá Anketa a její radost že zpívání.

100
Mila1
Reagovat

Tereza- výborný cover, ale nic víc. To už se mi víc líbí Petr, protože ačkoli mu písnička moc nesedla, mělo to atmosféru – jeho hlas je prostě nádhera. Kdo mi hodně vadí je Eliška, nevím, co tam ještě pohledává. Napriti tomu mi radost dělá Aneta a její radost že zpívání.

101
Jardach pb
Reagovat

A opet reklama mezi hodnocenim a vystupem..uz se tesite,az priste hodi reklamu doprostred cisla? Mozna i dnes,duety se k tomu nabizej :-))))

102
Jai Kudo
Reagovat

Písnička hrozná, ale Aneta to zazpívala výborně…. (y) Aneta byla pro mě outsider, ale po tomhle je dnes jasně na postup.

103
Filip
Reagovat

tohle kolo je nejvetsi pr*ser zejmena ze strany produkce – takhle hrozny pisnicky vybiral kdo? ten clovek by mel letet na minutu

vlastne jedina byla vybrana dobre – pro Maskovou (jake prekvapeni ze?)

104
Rena
Reagovat

Aneta mě bavila, usměv, procítěnost… ta se cítí na podiu jako ryba ve vodě, opak Elišky i Jakuba. Opravdu užasný. Písen jsem neznala, 2x jsem si ji pustila na Panáčkovi, ale myslím, že od Anety to vyznělo lépe. Překvapila. Postup!

105
Frida
Reagovat

Tereza skvělá. Dojemné, barva hlasu v hlubších polohách krásná. Také mi připomíná BB zamlada. Ale pocitově Edit Piaf. Jeviště bylo její. Bez předsudků

106
Tomáš
Reagovat

Tereza nejen že do toho songu nedala emoce, to se dalo čekat. Ale podle mě to překvapivě nějak bravurně nezvládla ani technicky. To vibráto tam rušilo, bylo to takové rozkolísané, prostě to nebylo ono. Nezněl mi její hlas příjemně. Z toho důvodu chválu poroty a ovace ve stoje absolutně nechápu. A Habera si samozřejmě musel přisadit s tím že jestli po tomto vystoupení nevyhraje SS tak už nikdy. Oni fakt zoufale potřebují aby to vyhrála ona že ji musí tlačit i takto. Je to vážně ubohé ta zaprodanost našich porotců produkci. Jakub se moc nepotkával s rytmem ale nebyl to vůbec takový průser jak sem čekal, podle mě dnes určitě lepší než třeba Petr. Elišky zpěv byl dost utopený v hudbě, nebylo jí moc rozumět ale výrazově byla dobrá. Aneta byla zatím bohužel nejlepší ale to se dalo čekat když dostala song přímo na míru. Teď sem zvědavý na Karmen. Každopádně je jasný že dnes vypadnou Jakub a Eliška – porota má jasné instrukce od produkce a ti dva jsou určitě na odstřel, proto je oba pořádně zpražili. Je to strašně průhledné. Jde jen o to jestli Eliška dostane Divokou kartu nebo ne, to je jediná otázka dnešního večera. Já bych řekl že ano a tak jediný kdo dnes vypadne bude Jakub. To bude Top 5 příště – samé baby a Borkovec. Jděte už do háje, tahle SS je fakt už zlý sen a tragédie.

107
Ally
Reagovat

Ty jo ..Aneta ..zimomriavky od začátku do konce málem ..a to jsem tu písničku slyšela x krát
Navíc ji to hrozně sluší dneska .. i ty její úsměvy se tu tentokrát hodily :)
No jak šla mimo mě na začátku , jsem ráda , že je tak daleko..

Tereza ..když ona je taková normální sympatická myslím..tak proč z ní dělají nějakou superženu ?:) ve smyslu divu..

Eliška docela dobrý..ale moc jsem srovnávala s Evou no :(

108
Filip
Reagovat

tohle kolo je nejvetsi pr*ser zejmena ze strany produkce – takhle hrozny pisnicky vybiral kdo? ten clovek by mel letet na minutu

vlastne jedina byla vybrana dobre – pro Maskovou (jake prekvapeni ze???)

109
Martasa
Reagovat

Ta Maskova mě tak nudí…
Pořád to stejný, ničím mě nepřekvapí.

110
Martasa
Reagovat

Ta Maskova mě tak nudí…
Pořád to stejný, ničím mě nepřekvapí.

111
Prochor
Reagovat

Dokud nepřišla Karmen tak dneska ukrutná nuda. Ještě že máme alespoň Karmen.

112
Martasa
Reagovat

Tak Jakub podle mě lepší než Petr.
Aneta mě mile překvapila.
Eliška mě nezaujala.

113
Lukša
Reagovat

Aneta největší překvapení večera. Co nemá v hrdle, dohání svou prezentací. Elegantní, usměvavá, příjemná. Od živáků na rozdíl od jiných roste a ukazuje, že místo si zde zaslouží.

114
Ally
Reagovat

Karmen taky skvělá ..Jéčko gratuluji k výběru :) i porota se potěšila…)
Ty jo se dočkáme i záběru s nácviku písní..:)

115
Bezík
Reagovat

Aneta skvělá. Karmen taky skvělá. Aspoň někdo dneska ;-)

116
Yaya
Reagovat

Aneta mne příjemně překvapila. Dnes nejlepší.

117
Yaya
Reagovat

Aneta mne příjemně překvapila. Dnes nejlepší.

118
Ally
Reagovat

@J: A tak holky nás poslechly ;) a užily si to rockově.. bomba..sedlo jimto spolu..nejlepší Tereza zatim..:)

119
Ally
Reagovat

@Ally: Jako že , se mi Tereza porvé snad fakt líbila..ale nejlepší dneska není..:)

120
Jai Kudo
Reagovat

Hm, tak po tomhle duetu Terezy s Karmen mohou dnes vyřadit rovnou 4 zbývající a nechat SS dozpívat tyhle dvě holky. Naprosto vnikající představení……

121
Monika
Reagovat

V solo vystoupeni se mi nejvic dnes libila Aneta. karmen jsem cekala lepsi, ve slokach brutalne brucela, prislo mi, ze je nachlazena, s originalem se neda rovnat vubec.

122
Rena
Reagovat

Tak všechny tři čísla pěkná i Jakubovi se to povedlo. Tereza s Karmen super. Jsem zvedavá kdo z nich bude první. třetí by mela být Aneta – jediná se opravdu zlepšuje. Kluci stagnují, totéž Eliška. Dnes pujde Jakub a Eliška.

123
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: To je fakt akorát Tereza by mohla konečně vypnout to svoje vibráto od začátku do konce. Mně to teda dost otravuje.

124
Bezík
Reagovat

Tereza s Karmen, no, na to že tu skladbu nenáším dost dobrý :D Ale já si na tyhle exhibice moc nepotrpím, takže za mě v duetech Jakub s Anetou jasně vedou. Jakub má k bezchybnosti sice daleko, ale on když se dostane do své polohy tak je v podstatě geniální. Teď ještě kdyby si uměl psát takové písničky ….

125
Monika
Reagovat

Duety. prvni kolem me uplne prosvistel, Aneta jakuba prevalcovala, ale ma tak obycejny hlas, ze tam mohlo stat x dalsich zpevacek. A spolu pro me nefungovali. tereza a karmen dle ocekavani hlasova exhibice, pro me to nebyl duet ale duel..ja ti ukazu, ze jsem lepsi nez ty..ne ja jsem lepsi…pretahovana o to kdo je lepsi z nich dvou..nejvic se mi libil treti duet. Eliska to tam tahla, nasadila latku dost vysoko, Petr nebyl vubec slyset, jen tam neco pobrukoval pod nos. Pro me Elisky nejlepsi vystoupeni v live shows. A taky jediny duet dneska, pusobili jako dvojice.

126
Lukša
Reagovat

Duet Tereza Karmen zatím to nejlepší ze všech živáků. Famózní, víc netřeba psát.

127
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Přesně! Celou dobu jsem si říkal: Kdyby tak tím hlasem nevibrovala, bylo by to mnohem lepší…..ale i tak skvělé vystoupení :-)

128
Bezík
Reagovat

@Prochor: Stejně ho tam šoupla ;-) Místo si našla :D

129
dolores
Reagovat

duety:
Jakub a Aneta celkom dobre, Samozrejme Jakubova farba vynikla v porovnani s Anetinou, kotra posobila fadne, A le je to pravda, ze Aneta to rytmicky zachranovala.

Karmen a Tereza- mna tieto hlasove exhibicie urevane, ukricane nikdy nebavili, ani toto ma nebavilo, ale respekt, dobre to mali nacvicene

Petr a Eliska – ani toto ma nezasiahlo, bolo to sice slusne zaspievane, ale nejako chemiu som tam necitila. Ani Petrov hlas nemal tam ako vyniknut, viac sa mi pacil dnes v Lucii.

Najlepsie hudobny dramaturg dnes trafil duet, co sa hlasu tyka pre Terezu a Jakuba.

130
Ally
Reagovat

Petr s Eliškou dobré jako..nějak jim to sedlo , hlavně Eliška..jsem chvilku uvažovala, jestli to není playback :)

Tak co , půjdou oba kluci dneska ??

131
Fialka09
Reagovat

Tak duety mi přišly úplně výborné. Sedlo to všem, řekla bych.

132
Nika
Reagovat

@Prochor: dnes zadne vibrato od zacatku do konce nebylo. Tereza ma skoleny hlas a zcela spravne ho tvori.
Mne zase silne vadi umele vytvareny jakozechraplak Karmen. Ve slokach jeji hlas znel dnes dokonce dvojhlasne v cele oktave. Me uz ten jeji umely chraplak vyslovene s*re.

133
dolores
Reagovat

@Ally: Podla mna sa Jakub zase zachrani, je oblubeny.

134
Bezík
Reagovat

@dolores: No před dnešním večerem jsem měl jasno, ale po něm vůbec. Asi kromě Terezy může vyletět každý.

135
dolores
Reagovat

@Nika: V tomto s tebou suhlasim, dnes sa mi ten chraplak Karmen nepozdaval. Celkovo podla mna mala dnes Karmen najslapsie vystupenie. Nepriniesla na mna to, co predtym.

Len sa desim toho, ze budeme mat cisto dievcenske grandfinale.

136
J
Reagovat

Neviem, ale Karmen mala dost unaveny hlas (nie chory, ale unaveny). Museli to asi dost velakrat nacvicovat.
A Petr mi prisiel celkovo bez nalady ako keby chcel vypadnut a mat uz svaty pokoj.

137
hollyoaks
Reagovat

duety sa mi páčili len prvé duety a kto je vlastne tá skupina miraj ktorá u nas je neznama

138
Bezík
Reagovat

Chjo, fňuk fňuk … masový hlasijící divák je prostě idiot.

139
Monika
Reagovat

Tak Aneta si to nezaslouzila dneska, ale ono je to uz nalajkovane…navic Aneta je obycejna, zpiva pekne, ale nema od Boha zajimavy hlas…Ja jsem celkem rada, ted je velka sance, ze neodejde Eliska. Pujde jako druhy jeden z kluku. Pokud Borkovec dostane DK.

140
dolores
Reagovat

Vlastne sa ani necudujem, ze Aneta vypadla, hoci mala dobre kolo… vsetky SMS zo Slovenska isli Vyznaniu.

141
hollyoaks
Reagovat

tak aneta horňáková si nezaslužila vypadnúť

142
Jardach pb
Reagovat

Divny,klasika..clovek poda jeden ze svych nejlepsich vykonu,tak ho teda vyradime…Aneta se peijemne prekvapovala a celkem tam byl viden posun…ale pry to je malo…jestli pude dal Pruzinsky,tak uz budu cist jen rekapy a nedele vecer venuji nejakemu serialu…jinak Leosova trefna poznamka o golmanovi Liverpoolu ;-)

143
jpp
Reagovat

Karmen je nastydlá, bylo to slyšet v jednom dnešním rozhovoru, kdy chraptila i při mluvení.

144
Monika
Reagovat

Aneta si uskodila i neznamym songem, ale asi i tak by vypadla…Podle lajny byla na rade…
Karmen je imho nemocna, strasne chraptela dneska, medvedi zpev, nevim proc ji tak chvalili, ten slovensky song se ji vubec nepovedl.

145
Rena
Reagovat

Nechápu, Aneta dnes byla dobrá – milá, usměvavá, bavila, jediná se zlepšuje. Kluci a Eliška si to zasloužily víc než ona. Je mi jí líto.

146
Yaya
Reagovat

Aneta by měla dostat divokou kartu.

147
hollyoaks
Reagovat

aneta horňaková si nezaslúžila vypadnúť

148
Jardach pb
Reagovat

Divokou kartu nemam rad,ale dejme tomu,ze tohle jim uznam…a s tim ´ruzinskym at uz jsou divaci do pr…Prcic

149
Bára
Reagovat

Divoká karta WTF – Aneta si ji zasloužila mnohem víc, tenhle arogantní týpek měl za svůj přístup letět.

150
hollyoaks
Reagovat

borkovec mal vypadnut a nie dostat divoku kartu tu mala dostat aneta

151
Monika
Reagovat

Tady proste sehral roli efekt kluka, Aneta si ji zaslouzila mnohem vice. Jsem zvedava na odkryti vysledku, imho je Borkovec outsider od zacatku. Myslim, ze na lidi pusobi dost negativne a zpiva si pod nos, neotevre moc pusu. tak schvalne jestli byl Borkovec nekdy pred jakubem vubec :-))

152
Jana2
Reagovat

Je mi líto Anety, myslím, že trochu v DK doufala ona a myslím, že kdyby letěl Pružinský (což by fakt měl), tak by ji i dostala. Ale jinak je pro mě Petr zajímavější než Aneta, asi jsem jediná, ale dneska se mi líbil. Nechápu, proč tam lidi (lidi???) drží Pružinskýho.

153
Jarda
Reagovat

To je tak otravné, ti, kteří si vytvoří fanouškovskou základnu tak postupují i kdyby vůbec nezpívali, ti druzí mohou podat excelentní výkony a vypadávají. To, co se stalo s Anetou mě hrozně naštvalo. Dnes měl jednoznačně vypadnout Jakub a asi Eliška, Aneta je rozhodně lepší zpěvačka než ona. Tomáši, přiznej to!

154
Rena
Reagovat

No, je to smutný, asi to bylo naplánovaný, že holka musí pryč… jak říkal Leoš, zustali jen dva kluci. A nakonec Borkovec dostal kartu… Přitom si myslím, že oba dva by už dnes rádi odešli… Petr nebyl z postupu vubec nadšený… je to komedie, ta letošní ss :-( smutná komedie…

155
Jarda
Reagovat

To je tak otravné, ti, kteří si vytvoří fanouškovskou základnu tak postupují i kdyby vůbec nezpívali, ti druzí mohou podat excelentní výkony a vypadávají. To, co se stalo s Anetou mě hrozně naštvalo. Dnes měl jednoznačně vypadnout Jakub a asi Eliška, Aneta je rozhodně lepší zpěvačka než ona. Tomáši, přiznej si to!

156
Tomáš
Reagovat

Tak taky mě to napadlo jako jedna z variant že vypadne Petr a dostane Divokou kartu. Jen mi to prostě přijde všechno opravdu do puntíku nalajnované, já nevěřím na takové náhody. Dnes ji prostě museli už použít a zrovna vypadne on. Sice za Lucii si to zasloužil ale i tak je to zvláštní…Příště asi zabere efekt DK a Petr se dostane do GF, vypadnou Jakub a Eliška. A nebo to Petr stejně nezvládne a vypadne znovu s Jakubem…to budou ve finále tři baby a bude to nejhorší GF všech dob. Pak už nebýt tam Karmen, tak bych to ani nesledoval. Horňáková si za dnešní výkony vypadnout nezasloužila ale to Richard, Dominik ani Bryan taky ne a bab je tam pořád moc takže já sem rád že je už venku.

157
Ash
Reagovat

No tak rozhodnutí poroty zachránit Borkovce nechápu, ale budiž, asi dostali echo od produkce, že tam chtějí větší rovnováhu mezi pohlavím :))

za mě pořadí:

1. Aneta – zlepšuje se, jako jediná, výkon od výkonu a jako jediná mě bavila v obou vystoupeních. Líbí se mi ze všech nejvíc od začátku, ale jsem asi jediná, jak čtu komentáře tady nebo veřejné mínění na facebooku. Pro mě je to ona, která má všechny kvality, které u superstar hledám a upřímně doufám, že se jí podaří uchytit po soutěži. A opravdu nevím, jak se mi podařilo použít slovo jediná tolikrát :D

2. Eliška – to jenom za ten duet, ale ten měla opravdu na míru, místy zněla i jako Sia (což nemusí být vždy úplně dobře, ale tady mi to nevadilo). Toužím se jí nepovedlo, ale to se nedaří naživo ani Ewě, takže úplný průšvih to nebyl.

odstup:
3. Karmen – takový průměr, ale z dnešní bídy s nouzí přesto patřila k lepším
4. Tereza – její standard, technicky asi fajn, ale mě to tak strašně nebaví.. nedovedu si ji představit jinde než v muzikálech

velký odstup:
5. Petr – juj ten bručel :D Lucie katastrofa, duetem to relativně trošku zachránil, ale stejně ho Eliška převálcovala
6. Jakub – prostě průšvih, nemá tam co dělat.. alespoň ten duet se jakš takš dal poslouchat

158
Filip
Reagovat

Borkovec dnes Nove sehral „uzitecnyho idiota“ :DDD

vubec se mu nedivim… ze byl z toho otravenej – kdo normalni by nebyl v teto roli?

ocividne se snazili… aby vypadl on pripadne Pruzinsky a mohli „slavnostne“ vytasit divokou kartu

myslite… ze jim to nekdo sezral? :D urcite… ti co se nechaji opit rohlikem (a hlasuji pro Maskovou) urcite

159
jpp
Reagovat

Tady je sylšet, jak moc byla Karmen ochraptělá:
https://www.facebook.com/TeleviziaMarkiza/videos/2118464161528419/

160
Bezík
Reagovat

„To jsou paradoxy pane Vaněk“. Aneta dneska nejlepší sólo vystoupení i nejlepší duet a vyletí. A DK dostane Borkovec, kterého to už evidentně vůbec nebaví. A takhle je to někdy pořád ….

161
dolores
Reagovat

Neviem, mam zmiesane pocity, Petr asi uz chcel vypadnut, bol s tym zmiereny. Aj ja som si akoby vydychla, ked povedal Leos jeho meno. Ta DK je blbost na entu, nemam to rada, jedine, co ma tesi, ze Petra uvidim este aspon jedno kolo spievat. navyse mi to prislo cele ako divadielko, aj ten kartac, co dostal aj ta DK, co dostal.

A pustila som si z tv archivu este raz jeho Lucii a nech ma tu vsetci na cele s Tomasom aj rovno ukrizuejete ako toho chlapa z kriza, :-)), ale pacilo sa mi to najviac z celeho vecera. Zaver paradne vygradovany. A soda od Rupperta za bicie bolo co ? tak baby sa mozu ukazat na klaviri, chalani na bicie nie …LOL …
Len ten Petrov nasrany postoj k piesni bol total netakticky. Ukazal divakom, ze tam uz nechce byt.

Teda cudujem sa vam cechom, ze si vobec nevazite aky talent tu mate, taky hlas ako Petr je unikatny, a zaujimavy, ale hlavne z neho idu emocie. Mam pocit, ze ho tu niektori beriete ako luzra alebo co. Nikto v Cesko – Slovensku takym hlasom nedisponuje. V tej Lucii dnes v uvode spieval paradne nizko a znelo to krasne, akoby som miestami pocula Schelingera.

Jakub sa drzi zubami, nechtami : -))) Sice po postupe sa asi necitil najlepsie, ale aj ja som rada, ze je este tam. Ak by dnes vypadol on, asi by mu DK nedali.

162
gabi
Reagovat

Na superstar-2018.cz/jak-hlasovali-divaci-ve-2-finale-jsou-zname-realne-sms-vysledky-ruskova-malem-vypadla/ je hodně zajímavý druhý ze tří komentářů. Ten přepokládá, že „…zůstanou 2 Slováci a 2 Češi, vždy 1 kluk 1 holka. Pak vypadne Jakub (divoká karta bude určitě použita, ale na konečné sestavě to nic nezmění). V grandfinále zůstanou Tereza, Karmen a Petr. V polovině přenosu se přeruší hlasování – a překvapivě vypadne Tereza. A teď se ptám: může vyhrát podruhé za sebou Slovenka? ;-)“ (konec citace)

163
Monika
Reagovat

@dolores: Ja myslim, ze jsi zamilovana do Petra, tak jsi neobjektivni :-)) Borkovec je naprosta mizerie, myslim, ze to odhali i zverejnene vysledky po soutezi. Neumi otevrit pusu, neni mu rozumet, je i nesympaticky. Pusobi na podiu jako amater..V jinem rocniku by se vubec nevesel do finalove desitky. Jako ja tez jsem neobjektivni u svych oblibencu, to tak ma asi kazdy krome Scalexe.

164
Filip
Reagovat

kazdopadne priste je scenar jasnej… Petr bude zpivat normalni pisen (najednou to zazracne produkci pujde mu vybrat vhodnou)

a vypadne Eliska + Jakub

165
Bara
Reagovat

@dolores: protože je neuvěřitelně, ale neuvěřitelně nesympatický. Já jsem se držela dlouho a nekomentovala to, ale po dnešku už nemůžu. K čemu mi je hlas,když mievokuje někoho, s kým mám problém… oproti tomu Jakub může být tisíckrát horší, ale tisíckrát raději půjdu na jeho koncert.

166
Monika
Reagovat

Takova perlicka na FB to valcuje ruzovka, ma vic lajku nez vsichni ostatni, ale to asi nikoho neprekvapi. Nicmene druha je Aneta!!!! ostatni maji malo lajku, dokonce ani Karmen s Chlapem z kriza nezaujala.

167
Bezík
Reagovat

@Monika: jenže už je dávno známo, že „lajkaři“ z FB SMS prostě neposílají.

168
Monika
Reagovat

@Bara: Presne tak to je. Petr vyrustal v detskem domove, stara se o nej pestounka spolu s dalsimi deviti detmi a ten drsny zivot, ktery mel z nej citim. Pusobi arogantne, gauner od pohledu. je mu par let a kouri jako fabrika, chlasta, vubec by me neprekvapilo, kdybych o nem casem cetla v bulvaru, ze ma problem s drogami nebo s trestnou cinnosti. Kouka mu to z oci.

169
Rena
Reagovat

@Monika: Já čekala, že po té DK řekne porotcům at si trhnou, že jim už na to kašle a jde domů :-). Nejprve ho setřou a pak mu dávají DK? Jako gauner mi ale zase nepřipadá a za svoje dětství nemůže…

170
jab
Reagovat

Mno, dnešní večer odhalil, že soutěžícím do jednoho jejich mateřština chutná (ať už je to kterákoliv), že Jakub se vzpamatoval a ještě to ve finále dopadlo (pro mne) nejlépe jak mohlo. Nuže, konkrétněji:

Pořadí zpěváků za solo výkony:
1. Karmen – Chlap z Kríža podaný svojsky, ale písnička měla vše, co měla mít – jemný začátek i konec, lehce připepřený Karmeniným chraplákem, drive se střední pasáži. Nebyl to touchdown, ale za dnešní večer pro mne nejlepší výkon.
2. Jakub – světe boř, Jakub se nevymlátil, ale naopak v téhle pecce zněl velmi obstojně a hlasově se s ní až nad očekávání zidentifikoval. Chybělo i jen přitlačení na dynamiku ve chvíli, kdy se přidaly bicí.
Asi nejsem objektivní, protože první dvě místa u mne zabrali zpěváci, kteří vyfasovali pro mne nejlepší dva songy z tohoto kola. Ale co už, mé hodnocení o ničem nerozhoduje, tak radši pokračujme dále…
3. Eliška – velmi slušně zvládnuté, nejnižší tóny byly bohužel pod tónem, ale zas to zachránily poměrně dobře zvládnuté refrémy. Nejexaltovanější tóny se bohužel nekonaly, ale rockový potenciál povykoukl zpoza vrátek.
4. Petr – při prvním refrému se jsem se držel zoufale za hlavu, ale po druhém už celé vystoupení začalo dávat smysl, Plus závěr za bicíma to krásně zaklinčoval.
5. Tereza – hlasoově a dynamicky naprosto fantastické vystoupení, ale ten výraz, chjo ten výraz…snaha byla, opravdu enormní, Tereza evidentně věděla o čem zpívá a co ta písnička potřebuje, snažil se to tam dát…ale byl to spíš nadprůměrný herecký výkon než uvěřitelné emoce. Na umístění se bohužel hodně podepsal extreémní těžký výběr skladby.
6. Aneta – pochválit můžu pouze výborné frázování, zbytek byl bohužel divný. Píseň jsem slyšel jen jednou, když vyšel článek s playlistem, takže možná je chyba v ní, ale přišlo mi to skoro jako napůl recitace. Fakt nevím co konkrétně mě tak vadilo (spíš nudilo), ale bylo to nějaké…zvláštní.

A teď duety…ale bez pořadí, to po mně fakt nechtějte :-D:
Aneta a Jakub – jakub výborný, Aneta hlasově dobrá, ale na mne moc sterilní. Vidím ji v takovém to moderním r’n’b/popu v té uhlazené podobě, kerá mě spíš otupuje než že bych ji cíleně vyhledával. Nicméně číslo jako celek velmi pěkné.
Karmen a Tereza – bojovná překřikovaná, která kupodivu fungovala. Víc se mi zde líbila Tereza, která hlavně ve svém partu v druhé sloce ukázala, že by nemusela být jen zpšvačkou diva songů, ale že si poradí i se zapeklitěším frázováním. Karmen se téhle písni rozhodně nevysekala, naopak její chraplák dodával songu místy nový, zajímavý rozměr.
Petr a Eliška – sólové pasáže oboustranně výborné, Eliška dokonce podala za mne svůj suverénně nejlepší výkon v live shows. Refrém už možná tak dobře nedržel, hlavně ten první, nicméně z duetů se mi tenhle líbil nakonec nejvíce.

S vyřazením Aneta souhlasím, je to hezká a sympatická holka, navíc aktivní muzikantka, ale bohužel, její zpěv, ač rozhodně poměrně kvalitní, nebyl zrovna můj šálek čaje. Možná kdyby v budoucnu zas vystřihla nějakou jazzovou klasiku aka At Last, tak si mě třeba parciálně získá :-). Vyřazení Petra by byl Nonsens srovnatelný snad s tím, o kterém zpíval jeho jmenovec Ulrych a taky velké díky a uznání porotě za vytažení divoké karty. Snad se potvrdí její magická síla a Petra přenese přes příští kolo až do finále. A nelepší zpráva dne – ještě alespoň týden se můžu těšit na Elišku. A na Petra a Karmen samosebou také :-).

171
Monika
Reagovat

Anetu dneska hodne chvalili, presto ani na chvili neuvazovali o DK. Jsem presvedcena, ze dopredu vedeli kdo vypadne. Kdyby to byl jakub, dostane DK Aneta. Protoze to byl Borkovec, Aneta sla domu. rejza jim vypadnute oznamil do sluchatka a behem reklamy se domluvili.

172
yeey
Reagovat

To teda zas byl ulet :-DD Petra mam rad, ale byl to ten posledni, kdo si dneska zaslouzil DK, jednozacne ji mela dostat Aneta, chapu ze 4:1 pomer holky:kluci nechteli dopustit, ale tohle urcite neni ten pripad, kdy by DK pomuze zmobilizovat fanousky, Petr byl fakt spatnej. Solo song vypustil, v duetu ho absolutne zvalcovala Eliska. Nechat vyhodit Anetu (ktera do toho dala dneska vsechno a dokonce vyburcovala Jakuba) a jeho nechat je fakt smesny :-/

Na druhou stranu mam radost z Elisky, je videt, ze ma silny fanklub. I pres neprilis povedenou Ewu a nedostatek uznani od poroty za fantasticky vykon v duetu, to dala.

TOP2 Karmen a Tereza je uplne jasna. Asi to vyhraje stejnak Tereza, coz me mrzi, protoze Karmen je mi blizsi, ale Tereza je (ackoliv se to tu spouste lidi nebude libit) opravdu famozni…. Strasne bych si pral TOP3 Tereza, Karmen, Eliska, ale jeden z kluku se tam asi dostane :-( Snad to bude aspon Petr, i kdyz jeho dnesni pristup byl opravdu tragicky…:-/

K Jakubovi ani nemam slov, one-hit-wonder, co zazaril v SF, ale na tu soutez po vsech strankach nema a je mi ho vlastne dost lito, sam vi, ze tam nema co pohledavat :-(

173
jab
Reagovat

@Jarda: Dasha myslím zpívala s Orchestrem Gustava Broma. Ti byli fantastičtí už od začátku, někdy si fakt musím zajít na jejich plnohodnotný koncert. Rozhodn dělají čest svým předchůdcům Bromovi, Hniličkovi a dalším. Jinak dnes tak vystoupili např. Hrdza nebo Banjo Band Ivana Mládka. Taky výborní. Festival jako takový rozhodně každému doporučuji a zvlášť náš chemický koutek v pavilonu A1. Dozvíte se leccos zajímavého ;-).

174
dolores
Reagovat

@Monika: Ako si to uhadla ? Mas ako vzdy genialne pozorovacie schopnosti :-O Jasne ze som zamilovana, presne tak ako Tomas je zamilovany do Dominika, Bryana atd… :-D alebo bezik do Jakuba.
A ver, ze som bola zamilovana aj do Anky Veselovskej aj Venduly Prihodovej :-)
No laska je laska, co narobis :-)))

175
Tomáš
Reagovat

Takže moje pořadí dnešních výkonů

Sólové výkony

1 Karmen – Nemám co dodat, sice díky onemocnění chraptěla víc než kdy jindy a to i v začátku kdy to song až tolik nepotřeboval ale s tím hold nemohla nic dělat a ani tak to jejímu vystoupení neubralo ani trochu kouzla. Super a pro mě nejlepší vystoupení večera.

2 Aneta – Tak dalo se to čekat že jí to sedne, psal sem už po oznámení playlistu že to bude song přesně na její míru. Hodil se jí k tomu hlas a dokázala to i skvěle prodat. Není můj šálek kávy ale objektivně tomu nejde moc vytknout.

3 Eliška – Bohužel její hlas byl místy dost utopený v hudbě a nebylo jí moc rozumět ale dokázala se do toho opřít a podat to přesvědčivě. Mě se tahle její rocková poloha vcelku líbí a pro mě to bylo její nejlepší vystoupení v soutěži.

4 Jakub – Já čekal ve slovenské písni katastrofu ale ta se nekonala. Podle mě zněl jeho hlas docela příjemně. Nejsem odborník ani učitel zpěvu takže v držení rytmu se nevyznám. Ano měl tam falešná místa, to sem poznal i já lajk ale jako celek to vůbec nebylo tak špatné jak hodnotila porota. Potřebovali se ho zbavit a zase jim to nevyšlo což mě upřímně těší.

5 Tereza – Nejen že do toho nedala emoce ale mě k tomu neseděl ani ten její rozvibrovaný hlas takže tentokrát to pro mě ani technicky neutáhla a považuju to za jedno z těch hůře odzpívaných Vyznanie v našich soutěžích. Chvála poroty na ni je už trapná, jsou z ní podělaní a ještě jim to nařizuje i produkce aby ji tlačili na vítězství. Nebaví mě.

6 Petr – Bohužel pro mě největší zklamání večera. Píseň mu vůbec hlasově nesedla a neměl na ni a co bylo ještě horší – on se ani nesnažil. Jako milovník rockových písní se moc nepotkávám s tím že Petr pomlouvá tuhle krásnou písničku od Lucie, pohrdá jí a nelíbí se mu. Myslel sem si tedy o něm že má lepší hudební vkus ale budiž, to je jeho věc. Zpěv byl ale katastrofa a na přirovnání dolores k Schelingerovi řeknu jen jedno – pokud Schelinger vůbec leží ve svém hrobě, tak si po tomhle přirovnání musel pořádně zarotovat.

Duety

1 Jakub a Aneta – Za mě asi nejlepší duet a to díky Jakubovi, vidím to podobně jako Ben.
2 Petr a Eliška – Tady si Petr konečně napravil reputaci a zase to bylo fajn, bavila mě i Eliška.
3 Tereza a Karmen – Kdyby Karmen zpívala sama, tak ji mám 1. ale Tereza jí to strašně kazila těmi svými ječáky.

Pokud jde o dnešní vypadnutí – Aneta si za dnešek vypadnout nezasloužila ale celkově si to zasloužila už hodně dlouho a bab je tam jasná převaha takže žádná škoda to není. Já sem rád že aspoň ona už to nebude komplikovat, prostě je potřeba ten babinec pročistit a zredukovat. Petr mě dnes v Lucii hodně zklamal ale Divokou kartu bych mu dal taky. Protože bez té by tam zůstal jen Jakub a jako potom co už? Ten by šel příště taky a do GF by šly tři baby, no tohle si vážně nepřeju.

Jinak to bylo celé divadýlko, Petr říkal v rozhovoru po Finále že ani na ty bicí hrát nechtěl a že mu to řekl režisér že to má udělat. :-D Pak ho zdrbali a DK potřebovali použít dnes takže všechno v ten nejlepší čas, prostě nalajnováno do posledního detailu.

176
Ash
Reagovat

No ještě mě napadá takový poznatek.. ač mám Katarínu ráda, tak mi přešel její komentář na duet Jakuba a Anety naprosto nepřiměřený, když řekla, že dohromady jako duet jí to nesedělo a naznačila, že jí přišlo, že nebyli sehraní, když chvíli na to opěvovala Karmen s Terezou v duelu na život a na smrt plném přeřikování a snahy dokázat, kdo je lepší? Tam o nějakém sladění nemohla být vůbec řeč

177
Nika
Reagovat

@dolores: co se Petra tyce, souhlasim. I kdyz pri Lucii vypadal viditelne otravene, nekazilo to dojem ze skladby. Zacatek trochu nejisty, dost dlouho neprichazela gradace a emoce, ale od pulky to pekne rozsvitil a ten jeho neotesany hlas v tomto songu nakonec vubec nevyznel zle. Tu sodu pote jsem moc nechapala.

178
Monika
Reagovat

Moje poradi:
1. Aneta – dneska se mi poprve libila. Z nudneho songu dokazala vytriskat cosi pro me poslouchatelneho a vkusneho. V duetu take neudelala zadnou chybu. Bohuzel ma pro me obycejny hlas, ale DK si dnes zaslouzila.
2. Jakub – ja jsem naprosty analfabet na hudbu, nepoznam, ze je mimo rytmus. Mne se to docela libilo. na zacatku jak zpival bez hudby, to bylo silne a vubec mu bylo rozumet, takovy klidny song. V Duetu mu Aneta pomohla a mel zajimava mista, jeho hodne zachranuje barva hlasu
3. Eliska – farna se mi moc nelibila, vysky ok, ale spodky nic moc, klasicky, ten song je hroznej, ale Eliska to vysvihla tim duelem, Petra prevalcovala a predevedla svuj nejlepsi vykon v live show. pro me jeji part byl to nejkrasnejsi z dnesniho vecera. Suverenni vystupovani a ten hlas znel bozsky.
4. Tereza – no porad to stejne, nebavi me, dost se divim, ze z ni je porota tak paf, uplne ploche vystoupeni bez emoci. Takova Aneta z Hlasu po technicke strance nesrovnatelne horsi, ale ty emoce tam dokazala dat, Terka ne.
5. Petr -Lucie byla zpivajici medved a v duetu ho zastinila Eliska
6. Karmen – ten slovenskej song je uzasnej a karmen mi ho zkazila, asi za to mohla vic nemoc, nevim, ale nebylo to pro me ono, a misto duetu byl duel, nemam rada hlasove exhibice kdo s koho

179
Bezík
Reagovat

Jak jsem to viděl a slyšel

Sólo písně :
1. Aneta, i když pravda i díky mírné hlasové indispozici Karmen. Jejímu podání téhle krásné písně (nechápu, co proti ní půlka poroty má) se nedá v podstatě nic vytknout.
2. Karmen, bylo to dobré ale čekal jsem to lepší, důvod byl jasný, dneska Karmen nebyla v dokonalé hlasové formě
3. Petr, no na to že ho to vůbec nebavilo a že tu píseň nemá rád to nebylo zase tak špatné, jen první refrén byl hrozný
4. Eliška, tohle děvče zatím nedává, hlavně to neudýchá a to je problém, navíc ty hloubky byly pro ni mimo
5. Tereza, no jako vždy, bohužel, nuda, nuda, nuda – všem milovníkům Terezy, poslechněte si Mariku a hned po ní Terezu, pokud neuslyšíte že jedno je výtečné a druhé stojí za hovno, tak se věnujte jinému koníčku než je hudba ;-)
6. Jakub, čekali jsme velký průser …. a byl to velký průser. Chvíle, kdy se Jakub potkával s rytmem byly věru vzácné :D

Duety :
1. Jakub a Aneta, vynikající, a ještě jednou vynikající. Aby mi bylo rozuměno, nemyslím si že to bylo dokonalé ale přesto to bylo vynikající. Contradictio in adjecto! Úplně rozumím Benovu nadšení. Jakub ve své poloze je prostě geniální, ne dokonalý, ani náhodou ale přes to geniální a Aneta zdatně sekundovala. Jasný vrchol večera.
2. Tereza a Karmen, taková efektní přeřvávaná, já na tohle moc nejsem, ale průšvih to nebyl.
3. Eliška a Petr, neurazilo, nenadchlo, nicméně možná nejlepší Eliščino vystoupení ve finálových kolech.

Vypadla mi Anetka, moje sluníčko. Svět je zlej a nespravedlivej, ale to už víme dávno, že ;-)

180
Filip
Reagovat

myslite… ze pristi kolo da produkce vhodnou pisnicku vice soutezicim nebo zase jen Maskove? :D

u Maskove se urcite „trefi“ do dvou spravnych… u ostatnich by mohli aspon jednu ze dvou zvladnout

181
J
Reagovat

Moja TOP 3:
1. Karmen – mne sa jej podanie pacilo. Citila som neistotu na uvod, ale potom to pre mna malo grady aj napriek chorobe nechorobe. Dala to po svojom.
2. Aneta – to jazzove citenie v tej piesni bolo velmi pekne od nej. Dobre sa to pocuvalo. Toto je cesta pre nu po sutazi. Vsetci vypadnu vyhra len Tereza.
3. Petr – no svete zbor sa mne sa to od neho dobre pocuvalo, len mohol byt trosku viac nadseny a nie brat to ako trest. Vsetci mali pridelene songy. A na druhej strane si s nim mohli sadnut a spolu vybrat nejaky song od LUCIE, ktory by zvladol lepsie. Ako keby sa v r. 2011 nespievali piesne LUCIE a boli noty pre kapelu.

DUETY:
1. Karmen a Tereza – no to bolo nieco. Exhibicia alebo nie, ale jeden taky duet plny drive a energie sa ziadal. Ak by vsetky 3 boli romanticke, tak to by bola nuda. Tu moze byt spokojny aj ten vtipalek, ktory pre Terezu na FB ziadal rockovu piesen a pisal tam dajte jej spievat METALLICU. Uz netreba.

2. Aneta a Jakub – mne sa to pacilo. Ten Labrinth tak sadol tomu Jakubovi, ze vynikla farba hlasu. Skoda, ze ten Jakub ma problemy s rytmom. Pocut od neho JEALOUS by bol zazitok pri jeho farbe hlasu.

3. Eliska a Petr – mne sa duet pacil, ale Petr to Eliske kazil.

182
J
Reagovat

Inak nalada na FB velmi mizerna. Ludia kritizuju udelenie DK Petrovi. Pamatam si, ked v r. 2015 vypadol Stepan tak boli stastny, ze dostal DK a velmi kritizovali Sabinu Slepcikovu a jej postup na ukor Stepana.

Neviem ci to bolo mnou, ale ta atmosfera v zakulisi: rada by som vedela co sa tam deje, lebo zo vsetkych okrem Terezy a Anety som citila, ze nie su vo svojej kozi. Mozno sutaziaci mali narocny tyzden. Takisto sa mi vratila spomienka na Emmu Drobnu a jej vykon v SK kole s piesnou POKOJ V DUSI.

183
Michal V.
Reagovat

@J: je dost mozny, ze vetsina z nich teprve ted zjistila obsah smlouvy s Novou a jaky maj delat ocasky :-).

184
Johanka
Reagovat

K vyčerpávajícím komentářům už nemám téměř co dodat, jenom si neodpustím poznámku k medailonkům s youtubery-katastrofální trapnost! Nedalo se na to dívat ani to poslouchat, zřejmě už nejsem cílovka pro tento typ pořadů, ale hanba mě fackovala za všechny zúčastněné. :-(

185
ales winner Karmen
Reagovat

no takže sem si tady přečetl všechny zajimavé komentáře a nejvíc to pochopila gabi ta správně uvedla a to čekám i já na moment překvapení kdy růžovka vyletí a já věřím že ten moment se konečně přiblížil ale i já sem přidám mé hodnocení ze včerejška -Karmen nevím tady si asi někdo sedí na uších nebo se dívá na jinou soutěž ale já sem vůbec neslyšel že by chraptěla ba naopak Karmen vždy umí něčím překvapit a její podání bylo pro mě neuvěřitelným zážitkem jen rozmýšlám až jednou bude chodit s klukem tak doufám že k ní bude něžný milý a pozorný protože Karmen si nezaslouží nějakého grázla i slza mi ukápla dojetím jak to BOLO dobré Jakub-panebože já fakt nevím ale to jsou diváci na fetu nebo co pro mě nejhorší vystoupení a on si jde zase dál Eliška-jen jedno slovo PRŮSER Tereza-ani se mi k ní nechce cokoliv psát jednu věc ale musím vřeštěla jak pavián tohle vážně by mělo vyhrát Superstar jinak v jejím vystoupení sem nevnímal skoro vůbec dělal sem si kafe jen tak na půl sem to slyšel hrozné GOMBITOVÁ to aspon dala a podala že i lustr i okna všechno by spadlo ale Tereza co na ní kdo vidí Petr-no přemýšlím co k tomu říct průměrné vystoupení a fakt mě překvapilo udělení DK zrovna na něj Aneta-Písen hrozná otřesná ale v podání Anety mi vůbec nevadila ba naopak docela zážitek a překvapení i pro mně bylo že vypadla duety-Jakub a Aneta–ale jo čekal sem horší duet ale tady jeden fakt který musím vypíchnout že nebejt Anety tak je Jakub za vola a to totálního Eliška a Petr-na stupnici slušná trojka Tereza a Karmen-tento duet měl štávu gradaci a v ten moment sem si myslel že bude konec světa jako růžovku nemusím ale tohle jí bohužel částečně vyšlo v druhé půlce ale zabíjela Karmen a to tak že sem si musel utřít s čela pot bože ta holka co umí udělat z chlapem to nepochopíš celkoví závěr- jedno zklamání a to DK udělená Petrovi a cool štýl večera za mě vystoupení Bena a tady souhlas z Karmen Ben je frajer umí udělat show a jako musím uznat že to jeho vystoupení no no nooo jako chlap mě pobavil klobouček dolů no a příště v top 5 se ve 4 finále máme na co těšit každej zazpívá 2x a to by bylo kdyby Eliška s Jakubem nevyletěli ale znova se děsím a spíš zažijeme další velké překvapení a ti dva se zas zázrakem zachrání už aby byla neděle

186
Monika
Reagovat

Prectete si Facebook Borkovec dostava poradnou sodu, ze si DK vubec nezaslouzil, ze ji mela dostat Aneta. Jak je to hrozne nespravedlive, ze byl hroznej, Aneta skvela….je to tam masakr…

187
Jai Kudo
Reagovat

Samostatná vystoupení včera:
1 Aneta Horňáková – Písnička hrozná, ale Aneta to zazpívala výborně….
2 Karmen Pál-Baláž – Tahle písnička mně nějak nezaujala…..Karmen dobrá, ale touchdown to nebyl.
3 Tereza Anna Mašková – Podle očekávání – ona Tereza snad ani nedokáže překvapit. Dobře odzpívané,toť vše….
4 Eliška Rusková – Občas trochu z rytmu, ale celkově kupodivu docela dobré….
5 Petr Borkovec – Docela tragédie…..zklamání veliké. Špatně skoro všechno, intonace, dynamika, frázování…
6 Jakub Pružinský – Zdá se mně to, nebo je Jakub mimo rytmus? Že by Ben jako vzor? A to frázování…..katastrofa

V duetech to Karmen s Terezou rozstřílely totálně na padrť, fantastický zážitek a totální touchdown.
Jinak Aneta zase výborná, i ten Jakub se vedle ní zlepšil, ale
Třetí duet slušně zazpíváno od Elišky, Petr opět nic moc.

DK pro Petra je další křivárna od produkce, dostal ji jasně jen proto, že je chlap, Aneta byla včera jasně lepší i než Eliška. Myslím, že před včerejškem se většinou předpokládalo vypadnutí Anety, která ale byl včera jedna z nejlepších, a Jakuba. Aneta tedy vypadla, i když nespravedlivě a maminčin mazánek Jakub zůstal…..už jsem upozorňoval na syndrom Šeps, jeslti bude GF 3 členné (zbylo 5, příště vypadnou2?), může tam být i Jakub :-(

188
Monika
Reagovat

Souhlas s medailonky. Medailonky bych radsi vynechala, to je ukrutna trapnost, hanbou jsem se propadala za tvurce. To fakt nikdo ze stabu nevidi, jakou pousti do eteru hovadinu a silenost? Uplne o nicem, silena vata k uzoufani. Tez mi vadi, ze vypadlik odchazi jako spraskanej pes, to je takovy problem pustit jeho cestu soutezi a rozloucit se s nim s gracii? Letosni rada dostava poradne na zadek. Ja chapu, ze finance urcene na zabavu spolkla z velke casti show Tvar a na Superstar zustaly drobky, presto je to neudstojne pro ten porad, aby neprisli o licenci.

189
jj
Reagovat

Sólo vystoupení, nejlepší pro mě Aneta, ovšem spíš jednooká mezi slepými. Terezu dokážu poslouchat jen hodně potichu, kdyby mě jejím hlasitým ječákem mučili, vyklopím i co nevím. V duetu se mi ale líbila, Karmen nějak dokázala její ječák zmírnit na snesitelnou level a fungovalo to. Nejvíc mě bavil duet Petr a Eliška.
Celkově sólo i duety dohromady 1. Petr a Eliška 2. Tereza a Karmen 3. Aneta

190
Johanka
Reagovat

@Monika: tak to velký souhlas! Při vypadnutí měl proběhnout madailonek -cesta celou soutěží, to přece nic nestojí, jen to sestříhají z materiálu, co mají a pro posledních 10 to měli mít nachystané! Jediná výplň, která mě bavila, byly ty zkoušky duetů s režisérem ( nebo kdo to byl). Mě letos dost vadí i Leoš Mareš (o jeho kolegyni se raději nebudu vyjadřovat), občas z něj vypadne dobrej fór, ale většinou mi ty komenty přijdou docela trapný a takový to uměle tlačený dojímání se u mě míjí účinkem… no, asi už fakt nejsem cílovka. :-))

191
Franz
Reagovat

Tak to mně fakt hlava opravdu nebere, že ten Pružínský opět postoupil. Poslední čtyřka měla být samé děvčata. A to se zřejmě tvůrcům pořadu nelíbilo, protože by nepřišlo tolik SMS od adolescentů, tedy zejména pubertálních pipinek.
Palo se několikrát podíval nahoru a chtěl určitě dát kartu Anetě, ale režie mu to zatrhla.
Pro mně (asi i Haberu) byla jasná trojka Tereza, Karmen a Aneta, ostatní až v závěsu.
Je tu spousta zbytečných negativních příspěvků na Terezu. Něco podobného tu zde bylo kdysi na Emmu Drobnou. Někteří lidé mají podivný sluch. :-)

192
jab
Reagovat

Tak jsem si znovu pustil výkony, s jejichž hodnocením jsem se včera neshodl s většinou fóra:
Aneta opravdu zazpívala tu Čírovou technicky velmi dobře, konce některých frází měla dokonce lvemi zajímavé, v refrémech si místy parádně pohrála s frázováním. Nicméně ve mně to nic jo extra nezanechalo, poslední místo jsem jí včera udělil nezaslouženě, ale nic to nemění na tom, že chybět mi zrovna nebude.
U Jakuba jsem včera slyšel asi jen 2-3 místa, kde na chvíli předběhl kapelu, dneska mi přišlo, že ji více či mírněji předbíhal téměř neustále a v druhé polovině songu občas spíš skoro slabikoval než frázoval. Asi jsem byl ovliněn tím, že jsem čekal totální průser a nakonec to nedopadlo tak příšerně. Ale to se mi už letos stalo poněkolikrát…

193
Monika
Reagovat

Jeste jsem zapomela na Bena. Ten kluk absolutne neumi zpivat a clovek ani nevi v jakem jazyce ten song je. Vcera by se mezi temi spatnymi vykony ztratil. Porotce co zpiva hur nez ucinkujici, ale ma vysportovane telo, to se pocita :-)))

194
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Haha, moje řeč… :-D

195
Jana2
Reagovat

@Monika: za Bena je mi vždycky až trapně. Přitom jsem si našla videa z jeho superstar a ve finále nebyl špatnej. Jen to, co dělá teď (hudba??? to nee) je fakt příšernost, mele rychle, je to bez rytmu, no nechápu to.

Jinak znova si pouštím Petra a ačkoliv nejsem jeho fanynka, tak mně se ta Lucie od něj fakt líbila.

196
Mila1
Reagovat

Takže nakonec vypadla jen Aneta? Neměla jsem sílu se dodívat, skončila jsem u písničky Anety a ta jediná se mi líbila. Ačkoli nemá kdovíjaký hlas, umí navázat kontakt s publikem, pěkně se na ni dívá a působí přirozeně.
Na rozdíl od ní taková Eliška má sice lepší hlas, ale to je tak asi všechno. Stylisti si s ní nevědí rady – minule ji ustrojili jako třicetiletou, tentokrát jsem ten kostým nepochopila – šortky a přes to průhledná sukně..? Spolu se nepřirozeným vystupováním při rozhovoru s Leošem takové násilné…Hodně mi připomíná Bendiga – 15ti letí by prostě měli s účastí v podobných soutěžích počkat, ale když si vezmeme základnu lidí, kteří posílají SMS, tak jsou to právě ti mladí..
Duety jsem neměla sílu si poslechnout. Tereza s Karmen? Asi to muselo být bravurní,ale ani jedna mne neoslovuje.. První strojově přesná, schopná zazpívat cokoli, druhá na můj vkus nesnesitelně snaživá, aby nepokazila… ani jedna není podle mých hledisek vhodnou adeptkou na superstar. Z toho mála, co tam zbylo, mi tam zbyl jediný zajímavý objekt a to Petr. Sice si nejsem jistá, jak moc je schopen pracovat se svým talentem, jestli je dost pracovitý a cílevědomý atd.atd. ale co naplat, hlas má úžasný a celkově je asi tím nejzajímavějším, co tam mometálně je.

197
Martasa
Reagovat

Tak jsem ráda, že postoupil Jakub.
Ale DK měla podle mě dostat Aneta. Petr byl v písničce unudeny, snad i naštvaný. Jako by tam ani nechtěl být…
Zato Aneta mile překvapila, zlepsovala se…

198
Mila1
Reagovat

Jinak ještě k tomu Petrovi. Když zpíval Kollerovu písničku, tak ikdyž tvrdil, že tu písničku nemá rád, tak jí dal určitou atmosféru – tedy předtím, než usedl za bicí, to nemusel – a mně se to líbilo. Není lehké zpívat po Kollerovi, hodně lidí se na tom vysekalo, není možné Kollera napodobovat – jako třeba Tereza napodobila velmi věrohodně Mariku, bohužel jen napodobila – a Petr to podal po svém a fungovalo to. A o tom by to mělo být – o vlastním pojetí písničky, ne o kopírování.

199
Jana2
Reagovat

@Mila1: já myslím, že to nezpívá Koller. Ale jinak s tebou souhlasím, myslím, že tu písničku Petr vystihl. Těžko u takovýho songu může házet úsměvy a opičky na všechny kolem.

200
Inbezka
Reagovat

Dobrý den, zdejší rekapy Superstar ráda sleduji, i když nepřispívám. Dnes bych se ale ráda zastala Petra. Jeho hlase se mi moc líbí, zpívá jako chlap a nehrozí, že musím přemýšlet, jestli zpívá muž nebo žena. Ve včerejších písničkách sice nezářil, ale také to nezkazil. Vyčítat mu, že je arogantní a že tam být nechce je podpásovka. Zkrátka odpověděl Leošovi na otázku, z čeho je tak vyřízený. Že se mu písnička nelíbí – ale zazpíval ji, a dobře, tak co? Je vidět, že není zvyklý uhlazeně mluvit, ale to se časem spraví. Před časem řekla Martina Bártová, když soutěžila o roli v Robinu Hoodovi, že se jí písnička nelíbí – a řekla to přímo autorům muzikálu:-))) Gábině Osvaldové se to moc nelíbilo:-) A vyčítat Petrovi, že show byla víc než zpěv? Copak může za to, že mu dali na scénu ohňů jako v pekle? A že bubnoval ? Divím se porotě, že o tom mluvila, dobře musí vědět, že tyhle nápady má režisér, ne účinkující. Tak musel sledovat svůj zpěv, kapelu, sejít se s druhým bubeníkem… Přeju mu postup a jsem ráda, že ho ještě uslyším. V dřívějších řadách měli hlasové poradce a vše bylo hlavně o zpěvu… Teď je to o šetření :-( Těm mladým nepomůžou a ještě jim ubírají čas na přípravu hloupými medailonky.

201
Mila1
Reagovat

@Jana2: Pravda, zpívá to Kodym, já to brala jakože to je Lucie a tam mi naskočil Koller tak nějak automaticky. Tím míň ale pak chápu to bicí na závěr :-) Asi to bylo jen na efekt.

202
Ally
Reagovat

@Bezík: nehlasující divak je idiot taky;) ja teda chtěla Anetě poslat, ale jsem si rekla, že je v klidu..a stejně neposílám..no jo..
Petr je vic muj fanousek, ale Aneta ji mela spis dostat, pokud spravne chápu její smysl jakože
Unikat asi většina Čechů slyšela prvne..a me se asi líbila az na několikátý poslech..
Tak ve finale mame chlapi s zolikem a divokou kartou, že?

203
Ally
Reagovat

Petra a Lucii; ) musim ještě kouknout..Z ukázky teda mam strach,;) ale pokud řekl, že písnička se mu nelíbi..divák si to asi přeložil : nemám rád Lucii..což mu mohlo ubrat body ..řekla bych, že cílova skupina jeho a Lucie muže byt dost stejna

I když imho mu taky mohli dát něco jiného od Lucie. .ale po Kollerovi a Kodymovi je to těžko no..

204
J
Reagovat

@Monika: V tomto s tebou suhlasim. Mohla sa vypadlikovi pustit rekapitulacia od kastingu az po posledne vystupenie. Ved niektore z nich mohli mat vsetci tie najlepsie a dostojne sa s nim rozlucit. Navyse som velmi rada, ze Aneta opustila sou so ctou a po paradnom cisle. Naozaj sa nema za co hanbit.

205
J
Reagovat

@Ally: Co sa tyka LUCIE a Petra. Viem, ze sa v r. 2011 spievalo kolo LUCIE a ELAN. Takze tych piesni bolo viac, ktore kapela pozna. Mohli mu dat na vyber z viacerych. A nech mi netvrdia, ze sa stratili noty. Oni vsak automaticky siahli po vybere, ktory v predminulej SS 2013 spieval Safarik. Je taktiez celkom mozne, ze Petr nema rad rock a ani LUCII. Inak aj pre Karmen vybrali tu PROUD MARY zo SS 2013, obdobne pre Terezu VYZNANIE.

206
J
Reagovat

Zabudla som sa vyjadrit k tomu, ze Karmen bola vcera velmi pekna najma v tom solovom vystupeni s tymi rozpustenymi vlasmi a klobukom na hlave aj s tym jemnym licenim. Skoro ako keby som sa divala na uplne inu osobu nez tu, co prisla na kasting. Velmi sa zmenila a najma od zaciatku finalovych kol. Ukazuje tu vnutornu energiu v sebe. Viem, ze je mnohym proti srsti, ze sa tak snazi a dosledne sa pripravuje na vystupenie. Ja to mam zasa rada. Ukazuje to, ze jej na tom zalezi nielen teraz v sutazi, ale hlavne to mysli vazne po nej.

Druha vec je to, ze sa mi paci ako obe Karmen a Tereza vzajomne spolupracovali na tom duete a hlasovo sa doplnali. Divaci to ocenili. Ja som mala take obavy, ze jedna bude tahat za jeden koniec a druha za druhy a nebude sa to dat pocuvat. Ale to bolo nieco uzasne.

Terky mi je dost luto, lebo sa ukazuje, ze aj ona ma drive a energiu v sebe a oni jej vyberaju same nudne kantilenove songy – middle of the road staff. Je to mlade ziena a verim, ze by dokazala dat dobre aj ine nez len balady s najvyssimi tonami.

207
Monika
Reagovat

uz to jede i v bulvaru, mimochodem ta sledovanost je hrozne nizka na Novu. neni divu, ze je soutez tak oklestena, za reklamu to nebude tolik co bejvalo…http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/545163/porotci-superstar-vytocili-divaky-k-cemu-je-hlasovani-kdyz-tam-drzi-tragedy.html

208
Míla
Reagovat

Díky za Petra. Baví mne tam nejvíc Má úžasný hlas. Včera působil trochu otráveně, on neumí předstírat a hrát na city diváků. Věřím, že v neděli ukáže, co v něm je. Dvě písničky, těším se.

209
Ally
Reagovat

@J: Tak tak udělalo mi radost, že to holky bavilo..
Tereza se předvedla jinak .chvilku me napadla Petra Janu ;)
Možná , že Jedeme dál. .;) i kdyz tuhle prervavanou s Jandou moc nemusím. .Asi, že je to exhibice , jak se tu psalo; tenhle ten Survivor me bavil ;).a možná si to budu i pouštět. .
Vůbec to byla silna trojka za sebou- s Karmen a Adélou solo..

210
Bezík
Reagovat

@Ally: Ale jo, byla to sranda. Holky si s potěšením zaexhibovaly a nakonec proč ne ;-) Taky jsem si to pustil ze záznamu, i když Jakuba s Adélou už 4x :D

Jinak mám docela srandu z produkce, jak zcela bezskrupulózně nechá udělat z poroty úplné blbečky, když jim nařídí dát DK Petrovi, kterého před tím verbálně sejmuli, zatímco Anetu (po zásluze) pochválili. A najednou je Petr hrozně talentovanej :D, no ještě že tam toho Haberu mají, ten tyhle přemety zvládá přímo s bravurou :D

211
Honzad
Reagovat

Po delší době se taky připojím. Produkce by se měla rozhodnout, jestli hledá pěveckou osobnost, nebo famózní karaoke. Chápu, že musí do výběru nějak zasahovat a není možné nechat volnou ruku jen soutěžícím, už kvůli nějaké variabilitě, ale pokud se opakovaně ukazuje, že je zpěvákům nějaká písnička bytostně protivná, mají prostě hledat jinou variantu. Mě nebaví se dívat na otráveného Borkovce, který v sobě emoce neumí dusit, nebaví mě sledovat někoho, kdo si neváží šance, kterou dostává. A zde podotýkám, že Petrovu frustraci chápu.

Každopádně na rozdíl od většiny tady si myslím, že porota s udělením DK udělala správně (pokud bylo nutné ji použít). Aneta se sice opravdu zlepšovala, ale na mě její elegance prostě nic nepřenesla, stejně by příště vypadla. Petr má, s ohledem na potenciál a průběh celé soutěže, šanci to příště zvrátit a klidně postoupit, byť nepochybuju o tom, že právě s touhle variantou se slušně kalkuluje. Překvapilo mě, že Eliška a Jakub mají tak silnou základnu fanoušků, Eliška zásluhou skvělých castingů, Jakub díky I see fire.

212
yeey
Reagovat

Presne jak jsem cekal, DK akorat vetsinu lidi nastvala. A po pravu. Neni to uplne dobry PR, kdyz to daj cloveku, co je celej prenos odevzdanej az protivnej a na holku, co podala spolehlivy vykony a pusobi o parnik sympaticteji, se vykaslou.

Petr bude muset dost zazarit, jestli chce pomyslet na nejaky wildcard efekt.

Zajimalo by me, jestli porota debatovala pred udelenim DK i o Anete. Skoro bych rekl, ze Matej a Ben by mozna radsi brali ji.

213
Honzad
Reagovat

Vítězství přeju Karmen, sice to není můj fanoušek, což je dáno především stylem hudby, který je jí blízký (a mně ne), ale uznávám, že je výborná, umí překvapit, má nějakou osobnost, kterou do vystoupení přidává, což oceňuju. Myslím, že může Tereze za 14 dní slušně zatopit. Co se týče hlavní favoritku, tak jsem rád, že s Terezou obecně nemám problém jako s jinými „profesorkami“, je to sympatická holka a nepochybuju o tom, že jí soutěž změní život, ale tím, jak jí jde produkce na ruku, se stává tak předvídatelnou, až nudí k smrti.

Co se týče Jakuba a Elišky, tak pro oba mám fanouškovskou slabost. Jakub je nejzajímavější týpek za několik posledních řad, unikát hlasem i vyjadřováním, totální amatér, který potřebuje péči, ale pokud ji dostane, s radostí budu jeho cestu sledovat dál. I SEE FIRE pro mě zřejmě zůstane nejsilnějším vystoupením ročníku, vedle něhož se zařadí jejich včerejší duet s Anetou, kde mimochodem Jakub v první polovině válel i sám a jen potvrdil, že ve finále není omylem. Všichni ostatní jsou životem aspoň trošku muzikanti, někde zpívají nebo hrají, ale Jakub měl před soutěží opravdu totálně nulové zkušenosti. Ta startovní čára prostě není rovnocenná, takže se nemůžeme divit, že je občas mimo.

A Eliška? S ohledem na věk největší talent v soutěži, který ale od živých přenosů utápí produkce. Po první fázi jsem jí fandil nejvíce, nepamatuji si, že by v uplynulých ročnících někdo z patnáctiletých zpíval takto dobře. Na velkém pódiu se ale ztrácí především zásluhou špatných písniček, od Ewy Farné se dalo vybrat deset lepších songů. Je to škoda, kdyby dostala stejnou péči jako Tereza (a vlastně i Karmen, které výběry taky sedí), mohla by favorizované dvojici zatápět. Takhle myslím, že příště stoprocentně odejde a do finále půjde s holkama jeden z kluků, možná překvapivě Jakub.

214
Bezík
Reagovat

@yeey: Porota by musela bejt šílená, aby byla takhle nekonzistentní. DK evidentně vůbec není v její pravomoci, produkce zapráská bičem a oni plní. Ještě že Habera je z toho vždycky nějak vykecá.

215
Honzad
Reagovat

@yeey: Pokud odhlédnu od toho, že Petra si do dalšího kola asi přála produkce, téměř určitě bych se vsadil, že jeho postup dál jde na vrub Kataríně, která je z něho hotová celou soutěž, často až neobjektivně. Naopak Matěj byl odvařený z Anety, tam asi svoje ještě uhrál Habery, který funguje jako prodloužená ruka produkce – a to jsem jinak za jeho trefná hodnocení rád.

A jinak asi překvapím, ale jsem fakt rád, že je v porotě Ben Cristovao. Já jeho hudbu taky neposlouchám (ale to je věc generační, úspěch má nepopiratelný), ale v porotě působí lidsky, dokáže ocenit aspekty, kterých si ostatní vůbec nevšímají a především jde vidět, jak to bere zodpovědně, jak je z téhle role nadšený. Jeho včerejší nadšení z duetu Jakuba s Anetou jsem 100% sdílel.

216
jab
Reagovat

@Honzad: S Anetou jsem to měl docela podobně, zpěvačka dobrá, jako černý kůň super, ale v dalších kolech už by mě asi neměla čím překvapit. Nejvíc se mi od ní líbilo At Last a snad bude podobné věci občas zpívat i v budoucnu. Nebo by mohla bokem zpívat ve swing/jazzové kapele. Nicméně v písničkách typu Unikát nebo Beneath Your Beautiful ji vyhledávat nebudu.
Ü Jakuba je škoda těch rytmickcýh problémů, i když já to jsem schopen bez větších problémů zkousnout, pokud neutíká kapele nějak jo výrazně. Včera to (po opakovaném poslechu) nebylo dobré, ale ani nesnesitelné.
U Elišky se sice v live projevily pěvecké nedostatky v nižších polohách, ale jsem rád že v trojici nejlepších holek je spolu s vynikajícími Karmen a Terezou právě ona. Ty dvě jsou už teď perfektní, zatímco ona je taková rising star. Navíc mi přijde, že už se začíná na velkém podiu zabydlovat a své party v Dusk Till Dawn dala fakt výborně. Příští kolo bude pro ní téměř jistě poslední, bylo by fajn, kdyby své nejlepší výkony vypálila právě tam. A ta velká podpora fanoušků by ji mohla po soutěži nést vstříc dalším pěveckým pokrokům.

217
Monika
Reagovat

@yeey: Ja jsem presvedcena, ze porota vedela predem kdo v dany moment vypadne. Po skonceni hlasovani, vysledky nedostal od rejzy do sluchatka jen Mares, ale vsichni clenove poroty. Vsichni vedeli, ze vypadne Aneta a Petr. Vubec se nad Anetou nepozastavili, ani na okmazik nezavahali, vedeli kdo prijde druhej a komu musi dat DK. Obrovskou roli hralo rozlozeni sil, potrebovali udrzet chlapa ve hre.

218
Bezík
Reagovat

@Honzad: Ano, Jakub je i proti Elišce takové zpěvácké nemluvně, které si před SS zpívalo akorát doma v koupelně, takže se těm úletům nelze divit. Ale potenciál má ten kluk obrovskej, ovšem kde brát repertoár ? Bude schopen si ho třeba psát sám ? Netušíme.
Eliška je jistě veliký talent, ale je to děcko, které na to zatím nemá ani fyzicky, Prakticky žádnou skladbu na velké stage zatím neudejchla a to je těžké pak k tomu přidávat ještě něco dalšího. Produkce se podle mě snaží ale je to banda joudů, co vůbec nevědí co dělají, takže jí vybírají pochopitelně blbě.

219
Monika
Reagovat

Ja moc nepoznavam Haberu letos, prijde mi, ze i on se poprve ridi az prilis produkci a necha se unest. I z nej citim silne tlaceni na vitezku Terezu. Uz minule mel reci, ze nejlepsi clovek nakonec nemusi ani vyhrat…A vcera ve stejnem duchu pokracoval..jestli ani po tomhle vykonu nevyhrajes superstar…pak jeste pridal Karmen ty patris do TOP 3, nejsi jednicka jako Tereza, ale jo ta trojka ti prislusi :-)))…dobre vedet…a korunu tomu nasadil prohlasenim…jste vyborne zpevacky, takove tu dlouhe roky nebyly..no nevim, nevim…stale mam v pameti adoraci Emmy v minulem rocniku z jeho strany…a jsem zvedava, zda ruzovka bude mit za rok aspon jeden hit jako ma Emma..vsadila bych se ze ne…

220
J
Reagovat

@Bezík: Eliska musi dospiet resp. dozriet aj spevacky. Chce to minimalne 2 az 3 roky. Zatial je este dieta, ale ktore sa meni pomaly na zenu. Spevacky na vynikajucej urovni na svoj vek. Bola by som rada keby pokracovala v spevackej kariere aj keby to malo byt az za 2 roky.

221
J
Reagovat

Inak dneska som mala pekny zazitok. Bola som doobedu u lekara a v cakarni u sestricky hralo radio. Hrali letne hity: Despacito, Havana a potom zahrali HOTEL CALIFORNIA. Nemam ju v bohvieakej oblube a ani som ju dlho nepocula, ale tak velmi sa mi pacila po tych popovych songoch az som vnimala cely text. Taka letna soft rockova vec. A hned potom mi urobili radost este so SUMMER 69. Ked zacali hrat reggae tak som isla uz do ordinacie k lekarovi.

222
yeey
Reagovat

@Monika: @Bezík: Hm no obavam se, ze urcite moc dobre v porote vedeli, ze by produkci kartou pro Anetu nijak nepotesili a ze pro ni „pripravena“ neni. Nemyslim, ze by jim primo rekli, komu to maji dat, ale mohli jim rict neco jako „hele vsichni vime, ze dneska dojde na DK, tak s tim pocitejte. Jo a nevyplacejte ji hned po prvnim vypadnuti, pockejte az na konec.“ Ale Habera a Katarina Petra stejnak dost protezujou, tak me to moc neprekvapilo.

Mozna uz nechteli zvysovat ten nepomer holek a kluku, ale v tom pripade me dost stve, ze opacne to nikdy nebyl problem. Dodnes si pamatuju, jak zachranovali Haricha pri pomeru pro kluky 5:2 (ale to asi bylo i tim, ze tam byl s Adamcem jediny Slovak, tusim). A TOP4 byla ve vsech ČS Superstar taky 3:1 pro kluky, tak nevim, proc je to ted problem obracene :-D Kazdopadne verim, ze poprve od Anety bude ciste zenska TOP2!

Nebo proste chteji kontroverzi a tu jim Petr vzdy poskytne, at uz jde o chlast, holky nebo na.ranost na produkci :-D

223
ales winner Karmen
Reagovat

Honzad jo a můžeš mě chytráku říct kdo je ti nejblíž jo jo já zapomněl Růžovka ale já pořád věřím že Karmen vyhraje že se stane zázrak a když ne ted tak v GF růžovka skončí na 3 místě protože ta adorace je ůplně ubohá navíc sem velmi rád že Karmen narozdíl od ostatních nezahálí a 16 června bude vystupovat na Brněnském Výstavišti to je neuvěřitelný ůspěch a to je jen začátek nejvíc bych si přál aby už konečně vypadl Jakub a po něm Eliška a samozřejmě i protekční růžovka Karmen je a navíc ted pronesu něco s čím sice nemusíte souhlasit ale Karmen by už ted mohli věnovat víhru protože kromě Petra a snad ještě i Anety která vypadla jsou ostatní jen komparz

224
dolores
Reagovat

Takze moje poradie

solo songy
1. Petr – je to moj „fanusik“, takze prve miesto je jasne.:-) Budem sa opakovat, ale pre mna najzaujimavejsi spevak celej sutaze a ten song zaspieval na to, ako ho nema rad – vyborne. Aj zaciatok v slohe velmi slusny, pre mna magicky baryton, problem s frazovanim, ktory on z casu na cas ma mi vzdy prebije ten hlas… posledna tretina piesne paradne vygradovana, trochu ho vyrusilo to posadenie za bicie, ale ja tak ta kombinacia spev s bubnom skvela. Horsia bola podiova prezentacia, ked isiel medzi ludi, akoby s nimi vobec nenadviazal kontakt.

Aj keby som mu nefandila, neviem si predstavit, ktoru z bab by som dala na prve miesto, namiesto Petra. Mam velky problem ich poukladat aj na dalsie miesta, pretoze kazda mala plusy aj minusy, ale zo ziadnej mi nepadla sanka.

2. Aneta – nakoniec po dlhej uvahe na 2.miesto davam ju. Asi to bolo tou piesnou, ktora sa mi paci, ale aj sposob, akym to Aneta zaspievala ma bavil, nenudila som sa a vychutnala si to dokonca. V podstate ani neurobila nejaku chybu, mala dobru dynamiku a neafektovala, co kvitujem, len 2 veci ma rusili: 1.ta jej tuctova farba ,…aach aka by to bola spevacka, keby farbou svietila. Myslim, zeby velmi zdatne mohla superit s Terezou. Takto sa obavam, ze skonci len ako vyhladavana vokalistka. 2. zvlastna artikulacia v rodnom jazyku, taky divny tlak na niektore slabiky s „a“ , ktore posobili skor ako siroke ä, napr. unikäät, čas unikäää , atd.Toto ma dost vyrusovalo.

3. Tereza – paradoxne sa mi teraz viac pacila vo vysokych, exponovanych polohach, kde sa snazila dat aj rovny ton, a musim povedat, ze tie tony triafala presne a krystalicky cisto. Neviem preco dole v tichsich pasazach tak vibrovala, sice jemne, ale vadilo mi to. Radsej tam mala dat viac dychu, pohrat sa s tym vyrazovo. Tereza sa ako dalsia interpretka len zaradila k divam technicky dokonalym, ale k Marike a jej posolstu tej piesne sa rovnako ako ony nepriblizila. Suhlas s Knechtovou, na tu piesen by mal byt uz medzinarodny zakaz. Ale este jedna vec, ktoru u Terezy velmi ocenim: slovencina lepsia ako ma nas predseda parlamentu Andrej Danko. :-)

4.-5. Tu som vazne tapala, ktora zo slecien bola lepsia. A tapam dalej, takze si 4. 5 . miesto si rozdelia Karmen a Elsika.
Karmen – blba pesnicka, a k tomu tak nejak dietne zaspievana. Chraplak v prvej casti ma az bolel, ako nasilu bol vytvarany a podla mna bol zbytocny a nevkusny. Este nikdy mi u nej tak nevadil. Aj v dalsej casti diéta, no potom to v refrene pekne rozbalila. Ani som nevedela, ze to zlozil Habera, no proste je to jeho typicky soc-pop-rock :-D Uplne si v tej piesni viem predstavit jeho. :-)) Ale nelamem nad Karmen palicu, tesim sa, ze nabuduce ma zase dostane a bude u mna na poprednych prieckach ako predtym.

4,-5. Eliska – Eliska vo viacerych momentoch, dokonca nielen v nizkych polohach isla intonacne dost mimo a to pokazilo cely dojem z pesnicky,(inak by som ju mala pred Karmen). No ako vzdy bola velmi uvolnena, suverenna, uzivala si podium, a vo vysokych exponovanych polohach to ma v hlasivkach take pekne zdrave, makke a zvucne, podobne ako Ewa.

6. Jakub – zase sa budem opakovat, krasna farba hlasu, preciteny prejav, ale ak sa nedokaze trafit do hudobneho podkladu kapely, a ta sa mu musi prisposobovat jemu, je to smutne a nie hodne postu finalistu. A on to chudak vie.

Duety : poradie

vsetky duety u mna na rovnakej pozicii, hoci vizualne chemia najlepsie fungovala u Jakuba s Anetou.

Takze dam poradie jednotlivych spevakov ako som ich vimala v duetach

1. Eliska – krasne si to vystavala, bola sebaista a pravdepodobne naozaj ten song poznala, ako tu niekto pisal, ze ho ma na instagrame.
2. Tereza – tam, kde nie je nutne dat najavo city, tuzby , smutok… len nahnevane zakricat, tam je ona doma, toto bolo druhe vystupenie po divadle, co sa mi u nej pacilo.
3. Jakub – tentokrat sa s rytmom celkom stretaval aj na zaciatku v solo parte,. Krasne piesen zafarbil, a uplnu istotu nadobudol prichodom Anety.
4. Karmen – celkom zdarne Tereze sekundovala, hoci jej spev neznel az tak profi ako je v tej piesni ziaduce, ale pri zavrestani to bola ta nasa Karmen
6. Aneta – vsetko dobre, len ta jej farba (v porovnani s Jakubom)piesen akoby ochudobnila o lepsi efekt a dojem
5. Petr – to, co ta piesen v originale vyzadovala splnil do bodky a nechal vyniknut Elisku, hoci ak by chcel, tak by ju prekrici, ale naco…ta piesen bola tak postavena, ze dominantny je tam zensky hlas, takze Petra nebolo az tak pocut, co nie je mozne nejako ohodnotit

DK je hlupost, nikdy som to neuznavala, ani pri Harichovi, Urbanovi a ani teraz sa z toho netesim, hoci ju dostal moj oblubenec. ked raz niekoho divaci poslu domov, uz sa nema vracat. Je to cele vzdy zinscenovane a asi chceli mat v top5 pomer CZ:SK 3:2, a kedze postupil aj Jakub tak to maju aj genderovo v pomere chlapci vs.dievcata 3:2.
Peter nema taky fanklub ako Jakub, co sa ukazalo teraz, pri prvom kartaci od poroty a uz letel. Cize ten efekt DK sa u Petra asi nenaplni, tazko si teraz nejde nejaky balik fanusikov, ked poskvrnil svatu Luciu. Jedine ak by zase zaziaril a bol vychvaleny, tak by mohol ziskat hlasy za momentalny vykon. Ale viac tomu neverim ako verim. Vypadnutie Anety v tomto kole som fakt necakala. Mala som ju rada od zaciatku, to je take smejko emotivne, rovnako rychlo sa vie aj rozplakat. Tvrdit, ze ona mala dostat DK namiesto Petra je teraz cista davova psychoza. DK je sama osebe blbost, cisto len na spestrenie tohto formatu.

225
Franz
Reagovat

Děkuji za cenzuru, vidím, že příspěvky o něčem, co se za pár hodin objevuje na jiných webech jsou zde kupodivu nežádoucí. Nevadí, ale už beze mně.

226
J
Reagovat

V nedelu sa budu spievat 2 piesne? Jedna z minulosti a jedna sucasna? Do TOP 3 maju postupit Tereza, Karmen a Petr? To znamena, ze okrem Terezy, ta je jasna jej fanusikovia za nu zahlasuju aj keby nepodala extra vykony musia zahviezdit predovsetkym Petr a aj Karmen. Vypadnut musia Jakub a Eliska? To znamena, ze nesmu podat slusny vykon tzv odstrelujuci vyber… Ja si lamem hlavu nad songami pre Karmen. Ak neohrozuje Terezu hlasmi tak vybery moze mat solidne, preto verim, ze jej vyberu vhodne songy. Ten starsi by mohol byt z 80s.

227
ales winner Karmen
Reagovat

J a čemu se divíš to bylo vždy když jich bylo mín že zpívali víc skladeb a co se týká Karmen ta má GF jisté aspon doufám Jakub a Eliška musí ven

228
Ally
Reagovat

@J: jee Hotel California miluju…:) i když je to spíš hudba generace mych rodičů. ..nedávno jsme se o ni bavili ještě i s klukem o dost mladším..
Me čeká asi vysedávání v čekárně ve středu. .Třeba mi to necim v rádiu taky zpříjemní; )

229
DJ Vlado
Reagovat

@Franz: Už jsem ti tvůj příspěvek schválil :-) Zřejmě náš automat pozastavil slovo „pipinky“, které je tak trochu dvojsmyslné :-D

230
Jai Kudo
Reagovat

@J: Asi by bylo velké překvapení, kdyby do GF nepostoupily Tereza a Karmen. O tom třetím bych si dovolil zapochybovat a tipuju mamánka Jakuba…..pro Petra už další divokou kartu nemají, a lidi ho potopí….myslím si teda…

231
Ally
Reagovat

@jab: Aneta myslím říkala, že zpíva už v jazzové kapele? Vypadá taky k světu; ) prijemna, třeba o ni ještě uslysime

No fakt se včera hlavně ti dva kluci tvářili, jak by uvažovali, jestli se dá dobrovolne odstoupit ..Možná je to stresem jen, ale..

Ještě jsem si všimla, pripadlo mi, ze byla Karmen nějak konsternovana, když vyhlásili, že vypadavá Petr..tak jsem přemýšlela proc..neřekli ji, že je to jen jako?? ;)
Jo a nemyslím, že spolu něco mají;) .to je mi jasne ze přece s Katkou; )) Ne..Ale docela me ta chemie Katarína a Petr baví…a nepřijde mi to tak křeč jako nektere porotkyně v minulosti; )

232
Ally
Reagovat

@Ally: Ale, že by si Katarína prosadila kvůli tomu divokou kartu pro Petra si nemyslím ;)..to budou ty jine konspirační teorie. .nebo je prostě Petr dlouhodobe zajímavější nežAneta..Je to sporné no..

233
Bezík
Reagovat

@Ally: Aneta zpívá v jazzové formaci Anette & Miloš Bihary JazzFunkBrothers. To, že má praxi ve veřejném vystupování bylo z jejího projevu více než zřejmé.

234
J
Reagovat

@Bezík: Skoda, ze jej v 1. finalovom kole nevybrali namiesto BEYONCE – CRAZY IN LOVE radsej SUMMERTIME od Elly Fitzgerald. Viem, ze je viac verzii tejto skladby, ale mne sa paci od Elly.

235
Bezík
Reagovat

@J: Asi byla v prvním kole určená na odstřel ale vyblízala se z toho, jako ten pianista co ho ukamenovali v Rokycanech :D

236
Dena
Reagovat

rekap bude kedy… stvrtok DJ Vlado.. a Scalex..???
sorry. nechcem aby to vyznelo blbo.. ale naco sem vobec nieco davat.. ked rekapy chodia cim dalej tym neskorej. potom ludia pisu do uz neaktualnych clankov

237
Dena
Reagovat

mne osobne je Aneta r nesympaticka. rozhovory s nou… spravanie.. jej vystupovanie.. horsie nez 15 rocna Eliska . co je komu na tom sympaticke? nejde o to ze „smejko“ ako som niekde citala… uroven nulova. bohuzial mi ozaj pride nevyspela… a som ozaj rada, ze konecne vypadla, pretoze tam nemala co robit. Unikat zaspievala viac menej OK… ale bola chyba ju vobec pustit do finalovej zostavy.
Eliska pri nej vyzera vyzratejsie. hlas tuctovy… akoby povedal moj kolega:-)… keby chodili po dedinach.. v kazdej by pat takych nasli.. akurat sa neprihlasia samy do takej sutaze…
Tereza aj ked mi nie je ktovie ako sympaticka – musim uznat, ze proste ten hlas tam je. Hej, neviem si ju predstavit na hudobnej scene.. ale ludia.. koho ano…nasa scena sa so zahranicnou predsa neda zrovnavat. to skorej bude pre nu mega uspech, ked ju budu angazovat v muzikaloch.
Karmen je nadana, taky introvert, vidno ten chtic, aby vyhrala ale myslim, ze prave ten moze ludi odradzat. Je prilis sustredena na to, aby zaspievala co najlepsie, ze posobi skorej odmerane. perfekcionistka. Chraplak mi u nej zial pride skorej ako sileny – resp nie jej vlastny. je to vidno ked spievala Tinu – najprv chraplak ale ked sla rychlejsia pasaz, po chraplaku ani stopy. To mi prislo ako jej prirodzeny hlas. Eliska, od tej som si uprimne slubovala vela.. ale zatial ma nenadchla. Ale tak, je z nich najmladsia. Je sympaticka, mozno ked skusi o nejaky ten rocik neskorej, pojde to lepsie.
Petr.. tam ten chraplak je proste prirodzeny.. aj ked teda toto kolo mi prisiel totalne mimo. Akoby tam vobec nechcel byt.. ale sam sa do sutaze prihlasil… ani by ma neprekvapilo keby odstupil – kto z pamatnikov si spomina na Roba Miklu, ktory tusim sam odstupil po vyradeni Mira Jarosa…a ked som citala dnes tie komentare na fcb.. ani by som sa mu nedivila. On si tu DK nepytal… porota ho sprznila ako sa dalo, asi nepredpokladali ze mu bude hrozit vypadnutie.. a zrazu bum-bac, DK.
Jakub… hej, je mimo rytmus.. .. az sa bojim, ked ide spievat :-) – ALE .. jeho hlas by som spoznala kdekolvek. To snad pocuje aj hluchy. Ten je proste skvely. a myslim, ze aj o tom ta sutaz je. niekto, kto vycnieva z radu, je niecim specificky.. a nechapem, ze sa im nik evidentne nevenuje… trosku ich kazdeho nasmerovat, vybrat vhodnejsi song. Aj ked maju favoritov.. ide predsa aj o sledovanost. Ako dobre by sa na sutaz pozeralo, keby kazdy z nich dostal song, ktory mu aspon troska sadne. Keby sa im niekto venoval a upozornil ich na nedostatky a snazil sa ich s nimi riesit. Medailonky, to je hanba. Ako take nieco moze televizia vobec pustit do vysielania. Kde su tie casy ked bol ukazovany len nacvik..
Myslim, ze nech bude dalsie kolo akekolvek, Tereza ma vitazstvo iste. I ked by bolo funny sledovat, keby niekto zamiesal kartami:-) keby tak nabuduce vypadol Peter a Eliska a do GF by siel Jakub s babami. To by asi nik necakal:-)
Teraz je to hodne o sympatiach / antipatiach. Nech by uz dotycni zaspievali akokolvek.

238
DJ Vlado
Reagovat

@Dena: Já se pokusím to stihnout zítra nebo nejpozději ve středu :-) Sorryjako, ale když jsem se v 1 v noci vrátil z živáku a ve 2 jsem šel spát, přitom do práce vstávám v 6:30, tak jsou ty pondělky u mě zabité :-/

239
Tomáš
Reagovat

Jak to mám teď s oblíbeností soutěžících u mě?

1 Karmen – Z těch co tam zbyli má podle mě nejvíc vlastností, které by měla mít SuperStar. Je to skvělá zpěvačka a muzikantka, navíc velmi krásná a sympatická dívka. Kdybych měl z té pětice vybrat vítěze, tak podle mě si zaslouží nejvíc vyhrát ona.

2 Jakub – Velký sympaťák a srdcař s originální barvou hlasu, včera byl podle mě lepší než se čekalo a překvapil. Hodně zajímavý týpek.

3 Petr – Mám to s ním podobně jako s Kubem, Petrovi se to teď docela nepovedlo tak ho mám v oblíbenosti až pod Kubou ale v případě dobrých výkonů v dalším kole se může pořadí těchto dvou kluků klidně zase prohodit, fakt netuším.

4 Eliška – Sympatická mladá slečna, teď ve Farne se mi až na některé nedostatky konečně docela líbila. Přesto její předchozí působení v soutěži mě míjelo a působila na mě dost nudně a nezajímavě a tak na Karmen a oba kluky u mě nemá a mít nebude.

5 Tereza – Absolutně mě míjí. Teď i s tím účesem co měla včera… prostě stará mladá, podle mě z ní dělají další Emmu. Rozdíl mezi ní a Emmou je jen v tom že Emma neměla kdovíjaký rozsah a byla spíš do quirky, Tereza je silnější po technické stránce ale podobné typy jsou víc než by si kdo myslel. Jedna má vlasy zrzavé, druhá růžové ale obě na mě už působí jako takové staré mladé tety. Někdo právě v tomhle vidí to jejich kouzlo ale mě takovéhle ženské nikdy nebraly. Těžko říct jestli horší vítězka byla pro mě Emma nebo bude Tereza ale asi nastejno…obě úplně na nic. Takže nechápu proč letos zase musí vyhrát nudná zpěvačka tolik podobná té předešlé vítězce a co se na těchhle typech divákům hlasujícím do SS tak líbí – a evidentně nejen jim když ji tak silou tlačí i produkce a porota. Pro mě je z celé zbývající pětice Tereza jasně tou nejméně zajímavou a nejzbytečnější soutěžící.

Příště mají postup jistý Tereza a Karmen, to je jasnější než že zítra vyjde slunce. A asi i Petr pokud podá dobré výkony, efekt DK a adorace poroty zřejmě pomůže. Kdyby to ani tak nestačilo když ho teď tolik lidí proklíná za to že si DK nezasloužil tak může postoupit Eliška a budou v GF tři baby – pro mě úplné peklo a nebo Jakub, to by mi nevadilo a postup bych mu moc přál. Ale Petr se mi pořád jeví jako nejpravděpodobnější třetí grandfinalista i když kdoví…. Každopádně Tereza to ale bohužel vyhraje i kdyby trakaře z nebe padaly.

S tou Divokou kartou je to těžké…on ji stejně nikdy nedostal můj největší oblíbenec. U Anety sem se včera hodně modlil aby jí DK nedali a naštěstí nedali. Bab je tam fakt moc a stejně by šla příště. Petr si ji podle mě zasloužil za soutěž jako celek i když za včerejšek ne. Já bych byl taky spíš proto aby Divoká karta nebyla vůbec.

Jo a ty medailonky s youtubery jak už tu bylo zmíněno…to bylo fakt peklo. Horší medailonky ještě letos a možná ani za celou dosavadní éru SS nebyly. Jde to hold z kopce úplně na všech frontách no. :(

240
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: když už sme u těch zivaku, neviděl jsem včera dj vlada, jak jako jeden z prvních dává své ne úplně oblíbenkyni Tereze standing ovation? ;)

241
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, a teď upřímě, vážně Karmen přeješ takové neštěsí, jako je výhra v SS ? Aby se minimálně na dva (nebo na tři ?) stala kašpárkem TV Nova bez možnosti úniku ? Aby jí donutili natočit nějaké sračkové CD, na které nebude mít prakticky žádný vliv ? Aby musela poskakovat ve všech hloupoučkých estrádách ? Fakt ji tak nesnášíš, že jí všechno tohle přeješ ? Ty musíš být zlý člověk …

242
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Standing ovations dáváme na povel roztleskávačů úplně všem, takže já nic, já muzikant :-D

Jinak můžu slíbit, že v vás v rekapu čeká překvapení, ale víc neprozradím, jelikož jsem tradičně „takový záhadný chlapec“ :-D

243
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Aha ? A co když neposloucháš ? Přijde silný bouchač a vynese tě v zubech ? :D

244
J
Reagovat

Ja si myslim, ze nech sa stane cokolvek Karmen bude Slovenskou SuperStar. A ked vravim, ze Slovenskou tak to myslim vazne, ale skonci na 2. mieste za Terezou. To neznamena, ze si ju napr. MARKIZA neupise do nejakej svojej tanecnej sou ako Emmu. Ale aspon voci NOVE nemusi mat ziadne zavazky. Ja ju vidim v poprocku. Ani v rocku, ktory vo finalovych kolach spieva kvoli tomu, ze tam nie je chlapec rocker a ani v pope. To by bol podla mna velmi velky skok od rocku k popu. Vedela by som si ju predstavit ako poprockovu spevacku so svojou kapelou a ked to tak bude, tak sa budem velmi tesit na jej tvorbu. Priala by som jej, aby si ju vsimol nejaky producent, ale na druhej strane, aby aj ona sama sa podielala spoluskladatelstvom na svojej tvorbe. Myslim, ze sa s nou bude dobre spolupracovat, lebo uz teraz dokazuje svoju sikovnost a zodpovednost pri nacvikoch spevackych vykonov.
Neviem nakolko chce byt komercne uspesnou ak velmi, tak cast jej tvorby by mohla byt obdobna ako ma Imagine Dragons – podla mna v sucasnosti najuspesnejsia poprockova kapela a jedna z najstreamovanejsich kapiel sucasnosti. Ale autotune nie, ona ma svoj hlas velmi prirodzeny a krasny. Aj Imagine Dragons sa mi viac pacia nazivo nez s autotune studiovkami.

245
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: To zase ne :-D Ale na druhou stranu když se aspoň na chvíli postavím, tak mě nebolí prdel z toho věčného sezení :-D Jinak nejupřímnější standing ovation jsem včera dal Elišce po jejím postupu, přičemž jsme společně s Adélou vstali jako první dva :-)

246
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Tipnem si to prekvapenie. Mas sefie s Eliskou :-D

247
Bezík
Reagovat

@dolores: Tak modří již vědí ;-) :D

248
Ally
Reagovat

@dolores: Beztak s naší Zuzkou..;) i když ta asi maturuje atd..to vědí všichni ;)

249
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik gratuluju to si prozřel teda dost neskoro Tomášek přeje Karmen jen naoko ve skutečnosti je to zakuklenej růžovec

250
ales winner Karmen
Reagovat

J Karmen vyhraje Superstar ale pozor za určitých podmínek a já věřím že má chvíle tady na panáčkovi se opět přiblížila abych se mohl honosit tím že Karmen vyhrála a ona stejně vyhraje jedině že by to zmanipulovala produkce

251
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Bingo, ale je to jen čtvrtina toho překvapení :-)

252
popy
Reagovat

Člověka až mrzí, jak to jde celé do kopru. Už před třemi lety jsme se tady shodovali, že to měla být poslední SS, teď doufám, že tomu tak skutečně bude – pokud se produkce nerozhodne vrátit aspoň některé věci z původního modelu (více živáků, důkladnější příprava na vystoupení, výrazně lepší medailonky, pryč s DK). Jasně, chce to asi víc peněz, ale pokud je peněz málo, nemělo se to vůbec dělat.

Co se týče neděle, samostatná vystoupení:
1. Aneta (v životě mě nenapadlo, že bych ji někdy mohl dát první, ale tohle bylo perfektní)
2. Karmen (hlasová indispozice byla prostě znát, hlavně v těch ztišených pasážích)
3. Tereza (zase precizní, tentokrát i míň vibráta, ale prostě… Aneta Krejčíková mě svým podáním dostala, tady jsem si říkal – hm, dobrý)
4. Eliška (konečně se trochu rozpohybovala, pomohlo i rockovější aranžmá)
Až sem to bylo dobré, zbytek nestál za nic.
5. Petr (tohle byl prostě přehmat produkce – a pokud ho donutí sednout k bicím a pak ho Ruppert za to sepsuje, tak to už je fakt na bojkot a odstoupení; nevím, tenhle výkon v plné nahotě ukázal, jak je prostě letos spousta věcí špatně)
6. Jakub (nezlobte se na mě, ale k čemu je hezká barva hlasu, když klávesista celou dobu zoufale přizpůsobuje svoji hru tomu, aby se zpěvák aspoň trochu trefil do rytmu – a když se přidají bicí, je zpěvák mimo už definitivně – tohle bylo až směšné, jak byli nekompatibilní – a opět za to může produkce, protože dát zpěvákovi, který má problémy s rytmem a frázováním, písničku, která je založená na tomhle, a navíc je to v ní super těžké, to je pohrdání soutěžícím – zvlášť když mu neumožní, aby se na to důkladněji připravil a nutí ho šaškovat s youtubery – fuj).

Duety:
1. Karmen a Tereza – pro mě touchdown, tohle mělo všechno, co ta písnička potřebovala, na tohle jsem zíral s otevřenou pusou a neskutečně mě to bavilo.
2. Eliška a Petr – kdyby byl Petr na úrovni Elišky, byl by to druhý touchdown, ale souhlasím s tím, že pro Elišku nejlepší živé vystoupení. Navíc vynikající písnička (jakkoli tenhle žánr moc neposlouchám).
3. Aneta a Jakub – ale taky výborné, s Anetou si byl Jakub jistější, protože ho vždycky dokázala přitáhnout zpátky, když se ztrácel, navíc poprvé od semifinále se člověk nemusel bát, co zase vyvede.

DK je blbost! DK je blbost! DK je blbost! Zvlášť když si toho, kdo ji dostane, určuje porota. A tak dojde k tomu, že v téhle SS nebude jediné kolo, kde se nebudou vyřazovat dva. Nikdo mi nevymluví, že to tak nebylo naplánované. A že by poslali dál i Jakuba, kdyby vypadl s Anetou.

Finále vidím na trojici Tereza – Karmen – Jakub. A GF Tereza – Jakub. Nesmějte se, ty fanouškovské základny se za těch pět týdnů udržely podle mě stejně velké – a Jakub je takové politováníhodné štěňátko.

253
popy
Reagovat

k DK: neurčuje porota, ale produkce

254
dena
Reagovat

@DJ Vlado: dik dik. tesiim… pre mna to je bohovsky relax.. taky standard krok cez obed pauzu v praci popri obede citat panacka :-)

255
Hanka
Reagovat

Jsem ráda,že se toho Petra někdo zastal.Všechny jsou tam opečovávané květinky i ten Jakub visí na mamince a Petrovi se vyčítá že se tváří přirozeně a mluví tak jak to cítí.Je mi ho líto a moc mu fandím.A to nejsem jeho věková skupina,ale s dětmi jako je Petr mám zkušenosti@Inbezka:

257
Bezík
Reagovat

@Prochor: Produkce to prostě podělala. Jestli se rozhodovali až na poslední chvíli, nevím, ale napřed nechali porotu Borkovce verbálně „sejmout“ a pak zavelí k udělení DK. U Anety by lidi DK ještě asi zkousli, ale tohle bylo přes čáru. Opravdu, letošní produkce je naprosto zoufalá. Nechce se věřit, že to je stejnej tým co už pár SS dělal. Skoro mám dojem, jako kdyby tam přišel nějakej novej supervizor a ten to tam celý prasil.

258
Prochor
Reagovat

Hlavně jestli Petr příště vypadne tak byla udělena DK zbytečně. A to by musel Petr porazit dva lidi asi Elišku a Jakuba čemuž nevěřím. Není to prostě jako když dostal DK třeba Štěpán a pak pokračoval až do finále s Emmou.

259
J
Reagovat

@Prochor: Ono Petr by jednoznacne musel vyfasovat excelentne doslova hviezdne songy a zahviezdit s nimi. A hlavne ist ako zlaty klinec. A zaroven byt tak pokorny ako sa len da. Musi mat velmi dojemny medailonik. Inak nema vobec sancu. Ak toto chce produkcia docielit, tak si s nim musia sadnut a vybrat vhodne songy pre neho a hlavne to s nim poriadne nacvicit. Ibaze by im bolo jedno kto by bol v TOP 3 okrem Terezy a Karmen.

V AI 2013 bola dievcenska TOP 3 a dost vela ludi ju povazuje za najhorsiu sezonu zo vsetkych. Doslova cela TOP 5 bola cisto dievcenska. NAJHORSIA NOCNA MORA.

260
popy
Reagovat

@Prochor: Divoká karta dvě kola před koncem, navíc v téhle zkrácené podobě, je naprostá hovadina. Jediná chvíle, kdy měla smysl, bylo první kolo – a měl ji dostat Richard. Teď je to jenom o tom, kdo postoupí do GF k Tereze (furt věřím, že Karmen jo, ale stát se může všechno), a ne o tom, že by se mohl kdokoli jakkoli vyvíjet. Abychom se nedivili, a nebylo GF Tereza – Eliška – Jakub. Nebo nejděsivější možnost – Tereza – Petr – Jakub.

261
J
Reagovat

Nesuvisi to so SuperStar, ale s inou zaujimavou sou XF UK. Pred chvilou som citala zaujimava clanok o tom, ktora piesen sa najviac spievala v live shows v britskom XF:

1. SOMEBODY TO LOVE (Queen) – 8x

262
Inbezka
Reagovat

Nemůžu si pomoct a musím ještě jednou k Petrovi – my doma jsme byli za DK pro něj rádi. Rádi ho uslyšíme ještě jednou, i kdyby měl příště vypadnout. Nemyslím si, že potřebuje nějak zvlášť víc písně nacvičit – to spíš Jakub. A ten i když to zkazil a kazil, byl sám se sebou spokojený. Pěkný medailonek by si zasloužil, to je pravda. Když si představím, jaký měl a má život – díky mamince dobrý, ale v takové rodině se musejí všichni ohánět a mají úplně jiné priority než např. jak se cool obléknout. A slovenský bulvár samo že by měl raději zachráněnou Anetu – tak to je, nikdo se nelíbí všem. Mně se třeba vůbec nelíbil Štěpán – přišel mi naprosto všední až nesympatický a okamžitě po Superstar jsem na něj zapomněla. Ale nikde jsem na něj neplivala kvůli tomu, že dostal DK. Kluk se snažil a byl dobrý. Ale Petrův unikátní hlas stojí za to, aby dostal ještě příležitost – však se nic neděje, když podle většiny stejně vypadne příště. Moc bych mu přála výhru, ale uznávám, že holky mají šance větší.

263
J
Reagovat

Sledovanost na Slovensku vo finalovych kolach dost prekvapujuca:
1. finale – 350 000 divakov
2. finale – 324 000 divakov
3. finale – 414 000 divakov.

Ja som MARKIZU cez tyzden nesledovala. Asi urobili poriadnu reklamu s tymi ceskymi a slovenskymi pesnickami.

264
Ally
Reagovat

@J: Somebody to love ? Je ještě nejaka těžší? ;) A co u nás? Vlado nevi..?;)

265
J
Reagovat

@Ally: SOMEBODY TO LOVE a Queen = britsky interpret najviac spievany doma v britskom XF. Mna zaujima ci aj my sme taki milovnici domacej tvorby v SS a najma ci nejaka slovenska alebo ceska piesen bola viackrat spievana. Ci u nas nevitazi nejaka americka tvorba.

266
Johana
Reagovat

@J: …a taky skončil hokej.

267
J
Reagovat

@Johana: Osobne si myslim, ze to nie je len tym, ze skoncil hokej. Tie slovenske a ceske pesnicky mohli zabrat na divakov. Z komentarov na FB jasne vyplyvalo, ze uz boli dost otraveni anglictinou.

268
ales winner Karmen
Reagovat

ta vaše milovaná růžovka se začíná odkopávat a v rozhovoru na markíze vůbec poprvé přiznala zcela a nepokrytě že je produkcí protěžovaná a že to i vyhraje už sem to video dal ke sdílení aby kolovalo dál tohle vám milá produkce novo markízo a produkční Jane Liško nedovolíme těžce jste přestřelili tohle je neuvěřitelná drzost a věřím že absolutně nic není ztraceno dělají z lidí ovce a opravdu si myslí že sežerou všechno pojdme vypískat na Chodov růžovku pojdme v co největším počtu my fanoušci Karmen pojdme a podpořme my normální češi slováci Madaři naší milovanou krásnou a andělskou bytost pojdme jím ukázat že těm manipulacím se dokážeme postavit navíc už začínají i vylízat Fake News a nepravdy o Karmen chystá se její totální likvidace a to v momentě kdy má neuvěřitelnou šanci bejt v GF vymýšlí si pomluvy že Karmen chraptěla že není rovnocenou soupšřkou a že pozor citace Karmen pál baláž a Tereza mašková víme proč na Terezu nemá tak toto vám nesmí projít jeden za všechny všichni za KARMEN náš ůkol je jasný za prvé musí vypadnout Jakub s Eliškou a růžovka nesmí projít musí skončit na 3 místě ted se postavme za KARMEN

269
Eva
Reagovat

Tak to je neuvěřitelný, co ten ales winner Karmen vyplodí! Mně osobně se Karmen taky celkem líbí, ale ta s těmi růžovými vlasy zpívá stejně tak dobře. Držme palce tomu, kdo bude lepší, respektive kdo se bude líbit více hlasujícím divákům.
A prejže „chystá se její totální likvidace a to v momentě kdy má neuvěřitelnou šanci bejt v GF vymýšlí si pomluvy že Karmen chraptěla že není rovnocenou soupšřkou“, ten pán je asi fakt ujetej, pravda je s ním docela veselo, bavím se jeho příspěvky, ale nad tímto už i já kroutím hlavou.

270
ales winner Karmen
Reagovat

Eva myslíš tak fajn ale pokud by růžovka vyhrála budem někteří jasně chtít napadnout výsledky všech sms hlasování od 1 finále a budeme požadovat aby okamžitě ukázali veškeré výsledky všech kol a výsledky v procentech toto si líbit nenecháme a tvůj příspěvek je o ničem nevíš o čem mluvíš a ještě jedna věc až se potvrdí to co tady říkám v neděli a až Karmen vypadne tak se potom nediv a vzpomen si na to co tu ted píšu aspon jednou by jste mi sakra měli věřit a ted je to na nás jestli se tomu postavíme čelem a budeme tomu chtít zabránit nebo jí necháme vypadnout a to o Karmen sem si nevymyslel na webu superstar ten článek tam je tak si ho laskavě přečti a potom někoho ktitizuj děkuju

271
J
Reagovat

Nieco na odlahcenie. Reakcie na Petrovo DOTKNU SE OHNE:
„tenhle song jasně ukázal, že potřebuješ ještě čas a makat… s POKOROU. Bez frajeřin. Tenhle song si měl vystřihnout jako z partesu, jeden z možných pro tvůj hlas. Navíc SKVĚLÁ SKLADBA, v tom s tebou taky nesouhlasím…“

„Když řekl, že tu písničku nemá rád, tak jsem měla chuť ho něčím fláknout. Tahle písnička od Lucie je jedna z nejlepších a mých osobně nejoblíbenějších. Bohužel mu moc nesedla. Musela jsem se až smát jak někteří lidé umí skvěle zpívat cizím jazykem, ale svým ne.“

„Ani sa mi nesnívalo že by niekto mohol zhovadiť túto pesničku. A ešte tak strašne. Robert Kodym sa musel za hlavu chytať.“

272
Ally
Reagovat

@J: Konečně jsem našla čas a odvahu :) si to pustit..a..”divný, divný “ No rekapisti možná vzpomenou , kdo se naposledy tvářil u vystoupení takhle…Jo už vím..Lola u Numb ..:)ale to aspoň nezkazila imho..

No možná mají ještě na začátku čas říct, že jim písnička nesedí ,ale jak už je pozdě ..
Možná ještě pár let mu na takové songy schází no..v češtině se ledacos ukáže

273
Tomáš
Reagovat

Já si říkám jestli to nakonec v neděli nedopadne tak že se nakonec Eliška zachrání a půjdou do GF tři baby a oba dva kluci vypadnou. Už by mě to ani moc nepřekvapilo. Tak či tak, i když Petr díky DK do GF proleze, tak stejně skončí třetí. U Jakuba vidím z tria Petr – Eliška – jakub nejmenší šanci se do GF dostat a bylo by to vcelku překvapení kdyby se mu to povedlo. Bohužel tahle řada je už stejně pohřbená s jasnou vítězkou Terezou, která je úplně o ničem takže já už vlastně ani pořádně nevím co psát. Kdyby tak nakonec chtělo dojít k nějakému šokujícímu zvratu a chtěla by to vyhrát Karmen, to by byla absolutní bomba! Proč se aspoň jednou něco takového nemůže stát? Ale nemůže bohužel no, je to ztracené a už úplně vidím Terezu a její děkovnou řeč po vítězství. :/

274
dolores
Reagovat

@J: Nuz nema kazdy take stastie v zivote ako napr, Karmen, ktorej otec hra a spieva v metalovej kapele a svojmu dievcatku od kolisky vstepoval nielen rodicovsku lasku, ale aj lasku k rocku, metalu a k takymto songom. Neviem preco by mal mat Petr k tejto piesni vztah, ked ta vysla 20 rokov pred jeho narodenim. Mladym sa tieto songy zdaju uz retro. :-) Najma ak ich nikto od malicka na ne nenamotava. Kazdopadne sa z taktickych dovodov mal zachovat k piesni akoze uctivo, a spievat ju akoze s nadsenim….ale on to neurobil, lebo nekalkuluje o lespie umiestnenie ..a vie velmi dobre, ze uz nie je o co v tejto sutazi bojovat, kedze vitazka je jasna. Povedal na plnu hubu, co si mysli, ludi znechutil a poslali ho domov. A povedal to nevhodnym sposobom, lebo aj Eliska povedala, ze nema rada Taylor Swift, a bolo jej odpustene, a myslim aj Tereza sa vyjadrila, ze nechchela spievat jacksona….a taka Knechtova toho nema rada viac, napr. aj song od konkuretky Cirovej Unikat :-)) Som zvedava ako by ho zaspievala, keby musela. :-D

275
dolores
Reagovat

@Tomáš: Je velmi pravdepodobne, ze TOP3 bude dievcenske, co mna osobne bude nudit. Aj ked divaci v ocenuju v tejto sutazi dievcata viac ako chlapcov, to je tym, ze zenske hlasy su krajsie, priezracnejsie, aj ked robia chyby, nie je to tak viditelne. Ani porota ich tak neklati ako chlapcov, lebo dievky su citlivesie. Ved si len spomenme, kolko otloukankov chalanov sa uz v SS premlelo. Vobec sa necudujem, ze na rozdiel od dievcat sa stale menej chalanov hlasi do SS. A myslim, ze po tomto, co urobili Richardovi a teraz Petrovi sa nabuduce, (ak nejaka SS bude), neprihlasi uz vobec ziadny talentovany chalan, ved malokto sa chce dat znemoznit takto v priamom prenose. Radsej si budu hladat ine sposoby presadit sa.

276
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Videla som v hladisku este Ester a Adelu…. a stvrta by mohla byt Karmen ? :-)

277
Adam
Reagovat

@ales winner Karmen: slušný generátor náhodných slov. Slyšel si někdy o čárce?

278
Tomáš
Reagovat

@dolores: Jestli fakt bude dívčí Top 3, tak to bude to nejtrapnější GrandFinále jaké sem kdy viděl a už fakt příště na SS kašlu. Jistě si to najde svoje příznivce, kteří z toho budou nadšení jako třeba yeey a podobně ale mě tedy ani omylem ne. Ale vždyť vždycky to bylo přesně naopak jak u českých tak u česko-slovenských SS. Vždycky vypadávali dřív spíš holky a kluci se dostávali dál, říkalo se že je to pro to že hlasují víc děvčata a ty logicky hlasují víc pro kluky. Je tedy pravda že vy na Slovensku ste fandili řekl bych víc holkám ale to je zas jiná kapitola. Tak co se najednou změnilo že kluci odpadávají jak švestky a baby se drží a SuperStar bude mít už potřetí v řadě za sebou dívčí vítězku? A podruhé za sebou podle mě navíc takovou, která působí jako stará mladá teta a ani si to vítězství nezaslouží – v tom si můžou Emma s Terezou podat ruce.

279
Tomáš
Reagovat

Ještě sem našel někde na staré diskusi Panáčka svůj příspěvek z roku 2011, kde jsem psal že jestli letos nevyhraje GG tak už nikdy SuperStar nevyhraje holka. Tehdy totiž jedinou dívčí vítězkou v ČR byla Langerová a pak jen samí chlapi. Jak strašně sem se tehdy mýlil, kdo by to byl řekl. :-o Jenže nejhorší je že letos ti kluci horší než holky vůbec nebyli a vypadli úplně nespravedlivě – třeba Richard, ten tam měl být ještě teď. Ale já už nad SuperStar s letošním ročníkem definitivně zlomil hůl. Letošní průběh mě definitivně utvrdil v tom že SuperStar už nemá smysl a proto taky velmi doufám že se jedná o zcela poslední řadu.

280
J
Reagovat

@dolores: Tieto boli tie najhorsie. Ako ludia vnimali jemu pridelenu piesen a jeho reakciu na nu.

Mozno sa ti to nebude pacit. Ale spraval sa ako trucovite decko. Aneta urcite tiez neskakala radostou, ked dostala Beyonce, Richard TITANIUM a chudak Dominik RUDE. Zatial dostaval piesne z poslednej doby a v anglictine. A ked konecne dostal nieco z cestiny jemu nezname a starsie tak zacal trucovat. Inak v jednom rozhovore hovori, ze LUCII ma rad, ale tuto skladbu nepoznal a chcel nieco viac veselsie, inu piesen od LUCIE. Skoda, ze si nepremyslel svoju odpoved skor nez odpovedal Leosovi.

Karmen tiez schytava kritiky a niektore su ovela horsie od Terezinych hejterov. A aj Jakub a Eliska. Dokonca u Elisky komentare tvrdia, ze jej slava stupla do hlavy. Kde na to ti ludia chodia. Asi nesledujeme tu istu sou.

281
Prochor
Reagovat

Letos je to ve finále bída což se dalo odhadnout už podle kvality castingů. Z kluků uměl zpívat jen Richard. Z holek Tereza, která je mi ale krajně nesympatická a pak Karmen. Eliška je zajímavá tím, jak je mladá. A to mně vedlo k sestavení mého žebříčku nejmladších zpěváků. Zdá se, že na vítěze superstar úplně mladý finalista nemá. Tak tedy:
6. místo – Daniel Slepčík. Krásný hlas. Ve finále ale vyhořel dost i výběrem skladeb (muzikál v čs.kole?).
5. místo – Jan Bendik. To už bylo lepší ale nic moc. Pamatuju si snad jen Dám dělovou ránu od Gotta.
4.místo – Eliška Rusková. Sympaťanda s krásným hlasem. Ale ve finále jí to jde tak napůl. Příště bude určitě na hlasy lepší než alespoň jeden z kluků a to jí dává TOP4. Možná dokonce bude v TOP3. Jenže co to znamená v takhle slabé řadě?
3. místo – teď si naběhnu – Monika Bagárová. Krásná holka s krásným hlasem. Nezapomenutelná koloratura na konci Spomal od Pehy.
2. místo – Martin Harich. Podle mně zatím největší talent z mladých kluků. Skoro všechno co dal znělo jako by to zpíval starší a zkušenější zpěvák.
1. místo – Dominika Stará. Moje nejoblíbenější mladá zpěvačka mně nejvíc dostala s Je souis malade v semifinále. Uznávám, že nemá tak krásný hlas jako Bagárová ale já jsem měl Domču (Kostolníčku) nejraději. Takže to berte jako čistě subjektivní hodnocení.

282
J
Reagovat

@Tomáš: S tym TOP 3 dievcenskym. Pockaj si na nedelu. Na Petrovom instagrame sa mobilizuje fanklub. Ak Jakub ani Eliska nepodaju vykony a Petr bude viac pokornejsi a zahviezdi je velmi pravdepodobne, ze postupi.
Ja uz len dufam, ze nepostupi Jakub namiesto Karmen. Este by ho trema skolila a vykony by nestali za nic. Myslim si, ze to GF by malo mat urcitu uroven. Doteraz skoro vzdy malo. Az na zopar chybiciek v r. 2015. Ale viac za to vinim konkretne produkciu, ktora im vybrala vianocne songy a najma ten bohovsky napad nechat divakov vybrat piesen do GF a este z akych vyberov.

283
J
Reagovat

@Prochor: Mne sa u Dominiky pacilo to, ze sa nadchla pre pesnicku, ktora jej bola pridelena. Vid napr. od M. Davida – DETI RAJE. A zaspievala to. Ono si to ti mladi ludia, ktori tam sutazia o ten titul neuvedomuju, ze nas divakov by mali vlastne zabavat. Tu je zopar komentov na ten duet TEREZY a KARMEN:

„boli skvelé, zimomriavky po celem tele, nádhera ako im do seba zapadali hlasy, silný hlas Terezky akoby zvonil zvon, proste nádhera ak tomu Karmen, ktorej hlas znie chvíľami ako chrapľák, ale chvíľami je kombinovaný mäkkosťou akoby hladil, no nádhera, až mi slzy vyhŕkli. Škoda, že to neskúsia spolu v kariére, ťažko by im niekto konkuroval….“

„Tak jsem včera celkem náhodou narazila v TV na Superstar, přiznám se, že to nesleduju. Trefila jsem se přesně na tohle vystoupení a sedla si z toho na zadek, obě holky jsou skvělý, má to neskutečný grády! :-)“

Hovorte si co chcete, ale ludia, ktori si zapnu SS sa chcu zabavat a este pri tolkych reklamach. Chcu mat zazitok. Malokto sa chce pozerat ako sa sutaziaci trapi hoci mu je sympaticky a fandi mu.

284
ales winner Karmen
Reagovat

J tady aspon vidíš co jsou fans té profláklé tlačenky růžovky zač a mně tu někdo budete něco vyčítat ha nemáte vůbec důvod a názor že Jakub postoupí místo Karmen to snad asi je jen žertíček ne vždyt to už by bylo ůplně na hlavu postavené i když kdoví ale upřímně pochybuju Jakub s Eliškou prostě musí ted v neděli ven a růžovka bejt až 3 jinak Tomášku to jsi fakt tak zlí a na mě alergický že by si mě nedopřál mít tu možnost se příště přihlásit proč tu říkáš zase nesmysli samozřejmě že SUPERSTAR zase bude ale až tak do tří roků ty odhady o poslední řadě tu byli už v roce 2015 a byli velmi mílné takže počítám tak s rokem 2020-2021 do té doby asi vrátí TVOJÍ TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS a něco mi říká že už příští jaro 2019 NOVA A MARKÍZA zkusí po letech HLAS ČESKOSLOVENSKA který stejně měla Markíza v plánu už v roce 2017 a podle mého výpočtu se stane příští rok když ne jaro tak podzim

285
Prochor
Reagovat

@J: Dominka měla taky velký úspěch. Porazila všechny holky a dostala se až do TOP3 kde jí porazil až Chodůr a Šmajda.

286
Nka
Reagovat

@ales winner Karmen: smarja, nech se uz poradne vysetrit!

287
ales winner Karmen
Reagovat

poprosím admina aby už konečně zakročil toto už je vážně přes čáru já nikoho neurážím komentuju chovám se slušně a pořád by jeden nejmenovaný človíček se jménem Luke mi chtěl rozkazovat a hlavně abych já dostal BAN a chci vážně poprosit admina aby aspon zvážilkonkrétně u těchto lidí Tomáš Luke jardach pb a v neposlední řadě poslední příspěvek 286 který mě přímo napadá a říká o mně že jsem asi nemocný člověk přitom to tak není a taky aby jím aspon na chvilku je dali do schvalovačky tak jako jsem tam byl i já aby jím schladli hlavy a pokud by se to opakovalo tak je bloknout už ne nadobro ale po dobu až do skončení tohoto ročníku superstar děkuji předem admine

288
ales winner Karmen
Reagovat

Nka uvidíme co ti na toto admin řekne jak vy ke mně já k vám

289
Bara
Reagovat

@dolores: Může mít nerad písničku, může ti i říct, ale přesto do toho má dát všechno. Pakliže se tváří jako kdyby měl u nosu kobylinec, tak se nemůže divit- mimochodem na instagramu už si sypal popel na hlavu, velice „upřímně“. A to že nemá lehký život, tak to mě sice může lidsky mrzet, ale jako potencionálního diváka na koncertu mě to nezajima- dala jsem peníze za to, abych se bavila, ne abych koukala na otrávený a odevzdány výkon.
Nota bene, vždyť to není první superstar, všichni vědí, že budou muset zpívat něco, co by jinak nezpívali, tak buď mi to nevadí a jdu do toho, a nebo se do takové soutěže nehlásim.
Navíc, ty jeho neustálé fotky s Knechtovou taky něco napovídají. Mě nevadí, když porotce na někoho“trpí“, ale vadí mi, když je to zcela nepokrytě prezentováno. Já si nemyslím, že by zpíval tak, jak zpíval proto, že nemá o co bojovat, ale naopak, věděl, že ho jeho milá podrží.

290
Bára
Reagovat

@J: Já myslím, že hodně lidí sleduje instagram, Eliška dost často dělá živé instastories a velice často působí arogantně- zesměšňuje dotazy od lidí atd. Neříkám, že je, ale sláva ji do hlavy jistě trochu vlezla.

291
DJ Vlado
Reagovat

Moje část rekapu je venku včetně slíbeného překvapení :-)

292
dolores
Reagovat

@Bara: Pozri sa, ja sa s tebou nesporim a uplne suhlasim, ze toto bolo od Petra nevhodne spravanie a ak si pozorny citatel s doboru pamatou, tak musis vediet, ze som to napisala hned po jeho vystupeni, ze kvoli tomu vypadne, ze toto divaci nemaju radi. Len som sa snazila Jecku, ktora sa zjavne bavi na hejtoch proti nemu, vysvetlit priciny jeho spravania, pretoze je matka, mala by si vediet predstavit , ako problematicky sa vyvija dieta, ktore je v utlom detstve odmietnute.
Rozumiem ti, ze sa chces bavit, a navyse ak niekomu nefandis, nechces ho tam uz vidiet a oni mu daju DK. Poznam ten pocit z minulosti ….
Len pochybujem, zeby Petr predtym vedel ako to v SS chodi, …kto by mu to povedal ? nato nema okolo seba ludi, co by mu to vysvetlili, a nema nato ani mentalnu vybavu, aby nato prisiel sam. V produkcii by si mali polozit otazku, ci je vhodne pustat az tak vysoko sutaziacich, co si presli decakom. Priklad je Gyongy Boldisova. Treba si uvedomit, ze aj ked su obdareni talentom, nemozu rozdavat ludom to, co sami nikdy nedostali. Potom su vacsinovym divakom kruto napadani, hoci zato nemozu.

293
Bára
Reagovat

@dolores:
Je pravda, že mě by bývala vadila DK pro kohokoliv, kromě Anety ( myslím z potenciálních vypadliku Eliška,Petr, Kuba), protože Aneta bylaz nich nejlepší a to i podle hodnocení poroty. A to mu vadí nejvíc, i když za to vlastně Petr nemůže, že ho v podstatě porota vyhejtovala, možná dost lidí ovlivnila a pak mu dá přednost před holcinou, která, v tom konkrétním kole, byla vynášena do nebes. To prostě nechápu a neumím se s tím srovnat.( samozřejmě v rámci sledování SS, můj život na tom nestojí:D).
Je pravda, že Petrovi do hlavy nevidím, tak jak jednomu může připadat upřímný a na nic si nehrající, tak mně připadá falešný a chovající se jak „malé dítě“. Ale to samozřejmě je jen můj názor na základě mediálního obrazu, ve skutečnosti může být velký pohodar a treba mně sympatický Kuba muze být ve skutečnosti třeba rozmazlený fracek.

Přidat komentář