Panáček v reality show

S Club 7: Sedm rozverných aneb příběh umělé skupiny

23. Duben 2023 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, SuperStar 2020

S Club 7

Máte nějakou guilty pleasure? To znamená tajnou hudební, filmovou nebo televizní lásku, kterou se ve společnosti nechlubíte? Já jsem sice už ve věku, kdy se za své „úchylky“ nejen nestydím, ale dokonce se k nim hrdě hlásím, avšak v době mé adolescence (tzn. v odbobí mezi Esem s Terezou Pergnerovou a SuperStar) jsem jednu velkou guilty pleasure měl. Konec devadesátek přinesl kombinaci boybandů a girlbandů, tedy smíšené uměle vytvořené teenagerské skupiny, z nichž nejúspěšnější byla britská formace S Club 7, která ve své době byla unikátní nejen počtem členů, ale hlavně tím, že existovala v reálu i v seriálu zároveň. Za tímto projektem stál producent Simon Fuller, duchovní otec Spice Girls, který v následujících letech položil základní stavební kámen talent shows – soutěž Pop Idol (předchůdce naší SuperStar).

Celý článek si přečtěte zde. Za duben na blogu dále najdete úvodní díl nového seriálu Dirty 2000’s, který mapuje první dekádu nového milénia (logicky o roku 2000 a s Eminemem na titulce), a portrét legendárního českého herce a komika Lubomíra Lipského, který by ve středu 19. dubna oslavil významné jubileum 100 let. Příští týden se ještě můžete těšit na reportáž z třikrát odloženého koncertu pop-punkové princezny Avril Lavigne.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!