Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 3. casting: Zjevení božské Karmen

11. Březen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Karmen Pál-Baláž

Castingová část páté federální SuperStar včera dospěla do své poloviny. A jako každý týden ani tentokrát nepřijdete o tradiční rekap legendární dvojice DJ Vlado a Scalex. Jaký tedy byl třetí casting? Objevil se konečně nějaký velký talent? Došlo opět k nějakým WTF postupům? A jaké speciální ceny se tentokrát rozhodl udělit DJ Vlado? Inu, čtěte níže a dozvíte se více.

Viktorie Černíková

zpívala: Kill It Kid – Caroline

DJ Vlado: Viki je podobný případ jako Júlia z minulého dílu. Není majitelkou největšího hlasu, ale vyvažuje to velmi zajímavou quirky barvou, muzikantstvím a emocemi, které z jejího zpěvu jdou. I když má Habera na jednu stranu pravdu, že Viki může mít problémy v jiných žánrech. Na druhou stranu však za sebe říkám, že si radši poslechnu vyhraněnou muzikantku se zajímavým hlasem než nějakou beznázorovou supertechničku. Nevím, kam až se Viki dostane, avšak její hlas patří k nejzajímavějším, jaké jsem v letošní SuperStar slyšel.

Scalex: Krásně vzdušný, zašumělý hlas, zjevně velká muzikálnost a násobně více emocí, než bylo minule u porotou opěvované Júlie Masnicové. A nerozumím Haberovi, proč v téhle fázi soutěže chce podobné typy odstřelovat pro údajné problémy v jiných žánrech (a pak pustí dál někoho s totálně jalovým hlasem a doufá, že se z něj vybrousí diamant – ten člověk pak vypadne v Divadle a zbytečně někomu zabíral místo). Možná ty problémy Viktorie mít bude, ale je fér jí tu šanci dát, protože dokud se o ten jiný žánr nepokusí, tak nevíme ani prd, jestli bude nebo nebude dobrá. A i kdyby opravdu byla zpěvačkou jednoho žánru, tak je príma ji divákům představit důkladněji. Koneckonců, když dnes slýchám nějaké zajímavé zpěvačky a zpěváky, kteří prošli podobnými soutěžemi, tak v naprosté většině případů jsou ti, co vypadli v průběhu soutěže, ne ti, co došli až do superfinále (čest výjimkám).

Valéria Polčová

zpívala: Marvin Gaye & Tammi Terrell – Ain’t No Mountain High Enough

DJ Vlado: Úvodní medailonek o návratu z Malty byl téměř k nepřežití. Naštěstí to však Valéria vyvážila výborným vystoupením. Před i po ní se sice objevily dvě zpěvačky s originálnějšími hlasy, i tak se ale Valeriin hlubší hlas poslouchá velmi příjemně a navíc má slušnou techniku a velmi dobře frázuje. Valéria rozhodně patří k nadějnějším zpěvačkám v soutěži.

Scalex: Ano, u toho medailonku jsem rostl. Kdybych chtěl čučet na cestovatele, čučím na Přibáňovo Trabanti. A mně si Valéria příliš nezískala ani vystoupením. Ne že by to byl průšvih, to ne, rozhodně zpívala dobře. To nejlepší byl její hlas, je velice dobře poslouchatelný, sytý, může být ale také trochu nudný. A chtělo by to, aby Valéria tu nudu rozbila. Ale pěvecky, ne třeba tím tancováním, které bylo jako něco mezi taneční kreací Věry Bílé a taneční kreací Jarmily Šulákové, to celé šmrncnuté taneční kreací Šurdy Šurdiloviće (je-li vám pod 40, tak ho nemůžete znát).

Karmen Pál-Baláž

zpívala: Kodaline – All I Want

DJ Vlado: Jednoznačný highlight všech tří dosavadních castingů. Rožnava už nám před jedenácti lety dala mého oblíbence Roba Šimka ze třetí slovenské SuperStar a druhým velkým objevem tohoto východoslovenského města je právě Karmen, která je absolutní whole package – dobře vypadá, působí sympaticky, je to muzikantka a v neposlední řadě má i originální chraplák. Není co řešit, šup s ní rovnou do finále.

Scalex: Blahořečen budiž Karmenin tatínek, který holku odmala tahal k muzice, na pódia a dokonce i k audiotechnice. Díky tomu je otrkaná (pozor, bratia Slováci! Otrkaná, ne otrtkaná!!!) a sebevědomá, působí jako sympaťanda, jako klávesák velmi oceňuju, že je tam někdo i s jiným nástrojem, než je kytara či ukulele, no a ten chraplák, ten mi vyloženě hladil uši. Krásně zvládnutá technika, výborně pracující s darem shůry. Pro mě jasná finalistka a i kdyby vypadla, tak tohle je typ, co se už z hudby fakt neztratí. Velice pozorně budu její další kariéru sledovat.

Klára Císařová

zpívala: Celeste Buckingham – Run Run Run / Tereza Kerndlová – Schody z nebe

DJ Vlado: Tady mám trochu problém. Klára je totiž skutečně nádherná holka a jak jistě víte, přesně pro takovéto typy mám slabost. Rozhodně není bez talentu, ale má problém jménem rytmus. Přesněji řečeno zpívá tak trochu zpomaleně, v čemž je opačný extrém oproti jednomu z porotců (konkretizovat nemusím). Bude to chtít ještě hodně práce a nevím, zda to Klára za pouhý měsíc zvládne, nicméně jsem rád, že ji aspoň v divadle ještě uvidím, jelikož ten její kukuč, to je skutečně pastva pro oči.

Scalex:  Zase se hledaj missky místo zpěvaček. Ano, je půvabná, luzná a lepá. Ale pěvecky je to lepší školní besídka, hlasový projev neuspořádaný, problémy s tempem a rytmem, k tomu totální tréma a vyklepanost. Obávám se, že je to kandidát na vyhazov v Divadle, ale holt i takový materiál se tam musí dostat. O to více doufám, že stejně, jako nám teď v castingových dílech ukazují lidi, kteří o pár týdnů později vyletí hned při dalším pokusu o zpěv, stejně tak nám produkce někoho “zatajuje”, abychom ho objevili až později.

Ondřej Bábor

zpíval: Nickelback – How You Remind Me / Karel Gott – Kdepak ty ptáčku hnízdo máš

DJ Vlado: Finalistka druhé české SuperStar a muzikálová matadorka Míša Nosková je skutečně velmi houževnatá mladá dáma a už podruhé přihlásila do SuperStar svého partnera (tím prvním byl semifinalista třetí české SuperStar a pozdější vítěz show Robin Hood – Cesta ke slávě Jan Kříž, který je dnes rovněž ostříleným muzikálovým matadorem). Ondřej má rovněž již nějaké zkušenosti z muzikálů a navíc v SuperStar není poprvé, objevil se již v prvním federálním ročníku, kde vypadl v divadle poté, co zpíval duet s Markétou Konvičkovou. A myslím, že se jeho osud bude opakovat, jelikož do rocku a moderního popu je jeho hlas zcela nevhodný a s důchodcovským popem nemůže zpěvák už dnes v SuperStar bodovat (pokud se nejmenuje Chodúr). Ondřeje nespíš čeká brzký návrat k muzikálům a Míše.

Scalex: Naprostý rozpor mezi sebeprezentací a hlasem. Nerozumím tomu – Ondřej není hlupák a ví, jak zpívá a jaký hlas má. Vedle něj je zkušená  Míša Nosková, která by taky měla mít pěvecký rozum a soudnost k tomu, aby si uvědomila, že její partner není rocker. Takže jeho vizuální styl neměl být v takovém rozporu s jeho hlasem – působilo to divně, když nabušený “motorkář” zpíval Káju Gotta (a zpíval ho docela dobře, to zas jako jo). V SuperStar jeho budoucnost taky moc nevidím, protože naturel svého hlasu nepředělá a myslím, že jiní borci v soutěži ho nakonec převálcují. 

Michal Tvrdý

zpíval: Čechomor – Stojí hruška v širém poli / Foreigner – I Want To Know What Love Is

DJ Vlado: První ze tří WTF postupů. Michal byl už v minulé řadě, kde skončil ve Hvězdné pěchotě. Tentokrát však vsadil na dvě celkem kontrastní stránky – „tvrďácký zpěv“ a přecitlivělost. Docela jsem zíral na to, že ho jindy nekompromisní Habera pustil dál, přičemž ovlivnil i Matěje s Katarínou. Myslím však, že první divadelní rozstřel bude pro Michala Konečná.

Scalex: Michal možná je citlivý kluk, ale na mě dojímání se nad rozpadlým vztahem nějak nefungovalo. Zaměřil jsem se na zpěv. A v něm mi Michal nabídnul šílené manýry, brutální chrchlák stále v jedné poloze, chabou práci s dynamikou a tak nějak mám pocit, že víc už toho nenabídne. Zazpíval dvě dost rozličné písně a zazpíval je naprosto stejně, takže nemám důvod si myslet, že to v dalších fázích soutěže bude jiné.

Tomáš Tran

zpíval: Shawn Mendes – Stitches / Tomáš Klus – Pocity

DJ Vlado: Druhý WTF postup, který je však nebezpečnější než ten Michalův, jelikož podobné exotické typy mají porotci tendenci tlačit až do semifinále. Tomášův zpěv je však absolutně jalový bez jakéhokoliv náznaku dynamiky. Pokud by se dostal do semifinále, tak jedině jako zvlhčovač kalhotek puberťaček, avšak za sebe doufám, že k tomu nedojde a že se pro pubiny najde nějaký schopnější plyšák.

Scalex: Tomáš je bohužel ten člověk, co by strašně moc chtěl být muzikant, ale nedostal shůry nadělený zajímavý hlas. Takových lidí je mi hrozně líto, protože jsou většinou sympatičtí, velmi pracovití, někdy až dříči (u Vietnamců to platí mnohonásobně více než u Čechů), a úspěch je přitom značně nejistý. V Tomášovi vidím dalšího “Slepčíka”, tedy roztomilý idol nejmladších divaček SuperStar – tím spíše, že Tomáš klame tělem a vypadá minimálně o 4-5 let mladší než skutečně je.

Mariia Boichenko

zpívala: Christina Perri – Jar Of Hearts

DJ Vlado: Třetí a závěrečný WTF postup. Tady však už vzhledem k těšnému postupu (o který se tradičně zasloužili Ben s Matějem) a vysoké koncentraci krásek v soutěži dávám Marii zcela nulové šance na semifinále.

Scalex: Mňouká hezky, štěká obstojně, ale ten zpěv je velmi jalový. Další holka, která by to měla zkoušet spíš v modelingu než ve zpěvu. Ten těsný postup do Divadla způsobí holt jen to, že máme jistotu, že se v Divadle bude dát na některé soutěžící koukat, ale dál jejich cesta těžko povede. Hezká tvář a sympatičnost dokonce ani v téhle soutěži nestačí.

Michal Vasiľ

zpíval: Jason Mraz – I’m Yours

DJ Vlado: Konečně normální postupující. Michal má celkem příjemný hlas, avšak celkově ho hodnotím jako průměr. Nejvíc jsem si z jeho vystoupení zapamatoval, že chce kamarádce koupit prsa. Na rozdíl od Tomáše Trana by mi však coby plyšák nevadil.

Scalex: Mám to stejné jako DJ Vlado. Pamatuju si účel, do kterého chce investovat případnou výhru, ale je to jediný, skutečně jediný z dnešních postupujících, kterého si teď při psaní vůbec nevybavuju a musel jsem si jeho vystoupení pustit znovu. Což není dobré znamení, že je tak zapomenutelný. To bude muset v dalších kolech předvést sakra výkony, aby z takové aury anonymity vystoupil. Přitom nezpíval nijak tragicky, hlas má dobrý. Ale nějak to moc nefunguje.

Ladislav Angyal

zpíval: Pošta (vlastní píseň)

DJ Vlado: Na závěr jsme se opět dočkali jednoho dojáku, který však tentokrát zapůsobil i na mě, ačkoliv jsem jinak vůči HLP imunní. Laci (kterého si mj. můžeme pamatovat z posledního Talentu) má velmi těžký život, takže je skutečně obdivuhodné, jaká pozitivní energie z něj vyzařuje. Po zpěvácké stránce se to těžko hodnotí, jelikož na této jednoduché dětské písničce se toho moc předvést nedá, avšak Laci na mě zapůsobil tím, co z něj vyzařuje, pročež ho rád uvidím v divadle a možná i v semifinále.

Scalex: No co na tohle říct. Laci je samozřejmě velký sympaťák s ohledem na to, jaký život je ne vlastní vinou nucený prožívat a v jakých podmínkách bydlí. Na druhou stranu tu infantilní písničku (se kterou soutěžil i v Talentu) lze těžko brát vážně a není moc možné posoudit skutečný Ladislavův talent a jeho pěvecké možnosti. Z úcty k jeho síle, laskavosti a veskrze pozitivnímu přístupu k životu ho nedávám mezi exoty, ale teda nebýt jeho HLP, tak už tam frčí.

Top 3 exotů podle DJ Vlada:

1. Tibor Ištok, minule „Whitney pro eunuchy“, tentokrát „Beyoncé pro eunuchy“
2. Melody Krotká, dvojče Lejly Abbasové s hlasem nepodojené kozy
3. Tomáš Sobotka, „zpívající“ jukebox

Top 3 exotů podle Scalexe:

1. Al Tibor ben Ištok, muezín z Prašné brány
2. Tomáš “já to tady rozjedu” Sobotka, starý pekař není doma a mladý to neumí
3. Viktoria “som tak vyštudovala celý Manhattan, až z toho spadlo WTC” Hrehová

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Karmen Pál-Baláž
2. Viktorie Černíková
3. Valéria Polčová

Top 2 nejlepších podle Scalexe:

1. Karmen Pál-Baláž
2. Viktorie Černíková

Ano, dneska fakt dávám jen dva, protože zpěv všech ostatních postupujících je o několik autobusů za těmito dvěma dámami a nedokážu z toho průměrného davu vybrat jednoho dalšího, kterého bych ještě do topu přihodil.

Speciální ceny DJ Vlada:

Miss castingu:

Klára Císařová

Sympaťák castingu:

Ladislav Angyal

Hodnocení 3. castingu podle DJ Vlada:

A zase to byl samý HLP, což mě už začíná docela štvát, jelikož to vypadá, že masivní příliv životních příběhů má zamaskovat chabou úroveň soutěžících. Aspoň že se v tomto dílu objevila Karmen, která je společně s bachařem Kristiánem z prvního dílu zatím největším objevem soutěže. Dále se objevily i další dvě nadějné zpěvačky (Viktorie a Valéria), jedna lolitka djvladovského typu (Klára) a jeden megasympaťák (Ladislav), takže nebýt několika výše zmíněných WTF postupů, byl by to zatím nejlepší casting. U poroty je to nadále setrvalý stav, jen Paľo Habera nemile překvapil svým ANO pro tragéda Michala Tvrdého, čímž strhnul i další dva porotce (tady má za všechny castingy u mě první plus Ben, který se strhnout nenechal). V upoutávce na příští díl jsem zahlédl hned dvě známé tváře – Marka Motalíka, kterého si můžeme pamatovat z prvního Hlasu, kde vypadl v souboji s Danielem Mrózkem, když jim Pepa Vojtek dal zazpívat píseň od Backstreet Boys, a Kristínu Tomaščíkovou, která se v mé oblíbené třetí slovenské SuperStar dostala až těsně před brány semifinále a v castingu tehdy upoutala pozornost vášnivou líbačkou se svým přítelem v T-Boxu (tentokrát by pro změnu měla porotě ukázat fotku v bikinách). Jinak však upoutávka na příští díl působila spíš jako speciál Hvězdné pěchoty. Doufejme proto, že se tam minimálně jeden opravdu kvalitní zpěvák objeví.

Hodnocení 3. castingu podle Scalexe:

Co si budeme namlouvat, já vlastně čekal jen na Karmen, kterou jsem si předem naposlouchal z jejích videí na YouTube, a vlastně jsem od tohoto dílu už nic dalšího nečekal. Čili Viktorii Černíkovou jsem dostal nad plán a to, že zbytek nestál za nic, mi už ani nevadilo. Doufám, že Karmen v dalších dílech nic nepohnojí a že bude postupovat, protože krásných ženských chrapláků není nikdy dost, zvlášť těchto tichých (uřvaných chrapláků à la Sabina Křováková je podstatně víc). Mimochodem – délka jejího vystoupení v castingu svědčí o tom, že i tvůrci pořadu věděli, že tohle je to nejlepší, co můžou nabídnout.

Spolu s Vladem se divím těm WTF postupům, zvlášť když je za tím dokonce i Habera. Nicméně chápu, že když je málo materiálu, porota musí pouštět i průměr a podprůměr, i kdyby jen proto, aby měli křoví do Divadla.

HLP Laciho mi nijak nevadil, horší bylo nekonečné plácání se v milostném zklamání Michala Tvrdého (čekal jsem, kdy Katarína vytáhne kapesník a nechá Michala se vysmrkat) a cestování Valérie Polčové z australského Perthu přes Indonésii a Malajsii až do thajského Bangkoku. Vlastně ne, to jsem si to zase spletl s těma žlutejma trabantama. No ale dlouhé to bylo stejně.

Jelikož nejsem na rozdíl od DJ Vlada vlastníkem fenomenální paměti, tak jsem z ukázek na příště poznal prdlajs, tedy kromě toho, že tentokrát tam žádná Karmen ani žádný Kristián nebyl. Tak se trochu bojím.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 60
1
Tomáš
Reagovat

Koukám že to včera asi ani moc lidí nesledovalo když je tu k tomu tak málo příspěvků ale není se co divit, určitě mají lidi v sobotu večer lepší věci na práci než sledovat Superstar a ještě k tomu když je výběr soutěžících takhle mizerný. V tomhle sou Slováci rozhodně daleko rozumnější, že to aspoň dávají v neděli. Tentokrát fakt marně přemýšlím jak sestavit svou Top 3 v tomto dílu, to bude hodně těžké. Karmen na prvním místě je absolutně jasná a možná spíš než Emmu mi připomíná Gábu Al Dhábbu a tu sem narozdíl od Emmy dost mohl ale možná bude lepší Karmen s nikým nesrovnávat a prostě se od ní nechat překvapit a posuzovat ji podle ní samé.

Koho dát na 2. místo včerejšku? No ještě nebyla špatná ta první holka úplně na samém začátku, tuším Viktorie? To byla sympaťačka a zajímavá písničkářka, sice že by to byla bomba a něco co tu ještě nebylo tak to ne, ale bylo to fajn a měla charisma. 3. místo bude ještě větší problém. Ta Valerie, ze které tam byli nadšení se mi nelíbila, nějak mě nechytla za uši v pozitivním slova smyslu a spíš sem se divil proč postoupila. Takže na 3. místo bych se asi rozhodoval mezi tím větnamcem a klukem s houslema? Jakýsi takýsi potenciál v nich je ale teda nejsou to žádné zázraky a musí na sobě ještě hodně pracovat. Vůbec kluci byli v tomhle díle dost slabí na to že mě většinou baví víc než holky ale možná to tak bylo v tomto díle vybráno schválně aby nikdo nezastínil Karmen, která bude jedním z hlavních favoritů? Fakt těžko říct. A nejvíc mimo mi přišel na konci ten kluk s poštou. Tohle se hodí někam do pořadů pro děti a do zpívánek, snad i do toho Talentu ale tohle proboha nemá v Superstar absolutně co pohledávat a neměli ho nechat postoupit. Celkově za tento díl poněkud zklamání.

2
ales winner emma
Reagovat

tak mám dojem že po protěžování slepčíkovců v superstar 2015 se ted opět začne protěžovat tentokrát tato nehezká ženská osoba na kterou jsem si okamžitě udělal názor a navíc bacha předpovídám že letošní superstar zase vyhraje kluk z čech protože naposledy to byla Emma takže bych tak nejásal nad nějakou Karmen navíc mou favoritkou je Maria bikarová tečka

3
Luke
Reagovat

Tak už sem shlédl včerejší díl, protože v sobotu večer nebudu doma kvůli superstar a musím říct, že není čeho litovat.
Letošní superstar je opravdu velká slabota a mám dojem, že se to nijak dramaticky nezlepší (i s ohledem na příští díl, kde neukázali ani jednoho soutěžícího, který by uměl zpívat, to o něčem hovoří, když ukáží jenom hvězdnou pěchotu).
opravdu sem úrovní letošní superstar velmi zklamán a myslím, že dlouho už žádná nebude, aspon pár let.
Včera zaujala akorát ta Karmen, která má opravdu zajímavej hlas + ten chraplák a zatím je to najzajímavější zpěvačka letošní řady a myslím, že postopí až do toho finále, jak ostatně říkal Habera, ale jinak nic…bída, bída a zase bída

4
Scalex
Reagovat

@ales winner emma: „protežování, protežovat,“ Aleši.

5
Lukša
Reagovat

Včerejší casting mě nebavil. Karmen rozhodně nejzajímavější, ostatní dobří zpěváci ale nebyli zas tak dobří, aby mne extra zaujali a abych si i další den jejich výkony jasně pamatoval. Naopak vyčnívají špatní “jakožezpěváci”, kterých se tu objevilo plno a kteří nepochopitelně dokázali i postoupit.
Letošní castingy jsou vedeny zajímavě, nevidíme nejlepší zpěváky, ale největší dojáky. O ten zpěv jako takový jde minimálně, a porota, která by už nyní měla řady probírat, nechává postoupit naprosto marné soutěžící. I přesto mi ta čtveřice už tolik nevadí (asi si zvykám).

6
Tomáš
Reagovat

Ze včerejšku byla Karmen jednička, to není o čem debatovat. Možná ji budu mít letos ze všech holek nejradši i když Doris z minulého dílu byla pro mě taky dost dobrá ( u té ale takovou jistotu účasti ve finále jako u Karmen rozhodně nevidím ). Jinak bych ale celkově byl taky letos radši kdyby to vyhrál nějaký chlap a je mi úplně jedno jestli to bude čech nebo slovák, protože žádný chlap tuhle show už od roku 2011 dlouhých 7 let nevyhrál. A tehdy taky zrovna naposledy moderoval Mareš, tak by to mohlo být takové symbolické. Ale musí ten kluk / chlap samozřejmě taky za něco stát, z těch co sme zatím viděli by nějaké šance na vítězství mohl mít snad jen Kristián a možná i Petr z minulého dílu? Jinak asi nikdo…takže pokud se nikdo takový nenajde tak ať klidně vyhraje holka, pokud zaujme víc. Jen Karmen po Sabině Křovákové a Emmě Drobné by byla dalším podobným typem vítěze ( vím že je jiná než ony ale ve své podstatě.. ) ,chtělo by to prostě letos už zase trochu jiného vítěze aby se to ozvláštnilo a nejlíp úplně diametrálně odlišného od předchozích dvou vítězek a tohle bohužel Karmen tak úplně nesplňuje, ona by na ně spíš navázala.

A i když na Alešovy šumy většinou nedám, možná stojí přece jen za zamyšlení ten efekt národnosti ve vítězství, na který se tu letos už nějak zapomnělo. Federální SS vyhrál čech, slovák, češka a slovenka. Byla to vážně vše jen náhoda a nebo to bylo nějak ovlivněné? Nabízelo by se že to letos buď vyhraje znovu kluk z Česka a nebo že tomu tentokrát poprvé nechají televize volnou ruku a bude jim to už úplně jedno, to by asi bylo nejlepší. Každopádně taky moc nevěřím že by Karmen vyhrála jako druhá slovenka po sobě ale možné je všechno. Letos to poprvé vidím dost otevřené protože nikdo neví jak to bude, tak uvidíme no.

7
Tomáš
Reagovat

A poněkud nechápu Alešovo neustálé nadšení zde z Márie Bikárové i když u něj se asi nedá chápat nic. Není ani v ničem podobná Emmě, spíš Monice Bagárové takže bych spíš čekal podporu Vláda, jen je o několik tříd horší než Monika. Ano je krásná ale jinak v tom co nám zatím bylo nabídnuto představuje jen těžký průměr, možná neproleze ani do Semifinále a pokud ano tak jen kvůli vizuálu ale tam ji konkurence převálcuje a na Finále asi nemá ( sice není asi konkurence bůhvíjaká ale pokud budou zas postupovat jen 4 holky tak jí šance moc nedávám ). Takže myslím že Alešův typ na vítěze je dost mimo ale třeba se zase seknu jako s tím Marešem a ten drzý floutek bude mít opět pravdu.

8
Ally
Reagovat

A já jsem taky nezodpovědný divák :) nějak mě ty castingy nebaví sledovat.. celou dobu
Karmen dobrá , zapamatovatelná, hezká, vidět že jí to baví, muzikální..ano , něčím možná Gába Al Dhábba..i tím jménem :) no na tu bídu..spokojenost :)

Jinak pár sympatických..zajíců :) uvidíme
Ale spoléhám,že třeba do sestřihů nedali vše? .a někdo dobrý ještě proklouzl / i když šest kol- nevím no /nebo vyvrbí se – jako Chodur v divadle :)
Nebo že tam dají kluka – nebyl špatnej , co chce za výhru koupit kamarádce prsa :) a náhodou se ho porota na to zeptá..:) a tak aspoň je sranda , lepší než Hvězdná pěchota , to fakt nedávám

Poslední kluk byl zlatý..ale omylem .:) jsem viděla nějaký Víkend ..a už tam Nova jela těžké HLP..tak snad bude kluk šikovný..třeba bude showman

9
jab
Reagovat

Tak jsem to zhléd z záznamu, z holek u mne vedou jasně Karmen (to byla prosě bomba) a Viktorie (druhá z těch, u kterých si umím představit, že bych si koupil lupen na její koncert). Z kluků se silně neshodnu s Vladem ohledně Tomáše Trana, mě se obě jeho písně líbily, poslouchalo se to příjemně…jasně, možná mě v dalšíh kolech přestane bavit, ale za mne byl jeho casting super. Poslední dva klui taky zajímaví, i když u Laca bude zajímavé, jak bue znít v nějaké „normální“ písni.

10
ales winner emma
Reagovat

nechci si tu hrát na chytrého možná mě tu někdo nemůže vystát což moc nechápu ale na druhou stranu si někteří panáčkovci vzpomente co jsem tu psával ohledně Emmičky od začátku jsem si byl jistý že vyhraje a že konkurence utře a zapláče a ono ejhle stalo se a ted prostě sem si jistý že vyhraje Maria bikarová třeba to je předčasné a klidně můžu vysvětlit proč sem z ní nadšený tak 3 věci za 1-připomíná vzhledem moniku bagárovou 2-hlasem mi připomíná ty RNB zpěvačky které mají hudební cítění a hlavně za 3 je krásná sympatická a má to v hlavě srovnané a je z Brna a no jak to říct prostě jí tak trochu znám ale víc k tomu nechci dávat komentář však ona ví

11
Jai Kudo
Reagovat

Tentokrát s Vladem skoro ve všem souhlasím a Karmen je jednoznačně nejnadějnější účastník za proběhlá 3 kola.
btw rovněž nechápu nadšení pro jednu z Aquababes a vokalistku Hůlky Bikárovou…..ale třeba z ní bude nějaký další „muzikálfutter“ ….

12
Tomáš
Reagovat

Ten poslední Laco možná byl zlatý a nic proti němu nemám ale podle mě nepatří do téhle show. Řekl bych mu NE. Nedokážu si představit jak dá nějakou jinou tvorbu takže se asi stejně za chvíli nepěkně vyseká. Naopak Tomáš Tran potenciál pro tuhle show má ale musí na sobě pořádně makat a vybrousit to. To ale bylo v téhle show vždycky to nejzajímavější, že soutěžící se postupně zdokonalovali a vyvíjeli. Bohužel letos na to asi opět nebude dostatek času když většinu času zaplácnou castingy a na ty důležitější fáze a hlavně živáky už tolik času nezbyde, o nějaké práci s hlasovými pedagogy a pódiovými performery jako tomu bylo v dřívějších řadách ani nemluvě.

13
Scalex
Reagovat

@Ally: oni soutěžící vyplňují dotazníky, kam píšou odpovědi na spousty otázek, mimo jiné i na to, co by udělali s výhrou a nebo nějaké otázky, aby z lidí vytáhli materiál na HLP. Takže když dotyčný v dotazníku napsal to, že chce kamarádce koupit prsa, tak to určitě dramaturgie napsala porotě do podkladů, aby se na to zeptali.

14
Jana
Reagovat

Karmen zatím největší talent z castingů, jasná favoritka. A zajímalo by mě i hodnocení Scalexe, snad bude?

15
Scalex
Reagovat

Moje hodnocení doplněno.

16
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: Karmen měla delší vystoupení, ale co už v TV nebylo, zpívala před porotou ještě víc písniček i se svou 10 letou sestrou (na ten věk docela dobrá taky, prý nejoblíbenější zpěvačka Pink…..na 10 let dobrý, ne?) :-D

17
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo: jo, na YT je ta holka taky, Vivien. Holt Pál-Balážovi jsou dobrej chov.

18
Jana
Reagovat

Jak je to vlastně s tím hlášením do SS, oni se tam snad můžou hlásit i ti co už jednou v živácích byli? Mám dojem že sem teď v jedné ukázce viděla Honzu Zamce, který se účastnil SS před pár lety jestli to teda byl skutečně on ale ten byl snad až ve Finále ne tak jak by se mohl přihlásit znovu, nezakazují to náhodou pravidla?

19
Prochor
Reagovat

Večer dojemných příběhů je zcela zapomenutelný. Vlastně se mi nejvíc líbila ta reklama s Emmou Drobnou a to je dost smutná vizitka letošní řady.

20
J
Reagovat

Je fajn, ze davate tipy, kto je dobry a kto nie. Aspon sa nemusim pozerat na vsetkych. Ja si to pozeram z nahravky. Mam taky dojem, ze kazdy neparny kasting prinasa zaujimavych spevakov. Pre mna zatial len Kristian a Karmen. Skoda, ze obaja su Slovaci. Je na 100% iste, ze TOP 2 nebude Kristian a Karmen. Takze uz nezostava nic ine ako dufat, ze v 5. casti kastingov uvidime nejaky talent z Ciech, ale rada by som bola za chlapa typu a la Stepan Urban nez a la Slepcik. Dufam len, ze produkcia nebude bojkotovat zaujimave typy len preto, ze nie su bud spravneho pohlavia alebo narodnosti a necha tomu volny priebeh. A flintu netreba hadzat do zita minimalne dokial nie su skoncene kastingy. Kde je pisane, ze vitaz musi vzist z 1.kastingu alebo 3.kastingu?

21
Martasa
Reagovat

Laci pro mě největší sympaťák s jeho Pošta, pošta…
Silný příběh. Na to v čem vyrůstal opravdu slušně vychovaný milý kluk s úžasnou energií.
Držím mu palce ať se mu v životě daří.
Třeba mu v tom Superstar pomůže.

22
Fialka09
Reagovat

Tak jsem to konečně taky zkoukla. V hodnocení víceméně souhlasím s klukama – Karmen naprostá jednička, zatím s Kristiánem moje jednoznačná favoritka, a líbí se mi na ní, že nepůsobí nijak sebejistě a namyšleně. Druhé místo určitě Viktorie – krásný hlas, její koncert by mě bavil (a spíš než Juliu z minulého dílu mi tím typem hlasu připomíná Báru z fary). Ale koho dát na třetí, to bych asi nevěděla. Valéria mě zrovna moc nenadchla. No snad bych nakonec na třetí místo dala toho Michala, co chce koupit kamarádce prsa :-) Sympaťák, takový plyšáček pro puberťačky, a s celkem milým hlasem. Jinak žádná sláva.
A musím souhlasit s Tomášem – ten kluk z Vietnamu (jméno mi teď vypadlo) mi zas až tak úplně hrozný nepřipadal. A Laci, jakkoli je určitě fajn a jakkoli by mu člověk přál lepší život, tak se mi do téhle soutěže vůbec nehodí.

23
Jana
Reagovat

@J: Proč by v Top 2 nemohli být Kristián a Karmen jen proto, že sou oba slováci? Však v minulé SS by taky byli v Top 2 Emma a Pavol – oba slováci, kdyby Štěpán nebyl zachráněn divokou kartou.

24
J
Reagovat

@Jana: Uvidime. Popravde si zelam viac talentov vidiet v dalsich kastingoch a tentokrat z Ciech. Asi cakam na nejakeho magickeho Cecha, dobreho spevaka, muzikanta a najma osobnost. Mne by stacil aj klon Stepana Urbana.

25
Tomáš
Reagovat

Tak to vypadá, že nám Nova teď v sobotu opravdu nikoho zajímavého nenabídne. Kdyby tam někdo takový byl, určitě by ho ukázali minimálně v upoutávce aby nalákali diváky ale asi není na co je lákat. Teď je podle mě kritická doba, tuhle a příští sobotu očekávám velmi slabé castingy. Možná si někoho šetří jako zlatý hřeb až na ten úplně poslední castingový díl.

26
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Docela jsem zvědavý jak chtějí z těchto lidí vytvořit semifinálovou nebo dokonce finálovou skupinu. A to jsem v minulé řadě litoval že do finále nemohli postoupit všichni semifinalisté a hlavně Karolína. Zatím mám pocit jako by castingy ani nezačaly – snad v dalších někoho nadějného uvidíme.

27
ales winner emma
Reagovat

tak podle ukázky bude další casting připomínat spíš hvězdnou pěchotu než profesionální umění a zpěvácký výkon ale ok budu sledovat a v neděli tradičně mé postřehy mimochodem už vyšel jízdní řád jak co bude a od neděle 29 dubna poběží Superstar už jen v neděli grandfinále je naplánováno na 10 června bylo to v příloze blesku toho časopisu

28
Prochor
Reagovat

Tak Emma zase uspěla. Vyhrála kategorii objev roku na cenách rádio Evropa 2. I Karolína pizzařka získala nějakou cenu.
https://www.evropa2.cz/hudebni-ceny

29
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Tak, Emma byla nominována ve 4 kategoriích, myslím, a vyhrála jednu a to objev roku, což je nesmysl, protože se už v showbussinesu pohybuje od roku 2015…. Nejvíc mě potěšilo zasloužené vítězství Lenny coby zpěvačky roku /před Emmou/. Divoká karta pro Linu Karo je spíš jen jakási cena útěchy, když nevyhrála ten „objev roku“ i když si to asi zasloužila víc, než Emma….ale to už je jedno. První singl Liny Karo – Love Is Gone – je výborný a prý brzy vyjde nový Cool Me Down, , takže uvidíme…. ;-)

30
ales winner emma
Reagovat

tak tady to vidím už sem psal emmičce je to obrovský ůspěch a vyhrála právem

31
Patrik
Reagovat

Pokud je pravda že Grand finále je naplánované na 10 června a živaký začnou 29 dubna tak teda to bude 2 semifinále – 5 finále + grandfinále

32
J
Reagovat

Robte to ako ja. Nahravam si kastingy. Nebudem predsa stracat cas sledovanim Markizy v nedelu vecer. V pondelok si precitam rekap + par komentarov. Najma tie od Tomasa. Ma dost dobre komenty a potom si pozriem len tie kastingy, ktore su odporucane. Seriozne to zacnem sledovat az od semifinale. Predpokladam, ze to rozdelia na semifinale chlapcov a semifinale dievcat. Ja by som bola radsej za dve kola semifinale aj keby to znamenalo zmiesat chlapcov s dievcatami. Aspon by sa vypadavalo tak nejako spravodlivejsie nez minule. Nerada by som, aby menej talentovane dievca postupilo na ukor viac talentovaneho chlapca a naopak.

33
J
Reagovat

@Tomáš: Nesledujes aj American Idol?

34
libena
Reagovat

sleduju americký idol, voice us a voice uk, je to fičák :-)

35
Jarda
Reagovat

@libena: Ahoj, co říkáš na tuhle holku, moje velká favoritka!
https://www.youtube.com/watch?v=AEOiOOW1evE

36
libena
Reagovat

@Jarda: ahoj jardo, jj, musím přiznat, že ze dvou dílů je stoprocentně nejlepší! fakt dobrá, milá holka.
mě se ještě líbily další holky – harper (country), alyssa (disney), mara (valila oči na ryana a na všechny) a rissa (adele). s klukama je to horší, snad jen ten zamilovanej do katy (a ona do něj) a taky ten hodně silnej kluk za klavírem.

ale musím říct, že:
1) moooc mi chybí jennifer lopez, skoro nejvíc, ale i ostatní členové staré poroty
2) je to hrozně hrozně zdlouhavé, dlouhé příběhy, sestřihy čehokoliv pořád dokola
3) porota strašně moc dlouho mluví a strašně rychle, nebo já nevím, ale fakt blbě jim rozumím. celkově porota: katy mě mile překvapila, na luka jsem se těšila nejvíc, ale je to zatím střed, uvidíme, no a od lionela jsem nic nečekala a nezklamal mě – nebaví mě, je tam navíc…

37
libena
Reagovat

@Jarda: jop, vždyť alyssa je ta nej :-)
s těma jménama je to na figu, pamatuju si ji spíš jako „ragu“ – tak se sama pojmenovala, alyssa jsem měla napsáno na papíře a hned jsem si to nespojila :-))))

38
J
Reagovat

@libena: Aj ja som zacala sledovat AI 2018, ale dojem mi pokazil spoiler ohladom TOP 14 a takisto aj niektore hviedne duety v TOP 24. Niekedy je naozaj lepsie nevediet kto postupil.

39
libena
Reagovat

@J: proto zásadně spoilery nehledám…

40
Tomáš
Reagovat

Takže opravdu od 29. dubna to bude i v Česku v neděli a GF 10. června nebo je to zase jen něčí nepotvrzená domněnka ( a že bych věděl koho ) ?

@J: Děkuju za pochvalu mých komentů, sem rád že se ti líbí a potěší to. :) AI nesleduju vůbec, popravdě sem ani doteď nevěděl že se to už vysílá a nevím ani kdy a kde se to dá sledovat. Stejně bych na to ale asi neměl čas, sem teď rád že stíhám vůbec sledování SS. A ty zahraniční show já měl vždy jako takovou náhražku když u nás nic nebylo takže teď když je, tak si radši naplno užiju naši tuzemskou SS :-)

41
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=brnfxQ7UiFc Po dlouhé době konečně vlastní song od někoho z SS, který mě doopravdy zaujal a líbí se mi. Tisíckrát lepší než cokoliv co sem letmo zaslechl od Emmy Drobné. Lukáš je jedním z největších talentů SS, škoda že o něm není trochu víc slyšet.

42
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Krumlovská šleha :-D

43
Lukša
Reagovat

Porota má dnes dobré hlášky, alespoň trochu vylepšuje dojem z dosavadních výkonů „zpěváků“.

44
Jai Kudo
Reagovat

@Theresa_feat. Vladko: @Theresa_feat. Vladko: Přesně! Nejlepší hláška večera…. :-D

45
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

No, bída je to.

A ta operátorka od hasičů to bylo co?

Začalo mi z ní tikat oko :-D

46
Monika
Reagovat

Dneska byla porota nejaka mirna ne…Ten Filipinec nejlepsi zpevak, to snad ne, to jeho kvileni mi lezlo dost na nervy, ta 14ti leta divka s vizazi dvacitky a obycejnym hlasem vychvalena do nebes, no nejvic si z dilu pamatuji toho meditatora, ten me bavil, muzikalni, prijemny hlas, na nej jsem zvedava dal, mam ho v TOP 3

47
Valamin
Reagovat

Ten kluk, co meditoval, byl velmi zajímavý. Měl takovou jemnou chlapeckou barvu hlasu. Kdyby jeho tatík neprohlásil, že už mutoval, vůbec bych tomu nevěřil. Možná se jeho barva hlasu i tak ještě změní, ale doufám, že ne, takhle se stal pro mě jedním z nejzajímavějších dosavadních postupujících, rozhodně nesčetněkrát lepším, než byl Filipínec, a dokonce pro mě zastínil i Kristiána, ale zase je pravda, je mužných hlasů tam moc není, což je škoda. Mrzí mě, že nenechali postoupit toho s beatboxem a jódlováním, protože v minulých dílech postoupilo mnoho wtf zpěváků, jejichž význam pro porotu absolutně nechápu, vždyť mohli dát šanci i tomuhle, který byl nadějnější a sympatičtější, ještě mohl něco předvést a překvapit. Vyměnil bych ho za Tvrdýho, ten tam nemá co dělat.

48
DJ Vlado
Reagovat

Dneska nedám dohromady Top 3 (ani Top 2, dokonce ani Top 1), zato exotů dám dohromady hned Top 5 :-/

49
Tomáš
Reagovat

Já dnes snad ani nemám co psát, to byla zase totální nuda, bída…jako tohle je už fakt masakr. Ten meditátor byl nejlepší to souhlasím, skvělá barva hlasu. Mě ani ten filipínec na konci nepřišel úplně marný, možná by to s ním v tý letošní bídě bylo aspoň trošku zajímavý i když teda… Ta 14tka vůbec, má na svůj věk dobrou techniku zpěvu ale žádná zajímavá barva hlasu, žádný charisma, prostě vůbec nic…šoupnul bych ji někam do muzikálu maximálně ale na víc nemá. A Motalík na začátku? Pamatuju si ho z Hlasu, muzikální jistě je a patřil dnes k těm lepším ale že by mě nějak zaujal taky neřeknu, spíš neurazil ale ani nenadchl a opět tuctový hlas. Takže těžko říct jaké z tohohle bude Semifinále, to bude možná letos fakt hustý.

50
Monika
Reagovat

@Valamin: Souhlas, pro me meditator taky hodne zajimavej pripominal mi Drdu, to ja rada tyhle typy :-)) Dokonce jsem taky uvazovala, zda mam jednicku Kristiana nebo tohohle, se uvidi v dalsich dilech.

Dost me nudi castingy, tahne se to jak zvykacka, sest je pekelne moc, bohate by stacily ctyri a pridat divadlo. Predstava, ze mame pred sebou jeste dva dily castingu…

51
DJ Vlado
Reagovat

Přiznám se, že mediátor není úplně šálek mého čaje, tyhle chlapecké a lehce umečené hlasy opravdu nemusím, což nikoho myslím nepřekvapí :-D Na druhou stranu mu musím přiznat, že zpívá dobře a není to takový namachrovaný frajírek jako Relich (brrr, ten slizoun mi fakt nikdy nedá spát) :-D V dnešním díle se mi líbily barvy hlasu dvou holek – Magdaleny, co má bráchu s downovým syndromem, a kudrnaté Denisy, ze které chce mít tatínek doktorku (ta je navíc i vizuálně zajímavý typ), bohužel barva byla u nich obou to jediné pozitivum, jelikož zpěvácky měly k dokonalosti hodně daleko :-/

52
Lukša
Reagovat

Dnešní díl přesně vystihla hned na začátku Katarína, kdy se radovala ze zpěvu, který dle jejích slov vylepšil dosavadní bídu (nejspíš castingového dne). Dát tohle číslo na konec, bylo by to ideální shrnutí.
Nechce se mi věřit, že mezi námi nejsou lepší zpěváci. Pokud je tohle to nejlepší, co se přihlásilo, tak bude další řada nejdříve za 10 let, kdy snad doroste nová hudební generace.

53
Ally
Reagovat

Tak já stihla jen toho Filipínce..zajímavý samozřejmě, dobré, že dal kus české písničky :)..ale nejlepší zpěvák..WTF ? I když letos ..:)
Ta kudrnatá holka..taky spíše vizuálně..
/A myslela jsem , že už byl překročen počet pokusů, kolikrát může zaznít v těchto soutěžích Killing me softly..?:) /

Pak ještě Lukáše Adamce v odkazu výše a Edith Piaf na ČT Art..a ty dva s dovolením dávám do TOP 2 :) howgh

54
ales winner emma
Reagovat

tak já nevím ale při pohledu na včerejší 4 casting ani nemám sebemenší chut cokoliv na tom komentovat vypíchnu jen dvě věci a to že porota tentokrát se držela docela při zemi a za druhé jediné dvě momenty co mě dokázali nadchnout byl jen ten filipínec a potom hasička nahoře bez jinak slabota ostatní byla taková přednáška nevkusu s kombinací s hvězdnou pěchotou a i příště to bude tak pokračovat snad ještě někdo zajimaví příjde jo a abych nezapomněl mám tu dva nevyřešené restíčky a to od tomáše kterému vzkazuju že má dobrý postřeh ohledně toho GF na 10 června ale zklamu ho protože to tak prostě bude semifinále od 29 dubna a 4 finálové live kola+ GF 10 června a to není z mé hlavy a druhá věc ještě drobná poznámka k Emmě víš tomášku že říkat pravdu je mnohem lepší než mluvit lži to je všechno

55
J
Reagovat

Po Vasich skvelych komentaroch dnesny diel nemusim ani natacat. Rozmyslam ako chcu dat dokopy semifinale 10-ky dievcat a chlapcov. Jedine za predpokladu talentov, ktore nam este neukazali.

56
J
Reagovat

@DJ Vlado: Nieco na zlepsenie nalady. V piatok vysiel Louise Johnson novy singel. A dalsou novinkou je, ze sa zbavila priezviska. https://www.youtube.com/watch?v=mZbIPLL41cI

57
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Ufff, co tohle má být za cajdák? Adamec je další promarněný talent ze SS, to už 100x raději Emmu, jakkoliv mám proti ní výhrady..

58
DJ Vlado
Reagovat

@J: Díky moc :-) i když tento styl zrovna není můj šálek čaje, první singl So Good pro mě zatím Louisa bohužel nepřekonala :-/

Jinak je venku rekap, tak se pod něj můžete přesunout :-)

59
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Já už bych ty, co začnou zpívat Killing Me Softly nenechal ani dozpívat a VEN!

60
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

@Jai Kudo:

Tak furt lepsi nez Modra od Kirschner :-D

Nebo Voda co ma drzi nad vodou. Blijici smajlik.

Přidat komentář