Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2018: prohlédněte si porotu

15. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2018-porota-hlavy

Pomalu se chystá ke startu další ročník československé Superstar, tentokrát s číslicí 2018 a tak je třeba začít pomalu odtajňovat jednotlivé části Superstar, jako porota, moderátoři atd. Jako první se odhalila porota. Má 4 členy, 3 muže a 1 ženu a jediný, kdo v ní bude mít zkušenosti z předešlých ročníků a to velmi bohaté je Pavol Habera. Ten na porotcovskou sesli usedne již poosmé. Kdo ho doplní?

superstar-2018-porota

S Palem budou o dalších osudech soutěžících v Superstar 2018 rozhodovat: Katarína Knechtová, Matěj Ruppert a Ben Cristovao, který si sám v ročníku 2009 Superstar zkusil a dostal se až mezi finálovou desítku.

Jak se vám složení poroty líbí? A od koho čekáte nejlepší posudky soutěžících? Zůstane role kata opět na Pavla Haberu?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 72
1
Kixx
Reagovat

Tak kvuli Benovi se budu divat, ceska hudebni ikona mladych, nejvetsi hvezda kterou kdy u nas SS dala

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Kixx: člověk si uvědomí, jak je stár, když Bena nevnímá jako hudební ikonu, čímž neříkám, že to není pravda :)

3
Tom6
Reagovat

No tak podle mě tento rok velmi špatná sestava.. No uvidíme.

4
Tomáš
Reagovat

Já sem s porotou spokojený, myslím že ani ten Ben mi tam vadit nebude. Sice ho neuznávám jako hudebníka ale tady může být zajímavá jeho spolupráce s Haberou a s Ruppertem. Ještě by mě zajímali moderátoři.

5
ales winner emma
Reagovat

tak letošní porota Superstar je různorodá je zajimavá a asi jen pár slov o ní Palo matador a jasný srdcař bez kterého bych si tuto soutěž nedokázal představit Katarína Knechtová zpěvačka zkušená ůčastnice a hlavně brilantní a těším se na její hodnocení které bude lidské a které bude na místě a sedne no a zbylí 2 členové Matěj Ruppert na něho sem zvědav a Ben jak už sem tu jednou řekl bude to mít těžké ale na druhou stranu já ho upřímně jako zpěváka nemusím podle mě unylí a absolutně nemastný neslaný ale v porotě může přinést čerství vítr

6
dolores
Reagovat

az na Haberu, … konecne celkom nova krv , a to je ok. dufam, ze Ben sa nebude prilis vyjadrovat k spevu, ale k inym strankam :))
@Tomáš: nejaky tvoj menovec tu pisal, ze moderatori vobec nebudu na kastingoch, az v zivakoch

7
Lukša
Reagovat

Superstar porotou letos cílí na mladé publikum. Bena osobně nemusím, ale do poroty by mohl zapadnout a očekávám od něj pořádnou dávku elánu. Matěj bude zdrojem vtipů a protikladem Pala, který bude z kvarteta nejserioznější a bude kvarteto uklidňovat. Katarína bude nezbytnou zástupkyní něžného pohlaví a na její porotcování jsem zvědav. Suma sumárum, porota obnovená, oboru znalá a zajímavá. Rozhodně bych ji předem nezatracoval.

8
Prochor
Reagovat

Místo Bena bych bral raději GG ale co už. Škoda že Knechtová nebyla v porotě když Monika Bagárová zpívala Spomaĺ od Pehy.

9
Tomáš
Reagovat

Tento rok budú kastingy a divadlo bez MODERATORA !!! Co hovoríte na tento krok?

10
Tomáš
Reagovat

@Lukša: podľa mňa to bude na škodu bez moderátora si to neviem predstaviť

11
Dalibor
Reagovat

Christovao v porotě? První a neskutečně velký důvod, proč mi zřejmě letošní Superstar zůstane skryta. Tenhle člověk opravdu na porotcovské místo nepatří.

12
Tomáš
Reagovat

No zřejmě mají asi obrovský problém nějakého moderátora nebo moderátory do současné doby najít, jinak si tento krok nedokážu nijak logicky vysvětlit a rozhodně to bude bez moderátora dost divné. Na druhou stranu než aby tam zase nějaká Zorka Kepková nebo Jitka Nováčková plácaly nesmysly, to ať raději vyberou pořádně, jen aby to ale vůbec k něčemu bylo…i tak se může stát že když už nebudou vědět kudykam tak ze zoufalosti zaplácnou tento post nějakou moderátorskou nulou.

13
despacito
Reagovat

Ben je tak jedinej clovek, co v CZ dela hudbu na svetovy urovni. Jeste se k nemu zacina pomalu blizit Mikolas Josef. Takze urcite genialni volba, pokud chcem, aby se nekdo z tyhle show dokazal prosadit.

14
Prochor
Reagovat

Mnohem víc než složení poroty mně ale zajímá postupový klíč. V minulé řadě o většině finalistů rozhodovala porota bez vlivu diváků. V tom vidím největší degradaci Superstar.
Jestlipak už je tahle věc známá?

15
Michal V.
Reagovat

Marketingovy uspech Bena v soucasne ceske pop music mi trochu je zahadou nicmene je nezpochybnitelny a proto si myslim, ze mladym zacinajicim zpevakum ma co dat…obzvlaste k jeho vlastni hlasove vybave.

KK je take zajimava volba. Doufam, ze pan Habera se vrati ke svemu stylu porotcovani z doby zacatku se SS, ale myslim si, ze v poslednich X soutezich byl jiz prilis svazan produkci…

16
Jarda
Reagovat

Pro příznivce American Idol připomenutí, že nový ročník začíná přenosy 11.3.2018 a bude ho vysílat televizní stanice ABC. Bližší údaje také zde: https://hiddenremote.com/2016/04/05/15-facts-about-american-idol-you-may-not-know/

17
Tomáš
Reagovat

@Prochor: To by mě zajímalo taky ale myslím že tyhle podrobnosti se nejspíš dozvíme až v průběhu samotného vysílání. Každopádně rozhodně by bylo záhodno aby bylo minimálně klasických 12 finalistů – to je tak akorát. Těch 8 finalistů v SS 2015 to asi musel být jen špatný vtip, to je fakt hodně málo a ta řada byla v tomhle i v dalších směrech totální okleštěnina od formátu, jakým má být. Chápu že chtějí ušetřit kde se dá ale když už to dělají, tak ať to dělají pořádně a nebo ať to raději nedělají vůbec. Se semifinálovými koly taky netuším jak to bude, to neví nikdo kromě vedení a možná ani to v tom ještě nemá zdaleka jasno. Kdy se má vůbec začít vysílat? V březnu? Mě by dost zajímal i vysílací čas – mě osobně by nejvíc vyhovovala klasicky neděle večer a to finálové kolo + i vyřazování. Bylo to tak v letech 2013 i 2015, tak se budu modlit aby to tak bylo i letos. Budu tu asi v tomhle jeden z mála protože vím že si tu většina lidí vždy přála vyřazování v pondělí, tak jak to bývalo dřív ale já pracuju na směny takže pro mě bude lepší raději v neděli vydržet déle vzhůru než to potom v pondělí večer nevidět vůbec. Ale myslím že už i kvůli nízké sledovanosti snad SS dvoudenní vysílání mít nebude, nemělo by to smysl takže to mě uklidňuje. Sem na to celkově zvědavý.

18
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Rozhodně by to chtělo víc semifinálových kol a aby vždy rozhodovali jen diváci. Porotci by mohli mít divokou kartu pro semifinále.
V semifinále se soutěžící snaží a jsou slyšet docela dobré věci ( vzpomínám si třeba na My Immortal od Terezy Najdekrové ne Je souis malade od Dominiky Staré).

20
Luke
Reagovat

Já teda pochybuju, že bude 12 finalistů, myslím, že to nehrozí.
Podle mě to budou zase krátit, protože už chtějí šetřit, co to jde. Nevěřím tomu, že bude 8 finalových kol třeba, vidím to tak na 6 kol a to ještě možná ani to ne.
Co se týče poroty, tak je celkem fajn a sem zvědavej na Bena.

21
Tomáš
Reagovat

@Luke: Já tomu taky nevěřím, tak ať je těch finalistů aspoň 10 bože. I za cenu toho že by třeba v prvních dvou finálových kolech byly dvojité eliminace a na konci opět Superfinále ve třech. A dokonce mě napadla i taková kacířská myšlenka ( a v tom se mnou nebude souhlasit už vůbec nikdo :D ) že by když chtějí tolik šetřit mohli Semifinále vypustit úplně. Je to sice blbý ale raději bych obětoval semifinále úplně tedy na úkor více finalistů když už musí být takové úspory. Chápu že by finalisty měli vybrat diváci ale v X Factoru taky soutěžící vybírá porota ( nebo produkce ) a jde se rovnou na velká pódia tak by to zde mohlo fungovat podobně. Opakuju že je to ale jen taková znouzectnost pokud to jinak nejde – stejně se veškeré dění vždy točí jen okolo finalistů, já semifinálová kola vždy vnímal jen jako takový trochu zbytečný předstartovní plevel a navíc mě vždycky hrozně sralo když někdo komu sem vážně fandil pak do finálových kol ani nepostoupil. :D Ale nedělám si iluze že by se televize mnou nebo kýmkoliv zde inspirovaly, ony si to stejně udělají podle svých potřeb.

22
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Zřejmě náš pohled na semifinále je u každého trochu jiný. Máš samozřejmě pravdu ale já to teď beru čistě z praktického hlediska, že pokud bych si měl vybrat tak bych raději aspoň 10 finalistů a kvůli tomu bych snad i to semifinále oželel. Protože pokud to zase bude stylem že do finále postoupí jen 4 kluci a 4 holky tak toho ani diváci moc nenadělají a stejně spousta talentovaných lidí předčasně vypadne. A myslím že tvůj požadavek na víc semifinálových kol je asi v současné situaci ještě nereálnější než můj požadavek na počet finalistů. Celkově vzato ale ostrouháme oba.

23
Adam
Reagovat

Superstar nemá ani nechce nikdo moderovat. Pyco i Adéla odmítli.
Nějaké návrhy? Leoš Mareš má na Novu zákaz, Boučka má Prima.
Hlavně doufám, že to nebude třeba Sokol. Nevadil by mi třeba Pavel Cejnar, nebo klidně i ten Milan Peroutka.
https://mediaboom.sk/nezaradene/exkluzivne-markiza-a-nova-riesia-problem-nemaju-moderatora-superstar-pyco-do-novej-serie-nepojde/

24
ales winner emma
Reagovat

tak podle mediálně.sk bude Superstar se vysílat asi až v půlce března hm zajimavá zpráva taky se tam píše že finálových kol by mělo bít asi jen 4-5 a místo dlouhé cesty jen divadlo+do živých přenosů semifinále postoupí jen nejlepší 16

25
Prochor
Reagovat

@ales winner emma: Bude to ještě Superstar ? Spíš Rozjezdy pro hvězdy – může ten paskvil moderovat Trávníček. Už minulou řadu pro mně zachránila jedině Emma jinak bych nekoukal.

26
Tomáš
Reagovat

@Adam: Ahoj, prečo má Leoš zákaz na Nove?

27
ales winner emma
Reagovat

Prochor hele řeknu ti to ůplně narovinu když před 3 lety probleskla zpráva o ůplně poslední Superstar byl sem z toho maličko v rozpacích byl sem zklamaný řekl sem si že snad ještě přece někdy se tato skvělá soutěž která je tu už dost dlouho a která má za cíl udělat nebo se aspon pokusit udělat megahvězdu světového nebo aspon československého formátu ne vždy se to povedlo když na přelomu října listopadu se nova s markízou rozhodla SUPERSTAR přeci jen vrátit radoval sem se jako blázen ale v poslední době mi to začíná připadat že když nejdřív dali castingy potom dlouhou dobu nepřišli s porotou a když jí odkryli najednou jím tento NÁVRAT začíná působit jen potíže za 1-nebude moderátor až v live kolech za 2-porota je sice jaká je ale mohla bít i lepší a za 3-který magor přišel na to že by se mělo vysílat až v půlce března sečteno potrženo sem ještě pořád rád za návrat SUPERSTAR ale otázkou zůstává ne kdy ne proč ale aby to doopravdy nebyla opravdu ůplně poslední SUPERSTAR na nově a markíze zatím to spíš vypadá na druhou možnost bohužel i když bych si přál aby byla ůspěšná a vysílali se třeba i další ročníky no uvidíme

28
Tomáš
Reagovat

Mareš zákaz na Nově? Podle mě úplný nesmysl. Pro Novu by byl spása a skočila by po něm všema deseti jen kdyby on měl zájem, ať je jaký je tak by ty diváky asi dokázal přitáhnout zpět. Jenže Mareš je už dnes někde jinde a nebude se už s moderováním televizní show typu SS podobně jako Adela a teď už zřejmě i Pyco ´´zahazovat´´. Trochu mě ale zaráží že si televize odstartují show jako je SS a přitom ani vůbec nemají jistého žádného moderátora, tohle by snad mělo být domluvené dlouho dopředu. Třeba někoho měli a odřekl to, jedině tak protože jinak je to divné. Bohužel to ale opět vypovídá o jejich špatné organizaci…tak snad někoho najdou no, nemůže to přece být až takový problém.

29
lenka
Reagovat

@Tomáš: súhlasím, je fakt nelogické robiť SuperStar ked nemám moderátora. Pyco by aj moderovanie SS zobral, ale už robil bez prestávky projekty pre Markízu. Po Superstar odmoderoval za sebou 3 série Tvoja tvár znie povedome a na jeseň Lets Dance takže si teraz dáva pauzu.

30
Adam
Reagovat

S tou Superstar to nějaké divné. Od neděle 11. února se začíná vysílat nových 8 dílů Dáma a král. Takže pokud to nepřeruší, a Superstar se očekává v neděli, tak začne nejdříve 11. dubna.
Markíza navíc startuje v únoru na neděle taky nový pořad.

31
ales winner emma
Reagovat

a možná ani nebude

32
Tomáš
Reagovat

@Adam: Nevím co je Dáma a král ale až nasadí televize Superstar tak snad nic nebrání tomu odsunout nějaký seriál na jiný den nebo vysílací čas. Nemůžou SS odpískat když už proběhly castingy a je známá i porota, lidi vzpamatujte se.

33
lenka
Reagovat

@Tomáš: bože a kto odpisuje SS? V sobotu im fungovala Tvoja Tvar takže môžu tento rok skúsiť vymeniť dni. V nedeľu začínajú so seriálom takže by to nemalo cenu ho presúvať po 3 týždňoch. Markíza tiež chystá nový formát na nedeľu.

34
ales winner emma
Reagovat

to ty se vzpamatuj Tomášku a dovol abych ti připomenul že nova a markíza měli už vysílat i HLAS ČESKOSLOVENSKA a to v minulém roce a nakonec to pustilo a vše dokonale směřuje k tomu že jsem měl od začátku jen pravdu jenže takoví omezenec jako jseš ty to stejně nechápe že nova už brzo bude bud pod CEFC NEBO PENTOU

35
Luke
Reagovat

Může mi někdo říct, jestli tady je nějakej admin a nebo jestli to čte tu zprávu, tak ho prosím, ať už konečně něco udělá s uživatelem Ales winner Emma, protože co tento člověk tady předvádí, není možné. Znovu zde napadá návštěvníky této stránky a už by se s tím mělo něco dělat. Tento člověk sem nechodí diskutovat, ale urážet.

Opravdu nechápu, jak můžeš znovu napsat, že superstar nebude, když už točí s porotou castingy a bylo ohlášeno že v televizi to začne v prvním pololetí tohoto roku. Opravdu nevím, proč se tak neustále ztrapňuješ, asi tě to dělá dobře viď ?
A že zrušili hlas československa loni ? Tak oni nebyly ohlášeny ani castingy a žádné upoutávky, tak nebylo, co rušit. Ale to ty nemůžeš pochopit.

Zamysli se nad sebou…i když nevím jestli to pomůže.

36
ales winner emma
Reagovat

Luke asi máš doopravdy velmi krátkou pamět pokud si dobře pamatuješ tak už sem jeden ban dostal jenže stejně sem se sem k diskuzi vrátil a jinak můžeš mě říct jeden důvod proč bych měl dostat opět ban že jsem napsal pravdu a jen tak mimochodem to ty tomáš a vám podobní uráželi sprostým způsobem mně a jestli mě naštveš tak to sem vše dám já nezapomínám že jste byli doslova udělaný se slepčíkovci a Emmičku jste vždy jen osočovali leč marně a ještě něco když dostanu ban stejně se sem opět nějak vrátáím tak se měj

37
ales winner emma
Reagovat

jo a asi ti nic milý Luke neříká svoboda slova a názoru když chceš aby mě dal admin ban hm to je asi tvé pojetí svobody a demokracie ale umíš bít hrdina jen tady a v diskuzích na panáčkovi za mě jseš jen ubohá holčička no co už

38
lenka
Reagovat

@ales winner emma: ale tiež sa nehnevaj, natačanie SS je v plnom prúde. Tak tu nesplietaj, že nakoniec ani nebude. Stači pozrieť instagram a je tam veľa fotiek s hastagom Superstar2018 priamo z kastingov

39
Luke
Reagovat

@ales winner emma:
1/ Že jsi dostal ban někdy v minulosti nevím, ale vůbec mě to nepřekvapuje, protože když se někdo chová jako hulvát, tak nic jiného nemůže čekat
2/ Mimochodem já sem v minulé supestar fandil Emmě a vlastně kvůli ní sem se na to díval, protože nikdo jiný mě nezaujal, tak se slepčíkama na mě nechoď.
3/ Sprosté nadávky na této stránce publikuješ ty a dokud si tady nechodil, tak tady byla normální přátelská diskuse.
4/ Nauč se psát, nebo než to sem dáš, tak si to po sobě přečti, je to hrůza.
5/ Ale na druhou stranu, je mi tě líto, asi nemáš přátele a zde chodíš dávat senzace za účelem vyvolání konfliktu a pokud mám hádat, tak tě typuju, že máš tak 13-14 let max a pokud ne tak se omlouvám a měl bys vyhledat odbornou pomoc
6/ Doufám, že správce této stránky tě dá ban navždy, aby zde diskuse probíhala, tak jako předtím v přátelském duchu

40
ales winner emma
Reagovat

Luke čekal jsem takovou odpověd jak typické jen zablokovat a abych neměl možnost se svobodně vyjádřit a ještě jedna věc do té doby tady byla svobodná a přátelská diskuze když sem nechodili takové individua a bezmozci kteří chtějí mít jen svůj názor a ten druhý názor je absolutně nezajímá hold vymaštěnec z prahé se pozná

41
Luke
Reagovat

:-D Chápeš, že co jsi teďka napsal, platí na tebe a myslí si to 99 % diskutujících, kteří tady chodí ? A znovu jsi se projevil, jak se chováš, znovu napadas. Pamatuji se, když byli minule superstar, před lety, tak tady nikdo nepredvadel to, co děláš ty. Názory si můžeš psát jsme chceš, ale ty píšeš neustále o tom že superstar nebude a novu kupuje nějaká čínská společnost. Kdyby si se choval slusne a nebyl sprostej a neříkej mi že nejsi, PROSTĚ TO NEVYVRATIS, tak nikdo neřekne ani popel. Ty nemáš základy slušného vychování.

42
ales winner emma
Reagovat

ale já si nevymýšlím no nic končím s takovým ču….kem debatu už mě nic mepiš děkuji

43
Luke
Reagovat

Bude se to řešit ten zákaz ? Znovu píše vulgárně a žádám aby mu bylo zakázáno přispívat na tyto stránky. Myslím, že se mnou souhlasíte co ? Tome ? Protože tohle je už přes čáru. ADMINA TÉTO STRÁNKY ŽÁDÁM O ZÁKAZ PSANÍ PRO UŽIVATELE ALEŠ WINNER EMMA. Snad se to tady vrátí do starých kolejí než začne superstar a budeme tady my slušní uživatelé normálně komunikovat.

44
Tomáš
Reagovat

@Luke: No čtu to a nechci na něj reagovat ale souhlasím že tohle už je vážně hodně silný kafe. Bavil sem se o tom před nějakým časem s Vladem ale ten mu ban dát nechce takže jedině by to mohl vyřešit nějaký jiný admin. Jestli to co se tu děje vůbec někdo z nich čte, jak to tak vidím tak už o tom pomalu začínám pochybovat. Jinak samozřejmě sou to všechno nesmysly – další řada Hlasu ČeskoSlovenska sice skutečně v médiích ohlášena byla ale pak byla tuším přesunuta až na další rok a nakonec nebylo ani to ale nikdy neproběhly ani castingy a nebyla představena porota tak jako u SS takže to vůbec nejde srovnávat. To by bylo žalob od soutěžících kdyby už regulérně prošly castingy a obě televize potom Superstar zrušily :D Mimochodem nevím jestli si Aleš uvědomuje že za ty urážky zde by žaloba mohla hrozit i jemu, není problém dohledat jeho IP. A nějací číňani kupující Novu a Markízu, CEFC a Penta, existuje to vůbec nebo sou ty názvy jen smyšlené výplody jeho mozku? Každopádně pokud se s tím něco neudělá a bude to tu pokračovat takhle i během SS tak asi nemá smysl sem chodit. Myslím že ho tu nikdo nechce. Teď se nejspíš pustí i do mě, to odpovídá přesně jeho mentalitě. Tak snad admini už konečně zasáhnou, bylo by to opravdu záhodno.

45
Monika
Reagovat

Nejlepsi je na Alese vubec nereagovat a preskakovat to, to treba delam ja. To bude v realu clovek s hodne nizkym IQ dle urovne prispevku. Pokud na jeho vyblitky nebudou lidi reagovat, prestane ho to bavit.

46
ales winner emma
Reagovat

taky sem nemusím chodit už vůbec protože tyto urážky tolerovat nebudu

47
Ajda
Reagovat

@ales winner emma: A dost!
Nerada zasahuji do cizích článků, ale už je to přes čáru! Buď OKAMŽITĚ začneš psát jen a pouze k tématu, žádné osobní invektivy, jinak tě okamžitě bloknu. A je mi úplně jedno, jestli sem vlezeš jinou cestou, postup bude stejný. A pokud dodržíš post 46, budou ti všichni vděční!

48
Michal V.
Reagovat

@Tomáš: No ja predpokladam, ze smlouva novy dela ze soutezicich nevolniky co se tyce SS, takze si myslim, ze kdyby soutez zrusili tak ze strany soutezicich zadny zaloby nehrozi.

Neco jineho budou porotci, to jsou koneckoncu osobnosti showbusinessu a maji jinou vyjednavaci pozici. Nicmene pokud by si nova napr. spocitala, ze investovat do souteze je XX milionu s 0vou navratnosti a bude lepsi nejakou cast tech XX milionu dat na vyplaceni porotcu nez je uplne ztratit, tak si myslim, ze porotci by zruseni taky odkejvali. Penize koneckoncu nesmrdi nikomu.

Nicmene si nemyslim, ze by SS zrusili. Ted me akorat napada, ze jsme snad pri sledovani Nova 2 zadny upoutavky na SS nevideli, probehlo neco na robinsonuv ostrov, ale na SS ne, ale mozna je jeste moc brzo.

49
Luke
Reagovat

@Ajda: Ahoj, takže chápu dobře, že máš tu možnost, někoho bloknout ? Tak já bych na nic nečekal a blokl ho, protože on se nezmění a nechci vidět, jak by to tady vypadalo, až začne superstar. Myslím, že všichni jsou pro, nebo se pletu ?

50
Ajda
Reagovat

@Luke: Jj, možnosti jsou :-)
Zatím jsem ho šoupla na schvalovačku, první krok. Nevisím pořád na síti, z mobilu tyto operce nedělám, abych nesmazala nejen jeho, ale hlavně něco podstatného :D
Nebojte, několikrát za den kontroluji, když tak zasáhnu.

51
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: No to máš nakonec když se nad tím tak zamyslím asi pravdu ale já pořád věřím a doufám tomu že když už do toho vlaku SS televize naskočily a rozjely i castingy, dokonce mají už i porotu tak přece nejsou tak zoufalé aby z něj najednou zase vyskočily. Dnes večer má být v Prásku na Nově nějaký rozhovor s porotou, sice tam budou nějaké blbosti ale je to už začátek propagace a důkaz toho že SS skutečně bude. :-)

52
Weasley
Reagovat

Pridám svoj názor:
porota – asi ok, nepoznám toho Rupperta, iba som o ňom počul, ale páči sa mi, že Knechtová, Cristovao aj Habera sú štýlom hudby/typovo rôzni.
vysielanie – termínom začiatku sa možno len snažia vyhnúť olympiáde.
živé kolá – ktovie prečo to tak je. Či je to naozaj o nás divákoch, že už nemáme radi vo všeobecnosti dlhé, výpravné show, alebo nemáme radi len sériu priamych prenosov? to je jediné, kde si to netrúfam ohodnotiť.
Čo sa týka toho, že Markíza/Nova začnú vysielať seriály apod., tieto veci sa vždy dajú presunúť aj po odvysielaní dvoch častí.
Pekný víkend všetkým :)

53
Tomáš
Reagovat

No snad už brzy oznámí kdy se to začne vysílat a kdy to budou vysílat a taky snad už brzy seženou moderátora/y. Já bych řekl že by se mohlo začít vysílat tak na přelomu února a března, spíš až v tom březnu. Ale mohli by to už upřesnit. Rozhodně bych byl pro méně castingů a více finálových kol ale tohle přání mi asi stejně k ničemu nebude. Tak hlavně ať už to začne, nemůžu se dočkat. :)

54
ales winner emma
Reagovat

vysílat se má až v dubnu

55
dolores
Reagovat

zda sa, ze si porota bude rozumiet :-)
http://superstar.markiza.sk/aktualne/1902787_porotcovia-superstar-sa-predviedli-sou-sa-este-ani-nezacala-a-uz-zlozili-pesnicku

ale inak mam obavu z tolkej presily testosteronu v porote. zasa aby to nebolo o slintani nad krasnymi babami a vyzdvihovani skaredych drsnakov :D a nerobim si iluzie ani o Knechtovej, zeby to zachranovala. je to tiez celkom drsnacka :-))

56
ales winner emma
Reagovat

aktuální zpráva před pár minutami nova poprvé zveřejnila první upoutávku na Superstar 2018 kde se píše že bude od ůnora ale přesné datum tam není tipuji že poběží nakonec v neděli od 25 ůnora od 21.35 tedy po skončení krimiseriálu dáma a král nebo to nova nasadí na sobotu stejně jako tvojí tvář každopádně už ted se těším jak sem budu opět dávat své poznatky tedy pokud nebudu zablokován snad ne

57
Luke
Reagovat

Tak teď sem viděl na nove upoutavku, že superstar začne v únoru. Takže to je fajn. A ne v dubnu ty lháři a podvodniku, že tě to baví…to je jedno, hlavně že už je to za rohem…

58
Ajda
Reagovat

@Luke: Nesnižuj se k osobním útokům, je to zbytečně. Pokud bude psát slušně, budu ho vypouštět ze schvalovačky, není důvod to hrotit.

59
Luke
Reagovat

@Ajda: jj chápu, ale to nebyl útok, ale konstatování pravdy, protože sem na toho člověka silně alergickej :-)
Včera v 11 ráno napíše, že se vysílat bude v dubnu a přitom je to další lež a večer jakoby nic, dává příspěvek o upoutávce na nově, že bude v únoru. Mně to přijde naprosto směšný, co tady předvádí, ale reagovat už nemá na něho cenu.

60
Ajda
Reagovat

@Luke: Chápu, znám ten pocit :D Počítej do deseti a kašli na něho. Takovéto typy využijí každé drobnosti, aby začali útočit nanovo. Nejlepší je přeskočit, nereagovat, holt moudřejší ustoupí.

61
ales winner emma
Reagovat

Luke tak to máš dost blbí a máš štěstí že sem se do té Superstar nepřihlásil aspon bych tobě a tvím kamarádíčkům vytřel zrak a alergický no hold to budeš muset vydržet protože až tato nová řada Superstar začne budu tady přispívat stejně jako každý normální ůčastník této diskuze a ještě něco tentokrát pro Ajda klidně mě už můžeš z té schvalovačky pustit rozhodl jsem se od ted a nikoho z těchto lidí už nereagovat a psát jen k tématu

62
Monika
Reagovat

@Luke: Ja to mam uplne stejne jako ty, on provokuje schvalne a zada o pozornost, nedavej mu ji. Vubec na nej nereaguj, prehlizej ho, tim ho nejvic potrestas,

63
Ajda
Reagovat

@ales winner emma: Uvidíme ;-)

64
Tomáš
Reagovat

Takže od února, to je fajn že už je to za dveřma. Chtěl bych aby to vysílali v neděli, sobota je blbý den na vysílání této show….myslím že nikomu z hlavních cílovek se kvůli tomu nebude chtít večer sedět doma a mě taky ne. Tím by si jenom podkopli sledovanost ještě víc. Netuším jakou sledovanost měla v sobotu Tvář ale to stejně není směrodatné protože ji sledovali hodně i starší generace ale Superstar je přece jen spíše pro ty mladší ročníky ( když nepočítám střední generaci zde na Panáčku ale i to jsou přece jen ještě pořád mladí lidé :D ).

65
lenka
Reagovat

SuperStar pôjde v sobotu.

66
Tomáš
Reagovat

@lenka: Jak to víš? A odkdy? Tak to je špatný no.

67
Luke
Reagovat

@Tomáš: No jestli to bude v sobotu, tak to bylo pěkně na prd. V sobotu večer jsem většinou někde na večírku a určitě nebudu sedět kvůli superstar doma.
Proboha ať to dají v něděli večer ve 20.20 a nevymýšlí, protože jestli to fakt dají na sobotu večer, tak sledovanost bude prachbídná, když ,,mi“ mladí lítáme po barech, tak to nebude nikdo sledovat. Tak snad to nebude pravda.

68
ales winner emma
Reagovat

sobota večer je ideální čas v sobotu večer už běžela i show tvoje tvář má známý hlas navíc v neděli to nemůže běžet za A-Dáma a král který poběží minimálně do dubna a za B -konkurence v neděli nasazuje prima Pevnost Boyard ano je sice pravdou že v sobotu prima bude vysílat Poldu ale třeba to ještě změní takže za mě spokojenost největší

69
Tomáš
Reagovat

@Luke: Taky nechápu takový styl uvažování, vždyť to jim přece musí být jasné že tím už od začátku odstřelí sami sebe. Já se bohužel tak nějak ani nevím proč obávám že to pravda bude ale naděje umírá poslední. Už by ale snad bylo na čase zveřejnit i nějaké vysílací schéma když to má od února začít.

70
Luke
Reagovat

Vysílání superstar v sobotu večer je nejhorší možnost ze všech dní a ještě bych přidal pátek, protože většina mladých ať už studujících nebo pracujících má volno tyto 2 dny a určitě nebudou čučet na televizi a sedět doma, ale jdou někam za kulturou, takže se nemá cenu bavit o tom, že sobota je ideální, rozhodně není.
A srovnání s Tváří ? Tak na šou ze dívala převážně starší část lidí, kterým sobota nevadí.
Ale pokud to ještě nebylo nikde zveřejněno, kdy se vlastně bude vysílat, tak nemá cenu to řešit, ale nevidím problém přesunout nějakej seriál na jinej den, to je to poslední…
Ale pokud si zazpekuluju, tak pokud to dají na sobotu večer, tak to stejně změní, protože uvidí, že sledovanost není a nebude. Ale stejně si myslím, že live přenosy poběží v neděli.

71
lenka
Reagovat

@Tomáš: to nie sú argumenty, že si v sobotu odstrelia sledovanosť. Tvoja tvár má ďaleko väčšie publikum dosahovala aj cez milion divákov. Sledovanosť bola vysoká najmä u mladých. Superstar mala naposledy cca 600 – 650 tisíc divákov, takže zázraky sa čakať nedajú.

72
lenka
Reagovat

@Luke: Prosím netáraj. Tvoja tvár mala v sobotu prevahu u mladých divákov 15-54 aj tiež v užšej cieľovke 15-24 bola veľmi vysoko. V širšej 15+ bola sledovanosť nižšia. To je len mýtus, že mladí chodia za kultúrou :D Chodenie po baroch nie je kultúra (len tak na okraj) Nova od Superstar určite nečaká sledovanosť 1 milion divákov. Posledný ročník sa pohyboval len na úrovni okolo 650 tisíc.

Přidat komentář