Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

TV Nova s Markízou na jaře 2018 vrátí na obrazovky Superstar (video)

26. Září 2017 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2018
Otázka úvodem? Víte, kdy naposledy byl formát Superstar na československých obrazovkách? Ano, bylo to na podzim 2015, kdy se vítězem stala sympatická Slovenka Emma Drobná. TV Nova s Markízou došly k názoru, že formát Superstar není v našich končinách ještě zcela vyčerpán a třeba se za těch pár uplynulých let urodil nějaký nový pěvecký talent. Ano, TV Nova s Markízou vrací Superstar na jaře 2018 zpět do hry. A to i přesto, že poslední finálový večer Superstar 2015 nebyl příliš divácky sledován neb se na něj tenkrát dívalo jen 900 000 diváků a porazila jej i xtá repríza Četnických humoresek.

Superstar 2018 promo castingové video

Abychom to shrnuli, již nyní se můžete do Superstar 2018 hlásit. Co myslíte, kdo bude v porotě? Kdo bude moderovat a vrátí se Superstar ke své někdejší slávě?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
ales winner emma
Reagovat

a je to tady konečně nová Superstar jdu se přihlásit a vyplnit formulář

2
Patrik
Reagovat

Už se těším ale doufám že se už nebudou inspirovat Německou superstar např: studiem . Mě by se líbilo kdyby se inspirovali Švédskou superstar kterou sleduji jak studiem kde castingy probíhají a tak semifinalový kola který měli myslím 5 , Tak velkým finále který probíhá v Globe Areně u nás by to bylo v O2 arene ale to se nestane . A co by jsme si strašně přál a to asi budete souhlasit všichni aby vítěz měl vlastní winner single jak to např mají ve Švédsku néé nejaký cover jak to je u nás zvykem a to se ani nedá říct že by to byl winner single co řikáte ?

3
nika
Reagovat

Dúfam že bude znova porote Paľo Habera Bez neho neni ani Superstar.

4
Tomáš
Reagovat

Tak já sem velmi rád že se Nova s Markízou pouští znovu do SuperStar, popravdě sem si už nějakou dobu myslel že možná už nikdy žádná další řada nebude. Je to velké překvapení. Když už se do toho ale znovu pouští, doufám že to budou dělat pořádně a zase to neosekají a neodfláknou jako formít z roku 2015. To znamená – finalistů by rozhodně mělo být minimálně 12 a ne jen 8, měli by mít svou vlastní novou hymnu a ne nazpívat cover SuperStar hymny z let minulých a také by to samozřejmě chtělo víc finálových kol + rockové kolo které mě osobně v minulé řadě velmi výrazně chybělo. Takže když do toho zase jdou, doufám ( i když možná zbytečně ) že na tom opět nebudou šetřit a udělají to prostě se vším všudy. A také prosím znovu neangažovat jako moderátorku ani Jitki Nováčkovou ani Zoru Kepkovou ale to je snad doufám ani nenapadne. Kdo bude jinak moderovat a v porotě je mi vcelku jedno – Haberu by to asi chtělo pokud do toho ještě půjde, jinak bych se ale přimlouval spíš za nové tváře.

5
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Hlavně by mělo být hodně semifinálových kol a ne jako minule s vyřazovacím masakrem. O postupu do finále by měli zásadně rozhodovat jen diváci.

6
ales winner emma
Reagovat

á Tomášek toho tady dlouho nebylo vidět rád tě vidím akorát že plácáš blbosti jako vždycky jediné z čím se dá souhlasit je to aby se vrátilo rockové kolo ale na co víc finálových kol myslím si že by to mohli nechat podobně jako v roce 2015 až na jednu vyjímku a to aby se vrátilo právě to rockové kolo

7
Tomáš
Reagovat

@Prochor: No to je v podstatě jedno propojené s druhým. I když předloni bylo jen jedno semifinále kluků a jedno holek tak kdyby z každého toho semifinále postoupilo místo čtyřech 6 kluků a 6 holek jak to má správně být, tak už by to zase takový masakr nebyl. Protože by tím pádem nejspíš do finále prošla i Karolína, Patricio, Farkašovský a já nevím kdo si tenkrát ještě postup zasloužil. A asi by o tom měli rozhodovat jen diváci, i když ani jejich rozhodnutí nejsou vždy zrovna ty nejlepší.

8
Jai Kudo
Reagovat

To minulé semifinálové vyřazování bylo naprosto ničemné a destruktivní…..snad to tentokrát přehodnotí. Emma i Štěpán si finále zasloužili, ale stejně se dál nedostali ti, kteří si to pěvecky i hudebně zasloužili. Naštěstí se Karolína (nebo Lina Karo :-D ) začíná i tak prosazovat na Evropě 2, moc jí držím palce….

https://www.youtube.com/watch?v=qSxOhsBAdwo

9
Milan
Reagovat

@Jai Kudo: Možná by bylo lepší než to semifinále takhle zprznit a osekat, vykašlat se na nějaké semifinále úplně a udělat prostě finále třeba v 16ti lidech s tím že v prvním kole vypadnou třeba čtyři, tak jako tomu bylo u SuperStar 2013. Sice všechny soutěžící vybrala jen porota ale zdaleka to nestálo krk tolika talentů jako v roce 2015.

10
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Vyřazení Karolíny Přibylové mně vadilo nejvíc. A taky jsem si přál aby do finále postoupily obě zvláštní holky Bára Hazuchová a Melinda Noáková.

11
Prochor
Reagovat

@Milan: Semifinále nebývají špatná. Vidina finále někdy vyprovokuje ke slušným výkonům. Např. Tereza Najdekrová: My Immortal nebo Dominika Stará: Je suis malade.

12
Lenka
Reagovat

Keby nebol Palo Habera tak neni ani Superstar.Dufam,ze prijme to a bude.Ja si myslim ze to prijme .Uz to davno sa dohosli ak bude Palo tak bude aj Superstar.Lebo bez Pala to neni ono.Ako USA bez Simona Cowella.A Palo nikdy nas neomrzi.Ma perfektne hlasky.Na kastingoch trefne co nema ale pochopitelne to je ked tam sedis od rana do vecera 2-3 dni tak ta to musi aj sibat ked tolki spievajucich pridu tam ale ked budu priame prenosy tak to bude lepsie uz.Uz vyberu dobrych spevakov.Dufajme ze vyberu.

13
honza
Reagovat

Upřímně doufám, že v porotě zasedne Ewa Farná!

14
ales winner emma
Reagovat

tak vážení a milí přátelé vypadá to že možná k žádné superstar ani nedojde nova a markíza se prý má prodávat v balíčku a zájem mají rusové a čínani a k definitivnímu rozhodnutí by mělo dojít do konce tohoto roku tak nevím nevím ale snad se nic moc nezmění a nakonec superstar vysílaná bude

15
nika
Reagovat

ales winner emma:To co ma spolocne ze ci sa ma predavat blaicku a maju zaujem rusi a cinania?To akoze by sa mali vysielat Ruske veci alebo Cinske?To nic nema spolocne.To je len obchod cisty .A uz zacali kastingy.Tak lahko sa nemozu zrusit.Jedine keby bol koniec sveta alebo vojna by to najhorsom neislo.Ale dufam,ze bude mier a bude vsetko TV co ma byt.

16
nika
Reagovat

@honza: Mohla by byt porota takom zlozeni Palo Habera Marta Jandova Ewa Farna a Dara rollins.Staci jeden muz poroty.To je moj nazor keby taka porota bola.No uviidme.

17
ales winner emma
Reagovat

nika ale já netvrdím že nebude já jen píšu že možná k ní nedojde samozřejmě i já bych si přál aby všechno dopadlo tak jak má navíc se na další sérii fakt těším protože sem v ní už nedoufal a co se týká toho prodeje tak do jisté míry se to může zrušit si pamatuju rok 2006 když nova po tehdejší 3 sérii CZ SUPERSTAR ohlásila castingy na československou hvězdu a ejhle co se stalo potom přišel Dvořák a nova rázem ohlásila castingy ale na pokud se nemýlím to byl myslím X faktor jinak se složením poroty bych souhlasil právě ve složení které si tu prezentovala tedy Ewa Farna Palo Habera Marta jandová a Darinka Rolins

18
tomas
Reagovat

@ales winner emma: To že idu predávať novu a markizu neznamena že prestanu vysielať, to si čisto obchodne zaležitosti :D , ktoré sa programu nedotknu.

19
ales winner emma
Reagovat

18 myslel sem si to děkuji za opravu ted už se mi bude dobře spát olééé

20
Zack
Reagovat

Termíny a města castingů jsou již zveřejněny: http://superstar-2018.cz/kdy-nas-cekaji-castingy-do-superstar-2018-zde-je-prehled-mest-a-terminu/

Vypadá to nadějně.

21
Prochor
Reagovat

Už se těším na castingy. To zase bude halo. Z minulé řady vzpomínám třeba jak Emma přešlapovala z nohy na nohu ve svých bílých teniskách a v očích hrůzu, netušíc, že vyhraje celou řadu.
Na druhou stranu nakráčela na casting suveréně dívka s písní „Komáři se ženily“ a ještě v němčině:-)))

22
Honza
Reagovat

Dnes jsem poslouchal rozhovor na F1 Pokondři s Monikou Absolonovou – která prohlásila, že ji diváci uvidí na Nově od jara 2018 (s tím, že o tom nesmí zatím nikde mluvit)

Rodí se nám tak tedy první jméno pro porotu?

Jiný formát, který by Nova měla vysílat a „hodila“ by se tam Monika mě nenapadá.

23
ales winner emma
Reagovat

22 vážně nenapadá a co takhle HLAS ČESKOSLOVENSKA který se podle indormací chystá pro Podzim 2018 tedy na jaře Superstar a Podzim HLAS ČS

24
Honza
Reagovat

@ales winner emma: Nevěřím tomu, že by Nova dala dvě velké hudební show za sebou.

25
Tomáš
Reagovat

@Honza: No Absolonová v porotě SuperStar? Nevím nevím ale třeba by překvapila a byla by lepší než Darinka Rolins nebo Vytisková. Každopádně sou to zatím jen spekulace. A pokud jde o Hlas ČeskoSlovenska – ten měl být původně už letos, pak ho Nova s Markízou přesunuly na příští rok a nakonec místo toho ohlásily SuperStar. Tipuju že asi tak trochu přehodnotili situaci a usoudili že SuperStar je u nás ještě stále populárnější formát než Hlas, což je pravda a tak se jim to víc vyplatí. Hlas tedy tím pádem příští rok určitě nebude, bude jen SuperStar.

26
ales winner emma
Reagovat

24 já si to sice myslím taky ale vzhledem k tomu že 5 řada TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS MÁ JÍT K LEDU MINIMÁLNĚ NA ROK je tato možnost vysílat dvě show ne ůplně nepravděpodobná vzhkedem k tomu že jí stejně Markíza chtěla vysílat letos a nebít LETS DANCE by to i udělala myslím HLAS ČS

27
Honza
Reagovat

@Tomáš:

Teď se objevila v bulváru informace, že by Absolonová měla nakonec moderovat „Mladší o 10 let“ „Bude to postavené na proměnách lidí, kterým vlastně změníme život. Bude to náročné, ale snad to zvládnu. Musím to nějak skloubit s divadlem a Tadeášem.“ Prozradila Monika magazínu Sedmička.“

Tím pádem Moniky angažmá v SS padá – omlouvám se :). Na jména poroty a moderátů jsem ale opravdu zvědav.

28
J
Reagovat

No bola by som rada, keby nebola ani jedna zenska porotkyna. Celkom by mi vyhovovali 3 chlapi v porote na cele s Haberom. Co predviedla Marta s Klarou v r. 2015 to radsej nemat ani jednu zenu v porote. A ked tak jedine Ewa Farna. Ta aj hodnotila. Za moderatorsku dvojicu by som navrhla Pyca s Adelou, ale viem, ze v Cechach by to nepreslo. Bohuzial. Co sa tyka spevakov – sutaziacich, ak to ma byt len o typoch a la Bieber alebo a la Mariah/Celine/Whitney/Beyonce divas, tak to nestoji za to zapnut si SuperStar.
A hlasujem za navrat rockoveho kola. Len by som bola radsej keby sa nehrali stale tie iste piesne. Vo vsetkych druhoch hudby soul, pop, rock rnb … su aj novsie piesne. Ak sa ma vratit SS tak aj s piesnami, ktore sa nespievali alebo s vacsinou piesni, ktore sa nespievali. Zakazala by som I WILL ALWAYS LOVE YOU, LISTEN, HERO, I DON´T WANT TO MISS A THING, LIVIN ON A PRAYER, STILL LOVIN YOU apod. Tieto vsetky piesne by sa dali odbyt v jednom kole nazvanou OLDIES alebo EVERGREENS.

29
Tomáš
Reagovat

Taky sem opravdu zvědav na jména moderátorů a poroty. Hlavně ať je tam Habera a jinak dál se uvidí. Mě osobně by nevadil ani Rytmus i když to se mnou asi moc lidí nebude souhlasit, pak třeba Hejma, Soukup byl teď v porotě 2x po sobě tak by se to mohlo obměnit ale taky byl fajn. Já bych si přál návrat profesora Klezly ale vím že je to nereálné. Pokud jde o ženy v porotě tak tam minimálně jedna bude určitě, mě by nevadila Ewa Farna ani Gábina Osvaldová. Ale samozřejmě pokud by celkově v porotě zasedly nějaké úplně nové tváře, bylo by to rozhodně oživení, jen toho Haberu bych fakt ponechal protože bez něho to prostě nejde. Pokud jde o moderátory, Pyco se toho ujal minule vcelku dobře a nevadilo by mi kdyby moderoval znovu ale musel by mít jinou partnerku než Jitku Nováčkovou. :-) Mareš do toho stejně nepůjde, takže Pyco znovu proč ne. A Pyco s Adelou to by samozřejmě bylo fajn ale je to nereálné nejen kvůli tomu že sou oba slováci ale i proto že Adela by do toho nešla. Ona i Mareš už sou dnes někde jinde, myslím že na SuperStar se je už asi zlanařit nikdy nepodaří – nedokážu si představit jaký balík by jim televize musely nabídnout aby do toho šli. A hlavně to televize ani nemají zapotřebí, radši si tam plácnou nějakou hloupou blondýnu jako v posledních dvou řadách.

Za návrat rockového kola hlasuju taky, vždycky to bylo to nejlepší kolo za celou sérii SuperStar. Vlastně sem to dodnes nepobral a nechápu co to mělo jako znamenat že minule žádné rockové kolo nebylo. :-D Takže jednoznačně hlasuju za rockové kolo, za víc finalistů a za víc finálových večerů než bylo minule.

30
ales winner emma
Reagovat

tak a je to tady podle jednoho slovenského serveru bude SUPERSTAR 2018 pravděpodobně opět moderovat Pyco s JITKOU NOVÁČKOVOU a v porotě by prý kromě Pala Habery měla zasednout napříklaad soutěžící z Tvojí tváře Anička Slováčková a taky vítězka SUPERSTAR 2013 sabina křováková porota bude ůdajně jen 3 člená stejně jako tomu bylo v roce 2013 ovšem je to pouze neoficiální spekulace počkejme si pokud se toto potvrdí já třeba takovému složení vůbec nevěřím ale uvidíme

31
Prochor
Reagovat

@ales winner emma: Nováčková je maskot – bude sranda. Sabču v porotě beru všemi deseti. Je zvyklá říkat co si myslí a nebude se snažit říkat nic neříkající „vtipné“ bonmoty ala Gábina Oswaldová.

32
ales winner emma
Reagovat

31 absolutní souhlas kdyby to vypadalo takto tak bych i já byl moc spokojen Sabču mám rád je to fajn holka a skvělá zpěvačka myslím si že by to rozhodně bylo zajimavé no a Palo to je takoví držák bez něj by SUPERSTAR snad ani nemohla existovat

33
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Sabina ta mě vůbec ani nenapadla ale byla by to vynikající volba, tu bych tam bral všema deseti. A myslím že by to pomohlo i jí trochu tu kariéru zas rozpumpovat když by se po delší době pravidelně ukazovala v televizi. Lepší ženskou porotkyni si neumím představit. Naopak Slováčkovou bych tam nechtěl ani omylem, to teda vůbec. Podle mě je sama v šoubyznysu teprve začátečník ( bez ohledu na slavné rodiče ) a myslím že k tomu aby dělala porotkyni ostatním ještě fakt není ani zdaleka kompetentní. Takže tu nebrat a myslím že by televize musely být fakt v nouzi aby ji vzaly. Nicméně se obávám že to celé nebude pravda, vůbec tomu nevěřím a ty by si taky neměl. :-)

34
Monika
Reagovat

Sabina do poroty? To myslite vazne? Tam by snad mel sedet nekdo kdo neco dokazal a muze jim predat bohate hudebni zkusenosti. Rozhodne ne deckova zkrachovala existence o ktere nikdo od vitezstvi neslysel a nema na svem konte jediny hit. Navic je to beztak cele jen kachna, vsak s tim prisel nejvetsi panackovskej exot :-))

35
Tomáš
Reagovat

@Monika: Sabina je náhodou sympaťačka a i když se o ní všeobecně moc neví ale ona v tom hudebním světě žije, obráží fesťáky, natáčí songy atd. , už skoro 5 let jede na profi dráze a to není málo. Určitě už ví jak to v hudebním byznysu chodí, určitě už by nějaké zkušenosti úplným začátečníkům předat mohla. Je pravda že v širší veřejnosti se o ní moc neví a že její kariéra poněkud stagnuje – právě proto sem psal že v tom by i jí ta SuperStar mohla pomoct. Upřímně když si vybavím všechny ty superstáří porotkyně tak bych ji tam viděl daleko raději než Darinku, Vytiskovou atd., posledně už mě moc nebavila ani Marta Jandová. Ale že je to celé kachna je absolutně jasné takže to asi ani nemá smysl to řešit. :-)

36
Prochor
Reagovat

@Monika: Chci se zastat Sabiny v porotě protože si myslím, že se bude dívat na soutěžící jinýma očima než ostatní. Ona jedná prošla Superstar jako soutěžící a ví o čem mluví když budou mít třeba finalisti problémy, které si sama prožila – tréma, únava, nevhodné skladby, problémy s hlasem atd. Habera je přeci jenom někde jinde než finalisté.

37
ales winner emma
Reagovat

34 Monika největší panáčkovský exot opravdu to se ještě uvidí kdo má nebo nemá pravdu

38
J
Reagovat

A co dat do poroty niekoho z hudobnej branze z nahravacej spolocnosti ako bola napr. Lenka Slana v SHS1. Taky clovek ma predsa tiez skusennosti a vie zhodnotit. Ved S. Cowell v Pop Idol tiez bol na zaciatku za nahravaciu spolocnost S CLUB.

Druha vec rovnako ako Tomas som za rockove kolo, ale nie celkom za rockove kola ake boli v minulosti. Ved tym sutaziacim vo veku 15-25 rokov uz Metallica, Scorpions a Bon Jovi nemusia nic hovorit a ani by som ich osobne nenutila spievat hard – rock o metale ani nehovoriac. Ak by som postavila rockove kolo tak, aby bolo atraktivne najma pre mladu generaciu viac nez pre starsich, ktorych viac oslovi alternativny rock, ci poprock nez tvrdy hardrock. Myslim si, ze ak niekto kto inklinuje k rocku v sucasnosti z tinedzerov a ludi do 40 r. pocuva dnes viac GREEN DAY, IMAGINE DRAGONS, THIRTY SECONDS TO MARTH, FOO FIGHTERS, LINKIN PARK nez Metallicu. Ak uz povazujeme hudbu Mariah Carey, Whitney Houston za „dated“, tak by som k nim zaradila aj stare rockove a metalove legendy a skor uprednostnila novsi moderny rock a rozhodne by som bola za rockove songy nie starsie nez z roku 2003 (15 rokov stare v r. 2018). Take rockove kolo by bolo atraktivnejsie pre tinedzerov vo veku 13-19 rokov, ktorych chce MARKIZA s NOVOU pritiahnut k sledovaniu SuperStar. O tom, ze na hard rock potrebuje clovek hlas ako zvon ani nepoviem. Ja sama dnes doma pocuvam viac hudbu a konkretne rockovu z poslednej doby. Osobne ficim na poslednych albumoch GREEN DAY a FOO FIGHTERS. Rada si spomeniem na D. Rapattoniho z American Idol 2016 a jeho HOMETOWN SONG: Calling You od Blue October. Vystupenie nic moc od neho. Ale vdaka nemu som objavila pre mna neznamu alternative rock band BLUE OCTOBER z Texasu. A originalna piesen sa mi natolko pacila, ze som si ju rovno stiahla.

39
J
Reagovat

Este som zabudla na vokalistov. Aby tie live shows SuperStar neboli velmi chudobne, by som bola rada keby v nadchadzajucej SuperStar sa okrem do mladych adeptov na vitazstvo investovalo aj do backvokalov. Ak uz nie priamo nazivo na scene, tak aspon s predtocenymi backvokalmi, ktore sa pouziju pri vystupeni. Ono to ma potom iny efekt. Iste moze to na jednej strane zakryt spevacke nedostatky, ale na druhej to pre mna doma pri televiznej obrazovke vyvola krajsi efekt nez len samotne hoci excelentne spievanie finalistu SuperStar.
Tu je priklad ako by to mohlo byt a potom cloveka neprekvapi, ze tento song sa katapultuje na 2.miesto itunes charts uk :https://www.youtube.com/watch?v=hI4sYzP1OyA.

40
ales winner emma
Reagovat

tak castingy v česku začnou už o tomto víkendu 11 listopadu OSTRAVA a o den později 12 listopadu v BRNĚ no jsem zvědaví už by ale mohli začít odtajnovat jména moderátorů a poroty nevím na co NOVA A MARKÍZA ještě čekají

41
Luke
Reagovat

Zdravím všechny po dlouhé době. Tak za chvíli to vypukne, zase se bude na co koukat že jo. Jinak co se týče poroty, je pravda, že o víkendu začínají castingy, tak si se jmény dávají na čas. Vypadá to, že do toho nikdo nechce jít :-) Hlavně doufám, že v porotě budou nová jména, už bylo dost Jandové, Rolinsové, Soukupa, Habery…Představuji si, že by tam mohli zasednout třeba někdo jako – Sebastian, Krištof, Chinaski, Markéta z Verony…jo prostě někdo nový…

42
Tomáš
Reagovat

Tak co nového? Castingy už probíhají, že by se třeba odtajnila porota a moderátoři? :D

43
ales winner emma
Reagovat

tak novu možná přece jen koupí Čínani no to by bylo zajimavé to by už asi další řada SUPERSTAR v budoucnu už nebyla a odpověd pro Tomáška taky by mě zajímalo proč ještě nova s markízou neodtajní moderátory a porotu že by na tom prodeji pod CEFC bylo něco pravdy

44
Prochor
Reagovat

Mně by se líbila i změna vyhlášení vítěze. Ne vždycky jako v boxerském ringu. Například jako ve švédském Idol 2008.
https://www.youtube.com/watch?v=CHGhJjkrMd0

45
Lenka
Reagovat

Radsej osvedcene tvare a jedna nova tvar porote.Keby boli nove tvare porote by to nebolo ono.Bez Pala Haberu to neni ono.Aj ked obcas povie zle ale to vacsinou na kastingoch povie nieco nemal ale to by sme vsetci hovorili zle veci ked sedis 2 dni a tomu cely den aj 12 hodin.To by kazdemu sibalo.Ale potom priamych prenosoch hovori uprimne a poradi.Ach jaj takeho sefa by som chcela mat hi.Ale sa obavam ze Palo nebude asi porote.Pretoze na instragame dava malo a minule dal nadranom a si myslim ze je s Dannielou USA.Aby sa asi vyhol telefonatom a mailom na ponuky robit porotcu Superstar.Bojim sa ze ma toho dost uz.Aj keby mu davali neviem kolko peniazi.Noo uvidime.Modlim sa aby to zobral a bol porote Palo.Aj s Martou Jandovou.

46
Tomáš
Reagovat

No jako fakt by mě zajímalo kdy budou zveřejněna ta jména moderátorů a porotců. Nova s Markízou si s tím dávají tak na čas, až mě to pomalu už i přestává zajímat. :D Obávám se toho že je to stále v jednání a televize sou bezradné, možná neví koho tam vlastně mají upíchnout a s kým to dopadne, s kým ne….proto asi si s tím dávají tak na čas. Taky se obávám že Habera do toho nepůjde ale bez něj by to fakt nebylo ono. Jediný kdo by ho mohl nahradit je v mých očích profesor Klezla ale ten do toho už tuplem nepůjde. Bez ostatních co už v porotě někdy byli bych se klidně obešel ale nevadila by mi tam z ženských porotkyň třeba Ewa Farna, ta by asi byla taková nejpřijatelnější a pořád lepší než Rolins nebo Vytisková. Ani ta Osvaldová by mi nevadila i když tam už byla hodněkrát. Já bych chtěl do poroty třeba Richarda Krajča ale to je jen mé zbožné přání, které se mi nikdy nesplní. :D

47
ales winner emma
Reagovat

zaujala mě informace že včerejší Tvoje tvář má známý hlas byla ůplně poslední sérií a že se nova chce ve skutečnosti soustředit zase na vysílání pěveckých show SUPERSTAR HLAS a že dokonce mají s markízou novou snlouvu ve které se tyto pěvecké pořady budou vysílat minimálně do roku 2024 a za druhé už sem to psal jednou ale už by mohli bít nějaké konkrétní informace moderátoři porota atd…

48
Lenka
Reagovat

No uvidime ale si myslim ze silou mocou nahovoria Pala lebo sa boja ze to nebude mat sledovanost.Tak snad bude.Musime verit.Si myslim ze uz buduci tyzden to snad povedia kto bude porote a kto bude moderovat.Noo uvidime.Nechame sa prekvapit.Ale ked tam nebude Palo tak to nebudem pozerat.

49
Tomáš
Reagovat

@Lenka: Já to sledovat budu ať už tam Habera bude nebo ne, v Česku sme měli i ročníky bez něho a přežili sme to nějak. Je ale pravda že by tam chyběl a jiný takový kat se kromě profesora Klezly který je ale už dávno ze hry asi už nenajde.

50
Lenka
Reagovat

Ano ale to bola Ceska Superstar.U nas bol Slovenskej Superstar vzdy Palo Habera.A Slovaci si nevieme bez neho predstavit ani.ked neni Palo porote tak neni ani Superstar sa u nas hovori.Noo uvidime.Modlim sa aby bol.Dufam,ze tento tyzden daju oficilane oznamenie kto bude porote.

51
ales winner emma
Reagovat

no tak nevím proč ale opravdu mám velké pochybnosti jestli vůbec Superstar 2018 bude ted sem se ptal DJ VLADA jestli nemá nějaké informace ze zákulisí a ani mi neodpověděl možná si to ještě rozmyslí vzhledem k koupi MARKÍZY A NOVY čínskou společností CEFC

52
ales winner emma
Reagovat

a je to tady to na co jsem upozornoval se stává skutečností Slovenská Penta a Čínská CEFC nakonec koupí NOVU A MARKÍZU a to nejpozději do června roku 2018 podle několika zdrojů je zřejmé že cena se bude pohybovat od jedné do tří miliard a dokonce se spekuluje že místo amerických seriálů nahradí čínská tvorba a že o tom jestli bude nebo nebude nakonec SUPERSTAR 2018 se nejspíš rozhodne už brzy proto když sem se ptal DJ VLADA jestli neví kdo bude moderovat a kdo bude v porotě mi odpověděl že o tom rozhodnuto zdaleka není a ani nebylo takže jsem velmi zvědav jestli nova a markíza zveřejní tyto jména či ne pokud tak neučiní do konce tohoto roku pravděpodobně by noví majitelé udělali pořádný vítr a už ted se spekuluje navíc že pokud tam bude PENA A CEFC tak se radikálně promění programové schéma a budou padat hlavy

53
Lenka
Reagovat

A naco potom vyhlasili kastingy?Uz je neskoro uz musi byt Superstar.Inac by nebola tolko reklama na kastingy.A co by mali davat potom cinske veci?Nechapem co to ma potom spolocne.Tak potom by nemsuleli vysielat TV Markiza ani Nova.A navyse si myslim ze kuoa trva dlho.To sa moze stat aj za polroka aj v lete.A to konci aj vtedy Superstar.To neni take jednoduche ze brrr padaju hlavy.A este to neni iste este len rokuju.

54
ales winner emma
Reagovat

Lenka znova opakuji to co dosed vím že nebyli ještě zveřejnění moderátoři ani porota a pokud to televize neučiní do konce roku těžko mohou začít s vysíláním na jaře

55
J
Reagovat

@Prochor: Ja s tym suhlasim to je pekne vyhlasenie vitaza a bolo by dobre mat aj vitazny singel pre vitaza. Viem, ze o tom sa nam moze len snivat nakolko by to bol problem s jazykom. Nie kazdy by chcel totizto spievat v cestine resp. v slovencine. Emma teraz spieva v anglictine.

56
ales winner emma
Reagovat

Superstar 2018 skutečně nebude castingy se pto malí zájem v praze 2 a 3 prosince nakonec ruší

57
Luke
Reagovat

Prosím návštěvníka – ales winner emma, aby sem dal nějaký zdroj, kde chodí na ty nesmysly typu, že novu kupují číňani a bodu zde čínské pořady atd. a nebo že se ruší superstar…Můžeš nám všem tady říct, kde na to chodíš ? Podle toho jak píšeš, tak vypadá jako by jsi byl z pomocné školy…protože mi připadá, že chceš být jenom zajímavý a chceš vyvovat senzaci…Opravdu sem zvědavej, jestli sem dáš nějakej odkaz na tu tvoji senzaci ? :-D a nebo nedáš a tím pádem ze sebe děláš kašpara…i když to děláš už celou dobu, co tady píšeš a myslím, že se mnou budou všichni souhlasit :-)

58
ales winner emma
Reagovat

tak podle tvého názoru jsou to nesmysli asi těžko mohou bít vše je pravda a to že ještě nezveřejnili kdo bude moderovat a kdo v porotě je taky pravda tak si nevymýšlej ale ty Luke

59
ales winner emma
Reagovat

a laskavě mě přestan utážet nebo budu opět nucen požádat admina této stránky o pomoc aby ti dal varovný ban kašpara ze mě totiž někteří děláte už od dob minulé řady Superstar a dělali jste vše proto abych se tu už neobjevoval i když sem psal vždy recenze na finálová kola slepčíky apod… ty Tomáš a někteří další jste nedělali nic jiného než mě bud přehlíželi nebo kritizovali za mé pravdivé informace ale máš smůlu chlapečku budu to dělat i v této sérii Superstar a vás některých si všímat nebudu a končím s tebou debatu

60
Luke
Reagovat

Jediný komu by měl dát admin ban, jsi ty…Neumíš psát, ani se vyjadřovat a urážíš tady akorát ty…já sem napsal jenom pravdu.
A vidím, že jsi neodpověděl na moji otázku, kde jsi přišel na ty informace ? No aspoň se potvrdilo, že meleš kraviny a když něco řikáš, tak to neznamená, že je to pravda. Pokud to nemáš podleženo nějakým zdrojem, který po tobě vyžaduji, aby jsi sem dal.
Tak se ptám znovu, kde jsi to vyčetl to info, že superstar se ruší, že novu kupují číňani ???
Tak se ukaž ty hrdino, když je to pravda podle tebe…

61
Luke
Reagovat

,,Superstar 2018 skutečně nebude castingy se pto malí zájem v praze 2 a 3 prosince nakonec ruší“
Toto jsi psal 28.11.2017
a dneska píšeš, že v další řadě superstar budeš znovu psát o soutěžících recenze…
Takže to hovoří o všem, že jsi jenom člověk, který si myslí, že když napíše nějakou informaci, která nebyla nikde zveřejněna, tak vyvolá senzaci…Netřeba další komentář

62
Luke
Reagovat

Takže jenom info pro všechny slušné návštěvníky této stránky, přidávám odkaz na termíny posledních castingů v Praze.
V příspěvku 56, který psal uživatel ales winner emma dává info, že superstar se ruší, že castingy 2. a 3.12 pro malý zájem nebudou.
TAKŽE SE POTVRDILO, ŽE TENTO ČLOVĚK JE LHÁŘ A PODVODNÍK A POTŘEBUJE JENOM POZORNOST LIDÍ, PROTO PÍŠE TO, CO PÍŠE…
Odkaz přídávám dole…

http://tv.nova.cz/clanek/novinky/superstar-2018-terminy-poslednich-castingu-v-praze-prijd-i-bez-registrace.html

63
Tomáš
Reagovat

@Luke: Absolutní souhlas se vším co si napsal. Ono na něj platí jen jediné – absolutně ho zde přehlížet a ignorovat, vůbec na žádné jeho příspěvky nereagovat a nediskutovat s ním. Já už to tak nějakou dobu dělám a budu to dělat už pořád. I tak jsou ale ty nesmysly co tu píše strašně otravné a v podstatě to jak se ukázalo narušuje celou diskusi. Ten ban by to vše vyřešil a byl by na místě. Konečně by byl klid tak snad to admini zváží protože jinak od něj nebude klid nikdy.

64
Luke
Reagovat

@Tomáš: Přesně tak, nikdo by na něho neměl reagovat. To by byla úplně nejlepší věc.

65
ales winner emma
Reagovat

Tomáš promluvila zhrzená milenka která ani skoro po 3 letech nerozdýchala že minule vyhrála skvělá charozmatická zpěvačka s duší anděla EMMA Drobná ale v pořádku jinak co se týká toho banu nebude ani potřeba sám zvážím jestli sem ještě někdy vůbec příjdu než bít mezi těmito rádoby odborníky

66
DENISKA 147
Reagovat

Ahoj jsem tady nová moc se tu nevyznám může mě někdo vysvětlit kdo je ales winner emma

67
Luke
Reagovat

@DENISKA 147: Ahoj, zdravím tě. Ales winner emma je člověk, který zde napíše nějakou senzaci a přitom to není pravda. On je ten typ člověka, který hledá pozornost ostatních a proto píše z 99% nesmysly a lži. V minulé řadě superstar tady byl na některé členy vulgární (třeba na Tomáše) a opravdu nevím, proč nedostal ještě zákaz chodit na tyto stránky. Nejlepší je, vůbec si ho nevšímat a nereagovat na něho. Kdyby psal slušně a dávalo to logiku a nevymýšlel si, tak proti němu nemá nikdo nic, ale bohužel situace je jiná.

68
ales winner emma
Reagovat

DENISKA 147 holka dej si obklad na hlavu i když absolutně netuším kdo seš ale jestli seš jen další kteří se přidali na stranu těch tomášů a Luke tak ok ale radím ti neznáš mě tak nemel hlouposti

69
DENISKA 147
Reagovat

ales winner emma asi si fakt mimo a nikoho se nezastávám ale Tomáš a Luke mají pravdu na tebe a tvé vymyšlené hlouposti platí jen jediné ignorovat a to samé já dělám ted ignoruji tě a je mi tě líto

70
Tomáš
Reagovat

http://superstar-2018.cz/to-jsou-oni-utajovana-porota-pate-rady-superstar-2018-unikla-na-internet/ Tak po delší době konečně trochu prolomení ledů i když je to zatím neoficiální. Přiznám se že tomu moc nevěřím ale kdyby toto celé byla skutečně pravda tak za mě spokojenost teda až na toho Bena. Jeho styl hudby za hudbu nepovažuju takže ho ani jako hudebníka nemůžu uznávat a při jeho rychlém způsobu řeči nevím jestli by mu soutěžící vůbec rozuměli a porotci by mělo být rozumět dobře. Ale nakonec bych ho tam taky nějak přežil a beru aspoň to že se vyzná v tom co dnes v šoubyznysu letí, v módě, má rád nové trendy a jeho doménou je pódiová prezentace. Takový element by se tam vlastně taky hodil, od odbornosti zpěvu a hudby by tam byli zase jiní. Se zbytkem úplná spokojenost, hlavně kdyby Habera zůstal a Rupperta sem si v porotě dlouho přál ale právě u něj bohužel moc nevěřím tomu že to není jen kachna. Knechtová by taky mohla být fajn, stejně ty ženské porotkyně co už v Superstar byly tak se postupně zprotivily téměř všechny a chtělo by to někoho nového. Celkově vzato ponechat tam Haberu a jinak tam dát samé nové tváře to je skvělý nápad takže mě by tato zatím oficiálně nepotvrzená porota velmi potěšila a Bena bych tam překousnul. Teď jde teda o to jestli je to pravda…fakt tomu moc nevěřím ale už brzy se dozvíme jak to bude. Mám trochu strach aby pak oficiálně oznámená jména nebyla oproti této porotě zklamáním.

71
ales winner emma
Reagovat

Tonášek tady koukám jede těžké bomby když tady vidím ten blábol který má pouze ve své hlavě omezené a duté tak potom kdo si co vymýšlí takto to určitě vypadat nebude v porotě bude PALO HABERA ale dál tam bude sabča křováková a anička slováčková už sem to tu oszatně jednou psal to co vypotil tomášek je nehorázná blbost s IQ tykve

72
Luke
Reagovat

@Tomáš: Jo taky souhlasím, že až na toho Bena by to ušlo. Rupperta bych si tam přál taky a Knechtová by byla taky super, akorát ten Habera nevím nevím, prostě bych chtěl komplet novou porotu, ale přežil bych ho tam, nějak mě nevadí. Já bych teda vyměnil toho Bena za nějakou ženskou ještě, ať je to fifty fifty.
Uvidíme no…

73
Tomáš
Reagovat

@Luke: Já Bena vážně nemusím ale jeho soužití v porotě s Haberou, který ho v Superstar prakticky ´´vychoval´´ by mě teda hodně zajímalo. Když by tam byli Habera a Ruppert tak by to vyvažovali a Ben by se dal přežít, zkrátka by každý představovali pohled z úplně jiného světa a bylo by to pestré. A Knechtová by mezi nimi byla taková klidná síla a příjemný doplněk. Ale fakt no, dokud to nebude potvrzeno tak sou to pořád jen informace které si někdo mohl vycucat z prstu a nejde to brát vážně.

74
yeey
Reagovat

Může mi někdo rozlousknout, jak moc je to věrohodný? :-) Asi bych proti tomu nic nenamítal, velký očekávání od celé SuperStar stejnak nemám. Bena rád nemám, ale asi by tam byl celkem zajímavej a etabloval se na takovou už (bohužel:-)) dostatečně.

75
yeey
Reagovat

@yeey: *etabloval se na takovou roli

76
Tomáš
Reagovat

@yeey: Jak moc je to věrohodný ti asi nikdo tady neřekne, vidíme to stejně jako ty. Vzhledem k tomu že se ta jména objevila v několika slovenských médiích tak já fakt nevím ale spíš tomu asi nevěřím. Asi nám nezbývá než si počkat do ledna, pak bude definitivně jasno.

77
ales winner emma
Reagovat

je zajimavé že nova a markíza pořád mlčí ohledně jmen poroty do Superstar 2018 jinak něco k těm jménům Palo Habera bez něj by Superstar nebylo Superstar neumím si bez něj vůbec představit tuto soutěž kat ale zároven umí vysvětlit soutěžícím pohled na odbornost a zpěv kterému rozumí Katarína Knechtová pro mě nejlepší profesionální zpěvačka na Slovensku podle mého názoru bude tou hodnou vílou no a česká část Ruppert matěj nováček bude to mít podobně těžké jako Klára Výtisková ale obstojí no a ten poslední Ben Cristovao nebudu radši hodnotit pro mě průměrný nezpěvák a netalent neměl by co nabídnout a bude jen do počtu sečteno potrženo a můj tajný tip na moderátory bud Leoš a Adéla banášová nebo opět Pyco s jitkou nováčkovou a závěrem my dovolte skromně a bez urážek napsat štastné a veselé vánoce a do roku 2018 chci popřát méně hádek na tomto serveru a mín napadání mé osoby konkrétními jmény děkuji za můj skromný ale o to aktuální prosbu

78
Lenka
Reagovat

Snad uz tento alebi buduci tzyden povedia kedy bude Superstar.Este je take hluche obdobie.No uvidime.

79
ales winner emma
Reagovat

největší sranda Lenka je že mě tady Tomáš a ostatní napadali z toho že si vymýšlím že nebude Superstar a že sem si vymyslel i prodej novy čínskou CEFC a ejhle už to začíná samo bít jasnější ale asi se od nich nedá očekávat že by se mi aspon omluvili jen na mě ůtočili a ted už tu radši i nechodí což mi nevadí ani mě to nemrzí kdyby totiž takovím individůům jako jsou Tomáš Luke Deniska 147 dali ban tak by tu nemuseli bít věčné spory

80
Lenka
Reagovat

A už je to tu.Už všade píšu médiách aj internetových že bude 100% Superstar aj už sú porotcovia známi.Už majú fotku spoločnú.Jedine ešte za pár dní povedia kto bude moderovať.A superstar má byť niekedy vo februári.

Přidat komentář