Panáček v reality show

Nákupné maniačky 2017 (3.4. – 7.4.): Viktoriino tajemství

3. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2017

A

Po několika měsících se na obrazovku vrací oblíbená show Nákupné maniačky. Hned na začátek horká novinka – tajný porotce Zuzana Plačková. Okomentuje jednotlivé šatníky i průběh nakupování, a protože je to osoba, která si občas nevidí do pusy, máme se prý na co těšit.
Čtveřice soutěžících je zvyklá na odvážnější předvádění, mají co ukázat a podle toho stylista Marián Hornyak zvolil téma – Viktoriino tajemství. Inspiraci našel v módní show známé americké firmy Victoria’s Secret a v jejich populárních kreacích s andělskými křídly. Ano, celý týden se bude točit kolem spodního prádla, korzetů, body atd. Soutěžící by měly najít správnou rovnováhu mezi ženským půvabem a sexy rafinovaností. Outfit bude určený na show, proto se nemusí bát netradičních kombinací, ať v materiálech nebo doplňcích.

Tento týden mají NM samostatný článek, v těch dalších možná opět propojím NM s Popelkou v jednom článku, ale zatím to nechávám otevřené.

Zuzana Plačková – tajná porotkyně

ZUZANA
Snad jen tajná a ne trapná!

Maniačky tohoto týdne

B

Finále

nm1

tabulka1

Nákupné maniačky sledujte každý všední den na TV JOJ (LIVE vysílání) od 15.50 nebo z archivu, který je zdarma.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Zdenka_P
Reagovat

Tomu říkám téma! A dámy vypadají samy o sobě, že o svých outfitech alespoň přemýšlejí.

2
Mali
Reagovat

Mi to téma až tak nesedí, ale pořad je bezva osvěžením.

Reagovat

Teď jsem se dodívala, téma mimo mě, Plačková nezklamala, ale je super, když i v průběhu pořadu vidíme stylistu a s ním i jeho komentáře.

Přidat komentář