Panáček v reality show

Survivor Samoa (15.část)

25. Prosinec 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Nerozlučná čtyřka z původního kmene Foa Foa dokázala nemožné a obratně se ubránila dvojnásobné početní přesile původních Galu. Už jim v cestě stojí jen jeden z nich, Brett, který byl celou hru spíše v pozadí, ale nyní se mu daří vyhrávat jednu soutěž o imunitu za druhou. Pokud by vyhrál i poslední dvě soutěže, měl by jisté celkové vítězství, protože o vítězi rozhodne porota, v níž sedí jeho kamarádi z Galu.

Na startu další soutěže o imunitu mu tak bylo jasné, [singlepic id=311 w=160 float=right]že mu jde o všechno, po krku mu během závodu půjdou všichni čtyři Foa Foané. Soutěž to byla poměrně krátká a obyčejná, štábu teda nedala moc práce na vymyšlení. Trosečníci měli přeběhnout po síti a úzkých kládách, popadnout pytlík s dílky skládačky, vrátit se na start a z puzzle sestavit logo pořadu.

Foa Foané měli jediný cíl, zabránit, aby tuto soutěž vyhrál Brett, přesně to se ovšem stalo a mladík si tak s velkou úlevou mohl potřetí za sebou nasadit amulet imunity. Foa Foané tak měli nelehký úkol,[singlepic id=312 w=160 float=left] rozhodnout se, koho ze svého středu obětovat na Kmenové radě. Russell ani na chvíli neuvažoval o tom, že by to měla být jeho věrná pomocnice Natalie, rozhodoval se mezi Jaisonem, kterého by před porotou hravě porazil, ale který zase není tak moc úspěšný v soutěžích, a Mickem, který by mohl pomoci v další soutěži porazit nebezpečného Bretta. A právě to byl hlavní důvod, proč nakonec na Kmenové radě vypadl Jaison, s Mickem budou mít proti Brettovi větší šance.

Předposlední soutěžní den (v pořadí 38.) nastal čas na rozhodující soutěž o imunitu. Cestou na místo konání této soutěže se čtyři zbývající trosečníci věnovali tradičnímu zavzpomínání [singlepic id=313 w=160 float=right]na všech šestnáct vyřazených spoluhráčů a rituálnímu spálení jejich jmenovek. A pak už přišel okamžik úplně poslední soutěže o imunitu. Každý z trosečníků v ní měl za úkol na svislé tyčce držet dřevěnou sošku, každé dvě minuty se pak na spodní konec tyčky nasunula další tyčka, cílem bylo balancovat s čím dál delší tyčí tak, aby soška nespadla.

Mickovi a Natalil spadla soška téměř ve stejnou chvíli, takže nastal napínavý souboj mezi Brettem a Russellem. Pokud by opět vyhrál Brett, nebylo by pochyb o tom, že by vyhrál i ten milión dolarů, v devítičlenné porotě by měl zcela jistých sedm hlasů od svých spoluhráčů z Galu. V rozhodující chvíli ho ale štěstí opustilo. Už ve chvíli, kdy mu dřevěná soška padala, [singlepic id=314 w=160 float=left]bylo mu jasné, že ve hře končí, Russell vyhrál svou první a mimořádně důležitou soutěž o imunitu a Mick s Natalií mohli oslavovat s ním. Brett sice trochu doufal, že by Russell dodržet tajnou dohodu, kterou uzavřeli ráno, že by ho vzal jako kvalitního soupeře do finále, ale samozřejmě se tak nestalo, na večerní Kmenové radě vypadl Brett.

Ve finále tak jsou tři Foa Foané a všichni Galu se musí spokojit pouze s místem v porotě. Ráno 39.soutěžní den tak mohli Russell, Mick a Natalie [singlepic id=315 w=160 float=right]slavit a zároveň se začít připravovat na to, jak přesvědčí členy poroty, aby dostali jejich hlas. Dosud všichni tři táhli za jeden provaz, ovšem teď už bude každý za sebe. Russell se tak v táboře ke svým dvěma přátelům choval arogantně, seběvědomě prohlašoval, že proti němu nemají vůbec žádnou šanci, protože jejich hra nebyla tak dobrá jako ta Russellova, takže porota přizná vítězství určitě jemu. Bylo to sice namyšlené tvrzení, ale jeho cílem bylo otřást sebedůverou Micka a Natalie před večerní Kmenovou radou.

Na jejím začátku dostali všichni tři finalisté prostor na úvodní proslov. Každý zvolil jiný přístup, Mick zdůrazňoval, že se k ostatním snažil chovat jako k lidem a ne jako k šachovým figurkám, Natalie se [singlepic id=316 w=160 float=left]rozplývala, jaká to byla úžasná životní zkušenost, kdežto Russell jednoduše vypočítával všechny své strategické kroky, které ve hře promyšleně udělal, přiznal se k tomu, koho podrazil, koho vyřadil, když se mu zkusil postavit. Zdůraznil, že Survivor je hra, kde jde o to, jak přechytračit ostatní, takže by porota měla uznat, že v tom byl skutečně nejlepší a hlasovat právě pro něj.

Poté dostali slovo porotci a mohli se všech tří finalistů zeptat na co chtěli. Jaison se třeba zaměřil na jejich civilní povolání, o Russellovi se vědělo, že je majitelem naftařské firmy (a porotce by tak mohlo napadnout, že peníze nepotřebuje), [singlepic id=317 w=160 float=right]ale ani Mick a Natalie nebyli zrovna chudáci. Na Micka se pak hrnula kritika, že jako kapitán nedokázal svůj kmen správně řídit a motivovat, Natalii, že se celou hru jenom vezla ve stínu Russella, a Russell to schytal za své arogantní bezohledné chování, které nebylo zrovna čestné.

Na základě jejich odpovědí si porotci udělali obrázek o nejvhodnějším vítězi, odevzdali své hlasy do urny, [singlepic id=318 w=160 float=left]kterou pak moderátor Jeff Probst otevřel až v televizním studiu v Los Angeles během nedělního přímého přenosu. Mick nedostal ani jeden hlas, Russell dva (od Shambo a Johna) a vítězkou se stala Natalie díky sedmi hlasům od zbytku poroty, kteří ocenili hlavně její společenský přístup, kdy nehrála tak agresivně jako Russell. Po vyhlášení vítěze následovalo tradiční setkání se všemi účastníky Survivor Samoa. Russell byl během celého večera viditelně zaskočený, se slzami na krajíčku, [singlepic id=319 w=160 float=right]nemohl uvěřit tomu, že porotci neocenili jeho snahu o strategickou hru od prvního do posledního dne a místo toho přiřkli vítězství blondýnce Natalii, která s nimi byla větší kamarád, od začátku se vezla spolu s Russellem, dělala pouze to, co Russell vymyslel a zatímco on schytávala jednu ránu za druhou od svých protivníků, ona se jen kryla v závětří. Russellovi vůbec nešlo o to, aby dostal hlavní výhru milión dolarů, protože ten si snadno vydělá, jediné co chtěl, byl titul Posledního trosečníka, aby se zapsal do historie jako nejlepší strategický hráč. Dokonce v přímém přenosu nabídl Natalii, že jí dá 10.000 dolarů, když mu tento oficiální titul přenechá, což Natalie ovšem odmítla. Jedinou náplastí pro Russella byla odměna 100.000 pro nejlepšího hráče tohoto ročníku v anketě televizních diváků.

S tímto názorem se neztotožňoval Jaison, nechápal, proč spousta fanoušků obdivuje Russella za jeho strategickou hru během níž lhal a bezohledně podrážel ostatní, zatímco Natalie zvolila lidský přístup, [singlepic id=320 w=160 float=left]byla hodnější, a proto si také výhru zasloužila. Na Russellovu obranu se ve studiu postavila jeho manželka, která prozradila, že v reálném životě Russell takový vůbec není, pouze zvolil roli manipulátora a padoucha, protože hrál hru. A tuto hru si mohl vyzkoušet ještě jednou, protože podle dostupných informací bude Russell jedním z účastníků 20.sezóny Survivora nazvaného Heroes vs.Villains (Hrdinové proti padouchům), kterou moderátor v závěru pořadu představil krátkou upoutávkou:

Tato jubilejní 20.řada Survivora se začala natáčet ihned po skončení Survivor Samoa na stejném ostrově, vybráni do ní byli ti nejsympatičtější a nejzákeřnější soutěžící z předchozích 19.řad. Vysílat se začne už 11.února 2010, týden předtím se můžeme těšit ještě na speciální pořad Surviving Survivor, což bude ohlédnutí za uplynulých 10 let této oblíbené trosečnické reality show.



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Samoa (14.část)
Survivor Samoa (13.část)
Survivor Samoa (11.a 12.část)
Survivor Samoa (10.část)
Survivor Samoa (9.část)
Survivor Samoa (8.část)
Survivor Samoa (7.část)
Survivor Samoa (6.část)
Survivor Samoa (5.část)
Survivor Samoa (4.část)
Survivor Samoa (3.část)
Survivor Samoa (2.část)
Survivor Samoa (1.část)
Upoutávka na Survivor Samoa

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 46
1
BMAJTZ
Reagovat

Myslim, ze neni treba pripisovat spoiler kdyz uz je precijenom jasne vse. Osobne si myslim, ze Russel si to fakt zaslouzil. At uz ten clovek je jaky chce, vyhru si jednoduse zaslouzil, me osobne bylo jasne, ze to vyhrat nemuze, protoze proste spousta lidi nechape podstatu hry, ktera je v tom prechytracit ostatni, ale naopak si vsechno berou moc k telu. Holt to je lidska natura. Jeden fakt je, ze Russel udelal velkou chybu hlavne tim, ze nechal vyradit Shambo a ze si do konce nechal Natalii. To byly opravdu velke chyby, protoze Shambo by to za svou zradu u byvalych Galu rozhodne nevyhrala a Natalii naopak vsichni stejne zvolili jenom proto, ze to nikdo nechtel pripsat Russelovi a Mick si to uprimne nezaslouzil vubec. Volba vyherce byla spise z litosti nez z toho kdo co udelal. At si rika kdo chce co chce Natalie by se bez Russela nedostala ani do faze slouceni kmenu. Bez Russela by nikdy nikdo z Foa Foa nemel nejmensi sanci Survivora vyhrat. Podle me je to dosti nefer a zaverecne Jasonovo tvrzeni, ze nechape jak muzou lidi milovat nekoho kdo podvadi a lze je spise takova odveta, za to ze byl vyrazen tak blizko cile i kdyz byl z Foa Foa, je to precijenom hra a ne zivot kde by clovek pohlizel na kazdou vec z jineho uhlu. Pro me osobne je Russel jedinym opravdovym vitezem teto rady, protoze kdyby nebyl vypocitavy hajzl vyhrala by to nejaka nula z Galu. Cekat se to samozrejme dalo a ja vedel uz dlouho ze mu to porotci proste nedaji. Jeste ze objektivni divaci mu uznali, ze byl nejlepsim hracem, aspon tato mala zaplata na dusi. Jeste bych zminil dve veci. Prvni je zaverecny proslov Ericka ktery me naprosto nastval a tim uplne zmenil jakekoli smysleni ostatnich porotcu, za coz by si zaslouzil pekny kopanec nekam. Druha vec je, ze se tesim na 20. serii. Survivora jsem nikdy nesledoval nejak pravidelne, ale kdyz uz jsem videl podle nekoho zatim nejlepsi 19. serii tak na 20. kde budou ti nejhorsi a nejlepsi se nemuzu dockat.

2
L.O
Reagovat

Ja osobne som rad, ako veci dopadli. Uchranili sme sa od toho aby sa Russel nazyval najlepsim hracom v historii / aj ked sa to uz deje/ , co je uplne debilnost…k najlepsim hracom historie sa ani nepriblizuje… Ale rozhodne to bol skvely televitzny charakter. MImochodom rozpravat o objektivnosti ludi, co hlasuju je najvacsie blbost ( za prve dali milion Rupertovi, mali radi JT-ho, Bob.. hraci, ktori su mozno sympaticki, ale nespravili nic pre vyhru) a za druhe Russel mal najviac casu bezhom celeho Survivora, to sa potom vyhrava ked je cloveka vidiet 20 krat viac ako niekoho ineho :D…Ale Russel ako hrac nehral vobec zle…spravil vela vybornych rozhodnuti, bohuzial k tomu spravil vela chyb, ktoreho stali milion dolarov ( a podla dost strasny vykon na kmenovej rade)…Natalie nie je najlepsi vitaz ever, ale je to flexibilna hracka ( videla, ze sa agresivne zeny vypadavaju a zariadila sa podal toho), spravila vela dobrych rozhodnuti – pripilichtit sa k Russelovi, vylucenie Erika a podla intervies kazdy den Russelovi oopakovala, ze to urcite vyhra ( aj ked si myslela, ze nie)…Russel by ma potesil, keby vyhral a Natalie ma tesi viac… Mick by ma npotesil a Galu by ma nepotesilo… :) A inak nemylsim si, ze Erik zvyklal ludi na stranu Natalie…priserny vykon Russela behom poslednej kmenovej rady zvyklal ludi na strasnu Natalie, ktora behom show v podstate robila, co jej islo najlepsie- zblizovala sa s ludmi a nechala Russela schytat gulky… :)

3
BMAJTZ
Reagovat

Nevim, o nejlepsim hraci mozna mluvit nemuzeme. Uprimne receno Survivora sleduju poradne teprve prvni serii tedy serii 19 ostatni jsem videl sem tam nejaky dil takze v tomhle jsem dost mimo (proto nemuzu ani porovnavat nejakou objektivnost v ramci serii). Souhlasim s tim, ze Russel dostal 10x vic prostoru nez ostatni a proto ho lidi vice poznali, ale stejne moznosti mel kdokoli jiny, kdyby kdokoli jiny hral aspon trosku agresivneji a strategicteji, tak se urcite na obrazovky dostane taky hodne casto. Ale kzdyt oni vsichni ostatni byli tak neskutecne nudni a opravdu me nebavi koukat na bandu lidi co na plazi nedelaji nic a k tomu cvici jogu ci co. Bohuzel smula byla hlavne v tom, ze Foa Foa neustale prohravali a z Galu se tak zahy stal naprosto nezajimavy tym. Kdyby se i z nej casteji vyhazovalo, verim, ze by se nejake charektery projevily. Dale souhlasim se spatnymi tahy v nekolika poslednich kmenovych radach, ty byly opravdu spatne promyslene, ja osobne bych posledni asi 3-4 kmenovky hral trochu jinak, ale to je jedno. Mno a ke strategii Natalie, osobne si nemyslim, ze by jeji strategie byla takova, ze hrala nevinatko. Podle me cela tahle historka byla recena jenom proto, aby to vypadalo, ze vubec neco delala a ne, ze se jenom vezla s Russelem. Neni nic spatneho na tom, ze clovek je sam sebou a ke vsem mily, ale vymlouvat se na to, ze to byla celou dobu vlastne promyslena strategie mi prijde jenom jako brutalni vymluva.

4
jukab
Reagovat

Myslím, že Russel měl určitě vyhrát. Jsem rád, že hlasem nezklamal alespoň John, kterého jsem si taky oblíbil :-) Vítězství Natalie mi nevadí, stejně si všichni budou z téhle řady pamatovat Russela, jako z osmnáctky Coache a tak. Jasně, že strategičtí hráči dostávají více prostoru k mluvení, protože o tom to je. Být mrcha a všechny si omotat kolem prstu, načež je zradit. Když si oblíbím někoho jinýho, zajímá mě pak i co dělá, co doma má, dobře, ale u jiných naprosto ne, a proto jsem rád, že to režie stříhá takto. No, nemůžu se dočkat dvacítky, doufám, že Heroes brzo vylítají, aby nebyli ni v porotě, protože pak by to zas bylo rozhodování jako v Samoe I. No a douám, že uvidím hlavně Roba C, Cirie a Yaua opět v akci :-)

5
Pattrick
Reagovat

Viděl jsem všechny sezony, jsem jeden z největších fandů a opravdu musím říct, že Russell je nejlepší hráč všech dob a kdybych byl na jeho místě, hrál bych přesně takovouhle hru.. Škoda, že se choval až tak arogantně, myslím, že by vyhrál :-/ ale Natalie není nejhorší vítěz, ona vlastně byla takovým mezníkem, když ji napadlo vyhodit Erika, to bylo pro hru klíčové.. Jinak finálová Immunita mi dávala nervama hodně zabrat. Co se týče 20. řady, tak se neskutečně těším

6
Tereza
Reagovat

Viděla jsem téměř všechny série Survivora (snad kromě dvou) a musim říct, že podle mě to měl vyhrát Russel, jeho hra byla dechberoucí a je škoda, že porota to dostatečně nepřipustila a nedala stranou osobní pocity křivdy. Považuju ho za skvělého hráče, který si titul zaslouží mnohem víc než Natalie (a klidně ještě několik předchozích vítězů). Těším se na 20. sérii!

7
Milda
Reagovat

Rusell „umřel“ na až přílišnou sebejistotu. Chápu, že se hodně ulevilo, když vyhrál závěrečnou imunitu a ze hry byl vyřazen Brett, nicméně pokaždé, když si je někdo přiliš jistý svou výhrou a přestává „hrát“, obvykle se spálí. Otázkou je, jestli si z toho může vzít ponaučení a předvést něco i ve 20. řadě. Pokud byla natočena okamžitě po dokončení 19. a protihráči ho nemohli vidět v akci, je celkem pravděpodobné, že netuší, co od něj mají čekat a to by mu paradoxně mohlo brzy zlomit vaz (a i pro to byl třeba tak kyselej). Ano, hrál velmi dobrou hru, ale nějak ke konci přestal brát na vědomi, že ukolem hry je přehrát a přelstít, ale pak ještě potřebuje získat hlasy poroty, takže si likvidaci ostatních nemůlže tak mco užívat… :-)

8
Pattrick
Reagovat

Ve 20. řadě bude mít ale potíž, protože tam nejsou „blbé“ holky, které měl ve své řadě, tam bude muset použít jinou taktiku, než všem říkat, buď semnou v alianci .. už v jeho řadě mu dva lidi nevěřili a tam kde jsou největší bastardi mu neuvěří nikdo, takže to bude mít chlapec trošku těžší

9
starver
Reagovat

Souhlasím s většinou názorů, a to že měl Russell vyhrát. Na konci ovšem i on ukázal, že není nějaký super myslitel. Posledních pár rad jsem nechápal např. proč si nechal vyřadit Shambo. Chlapci mu nakonec ve vyřazení Bretta stejně nepomohli. Jak to říkal vítěz série Vanuatu (ten chlápek, jak byl v poslední sedmičce se šesti ženami a nakonec je nějakým způsobem dostal), nemůžu si vzpomenout na jméno, tak ten byl podobný typ jako Russell, zmetek, co všem lhal a myslel si o nich svoje, ale narozdíl od Russella hrál až do té doby, než porota odevzdala hlasy, nakecal jim blbosti, jak je měl rád a jak mu na nich záleží a tím vyhrál. Russell skončil se hrou už po imunitě, chyba, prohra. Vyhraje to Natalie. Proč? Nikdo vlastně ani nemůže vědět, jen aby to nevyhrál arogantní Russell.

10
L.O
Reagovat

NEma prosim vas niekto odkazy na 9. sériu SUrvivor Vanuatu?

12
etin
Reagovat

Natálie byla nejlepšííííí!!!!!!Fandil jsem jí to od začátku!!!!!!Byla z nich i nejhezčí:D

13
matěj
Reagovat

etin:přesně to si myslím i já, natalie si to zasloužila i když se vezla s russellemale russ poslední kmenovou radu si hodně věřil .Takže po dlouhé době vyhrál můj favorit,no už se nemůžu dočkat na heroes vs villains

14
TK
Reagovat

Russell by sice udělal lépe, kdyby si ponechal Shambo, ta by zcela určitě od poroty žádný hlas nedostala, ale v té době moc na výběr neměl, Bretta vyhodit nemohl, a kdyby vyhodil Jaisona, tak by to mohlo znervóznit Micka s Natalií a ti by se kvůli své vlastní ochraně snažili na příští Kmenovce Russella zbavit, když už ho nechránila imunita.

Nedivím se Russellovi, že byl naštvaný a že má teď ten svůj web http://www.russellgotscrewed.com. Porota vůbec nezohlednila, že to všechno bylo jen hra a Russell ji hrál skvěle, takže by si vyhrát zasloužil. Místo toho porota vybrala někoho, kdo byl na ně hodný, nedokázali se smířit s tím, že 3 Foa Foané (a hlavně Russell) s Galu tak zatočili a obrátili poměr sil. Překvapil mě Erik, který na předchozích Kmenových radách viditelně aplaudoval Russellovým obratným tahům a nyní pronesl řeč vyzdvihující Natalii. A zbytek poroty byl stejně tak zatrpklý, v záběrech z Pondarosy řekli, že budou hlasovat ne pro nejlepšího ze 3 finalistů, ale pro toho, kdo si to z nich nejméně nezaslouží.

V Reunion show byl Russell porážkou tak zklamaný, až si myslím, že už dobře v té chvíli věděl, že se mu v Survivor 20 zas tak nedařilo a do finále se podruhé nedostal (uvidíme, je to jen moje domněnka). Ve 20.řadě mohl mít výhodu v tom, že ho ostatní vůbec neznali z televize, takže neví, jaká je jeho strategie a jestli patří k hrdinům nebo padouchům. Takže by klidně mohl zkusit zopakovat ty svoje nejlepší kousky s nalezením skryté imunity bez jakékoliv nápovědy.

V souvislosti se Survivor Samoa se mluví nejvíce o Russellovi a není divu, to byl tak jediný člověk, který tam hrál a věděl, co chce. Ostatní to zřejmě brali jen jako prázdniny, proto pak jen Galu s otevřenou pusou zírali, jak jeden po druhém vypadávají a jejich početní převaha se rozplývá pod rukama.

Ještě že 20.řada začíná relativně za chvíli, i po 10 letech dokáže tahle show stále nabídnout skvělou podívanou.

15
Mára
Reagovat

ahoj sleduji trosecnika rad :) a hledam titulky na 10 serii a taky celou 9 serii kdyby nekdo mel pls kontaktujte me na mail

16
Mára
Reagovat

btw mejl je san.jose@centrum.cz

17
BMAJTZ
Reagovat

Myslim ze si tyhle serie zkouknes pekne v anglictine :-D

18
elvis12
Reagovat

Toto som vystrihol zo Samoa: Reunion, sú to fotky ktoré sa tam len tak mihli. Napíšte názor čo si o tom myslíte, je tam 16 fotiek Heroes a 16 fotiek Villains.

http://rapidshare.com/files/327411770/cast.zip
http://leteckaposta.cz/230015840

http://uloz.to/3456876/cast.zip

19
Daniel
Reagovat

Tak abych se taky zapojil do diskuze. Survivora sleduju uz peknou radku let a videl jsem prakticky vsechny serie (chybi mi Pearl islands) a musim se zastat vsech co tvrdi o Russelovi jen to nej. Vzdyt on opravdu je jeden z nejlepsich hracu historie. Rozhodne se tezko tvrdi, ze nejlepsi, ale jeden z nej urcite. Hodne mi tato sezona pripomnela All star 8. sezonu, kdy vyhrala Amber a ne Boston Rob (i kdyz jim to zustalo v rodine:-) Tam si to taky Rob jednoznacne zaslouzil, ale ono nic. Dalsi podobnost muze byt s 13. sezonou, kde nevyhral Ozzy (ale tam slo hlavne o to, ze Ozzy vyhral skoro vsechny imunity, ale stejne nevyhral. Tech prikladu je samozrejme hodne, ale tato porota byla jedna z nejhorsich.

Jinak co se tyce 20. rady. Ta bude naprosto genialni, ale hlavne pro lidi co videli vsechny rady. Vybrani jsou jedni z nejvyraznejsich hracu historie. Pokud by jeste nekdo z vas nevedel ucastniky, tak zde je odkaz. Jste z ucastniku tak nadseni, jak ja?:-))

http://www.homorazzi.com/article/survivor-20-heroes-vs-villains-spoilers-cast-list-survivors-contestants/

Btw. Russel tam bude zastupovat hrace z 19. rady:-)

20
Feji
Reagovat

Z toho castu upřímně moc nadšený nejsem… Chybí mi tam Sierra a Eliza a některé hráče opravdu nemám chuť vidět potřetí a navíc mi příjde hloupé, že je tam tolik vítězů…. Ale stejně se těším (hlavně na Courtney Yates a Cirie) :-D

21
Ondra L.
Reagovat

souhlasím s Feji, Sierra a Eliza… ty bych tam také strašně rád viděl… a tak co víme, třeba to je zase jen fáma a zúčastnění budou úplně jiní :-)

22
Feji
Reagovat

Jo no, ale Sierra tam asi určitě nebude, uvádí nějaký pořad na Novém Zélandě :-DD:
http://www.youtube.com/watch?v=NFG8ivFItH0

23
BMAJTZ
Reagovat

Zdravim, opravdu nemam chut sledovat vsechny serie zpetne. Je to sic docela zajimavy porad ale tohle bych asi fakt nedal. Dopoructemi teda jednu nebo dve nejlepsi serie co byly. Byl bych vdecen. Zadnou nudnou radu fakt koukat nechci.

24
L.O
Reagovat

SUrvivor Fans vs. Favourites ( 16.séria) a Survivor CHina (15.séria)…aj ich lahko obstaras a aj su vyborne :)

25
Zack
Reagovat

Pro me Mikronesia

26
matěj
Reagovat

Tak já bych cast na 20.sezonu bych hodně změnil. Kde je třeba Laura ze Samoy ,chtěl bych ji vidět ještě jednou proti Russovi,nebo Corinne z Gabonu???a další některé nechci vidět vůbec např.sandra, tyson,courtney , tom,a další no skoro polovinu :d ,,,no hrůza aspoň pro mě, z tohoto castu se mi zamlouvají jen pár trosečníků:Parv, Amanda, Sugar, Jerri, Russell, JT a to je asi vše

Tohle by byla moje vysněná cast Survivora Heroes vs Villains by byla:

Heroes:
J.T.(Tocantins)
Taj(Tocantins)
Amanda(China, FvF)
Sugar(Gabon)
Ozzy(Cook,FvF)
Yau-man(Fiji, FvF)
Boston Rob(Marakézy,All-Stars)
James(China, FvF)
Sierra(Tocantins)
Cirie(ExI,FvF)

Villains:
Jerri(Australia,All-Stars)
Corinne(Gabon)
Russell(Samoa)
Laura(Samoa)
Erinn(Tocantins)
Colleen(Borneo)
Coach(Tocantins)
Jonathan(Cook,FvF)
Bob(Gabon)
Randy(Gabon)

Toto by byla moje vysněná cast této sezony,ale vím že se tříčtvrtiny nedočkám a zrovna těch které bych tam chtěl videt nejvíc (Erinn),tak nic jenom doufám že bude v jiné all-stars sezoně….

27
Honza
Reagovat

Taky přidám svoje vysněné obsazení…

Heroes:
Colleen (Borneo)
Amber (Australia, All-Stars)
Neleh (Marquesas)
Eliza (Vanuatu, Micronesia)
Ian (Palau)
Terry (Panama)
Yul (Cook Islands)
Amanda (China)
Charlie (Gabon)
Brendan (Tocantins)

Villains:
Rob (Marquesas, All-Stars)
Stephenie (Palau, Guatemala)
Cirie (Panama)
Michelle (Fiji)
Todd (China)
Ace (Gabon)
Corinne (Gabon)
Stephen (Tocantins)
Russell (Samoa)
Laura (Samoa)

28
Honza
Reagovat

#22: Mně se asi nejvíce líbily Cook Islands (13) a China (15).

29
Daniel
Reagovat

Pokud chces doporucit dve rady, tak bych volil 13. Cook Island a pak asi 16. Micronesia. Vazne nechapu co vsichni maji z Ciny. Ta me jako jedna z mala vubec nebere.

Jo a jeste k tomu obsanezeni. Zadne nebude idealni, ale Ti co tam jsou byly ve svych radach opravdu hodne videt. Jinak budme radi, ze tam jsou Ti co tam jsou…

30
matěj
Reagovat

honzo s tebou bych taky souhlasil

31
Pattrick
Reagovat

Přesně .. Sierra a Eliza (akort Eliza by se tam hodila) Třeba zrovna Colbyho a Toma vidět nepotřebuju, tudíž to jsou osoby, které by mohli jít jako první

32
matěj
Reagovat

honzo:s tim castem

33
elvis
Reagovat

Daniel: Konečne niekto, kto má podobný názor na Čínu. Mňa tá séria tiež nejak veľmi nenadchla, boli tam hlúpe súťaže, nepáčila sa mi príroda a ani žiaden zo súťažiacich mi nebol sympatický.

34
Honza
Reagovat

Ono je vůbec zajímavé, jak to každý vnímá úplně jinak. Koukněte třeba na popis jednotlivých řad (bacha, SPOILERY) od Toma Riddla (http://www.csfd.cz/uzivatel/61259-tom-riddle/), mně přijde, že leckdy jsme koukali na odlišné pořady. :)

#30, 32: Chápu, že třeba Yul se jim na to může vykašlat, ale rád bych viděl, jestli by dokázal být puppet master ještě jednou. A takový Rob Mariano se už z principu nemůže dostat daleko, protože každý ví, co je zač. :) Ale tyhle bych chtěl vidět.

#33: Na Číně mně připadá hrozně zajímavé obsazení (třeba oproti Fiji), joudové na vyřazování ze začátku (katolička, vidlák, wrestlerka) a slušní stratégové na později. A do finále prošli oba, kterým jsem to přál…

35
Zack
Reagovat

On pondělka začíná třetí řada fear factor na coolu, bude panáček nahrávat?:)

36
fx
Reagovat

Já mám třeba taky hodně rád výše zmiňované Fans vs. Favourites a Čínu.. Mezi nejlepší trojici bych zařadil ještě Australian Outback (2. série).. Naopak jako jasně nejhorší řadu beru 3., čili Afriku.. Tam mi nebyl nikdo sympatický, prostředí bylo nudné a vůbec mi přišlo, jako by se tam vůbec nic nedělo.. Každopádně jsem rád, že dvacátá řada začíná už zhruba za měsíc :)) No a těším se taky na Solitary 4.0 :))

37
Ondra L.
Reagovat

fx: kdy bude začínát to solitary 4.0 prosim prosim?

38
Pattrick
Reagovat

Yeah .. to mě začíná American Idol .. a seriálově 24 hodin .. Solitary se těším a děkuji za ohlášení Fear Factoru :)

39
RadstaR
Reagovat

Zack: Mozna. Bohuzel mam cim dal tim vetsi problem se signalem. Kdyz nebude problem, tak se to nahravat bude v opacnem pripade nejspise ne :(

40
fx
Reagovat

Ondra L.: FOX Reality (TV stanice) končí svoji činnost na konci března ale castingy na Solitary probíhaly už v polovině roku 2009 a samotné natáčení někdy v průběhu prázdnin.. Fox oznámil, že Solitary 4.0 odvysílá ještě před uzavřením stanice, takže bychom se ho měli dočkat už brzy.. Těším se jak blázen :)))

41
Ondra L.
Reagovat

fx: já myslel že máš nějaké přesné datum :-) o tomdle jsem už četl a mrzí mě, že solitary asi skončí, pokud si ho nevezme jiná stanice… což je velmi malá pravděpodobnost, dle mého

42
fx
Reagovat

Ondra L.: Nn, přesné datum nemám.. Ale musí začít nejpozději začátkem února, aby to stihli odvysílat.. A to už je za chvíli :) Jinak mě to taky mrzí, Solitary je špičková RS ;-)

43
TK
Reagovat

Ondra L.:
přesné datum taky ještě nevím, ale viděl bych to na ten únor.
Jinak podle stránky savesolitary.com už tento formát zakoupily zahraniční televize a hotová je například brazilská verze.

44
Ondra
Reagovat

TK: tož ale myslím že všici víme, jak to dopadá, když si to vezme na starosti zahraniční televize :(

45
BMAJTZ
Reagovat

koukam na to jako puk co to vubec je ta Solitary? O cem? nic mi to nerika a ani csfd si s tim nevi rady

46
Ondra
Reagovat

Je to soutěž jednotlivců, kdy jsou zavřeni do místnosti – malé buňky o velikosti pár metrů. Plní různé úkoly, hry… nemají přehled o čase, denní době o ničem. Někdy spí pár hodin, jindy třeba půlden… attd no a postupně vypadávají :-) takový sociologiký experiment :-D tady na panáčkovi se o tom psalo, když pohledáš, určitě najdeš

Přidat komentář