Panáček v reality show

Survivor Samoa (14.část)

19. Prosinec 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Původní kmen Galu si byl tak jistý svou převahou, když v době sloučení obou kmenů měli osm členů a protivníci jen čtyři, a ejhle, jak se karty obrátily. Foa Foa s pomocí Shambo vyřazovali jedno člena Galu za druhým, až zůstal jen jediný, Brett. Ten bude nejspíš další na řadě, pokud se mu ovšem nepodaří vyhrát soutěž o imunitu.

Ještě předtím ale na trosečníky čekala soutěž o odměnu. V ní se nejdříve rozdělili na dvě skupinky, kapitáni se určili losem a ti si pak postupně vybírali své spoluhráče. [singlepic id=306 w=160 float=left]Kapitán Russell sáhl ihned po Jaisonovi, zatímco kapitánka druhého týmu Natalie si překvapivě jako prvního vybrala právě Bretta, což u ostatních Foa Foa vzbudilo otázku, na čí straně vlastně Natalie teď stojí. Vlastní soutěž pak spočívala v tom, že hráči střídavě vytahovali provázky ze sítě podpírající hromadu ve vzduchu zavěšených kokosových ořechů. Záleželo na tom, jaký provázek uvolnit, aby se sesypalo co nejméně ořechů. Tým, kterému jako prvnímu popadalo 100 ořechů, prohrál.

Větší štěstí v této hře měl tým Russella, Shambo a Jaisona a za odměnu na ně čekala hostina v domorodé Samoanské vesnici. [singlepic id=307 w=160 float=right]Pro Jaisona to byla dokonce vůbec první odměna, protože dosud žádnou soutěž ještě nevyhrál. Náladu z dobré hostiny a noclehu na pohodlných polštářích mu ovšem kazilo neustálé přemítání o tom, proč si Natalie jako prvního vybrala Bretta, jestli by se jí raději neměli včas zbavit, než je zradí. To se ovšem moc nehodilo Russellovi, který uzavřel s Natalií tajnou alianci už první soutěžní den. Slíbil tedy Jaisonovi, že si s Natalií promluví, až se vrátí zpět do tábora. Tu pak ujistil, že jejich spojenectví platí, dalším vyřazeným musí být Brettl, pokud ovšem nevyhraje soutěž o imunitu podruhé po sobě.

V soutěži [singlepic id=308 w=160 float=left]o imunitu si trosečníci mohli procvičit pamět. Jejich úkolem bylo spočítat přesný počet předmětů na šesti různých stanovištích (kokosové ořechy, kameny, živá prasata, kraby, mrtvé ryby a chobotnice), z těchto šesti číslic pak sestavit správný köd a odemknout zámek. Kdo to zvládne jako první, získá imunitu a bude jedním z pěti finalistů.

Brettovi šlo o všechno, takže se pořádně snažil a skutečně se mu povedlo soutěž vyhrát. [singlepic id=309 w=160 float=right]Pokud by v tomto vítězném tažení pokračoval dál, měl by velkou šanci na výhru miliónu dolarů, protože pro něj bude hlasovat porota složena z jeho spoluhráčů z Galu. Když to nevyšlo tentokrát, musí se čtyři Foa Foané pokusit porazit ho v příští soutěži. Podle Jaisona tak nadešel čas Shambo, její služby už nepotřebovali, navíc jim v soutěžích není moc užitečná. Po návratu do tábora tak Russellovi stručně oznámil, že to má Shambo spočítané. Shambo ale stála poblíž a začala něco tušit, Russell jí proto rychle namluvil, že cílem má být Mick. To by se vlastně Russellovi hodilo víc, protože Mick byl silný protivník, kdežto se Shambo by měl Russell daleko větší šanci na celkovou výhru. [singlepic id=310 w=160 float=left]Ani na okamžik nepomyslel na to, že by se ostatní spikli proti němu, tato Kmenová rada byla poslední příležitost, kdy mohl použít svou skrytou imunitu, což také všichni ostatní věděli. Byl si tak jistý, že nakonec imunitu ani nepoužil a nechal si ji jako suvenýr. Mohl to být risk, ale vyšel, nikoho ani nenapadlo hlasovat pro Russella. Do finále se ovšem nepodívá Shambo.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Samoa (13.část)
Survivor Samoa (11.a 12.část)
Survivor Samoa (10.část)
Survivor Samoa (9.část)
Survivor Samoa (8.část)
Survivor Samoa (7.část)
Survivor Samoa (6.část)
Survivor Samoa (5.část)
Survivor Samoa (4.část)
Survivor Samoa (3.část)
Survivor Samoa (2.část)
Survivor Samoa (1.část)
Upoutávka na Survivor Samoa

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Nick Flyer
Reagovat

Jak to teď bude s frakvencí uvádění dílů?

2
jukab
Reagovat

V neděli bude odvysíláno finále a hned po něm Reunion. Nemůžu se dočkat :-)

3
Nick Flyer
Reagovat

Jakože finále, dky z těch pěti (nějak moc, ne) zbude vítěz?
btw: Co je reunion?

4
Ondra L.
Reagovat

finále bude dle mého ve třech. během těch dvou hodin vypadnou dva a zbydou tři :-) Reunion je shrnutí a „beseda“ se věemi vypadlivšími. Na začátku se vyhodnotí kdo vyhrál celkově a kdo získal cenu sympatie. a na konci to, na co všichni čekají :-D ukízky další série

5
jukab
Reagovat

Finálový díl trvá hoďku a půl a už tam nejsou soutěže o odměnu, jen o imunitu. Reunion je závěrečné povídání se všemi soutěžícími z řady, kde se dozvíme výsledky hlasování poroty, tedy vyhlášení vítěze.Na jeho konci pak Jeff láká na novou sérii.

6
Cubbi
Reagovat

Natalie jasně vyhraje.

7
matěj
Reagovat

cubbi: taky si myslim,v ukazkach na posledni dil je pohled na kmenovou radu a brett imunitu nema ma ji jaison,takze brett a pak mick,a vyhraje natali

8
elvis
Reagovat

matěj: v ktorej ukážke si videl, že Brett nemá imunitu ?

9
fx
Reagovat

matěj: Mohl bys alespoň před takovými informacemi uvádět slovo SPOILER? Celkem to kazí sledování pořadu, když člověk předem ví obdobné informace.. ;-)

10
matěj
Reagovat

prominte ze jsem nenapsal nad tim spoiler,i kdyz to vubec nei pravda jiz mam zkouknuto i finale a asi jsem se prehledl v ukazkach,,no a vítězem je…………………………………………………………….russell,natalie,brett,jaison nebo mick no nechte se prekvapit

11
starver
Reagovat

V tomhle díle se mi Natalie a Brett znechutili těmi žvásty o bohu a modlení. Teď už radši ať to vyhraje i ten Jaison.

12
Honza
Reagovat

!!!!!!!SPOILERY!!!!!!!
Nevím jak vás, ale to rozhodnutí poroty mě celkem nepotěšilo… Opět (např. Guatemala, Exile Island, Gabon) to vyhrál někdo, komu to porotci namazali spíš z lítosti. Jasně že pro většinu kmene Galu bylo těžké to přihrát někomu od konkurence, ale že až takhle upřednostní smutný ksicht a slzy, to nechápu. Nezbývá než doufat, že Survivor: Heroes vs. Villains bude stát za to.

13
starver
Reagovat

TAKY SPOILER

Honza: Je to tragédie. Tahle hra je přeci jenom o lhaní a podvádění a když se jim to nelíbí, tak tam přeci nelezu ne? Bohužel tohle bylo riziko Russovi hry, a tak ho dokázali ocenit jen dva. Bláznivej Erik ještě řekne, že nikdy neviděl, že by se někdo podvodem nebo lhaním k něčemu dostal. To bysme ho měli vzít k nám do Čech aspoň něčemu přiučit :-) a pochybuju, že v Americe jsou jen poctivý lidi. Jsou to totální idioti. Ještě, že Russell bude ve dvacáté sérii, kde už to lidi jednou prošli a budou mít víc zdravého rozumu.

14
matěj
Reagovat

SPOILER
já jsem naopak rád že vyhrál(a) …………… zaslouzil(a) si to asi nejvíc z těch zbylých tří ,,,russell si až moc fandil jak řekl že má vítězství na 56,5%,to asi hrozně portu rozčílilo že si tak moc věří,i když si všichni myslíte že to měl byt russell já si to nemyslím ,…………. byl(a) stokrát lepší a jsem rád že to vyhrál(a) on(a).tato sezona zatím nejlepší ze všech 19,už se těším na heroes vs.villains

15
starver
Reagovat

SPOILER

matěj: Je to těžké říct, kdo si to zasloužil. Proto to rozhoduje porota z vyřazených. Alespoň Russell získal 100000$ jako nejoblíbenější hráč u diváků. Mě jenom štve, že to strašně ovlivnil Erik tím svým závěrečným „bulšitem“, přičemž vlastně vítěz hrál úplně stejně jako Russ, akorát Russ všechno zařídil. Tím si tedy zasloužil vítěz vyhrát??? Jak můžou říct, že je čestnější? Můžou jen říct, že pro výhru nic moc neudělal(a) a jen poslouchal(a) Russella. Toť můj názor. Osobně bych hlasoval pro Russella. Děkuji za pozornost a neberte to tak, že bych svůj názor někomu cpal. Podle mě jsou to jen fakta.

16
Feji
Reagovat

SPOILER

Já fandil ze začátku Russelovi, ale pokazil si to u mě svým egoismem po výhře v poslední soutěži o imunitu, to trochu hodně přehnal… Takové lidi nemůžu vystát a proto jsem rád, že to dopadlo, jak to dopadlo. Můžete být skvělý hráč, ale stále byste měli respektovat druhé, toť můj názor.

Přidat komentář