Panáček v reality show

Survivor Samoa (2.část)

26. Září 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Vypadnout hned v první epizodě Servivora je docela pech, protože za pár týdnů už si na vaše jméno žádný divák ani nevzpomene. Tentokrát to potkalo Marisu, která doplatila na to, že se postavila do cesty Russellovi H.. Ten má ambice stát se největším padouchem v historii této soutěže a neváhal proto od první noci sabotovat vlastní kmen. Je mu věnováno hodně vysílacího času a diváci tak bohužel musí stále sledovat, jak se po táboře pohybuje ve svých nevypraných spodkách. Některé scény by se snad raději ani neměly natáčet High Definiton kamerami…

Určitě se ale Russellovi nedá upřít snaha hrát tuto hru od první minuty. Dokonce sám začal na vlastní pěst pátrat po tajné imunitě, [singlepic id=173 w=160 float=left]ačkoliv štáb ještě nikomu ani nepředal indicie, kde by měla nacházet. Russell ale nechtěl na nic čekat a po zkušenostech z předchozí řady prohlédával všechna „podezřelá“ místa ve vlastním táboře včetně okolí stromové pošty. Přímo před zraky udivených spoluhráčů také prohrabával všechny možné dutiny ve stromech… a skutečně v jedné dutině amulet imunity nalezl! Tak to mu tedy skutečně netrvalo moc dlouho. O nálezu skryté imunity se podělil jen s jediným člověkem, Jaisonem, kterého si vybral jako svého dalšího spojence.

Nastal čas na další soutěž o imunitu. Ano, skutečně soutěž o imunitu, tentokrát se nekonala žádná samostatná soutěž o odměnu. [singlepic id=174 w=160 float=right]Soutěž se jmenovala Schmergen Brawl a její pravidla si kdysi vymysleli lidé ze štábu, kteří ji hrávali v základním táboře a stala se tam tak populární, že se z ní stal úkol pro trosečníky. Spočívala v tom, že tři členové z každého družstva na hřišti bojovali o tři rugbyové míče, ty pak přihráli zpět dalším třem hráčům na vyvýšené plošině a ti pak měli přes celé hřiště trefit basketbalový koš protivníků. Po každém vstřeleném koši se měnilo složení hráčů v poli, aby pokud možno proti sobě nastupovali muž proti muži a ženy proti ženám.

Soutěž to byla mimořádně drsná, hrálo se o kmenovou imunitu, takže si protihráči nic nedarovali a šli agresivně po sobě (bez jakýchkoliv chráničů).[singlepic id=175 w=160 float=left] Moderátor Jeff Probst musel v průběhu hry trosečník napomínat za hrubost, až nakonec poslal ze hry na trestnou lavičku Bena za to, jak surově zezadu kopnul do Russella S. Stalo se tak vůbec poprvé v celé historii amerického Survivora, že byl některý hráč vyhozen ze soutěžního úkolu. Kmen Foa Foa tak byl oslaben o jednoho hráče v poli a prohrál celou hru 1:3.

Kmen Galu dostal za odměnu kromě imunity ještě potápěčskou sadu na lov ryb a mohl vyslat jednoho svého spoluhráče na návštěvu do tábora soupeřů. Kapitán Russell S. rozhodl, že jím bude Yasmin, která také na cestu obdržela ruličku s tajnou informací. Z ní se dozvěděla, že má tajnou imunitu hledat právě v táboře soupeřů a bude zřejmě poblíž nějakého stromu. Yasmin ale pátrání po imunitě brzy vzdala, protože „stromů je tady spousta“. Stejně by nic nemohla najít, protože tajnou imunitu už mezitím objevil Russell H. Yasmin [singlepic id=176 w=160 float=right]se ale na návštěvě v táboře Foa FOa nechovala zrovna diplomaticky, klidně prohlásila, že jim přišla poradit, aby v soutěžích nebyli takoví lůzři, protože Galu chce soupeře na úrovni a ne bojovat proti malým dětem. Pochopitelně ji po těchto slovech v táboře Foa Foa nikdo moc nemusel a Ben neváhal říct ji pěkně od plic, co si o ni myslí.

Napjatá atmosféra byla namístě, protože ze soutěže se do tábora Foa Foa nevrátili všichni. [singlepic id=177 w=160 float=left]Nejstarší soutěžící, 62-letý Mike Borassi, byl po náročném 45 minutovém boji tak dehydrován, že zkolaboval a musel být ošetřen zdravotníky. Ti mu naměřili nízký tlak a z obav o jeho zdraví doporučili ukončit jeho účinkování v soutěži a evakuovali ho do nemocnice. Nebylo to poprvé, Mike se měl zúčastnit už předchozí řady Survivor Tocantins, ale pár hodin před začátkem natáčení měl také zdravotní problémy a v soutěži byl na poslední chvíli nahrazen Spencerem.

Přestože byl Mike vyřazen ze soutěže, neznamenalo to, že se nebude konat Kmenová rada. Takže Foa Foa během krátké doby přijde hned o třetího hráče. Teď jen vyřešit otázku, kdo to bude. [singlepic id=178 w=160 float=right]Nejčastěji diskutovaným jménem byla policistka Betsy, která jako druhý nejstarší hráč v soutěži nebyla ostatními považována za fyzicky zdatnou. Tím druhým byl Ben, který svým vyloučením v soutěži kmenu Foa Foa vůbec nepomohl a někdy byl dost otravný, například když celou noc před Kmenovou radou z nepochopitelných důvodů sekal mačetou dřevo a ostatní kvůli tomu nemohli spát. Na Kmenové radě se ale příslušníci Foa Foa rozhodli dát přednost tomu, kdo jim v dalších soutěžích může ještě pomoci, a poměrem hlasů 7:1 vyřadili Betsy.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Samoa (1.část)
Upoutávka na Survivor Samoa

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
dapki
Reagovat

Ahoj! Jsem tu s otazkou – nevite jak to vypada s masovou vyrobou Survivora ve svete (jako bylu nas a v Africe Trosecnik) ? probiha to stale a jaky to ma uspech? diky!

2
Anarvin
Reagovat

Probiha to porad. Postupne se natacelo v nekolika desitkach zemi. Jake je to cislo prave ted si netroufam soudit. K te uspesnosti – rada statu natocila nekolik serii, takze uspech jiste byl.

3
TK
Reagovat

Skutečně se Survivor vesele natáčí po celém světě. Například ve Švédsku, Španělsku a Francii se letos vysílalo 10.pokračování, Belgie společně s Nizozemím si vyrobili 11.řadu, na Filipínách běžela druhá řada a v Brazílii čtvrtá.
Do konce roku se bude Survivor vysílat ještě v Dánsku (12.řada), Izraeli (3.), Bulharsku (4.) a Srbsku (2.)

4
Ondra
Reagovat

kdo má zájem o klipy, které nebyly odvysílány a patří k této epizodě – tady to máte:

jsou to WebRipy z youtube převedeny do mp4. Kdo chce najde to na youtube, ale s reklamama :-)

5
fb
Reagovat

Jo a u nas to dopadlo tak jak to dopadlo a uz nikdy nic nebude, skoda :(

ALe pokud by to melo dopadnout znova tak jak tehd,y ze by hrali ve dvou nejaky blby karty a podobne o imunitu, tak radsi snad nic.

6
Pavel
Reagovat

No ale úvodní intro teda nic moc :(

7
dapki
Reagovat

Nedavejte tu prosim nakonec nebo na zacatek fotku vyrazene osoby!!! dekuji! Zkazili jste mi prekvapeni… I kdyz to neni napsano primo- je to zz toho obrazku jasne

8
Ondra
Reagovat

z obrazku neni nic patrno. promin, ale to sis jen vsugeroval. je to primo z dilu snimek

9
dapki
Reagovat

posledni obrazek s Betsy je vice nez vystizny.. radeji, prosim volte neutralni obrazky neby ty, kde je vice osob najednou. Dekuji!

10
Ondra
Reagovat

jinak lidickove – mame problem. velky problem. nikdo nesnimal novy treti dil – takze neni na netu!!!! kdo ma zajem ho shlednout na oficialnich strankach cbs.com – dam mu radu, jak na to, ale tady verejne to psat nebudu ,takze pisnete, kdo ma zajem

12
Ondra
Reagovat
13
Ondra
Reagovat

tak tady to je, konecne :-) http://www.mininova.org/com/2985236

14
Jeff Probst
Reagovat

To je ale druhý díl.

15
Ondra
Reagovat

sorrry… uz je to normalne i k najiti jak jsem se dival. http://www.mininova.org/tor/3008420

Přidat komentář