Panáček v reality show

Survivor Samoa (9.část)

14. Listopad 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V minulé části jsme byli svědky sloučení obou kmenů, ale nedá se vůbec říct, že by nový kmen Aiga byl jednotný. Trosečníci zůstávají věrni svým původním kmenům, a protože z Foa Foa zbyli už jen čtyři proti sedmi Galu, nemají proti této početní přesile moc nadějí. Přesto se jim povedlo ještě utéci hrobníkovi z lopaty a obratným taktizováním dosáhnout toho, že vyloučen byl místo nich Erik. Russell si ale do poslední chvíle nemohl být jistý výsledkem, takže raději použil skrytou imunitu na svou ochranu. Teď už jej ale nic nechrání a ostatní si brousí zub na jeho skalp. Pokud se mu ovšem nepodaří vymyslet nějaký plán.

Například by pomohlo, kdyby vyhrál soutěž o individuální imunitu. [singlepic id=251 w=160 float=left]Ale ta má ještě čas, nejdříve je na programu soutěž o odměnu. V ní se trosečníci rozlosovali do dvou pětičlenných týmů a postavili se na start štafetového závodu. Ve dvojících nejdříve posbírali tyče s napíchnutými kokosovými ořechy, které byly natřeny bílou a černou barvou. Různým zavěšením těchto tyčí, pak hledali v bílých kokosech podobu obrovských digitálních číslic. Tato číslice pak nahlásili další spoluhráčce, která se zavázanýma očima pouze po hmatu nastavovala číselnou kombinaci zámku.

Soutěže se nemohla zúčastnit Natalie, která byla přespočet. Mohla si ale předem vsadit na vítězný tým, pokud by se trefila, tak i ona by si mohla vychutnat odměnu. [singlepic id=252 w=160 float=right]Bohužel vsadila na tým složený převážně z jejích kolegů z Foa Foa, který dlouho zápasil se sestavením digitálních číslic a nakonec prohrál. Na vítězné družstvo čekala hostina a relax u vodopádů se skalní skluzavkou. Kromě této atrakce tam dostali navíc exkluzivní informaci, že v jejich táboře je nyní zbrusu nová skrytá imunita. Tuto cennou informaci se ale rozhodli ponechat pouze pro sebe, aby se o ní nedozvěděl nikdo z bývalých Foa Foa, hlavně ne Russell.

Russell mezitím nezahálel, nemusí být Einstein, aby mu bylo i tak jasné, že se použitá skrytá imunita nejspíš opět vrací do hry. Už jednou se mu povedlo najít imunitu bez jakékoliv nápovědy, tak proč by se mu to nemohlo povést znovu? Ihned začal prohledávat okolí tábora, všechny možné skuliny a schovávačky. A netrvalo dlouho a skutečně imunitu opět našel schovanou pod mostkem! Ani napodruhé k tomu nepotřeboval žádnou komplikovanou veršovanou nápovědu od štábu… [singlepic id=253 w=160 float=left]Prvním člověkem, kterému se se svým nálezem pochlubil, byla Shambo. Podle všeho budou zbývající Galu na nejbližší Kmenové radě hlasovat pro vyloučení Russella, on ale plánuje použít imunitu a vypadne člověk, s druhým nejvyšším počtem hlasů, tedy ten, pro koho budou hlasovat Foa FoaLaura. Pokud ovšem jako naschvál opět nevyhraje soutěž o imunitu.

V této soutěži trosečníci [singlepic id=254 w=160 float=right]nejdříve házeli kotvičku na písečné plážili a snažili se přitáhnout dva váčky. První tři hráči, kterým se to povedlo, postupovali do dalšího kola. V něm zasunuli vyřezávaný dřevěný dílek do příslušného otvoru ve stěně, z druhé strany vypadl nový dílek, který měli umístit do jiného otvoru atd. až naplnili všechny otvory.

Do druhého kola postoupili Shambo, Mick a Laura, která podle očekávání (a Russellových nejhorších představ) celou soutěž vyhrála a opět si kolem krku nasadila amulet imunity. Pro Russella to tak znamenalo, že musí nastoupit plán B, místo Laury vyřadit nějakou její blízkou kamarádku, třeba Monicu nebo Kelly, což by nabouralo Lauřinu dívčí alianci. [singlepic id=255 w=160 float=left]Ovšem aby plán fungoval, musí se všichni Galu při hlasování zaměřit na Russella netušíc, že našel další imunitu. A tento plán na večerní Kmenové radě skutečně vyšel, po odevzdání vech hlasů Russell povstal a předal Jeffu Probstovi už podruhé po sobě skrytou imunitu. Některým Galu v tomto okamžiku spadla brada málem až na zem. Všech 7 hlasů pro Russella se nepočítalo a vypadla osoba, která to vůbec nečekala, Kelly .

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení
– Neodvysílané záběry z 9.epizody (Megaupload)

související články

Survivor Samoa (8.část)
Survivor Samoa (7.část)
Survivor Samoa (6.část)
Survivor Samoa (5.část)
Survivor Samoa (4.část)
Survivor Samoa (3.část)
Survivor Samoa (2.část)
Survivor Samoa (1.část)
Upoutávka na Survivor Samoa

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
matěj
Reagovat

tak to byl dost krutý díl…..nalezení další skryté imunity bez nápovědy,to se mu to povedlo…..laura vyhrála imunitu což bylo velmi dobře jinak by vyletela…strašne ji fandím a doufam že vydrží jeste dlouho….za to na kmenove rade nemela vypadnout kelly…:d kdyz uz tak meli foa foa vyhodit dave,nebo bretta kterí mi prijdou jako neviditelní…další díl bude velmi zajímavý…….A S RUSSELLEM UŽ PRYČ NECHCI AŤ VYPADNE LAURA :d ,,,,,,zatím nejlepší řada a nejlepší kmenová rada co kdy byla….uplne se mi zamichala top 4: podle me tam asi bude natalie,mick,shambo a john nebo laura nebo russell ,,,,,ostatní až se už nesnaží,,,,,příste jde monica nebo russell

2
Cubbi
Reagovat

Chudák Kelly.. Už moje druhá favorizovaná je venku .. Nejdřív Liz a ted‘ Kelly.. Už zbývá jenom Natalie a Mick ..

3
Dana
Reagovat

Russ je borec a já už se nemůžu dočkat, až na konci zjistí, co je vlastně ten jejich „hasič“ zač :-DDD

4
matěj
Reagovat

cubbi: ti dva ti vydrží asi dýl ale určitě nevyhrajou,,,možná final 4

5
Petr
Reagovat

Škoda, že nemohla vypadnout Laura. :-(( Russ válí, pro mne je to jasně největší hráč za těch 19 sezon. Doufám, že tam ještě nějakej ten čtvrtek vydrží – lidi jako on dělají tu soutěž zajímavou.

Modelky jsou pěkný, to jo, ale kdyby tam byly jen ony, tak je ta show naprosto o ničem. Koho by bavilo čumět na nějaký pseudocelebrity, kteří se celej den akorát tak válej v přístřešku a žádná akce? Naštěstí si to konečně uvědomili i v CBS.

Jinak pokud si dobře pamatuju, tak Kelly Russovi doporučila v jednom rozhovoru Shambo (nebo Jaromír Jágr, jak jí říkám já :)). Říkala, že Moniku pánská část Galů nemá ráda a v budoucnu by ji určitě vyhodila, ale vůči Kelly nemají absolutně vůbec nic. :)

6
Ondra L.
Reagovat

Tento díl se mi neskutečně moc líbil. Osobně ho považuji za nejlepší ze všech dílů, které jsem kdy viděl. Má na tom hlavně zásluhu Russel, který ať už je profesí čím je, je to neskutečný hráč a ví, co má dělat. Při nalezení druhé imunity jsem se smál ještě několik minut poté. A kmenová rada byla totéž. Díl, který svým obsahem hodně vybočuje a ukázky na další díly vypadají opravdu slibně, otázkou je, zda se to, co slibují naplní? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=VdOXA6FhCMg

7
zhaly
Reagovat

moje ocekavani se po tydnu cekani naplnila – rusell valel a ja doufam, ze jeste dlouho bude valet dal.

nicmene pro fandy RS: amazing race, ktery se tu tak trochu prestal sledovat, miri do cech – dalsi epizoda, kterou v USA vysilaji v nedeli, se odehrava v praze. tydenni cekani bude nekonecne…

8
Hančí
Reagovat

Výborný díl, jak jsem ze začátku Russla nemusela, tak ted mu fandim.

9
TK
Reagovat

Taky jsem se musel neskutečně dlouho chechtat, když jsem viděl, jak Russell bez problémů našel zase další imunitu zrovna, když ji hodně potřeboval. Někdo ve štábu to asi pěkně fláká, když nedokáže vymyslet nějaký rafinovaný úkryt. Více času věnují tomu, aby byly nápovědy veršované, jenže to pak vede k tomu, co říkal Russell, imunita bývá v nějakém nápadném objektu, který se dá ve veršované nápovědě dobře popsat. V příštích řadách Survivora tak určitě trosečníci v prvním díle „přeorají“ celý tábor, aby našli imunitu jako Russell. Pokud se ovšem štáb nevrátí zpět k myšlence Exile Island.

10
Petr
Reagovat

TK: A co když to tak dělají naschvál? Prostě chtějí, aby soutěžící tu imunitu co nejdřív našli a pokud možno jí použili?

11
Ondra L.
Reagovat

taky jsem nad tím teďkom uvažoval. Co když tak chtějí dát té hře grády?

12
chaarleene
Reagovat

o tom psal i Jeff v blogu na EW – imunity jsou snadno k nalezení, protože štáb chce, aby byly nacházeny a využívány, hra je pak zajímavější ;o)

jinak Russell je machr :o) ukázky z příštího dílu vypadají nadmíru zajímavě, už se těším :o)

co se týče Laury – začíná být příliš sebevědomá a panovačná, to se v Survivoru málokdy vyplácí…

13
starver
Reagovat

Připojuji se k té části lidí, kteří fandí Russovi. Tento díl byl skvělý, stejně jako celá řada.

Jedno ovšem nemůžu pochopit. Vím, že jsou všichni dehydrovaní a hladoví a slabí … Ale v té soutěži o imunitu je vidět, jak musí být Američani na hlavu. Mick a Shambo nedokážou zasunout klínky do správných děr a jediná Laura to umí. Vždyť u nás přece takovéhle hračky dostávají už batolata a časem se to naučí. Mick musí ještě ke všemu mít vysokou školu, když je doktor a nedokáže to, co batole – někdo mu snad ještě ke všemu fandí?

Kromě toho už mohla vypadnout Laura, kdyby ji někdo porazil. Těším se na další díl:-)

14
matěj
Reagovat

starver: právě že laura nesmí vypadnout,,,je tam jediná s russellem a monicou a shambou kteří dělají hru zajímavou…russell největší padouch chce vyřadit laura,,,ta mu mezitím vyhraje imunitu,,takze ji vyradit nemuže…..shambo ta pomaha jak russellovi tak kmenu galu,,,a monica je sexy holka ktera tam musi dlouho zustat,,,,podivej se na to tak kdyz vypadne monica tak tam nezustane zadna fajna ¨baba….no laura je taky pekna ale je moc stara,,,,a natalie je zruda……podle me bude laura neco jako jerri ze austrálie,,,,ale doufam ze nevypadne tak brzo jako jerri…..

15
risker
Reagovat

zajímavá epizoda russell mě dál nepřestává udivovat a ikdyž si nemyslím že by mohl vyhrát tuhle sérii určitě dojde daleko

16
starver
Reagovat

matěj: Osobně myslím, že Laura je pěkná mrcha. Nelíbí se mi její vystupování. Připadá mi, stejně jako to řekla Shambo v jednom z předchozích dílů, jako „princezna populární“ ze střední školy a myslí si o sobě bůh ví co není (kromě toho je ještě extrémně nábožná – i když kdo v Americe není). Proto chci, aby vypadla. Ostatně Jerri byla taky pěkně panovačná a myslela si bůh ví, jak je krásná a naštěstí ji vyhodili. Chápu, že říkáš, že je tam aspoň nějaká zápletka, ale bez těhle holek bych to klidně přežil.

Jinak na vzhled holek má každý jiný názor. Očividně máš rád ty snědý typy s černýma vlasama. Mně se zase líbí Natalie a ještě ke všemu je sranda, jak je hloupá a vypadá jak totální idiot a nakonec ukecá ostatní baby, aby vyřadily Erika.

17
L.O
Reagovat

WTF? ….keby som si mal teraz vsadit na vitaza…bola by to Natalie :)…Podla mna hraje velmi inteligentnu hru…ma za sebou velky krok ( vyhodenie Erika)…narozdiel od ( mam ho vazne rad ) Russela nezabuda ani na socialnu stranku hry ( vytvarat si aspon ake take vztahy)…plus ma nieco, co ludia nazyvaju vitazny strih …je mila ( zabitie krysy bola velmi zabavna scenka)…Natalie je v skutocnosti jedina zena, ktora tam hraje hru ( Laura nehraje, iba sa spolieha na svoju vacsinu- ale aj tu mam rad).

18
L.O
Reagovat

Mimochodom, keby to niekoho velmi zaujimalo a da si pracu s hladanim…je znama finalova trojka SUrvivor Samoa…potvrdena z viacerych zdrojov …:)

19
Petr
Reagovat

starver: Chlape, tak to vidíš naprosto úplně stejně, jako já. Ale úplně. :-)

20
matěj
Reagovat

starver:mě se ale takový mrchy líbí

21
starver
Reagovat

matěj: Proti gustu … Ale už kvůli tobě doufám, abys takovou neměl doma :-)

22
Pattrick
Reagovat

Natalie je zrůda? Cože :D
A jinak, Laura je opravdu trubka, namyšlená a arogantní, co si najednou myslí, že hru ovládá, celej „fialovej tým“ krom Shambo mi přijde nesnesitelnej, proto fandím všem z žlutých krom černocha

23
matěj
Reagovat

Teď jsem viděl 10.epizodu a je to fakt masakr. I když imunita nic moc ale za to kmenová rada je zase perfektní. Další blindside. Rozhoduje se mezi dvěma a ti pořád dostávají stejný počet hlasů.jedno kolo už ale ne…..jestli jste zvědaví tak se koukněte na youtube

24
Dana
Reagovat

to matěj: tak imunita nic moc jo? :-DD náhodou ta skrytá byla dobrá :-DDD

25
Ondra L.
Reagovat

Matěj, dana… zkuzte počkat na další díl až ho TK napíše a tam to proberte. Myslím, že to někomu může zkazit očekávání, pokud ten díl ještě neviděl. Já taky čekám :-) (i s uploadem dalších videí)

26
Laura at chcipne
Reagovat

At Laura chcipne a Russel zije jinak to nevidim. Je uplne jedno kdo bude v top 3,4 nebo 23 … Tahle serie je o Russelovi. Jediny na cem zalezi je to, jestli vyhraje nebo ne. Ostatni sou jen loutky.. Nee snad?!..

27
Nekra
Reagovat

Mě se nejvíc znechutil Russel už v prvním díle, kdy ostatním vylíval vodu a pálil ponožky. S každým dalším dílem ho mohu nenávidět víc, ale ne méně. Kéž by se konečně zbavili jeho.

Přidat komentář