Panáček v reality show

Kdo přežije: Filipíny na Prima COOL

7. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Survivor Filipíny
Dnes večer na Prima COOL startuje další premiérová řada amerického Survivora. Tentokrát se podíváme na Filipíny na poloostrov Caramoan, shodou okolností na stejné místo, kde se natáčel i český Robinsonův ostrov. V této řadě se objeví 15 nových hráčů a 3 navrátilci, kteří mají jedno společné, všichni tři byli v minulosti ze závažných zdravotních důvodů ze hry evakuováni.

Jedná se o Michaela Skupina, který si ošklivě popálil ruce ve druhé řadě (Kdo přežije: Austrálie), dále o Jonathana Pennera, který kvůli infekci v koleni nedokončil Kdo přežije: Mikronésie, a posledním je Russell Swan, který se postaral o památné hrůzostrašné záběry v Kdo přežije: Samoa. Budou mít tentokrát větší štěstí a podaří se jim dokončit hru ve zdraví? Sledujte každý všední den v podvečer, dnešní úvodní epizoda začíná o něco dřív, už v 16:50.

.

Úvodní znělka

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Hela
Reagovat

Sleduji a jsem nadšená! Robinsonuv ostrov velmi slabý odvar! Fandím Malcombovi.

2
Janicaj
Reagovat

@Hela: Já taky, škoda že to Malcolmovi nevyšlo, od dnešního večera bude mít opět šanci. V našem vysílání. Nekoukám dopředu na vítěze. Ale Ozzy je ohromná konkurence. Takže hezký večer.

Přidat komentář