Panáček v reality show

Survivor Samoa (8.část)

7. Listopad 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Kmenu Foa Foa se lepí smůla na paty, prohráli 8 soutěží z deseti, vypadávájí jeden po druhém a už jich zbývá jen 4, zatímco protivníci v táboře Galu mají stále ještě osm členů. To není zrovna nejvýhodnější poměr sil před očekávaným sloučením obou kmenů. Pokud bude původní Galu držet při sobě, tak mají pohodlnou většinu, aby zbytky Foa Foa v pohodě rozprášili. Těm tak nezbyde nic jiného, než se pustit do intenzivního taktizování, aby si zachránili vlastní krky.

Jakmile přišla stromová pošta, vzkaz sice nenasvědčoval tomu, že by se blížilo sloučení kmenů. Russell ale nechtěl ponechat nic náhodě a vyhrabal si svůj skrytý amulet imunity, [singlepic id=238 w=160 float=right]raději si ho vzal s sebou, co kdyby skutečně došlo a on už se do původního tábora nevrátil. A dobře udělal. Skutečně se oba kmeny sloučily, trosečníci to oslavili bohatou hostinou, nasadili si nové bufíky s modrou barvou, dohodli se na novém názvu (Aiga) a odebrali se do lépe zařízeného tábora Galu.

Russell pochopitelně neztrácel čas a pustil se do dalšího uzavírání tajných spojenectví. Nejdříve to zkusil u Laury, které ukázal svůj amulet imunity a slíbil jí, že jí ho předá, pokud jej dostane do finálové sedmičky. Podmínkou ovšem bylo, že bude hlasovat pro toho, koho Russell určí, což Laura odmítla. Tím okamžíkem jí Russell přestal důvěřovat a napsal si ji na první místo v seznamu, koho vyřadit. Poté to podobně zkusil u Monicy, [singlepic id=239 w=160 float=left]ani ona ale nevypadala moc přesvědčená. Další byl John, i jemu Russell ukázal amulet imunity a nabídl mu spojenectví. John už reagoval lépe, protože se mu zamlouval nápad vyřadit Lauru a rozbít tím případnou dívčí alianci. Pro vyřazení Laury byla i Shambo, která Lauru také moc nemusí. Zanedlouho už měl Russell nasbíráno dostatek hlasů, takže to bylo jasné, další na řadě půjde Laura. Ledaže by se jí nějakým zázrakem podařilo vyhrát soutěž o imunitu.

Ta spočívala v odpalování [singlepic id=240 w=160 float=right]baseballového míčku pálkou do oblastí s různým bodovým ohodnocením. Vítězem soutěže o inidividuální imunitu ale neměl být jen jeden trosečník, ale hned v¨dva, jeden muž a jedna žena. Za muže měl nejlepší mušku John a za ženy získala imunitu Laura. Pochopitelně k velké „radosti“ hráčů, kteří počítali, že ji na večerní Kmenové radě vyřadí. Nyní tak museli hledat náhradní řešení.

Pro Russella to bylo jednoduché, druhé jméno na jeho seznamy byla Monica, takže musí jít ona. Zároveň si ale musí jistit vlastní záda, protože tím, jak o jeho skryté imunitě ví stále víc a víc lidí, stává se i on terčem. Přesně na to myslel i Erik, [singlepic id=241 w=160 float=left]který přišel s nápadem vystrašit Russella natolik, aby použil na Kmenové radě svou imunitu, a místo něj pak vypadla Monica. S tímto plánem přišel Erik i za zbývajícími třemi členy Foa Foa a upozornil je, že jedině dodržením tohoto plánu by se mohli sami zachránit. Jenže zbytku Foa Foa stejně bylo jasné, že to mají spočítané tak jako tak, takže nemusí Erikovým slibům věřit. A co takhle hlasovat právě pro Erika, když by to nejméně čekal? Kupodivu se tato myšlenka začala zamlouvat i dalším hráčům Galu, protože Erik je hodně silný hráč a později by bylo obtížné ho vyhodit (a to ještě málokdo ví, že Erik má také pojistku v podobě vlastní skryté imunity).

Na poslední chvíli před odchodem na Kmenovou radu tak byla v táboře dosud nevidáná aktivita, domlouvalo se kdo, koho bude vlastně nominovat. Dokonce se v tom přestal orientovat i Russell a raději si připravil do kapsy svou skrytou imunitu. Po odevzdání všech hlasů si Russell [singlepic id=242 w=160 float=right]stále nebyl moc jistý, proto raději povstall a moderátorovi Jeffu Probstovi oznámil, že chce využít záchrany v podobě své tajné imunity (která už nebyla zas tak tajná, když o ní všichni věděli). Jenže jak za chvíli zjistil, svou tajnou imunitu vzplýtval naprosto zbytečně, na hlasovacích lístcích nebylo Russellovo jméno ani jednou, svého unáhleného kroku možná bude ještě litovat. Ještě více překvapený byl ale úplně jiný hráč, který vůbec nečekal, že na převážné většině hlasovacích lístků bude napsané právě jeho jméno. Dalším trosečníkem, který ve hře skončil (a stal se prvním členem poroty), byl Erik .

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Samoa (7.část)
Survivor Samoa (6.část)
Survivor Samoa (5.část)
Survivor Samoa (4.část)
Survivor Samoa (3.část)
Survivor Samoa (2.část)
Survivor Samoa (1.část)
Upoutávka na Survivor Samoa

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Cubbi
Reagovat

Jsem rád, že Erik vypadl ..
Fandim už jen Kelly, Brettovi, Natalii a Mickovi … =)

2
pp
Reagovat

Erik byl silný hráč a bylo jasné,že ho musejí vyřadit.
Doufám,že v brzké době vypadne Russell a Jason.
Jinak fandím též blondýnkám Natalie a Kelly,ale fandím i Monice,Brettovi nebo Shambo.
Kartama určitě zamíchá i Laura!

3
elvis12
Reagovat

Russell si to teraz dosť zavaril, podľa ukážok z ďalšej časti to bude mať veľmi ťažké, podľa mňa sa ale ešte pár častí zachráni. Ináč ako je to s tajnými imunitami?

4
zhaly
Reagovat

ja si myslim, ze Russell udelal dobre, ze ji vytahl – stejne to vsichni vedeli. i kdyz to z ukazek nevypada, tak se tim stal trochu min nebezpecny pro ostatni. jestli prezije dalsi dil (a myslim, ze jo – prece by to jen tak nevykecali, ze vypadne prave on), tak bude zpet ve hre. a to je pro me dobre. jenom on dela tuhle serii zajimavou

5
matěj
Reagovat

ja si myslim ze pristi dil urcite russell nepujde…bylo dobre vyradit silneho erika ne slabou monicu kterou muzou vyradit priste….podle me to bude jeste zajimave…laura taky jeste neco predvede..podle me hodne zamicha karty a jestli ji to bude vychazet tak hura do finalove 4:laura,shambo,natalie a john tihle by to mohli daleko dotahnout…

6
TK
Reagovat

Překvapivě se Jeff Probst ani nezeptal, jestli někdo chce použít tajnou imunitu, Russell to stihl tak tak před přečtením výsledků. Možná o ní přišel úplně zbytečně, ale stejně kvůli ní na sebe jen přitahoval moc pozornosti, ostatní by se na něj stále zaměřovali, aby jí použil.
BTW, podle neoficiálních informací má být Russell jedním z hráčů 20.sezóny Survivora nazvané Heroes vs. Villains. Nejdřív to vypadalo, že tam bude za „padoucha“, ale teď, kdo ví…

Jinak konečně díl Survivora, jak má být. Trosečníci se probudili ze zimního spánku a začali intenzivně intrikovat.

7
Ondra L.
Reagovat

má-li někdo zájem, tak tady máte neodvysílané záběry z dílu plus survivor ponderosa (co se děje po vyřazení)

8
matěj
Reagovat

SPILER
podle ukazek asi vyhraje imunitu laura nebo russell….

9
Ondra L.
Reagovat

Jelikož jsem nenašel mail na TK, pisnu to sem a poprosím aby to bylo následně přihozeno k DALŠÍ episodě. jedná se o videa k 9.ČÁSTI!!!! NE K TÉTO. TOMU, KDO JEŠTĚ NEMÁ SHLÉDNUTÝ NOVÝ (12.11) DÍL, PROZRADÍ OBSAH SOUBORU KDO VYPADL!

jedná se opět o neodvysílané záběry + ponderosa + behind the scenes

10
Petr
Reagovat

TK: Taky jsem se divil. Ale na blogu to Jeff vysvětlil tak, že ne všichni soutěžící mohli vědět, že jsou tajné imunity ve hře. Takže proto o ní vůbec nemluvil, aby případně nezkazil hru.

Před natáčením byli všichni soutěžící instruováni, že pokud chtějí použít tajnou imunitu, ať nehleděj na to, jestli o ní Jeff bude nebo nebude mluvit. A ten že udělá před přečtením výsledků dostatečnou pauzu na to, aby mohl dotyčný případně vstát.

11
Honzíček
Reagovat

Doufám, že v příštím díle vypadne Russell. Je hrozná nuda koukat na člověka, kterej lže, podvádí na kmenových radách, krade cizí náhrdelníky imunity a vymejšlí různý podvody.

Já doufám, že vyhrajou třeba blondýnky nebo Monica. Sice se od začátku soutěže jen válí v chýši… ale tak o tom ta soutěž je, ne?

12
elvis12
Reagovat

Honzíček, to myslíš úplne vážne?

„Je hrozná nuda koukat na člověka, kterej lže, podvádí na kmenových radách, krade cizí náhrdelníky imunity a vymejšlí různý podvody.“

„Sice se od začátku soutěže jen válí v chýši… ale tak o tom ta soutěž je, ne?“

Už som počul rôzne názory, ale toto? Komu ukradol náhrdelník imunity? Ako podvádza na kmeňovej rade? Súťaž je o váľaní sa v prístrešku? Vysvetli mi to prosím.

13
Dana
Reagovat

do Ondra L. – hádej která část se mi sekla a nejede :-/ samozřejmě volba, takže vím jen, že všichni volili Russe a vypadla Kelly, sakra, naTubě poslední díl taky chybí, je jasný, že vytáhl imunitu,ale reakce ?

14
Dana
Reagovat

do pytle, to jsem nedomyslela a mazat se tu nedá :-/ sry :-(

15
Ondra L.
Reagovat

Dana – v tom videu je pouze jen hlasování a co k tomu říkají. nic víc. …taky vidím, že se to seká, pokusím se to nahrát znova.

16
Ondra L.
Reagovat

tak dané video nejede ani na youtube ani na officiálních stránkách CBS. Bohužel :(

17
Nekra
Reagovat

No, nuda to neni, když tam jsou ty soutěže. Taky chci aby Russel vypadnul (ne kvůli tomu, že by „nudil“, ale že je nechutný gauner).
Jo, kdyby se nehrálo o peníze, tak by to nenahrávalo intrikářství a byla by to hezká spolupráce, soutěže a škola života v divočině.

Přidat komentář