Panáček v reality show

Upoutávka na Survivor Samoa

15. Září 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Dlouhé čekání všech fanoušků Survivora je u konce, ve čtvrtek 17.září startuje už 19.řada této populární trosečnické reality show. Tentokrát se bude odehrávat v Polynésii na souostroví Samoa (na stejném místě se vlastně bude odehrávat také následující 20.řada). Soutěžit v něm bude 20 trosečníků rozdělených do dvou kmenů, Foa foa a Galu. Novinkou bude absence Exilového ostrova, místo toho trosečníci obdrží sérií nápověd o tom, kde v táboře protivníků se ukrývá jejich skrytá imunita. Aby ji ale mohli vyhrabat, musí se nejdříve do tábora protivníků nejak dostat…

Krátce před startem se americká televize CBS opět pilně snaží navnadit diváky, tentokrát se jim to povedlo třeba následujícím vtipným videem, v němž moderátor Jeff Probst paröduje instruktážní video Dharma Iniciativy ze známého seriálu Ztraceni (Lost):

další zajímavá videa

Představenívšech soutežících
Speciál televize TV Guide

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Petr
Reagovat

Ještě bych zmínil právě tu možnost „vyhnout se kmenovej radě“, o kterej Jeff ve videu mluví. Podle mne to bude mít jistou souvislost s imunitou v druhém kmeni, kdy v něm jeden ze soutěžících poraženého kmene bude hledat imunitu, a vyhne se tak TC.

2
loomik
Reagovat

Podle mě to byl jenom takovej vtípek.

3
Frodo
Reagovat

Jste normální jasně že to byla sranda,ne?

Přidat komentář