Panáček v reality show

Trosečník ke stažení: epizoda 1 – Vylodění

10. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Logo Trosečník Museli jste v sobotu večer na přání rodičů velmi nutně udělat nějakou dle nich neodkladnou práci? Strávili jste sobotní večer na oslavě narozenin své přítelkyně? Zkrátka jste nemohli v sobotu večer sedět u televize a sledovat první díl reality show Trosečník, ale přesto byste jej chtěli shlédnout? ( rekapitulace první epizody, slovem ) V dnešní době internetu již nic nemožného. Panáček v reality show Vám našel odkaz, kde je první epizoda Trosečníka ke stažení a navíc přidal i 3 videa z pátečního speciálního vydání relace Extra. Obsah je snad jasný – Trosečník na mnoho způsobů. Tak stahujte a vytvářejte si vlastní názory na to, jak se TV Prima tato reality show zadařila či nikoliv.

Videa z Trosečníka ke stažení

– Trosečník – kompletní 1 .epizoda / (Spread-It 405MB)
– TV Prima Extra: Perlové ostrovy /(Rapidshare 3.6MB)
– TV Prima Extra: Příjezd soutěžících / (Rapidshare 4MB)
– TV Prima Extra: Zákulisí natáčení / (Rapidshare 5MB)

Našli jste na českém internetu něco dalšího zajímavého k reality show Trosečník? Nebojte se nám napsat na sunicko@centrum.cz Předem za každý e-mail děkujeme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Nick Flyer
Reagovat

ZACHRAŇTE TROSEČNÍKA

POKUD TAKÉ NESOUHLASÍTE S POUŽITÍM SMS VE VOLBĚ ABSOLUTNÍHO VÍTĚZE TROSEČNÍKA, TAK PŘIPOJTE SVŮJ PODPIS POD PETICI NA http://www.petitiononline.com/smstrose/petition.html

2
mb
Reagovat

tys marny

3
moi
Reagovat

Nenahral byste to prosim nekdo jeste nekam jinam? Parkrat za den mi spadne internet, a protoze to z toho spread-it stauhuje tak strasne pomalu, tak nemam sanci :(. Idealni by byl Rapid, pripadne filefactory. Predem diky :)

4
Luk
Reagovat

Taky bych prosil to hodit tam.Trosečníka jsem neviděl.A tohle je jediná moje možnost.A toho serveru mi to padá.Už po druhý

5
vyrida
Reagovat

Ke stazeni to je i na Torrentech ;-)

6
Luk
Reagovat

vyrida
A necheš mi to sem hodit?nemužu to najít

7
PLS
Reagovat

Prosím dejte sem i druhý kompletní díl na stáhnutí.díky

8
Petra
Reagovat

nejde mi stáhnout ten první díl, nešlo by s tím ještě něco udělat? díky moc za ochotu

9
Cisco Routers
Reagovat

Just want to say your article is as astounding. The clearness on your publish is just spectacular and that i can suppose you’re knowledgeable on this subject. Well along with your permission allow me to grasp your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks one million and please continue the gratifying work.

Přidat komentář