Panáček v reality show

Survivor Samoa (13.část)

12. Prosinec 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Ikdyž to zpočátku s kmenem Foa Foa vypadalo bídně, prohrávali jednu soutěž za druhou a do fáze sloučení obou kmenů vstupovali s prakticky beznadějnou šancí 4 hráčů proti přesile osmi hráčů z Galu, díky obratnému taktizování Russella se jim podařilo utéct hrobníkovi z lopaty vyrovnat síly na 4:4. Pokud k tomu připočteme Shambo, tak nyní mají dostatek hlasů, aby se vypořádali se zbytkem Galu a zázračně tak obrátili průběh hry. Ovšem mohou se na Shambo spolehnout, když ji na poslední Kmenové radě zaskočili tím, že změnili původně domluvený plán a vyřadili Johna?

To, co by rozhodně trosečníci očekávali uprostřed tropické džungle na ostrově Samoa nejméně, je bowlingová dráha. [singlepic id=290 w=160 float=right]A právě tu jim štáb postavil pro další soutěž o imunitu. Ano, skutečně se místo soutěže o odměnu konala rovnou soutěž o imunitu, protože hra se už blíží ke konci a je potřeba vyřazování trochu zrychlit, v tomto díle se tak měly konat dvě Kmenové rady. Prvním nositelem amuletu imunity se měl stát vítěz bowlingového turnaje, kdy se trosečníci rozlosovali do dvojic a do dalšího kola postupoval ten z dvojice, kdo srazil více kuželek.

Turnaj nakonec vyhrál Jaison a nechal si tak podruhé za sebou od moderátora Jeffa Probsta na krk nasadit amulet imunity. Ten by se sice více hodil Daveovi, protože mu bylo jasné, že Shambo se jen tak nevzdá, a když jí to nevyšlo minule, [singlepic id=291 w=160 float=left]bude chtít Davea vyřadit tentokrát. A zbývající Foa Foani už nebudou chtít Shambo zase naštvat a přidají se k ní. Russell sice chvíli zvažovat, jestli by nebylo lepší teď vyřadit třeba Shambo, ale večerní Kmenová rada skončila bez překvapení, dalším členem poroty se stal jeden z bývalého kmene Galu, Dave.

Druhý den ráno (32.soutěžní den) se konala opět soutěž o imunitu. Trosečníci v ní měli za úkol doběhnout v moři k bójce, odvázat [singlepic id=292 w=160 float=right]jeden ze tří polštářku a zamířit s ním zpátky na břeh. Tam jej položili na prkno, skočili na opačný konec a katapultovali polštářek do koše. Imunitu měl získat ten, kdo jako první umístil do koše všechny tři polštářky. Tuto soutěž vyhrál Bertt (ano, ve hře je skutečně človíček jménem Brett, kdoví, odkud se sem tak najednou vzal?).

Jediné Monice se nepodařilo trefit koš ani jednou a navíc to bude nejspíš ona, kdo tentokrát vypadne. Tak se rozhodla, [singlepic id=294 w=160 float=right]že trochu rozvíří vody, aby měla aspoň nějakou šanci na záchranu. Na rovinu řekla Russellovi, že když ji vyřadí, tak ať s jejím hlasem jako členky poroty vůbec nepočítá. Bude se totiž rozhodovat podle toho, kdo si výhru 1 miliónu zaslouží víc. Jak se totiž od Jaisona dozvěděla, Russell je docela při penězích, je majitelem naftařské firmy a jen v loňském roce si vydělal téměř dva milióny.

Tuhle informaci si Russell chtěl rozhodně nechat pro sebe, protože by mu to mohlo u poroty uškodit. Jednou to ale neopatrně prozradil Mickovi a teď se mu vůbec nelíbilo, že už se to najednou všichni dozvěděli. Hned začal lítat po táboře a zjišťovat, kdo to už všechno ví. Jaison si uvědomil, že by se Russellův hněv mohl snadno obrátit právě proti němu. [singlepic id=293 w=160 float=left]S Mickem už v posledních dnech uvažovali, jestli Russell skutečně hodlá dodržet svůj slib, že do finálové čtyřky počítá s původními Foa Foa. Jestli by náhodou nebylo lepší se Russella právě teď zbavit? Nevěděli sice, jestli nemá zase další skrytou imunitu, ale tu stejně po 36.soutěžním dnu už podle pravidel nebude moci použít.

Russell začal něco tušit, [singlepic id=295 w=160 float=left]a proto si na začátku Kmenové rady veřejně přede všemi na krk pověsil svou skrytou imunitu. Jednoznačně tím chtěl všem pochybovačům naznačit, že imunitu skutečně má a nebojí se ji případně použít. Neznamená to ale, že by ji ale nutně použil, stačilo jen vědomí, že amulet má a vypadla by stejně osoba s druhým nejvyšším počtem hlasů, nejspíš stejně Monica. Ta alespoň v průběhu Kmenové rady měla radost, jak dokázala Russella pořádně rozhodit, ikdyž ji to možná bude stát krk. Russell se nakonec rozhodl svou skrytou imunitu nepoužít a všichni pak jen napjatě čekali na přečtení hlasů. Pokud by se proti Russellovi postavili jeho bývalí spoluhráči, Russell by překvapivě vypadl i s amuletem na krku. Po přečtení hlasů bylo jasné, že dalším členem poroty je Monica.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Samoa (11.a 12.část)
Survivor Samoa (10.část)
Survivor Samoa (9.část)
Survivor Samoa (8.část)
Survivor Samoa (7.část)
Survivor Samoa (6.část)
Survivor Samoa (5.část)
Survivor Samoa (4.část)
Survivor Samoa (3.část)
Survivor Samoa (2.část)
Survivor Samoa (1.část)
Upoutávka na Survivor Samoa

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Ondra L.
Reagovat

konečně pořádná kmenová rada (2.) Zas bušení v srdci, napětí… jak za starých časů :-) Těším se těším :-)

PS: nevíte někdo jak to bude odvysílané? bo zbývá jeden týden a jsou vánoce.Jestli dobře počítám tak by to asi mělo být teĎ čtvrtek a neděle? nenapadá mě jiné schéma :(

2
TK
Reagovat

Ve čtvrtek se vysílá 14.epizoda a v neděli 20.prosince 3 hodinové finále.

3
Ondra L.
Reagovat

3 hodiny good :-) ještě že už bude po zápočtovém týdnu :-D

4
Ondra L.
Reagovat

http://www.megaupload.com/?d=NP2EXVOY

ponderosa 12 a 13 episoda

5
matěj
Reagovat

tak jsem zvedavý kdo to nakonec vyhraje. Všichni si myslí že vyhraje Natalie ale aby to nakonec nevyhrál Russell, i když bych to víc přal nat,,pravdepodobne príště jde brett.pokud vyhraje imunitu tak shambo nebo mick a finale mezi jaisonem ,russellem a doufam vitezkou samoy nat,,,nechme se překvapit

6
jukab
Reagovat

Episoda super, řada bombová. Nemůžu se dočkat konce Reunionu, až se Jeff vyjádří, aká bude řada 20 :-)

7
fx
Reagovat

Jj, na dvacátou řadu se opravdu hodně těším.. Doufám, že to vážně bude Heroes vs Villains.. :) Rád bych viděl zpátky hlavně Amandu, Parvati, Sugar, Erinn, Sierru a Elizu.. Ale to se mi asi nepoštěstí.. Jen opravdu doufám, že se nevrátí Coach nebo Jaison.. Russela nejspíš budu muset trpět znovu, co už.. Každopádně v téhle sérii už nefandím v podstatě nikomu.. Žádný soutěžící, jehož výhra by mě opravdu potěšila, tam už není.. :(

8
elvis12
Reagovat

Mne by sa v 20 sérii páčilo, keby sa objavia Jonathan, Cirie, Ian, hocikto z Guatemaly (napr. Judd, Rafe, alebo Lydia), Randy, z Tocantins by to mohla byť Taj. A dúfam, že sa už neobjaví James, Amanda, Parvati (aj keď sa na ňu dobre pozerá), Stephanie. A tiež by som privítal návrat niekoho z prvých sérií.

9
matěj
Reagovat

fx souhlasím s tebou všechny holky byly moje nejvetsí favoritky ale jeste bych pridal corinne a sugar za gabon

10
jukab
Reagovat

Mě by se líbily Cirie, Parv, Sandra, Sierra, PG a z chlapců Rob C, Yau, Stephen, James, Todd a Erik z Mikronésky..doufám,že jich tam pár uvidím

11
risker
Reagovat

jj dobrá epizoda russell jak na kmenovce mával s imunitou ))

mimochodem oficiální sestava hráčů na 20 sezónu je:

Stephenie
Russell
Randy
Cirie
Tom
Rob
Jerri
Parvati
Tyson
JT
Colby
Candice
Amanda
Courtney
James
Coach
Rupert
Danielle
Sugar
Sandra

12
fx
Reagovat

risker: A zdroj? Těchhle „oficiálních“ sestav je totiž všude plno ;-)

13
fx
Reagovat

Jinak pokud by ten seznam opravdu platil, tak jsem celkem spokojený.. Amanda, Parvati, Courtney, Sugar.. No bezva.. A ve Villains Coach, Tyson, Russell.. Ty budu opravdu hodně nesnášet :)))

14
matěj
Reagovat

přísti epizodu asi pujde shambo nebo brett

Přidat komentář