Panáček v reality show

Popelka (16.1. – 20.1.): Moderní Sněhurka

16. Leden 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Premiérový týden nákupní show Popelka v novém roce a s ním i změny v cenách pro vítězku. Už žádné estetické zákroky na klinice, opět bude výhrou hotovost deset tisíc a k tomu pětitisícový šek od Bati. Stylista Filip Vaněk pro tento týden změní Popelku na moderní Sněhurku. Rada stylisty k zadání je, že mají postavu přetvořit do moderní doby tak, jak by Sněhurka vypadala v současnosti. Musí okouzlit prince, aby si vybral právě ji.

Popelky

popelky
Tento týden nakupuje Michaela (33), Nikola (20), Denisa (24) a Gábina (31).

Pondělí – Michaela

Michaela

27 bodů

Úterý – Nikola

NIKOLA

23 bodů

Středa – Denisa

denisa

24 bodů

Čtvrtek – Gabriela

GABRIELA

18 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 50
Reagovat

Téma k ničemu, moderní Sněhurka klidně i v teplákovce, trpaslíka může dělat stylista. Na začátku slibují 5 tisíc k Baťovi a na konci dostane šek na 500 Kč. Celý díl slyšíme Baťa, Baťa … Pokud to bude denně, tak to bude k nevydržení.
Dnešní Popelka – laciné boty, hlavně že polovinu utratila za šperky. Ta košile mi k sukni vůbec neseděla.

2
Mila
Reagovat

téma nic moc.popelka mi přišla nesourodá. sukně na velmi zvláštní příležitost.košile mi do ní nepasovala. chtělo to jinou halenku. kabelka se k tomu taky nehodila.levné boty a předražené šperky.přišlo mi to každá ves jiný pes.jinak Ajdo máš pravdu-reklama na Baťu

3
Julie
Reagovat

Já osobně nemám ráda kombinace červené a modré. Sukně se mi nelíbí, košile by spíš sedla ke kalhotám. Kabelka a boty samostatně ok. Celek takový nesjednocený. Nemám ponětí, co má pod tím tématem stylista na mysli, ale asi bych šla do bílé a bledě modré….

Reagovat

Sněhurka? Dnes raději bez komentáře.
Gábina je mi svým projevem nesympatická, jsem na ni zvědavá.

5
Iva
Reagovat

Dnes nejlepší prstýnek s ptáčkem.Pro mě jednoznačně prvek od kterého se měla odpíchnout.Takže ne Sněhurka od trpaslíků,ale ta zimní,ledová co chodí v Rusku s dědou mrázem.

6
ludmila
Reagovat

tak dnes to byl docela propadák v tom kabátě děs…

7
Janica
Reagovat

No to je děs běs, včera i dnes. A podle toho co vybíral stylista, tak ani on nemá sněhurkovskou představu. Téma úplně blbé, pořad jde do kelu.

8
Xaveraj
Reagovat

Jsem se docela těšila, co za blázinec vypadne v novém dile.. jsem se skoro nesekla…teda dámy, fakt netuším, co maj pořád na těch bílých košilích, to je móda momentálně asi jen v Čechách. Ale popravdě, furt v nich vypadá každájak do ,,kuchyně,, az na pár výjimek. Tak jako tak, k ušlechtilé sukni, toto ai nahodou… A dnes, chudák holka.. ke krátkému krku a široké bradě to tim rolákem totálně zabila a domrtvila tou strašidelnou kožešinou..vlastně chtěla být ta mrtvá Sněhurka…o kabátu nemluvím, hadr.. i když by krásný bleděmodrý plášť k tomu asi nebyl špatný. Julie to myslím psala.. i já bych volila pěkné pastelové tóny a klidně i široké a volné kalhoty a k tomu pěkný vypasovaný živůtek a přes, ten dlouhý volný plášť…třeba..

9
Mali
Reagovat

Téma není špatné, je ale hodně široké a v pátekk assi začnou ze stylisty padat o Sněhurce moudra, která nikdo nepřepokládá.
Nevím jestli bych se neladila spíš plesově nebo vátčně ako do divadla. Určitě jsou dobrý nápad široké kalhoty- samou by mne to ale nenapadlo.
Taky bych volila světlé barvy, jednoduchý volný střih. Do vlasů ozdobný hřebínek.
Na Gábinu jsem taky zvědavá- líbí si mi,že není přeslazená, falešně nelichotí a rovnou řekne, že se jí něco nelíbí. Třeba ta otřesná košile na pondělním poradci.

10
Vlaďka
Reagovat

Téma asi úplně snadné není. Ale úterní slečna se asi přeslechla a myslela že téma je Hastroš týdne. Nechápu, jak mladá holka si může navléct něco podobného. A to říkala, že pracuje v obchodě s módou a její poradce totéž. Vzít přes sebe na takhle širokou a dlouhou sukni tenhle kabát, je snad proti všem pravidlům, kromě toho jí kabát asi ani neseděl nebo ho měla špatně zapnutý nebo uvázaný, ta kožešina hozená přes kabát taky působila divně a souhlasím s Xaveraj, že ten roláček nebo stojáček k jejímu krátkému krku a naducaným tvářím nebyl vhodný. Zbytečně tímhle modelem ze sebe udělala matronu. A nechápu vysoké bodování ostatních, já bych jí musela dát snad 2 – 3 a to ještě z lítosti.

11
Mila
Reagovat

teda to je pecka.ta holka si v tom ohozu přidala 30let.i když mě je 50+ tohle bych teda fakt nedala.lodičky byly krásné.kabelka pěkná a to je vše.v sukni a kabátě vypadala jak elegantní babička.u ní v obchodě bych si poradit nedala:( holky jí bodovaly celkem vysoko.čekala jsem tak kolem 5bodů

12
Julie
Reagovat

Popelka Nikola ze sebe neudělala Sněhurku, ale jak píše Vlaďka „matronu“. Možná v tom výběru hrál roli stres a čas… Některá z popelek při hodocení řekla, že to možná pojala plesově. Copak na ples se chodí v roláku ??? A s ptákem na prstě ??? Jediné, co se mi tentokrát líbí jsou lodičky.

13
Ajda
Reagovat

2/3 rozpočtu za šperky a doplňky, zbytek levné za oblečení. Boty od Bati se mi líbily víc. Zatím nic převratného, včera katastrofa, v pondělí dobrá sukně a dnes mi to přišlo celé takové obyčejné a k tomu je šperky ověšená jak vánoční stromeček.

14
Tempera
Reagovat

Nějak mi uniklo, že už jedou nové Popelky, tak hodnotím jen dle fotek a krátkých videí na FB. Přiznám se, že nevím, jak by se měla obléci moderní Sněhurka, ale určitě ne tak, jako Nikola. Ten kabát, to je něco příšerného. A prý mrtvá Sněhurka? A já pořád proč se tváří jako svatá dala, neví komu. Na FB zase jedna obhajoba za druhou, už jsme to tu řešily stokrát, že věty typu „Tak si to běžte zkusit“ jsou mim mísu. Ony si to zkusit chtěly a ostatní mají právo chválit či kritizovat. Je to show.

15
maya
Reagovat

Tak, abych řekla, sama také nevím, jak se obléknout jako moderní Sněhurka. Možná, že se mnou někdo nebude souhlasit, ale myslím, že je ještě štěstí, že v tomto týdnu jsou tam samá mladá děvčata. Nevím, jak by se s tím popasovala nějaká padesátnice. Ale je pravda, že záleží na tom, jak se k tomu která postaví, představy se liší. A tak lze jen říct, že to buď sluší nebo ne. Jsem zvědavá na páteční hodnocení stylisty.
Myslela jsem si, že tato RS má záměr ukázat dívkám a ženám cestu k tomu, jak se umět vhodně oblékat. Ale témata jsou většinou úplně mimo tuto ideu.
Teď k tomuto týdnu: V pondělí měla Michaela alespoň trochu nápad, i když ne všechno bylo sladěné – košile se nehodí k sukni s efekty. Nikola se oblékla příšerně, poradce byl spíš otrávený, než aby pomohl. Tímto oblečením si přidala možná i víc než třicet let. Dnešní soutěžící měla poměrně čas si rozmyslet, co asi by chtěla koupit a přesto pěkně zmatkovala a nakonec se „z nouze“, aby splnila podmínku útraty, obalila zlatem bez ladu a skladu.
Docela mě dostaly některé poznámky děvčat, které ukazují na jejich neupřímnost. Do očí se vzájemně mohou přetrhnout chválou a pak za zády mluví jinak. Nebudu se o tom rozepisovat, bylo by to na dlouho. Určitě si toho také někdo všiml. Dnes se mi také „líbila“ poznámka, že „šaty nebyly sladěné s čelenkou“, opět jsou tam samé zdrobněliny – šatičky, botičky, atd. Tady v komentářích se to probírá už delší dobu, že by to žádná z budoucích Popelek nikdy nečetla?

16
Ajda
Reagovat

@maya: Je to dost variabilní téma, bude taky záležet jakou má vlastně stylista představu. Ta bývá často zcela odlišná než mají Popelky i diváci. Chybí mi tam nějaké podmínky, upřesnění, jako to bývalo v NM. Já osobně bych asi volila moderní outfit v barvě Sněhurky. Klidně džíny, žluté tričko, nebo modré a žluté kalhoty, barevné extravagantní boty klidně bez podpatku, šátek ve vlasech, má to být moderna a zatím z toho vychází usedlé dámy v letech.

17
Mila
Reagovat

tak já nevím.taková pěkná štíhlá holka ale nějak mi přijde že to taky nevychytala.takhle moderní jsme chodily tančit v 80 letech. ale retro se vrací.pálka za hodinky.dala bych na šperky limit.jinak nevím proč mají zbytečně utrácet téměř celý rozpočet.jinak u tohoto stylisty to bodování stejně neuhodnu většinou se rozcházíme. přemýšlela bych v čem bych šla já.asi bych šla celá do bílého včetně kožíšku a stříbrných doplňků.sněhová Sněhurka:))

18
Mali
Reagovat

@Mila: taky mám Sněhurku spojenou se zimou bílou barvou.
Středeční Popelka zatím nejhezší ,ale to jejich „WAU“ na ni také nevidím.

19
Iva
Reagovat

Kdybych byla moderní princ,tak tento týden mě nezaujala žádná.Nejlepší byl ptáček na prstýnku.Jinak vždy,když nakupuji,vidím plné obchody,ale když chci něco konkrétního,podle své představy,zjišťuji,že to nikdy není.Máte taky tu zkušenost?

20
danča
Reagovat

@Ajda: Přesně, Míša měla samé hnusné hadry, ale hlavně, že dneska kritizovala Gábinu, která to měla milionkrát lepší a aspoň tam měla barvy, na rozdíl od černé a bílé, a ještě ke všemu se to Míši k sobě vůbec nehodilo.

21
Ajda
Reagovat

Dneska teda barvy, ale výsledek tragédie. V sukni jak jelito, lesklé boty a kotníkové boty byly největší propadák, černou šálu jsem nepochopila. Kabát za mě úplně mimo. Nechápu, proč nevolily bolerka, něco bílého, chlupatého, krátkého.
Mařeny jdou do boje, tak mi všechny připadaly. A dnešní kritizování se nedalo poslouchat. Otřesná sestava.

22
Mali
Reagovat

Čtvrteční Popela rozhodně zajímavá a zaujme. Výsledek není lichotivý, tak na úrovni ostatních. Ochlolupek lepší mi přijde středa a o havarijní je úterý.
Jsem zvědavá na Filipa

23
Mila
Reagovat

páni to je pecka kabát jak na nádraží,boty jí dělaly z nohou kopýtka.kabelka?? zbytek mi přišel s tou mašlí jak symbolické oblečení na maškarní.bodík za to že se snažila o barevné oživení.“mrtvá Sněhurka “ kritizovala ale byla nejhorší.jsem zvědavá na stylistu. má to kluk těžké:))

24
Wendelínka
Reagovat

Nemohu si pomoct, ale zadávaná témata jsou přímo katastrofa ! Co je moderní Sněhurka? Může se stát, že příští téma bude moderní ježibaba , moderní Marfuša,moderní Karkulka….Copak nejde zadat něco konkrétně?Podle obrázků se mi nelíbí ani jedna, ale na druhou stranu – ty obchody, ve kterých mohou nakupovat, taky nic moc nenabízejí. A ať se na mne nikdo nezlobí, ale každý ten obchod mi přijde, jako by ho měli v nájmu wietnamci. Vystavení zboží halabala, člověk se v tom pořádně neorientuje, nemá to žádnou koncepci, snad jen tu, že když něco hledáte, musíte projít a prohrabat celý krám a možná si mezi tím vyberete něco, co vůbec nemáte v úmyslu koupit.Ve většině nám ukázaných obchodů jsem si připadala jako v hadrárně… Se slzou v oku vzpomenu na NM, kdy obchody byly přece jen kulturnější a téma konkrétnější. Jsem moc zvědavá, jak si stylista poradí :-))))

25
Ajda
Reagovat

@Wendelínka: Tipuji, že stylista si poradí podle sebe a bude to úplně jinak než pochopily soutěžící i diváci. Celou dobu Popelky mi chybí doplňující informace, protože zadání jsou často nejednoznačná a opakuje se nepochopení a rozpory. Pokud dají jasné téma – malé černé, není potřeba nic dodat. Ale Sněhurka? Příště prosím Karkulku :D

Všimli jste si, že teď soutěžící okatě jmenují obchody kam míří nakupovat? To nikdy nebylo.

26
anapro
Reagovat

Tak já si myslím, že téma je dobrý, Každá si může vzít to, co jí nejvíc sluší a včem se cítí dobře! Koukněte na filmy „moderní Popelka“ nebo tak podobně, jsou sice pro mladé, ale tak bych si to vysvětlila já (bohužel vzhledem k věku bych se stylizovala asi za macechu, ale to by bylo taky zábavný).
Podle mne všechny holky vypadají strašně – no nebojím se to říct! A je mi jich líto… i když sebevědomí jim tedy v žádném případě nechybí…

27
Wendelínka
Reagovat

já bych byla pro téma moderní ježibaba :-)))). Mnohé i bývalé Popelky by se v tom mohly vyřádit….@Ajda:

28
Mali
Reagovat

@Ajda: pamatuji na moc pěknou karkulku. V NM bylo téma pohádková postava a jedna kočka šla za Karkulku – vypadala bezvadně a vyhrála.

29
Mila
Reagovat

víš jak bychom se vyřádily za ježibabu:))) v těch obchodech mají stejně skoro samé hadry tak nákupy by šly rychle. tak by ani 90 minut nevyužily:)))

30
Ajda
Reagovat

Mám pocit; že ježibaby jsou tam docela často :-)
Téma je dobré, ale rozhodne stylistova představa a o té nikdo nic netuší.

31
Mali
Reagovat

Dneska se m i Filip líbil- v hodnocení byl tolerantní, jeho představa Sněhurky nepřinesla žádnou zradu a navrhované outfity byly moc krásné, všechny, nepostřehla jsem jestli měly kabelky.
Částečné váhrady mám k modrému outfitu ( sám o sobě byl nádherný), Sněhurku mám spojenou s bíloou- případně pastelovými barvami. A taky tmavě modrá na tu voskovanou figurínu mi moc nesedí, udělala by ji ještě bledší a vynikl by voskovitý obličej.

32
Ajda
Reagovat

Modely Filipa tento týden skvělé, boty jedny hezčí než druhé, až ho podezírám, že vybíral jinde, než na Zličíně :D

@Mali: Modely bez kabelek

33
Johana
Reagovat

Koukám už jen v pátek a stejně mě to nebaví, to sáhodlouhé obhajování outfitů Popelkami, kterému by se dalo předejít, kdyby bylo téma konkrétní a jasně dané.
Zírala jsem, co si byla schopna vymyslet marfušoidní Nikola – mrtvá Sněhurka leží v rakvi, proto ta černá sukně a kožešina proto, že až půjde s princem na zásnuby, aby se líbila královně, protože královny mají rády honosnější věci.
Jediný kousek, co se mi za celý tento týden líbil byly Nikoly boty, jinak hrůza a děs.
Na druhou stranu je to první týden, co se mi líbily Filipovy modely, možná až na ten první, ten mi trochu připomínal ruský kroj.

34
Vlaďka
Reagovat

Souhlas, Filipovy modely byly tentokrát moc hezké. Vadilo mi ale, že neřekl Nikole, aby si vzala na sebe ten kabát, který dnes měla přehozený přes židli a vůbec ho nepreztentovala. No kdyby takhle Sněhurka ležela v rakvi, ať v kabátu nebo jen s přehozenou kožežinou, tak by asi princ uháněl hodně daleko. Druhý nejvyšší počet bodů ani náhodou.

35
ludmila
Reagovat

taky jsem čekala,že jí řekne at si obleče ten kabát,ale jako by ho nechtěl vidět…myslím ,že ji dost hodně nadhodnotil..tolik si určitě nezasloužila.

36
Kačka
Reagovat

Modely, které vybral Filip, se mi taky moc líbily. Popelky se snažily, pojaly to každá podle sebe, Míša se mi taky líbila nejvíc.

37
Mila
Reagovat

taky mi vadilo že neřekl mrtvé Sněhurce aby si kabát oblékla.asi sama tušila jak by to dopadlo tak ho radši nechala přehozený přes židli.Filipovi modely pěkné.škoda že nemůžou holky ty modely obléknout aby bylo vidět jak by vypadaly.poslední popelka byla hodně zklamaná když jí řekl že to pojala jako recesi:)

38
Mila
Reagovat

jo a zapomněla jsem-od kdy jsou silonky nemoderní?docela mě to zarazilo.neumím si představit jít naboso. sýraté nohy a křečáky:)))

39
Ajda
Reagovat

@Mila: To mě taky zarazilo. Lesklé punčochy ne, ale jít úplně bez?

Ten neoblečený kabát mi vadil hodně, na fb matka Nikolu brání jako lvice, úplně nesoudná ona i dcera. Tvrdí, že ve studiu bylo horko a odpadla by. Gábina v kabátě byla a neseklo to s ní. Mrtvá Sněhurka by měla mlčet a je jí tam plno.

40
Ajda
Reagovat

Modely stylisty se mi nezdály zakoupené v NC. Tyto šaty už proběhly v Superstar 2015! Foto přímo z profilu Filipa Vaňka.

saty

Zdroj: FB Filip Vaněk, archiv TV Barrandov

41
Mila
Reagovat

aha proto tak pěkné věci:))

42
Tempera
Reagovat

Sledovala jsem příspěvky na FB, nejvíc komentů má snad Nikola, její matka a dokonce se zapojil i N. bratr. A zase argumenty, jděte si to zkusit. Zajímavé je, že se obvykle nejvíc obhajuje ta nejnemožnější.

43
maya
Reagovat

Že je nemoderní mít punčochy, jsem až do pátku netušila. Jsem přesvědčená, že tělová barva nemůže nic zkazit, naopak sjednotí barvu pokožky na nohou. Síťové punčochy mi nepřijdou vždy vhodné. Co se týká outfitů vybraných FV, jsou všechny moc pěkné, ale vůči Popelkám trochu nefér, jestliže jsou to modely z nějakých akcí. Ony nakupovaly v nákupním centru v „obyčejných“ obchodech, s rozpočtem vhodným tak akorát do těchto obchodů. I v OC jsou obchody (víceméně butiky), ovšem ceny jsou někde jinde. I když většina lidí nakupuje právě v těch obyčejných obchodech, pokud nejsou z nějakého důvodu nuceni hledat jinde. Lodičky od posledního modelu FV byly nádherné, hned bych si je koupila, kdybych nebyla limitovaná zdravotním stavem.
Nikola je až nezdravě sebevědomé stvoření, už jí bylo dost.
Všiml si někdo, že i stylista začal používat zdrobněliny? Např. botičky …
Je to asi nakažlivé.

44
Mali
Reagovat

To, že stylista prezentuje outfity odjinud, mi nevadí- je to inspiraci. Spíš mi vadí, že je to model z roku 2015, dva roky starý – tedy slovy Osmanyho “ demode.“ To O.K. není.

Téma punčochy – holé nohy mi přijdou vulgární. Neříkám v létě u mladých koček
do čtyřicítky, do společnosti naprosto nevhodné. Kvůli otokům a žilní nedostatečnosti nosím sokoro denně už 8 let kompresní a tak mi moc vyhovoval loňský přístup O.L.: že mají být punčochy neprůhledné, v černé barvě jsou i ty kompresní pěkné a nejde to poznat.

Boty (někdy i oblečení) kupuji v Polsku ( shoping centra, ne stánky)- mají větší výběr a jsou vždy o 2 kroky dopředu v módě. Tak ani nad tím, co se nosí nepřemýšllím, mám kritéria: líbí – nelíbí, sedí- nesedí. A pak se za rok dozvím, že to je právě moderní u nás.

45
Mali
Reagovat

Ale je pravda, že co sleduji Popelku něco přes rok, šla jsem do sebe a šatník i s doplňky jsem dost aktualizovala. Oblečení si vybírám vetšinou večer předem – ne, co ráno popadnu, to vezmu jako dřív. A tím pádem, se i tak přes den často líp cítím. Ikdyž se mi v Popelce řada věcí nelíbí, jsem ráda, že je.

46
Guerra
Reagovat

Proč se tam hlásí samé obludy prdelate? Nevím jestli mají horší ksichty nebo p.dele

47
Guerra
Reagovat

A ta Gábina, 31 let? Vždyť je pekelně otahana, vypadá jak matka toho svého bratra!

48
maya
Reagovat

@Guerra: hlavně vypadá šíleně otráveně a jakoby nad všemi a nad vším ohrnovala nos, nic jí nebylo po chuti. Nechápu, proč se tam hlásila.

49
Inbezka
Reagovat

Já vím, že Sněhurka je už pasé a pojede další týden. Ale chci se k ní ještě vrátit. Dívala jsem se hlavně v pátek, přes týden jen chvílemi.
Míša – líbila se mi, vypadala jako Sněhurka i díky svému typu. Ale košile k sukni nee, ani náhodou.
Nikola – nechápu, kde bere holka sebevědomí a nechápu Vaňka, že jí nechal projít kecy o mrtvé Sněhurce. Přišlo mi, že má přikázáno být na ni hodný, jinak to není možné. Ani na kabát nedošlo. Osmany by jí určitě zkritizoval rolák – vypadala jako bez krku, A vůbec – všechno ostatní děs – však to už tady všichni psali. Ale ty její řeči o mrtné Sněhurce – copak věděla, že umře, tak si vzala černou sukni, a kožišinu – co kdyby přijel princ a chtěl ji odvézt ke královně, co? Musela jsem si zacpat uši, abych ty její žvásty neslyšela.
Na Filipovi se mi vždycky líbilo, že dokázal bodovat tak, aby vyhrála ta nejlepší, i když jí holky předtím daly málo bodů. Ale zdá se mi, že ho už poučili, a že buď bude poslouchat, nebo poletí jako Osmany. Uvidíme příští pátek.
Ještě by mě zajímalo, jak je to s tím minimálním limitem utracených peněz. Třeba tady by Sněhurce stačily krásné šatičky a střevíčky, ale ony musely ještě nakupovat dál, aby utratily dost. Pak je tam přemíra „šperků“, hodinek, šál a kabátů.

50
Ajda
Reagovat

@Inbezka: Podle Popelek na fb musí utratit 8 500 Kč.

Přidat komentář