Panáček v reality show

Popelka (12.12. – 16.12.): Silvestrovský večírek

12. Prosinec 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Minulý týden slavily Popelky na vánočním večírku, tentokrát je stylista vyslal na silvestrovskou oslavu. Kde se bude slavit určeno nebylo, jen se mají při výběru outfitu odvázat, aby mohly vítat nový rok. Takže opět velmi volné zadání, které si může každá vykládat po svém a uvidíme, jak je zhodnotí v pátek stylista Filip Vaněk.

Popelky

popelky

První nakupuje Lucie (27), další dny Míša (23), Sandra (28) a Markéta (32).

Pondělí – Lucie

lucie

27 bodů

Úterý – Sandra

sandra

28 bodů

Středa – Markéta

marketa

27 bodů

Čtvrtek – Míša

Michaela

28 bodů

Pátek – FINÁLE

finale1a

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
Reagovat

Na začátku nám ukázali páteční modely, nic nového. Alespoň víme, že celý týden nic extra neuvidíme. Ve studiu morbidní nahé figuríny, třeba čekají až je Vaněk oblékne. Hodinky, ač levné, ale má, silonky si naopak nekoupila. Nahé nohy ke koženkové bundě vypadají blbě. Celkově nic extra, klasika až nuda. Líčení ji přidalo pár let.

2
Ludmila
Reagovat

Hm, nějak hledám ten odvaz, nejspíš to je jen v barvě lodiček. Za tu kabelku bych tolik peněz nedala. Těžká nuda. No a silvestr bez punčoch, chudák by zmrzla.

3
Janica
Reagovat

Tak jsem očekávala, že Popelka, žijící řádku let v Londýně, nás mile překvapí, možná nadchne. Šatník doma by tomu odpovídal. No ale toto, holé nožky, kabelka s botami barvou dobré, ale materiál ne-e. A počítám, že na Silvestra bude zima, mráz a v koženkové bundičce bude mrznout, nehledě k tomu, že mi to spolu se šaty nepasuje. Neobstojí ani to, že pojede taxíkem.
Vizážistka jí přidala hezkých pár roků. Kadeřník zbytečný. Korunou dnešního dílu –
šatečky, botečky,kabátky, zádíčka -, ještě více jak jindy. Už jsem na to alergická. A ano, viděli jsme páteční outfity, ta režie už nemůže ničím překvapit. Ach jóóó …..

4
maya
Reagovat

Jsem zklamaná. Také jsem očekávala, že dívka, která žije v Lo dýně bude mít větší rozlet a vytříbenější vkus. Pokud měla šaty s lesklými efekty, nevolila bych už boty s leskem, kabelka mi připadala spíš na den, vybrala bych asi raději psaníčko. Bez punčoch to tedy na Silvestra bude asi o zdraví a rovněž tak v bundě, která víc chladí než zahřeje. Opět se vracím k vizážistkám – mám pochyby o jejich profesionální zdatnosti. Slečně Lucii přidalo její líčení deset let a ta šílená křiklavá červená barva rtěnky byla dost tvrdá. I účes byl nic moc, dělal ji starší. Poradce uměl jen na všechno říkat „no“, myslím, že jeho přítomnost byla téměř zbytečná, bohužel ale je podmínkou.
Co mě dnes nejvíc dostalo, to jsou ty zdrobněliny všech možných výrazů. Šatečky, botečky, bundička a další (zmínila Janica) mě tak iritují, že v tu chvíli mám chuť přepnout program. Ať mi někdo řekne, co to je za divný zvyk v poslední době? Je to až úchylné.

5
Martina
Reagovat

Téma moc pěkné.
Líbil se mi pordce, přišlo mi, že má větší lepší vkus než Popelka ( nechtěl leksé boty, zamítl několik horších šatů, nechtěl bundičku..).Celkově to není špatné, takový tuctový průměr, absence punčoch je dost zásadní chyba, kabalka se mi nelíbila.
Moc se mi líbí puntíkaté sako Filipa.

6
maya
Reagovat

@Martina: poradce sice zamital, ale jinak moc platný nebyl, slečna si moc poradit nenechala. Měla svoji utkvelou představu a nemínila se od ní uchýlit. Nakonec to i říkala, že nejraději nakupuje sama.
To sako FV je oživení, vypadá v něm daleko lépe než v džínové bundě s výšivkou.

7
Mila
Reagovat

popelka hezká pěkná.doma krásný šatník.model nebyl špatný ale něco mi vadilo.a s tou vizáží mi připadala trošku jako luxusní escort. jinak po těch kabelčičkách, botečkách a zádíčkách…. už začnu koukat jen na promenádu.to snad ty zdrobněliny mají nařízené?

Reagovat

Lepší než včera, ale na Silvestra moc nudné, spíše do divadla. Boty levné uměliny, už teď v nich má napresované prsty, chci ji vidět v průběhu večera až bude pít. Kabelka předražená podobně jako včera, 2/3 ceny je jen za značku. Mohla si tu mašli na šatech dát dopředu nebo na bok. A opět absence punčoch, to je nějaká móda? Kabelku skoro za pět litrů a padesátku na silonky nemá? Nebo ji to spíše vůbec nenapadlo. Hodnotit jestli je doma nebo v hotelu je taktika.

9
Ludmila
Reagovat

Dnes se mi to líbilo. popelka má pár kilo navíc a tenhle tip šatů ji opravdu sluší, tedy mnohem víc, než ten ohoz na společné fotce. Kabelka se mi líbila, ale tyhle peníze bych za ně nedala (nicméně já nejsem v soutěži, tak bych si to musela platit ze svého. Překvapuje mě opět absence punčoch, jde předsi o silvestr, nejspíš jsou holky horkokrevný. Ale jinak dnes dávám palec nahoru.

10
Ludmila
Reagovat

@Ajda: jj, mašle mohla být ve předu

11
Mila
Reagovat

koukala jsem jen jedním okem v letu.dnes určitě lepší než včera.nebylo to špatné ale přišla mi s tím sakem trošku smutná.neviděla jsem hodnocení a bodování.ale ta kabelka je pěkná pálka.to bych radši investovala do bot.na ty punčochy zapomněly obě popelky.to by mě bez nich pěkně dřely boty:(

12
Tempera
Reagovat

Tento týden nemám možnost vidět vysílání naživo, jen koukám na FB a na fotky tady. Popelky se mi pletou, mimo té jedné tmavovlasé mi připadají stejné. Včera to bylo moc černé a bundička k těm šatům vůbec ne. Dnešek – kombinace modrá-černá se mi nelíbí. Pokud je to na Silvestra, představovala bych si něco třpytivějšího, bláznivějšího… Snad stihnu celkové hodnocení v pátek, naživo asi modely vypadají zas trochu jinak než na fotkách.

13
Martina
Reagovat

Zase budu za prudiče. Absence punčoch je podstatná. Kabelka se mi nelíbí – ale respektuji.
Co mi však vadí hodně- nesoulad saka a šatů, střihově naprosto šaty sakem zabila a vypadá o deset kilo širší. Volila bych buď krátké bolerkou- aby byl vidět pas nebo naopak něco delšího ( např. jako kožíšek z minulého týdne).
Sako končí tam, kde má tělo nejširší, zbytečbně poutá pozornost a rozšiřuje.

14
maya
Reagovat

@Tempera: Kombinaci černé a modré barvy také nemám moc ráda, tady to ale možná naživo opravdu bude vypadat lépe. Látka na šatech je moaré , mění se trochu do tmavšího odstínu, tak snad ta černá k tomu půjde. Toto sako mi k tomu moc nesedělo , ale na shánění lepšího neměla čas. Šaty se mi líbily barevně i střihově, zajímavý výstřih vzadu, který byl, bohužel, zakryt dlouhými vlasy. Asi měla zvolit jiný účes, aby to zajímavé nezaniklo. Proč nemají punčochy, to nechápu. Zřejmě si vůbec neuvědomují, že nebudou jen v místnosti. A ty boty – tak ty by určitě dřely, obzvlášť ty z „uměliny“. Kabelka hezká – ale ta cena? Snad chodí do společnosti, aby si ji dostatečně užila. Ale celkově se mi outfit líbil více než včerejší.

15
Ajda
Reagovat

Nevím jak vy, ale přeci už když si zkouším boty, tak sháním minimálně ťapky na vyzkoušení a při té příležitosti mi přeci musí dojít, že musím koupit i punčochy. Místo saka by se mi líbil nějaký světlý šál, pléd s lurexovou nitkou.

16
Ludmila
Reagovat

Sako nejspíš nebyla nejlepší volba. Absenci punčoch taky nechápu, díl netočili v létě. Vzpomněla jsem si u těchto šatů, jak O.L. říkal, že tenhle střih sukně sluší ženám s výraznější postavou. Tehdy se mi to nezdálo, ale ten střih šatů ji fakt slušel. Tmavě modrá není moje oblíbená barva, ale tahle se mi líbila.

17
Jitule
Reagovat

Proč taková rebelka Sandra se oblékla tak nudně? Mají se odvázat, což znamená vzít si něco fakt zajímavého až nesourodého jako tehdy říkal OL. Třeba večerní šaty s kulichem a rukavicemi. U ní si to zrovna k těmto šatům dokážu představit. Šaty bych nechala, dala tmavé punčochy, kotníčkové boty na podpatku a zajímavého kulicha, rukavice a nějaký kabátek. Tohle je nudné, jak do divadla. Přesto, že má drahou kabelku působí tak nějak lacině. Asi to dělá ta kombinace lodiček, špatný výběr šperků a nevhodné sako.

18
Ajda
Reagovat

Šaty na můj vkus cirkus, ale budiž. Líbil se mi ten stříbrný top se zavinovacím efektem a k němu třeba 7/8 černé slim kalhoty. Taky ty stříbrnošedé šaty co zkoušela byly krásné, jen ona nepochopila, že mají padnout z ramen a stužka za krkem koriguje, aby držely kolem paží.
Debata kolem náušniček a kabátku, když probraly botičky a šatičky, byla zábavná. Koženková bunda ani nezáživné sako nebyly o nic lepší než ten kabát. Měla ho mít minimálně těsně nad kolena, aby zakryla šaty. Šťastným plačkám nějak ty slzičky nevěřím. Boty na první pohled dobrý, ale opět laciný šunt, měla kouknout po kvalitnějších, peníze měla. Bižuterie zbytečná, stačily malé černé náušnice.

19
ludmila
Reagovat

Dnes jsem nic extra neočekávala, tak jsem ani nebyla zklamaná. Šaty hrozný kýč. Botky tvarově retro se mi líbily, nicméně materiál asi nic moc. Kvituju kladně, že konečně došlo na punčocháče. Kabát mimo, stejně jako pondělní bunda.

20
ludmila
Reagovat

dnes veké zklamání, šaty jak do cirkusu a naprosto nevhodný kabát..

21
Ajda
Reagovat

Na fb se pějí oslavné ódy na šaty, už jsem si připadala divná, že se mi nelíbí. Hned je mi líp, když si čtu, jak se vám taky nelíbí :-)

22
ola
Reagovat

Dle mého pohledu tento týden trošinku lepší , ale kreativita stále chybí. Pondělní slečna průměr, prostě nic moc, ale šaty samy o sobě byly pěkné, boty a kabelka taky módní, ale dohromady to neladilo. Bundička a šperky hrůza. Úterní slečna pěkná, po dlouhé době se vše povedlo, možná místo náhrdelníku to chtělo náušnice. Šaty lichotily její postavě, projmuté sáčko také, kabelka moc pěkná. Vše krásně ladilo i barevně. Mladá paní dnes jako od kolotočů, příliš zlata na šatech, ty navíc neseděly a asi se budou sunout nahoru, navíc jakýsi náramek, nevhodné náušnice, nemoderní a nehezké boty. Korunou hrůzy nevhodný kabátek. Ten je dobrý k riflím na cestu do tělocvičny. Postrádám stále ale cosi navíc, nějaký nápad, trochu něco jiného. Ať je téma jakékoliv, dámy se obléknou vždy stejně. Tím mě právě potěšila Sandra, že alespoň její šaty jsou jiné, než běžně popelky preferují, i ta barevná kombinace modré, černé a stříbrné.

23
maya
Reagovat

@Ajda: Ajdo, mluvíte mi z duše. Vzhledem k tomu, že na šatech byla přehršel zlata, jako šperky postačily drobné náušnice, třeba jen pecičky, náramek bych úplně vynechala. Sama bych si takové šaty nezvolila, toho zlata bylo příliš. Kabát také naprosto nevhodný. Snad kdyby ho nechala alespoň bez pásku, takhle přepásaný vypadal dost sportovně. Paní Markéta po něm sáhla už v časové tísni. K přezdobeným šatům byla volba jednoduchých bot nutností, ale chtělo by to, aby byly subtilnější, tyhle jsou dost hrubé.
Děvčata se vzájemně bodují vysoko, FV jim to v pátek zase trochu přepočítá. Ale tentokrát to vypadá, že z toho nebude psycho, že si vzájemně „sedly“.
Některé“ botečky a šatečky“ doma se mi docela líbily. Boty na vysokém podpatku „jen na doma“ také jedny vlastním – špatný odhad toho, co vydržím.
Na slzy dojetí mám svůj názor, už jsem ho vyjádřila u minulého tématu – no, asi jsem cynik.

24
maya
Reagovat

@Ajda: Ještě jsem zapomněla. Když si paní Markéta zkoušela ty stříbrošedé šaty, v duchu jsem zajásala, že se konečně našla jedna, která trochu vybočí z vyjetých kolejí. Šaty se mi moc líbily, ovšem je pravda, že se musí umět nosit takový střih. Ocenila jsem, že ji napadlo vzít si punčocháče.

25
Tempera
Reagovat

Středeční Popelka – souhlasím s vašimi názory. Šaty trochu jako od cirkusu, zdají se mi až moc obepnuté. Náušnice moc dlouhé. Kabátek by byl super třeba s džínami. Opět podotýkám, že můj názor se opírá jen o foto.

26
Martina
Reagovat

Mi řijde, že tento týden jsou outfity vyrovnané- nic vyloženě ošklivého, ke všemu mám drobné výky, ale dovedu si v tom lidi na Vánoční párty představit- a pozornost by nebudili( ani negativní ani pozitivní).
Já bych volila asi doplňky nebo dorbnosti víc ujeté a veselé – nasilvestra jsou přece konfetti, stříká šampus- prostě nic decentního ( třeba strakatý papírový kobouček na hlavu nebo něco retro, hledala bychv galanteriích recesivní věci, které bych si normálně nevzala).

27
Mila
Reagovat

tak se mi zdá že je v tom zlatomoru nějak natěsno.šperků už moc.jak hali gali.kabátek celkem pěkný ale k šatům absolutně nehodící.jen k džínám.chtělo to černý delší kabátek na kolena nebo nic

28
Ajda
Reagovat

Stylista chtěl, aby se odvázaly a vznikly z toho čtyři celkem nudné nebo přeplácané modely. Neznat téma, tak Silvestr mě vůbec nenapadne.
Dnes ani nevím co jí vytýkaly, já už Míšu déle nedokázala poslouchat, tak jsem se od půlky dívala bez zvuku.

29
Martina
Reagovat

Dnešní Popelka semi v overalu líbí si nejvíc. Je to šmrncovní a uvolněné zároveŇ. Overal si může dovolit málokterá žena. Možná to chtělo něčím dotáhnout -ale tlačil ji ča,s snahu měla.

30
Ludmila
Reagovat

Overal není špatný, mám ho ráda. Ale tak nějak postava dnešní popelky se mi v overalu moc nelíbí. Ale ano, byla aspoň jiná. Nicméně nejvíc se mi líbila Sandra. U Sandry jsem se lekla ceny kabelky. když cenu porovnám s kabelkou Míši, brala bych tu Sandřinu. Jo a dnes se mi nelíbily boty.

31
Ajda
Reagovat

@Ludmila: U kabelky Sandry je minimálně 2/3 ceny za značku.

32
wendelínka
Reagovat

Milé dámy, já tedy začnu z úplně jiného soudku – včera jsem si všimla kabátu, který měla Popelka na sobě – tuším byl béžový…Co mě ale irituje je to, že už po několíkáté registruju, že si holky neumí rozpárat ten švík, který drží pohromadě sklad ( můj otec by řekl kvečfald). Ten švík je tam jen kvůli tomu, aby se při převozu a skladování kabát, nebo cokoliv, zbytečně nepomačkal. Po nákupu je potřeba jej vypárat a dát skladu potřebnou volnost. Potkávám mnoho žen, které to mají nevypárané a já vždycky trpím :-( .
Jinak k Popelkám – připadaly mi celkem fádní, bez nápadu, úporná snaha zapůsobit, vůbec jsem nepostřehla, že by se šly bavit, zařádit si…..Zkrátka žádné veselí, spíš posedět a hrát si na dámu. Pro mě, ač jsem staršího data, to není Silvestr. :-))))))

33
Hana
Reagovat

Máte pravdu.

34
Ludmila
Reagovat

Silvestrovská hravost tam chyběla, to je pravda, nicméně s konečným pořadím jsem spokojená.

35
Ajda
Reagovat

@Ludmila: Já taky. Líbilo se mi, že i Filip připustil, že v obchodech toho na výběr zase tolik není. Ale jeho modely se mi tentokrát moc nelíbily, moc tmavé, až na ten poslední.

36
Martina
Reagovat

Dívala jsem se na páteční záznam pořadu – úplně to jako souhrn celého týdne stačí.
Tento týden byl pěkný – fain téma, žádné hádky, hezké outfity.
Líbil se mi také Filip- hezky oblečen ( stylista má být zaímavý), přišlo mi – že se více zajímá o Popelky a tak nějak jsou mu méně jedno, kapsy u kalhot jeho ruce ignorovaly, pěkné návrhy outfitů).
Zajímavá byla kombinace zvířecího pásku a růžové, puntíkované kalhoty,náhrdelník na tmavých šatech. První tři outfity mi přišly trochu smutné na Silvestra, u posledního mi trochu vadila třpytivá kabelka s lesklou látkou dohromady.
Tento pátek určitě stál za to se dívat.

37
Hana
Reagovat

Tak koukám, že jsem o nic nepřišla, páteční souhrn je tak akorát.
Na co jsem alergická (vedle elegance), je slovo „uplé šaty“. Nechápu tu představu, že musím mít „uplé šaty, abych byla sexy“! Šaty „uplé“ na tělo na mě naopak působí lacině, prvoplánově a při pohybu většinou dělají paseku , zvláště ty levné a špatně ušité materiály- vyhrnují se a nesedí tam, kam si je pečlivě před zrcadlem nasoukáte. Když na to mají postavu (a tento týden byly víceméně štíhlé všechny), tak si to přímo říkalo o širší střih, kde by se (kvalitní materiál) řasil, podkasal a všelijak vlál (třeba v tanci).
Taky jsem nepochopila, proč se tam objevily všelijaké bundičky,kabáty a kožešinové límce. Zadání byl Silvestrovský večírek a ne: jak půjdu po ulici na večírek! Měly ty peníze věnovat na opravdu luxusní model z dobrého materiálu a kvalitní boty. Tady ty příběhy, jestli pojedou taxíkem,pěšky nebo budou doma, mně přišly zbytečné.
Když poslouchám,ty argumenty soutěžících, myslím, že mezi tzv. vyšší módou (přehlídky, modelky) a ulicí (tzv. obyčejné ženy) zeje nepřekročitelná propast a tento pořad to nezmění. Ty ženy to mají v hlavě, od dětství, naučené a většina z nich nepřekročí svůj stín. Co je elegantní, co je sexy, co mi sluší mají pevně zakódované a nehne s tím ani stylista face to face. Stejně si příště vyberou levné, upnuté šaty a k tomu laciné blýskavé cetky, protože tak jsou zvyklé a manžel přece říkal, že takto jí to sluší. No a proč vlastně ne?! :-))

38
maky
Reagovat

@Ajda: je drsný jak jsou tu všichni strašně chytří,,jak by co udělali jinak a jak jsou všechny popelky nedný atd,,,at si to jde každý skusit sám a pak rozumuje

39
Tempera
Reagovat

@maky: Už se to tu psalo stokrát. Když jde někdo do televizní show, musí počítat s tím, že ho budou diváci hodnotit ze všech stran. Takže ty řeči, ať si to jdeme ZKUSIT jsou tak nějak mimo mísu. Doporučovala bych soustředit se spíš na nějaké stránky s gramatikou.

40
Ajda
Reagovat

@maky: A co navrhujete? Mám tady vyvěsit nějaké pravidla co si kdo může myslet a povolit jen pochlebování? Tak to změňte raději stránky, tady se toho nedočkáte. Nesnáším cenzuru a všechny pozitivní i negativní názory napsané slušnou formou jsou zde vítány.
Aby se někdo o něčem mohl svobodně vyjádřit, nemusí se RS osobně účastnit, to je pitomost, na kterou už jsem alergická. To bych nedělala nic jiného, než vymetala pořady : D

41
Martina
Reagovat

@maky: U tohoto pořadu je na prvním místě fak, že se jedná o RS. O módu jde až v druhé řadě – kdyby to bylo o módě na prvním místě -udělají reportáže bez soutěžících.
A od formátu pořadu se odvíjí i charakter diskuse k němu.

a Vaši radu „at si to jde každý skusit sám a pak rozumuje“ využijí především Ti, kteří nejdřív jednají a pak myslí. Většina lidí to dělá naopak( nejdřív rozumuje) a tak sedí doma u Tv a následně u dikuse.

42
Johana
Reagovat

Áá, možná opět jedna z Popelek, co neunesla kritiku:) Přitom tento týden se tady ani tak moc nekritizovalo, až na Markétu.
Možná by nám maky mohla vysvětlit, proč se ženy do toho pořadu hlásí, ač musí počítat s tím, že očím a uším diváků neunikne nic, bude se veřejně propírat jejich chování, postava, šatník, byt a v neposlední řadě jejich soutěžní outfit.
A vy, sestry, které si to nechcete vyzkoušet, které neláká výhra ani exhibování v televizi…držte huby:))

43
Ester
Reagovat

@Johana: Výborně napsáno, taky to vidím na reakci nějaké Popelky, která neunesla kritiku, protože věta, že si to máme jít zkusit, zaznívá především z úst kritizovaných Popelek, a to jak tady, tak na FB :-) Já vždycky už padám do mdlob, když to čtu, protože už to bylo vysvětlováno mockrát, jak je právě tahle reakce mimo mísu.

44
Ajda
Reagovat

Podle emailove adresy to vypadá, že „maky“ je přezlacená středeční Markéta.

45
Ester
Reagovat

@Ajda: No zdála se mi jakási nespokojená s Filipovou kritikou a s tím, že jí Filip doporučil stahovací prádlo …

46
Janica
Reagovat

@maky: Milá Maky (Markéto?), nepůjdeme si to vyzkoušet, nejsme lačné 10.000, (ani jedné z Popelek nevěřím, že si chce vyzkoušet jaké je to před kamerou a poznat nové Popelky a zkusit, zda stihne nákup za určený čas a pod.),nedáme všanc své soukromí. Před kamerou jste se předvedla a teď tedy musíte zkousnout kritiku. Chápu, že to není příjemné, ale co jste čekala? Váš outfit bych doporučila do cirkusu, k obsluze střelnice nebo kolotoče.

47
Ajda
Reagovat

@Ester: Dostala dva body, to naštve. V podstatě tady zazněly podobné výtky jako od Filipa.

@Janica: Smutné je, že to zaznívá pořád dokola – TVB nejde o soutěžící Popelky, hlavní je sledovanost. Ony tam jdou s ideály a pak by tam hnaly všechny kritiky. Holt za blbost se občas platí. Mně rozhodně nějakých deset tisíc na nákup nestojí za to, nechat si prolézat byt od cizích lidí a dělat ze sebe blbce před kamerou.

49
sima
Reagovat

Opravují. Zlatý lafita

50
Martina
Reagovat

@sima: jo myslím to vážně, páteční díl po delší době velmi povedený a líbil se mi. Ještě nějaká připomínka?
Ony ty modely ( jak už myslím psala Ajda dřív) jsou o jednoduchosti a žena je musí umět vynést- viz dříve zmiňovaná Krajinová.
Poslední dva – tři roky jsou blyštivé věci, jak říkaal Omany “ de mode.“

Taky se musím připojit k poznámce Filipa, jak je tvrovací prádlo u obtáhlých věcí důležité. Prohlédla jsem si znovu Markétu na foto z boku a při povoleném postoji (asi po delším stání) ukáže kdejakou nerovnost a a obebnuté šaty vlyoženě její postavě škodí, ve volných by se to ztratilo .

51
Ajda
Reagovat

@sima: To myslíte vážně? Baleríny? Jsou to pánské lordsy. Být naboso je v pánské módě aktuálně velmi trendy. Existují spreje se stříbrem, stačí botu vystříkat a hygiena na 100% zaručena :-)

52
Ajda
Reagovat

@Martina: Ty šaty mohla mít Markéta možná o číslo větší, když šla hrnuly se nahoru, to je problém u všech elastických materiálů, když jsou až moc natěsno. Stahovací prádlo chybělo, bohužel prádlo řeší málokterá. Nebo koupí drahé a bez vyzkoušení, jen aby utratily peníze. Mně u Markéty rušila podprsenka, chtělo to bez ramínek. Zlatá krajka, švy, do toho viditelná ramínka od prádla, všeho moc.

53
Hana
Reagovat

@martina: ještě k Markétě- už na úvodní fotce, kde jsou Popelky ve svém oblečení, má jediná na sobě extrémně napasované leginy i bundu a přidává jí to pořádně na objemu, přestože ve skutečnosti má docela hezkou, vysportovanou postavu. Vedle ní Sandra už na této fotce ukazuje, jak jí lichotí velkorysejší, vrstvené oblečení. A pokud bychom se přely, co je víc „sexy“ (když už je to pro mnoho žen tak důležité měřítko), tak ji rozhodně Sandra válcuje, paradoxně i přes to, že má na sobě více oblečení. I konečnou výhru si jednoznačně zasloužila nejvíc.
Místo popuzených komentářů by se nad tím měla Markéta raději zamyslet, v čem spočívá to kouzlo,

Přidat komentář