Panáček v reality show

Popelka (31.10. – 4.11.): Výročí svatby

31. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

pop1

Minulý týden Popelky sportovaly, tentokrát budou slavit. Osmany Laffita vyhlásil téma – Výročí svatby! Jako vždy by měly být sexy, ale nesmí působit vulgárně.

Popelky

popelky

Tento týden nakupuje fakturantka Sabina (23), zítra uvidíme Alenu (43), která je ženou v domácnosti. Ve středu nakupuje aranžérka Eva (53). Vdaná studentka Lucie má prý 26 let, vypadá daleko starší, tak snad jsou informace správné.
Pondělí – Sabina

Sabina

20 bodů

Úterý – Alena

alena

20 bodů

Středa – Eva

eva

26

Čtvrtek – Lucie

lucie

25 bodů

Pátek – FINÁLE

Finale

Modely od Osmanyho

Osmany
Sabina / Alena / Eva – Eva / Lucie

Jak se vám líbí?

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 70
1
Martina
Reagovat

Děkuji za foto, díl jsem neviděla. Mi přijde sexy náhrdeník a perličky do uší. Jinak pěkná holka, pěkný outfit- ale téma dle mne nesplnila. Na výročí svatby bych se vyfikla daleko svátečněji- i kdybych šla jen s mužem na večeři, aby si připomněl, jak dobře si vybral.

2
Michal V.
Reagovat

uz delsi dobu se chystam jako muz vam tady do tech holcicich krouzku prispet troskou muzskeho oka, ktere vidi veci jinak :-)… a asi tentokrat neodolam…

desne me rozciluje ta cervena sukne… jednak mi prijde kratka…opticky mi postavu slecny zkracuje, takze na me pusobi lehce „priprcle“ coz muze byt i uhlem fotky a taky bych rekl, ze na „lepsi veceri“ je to opravdu hodne lacine, resp. pusobi to lacine…

co jsem si vsiml u minulych „dilu“ takhle telegraficky…casto mi prijde, ze vekovy rozdil mezi soutezicimi popelkami nektere vyrazne znevyhodnuje… proste mlady holky vetsinou se teprve hledaji, kdezto starsi uz vetsinou vi „o co go“ a maji tim padem i lepsi vkus…

Reagovat

@Michal V.: :-) mužské oko se hodí :-) Taky už patřím do té starší kategorie, ale občas se za ty starší Popelky fakt stydim. Zrovna dnes Alena a její hodnocení, že nesplnila téma.

4
Jarka
Reagovat

Celý vršek i s doplňky se mi líbí, boty hezké, kabelka nevhodná. Sukně mohla být spíše úzká a těsně pod kolena, vypadala by více sexy, barva se mi líbí.

5
Tempera
Reagovat

Sukně mohla být trošku delší, jiná kabelka, nějaká menší, něžnější. Dala bych jiné boty, asi klasické lodičky. Jinak tento tvar bot mi připomíná kdysi moderní gondoly, už jsem se je tady snažila kdysi popsat. Měly jiný typ podpatku a trošku zvednutou „špičku“, ale ty řemínky přes nárt, to je přesně ono. Hodnocení Aleny bylo divné, tady se snad ani nedá říci, splnila či nesplnila téma, každý si výroční večeři představuje jinak a v jiném prostředí.

6
Magdalenka
Reagovat

Celý outfit se mi líbil, mimo kabelky, je to mladistvé a na Sabinu se hodí. Paní Alena byla zbytečně kritická, že by taktika?

7
Martina
Reagovat

Jinak mi se na úvodní fotce líbí paní úplně vlevo ( světé kalhoty)- je moc pěkně oblečená, patří už ke starším popelkám a tohle jí dává šmrnc.

8
maya
Reagovat

@Tempera: Jsem stejného názoru, také mě napadlo, že to je na každém, jak to pojme. Jinak to bude vidět mladší žena, jinak zkušenější. Tady se snad ani nedá říci, že nesplnila dané téma. Mně se Sabina líbila, nakupovala se svým přítelem jemu se líbila také a o to při oslavě výročí svatby přece jde hlavně, chce zapůsobit na partnera. Jsem zvědavá, jak se s tématem popasuje kritička. Gondoly pamatuji, ve své době to byl hit, která jsme je neměla, jakoby ani nebyla.

9
Kristýna
Reagovat

Sabina se mi líbila celá, boty super, v těch se bude dobře chodit. Kabelka maličko mimo.

10
Hana
Reagovat

Zase polovina rozpočtu za doplňky a náramek? Červená sukně na mě tedy působí, jak hadr na býka! A přitom slečna původně mluvila o tlumených něžných barvách. Vidím ji v béžové, jemné růžové, je to mladá holka a tahle brutální kombinace rudá-černá se mi na ní nelíbí ( a to už ani nemluvím o té brutální rtěnce).
Chválím Michala, že se ozval za muže. Jen nemohu úplně souhlasit o výhodě věku. Výhoda mládí a hezké postavy je určitě větší, než jistá zkušenost (často ji nezískají ženy ani s věkem a zamrznou kdesi v mládí). Jednoznačně jde v módě o estetický vjem a většina oblečení prostě lépe vypadá na mladé štíhlé dívce – to tak je a s tím ani zkušenost moc nenadělá! :-))

11
Julie
Reagovat

Popelka Sabina splnila zadání dle svého vkusu, Teplákovka by byla nesplněním.

12
Hana
Reagovat

Paní Eva by se měla naučit spisovně mluvit,neříká se mi se to liběj,ale líbí.

13
Ajda
Reagovat

Včera ofrňovala nos a dnes na něj padla. Nuda, outfit na běžné nošení, body na hranici vkusu. Kabelka, jak by řekla minulý týden Ester – žádný luxus, za dvě stovky ze stánku :-)

14
Martina
Reagovat

Dnes jsem sledovala TV. Vadí mi kombinace kombinace červená + zelená, neladí to, hastrman. Střihově dnešní popelka bezva -ale zase moc obyčejné, do práce, do kanclu, sexy byla.
Jak se mi včera líbilo oblečení paní Evy- tak dnes to v těch nasrávačkách odpískala. Je moje generace- jsem si říkala “ trochu inspirace pro mě“- ale tohle neéé.

15
Evik
Reagovat

Tak dneska nic moc…. celkem nudný,přijde mi to spíš do práce(až na to body)než na oslavu… :))) Jinak dnes opravdu hrozný outfit-nemůžu si pomoct,ale fakt hrůůza… i kdyby byla o 30let mladší tak hrůza,natož v jejím věku… nechápu jak to někdo může nosit… :-(((

16
Xaveraj
Reagovat

@Ajda: jsem si, ale všimla, že jí zkrátila vizážistka obočí, už ho neměla ,,okolo,, celých očí…jinak fakt nuda, holjy se neumí rozjet…

17
maya
Reagovat

Tak jsem čekala, jak se dnes předvede paní Alena a ani mě příliš nepřekvapila. V takovém oblečení chodím běžně do zaměstnání, jen to body trochu vybočovalo z obyčejnosti. Ruce omotané náramky se mi také zdály moc, když měla hodinky. Kabelka, když už chtěla zelenou barvu, měla mít jiný odstín. Boty se mi líbily hodně. Také její šatník je docela pěkný, ale co se týče kabelek, jsou to spíš tašky. Mám také ráda větší kabelky, ale psaníčko nebo nějaká malá kabelka by neměly chybět. Ještě k poradci – pan Luboš byl „vystajlovaný“, ale že by byl až tak vtipný, jak se ho snažil vykreslit komentář?

18
Tempera
Reagovat

Alena se mi moc nelíbila. Kalhoty vypadaly jako pracovní, brčálová kabelka a khaki kalhoty mi neseděly, proč měla červený pásek a boty, když pořád zdůrazňuje, že červenou nesnáší? Sice se na nás vyprsila, ale kdyby tam nebylo to body, tak dobré do zaměstnání. Nepochopila jsem to chování diblíka u ní doma. Poradce byl tak „vystajlovaný“, až mě překvapilo, že má manželku. Eva a její dnešní model – hrůza. Vzpomínám na anketu, kdy se pánové vyjadřovali, co na ně u ženy působí nejvíc asexuálně. Vedly nas.ávačky a bokovky, z nichž koukají tanga a špeky.

19
Michal V.
Reagovat

no me se to dnesni pojeti libi vic nez vcerejsi… souhlasim s nazory, ze to vypada spis jako do prace…

co bych ale asi nejvic vytknul, ze se k tem kalhotam nehodi boty… (podotykam, ze nejsem modni odbornik) ty boty jsou naprosto mimo nasazeny styl…

ale kdyby se to trosku dotahlo urcite lepsi nez ta divne kratka nadychana sukne pod prsa ze vcera

20
Kristýnka
Reagovat

Dnes se to Popelce nepovedlo. Nejstrašnější je ta zelená kabelka, která s ničím neladí a těch náramků bylo příliš.

21
Julie
Reagovat

Buďto je dnešní popelka barvoslepá a nebo totálně bez vkusu. Ta barevná kombinace je děsná ! Lodičky jsou pěkné, ale zase jí z nich lezou prsty ! Podle toho, jak včera kritizovala jsem čekala víc.

22
danča
Reagovat

To se teda dneska Alena předvedla, hlavně že včera byla nejchytřejší a dneska si nakoupila oblečení do kanceláře za posledních dvacet minut. Oblečení od Sabiny se sice taky moc nehodí na výročí, ale oproti Aleně je to nebe a dudy. Sabina má aspoň vkus.

23
Martina
Reagovat

Po Popele jsem přepla na Novu a byla upoutávka na zpráv y- dvě hlasatelky- akorát do tématu: v šatech nad kolena, rukáv naznačen, jedna v béžových, druhá ve vínově červených, lodičky- a vypadaly daleko víc žensky.

24
veramala
Reagovat

Tak myslím že ty první dvě by moc ve vztahu spokojené nebyly, soudě podle oblečení k výročí. Obě vypadají jak když jdou do práce nebo s kámoškama na kafe.

25
Ajda
Reagovat

@veramala: Třeba na to kafe fakt jdou, protože manžel na výročí zapomněl :D

26
Jitule
Reagovat

Jak už dříve Osmany řekl, není v ČR restaurace kam by se nedalo jít v civilním oblečení, dokonce i v kraťasech, když jsou vhodně zvolené. Navíc nebylo specifikované kam na to výročí jdou. Já sama jsem vdaná už několik let a na výročí jsme byli kdekoliv. Sabiny oblečení se mi moc líbilo. Červená je hodně sexy barva, né každá žena jí běžně nosí. Ten můj by jí ocenil. Její retro boty mám moc ráda a outfit to hezky oživilo. Jen kabelka byla mimo. Alena byla jak nasazená špionka. Nic jí nebylo po chuti, v šatníku jen pár extra kusů, které vypadaly, že je koupila za poslední měsíc, aby se měla čím předvést. Vůbec tam nebyl cítit časový horizont. A její poradce byl taky jak nastrčený. Brzy ho jistě uvidíme ještě jinde. Její outfit se mi nelíbil. Běžná business móda. Manžel by mě v kalhotech na výročí vůbec neocenil a když už tento model, musela bych mít tmavé kalhoty a barevnější sako. Khaki kalhoty jsou mimo. Chlap má tuto barvu spojenou s myslivci a armádou, takže nic extra sexy na výročí. Kabelka byla úděsná. Na to, že jí zbylo ještě 1500 si mohla dovolit víc.

27
Popelka
Reagovat

Alena se tvářila na Sabinu,že nesplnila téma-a ona včera???Sabina nakupovala s přítelem a jemu se to líbilo-a Alena včera nerikam špatné do kina,do prace…ale teda m podle vkusu taky teda tim pádem téma nesplnila…???A poradce?Aj-ano oblečení pěkne-ale on-podle komen.James Bond?!A vtipný? !Nehnul brvou,nesympatcky,zrejme suveren-to pon.poradce Sabiny byl mily kluk.Přes obrazovku jsem cítila jeho nadřazenost-samozrejme můžete namitnout,že ho neznáme-ale působí hodně nepriemne.A komen.je z něho uplne paf…

28
Iva
Reagovat

Je fakt že Aleny oblečení je do toho kina.Zrovna koukám na včerejší opakování,musim přetáčet jak je tam je opevovan poradce Luboš, brrr vždyť je hrozny!!!!!!!!!!!!!!!!To byt šéf -tak se kazde ráno klepu strachy do práce -a obracene,byt to nějaký klient-tak by asi umel pěkně zavařit-a to není myšleno pochvalne.!!!Vidím to na šatičky -ale asi se je pak v centru chaoticky -nebo nevím, že pak vysledne efekty moc módnímu oku neladi.Ale Alena lepší vlasy scesane dozadu-uplne jina

29
Tempera
Reagovat

O Alenině poradci jsem se taky zmiňovala. Byl tak „vystajlovaný“, že jsem si fakt myslela, že je čtyřprocentní (bez urážky). Tito pánové obyčejně dovedou poradit i v té módě a bývají dobří kamarádi. Ale pak se někdo zmínil, že je to manžel Aleniny kamarádky, tak jsem to přehodnotila – metrosexuál.

30
Ajda
Reagovat

Eva má hezké nohy, ale její „úpravy“ šatům neprospěly. Když je zkoušela v kabince, vypadaly dobře, jen moc dlouhé. Pouzdrovky by jí určitě sedly lépe. Sako i šaty působí hodně lacině, nekvalitní materiál. Jako celek na první pohled dobrý, ale jak ona sama říkala, při bližším pohledu …. :-(

31
Tempera
Reagovat

Eva přes mnohé „ale“ zatím asi vyzněla nejlíp. Černá, bílá, červená je hezká kombinace. Souhlasím s Ajdou, že úpravy šatům neprospěly. Mně se zdál vršek nevýrazný, babičkovský, cípaté sukně se mi nelíbí obecně. Kabelka byla moc velká a ten uvázaný černý hadr vypadal jako smuteční flór. Moc hezký šperk. Boty hezké, barevně sladěné. Chtělo by to něco udělat s účesem, rovné vlasy potřebují dobrý střih. Jinak u paní Evy se plně potvrzuje rčení „zezadu lyceum, zepředu muzeum“. Při záběrech zblízka opravdu věk neschová a rádoby mladistvým šatníkem to nezachrání. Uvidíme co zítřejší Popelka, zatím bych přála výhru Evě.

32
Hana
Reagovat

Pani Evo raminka od podprsenky nejsou in,jste už dáma v letech.

33
Jarmila
Reagovat

Pořad má bohužel zhoršující kvalitu. Irituje mě,že se jednotlivé účastnice tváří jako největší „expertky“,přitom na to nemají. Tenhle týden to jsou Alice a Alena. ZvláštˇAlice by se měla komentářů na nevhodně mladistvý šatník paní Evy zdržet. Nevím,proč by,žena po padesátce nemohla mít mladistvé oblečení,zvlášť když na to má postavu. Alice má podle mě na svůj věk usedlé a nudné oblečení,jsem zvědavá na její šatník. Jinak si myslím,že bylo lepší,když byl stylista přítomný po celý týden a hodnotil jednotlivé outfity (myslím,teď ty nesoutěžní), a také šatníky. Témata by měla být víc z reálného života-v tomto směru už je to tedy lepší. Protože večeře s Jamesem Bondem a podobně jsou celkem k ničemu.

34
noma
Reagovat

Pozerám inú reláciu? Eva dnes vyzerala hrozne. Aj „šosy“ musia mať nejakú fazónu. Vyzeralo to, akoby vyšla narýchlo z toalety a zabudla sa upraviť. A kombinácia biela, čierna, červená – človek, ktorý sa prezentuje ako aranžér, by mal mať iný farebný pohľad a rozhľad. Mimochodom, som jediná, ktorej prekážajú Alicine grimasy?

35
maya
Reagovat

Outfit paní Evy vypadá docela dobře, ale kombinace barev černá, červená a bílá působí tak trochu prvoplánově. Pouzdrové šaty by opravdu vypadaly lépe než ty naaranžované cípy. Ona sama pochopila, že taková úprava šatů není dobrá, stále se schovávala za sako. Její náhrdelník, pokud lze usoudit z obrazovky, byl moc hezký. Postavu má pěknou, může si dovolit mladistvé oblečení , nechápu, proč za šatník Alice Evu zkritizovala. Ona sama – pokud je jí opravdu 26 let – se obléká tak, jako by nechtěla „vyčnívat“ z davu – ale proč se tedy pak hlásí do pořadu, kde bude muset ukázat svoji kreativitu? Tahle skupinka vůbec mi připadá, kromě Sabiny, nějaká divná. Mladá se chová jako když je jí sto, „dospělejší“ ze sebe dělají diblíky, v úterý mi připadalo jejich chování jak …… Už jsem zase zvědavá na pátek, na hodnocení Osmanyho.

36
Martina
Reagovat

To,co vidím z fotek, vypadá na Evě dobře. Určitě nejlépe za tento týden. Kabelka mohla být menší. A lem sukně je nějaký divný.

37
Ajda
Reagovat

@Martina: Ona ty šaty celé podkasala, různě pozastrkovala, výstřih stáhla, hodně jim tím ublížila. Sama měla strach, ať nechtějí sundat sako a nevšimnou si nepovedených úprav.

Bižuterie za skoro čtyři tisíce působila lacině a vadila mi k tak obyčejným kouskům oblečení. Spíše bych ji volila na ples atd. Outfit hodně oživila, ale čeho je moc…

38
ola
Reagovat

Paní Eva hrozná, jako od kolotočů. Jejímu typu uškodilo i to líčení. Červená barva ji vyloženě nesluší a to ani jako doplněk. Osobně nechápu, jak si někdo může koupit šaty na slavnostnější příležitost za necelých 1000 Kč. Co se od tohoto hadru dá očekávat za kvalitu? Nic víc, než nepadnoucí zmačkaný hadr. Bižuterie příšerná, absolutně nehodící se a nemoderní.

39
Gina
Reagovat

Mne ta včerejší paní taky neoslovila co udělala s těma šatama děs běs a ta velká kabela k tomu co v ní má snad nákup na večeři.. :-)))))

40
Jarka
Reagovat

Včera jsem to viděla jen tak letem a i tak vypadal outfit na Popelce. Ta různorodá délka
šatů není hezká.

41
Tempera
Reagovat

Tak jsem dneska znovu prohlédla všechny tři Popelky a jsem zvědavá, jak se s tím Osmany popasuje. I když on má zvláštní pohled na módu, třeba u něj zrovna paní Eva zaboduje. Mně připadá jeden model horší než druhý. Ta černá sukně focená zezadu opravdu vypadá, jako když se Eva po použití toalety špatně upravila. Kdybych si představila Alenu v jiné barevné kombinaci, tak mi přijde elegantnější. Evě bych přála výhru, že by mohla využít ten voucher. Dávat takovou první cenu je blbé, „nejlepší“ když ho vyhraje mladinká dívčina. Dřív přece dostávaly Popelky peníze, ne? No třeba nás dneska Alice překvapí.

42
Ajda
Reagovat

@Tempera:Lucie (omlouvám se za zmatky, nechápu proč jsem Lucii přejmenovala na Alici!) je taky paní chytrá, tak uvidíme. Teda kdo se díval pozorně, tak v pondělí hned v prvních záběrech byly všechny Popelky postupně na molu v soutěžním outfitu. Šestibodový náskok je hodně a Osmany má „tvořivost“ rád, ale tady je to děs a hrůza.
Velkou kabelku má asi na zbytky od večeře.

Schválně jsem dala fotku se sukní zezadu, a to na ní ještě tak nevynikne potahaný okraj nekvalitního saka jako v tv.

43
Jitule
Reagovat

@ola: Tolik bych je nekritizovala. Ona to opravdu nebude žádná legrace. Jak už se tu zmínily dřívější popelky. Čas je opravdu krátký, ve skutečnosti i kratší jak 90 minut, díky natáčení, stříhání a tak. Dále nemohou využít všechny obchody. Některé si tam natáčení nepřejí. Takže sehnat odpovídající šaty v povolených obchodech nebude žádný med. Sama jste jistě několikrát zažila, že něco sháníte a ono zrovna nikde nic. Moc se neřídí radou Osmanyho. Když vyrazí s jasnou představou většinou to neseženou a nebo to není dost nóbl. Měly by se spíš odrazit v jednom dvou obchodech a nakombinovat něco na místě, než běhat za představou. Na své možnosti myslím, že to Eva pojala dobře. Výhrady by tam byly, ale fakt se snažila. Zatím byla ze všech nejlepší. Mě by tato výhra ani nenadchla. Né všichni chtějí a potřebují plastiku. Měli by tvůrci změnit výhru.

44
Tempera
Reagovat

@Ajda: Ajdo, vidíte a já jsem si ani nevšimla, že ji v pořadu oslovují jinak. Sleduji to většinou od počítače, plnou pozornost věnuji až tomu konečnému předvádění a bodování.

45
noma
Reagovat

Alica – dnes jeden z najrozumnejších nákupov za dlllllllllllllhu dobu. Až na topánky. Ale to je moja úchylka, takže druhá polovica rozpočtu by určite padla na ne.

46
mia
Reagovat

dnes mě pobavila paní Eva, že se zřejmě nemohla přenést za kritiku Lucie o jejím šatníku… jak tam Lucii najednou osočila, že je to taktika, aby vyhrála. A na to že jí nakonec nevytkla vůbec nic a hodnotila ji 8 body. Proč ji nedala 10 bodů, když se jí to tak líbilo.

47
Ajda
Reagovat

@Jitule: O obchodech, čase atd. víme. Ale prostě to, co provedla Eva s těmi šaty je děs a hrůza. Někdy je méně více a sama věděla, že to nedala. Kreativita se cení, ale musí tomu odpovídat i výsledek.

Alenku uráží řetízek od kabelky omotaný na zápěstí Lucie, mě zase její úšklebky :-)

Voucher na plastiku je hodně blbá výhra, to zde zaznívá od začátku. Ale proč by i mladá holka nemohla jít třeba na bělení zubů, kosmetické služby, depilaci, liposukci, nabízí toho celkem dost a ceny nejsou tak hrozné.

http://www.klinikakrasyandel.cz/

48
mili
Reagovat

Lucii to moc slušelo, všechno se mi na ní líbilo, jedině bych vytkla účes, že by nějaký uzel ?

49
Ajda
Reagovat

Lucie – líbil by se mi masivní šperk na krk, černé nebo pudrové psaníčko a stejné barvy lodičky. Tohle bylo přeplácané doplňky, šaty samy o sobě byly dostatečně zajímavé.

50
Tempera
Reagovat

Šaty byly moc hezké a podle mne dámy Eva a Alena taktizovaly a podhodnotily. Ano, kabelka a boty mohly být méně blýskavé, ale jinak se mi to líbilo. Vadí mi, když všechny Popelky mluví o špercích a nazývají tak i různou bižuterii (tím myslím všeobecně, ne jen tento týden). Jenom mi trochu vadil manžel v té růžovomodré košilce, zřejmě jeho oblíbená, protože ji měl i na jedné fotce. Ale to je můj problém.

51
mia
Reagovat

@Ajda: Ajdo, baví mě Vaše komentáře, Vy musíte být zřejmě nejkrásnější, nejchytřejší a nejskvělejší, že? Kam na ty řeči chodíte?

Myslím, že mluvím za VŠECHNY když řeknu, že nejvíc z tohoto týdne jste tu „paní chytrá VY“… říkáte tu věci, které v pořadu nebyly, což je dost zajímavé. A jste-li starší kategorie jak jste tu uvedla, tak by jste se nad sebou měla vážně zamyslet, protože se svou kritikou řadíte na úroveň paní Evy!!!!!!!!!!!!

Každý mají jiný názor, ale je fér to říct, když si to nejprve zkusíte a dokážete to pak sdělit i té osobě z očí do očí. A Vám tedy soudit někoho věk, postavu nebo osobitost opravdu nenaleží… Zdržte se tedy svých komentářů nebo už buďte trochu soudná a nezáviďte Aleně nebo Lucii.

52
Wally
Reagovat

Na botičky, šatičky, kabelčičky jsem si už zvykla. Ale na šatníček na ten si teda opravdu, ale opravdu nezvyknu.

53
Martina
Reagovat

@mia: váš komentář vůči Ajdě mne mimořádně pobavil. Ajda je totiž jediná, kdo si tady může říkat,co chce, protože je to prostě její diskuse. Vaše výtka mi přijde, jako když nějaká odrbaná socka z podmostu přijde do zlatnictví a řekne majiteli, že dle ní nejsou ty šperky dostatečně nablýskané.

Já ne se vším, co Ajda napíše souhlasím- ale její postřehy jsou zajímavé a je dobré nebýt zahlcen jen vlastním pohledem. Kromě toho jsem jí ( jako vězšina zde) vděčna za fotky, vysílání stihnu málokdy. Určitě je to dost drbačka, odchytit několik záběru- aby nebyly rozmazané a vystihvaly outfit ze všech pohledů i s detaily.
Až budete mít vlastní diskusi, ráda přijmu pozvání.

54
Tempera
Reagovat

@mia: Nemluvte za všechny, za mne tedy rozhodně ne. Myslím, že vám nepřísluší rozhodovat o tom, kdo se má zdržet komentářů. Na věty typu „zkuste si to“ jsem docela alergická, ať je to v kterékoli reality show. Vy jste se rozhodly do toho jít, ukázat se národu, musíte tedy být připravené i na kritiku. Nikdo vás nenutí na tuto diskuzi (která je v režii Ajdy) chodit. A chtělo by to trošku promrskat gramatiku.

55
Ajda
Reagovat

@mia: Ještě dodám že jsem nejdokonalejší, patent na rozum mám jedině já, všem zde vnucuji své názory a hlavně strašně závidím nejen těm dvěma vámi jmenovaným …
Je to diskuse, tak jo, beru váš pohled, jen netuším, co to tu plácám, co v pořadu nebylo. Děkuji za doporučení přihlásit se do pořadu a svoji dokonalost předvést veřejně. Ale na to jsem zvyklá, za ty roky tady bych musela vymetat jednu RS vedle druhé :D

Holka, já kritiku snesu lépe než vy, protože být vztahovačná a tupá kráva, jak jste mě obrazně popsala, tak vás zablokuji. Ale to je pod moji úroveň. Podle mailu tipuji na Lucii, té Eva šlápla na kuří oko a já jí v úvodu zpochybnila věk, což potvrzuje i fotka Popelek, plus deset let v pohodě.
Mimochodem, Eva dala Lucii 9 bodů (vytkla řetízek od kabelky), ne 8, takže nevím, která z nás píše bludy co v tv nebyly.

56
Jarka
Reagovat

Dneska se mi Popelka líbila ze všech nejvíce a její bižuterie taky. Dost je mi nesympatická Alena, která příliš kritizuje vše co není podle ní hezké.

57
maya
Reagovat

@mia: Nechápu ten útok na Ajdu, díky níž jsou tady čerstvé informace o RS. A když už se zúčastňujete (mia) této diskuze, bylo by dobře nečíst „letem světem“, protože pak byste nemusela tak zle reagovat na její příspěvky.
Dnešní Popelka mě docela překvapila svým výběrem šatů, jsou nápadité a ta modrá barva také není úplně obyčejná. Souhlasím s Ajdou, že by byly hezké doplňky v pudrové barvě. Ale jednoduchý řetízek na krku se mi líbil, jednoduchost šperku by mi docela postačovala k výrazným šatům. Osobně bych vyzkoušela obě varianty a pak teprve vybrala tu, která by mi tzv. „sedla“ lépe. Řetízků na rukách bylo opravdu až moc.

58
Janica
Reagovat

@mia: … děvče zlaté, díky Ajdě zde můžeme psát své názory a postřehy. Vaše útočná kritika je nevhodná.
Modré šaty nádherné, soupeřky hledaly doslova vši…

59
Martina
Reagovat

Nejvíc se mi také líbí Popelka v modrých šatech, barva je nádherná a šaty odpovídají příležitosti. Volila bych také méně šperků a doplňky jiné barvy – ale to jsou již prkotiny.

60
Eliška
Reagovat

Lucie má nejhezčí outfit z celého týdne. Ty stříbrné šperky se velice hodí k té modré barvě. Jistě, že by byly vhodné i šperky z perliček, ale jaké potom k tomu boty a kabelka?
Její kombinace je dobrá.

61
Magdalenka
Reagovat

Modré netopýří šatičky jsou úžasné, boty, kabelka i doplňky super.

62
Martina
Reagovat

Chtěla jsem napsat, že poslední dvě Popelky se oblékly adekvátně situaci- svátečně, ale i pondělní Popelka není mimo. Paní Alena to je katasrofa! Nelíbí se mi vůbec.

63
Julie
Reagovat

Poslední dva díly jsem neviděla, ale podle fotek vidím vítězku v popelce Lucii.

64
Jarka
Reagovat

Vítězná popelka byla opravdu nejlepší, hezké šaty i doplňky. OL pro Sabinu vybral příliš usedlý outfit, její se mi více líbil.

65
Ajda
Reagovat

Dnes jsem k finálové tabulce přidala i modely od Osmanyho. Co na ně říkáte?

66
Martina
Reagovat

Za fotky díky moc. V televizi vypadaly modely OL nějak líp. Źlutý model pro Lucku- barevné kozačky snižují eleganci a model je spíš na všední den ( to měla Lucka pravdu). Model pro Evu- strašně nudný, možná v reálu by střih šatů jinak vynikl, určitě bych nedala černé punčochy- s klasickými by se mi model líbil více. Model pro Alenu- moc vulgární ( její poradce měl pravdu). Model pro Sabču- ten se mi teda nelíbí vůbec, přijde mi strašně retro, když jsem byla malá a nosily se šatovky. Takový obrázek z časopisu Žena a móda z 60 – 70.let.
Asi jsem moc kritická, tak mě to mrzí – třeba to s odstupem času uvidím jinak.

67
Tempera
Reagovat

Já jsem na rozpacích. Když jdu na slavnostní večeři v třeba v lednu a mrzne, tak musím mít tlustý rolák a čepici? Snad bych se tam nechala dovézt třeba taxíkem, ne? Líbilo se mi, že si Lucie stála za svým názorem, v hodnocení Osmanyho modelu souhlasím s Martinou. Eva – když ji donutil dát šaty tak, jak patří, bylo to opravdu hezké a elegantní, hned jsem si ale všimla, že aspoň otočila předek-zadek. Model od Osmanyho – černá Máry. Šaty hezké, ale punčochy bych určitě dala jiné. Model pro Alenu mi připadal vulgární, latexová lady. Přitom sám Osmany říkal, že to vulgární nemá být. A Sabina – jako školní uniforma dobré. Teď se dívám, že to vypadá jako bych kopírovala Martinu, ale prostě jsme se shodly v názoru.

68
Tempera
Reagovat

@Ajda: Ajdo, díky za fotky Osmanyho modelů. Člověk si to rád prohlédne znova a zamyslí se nad tím, než jde hodnotit.

69
maya
Reagovat

@Tempera: Souhlasím, ani na představení oper apod. se v lednu nenavleču do teplého svetru a válenek. V těch kozačkách by si asi Popelky mohly event. zavzpomínat na první rande, pokud se konalo v zimě. Na výročí svatby si představuji slavnostní večeři v luxusní restauraci a z taxi za těch pár kroků neumrznu. Ještě možná kdyby Osmany v zadání předeslal, že se jedná o oslavu konanou na podzim, tak by k tomu soutěžící přihlédly. Ale takhle to každá pojala po svém. Ono se ani nedá určit přesně co je to správné pojetí, jen snad co je absolutně nevhodné. Takže dnes Osmanym vybrané modely mě moc nenadchly. A s těmi černými punčochami to je taky trochu ošidné, sice to je in, ale k černým šatům by se mi to zdálo už moc černé – a to černou barvu miluji! Výročí svatby snad není zas až tak smutná událost.

70
Mili
Reagovat

Lucka si výhru zasloužila, byla nejlepší. S tím, že ji Osmany vytkl lehounké šaty nesouhlasím. Jednak neřekl, že to má být pozimní oblečení a pak i v zimě se dá jít do společnosti nalehko.

Přidat komentář