Panáček v reality show

Popelka (20.6. – 24.6.): Návštěva filmového festivalu

20. Červen 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016, Popelka

pop1

Karlovarský filmový festival je před námi a zřejmě se jím inspiroval i Osmany Laffita při vymýšlení soutěžního zadání pro tento týden. Téma zní – Návštěva filmového festivalu.
Nákupní show Popelka sledujte denně po 16.10 na TV Barrandov.

Nákupné maniačky

Po krátké pauze se vrací opět s premiérovými díly. Téma zní – Koktejl na pláži!
Marian Hornyak si představuje jako hlavní prvek outfitu plavky. Ty se zakryjí šátkem, plážovou lehkou košilí, nesmí chybět sandálky, velká plážová taška. Jako vždy je zde i doplňující úkol, což jsou tentokrát povinně sluneční brýle a pokrývka hlavy. Maniačkami se stanou tento týden „celebrity“ z reality show, pro nás je asi nejznámější Nela Slováková. Dalšími nakupujícímu jsou rovněž známé „farmářky“ Monika Haklová a Božena Candráková. Čtvrtá Michaela je bez příjmení, netuším kam ji zařadit, ale ona se nám ve svůj nákupní den určitě představí sama.

Popelky

pop

Tento týden nakupují jen tři Popelky, čtvrtou skolila nemoc. Jako první uvidíme Alexandru (25), která pracuje jako asistentka prodeje textilu, přeloženo – prodavačka džínů. Další den nakupuje ředitelka péče o klienty v reklamce Dijana (29). Poslední v řadě je Carmen (27), prodává světlovody.

Pondělí – Alexandra

Alexandra
19 bodů

Úterý – Dijana

dijana
17 bodů

Čtvrtek – Carmen

Carmen
16 bodů

Pátek – FINÁLE
finale

Modely z Osmanyho kolekce
osmany

osmany2

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 107
Reagovat

Nejdříve bylo na fb Popelka video, kde byl krásně vidět výsledný outfit, potom vše smazali a je tam toto oznámení:
Vzhledem k nemoci jedné z účastnic Popelky se tento týden dočkáme pouze tří soutěžících. Proto si dnes dáme pauzu, ale vynahradíme vám to speciálním pátečním dílem.

2
Evik
Reagovat

Achjo,a proč to oznámili až teď? to dřív nevěděli nebo co?:))) dělaj v tom bordel akorát.;))) Jo a jsem zvědavá,jak moc bude pateční díl speciální…:))

3
Johana
Reagovat

@Evik: Speciální bude nejspíš v tom, že Osmany bude hodnotit jen tři Popelky a tím pádem bude moct Barrandov účelně vyplnit zbylý čas oblíbenými reklamními bloky.

Reagovat

@Evik: Tipuju, že nám jako bonus přidají reklamy z pondělka. Nebo nám výsledky prozradí už ve čtvrtek :-)

5
Martina
Reagovat

Dík za info.
Bonus bude BVára z minulého týdne, která bude O. dělat asistentku.

Reagovat

Maniačky opět v premiéře – Koktejl na pláži. Nakupují celebrity z reality show – Nela Slováková, Monika Haklová a Božena Candráková. Víc infa v článku.

7
Julie
Reagovat

@Johana: Ty reklamy jsou nekonečné a děsně otravné.

8
Naďa Bellayová
Reagovat

Proč se O.L. nenaučí konečně česky, žije tu spoustu let a neumí vyslovit ani Barrandov, říká místo b – v, místo š – č /čaty místo šaty, skloňování a časování je mu cizí. Nedá se to poslouchat, je to prznění našeho českého jazyka. Nemáme dost českých návrhářů?

Reagovat

@Naďa Bellayová: Tento dotaz by jste měla směrovat rovnou na Osmanyho a druhou část na produkci Popelky. My tady takové blbosti neřešíme, důležitější jsou pro nás jeho rady a názory, kdo chce mu rozumí, kdo nechce, nemusí se dívat.

10
Martina
Reagovat

@Ajda: ale nechtě ho žít, s tím svým šišláním je docela milý, má na tom postavenou image. A pozitiva rozhodně převyšují. Ŕada českých návrhářů mu nesahá po kotníky ( ve vyjadřování myšlenek, pohotovosti, kreativnosti). Přece tu nechceme mít kupu spisovně mluvících ňoumů, s kterými by byla nuda.

11
Martina
Reagovat

@Ajda: omlouvám se,můj předchozí příspěvek byl směrován na @Naďa Bellayová

12
Johana
Reagovat

@Naďa Bellayová: je to taková česká vlastnost, řešit nedokonalost u druhých a sám sebe považovat za bezchybného…znám hodně Čechů, kteří se ani po desítkách let pracovního pobytu na Slovensku nepokusí mluvit slovensky a přitom je to příbuzný jazyk.

13
Ajda
Reagovat

@Johana: Souhlas, to samé mi vadi u starších Slováků roky žijících v Česku. Třeba Babiše nedokážu poslouchat. U jiných cizinců to tak neřeším, čeština je těžká a snaha se cení.

14
Johana
Reagovat

@Ajda: Tak Slováků, kteří tady po rozdělení Československa zůstali a zarytě se drží rodného jazyku, nebo používají prazvláštní míchaninu, znám taky hodně:)
Do politiky nebrousím, abych si zbytečně nezadělávala na žaludeční vředy, ale například u takové Lucie Mokráňové z nedávné Farmy 7 jsem za pár měsíců nezaznamenala jedinou snahu mluvit slovensky, což je pro mě daleko nepochopitelnější, než Osmanyho špatná čeština.

15
Ajda
Reagovat

Proběhla tři obchody a z časomíry ubylo jen 7 minut?!

16
Evik
Reagovat

Máte pravdu ženský-Osmanyho čestina je roztomilá,a je to prostě on… :))) :D Chtěla bych vidět všechny ty chytráky,co furt kecaj a buzerojou,jak by mluvili oni….Daleko horší mi přijde,když Češi neumí pořádně česky-hlavně co se týče gramatiky,kde chyby jsou vidět na první pohled… :))))

17
Evik
Reagovat

Jinak dnešní slečna-jako není to úplně blbý,ale že bych si z toho sedla na zadek,to ne… přijde mi v tom taková „velká“ nevim no…a taky mi chybí nějaký ten doplňek….

18
Ajda
Reagovat

@Evik: Možná by šatům pomohlo stáhnout zlatým řetízkovým páskem a rozhodně jinou kabelku. Tady bylo vidět, jak strašně moc chybí profi vizážista, účes měla hrozný. Hodně mě rušilo tetování, podobně jako u dnešní NM.

19
Wally
Reagovat

@Ajda: Mně by se to líbilo se širším páskem, klidně i pod prsa.

20
Ajda
Reagovat

@Wally: Třeba i tak. Pásek tomu chyběl. Možná i široký kovový pás, prostě něčím tu masu látky rozbít.

21
Evik
Reagovat

@Ajda: To,že v pořadu chybí vizážista mě štve už delší dobu…přeci jen,pěkný make up,a dokonalý účes dává celkový dojem.

22
Johana
Reagovat

Ty čaty jsou docela zajímavé, jen je asi moc té tvrdé červené Asi bych na místě návrháře zkusila ombré styl látky. Nevím proč, mě se ty černé boty nelíbí. No a kabelka už vůbec ne.
K tomu tetování jen tolik…jsem šťastná, že moje dcera v jejím věku nezblbla a nemusím na něco podobného doma koukat, ale proti gustu…

23
Johana
Reagovat

@Johana: óó, už osmanovatím :)

24
Julie
Reagovat

Téma celkem fajn. Śaty jsou moc pěkné, barva i střih, ale přimlouvala bych se za správnou velikost. Taky mě napadlo, jak by to vypadalo s páskem… Tetování – takhle rozsáhlé a šaty, to nebude nikdy ok. Boty se mi moc nelíbí ani kabelka. Prstýnky jsem neviděla v žádném záběru a proto nekomentuji.

25
andromeda
Reagovat

@Johana: Souhlasím. Mám doma dvě dcery a doufám, že podobně nezblbnou. Velkoplošný barevný tetování podle mě nesluší nikomu a i u jednobarevnýho je pokérovanej člověk limitován ve výběru oblečení (ve společenském oděvu obzvlášť).Zdá se mi, že ta kérka vypíchne veškeré nedostatky a nedokonalosti. Např. u té poslední fotky – ta nahrbená záda + tetování… u mě to nějak evokuje nižší živočišný druh.

26
Martina
Reagovat

@andromeda: s tou posledí fotkou jsi to vystihla přesně, taky mne zarazilo, jak stojí -chybí jen ndřevěný kyj do ruky. To už jee pak jedno, jestli má šaty od diora nebo pytel z tržnice.

Celkově takový nudný průměr, co neurazí ani neokouzlí.

27
Martina
Reagovat

U těch šatů by se mi možná líbil nějaká ozdobná výrazná brož, která by je nařasila v místě, kde drží ruku. Pak už bych pásek nedávala

28
Ajda
Reagovat

Záběry z boku byly všechny nelichotivé, slečna se hrozně hrbila, tenhle byl až nejlichotivější.

29
Inbezka
Reagovat

Včera jsem viděla jen konec s bodováním a teď tady fotky. Desítku a devítku absolutně nechápu. Šaty mají určité kouzlo, ale aby je musela celou dobu podkasávat? také mě hned napadlo – měla si vzít pásek a bylo po problému. Černá barva kabelky a bot podle mě absolutně špatně (ale Osmany ji za to určitě pochválí:-) A kabelka samotná? to není pouzdro na psací potřeby?

30
Zdenka_P
Reagovat

Šaty chtěly určitě pásek a kabelka vyměnit. Boty jsou pro mě OK, jsou aspoň zajímavé. Adekvátní účes z téhle kvality vlasů je zhotovitelný jen s pomocí druhé osoby a patrně i příčesku.

31
Tempera
Reagovat

U šatů se mi líbí řešení horní části, jinak taky souhlasím s nějakým páskem. Boty mě moc neoslovily. Kabelka – jak píše inbezka – pouzdro na něco. Účes a líčení tak trochu marfušovské. Je to sice dnes moderní, ale potetovavá ruka ve mně evokuje pocit, že její majitelka byla propuštěna z nápravného zařízení nebo je členkou nějakého gangu. A postoj? Všechny holky se špulí do kamery a už se vidí modelkami, ale neumí se ani rovně postavit.

32
Kája
Reagovat

Holky, odkud má ty šaty?

34
Kája
Reagovat

Díky.

35
wendelinka
Reagovat

Tak dnesni popelka Diana se tedy moc nevycajchnovala! Nuda,nuda,nuda…Ta bila vec je jako tricko,je to takove obycejne,pokud trvala na kalhotach – ktere byly dobre – mela k nim vybrat nejaky vyrazny vrsek.Dle meho nazoru to na cerveny koberec v KV neni, leda mozna v nejake Horni Dolni.

36
Johana
Reagovat

Dnešní outfit se mi nelíbil, nic zajímavého, jen nuda a šeď. Filmový festival by se v tom dal absolvovat, ale je ve funkci biletářky.

37
Ajda
Reagovat

Kdyby si alespoň na krk pověsila masivní náhrdelník – zlato, perly, kameny, aby co nejvíc zakryla to šílené tričko. K němu doladit kabelku. Mimochodem, chtělo to tělovou podprsenku.

38
Evik
Reagovat

Dneska jsem čekala nějakou „pecku“,něco luxusního-a bohužel paní vypadá jak černá vdova,a je to prostě nudný.A ta kabelka s cvočkama-to tedy vůbec…. A zase ukázali zítřejší outfit-takže žádný překvapení….

39
Martina
Reagovat

Psuzuji jen z fotek ( dík za ně). Tak nějak chodím občas do práce a to jsem stará, tlustá babka. Mladá holka by měla zářit. I na biletářku mi to přijde příliš všední.

40
Julie
Reagovat

Dnešek se moc nevyvedl. Body nebo triko jako do fitka, vesta bez rukávků taky moc nelichotila, o kabelce se ani nechci zmiňovat. Lodičky by nebyly špatné, ale nelíbí se mi, když nejsou skryté celé prsty. Možná byly malé… Ze všeho se mi líbily jen šperky.

41
Tempera
Reagovat

Souhlasím s předešlými hodnoceními. Nuda, nuda, nuda. Taková černá Máry. Boty dobré do sado-maso salónu. Nelíbí se mi kombinace béžové a černé a prsty by neměly být vidět. Nějak má ta Popelka rychle klesající úroveň.

42
Zdenka_P
Reagovat

@Ajda: Swarovski je mor – dva malé kousíčky vyčerpají půlku rozpočtu. Jak vidím labuť, tak je mi jasné, že to nedopadne dobře.

43
wendelínka
Reagovat

Po prohlédnutí fotek se musím vrátit k tomu tetování : dovedou si ty holčičky představit, jak to bude vypadat tak za 30 nebo 40 let? Staré ,scvrklé paže a na nich tahleta malůvka, která bude lety vybledlá, vyšisovaná, vytahaná…..Zkrátka hnus.Zaplaťbůh, se mým dětem tahle móda vyhnula a doufám, že je nic podobného nenapadne. Jsem ochotna tolerovat něco malého, vkusného a na místě, kde to nepřekáží. Ale tohle mi evokuje kriminálníky. Možná je to i tím generačním rozdílem….:-)))

44
Tempera
Reagovat

@wendelínka: Na FB Popelka se ozvalo dost potetovaných, kteří tvrdí, jak je tetování in a cool, a že nám netetovaným do toho nic není. Souhlasím, každý má právo si dělat se svým tělem co chce, ale myslím, že zase každý má právo říci – mně se to nelíbí. Stejně jako napíšu, nelíbí se mi na Popelce šaty, kabelka atd., mohu napsat, že se mi nelíbí její tetování.

45
Wally
Reagovat

@Tempera: Četla jsem, prý jim to zvyšuje sebevědomí. nejvíc mně dostala ta slečna prostorově větší ve svatebním jak bonbon a s kérkama na celém těle. tam to sebevědomí muselo přímo vyskočit.

46
Ajda
Reagovat

@wendelínka: Já si je představuji naopak obtloustlé, s povolenou kůží na pažích i stehnech, s roztaženým, vybledlým tetováním.
Až budou staré, tak už spíše budou za „divné“ ty bez kérky :D

Viděli jste úterní Maniačku? U té celý výsledek totálně zabilo tetování.

47
Zdenka_P
Reagovat

@Tempera: Tetování mám a tenhle rukáv se mi též nelíbí. Aby byl koukatelný, musela by majitelka nosit jen tílka a stylizovat se trochu do tvrďačky.

48
Ivča
Reagovat

Popelka je prostě ztělesněním toho, jaké ubohosti naše obchody nabízí… někdy nechápu, jestli my máme platit za ty šaty nebo ta cena na nich je suma, kterou nám ty obchody budou platit za to, že takovou hrůzu budeme ochotné nosit.

49
Ivča
Reagovat

Dnešní Gábina…je vidět,že pokud ženská nemá číslo 36, tak v těch šatech z Manga bude vypadat ve všech jako skříň :-( a oni se tvářej, bůhví jaká to není krása a dají si na to cenovku 3000.. OMG

50
Ivča
Reagovat

Teda Gábina. .pardon, Carmen, samozřejmě, ale mně hrozně připomínala Gábinu Soukalovou :-)

51
Johana
Reagovat

Pokud by ty šaty byly na superštíhlé figuře, určitě by nevypadaly špatně…ale co ten stříbrný, čouhající zip na zádech? U tak drahého kousku velká chyba!

52
Evik
Reagovat

Tak není to špatný ale prostě nic výraznýho-černý a zase černý…. :/// chybí tomu i nějaký šperk,a boty se mi taky nelíbí…a dost mě překvapila cena těch šatů- zas tak úžasné mi nepřišly,já bych si je nevzala… :) :D

53
Ajda
Reagovat

@Johana: Omyl, ten kovový zip je odeznívající módní (šílený) trend.

54
Ajda
Reagovat

@Ivča: Zrovna Mango má i oděvy ve větších velikostech pod označením Violeta. Kvalitnější materiály, větší škála velikostí, jen holt u nás ji na prodejnách nenajdete, nebo velmi omezený výběr. Jediná šance přes e-shop.

55
Johana
Reagovat

@Ajda: Vyrazila jsi mi dech :) O tomto módním trendu jsem ( naštěstí ) ani neslyšela. Vypadá to děsně na těch tmavých šatech, zvlášť při chůzi.

56
Ajda
Reagovat

@Johana: To snad není možné, že jsi tuhle hrůzu neregistrovala. Začalo to tak 3-4 roky zpátky a byl to mor. Zipy byly i na tričku a roláku, šaty snad jiný, než kovový a nekrytý zip neměly. Už to naštěstí odeznívá.

57
Ananas
Reagovat

@Johana:
Kde jsi byla v posledních letech? Viditelné zipy jsou mor. Opět jeden z módních trendů maskujících snahu „jak to vyrobit co nejlevněji“
Vidím hezké šaty, třeba pouzdrové, jemná krajka, rozumná délka, zázrak… Otočím a tam hnusný, humpolácký, tlustý zip, nejlépe ve žlutém kovu. Fujtajbl. Vypadá to děsně a navíc to studí do zad.

Jinak stejně jako minulý týden, hezké téma, zcela promarněné.

58
Julie
Reagovat

Cena dnešních šatů mě tak trochu šokovala. Síťovina mi připomněla ty děsné síťované pánské tílka. No a ten zip je něco nepochopitelného. Nechápu jak může někdo něco takového vůbec navrhnout. Lodičky klasika, kabelka taky a náušnice zajímavé, ale k jiné příležitosti.

59
Johana
Reagovat

@Ajda: @Ananas: zip, jako ,,ozdobný“ prvek na všem možném jsem snad i nějak okrajově zaznamenala, ale že se to týká i elegantních šatů a slavnostnějšího oblečení, mě teda překvapilo…
asi co se mi nelíbí, ignoruji.

60
Wendelínka
Reagovat

HM,hm, tak nevím…Boty mi připadají tak nějak humpolácké k těmto šatům a za ty peníze jí měli dát dvoje. Nic moc. Příliš odhalená silná ramena a ruce, měla to něčím přikrýt. Botičky dát odlehčené a něco na krk. Nevím, ale jestli je něco navrženo na subtilní postavičku, proč to potom vyrábějí v kredenciozních velikostech? I když slečna není silná, ale moc jí to nelichotilo. Asi se mi fakt nejvíc líbila (s malými výhradami) ta první Saša. To aspoň mělo nějaký šmrnc, jinak mi holky připadaly jak truchlící vdovy…..

61
Ananas
Reagovat

Mně se z celého týdne líbí jen Dijaniny boty, i když sama bych v nich daleko nedošla.

62
Ajda
Reagovat

Saši šaty mají ve slevě za pětistovku. Mají i top za tři stovky. Dnes si je slečna zkoušela ve vedlejší kabince a na celý obchod se radovala, že to jsou šaty Popelky! Když je oblékla, bylo po nadšení. Pochopila jsem, že měla dlouhé ramínka a šaty jí byly volné. Její partner jí radil raminka zauzlovat a nějak stáhnout,a jeho hláška na závěr – zepředu dobrý a vzadu to nebude vidět :D Šaty jsou dvouvrstvé, horní díl končí v línii kolen, docela hadr, kroužky tenké, v tekevizi vypadají daleko líp než v reálu.

63
Tempera
Reagovat

Jsem zvědavá, jak se s tím dnes Osmany popasuje. Třetí model hrůza. Nezdálo se mi, že by Carmen měla potíže s kily navíc, ale ty šatičky na ni opravdu ne, vypadá v tom jak kredenc. Zip ať je módní nebo ne, nelíbí se mi. Kabelka zase jako pouzdro na cosi, tentokrát poněkud noblesnější. Boty rozgajdané a postoj se špičkami bot k sobě hrůza, asi si slečna myslela, že je to nenucené.

64
Ajda
Reagovat

Šaty Osmanyho – Alexandře při chůzi byla vidět a dost rušila podšívka zadního dílu, u Carmen jsem nepochopila to cosi žluté co jí vlálo vzadu (tylový šál?!). Dijana jak v šatech od Blanky Matragi, všechny šaty moc překombinované, ale já tomu nerozumím, holt Osmany má svůj skus a spermintuje :D
Si počkám, co uvidím ve Varech, pak můžu porovnávat, jak moc se stylem trefil.

65
Johana
Reagovat

Z těch Osmanyho návrhů šaty slušely akorát Dijaně. Saša vypadala jak nahrbená domina a Carmen to peří a masivní náhrdelník ještě přidali na mohutnosti.

66
Evik
Reagovat

Jak se vám líbily návrhy Osmanyho? Podle mě celkem super,nejvíc se mi líbila Diana,Saša taky to nebylo špatný,i když možná moc „sperimentování“…. Carmen no nevim,šaty se mi moc nelíbily…. :-) Myslim,že je celkem dost vidět,že v pořadu chybí vizážista,páč když měly jeho modely,tak to dosti jiný… ;))) Jo a pokud jsem dobře slyšela,tak to byl poslední díl… :))

67
Martina
Reagovat

Mi se líbily Osmanyho připomínky, jak by měly vylepšit své vastní soutěžní outfity. To sedlo u všech tří.
Osmanyho vlastní návrhy – tomu nerozumím, takové šaty pořizovat nemíním ani bych je neměla kam vzít. Tak se podívám, jako že dobrý a to je vše.

68
Wally
Reagovat

Pche Popelky, ale NM tam je veselo. Jak na ofiku tak na FB Božky, Moniky i Nely. :))))))

69
Ajda
Reagovat

@Wally: To máš pravdu, Haklová dokonce naživo vysvětlovala co a jak. Se mi líbilo, jak dnes protáhly hubu, když vyhrála Nela. Božka byla strašná kreatura, vlastně i Monika. Michaela se zase projevila na fb :-)

70
Ludmila
Reagovat

Filmový festival vnímám jako vyjímečnou záležitost. Pokud mám hodnotit soutěžící:
1. Alexandra – byla nejzajimavější, to že je špatně rostlá a z profilu vypadala jako neandrtálec, za to nemůže, nelíbí se mi tenhle způsob tetování
3. Dijana – těžká nuda, v tomhle bych nešla ani na představení do našeho okresního divadla
2. Carmen – postoj se špičkama bot dovnitř šílený, šaty se mi nelíbili kvůli té síťované části, být to lehký šifon, byly by úžasné, ale šaty ji vlastně slušely a díky sukni vypadaly slavnostně
Osmanyho outfity?
3. Saša, ano, to k tomu šílenému tetování patřilo
1. Dijana krásné, zajimavé, slušící
2. Carmen. Šaty podobného střihu, ale mnohem originálnější, samozřejmě si takové šaty člověk běžně nekoupí, ale pokud jsou peníze a na vyjímečnou příležitost, proč ne

71
Ludmila
Reagovat

Hodnocení 7 u Dijany mne překvapilo, to byla těžká nuda i kdybych šla do práce.

72
Ajda
Reagovat

Poslední Popelka a teď zřejmě kolotoč repríz. Přeji všem hezké léto a pokud budou nové díly, tak se na vás těším na zdejší diskusi.

73
Inbezka
Reagovat

@Ajda: Děkujeme za články a možnost tady diskutovat! :-) Taky přeji všem, aby si užili léta a nasáli energii:-)

74
Johana
Reagovat

Děkuji diskutujícím za postřehy, názory a doplňující informace a přeji všem krásné, ne moc horké léto.
Speciální dík patří Ajdě, krom jiného i za skvělé fotky, na kterých je většinou daleko víc vidět než v TV.

75
Tempera
Reagovat

Sice s křížkem po funuse, ale viděla jsem páteční večer až později. Prostřední šaty (Dijana) se mi líbily moc, jen by nemusely mít tolik vzorů, trochu se mi zdálo, že se ty vzory tříští. Alexandra – jako by právě přišla z vykřičeného domu. A Carmen – zase šaty, ve kterých vypadala jako řimbaba. Postoj se špičkami k sobě hrozný, ještě chybělo dát si palec do pusy místo dudlíku. Myslím pochopitelně modely, které jim vybral Osmany.

76
Tempera
Reagovat

Všem diskutujícím přeji hezké prázdniny. Snad se po prázdninách Popelka vrátí na bývalou úroveň.

77
Julie
Reagovat

Alexandře gratuluji k vítězství, do šatů i botiček však musí ještě dospět. Osmanyho navržené šaty nejsou můj „šálek kávy“, snad jen Dijaniny. Já preferuji skromnější eleganci. Jsem ráda, že jsem se mohla do této diskuze zapojit a taky přeji všem krásné léto.

78
Martina
Reagovat

Holky – bylo mi tady s Vámi potešením. Děkuji zvášť Ajdě za fotky a vedení dikuse. Přeji Vám všem pěkné léto a na podzim snad zase tady.

79
Ajda
Reagovat

Třeba ještě někdo nakoukne. Sledovala jsem dnes červený koberec ve Varech, ač mám Osmanyho ráda, tak jeho modely by tam byly hodně, ale hodně mimo letošnímu trendu. Jediná Čvančarová se přiblížila jeho stylu.

80
Martina
Reagovat

Osmany je sympattický. Ne ve všem s ním souhlasím ( názo ry v popelkách). Ale je milý , líbí se mi jeho přístup, že hodně improvizuje a doporučuje, jak vylepšit už zvolené modely. Jeho samotné návrhy moc neznám, co znám je pěkné.

Červený koberec- viděla jsem jen fotky na netu. Moc se mi líbí šaty kočky od Jágra, pro mne jednoznačně nejhezčí a daleko před ostatními. I na hokejce měla moc pěkný model. Předčí opěvované modelky. Začínáse mi líbit – holka, i přes svá negativa je příjemná , milá v rozhovorech, hezká a moc pěkně se obléká. Reprezentuje na úrovni. Jenom mne překvapilo- že Jágr má oblek od Bandiho ( všeobecně uznávaný šit), holt sportovec a módě nerozumí.

81
Evik
Reagovat

@Martina: Taky aby byla ještě nepříjemná,nafoukaná,a hrála si na „hogo fogo“,celá Jágrova přítelkyně…. :DD :)) nemá nač si „hrát“…. nic nedokázala,ještě před pár měsíci ji nikdo neznal,a teď je ji plná televize 10x do měsíce…. :D děs… když vidim jak je telka plná těchto „celebrit“,tak přepínám,nedá se na to koukat…. :D

82
Ajda
Reagovat

Mně se líbily tyhle šaty snad nejvíce hned od chvíle jak vystupovala z auta.

http://www.blesk.cz/galerie/544415/?foto=13
http://www.blesk.cz/galerie/544415/?foto=104

A tohle je za mě módní peklo – http://www.blesk.cz/galerie/544415/?foto=112

Další peklo byla Janžurová, ale u ní jsem už zvyklá :-)

83
Monika
Reagovat

@Ajda: Tak Janzurova je peklo vzdycky, ale vzhledem k jejimu veku a jakesi aure skvele herecky si to malokdo troufne rici :-))) A ta Cvancarova to je masakr, mi vyrazila dech, jednim slovem katastrofa.

Mne se nejvic libil Jagr s pritelkyni, uplne z jineho testa nez vsichni ostatni. Nadherna roba, ale slecna je…No myslim si, ze Jagr tak dlouho vybiral az proste prebral. Ze vsech slecen co mel nejmene uspesna, v modelingu ani jinde se vubec nechytla a predevsim slavomanka a zlatokopka. Ani u jedne predchozi slecny jsem nezaznamenala tak nutkavou potrebu zviditelnovat se, Veronika si pres nej dela reklamu, den co den cpe na svuj FB spolecne fotky, no a fotky stripterky ….na to musi mit clovek hodne silny zaludek, aby se k tomu uchylil…

84
Wally
Reagovat

@Monika: A co dokázaly ta minulé slečny. Jejich “ kariera“ se láme před a po Jágrovi. Do té doby je taky nikdo neznal. :))

Čvančarová je přesně styl OL, ta by se mu určitě líbila. Byly tam daleko horší kousky. :))

85
Monika
Reagovat

@Wally: Tak Veresova a Kubelkova na poli mody dokazaly urcite vic. Aspon byly uspesne a dokazaly si vydelat dost penez samy o sobe, Veronika v miss uplne vyhorela.

86
Wally
Reagovat

@Monika: Ale ano, to souhlasím, ale až po zviditelnění s Jágrem.

87
Ajda
Reagovat

@Wally: Jágr vždy rád Missky. Kubelkovou Jágr poznal byla čerstvá ViceMiss, Verešová byla čerstvá Miss Slovenska a o rok později Miss desetiletí SR, mimo jiné už dříve i vítězkou v soutěži Ellite Model Look. Obě po Jágrovi ulovily určitě perspektivnější partie :D

88
Martina
Reagovat

Zdavím po čase, neviděla jsem všehny ftoky a články z Karlových Var ( dovolená).
Ale rozesmálo mne, jak dnes na blesku ta vychrtlá ochechule Františka plive na osmanyho. Prý se jeho šaty na Bohdalku nehodí. Je směšná ( Františka) – její navrhované stylingy jsou nudné, má preferované osobnosti, které mohou mít šaty ucourané dole od bláta ( jako loni Verešová) a přesto jsou na 1. A jiné zajímavé kombinace zesměšňuje,přitom samá vypadá jak jedubaba z černého lesa.

Šaty pro Bohdalku byly moc krásné. Na starší dámu skoro v kmetském věku je podle mne mnohem těžší vymyslet něco šmrnc než na mladou štíhlou holku, které sluší vše. Líbil se mi i béžový kostýmek s krajkou, který měla Bohdalka na sobě. Ten byl super!

89
Ajda
Reagovat

@Martina: Vidíš, a mně ty šaty od Osmanyho, hlavně doplněné tím „županem“ přišly přímo příšerné, stejně jako jejich cena. Mně to připadá, jako by vyšla po ránu z koupelny a zapomněla se převléci. Lesklý, nelichotivý materiál, pomačkaný efekt, kytky, volány, všeho moc najednou. Ani barevně mi to jaksi neladí. V první chvíli jsem myslela, že zmačkaný efekt v pase je záměr návrháře, ale po zhlédnutí více fotek měním názor, je to pomuchlané od sezení v autě. Holt, je vidět, jak každá máme rozdílný vkus :)

https://www.super.cz/439212-kralovnou-zaveru-karlovarskeho-festivalu-byla-jirina-bohdalova-herecka-mela-bezkonkurencne-nejdrazsi-robu.html

Jsem teda koukla i na Blesk a Osmanyho manžel?! Nic proti, kdyby měl hezké nohy!
http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-komentare-frantisky/546518/zaver-varu-ocima-frantisky-finale-bez-hvezd-atraktivnich-rob-ocekavane-oslnivosti?foto=3

Spodní šaty mají rukáv, úplně by stačily. Celek je kýčovitý.
http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-komentare-frantisky/546518/zaver-varu-ocima-frantisky-finale-bez-hvezd-atraktivnich-rob-ocekavane-oslnivosti?foto=5

http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-komentare-frantisky/546518/zaver-varu-ocima-frantisky-finale-bez-hvezd-atraktivnich-rob-ocekavane-oslnivosti?foto=47

90
Johana
Reagovat

@Ajda: naprostý souhlas s názorem na šaty Bohdalové…jednoduše příšerné, zvlášť na fotce, kde přebírá cenu. Kdyby sundala z krku ten věnec z Tahiti, možná použitelné než dopije ranní kávičku a přečte denní tisk doma v kuchyni. Nic proti Osmanymu, ale v tomto případě se netrefil střihem, materiálem, ani barvou.

91
Monika
Reagovat

@Martina: Zvlastni no, co clovek to jiny nazor. Mne zrovna ty saty Bohdalove prisly az hruzostrasne. Cenu ani neznam, ani jsem nevedela, ze jsou od Osmanyho. Na prvni pohled je to nocni kosilka s zupanem, preplacane, ten kvetinovej volan u krku je hroznej. Cele je to strasne pomackane, jako by to vytahla krave z huby..Neforemni, nedela ji to ani peknou postavu…

92
Ajda
Reagovat

@Monika: Osmany šaty cení na 150 tisíc a dal je Jiřince prý jako vždy zadarmo. Bohdalka, když je to zadara neřeší, jak v tom vypadá :D

Osmany vychválil Jiřinky postavu, jemnou pokožku, a ani si nevšiml, že baba nemá žádný krk, jinak by jí tu otřesnou věc kolem krku nikdy nenavrhnul. Jen díky jejímu pozvání se do Varů dostal, takže v Popelce fajn, ale v reálu to bude všelijak.

https://www.super.cz/439271-navrhar-laffita-promluvil-o-postave-jiriny-bohdalove-tak-nadhernou-kuzi-uz-jsem-dlouho-nevidel.html

93
Martina
Reagovat

To že byly šatyy J.B. jako, kdyby je vytáhla kráě zpod ocasu, mi taky vadilo. Na úvoní fotce to nebylo vidět. Jinak do čeho chcete zabalit starou kouli, kůže musí být ukryta, nařasené taky moc nejde, upnuté vypadá trapně atd. Tak mi to střihem přišel docela fajn nápad, zajímavé zdobení. Mi to spíš připomíná vzdáleně slavnostní šaty šlechty ze středověku. Jak se nosily na šaty ještě pláště s jakýmsi límcem.

94
Wally
Reagovat

Tak výjmečně s Františkou souhlasím :D
Vox populi, vox dei

Toaleta paní Bohdalové pocházela z dílny polozapomenutého, před deseti lety mediálně populárního, u nás usídleného kubánského návrháře Osmanyho Laffity a k předpokládané eleganci zralé ženy měla daleko. Rovná róba se saténovým leskem se slupkou jakéhosi, dekorativní výšivkou zdobeného, tylového kabátku svou zdobností typu herečky neodpovídala. Mimochodem, Laffita svou kreaci ocenil na sto padesát tisíc korun a paní Jiřině ji daroval. Za to se dostal na festival, ocitnul se s registrovaným přítelem Guyem na červeném běhounu. Vedle legendy však neseděl. Místo po jejím boku zaujal ministr financí Babiš.

95
Martina
Reagovat

Více pěkných šatů měla frajerka od Mareše ( kromě těch nazlátlých se mi líbí všechny).

https://www.super.cz/439332-par-dni-ve-varech-ho-vyslo-jako-drahe-auto-leos-mares-svou-lasku-hycka-luxusnimi-modely-za-statisice.html

96
Monika
Reagovat

@Ajda: 150 tacu, no to snad ne, i tretina by byla moc :-)))
Ta od Marese me neba, nemam rada volany, v dalsich je zas jako kremrole, ty cervene jsou pro me des, jedine ty modre jsou ok pro me. Mam uplne jinej vkus. Jinak vzdycky kdyz vidim tuhle babu si rikam kam dal Leos oci, z tech jeho verejne priznanych bab je z meho pohledu jednoznacne nejosklivejsi.

97
Ajda
Reagovat

@Monika: I pět tisíc je hodně za takový hadr. Nemám ráda Mareše a Koblihu nemusím ani smaženou :-)
Líbila se mi Bartoškova žena, závěrečný model jednoduchý, ale velice elegantní. Taky lesk, ale v úplně jiné kvalitě než šaty paní Bohdalové.

http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-komentare-frantisky/546518/zaver-varu-ocima-frantisky-finale-bez-hvezd-atraktivnich-rob-ocekavane-oslnivosti?foto=60

98
Johana
Reagovat

@Adelaide: co to je ..inhigst“? Ani slovník na seznamu to nezná.

99
Martina
Reagovat

@Johana: že na to reaguješ, někdo přemoudřelý se nudí a tak si tu z nás dělá vyloženě “ prdel.“

100
Johana
Reagovat

@Martina: víš, intenzivně teď bifluji AJ, tak jsem myslela, že se něco nového dozvím:)

101
Ajda
Reagovat

Trošku řádil spam, jsem je promazala :-)

102
Ajda
Reagovat

Nové díly Popelky slibovali na srpen, což zřejmě já kvůli dovolené nestihnu, ale našla jsem podmínky, které musí Popelka dodržet:
Přihlásit se mohou osoby starší 18 let v doprovodu svého manžela/partnera. Soutěžící bere na vědomí, že během natáčecích dnů může soutěžící navštívit nákupní centrum, ve kterém probíhá soutěž, pouze za doprovodu produkce. Místo natáčení relace určuje jednostranně organizátor soutěže nebo producent. Natáčení probíhá celkem čtyři dny, přičemž soutěžící musí být k dispozici po celé čtyři dny natáčení. Jejich partner pak jeden z těchto dnů.
Formulář k přihlášení je ZDE.

103
Martina
Reagovat

Dík za info, pěknou dovolenou.

Ve ýhledu prograamu jsem našla první Popelku 22. srpna – ale jestli je to opakování nebo nové díly, čert ví.

104
Ajda
Reagovat

@Martina: Pokud splní co slibovali, tak by to měla být premiéra. Četla jsem program Osmanyho, pořád je někde v cizině i během podzimu, kdo ví, kdy vůbec natáčí.

Článek tady určitě k diskusi bude, fotky a podrobnosti až po mém návratu, tedy v týdnu od 5.9. Budu od 19. 8. konečně zase u moře, wifi tam je v pohodě, takže snad z diskuse zde a z FB budu mít alespoň přes mobil nějaké info :-)

106
Evik
Reagovat

Od pondělka nový díly… :))Jsem zvědavá,jak to bude s Osmanym,jestli bude jen v pátek,nebo i v průběhu soutěže….ale pochybuju,že se polepšili…

107
Martina
Reagovat

Také jem zvědavá a těším se. Mohu koukat jen dnes a pak až v pátek, pode ukázek jsou tam minimálně 2 starší paní. Snad budou inspirací.

Přidat komentář