Panáček v reality show

Popelka (6.6. – 10.6.): První rande s panem Božským

6. Červen 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016, Popelka

pop1

Tento týden to vypadá na velmi variabilní zadání. Soutěžící Popelky se nepřipravují na ples s princem, ale čeká je podobná akce. Osmany Laffita jim naplánoval první rande s mužem snů. Zaujmou svými outfity nebo to bude propadák?
Sledujte denně po 16.10 na TV Barrandov.

Nákupné maniačky

Zadání tohoto týdne je velmo speciální, bude se týkat jedné jediné osoby. Téma zní – „Kardashian“! Ano, nákupné maniačky se musí inspirovat stylem této celebrity. Stylista Marián Hornyak jako základ outfitu určil pouzdrovou sukni nebo pouzdrové šaty. Z barev mohou volit bílou, černou, šedou nebo béžovou. Doplnit ji mohou žlutou nebo červenou.

Popelky

popelky

Omlouvám se všem, ale tento týden bude výjimečně bez fotek jednotlivých soutěžících. V neděli vložím asi jen fotku a tabulku z pátečního finále, což bude pro většinu z vás pozdě, ale alespoň o toto minimum článek doplním. Přeji hezký týden všem příznivcům Popelky i Nákupných maniaček, pokud bude i příští týden premiérový, těším se na vás u nového zadání! Ajda

Finále

Finále

tabulka

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Evik
Reagovat

Ja nevim ale tema mi prijde takove nic moc…. :-( takove bez napadu,vsak „rande“ uz jsme tu meli pokud si dobre vzpominam… :)) A dnesni outfit takovy „normalne“ hezky… libi se mi ruzove saty,bundicka… A tech zbytecnych kecu kolem misto ukazky satniku…pul hodiny kecaji to same!!! to je des… :-( a o reklamach uz ani nemluvim!!!

2
Johana
Reagovat

koukám na Popelky ze záznamu, takže přeskakuji reklamy, Ani tak mě to moc nebaví, takže přeskakuji i hrabání v šatníku a lítání po obchodech. Kouknu na výsledný model a přeskakuji i hodnocení spolusoutěžících…Tento pořad zabere všehovšudy max 90 vteřin mého času, což je odpovídající jeho kvalitě.
Téma opět neoriginální, už je to jak deja vu, ale dnešní model té mladé, pěkné holce moc sekl. Šatičky krásné a džínová bundička to ještě oživila. Sundala bych punčocháče a jinak bych nic neměnila, ani nedoplňovala.

3
Tempera
Reagovat

@Johana: Souhlasím s vámi, dělám to přesně tak. Ta Slovenka to tam má celé na povel?

4
Martina
Reagovat

NM- téma bezvadné, aleúčinkují modelky s vyhraněným postojem k módě. Takže nic pro mne.

Popelka -téma moc fajn, dnešní kočka bezvadné, možná bych dala jiné boty + kabelku- ale nejsem si jistá, jestli by to bylo k lepšímu. Celkově vypadala dost dobře.

5
Evik
Reagovat

Dnesek celkem nuda,nic co by me ohromilo… :-(

6
Martina
Reagovat

Mi se to dnes vůbec nelíbilo. Nejlépe to shrnula Slovenka, pěkné věci, co dohromady nejdou.
Šaty moc nóbl na první rande ( to chlapa spíš odradí), kombinace barev příliš tvrdá.Šaty i sako měla malé ( moc to pnulo přes prsa, nebylo to hezké). Kabelka- úplně jiný sportovní styl, k takovým šatům bych crossbody vůbec nedávala natož něco jako myslivecký styl. Jediné, co se mi líbilo byl náramek, boty- lakýrky mi přijdou také moc nóbl,ale dají se. Sako moc dlouhé k nabírané sukni, spíš bych střihově dala nějaké bolerko.
Jsem uvědavá, co Osmany, holky ji docela chválily.

7
Evik
Reagovat

@Martina: Tak šaty byly hezké,aspoň mě se líbily,ale co k tomu nasledně zvolila tak to hrůza… tu kabelku jsem taky nepochopila,sportovní kabelku přes rameno,k takovým šatům…. :-//

8
Martina
Reagovat

@Evik: úplně souhlasím. Šaty samy o sobě jsou moc hezké, před 2 týdy si je jedna soutěžící v tmavě modré oblékla do opery a zvítězila.
Na první rande si myslím, že by člověk měl vypadat hezky, sexy,ale ne svátečně ( pak už to není kam gradovat a chlap se pak i přeceňuje).
Včerejší soutěžící šaty určitě vynosí- Osmany ji poradí co k nim a kam je nosti.

9
Julie
Reagovat

Pondělní popelka měla pěknou kombinaci šatiček a bundičky. Zbytečná mi přišla investice do náušnic, které ve výsledku nebyly téměř vidět. Včerejší popelka to moc nevychytala. šaty i boty až moc sváteční, ale náramek úžasný.

10
Evik
Reagovat

Tak od dnešní slečny jsem čekala trochu víc-více něco bláznivého,extravagance… aby vyloženě zazářila,tak nějak….ale jinak samo o sobě ji to sluší,to jo…. :))) jo a dala bych nějaké výraznější doplňky-tohle je nevýrazné nejde to ani vidět,hlavně,že má slečna hodinky….

11
Wally
Reagovat

Ono to celý téma je dost divný. Pan božský je jaký? Sportovec, hipster, úředník, rocker, bankéř, vegan. s každým by měla asi vypadat jinak.

12
Julie
Reagovat

@Wally: Přesně tak. Před časem bylo téma : rande se sportovcem tak bylo jasný, že plesové šaty né. Takhle nebude moci Osmany nic vytknout, jelikož pro každou je pan božský úplně z jiného „těsta“.

13
Martina
Reagovat

Mi se včerejší soutěžící líbila moc, oblečena šrncovně, tak akorát. Říká se mi to těžko, protože ona sama je mi velmi nesyympatická ( skřípvýhas, mluuví- uprostřed řeči se zaraa
zí, nesouvislé chaotické pobíhání- i doma, takový ten vysávač energie). Nejvvíc ze soutěžících fandím pondělí Terezce- ta je naopak velmi milá, sympatická, a tak mne mrzí, že má o dost bodů méně, outfity obou jso srovnatelné.

Jinak si myslím, že je jedno, s kým jde na rande. I se sportovcem by měla jít elegantně a sexy, tepláky by pravděpodobně neprošly. Prostředí restaurace je dost charakterizující.

14
Julie
Reagovat

Přestože nemám ráda květované oblečení, tak musím uznat, že dnešní popelce to fakt slušelo. Zato její poradce na mně působil dost depresivně.

15
Tempera
Reagovat

Asi nejvíc se mi líbila Ája, resp. její model. Jinak souhlasím s Martinou, Ája je takový „energetický upír“. Dnešní soutěžící se mi docela líbila, ale na procházku s kočárkem, ne na rande s obchodníkem s uměním. Proč pořád někdo řeší zlato kontra stříbro? Ano, kdysi platilo, že se nesměly kombinovat zlaté a stříbrné šperky, ale Osmany už mockrát opakoval, že to dnes už neplatí. Asi vynechám jednotlivé Popelky a budu se dívat jenom na páteční rekapitulaci. Přes týden je to neskutečná nuda. Když jsem dnes byla mimo televizi a slyšela jsem pouze zvuk, přišla mi ta probírka šatníku jako když kvokají slepice na hřadu. Takové řeči o ničem. A při konečném hodnocení taky. Jedna věc opakovaná několikrát jinými slovy.

16
Martina
Reagovat

Mi se dnešní Popelka docela líbila. Jenom ten tmavý špagát na krku byl fuj, celkově bylo vidět, že na šperky bylo málo času, možná i náušnice by byly fajn- jak zmínila Ája.
Mi přijde tento týden celkem povedený. Uvidíme, co Osmany.
A fandím Terezce.

17
Martina
Reagovat

Včera se Osmany docela odvázal. S pořaddím jsem spokojená.
Jeho téma je celkem fuk, chce,
aby žena vždy byla elegantní a sexy. Jenomže s takovou vlastností se člověk už narodí, někdo to má dáno do vínku a vypadá úžasně i v pytli na brambory.
Ale jeho rady jsou užitečné, ta zas jo, vždycky řekne něco zajímavého pro všechny.

18
Gina
Reagovat

Modely které Osmany vystavil na figurínách mne zklamaly,čekala jsem od něj větší odvaz a myslím že Popelky taky moc nadšené nebyly.
Jinak pan návrhář který je v čechách od r.1987 by měl mluvit česky úplně bez chyb je to zvláštní,že má partnera čecha a stále se pohybuje v českém prostředí mluví takhle hrozně,
musím dávat hodně pozor, abych mu vůbec rozuměla.Mám vnučku která žije v USA a když přijede na 2.měsíce do čech plyně se mnou mluví česky za 2 měsíce!!!!

19
Julie
Reagovat

@Gina: Myslím, že je to jeho image…

20
Pája
Reagovat

@Gina: Koukala jsem na jeho 13.komnatu a nemá za přítele Čecha, ale Holanďana. A mluví spolu španělsky. Bavili se tam spolu a řekla bych, že mu španělština problém nedělala. Někdo s češtinou má problém, pracovala jsem s lidmi různých národností, někdo se naučil líp, někdo hůř. Je fakt, že plno lidem se ta jeho mluva líbí, chválí ho, tak asi už nic neřeší.

21
andromeda
Reagovat

@Gina: Tak někdo umí plynně mluvit cizí řečí a někdo ne. A někomu dělá problém gramatika mateřského jazyka, takže píše s hrubkami.

22
Pája
Reagovat

Jinak se mi nejvíc líbila první a poslední.

23
Ludvik
Reagovat

@Gina: Mohu se zeptat zda oba rodice vnucky jsou cesi, pokud ano, tim padem se nemuzete divit tomu ze mluvi plyne cesky.

24
J.
Reagovat

Ten týden jsem viděla jen pondělní , která se mi podle fotečky asi líbí nejvíc.

25
Martina
Reagovat

Dík za foto. Teď terpve na fotu čověk vidí a může srovnat. Ikdyž jsem viděla všechny díly- nebo aspoň jejich konce v archivu, pro to srov nání je fotka důležitá- myslím i ty průběžné fotky během týdne, při sledování člověk všechno nepostřehne.

26
Ajda
Reagovat

@Martina: Bohužel při závěrečné prezentaci v Praze hodně odbývají delší záběry na detaily. Při nákupech taky moc neukazují. Sama kolikrát až při několikerém přehrání vidím, co mi v tv uteklo. Hlavně nesedící modely :-) Celé to je o kecech pořád dokola. Až v pátek je model pořádně vidět, když ho hodnotí Osmany.
Minulý týden celkem nuda, páteční díl jediný zábavný.

27
Gina
Reagovat

@Ludvik: Můj zet je narozený ve Státech a po 6 letech co ho znám se semnou snaží domluvit česky a jde mu to:-)

28
Dotty
Reagovat

I was struck by the hoetnsy of your posting

Přidat komentář