Panáček v reality show

Popelka (25.4. – 29.4.): Koncert bratří Nedvědů na Strahově

25. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016, Popelka

pop1
Dočkali jsme se nových dílu nákupní show Popelka, ale jejich inovace velké nadšení nevyvolala. Kdo zůstal Popelce věrný už tuší, že Osmanyho uvidíme jen při prezentaci zadání a potom až v pátek, kdy bude hodnotit. Místo něj nás čekají pouze stupidní komentáře. Co čeká Popelky tento týden? Ať se jim to líbí, či nelíbí, musí na Strahov, kde se koná koncert bratří Nedvědů. Popelky z Ukrajiny a ze Slovenska vůbec netuší, kdo to je. Nápověda od Osmanyho – kostkovaná košile, kůže, džíny, camel barvy, batoh a do něj nezapomenout pivo, prostě country styl, ale ne na 100%, požaduje i vlastní nápady.
Sledujte denně kolem 16:15 na TV Barrandov.

Nákupné maniačky

Diskuse je otevřená i pro konkurenční pořad Nákupné maniačky. Tento týden mají téma – Recept! Stylista Marián Hornyak pro soutěžící připravil pěkný hlavolam. Zadal pět ingrediencí, které musí outfit obsahovat a zároveň vydal i seznam zakázaných prvků.
Použijte:
1/ něco růžové
2/ musíte mít alespoň kousek krajky
3/ mašle nebo mašlička
4/ něco průsvitné
5/ sako nebo kardigan
Zakazuje se:
Červená barva, džíny, sluneční brýle, geometrický vzor a kovové aplikace.

Aby to soutěžící zvládly co nejlépe, budou mít přímo profesionální poradce, kteří jim pomůžou splnit zadání co nejlépe. Dominika Jankovičová se objevila minulý týden v týmu Zuzany Plačkové, další jména jsou zatím velkou neznámou. Osobně jsem zvědavá na výsledky, nápad je to dobrý a Popelka může jen tiše závidět, tam inovace vedly spíše ke zhoršení kvality.

Popelky

popelky
Tentokrát máme mezinárodní sestavu. V pondělí nakupuje asistentka zákaznického servisu Michaela (26). V úterý Slovenka Stefania (39), která pracuje v trafice. Ukrajinka Olga (35) je uklízečka a poslední uvidíme sekretářku od starosty Lucii (35).

Pondělí – Michaela
michaelaaa
21 bodů

Úterý – Stefanie
stefanie
19 bodů

Středa – Olga
olgaaa
22 bodů

Čtvrtek – Lucie
lucieee
22 bodů

Pátek – FINÁLE
finale

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Při rovnosti bodů rozhodl Osmany a zvítězila Stefania

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 50
1
Martina
Reagovat

Mockrát děkuji za info. Sedím v práci nemám šanci- asi zaplatím archiv. Přijde mi to zajímavé- O.L. dává většinou eletgantní témata a požaduje, aby ze soutěžících vyzařovala ženskost. Country je o něčem jiném, tak pátek bude zajímavý.

Reagovat

Skvělé, úžasné, sedm bodů. Nevím, na co si nechávají rezervu v bodování, když nejdříve nadšeně hýkají, jak je báječná.
Téma nic pro mě, vůbec se mi nelíbí, ani Nedvědy nemusím, Michaela mi přišla jak někam na rodeo, nebo vystupovat na ulici s těmi peruánskými indiány.

3
andromeda
Reagovat

1. téma je nehorázně blbé pro tuto soutěž
2. Nedvědi nehrají country ale folk
3. slečna je úplně mimo

4
Clare
Reagovat

Archiv bych neplatila, koukat na tohle to za peníze nestojí, šíleně nízká úroveň. Baví mě Olga, která byla i v NM asi si potřebovala pořádně vybavit šatník:D Tam tuším měla téma internátní děvčátko, to si koupí kousky:D A co to je za novinku, že zbylé peníze mohla mimo čas použít na kosmetičku? Že by se snažili trapně dorovnat NM? A teď tedy chodí partneři a né kamarádky? Takže nezadané mají smolíka? A ten komentátor otravný hlas navíc, lepší by to bylo bez něj….Jinak téma oukej, není to běžný styl člověka, šaty slečna určitě unosí. Určitě se v rámci toho dá nakoupit pár dobrých kousků. Ale nechtěla bych ho dostat :D Téma NM určitě mnohem lepší, i to že mají modní poradkyni, slečně to slušelo, mnohem raději koukám na ně ;) škoda, že to naše je taková bída…

5
dejna
Reagovat

K Popelce nic, škoda psaní, ale zatím se mi moc líbí inovované Maniačky – jak téma, tak systém poradců (i když asi to nebude vždy bloggerka). Dnes se mi líbilo, jak moc bylo najednou vidět, jak se skoro každá drží svojí navyklé lajny, zadání – nezadání. Prostě mě NM bavily. :) Škoda, že holky zapomněly na mašličku.;)

Reagovat

@dejna: Ne, ne, byla na pásku :-)

7
Evik
Reagovat

Prosím vás,jdou sledovat ty maniačky někde zdarma? Ráda bych se podívala…:))) předem děkuji…

8
dejna
Reagovat

@Ajda: Áá, tak to je fajn. :)

9
dejna
Reagovat

@Evik: Toto je dnešní, jinak je v archivu 407 předešlých epizod.;)

http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-archiv/2016-04-25-nakupne-maniacky-premiera.html

10
Martina
Reagovat

Mi se kočka doela líbila, téma mi přijde dost náročné, navíc pro generaci, která ví o Nedvědových většinou velké houby. Měla zajímavé, netradiční kousky.
Vaí mi ty barvy, jsou hnusné, ale vím, že byly součástí zadání. Kloubouk se podle mě na koncerty nehodí, překáží. Ponožky- hnusné. Celkově zajímavá, palec nahoru.

Sama nevím, co bych volila. Možná bych zašla i do pánského pro nějakou obr karo košili nebo pánský svetr a uvázala ho kolem ramen nebo košili plandavou a dát na ní pásek, případně uvázat pod prsy. Jsem hrozně zvědavá na O.L. a jeho páteční outfity.

11
Martina
Reagovat

NM- mě docela zklamaly, takový běžný standart, bez nápadu, usedlé. Chyběla zajímavá tečka- bižu nebo kabelka. Přišlo mi to jako z 60.- 70.let, když jsme chodili se školou na povinné koncerty nějaké filharmonie.

12
Ajda
Reagovat

Mně to přijde celé stupidní. Proč bych musela být na koncert oblečená podle hudebního stylu? Když jdu na Madonnu, taky nejdu v kůži a podprsence. Džíny, triko, pohodlné boty a jdu. Teda nejdu, neposlouchám je. Bych i tipla, že to ani není nápad z Osmanyho hlavy.

13
Janica
Reagovat

Popelky – Michaela mi přijde trochu jak Indiánské léto. Ty ponožky jsou příšerné!
Na Nedvědy bych taky nešla, a jinam – džíny, triko, tenisky a svetr kardigan to jistí.
NM – za mne halenka úúúžasná a určitě bych ji nestrčila do sukně. A ten „baloňák“ se
taky nehodil. Slušelo jí to, ale žádný zázrak.

14
Evik
Reagovat

@dejna: Dekuji moc…:-))))

15
andromeda
Reagovat

@Ajda: mě to stupidní nepřijde. Téma jsem sice označila jako blbé pro soutěž, ale na základě Vašeho příspěvku měním názor. Určitý dress code by se měl zachovat i na koncertě. Já např. hraju v symfonickém orchestru. Dnes máme koncert a zaručeně se najde pár pitomců dorazivších v riflích, triku a botaskách. Případně ve svetru (dnes je zima, ne?). Sice nejsme Česká filharmanie, ale pro návštěvu divadla bych volila jiný oděv. A s těmi hudebními styly: oděvy posluchačů je podtrhnou. A nebo zazdí. Na folkaře nikdo nepůjde v jednobarevné košili byť doplněné riflemi. A tu kostkovanou košili si zase neoblékne metalista. Nebo triko: existují spousty obrázků a vzorů (nebo i barev – zkuste mezi metalisty zapadnout v růžové), které Vás při nevhodné volbě na návštěvě koncertu dokonale ztrapní. Takže asi tak.

16
Ajda
Reagovat

@andromeda: Jde o úhel pohledu. Vadí mi, a to hodně, pokud do divadla, na koncert vážné hudby atd. přijdou nevhodně oblečeni návštěvníci, protože tady už to prostředí vyžaduje adekvátní oděv. Ale třeba i mezi divadly je velký rozdíl, kterému je potřeba se přizpůsobit.
Ale proč mít nutně kostku na folk? Kárované stádo v publiku?! Samotní Nedvědi odehráli koncert v jednobarevné košili. Na takové akce mi vůbec nepřijde neadekvátní běžné oblečeni. Když jdu na hokej, taky nutně nemusím mít hokejový dres ;-)

17
dejna
Reagovat

@Ajda: V tomto případě to je stupidní! Folkových koncertů jsem pár absolvovala, oblečení nikdo neřešil – něco na ven a do trávy, pro případný déšť, klidně i triko, kdo by se dusil v límečku! :D
Jedno ale vím – přijít tam takto vystajlovaná, jako ty dvě, vyvolám jen smích. :D

19
Ajda
Reagovat

@dejna: Souhlas, ty dvě by byly akorát pro smích. Místo těch klobouků bych radši vzala do batohu pláštěnku. Kde je to Osmanym zmiňované pivo? Taky nejsem koncerty nepolíbená a pohodlí a praktičnost nadevše. Za dámu jdu jindy a jinam :-)

20
Ajda
Reagovat

@Ajda: Ještě je možnost, tu Osmany nezmínil, že je tam ukrytá VIP zóna, kam by naopak tyhle modely asi zapadly.

21
Janica
Reagovat

Dnešní popelka se mi líbila více jak včerejší, ale na Nedvědy na Strahově v klobouku?
A na kraťasy je dost zima. Předpokládám, že oblečení by mělo být úměrné počasí, kdy soutěž běží. A to bodování? Zavání závistí – domov a šatník.

22
Evik
Reagovat

Paní si hraje na „dvacítku? Ty její některé kousky…no děs,i když má čupr postavu…. :-) ouffit nic moc…

23
Janica
Reagovat

NM – na co si to ta Soňa hraje? Zloba a závist z ní jen čiší. A neustále poukazovat na tvary postavy je přinejmenším trapné. Té dnešní Popelce to navzdory bílé barvě kalhot
sedí a celkově sluší. Pěkná práce vizážistky.

24
Martina
Reagovat

Mi xe spíš zdá, že dnešní NM se nepovedla. Outfir úžasný – ale na jinou postavu, na samotné poradkyni by vypadal úžasně. Ale oblét malou kouli do bílo-růžové a ještě dát pod krk mašli, může jít za výlohu do cukrárny. Nelíbilo se mi to. Ten růžový kabát, o kterém se zmínil Maroš, byl naopak velmi šik a taky by se mi na ni líbil mnohem víc.

25
Martina
Reagovat

Popalka – dnešní i včeerejší holky tak na steejné úrovni, možná pondělní o chloupek výš pro barevnost, větší uvolněnost. U obou holek mi vadil klobouk a holé nohy ( komáři, otírání se nějakého pivního ochmelky apod.). A nemůžu překousnout ty barvy- fuj!
Jinak holky dělaj, co můžou. Mají to těžké, když pravděpodobně na podobné akci nebyly.

26
Náhlice
Reagovat

Včerejší soutěžící mi trochu připomíná umělou přestárlou barbie, i když postavu jí můžu v jejím věku závidět. Ale ty boty určitě nejsou na Strahov, ty trochu netrefila. Já si myslim, že proč by se člověk nemohl stylově „vyfiknout“, i když třeba jenom na Nedvědy, ale já bych šla spíš do džínů, nějakých pohodlných bot a košile nebo nějakého stylového trička, vesty ap. Klobouk by mi taky nevadil, ale určitě ne ten, co měla včera Stefanie.

27
Janka
Reagovat

Rada se divam na popelku i kdyz jsem o neco starsi. Ale desne me vytaci ten komentator a jeho trapne reci o nicem. Nevite nahodou kdo to je? Dekuji

28
Náhlice
Reagovat

Dneska super, přesně tak si to představuju :)

29
Ajda
Reagovat

Rozhodně to zvládla zatím tento týden nejlíp a i lépe než v NM. Zítřejší model v ukázce vypadal dost děsivě :-)

30
Martina
Reagovat

NM- mi e dnes líbila moc, vlastně obě i s poadkyní. Nakupování – pohoda, žádné zmatené utíkání. Výsledek úžasný, opravdu moc pěkná.
Popelka- nevím,je to takové nijaké, ale to bude asi tématem.
Pro tento týden se loučím, budu u netu až v neděli večer, jsem zvědavá na výsledky. Pěkný zbytek týdne.

31
Janica
Reagovat

Olga dnes dobrý, zvládla bezva. V maniačkách ukazovala podstatně pestřejší šatník, asi na to teď není tolik času. Vůbec se mi zdá, že všeobecně ukazují z šatníků málo, ale to je jen dobře. Nemusíme slyšet všechnu posměšnou kritiku ostatních. Dnes to taky vypadá na hodně velkou taktiku. Zvlášť u té krátkovlasé blondýnky.

32
Iveta K.
Reagovat

Úplně nejvíc mě štve dnešní blondýnka Lucka!!Tahat sebou malýho kluka mě přijde trapný,navíc je afektovaná,všechno ví,zná a přijde mi taková štěkna.Líbila se mi ta Olina,klidek,pohoda a sympatická.Tak zítra to rozlouskne Osmany a uvidíme ;-)

33
Náhlice
Reagovat

Dneska teda slabota, splácat na sebe pátý přes devátý, nechápu výši hodnocení.

34
Ajda
Reagovat

Neviděla jsem a zatím ani díl není v archívu, fotku doplním později.

@Iveta K.: Mně je Lucie protivná od první chvíle. Paní přemoudřelá, jsem na ni zvědavá. Včera byla v ukázce a byla to hrůza – klobouk. Kluk bude v televizi, to je tak asi celé, jinak jako poradci mi ti chlapi tento týden přišli na prd. Nosiči a platiči.

35
Xaveraj
Reagovat

Prekvapilo mne téma, asi to bylo na popud mistra Rychlého, který představoval Honzu Nedvěda a to byla fakt bomba… V podstatě se dá říct, že jsem Nedvědy a Brontosaury odkojená a vím sakra dobře, jak se chodívalo na jejich koncerty. V duši folku, country, vandráctví i stylu amerických vojálů.. Myslím, že by se tam vešly všechny, záleželo by na počasí a zda je jaro, léto, či podzim.. Asi nejvíc se mi líbila ta Ukrajinka a dnešní Popelka, i když holka měla spíše sáhnout po kamaších, ale je to fuk. Klobouky jsme měli také, co kdyby lilo, pláštěnky se tehdy nenosily, hlavně celty a kdo měl někde dobrého známého, tak pravého amerického ,, párkra,,. A i tehdy se objevovaly slečny totálně mimo mísu… takže, vše je dovoleno a náležitě i pomluveno..hlavně když ,, vlajka vzhůru letí,,

36
Xaveraj
Reagovat

PS: Lucka mi přijde v poho, nikoho neosočuje, je to taková úplně normální holka z davu, rozhodně to ale není nákupní šílenec…byly tam mnohem horší případy a s tím pivem je dostala.. taky ho nepiju, ale určitě bych to vzala jako dobrý fór a nedělala bych ,,Zagorku,,

37
Evik
Reagovat

@Janica: Jediná kdo taktizuje,mi přijde „barbie“ Štefi… ;-)

38
Janica
Reagovat

Lucka dnes navlékla na sebe příliš, přidávalo jí to kila. Hodnocení dost vysoké, zřejmě, aby jí zvedly sebevědomí. I když mně nepřišlo, že by jí nějak chybělo. Místo synka měla vzít nějakého kámoše, děcko moc nepomohlo. Při pondělním zadání jsem nepostřehla, že klobouk je povinný, jak řekla dnes Lucie. Stát přede mnou v tisícovém davu několik takových účastnic, tak nic nevidím. Klobouky se mi nelíbily.

39
Evik
Reagovat

@Xaveraj: Mně taky přijde v pohodě..;)) Lepší než přechytralá,zmalovaná barbínka Štefi…;)) taková holka do nepohody,ty mám tedy raději…;))) A s tím pivem to je fakt dostala haha,a Štefi si div nevykroutila hlavu,jak byla otočená… jako ve smyslu: „Tedy sorry,ale pivo fakt ne! fůj…“

41
Ajda
Reagovat

@ludmila: Ten už je jak Katarína :-)

Včerejší díl pořád není v archívu, přitom následující pořady už tam jsou. Přestává mě to bavit. Úroveň pod psa a dělají s tím takové drahoty.

42
Ajda
Reagovat

Konečně jsem sjela včerejšek. Stefi si hraje na odbornici, ale fejkovou LV nepozná. Přitom stačilo vidět nekvalitní šití a otřepený popruh. Po pár minutách Lucie vzdychá nad třemi tisíci za batoh, její nejdražší kabelka v životě :-)
Vadilo mi její hořekování nad cenovkami, slušela jí ta khaki sukně. Vrstvila zbytečně moc věcí, raději měla investovat do zelené parky. Uvidíme dnes, jak to pobere Osmany. Body v tabulce jim jako vždy letí s větrem :(

43
Tempera
Reagovat

Dnes bych s Osmanym nesouhlasila. Vlastně se mi nějak extra nelíbil žádný model, ale Štefi rozhodně ne, takhle bych na Nedvědy na Strahov nešla. Ona byla vůbec celá divná, postavu na svůj věk má super, ale jinak vyzobaná slunečnice a ty modely co ukazovala doma, divím se, že ji manžel trošku neusměrní. Taky se mi zdálo, že se u všeho tváří hrozně přísně, ani po svém vítězství se nedovedla pořádně usmát. Pak jsem si uvědomila, že je určitě napíchaná botoxem a nemá vlastně žádnou mimiku. Tak doufám, že příští týden to bude lepší, myslím, že Osmanymu to téma taky moc nesedlo. A hlavně už žádní přemoudřelí chlapečkové jako poradci.

44
Evik
Reagovat

@Tempera: Máte pravdu….;))) Úsměvné je to,jak někdo na fb napsal něco ve smyslu,že Štefi nic moc,a některé její kousky jsou spíš pro „dvacítky“ tak rázem ji něco zaručeně závidí… :-)))) :D :DD

45
Xaveraj
Reagovat

@Tempera: také si myslím, že byl tentokrát Osmany mimo mísu. A to může být návrhář jaký chce, i když u nich je povoleno ,,vše,,. Vlastně si diktují své vize.., ale skutek tentokrát utek.. Je jen bohužel na nás, na davu, jak to vezmeme.. Já bych tak na jejich koncert zaručeně nešla, páč bych tam asi zmrzla. Pokud by to bylo v parném létě, tak zas co nejméně věcí..takže asi tak.

46
Ajda
Reagovat

Kdo ve skutečnosti vymýšlí zadání? Sám Osmany řekl, že taky nevěděl, kdo jsou Nedvědi.
Je u něj vidět nešvar návrhářů, vidí modely ve velikosti 34-36. Měl by ale doporučený outfit vyskládat z konfekční velikosti té které Popelky. Neumím si Lucii představit v jeho šortkách, nevěřím, že by na její stehna měli velikost. I sukně byla nelichotivá, natož kraťasy. Mně by se líbila v dlouhé sukni z odlehčené rifloviny, propínací, s kapsami a k ní tenisky.

47
Tempera
Reagovat

@Xaveraj: A to si představte, že v té tlačenici na Strahově by Štefi někdo nechtě dupnul na paleček v těch supr botičkách.

48
Tempera
Reagovat

Byla jsem se podívat na FB. Opravdu je to úsměvné, kritizujete = závidíte. A nebo aktérky hned útočí, aby si to kritizující šel zkusit. Ony se do Popelky přihlásily, šly s kůží na trh, tak musí snést i tu kritiku.

49
Ludmila
Reagovat

A tak nejvíc bodů od O.L. dostala Stefanie. Čekala jsem to, O.L. vítá ženskost. Sice mi byla nejmíň sympatická, ale rozhodně nejvýraznější. Ztratila by se i na Nedvědech, může jít do VIP lože, tam ji na palce šlapat nebudou. Pondělní soutěžící OK, středeční také (tak si představuju holku do nepohody), přesně vystřižená klasika (tak bych šla oblečená dnes). Čtvrteční, to se nepovedlo. Ta úterní byla v barvách ok a prostě k tomu dala i kus ženskosti (tak bych šla oblečená v 16). No a přiznejme si, nejvíc úspěchů u VIP hostů by zažil úterní model (i když já mám osobně kapku problém s barbínovsky žlutými vlasy).

50
Hana Zla
Reagovat

To je nové české slovo vauu?

Přidat komentář