Panáček v reality show

Nákupné maniačky (22.2. – 26.2.) – Skandinávský styl

22. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016

NM1

Nákupné maniačky budou tento týden plnit zadání od Maroše Kočišíka – Skandinávská čistota! Severské země jsou podle stylisty známé svou jednoduchostí a vyváženým poměrem mezi estetikou a funkčností, tak bychom mohli v kostce definovat severský či skandinávský styl. Nakupující by se měly zaměřit na jednoduché kabáty, nejlépe s dvouřadým zapínáním. Měly by ho doplnit jakýmkoli kouskem oblečení s asymetrickým střihem. Ten může být použit i přímo na kabátě. Tentokrát by se neměly vyhýbat ani výrazným barvám, klidně mohou být na co největších plochách. Zakázané nejsou ani vzory a potisky, ale jen v omezené formě, třeba na botách nebo kabelce.
Jsem zvědavá, jak toto severské téma holky zvládnou. Podobné zadání bylo i v naší Popelce a výsledek byl docela katastrofa. Pro některé určitě dobrá zpráva na závěr – od 29. 2. se těšte na premiérové díly Popelky.
NM sledujte denně po 15 h na TV JOJ, nebo z archivu zdarma.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Monika
Reagovat

Vcerejsi maniacka Misa absolutne nepochopila tema a byla to strasna nuda sledovat jeji nakupovani, chvilema jsem i prepinala na jiny program, pac se to nedalo vydrzet. Same nudne obycejne veci, nic zajimaveho. Jeste horsi byl jeji satnik, mne se snad nelibila jedina vec z jejiho satniku. Mlada holka a satnik jak pro padesatiletou pani. To sako, ten kostym, to snad nemyslela vazne. Ja se priznam, ze jsem velky odpurce second handu, uz jsem jich nekolik navstivila a vzdy odesla s prazdnou. Ty veci jsou hrozne seprane, barvy totalne vybledle, je to cele vytahane, no strasidelne, plus to jsou kousky, ktere jsou out uz nekolik let. Misa ani nemusela rikat, ze to koupila v sekaci, na tom obleceni to bylo poznat. To je ale problem i ostatnich maniacek, jak je neco ze sekace, proste se to hned pozna. Nepamatuju si zadnou maniacku, ktera by mela neco pekneho ze sekace jen same obnosene hadry, vzdy.

2
Slámka
Reagovat

Mně se šatník včerejší Míši celkem líbil, ale je pravda, že jsem 50+.
Nakupování už bylo horší a výsledek nevypadal jako skandinávský styl.
Ohrdnutá kabelka se vzorem byla bezvadná.
Poradci, ač se zdálo, že je z oboru, chyběla představivost a vkus.
Pro mne příliš tmavé.
Dala bych 5 bodů.

Reagovat

Tipovala jsem Míšu na minimálně třicátnici a dnes vidím 21! Maroš chtěl vzory jen v omezené míře a dnes chválil pončo,si občas protiřečí.

4
Slámka
Reagovat

@Ajda: Ano, taky mne to šokovalo, vypadá podstatně starší. A teď jsem chtěla zkouknout dnešní díl a ejhle – i s reklamou 48 vteřin!

5
Slámka
Reagovat

Takhle si maniačky představují severský čistý styl? Škoda peněz, Livii to nesedělo, poněkud rozkynutá selka. A kde je nějaký kabátek nebo přehoz?

Reagovat

@Slámka: Tento týden si slečny seděly při stylistově výkladu na vedení. Všechny totálně mimo.

Reagovat

Nic moc nepředvedly, jediná která se mi líbila byla Erika – úterý. Cena stylisty jí patří právem a za mě je i vítězka.

8
Slámka
Reagovat

Souhlasím s Ajdou, jediná Erika se oblékla do tématu. Jinak to byla hrůza hrůzoucí.

Přidat komentář