Panáček v reality show

Popelka (2.5. – 6.5.): Sraz spolužáků po letech v luxusní restauraci

2. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016, Popelka

pop1
Nákupní show Popelka se opět hlásí s novou čtveřicí nakupujících a starým známým stylistou Osmany Laffitou. Minulý týden se mu téma zrovna nepovedlo, je otázkou, nakolik ho vymýšlí sám, když později přizná, že také nevěděl kdo jsou Nedvědi, podobně jako dvě soutěžící cizinky. Tento týden se ponese ve znamení luxusu. V nóbl restauraci se koná sraz se spolužáky po např. dvaceti letech.
Předepsaný dress code – Smart Casual, tedy lehce neformální, ale elegantní styl.
Sledujte denně po 16.10 na TV Barrandov, později máte možnost v placeném archívu televize.

Nákupné maniačky

I tento týden můžete diskutovat nejen o Popelce, ale vděčné téma jsou i Nákupné maniačky. Marián Hornyak chce tentokrát vidět hlavy korunované! To znamená, že hlavním prvkem bude čelenka, diadém, tiára. Má jít o luxusnější šperk, žádná sportovní čelenka nebo styl ala uklízečka se nepřipouští. Ke korunce doplní odpovídající outfit, se kterým jim pomohou profesionální poradkyně, což je novinka pořadu od minulého týdne.

Popelky
popelkyyy
V pondělí nakupuje Monika (40), další dny uvidíme recepční Martinu (50), Petru (40) na mateřské dovolené a podnikatelku Ivu (42)

Pondělí – Monika
Monikaaa
24 bodů

Úterý – Petra
petraaa
24 bodů

Středa – Martina
martinaaa
22 bodů

Čtvrtek – Iva
ivaaa
21 bodů

Pátek – FINÁLE
1. Monika 24 + 8 = 32
2. Petra 24 + 7 = 31
3. Martina 22 + 6 = 28
4. Iva 21 + 5 = 26

Modely od Osmanyho
Osmany modelll
Z leva: Monika, Petra, Martina, Iva

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016, Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 57
1
Evik
Reagovat

Téma se mi líbí,přijde mi celkem zajímavý….;))))) Ale prekvapuje mne to,ze posledni dobou jsou tam spis starsi soutezici….driv skoro vzdy tam byly slecny-studentky zhruba okolo dvaceti let….no nevim,zda je to dobry napad….ale bude to mozna i tim,ze ja jsem mlada,a tak jsem spis na ty mlade…. :-))) :-D

2
dejna
Reagovat

Rezervička, kabelčička, botičky a barvičky – chybí jen wauíček a páčko! :/

Ahoj, minulý týden jsem dokončila jen díky vašim komentům, došlo mi, že Osmanymu nikdy nemůže dojít, že u nás jsou situace, ve kterých člověk neřeší, jak se vystajlovat, aby nezapadl – naopak, někde prostě chci zapadnout, nevyčnívat a užívat si jejich obsah.
S novým tématem zatím moc ztotožněná nejsem…uvidíme. :)

Reagovat

Archiv opět zaspal, tak fotky až zítra.

@Evik: Tento týden je to alespoň věkově celkem vyvážené, ne jak jindy.

Mít Obag v tolika barvách mi přijde trošku zvrácené.

4
Janica
Reagovat

@Evik: Naopak, já jsem spokojená, asi to bude tím, že já už mladá nejsem. A oblékat se, pokud mám 50 kg i s postelí, není žádné umění.
Právě věkově vyvážené ženy, s pár kilíčky navíc zde chyběly.
Takže dnes fajn, elegantní, žádná přemrštěnost, slušelo jí to. Eviku, nic ve zlém…

Reagovat

@Evik: Mladé studentky by mohly jít tak na setkání po dvaceti letech s kamarády z jeslí nebo porodnice :-)
Stejně tak je trapné, když starší žena jde do hip hopu, punku apod.

Monika mi přišla líčením o deset let starší. Šperky až moc plesové, víc by se mi líbilo něco jemnějšího, třeba perly.

6
andromeda
Reagovat

@Ajda: Souhlas: štras vypadal na denní nošení i trochu lacině. Navíc jí jako blondýnce moc nesluší. Celkově i zvolené barvy outfitu jí příliš neprospěly. Červená by byla lepší – snažila se jí i sehnat, ale bohužel. Střihově šaty ovšem na jedničku – podtrhly, co měly. Boty a kabelka také skvělé. Sáčko bych ovšem vyměnila. Ale zazdil to účes. Úspěšná podnikatelka s culíkem ne zrovna zdravě vypadajících vlasů… To ne.

7
Johana
Reagovat

Myslím, že štras do tématu Smart Casual nepatří a teprve ne v takovém množství. Stačily by malé, nenápadné, ale o to hodnotnější náušničky, luxusnější šátek na krk a třeba ještě ty hodinky.
Paní chtěla vypadat jako úspěšná podnikatelka, ale právě tím štrasem tu iluzi zabila.
V NM se mi na včerejší holce moc líbily šaty a boty, ale opět to přeplácala lacinými doplňky, kam jen oko pohlédlo.

8
Evik
Reagovat

@Janica: Tak chápu,každýmu prostě vyhovuje něco jiného…;)))) A o váze jsem nic ale nepsala-neznamená,že je slečna mladá,tak má 40kg i s postelí…já taky nejsem žádná vychrtlina,ale ani 100kilová… :-)) A mě osobně se líbí daleko víc,slečny s pár kily navíc,než „bezprdelní vyzábliny“ co se bojí i najíst… ;-))

9
Evik
Reagovat

@Ajda: Tak tohle téma,by mladým holkám moc nesedělo,to jsem si pak taky uvědomila.. :DD ale zase na druhou stranu,by to bylo celkem úsměvné,jak by se s tím poradily…:)) :D :D A jak píšete,už taky bylo téma,které se nehodilo těm starším-viz 40letá v hip hopu,nebo jako punk…:))) :D Tak proč by to nemohlo být i jinak? :))) :D A jinak-To,že jsou tam starší,mi zas až tolik nevadí-to bych na to nekoukala… :-))) spíš mě to překvapuje…:)))

10
Martina
Reagovat

Děkuji za foto. Téma je úžasné.
Paní se mi líbí moc, decentní,, nenucené, elgantní. štras se teď nosí i v méně společenských záležitostech než dřív, klidně i na den nebo odpoledne, ale má ho skutečně moc, ten jediný bych ubrala a nechala jen náhrdelník.

11
Ajda
Reagovat

Včerejší Monika byla nějaká moc chytrá.

12
Martina
Reagovat

Viděla jsem dnešek v archivu. Monika je protivná nafouknutá bublina.
Nelíbilo se mi, jak kritizovaly atník na mateřské – co čekaly, copak samy němlyděti? na mateřské šatník vždy odejde- jednak nejsou peníze na nové věci a není je kam nosit, vše staré se při dětech ošoupe.
Dnešní kočka- celkem dobré, průměrné- blúzu bych dala pestřejší (nějaké pruhy nebo barevné květy…). Kalhoty vidím sporně, slušely jí, ale nejsou dost nóbl na takovou příležitost.

13
dejna
Reagovat

Když srovnám Popelku s NM, myslím, že zase sjela o něco dolů. To, že doprovod tvoří chlapi, je jedno velké minus. Většina je bez názoru, komenty typu „já myslím, že jo – já myslím, že ne“ jsou na úrovni otráveného puberťáka. Komentáře chlapa v pozadí po chvíli přestávám vnímat a připadá mi, že časově přibraly rozhovory nad šatníky = za mě jedna velká NUDA! Z celé Popelky má pro mě šmrnc jen pátek s Osmanym. Starší soutěžící mi nevadí, ale právě jim bych přiřadila nějakou módní poradkyni, která by rozbila jejich tisíciletý náhled na sebe a své oblékání.
Na NM koukám mnohem raději, i když mi není 20 ani 25. ;) Holky mě bavily předtím, teď mě baví ještě víc, protože řada z nich vytváří něco, co nepředvídám. Tento týden vedou NM 20 ku 2.

14
Maria
Reagovat

Nevím, proč se některé divíte, že jsou tam starší soutěžící…Já mám už taky víc let a víc kil a neznamená to, že by mě móda a reality show nezajímala ;-) Jinak téma je super – já už mívám srazy po 30 letech, tak aspoň trocha inspirace :-) Dámám to sluší, ale mohly se trochu víc odvázat, mají postavu na mladistvější outfit.

15
Ajda
Reagovat

Před nějakou dobou mě překvapilo, kolik zdejších diskutujících holek je ve zralém, tedy nelepším věku. Rozhodně si nedovolím označení „staré“. Je fajn, že se zajímají o módu, protože mívám pocit, že už to zapíchly i mladé ročníky, stačí se rozhlédnout kolem sebe.

@dejna: Jj, NM pořád vedou, už o několik délek. Přiznávám, že se podívám z nutnosti v pondělí kdo nakupuje, na zadání. Většinou pak jejich šatníky a nákupy vynechávám, a podívám se na defilé. Pátek jediný má smysl vidět celý. Teď když jsou Popelka a NM v jednom čase, NM mají přednost.

16
Maria
Reagovat

@Ajda:
Taky mívám dojem, že to mladší ročníky zabalily :-\ Sledovala to i maminka a ta má 74 let :-) NM už od loňska nemůžu sledovat, po přestěhování nechytám Slováky :-( Byla jsem vděčná, ze vznikly Popelky…ale nový formát je k pláči a já bohužel nemám možnost volby, jako Vy.

17
Janica
Reagovat

No, já mám dojem, že Popelky a NM sledují především starší ročníky. Na posezeních
s „děvčaty“ to občas rozebíráme. A věřte mi, letos bychom se mohly sejít od maturity
po 66 letech!! Ten čas šíleně rychle letí…
Moje vnučky ani jejich kamarádky tyto pořady nesledují, dokonce ani neznají.
Jinak včera zase žádný zázrak. A vadí mi, že bodové hodnocení je před soutěžící,
Popelky pak nehodnotí jak by chtěly. NM jsou dynamičtější.

18
dejna
Reagovat
19
dejna
Reagovat

@Ajda: Včera mě Marian zarazil, že si přál spíš ty červené – bordó šaty, které evidentně neseděly ve všech horních partiích, a radil je zakrýt nějakým kardiganem(?). Podle mě se v nich nemohla cítit dobře, navíc ty rozšířené rukávy z látky, která mi připadala těžká…barevně ano, ale jinak vůbec ne. Byla jsem ráda, že se rozhodla pro jiné.

20
Johana
Reagovat

Nezdá se vám, že ty včerejší kalhoty jsou nějaké krátké? Nebo se to tak nosí? Neviděla jsem to celé, tak hodnotím jen podle Ajdiných fotek, ale zdá se mi to neforemné…buď ubrat na délce saka, nebo přidat na délce kalhot.
Mně se včerejší maniačka líbila, mám moc ráda přesně tu kombinaci barev, co zvolila.

21
Ajda
Reagovat

@Johana: Kalhoty mají aktuálně moderní 7/8 délku.

@dejna: Občas mají oba dva divné chutě, taky si říkám, že to nemůžou myslet vážně. Bordó šaty byly příšerné.

22
Katka Horáková
Reagovat

Pondělní Monika je pěkně namyšlená mrcha! Zhnusila se mně včera, jak mamince na MD kritizovala šatník, holt každá nemá na to, aby si koupila kabelku hnedle ve třech barvách a osobně si myslím, že jsou i jiné priority v životě, než mít skříň plnou značkových hader. Péťa mi je jako člověk 100x milejší a sympatičtější.

23
Xaveraj
Reagovat

Ahoj dámy, téma se mi moc líbí, tam by se dalo vyřádit. To by spolužáci mrkali.. Jen mi přijdou ty ženy dost usedlé, žádná závratná elegance, jen jakoby..bílá ,,cudnost,, nebo, že by ,,šedé myšky,, které se ještě nevylouply? Hrozné to tedy neni, ale mám tam to – ale.. Teda s těmi zdrobnělinami to trochen přehání, ani se to tam nehodí, se na tom dohodly či co.. a chlapi jsou tam vážně zbyteční..

24
Martina
Reagovat

Zkoukla jsem dnešní díl. Byla hezká, ale má navíc. Strašně se mi líbil ten květovaný overal- to by byla bomba, škoda, že neměla víc času a nepokusila se ho nějak pěkně naaranžovat.

Monika- na to jak má nevymáchanou hubu, byla dnes oblečena jako trapka.
Za to Petra se mi dnes v civilu moc líbila- slušeelo jí to, žlutá šedou i ten střih kalhot byl moc hezký.

25
Janica
Reagovat

NM – dnešní Michaela ať mi odpustí, ale viděla jsem dívku v pyžamu s přehozeným nočním kabátkem. Vizáž nepovedená, nad kořenem nosu obočí každé v jiné výšce, přirozená tvář jí sluší mnohem lépe. Vzhledem k bodování tomu zřejmě nerozumím.
Ale jinak se mi její šatník moc líbil a předchozí 2 dny byla úžasná.

26
ludmila
Reagovat

@Johana: no za mne, mně se tahle délka kalhot moc líbí, nemůže si jí dovolit každý a moc to soutěžící slušelo

27
ludmila
Reagovat

pondělí – šlo to, ale dělalo ji to starší
úterý – super , moc jí to slušelo
středa- zabila to dlouhým sakem

28
ludmila
Reagovat

Ještě jsem si vzpomněla, jak Monika říkala, že chtěla vypadat jako úspěšná podnikatelka, no to tedy ani náhodou, jako šéfka kanceláře ano, šéfka co vyrazila z vesnice na jednání do Prahy. Pokud bych měla tipovat úspěšnou podnikatelku, připomínala mi ji Petra

29
Ajda
Reagovat

@ludmila: Když odmyslím šperky tak já v Monice viděla utahanou učitelku na třídních schůzkách.

30
Lady XL
Reagovat

@Ajda: trefné! A já co či koho mi připomíná!! Včera jsem to poprvé po dlouhé době viděla, jinak koukám na zdejší fotky (díky Ajdo). Paní včera vůbec nezvládala nákup, asi na ni působila tréma před kamerou ?? Nakonec působí přijatelně, čekala jsem větší hrůzu. Ale i tak nee, paní učitelko a ještě po flámu…. Pondělní foto – to jsem se lekla, co z ní udělal účes á la ruská ženuška. Přidal jí 10 let a přísnost… Zato úterní a středeční dámy si s účesem nedělaly moc starostí…. Úterní dáma – ano buď trošilinku delší kalhoty, nebo kratší sáčko. Jo a ten komentář?! Hrůza. Tenhle hlas mi tam vůbec nesedí! a OL mi chybí během každého soutěžního dne. Aspoň komentář pod obraz…

31
Martina
Reagovat

Mi ty současné soutěžní outfity připadají tak nějak stejné – možná je to tím bílým sakem, nevím.
Po O.L. taky teskním

32
dejna
Reagovat

Martina sympatická, ale jinak je to jedno a totéž. A na fb drží dvě kabelky…že by tu, co hádají nitě?

33
Johana
Reagovat

To bílé, vzadu pokrčené sáčko by měla Martina nechat za dveřmi luxusní restaurace a až pak vstoupit. Šaty bych v žádném případě nezkracovala nad kolena, jak navrhovaly spolusoutěžící, protože v kombinaci s dost vysokým rozparkem by to působilo vulgárně.
Barevné lodičky mi nevadily, možná bych zvolila místo té šedé kabelky psaníčko v některé z barev na lodičkách.

34
Ajda
Reagovat

Lodičky od Bati, co měla Martina, měla v týdnu, kdy šla módní redaktorka na pohovor Jana, ale v zelené barvě a k ni stejné psaníčko.

35
Ajda
Reagovat

Dneska tragédie od začátku do konce. Nechápu k čemu tam měla toho znuděného hocha a zda ta paní někdy byla v lepší restauraci. Vypadala, že jde venčit psa a ne na sraz, kde má všechny ohromit.

@dejna: Takže víme, kdo nám uhádl hádanku o nitích :D

36
dejna
Reagovat

@Ajda: Jej, já tu nechtěla kazit atmosféru, ale když jsem tu paní viděla dnes nakupovat, vrtěla jsem hlavou od začátku až do konce. Děs běs, tímto se současně přiznávám k alergii na nádražáckou modrou umocněnou kovovými knoflíky. Přitom má Iva docela pěknou postavu, kruci, to se opravdu nedokázala odvázat?
TI CHLAPI JSOU TAM K NIČEMU!!! Tento tah Barrandova opravdu nechápu!
Njn, takže výherkyně prozrazena ;)…on ten admin Popelky na fb asi taky nebude žádná výhra – alespoň v porovnání s fb Maniaček.

37
Xaveraj
Reagovat

Tak já zas myslela, že jde paní pošťačka na slezinu, do nádražní restaurace..škoda..sorry, teď si ulevím ,, ty vole,, ony se fakt neumí obléct!!!

38
Johana
Reagovat

@Xaveraj: a ani učesat…to je děs, ty homemade kreace na hlavách.

39
dejna
Reagovat

@Xaveraj: Jj, je to divný. A rozhovor mezi Ivou a Monikou na fb je taky zvláštní:
Iwanna Iw holky kdybyste věděly … to co my .. vše bude brzy odkryto
Monika Lipovská Ivuš je na čase, aby jsme všem řekli jak to doopravdy bylo
Iwanna Iw jj ja vim, ze jo, neni to sranda, to střihání
Monika Lipovská Vytáhnout ty naše fotky a videa. Dát to sem no asi by všem spadla brada.
A na jiném místě:
Monika Lipovská Ivuš jsi báječná a jsem moc ráda, že se jim nepodařilo nás rozdělit.

40
ludmila
Reagovat

Od dnešní soutěžící jsem taky čekala větší odvaz, škoda, za mne nejlepší úterní

41
Martina
Reagovat

Včerejšek byl pro mne zklámáním (outfit asi odpovídá představě rokerky o svátečním ohozu).
Nejlepší se mi také zdá úterý, jsem zvědavá na navržené varianty od O.L. dnes odpoledne.

42
Ajda
Reagovat

@dejna: A do toho jim tam Jana Berg oponuje, jak ona měla na vše dost času, že se vymlouvají atd.
Nevím, kolik štábů to natáčí, ale kdysi byla známá v Prostřenu a říkala, že jsou dva štáby. Jeden vytváří konfliktní týden za každou cenu, ona měla štěstí na ten, co „vyrábí“ pohodový týden. Sledovanost nadevše!

43
Ajda
Reagovat

Jsem z těch Osmanym navržených modelů trošku mimo. Tři skoro stejné outfity, kde je to jeho spermintování? A tohle do nóbl podniku?!
Pro ty co nevidí v tv jsem tentokrát přiložila i foto.

44
Denisa
Reagovat

Nechápu, že u Osmanyho vyhrál Moničin outfit. Mě se nelíbil, nuda někam do kanclu, kterou dorazila hromadou štrasu, který se k tomu nehodil vůbec. Za mě nejlepší z nich Petra.

45
dejna
Reagovat

Já dnes chytla jen začátek, zbytek prospala. Smart Casual jsem v zadání zachytila, luxusní restaurace mi to překryla, tak nevím…ještě že na žádný sraz nejdu. :D

46
Ludmila
Reagovat

Hm, díl sem neviděla, ale jak koukám na hodnocení. dnes mne O.L. poprvé zklamal, vyhrála nuda

47
Martina
Reagovat

Modey O.L. jsou docela pěkné, ale kromě overalu tak nějak stejné a do luxusní restaurace už vůbec ne ani na sraz ne. Tam přijde půlka kluků v obleku a v odrbaných riflích bych si přišla jak socka.

48
Martina
Reagovat

Na běžné denní nošení jsou modely O.L. O.K.

49
Evik
Reagovat

To je vtip? Ta Jana Berger je fakt příšeerná ženská…sama mela plno kecu kolem kdyz byl jeji tyden,a ted-na dnesni popelky jak vymlouvaji obhajuji atd…..jo pravda…taky to nemam rada,ale co delala ona predminulej tyden? Taky plno kecu-hlavne o rodine a co si kdo prozil ze? ;;)

50
Poštovní holub
Reagovat

Včera jsem koukla a Osmany opravdu velké zklamání. Možná si při výběru „vzorových“ modelů nevzpomněl, jaké bylo zadání.:) A pak to jen nějak okecával. S osobností jednotlivých soutěžících se příliš nepotkal, byla to taková univerzální městská uniforma a jedna pláž. V riflích bych nešla v žádném případě, v plážovém overalu taky ne, obojí za mě úplně mimo, ale stejně mimo byla i ta štrasová bižuterie vítězky.Tak by to pojala paní velkouzenářová. Ani model se mi nelíbil, vlastně, o žádný model nešlo.Skutečně velká nuda. Naprosto příšerný byl čtvrtek a nejvíc se mi líbilo úterý,Petra.
Docela škoda, téma bylo fajn, mohly si příjemně osvěžit šatník.:)

51
andromeda
Reagovat

Celé mi to přijde zmanipulované sponzory – tedy prodejci oblečení. Jinak si neumím vysvětlit, že v maniačkách vyhrála slečna v tom úděsném overalu, který připomínal pyžamo (mimochodem, ta nebožačka měla naprosto úděsné líčení – hezká holka a mě na mole přišla jak z Planety opic) a stejný pyžamový overal nutí Lafita jako svou variantu v české verzi.

52
Martina
Reagovat

Mi se zas ten overal neskutečně líbil, ale moc! A je mi líto, že takové věci nemohu na svou postavu vzít.
Přijde mi, že O.L. má řadu dalších aktivit a Popelka už ho přestala bavit. tak zadává výrobu outfitů svému týmu- něko to prostě dostane befelem on to jen zkomentuje.
Dokonce paadlla i krátká zmínka, že outfity připravuje se svým týmem.
Možná hrají i roli peníze- zatímco lítal s Popelkou po nákupech, utíkaly mu peníze jinde, kde je nezastupitelný. Popelka pro něj splnila účel – už se dostatečně zviditelnil.

53
Ajda
Reagovat

@Martina: Nemyslím si, že by se Osmany potřeboval zviditelňovat přes Popelku, pořad, jehož rekord v sledovanosti bylo 200 tisíc diváků. Za sedmnáct let profesionální kariéry má dostatečně známé jméno, rozhodně nepotřebuje běhat po nákupáku a dělat si reklamu vybíráním konfekce. Tipuji, že ho to bavilo, byla to pro něj změna. Problém vidím v produkci pořadu. Barrandov šetří na všem, krom Brožové. Známé jméno je potřeba zaplatit a asi ani Osmany, ani desítky reklam jim zisk nezvýšili, tak se muselo ubrat, ale Osmanyho, reklamy je víc a víc. Šetří na úkor kvality.

Na fb Popelky jsem našla tento příspěvek k dotazu, proč tam není O.L. více – Patriku, ptala jsem se ho – odepsal, že by rád, ale že za to může režisér a produkce…

54
Martina
Reagovat

@Ajda: nevím, možná máš pravdu, tžtenhle svět je mi velmi vzdálený.
Ale na druhé straně každý týden točit naplno jako původně je dost vyčerpávající, to už m oc času na jiné věci nezbyde. Možná jsem se vyjádřila nevhodně o zviditelnění. Bavit jej to určitě bavilo, bylo to vidět. Ale i na NM se střídají.
Už se těším, co nového přinese další týden.

55
Ajda
Reagovat

@Martina: Osmany je vyhlášený tím, že docela dost deptá modelky na svých přehlídkách, v Popelce překvapil :-) Jestli jsi viděla Bohdalku na oslavě svých narozenin, tak ten meruňkový kostýmek byl od něho.

56
kata
Reagovat

kdo nakonec vyhrál????? Mě se ty modely děsně nelíbily – skoro všechny měly červenou nebo růžovou kabelku.

57
Ajda
Reagovat

@kata: Monika, v článku jsou i výsledky ;-)

Přidat komentář