Panáček v reality show

Nákupné maniačky (15.2. – 19.2.): Vysoký pas

17. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2016

NM titl1
Minulý rok show Popelka ve finále převálcovala Nákupné maniačky, jenže nových dílů se zřejmě hned tak nedočkáme, proto jsem se rozhodla opět oprášit staré známé, doufám i pořád oblíbené NM.
Tento týden Maroš Kočišík vymyslel velmi zajímavé zadání – vysoký pas. Zda u sukní, kalhot, to je mu jedno. Rád by viděl svůdnou siluetu přesýpacích hodin. Je důležité volit správné velikosti a důraz klade stylista i na vhodný výběr podprsenky.
Nákupné maniačky sledujte denně po 15 h na TV JOJ, nebo v jejich neplaceném archivu.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2016

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
Reagovat

Dnes to byla ta pravá maniačka, pěkný šatník, super pohodové nakupovaní, výsledek na desítku.

2
Monika
Reagovat

Ja bych ji dala tak 8 bodu, minus dva body za ten desivej uces, ktery ji zbytecne pridal roky. Uplne me iritoval v celkovem dojmu. Co se satnika tyce, tak do co kvantity jiste prava maniacka, nicmene vubec se mi nelibila bizuterie. Strasne mnozstvi, ale pouzit by se dalo tak pet sest veci, chybely mi tam originalni nahrdelniky, zajimave nausnice, byly to takove cetky. Z kabelek bych si urcite vybrala, ale vyradila bych vsechny se zvirecim motivem, to neni moje gusto. Boty byly skvele, obrovskej vyber a moc pekne kousky.

Reagovat

@Monika: Bižu nemusím, ona říkala, že ji dostává a moc nenosí. Pro mě je důležitý nákup, líbila se mi komplet, ani ten účes mi k ní nevadil. Botník úžasný. Na Pandoru jsem docela alergická, jak do ní vešla, jsem se děsila, že si koupí tu jejich „přívěskovou klasiku“, ale tento náramek byl krásný.

Přidat komentář